Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev"

Transkript

1 Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

2 Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden KF - Temadrøftelse KF- Ansøgning om tilskud fra pulje til andre kulturelle opgaver - Festival FLUKS KF - Ansøgning om tilskud fra pulje til andre kulturelle opgaver - Lejre Kunstforening, kammerkoncert KF - Eventuelt

3 Lejre Kommune Udvalget for Kultur & Fritid Side 1 1. KF - Godkendelse af dagsorden Sagsnr.: 11/23096 Resumé: Sagsfremstilling: Administrationens vurdering: Økonomi og finansiering: Beslutningskompetence: Indstilling: Beslutning Udvalget for Kultur & Fritid den : Dagsorden godkendt.

4 Lejre Kommune Udvalget for Kultur & Fritid Side 2 2. KF - Temadrøftelse Sagsnr.: 11/24574 Resumé: A. Temadrøftelse om visioner og temaer for kommende Kultur-, Fritids- og Turismepolitik. Oplæg ved ekstern konsulent Lene Bak. Sagsfremstilling: Administrationens vurdering: Økonomi og finansiering: Beslutningskompetence: Indstilling: Beslutning Udvalget for Kultur & Fritid den : Drøftet.

5 Lejre Kommune Udvalget for Kultur & Fritid Side 3 3. KF- Ansøgning om tilskud fra pulje til andre kulturelle opgaver - Festival FLUKS Sagsnr.: 12/4108 Resumé: Projektleder Malene Thastum for FLUKS/festival fremsender ansøgning af den 20. februar 2012 om tilskud på kr. til en kunst og kulturfestival for unge i Kulturregion Midtog Vestsjælland. Festivalen er såvel centralt som decentralt placeret og tilbyder kunstworkshops af alle slags af høj kvalitet for unge over 15 år. Festivalen er et pilotprojekt for at styrke ungekulturen. Sagsfremstilling: FLUKS - festival for Ung Kunst Sjælland er en helt ny og anderledes festival, hvor unge i alderen år får mulighed for at arbejde med alle tænkelige kunstneriske udtryksformer. Fluks er et pilotprojekt for at fremme unges muligheder for at skabe kunst og kultur af høj kvalitet samt skabe netværk på tværs af kommunegrænser, der sikrer unges kunstneriske udfoldelsesmuligheder udenfor hovedstadsområdet. Den bærende ide er, at tre parter er sammen om at skabe FLUKS: De unge, kommer med ideerne, fortæller hvad der er interessant for dem, lige nu. De professionelle kunstnere hæver overliggeren, udfordrer, inspirere og faciliteter. Kulturinstitutioner som f.eks. teatre, kunstmuseer og spillesteder ved hvordan man udfører ideerne konkret, stiller rammer og knowhow til rådighed. Festivalens aktiviteter udgår fra en central camp, hvor deltagerne bor, spiser og er sammen. Derfra tager de ca. 200 unge ud til forskellige decentrale steder på Midt- og Vestsjælland for at deltage i workshops, koncerter, forestillinger eller andet indenfor så forskellige genrer som musik, teater, billedkunst, dans og film. Den første FLUKS festival bliver afholdt i perioden juli 2012 på Parnasgrunden ved Sorø Sø og festivalprogrammet foregår rundt omkring i de fleste af kommunerne på Midt- og Vestsjælland. Det er målet, at FLUKS bliver en årligt tilbagevendende begivenhed. I 2013 eksperimenteres med at lave fælles nordisk kulturfestival, som bliver medfinansieret af Nordisk Råd. Programmet for FLUKS 2012 kan i øvrigt ses på festivalens hjemmeside FLUKS er de 8 kommuner i Kulturregion Midt- og Vestsjælland (Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Slagelse, Roskilde, Lejre, Ringsted og Sorø) samarbejder om FLUKS, der er udvalgt som et af de større projekter i kulturregionens støtter i perioden En styregruppe med repræsentanter fra alle de 8 kommuner, sikre den lokale forankring. Sorø kommune er tovholder og sekretariat for projektet og har ansat en projektleder. Administrationens vurdering: Det er administrationens vurdering, at ansøgningen opfylder kravene om tilskud i forhold til principper for tilskud fra pulje til andre kulturelle opgaver. Administrationen påpeger at Fluks giver mulighed for at virke som en løftestang i forhold til arbejde indenfor det kulturelle ungdomsområde.

6 Lejre Kommune Udvalget for Kultur & Fritid Side 4 Der gøres endvidere opmærksom på at Fluks har potentiale for, på sigt, at generere en øget aktivitetsmængde for unge med kreative evner i lokal og regionalområdet. Økonomi og finansiering: Der søges om tilskud på kr. Festivalen i 2012 har et samlet budget på kr. Kulturregionen yder kr. og Sorø Kommune yder kr. Holbæk, Roskilde, Slagelse, Ringsted, Odsherred og Kalundborg kommuner har bevilget kr. Det koster de unge et deltagergebyr på 200 kr. for at deltage. Den resterende finansiering er søgt hos Kulturministeriet gennem kulturregionens forhandling om kulturaftalen, Udvikling Nordvestsjælland og forskellige private fonde. Administrationen oplyser, at der i budget 2012 for Pulje til andre kulturelle opgaver er kr., hvoraf kr. er disponeret. Herefter er der kr. til rådighed. Beslutningskompetence: Udvalget for Kultur & Fritid. Indstilling: Direktionen indstiller: 1. At sagen drøftes. Bilag: 1. Ansøgning 2. Budget 3. Pulje - økonomioversigt Beslutning Udvalget for Kultur & Fritid den : Der bevilges et tilskud på kr. fra pulje til andre kulturelle opgaver.

7 Lejre Kommune Udvalget for Kultur & Fritid Side 5 4. KF - Ansøgning om tilskud fra pulje til andre kulturelle opgaver - Lejre Kunstforening, kammerkoncert Sagsnr.: 12/3280 Resumé: Lejre Kunstforening fremsender ansøgning af den 15. februar 2012 om underskudsgaranti til kammerkoncert i Kulturhuset i Hvalsø, den 15. april Der søges om underskudsgaranti på kr. Sagsfremstilling: Lejre Kunstforening har siden 2008 arrangeret musikarrangementer i Kulturhuset i Hvalsø og i Domus Felix i Lejre. Arrangementerne er med stor opbakning fra medlemmer og andre borgere både lokalt og fra oplandet. Gennem samarbejde med komponisten Tim Baxter, der er bosiddende i kommunen, er det lykkedes Lejre Kunstforening at sammensætte et program til en kammerkoncert, der planlægges afholdt søndag den 15. april 2012 i Kulturhuset i Hvalsø. Programmet omfatter en uropførelse af en strygekvintet af Tim Baxter, Schuberts strygekvintet samt et 3. værk, som det til lejligheden sammensatte orkester, selv vælger. Arrangementet er ikke en del af Lejre Kulturdage. Lejre Kunstforening er stiftet i 2003 og har hjemsted i Lejre Kommune. Foreningens formål er at bidrage til formidling af kunst og kultur. Foreningen virker for sit formål ved at arrangere udstillinger, udstillingsbesøg, møder med kunstnere, foredrag og meget andet, herunder koncerter og tematisk organiserede kultureftermiddage. Administrationens vurdering: Det er administrationens vurdering at ansøgningen opfylder kravene om tilskud i forhold til princippet for tilskud fra pulje til andre kulturelle opgaver. Økonomi og finansiering: Lejre Kunstforening søger om underskudsgaranti på kr.

8 Lejre Kommune Udvalget for Kultur & Fritid Side 6 Foreningen har fra Dansk Komponist Forening opnået et tilsagn om et tilskud på kr. til koncerten og det vil være muligt for kunstforeningen, at engagere sig økonomisk i arrangementet. Udgifter Honorar til orkester kr. Annoncer mm kr. KODA afgift kr. Servering publikum kr. Diverse kr. Forventet udgifter i alt kr. Indtægter Tilskud fra Dansk Komponist Forening Billetindtægter Forventet indtægt i alt kr kr kr. Underskudsgarantien fra Lejre kommune vil således give en sikkerhed for, at kunstforeningen kan gennemføre arrangementet uden økonomisk tab. Administrationen oplyser, at der i budget 2012 for Pulje til andre kulturelle opgaver er kr., hvoraf kr. er disponeret. Herefter er der kr. til rådighed. I 2008 fik Lejre Kunstforeningen bevilget underskudsgaranti på kr. til et lignende arrangement, med kombineret koncert og maleriudstilling. Beslutningskompetence: Udvalget for Kultur & Fritid Indstilling: Direktionen indstiller: 1. At sagen drøftes Bilag: 1. Ansøgning 2. Pulje -- Økonomisk oversigt Beslutning Udvalget for Kultur & Fritid den : Der bevilges en underskudsgaranti på kr. fra pulje til andre kulturelle opgaver.

9 Lejre Kommune Udvalget for Kultur & Fritid Side 7 5. KF - Eventuelt Sagsnr.: 11/23099 Resumé: Sagsfremstilling: Administrationens vurdering: Økonomi og finansiering: Beslutningskompetence: Indstilling: Beslutning Udvalget for Kultur & Fritid den : Intet.

10 Bilag: 3.1. Ansøgning Udvalg: Udvalget for Kultur & Fritid Mødedato: 11. april Kl. 17:00 Adgang: Åben Bilagsnr: 21056/12

11 Til Udvlaget for Kultur og Fritid Lejre Kommune FLUKS, der er en ny festival for unge i Kulturregion Midt- og Vestsjælland, ansøger hermed Lejre Kommune om kr. Festivalen 2012 har et samlet budget på kr. Kulturregionen yder heraf de kr., Sorø Kommune, som står for projektledelse og administration, yder kr. og det er forudsat at de øvrige kommuner i Kulturregionen yder kr. hver. Den resterende finansiering er søgt hos Kulturministeriet, Udvikling Nordvestsjælland (LAG) og forskellige private fonde. Programmet for FLUKS 2012 er blevet fastlagt, og kan ses på festivalens hjemmeside Med venlig hilsen Malene Thastum Projektleder FLUKS/festival for ung kunst math@soroe.dk mobil: Hvad er FLUKS? FLUKS - Festival for Ung Kunst/Sjælland er en helt ny og anderledes festival, hvor unge i alderen år får mulighed for at arbejde med alle tænkelige kunstneriske udtryksformer. Den bærende idé er, at tre parter er sammen om at skabe FLUKS: - De unge: Kommer med idéerne, fortæller os hvad der er interessant for dem lige nu - Professionelle kunstnere: Hæver overliggeren, udfordrer, inspirerer, faciliterer - Kulturinstitutioner som f.eks. teatre, kunstmuseer og spillesteder: Ved hvordan man udfører idéerne konkret, stiller rammer og knowhow til rådighed Festivalens aktiviteter udgår fra en central camp, hvor deltagerne bo, spiser og er sammen. Derfra tager de ca. 200 unge ud til forskellige steder på Midt- og Vestsjælland for at deltage i workshops, koncerter, forestillinger eller andet indenfor så forskellige genrer som musik, teater, billedkunst, dans og film. Hvornår er FLUKS? Den første FLUKS festival bliver afholdt i perioden juli Hvor er FLUKS? Campen placeres i 2012 på Parnasgrunden ved Sorø Sø. Festivalprogrammet foregår rundt omkring i kommunerne på Midt- og Vestsjælland. Hvem er FLUKS? De otte kommuner i Kulturregion Midt- og Vestsjælland (Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Slagelse, Roskilde, Lejre, Ringsted og Sorø) samarbejder om FLUKS, der er udvalgt som et af de større projekter kulturregionens støtter i perioden En styregruppe med repræsentanter fra alle de 8 kommuner sikrer den lokale forankring. Sorø Kommune er tovholder og sekretariat for projektet og har ansat en projektleder.

12 FLUKS med ambitioner: Det er målet, at FLUKS bliver en årligt tilbagevendende begivenhed. FLUKS kan eventuelt skifte lokation fra år til år, så andre byer i regionen bliver værter. Der er planer om at udvide festivalen til at blive en begivenhed på tværs af de nordiske lande. I øjeblikket arbejdes med denne idé med venskabsbyer i Norge, Sverige, Island og Grønland.

13 Bilag: 3.2. Budget Udvalg: Udvalget for Kultur & Fritid Mødedato: 11. april Kl. 17:00 Adgang: Åben Bilagsnr: 24411/12

14 Bilag 4: Budget Samlet budget FLUKS/festival 2012: Udgifter Bustransport til og fra workshops Honorarer til professionelle kunstnere (til workshops) Kommunikation (opbygning af hjemmeside m.m.) Plakater m.m Annoncering Leje af telte, scene og udstyr (telte til bespisning, workshop, scene/lys/lyd) Projektledelse/administration (½ årsværk) Bespisning Revision Uforudsete udgifter I alt *Hertil kommer de udgifter, som hver enkelt kommune afholder i forhold til de lokaler, institutionerne stiller til rådighed under festivalen, samt de arbejdstimer medarbejdere i Kulturafdelingerne og på institutionerne lægger i projektet.

15 Bilag: 3.3. Pulje - økonomioversigt Udvalg: Udvalget for Kultur & Fritid Mødedato: 11. april Kl. 17:00 Adgang: Åben Bilagsnr: 26563/12

16 Puljen, andre kulturelle opgaver, diverse tilskud 2012 Budgettet for puljen udgør netto kr Tilskud/underskuds-Nettoudgiftgaranti Ansøger Arrangement Acadrenr. Ansøgt beløb Bevilget beløb Nettoudgift Dags dato Lyndby Koret Julekoncert 11/22941 kr 4.000,00 kr 4.000,00 kr 3.680, er underskudsgaranti og er alm Lejre Kulturdage 12/549 kr ,00 kr ,00 tilskud er underskudsgaranti Lejre Kulturnat Kulturnatten /489 kr ,00 kr ,00 og er tilskud Kunstdage i pinsen Kunstdage 12/712 kr 4.500,00 kr 4.500,00 kr 4.140,00 Aflagt regnskab kr er tilskud Roskilde/Lejre Turistbureau Kunst i Højsæde 12/1204 kr ,00 kr ,00 og kr er kr ,00 underskudsgaranti Kultunaut kultuunaut kr ,00 kr ,00 kr ,00 Kulturregionen Bistand kr ,00 kr ,00 kr ,00 Høstfestival 12/ ,00 kr ,00 kr ,00 Kulturkaravanen kr ,00 kr ,00 kr ,00 Usk/tilskud Smiley Days kr ,00 kr - kr - Forventet Sang Café Sommerkoncert Lejre Jazz koncerter Torsdagskoncerter kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr - Saldo den ,00 konto

17

18 Bilag: 4.1. Ansøgning Udvalg: Udvalget for Kultur & Fritid Mødedato: 11. april Kl. 17:00 Adgang: Åben Bilagsnr: 17138/12

19 Øm, den 15. februar 2012 Til Lejre Kommune Udvalget for Kultur og Fritid. Lejre Kunstforening har siden 2008 arrangeret klassiske musikarrangementer i Kulturhuset i Hvalsø og i Domus Felix i Lejre. Der er tale om en "sideaktivitet", som nyder stor opbakning fra vores medlemmer og fra andre borgere både lokalt og fra oplandet. Gennem et samarbejde med den i kommunen bosiddende komponist, Tim Baxter, er det lykkedes at sammensætte et program til en kammerkoncert, der planlægges afholdt søndag den 15. april 2012 i Kulturhuset i Hvalsø. Programmet omfatter en uropførelse af en strygekvintet af Tim Baxter, Schuberts strygekvintet samt et 3. værk, som det til lejligheden sammensatte orkester, selv vælger. Kunstforeningen har fra Dansk Komponist Forening opnået et tilsagn om et tilskud på kr. til koncerten, og det vil være muligt for kunstforeningen, at engagere sig økonomisk i arrangementet, såfremt Lejre Kommune stiller en underskudsgaranti på indtil kr., hvilket vi hermed tillader os at ansøge om. Budgettet er følgende: Udgifter Honorar til orkestermedlemmerne i alt kr. Annoncer og plakater kr. KODA-afgift kr. Pause-servering til publikum kr. Diverse kr. Forventede udgifter i alt kr. Indtægter Tilskud fra Dansk Komponist Forening kr. Billetindtægt 60 betalende á 150 kr kr. Forventet indtægt i alt kr. En underskudsgaranti fra kommunen på indtil kr. vil således give en sikkerhed for, at kunstforeningen kan gennemføre arrangementet uden økonomisk tab. Venlig hilsen Mogens Petersen, formand. L E J R E K U N S T F O R E N I N G v/ Mogens Petersen, Blomstervænget 3, Øm, 4000 Roskilde - tlf mob mp@snegom.com

20 Bilag: 4.2. Pulje -- Økonomisk oversigt Udvalg: Udvalget for Kultur & Fritid Mødedato: 11. april Kl. 17:00 Adgang: Åben Bilagsnr: 27821/12

21 Puljen, andre kulturelle opgaver, diverse tilskud 2012 Budgettet for puljen udgør netto kr Tilskud/underskuds-Nettoudgiftgaranti Ansøger Arrangement Acadrenr. Ansøgt beløb Bevilget beløb Nettoudgift Dags dato Lyndby Koret Julekoncert 11/22941 kr 4.000,00 kr 4.000,00 kr 3.680, er underskudsgaranti og er alm Lejre Kulturdage 12/549 kr ,00 kr ,00 tilskud er underskudsgaranti Lejre Kulturnat Kulturnatten /489 kr ,00 kr ,00 og er tilskud Kunstdage i pinsen Kunstdage 12/712 kr 4.500,00 kr 4.500,00 kr 4.140,00 Aflagt regnskab kr er tilskud Roskilde/Lejre Turistbureau Kunst i Højsæde 12/1204 kr ,00 kr ,00 og kr er kr ,00 underskudsgaranti Kultunaut kultuunaut kr ,00 kr ,00 kr ,00 Kulturregionen Bistand kr ,00 kr ,00 kr ,00 Høstfestival 12/ ,00 kr ,00 kr ,00 Kulturkaravanen kr ,00 kr ,00 kr ,00 Usk/tilskud Smiley Days kr ,00 kr - kr - Forventet Sang Café Sommerkoncert Lejre Jazz koncerter Torsdagskoncerter kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr - Saldo den ,00 konto

22

Dagsorden Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 8. oktober 2014. Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Dagsorden Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 8. oktober 2014. Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev Dagsorden onsdag den 8. oktober 2014 Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - Oktober 2014...2 3. KF - Ansøgning om fritagelse

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 5. marts 2014

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 5. marts 2014 Referat onsdag den 5. marts 2014 Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - Marts...2 3. KF - Temadrøftelse. Introduktion af området

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 09. april 2013 Mødetidspunkt: 17:15 Mødelokale: Medlemmer: Sollentuna II Ømer Kuscu, Arne Bech, Ivan Fogtmann, Nina Thøgersen, Kenneth F. Christensen Bemærkninger: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 2. januar 2006 Etablering af et forskningsbaseret produktionsnetværk inden for digital kunst og it-baserede oplevelser - med tilskud

Læs mere

Regnskaber og beretninger 2013 for selvejende musikinstitutioner.

Regnskaber og beretninger 2013 for selvejende musikinstitutioner. Punkt 3. Regnskaber og beretninger 2013 for selvejende musikinstitutioner. 2014-23316. Sundheds- og Kulturforvaltningen fremsender til Sundheds- og Kulturudvalgets orientering, regnskaber og beretninger

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017 Referat Udvalget for Kultur & Fritid og mandag den 6. februar 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Afbud: Henning Nielsen (V) Tina Mandrup (V) Indholdsfortegnelse 1. BU KF - Godkendelse

Læs mere

Helle Würtz. Dorthe Abildgaard Sendt: 5. februar 2009 14:02 Til: Fra: Helle Würtz Emne: Familiedagene 2007-2008. Skovhuset

Helle Würtz. Dorthe Abildgaard Sendt: 5. februar 2009 14:02 Til: Fra: Helle Würtz Emne: Familiedagene 2007-2008. Skovhuset Helle Würtz Fra: Dorthe Abildgaard Sendt: 5. februar 2009 14:02 Til: Helle Würtz Emne: Familiedagene 2007-2008. Skovhuset Vedhæftede filer: Regnskab 2007-2008 Familiedag.xls; Evaluering Familiedagene 07-08.

Læs mere

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d.

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d. Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål og udviklingspulje 2009 Ansøgere Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Januar-ansøgningsrunden Multihuset Højgaard søger i august underskudsgarant

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 6. marts 2013

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 6. marts 2013 Referat onsdag den 6. marts 2013 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering 6. marts 2013...2 3. KF - Leasing af biler til Lejre Kommunes

Læs mere

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Afbud/fraværende: Per Jakobsen fraværende ved behandling af pkt. 36-38. Mødet hævet kl.: 17.40. Indkaldte: Kl. 15.00 - Kunstudvalget,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 14. januar 2015

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 14. januar 2015 Referat onsdag den 14. januar 2015 Kl. 17:00 i Kirke Hyllinge Bibliotek, Bygaden 53, 4070 Kr. Hyl Lulle Zahle (F) Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - Januar...2

Læs mere

Samarbejdsaftale 2012-2014. mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Samarbejdsaftale 2012-2014. mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Samarbejdsaftale 2012-2014 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation 6. Hjemsted,

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 2 Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig Undersøgelse

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

1. at fordele puljen på 125.000 kr. til fejring af H.C. Andersens 200 års fødselsdag.

1. at fordele puljen på 125.000 kr. til fejring af H.C. Andersens 200 års fødselsdag. Pkt.nr. 12 Fordeling af pulje til fejring af H.C. Andersens 200 års fødselsdag 451247 Indstilling: Skole og Kulturforvaltningen indstiller til Kultur og Fritidsudvalget 1. at fordele puljen på 125.000

Læs mere

Hvem er vi & hvad gør vi?

Hvem er vi & hvad gør vi? Hvem er vi & hvad gør vi? KULTUR- OG SKOLETJENESTEN KULTUR- OG SKOLETJENESTEN MIDT- OG VESTSJÆLLANDS OPGAVER Kultur- og Skoletjenesten Midt- og Vestsjælland informerer om undervisningsmaterialer, pædagogiske

Læs mere

18. Kulturpulje 2015 Åbent

18. Kulturpulje 2015 Åbent 18. Kulturpulje 2015 Åbent Forretningsudvalget 2521842 Brevid: Resume Kulturpuljen 2015 har modtaget 27 ansøgninger, som tilsammen har søgt om ca. 9,4 mio. kr. Der indstilles 12 projekter til tilskud,

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010 Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010 Kl. 16:00 Egholm Slot, Trehøjevej 45, 4070 kr. Hyllinge. Afbud: Connie B. Jensen (A) Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1

Læs mere

Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond

Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond Nordisk dimension Hvor mange nordiske lande skal være med i mit projekt? Kulturkontakt Nord: Ansøgninger til

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget onsdag den 25. maj 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget onsdag den 25. maj 2011 Referat onsdag den 25. maj 2011 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...1 2. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til særlige formål - Open Sports Night..2

Læs mere

Fanø Kunst Festival 2016 1 O FEB. 2016. MODTAtET FANØ KOMMUNE. Fanø Kommune. Bøme- & Kulturudvalget. Att. Niels Heinel. 5. - 8.

Fanø Kunst Festival 2016 1 O FEB. 2016. MODTAtET FANØ KOMMUNE. Fanø Kommune. Bøme- & Kulturudvalget. Att. Niels Heinel. 5. - 8. Fanø Kommune Bøme- & Kulturudvalget Att. Niels Heinel MODTAtET 1 O FEB. 2016 FANØ KOMMUNE Fanø Kunst Festival 2016 5. - 8. maj Arrangør: Fano Kunstfestival Ansøgning om midler til afvikling af Fanø Kunstfestival

Læs mere

Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse

Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Kultur- & Fritidsudvalget har i løbet af 2010 truffet beslutning om en række tilskud

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 1 Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 12. februar Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 12. februar Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 12. februar 2014 Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - Februar...2 3. KF - Årshjul samt oplæg til præsentation

Læs mere

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby Att.: Lis Rom Andersen Ansøgning om økonomisk støtte til by-kunst projektet WE AArt. Vedlagt: Bilag 1 Et udvalg af potentielle kunstnere

Læs mere

Referat. til Kultur & Fritidsudvalg

Referat. til Kultur & Fritidsudvalg Referat til Kultur & Fritidsudvalg Mødedato: Tirsdag den 28. januar 2014 Mødetidspunkt: 15:00-17:00 Mødested: Deltagere: Afbud: Borgmesterens mødelokale Jakob Lose, Tommy Noer, Mussa Utto, Hans Erik Møller

Læs mere

Kulturkonference 2016 Kunst og kultur i det offentlige rum. en hilsen fra Helsingør

Kulturkonference 2016 Kunst og kultur i det offentlige rum. en hilsen fra Helsingør Kulturkonference 2016 Kunst og kultur i det offentlige rum en hilsen fra Helsingør Kulturpolitik for Helsingør Kommune mål og handleplaner Find kulturpolitikken her: http://www.helsingor.dk/politik-og-indflydelse/strategier-og-politikker/vores-vej/

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 08.02.2011 på Ribe Kunstmuseum SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Ribe Kunstmuseum - orientering og rundvisning... 4 3 Forslag til anvendelse af bygningen

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid torsdag den 8. april 2010. Kl. 17:00 i Mødelokale 2, Lejre

Referat Udvalget for Kultur & Fritid torsdag den 8. april 2010. Kl. 17:00 i Mødelokale 2, Lejre Referat Udvalget for Kultur & Fritid torsdag den 8. april 2010 Kl. 17:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Ansøgning om rullegitter,

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning Att.: Mads Kamp Hansen 26. september 2011 Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Hermed fremsendes høringssvar på Københavns

Læs mere

Møde nr.: 07 Mødedato: 09. juni 2011 Mødetid: Mødested: Rådhuset, lokale 1

Møde nr.: 07 Mødedato: 09. juni 2011 Mødetid: Mødested: Rådhuset, lokale 1 Dagsorden Kulturudvalg Møde nr.: 07 Mødedato: 09. juni 2011 Mødetid: 14.30 Mødested: Rådhuset, lokale 1 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Forum Horsens Fonden, årsrapport 2010 2 KU Billedskolen,

Læs mere

Kulturregion Fyn. Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø

Kulturregion Fyn. Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø Kulturregion Fyn Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø Om kulturaftalerne Vision Fynsk kultur skal ses, høres og mærkes. Alle skal have mulighed

Læs mere

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.30 Medlemmer: Daniel Mühlendorph Jensen Erik Lund Hansen Frank K. Theilgaard-Mortensen Hattie

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter.

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Dagsorden onsdag den 17. december 2014 Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering - December...

Læs mere

Referat Kultur- og Turismeudvalget

Referat Kultur- og Turismeudvalget Referat : Mandag den 11. januar 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:20 Mødested: Bølgen, Ålsgårde Bemærkninger: Temamøde fra kl. 12-16 på Bølgen, Ålsgårde. Medlemmer: Henrik Møller (A)

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben Mødedato 12. november 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale D Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Kultur- og fritidsudvalget den

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. juni 2015. Kl. 18:00 i Aktivitetscenter, Lejrevej 15a, Lejre

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. juni 2015. Kl. 18:00 i Aktivitetscenter, Lejrevej 15a, Lejre Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. juni 2015 Kl. 18:00 i Aktivitetscenter, Lejrevej 15a, Lejre Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse - Musikskolen...2

Læs mere

Basisydelser i form af institutioner og andre rammer for kulturel deltagelse og udfoldelse

Basisydelser i form af institutioner og andre rammer for kulturel deltagelse og udfoldelse Regnskab Indsatsen på kulturområdet omfatter: Basisydelser i form af institutioner og andre rammer for kulturel deltagelse og udfoldelse Fokus- og udviklingsområderne musik, børn og unge, kulturarv, billedkunst,

Læs mere

2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid

2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid 2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid 2.1 - Bilag: Regnskabsbemærkninger 2015 til KFIU DokumentID: 4850930 Bilag Regnskabsbemærkninger til KFI udvalget REGNSKAB 2015 Bevilling:

Læs mere

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Vejledning til ansøgere KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2013-2016 er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 5. september 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 5. september 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 5. september 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse...2 3. KF - Ansøgning om fritagelse for halleje...3

Læs mere

Åben. KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Reprisen Øverødvej 12. Mødedato Onsdag den 03. februar 2010

Åben. KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Reprisen Øverødvej 12. Mødedato Onsdag den 03. februar 2010 Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Reprisen Øverødvej 12 Mødedato Onsdag den 03. februar 2010 Mødetidspunkt Kl. 13.15 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen Mødet indledes med besigtigelse af Reprisen.

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015 Referat torsdag den 22. januar 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Fokusområde - Aktiviteter for flygtninge i Lejre Kommune...

Læs mere

Kultur- og Fritidspolitik

Kultur- og Fritidspolitik Kultur- og Fritidspolitik Nordfyns Kommune Revideret den 15. august 2014 Dokument nr. 480-2014-852344 Sags nr. 480-2013-36230 Indhold FORORD... 2 INDLEDNING... 3 VISIONEN... 4 VÆRDIER... 5 NORDFYNS KOMMUNE

Læs mere

L E J R E K U N S T F O R E N I N G www.kunstilejre.dk

L E J R E K U N S T F O R E N I N G www.kunstilejre.dk REFERAT af ordinær generalforsamling torsdag den 5. februar 2015 kl. 19.00 i Domus Felix, Lejre. 55 medlemskaber var repræsenteret med ca. 70 deltagere. Spisehuset i Hvalsø stod for serveringen i pausen.

Læs mere

Ungepolitik. Vision. Godkendt i Byrådet den xx. xx 20xx

Ungepolitik. Vision. Godkendt i Byrådet den xx. xx 20xx Godkendt i Byrådet den xx. xx 20xx 7. oktober 2011 Sagsnr. 194816 Brevid. 1340268 Ref. TIGC Dir. tlf. 46 31 40 95 tinagc@roskilde.dk Ungepolitik Vision Roskilde Kommune ønsker en stærk, engageret ungdomskultur

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: 20.01.05-P20-1-15

Læs mere

Kulturstrategi Slagelse Kommune

Kulturstrategi Slagelse Kommune Kulturstrategi 2020 Slagelse Kommune 1 Indhold Børnekultur... 3 Ungekultur... 4 Kulturelle arrangementer med lokalt særpræg... 5 Kultur i det offentlige rum... 6 Frivilligt engagement... 7 Det professionelle

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 7. oktober 2015

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 7. oktober 2015 Referat onsdag den 7. oktober 2015 Kl. 18:00 i Mødelokale 4, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - Oktober...2 3. KF - Temadrøftelse - Børnekulturhus...4

Læs mere

KULTURREGION MIDT- OG VESTSJÆLLAND

KULTURREGION MIDT- OG VESTSJÆLLAND KULTURREGION MIDT- OG VESTSJÆLLAND Referat Kulturgruppen Dato 13. juni 2012 Tidspunkt 16:00 Sted Odsherred Kommune, Nyvej 22, 4573 Højby - Kursuslokalet Til stede Hanne Pigonska Lena Holm Jensen Peter

Læs mere

Perspektivplan 2. forslag

Perspektivplan 2. forslag Perspektivplan 2. forslag PRÆSENTATION AF DET GRØNLANDSKE HUS / HISTORIEN Det Grønlandske Hus (DGH) er et kontakt- og samlingssted, der tilbyder rådgivning inden for retslige, uddannelsesmæssige, integrationsmæssige

Læs mere

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. december 2013. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00.

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. december 2013. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00. Mødedo: 4. december 2013 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 121 Starttidspunkt for møde: 15:00 Fraværende: 4. december 2013 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åbne dagsordenspunkter 1 Forslag til revideret

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007 Referat fra møde i onsdag den 22. august 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden den 22.08.2007.... 3 2. FOU - Efterretningssager 22.08.07....

Læs mere

Steder: KTK-grunden, Sigurdsgade den fine gamle bygning overfor. Undersøg om Giv rum kan finde egnede lokaler?

Steder: KTK-grunden, Sigurdsgade den fine gamle bygning overfor. Undersøg om Giv rum kan finde egnede lokaler? Navn på projektet: Ansvarligt medlem: Deltagere fra arbejdsgruppen: Formål med projektet: Dato for afholdelse af projektet: PROJEKTBESKRIVELSE Det kreative væksthus Jon Jackson Klaus, Malthe, Christoffer

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 6. marts 2013

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 6. marts 2013 Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 6. marts 2013 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Afbud: Christian Plank (F) Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering

Læs mere

ANSØGT 2016 Aktive Kvinder Ansøgning om driftstilskud Foreningen tilbyder et varieret program bestående af foredrag, underholdning,

ANSØGT 2016 Aktive Kvinder Ansøgning om driftstilskud Foreningen tilbyder et varieret program bestående af foredrag, underholdning, KULTURELLE TILSKUD Birkerød Kammermusikforening Ansøgning om driftstilskud FORENING ANSØGNING OM KOMMENTAR Aktive Kvinder Ansøgning om driftstilskud Foreningen tilbyder et varieret program bestående af

Læs mere

Kolding Kommune

Kolding Kommune Talentstrategi på Kulturområdet Kolding Kommune 2019-2022 Et aktivt og variereret kulturudbud er en politisk ambition og en væsentlig forudsætning for at skabe det gode liv og en attraktiv kommune. Det

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr.

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr. Region Midtjylland Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter Bilag til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr. 1 Fra: sendjs@tdcadsl.dk [mailto:sendjs@tdcadsl.dk] Sendt: 7. februar

Læs mere

1 Bolværksmatroserne Harmonikatræf 5.000 Svarende til ansøgning i 2007 og 2008, der begge blev imødekommet med 5000 kr. 2 Foreningen Den Fynske Dag

1 Bolværksmatroserne Harmonikatræf 5.000 Svarende til ansøgning i 2007 og 2008, der begge blev imødekommet med 5000 kr. 2 Foreningen Den Fynske Dag OVERSIGTSSKEMA OVER ANSØGNINGER TIL KULTURMIDLER, 2. HALVÅR Nr. Ansøger Støtte til / beskrivelse Beløb i Kr. Bemærkninger Imødekommet eller ej 1 Bolværksmatroserne Harmonikatræf 5.000 Svarende til ansøgning

Læs mere

Kolding. Egnsteateraftale mellem By- og. Mungo Park Kolding. Kolding Kommune 6000 Kolding

Kolding. Egnsteateraftale mellem By- og. Mungo Park Kolding. Kolding Kommune 6000 Kolding og studieby. Telefon 75 50 15 00 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005337003 Kommune 6000 Mungo Park Udviklingsforvaitningen og Nytorv 11 Egnsteateraftale mellem By- og Ko mm un Aftalen omhandler Kommunes tilskud

Læs mere

Børnekulturens Netværk H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V

Børnekulturens Netværk H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Børnekulturens Netværk H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Svendborg d. 12-0-07 Modelforsøg: Børnekultur i kommunen Svendborg kommune ansøger hermed om at blive udpeget til som modelkommune i Børnekulturens

Læs mere

Drømmen om et kulturhus på landet

Drømmen om et kulturhus på landet Huset på Næsset Drømmen om et kulturhus på landet I Udby fik lokale ildsjæle idéen om at lave et gammelt elværk om til kulturhus og med et stort og langvarigt engagement er drømmen nu gjort til virkelighed.

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 Aftale af 16. november 2011 Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 1. Indledning Der er enighed mellem regeringen og Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative

Læs mere

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred 9/11 2012 Formål At unge i alderen 12-19 år fra Odsherred opsætter en årligt tilbagevendende

Læs mere

SKYERNE og HAVETS TRÆ

SKYERNE og HAVETS TRÆ Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave marts 2013 Ansøgningen mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Titel på projektet SKYERNE og HAVETS TRÆ Beløb, der ansøges om i Ud-over-KANten-puljen 10.000

Læs mere

20. maj 2015 EM 2015/xx. Kapitel 1 Anvendelsesområde

20. maj 2015 EM 2015/xx. Kapitel 1 Anvendelsesområde 20. maj 2015 EM 2015/xx Forslag til: Inatsisartutlov om kunstnerisk virksomhed Kapitel 1 Anvendelsesområde 1. Kunstnerisk virksomhed omfatter aktiviteter inden for følgende kunstområder: 1) Arkitektur.

Læs mere

Er du frivillig i Thisted Kommune?

Er du frivillig i Thisted Kommune? Er du frivillig i Thisted Kommune? Produceret af Thisted Kommune April 2015 Forord Der skal lyde en tak for din indsats som frivillig i Thisted Kommune. Et stærkt frivilligmiljø med aktive og engagerede

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

Job og kravprofil - afdelingsleder Aalborg Kulturskole

Job og kravprofil - afdelingsleder Aalborg Kulturskole Job og kravprofil - afdelingsleder Aalborg Kulturskole www.aalborgkulturskole.dk 1) Indledning 2) Ansættelsesudvalg 3) Tidsplan 4) Aalborg Kommunale Skolevæsen 5) Præsentation af Aalborg Kulturskole 6)

Læs mere

Kulturudvalget 2011-12 KUU alm. del Bilag 133 Offentligt. Sekretariatsleder Bente Schindel

Kulturudvalget 2011-12 KUU alm. del Bilag 133 Offentligt. Sekretariatsleder Bente Schindel Kulturudvalget 2011-12 KUU alm. del Bilag 133 Offentligt Kulturelle Samråd i Danmark Sekretariatsleder Bente Schindel De lokale kulturelle samråd er: En sammenslutning af kulturelle foreninger i en kommune

Læs mere

RUDERSDAL KOMMUNE Fordeling af: KULTURELLE TILSKUD Kultur 2011 08.12.2010

RUDERSDAL KOMMUNE Fordeling af: KULTURELLE TILSKUD Kultur 2011 08.12.2010 RUDERSDAL KOMMUNE Fordeling af: KULTURELLE TILSKUD Kultur 2011 08.12.2010 TEKST ANSØGT BEVILGET BOGF. VÆR. Budget for 2011 1.323.335 1.323.335 1.323.335 Forbrug 1.402.700 1.328.000 1.221.760 Restbudget

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget torsdag den 01. februar 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget torsdag den 01. februar 2007 Referat fra møde i torsdag den 01. februar 2007 Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Valg af formand og næstformand... 1 2. FOU - Fastsættelse af mødedage og tidspunkt...

Læs mere

Referat. Assens Kunstråd. Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00. Sted Assens Rådhus, mødelokale 4

Referat. Assens Kunstråd. Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00. Sted Assens Rådhus, mødelokale 4 Referat Forum Assens Kunstråd Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00 Sted Assens Rådhus, mødelokale 4 Deltager Jørgen Svenstrup, Elisabeth Rask, Anne Bjørn, Oluf Lund, Peter Tybjerg, Peter Nielsen,

Læs mere

Kulturaftale Sønderjylland- Schleswig

Kulturaftale Sønderjylland- Schleswig Kulturaftale Sønderjylland- Schleswig Sønderjylland-Schleswig - en europæisk kulturaftale Den dansk-tyske grænseregion med Kreis Nordfriesland, Kreis Schleswig-Flensburg og Stadt Flensburg samt kommunerne

Læs mere

KulturKANten 2013-2016. Afrapportering - hvad faldt der af?

KulturKANten 2013-2016. Afrapportering - hvad faldt der af? KulturKANten 2013-2016 Afrapportering - hvad faldt der af? FORORD - Fire år med kant Afrapportering ordet har i sig selv en formel og måske lidt kedelig klang. Men det gælder ikke for denne afrapportering.

Læs mere

NOTAT. Kultur og Fritidscenter. 4. oktober 2011. Kulturaftale for KulturMetropolØresund

NOTAT. Kultur og Fritidscenter. 4. oktober 2011. Kulturaftale for KulturMetropolØresund Kultur og Fritidscenter NOTAT 4. oktober 2011 Sagsbehandler: John Romlund Telefon: 43 57 71 10 Email: jrk@ishoj.dk Journal eller CPR-nummer: 201101872 Dokument 1 - jrk Kulturaftale for KulturMetropolØresund

Læs mere

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST & Kulturregion Midt- og Vestsjælland ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED VISUELLE UDTRYKSFORMER? Kulturregion Midt- og Vestsjælland, som består af 8 kommuner,

Læs mere

Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation

Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation Malene Schrøder Foreningen for Troldefestival i Næstved Maglemølle 25, 1. 4700 Næstved Tlf. 2112 2103 E-mail: ms@visitnaestved.com

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007 Kulturforvaltningen Side 1 af 6 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 07-01382 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Beslutning og begrundelse Foreningen May Music & Drama Produktion Frans af Assisi, Musicaloratorium

Læs mere

Kulturpolitik. Kulturpolitik i Rebild Kommune

Kulturpolitik. Kulturpolitik i Rebild Kommune Kulturpolitik Kulturpolitik i Rebild Kommune Januar 2014 Center Kultur og Fritid Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Byrådets vision... 4 Januar 2006... 4 Værdigrundlag... 5 Mål

Læs mere

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune. København 14.december 2015 Kære Københavns Kommune/Kultur- og Fritidsforvaltningen Jeg fremsender hermed budget samt ansøgning for BørnefestiBAL i Østre Anlæg d. 14. maj 2016. Specielt vil jeg fremhæve

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 27-april-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

H.C. ANDERSEN FESTIVALS 2016

H.C. ANDERSEN FESTIVALS 2016 H.C. ANDERSEN FESTIVALS 2016 Vær en del af H.C. Andersen Festivals Bliv samarbejdspartner! FESTIVALS Odense Om H.C. Andersen Festivals I uge 34 bliver Odense centrum rammen om eventyrlige kulturaktiviteter

Læs mere

Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt

Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt Indledning Kulturmetropolens fælles vision er at synliggøre det mangfoldige kulturliv i metropolen, styrke samarbejdet på tværs af

Læs mere

REFERAT. Billedkunstrådet

REFERAT. Billedkunstrådet REFERAT Billedkunstrådet mandag d. 31. august 2015 kl. 09:00 Lemtorpskolen Mødet hævet kl. 11:00 Deltagere og afbud: Amanda Christensen Gerd Rathje Klavs Weiss Kristian Tikøb Lars Olsson Michael Bank Christoffersen

Læs mere

FORENING ANSØGNING OM KOMMENTAR BEVILGET 2014

FORENING ANSØGNING OM KOMMENTAR BEVILGET 2014 KULTURELLE TILSKUD FORENING ANSØGNING OM KOMMENTAR Aktive Kvinder Foreningen tilbyder et varieret program bestående af foredrag, 5.000 kr. 5.000 kr. underholdning, ture m.v. inden for almennyttig virksomhed.

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 12.a Ekstern puljeansøgning, Ghetto Gourmet -Teaterkoncert ændrede projektbetingelser 12 b.ekstern puljeansøgning, Mobil frivillighed 12.c Ekstern puljeansøgning, Projekt Kaffeslabberas 12 a. Ekstern puljeansøgning,

Læs mere

Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset

Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset Fraværende: Inge-Lise Kofoed Beck Pkt. Tekst Side 19 Budget/regnskab 1 20 Godkendelse af referat fra møde den 26. februar

Læs mere

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Onsdag den 27. januar 2016 kl. 9-11 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon

Læs mere

Møde nr.: 06 Mødedato: 19. maj 2011 Mødevarighed: 14.30-18.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Andreas Boesen, Kristian Dyhr

Møde nr.: 06 Mødedato: 19. maj 2011 Mødevarighed: 14.30-18.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Andreas Boesen, Kristian Dyhr REFERAT Kulturudvalg Møde nr.: 06 Mødedato: Mødevarighed: 14.30-18.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Andreas Boesen, Kristian Dyhr Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Lund IF, idrætsanlæg 2 KU

Læs mere

Kulturplan 2009-2010

Kulturplan 2009-2010 Kulturplan 2009-2010 Kulturplan Vision: Vi ønsker et bredt, rigt, varieret og kvalitetspræget kulturliv, dels baseret på de faste kulturelle institutioner, dels på det folkelige engagement både som aktører

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 7. maj 2014. Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 7. maj 2014. Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 7. maj 2014 Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - Maj...2 3. KF - Temadrøftelse.

Læs mere

Bevillingssystemer i Danmark

Bevillingssystemer i Danmark Bevillingssystemer i Danmark Mandag den 18. januar 2016 kl. 9-12 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon 33 88 80 31 www.dansehallerne.dk

Læs mere

Det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum

Det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum Det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum Arbejdsplan for 2014 Fra idé til plan Arbejdsplanen for det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum i 2014 rummer en snes projekter, der fordeler sig ligeligt mellem

Læs mere

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 KUNSTTALENTKLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 VIL DU DYRKE DIT TALENT? Skal du i 7. klasse efter sommerferien 2016? Elsker du musik, kunst, design eller performance? Drømmer du om at skabe dit eget professionelle

Læs mere