Medlemsorientering. Nedenstående en nærmere orientering om status på en række fokusområder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemsorientering. Nedenstående en nærmere orientering om status på en række fokusområder."

Transkript

1 Medlemsorientering Kære medlemmer September er over os, og med den har vi taget hul på efterårssæsonen. Desværre måtte vi i starten af sæsonen afbryde samarbejdet med vores golfmanager Thomas, hvilket naturligvis gav en øget arbejdsbyrde for sekretariatet. En stor tak til Helle og Marian for at klare skærene og yde medlemmerne den gode service, som er kendetegnet for vores sekretariat. Vores nye golfmanager Torben er som bekendt startet 1. september, så vores sekretariat er nu igen fuldt bemandet. Torben har qua flere års udvalgsarbejde og senest bestyrelsesarbejde allerede godt kendskab til klubbens kultur, struktur og interne arbejdsprocesser og har derfor allerede med det samme kunne tage fat i nogle af de arbejdsopgaver, der har måtte ligge over. Ellers er sæsonen foreløbigt gået planmæssigt, hvilket vil sige med stor aktivitet i og omkring klubhuset, på træningsfaciliteterne samt på par 3 og den store bane. Vi har en stabil tilgang af nye medlemmer og tilkendegivelserne fra både nye og gamle medlemmer er en generel tilfredshed med de forbedringer, der løbende sker på banen og i klubhuset. Nedenstående en nærmere orientering om status på en række fokusområder. Fredningssagen. Som bekendt ankede Dansk Naturfredningsforening i 2014 Fredningsnævnets afgørelse, som gav klubben tilladelse til at anvende arealet mellem driving rangen og hul 17. Denne anke er nu blevet behandlet af Natur- og Miljøklagenævnet (NMKN), som for få uger siden kom med en foreløbig afgørelse. Desværre faldt denne afgørelse ikke ud til SG s fordel, idet NMKN omstødte Fredningsnævnets afgørelse. Dette betyder, at SG ikke får mulighed for at inddrage arealet, hvilket naturligvis er dybt beklageligt, da vi havde en klar forventning om at NMKN vil følge Fredningsnævnet. Den endelige afgørelse fra NMKN forventes at foreligge i efteråret 2015, men forventes ikke ændret ift. ovenstående. Masterplan for Søllerød Golfklubs bane. Samarbejdet med banearkitekt Philip Spogárd har, indtil vi modtog NMKN s foreløbige afgørelse, været sat lidt på stand by. Vi har nu genoptaget samarbejdet, og forventer at vi i løbet af efteråret vil kunne præsentere medlemmerne for Philip Spogárds spændende masterplan, som vi håber medlemmerne vil tage godt imod. Masterplanen bliver jf. ovenstående desværre uden inddragelse af arealet bag driving rangen, men ikke desto mindre er det lykkes Philip Spogárd at lave en masterplan, som giver klubben forbedrede træningsfaciliteter, en mere afvekslende par 3 bane samt ikke mindst en stor bane, som visuelt og spillemæssigt vil løfte banen enormt.

2 Som anført vil vi snarest muligt afholde medlemsmøder om masterplanen, hvorefter det naturligvis vil være klubbens medlemmer, som på en ekstraordinær generalforsamling, skal beslutte, om hvorvidt masterplanen skal implementeres. Banen: Vores nye chefgreenkeeper Fredrik er kommet godt i gang, og banen står rigtig flot med gode greens og med fairways, som efterhånden også ser rigtig fine ud. Som bekendt blev flere bunkers før sæsonstart renoveret, ligesom 4-5 bunkers, som tidligere ikke kunne ses, blev gjort synlige. Roughen er som altid et emne for stor diskussion i klubben, og udfordringen er bl.a. at finde den rette balance mellem at kunne finde boldene i roughen og bevare den visuelle oplevelse af en golfbane, som er tilpasset naturen. Som bekendt har klubben tilladelse til højst to roughklipninger om året, og vi valgte i år at klippe roughen i medio maj. Desværre betød det efterfølgende ustadige vejr, at den afklippede rough blot 3-4 uger efter stod i næsten knæhøjde, hvilket hen over sommeren desværre har givet både øget ledetid og forståelig frustration hos medlemmer og gæster. Roughen er nu klippet 2. gang, og med en begrænset vækst her i efteråret, vil roughen være gangske fremkommelig resten af sæsonen. Klubben bliver rent banemæssigt primært bedømt på greens stand, roughens beskaffenhed samt den naturmæssige oplevelse, og førnævnte har derfor højeste banemæssige prioritet. Derfor undersøges der også pt. for andre muligheder for roughbekæmpelse, som vi, så snart der foreligger noget mere konkret, vil redegøre for på klubbens hjemmeside. På længere sigt vil en implementering af banearkitekt Philip Spogárds masterplan reducere antallet af blinde slag, hvilket givet vil skabe bedre flow på banen og reducere ledetiden i roughen. Økonomi 1. halvår 2015 Driftsregnskabet for 1. halvår 2015 ser fornuftigt ud set i forhold til det budgetterede resultat for hele året,hvor der forventes et overskud på kr. Der er fortsat en pæn tilgang på medlemssiden, hvorfor der fortsat er forventning til at de budgetterede kontingentindtægter realiseres. Greenfeeindtægterne ligger på niveau med sidste år, hvilket ud fra en vejrmæssig betragtning må anses som tilfredsstillende. På sponsorsiden er der fortsat udfordringer, men manglende indtægter på denne post forventes opvejet af besparelser på det samlede omkostningsbudget for klubben.

3 Fra Husudvalget. Året startede med ændringer af Pro-shoppen med det formål at gøre den mere åben og indbydende. Det mener vi er lykkedes meget godt. Udvalget har lavet en plan over hvordan klubhuset skal se ud indvendig om 3 år, med det formål, at det ligner en golfklub og ikke en restaurant. Første del af det arbejde var i hallen, hvor der blev sat betræk på vægge og syet nye puder. Der blev også lavet en fotovæg hvor det er meningen at fotos udskiftes hvert år (wall of fame). Der blev afholdt arbejdsdag den 28. marts, hvor terrassen blev renset, bordene blev slebet og oliebehandlet, der blev fjernet ukrudt rundt om klubhuset, tagrender renset og samlet bolde på rangen. Husudvalget takker de 25 medlemmer, som deltog i arbejdet. Meningen var også at male terrassen og sydsiden af klubhuset den 29. marts, men vejret var ikke med os og derfor planlægges der en ny arbejdsdag her i efteråret. Golfspilleren i centrum I vores bestræbelse på løbende at udvikle Søllerød Golfklub har vi brug for din feedback til at sikre, at vi som klub leverer de bedste oplevelser og størst mulig værdi af dit medlemskab. Vi ønsker, at blive bedre til at forstå de forhold, som har betydning for vores medlemmer og gæsters oplevelse af klubben. Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle en organisation, som hele tiden stræber mod at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller. Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer og gæster skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift. Den 22. september udsender vi tredje runde af medlemsundersøgelsen i Golfspilleren i Centrum, hvor du måske vil være blandt den 1/3 af vores medlemmer, som i denne omgang får mulighed for at give input. Hvis du modtager en invitation til medlemsundersøgelsen håber vi, du vil tage dig tid til at besvare undersøgelsen. Vi har brug for din feedback og vil bruge dine og de øvrige medlemmers input til den fortsatte udvikling af golfklubben På forhånd tak. Ultimo oktober vil vi holde et medlemsmøde, hvor vi vil orientere om resultaterne fra undersøgelserne og hvad klubben bruger dem til.

4 Status for Eliten Sæsonen begynder stille og roligt at lakke mod enden. Vores elite spillere har repræsenteret klubben på fornemmeste vis både i Danmarks turneringen for hold og på det individuelle plan. Hvis vi starter med vores respektive divisions hold, så sluttede vores hold som følger: Damernes hold vandt fire af de seks matcher i 2. division og sluttede af point med Furesø, men grundet bedre målscore sluttede holdet med at vinde puljen og sikrede sig dermed oprykning til 1. division! Stærkt gået. Herrernes 1. hold kom flot fra start med en sejr over Odense Golfklub, men holdet tabte desværre de efterfølgende 3 matcher. Holdet kom dog flot igen i de sidste to matcher ved at slå Odense og spille uafgjort mod Kokkedal. Holdet var meget tæt på at kvalificerer sig til slutspillet, hvor medaljerne skal afgøres. Det lykkedes dog ikke i år, men holdet har fået en masse værdifuld erfaring og vender endnu stærkere tilbage næste år, hvor kampen om danmarksmesterskabet for hold igen skal slås. Herrernes 2. hold har de sidste par år været på nippet til at sikre sig oprykning til 2. division. Igen i år har holdet vist flot spil og vandt deres respektive pulje med 4 sejre og 2 nederlag. Holdet har dermed sikret sig en match imod The Scandinavian, som skal afgøre, hvem der rykker op i 2. division. Matchen bliver spillet lørdag d. 5 september kl på Fredensborg Golf Klub. Kom og støt vores spillere og lær af vores kommende stjerner. Herrernes 3. hold, som spiller i 4. division, består primært af vores helt unge spillere. Holdet fik en svær omgang i årets pulje. Det resulterede i en sejr og fem nederlag. Spillerne har dog fået en masse værdifuld erfaring, som de kan tage med sig videre. I løbet af et par år vil vi helt sikkert se et par af spillerne repræsenterer vores 1-2. hold. Senior holdet sluttede på en flot 2. plads i deres respektive pulje. Holdet formåede at vinde 3 matcher, dele en samt to nederlag. I den sidste weekend lagde holdet ud med at slå Hjortespring med cifrene 10-4! Den sidste match på hjemmebane, hvor holdet mødte Kokkedal, blev desværre tabt med cifrene 6-8, og Kokkedal sikrede sig dermed at vinde puljen. Vores hold leverede dog en god indsats hele året, og de vender sikkert tilbage endnu stærkere til næste sæson.

5 Veteran holdet - Inden sidste runde i divisionen, den 15. og 16. august, kunne alt ske for holdet lige fra at blive puljevinder og rykke op til at blive puljetabere og rykke ud. Alle hold havde vundet deres hjemmekampe og tabt deres udekampe. Med andre ord kunne man vinde en udekamp var man tæt på at være 100% sikker på at vinde puljen. Lørdag den 15. skete det så: Gilleleje vandt på udebane over Hjortespring. Men vi var dog stadig med i kampen, da vi hjemme vandt sikkert over Roskilde, så sikkert at vi, i tilfælde af lige resultat mellem os, ville vinde over dem. Når vi skriver sikkert, var det ud fra slutresultatet, for i flere af matcherne så det langt hen ad vejen ud til at Roskilde ville vinde. Men kampgejsten var heldigvis stor således at det lykkedes at vende kampene til vores fordel og vinde med mindst mulig margin på sidste hul. Der var således stadig en teoretisk chance for at vinde puljen, men det krævede for det første, at vi om søndagen vandt over Hjortespring på deres bane og for det andet at Gilleleje og Roskilde enten spillede uafgjort, eller at Gilleleje tabte på hjemmebane. Desværre havde vi ikke tilstrækkelig med gejst til at besejre Hjortespring, som uanset resultatet allerede var dømt til nedrykning til Veteran eliterækken i Regionsgolfen. Og heldigvis fik nederlaget ingen betydning for os, da Gilleleje vandt sikkert over Roskilde. Slut stillingen blev således: Gilleleje 8 points Søllerød 6 points Roskilde 6 points (Søllerød bedst i samlede matchpoints) Hjortespring 4 points På det individuelle plan har det været en helt fantastisk sæson for vores spillere. Først og fremmest har Philip Ulveman Juel-Berg været helt suveræn, siden han vendte hjem på sommerferie fra sit college ophold i USA. Philip lagde ud med at vinde Asserbo Pokalen for sidenhen at følge op med endnu en sejr i DGU Challenger. Philip fik derefter en 12. plads i Mølleåen Open og så kom karrierens største resultat med en sejr i Danish International Amateur Championship. Philip blev derefter udtaget til at repræsenterer Danmark til EM i Halmstad. EM blev til en sølv medalje, og det bedste resultat, der er præsteret af et dansk hold. Sidst, men ikke mindst fører Philip også DGU s rangliste for herrer. Det bliver ikke bedre. Patrick Winther kom også retur fra college ophold i USA og turnede pro. Patrick fik en drømmestart på pro tilværelsen med en sejr i Österlen Open og med en samlet score på 14 under par. Derudover fik Patrick debut på Europa Touren til Made In Denmark i Himmerland. Sikke en start på pro tilværelsen. Samt et mål blev opfyldt for sportsudvalget, da vi længe har haft det som mål at være med til at skabe en tour spiller med rødder i Søllerød. Dette var det første skridt. Christine Lindeblad vandt den 27. juni 2015 Mølleå Open i Mølleåens Golfklub og gentog allerede ugen efter successen ved at vinde den traditionsrige Rosenpokal i Holbæk den 4. juli Christines to topresultater lover godt for fremtiden. Therese Kølbæk har de sidste par uger vist gode takter på Ladies PGA Tour i USA, og vi håber på, at Therese kan sætte en slutspurt ind og dermed sikre sit tour kort til den kommende sæson! Kom så Therese!

6 Nicolai Tinning har spillet en række turneringer på Ecco Og Nordea Touren i denne sæson. Senest har Nicolai spillet sig til en flot delt 7. plads i Holtsmark Open, der blev spillet i Norge. Vi kommer til at høre mere til Nicolai i den kommende sæson. Derudover har en række af vores spillere præsteret en række meget flotte resultater. Herunder et sammendrag af de bedste resultater. Men der kommer sikkert flere i de sidste uger/måneder af sæsonen. Vi ser frem til den sidste del af sæsonen og forhåbentlig kan vores spillere formå at skabe yderligere flotte resultater. I kan følge eliten på samt klubbens hjemmeside. Søllerød Golfklub Juniorer Søllerød Golfklub har landets største juniorafdeling, hvor vi p.t. er 174 juniorer i alderen 8-18 år, 45 ynglinge spillere (19-25 år), samt 24 mini puttere (4-8 år), som forbereder sig til golfspillet. Vi har oplevet en pæn tilgang af juniorer, der ønsker at prøve golfspillet, 24 juniorer er blevet meldt ind i første halvår af Vi har derfor været nødt til at oprette en lille venteliste igen for at sikre, at vi har kapaciteten til at håndtere de mange juniorer Vi har mange aktiviteter i juniorafdelingen, og yder en stor opbakning til juniorerne lige fra nye spillere som skal have banetilladelse til elitespillere, som rejser rundt i landet og repræsenterer Søllerød Golfklub ved turneringer.

7 I løbet at en uge har vi 16 juniorhold til træning, hver tirsdag bliver der spillet junior match på stor bane samt på par 3 bane, der bliver afviklet vintertræning, og de seje spiller match på par 3 banen hele vinteren. Vi har 7 hold der spiller med i en DGU junior hold turnering, og 4 minihold i en kredsturnering. Den 7. juli i år blev der afviklet vores traditionsrige Søllerød Junior Cup, som er en ranglisteturnering for spillere i U14, U 16 og U 19. Turneringen gik godt, med deltagelse af 73 spillere fra hele landet. TAK til de mange frivillige, der hjalp med at finde bolde i roughen og sikre at spillet flød. I uge 28 blev der afholdt sommer camp for ca. 70 juniorer, som havde en skøn uge med masser af golfspil. Vi havde besøg af Karsten Maas som lavede et fantastisk golf show. Børnene havde selv skaffet penge til denne event ved salg af lillebror lodder. Vi har afholdt bootcamp 2 søndage i foråret, hvor der kan tages slagprøver og par 3 bane prøver. Hver gang har der været ca. 30 juniorer, der arbejder på deres banetilladelse, og mange er godt i gang. For at have så stor en junior afdeling med aktiviteter for alle, er der et meget stort behov for frivillige forældre, både dem der kommer og hjælper til arrangementer, men også dem der vil være med til at udvikle juniorafdelingen og påtage sig et ansvarsområde. Vi står over for et generationsskifte i juniorudvalget og mangler frivillige, der vil gå ind i dette arbejde, og være med til at sætte rammerne for junioraktiviteterne. Er du interesseret i at hjælpe, kontakt venligst Hanne Max på tlf. nr

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Formandens beretning til den ordinære generalforsamling. i Søllerød Golfklub, torsdag den 26. marts 2015

Formandens beretning til den ordinære generalforsamling. i Søllerød Golfklub, torsdag den 26. marts 2015 Formandens beretning til den ordinære generalforsamling i Søllerød Golfklub, torsdag den 26. marts 2015 2014 var et rigtigt godt år på medlemssiden. På trods af et presset golfmarked lykkedes det for Søllerød

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Lørdag den 10. januar 2009. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen Næstformand - Marianne D. Jensen Sportsansvarlig - Peter Bragh Turneringsansvarlig - Peter

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Årsberetning for Søllerød Golfklub 2016

Årsberetning for Søllerød Golfklub 2016 Årsberetning for Søllerød Golfklub 2016 2016 har været et historisk år for Søllerød Golfklub med det første danmarksmesterskab for herrer i klubbens historie. Sejren kom i hus efter en nervepirrende finale

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

DIG OG DIT GOLFSPIL. Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre

DIG OG DIT GOLFSPIL. Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre PGA-Pro en gør det sjovt at spille golf PGA of Denmark Foreningen PGA, Professionel Golfers Association, blev stiftet i England i

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub

Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub Skjoldenæsholm golfklub er et fantastisk sted. Dejlige baner, skøn natur og ikke mindst en masse fremragende medlemmer. I de senere år har vi været udfordret

Læs mere

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016.

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. ROSKILDE GOLF KLUB Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. - HOLDTURNERINGER I DGU REGI - INDIVDUELLE RANGLISTETURNERINGER OG DGU MESTERSKABER M.FL. I DK

Læs mere

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club Golf-kørekort Junior Asserbo Golf Club Medl. Nr.: Navn: Adresse Telefon/mobil: Mail: LILLE GRØNT GOLF KØREKORT Når du har gennemført pkt. 1-2, har du erhvervet dig det Lille Grønne Golf Kørekort. Det giver

Læs mere

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 15. august 2019 16:26 Emne: Nyhedsbrev Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub I anledning af, at vi Nicolai Dahl og Jeppe Thybo i næste uge drager

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club Golf-kørekort Junior Asserbo Golf Club Medl. Nr.: Navn: Adresse Telefon/mobil: Mail: RØDT GOLF KØREKORT Når du har bestået pkt. 1-2, har du erhvervet dig det Røde Golf Kørekort. Det giver dig ret til at

Læs mere

Stensballegaard Golfklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00. hos

Stensballegaard Golfklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00. hos Stensballegaard Golfklub Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 hos Stensballegaard Golfklub, Bygaden 70, 8700 Horsens Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2010

Bestyrelsens Beretning 2010 Bestyrelsens Beretning 2010 Klubbens medlemsudvikling Klubben omfatter for øjeblikket 653 medlemmer (heraf 78 fleksmedlemmer), hvilket er en flot stigning på mere end 125 medlemmer i forhold til samme

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Medlemsorientering den 2. september 2014

Medlemsorientering den 2. september 2014 Medlemsorientering den 2. september 2014 Af: Jesper Andersen (formand) og Thomas Rovsing Lauritzen (golfmanager) Som et led i bestyrelsens plan for kommunikation med medlemmerne sender vi hermed en opdatering

Læs mere

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER INDEN GOLFENS DAG AKTIVER KLUBBENS MEDLEMMER I FORBINDELSE MED PLANLÆGNINGEN AF OG MARKEDSFØRINGEN AF GOLFENS DAG. BRUG DE RESSOURCEPERSONER SOM KLUBBEN HAR.

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Hej Alle! Så er vi atter på banen, med lidt nyt fra bestyrelsen. I skrivende stund er golfsæsonen jo slut, men det betyder bestemt ikke, at vi fra bestyrelsens

Læs mere

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Aflagt på generalforsamlingen den 29. marts 2016 Indledning I denne beretning vil jeg komme ind på de emner, der har optaget klubben og bestyrelsen i sæsonen 2015.

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Odense Golfklubs skriftlige beretning

Odense Golfklubs skriftlige beretning Odense Golfklubs skriftlige beretning Denne skriftlige beretning fra bestyrelsen i Odense Golfklub indeholder informationer om de overordnede forhold i Odense Golfklub, de strategiske fokusområder og nogle

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015 Kære medlemmer, Indledning - generelt Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2014/2015 Sæsonen 2015 var den anden i Kalø Golf Club s nye rolle

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2013 Match for prøvemedlemmer 21 af forårets prøvemedlemmer fik en oplevelse af golfspillets blandede facetter, da de deltog i en match for prøvemedlemmer på par3

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 25. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006.

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Klubbens medlemmer har gennem klubbladet modtaget bestyrelsens skriftlige beretning samt beretninger fra nogle af udvalgene. Jeg skal her blot tilføje nogle yderligere

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015 Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015

DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015 DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015 EMNER I PRÆSENTATIONEN DGU s virksomhedsplan DGU s Senior og Mid-age elitestrategi DGU Senior og Veteran Tour 2016 Nye Ranglister i 2016 DGU S VIRKSOMHEDSPLAN

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

DIALOG OG VIDENSDELING VED BORDENE

DIALOG OG VIDENSDELING VED BORDENE DIALOG OG VIDENSDELING VED BORDENE Fastholdelse og det sociale miljø Hvad gør I for at styrke det sociale miljø og klublivet i jeres golfklub? Hvordan sikrer I, at klubber i klubben bidrager positivt til

Læs mere

Kære alle hermed august nyhedsbrev,

Kære alle hermed august nyhedsbrev, Kære alle hermed august nyhedsbrev, Inden sommerferien sluttede vi forårs sæsonen af med Sommer Camp. Igen i år gik det helt forrygende. Masser af træning, spil og sjov. på såvel som uden for banen. Det

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent.

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent. UDVIKLINGSSTRATEGI Golfspiller for livet Junior Talent National elite Landshold International Elite Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø ELITEUDVIKLINGENS ØVERSTE MÅLSÆTNING SKABE DEN FØRSTE DANSKE

Læs mere

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Motivationstale ved bestyrelsesmedlem Mogens Damm ved generalforsamlingen i Frederikshavn Golf Klub 04.03.2014 Kære Lucas Når Frederikshavn Golfklub ved

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Joachim Steen Jensen et stort golftalent

Joachim Steen Jensen et stort golftalent 1 of 7 Joachim Steen Jensen et stort golftalent Joachim er født 30. maj 1998 i Hornslet. Han har altid dyrket sport. Startede på fodbold som 3-4 årig, som han, indtil han blev 14 år, spillede på højeste

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland.

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. - Den foretrukne i Sønderjylland DRIFTSPLAN 2016 Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. Sønderjyllands Golfklub vil fastholde de nuværende medlemmer, tiltrække nye medlemmer

Læs mere

Bilag 1. Hammel Golf Klub

Bilag 1. Hammel Golf Klub Indledning Så er det igen blevet tid til at se tilbage på den netop afsluttede sæson. Det har været en sæson hvor vi har været begunstiget af forholdsvis - godt vejr og dermed rigtigt mange dage med tæt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013 Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Jørgensen Henrik Leth Peter Norskov Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Juli 2015 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013. Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Jørgensen Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Leth Dagsorden:

Læs mere

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Velkommen som kaninfører i Brøndby Golfklub. Med dette kaninførernotat forsøger vi at beskrive kaninførerrollen i Brøndby Golfklub. Kaninførernotatet skal ses som en

Læs mere

UDVIKLINGSSTRATEGI. Elite. Senior. Talent. Golfspiller for livet. Ung. Junior. Barn

UDVIKLINGSSTRATEGI. Elite. Senior. Talent. Golfspiller for livet. Ung. Junior. Barn UDVIKLINGSSTRATEGI Senior Elite Talent Golfspiller for livet Ung Barn Junior UDVIKLINGSSTRATEGI Veteran Golfspiller for livet Barn Ungdom Ungsenior Senior Fundament for et attraktivt miljø UDVIKLINGSSTRATEGI

Læs mere

Referat fra Orienteringsmøde februar 2013

Referat fra Orienteringsmøde februar 2013 Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra Orienteringsmøde februar 2013 Greve den 05. februar 2013 Tirsdag den 5. februar 2013 kl. 19.00 blev der afholdt orienteringsmøde i Greve Golfklub i Tune Menighedscenter.

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE Offentligt referat Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013 kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Anders Stampe (AS) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL)

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 2. Udgave - 23-03-2016

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 2. Udgave - 23-03-2016 Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2016 2. Udgave - 23-03-2016 Vejen til banetilladelse Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Årsberetning 2006 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN. København DEC 2006

Årsberetning 2006 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN. København DEC 2006 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN København DEC 2006 Årsberetning 2006 Her i en brydningstid, hvor reformer på alle niveauer omkring os påvirker dagligdagen i større eller mindre omfang er det fortrøstningsfuld,

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Tilbud fra Shoppen Proassistenten på landsholdet Fuldmagt til generalforsamlingen Rating af banen Julefrokost den 18. december

Tilbud fra Shoppen Proassistenten på landsholdet Fuldmagt til generalforsamlingen Rating af banen Julefrokost den 18. december MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Tilbud fra Shoppen Proassistenten på landsholdet Fuldmagt til generalforsamlingen Rating af banen Julefrokost den 18. december 17. NYHEDSBREV 9. december 2011

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 16. juni 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 16. juni 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. juni 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere