Referat af ekstraordinært Afdelingsmøde tirsdag den 21. januar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ekstraordinært Afdelingsmøde tirsdag den 21. januar 2014"

Transkript

1 Referat af ekstraordinært Afdelingsmøde tirsdag den 21. januar 2014 BROKÆR 27. januar 2014 Afholdt på Kulturhuset Kilden Fremmødte lejemål = 84 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Sikkerhedsdøre 4. Budgetomlægning 5. LED-belysning 6. Eventuelt Formand Jørn Nysum Schoop bød velkommen til de fremmødte beboere, hvor det primære mål for aftenens møde er resultatet af den opgave, afdelingsbestyrelsen fik omkring sikkerhedsdøre, priser og huslejekonsekvens. Og når vi nu er samlet, har vi så valgt at tage nogle ekstra ting med på dagsordenen. Ad 1: Valg af dirigent. Inden vi går i gang med det egentlige møde, skal der vælges en dirigent, og bestyrelsen pegede på Aksel Borresen, som blev enstemmigt valgt. Aksel kunne konstatere at mødet var lovligt indvarslet, da der til ekstraordinære afdelingsmøder, ifølge vore vedtægter er en varslingsfrist på 2 uger, og indkaldelsen er udsendt 3 uger før mødet. Ad 2: Valg af stemmeudvalg Som stemmeudvalg blev valgt: Nina Bentved, Allan Løfgren og Simon Justesen. Ad 3: Sikkerhedsdøre Formanden Jørn Nysum Schoop får igen ordet, og fortæller at der er indhentet tilbud fra 4 forskellige firmaer, Bolind, Dalock, Nordisk Indbrudssikring og Skovgruppen. Det er billigste tilbud er fra firmaet Bolind, og vi har derfor koncentreret os om dem, men at der er selvfølgelig ikke er indgået nogen kontrakt, fordi det kun er på Afdelingsmødet, der kan tages beslutning, om vi overhovedet skal have sikkerhedsdøre. Der er flere lejemål i højhusene, der har to døre, en glasdør og en hoveddør, hvilket projektet tager højde for. Det betyder, at en model med individuel udskiftning, hverken er anbefalelsesværdig eller lovlig ifølge Lejerbo, fordi man i så fald lægger uforholdsmæssig høje udgifter til dem der har to døre, i modsætning til dem der kun har én. Derfor har vi udelukkende kikket på et samlet projekt med en totaludskiftning af døre og der kommer også en ekstra dør, der hvor der i dag er en glasdør.

2 Det der er interessant er prisen, en dør koster ca. kr ,- pr. dør, og samlede projektomkostninger er skønsmæssigt vurderet til kr. 7,8 million inklusive omkostninger til lån og uforudsete udgifter osv. Det er muligt at trække kr. 4,8 millioner fra Landsbyggefonden. Det betyder, at vi skal ud og låne 3 millioner og med et 30 årigt lån, vil den maksimale huslejestigning ligge mellem kr. 25,- og kr. 41,- pr. måned, afhængig af lejemålets størrelse. Fordelen ved en sådan døren er at den sikrer mod støj, lugte, og så er den ikke lige til at bryde op. Der er en slags sikkerhedskæde indbygget, som man kan slå til og fra, ligesom der naturligvis er en ny lås og dørspion indbygget i døren. Debat Carsten nr. 61: Hvad nu hvis det ikke går igennem med Landsbyggefonden, så er der jo 4,8 millioner vi skal lægge oveni, hvad bliver så prisen? Hvor mange indbrud har der været i Brokær? jeg har boet her i 15 år, og har ikke hørt om nogen endnu. de penge der er i Landsbyggefonden er vores egne penge, og dem har vi lov at trække på. Erik Schindelwig nr. 6: De små lejligheder der vender ud mod svalegangen, har nu en malet dør, men hvis den skal skiftes kan den trædør holde til vind og vejr? Henrik Christensen, administrationen svarer: ja, det kan den for det er en ståldør der har mahogni-belægning, for at den skal ligne de oprindelige døre. Jørgen Jensen nr. 8: Sikkerhedsdøre som er i stål, hvad med Brandvæsenet kan de komme ind? Der er heller ikke brevindkast, hvad med de ældre mennesker, der i dag får post leveret? Brandvæsnet kan altid komme ind af de døre, de har metoder til at komme ind. En brevkasse er det der kaldes en tillægsydelse, og vi har priser på hvad det koster, hvis der skal brevkasse i, men det skal i så fald i alle døre. Dorthe nr. 15: En fredag formiddag kl var der indbrud i vores opgang, hvor de sparkede døren ind. Ingen af os turde stoppe dem, og derfor er døren en god ide, men vi skal huske ikke at lukke nogen vi ikke kender ind i opgangen. Vi skal huske at brevkassen minimere sikkerheden. Annie Petersen: Dørspion i anden udgave med kamera, er det ikke en mulighed?

3 Carsten nr. 61: Brandvæsnet kan altid komme ind, gælder det også Ambulancer. Carsten konstaterer at der er en del ældre, og hvad hvis en enlig ældre falder om og ikke selv kan lukke op? Er der undersøgt hvad det koster med kameraovervågning? Så man kan se hvem der ringer på, for alt for mange lukker op uden at vide hvem det er der ringer på. Nielsen nr. 65: Døren gør ingen gavn hos os, når vi har vinduer ud til svalegangen. Hanne nr. 65: Man kan ikke høre, hvem det er der ringer på, og derfor har Hanne også tidligere forslået tvovervågning på dørtelefonen. Jørn samler op og svarer: Hvis vi ser på det med brevkassen, det forringer sikkerheden væsentlig, så det skal vi nok tænke lidt på. Det er muligt at lave en lille opsamler til breve og aviser og den slags ved siden af døren. Omkring ambulance og Falck, har vi hos alle fire firmaer, fået garanti for at de altid kan komme ind, og det må vi så stole på, og hvis det bliver besluttet vil vi gerne tage direkte kontakt til Falck og Brandmyndighederne, for at være sikker på det forholder sig sådan. Omkring kamera og tv til dørtelefonen, har vi efter ønsker undersøgt hvad det vil koste. Vi har også talt med nogen som har sådanne kameraer og der er meget delte meninger om, hvad folk synes om det. Udgiften vil ligge på 2-2,5 million alt efter om vi skal have skiftet ledningsnettet eller ej, men det kan vi godt regne med skal skiftes i vores tilfælde. Hvis der er ønske om dette, vil vi selvfølgelig undersøge det mere præcist og have det med til vores ordinære Afdelingsmøde i april måned. Dørspionen med kamera som i øvrigt kan købes hos varmemesteren må være et individuelt valg. Aastrøm nr. 11: Konstaterer at der kun er to ting der er sikker her i livet, nemlig at det slutter en dag, og at huslejen stiger. Hvis man går tilbage, så vil man se at mennesket er tryghedsnarkoman. Utryghed har noget med følelser at gøre, ikke rent fakta, fordi hvis vi går ind og ser på hvor mange indbrud der har været, her taler ikke om tricktyverier, men indbrud inden for de sidste 10 år, så er jeg sikker på, at det dækker langt de 7,8 millioner vi ser det koster at få skiftet de der døre, men det vil give os en tryghed, og jeg kalder det en falsk tryghed, fordi der findes ikke den bankboks man ikke kan komme igennem. Hvad hvis der er en der behøver hjælp, inden på den anden side. Så kan det ikke nytte at ringe til brandvæsnet, det skal gå meget hurtigere. Vi skulle nok have tænkt os om dengang vi fik lagt net ind, der skulle have været tænkt dørtelefoner med videoovervågning. Postkasserne nede i opgangen der skulle det have været postindkast

4 udefra og tømning indefra, der er jo plads til det. Det er uheldigt og jeg vil også sige at jeg kan da også godt leve med den dør, men jeg siger pænt nej tak. Andersen nr. 67 har skrevet et brev, som Jørn refererer fra: Er der garanti for at arbejde bliver lavet færdig samme dag? Og hvad hvis der opstår uventede problemer? Brandvæsnet har udtalt, at det vil tage længere tid at forcere sikkerhedsdøre end en almindelig dør, hvilket jo kan blive kritisk, da det kan dreje sig om minutter? Jørn svarer: Firmaerne der udbyder sikkerhedsdøre garanterer, at de bliver færdige samme dag, for man kan jo ikke lade beboerne sove for åben dør. Og hvis der opstår uventede problemer, skal de stadig lave det færdigt samme dag. De kan selvfølgelig ikke gå fra en lejlighed, hvor der ikke er nogen dør. Ditlevsen nr. 61: Nu har vi haft en taler imod så nu vil jeg stille mig op og tale for denne her dør. Jeg vil godt gøre opmærksom på at efter vi har åbnet vores grænser mod øst er indbrudsantallet steget med 300 % og det er gjort de sidste 4-5 år. Indbrudstyvene er ligeglade med om folk er hjemme eller ej. Mine forældre fik indbrud med vold til følge kl. 3 om natten. Min nabo havde en dør der var skubbet ind i nr sal lige efter nytår, det er meget let at sætte en skulder på de døre vi har nu og det er meget voldelige indbrudstyve det er en anden verden vi lever i nu. Det hjælper heller ikke med dørtelefoner for neden, masser gang jeg trykker ind, kan der komme nogen ind lige bag efter. Dørene er meget længe om at gå i så det skaber ikke nogen sikkerhed. Skal man have nogen form for sikkerhed, skal man have en dør som denne her. Den er også en sikkerhed mod hærværk og den slags ved at der ikke er en brevsprække der kan smides noget ind. Og hvis der er en brand i opgangen eller ved siden af, så er man selv sikret i hvert tilfælde og falder man alene om i sin lejlighed med hjerteanfald så er der nok ikke nogen der ved man er faldet om, og hvis man er mere end en så er det jo bare at åbne døren. Så jeg er i hvert tilfælde for. Knud Erik nr. 17: Der er mange fordele ved sådan en dør: Er der nogen der har prøvet at komme hjem, og ens dør er sparket op, og der har været noget inde og rode i ens ting det er rigtig modbydeligt og så er der også en anden ting man skal tænke på og det er rent økonomiske - det er en mulighed at ens forsikringsselskab vil sætte præmien ned. Flere fordele end ulemper ved en dør man ikke bare kan sparke ind. En beboer i nr. 6 st: Har man tænkt sig at udskifte indgangsdøren også? Andersen nr. 67: Tryg giver ingen præmie-nedsættelse ved udskiftning til sikkerhedsdøre kun ved en effektiv godkendt alarmsystem, der nok også skal holde tyvene væk. Carsten nr. 61: hvis vi har besøg af tyve eller brandvæsen, kan vi så få en ny dør i løbet af nogle timer? Henrik svarer:

5 døren er en standard dør, hvilket betyder vi hurtigt kan få en ny, og lover at gå ind i problematikken omkring vinduer på svalegangen og give bestyrelsen den orientering. Jørn følger op før afstemningen: med hensyn til de vinduer på svalegangen, har vi fra bestyrelsen ikke noget svar på, da vi har fokuseret på dørene, men vi har lyttet til problemstillingen. Det er derfor aftalt med administrationen, at de undersøger den udfordring. Selve indgangsdøren har vi ingen planer om at skifte, men de bliver justeret løbende og vi skal måske være opmærksomme på, at de skal kunne lukke lidt hurtigere. Der kan man altid komme ind og derfor er det også vores formodning at vi står os bedre rustet med en sikkerhedsdør ind til lejligheden end nede i opgangen, hvor der altid kan komme nogen ind, også selvom der er kamera ved telefonen. Vi går så over til afstemning ved håndsoprækning. Forslaget om sikkerhedsdøre blev godkendt med 136 stemmer for og 32 imod. 4: Budgetomlægning Der er afsat 2 millioner til tagbelægning på højhusene og 4-10 i år Dette arbejde kan ifølge fagfolk, vente til år Vi vil derfor gerne flytte disse midler fra tagene, til 2 & 3 etape af varmecentralerne i 2014 og restbeløbet ca. kr ,- vil vi tage fra henlæggelserne. Samtidig vil der blive henlagt midler til tag renoveringen, fra år 2015 og til 2018 i vedligeholdelsesplanen. Jan nr. 67: efter stormen i efteråret er der vand på loftet, så hvordan kan man så sige at taget er i orden Jørn svarer: Der kan jo altid ske nogle skader. Et er løbende renovering, et andet er pludselige stormskader o.l. Eksperter har været oppe på tagene 2 gange, og deres vurdering er, at tagene nemt kan klare fem år til. Og hvorfor skulle vi ikke stole på eksperterne? Derefter blev budgetomlægningen enstemmigt vedtaget. 5: LED-belysning Jørn får ordet, og fortæller, at man i hele Brøndby Boligselskab, er i gang med se på energiudgifterne, og at EL er en stor post, der bliver ikke billigere og i alle de andre afdelinger har man lavet en analyse af udskiftning af lys og opsætning af billigere energikilder, det har man selvfølgelig også i Brokær Resultatet af undersøgelserne i Brokær viser, at vi med stor fordel kan udskifte lyset i kældergangene, og med mindre fordele kan udskifte lyset i opgangene.

6 Vi har fået lavet en prøveopsætning på lyset i nr. 13, og dem der bor der er meget glade for det. Det er sådan at det tænder og slukker ved aktivering om natten og når man åbner sin dør tænder lyset. Det dæmper ned hvis der ikke er nogen bevægelse og tænder lige så snart man kommer hen til indgangsdøren. Den samlede udgift er højt skønnet vurderet til ca. kr ,- hvilket fører til huslejestigninger på kr ,- pr. måned, men vi tror på det kan gøres billigere. Besparelsen vil være tjent hjem igen i løbet af en tilbagebetalingsperiode på 5 år for kælderen og for opgangene år. Birgit nr. 63: Hvornår går de her ting i gang? Erik nr. 6: Hvornår falder vi så i husleje? John Enevoldsen: Er det en bestemt slags pære? Ellers vil den jo kunne bruges i lejligheden. En beboer spørger: Hvorfor er der forskel på prisen om man bor i en 1 værelses eller en 3 værelses lejlighed Aksel og Jørn svarer: Når tingene har været til afstemning, og er blevet besluttet, kontakter vi administrationen, som så straks får sat tingene i gang. Med hensyn til prisforskellen er det sådan at alt der skal laves, udregnes efter den størrelse lejlighed man har, og det er pr. m2. Lovgivningen kræver at sådan skal betalingen foregå. Derefter blev forslaget om LED belysning enstemmigt vedtaget. 6: Eventuelt Nielsen nr. 65: Hvornår får vi lys på vores opgang? Kan vi ikke også få en sikkerhedsdør op til den svalegang der er på 3. sal? Når det er regnvejr er der vådt på brandtrappen, vi har for flere år siden sagt det til Administrationen. Den person der så på det, sagde det var brandhanerne der var utætte, men når det er tørvejr, er de ikke utætte. Allan er her i aften og hører spørgsmålet, så det vil han tage hånd om straks i morgen tidlig. Med hensyn til sikkerhedsdøre og vinduer på svalegangene, besluttede vi tidligere på mødet, at administrationen skulle se nærmere på det. Vammen nr. 63: Kan cylinderen i indgangsdørene ikke blive skiftet, da det er utrolig svært at få nøglen i og få døren til at gå op?

7 varmemesteren har hørt problemet, og vil give alle dørene en overhaling. Andet Jørn nævner, at vi måske har bemærket at vores glas og aviscontainere, er fyldte og det er noget Brøndby kommune tager aktion på med det samme. Som i jo også kan se skal vi have et apotek, ovre ved Kvickly det er ikke noget vi er glade for, men trods vores kæmpen imod, har kommunen ønsket der skulle være et apotek der. Det vi kan gøre nu er at prøve at finde en ny lejer til det lejemål apoteket har på nuværende tidspunkt. Problemet er at vi ikke kan annoncere at vi har et ledigt lejemål før vi har modtaget opsigelse fra Apoteket. Vi fik også alle en rykker for kort tid siden, hvilket vi ikke var glade for, men det er en fejl hos Lejerbo, men vores lokalkontor var hurtigt ude med en beklagelse. Dorthe nr. 15: sidste år fik vi lovning på at få varmepengene tilbage på næste opkrævning, hvilket først kom måneden efter, så måske lidt rettidig omhu ville vi godt kunne tænke os. En beboer fortæller: den 2. januar blev der gjort opmærksom på, der var en fejl, men at det ikke blev taget alvorligt, og sidste år var det præcis det samme. Lejerbo har fået et ny og komplekst it-system, og det er årsagen til startvanskelighederne. Åstrøm 11: takker bestyrelse for det store arbejde, de har lavet. Derefter kunne mødet afsluttes, og vi takkede for mødedeltagelse, og de der ønskede det, blev tilbudt en øl eller vand. Dirigent Formand Aksel Borresen Jørn Nysum Schoop

Referat af Brokærs ordinære Afdelingsmøde. Torsdag den 21. maj 2015

Referat af Brokærs ordinære Afdelingsmøde. Torsdag den 21. maj 2015 BROKÆR Referat af Brokærs ordinære Afdelingsmøde Torsdag den 21. maj 2015 Afholdt på Kulturhuset Kilden Fremmødte lejemål = 84 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Den bedste vagt er den, der bor ved siden af

Den bedste vagt er den, der bor ved siden af Den bedste vagt er den, der bor ved siden af Alarmen, der aktiverer dine naboer Tanken om indbrud og hjemmerøverier er uhyggelig. De fleste vælger en alarm, der er koblet på en central, men det kan være

Læs mere

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Tilstede: 32 husstande samt Hanne, John, John Ras, Steen, Jan, Mona fra bestyrelsen og Jan Togersen fra Lejerbo Referent: Tine

Læs mere

Referat af ordinært Afdelingsmøde mandag den 28. april 2014

Referat af ordinært Afdelingsmøde mandag den 28. april 2014 BROKÆR Referat af ordinært Afdelingsmøde mandag den 28. april 2014 Afholdt på Kulturhuset Kilden Fremmødte lejemål = 77 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Fremlæggelse af årsberetning

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

Beboermøde tirsdag den 19/09 2006.

Beboermøde tirsdag den 19/09 2006. Beboermøde tirsdag den 19/09 2006. Der var fremmødt beboere fra 50 lejemål. Ole Haarbye bød velkommen, specielt til de to indbudte, Ditlev Friis fra Lejerbo og Konsulent Kim Hjortfelt. 1) Valg af dirigent.

Læs mere

ADMINISTRATIONEN. Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby. Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet:

ADMINISTRATIONEN. Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby. Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet: Kontor- / telefontid ADMINISTRATIONEN Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet: Tlf.: Mandag til torsdag Kl. 10.00 15.00

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Forslag om privat parkeringsselskab. Formanden

Læs mere

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde Kandidat til posten som næstformand Jeg bidrager med mit kendskab til branchen, min indsigt i organisationen og med

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 15. maj 2013 Afholdt den: 24. april 2013 Til stede: Referent: 14 ejere, repræsentanter for andelsboligerne, Nordicom Bolig A/S, Lejerbo

Læs mere

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Selskabslokalerne SAB Ruten 6R Deltagere Fra afdeling: Afd. 1-43 var repræsenteret af 17 lejemål Afd. 1-50

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Referat af ordinært afdelingsmøde (regnskabsmøde) i Boligselskabet Friheden Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden

Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden 1 Sdr. Feldings Efterskole Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden Ligesom sidste år, vil jeg dele min beretning op i tre afsnit. Først vil jeg fortælle lidt om hvad der generelt har

Læs mere

Albertslund Boligselskab Solhusene

Albertslund Boligselskab Solhusene Albertslund Boligselskab Solhusene Referat af beboermøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 30. marts 2016 Deltagere: 38 husstande, 76 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Dorthe Larsen, næstformand

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring

Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring Tlf. 9892 6333 Fax. 9890 9848 Giro 104 1207 CVR-nr. 1892 8817 Arsenalvej 20 9800 Hjørring II NORDJYLLAND E-mail: bonord@bonord.dk Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring Mødet påbegyndt: Mødet afsluttet: Mødested:

Læs mere

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: SVEND ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., David, Karin, Pia K., Svend Erik, Sussie, Aase. Afbud fra Mads. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Ingen bemærkninger,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 18

Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 18 Sted: Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade 21A Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: 43 beboere, fordelt på 34 lejemål

Læs mere

Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016.

Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016. Nordre Munkegård Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016. Beboerrepræsentanterne (MBC) fra administrator Aberdeen. (BR) og ca. 25 lejere deltog. Derudover deltog Maj-Britt Christensen

Læs mere

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Nyt fra bestyrelsen 5. Indkomne forslag 6. Fremlæggelse og godkendelse af næste års budget 7. Eventuelt Kl. 19.00 Åbnede Formand

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben.

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben. Side 1 af 5 Poul Otto Seidel Fra: "Poul Otto Seidel" Til: "Jørgen Andersen" Cc: "Inge-Lis Seidel" ; "Willy Søren Beck" ;

Læs mere

Ud med Valde. Bølle-Bob er på vej hen til Valde Underbid. Han går gennem byen ned mod losse-pladsen. Her bor Valde i sin gamle vogn.

Ud med Valde. Bølle-Bob er på vej hen til Valde Underbid. Han går gennem byen ned mod losse-pladsen. Her bor Valde i sin gamle vogn. 1. Ud med Valde Bølle-Bob er på vej hen til Valde Underbid. Han går gennem byen ned mod losse-pladsen. Her bor Valde i sin gamle vogn. Så møder han Sara.»Har du hørt det?«siger hun. 5 »Hørt hvad?de har

Læs mere

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Afdeling 1-6065-6084 Händelsvej/Grønrisvej Mødedato: 8. november 2012 Til stede: Kim Bilevits, Birthe Mortensen, Dorthe Nielsen. Fra administrationen: Benny Sciegienny

Læs mere

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Afdelingsbestyrelsens beretning Den 25. september 2014 Gæster: Alboa Alboa Dirigent: Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Bent Nedergaard Jeg vil i min beretning komme

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

SCENE 6 ET STED I ARNES INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.)

SCENE 6 ET STED I ARNES INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.) SCENE 6 ET STED I S INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.) FLODHEST 1 Jeg keder mig FLODHEST 2 Det er snart overstået. Han gør det i nat. FLODHEST

Læs mere

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning REFERAT Arbejdsmøde for gårdlaug Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 1 - Brorsonsvej 13-35 Vidji Ingrid Lange Benthe Jørgensen Peter Madsen - afbud 2 -

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag:

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag: REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Torsdag den Klokken 19.00 21.20 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 21 beboere fra 19 husstande Sara Terp Uhre,

Læs mere

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse.

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse. From: Anders Kjærved Sent: 11 Jun 2015 11:49:38 +0000 To: Erhvervs- Beskæftigelses- og Kulturudvalget Cc: Marianne Wedderkopp;Torben Præstegaard Jørgensen;Morten Refskou Subject: VS: VIGTIGT - vedr. udvalgsmøde

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 11

Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 11 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: Pkt. 2: 25 beboere

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 19-20-23-40-52. Bohrparken, Pontoppidanstræde 1-62, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Rebildparken,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Tandlægekollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 55 fredag den 11. marts 2016 kl. 13.00

Tandlægekollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 55 fredag den 11. marts 2016 kl. 13.00 Kollegiekontoret i Aarhus 18. marts 2016 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Tandlægekollegiet Møde nr. 55 fredag den 11. marts 2016 kl. 13.00 Referat af møde 55 i Tandlægekollegiets

Læs mere

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING AFHOLDT TIRSDAG DEN 19.02.2013 Torben bød velkommen. Ad pkt. 1 Ad pkt. 2 Valg af dirigent Henrik Jørgensen nr. 63 enstemmigt valgt Formandens/bestyrelsens beretning Endnu

Læs mere

Først velkommen til jer beboer der har valgt at komme i aften. 1

Først velkommen til jer beboer der har valgt at komme i aften. 1 Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 26. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 42 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Tina Munkholm Bjarne Hajbert

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Lejer kan blive boende for evigt

Lejer kan blive boende for evigt Indsigt Pas på med fremleje af ejerbolig: Lejer kan blive boende for evigt Et stigende antal boligejere udlejer deres bolig for en tid. Men de risikerer, at lejeren ikke kan opsiges, og at de selv mister

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 Der var mødt 33 beboere. Fra administrationen: Lars Strandby, Hans Andersen & Charlotte

Læs mere

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012.

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Atter er vi i gang med at gennemgå afdelingsbestyrelsens protokol, for at kunne berette om hvad der er sket i perioden fra den 20. september

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftbudget A. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 24. maj 2011, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt og konstaterede herefter

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Dirigent: Malene Aarup-Kristensen Referent: Tonie Bunch Bertelsen Valg af dirigent Malene Aarup-Kristensen blev valgt.

Læs mere

A/B Emdrupholm. Dagsorden, bestyrelsesmøde den 29. oktober 2013, kl. 18:00. Deltagere: Gorm, Hans, John, Lonnie, Martin, Morten (vicevært)

A/B Emdrupholm. Dagsorden, bestyrelsesmøde den 29. oktober 2013, kl. 18:00. Deltagere: Gorm, Hans, John, Lonnie, Martin, Morten (vicevært) Dagsorden, bestyrelsesmøde den 29. oktober 2013, kl. 18:00 A/B Emdrupholm Deltagere: Gorm, Hans, John, Lonnie, Martin, Morten (vicevært) Fraværende: Ingen 1) Godkendelse af referat: Ja 2) Godkendelse af

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A

Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A Til samtlige beboere i afdeling 42, Løget By Vejle, den 20. maj 2015 Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde, således

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie.

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie. Bamse hjælper Nogle gange, når jeg sidder ved mit skrivebord og kigger på gamle billeder, dukker der en masse historier frem. Historier fra dengang jeg var en lille dreng og boede på et mejeri sammen med

Læs mere

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56.

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56. Min forundring Når jeg læser skrivelse fra Strandparkens advokat ser jeg han blandt har skrevet: Under henvisning til Rettens fristudsættelse skal jeg oplyse at bestyrelsen hos min klient delvist er fratrådt(min

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 Der var mødt 10 beboere Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen:

Læs mere

Diktat 1 Lørdag morgen

Diktat 1 Lørdag morgen Diktat 1 Lørdag morgen Det begyndte som en helt n l e. Til morgenmad fik vi o u med k f. Og som altid drak vi u. T e var at vi skulle se en film måske den der handler om en k r e. Eller også en s. Men

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget.

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget. Evaluering af Workshop i Højstrupparken 29..14 Dato: 3..14 Der var ca (Anslået) 1 fremmødte bestående af en bred variation i beboersammensætningen. Forud for Workshoppen var en gennemgang af omhandlende

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135

Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Til stede Erik Frikke, Henrik Petersen, Jan Hansen, Per Boje Nielsen, Per Kloster Andersen & Ole Søndergaard Nielsen Afbud

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Bilag 9. Bilag 7. Referat og evaluering fra borgerdialogen. Lise Palm fortalte, at

Bilag 9. Bilag 7. Referat og evaluering fra borgerdialogen. Lise Palm fortalte, at Bilag 7 Bilag 9 Referat og evaluering fra borgerdialogen Lise Palm fortalte, at mødet som et orienteringsmøde, hvor der var mulighed for at komme med kommentarer til forslagene. Endvidere blev der orienteret

Læs mere

Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge.

Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge. Organisationsbestyrelsesmøde 22. juni 2011 Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge. Til stede var organisationsbestyrelsesmedlemmerne,

Læs mere

Generalforsamlingen marts 2013. Indkaldelse. Side 2. Bestyrelsens beretning. Side 3-4. Indkommende forslag. Side 5-14. Referat.

Generalforsamlingen marts 2013. Indkaldelse. Side 2. Bestyrelsens beretning. Side 3-4. Indkommende forslag. Side 5-14. Referat. Generalforsamlingen marts 2013 Indkaldelse. Side 2 Bestyrelsens beretning. Side 3-4 Indkommende forslag. Side 5-14 Referat. Side 14-16 A/B Strandparken 1 Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Onsdag

Læs mere

University College Lillebælt, tidligere kendt som Den Sociale Højskole Lillebælt

University College Lillebælt, tidligere kendt som Den Sociale Højskole Lillebælt REFERAT Ekstraordinær Generalforsamling, Foreningen Hus Forbi Torsdag den 14. Januar 2016 University College Lillebælt, tidligere kendt som Den Sociale Højskole Lillebælt Folk rejste sig og holdt et minuts

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015.

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Ekstraordinært afdelingsmøde 2015 afdeling 11 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Deltagere: 31 husstande var til stede Hovedbestyrelsen: Max Rasmussen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat.

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat. Til stede: Jette, Najah, Liselotte, Anna. Afbud: Susanne. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 10. juni 2013. Godkendt med en enkelt rettelse til punktet vedr. tyveri og værkstøjsskuret; Det

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2.

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2 Referat Deltager. Kirsten Almind, Formand Marie Lisby, Bestyrelsesmedlem Karin Mortensen, Organisationsbestyrelsen Anne-Kathrine

Læs mere

1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard

1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard Den 1. maj 2009 Det talte ord gælder 1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard 1. maj tale af LO s næstformand Lizette Risgaard. Har I det godt? Det ser sådan ud. Jeg har det også godt. Det er klart,

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst Tid: Tirsdag d. 5. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Havkærvej 16, fælleslokale i kælder Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde.

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde. BERETNING Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde. Det sidste år har været spændende og travlt. Det er klart, at med forliget i byggesagen med Kpc

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring genhusning i forbindelse med den

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: PIA K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H. David, Mads, Pia K. Aase. Afbud fra Karin. Klaus Juelkert har trukket sig fra bestyrelsen, samt organisationsbestyrelsen.

Læs mere

A/B Njal. Referat af ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 11. november 2003, kl. 19.00 i i Njalsgade Teater

A/B Njal. Referat af ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 11. november 2003, kl. 19.00 i i Njalsgade Teater A/B Njal Referat af ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 11. november 2003, kl. 19.00 i i Njalsgade Teater Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 99 stemmeberettigede andele inkl. fuldmagter.

Læs mere