Program. LM sommer 2016 i håndbold. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2016 på Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program. LM sommer 2016 i håndbold. Landsmesterskab for senior og old. Den 19. - 21. august 2016 på Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole."

Transkript

1 LM sommer 2016 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den august 2016 på Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole.

2 Velkommen til DGI Landsmesterskab i HÅNDBOLD 2 Så er det atter ved at være tid til at mødes på håndboldbanerne. Vi skal nu i gang med de udendørs landsmesterskaber for senior og Old. For ungdom U12-18 forsøger vi os denne gang indendørs. Vi har fri tilmelding, det var meget stor succes, det betyder, at alle kan tilmelde sig, man kan eksempelvis tilmelde et hold bestående af gamle holdkammerater, det er ingen betingelse at være medlem af en forening.. Mange landsdels- og lokalforeninger er dybt involveret og engageret i vores landsmesterskaber. Det er glædeligt at se så mange personer lægge kræfter i vores mesterskabsstævner. Vi ved, at arrangørerne ved hvert enkelt stævne vil yde deres bedste for at skabe gode rammer for alle deltagere. Sommeren 2016 `s landsmesterskaber bliver afholdt følgende steder: U12-18: DGI Midt- og Vestsjælland Senior-Old: DGI Østjylland, Vivild Som spiller, leder, træner og dommer er I selv med til at sætte præg på vore landsmesterskaber ved at medbringe jeres gode humør og gode sportsånd. Jeg vil håbe, at I alle får nogle fornøjelige håndbolddage - og vil ønske jer alle hjertelig velkommen til sommerens landsmesterskaber. Torben Andersen Tovholder for Landsmesterskaberne I DGI Håndbold

3 Velkommen Velkommen til Norddjurs Kommune og velkommen til Vivild, som er en af kommunens mange, aktive landsbysamfund, hvor man kan noget ganske særligt: Samle frivillige, lokale kræfter og arrangere store begivenheder som dette stævne, som samler deltagere langvejs fra. 3 I Norddjurs er vi stolte af vores vidtforgrenede net af frivillige foreninger, hvor mange aktive medborgere gør en forskel til gavn for andre end dem selv. Sammen med et stærkt erhvervsliv, kreative ildsjæle og dedikerede iværksættere er de med til at gøre Norddjurs til et godt sted at leve, bo, arbejde og besøge. Norddjurs Kommune er også med vi skaber gode arbejdsbetingelser og vilkår for de frivillige kræfter. Vi arbejder for en stærk infrastruktur og gode betingelser for erhvervslivet, bygger nye daginstitutioner og forskønner bymiljøerne, så der både er arbejdspladser, boliger og smukke omgivelser at tilbyde dem, der allerede bor her, og dem, der overvejer at flytte hertil. En særlig tak til arrangørerne og de frivillige. Uden jeres indsats er et stævne som dette ikke muligt. De lokale idrætsforeninger er livsnerven i mange af vores mindre lokalsamfund. Her mødes man både på og udenfor banen, konkurrerer og dyster, men har det først og fremmest sjovt sammen. Norddjurs Kommune er en aktiv idrætskommune. Vi har mange idrætsforeninger, haller og klubber. De er en del af hverdagslivet for mange af vores borgere, hvor man mødes i hallen om eftermiddagen og i weekenden til kampe, opvisninger og stævner. Venskaber og netværk opstår på tværs af alder og baggrund, for idræt er noget, man kan være sammen om og fælles om. Idræt lærer os at fungere i et fællesskab, hvor alle bidrager til holdet og sammen skaber resultater. S ådan er det også i Norddjurs Kommune, hvor en vigtig værdi er begrebet alle med. Fællesskabet- os alle sammen er mere end summen af hver enkelt af os hver især. Det er dette stævne et fornemt eksempel på. Alle har været i gang, hele Vivild stod bag. Og alle har en andel i, at det lykkedes. God fornøjelse med stævnet. Jan Petersen, borgmester i Norddjurs Kommune.

4 Velkommen til Landsmesterskaberne i Håndbold Vivild Idrætsforening vil gerne byde jer velkommen - spillere, dommere og ledere til DGI s traditionsrige LM stævne i udendørs håndbold. Vi ser frem til 3 dage med masser af samvær og hyggelige stunder, med håndbolden i centrum. VIF er en flerstrenget idrætsforening med ca. 400 medlemmer. VIF tilbyder fodbold, gymnastik, badminton, tennis, motion, linedance og håndbold. Håndboldafdelingen har i de sidste år haft en god udvikling og har i dag ca. 160 medlemmer. Grundstenen i enhver idrætsforening er de frivillige ledere, der ligger en stor indsats, uanset om det er i bestyrelsesarbejdet eller som instruktører. Uden de frivillige er der ingen idrætsforening. Det er VIFs mål med stævnet, at det ikke kun er et stævne for idrætsforeningen, men et stævne som hele byen står bag. Derfor vil der også være hjælpere til dette stævne, der ikke har sin daglige gang i foreningen, men som gerne vil sætte Vivild og Djursland på landkortet. Dette års stævne er placeret i Vivild. Spillecentrum bliver Langhøj Idrætscenter, der er foreningens klubhus. I løbet af stævnet er det muligt, at købe snack mm i spiseteltet på Langhøj Idrætscenter. Overnatningen vil foregår på den lokale folkeskole (Langhøjskolen) og den lokale efterskole (Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole). Begge overnatningssteder er i kort afstand fra Langhøj Idrætscenter. Aftenfesten kommer til at foregå på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole. Fredag aften vil der være mulighed for at komme i spiseteltet på Langhøj Idrætscenter til hygge, banesyn og lidt at spise/drikke. Der vil være musik i teltet, pølser på grillen og kolde fadøl. Vi håber, at I vil være med til at skabe en god start på stævnet fredag aften. Vi håber på godt vejr og masser af sol til aktiviteterne på- og udenfor banen. Vel mødt i Vivild og god kamp til alle!! Venlig hilsen Hovedformand Torben Stampe, Vivild IF.

5 Stævneledelsen 5 Torben Andersen Tlf: trandersen@stofanet.dk Steffen Nielsen Tlf: steffen.risskov@gmail.com Christian Jakobsen Tlf: cdj@dcsydvest.dk

6 Stævneprogram 6 Fredag den 19. august 2016 Fra kl Ankomst og indkvartering Lørdag den 20. august 2016 Kl Morgenmad i det store telt på Langhøj Idrætscenter Kl Dommermøde i klubhuset v/stævnepladsen Kl Infomøde i klubhuset v/stævnepladsen - alle hold skal stille med 1 person til mødet Kl Håndbold på 10 baner Kl Frokost i det store telt på Langhøj Idrætscenter Kl Aftenspisning og fest* (Alle bedes være tilstede kl ) I hal B ved efterskolen Musik: Revivel Kl Aftenfest slut Søndag den 21. august 2016 Kl Morgenmad i det store telt på Langhøj Idrætscenter Kl Håndbold på 10 baner Kl Frokost i det store telt på Langhøj Idrætscenter Kl. ca Fælles afslutning og præmieoverrækkelse midt på banen RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES Afslutning: Der er præmieoverrækkelse kl. ca søndag den 21. august 2016 Præmier: Det vindende hold får tildelt pokal og der vil desuden være medaljer til nr. 1, 2 og 3 i alle rækker. Hold skal være til stede ved præmieuddelingen, ellers får de ikke præmier.

7 PRAKTISKE OPLYSNINGER Stævnekontor: Klublokale ved stævnepladsen 7 Stævnested: Vivild Fodboldbaner, langhøj IC, Langgade 65, 8961 Alligåbro Langhøjskolen: Bakkegårdsvej 8, Vivild, 8961 Allingåbro. Kontakt: Erling Stær ( ) Vivild Gymnastik og Idrætsefterskole (samt Vivild Hallen): Langgade 37, Vivild, 8961 Allingåbro (hovedindgang ligger ud til Nørregade). Overordnet ansvarlig: Forstander Carsten Holvad ( ) Praktisk ansvarlig: Torben Katholm ( ). Langhøj Idrætscenter Langgade 65, Vivild, 8961 Allingåbro. Pladsansvarlige: Henrik Levring ( ) og Jørn Kristensen ( ). Grethes taxa: Bakkegårdsvej 2, Vivild, 8961 Allingåbro, TLF: (GRETHESBUSSER@HOTMAIL.DK) Randers sygehus skadestuen: Skadestuen - Regionshospitalet Randers Skovlyvej 1, indgang Randers NØ Tlf.: Kontakt først lægevagten på tlf.: Stævneledelsen og dommere indkvarteres: Vivild Gymnastik og Idrætsefterskole (samt Vivild Hallen): Langgade 37, Vivild, 8961 Allingåbro (hovedindgang ligger ud til Nørregade).

8 PRAKTISKE OPLYSNINGER 8 Indkvartering Indkvartering kan ske fra fredag aften kl Klasseværelserne skal være forladt senest kl søndag Der er TOTALT rygeforbud på skolerne. Indkvarteringsansvarlig og brandvagt: Brandvagt-ansvarlig: Preben Gregersen: Indkvarteringsansvarlig: Birgit Raaholt: Badning: Alle der bor på skolen, bader på skolen. Der kan også bades i hallen og i klubhuset. Klæbemidler: Anvendelse af harpiks er tilladt. Samaritter vil være centralt placeret ved stævnet Bespisning: Fredag aften er der tændt op i den store grill, så kom forbi Langhøj Idrætscenter (der hvor I får udleveret holdkort) og få en stadionpølse og en fadøl (skal ikke bestilles på forhånd), mens I besigtiger banerne. Der vil være musik og hygge i teltet. Morgenmad og frokost Der serveres morgenmad med bl.a. friskbagt brød og lokale økologiske æg lørdag og søndag morgen i det store telt på Langhøj Idrætscenter. Samme sted serveres en frokostbuffet med bl.a. små lune retter og fiskeanretninger. Menu lørdag aften Hovedretsbuffet: Langtids stegt oksefilet Kylling- pesto og bacon Flødekartofler med paprika Bagekartoffel med kryddersmør Coleslaw Pasta salat og friske krydderurter Hjemmebagte flutes Dessert: Vanilje-islagkage med chokoladestykker

9 9 Kort over Vivild H - Langhøj Idrætscenter Langgade 67: Stævneafholdelse inklusiv 10 turneringsbaner. Stævnekontor. Dommer og Samarit. Morgenmads- og frokostbespisning i telt på pladsen. Desuden mulighed for hyggeligt samvær fredag aften. V -Overnatning på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole. Hovedindgang mod Nørregade 10. L - Overnatning på Langhøjskolen. Hovedindgang mod Bakkegårdsvej. F - Vivild Hallen: Afholdelse af festen lørdag aften. Alle steder i byen er i gå afstand. Omklædnings- og badefaciliteter Der er omklædnings- og badefaciliteter på alle overnatningssteder samt på Langhøj Idrætscenter og i Vivild Hallen. Det anbefales dog, at alle hold klæder om i deres egne klasseværelser. Ved ankomst anvises hvert hold til hvilken badefacilitet, de må benytte.

10 PRAKTISKE OPLYSNINGER 10 Udlevering af kuvert fredag aften ved ankomst: Spilleprogram udleveres til holdene ved ankomst til indkvarteringssted. I ugen op til stævnet, kan spilleprogrammet ses på DGI s hjemmeside. Der tages forbehold for ændringer i spilleprogrammet ved evt. afbud. Hold, der ankommer lørdag morgen: For de hold, der vælger først at ankomme til stævnet lørdag morgen udleveres stævnekuvert på skolen hos indkvarteringsvagterne. Kuverten vil indeholde spilleplan og andre nødvendige oplysninger. Holdene skal afleverer 2 lamineret holdkort på indkvarteringsstedet fredag aften (for de hold, der først kommer lørdag er det på Stævnekontoret lørdag morgen). Første måltid for de hold, der først kommer lørdag er frokost. Indkvartering: Husk at medbringe sovepose, liggeunderlag eller luftmadras og toiletsager. Skolen skal være ryddet søndag senest kl. 10:00. HUSK afmelding til vagterne, når skolerne forlades. Vagt og opsyn på overnatningsstederne udføres af vagter fra Vivild Der er rygeforbud over alt på skolen. Der vil blive grebet ind, såfremt forbuddet ikke overholdes! Der er erstatningspligt over for ødelagte ting. Skolen skal forlades i samme stand, som de modtages.

11 PRAKTISKE OPLYSNINGER Øl/spiritus på indkvarteringsstederne: Umådeholden indtagelse (vagternes vurdering i samråd med stævneledelsen) af øl/alkohol er ikke tilladt. Det er ikke tilladt at medbringe øl i større mængder på indkvarteringsstederne - lige som det ikke er tilladt at medbringe spiritus. Synlig beruselse eller uacceptabel opførsel p.g.a. alkohol kan medføre hjemsendelse + bøde. Gælder forseelsen for mange personer fra ét hold, kan det medføre hjemsendelse af hele holdet. Hjemtransporten er for egen regning. Afgørelsen træffes af stævneledelsen. Landsdelslederen fra den landsdelsforening, der er tale om, vil blive involveret i afgørelsen. 11 På spillepladsen: Øl/alkohol er forbudt på sidelinien og i umiddelbar nærhed af banerne. I hallerne henvises til steder, hvor det er tilladt at drikke øl. (cafeteria el. lign.) Derudover gælder disse regler om opførsel og beruselse naturligvis også for haller/spillesteder/indkvarteringssteder m.v. Idræt og alkohol hver for sig! Rygning: I DGI Håndbold har vi en holdning til rygning. Vi mener, at en af primæropgaverne i det frivillige idrætsliv handler om, at vi passer på hinanden på den bedst mulige måde. Derfor ønsker vi, at det skal være muligt at opholde sig i et røgfrit miljø. Det er lovbestemt at rygning ikke er tilladt på indkvarteringssteder/skoler og selvfølgelig respekteres rygeforbuddet i de haller, hvor der er rygeforbud. Udskiftning af op til 2 spillere: Udskiftning af op til 2 spillere under afholdelse af LM: Ændringer skal altid meddeles stævneledelsen inden spillere udskiftes. Meddelelse om udskiftning skal ske senest kl. 16 lørdag til stævneledelsen. Stævnekontor/stævneledelse og landsdelsleder skal have kendskab til udskiftningen med navn på de spillere, der udskiftes og navn på de nye spillere. Der skal udfyldes et ændringsholdkort, som skal signeres af stævneledelse og landsdelsleder. Andre udskiftninger er at betragte som ulovlige og vil medføre sanktion. Vedrørende deltagelse i bespisning, aftenfest og overnatning kan der stadig kun være det tilmeldte antal deltagere som meddelt stævneledelsen. Det er således ikke muligt at supplere med spillere under stævnet, men udelukkende at udskifte max. 2 spillere. Der betales ikke yderligere deltagergebyr.

12 12

13 Turneringsvejledning Alle hold skal være spilleklare til de i programmet fastsatte tider - ellers er kampen tabt. Stævneledelsen kan ændre et kamptidspunkt. Træning langs banerne er forbudt. 13 Spilletiderne er 2 x 20 min. for senior og mix. Spilletiderne er 2 x 15 min. for old, grand old og super grand old. I tilfælde af ens spilledragt skifter det i programmet sidstnævnte hold spilledragt. Holdene medbringer selv kampbold og skiftetrøjer. Ved alle stævner skal der forud for første kamp afleveres udfyldt deltagerliste til stævneledelsen. Holdlederne har ansvaret for, at en deltagerliste for hvert hold bliver afleveret inden Infomødet. Da vi har afskaffet deltagerbilletterne, skal en deltagerliste afleveres af landsdelslederne lørdag morgen ved Infomødet kl Efter kampen afleverer dommeren/dommerne kampens scoringskort til stævneledelsen. Kortet skal være påført kampens resultat. Såfremt der er tale om dommerindberetning, skal dette noteres på forsiden af scoringskortet og indberetningen skal straks afleveres til stævneledelsen. Holdene skal have en deltagerliste i tasken, som skal lægges på dommerbordet i hver kamp. Denne deltagerliste skal være lamineret. Dette gøres fredag aften v/ankomst til skolen. Hold, der ankommer til stævnet lørdag, skal på skolen og have deltagerlisten lamineret. DGI s håndboldudvalg

14 Vigtige ting fra turneringsreglement 14 Turneringsreglementet: Spillerne må spille på andre hold i samme turnering, men må dog kun deltage på et hold ved afsluttende stævner Hvis flere hold ved en turneringsafslutning står lige i point, afgøres deres placering af (og har et hold opnået en placering går de evt. øvrige hold videre i rækkefølgen a til e): a. Opnåede points i samtlige indbyrdes kampe. b. Måldifferencen i samtlige indbyrdes kampe. c. Måldifferencen i holdenes samtlige kampe. (Se dog og 6.1.5). d. Flest mål i samtlige kampe. (Se dog og 6.1.5). e. Såfremt der ikke efter disse regler kan findes en endelig placering, spilles ny kamp evt. på neutral bane. Reglement forefindes på stævnekontoret

15 15

16 DGI Håndbold Vingsted Skovvej Bredsten karen-marie.bjerring@dgi.dk

LM sommer 2017 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2017 i Rødkærsbro.

LM sommer 2017 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2017 i Rødkærsbro. LM sommer 2017 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 18. - 20. august 2017 i Rødkærsbro www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI Håndbold 2 Så er det atter ved at

Læs mere

LM sommer 2018 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2018 i Hovedgaard.

LM sommer 2018 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2018 i Hovedgaard. LM sommer 2018 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 17. - 19. august 2018 i Hovedgaard www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI Håndbold 2 Så er det atter ved at

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold LM inde 2016 i fodbold Program LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

LM vinter 2019 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den april 2019 i Løgumkloster

LM vinter 2019 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den april 2019 i Løgumkloster LM vinter 2019 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 5. - 7. april 2019 i Løgumkloster www.dgi.dk/haandbold Velkommen til Landsmesterskab i DGI Håndbold Velkommen til Landsmesterskab

Læs mere

LM vinter 2017 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den marts 2017 i Løgumkloster.

LM vinter 2017 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den marts 2017 i Løgumkloster. LM vinter 2017 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 17. - 19. marts 2017 i Løgumkloster www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI Håndbold 2 Så er det atter ved

Læs mere

Velkommen til landsmesterskab hos DGI

Velkommen til landsmesterskab hos DGI Velkommen til landsmesterskab hos DGI Vi glæder os til at møde jer, og vi håber selvfølgelig også, at I ser frem til en spændende og sjov weekend. I skal mødes med en masse andre på jeres egen alder fra

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

LM sommer 2015 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2015 i hovedgaard.

LM sommer 2015 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2015 i hovedgaard. LM sommer 2015 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 21. - 23. august 2015 i hovedgaard www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i HÅNDBOLD 2 Så er det atter ved at være

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16 Nordea Næstved Cup Fra den 3. til 5. oktober 2014 Ungdomshåndbold U10-U16 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2014. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen

Læs mere

LM U april 2011 DGI Nordvest. Han Herreders Ungdomsskole Fjerritslev Idrætsforening

LM U april 2011 DGI Nordvest. Han Herreders Ungdomsskole Fjerritslev Idrætsforening LM U14 15 17. april 2011 DGI Nordvest Han Herreders Ungdomsskole Fjerritslev Idrætsforening U14 er født i 1996 og 1997 Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI håndbold Så er det atter ved at være tid til

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

DGI Håndbold. Senior og old marts 2015 i Ribe Fritidscenter.

DGI Håndbold. Senior og old marts 2015 i Ribe Fritidscenter. DGI Håndbold Senior og old 18.-20. marts 2015 i Ribe Fritidscenter http://www.dgi.dk/haandbold 2 Velkommen til Landsmesterskab i DGI Håndbold Så er det atter ved at være tid til at sætte hinanden stævne

Læs mere

LM vinter 2015 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den marts 2015 i Løgumkloster.

LM vinter 2015 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den marts 2015 i Løgumkloster. LM vinter 2015 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 20. - 22. marts 2015 i Løgumkloster www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI Håndbold 2 Så er det atter ved

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september LM ude 2016 i fodbold Program Senior og old i Benløse den 10. - 11. september 2016 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 2016 - Mini BIF-CUP for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Program. LM U17 hold. 12.- 13. april 2008 i Vingsted

Program. LM U17 hold. 12.- 13. april 2008 i Vingsted Program LM U17 hold 12.- 13. april 2008 i Vingsted Velkommen til landsmesterskaber 2008 DGI's badmintonudvalg byder alle deltagere og ledere fra landsdelsforeningerne velkommen til årets landsmesterskaber

Læs mere

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM UNGDOMSHÅNDBOLDSTÆVNE 24. 27. MARTS 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2016... 4 DELTAGENDE KLUBBER... 5 INDKVARTERING... 6 BESPISNING... 6 FRITID...

Læs mere

Velkommen til Ribe EliteCup 2015

Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 18. elitestævne for ungdomshold. 95 hold har valgt at bruge weekenden den 28. - 30. august på at forberede

Læs mere

Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe!

Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe! Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe! Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 12. håndboldstævne for ungdomshold. Stævnet er arrangeret i samarbejde med Sportmaster i Ribe.

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014.

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. Indbydelse og stævneinformation Som noget nyt kan der i år tilmeldes enten i A eller B række i

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den august 2015 i Brande.

LM ude 2015 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den august 2015 i Brande. LM ude 2015 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 29. - 30. august 2015 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Program. LM inde 2015 i fodbold. Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter

Program. LM inde 2015 i fodbold. Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter LM inde 2015 i fodbold Program Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 I har tilmeldt/kvalificeret

Læs mere

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d. 18. 19. april 2015 Billeder fra U10DM 2014 se mere på http://www.flickr.com/photos/grevehaandbold Kære deltager For 16. gang byder vi jer

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

2016 nærmer sig, og DGI Svømnings Stævneudvalg inviterer til LANDSMESTERSKAB 2016 i Ikast Svømmecenter, Frisenborgparken, 7430 Ikast.

2016 nærmer sig, og DGI Svømnings Stævneudvalg inviterer til LANDSMESTERSKAB 2016 i Ikast Svømmecenter, Frisenborgparken, 7430 Ikast. Sendt til landsdelenes: Svømmeudvalgsformænd Svømmenetværk Stævneansvarlige Sendt til orientering hos: Stævneudvalget i DGI Svømning Vingsted, den 16. november 2015 LM I SVØMNING 2016 2016 nærmer sig,

Læs mere

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE. www.dgi.dk/sydvest/haandbold. Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE. www.dgi.dk/sydvest/haandbold. Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for Senior og old i den september 2017 i Løgum.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for Senior og old i den september 2017 i Løgum. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for Senior og old i den 2. - 3. september 2017 i Løgum www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem

Læs mere

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014.

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. SØNDERSØ BOLDKLUB har for 22. gang den store fornøjelse at kunne invitere til Super Brugs Cup, for ungdomshold. * SUPER BRUGS CUP 2014 er et opstartsstævne,

Læs mere

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 - Because Basketball matters.. Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 HIC Bredde indbyder til endnu et fantastisk ungdomesstævne i Horsens. Stævnet afholdes fra d. 27-29.

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program LM for Senior old girls og boys, veteraner, super veteraner d. 3. - 4. februar 2018 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen wwww.dgi.dk/fodbold

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE:

INDHOLDSFORTEGNELSE: INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2010...4 DELTAGENDE KLUBBER...5 INDKVARTERING...6 BESPISNING...6 FRITID...6 LEDERKOMSAMMEN...6 ORDENSREGLER...7 TURNERINGSREGLER...7 PROTESTER...8 PRÆMIER...9

Læs mere

Igen i år er det også lykkedes os at få nogle af sjællands bedste dommere.

Igen i år er det også lykkedes os at få nogle af sjællands bedste dommere. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med ca. 300 hold, og hvor der skal spilles rigtig mange kampe. Det er desværre sidste gang i år at DANSKE

Læs mere

LM for Senior, Mix, Old, Grand old, Super grand old

LM for Senior, Mix, Old, Grand old, Super grand old LM for Senior, Mix, Old, Grand old, Super grand old 31. august - 2.september 2012 DGI Sydvest, Oksbøl Aldersgrænser: Senior født i 1993 eller tidligere Old født i 1979 eller tidligere Grand old født i

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

TIVOLI CUP FRIHEDEN 2014

TIVOLI CUP FRIHEDEN 2014 TIVOLI CUP FRIHEDEN 2014 VELKOMMEN Rigtig hjertelig velkommen til IF Hasle KFUM s 12. år med Tivoli Cup Friheden i Aarhus! Tivoli Cup Friheden udspringer af et samarbejde mellem IF Hasle KFUM håndbold

Læs mere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Landspetanquestævne 31. juli.-3. august 2008 i Haarby For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Velkommen til Haarby Det er os en fornøjelse at kunne invitere til årets Landspetanquestævne

Læs mere

Program. LM inde 2015 i fodbold

Program. LM inde 2015 i fodbold LM inde 2015 i fodbold Program Landsmesterskab for Senior old girls, senior old boys, veteraner, super veteraner den 31. januar 2015-01. februar 2015 hos SdU. www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

Program. LM inde 2016 i fodbold

Program. LM inde 2016 i fodbold LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for Dame senior, herre senior, old girls og old boys Den 20. - 21. februar 2016 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen www.dgi.dk/fodbold Velkommen

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Stævneprogram. Greve d.19. 21. april 2013. Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013

Stævneprogram. Greve d.19. 21. april 2013. Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d.19. 21. april 2013 Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013 www.grevehaandbold.dk Kære deltager For 14. gang byder vi jer alle sammen

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

DGI Fodbold. www.dgi.dk. DGI Træningslejre 2014. For drenge og piger. www.dgi.dk/fodbold

DGI Fodbold. www.dgi.dk. DGI Træningslejre 2014. For drenge og piger. www.dgi.dk/fodbold DGI Fodbold 1 DGI Træningslejre 2014 For drenge og piger /fodbold 2 Indholdsfortegnelse Unik træningslejr før sæsonstart 2014 3 Træningslejr på Vejle Idrætshøjskole 4 Træningslejr Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole

Læs mere

LM inde 2016 i fodbold. Program. Landsmesterskab for U8-U9 piger og drenge Den marts 2016 i Sorø.

LM inde 2016 i fodbold. Program. Landsmesterskab for U8-U9 piger og drenge Den marts 2016 i Sorø. LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for U8-U9 piger og drenge Den 5. - 6. marts 2016 i Sorø www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR:

DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR: DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI håndbold Så er det atter ved at være tid til at sætte hinanden stævne på

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi.

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2017 Program Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling INVITATION TIL Vinderholdene 2015 LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling DGI Petanque og DGI Sydvest inviterer hermed til landsmesterskab for 4-mands-hold på Føvling Petanques

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Med disse ord byder jeg Jer alle velkommen til Albertslund, til nogle forhåbentlig gode, spændende og solrige håndbolddage.

Med disse ord byder jeg Jer alle velkommen til Albertslund, til nogle forhåbentlig gode, spændende og solrige håndbolddage. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med 295 hold, og hvor der skal spilles rigtig mange kampe. Det er stadig DANSKE BANK, Albertslund afd. som

Læs mere

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Kære instruktører og gymnaster Dette er infobrev nr. 2 til aspirantstævne 2015. Infobrevet kommer til at indeholde alle de vigtige informationer om stævnet. Der vil løbende

Læs mere

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/ Kristian Vindal Jørgensen Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup Velkommen til

Læs mere

Praktiske oplysninger OK-Cup 2012 den 23. 25. marts 2012 i Gråsten

Praktiske oplysninger OK-Cup 2012 den 23. 25. marts 2012 i Gråsten Praktiske oplysninger OK-Cup 2012 den 23. 25. marts 2012 i Gråsten Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten Praktiske oplysninger Indkvartering / overnatning Indkvartering foregår på stævnekontoret i Ahlmannsparken

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER PRAKTISKE OPLYSNINGER LANDSFINALE 2010 LANDSFORENINGEN SOLRØD SVØMMEKLUB VELKOMMEN Solrød Svømmeklub og landsforeningen DUKA-svøm byder hermed velkommen til DUKA Landsfinale 2010, som finder sted i weekenden

Læs mere

Landsmesterskab vinter 2018 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den april 2018 i Odense.

Landsmesterskab vinter 2018 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den april 2018 i Odense. Landsmesterskab vinter 2018 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 13. - 15. april 2018 i Odense www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI Håndbold 2 Så er det atter

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL Hirtshals Boldklub - ungdomsafdelingen byder alle velkommen til årets skolefodbold-stævne. Interessen

Læs mere

Praktiske oplysninger håndboldstævne den 26. 28. marts 2010 i Gråsten. Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten

Praktiske oplysninger håndboldstævne den 26. 28. marts 2010 i Gråsten. Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten Praktiske oplysninger håndboldstævne den 26. 28. marts 2010 i Gråsten Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten Praktiske oplysninger Indkvartering / overnatning Indkvartering foregår på stævnekontoret i

Læs mere

Landsdelsmesterskaber

Landsdelsmesterskaber BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

DGI Fodbold og Håndbold Program Landsmesterskab for U8-U15/U16 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.

DGI Fodbold og Håndbold Program Landsmesterskab for U8-U15/U16 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi. DGI Fodbold og Håndbold Program Landsmesterskab for U8-U15/U16 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.dk/fodbold og www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til

Læs mere

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d. 20 21. april 2013

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d. 20 21. april 2013 Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for d. 20 21. april 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med Dansk Gymnastik Forbund Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

NU MED MULIGHED FOR AT TILMELDE SOM U-19 OG U-23

NU MED MULIGHED FOR AT TILMELDE SOM U-19 OG U-23 NYHED NYHED NU MED MULIGHED FOR AT TILMELDE SOM U-19 OG U-23 ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til Sportyfied Cup 6. og 7. juni 2015 Det er med stor glæde, at vi igen i år kan invitere til stævne i

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

Præmieværdi DKK 500.000,-

Præmieværdi DKK 500.000,- Danmarks største indendørs håndbold turnering Præmieværdi DKK 500.000,- 2008 2008 T-shirt til alle deltagere! A+B+C slutspil (min. 5 kampe pr. hold International håndboldturnering for ungdom d. 20.-23.

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 s BANER 8. 9. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det første Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

NYHED VED OVERNATNING PÅ SKOLE ELLER VORES TELTPLADS ER 425 KR. NÅR DET BESTILLES SAMMEN MED SE PRISER FOR OVERNATNING OG MAD ANDET STED I

NYHED VED OVERNATNING PÅ SKOLE ELLER VORES TELTPLADS ER 425 KR. NÅR DET BESTILLES SAMMEN MED SE PRISER FOR OVERNATNING OG MAD ANDET STED I NYHED VED OVERNATNING PÅ SKOLE ELLER VORES TELTPLADS ER HOLDGEBYR PR. HOLD SOM OVERNATTER KUN 425 KR. NÅR DET BESTILLES SAMMEN MED HOLDTILMELDING, FOR MIN. 6-7 PERSONER SE PRISER FOR OVERNATNING OG MAD

Læs mere

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000 DGI Bordtennis inviterer til Landsmesterskaber 2016 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter www.dgi.dk/201609208000 Landsmesterskaberne samler alle bordtennisspillere til en sjov og spændende weekend. Der

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U8-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi.

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U8-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program Landsmesterskab for U8-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer

Læs mere

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Tilmelding: Tilmelding skal foregå via www.badmintonpeople.dk senest søndag den 30. september 2012. Her SKAL du også bestille T-shirt, bespisning, overnatning

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

TIVOLI CUP FRIHEDEN 2012

TIVOLI CUP FRIHEDEN 2012 TIVOLI CUP FRIHEDEN 2012 VELKOMMEN Rigtig hjertelig velkommen til IF Hasle KFUM s 10. år med Tivoli Cup Friheden i Aarhus! Tivoli Cup Friheden udspringer af et samarbejde mellem IF Hasle KFUM håndbold

Læs mere

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE. Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE.  Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

Deltagerinformation. Firmaidræt Open i Aalborg

Deltagerinformation. Firmaidræt Open i Aalborg Deltagerinformation Firmaidræt Open i Aalborg Den 6.-7. september 2014 Kære deltager Vi glæder os til at se dig til Firmaidræt Open i Aalborg den (5)-6.-7. september 2014 til nogle oplevelsesrige dage.

Læs mere

Danmarks Bedste Ungdomshold

Danmarks Bedste Ungdomshold DGI Badminton U15 2015 Danmarks Bedste Ungdomshold 2 Velkommen til DBU for U15, 2015 3 DGI badminton og Badminton Danmark byder alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til Danmarks Bedste Ungdomshold

Læs mere

VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm

VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm DGI badminton byder alle deltagere velkommen til Østersøcup 2008. Dette stævne er en fortsættelse af et stævne tilbud på Bornholm som indledtes i 1999

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Velkommen til LBS 2016

Velkommen til LBS 2016 Velkommen til LBS 2016 DGI s badmintonudvalg byder alle spillere, ledere og forældre velkommen til LBS 2016. Det er dejligt at 832 spiller og ca. 200 ledere har valgt at bruge de sidste dage i efterårsferien

Læs mere

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA 08.00 TIL 18.00. BANE FORDELING

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA 08.00 TIL 18.00. BANE FORDELING SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN OG FRA 08.00 TIL 18.00. BANE FORDELING PROGRAM OG INFORMATIONER VEDR. SUPERBRUGS CUP 2013. : 14.00-20.00: Indkvartering. 17.30-20.00: aftensmad. KUN for dem som har forud bestilt.

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

PROGRAM. Finalestævnet 2016. U-12 PIGER OG -DRENGE 14.-15. MAJ 2016 i Hvidovre FOR

PROGRAM. Finalestævnet 2016. U-12 PIGER OG -DRENGE 14.-15. MAJ 2016 i Hvidovre FOR PROGRAM Finalestævnet 2016 FOR U-12 PIGER OG -DRENGE 14.-15. MAJ 2016 i Hvidovre Velkommen til Hvidovre Hvidovre IF s Håndboldafdeling byder jer velkommen til Hvidovre, hvor der for 44. gang bliver afholdt

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER SBU SM finalestævne 9:9 lørdag 19. juni og søndag 20. juni 2010 1. Praktisk arrangør Helsinge Fodbold Stadion-adresse: Helsinge Stadion, Idrætsvej 21, 3200 Helsinge, tlf. 20 26 80 97. Finalestævnekontakt:

Læs mere

DM i Firmaidræt Håndbold. PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008

DM i Firmaidræt Håndbold. PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008 DM i Firmaidræt Håndbold PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008 1 Velkommen til DM i Hillerød På vegne af Hillerød Firmasport skal jeg hermed byde alle deltagere i DM i håndbold og volleyball hjertelig velkommen

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Vi glæder os til at se jer Side 1 af 7 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Hvidovre-Avedøre Rideklub

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Stævneprogram Lørdag og søndag den 16-17. august 1 Rema 1000 Pige Cup 2014 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Rema 1000 Pige Cup 2014 Praktiske

Læs mere

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 Viby J., den 2. april 2013 DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 I henhold til 14 i DHF s Propositioner for øvrige rækker inviterer Dansk Håndbold Forbund i samarbejde med Jydsk Håndbold Forbund og AGF/Viby

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge A & U15 Drenge A Lørdag den 13. februar 2016 Arena Himmerland DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

32 år DHK Pokal. 26. og 27 april 2014. Velkommen til DHK Pokal for ungdomshold

32 år DHK Pokal. 26. og 27 april 2014. Velkommen til DHK Pokal for ungdomshold 32 år DHK Pokal 26. og 27 april 2014 Velkommen til DHK Pokal for ungdomshold Flensborg, april 2014 Kære håndboldvenner! Hermed fremsender vi det endelige program for vores DHK-Pokal 2014. Til stævnet i

Læs mere

2011 33. Sæson Indbydelse

2011 33. Sæson Indbydelse 2011 33. Sæson Indbydelse BORNHOLM - DANMARK Mandag 11. juli torsdag 14. juli 2011 HERRE- OG International DAMEUNGDOM turnering Aakirkeby Idrætsforening indbyder for 33. gang hele den europæiske håndboldungdom

Læs mere

Velkommen til Vodskov Cup 2016

Velkommen til Vodskov Cup 2016 Velkommen til Vodskov Cup 2016 Vodskov IF byder velkommen! Weekenden den 25.-26. juni Alle deltagende klubber ønskes velkommen til vores stævne Vodskov Cup 2016, der i år afvikles for 14. gang på Vodskov

Læs mere

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august.

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Ramsing cup 2014 Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Igen i år vil Kirkeby IF sende børne og ungdomshold af sted til Ramsing Cup, som afholdes i Spjald, mellem Holstebro og Skjern. Ramsing

Læs mere