CAFETERIET: Åbningstider kl MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl og fredag kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00."

Transkript

1

2 Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf CAFETERIET: Åbningstider kl MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl og fredag kl BIBLIOTEK: Bøger fra Odense Centralbibliotek skal bestilles gennem Charlotte i Marguritten. HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. KONTOR Åben mandag til torsdag kl og fredag

3 Redaktøren skriver at sommeren er lige om hjørnet. Forhåbentligt med sol og varme, så vi kan få glæde af den nye terrasse. Som I kan læse, er der ikke sat mange aktiviteter på i juli. Det er pga. sommerferieafvikling i personalet og blandt præsterne. Men inden det sker holder vi Midsommerfest. Der er deadline for indlæg til næste udgivelse MANDAG DEN 22. AUGUST. Næste blad dækker månederne september, oktober og november. Mads Like siden Plejecentret Munke Mose så kan du følge os til hverdag og fest ;-)

4 Kære alle beboere og pårørende. Vi får mere og mere elektronik/edb ind i huset, og det går ud over vores telefonsignal nogle steder i huset specielt i aften- og nattetimer, så vi desværre ikke kan modtage opkald. Vi har derfor indkøbt 2 mobiltelefoner, som kan benyttes hele døgnet, hvis du som pårørende eller andre skal i kontakt ned os. Numrene er: (stuen) og (1.sal). Opmærksomheden henledes på Taxa-kort til jer, som endnu ikke har fået dette. Det er en rigtig god ide, hvis der skal konsulteres læge. Vi på kontoret er behjælpelig med skema til udfyldelse at Taxakort. Det er uhensigtsmæssigt at have kontanter i lejligheden, og der opfordres til at disse indsættes i beboerbank på kontoret. Vi har haft lidt udfordringer med hensyn til vand- og varmeregnskab for den enkelte beboer. Det ser nu ud til det er faldet til et acceptabelt og stabilt leje efter eftersyn og kontrol af vand- og varmeinstallationerne. Vi aflæser fortsat hver måned alle målere i lejlighederne, for at se om en eller flere løber for hurtigt. Vi har ikke i

5 skrivende stund observeret nogen form for uregelmæssigheder. Det er fortsat uhensigtsmæssigt at åbne døre og vinduer op for længe max. 10 min., da varmen ryger lige ud af den åbne dør/vindue og forbruget så vil stige markant, specielt i vinterhalvåret. Personalet er ligeledes opmærksom på dette. I som pårørende er fortsat velkommen til at tjekke målerne i jeres pårørendes lejlighed, så I også kan følge med. Har I spørgsmål omkring ovenstående er I velkommen til at kontakte mig eller pedel, Martin. Der kan siden 1. januar 2016 tilkøbes ydelser fra Martin, pedel: Havearbejde pr. time: Ophængning af TV: Installering af Tv-kanaler: Ophængning af lampe: Ophængning af billede: 250 kr. 150 kr. 50 kr. 50 kr. 25 kr. Er der brug for andre ydelser, aftales priser inden ydelsen leveres med Martin eller Linda. I ønskes alle en rigtig god sommer og tak for et godt samarbejde. Mange hilsner Linda

6 MARGURITTEN SØGER Marguritten vil stadig gerne arve musik-cd er, DVD-film (ikke videobånd), ugeblade, magasiner m.m. Vi kan godt bruge effekter til erindringsrummet. Skulle du ligge inde med noget, du tror, vi vil kunne få gavn af, så kom og få en snak med os. EFTERMIDDAGE I MARGURITTEN Eftermiddagene starter kl og slutter typisk kl Hvis ikke der er annonceret noget om, hvilken aktivitet det er, her i bladet, skrives det oftest på tavlen i Forhallen. Typisk er det socialt samvær, quizzer eller snak om et aktuelt emne. Der ud over banko, musik & sang, samt film. Bemærk at der i juli ikke er samme aktivitetsniveau som resten af året.

7 LYSBILLEDER, FOREDRAG ELLER ANDEN UNDERHOLDNING Kender du en pårørende, bekendt eller anden, som kunne tænke sig at komme og underholde med et eller andet en eftermiddag, så kontakt Charlotte i Marguritten. Det skal gerne have en varighed af minutter. Det kunne være alt fra lysbilleder, foredrag, røverhistorier til musik. BANKOSPIL Det er altid hyggeligt og spændende at se, hvem der vinder i banko i Marguritten. Omtrent hver anden uge afholder vi bankospil for beboere. Vi har planlagt banko onsdagene d. 1. og 15. juni. Der er ferie i juli og datoer for august kommer senere. Vi starter kl i Marguritten, hvor der drikkes eftermiddagskaffe først. Priserne pr. plade til bankospil er kr. 10. Maks. 6 plader pr. bankospiller. Beløbet vil blive trukket over betalingsservice. Held & lykke!

8 GUDSTJENESTER I juli måned holder præsterne sommerferie. Og efter sommerferien vil Odense Domkirke have ansat en ny præst, som vil komme hos os fremover. Der er gudstjenester følgende dage: Tirsdag den 7. juni kl i kirkemødesalen v/ Per Lysgård Madsen. Tirsdag den 21. juni kl i kirkemødesalen v/ Anne Kathrine Rafn Hauge. Tirsdag den 16. august kl i kirkemødesalen v/ Anne Kathrine Rafn Hauge med efterfølgende kaffe. Tirsdag den 30. august kl i kirkemødesalen v/ en nyansat præst. Anne Kathrine Rafn Hauge Per Lysgård Madsen

9 NYE BEBOERE 15. marts Bodil Lethan, lejl marts Bodil Lund, lejl maj Keld Ladegaard, lejl maj Kæte Nielsen, lejl. 3 velkommen DØDSFALD 12. marts Else Kirkfeldt 26. marts Julie Thobo-Carlsen 16. april Kaj Mogensen æret være deres minde! Nu går solen sin vej for at skinne på andre, for alle på jorden har brug for dens lys, og de håber og venter på dagen, du skaber, for kun i din sol, Gud, kan livet fornys. Holger Lissner 1980.

10 FØDSELSDAGE 3. juni Ingelise Mørck Hansen, lejl juni Gurli L. Nielsen, lejl juni Karen E. Sørensen, lejl juni Tove Anni Andersen, lejl juni Poul Werner Pedersen, lejl juni Lillian Nissen, lejl juli Else Gunstrup, lejl juli Margrethe Rasmussen, lejl juli Elin Tolstrup, lejl juli Karen Margrethe Jacobsen, lejl juli Karen L. Jørgensen, lejl august Ejner Christiansen, lejl august Poul Erik M. Lorentzen, lejl august Gunnborg Thomsen, lejl august Nora Jørgensen, lejl august Anna Lindø, lejl. 15 tillykke!

11 Gartnere og kommunen arrangerer igen blomsterfestival i Odense Centrum. Det sker d august. Årets tema er Cirkus og gøgl. Der kan læses om programmet og m.m. på Personalet vil bestræbe sig på at gå op i centrum med beboerne. Men vi kan ikke garantere, at vi når derop med alle. Derfor vil det være en god lejlighed for dig og dine pårørende at gå en tur op forbi blomsterne.

12 PLEJEN Social- og sundhedshjælperelev, Sasha, er startet på sin uddannelse i februar og skal i praktik 3 gange i det kommende år. Social- og sundhedsassistentelev Maria er startet i 1. praktik i januar til udgangen af februar og kommer tilbage igen i april. Maria har valgt at holde pause i sin uddannelse og starte op på et senere tidspunkt. Sygeplejerske Ruth har valgt at opsige sin stilling som nattevagt i juni. Hun ønskes held og lykke. Der starter en ny sygeplejerske Lise Lotte sidst i juni i nattevagt, hun bydes velkommen. Social- og sundhedshjælper Selamawitt starter uddannelse til social- og sundhedsassistent 1. juni og har søgt og fået orlov hertil. Hun ønskes held og lykke samt på gensyn. Social- og sundhedshjælper Morten er startet i et aftensvagts vikariat i maj. Han bydes velkommen.

13 Vore gode og stabile afløsere skal hjælpe os gennem sommeren, det siger vi tak for. Jeg håber der fra både kolleger, beboere og pårørendes side vises hensyn, så vi alle kommer godt igennem sommeren. Jeg tager gerne imod henvendelser af både positiv og negativ karakter. Linda EFTERLYSNING Har du en ghettoblaster med cd-afspiller stående, som du alligevel ikke bruger og overvejer at smide ud. Så kunne Marguritten og gymnastikholdet godt tænke sig at overtage den for et smil. Model og alder er underordnet. Bare den virker og der kan komme lyd ud af højtalerne.

14 MIDSOMMERFEST Tirsdag den 21. juni om aftenen fejrer plejecentret sommeren med en midsommerfest. Menuen er frikadeller og koldkartoffelsalat. Der er en øl/vand/et glas vin med i prisen. Arrangementet er gratis for beboere, men det koster 100 kr. for pårørende at deltage. Vi har som altid en taler udefra til at holde båltalen. Og i år får vi fornøjelse af politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen. Der vil være musikledsagelse ved Hjørdis på harmonika. Aftenen sluttes af med en kop kaffe. Invitation er omdelt sidst i maj. Tilmeldingsfristen er den 13. juni.

15 Et lille hjertesuk I sommervarmen er det fristende at åbne vinduer og døre ud til. Vær dog opmærksom på at det kan være meget generende for dine naboer og over/underboer, hvis du spiller musik. Det er dejligt med fugle omkring sig, men det er ikke så godt at fodre dem, da de kan blive ret så nærgående specielt måger og fodret trækker bl.a. rotter til. Efter besøg kl. 18 bedes pårørende tage kontakt til personalet, så dørene lukkes efter jer. Det skyldes, at husets elektriske døre ikke selv går i om aftenen og derfor vil stå helt åbne. Benyt jer af beboerbanken på kontoret, så I ikke har kontanter liggende i lejlighederne. Det kan friste svage sjæle. På forhånd mange tak for hjælpen! Linda

16 AKTIVITETSKALENDER 2016 JUNI D. DAG TID AKTIVITET STED 1. Onsdag Morgensang og gymnastik Kirkesalen 1. Onsdag Banko Marguritten 2. Torsdag Eftermiddagskaffe Marguritten 6. Mandag Eftermiddagskaffe Marguritten 7. Tirsdag Gudstjeneste Kirkesalen 8. Onsdag Morgensang og gymnastik Kirkesalen 8. Onsdag Eftermiddagskaffe Marguritten 9. Torsdag Eftermiddagskaffe Marguritten 10. Fredag Besøg af hunden Didda Forhallen 10. Fredag Herreklub Marguritten 13. Mandag Eftermiddagskaffe Marguritten 15. Onsdag Morgensang og gymnastik Kirkesalen 15. Onsdag Banko Marguritten 16. Torsdag Eftermiddagskaffe Marguritten 20. Mandag Eftermiddagskaffe Marguritten 21. Tirsdag Gudstjeneste Kirkesalen 21 Tirsdag Midsommerfest Cafeteriet 22. Onsdag Morgensang og gymnastik Kirkesalen 22. Onsdag Eftermiddagskaffe Marguritten 23. Torsdag Musikalsk underholdning Marguritten 27. Mandag Eftermiddagskaffe Marguritten 29. Onsdag Eftermiddagskaffe Marguritten 30. Torsdag Eftermiddagskaffe Marguritten Med forbehold for ændringer! Onsdag kl holder gartneren med frugt, grønt & blomster udenfor.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00.

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: BIBLIOTEK: GYMNASTIK: BANKOSPIL: MUSIK & SANG: KONTOR Åben mandag til torsdag

Læs mere

Læs om FØDSELSDAGFEST M.M.

Læs om FØDSELSDAGFEST M.M. Læs om FØDSELSDAGFEST M.M. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl.

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

MIDSOMMERFEST Onsdag den 24. juni

MIDSOMMERFEST Onsdag den 24. juni 1. MIDSOMMERFEST Onsdag den 24. juni Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: BIBLIOTEK: GYMNASTIK: KONTOR Åben

Læs mere

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00.

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: BIBLIOTEK: GYMNASTIK: BANKOSPIL: MUSIK & SANG: KONTOR Åben mandag til torsdag

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne!

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! Vi i SFOén glæder os til endnu et fritter-år sammen med jeres børn! Farvel til gamle og velkommen til

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret.

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret. AKTIVITETSBLADET DECEMBER 2011 Kære Beboere Vi har nu været rundt med skemaer til alle lejemål nogle er afleveret personligt andre er kommet via brevsprækken, da vi ikke har truffet nogen hjemme. Vi har

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Mammen Friskole. Torsdagsbrev 17. marts 2005

Mammen Friskole. Torsdagsbrev 17. marts 2005 Kære forældre på Mammen Friskole! Efterlysning Til mosaik-arbejdet i p-fag efter påske skal vi bruge klinker i mange forskellige også gerne stærke farver! Hvis I har rester af vægfliser / klinker liggende,

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj Juni-Juli-August 2016 Mærkedage Fødselsdag: Juni: Lillian Bretvold, Annelis Clausen, Grethe Gotenborg, Anni Hansen, Børge Pedersen.

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

ARENDSE NYT November 2012

ARENDSE NYT  November 2012 ARENDSE NYT November 2012 Indholdsfortegnelse November 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Indbydelse Fødselsdag i November Aktivitetsplan Referat Beboermøde Skrædder Taksigelseskirken

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for:

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Din kontaktperson er: som kan træffes på telefon: 2015 Velkommen til Center for Job og Oplevelse. Vi glæder os meget til, at du skal starte på Centeret. Center

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i januar:

Oversigt over aktiviteter i januar: Januar nr. 1 Oversigt over aktiviteter i januar: Tirsdag d. 5 kl. 10.15 Torsdag d. 7 kl. 10.00 Tirsdag d. 12 kl. 10.15 Torsdag d.14 kl. 10.00 Tirsdag d.19 kl. 10.15 Torsdag d.21 kl. 10.00 Tirsdag d.26

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Marts 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Påsketid er tid til æg. Æg kommer fra høns. Derfor: HØNS. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

Velkommen til Lollandshus Plejeboliger

Velkommen til Lollandshus Plejeboliger Velkommen til Lollandshus Plejeboliger Velkommen til Lollandshus plejeboliger Plejehjemmet Lollandshus blev officielt indviet den 16. juni 1995. Plejehjemmet på Lollandsgade 15-19 består af tre huse med

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard.

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Højager Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Tidende. Susanne 60 år. Redaktøren har ordet. V/Steffen Michael Kristensen. Nu skal i høre hvordan en fjer bliver til fem

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i september:

Oversigt over aktiviteter i september: September nr. 9 Oversigt over aktiviteter i september: Tirsdag d. 1. kl. 10.15 Torsdag d. 3. kl. 10.00 Tirsdag d. 8. kl. 10.15 Torsdag d.10 kl. 10.00 Tirsdag d.15 kl. 10.15 Torsdag d.17 kl. 10.00 Tirsdag

Læs mere

Velkommen til Gedskovvej

Velkommen til Gedskovvej Velkommen til Gedskovvej Kære Vi vil gerne byde dig velkommen til dit afklaringsforløb på CUBA. Vi håber du bliver glad for at være her, og vi glæder os til at lære dig at kende. Inden du starter vil vi

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

ARENDSE NYT Oktober 2015

ARENDSE NYT  Oktober 2015 ARENDSE NYT Oktober 2015 Indholdsfortegnelse oktober 2015 Forside Indholdsfortegnelse Skosalg Forstanders indlæg Ude af øje Fødselsdage Konkurrence Vinder af konkurrencen Referat af beboermøde Tur ud i

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Nyhedsbrev September 2015

Nyhedsbrev September 2015 Nyhedsbrev September 2015 Fælles Høstmarked på skolen lørdag den 5. september. Det plejer at være rigtigt hyggeligt. Familie/Arbejsdslørdag Lørdag den 19.september er der arbejdslørdag for alle udvalg.

Læs mere

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Søren Larsen Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Nr. 20 MAJ 2013 Indholdsfortegnelse Chefens spalte Info fra klubben De sker i majl! Månedens opskrifter Resultater af: Vindere

Læs mere

Nyt fra Aktivitetshuset

Nyt fra Aktivitetshuset Fælles for alle: Cafe Priser pr. 1. januar 2014 Cafeen er åben alle dage kl. 11.30-12.30 Smørrebrød 13,00 Øl incl. pant 12,00 Vand incl. pant 14,00 Rødvin 25,00 Hvidvin 25,00 Smørrebrød skal bestilles

Læs mere

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS!

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS! September 2015 Så er vi allerede nået til september måned Ikke helt til at forstå efter en sommer der har budt på lidt af hvert vejrmæssig men de sidste uger har da været forrygende - så nu håber vi bare

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere