Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund"

Transkript

1 Skønhedens kultur 2016

2

3 Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund

4 4 Indhold I fokus: Citronmelisse 30 Et planteportræt: Citronmelisse I gode hænder Et velduftende løfte Arbejde hånd-i-hånd I fokus: Revitalising Leg & Arm Tonic 89 Et planteportræt: Hjulkronen Stjernetimer i lægeplantehaven En tur på hovedet! I fokus: Acute Care Potentilla 104 Et planteportræt: Potentilla officinalis I roden ligger kraften Strukturgivende impulser til irriteret hud I fokus: Eyeshadows 127 Et planteportræt: Sort te Sort te giver smukke øjne Magiske øjeblikke Dine øjne slå tonen an Det særlige ved Dr. Hauschka 6 Bæredygtighed 10 Ansigtspleje 12 Plejekoncept 14 Rens 20 Toning 22 Pleje om dagen 24 Pleje til øjnene 34 Pleje af læberne 37 Farvetone & dækning 39 Pleje til natten & kure 42 Dybdevirkende pleje & masker 46 Regenererende pleje 50 At mødes & følges ad 56 Kropspleje 60 At opdage. At sanse. At opleve. 62 Under bruseren 65 I badekarret 68 Hårpleje 71 Deodoranter 73 Lotions & pudder 75 Body oils 80 Pleje til hænderne 84 Pleje til fødderne 86 Graviditet & amning 94 Dr.Hauschka Med 98 Dr.Hauschka Med Skin 100 Dr.Hauschka Med Lips 108 Dr.Hauschka Med Teeth 110 Make-up 114 Teint 116 Kinderne 120 Øjne 122 Læber 134 Look 139 Kosmetologbehandlinger fra Dr. Hauschka 140 WALA Heilmittel GmbH 146 Produktregister 148 Information 150

5 5

6 6 Det særlige ved Dr. Hauschka Gul rundbælg (Anthyllis vulneraria) har en særlig normaliserende egenskab på huden, som gør den til en af de helt centrale planter hos Dr. Hauschka.

7 Det særlige ved Dr. Hauschka 7 Rige ingredienser. Helbredende viden. Tillid til de indre kræfter. Skønhed er rytme og balance. Respekt for hudens egen visdom Der er to ting, vi gerne vil fortælle dig om Dr. Hauschka: Din hud kan pleje og regenerere sig selv. Vores produkter overtager ikke hudens eget arbejde. Tværtimod giver vores produkter din hud en målrettet og helhedsbaseret pleje, der aktiverer og understøtter dens arbejde og hjælper den med at normalisere sig ved egen kraft. Alle produkter fra Dr. Hauschka indeholder udtræk fra lægeplanter i en omhyggeligt forarbejdet sammensætning. Vores naturlige ingredienser stammer så vidt muligt fra økologisk eller biodynamisk jordbrug og fra egne Fair Trade projekter. Det er helheden, der tæller Vi værdsætter den enkelte ingrediens, men samtidig er det også vores overbevisning, at det er samspillet mellem alle ingredienserne, der skaber den særlige kvalitet, som kendetegner vores produkter. Vi betragter din hud ud fra den samme helhedsforståelse: Den styrkende og afbalancerende påvirkning, som vores produkter har på din hud, påvirker hele kroppen. For at kunne fremstille produkter, der kan understøtte hudens egne aktiviteter, studerer vi cellernes naturlige rytme og dyrker vores ingredienser ud fra samme rytme fra såning til høst. Vi lægger vægt på en rytmisk bearbejdning alle af vores ekstrakter og essentielle olier. Omfattende viden om lægeplanter Lige siden vores grundlægger Dr. Rudolf Hauschka i 1920 erne søgte efter en naturlig måde at skabe lægemidler på uden alkohol som konserveringsmiddel, har vi samlet en omfattende viden om lægeplanter. Vi høster frugterne af den viden hver dag, og vi udvider jævnligt vores viden med nye opdagelser. Aktive lægeplanter og den unikke rytmiske fremstillingsmåde er kendetegnet for både vores lægemidler, vores hudplejeprodukter og vores særlige plejeserie Dr.Hauschka Med. Selv i vores øjenskygger og læbestifter finder du plejende udtræk af gul rundbælg og troldnød for det handler om at skabe balance mellem den indre og ydre skønhed.

8 8 Det særlige ved Dr. Hauschka Blanding af udtræk fra rosenbladolie Laboratoriet hos vores parfumør Pionerer inden for naturlig hudpleje Ud over lægeplanter indeholder Dr. Hauschka i høj grad også næringsrige olier og voks samt andre naturlige og aktive ingredienser, såsom silica, saltlage, mandelmel, silke eller mineralske pigmenter. Alle vores produkter er certificeret med det tyske BDIH-mærke for Kontrolleret Naturkosmetik og/eller det inter nationale mærke for naturlig og økologisk hudpleje NATRUE. Vi benytter os ikke af syntetiske duft-, farve- og konserveringsmidler. Oplev holistisk pleje. Mærk livets rytme.

9 Det særlige ved Dr. Hauschka 9 Dr. Hauschka body oils

10 10 Bæredygtighed Såning og høst. Omsorg og beskyttelse. I dag og i morgen. Med hvert skridt følger et ansvar. Den frodige have Vi har fokuseret på bæredygtighed, længe inden begrebet blev kendt i den bredere offentlighed. Det er naturens egen rytme og de aktive og rene ingredienser, der danner grundlaget for samtlige produkter fra Dr. Hauschka. Tænk på vores virksomhed som en frodig have: Vi arbejder i den med størst mulig respekt og ansvarlighed, lader naturens rytme styre arbejdet, ser en særlig værdi i at arbejde uden brug af maskiner og anser den sunde jord for at være lige så vigtig som en udbytterig høst. Bæredygtighed hele vejen igennem For os er bæredygtighed mere end blot ord. Det er et krav, vi stiller til vores daglige arbejde. Vores ingredienser er hovedsagligt økologiske, men hvor det er muligt, benytter vi os af biodynamisk dyrkning og Fair Trade projekter. Vi tænker og arbejder i bæredygtighed lige fra vores vandsystem til vores genbrugelige emballage. Vi sparer på ressourcerne, hvor vi kan: Vi har i årevis benyttet os af 100 procent certificeret økologisk strøm, vi bruger varmegenvinding og udnytter jordens temperatur til aircondition. Vi tilbyder firmacykler og støtter vores medarbejdere i at benytte sig af tog eller samkørsel til og fra arbejde. Haven eksisterer virkelig Hjertet i vores foretagende er faktisk en have, som ligger lige bag vores kontor i Eckwälden i sydtyskland. På de ca. 4,5 hektar driver vi et biodynamisk jordbrug med over 150 forskellige lægeplanter. Vi passer med samme omhu rosen som tusindfryden. Hvor mange blot ser en simpel ukrudtsplante, er tusindfryd for os en vigtig plante, der bruges til at stimulere stofskiftet. Planternes såsæd stammer fra egen avl, ligesom vi også selv dyrker havens ungplanter. Og når der er meget at lave under høsten, giver alle medarbejderne fra de forskellige afdelinger en hånd med i haven.

11 Bæredygtighed 11 Kompost ved vintertide Rødderne til vores virksomhed: WALAs have med lægeplanter I WALAs have vokser planter fra hele verden side om side fx sølvlys fra Nordamerika. Fair Trade Vi fremmer også bæredygtighed i form af vores Fair Trade-projekter, der er indrettet efter såvel økologiske som sociale principper: Eksempelvis kommer vores sheasmør fra et økologisk certificeret indsamlingsområde i Burkina Faso, og den kostbare olie fra damaskusroserne får vi bl.a. fra Afghanistan. Her samarbejder vi med den tyske hjælpeorganisation Welthungerhilfe og tilbyder ca. 400 nu økologisk dyrkende bønder et alternativ til dyrkning af opium. Sammen kan vi bevare og helbrede jorden til fremtidige generationer i den biodynamiske ånd.

12 12 Ansigtspleje

13 Ansigtspleje 13 Individuel og enestående. Oprigtig og udtryksfuld. Dit ansigt fortæller om glæden ved livet. Naturligt smuk. Effektiv pleje. Når du kigger dig i spejlet, ser du mere end blot et ansigt, du kender. Du kan opfange signaler, som din hud, læber og øjne udsender. Du kan fornemme hvad der gør dig godt og hjælper dig med at komme i balance med dig selv og med verden. Sådan ser vi dig i hvert fald. Det, du udstråler fra din hud, læber og øjner, ses også på resten af din krop. Kroppen påvirkes af din sindstilstand, og den er også påvirket af de ydre påvirkninger, du udsættes for, som igen ses i dit ansigt. Vores produkter arbejder derfor med mere end blot din hud. Din hud er helt unik Huden er et fleksibelt, stærkt og samtidig følsomt organ. Du og din hud er unik og kan ikke sættes i en fast kategori. Du har brug for forskellige plejekoncepter på forskellige dage og steder, årstider og aldre. Hos Dr. Hauschka taler vi om forskellige hudtilstande, som kommer og går ikke om uforanderlige hudtyper. Vi mener ikke, at du kan ikke kategoriseres som en type med tør hud eller kombinationshud. Du har måske tendens til nogle særlige hudtilstande, men dem bliver du ikke ved med at have hele livet. Til normal hud kan du eksempelvis bruge Quince Day Cream det meste af året. Skift til Rose Day Cream i de faser, hvor din hud er mere sart. Dr. Hauschkas ansigtspleje har lige så mange facetter som du selv. Der er produkter til alle livets faser og hudtilstande. De nærende sammensætninger giver huden den rette impuls, så den kan genopbygge sig selv ved egen kraft. Velkommen til din naturlige balance.

14 14 Plejekoncept Et plejekoncept, så rytmisk som livet Ligesom foråret har brug for vinterens ro, for at det kan springe ud, skal der en energifyldt sommer til, for at vi kan høste efterårets frugter. Det samme gælder for vores hud. Den kan også kun opfylde sine mange funktioner, når den samler kræfter regelmæssigt når den følger sine naturlige rytmer. TONING BESKYTTENDE PLEJE RENS PLEJE OM MORGENEN Renser og styrker huden og giver beskyttelse til dagen. STIMULERING PLEJE OM AFTENEN Renser og styrker huden, og stimulerer, så huden kan regenerere natten over. RENS TONING

15 Plejekoncept 15 Din hud om dagen vs. din hud om natten Din hud har andre opgaver om dagen end om natten. Om dagen er dens aktivitet udadvendt: Huden lader os føle verden tæt på, men sætter samtidig også beskyttende grænser. Om natten skal huden ikke længere beskytte mod ydre indtryk. Nu vender den sine kræfter indad for at regenerere. Den rytme respekterer og understøtter Dr. Hauschka med et helt enestående plejekoncept. Vores basispleje til dag og nat Ansigtsplejen fra Dr. Hauschka understøtter din hud 24 timer i døgnet. Det kræver tre trin om morgenen og tre trin om aftenen: Når du har renset og tonet huden om morgenen, har huden brug for en dagcreme, der passer til dine individuelle behov, og som beskytter dig mod ydre påvirkninger og vind og vejr. Om natten har huden dog brug en oliefri pleje, så den kan ånde frit, finde sin styrke, regenerere og hente livgivende kræfter. Derfor giver alle Dr. Hauschkas plejeprodukter til natten impulser til din hud, som understøtter dens naturlige, regenererende processer så du vågner næste morgen med en frisk glød. Tid til en kur Ampul- og intensivkurene understøtter hudens 28-dags rytme dvs. en komplet regenerationscyklus. Med deres impulser giver de huden en påmindelse om dens regenererende processer, de normaliserer hudens funktioner og bringer den tilbage i sin naturlige balance. Din ekstraportion pleje Vores Intensivt plejende produkter supplerer plejeprogrammet én til to gange om ugen og giver din hud en lille pause. Den dybdevirkende ansigtsrens med vores Clarifying Steam Bath og Clarifying Clay Mask forbereder din hud på plejende masker, som imødegår dens behov.

16 16 Plejeplan efter hudtilstand Hvilke produkter passer til din hudtilstand netop nu? Vores plejeplaner guider dig til at finde de rigtige produkter. Din Dr. Hauschka kosmetolog kan også rådgive dig personligt. Normal hud Frisk, fine porer, ikke sart, ganske let fedtet T-zone, ingen urenheder BASISPLEJE DAG NAT Cleansing Cream Facial Toner Quince Day Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Facial Toner Night Serum DAG Cleansing Cream Facial Toner Quince Day Cream NAT KUR Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Renewing Night Conditioner DYBDEVIRKENDE PLEJE Clarifying Steam Bath Clarifying Clay Mask Firming Mask eller Revitalising Mask Tør hud Fine porer, tør, tørhedslinjer, stram fornemmelse, manglende glød BASISPLEJE DAG NAT Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Facial Toner Facial Toner Revitalising Day Cream og/eller Rose Day Cream Night Serum DAG Cleansing Cream Facial Toner Revitalising Day Cream og/eller Rose Day Cream KUR NAT Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Renewing Night Conditioner DYBDEVIRKENDE PLEJE Clarifying Steam Bath Clarifying Clay Mask Revitalising Mask, Firming Mask eller Hydrating Mask

17 Plejeplan efter hudtilstand 17 Sart hud Rødmen, ujævn teint, tynde hudlag, eventuelt også konstant rødmen ved områderne omkring kinder og næse (synlige blodkar), kløen, hud der skaller BASISPLEJE KUR DYBDEVIRKENDE PLEJE BASISPLEJE KUR NAT DAG NAT DAG NAT DAG NAT DAG Soothing Cleansing Milk Soothing Cleansing Milk (også som make-up-fjerner) Soothing Cleansing Milk Soothing Cleansing Milk (også som make-up-fjerner) Clarifying Steam Bath Sart kombinationshud Sart, rødmen, fedtet T-zone, store porer, eventuelt med urenheder, tørt kindparti Cleansing Cream Clarifying Toner Melissa Day Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Facial Toner Facial Toner Sensitive Care Conditioner eller Soothing Intensive Treatment Clarifying Clay Mask Clarifying Toner Sensitive Care Conditioner eller Soothing Intensive Treatment Rose Day Cream Light eller Rose Day Cream Night Serum Rose Day Cream Light eller Rose Day Cream Sensitive Care Conditioner eller Soothing Intensive Treatment Soothing Mask, Revitalising Mask eller Hydrating Mask Night Serum Melissa Day Cream Sensitive Care Conditioner eller Soothing Intensive Treatment DYBDEVIRKENDE PLEJE Clarifying Steam Bath Clarifying Clay Mask Soothing Mask eller Revitalising Mask

18 18 Plejeplan efter hudtilstand Kombinationshud Uren T-zone, store porer, fedter hurtigt, tørt kindparti BASISPLEJE DAG NAT Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Clarifying Toner Clarifying Toner Bland Clarifying Day Oil med Revitalising Day Cream Night Serum KUR DYBDEVIRKENDE PLEJE DAG NAT Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Clarifying Toner* Bland Clarifying Day Oil med Revitalising Day Cream Renewing Night Conditioner, Clarifying Intensive Treatment (up to age 25) eller Clarifying Intensive Treatment (age 25+) Clarifying Steam Bath Clarifying Clay Mask Revitalising Mask * I den periode, hvor du bruger intensivkuren, skal Clarifying Toner udskiftes med Clarifying Intensive Treatment (up to age 25) eller Clarifying Intensive Treatment (age 25+) om morgenen Uren, fedtet hud Store porer, fedter hurtigt, urenheder BASISPLEJE DAG NAT Cleansing Cream Clarifying Toner Clarifying Day Oil Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Clarifying Toner Night Serum DAG Cleansing Cream Clarifying Toner* Clarifying Day Oil KUR DYBDEVIRKENDE PLEJE NAT Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Renewing Night Conditioner, Clarifying Intensive Treatment (up to age 25) eller Clarifying Intensive Treatment (age 25+) Clarifying Steam Bath Clarifying Clay Mask Revitalising Mask * I den periode, hvor du bruger intensivkuren, skal Clarifying Toner udskiftes med Clarifying Intensive Treatment (up to age 25) eller Clarifying Intensive Treatment (age 25+) om morgenen

19 Plejeplan efter hudtilstand 19 Moden hud Manglende elasticitet, rynker, øget tørhed evt. med konstant rødmen i området omkring kinder og næse (synlige blodkar), tyndhudet, pigmentpletter (alderspletter på grund af overgangsalderen) BASISPLEJE DAG NAT Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Facial Toner Facial Toner Regenerating Serum Regenerating Day Cream Regenerating Serum KUR DYBDEVIRKENDE PLEJE DAG NAT Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Clarifying Steam Bath Facial Toner* Clarifying Clay Mask Regenerating Serum* * I den periode, hvor du bruger intensivkuren, råder vi til, at du om morgenen anvender Regenerating Intensive Treatment eller Intensive Treatment for Menopausal Skin i stedet for Facial Toner og Regenerating Serum Regenerating Day Cream Renewing Night Conditioner, Regenerating Intensive Treatment eller Intensive Treatment for Menopausal Skin Firming Mask, Revitalising Mask, Soothing Mask eller Hydrating Mask

20 20 Rens Afrensning af huden er som at tage en dyb indånding En ansigtsrens er som en dyb ind og udånding for huden. Den befrier huden og skaber grundlaget for Dr. Hauschkas holistiske plejekoncept. Huden får en sund, klar teint og stråler friskt på ny. Dr. Hauschkas renseprodukter er fri for tensider og understøtter hudens egne, naturlige processer. Den rensende basispleje består af Cleansing Cream og/eller Soothing Cleansing Milk som du skal bruge morgen og aften. De to produkter gør blidt huden klar til de næste trin. Sørger du for at rense din hud ordentligt morgen og aften, er det ikke kun din hud, der kan ånde. Du vil også selv føle dig lettet og befriet dette er udgangspunktet for naturlig skønhed. Tip Clarifying Steam Bath og Clarifying Clay Mask er dybdevirkende ansigtsrens, der supplerer ansigtsplejen og egner sig til alle hudtilstande (se side 47). Mel fra mandler Prunus dulcis

21 Rens 21 Cleansing Cream Rensecreme Mild og stimulerende ansigtsrens Soothing Cleansing Milk Rensemælk Fjerner makeup og beskytter huden Soothing Cleansing Milk fjerner snavs og makeup og giver samtidig blid pleje til din hud. Kan anvendes morgen og aften som rensende basispleje til sart hud. Den forbereder huden på de næste trin i plejen. Formlen indeholder en sammensætning af gul rundbælg samt jojoba- og mandelolie, der beskytter og opretholder din huds naturlige fugtbalance. Hudtilstande Til tør, sart og normal hud. Som makeup-fjerner til alle hudtilstande. Soothing Cleansing Milk fordeles jævnt morgen og aften på let fugtet hud og fjernes igen med vand, en lille kosmetiksvamp eller en varm, fugtig klud. For at fjerne øjenmakeup skal du fordele lidt Soothing Cleansing Milk på en fugtig vatrondel. Tip For en ekstra dybdevirkende ansigtsrens anbefaler vi, at du bruger Cleansing Cream, efter du har fjernet din makeup. Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Meal, Calendula Officinalis Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Alcohol, Arachis Hypogaea Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Malpighia Punicifolia Fruit Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Algin. Dr. Hauschka Cleansing Cream gør huden ren og frisk. Cleansing Cream bruges som mild eksfolierende ansigtsrens og basispleje morgen og aften til alle hudtilstande. Den bevarer hudens naturlige fugtbalance og forbereder den samtidig på de næste plejetrin. Indholdet af morgenfrue, kamille, perikon, gul rundbælg og mandel tilfører ekstra fugt, stimulerer og renser huden blidt. Hudens porer virker mindre. Det cremede mandelmel eksfolierer huden blidt, således at huden får den optimale ud af den efterfølgende pleje. Hudtilstande Til alle hudtilstande. Fugt huden godt med varmt vand morgen og aften. Gør 1-2 cm Cleansing Cream smidigt i hånden med vand, fordel det i begge hænder og påfør det på panden indefra og udad med blide tryk. Undgå området omkring øjnene. Fugt igen hænderne og tryk Cleansing Cream ind i huden med blide bevægelser. Gentag processen flere gange. Undlad at gnide Cleansing Cream hårdt ind i huden, da den ikke må fungere som en peeling. Cleansing Cream fjernes herefter med rigelige mængder af varmt vand. Afslut herefter rensningen med koldt vand. Til sart hud skal du kun bruge varmt vand. Tip Cleansing Cream tilfører lidt fedstof til huden og er derfor den perfekte forberedelse til Dr. Hauschkas oliefri pleje til natten. Aqua, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glycerin, Lactobacillus/Oat/Rye/ Wheat Seed Extract Ferment, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Lecithin, Xanthan Gum, Hydrolyzed Wheat Gluten, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*.

22 22 Toning Når din hud har brug for ekstra hjælp Huden er ikke blot et spejlbillede af dit indre den beskytter kroppen mod ydre påvirkninger, udligner temperaturforskelle og gør, at du kan mærke berøringer. Dette er kun et lille udpluk af de grundlæggende opgaver, som du kan hjælpe din hud med at løse ved at passe og pleje den. De styrkende skintonics fra Dr. Hauschka stimulerer hudens egne regenererende kræfter. De kan bruges morgen og aften og er ideelle efter rens, eller når huden trænger til at blive frisket op. af skintonics fra Dr. Hauschka er et forfriskende og effektivt plejeritual. De næringsrige sammensætninger af lægeplanter, som troldnød og gul rundbælg, aktiverer hudens stofskifte og hjælper huden med at normalisere sig selv. Fordi produkterne er lette og lader huden ånde frit, opnår du en klar, strålende teint. Tro på dine egne kræfter. Forbered dig selv og din hud på den efterfølgende pleje til dagen eller natten på en mild og effektiv måde. Tip Skintonics fra Dr. Hauschka er velegnede til stimulering af huden nu og da, og de forfrisker også på varme dage.

23 Toning 23 Facial Toner Skintonic Stimulerende skintonic, der sætter gang i hudens processer Dr. Hauschka Facial Toner stimulerer skånsomt hudens naturlige fornyelsesprocesser. Tonicen giver en frisk glød og fornyet udstråling til normal, tør og sart hud, samt grå og trist hud. Lægeplanterne troldnød og gul rundbælg aktiverer hudens stofskifte, så din hud føles frisk og levende. Den regulerer fugtprocesserne og understøtter hudens genopbyggende kræfter. Hudtilstande Til normal, tør og sart hud. Spray den oliefrie Facial Toner på morgen og i opadgående bevægelser aften efter ansigtsrens. Massér den herefter blidt ind i huden og slut morgenplejen af med en dagcreme fra Dr. Hauschka. Tip Vi anbefaler mænd at bruge den stimulerende Facial Toner som after shave. Aqua, Anthyllis Vulneraria Extract, Alcohol, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Parfum*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Citral*. Clarifying Toner Rensende skintonic Afbalancerende skintonic til uren hud Dr. Hauschka Clarifying Toner stimulerer skånsomt hudens naturlige fornyelsesprocesser. Tonicen giver en frisk glød og fornyet udstråling til hud med store porer, uren eller fedtet hud. Formlen indeholder en sammensætning af lægeplanterne gul rundbælg, morgenfrue og tropæolum, der regulerer hudens talgproduktion og normaliserer betændte områder. Clarifying Toner regulerer de fugtgivende processer og understøtter hudens genopbygning. Hudtilstande Til uren, fedtet hud med store porer samt kombinationshud. Spray den oliefrie Clarifying Toner på morgen og i opadgående bevægelser aften efter ansigtsrens. Massér den herefter blidt ind i huden og slut morgenplejen af med en dagcreme fra Dr. Hauschka. Tip Til mænd med irriteret hud anbefaler vi Clarifying Toner som after shave. Aqua, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Aesculus Hippocastanum Bark Extract, Echinacea Pallida Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Lactic Acid.

24 24 Pleje om dagen Beskyt din hud om dagen Vores hud skal holde til meget hver eneste dag: Kulde, stærk varme, regn, sne, stress og andre belastende påvirkninger fra omgivelserne. Derfor har huden brug for den ekstra beskyttelse og pleje, en god dagcreme og en korrekt rens og toning giver. Dr. Hauschkas dagcremer er udviklet til at give huden den beskyttelse, den har brug for om dagen. Næringsrige planteudtræk giver fugt til huden, mens udvalgte planteolier og -voks lægger sig beskyttende omkring huden uden at hindre den i at ånde. Vores dagcremer er lige så forskellige som dine dage kan være. Uanset hvilken tilstand din hud befinder sig i, vil de næringsrige sammensætninger i vores dagcremer sørge for at din hud får hjælp til de normaliserende aktiviteter. Vil du have en ensartet, gylden teint kan du supplere den daglige pleje med Tinted Day Cream eller Translucent Bronzing Tint. Du kan bruge den rensende Coverstick til at dække små urenheder i huden. Forkæl dig selv og din hud med pleje, den har fortjent. Start hver dag afslappet og beskyttet. Tip Du finder en oversigt over over vores plejekoncept på side 14. På side 16 finder du en plejeplan til dagen. Under regenerationsplejen på side 50 finder du de optimale plejeprodukter til dagstimerne til moden hud.

25 Pleje om dagen 25

26 26 Pleje om dagen

27 Pleje om dagen 27 Clarifying Day Oil Ansigtsolie Normaliserende olie til uren og fedtet hud Clarifying Day Oil sender huden signaler om at mindske fedtproduktionen, og giver en naturligt smuk hud ved regelmæssig brug. Kombinationen af gulerod, mandelolie, morgenfrue og neem giver en afbalancerende pleje, som hjælper med at dæmpe betændelsestilstande i huden. De næringsrige olieudtræk hjælper huden med at normalisere talgproduktionen, og porerne bliver mindre. Hudtilstande Til fedtet, uren hud. Påfør Clarifying Day Oil i ansigtet, på halsen og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Til kombinationshud er Revitalising Day Cream den ideelle pleje til dagtimerne, når den blandes med nogle dråber Clarifying Day Oil. Bland en smule af begge produkter i hånden og fordel det på huden (undlad at komme Clarifying Day Oil på området omkring øjnene). Som oliefri basispleje til natten anbefaler vi et Dr. Hauschka Serum efter rensning og toning. Ønsker du at understøtte huden med en impulsgiver er Dr. Hauschkas 28-dages kure velegnede. Tip Dr. Hauschka Clarifying Day Oil kan bruges hver dag som dagcreme. Som ekstra beskyttelse mod kulde om vinteren kan olien anvendes ovenpå dagcremen uanset hudtilstand. Har du uren hud, anbefaler vi Clarifying Steam Bath, Clarifying Clay Mask, Clarifying Intensive Treatment (up to age 25), Clarifying Intensive Treatment (age 25+), Revitalising Mask og Coverstick. Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Arachis Hypogaea Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare Bran Extract, Parfum*, Linalool*, Citronellol*, Citral*, Geraniol*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Lecithin, Theobroma Cacao Seed Butter. Revitalising Day Cream Ansigtslotion Stimulerende dagcreme til tør hud Revitalising Day Cream giver en strålende hud. Med sine næringsrige planteudtræk og olier aktiverer den lette emulsion hudens naturlige lipid- og fugtighedsdannelse og giver en fin, naturlig glød. Den er ideel som dagcreme og virker opfriskende på selv bleg og grålig hud. Cremens indhold af lægeplanterne gul rundbælg, troldnød og gulerod stimulerer huden og giver nyt liv. Olieudtræk og planteolier bringer hudens lipidforsyning i balance. Hudtilstande Til tør hud. Påfør et jævnt lag i ansigtet, på halsen og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Til kombinationshud er Revitalising Day Cream en ideel dagcreme sammen med nogle dråber Clarifying Day Oil. Bland en smule af begge produkter i hånden og fordel det på huden (undlad at komme Revitalising Day Cream på området omkring øjnene). Revitalising Day Cream er velegnet som underlag til make-up. Som oliefri basispleje til natten anbefaler vi, at du slutter af med et serum fra Dr. Hauschka, efter du har renset og tonet huden. Som særlig impulsgiver til huden anbefaler vi Dr. Hauschkas kure, som anvendes i en rytme på 28 dage. Aqua, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Alcohol, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Arachis Hypogaea Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Lecithin, Triticum Vulgare Bran Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Geraniol*, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Algin, Xanthan Gum.

28 28 Pleje om dagen Melissa Day Cream Dagcreme m. citronmelisse Genopretter balancen i kombinationshud Melissa Day Cream beroliger huden og genopretter dens naturlige balance. Citronmelissen har en centreret plantestruktur, og som impulsgiver hjælper den huden med at finde tilbage til sin naturlige balance. Fedtede områder bliver matte og klare igen, og tørre områder får hjælp til at holde på fugten. Melissa Day Cream er den ideelle pleje til sart kombinationshud, der både har tendens til tørre og til fedtede områder samt til rødmen. Tapiokastivelse sørger for en ensartet og mat teint. Sammensætningen af citronmelisse, tusindfryd, gul rundbælg, troldnød og gulerod beroliger og normaliserer stresset hud. Hudtilstande Til sart kombinationshud. Påfør et jævnt lag i ansigtet, på halsen og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Melissa Day Cream er ideel som basiscreme under din make-up. Som oliefri basispleje til natten anbefaler vi, at du slutter af med et serum fra Dr. Hauschka, efter du har renset og tonet huden. Ønsker du at understøtte huden med en impulsgiver er Dr. Hauschkas 28-dages kure velegnede. Tip Ved tendens til urenheder kan du anvende en blanding af Revitalising Mask med nogle dråber Clarifying Day Oil. Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Alcohol, Glycerin, Manihot Utilissima Starch, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Arachis Hypogaea Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare Bran Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, Parfum*, Citral*, Limonene*, Geraniol*, Citronellol*, Linalool*, Hectorite, Lysolecithin, Xanthan Gum, Coco-Glucoside, CI Quince Day Cream Dagcreme m. kvæde Opfriskende og beskyttende pleje Quince Day Cream virker opfriskende og beskyttende. Cremen beskytter huden mod ydre påvirkninger og opretholder fugtbalancen. Quince Day Cream er ekstra beskyttelse i hverdagen til normal, problemfri hud. Kvædevoksen omslutter huden for at beskytte, samtidig med at den lader huden ånde. På den måde bevares det naturlige fugtindhold. Kvæde, jojoba, abrikos og avocado styrker huden. Quince Day Cream indeholder udvalgte olier, plantevoks og lægeplanteekstrakter, der med naturen som forbillede skaber en velafbalanceret sammensætning. Hudtilstande Til normal hud. Påfør et jævnt lag i ansigtet, på halsen og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Quince Day Cream er ideel som basiscreme under din make-up. Som oliefri basispleje til natten anbefaler vi et Dr. Hauschka Serum efter rensning og toning. Ønsker du at understøtte huden med en impulsgiver er Dr. Hauschkas 28-dages kure velegnede. Tip Hvis din hud har behov for ekstra fugt i overgangsperioder og om vinteren, kan Revitalising Day Cream anvendes under Quince Day Cream. Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Pyrus Cydonia Seed Extract, Alcohol, Daucus Carota Sativa Root Extract, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima Oil, Althaea Officinalis Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cera Alba, Pyrus Cydonia Peel/Fruit Cera, Lysolecithin, Bentonite, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Parfum*, Citral*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Xanthan Gum.

29 Pleje om dagen 29 Rose Day Cream Light Dagcreme m. rose, Light Harmoniserende og beskyttende pleje Dr. Hauschka Rose Day Cream Light beskytter mod ydre påvirkninger og giver huden en fin og velafbalanceret teint. Dagcremen er særligt velegnet til sart, normal, tør og irriteret hud med behov for beskyttelse og beroligende pleje. Formlen indeholder en blanding af lægeplanterne rose, stokrose og gul rundbælg, der giver huden kraft og fremmer vitaliteten. Udsøgt rosenvand, rosenvoks og rosenudtræk harmoniserer og genopfrisker huden. Avocado, lægestokroserod og sesam- og mandelolie hjælper med at bevare den naturlige fugt i huden. Med deres stimulerende kræfter har roserne en mærkbar og behagelig indvirkning på huden. Hudtilstande Til sart hud. Påfør et jævnt lag i ansigtet, på halsen og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Brug Rose Day Cream Light som basiscreme under din make-up. Som oliefri basispleje til natten anbefaler vi et Dr. Hauschka serum efter rensning og toning. Ønsker du at understøtte huden med en impulsgiver er Dr. Hauschkas 28-dages kure velegnede. Tip Som ekstra pleje om vinteren anbefaler vi den endnu mere næringsrige Dr. Hauschka Rose Day Cream. Aqua, Sesamum Indicum Seed Oil, Alcohol, Althaea Officinalis Root Extract, Rosa Damascena Flower Water, Rosa Damascena Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Cera Alba, Helianthus Annuus Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Lysolecithin, Rosa Canina Fruit Extract, Triticum Vulgare Bran Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Farnesol*, Eugenol*, Xanthan Gum, Rosa Damascena Flower Cera. Rose Day Cream Dagcreme m. rose Næringsrig pleje til hud, der har brug for beskyttelse Dr. Hauschka Rose Day Cream er en klassiker fra Dr. Hauschka Kosmetik og indeholder hele rosens alsidighed. Den plejer og beskytter tør og sart hud med tendens til rødmen og udvidede blodkar (couperose). Næringsrige udtræk fra forædlede rosenblomster og vilde hyben harmoniserer og styrker huden, mens sheasmør, voks af rosenblomst og avocadoolie beskytter den mod at tørre ud. Sammensætningen af rose, lægestokrose og perikon styrker og fremmer hudens naturlige kræfter. Rose Day Cream virker harmoniserende på hudens fedt-fugt-balance. Cremen giver huden pleje ved at forene rosens kraft med dens blidhed. Hudtilstande Til tør, sart og moden hud med rødmen. Påfør et jævnt lag i ansigtet, på halsen og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Rose Day Cream egner sig som dagcreme under din make-up. Som oliefri basispleje til natten anbefaler vi et Dr. Hauschka Serum efter rensning og toning. Ønsker du at understøtte huden med en impulsgiver er Dr. Hauschkas 28-dages kure velegnede. Som supplerende pleje til moden hud er produkterne fra Dr. Hauschkas regenerationsserie velegnede. Tip Den næringsrige Tinted Day Cream opfrisker din teint med en diskret farvetone. Cremen giver din hud et naturligt frisk udseende. Aqua, Arachis Hypogaea Oil, Cera Alba, Althaea Officinalis Root Extract, Rosa Damascena Flower Water, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Sorbitan Olivate, Persea Gratissima Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Farnesol*, Benzyl Alcohol*, Eugenol*, Rosa Damascena Flower Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Copernicia Cerifera Cera, Zinc Sulfate, Lecithin, Rosa Damascena Flower Cera.

30 30 I fokus: Citronmelisse Citronmelisse Det er kærlighed! Måske ikke ved første blik, men så dog ved det andet og det til gengæld med alle sanser! For ved første øjekast fremstår citronmelissen som en beskeden urt, som den står der i vejkanten med sin firkantede stængel, de uanselige blomster og kraftige blade. Men hvis man stryger over bladene, mærker man straks citronmelissens umiskendelige aroma af citron, og man aner, at dette er en plante, der har meget at give: Den fungerer blidt afslappende ved anspændthed, kramper og søvnforstyrrelser. Med sit vidunderligt normaliserende væsen beriger og præger den blåtblomstrende urt formlen i vores Melissa Day Cream.

31 I fokus: Citronmelisse 31 I gode hænder: Såning, dyrkning og høst af citronmelissen for Dr. Hauschka Endelig lover vejrudsigten tørvejr. Bernhard Klett, der er ansvarlig for 20 urtekulturer på den biodynamisk drevne gård, Sonnenhof, sender et tilfreds blik mod den skyfri himmel over Bad Boll. Han begiver sig på vej til marken med citronmelisse sammen med sin lærling. Det er blot fire uger siden, at de unge planter, der er dyrket fra Demeter-sæd, blev sat i den frostfrie jord men allerede nu er citronmelissen nået op i knæhøjde. Det er tid til det første skridt. Om ca. et år kan de dyrke citronmelisse tre gange hver gang inden blomstring og på en tør morgen som denne.

32 32 I fokus: Citronmelisse Et velduftende løfte Indtil nu har teamet på Sonnenhof plejet citronmelissen med udholdende håndarbejde. De unge planter er alle nedsat i hånden, ligesom de adskillige gange er blevet håndluget med en hakke. I dag sidder Bernhard Klett glad i sin traktor. For jo hurtigere han kan høste de følsomme blade og bringe dem tilbage til Sonnenhof, desto bedre. Hurtigt skærer han de øverste 20 til 25 cm af planten. Resten lader han stå til endnu en gang nye skud. I mellemtiden er marken indhyllet i en intensiv duft af citroner som ønskede citronmelissen at sende en smagsprøve af deres essentielle olie til morgenfruerne, der som tak nikker med de orange hoveder. Arbejde hånd-i-hånd På Sonnenhof står der kasser med lufthuller parat til citronmelisserne. Her skal de tørre i opvarmet luft i gårdens eget tørrerum. Tørringen tager tre dage, og planterne bliver hele tiden løsnet og luftet i hånden. Lige nu er udefrakommende fugt og for høje temperaturer det, man mindst af alt ønsker sig. For det gælder om at bevare citronmelissens flygtige essentielle olie for så at aflevere en perfekt høst til WALAs nærliggende olielaboratorium. Her sluttes kredsen: Fra udsåning af planterne i lægeplantehaven, over dyrkning på Sonnenhofs marker frem til forarbejdningen forlader citronmelissen hverken Bad Boll eller for den sags skyld WALA Heilmittel GmbH, som både ejer Dr. Hauschka Kosmetik og Sonnenhof. Melissa Day Cream er et eksemplarisk regionalt produkt, der omhyggeligt rækkes videre fra hånd til hånd.

33 I fokus: Citronmelisse 33 En diplomat fra planteriget Citronmelissen udfolder sin virkning på tilsyneladende modsatrettede tilstande: Planten kan berolige nerverne og samtidig give ekstra energi, den kan hjælpe mod kramper i en anspændt mave og samtidig fremme appetitten. Som en diplomat udsendt fra planteriget udfolder citronmelissen sine formidlende evner dér, hvor modsætninger blokerer for hinanden. Således hjælper citronmelissen hver af os på vej til vores personlige tilstand af ligevægt. Hjertet i Melissa Day Cream Udligningen imellem forskellige hudtilstande i én og samme formel: Det er præcis dét, personer med sart kombinationshud nyder godt af. Melissa Day Cream stimulerer hudens fugtdannelse, samtidig normaliserer den fedtede områder og giver hud med rødmen en ekstra portion afspænding. En plante, der forstår sig på mænd Citronmelissen har mange beundrere. Mænd synes først og fremmest godt om planten i Dr. Hauschkas Melissa Day Cream. For det er en formel, der trækker hurtigt ind i huden og efterlader den velduftende og let matteret. Men også for mænd gælder reglen: Det er hudtilstanden, der tæller. Mænd med sart kombinationshud vil opleve en perfekt pleje med Melissa Day Cream. Mænd med andre hudtilstande kan finde en passende pleje til dagtimerne på side 28 og 29.

34 34 Pleje til øjnene Til hvert eneste øjeblik Næsten 90 % af vores sanseindtryk får vi gennem vores øjne. Vores øjne er et sandt mesterværk de er i stand til at bearbejde og videresende information på ganske få brøkdele af et sekund. Øjnenes evne til at udtrykke følelser er ikke mindre imponerende. Vi kalder også øjnene for sjælens spejl. Øjne ikke bare griner og græder, de kan også sende spørgende eller overraskede blikke. Men den konstante aktivitet kan koste kræfter. Det følsomme område omkring øjnene reagerer hurtigt, hvis det bliver udsat for belastninger i form af snavs, tør opvarmet luft, søvnmangel eller mange timers arbejde foran computeren. Huden omkring øjnene bliver slap, irriteret og har brug for særlig beskyttelse. Derfor bør den daglige ansigtspleje også indeholde en særlig beskyttelse af øjenpartiet. Med sin velgørende effekt forkæler Dr. Hauschkas øjenpleje dette ekstra følsomme område. Produkterne indeholder ingen olier, der eventuelt ville kunne løbe ind i øjnene. Med et indhold af udvalgte lægeplanter, plejende planteolier og næringsrig voks har øjenprodukterne en tredobbelt effekt på huden: De både stimulerer, styrker og opkvikker. Planten øjentrøst har en beroligende virkning. Gul rundbælg virker normaliserende, mens bivoks lægger sig beskyttende omkring øjenpartiets sarte hud. Hvis du arbejder mange timer foran computeren eller bærer kontaktlinser, vil du sætte pris på den svalende og vandige Eye Revive, der opfrisker trætte øjne og giver dem nyt liv. Nyd hvert øjeblik. Tip Anvend øjenplejen inden den daglige plejecreme, så den kan udfolde sin fulde virkning.

35 Pleje til øjnene 35 Eye Revive Øjenkompres Opkvikkende og styrkende ampuller til trætte øjne Eye Revive egner sig til alle hudtilstande og giver blikket ekstra glans. Den er tilpasset optimalt til den særligt sarte hud i området omkring øjnene. Indholdet af øjentrøst, fennikel, kamille og sort te giver øjenomgivelserne ekstra kraft og efterlader en frisk fornemmelse. Eye Revive giver velgørende pleje til overanstrengte og trætte øjne. Den har samtidig vist sig at have en beroligende virkning ved tendens til poser under øjnene og kløende øjne. Hudtilstande Til alle hudtilstande. Åbn beholderen ved at dreje toppen af. Gennemvæd en vatrondel med indholdet. Træk vatrondellen fra hinanden (over- og underside), og lad de to dele ligge på øjenlågene i ca. ti minutter. Eye Revive er testet af øjenlæger. Den er velegnet til kontaktlinsebrugere. Tip Velegnet til både brille- og kontaktlinsebærere samt personer, der reagerer på pollen i luften eller sidder mange timer foran computeren hver dag. Aqua, Euphrasia Officinalis Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Parfum*, Geraniol*, Citronellol*. Daily Hydrating Eye Cream Øjencreme Let fugtpleje, der forebygger rynker Med Daily Hydrating Eye Cream føles området omkring øjnene ekstra smidigt og gennemfugtet. Den fugtgivende og udglattende creme er det ideelle supplement til den daglige pleje til alle hudtilstande. Den sarte hud i øjenområdet er ekstra følsom og har tendens til at danne linjer og rynker pga. tørhed. Indholdet af rosenvand, ananas, lægestokrose og morgenfrue hjælper med at bevare fugten og virker beroligende. De særligt plejende og næringsrige olier fra avocado, macadamianød og havtorn beskytter området omkring øjnene samtidig med, at huden føles beroliget og glat. Hudtilstande Til alle hudtilstande. Start morgenen med at rense og tone huden. Fordel herefter lille smule af cremen på spidsen af ringfingeren og dup den forsigtigt på øjenomgivelserne indefra og ud. Daily Hydrating Eye Cream absorberes hurtigt. Derfor anbefaler vi også, at du lægger den under din make-up. Cremen er testet af øjenlæger og velegnet til kontaktlinsebrugere. Aqua, Persea Gratissima Oil, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Alcohol, Ananas Sativus Fruit Extract, Althaea Officinalis Leaf Extract, Cera Alba, Calendula Officinalis Flower Extract, Arachis Hypogaea Oil, Hectorite, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Lysolecithin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Chondrus Crispus Extract, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Parfum*, Geraniol*.

36 36 Pleje til øjnene Eye Balm Øjenbalsam Beskyttende og næringsrig pleje Dr. Hauschka Eye Balm lægger sig beskyttende omkring øjenpartiet. Eye Balms beskyttende pleje har en intensiv virkning på alle hudtilstande. Den fine og meget tynde hud omkring øjnene er særligt sart og har tendens til at danne små rynker på grund af tørhed. Formlen indeholder en sammensætning af gulerod, gul rundbælg, neem, bivoks, kakaosmør, silke og abrikoskerneolie, der styrker det sarte område omkring øjnene. Samtidig har Eye Balm en udglattende virkning på huden og beskytter mod ydre påvirkninger. Hudtilstande Til alle hudtilstande. Gør en mængde på størrelse med en ært smidigt mellem de to ringfingerspidser om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Fordel det forsigtigt i øjenomgivelserne ved at arbejde dig indefra og ud. Eye Balm er testet af øjenlæger og er velegnet til kontaktlinsebrugere. Tip Vi anbefaler i særdeleshed, at du bruger Eye Balm i årets kolde måneder som beskyttelse mod påvirkninger fra vejret. Ricinus Communis Seed Oil, Arachis Hypogaea Oil, Cera Alba, Daucus Carota Sativa Root Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Theobroma Cacao Seed Butter, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Serica Powder, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*, Lecithin.

37 Pleje af læberne 37 Læbernes magi Candelillavoks, udvundet af vortemælksplanterne Euphorbia antisyphillitica, Euphorbia cerifera og Pedilanthus pavonis Vores læber udtrykker vores følelser. Det er umuligt at forestille sig et strålende smil uden den kraft, som følelserne bag smilet giver. Fyldige, smidige læber er indbegrebet af sanselighed og skønhed, og i et kærligt kys oplever vi, hvordan læberne formidler vores følelser. Læbernes evne til at udtrykke og mærke sanseindtryk er mangfoldige og kan ikke sammenlignes med noget andet. Huden på læberne har kun tre til fem cellelag og er dermed meget tynd sammenlignet med den øvrige hud på ansigtet, der har op til 16 cellelag. Det gør læbehuden følsom over for eksempelvis sol og kulde. Læberne kan hurtigt tørre ud, og huden bliver porøs og sprækker. Dr. Hauschkas læbeplejeprodukter beskytter dine læber ved hjælp af plejende plantevoks, næringsrige olier og virksomme lægeplanter. Den naturlige sammensætning af gul rundbælg, morgenfrue og prikket perikon beskytter og genopbygger tørre og sprækkede læber. Den velgørende læbepleje fra Dr. Hauschka tryller et smil frem på læberne både hos dig og dine omgivelser.

38 38 Pleje af læberne Lip Care Stick Læbepomade Næringsrig læbepleje Til daglig pleje af den sarte læbehud anbefaler vi Dr. Hauschka Lip Care Stick. Bivoks, rosenvoks, sheasmør, mandelolie, abrikoskerneolie, jojobaolie, udtræk af roser, hyben, gul rundbælg og gulerod giver intensiv fugt til dine læber. Påfør Dr. Hauschka Lip Care Stick flere gange om dagen efter behov. Ricinus Communis Seed Oil, Rosa Canina Fruit Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Lanolin, Cera Alba, Daucus Carota Sativa Root Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Euphorbia Cerifera Cera, Copernicia Cerifera Cera, Rosa Damascena Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Cetyl Alcohol, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Parfum*, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Linalool*, Farnesol*, Eugenol*, Rosa Damascena Flower Cera, Lecithin. Lip Balm Læbesalve Regenererende læbepleje, der beskytter tørre læber Lip Balm er til meget tørre og sprukne læber, der har brug for intensiv regenererende pleje. Gul rundbælg, morgenfrue og perikon aktiverer læbehudens regenererende aktiviteter. Den beskytter også læberne mod kulde, vind og sol. Duppes på læberne med fingerspidserne og kan anvendes flere gange dagligt efter behov. Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Arachis Hypogaea Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Serica Powder, Triticum Vulgare Germ Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare Bran Extract, Lecithin, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Salicylate*, Limonene*.

39 Farvetone & dækning 39 Din helt personlige nuance Hvis bare det kunne være sommer lidt længere! En frisk teint klæder os så godt. Den forbinder os med den sprudlende følelse og den ekstra portion energi, som vi mærker i årets lyse måneder. De tonede og dækkende produkter fra Dr. Hauschka tryller et strøg af sommer frem på dit ansigt. Samtidigt plejer de huden. Naturligt tonet creme med en plejende basis Tinted Day Cream er næringsrig og diskret farvet pleje til huden. Med udtræk af lægeplanter, udsøgte planteolier samt rosen- og bivoks bringer Tinted Day Cream harmonien tilbage til din hud. Du får ikke blot en jævn og ensartet teint, din hud bliver også bragt tilbage i sin naturlige balance. Hvor meget sommer ønsker du? Har du lyst til en rigtig højsommer eller måske hellere lidt forår? Du bestemmer selv nuancen på din teint. Du kan blande Translucent Bronzing Tint med alle plejeprodukter til dagen, præcist som du ønsker. Din individuelle hudtone får ekstra glød og resultatet bliver helt naturligt.

40 40 Farvetone & dækning Tinted Day Cream Farvet dagcreme Nærende dagcreme der giver let farve til og dækning af huden Translucent Bronzing Tint Flydende bronzer Blandes med dagcreme for at give huden glød Translucent Bronzing Tint er det ideelle supplement til din dagcreme. Sammensætningen af troldnød, olivenolie, bivoks og farvepigmenter plejer huden og giver huden en jævn overflade. Den giver en frisk teint og understreger hudens naturlige tone. Hudtilstande Til alle hudtilstande. Translucent Bronzing Tint kan anvendes sammen med alle plejende produkter til dagtimerne. Bland de to produkter i håndfladen, og fordel blandingen på ansigtet og halsen. Du bestemmer selv farvens intensitet afhængig af blandingsforholdet. Hvis du påfører blandingen flere gange, forstærkes farvetonen. Tip For at give ansigtet lidt sommerfriskhed kan Translucent Bronzing Tint fordeles som en diskret rouge på kinderne, eller alene i hele ansigtet. Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Lysolecithin, Cera Alba, Parfum*, Citral*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Benzyl Salicylate*, Coumarin*, Eugenol*, Cetearyl Alcohol, Algin, Silica, Arachis Hypogaea Oil, CI 75810, CI 77491, CI 77492, CI Tinted Day Cream tilfører huden nærende pleje og giver en fin teint med en let og naturlig farvetone. De nærende planteolier fra avocado og mandel, plejende rosen- og bivoks samt kvædefrø beskytter huden effektivt mod at tørre ud. ne regulerer hudens lipid- og fugtighedsprocesser og aktiverer dens evne til at holde på fugten. Tinted Day Cream giver pleje til normal, tør, sart og moden hud, samt hud med udvidede blodkar (couperose). Den giver en let og naturlig dækning, og sikrer en jævn og ensartet teint. Formlens komposition med den lægeplanterne rose, kvæde og perikum styrker huden og giver ekstra kræfter. Samtidig udfolder rosenvand og udtræk fra gul rundbælg udsøgt deres harmoniserende egenskaber. Hudtilstande Til normal, tør, sart og moden hud, samt hud med tendens til rødmen. Fordel cremen jævnt i ansigtet og på halsen om morgenen, efter du har renset og plejet huden. Tip Som supplement til Tinted Day Cream for en naturlig, matterende effekt anbefaler vi vores pudder fra Dr. Hauschkas serie af økologisk make-up. Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Arachis Hypogaea Oil, Persea Gratissima Oil, Pyrus Cydonia Seed Extract, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Sorbitol, Cera Alba, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Hypericum Perforatum Flower/Leaf Extract, Olus Oil, Rosa Damascena Flower Cera, Triticum Vulgare Bran Extract, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Coumarin*, Citral*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Sodium Chloride, Zinc Stearate, Lanolin, Sucrose Polystearate, Glyceryl Caprate, Zinc Sulfate, Silica, Lecithin, Lactose, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI

Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund

Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund Skønhedens kultur 2015 Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund 4 Indhold Fokus: Night Serum 39 Et planteportræt: Æblet Alle gode gange tre Kan blomster

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

Denne ingrediensliste er en total listning af indholdet i de forskellige produkter som opgivet af fabrikanten.

Denne ingrediensliste er en total listning af indholdet i de forskellige produkter som opgivet af fabrikanten. Denne ingrediensliste er en total listning af indholdet i de forskellige produkter som opgivet af fabrikanten. Ingrediensernes navne er opgivet nøjagtig som fra fabrikanten, dvs. enten med deres latinske

Læs mere

Beliefs. Beliefs. SkinBeliefs GRØN SALON. skin. skin

Beliefs. Beliefs. SkinBeliefs GRØN SALON. skin. skin Beliefs skin SkinBeliefs Skin Beliefs er allergicertificeret, parfumefri, parabenefri og dermatologisk testet. Skin beliefs er udviklet i Danmark af professionelle farmaceuter. Beliefs skin Skinbeliefs

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

Optimal After Shave Milk

Optimal After Shave Milk Optimal After Shave Milk Optimal Skin Cream 150 ml Produkt Nummer 25404 Detail Pris Kr 379,00 Special Kundepris Kr 359,00 Partner Pris Kr 341,00 Ingredienser: Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Butylene

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

Produkt oversigt

Produkt oversigt Produkt oversigt www.beautysystem.dk Velkommen til Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik. Den mere end 60 år gamle familievirksomhed i Essen ledes af hudlæge, allergist og anti-aging ekspert Dr. med. Christine

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark Ærlig hudpleje - til hele familien Made in Denmark Faaborg Pharma Ærlig hudpleje siden 2001 Huden er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud med rene og sikre produkter, og at de

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

Kontrolleret naturkosmetik

Kontrolleret naturkosmetik Naturlig hårpleje Kontrolleret naturkosmetik Produkterne fra SANTE bærer alle mærket»kontrolleret Naturkosmetik«, som overholder de strenge tyske BDIHs strenge kriterier. Plej og sæt dit hår med de naturlige

Læs mere

KONCEPT OG PRODUKTER

KONCEPT OG PRODUKTER KONCEPT OG PRODUKTER EKSKLUSIVE SKØNHEDSBEHANDLINGER SOM GIVER LANGVARIGT RESULTAT KONCEPT OG PRODUKTER Swiss Clinic er en skønhedsvirksomhed som udvikler og tilbyder eksklusive behandlinger som udføres

Læs mere

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe Hudpleje Denne brochure handler ikke bare om, hvorfor din hud er tør, fedtet, irriteret eller kløende. Den fortæller dig, hvad din hud består af, hvordan den fungerer, og hvordan du kan passe på den hver

Læs mere

Bevaring af værdierne

Bevaring af værdierne Bevaring af værdierne Plejevejledning til dine parkettmanufaktur-gulve Værdifuld. Parkettmanufaktur tilbyder dig kvalitetsgulve af udsøgte træsorter, der med stor kærlighed til detaljen og viljen til perfektion

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Det handler om ta-daaaa valg af den forkerte farve eller type foundation. Der er som udgangspunkt 3 helt store issues, når

Læs mere

Springer ud med miljøvenlig & økologisk superfood til huden

Springer ud med miljøvenlig & økologisk superfood til huden Det vidste du ikke om Andrea Elisabeth Rudolph: Springer ud med miljøvenlig & økologisk superfood til huden Slut med snart tre års hemmelighedskræmmeri. Lancering og offentliggørelse af den UNIKKE, MILJØVENLIGE

Læs mere

Kontakt os. 100 % naturlige ingredienser ////// Lotions & cremer

Kontakt os. 100 % naturlige ingredienser ////// Lotions & cremer Kontakt os Kontakt os i dag, og få en snak med en af vores hudspecialister om, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Ring på:... 70 21 79 00 (Åbningstider mandag - fredag kl. 09.00-14.00) e-mail:..... info@ecolibri.dk

Læs mere

Farvel til. mørke pletter

Farvel til. mørke pletter Farvel til mørke pletter Der er nogle pletter, vi elsker Uimodstaelige Sprudlende Charmerende Sode og sjove Konne sma skonhedsfejl Nogle gange kan morke pletter vaere sode! Alder Sol Urenheder Og der er

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée CS by MEDEX CS by MEDEX PÅ KLINIKKEN CS by MEDEX er en terapeutisk og plejende makeup serie, som er velegnet til såvel sart hud som

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY = CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY Der er julegaver - og så er der julegaver. Visse bliver liggende i et hjørne af stuen, andre bliver uhørt værdsatte - og visse kan til og med blive

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager ww Pressemeddelelse efterårslook 2010 Inspiration Dennis Knudsen har til efterårslooket fra INK by Dennis Knudsen fundet inspiration i udtrykkene Naturlig skønhed og Power. Det nye look sammenfatter tendensen,

Læs mere

Nu Skin Hair Care shampoo

Nu Skin Hair Care shampoo N u S k i n p r o d u k t i n f o r m a t i o n Nu Skin Hair Care shampoo Synligt yngre udseende på 7 dage Begynd med det grundlæggende for sundt, glansfuldt. Videnskaben viser, at jo stærkere den indre

Læs mere

Inspiration til en bedre nats søvn Sov bedre

Inspiration til en bedre nats søvn Sov bedre Sov bedre Kolding Kommune Senior- og Socialforvaltningen Hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Hvordan bruger du pjecen? I denne pjece finder du tips til at få vaner, som kan give

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

BodY sculpting concept

BodY sculpting concept Body Sculpting Concept BodY sculpting concept fastere krop slankere krop firming BodY cream anti-cellulite creme med opstrammende effekt Ultrasonic slimming gel 20% reduction af fedtvævet giver sammen

Læs mere

- made by CosMed Kft.

- made by CosMed Kft. - made by CosMed Kft. Simplicity is the ultimate sophistication (Leonardo da Vinci) TD - creating beauty Jeg er stolt og glad for at præsentere dig for vores TrueDelight, signaturlinjen fra PANDHY S At

Læs mere

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer. Produktsortimentet

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

Gloseliste over ingredienser 1,2-Hexanediol Alumina Aminoethanesulfinic Acid Aqua Arachis Hypogaea Oil Arginine Artemia Extract

Gloseliste over ingredienser 1,2-Hexanediol Alumina Aminoethanesulfinic Acid Aqua Arachis Hypogaea Oil Arginine Artemia Extract Gloseliste over ingredienser 2008 Mannatech Denmark ApS, Postboks 140, 1004 København K, c/o 2 Trident Park, Basil Hill Road, Didcot, Oxfordshire, OX11 7HJ, England. Hver eneste ingrediens i Mannatechs

Læs mere

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter Ingrediensliste for dermaoy Produkter Ingredienser Serum Shampoo Tonic Virkning & Effekt Aqua Hydrolyzed Hyaluronic acid Hyaluronsyre findes naturligt i ungt hår. Binder store mængder fugt, der styrker

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Der er et ordsprog, der lyder: Åndedræt er liv, og det kan ikke siges bedre. Du trækker vejret for at leve, og din livskvalitet bliver påvirket af,

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Din guide til naturlig glød

Din guide til naturlig glød Indre velvære, ydre skønhed Din guide til naturlig glød Hår og negle: Få skønne, friske lokker og stærke negle Huden: Dit velværebarometer Husk maven: Skab indre balance www.avogel.dk 2 Kære læser Er du

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Aromaterapi på hospices - 5

Aromaterapi på hospices - 5 Aromaterapi på hospices - 5 Tilføjet af Ulla Kvintel tirsdag 28. december 2010 Dette gælder for aromaterapi: Der er generelle retningslinjer om virkning og mange erfaringer, men der er altid undtagelser.

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01 PURE SHAMPOO NO. 01 Svanemærket shampoo til daglig brug med økologisk koldpresset avocadoolie Indeholder hverken parfume eller æteriske olier og derfor velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere.

Læs mere

face, body & lifestyle

face, body & lifestyle face, body & lifestyle produkter... Afrika er fyldt med uventede rigdomme af sjældne planter. Kalahari har nøje udvalgt en række bæredygtige, lokale planter og naturlige kilder der fuldender vores botanisk

Læs mere

SOLGUIDE 2015 FEBRUAR 2015

SOLGUIDE 2015 FEBRUAR 2015 SOLGUIDE 2015 FEBRUAR 2015 DERMA AFTERSUN LOTION Fugtgivende pleje efter ophold i solen Beroliger solbrændt hud Beskytter mod udtørring Efterlader huden blød og smidig Absorberes nemt uden at fedte Med

Læs mere

DET GRØNNE GULD FRA HAVET

DET GRØNNE GULD FRA HAVET ILSE SUN er det nyeste skud på stammen i spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN fra livsstilsfirmaet ILSE JACOBSEN HORNBÆK, der har sit udspring i Ilse Jacobsen s univers og DNA. Ilse er inspireret

Læs mere

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Indhold Hvad er tør hud Fedtprocenter i hudplejeprodukter Hvordan virker fedtcremer Valg af fedtcremer Specielle problemer med tør hud Tørre hænder Tørre fødder Tørre

Læs mere

Vores emballage. Kapsler: Alle kapsler på INsight krukker er 100% produceret af genanvendt PP.

Vores emballage. Kapsler: Alle kapsler på INsight krukker er 100% produceret af genanvendt PP. INSIGHT SKIN PS-NIELSEN ApS * Børstenbindervej 4* 5230 Odense M * Kontor: 66170066 * Hotline: 27836439 www.ps-nielsen.dk * facebook.com/purenanpro * @ps_nielsen * #ps_nielsen Vores emballage Den miljømæssige

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår BRAND HERITAGE Macadamia Professional, stræber efter at skabe innovative hårprodukter, der behandler de forskellige behov indenfor alle hårtyper. Hårpleje, behandling og styling produkter i salon kvalitet,

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR

Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR I denne brugsanvisning kan høreapparat, renseudstyr og lignende se anderledes ud end det, du har. Ret til ændringer forbeholdes. Høreapparater, tilbehør

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

INFORMATION & ØVELSER EFTER BRYSTOPERATION FYSIOTERAPIEN FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER. Fysioterapien Frederiksberg Sundhedscenter

INFORMATION & ØVELSER EFTER BRYSTOPERATION FYSIOTERAPIEN FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER. Fysioterapien Frederiksberg Sundhedscenter INFORMATION & ØVELSER EFTER BRYSTOPERATION Fysioterapien Frederiksberg Sundhedscenter Stockflethsvej 4, 2000 Frederiksberg Telefon: 38 21 54 75 FYSIOTERAPIEN FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER Udarbejdet af

Læs mere

Dokumenteret pleje til sensitiv hud

Dokumenteret pleje til sensitiv hud Dokumenteret pleje til sensitiv hud Hudplejeprodukterne i Avène serien er baseret på det nærende og plejende termalkildevand fra Avène kilden i Sydfrankrig. Kilden løber inde i bjergene i ca. 50 år, hvor

Læs mere

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 UVA/UVB beskyttelse med teknologi Størrelse: Sunright 50, 35: 100 ml Sunright Lip Balm 15 4,2 g PRODUKTOVERSIGT Nu kan du forvente mere af dine solbeskyttelsesprodukter.

Læs mere

Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com

Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com Osis er en kreativ, professionel stylingserie, som kan inspirere dig, og give dig mulighed for at fremtrylle dit eget unikke look. OSiS giver maksimal

Læs mere

Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing)

Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing) Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing) Før Hvad er fraktioneret CO2- laserbehandling? Ved en fraktioneret

Læs mere

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka.

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Beautiful Skin Anti-aging Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Mød Født i England i 1935 og et mærke som har omskrevet beauty historien i mange år. Vores mission er simpel. Vi ønsker at du skal føle

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

Sommer dufter af sol intet andet

Sommer dufter af sol intet andet Solguide Juni 2013 Sommer dufter af sol intet andet Hos Derma dufter sommer af sol, friske jordbær, blomster og hav. Alle vores solcremer er nemlig parfumefri, da parfumestoffer kan være allergifremkaldende.

Læs mere

Krop & Sundhed. - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :)

Krop & Sundhed. - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :) Krop & Sundhed - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :) S ide 2 Krop & S u n dhed Å rgang 1, Nummer 1 Søvn - hvorfor er det så vigtigt? Søvn er en nødvendighed for alle levende væsner.

Læs mere

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Velkommen på skitur: Skitur med klubben er efterhånden en tradition, der ikke er til at komme uden om. I år er det femte gang vi har arrangeret tur

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Er det første gang du skal have

Læs mere

liv&sjæl SARA-MARIE TEMA Styrk dit åndedræt Lær at elske dig selv fantastisk familieliv lev grønt Bliv vægtvogter med hang til grøn mad

liv&sjæl SARA-MARIE TEMA Styrk dit åndedræt Lær at elske dig selv fantastisk familieliv lev grønt Bliv vægtvogter med hang til grøn mad liv&sjæl Magasinet for bevidst livskvalitet Nr. 5 - oktober/november 2013 Kr. 48,00 TEMA Styrk dit åndedræt Coach dig selv til et fantastisk familieliv Derfor bør du give dig selv alenetid Lev let lev

Læs mere

Sådan træner du, når du har fået fjernet lymfeknuder

Sådan træner du, når du har fået fjernet lymfeknuder Sådan træner du, når du har fået fjernet lymfeknuder i armhulen Du har fået fjernet lymfeknuder i din armhule. Formålet med denne pjece er at give dig anvisninger til, hvordan du træner efter operationen.

Læs mere

open your eyes ESLABONDEXX

open your eyes ESLABONDEXX open your eyes tm ESLABONDEXX and marvel at color open your eyes OG DET ER KUN EN ENESTE FARVE DER KAN KALDES ESLABONDEXXTM VÆLG FARVEN DER BESKYTTER EslabondexxTM Color. Åbn øjnene og beundr farven. Du

Læs mere

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Renser og forbereder huden før sugaring, fjerner skidt, snavs og makeup fra huden. Bruges altid før påføring af sukker, for at opnå et ideelt resultat.

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The extra ordinary oils issue OLIE: EN DEJLIG SAMMENSÆTNING Olie har altid været en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter. nu kommer den også som

Læs mere

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Udslæt, irritation og sprængte blodkar. Det er blot nogle af de skader, din hud kan få ved at opholde dig udenfor i kulden. Af Heidi Pedersen, 26. januar 2013

Læs mere

Det er ikke et spørgsmål om overlevelse, hvis du vil lære lidt om plantesorter, der ikke blot er ufarlige at spise, men som også smager godt, for med

Det er ikke et spørgsmål om overlevelse, hvis du vil lære lidt om plantesorter, der ikke blot er ufarlige at spise, men som også smager godt, for med det vilde køkken INDLEDNING Det er ikke et spørgsmål om overlevelse, hvis du vil lære lidt om plantesorter, der ikke blot er ufarlige at spise, men som også smager godt, for med mindre der skulle opstå

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET EN NY TYPE BB-CREME EN FORMEL, DER KOMBINERER LYS MED BB-CREMENS EGENSKABER BB-Creme, Som Du Ikke Har Set Den Før Youth Code Luminizer

Læs mere

Tid til haven. Havetips uge 10. Af: Marianne Bachmann Andersen

Tid til haven. Havetips uge 10. Af: Marianne Bachmann Andersen Tid til haven Havetips uge 10 Af: Marianne Bachmann Andersen De allerførste forårsdage Billede: Perlehyasint.jpg Vi har allerede haft de første dejlige forårsdage og marts måned har vist sig fra sin pæneste

Læs mere

Forebyggelse af influenza

Forebyggelse af influenza Forebyggelse af influenza Tilføjet af Ulla Kvintel søndag 19. juli 2009 Sidst opdateret onsdag 12. august 2009 Influenzaen kommer - til efteråret - siger de kloge. Og hvem har så lyst til at tænke på influenza

Læs mere

Cykel vedligeholdelse

Cykel vedligeholdelse Cykel vedligeholdelse Introduktion Du sidder nu med en guide til, hvordan du kan passe og pleje din cykel, så den ikke tager skade af det hårde danske vejr. Guiden her er hurtigt læst, og vil helt sikkert

Læs mere

Information til forældre. Modermælkserstatning. Om flaskeernæring til spædbørn

Information til forældre. Modermælkserstatning. Om flaskeernæring til spædbørn Information til forældre Modermælkserstatning Om flaskeernæring til spædbørn Kvalitet Døgnet Rundt Gynækologisk/obstetrisk afdeling At give mad på flaske Hvorfor flaske? At skulle give sit barn modermælkserstatning

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

NYCE COLOR CARE SYSTEM NYCE OIL COLOR

NYCE COLOR CARE SYSTEM NYCE OIL COLOR NYCE COLOR CARE SYSTEM NYCE OIL COLOR Blandingsforhold 1:1 FARVER: Dækkeevne op til 100% 4,5 % - 6,9 % - 9,9 % - 12 % TONING: Dækkeevne op til 70% 1,5% - 4,5% LYSNINGS FARVER: Lysner op til 3 toner 9,9%

Læs mere

Flaskeernæring til børn

Flaskeernæring til børn Information til forældre Flaskeernæring til børn H.C. Andersen Børnehospital Gynækologisk Obstetrisk Afdeling D Amning eller sutteflaske At skulle give sit barn modermælkserstatning på sutteflaske er for

Læs mere

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk Det er ganske almindeligt at voksne har fedtet hud. 30% af alle kvinder og 40% mænd har en hud, hvis talgkirtler producerer mere fedtstof, end der skal til for at beskytte huden. Fedtafsondringen giver

Læs mere

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret:

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret: Plejeprodukter til enhver hårtype En komplet hårplejeserie med shampoos, conditioners, styling og finishing produkter til enhver hårtype og ethvert behov. Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning,

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Trinitatis søndag 2015.docx. 31-05-2015 side 1. Prædiken til Trinitatis søndag 2015. Tekst. Johs.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Trinitatis søndag 2015.docx. 31-05-2015 side 1. Prædiken til Trinitatis søndag 2015. Tekst. Johs. 31-05-2015 side 1 Prædiken til Trinitatis søndag 2015. Tekst. Johs. 3,1-15 På den sidste forårsdag, den sidste søndag i maj, kun med teltdugen mellem os og Kærmindehavens grønne natur, mødes vi af en moden

Læs mere

MAKEUPBØRSTE MAKEUPBØRSTE

MAKEUPBØRSTE MAKEUPBØRSTE VELKOMMEN til byswiercz et univers af stærke kvinder, der nyder trygheden i, at makeuppen sidder, hvor den skal og ikke mindst, er holdbar. Til alle stolte kvinder, der ranker ryggen og hilser på livets

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

De 8 ICDP-samspilstemaers praktiske udtryk

De 8 ICDP-samspilstemaers praktiske udtryk De 8 ICDP-samspilstemaers praktiske udtryk Emotionel ekspressiv dialog/følelsesmæssig kommunikation. 1. Vis positive følelser for barnet. Vis at du er glad for barnet. Smil til barnet Hold øjenkontakt

Læs mere

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger HUDPLEJE VÆLGES EFTER: HUDTYPE De såkaldte naturlige hudlipider er en vigtig komponent i hudbarrieren. Udvaskes de naturlige hudlipider, tørrer huden ud og der opstår sprækker i hudbarrieren. Nogle mennesker

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Har du Diabetes så pas på dine fødder

Har du Diabetes så pas på dine fødder DIABETES & FØDDER Har du Diabetes så pas på dine fødder Diabetes mellitus er en kronisk sygdom. Der er mange følgesygdomme i forbindelse med diabetes, bl.a. bindevævsforandringer, neuropati (nedsat følesans)

Læs mere