NYHEDSBREV JANUAR 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV JANUAR 2016"

Transkript

1 NYHEDSBREV JANUAR 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Husk at du også har adgang til informationer på hjemmesiden og updates på Facebook-siden. Nyhedsbrevet udkommer på mail så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet, så er du meget velkommen til at kontakte Anja på post@bsik.dk Beredskabskommissionen har indstillet dimensioneringen til godkendelse Beredskabskommissionen har på første møde den 7. januar 2016 indstillet den nye dimensionering til vedtagelse i de fire byråd/kommunalbestyrelser. Når dimensioneringen er endelig vedtaget starter implementeringen stille og roligt. Vi vil via nyhedsbrevet og via stationskoordinatorerne sørge for, at der kommer så meget information ud om justeringerne som overhovedet muligt. Se plan for implementering bagerst i dette nyhedsbrev. Opsigelserne i Ebeltoft Som I ved fra kolleger og medier, så har 10 brandmænd i Ebeltoft opsagt deres stilling. 2 har anmodet om at blive fritstillet fra årsskiftet, hvilket vi har imødekommet. De øvrige 8 brandmænd har været inviteret til en drøftelse med borgmester og beredskabsdirektør, hvor synspunkter for og imod ændringerne i udrykningssammensætningen har været drøftet. I alt 6 af de 8 brandmænd deltog i mødet. På baggrund af mødet har brandfolkene indvilliget i at overveje deres opsigelser endnu engang. Der ventes afklaring i løbet af 1-2 uger. Ny MED-struktur Der arbejdes i skrivende stund på at redigere det første udkast til en MED-aftale for Beredskab & Sikkerhed. Det midlertidige medarbejderudvalg havde lavet et forslag til MED-udvalgets struktur med en stationskoordinator, en tillidsmand og en arbejdsmiljørepræsentant pr. station, som mødtes med områdekoordinatorer og direktøren. Denne struktur kunne desværre ikke accepteres af de faglige organisationer. De faglige organisationer har i stedet foreslået en struktur, hvor MED-udvalget består af 1 tillidsmand pr. station (i alt 10), 1 arbejdsmiljørepræsentant pr. område (i alt 3) samt 1 tillidsmand og 1 arbejdsmiljørepræsentant for de fuldtidsansatte og direktøren. Vi har accepteret dette ønske fra organisationerne. Der vil således fremover blive et MED-udvalg med ovenstående sammensætning. Endvidere oprettes et stationskoordinatorudvalg, hvor stationskoordinatorerne og områdekoordinatorerne mødes med fagkoordinatoren for Salg & Service, fagkoordinatoren for Udvikling og med Direktøren. Endelig oprettes en Arbejdsmiljøgruppe bestående af de 10 arbejdsmiljørepræsentanter fra stationerne og arbejdsmiljørepræsentanten for de fuldtidsansatte samt direktøren. Blandt de 10 arbejdsmiljørepræsentanter fra stationerne vælges så tre, som skal indgå i MED-udvalget sammen med arbejdsmiljørepræsentanten for de fuldtidsansatte. RANDERS - FAVRSKOV - DJURSLAND Vestergrave Randers C. Tlf post@bsik.dk

2 Sikkerhedsforbedringer Vi har nu startet de løbende sikkerhedsforbedringer i beredskabet. Der er bl.a. monteret sikkerhedsseler i Allingåbros Tankvogn 2. Der er også indkøbt testudstyr til maskekontrol og hovedeftersyn med dynamisk test på røgdykkerapparater, så vores serviceværksted i Grenå kan varetage disse kontroller, som er så vigtige for mandskabets sikkerhed. Bruno Alexander har for nyligt gennemgået uddannelse i disse eftersyn hos Dräger i Lübeck. Når det nye Arbejdsmiljøudvalg træder sammen på første møde, bliver der fremlagt en plan for udrulning af den undervisning, som skal hjælpe os med at styrke vores sikkerhedskultur på alle stationer. Personalejusteringer pr. 1. januar 2016 FRATRÅDTE Station Ebeltoft Fra årsskiftet har brandmand og holdleder Søren Leander Petersen, station Ebeltoft anmodet om at blive fritstillet. Endvidere har brandmand, holdleder og tidl. indsatsleder Morten Kjeldsen, station Ebeltoft anmodet om at blive fritstillet. Søren og Morten har tjent Ebeltoft Brandvæsen og Brand & Redning Djursland på fornem vis i henholdsvis 14 og 22 år. De takkes begge to for en flot indsats i de mange år, der er gået og ønskes alt det bedste fremover. Station Allingåbro Efter eget ønske fratrådte René Rasmussen, Klaus Hjarsen og Claus Thornberg Nielsen på station Allingåbro ved årsskiftet. De takkes alle for en flot indsats for Brand & Redning Djursland. Jens Dalsgaard Larsen, station Allingåbro, er fritaget for tjeneste fra årsskiftet, da han ikke længere kan indgå på udrykningen som røgdykker. Jens takkes for en lang og fornem indsats for Brand & Redning Djursland i mere end år 38 år og ønskes alt godt fremover. Station Anholt På station Anholt har brandmand Kurt Danielsen valgt at opsige sin stilling idet han runder 65 år og bliver folkepensionist. Også Kurt takkes for en flot indsats og ønskes ligeledes alt det bedste fremover. Station Knebel Grundet sin arbejdssituation er Dannie Mikkelsen efter eget ønske fratrådt sin stilling pr. 15. januar som brandmand på station Knebel. Dannie takkes for en fin indsats i den tid, han har været hos os. NYANSATTE Station Allingåbro På Station Allingåbro har vi fra årsskiftet ansat Glenn Nybro Pedersen og Klaus Vabis Rahbech Pedersen. De ønskes begge hjertelig tillykke med ansættelsen og velkommen om bord.

3 Station Rønde På station Rønde bød vi den 16. januar velkommen til Lars Andersen, Kristian Frid og Anders Bruhn, som starter uddannelse til brandmand senere på måneden. Også hjertelig velkommen til jer. FORFREMMELSER Bruno Alexander har efter bestået indsatslederuddannelse deltaget i indsatsledervagten på Djursland siden 6. november Bruno ønskes tillykke med den veloverståede eksamen og er fra årsskiftet ansat som beredskabsinspektør hos Beredskab & Sikkerheds nye afdeling for Salg & Service. Ændringer blandt indsatslederne på Djursland og i Favrskov Som følge af ændringerne i dimensioneringen, så forventer vi at nedlægge de fleste stillinger til vores deltidsansatte indsatsledere, når den risikobaserede dimensionering er endelig vedtaget i alle fire byråd og kommunalbestyrelser. Indsatsleder Jann Rytter overgår derfor til stilling som holdleder på station Rønde. Indsatsleder Lene Grønnemark starter i ny stilling som branddisponent hos Falck pr. 1. februar Indsatslederne Mogens Kjeldsen, Henrik Thue Pedersen og Tinna Lynge Jensen, alle fra Favrskov kommune, stopper som indsatsledere hos Beredskab & Sikkerhed. I løbet af februar markerer vi ændringerne ved en sammenkomst i Område Syd og Område Vest. Jens Otto Hansen er stoppet som indsatsleder på Djursland ved årsskiftet. Jens Otto fortsætter heldigvis som inspektør i Salg & Service og som holdleder tilknyttet Station Ebeltoft. Også Indsatsleder Jan Lindstrøm har det sidste år hjulpet os som indsatsleder på Djursland. Jan fortsætter nu på den oprindelige plads som holdleder på station Grenå. Den store fleksibilitet, som Jens Otto og Jan har udvist, har været en kæmpe hjælp for os i et år, hvor presset overalt i organisationen har været kolossalt. Tusind tak for det til jer begge to. Indsatsleder Allan Frederiksen fortsætter som deltidsansat indsatsleder i Beredskab & Sikkerhed, hvor han indgår i Indsatsleder-Øst-Teamet på Djursland. Implementering af ny dimensionering Som nævnt på første side, så skal byråd og kommunalbestyrelser tage stilling til den nye dimensionering i løbet af januar måned. Vi kan således tidligst begynde at foretage ændringer i den nuværende dimensionering fra 1. februar Nedenfor har vi lavet en overordnet køreplan for de forventede tider for ændringerne. Vær opmærksom på, at en lang række tekniske ting skal falde på plads. Noget kan derfor godt rykke sig lidt i implementeringen. Men i udgangspunktet forventer vi følgende:

4 FORVENTEDE JUSTERINGER PR. 1. FEBRUAR Indsatslederområderne reduceres fra 4 områder til 2 områder. o Område Øst dækker Norddjurs og Syddjurs kommune med Grenå som primært udgangspunkt. o Område Vest dækker Favrskov og Randers kommuner med Randers som primært udgangspunkt. o Indsatslederen kan frit opholde sig, hvor de vil i området, så de har fuld fleksibilitet til at løse andre opgaver end at være indsatsleder. Tankvognen i Hadsten placeres permanent på station Ebeltoft. Den nuværende tankvogn i Ebeltoft, som er lejet, sendes retur til Falck. Tankvognen i Knebel placeres permanent på station Hadsten. Tankvogn 2 i Allingåbro placeres permanent på station Knebel. Der afsendes automatisk ekstra tankvogn på pick med gårdbrand til Allingåbros område. Lifttender i Hammel sættes i drift på station Hadsten fra 16. februar FORVENTEDE JUSTERINGER PR. 1. MARTS Ny pickliste træder i kraft mellem den 20. februar og 1. marts Der sker ingen reduktioner i bemandingen på udrykningerne pr. 1. marts. Dvs. vi lader vagtcentralerne indarbejde de nye picks og udrykningssammensætninger uden at reducere i den bemanding på den enkelte udrykning, som gælder i dag. Herved sikrer vi, at alt teknikken er på plads, inden der justeres i mandskabet på den enkelte udrykning. Der indføres bippere med tilbagesvar som testforsøg på station Allingåbro. Tung frigørelse overføres fra Kolind til Grenå. Tung frigørelse udfases fra Hadsten og overtages af station Randers. Slangetender, bådberedskab og trin-2-materiel på station Hadsten udfases. FORVENTEDE JUSTERINGER PR. 1. APRIL De nye vagthold ventes at træde i kraft. Bippere med tilbagesvar indføres på øvrige stationer, hvor dette er aftalt. Bemærk, at ovenstående er vejledende, og at der løbende kommer opdateringer i de næste nyhedsbreve.

5 Hvem er hvem? Hermed et overblik over fuldtidsansatte og ansvarsområder: Beredskabsdirektør Kasper Sønderdahl Stabsmedarbejder Anja Møller Andersen Fagkoordinator, Udvikling Peter Allentoft Områdekoordinator Syd Niels Henrik Nielsen Områdekoordinator Nord til 1.5 Steen Eilenberg Områdekoordinator Vest Niels Freudendahl Fagkoordinator Forebyggelse Per Allan Nielsen Forebyggelse Anders Dahl Jensen Forebyggelse Christian Nøddelund

6 Fagkoordinator Salg & Service og ISL-ØST Jan Recke Salg & Service Jens-Otto Hansen Salg & Service og ISL-ØST Bruno Alexander Herudover har vi stadig Kirsten Dyrvig på barsel. Vi glæder os til, at Kirsten vender tilbage som Områdekoordinator Nord og indsatsleder pr. 1. maj Opdaterede kontaktoplysninger Skriv til Kasper døgnet rundt på: eller ring mellem på Ansatte i Beredskab & Sikkerhed med spørgsmål til driften skal primært trække på stationskoordinatorerne. Kan du ikke få svar på dit spørgsmål her, så er du velkommen til at trække på områdekoordinatoren: Område Vest: Niels Freudendahl: omrvest@bsik.dk Område Nord: Steen Eilenberg: omrnord@bsik.dk Område Syd: Niels Henrik Nielsen: omrsyd@bsik.dk Falck-ansatte kontakter Bjarne Jørgensen på bjj@falck.dk hvis der er spørgsmål til driften. Øvrige kontaktoplysninger på administrationen kan du finde på Nyttige informationer Administrationen i Beredskab & Sikkerhed har åbent mandag-onsdag fra Torsdage fra og fredage fra Beredskabsdirektøren kan i nødstilfælde aktiveres via Vagtcentralen hos REKO: Tlf

NYHEDSBREV MARTS 2016

NYHEDSBREV MARTS 2016 NYHEDSBREV MARTS 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer på mail så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

NYHEDSBREV DECEMBER 2016

NYHEDSBREV DECEMBER 2016 NYHEDSBREV DECEMBER 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold

Læs mere

TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde

TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: 13.09.15 VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde REFERAT: Møde 5 DATO: 8. september 2015 på Station Hornslet. TILSTEDE:

Læs mere

NYHEDSBREV APRIL 2017

NYHEDSBREV APRIL 2017 NYHEDSBREV APRIL 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

NOTAT. Beredskabskommissionen. Beredskabsdirektør. Stab & Udvikling

NOTAT. Beredskabskommissionen. Beredskabsdirektør. Stab & Udvikling TIL: Den politiske styregruppe for Beredskab & Sikkerhed FRA: Den administrative styregruppe DATO: 160915 VEDR.: Fysisk etablering af nyt fælleskommunalt beredskab NOTAT Dette notat omhandler den konkrete,

Læs mere

DAGSORDEN. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner

DAGSORDEN. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner DAGSORDEN Møde nr. : 02/2008 Sted : Brandstationen, Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Dato : 29. februar 2008 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.00 Medlemmer

Læs mere

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Ebeltoft Brandstation Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Øvrige deltagere: Jan Lindstrøm (frivillige, observatør), afbud Jan Møller Nielsen (medarbejder repræsentant, observatør) Dato:

Læs mere

NYHEDSBREV februar 2019

NYHEDSBREV februar 2019 NYHEDSBREV februar 2019 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV juni RANDERS - FAVRSKOV - DJURSLAND Vestergrave Randers C. Tlf

NYHEDSBREV juni RANDERS - FAVRSKOV - DJURSLAND Vestergrave Randers C. Tlf NYHEDSBREV juni 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland

Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland TIL: FRA: Kasper Sønderdahl DATO: 1. januar 2016 VEDR.: Byrådsgodkendte vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland 1. Navn og hjemsted 1.1. Fællesskabets

Læs mere

NYHEDSBREV NOVEMBER 2016

NYHEDSBREV NOVEMBER 2016 NYHEDSBREV NOVEMBER 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold

Læs mere

Temadrøftelse Fase 2

Temadrøftelse Fase 2 Temadrøftelse Fase 2 Til fremlæggelse på Beredskabskommissionens møde den 2. maj 2016 Beredskabsdirektør Kasper Sønderdahl Randers - Favrskov - Djursland Agenda Status Fase 1 og implementering af ny dimensionering

Læs mere

Beredskabskommissionen for Beredskab & Sikkerhed, Randers - Favrskov - Djursland BESLUTNINGSPROTOKOL

Beredskabskommissionen for Beredskab & Sikkerhed, Randers - Favrskov - Djursland BESLUTNINGSPROTOKOL Randers - Favrskov - BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Randers Dato: Torsdag den 7. januar 2016 Start kl.: 12:00 Slut kl.: 15:00 Medlemmer: Fraværende: Claus Omann Jensen Claus Wistoft Nils Borring Jan Pedersen

Læs mere

Placering af vandtankvogne i slukningsområdet.

Placering af vandtankvogne i slukningsområdet. 21. februar 2011 Placering af vandtankvogne i slukningsområdet. På Beredskabskommissionsmødet den 11. februar blev det drøftet om flytningen af den ekstra vandtankvogn fra Allingåbro til Rønde var en beredskabsfaglig

Læs mere

DAGSORDEN. Vilfred Friborg Hansen, Syddjurs (Formand)

DAGSORDEN. Vilfred Friborg Hansen, Syddjurs (Formand) Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner DAGSORDEN Møde nr. : 03/2009 Sted : Øvelsesanlægget Moselund, Langagervej 16, Grenaa Dato : 25. maj 2009 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 10.30 Medlemmer

Læs mere

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner DAGSORDEN

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner DAGSORDEN Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner DAGSORDEN Sted: Kirkestien 1, 8961 Allingåbro Kantinen Dato: Fredag den 2. oktober 2015 Start kl.: 8:15 Slut kl.: 10:00 Medlemmer: Claus Wistoft (V)

Læs mere

Serviceniveau Indhold

Serviceniveau Indhold Indhold Side 12 Nuværende og fremtidigt vagtsystem Side 1 Indholdsfortegnelse Side 13 Vandforsyning Side 2 Forord Side 14 Uddannelse/øvelser Side 3 Risikoprofil Geografisk placering Side 15 Krigsmæssige

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Bornholms Regionskommune. 7. oktober 2014

Bornholms Regionskommune. 7. oktober 2014 Bornholms Regionskommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Bornholms Regionskommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. oktober 2014 Bornholms

Læs mere

Referat. Møde: Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Claus Wistoft Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen

Referat. Møde: Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Claus Wistoft Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen Møde: Politisk styregruppe for beredskab Mødetid: Mødested: Laksetorvet - lokale D.3.39 - Randers Sekretariat: Sekretariatet Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Claus Wistoft Nils Borring

Læs mere

NYHEDSBREV Marts 2018

NYHEDSBREV Marts 2018 NYHEDSBREV Marts 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

påpegede, vil blive indarbejdet i planforslaget, før den endelige forelæggelse af planforslaget for de enkelte kommunalbestyrelser.

påpegede, vil blive indarbejdet i planforslaget, før den endelige forelæggelse af planforslaget for de enkelte kommunalbestyrelser. Beredskab & Sikkerhed Vestergrave 30 8900 Randers C Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for Beredskab & Sikkerhed (dimensioneringsplanen) 01. november 2018 Beredskabsstyrelsen har den

Læs mere

NYHEDSBREV november 2018

NYHEDSBREV november 2018 NYHEDSBREV november 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund REFERAT Onsdag den 17. januar 2007 kl. 16.00 på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund Mødedeltagere: Fraværende: Ole Find Jensen, Finn Borch Andersen, Kenneth Jensen, Erik Sejersten, Morten

Læs mere

Implementeringsplan, Risikobaseret dimensionering

Implementeringsplan, Risikobaseret dimensionering Notat Haderslev Kommune Brand og Redning Solsikkevej 2 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 brand@haderslev.dk www.haderslev.dk/brand 18. august 2013 Sagsident: 13/12920 Dir. tlf. 74 34 24 01 esge@haderslev.dk

Læs mere

Vi havde op til kommunesammenlægningen haft meget fart på og jeg hørte da også bemærkninger fra flere sider om ikke der var for meget fart på.

Vi havde op til kommunesammenlægningen haft meget fart på og jeg hørte da også bemærkninger fra flere sider om ikke der var for meget fart på. Beretning 2008 Tønder Brandvæsen Det er nu 2 år siden, at vi tog hul på både en ny kommunestruktur, og et nyt dimensioneringsgrundlag, hvor det ikke længere var detaljerede centrale regler, men en konkret

Læs mere

15. Status 100 dage. Bestyrelsen orienteres om status for Hovedstadens Beredskab efter de første 100 dage. Indstilling Til orientering

15. Status 100 dage. Bestyrelsen orienteres om status for Hovedstadens Beredskab efter de første 100 dage. Indstilling Til orientering 15. Status 100 dage Bestyrelsen orienteres om status for Hovedstadens Beredskab efter de første 100 dage. Indstilling Til orientering Sagsfremstilling Beredskabsdirektøren orienterer på møde bestyrelsen

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Mødedeltagere: Claus Omann Jensen Peder Kristian Pedersen Ole Skiffard Per Aastrup Helle Kyndesen

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen

Dagsorden Beredskabskommissionen Dagsorden Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere:

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 18. februar 2014 kl. 11:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Resultatliste SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Lørdag d. 8. oktober 2011 Idet vi takker for deltagelsen i SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet, fremsender vi hermed resultatet af jeres anstrengelser.

Læs mere

Beredskab & Sikkerhed. Spørgsmål og Svar - som opsamling på informationsmøderne i juni 2015

Beredskab & Sikkerhed. Spørgsmål og Svar - som opsamling på informationsmøderne i juni 2015 Beredskab & Sikkerhed Spørgsmål og Svar - som opsamling på informationsmøderne i juni 2015 I forbindelse med stormøderne for medarbejdere og frivillige blev der rejst en række gode spørgsmål. Nedenfor

Læs mere

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde:

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde: Referat Møde: Politisk styregruppe for beredskab Mødetid: Mødested: Lokale D.3. 39. Laksetorvet, Randers Sekretariat: Sekretariatet Referat Medlemmer af den politiske styregruppe: Syddjurs: Claus Wistoft

Læs mere

Referat af åbent møde for Beredskabskommissions møde den 08. juni 2009 kl. 17:00 i Torvehallerne i Vejle

Referat af åbent møde for Beredskabskommissions møde den 08. juni 2009 kl. 17:00 i Torvehallerne i Vejle Referat af åbent møde for Beredskabskommissions møde den 08. juni 2009 kl. 17:00 i Torvehallerne i Vejle Indholdsfortegnelse 009. Revidering af den risikobaserede dimensionering og redningsberedskabets

Læs mere

3. Beredskabsstyrelsens rolle udtale ikke stille krav ikke godkende 4. Beredskabsdirektørens kommentarer til Beredskabsstyrelsens udtalelse

3. Beredskabsstyrelsens rolle udtale ikke stille krav ikke godkende 4. Beredskabsdirektørens kommentarer til Beredskabsstyrelsens udtalelse Til: Beredskabskommissionen Fra: Beredskabsdirektør Kasper Sønderdahl Dato: 23. december 2015. Opdateret efter møde i Beredskabskommissionen 07012016. Vedr.: Analyse af Beredskabsstyrelsens udtalelse til

Læs mere

Ejerstrategien godkendes af kommunalbestyrelse/byråd i hver af ejerkommunerne.

Ejerstrategien godkendes af kommunalbestyrelse/byråd i hver af ejerkommunerne. Ejerstrategi. 1. Indledning Med ejerstrategien fastsætter kommunalbestyrelser/byråd i ejerkommunerne bag 60- fællesskabet rammerne for etableringen og udvikling af "Brand og Redning Vestsjælland". Ejerstrategi

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

NYHEDSBREV august 2018

NYHEDSBREV august 2018 NYHEDSBREV august 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

3. Udrykningstider. Fra beredskabsstation Esbjerg er der besluttet følgende udrykningstider:

3. Udrykningstider. Fra beredskabsstation Esbjerg er der besluttet følgende udrykningstider: Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. august 2012 Login jsm Sagsbehandler Jes Seerup Møller Telefon direkte 76 16 10 47 Esbjerg Kommunes serviceniveau på beredskabsområdet. Denne beskrivelse bygger på den

Læs mere

Byg & Miljø Dato: 30. marts 2015 Reference: Kirsten H. Wermuth Direkte telefon: 89594016 E-mail: khw@norddjurs.dk Sagsnr.: 15/3552

Byg & Miljø Dato: 30. marts 2015 Reference: Kirsten H. Wermuth Direkte telefon: 89594016 E-mail: khw@norddjurs.dk Sagsnr.: 15/3552 Byg & Miljø Dato: 30. marts 2015 Reference: Kirsten H. Wermuth Direkte telefon: 89594016 E-mail: khw@norddjurs.dk Sagsnr.: 15/3552 Tilsynsindberetning 2014 for virksomheds- og landbrugsområdet. Tilsynsåret

Læs mere

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSREFERAT. Fraværende: Torben Jensen, Norddjurs (L) Tom Bytoft, Norddjurs (A)

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSREFERAT. Fraværende: Torben Jensen, Norddjurs (L) Tom Bytoft, Norddjurs (A) Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSREFERAT Sted: Station Ebeltoft Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Dato: Onsdag den 6. februar 2013 Start kl.: 14:00 Slut kl.: 16:00 Medlemmer:

Læs mere

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 12. januar 2016 Nyhedsbrev nr. 16 Så er det tid til det første nyhedsbrev efter at Midtjysk Brand & Redning nu er en kendsgerning. Jeg håber I alle sammen har haft et rigtig godt

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør. Beredskab & Sikkerhed Randers-Favrskov-Djursland

Stillings- og personprofil. Direktør. Beredskab & Sikkerhed Randers-Favrskov-Djursland Stillings- og personprofil Direktør Beredskab & Sikkerhed Randers-Favrskov-Djursland Maj 2019 Opdragsgiver Beredskab & Sikkerhed Adresse Norddjurs Kommune Stilling Direktør for Beredskab & Sikkerhed Refererer

Læs mere

Orientering til den fleksjobansatte - v 01-2014. Fleksjob

Orientering til den fleksjobansatte - v 01-2014. Fleksjob Orientering til den fleksjobansatte - v 01-2014. Fleksjob Tillykke med dit nye fleksjob: I forbindelse med din ansættelse bedes du være opmærksom på følgende. Hvor lang tid kan jeg være ansat i fleksjob:

Læs mere

Politiinspektør Jens Børsting, Midt- og Vestsjællands Politi Politiinspektør Steen Nørskov, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiinspektør Jens Børsting, Midt- og Vestsjællands Politi Politiinspektør Steen Nørskov, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5588 6360 beredskab@naestved.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 11. maj 2015 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej

Læs mere

UDDANNELSPLAN FOR BEREDSKAB OG SIKKERHED 2016

UDDANNELSPLAN FOR BEREDSKAB OG SIKKERHED 2016 Kære Kollegaer Hermed følger vores uddannelsesplan for 16 den første af sin art i det nye beredskab. For at sikre, at vi får optimal anvendelse af alle undervisningsressourcer i Beredskab & Sikkerhed,

Læs mere

Chef i teknik og miljø

Chef i teknik og miljø Deltagerliste Chef i teknik og miljø /SKS TCH080305-DKH 95 deltagere Onsdag den 05.03. - torsdag den 06.03.2008 Navn og stilling Jens Dicksen Jensen Chef for Teknik & Miljø Anna Sofie Poulsen Chef for

Læs mere

Hovedudvalget. Referat

Hovedudvalget. Referat Hovedudvalget Referat Mødedato: Tirsdag den 05-02-2013 Starttidspunkt for møde: 13:00 Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Jørgen Christiansen, Kurt Habekost, René Nielsen, Peter Slifsgaard, Anni Bagge

Læs mere

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Station Allingåbro A.L. Pedersens Vej 5, 8961 Allingåbro Dato: Onsdag den 13. november 2013 Start kl.: 14:00 Slut kl.: 16:00 Medlemmer: Jan Petersen, Norddjurs (A) Torben Jensen,

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk REFERAT Onsdag den 4. maj 2016 kl. 14.00 Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt Andersen,

Læs mere

Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen

Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen Om Beredskabsstyrelsens vurdering af konsekvenser ved et samarbejde mellem Greve og Solrød kommuner om det afhjælpende

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Mødet mandag den 30. januar 2012 kl. 09:30 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Afbud fra Hanne Agersnap Endvidere var til stede:

Læs mere

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34.

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2015 34. årgang Optog mod konkurrencepladsen Fir sugeslanger September 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 1. december 2016 Nyhedsbrev nr. 29 Personalepolitik MED-udvalget har på sit møde den 23. november behandlet personalepolitikken for sidste gang. Den endelige version er nu ude

Læs mere

Stations dimensionering på Djursland anno 2013.

Stations dimensionering på Djursland anno 2013. Stations dimensionering på Djursland anno 2013. Version 1.0 Denne dimensionering bygger på kommentar, henvisninger og anbefalinger fra den dimensionering Anders Enggaard har analyseret sig frem til. Analyse

Læs mere

Samarbejdsaftale. udførelse af myndighedsopgaver m.m. indenfor redningsberedskabet. mellem. Faxe Kommune. Næstved Kommune

Samarbejdsaftale. udførelse af myndighedsopgaver m.m. indenfor redningsberedskabet. mellem. Faxe Kommune. Næstved Kommune Samarbejdsaftale om udførelse af myndighedsopgaver m.m. indenfor redningsberedskabet mellem Faxe Kommune og Næstved Kommune April 2013. Kapitel 1 Aftalens parter, formål og varighed 1 Aftalen udstikker

Læs mere

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

1. oktober 2015. Projektsekretariatet har på den baggrund revideret budgetnotatet (ændringer er markeret

1. oktober 2015. Projektsekretariatet har på den baggrund revideret budgetnotatet (ændringer er markeret Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag, den 9. oktober 2015 kl. 8.00-10.00 på brandstationen i Sorø, mødelokalet beredskabsgården, Frederiksvej 29, 4180 Sorø Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Bakkehældet 29. oktober 2012 kl. 19-21.

Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Bakkehældet 29. oktober 2012 kl. 19-21. Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Bakkehældet 29. oktober 2012 kl. 19-21. Fremmødte: Kasper, Knud, Bodil, Janne og Jeanette. Fraværende: Morten 1. Orientering om referat fra generalforsamlingen

Læs mere

1. Som udgangspunkt kan man kun være på ét hold. Den medicinskfaglige konsulent kan dog dispensere fra dette. Dispensation gives automatisk når:

1. Som udgangspunkt kan man kun være på ét hold. Den medicinskfaglige konsulent kan dog dispensere fra dette. Dispensation gives automatisk når: GENERELLE VAGTHOLDSREGLER a. Den enkelte vagtholdsdeltager 1. Som udgangspunkt kan man kun være på ét hold. Den medicinskfaglige konsulent kan dog dispensere fra dette. Dispensation gives automatisk når:

Læs mere

NYHEDSBREV april 2019

NYHEDSBREV april 2019 NYHEDSBREV april 2019 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

Scenarier for effektivisering. katalog

Scenarier for effektivisering. katalog Fremtidens Beredskab katalog Dette katalog er udarbejdet af den administrative styregruppe på baggrund af de i projektgruppen og tilhørende arbejdsgrupper fremstillede sagsforberedende dokumenter. Katalogetkataloget

Læs mere

Bestyrelseshåndbog 2013 Holsted Speedway Klub

Bestyrelseshåndbog 2013 Holsted Speedway Klub Bestyrelsen Økonomiudvalg HSK Elite Kioskudvalg Sportsudvalg Officials Bane og Anlæg Beskrivelse af ansvarsområder Bestyrelsen Rudi Steen Hansen - Bjarne F. Thomsen - Dennis Mortensen - Lene Busk Jensen

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Onsdag d. 2. december 2015 kl.16.00. Mødested: Ndr. Ringvej 6, 4800 Nykøbing F.

Referat af Beredskabskommissionens møde. Onsdag d. 2. december 2015 kl.16.00. Mødested: Ndr. Ringvej 6, 4800 Nykøbing F. Referat af Beredskabskommissionens møde Onsdag d. 2. december 2015 kl.16.00 Mødested: Ndr. Ringvej 6, 4800 Nykøbing F. Indholdsfortegnelse: 1. Forretningsorden for Beredskabskommissionen... 3 2. Udfordringer

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET Opd. 22/10 SP TRÆNERLISTE 1/14 Indledning I nedenstående kan du finde navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mailadresse på Skjern GF FOD- BOLDs trænere, holdledere og kontaktpersoner. Desuden kan du på

Læs mere

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.)

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke Festuge 2016, hvor jeg igen i år med rund hånd har fordelt vagter i madtelt, grill, pølsevogn og ølvogn. Kig

Læs mere

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 21. juni 2017 Tid 09:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

mygoodness A/S Virksomhedsvej 11 9900 Frederikshavn Tlf.: 70260701 - Fax.: 70260907 - Mail: mysmoothie@my-smoothie.com

mygoodness A/S Virksomhedsvej 11 9900 Frederikshavn Tlf.: 70260701 - Fax.: 70260907 - Mail: mysmoothie@my-smoothie.com mygoodness A/S Virksomhedsvej 11 9900 Frederikshavn Tlf.: 70260701 - Fax.: 70260907 - Mail: mysmoothie@my-smoothie.com Velkommen til Hjørring Motorsport og Sønderskov banen. I år er det 75 år siden klubben

Læs mere

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Fjends Lystfiskerklub Stiftet den 26. januar 1999 November 2015 Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Se side 2 3 Kom og få nogle hyggelige timer sammen med gode venner - du kan binde nogle

Læs mere

Referat. Byrådets temamøder. Temamøde Onsdag den 26. august 2015 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Fraværende

Referat. Byrådets temamøder. Temamøde Onsdag den 26. august 2015 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Fraværende 1 of 7 Referat Byrådets temamøder Temamøde Onsdag den 26. august 2015 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Claus Wistoft (V) Kirstine Bille (F) Jørgen Brøgger (C) Ole Bollesen (A) Per Zeidler

Læs mere

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft 04-02-2012 23:09:11 - DDS SP v.3.11.12.1 RESULTATLISTE Møn Åben 2012 Luft Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1G 92515 Rikke Lindegaard 14-044 Faxe Skytteforening 200/12 200/12 400/24 2S 99756 Rebecca Ellehave

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Niels Henrik Odgaard (Frivillig observatør)

Niels Henrik Odgaard (Frivillig observatør) Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 22-11-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Hotel Søparken Søparken 1, 9440 Aabybro Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune) Hans Ejner Bertelsen

Læs mere

NYHEDSBREV oktober 2019

NYHEDSBREV oktober 2019 NYHEDSBREV oktober 2019 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde tirsdag d. 28. november 2014 kl. 16.00 til 18.00 Afbud: Niels Henriksen Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2 DK-4930 Maribo 1 Indholdsfortegnelse: Side:

Læs mere

Synergi- og Trivselsgruppen

Synergi- og Trivselsgruppen nyhedsbrev Nr. 18 7. december 2011:Nyhedsbrev fra s ledelse Synergi- og Trivselsgruppen Synergi- og Trivselsgruppen har igen været samlet, og vi har blandt andet arbejdet videre med de emner som var på

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla Klasse. : R1 - Rallylicens, 0-1400 ccm, klassede dæk - Rally kategori 2 4 Michael Springer 093-0-050773 R1 Peugeot R1 01=02:10 02=02:54 03=02:14 04=02:30 05=03:15 06=02:24 00:00 00:29:23 1 15 Gert M. Jensen

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Faxe Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. september 2012 Faxe Kommune har den 2. august

Læs mere

NYHEDSBREV juni Kære Alle. Velkommen til vores nye kollega. Nyt fra Beredskabskommissionen

NYHEDSBREV juni Kære Alle. Velkommen til vores nye kollega. Nyt fra Beredskabskommissionen NYHEDSBREV juni 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Mødereferat 4. vandrådsmøde Mødeleder: Jørgen Jørgensen Referent: Hanne Stadsgaard Jensen Deltagerliste: Se dokumentets sidste side Dato: 25.09.2014 Varighed:

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra mødet i Direktion. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Direktion. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Direktion (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Fredag den 17. januar 2014 Mødested: Mødelokale 505 Mødetidspunkt: Kl. 11:00-14:00 Medlemmer: Holger Spangsberg Karen Heebøll

Læs mere

NYHEDSBREV september 2018

NYHEDSBREV september 2018 NYHEDSBREV september 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det.

Læs mere

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. juni 2010, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale D, Medborgerhuset, Søvej 3, Silkeborg Deltagere: Afbud: Bent

Læs mere

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Holdskydnings- Turnering 2016 for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Odense jagtfor. 1 FFK 1 Tranekær/Tullebølle Strandager 69 èrs Stige 1 F F F Østrup 1 Mester-rækken Udebane År 2016 Hjemmebane

Læs mere

Oversigt over Landsforsøgene 2014

Oversigt over Landsforsøgene 2014 Oversigt over Landsforsøgene 2014 vfl.dk Oversigt over Landsforsøgene 2014 Forsøg og undersøgelser i Dansk Landbrugsrådgivning Samlet og udarbejdet af LANDBRUG & FØDEVARER, PLANTEPRODUKTION ved chefkonsulent

Læs mere

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab Administrative styregruppe fælles beredskab Møde vedr.: Referat 26102015 - administrative styregruppe Mødested: Laksetorvet Randers Mødedato: 26-10-2015 Sendes til: Hjemmesiden Beredskab & Sikkerhed Deltagere:

Læs mere

NYHEDSBREV juli Mød Peter, sommerpraktikant ved Beredskab & Sikkerhed

NYHEDSBREV juli Mød Peter, sommerpraktikant ved Beredskab & Sikkerhed NYHEDSBREV juli 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

Det Jydske Byskyttestævne

Det Jydske Byskyttestævne Resultater Fra: Renskrevet og redigeret af Benny Lykke Det Jydske Byskyttestævne Fredag og Lørdag den 20 og 21 August 2010 Stævnet blev afviklet på banerne i Skibby Byskyttestævnet her i 2010 havde en

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 3. juni 2010 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Juni måneds nyhedsbrev til forældre

Juni måneds nyhedsbrev til forældre Juni måneds nyhedsbrev til forældre 9. klasses sidste skoledag Torsdag havde 9.G sidste skoledag. Det blev en super god dag med morgenmad, fantastiske parodier af lærerne, en flot fotoserie som lærerne

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 13. august 2015. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 1. Generelt. Foreningen gennemførte udvidet bestyrelsesmøde onsdag d. 10. august 2015. Mødet gennemførtes i Fredskoven. Mødet startede

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde onsdag d. 18. februar 2015 kl. 16.00 til 18.00. Fraværende: Jens Erik Kistrup 1 Indholdsfortegnelse: Side: 1. Information om de igangværende sammenlægninger 3 af

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere