Brugervejledning til. BBB s hjemmeside. BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: :45

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugervejledning til. BBB s hjemmeside. BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: 17-09-2010 14:45"

Transkript

1 Brugervejledning til BBB s hjemmeside BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: :45

2 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Generelt om KlubCMS... 3 Sideopbygning... 3 Brugere... 4 Hvad har man adgang til?... 4 Log på... 5 Administration... 5 Nyhedsoversigt... 5 Kartoteker... 6 Upload billede... 6 Opret nyhed... 9 Opret kampoptakt og/eller -referat Holdfoto på holdsiden Tilføje sponsor... 14

3 Indledning Denne manual er tænkt som et opslagsværk, hvor du kan finde en fra start til slut beskrivelse af de forskellige opdateringsmuligheder, man som bruger kan komme ud for. Er det første gang du skal opdatere, bør du læse denne indledning, hvor vi prøver at forklare lidt om begreber, og hvordan de enkelte moduler hænger sammen. Generelt om KlubCMS Som grundlag for vores fremtidige hjemmeside har vi valgt at benytte systemet KlubCMS, der er et såkaldt Content Management System ( et system til at håndtere indhold ), der tilbydes af DBU. KlubCMS arbejder sammen med KlubOffice, hvor alle vore medlemmer er registreret og selvfølgelig DBU/DBU Fyns eget turneringssystem. For at kunne opdatere på vores hjemmeside skal man være oprettet i KlubOffice som kontaktperson (dvs. du har et login til Mere om det senere. KlubCMS er en særligt tilpasset udgave af det system, DBU og lokalunionerne selv har udviklet og benytter til dbu.dk og lokalunionernes internetsider. Systemet vil løbende blive udviklet i takt med brugernes tilbagemeldinger, så hvis der er noget, du mangler, sender du bare en mail til webmasteren: information@bbbsport.dk. KlubCMS er udviklet til Internet Explorer, men fungerer også i browseren Firefox. Systemet vil formentlig også køre i øvrige browsere her kan man dog risikere visse uhensigtsmæssigheder. Sideopbygning: Herunder ser du et udklip af hvordan en side typisk er opbygget på vores hjemmeside: BBB Menuer BBB Moduler BBB Indhold DBU Moduler

4 DBU moduler: Reklamer for forskellige tiltag fra DBU, Vi har ingen indflydelse på indholdet af disse moduler, men de vil optræde her og i forskellige andre vinduer. BBB Menuer Dem bestemmer klubben selv indholdet af, men det er kun webmasteren, der har adgang til at rette i disse. BBB Moduler Dem bestemmer klubben selv indholdet af, men webmasteren bestemmer placeringen. BBB Indhold Det er her, du kan bestemme alt om, hvad der skal stå, men kun på de sider, du har adgang til. Dine adgange bestemmes af, hvilke brugergrupper du er tilknyttet (mere om det senere). Man kan ligge meget andet ind på siden, men hvis vi holder os til det mest almindelige, er det noget tekst og nogle billeder. Du redigerer din side i et program, der minder meget om et normalt tekstbehandlingsanlæg men i modsætning til et tekstbehandlingsanlæg som Word placeret på din pc, hvor du bare går i gang med at skrive og tilføjer billeder osv., når du får brug for det, skal det her gøres i den omvendte rækkefølge. Dvs. der skal eksistere et dokument, du kan rette i (det er oprettet af webmasteren). De billeder du evt. vil sætte ind på din side, skal være uploadet, så de er klar til brug, når du starter med at skrive. Hvordan det foregår, kommer vi til senere. Brugere Vi har valgt, at der kun er ét login til hver afdeling dvs. det er smartest, hvis personen, der står for afdelingens indlæg, også er den, der bliver registreret i systemet. Dermed ikke sagt, at det kun skal være denne person, der skriver indlæg det er tilladt at dele sit brugernavn og adgangskode med andre trænere/ledere fra den enkelte afdeling. Hertil kommer dog, at man skal huske at ændre navnet ved oprettelse af bl.a. en nyhed. Mere om det senere. Hvad gør man for at få et login? 1. Den ansvarlige person for afdelingen sender sine data til information@bbbsport.dk. Ved data menes der: Fulde navn, adresse, telefon- og/eller mobilnummer, , ønsket brugernavn, ønsket adgangskode. 2. Webmasteren opretter den ansvarlige person i systemet. 3. Efter aktivering (står DBU Fyn for) kontaktes den ansvarlige person med info om brugernavn og adgangskode. Hvad har man adgang til? Nyheder Du kan oprette nyheder for de afdelinger, du har adgang til. Upload af billeder Kan I bruge til at gøre jeres side mere spændende. Upload af dokumenter Bliver dette aktuelt kontaktes webmasteren. Kampoptakt Skriv en optakt til den kommende kamp. Holdudtagelse Du kan udtage holdet til den kommende kamp. Kampreferat Skriv et referat af den seneste kamp. Kampfakta Notér hændelser ned i løbet af kampen og indtast dem i systemet. Så kan du når alle kampe er spillet analysere og vurdere sæsonen, se topscorere, flest assists og meget mere.

5 Log på Gå til dbunet.dk og benyt dit brugernavn og adgangskode til at logge ind. Åbn KlubCMS i venstremenuen. Du skulle nu få et billede, der ligner dette: Menuen øverst i billedet giver dig et overblik over, de sider du har rettigheder til der er med andre ord tilpasset netop din bruger. Menuen kan derfor være noget begrænset i forhold til billedet. Her følger en kort gennemgang af menuen, nærmere beskrivelser kommer senere i de enkelte vejledninger. Administration Her skal du klikke, når du skal skrive kampoptakter, -referater, -fakta og lave en evt. holdudtagelse. Her kan du også uploade holdebillede. Nyhedsoversigt Det er her, du opretter dine nyheder (disse forekommer på forsiden i højremodulet under BBB Fodboldnyheder). Efterfølgende kan du også søge dem frem og redigere i dem. Hvilke afdelinger du kan redigere nyheder for afhænger af din bruger.

6 Kartoteker Helt overordnet skal et billede uploades af dig, for at det kan ses af en besøgende på vores hjemmeside. For at bruge et billede, skal du derfor uploade det til billeddatabasen. Når du har gjort det, kan du indsætte det i en nyhed. Hvis du gerne vil have uploadet et dokument, bedes du kontakte webmasteren (information@bbbsport.dk) ved at sende en mail med filen samt en beskrivelse af, hvor dokumentet skal være tilgængeligt. Upload billede For at kunne tilføje et billede i en nyhed, skal det være uploadet til hjemmesiden (billeddatabasen). Vælg billeddatabase: Du får så dette skærmbillede: Dette er det generelle skærmbillede for at finde allerede uploadede billeder (mere om det i et senere afsnit). Læg dog mærke til de forskellige kategorier. Alle de billeder, vi uploader vil med tiden blive til rigtig mange derfor er kategorierne godt til hurtigere at kunne finde de forskellige billeder. Du kan selv tilføje nye kategorier i undermenuen Kategorioversigt. For hvert billede er der en mulighed for at registrere fotografens navn listen over fotografer vedligeholder du i undermenuen Fotografoversigt. Når du skal tilføje et nyt billede, klikker du på Nyt billede, og så får du dette skærmbillede:

7 Et upload foregår i to trin: 1. Først skal du give billedet et navn. Dette navn bør du være omhyggelig med, da det er den tekst, man kan se, når det skal vælges til indsættelse i en nyhed. Eksempel: Hvis billedet f.eks. viser et holdfoto af U14 fra foråret 2008, kunne navnet være U14-holdfoto-forår 2008 marts Skrive gerne en form for angivelse af tid for billedet det gør søgningen efter billedet nemmere (ligesom evt. oprydning i de uploadede billeder). Du kan også indtaste en længere beskrivelse af billedet og indsætte en fotograf de to sidste punkter er dog ikke tvungne, det er kun navnet! Når dette er gjort, klikkes på Gem ændringer du får efterfølgende dette skærmbillede: Det er næsten samme billede som før, men nu skal du vælge, hvilke kategorier dit billede skal kunne findes i.

8 I det viste eksempel er det et alm. billede for U14, der er ved at blive uploadet, derfor er der sat et hak i U14. Et billede kan godt tilknyttes flere kategorier. Du kan rette i navn og beskrivelse for billedet og gemme dette ved at trykke på Gem ændringer. Nu skal du vælge, hvilket billede der skal uploades og tilknyttes den valgte beskrivelse samt kategori. Det gør du ved at klikke på Upload billede, hvorefter denne boks popper frem: Følgende billedtyper kan uploades til billeddatabasen:.jpeg og.gif. Når man arbejder med billeder på internettet, er det vigtigt, at man finder dette rette forhold mellem størrelse og kvalitet billederne skal helst være pæne. Dermed sagt, at de ikke skal trækkes skæve eller være slørede og de skal helst heller ikke fylde alt for meget (max. størrelserne er for både.jpeg og.gif 0,5 Mb). 1. Tryk på Browse... Vælg det billede fra din pc, du vil uploade 2. Tryk på Upload 3. Tryk på Luk og opdater Så er du tilbage i det tidligere skærmbillede, men nu med et uploadet billede, der kan benyttes i din nyhed. Skal du uploade flere billeder, skal du klikke på fanebladet Billeddatabase eller Nyt Billede og gentage processen.

9 Opret nyhed En nyhed er de historier, du skriver om dit hold eller din afdeling. Du opretter nye og redigerer i gamle her: Herefter får du dette skærmbillede frem til at finde gamle eller oprette nye: De indrammede felter bruger du til at søge efter gamle nyheder, mens du klikker på Ny nyhed for at oprette en ny: Før du begynder at skrive selve teksten, er der lige et par ting, der skal klares: Kategori: Her skal du bestemme, hvilken afdeling du kommer fra (enten fodbold eller bordtennis). Hvilke kategorier du har adgang til afhænger af din bruger. Skabelon skal du ikke gøre noget ved den skal altid stå på 3 spalter. Side skabelon er noget andet. Her skal du vælge enten fodbold eller bordtennis. Der er en lang liste at vælge imellem, men benyt dig kun af den ene af de to ovenstående. Det vil gå ud over opsætningen, hvis du vælger en anden. Prioritet benyttes til at give nyheden en graduering af vigtighed. Der er tre prioriteter: Top nyhed, Standard nyhed og Under nyhed. Du skal enten vælge mellem Standard nyhed eller Under nyhed Top nyhed må kun benyttes af

10 webmasteren. En nyhed, der kategoriseres som under nyhed vises kun under det hold eller den afdeling, hvor den hører til, men ikke på forsiden. Standard nyhed vises begge steder. Overskrift giver vel sig selv. Resume er valgfrit. Her kan du skrive et resume af nyheden, der vises i nyhedsoversigterne. Hvis du ikke udfylder dette, tages de første 50 tegn fra den fulde tekst. Indhold indtastes og redigeres som et alm. tekstbehandlingsprogram (eks. Word). Forfatter udfyldes automatisk. Husk at ændre navnet, hvis det ikke er korrekt. Klubbens politik er, at der af nyheden skal fremgå et navn/forfatter. Du kan fjerne hakket i Må offentliggøres, og så kan du redigere nyheden, som du har lyst og gemme den, uden at den kommer på hjemmesiden, før du sætter hakket igen. Startdato kan du bruge til at bestemme, hvornår en nyhed må vises dvs. du kan lave den på forhånd. Altid på forsiden skal du ikke bruge. Når din nyhed har det udseende og indhold, du ønsker, trykker du på Gem ændringer. Læg så mærke til, hvad der sker i øverste højre hjørne: Der er nu kommet et nyt link: Nyhedsbillede. Her kan du tilknytte et billede, der vises ved siden af nyheden i oversigten. Ved at klikke på Nyhedsbillede kommer der et nyt skærmbillede frem: Her klikker du på Søg billede, hvorefter der kommer et nyt skærmbillede frem, hvor du skal søge på billedet. Der er blot et krav til, at disse billeder skal være i størrelsen 90x90 pixels. Husk at trykke Gem ændringer, når du har tilknyttet et billede til nyheden.

11 Opret kampoptakt og/eller -referat Klik her: Hermed får du den samlede holdoversigt: Tryk på rediger ud for dit hold, vælg undermenuen Holdets spillere, hvis du vil tilføje spillere til din årgang fra KlubOffice ellers klik på undermenuen Kampe for at oprette kampoptakt, holdudtagelse, kampreferat og kampfakta. Kampoptakt og kampreferat skrives, som var det i et normalt tekstbehandlingsprogram husk at trykke Gem ændringer, når du er færdig med at skrive.

12 Under kampoptakt og -referat kan du tilknytte en nyhed, der allerede er skrevet. Det vil sige, at du inden kampen skriver en optakt som en nyhed på hjemmesiden. Den tilknytter du herinde til kampoptakten ved at trykke søg nyhed og selvfølgelig det samme under kampreferatet (se billedet nedenfor): På den måde skal du ikke lave dobbeltarbejde og brugerne skal ikke ind på holdsiden og grave den aktuelle kampoptakt og/eller -referat frem.

13 Holdfoto på holdsiden Klik her: Hermed får du den samlede holdoversigt: Klik på rediger ud for dit hold. Find billedet (skal være uploadet til billeddatabasen se tidl. afsnit om dette) og det optræder nu på siden for dit hold med stillingen, kampprogram osv.

14 Tilføje sponsor Hvis du kender én, der gerne vil være sponsor i klubben så gør følgende: Kort og godt skriv en mail til salg_event@bbbsport.dk med info omkring den nye sponsor. Efterfølgende vil ovenstående proces blive igangsat. Hvis du har spørgsmål til hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte webmasteren: information@bbbsport.dk Skriv Spørgsmål til hjemmesiden i emnefeltet. God fornøjelse med BBB s hjemmeside Med venlig hilsen Bestyrelsen i BBB

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for SOIF www.soif.dk Senest opdateret: 03-07-2009 Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 2 Lidt generelt om KlubCMS 3 Brugere/Brugergrupper 3 Sideopbygning:

Læs mere

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med KlubCMS Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Lidt generelt om KlubCMS... 3 Sideopbygning:... 4 Brugere/Brugergrupper...

Læs mere

Brugermanual til KlubOffice og KlubCMS. Light udgaven

Brugermanual til KlubOffice og KlubCMS. Light udgaven Brugermanual til KlubOffice og KlubCMS Light udgaven Indhold Indledning... 3 Start... 3 KlubOffice... 4 Overblik... 4 Kampflytning... 4 KlubCMS... 7 Overblik... 7 Nyhed på forsiden... 8 Skriv om dit hold...

Læs mere

Klub-cms brugermanual

Klub-cms brugermanual 2013 Klub-cms brugermanual Andreas Helmer Herstedøster Idræts Club Sidst opdateret d. 03-04-2013 Indhold VELKOMST... 3 ADMINISTRATION... 4 Hold... 5 Spillere... 6 Kampe... 7 SIDEOPBYGNING... 10 Tekstsider...

Læs mere

Brugermanual SÅDAN GØR DU:

Brugermanual SÅDAN GØR DU: Brugermanual SÅDAN GØR DU: Uanset hvad du skal lave i Klubcms, skal du altid logge dig på og det gør du ved at indtaste følgende i din browser: http://klubcms.dbu.dk/admin/login.aspx Indtast dit brugernavn

Læs mere

VEJLEDNING TIL DELNETSBRUGERE PÅ FOULUMIF.DK VIA DBUNET.DK OG KLUB-CMS

VEJLEDNING TIL DELNETSBRUGERE PÅ FOULUMIF.DK VIA DBUNET.DK OG KLUB-CMS Dette er mit første udkast til en vejledning for delnetsbrugere på administratordelen bag foulumif.dk i det online værktøj der hedder Klub-cms, som administreres overordnet af DBU. NB: Visse af de sider

Læs mere

Vejledning for opdatering af hjemmesiden for Ølstykke FC

Vejledning for opdatering af hjemmesiden for Ølstykke FC Vejledning for opdatering af hjemmesiden for Ølstykke FC Senest opdateret: 15-04-2008 16:20:00 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Lidt generelt om KlubCMS... 3 Sideopbygning:...

Læs mere

GREVE FODBOLDS vejledning til Webredaktører

GREVE FODBOLDS vejledning til Webredaktører GREVE FODBOLDS vejledning til Webredaktører Indhold 1. Indledning Side 2 2. Logon til administrationsmodulet Side 3 3. Redigering af holdsider Side 5 3.1 Administration / hold Side 5 3.2 Sideopbygning

Læs mere

VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN!

VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN! VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN! For komme ind i det hjemmesidesystem (cms-system) vi anvender i fodboldafdelingen skal du

Læs mere

Hermed vejledning i hvordan man lægger billeder ind til brug for hjemmesiden.

Hermed vejledning i hvordan man lægger billeder ind til brug for hjemmesiden. Hermed vejledning i hvordan man lægger billeder ind til brug for hjemmesiden. Manualen er delvist hentet fra en manual Ølstykke IF har lavet til brug for deres hjemmeside Upload af billede For at kunne

Læs mere

Vejledning opret nyhedsbrev

Vejledning opret nyhedsbrev Kjøbenhavns Skytteforening Vejledning opret nyhedsbrev 1. Log ind med dit tildelte brugernavn og password (adgangskode). Hvis du benytter en offentlig PC 8fx den i SKAK huset er det en meget dårlig idé

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

Brugervejledning. Optagelse.dk Vejledning til forældre og elever i grundskolen

Brugervejledning. Optagelse.dk Vejledning til forældre og elever i grundskolen Brugervejledning Optagelse.dk Vejledning til forældre og elever i grundskolen 7. februar 2012 1 INDLEDNING... 4 1.1 MÅLGRUPPE... 4 1.2 BEMÆRKNINGSFELT... 4 2 UDDANNELSESPLANEN FOR ELEVER... 5 2.1 LOGIN...

Læs mere

Opret dig som forældre på HVAL.DK

Opret dig som forældre på HVAL.DK Opret dig som forældre på HVAL.DK Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive Kolofon HVAL-vejledning Opret dig som forældre på HVAL.DK Forfatter: Susanne Andersen, Programdatateket 1. udgave

Læs mere

Hundeweb Brugermanual Opret DJU prøver m.m.

Hundeweb Brugermanual Opret DJU prøver m.m. Hundeweb Brugermanual Opret DJU prøver m.m. Indholdsfortegnelse Kapitel 0 - Log på hundeweb...2 Log på Klubsystemet...3 Kapitel 1 Opret prøve...4 Kapitel 2 Aktiver prøven så der kan tilmeldes på hundeweb...7

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til medarbejdere 4. september 2015 Side 1 af 23 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Check-in... 4 2. Her og nu... 5

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard.

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard. Der oprettes én profil pr. gruppe. Altså hvis du er i gruppe med f.eks. tre andre fra din klasse, skal I oprette én fælles brugerprofil. Når I har oprettet jeres profil, kan I uploade billeder, dele videoer

Læs mere

Introduktion til Klub-cms

Introduktion til Klub-cms Introduktion til Klub-cms Manualen er tænkt som et opslagsværk, som er inddelt efter menupunkterne i systemet. Læs dog indledningen inden du starter. 1 Indhold: Indledning... 4 Kort om Klub-cms... 4 Hvordan

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

Indlæs Beretning på www.deberejstesklub.dk

Indlæs Beretning på www.deberejstesklub.dk Indlæs Beretning på www.deberejstesklub.dk www.deberejstesklub.dk Log ind som medlem. Opret indhold Beretning Nedenstående giver en beskrivelse til oprettelse af en rejseberetning. Visse af felterne er

Læs mere

Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration...

Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration... Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration... 4 Nyheder... 4 Vedligeholdelse... 6 Ret

Læs mere

Moltrup-sogn.dk - Vejledning i redigering af undersider, og oprettelse af nye sider.

Moltrup-sogn.dk - Vejledning i redigering af undersider, og oprettelse af nye sider. Indholdsfortegnelse Moltrup-sogn.dk - Vejledning i redigering af undersider, og oprettelse af nye sider.... 2 Brugernavn og kodeord.... 2 Selve tekstbehandleren... 3 Indsættelse af billeder... 4 Metadata...

Læs mere

Kom godt i gang med OneDrive

Kom godt i gang med OneDrive Kom godt i gang med OneDrive Office365 er en mulighed for lærere og elever at bruge en office-pakke på egne enheder - man kan downloade det til brug på pc - mac - tablets og smartphones, i alt op til 5

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] Opret CV og Jobønsker på jobnet På Jobnets forside Jobnet.dk kan du oprette et CV. Det kan du gøre ved at oprette dig som bruger via linket Mit CV

Læs mere

Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du:

Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du: Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du: 1. Kende til skolens netværk og drev. Specielt dit personlige H-drev 2. Kunne se dit skema og dine lektier

Læs mere

Sådan opretter du en side og tilknytter den til dit biblioteks menu. Opret en side:

Sådan opretter du en side og tilknytter den til dit biblioteks menu. Opret en side: Sådan opretter du en side og tilknytter den til dit biblioteks menu Opret en side: Log dig ind på hjemmesiden og klik på Tilføj indhold og dernæst på Side. Flere ting skal være udfyldt, før du kan få lov

Læs mere

VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN.

VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN. VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN. FOR AT LETTE PROCESSEN FOR DIG, DER SKAL TIL AT LÆGGE ARRANGEMENTER OP PÅ WWW.LUNGE.DK, HAR VI UDARBEJDET DENNE GUIDE. PÅ DEN MÅDE KAN DU

Læs mere

Brugermanual, fodboldtrænere Skibsby-Højene Idrætsforening

Brugermanual, fodboldtrænere Skibsby-Højene Idrætsforening Brugermanual, fodboldtrænere Skibsby-Højene Idrætsforening Indhold Indledning... 2 Opsætning... 2 Opret og vedligehold spilleroplysninger... 2 Tilknyt billeder... 4 Kampe... 5 Optakter... 5 Holdudtagelse...

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til administratorer 4. september 2015 Side 1 af 16 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administrator-delen... 4 1. Afd./grupper...

Læs mere

Brugermanual til Wordpress 3.2.x Content Management System

Brugermanual til Wordpress 3.2.x Content Management System Indhold Brugermanual til Wordpress 3.2.x Content Management System Kontrolpanelet 2 Brugerniveauer 2 Log ud 3 Profil 4 Generel Info (vigtigt) 5 Tilføj nyt indlæg(1) 6 Tilføj nyt indlæg(2) 7 Tilføj nyt

Læs mere

Linket viser jer frem til billedet nedenfor, her skal du blot skrive jeres brugernavn og adgangskode. Indtast din adgangskode her:

Linket viser jer frem til billedet nedenfor, her skal du blot skrive jeres brugernavn og adgangskode. Indtast din adgangskode her: Brugervejledning til håndtering af respondenter til MUS i SurveyXact Indledning Denne manual beskriver, hvordan SurveyXact kan anvendes til forberedelse af MUS. Der tages udgangspunkt i handlinger, den

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Indhold Introduktion... 2 Log på Umbraco og redigér din hjemmeside... 3 Opret ny side... 7 Gem side uden at udgive/publicere

Læs mere

KIF Brugerguide Holdsider webmaster@kjellerupif.dk

KIF Brugerguide Holdsider webmaster@kjellerupif.dk Indholdsfortegnelse 1)Login på hjemmesiden...2 1.1)Oprettelse af en bruger med adgang...2 1.2)Generel login information...2 1.2.1)Glemt personlig kode...2 2)Forklaring af administrationssiden...3 2.1)Navigationsområdet...4

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Brugermanual til Assignment Hand In

Brugermanual til Assignment Hand In Brugermanual til Assignment Hand In Indhold: Undervisere:... 2 Hvor finder jeg Assignment hand in?... 2 Opret en opgave... 3 Slet en opgave... 4 Rediger en opgave... 4 Hvor finder jeg de afleverede filer?...

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Kom godt i gang med. Gadstrup Fodbolds Hjemmeside. Udarbejdet af:

Kom godt i gang med. Gadstrup Fodbolds Hjemmeside. Udarbejdet af: Kom godt i gang med Gadstrup Fodbolds Hjemmeside Udarbejdet af: Forretningsstøtte Søren Tofte Version 1.0 24.2.2011 Indhold Sådan kommer du i gang?... 3 Log ind... 4 Mine oplysninger... 5 Klub CMS... 6

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 6.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til at du kommer på Min Tid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Sådan opdaterer du information om din forening Vejledning til foreninger

Sådan opdaterer du information om din forening Vejledning til foreninger Lokaleanvisningen 14. august 2018 Sådan opdaterer du information om din forening Vejledning til foreninger Indledning Lokalebookingsystemet har to overordnede funktioner, den ene handler om lokalebooking

Læs mere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere 5.Udgave Okt 2014 IT-Center Syd byder dig velkommen til EUC Syd. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som medarbejder, at benytte

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST Generel vejledning for kursister Adgang til læringsportalen Du får adgang til LæringsPortalen via vores hjemmeside www.finansudd.dk eller via www.laeringsportal.dk

Læs mere

Brugerguide til FlexCMS

Brugerguide til FlexCMS Brugerguide til FlexCMS Kom i gang med at bruge din hjemmeside 1 VELKOMMEN TIL FLEXCMS... 3 1. LOGIN... 5 2. HJEMMESIDENS TERMINOLOGI... 6 3. LAYOUT... 7 4. OPRET OG TILPAS FORSIDEN... 8 4.1 OPRETTE SIDEEGENSKABER...

Læs mere

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside i redigering af apotekets hjemmeside It-afdelingen Januar 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 1 INTRODUKTION 3 2 ADMINISTRATION 4 3 OPBYGNING 4 SIDER 5 FIL ARKIV 6 ARTIKLER 7 ØVRIGE

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Brugeradministratorer

Netprøver.dk. Brugervejledning til Brugeradministratorer Netprøver.dk Brugervejledning til Brugeradministratorer 8. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Login... 4 3 Brugeradministration... 5 3.1 Tilføj bruger... 7 3.2 Tilføj mange brugere... 8 4 På prøvedagen:

Læs mere

Login side 3. Upload af billeder side 8. Upload billeder via Drag&Drop side 14. Udfyld og indsæt valgfri side i playlisten side 17

Login side 3. Upload af billeder side 8. Upload billeder via Drag&Drop side 14. Udfyld og indsæt valgfri side i playlisten side 17 Indholdsfortegnelse: Login side 3 Opdater din crawl side 5 Upload af billeder side 8 Upload billeder via Drag&Drop side 14 Udfyld og indsæt valgfri side i playlisten side 17 Vælg en valgfri side i playlisten

Læs mere

Manual til Vandværksløsninger

Manual til Vandværksløsninger Intro Hjemmesidens opbygning 1 Manual til Vandværksløsninger 1. Intro Hjemmesidens opbygning Intro Hjemmesidens opbygning 2 Hjemmesidens opbygning, som brugeren ser den Intro Hjemmesidens opbygning 3 Siden

Læs mere

Kort brugervejledning til Vindsiden

Kort brugervejledning til Vindsiden Kort brugervejledning til Vindsiden Vejledningen beskriver kun de mest anvendte funktioner, og er meget kortfattet. Vejledningen udvides efterhånden, som der sker ændringer i sidens opbygning og/eller

Læs mere

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Europass Mobilitetsbevis skal udfyldes og udstedes i mobilitetsdatabasen: http://mobilitet.europass.dk/.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel

Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål,

Læs mere

Online-timeseddelregistrering

Online-timeseddelregistrering Online-timeseddelregistrering Denne vejledning giver dig et overblik over, hvordan du kommer i gang med at foretage registrering af dine timesedler i vores online-tidsregistreringssystem, som hedder AXP.

Læs mere

Brugervejledning til InfoLand.dk skabelonen

Brugervejledning til InfoLand.dk skabelonen Indhold Indledning... 4 Første gang... 4 Log ind som Administrator og ændre kodeord... 4 Opret Redaktør (dig selv)... 4 Log ind... 4 Log ind med dit eget brugernavn ( Redaktør )... 4 Log ind som Administrator...

Læs mere

RUTruteplanlægningsvejledning. Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 2015

RUTruteplanlægningsvejledning. Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 2015 RUTruteplanlægningsvejledning Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 2015 Indhold 1. Introduktion til RUT... 2 1.1 Om vejledningen... 2 2. Log på RUT... 4 3. Sådan planlægger du ruter... 6 4. Sådan finder

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 www.t3cms.dk TYPO3 Manual Version 6.2 Side 1 af 20 T3CMS Tlf: 70 25 00 22 Indholdsfortegnelse Generel info om TYPO3 3 Rediger din side 4-6 Indsættelse af links 7 Indsæt

Læs mere

Vejledning til ShowItList-eksempel.

Vejledning til ShowItList-eksempel. Vejledning til ShowItList-eksempel. Dette er en vejledning til det specifikke ShowItList-eksempel, du kan se et skærmbillede af nedenfor. Se hele eksemplet på http://www.luftark.net/formidling/indeks.html.

Læs mere

Guide til Umbraco CMS

Guide til Umbraco CMS web Guide til Umbraco CMS Indhold Indledning 3 Kompatible browsere 3 Log ind i Umbraco 4 Content-delen 5 Indholdstræet 5 Tilføjelse af en side/sektion 7 Sortering af indhold 12 Galleri 14 Mediebibliotek

Læs mere

Wipigo Galleri. Brugsforvirring. Venstre side af startbillede efter der er logget ind (Højre side viser det/de gallerier der er oprettet).

Wipigo Galleri. Brugsforvirring. Venstre side af startbillede efter der er logget ind (Højre side viser det/de gallerier der er oprettet). Wipigo Galleri. Brugsforvirring Venstre side af startbillede efter der er logget ind (Højre side viser det/de gallerier der er oprettet). Kategorier/Gallerier/Albums, flere benævnelser for den samme ting.

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer... 6 Trin 5: Indtast mødedeltagere...

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

Manual til brug af youtube

Manual til brug af youtube Manual til brug af youtube For at kunne bruge din nye video på din hjemmeside, facebook med videre, skal du først uploade den til youtube. Vi gennem gennemgår hele processen her i fire nemme trin. 1. Sådan

Læs mere

Bestyrelsesadgang (Min Side)

Bestyrelsesadgang (Min Side) Bestyrelsesadgang (Min Side) Login på Min side på www.randersbolig.dk med dine brugeroplysninger som står i mail/brev. Du er nu logget ind på Min Side, og kan nu klikke på menupunkterne vedr. bestyrelsen

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

HJEMMESIDE GENNEM GANG OG UNDERVISNING

HJEMMESIDE GENNEM GANG OG UNDERVISNING HJEMMESIDE GENNEM GANG OG UNDERVISNING Ubberud idrætsforening 9/1 2017 Andreas Jørgensen Bestyrelsen fodbold Klub CMS Administrator https://www.dbu.dk LOG IND LOG IND TIL STYRESYSTEM http://live-1514-ubberud-if.umbraco-proxy.com/umbraco/#/content/content/edit/1264?doctype=newsitem&create=true

Læs mere

Kom godt i gang for gravide projektdeltagere

Kom godt i gang for gravide projektdeltagere Side 1 af 6 Kom godt i gang for gravide projektdeltagere Hvad er Dialog? Dialog er et system som har været anvendt på Fyn siden maj 2003, som et fælles webbaseret arbejdsredskab mellem personer med diabetes

Læs mere

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk WORKCYCLUS Handlingsplan Vers 4.0 Juni 2013 Workcompany A/S Amagertorvet 33, 4.sal DK-1160 København K www.workcompany.dk 1. Indholdsfortegnelse Handlingsplan... 3 Overblik på indsatsområder på handlingsplan...

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere

Generel information. Brugere. Hjemmesidens lay-out. HIF Hjemmeside How to do

Generel information. Brugere. Hjemmesidens lay-out. HIF Hjemmeside How to do Generel information Dette dokument er en brugsanvisning for hjemmesidens back-end brugere, med information om hvordan man logger ind og hvordan man arbejder med hjemmesiden/hjemmesidens funktioner samt

Læs mere

WebGT 3.0 - Graveansøgning. Brugervejledning. 25. september 2012. Udgave 1.0

WebGT 3.0 - Graveansøgning. Brugervejledning. 25. september 2012. Udgave 1.0 WebGT 3.0 - Graveansøgning Brugervejledning 25. september 2012 Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING... 3 1.1 OPRETTELSE SOM BRUGER... 3 1.2 NOTIFICERINGSMAILS... 4 2 OPBYGNING OG SAGSGANG... 5 2.1

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever Netprøver.dk Brugervejledning for elever 9. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før prøvedagen... 3 2.1 Sådan logger du på netprøver.dk... 3 2.2 Sådan retter du din

Læs mere

IT vejledning i MUS for ledere

IT vejledning i MUS for ledere IT vejledning i MUS for ledere Indhold 1. Indledning... 1 2. MUS processen... 1 3. AUHRA pålogning og startside... 2 4. Lederens invitation til MUS... 5 5. Lederens forberedelse til MUS... 7 6. Lederens

Læs mere

Alle tekstbokser er generelle informationer og ikke en del af selve step by step guiden.

Alle tekstbokser er generelle informationer og ikke en del af selve step by step guiden. Step by step guide til InfoScreens Indhold Log ind... 1 Oprette slide... 1 Offentliggøre slide...5 Se infoskærm... 6 Rediger et slide... 7 Fjerne slide fra skærm... 7 Ændre rækkefølge på slide på skærm...

Læs mere

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet. 3. Kommunikation med ansøger

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet. 3. Kommunikation med ansøger For at drage nytte af denne manual, skal du have et grundlæggende kendskab til IT systemet husdyrgodkendelse.dk, og kende til Faneblade og Menu med godkendelsesafsnit. Du kan læse om disse ting i manualerne:

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Vejledning til ruteplanlægning - Fyn, Jylland og Sjælland (ikke Københavns Kommune).

Vejledning til ruteplanlægning - Fyn, Jylland og Sjælland (ikke Københavns Kommune). Vejledning til ruteplanlægning - Fyn, Jylland og Sjælland (ikke Københavns Kommune). Indhold INTRODUKTION... 2 1. LOGGE IND PÅ RUT... 3 2. OVERSIGT OVER RUTER... 4 3. OPRETTELSE AF RUTER... 5 4. RUTERESERVATION

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret udgave af KEAs nye, automatiske blanket-system.

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Systemkrav For at kunne bruge Composite kræves: Windows 95 eller nyere (bemærk - kun Windows kan bruges) Browseren Internet Explorer 6.0 eller

Læs mere

Anklagemyndighedens Vidensbase

Anklagemyndighedens Vidensbase Anklagemyndighedens Vidensbase Indhold 1 OM DENNE VEJLEDNING... 2 2 LOGIN... 3 3 SØGNINGER... 4 3.1 SØG EFTER DOKUMENTER... 4 3.2 NAVIGÉR DIG FREM... 5 3.3 KOMBINÉR SØGNING OG NAVIGATION... 6 3.4 VISNING

Læs mere

Brugervejledning annonceportalen - Region Syddanmark

Brugervejledning annonceportalen - Region Syddanmark I brugervejledningen vil du lære at indsætte annoncer på jobportalen: http://job.regionsyddanmark.dk Login Åbn Internet Explorer Indsæt adressen: http://annoncer.regionsyddanmark.dk Indtast brugernavn

Læs mere

Quick guide til e-learn.sdu.dk (Blackboard) for studerende

Quick guide til e-learn.sdu.dk (Blackboard) for studerende Quick guide til e-learn.sdu.dk (Blackboard) for studerende Der opnås adgang til e-learn.sdu.dk (Blackboard) via single sign-on, sso.sdu.dk/, eller adressen: e-learn.sdu.dk/. Når du har logget på, står

Læs mere

Max. 1280 pixels i bredden eller max. 800 pixels i højden.

Max. 1280 pixels i bredden eller max. 800 pixels i højden. Hej alle. Vi har nu fået vort billedgalleri op at køre og det er klar til at modtage jeres fotos, som I nu kan uploade. For at alt skal se ens og pænt ud og ikke fylde for meget, beder vi jer om at de

Læs mere

Vejledning til ansøgningsprocessen i den digitale ansøgningsportal

Vejledning til ansøgningsprocessen i den digitale ansøgningsportal Vejledning til ansøgningsprocessen i den digitale ansøgningsportal Ansøgning gennem den digitale ansøgningsportal Dette dokument er en vejledning til hvordan ansøgere skal udfylde de digitale ansøgningsskemaer

Læs mere

Katalog 2013. - sådan opdaterer du dine oplysninger til Danhostel-kataloget. Version 1.0 INDHOLDSFORTEGNELSE

Katalog 2013. - sådan opdaterer du dine oplysninger til Danhostel-kataloget. Version 1.0 INDHOLDSFORTEGNELSE Katalog 2013 - sådan opdaterer du dine oplysninger til Danhostel-kataloget Version 1.0 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. ADGANG OG LOGIN... 2 2. STAMDATA... 2 3. TEKSTER... 4 (OBS: DER ER IKKE TEKSTER I 2013 KATALOGET)...

Læs mere

Dynamicweb Mail Opsætning

Dynamicweb Mail Opsætning Brugervejledning Dynamicweb Mail Opsætning Document ID: UG-4003 Version: 1.30 2006.05.15 Dansk JURIDISK MEDDELELSE Copyright 2005-2006 Dynamicweb Software A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Dette dokument

Læs mere

Guide til hjemmesider for Broen

Guide til hjemmesider for Broen Guide til hjemmesider for Broen Hjemmesiden er opbygget i WordPress. Der kan redigeres af lokalafdelingen af Broen, når der er oprettet en bruger. Kontakt Broen Danmark, hvis I vil have oprettet en bruger,

Læs mere

Håndbog i brugen af Mødrehjælpens webmail

Håndbog i brugen af Mødrehjælpens webmail Håndbog i brugen af Mødrehjælpens webmail Senest opdateret 18. november 2015/los Indholdsfortegnelse Generelt... 1 Indstil kompatibilitetsvisning... 2 Login på webmailen... 5 Ændring af adgangskode...

Læs mere

VDI Manual v. 5 Indhold

VDI Manual v. 5 Indhold VDI Manual v. 5 Indhold VDI Manual v. 5... 1 VDI Windows 7 Manual... 2 VDI Windows xp Manual... 3 Andre Browsere Manual... 4 VDI Andoid Manuel opsætning af Citrix Reciever... 6 Automatisk opsætning af

Læs mere

Quickguide til kredscms. Login

Quickguide til kredscms. Login Quickguide til kredscms Dette er en quickguide, der vil præsentere dig for de mest basale funktioner i kredscms. Finder du ikke svar her, så prøv at spørge andre webmastere via debatforummet på leder.fdf.dk:

Læs mere

Opgavestyring Workflow:

Opgavestyring Workflow: Opgavestyring Workflow: 1 2 Indholdsfortegnelse Opgavestyring... 1 Opret opgave... 3 1. Via skema... 3 2. Via kuffert... 3 3. Via menuen... 4 4. Via Find udbudte aktiviteter via udbudte undervisningsforløb...

Læs mere

VEJLEDNING TIL DIGITALSERVICEBOG. Tryk på link for at se mere. Hurtigt i gang (trin for trin) Log ind. Notifikationer. Bruger

VEJLEDNING TIL DIGITALSERVICEBOG. Tryk på link for at se mere. Hurtigt i gang (trin for trin) Log ind. Notifikationer. Bruger VEJLEDNING TIL DIGITALSERVICEBOG Tryk på link for at se mere Hurtigt i gang (trin for trin) Log ind Notifikationer Bruger Biler verificer bil/servicebog Servicebog (udført service mm) Smøreseddel (indkaldelse)

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød LDD.DK EXTRANET Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE NR. Indholdfortegnelse... 2 Forord... 3 Krav til pc og bruger for at kunne oprette forbindelse... 4 Oprettelse

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere