JUNI 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK GRYDEFEST DEN 10 JUNI

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JUNI 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK GRYDEFEST DEN 10 JUNI"

Transkript

1 JUNI 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK GRYDEFEST DEN 10 JUNI

2 At høre til Har du prøvet at være et sted, hvor alle kendte hinanden, men ingen kendte dig? Det kan sagtens gå for et par dage, men hvis folk bliver ved med at sige du der til dig, og ingen kan huske hvad man hedder, er det ikke til at holde ud. Det er hårdt, hvis der slet ikke er nogen, der interesserer sig for hvem man er. Lige fra vi mennesker bliver født, er der nogen, der passer på os. For hvis ikke der er det, så kan et lille nyfødt menneske slet ikke klare sig. Og for at man kan blive et menneske, så er det livsvigtigt, at man får lov at have nogen man hører sammen med. Nogen der passer på en. Lige fra du blev født, har du hørt til i din familie. Da du blev lidt større kom, der flere mennesker til. Mennesker som du kom til at holde af, og som holdt af dig. Måske en god legekammerat, nogen i børnehaven, nogen, der hvor du bor. Og venner som du nu går i klasse med i skolen. Det er skønt at vide, at man hører sammen med nogen. At der er andre, der regner med os. At der er mennesker, der tænker på os og slet ikke kan undvære os. Det bedste er, hvis der er nogen, man tør stole på, selv hvis man har dummet sig, og har brug for nogen at fortælle det til. Så er det godt at have nogen, man hører sammen med. Ligesom der er mennesker vi altid kan stole på, sådan kan vi også stole på Gud. Gud beskytter os. Han passer på os. Vi kan komme til ham, når vi er stolte over os selv. Men vi kan også komme, når vi ikke kan få det hele til at passe. Og det bedste er, at vi ikke behøver at være bange for at sige tingene til Gud, som de er. Vi behøver ikke at lade som om, vi er anderledes end vi er. For Gud kender os bedre end vi kender os selv. Ja, før vi overhovedet har fået åbnet munden, så ved han, hvad vi vil sige. Og det utrolige ved at høre sammen med Gud er, at Gud er større end os mennesker. Det ved vi, fordi vi har hørt om at hans styrke. Han er stærkere end en storm. Stærkere end sygdom. Stærkere end had, ja han er endda stærkere end døden. Det er godt at tænke på, at vi både hører til hos andre mennesker og hos Gud, og at Guds kærlighed er stærkere end noget andet. Kære Gud og far Tak fordi du altid holder din hånd over os og under os. Tak fordi du giver os mennesker at høre sammen med. Vil du hjælpe os, så vi aldrig glemmer, at vi hører til i fællesskab med dig og hinanden.

3 Vi mødes på Randsborg, hvorfra vi går samlet ned til Gryden og deltager i Mølholm Kirkes grydegudstjeneste med Sigurd Barrett. Efter gudstjenesten vil der være forskellige boder, hvor man kan købe mad og prøve forskellige aktiviteter. Aktiviteterne koster et symbolsk beløb at prøve, som går til Sácelehjæpen. Arrangementet slutter når man ikke har lyst til, at prøve flere aktiviteter.

4 Sørens fødselsdag. Søren fyldte 30 år d.1 maj og i den anledning måtte vi lige forære ham en peberkværn da han jo ikke har haft tid til at blive gift og derfor er pebersvend. Tillykke Tillykke Tillykke Tillykke Tillykke

5 FDF butikken Rumlerillen FDF butikken er åbnet igen. Vejle 1. kreds har stadig deres egen FDF butik. Butikken er åben hver tirsdag fra til /- Butikken kan selvfølgelig bestille alt hjem, fra vores velkendte 55 Nord katalog og har altid de fleste forbunds skjorte størrelser hjemme, så børnene kan prøve dem, inden de køber en. Der vil også være mulighed, for at bytte sin gamle skjorte. Man får 100 kr. for sin gamle skjorte, ved køb af ny. Skjorten vil da blive klargjort og sat til salg i vores butik igen. Hvis der dog er for mange, brugte skjorter, vil der blive oprettet et brugt skjorte katalog, så formidler vi kontakten. Jeg håber vi ses i vores butik. Mvh Steffan. Mail: mgbredsten@hotmail.com Tlf:

6 Hej Puslinge Så er denne FDF-sæson ved at være slut og vi skal snart på sommerlejr, så juni måned, skal vi forberede lidt til sommerlejren og vi skal ud og have solgt lidt flere lodsedler. Vores sidste møde i år, er sammen med resten af kredsen og bliver søndag d. 20. juni, hvor vi mødes på Randsborg og går samlet ned i Gryden, til grydegudstjenesten med Sigurd Barrett og sognepræsten Erik Steen. Tak for i år! Juni s program: D. 3. Vi skal ud og sælge lodsedler D. 10. Vi skal forberede os til sommerlejren D.17. Vi skal lave bål D. 20. Sæsonafslutning/grydegudstjeneste, se mere info et andet sted i Dalposten. D juli Sommerlejr D. 16. Aug. Fælles sæson start kl Da vi skal være ude hver gang, så husk altid fornuftigt tøj på til vejret og selvfølgelig FDF- skjorten og March & Lejr sangbogen. Hvis I ikke har mulighed for at komme til puslingemødet, bedes I ringe, sms e eller maile til Henriette på : mob.: mail: HENRY_A@ofir.dk Vi glæder os meget til at se jer. MVH Thore, Lisette og Henriette.

7 MANDAG Hej Tumlinge Så lakker sæsonen mod enden, hvilket betyder at der er nogle som tager hul på den sidste måned som tumling, inden de næste år skal op og være pilt! Juni måned står på afslutning af sportsmærket og hygge PROGRAMMET FOR JUNI MÅNED D. 7. juni: Vi afslutter sportsmærket D. 14. juni: Sæsonens sidste tumlingemøde, derfor skal vi rigtig hygge! SØNDAG d. 20. Juni: Vi holder kredsafslutning! Alle mødes på Randsborg, hvor vi siger Farvel og tak for i år!. Derefter går vi i samlet flok ned i Gryden til grydegudstjeneste, hvor også Sigurd Barrett kommer og spiller. Vi håber at se jer alle til en super dejlig eftermiddag! Så er det også snart tid til sommerlejr! Indtil videre er vi ca. 15 tumlinge som skal af sted!! Vi glæder os rigtig meget til en super god uge! Husk desuden at aflevere pengene fra lodsedlerne til AT, inden sæsonen slutter! Mange FDF hilsner Ida, Nina, Alexander, Martin og AT ( og jegerat@hotmail.com)

8 Piltemøder juni Hej Pilte Så går vi sidste måned i møde denne sæson og vi ser frem til årets sommerlejr på Langeland. Vi vil gerne sige mange tak for en rigtig god piltesæson og ser frem til den nye i august Møder i juni 1. Ingen møde pga. kredsmøde d Der går bold i den Mødet er på Randsborg kl. 18:00-20: Ohøj!... Der går pirateri i den Mødet er på Randsborg kl. 18:00-20: Kredsafslutning Grydegudstjeneste i Gryden i samarbejde med Mølholm kirke Bemærk mødet ligger søndag d. 20, fra kl. 15:00. Du er velkommen til at inviterer hele familien med! 26. juni 1. juli SOMMERLEJR God Sommerferie Jamie, Stefan, A.S., Rasmus, Bjarne ( ) og Trine ( )

9 Så er vi nået til FDF-sæsonens sidste måned og for cirka halvdelen af jer den sidste tid som væbner. I maj brugte vi et par møder på at introducere GPS, og hvordan man kan finde skjulte skatte. Også i juni skal vi prøve det - denne gang bare midt i Vejle. Vi var også med på landsdelens pilte-væbnertræf - 8 væbnere var med på lejren, som foregik i Svendborg. Se billeder fra lejren på I juni skal vi kåre vinderen af vores lille konkurrence, hvor man får point for alt muligt, ikke mindst for at sælge FDF Vejle 1's lodseddel - den må også sælges i juni, så bare skynd dig - du kan nå at vinde den store (og ikke særlig sunde) præmie. Den største FDF-oplevelse i løbet af en sæson er altid sommerlejren - i år skal vi 11 væbnere og 2-3 ledere til Sydslesvig - et lille hold, men det bliver helt sikkert alle tiders sommerlejr. Til næste år kan vi alle sammen komme med på en sommerlejr med 1000 gange flere deltagere - nemlig FDF Landslejr fra den 7. til den 15 juli på FDFs store område Sletten ved Julsø tæt på Himmelbjerget. Lederne vil her gerne sige tak for mange gode møder og lejre sammen med jer i det forløbne år, og på gensyn til en ny, spændende FDF-sæson efter sommerferien - som væbner eller som seniorvæbner. Den ny FDF-sæson starter med et startmøde mandag den 16. august. Der kommer selvfølgelig mere om det på - her kan du i august også se hvilken dag du skal gå til FDF i landslejråret 2010/11. Fotos fra madlavningsaften i Højen, hvor vi lavede kalkungryde. Desværre har vi ingen fotos af den alternative metode til at tilberede ris i kogeposer, som det ene hold anvendte.

10 Mandag den 31.maj NB: Ibæk kl Mandag den 7. juni Start og slut ved posthuset på Gl. Havn Mandag den 14. juni Start kl og slut kl. 21. Søndag den 20. juni Start kl. 15 på Randsborg Fælles møde for tumlinge-pilte-væbnere-seniorvæbnereseniorer. Vi skal være ved Ibæk (mødested overfor ishuset). Vi skal sejle på tømmerflåder, besøge FDFs sejlskib Mytilus og vi skal sejle i kanoer - og selvfølgelig også hygge om bålet. Du får en seddel med flere oplysninger. Byløb/skattejagt med GPS - i dagens anledning er skatten spiselig - men mon dit hold finder skatten? Vi mødes kl. 19 ved posthuset og slutter igen kl. 21. Vi skal på kanotur på Rands Fjord. Vi mødes kl ved P-pladsen på Fager Lien, 7000 Fredericia og vi slutter ved Bøgeskov Havn kl. 21. Du får en seddel med de praktiske oplysninger og et kort. FDF-afslutning, friluftsgudstjeneste, marked og meget mere. Alle FDF'ere mødes kl. 15 på Randsborg - tag forældre, søskende og bedsteforældre med. På Randsborg bliver der ganske kort orienteret om den nye FDF-sæson - og så går vi samlet hen i Gryden, hvor der kl. 16 er friluftsgudstjeneste. Igen har Mølholm Kirke inviteret Sigurd Barrett, som kommer og deltager. Efter gudstjenesten er der marked med mange sjove boder - og der er også mulighed for at købe noget at spise. Dagen fortsætter med en jazzgudstjeneste kl også med Sigurd Barrett. I kan være med til det hele - eller tage hjem efter markedet - det bestemmer I helt selv. Se mere her: Sommerlejr 26. juni til 3. juli 2010 SOMMERLEJR FOR VÆBNERE - Sydslesvig i kano og på cykel - og meget meget meget meget mere. Af de 16 væbnere har 11 tilmeldt sig - så det bliver alle tiders sommerlejr. Husk til alle FDF-møderne: Vi mødes selvfølgelig i den blå FDF-skjorte og har varmt og vandtæt udetøj, dolk, KRUS og March & Lejr 2010 med. Husk også at give besked (på telefon, mail eller SMS), hvis du en aften ikke kan komme til FDF - og helst dagen før. Klasseleder: Erik Hansen, tlf , ehansen@fdf.dk

11 Hej Senior og Seniorvæbnere Mandag den 7. juni Hold 2: Sejlads, I mødes klokken 18:45 ved FDF sejlbåden Mytilus på bro 26 plads 21, mødet slutter klokken 21:30 Hold 3: Ole Henriksen: Skønhed Kommer Indefra, møde foregår på Randborg fra 19:00 21:00 Hold 1: Kemiske molekyler, møde foregår på Randborg fra 19:00 21: juni Open Shelter 2010 Mandag den 14. juni Mad aften 20. juni Grydefest / Kredsafslutning 2-10 juli Alpe tur Husk altid FDF skjorten, sangbogen, ude tøj og at melde afbud hvis du ikke kan komme til mødet. God sommer og tak for denne sæson. Vi ses forhåbentligt efter sommerferien til sæson 2010/2011 i FDF vejle 1. kreds Venlig hilsen jeres ledere Jesper: , Søren: og Ida:

12

13 BRASS BAND USA/CANADA-turen: Freddy har udsendt nyhedsbrev. Der står noget om betaling, rejseforsikring m.v. Følg op herpå. Der er desuden udsendt beskrivelse af turen. Inden længe bliver der også et infomøde for alle deltagere samt forældre, hvor der bl.a. bliver mulighed for at stille spørgsmål. Indtægtsgivende opgaver: Træarbejde: Vi har været i gang adskillige gange, og der har været rigtig meget træ. Der er stadig noget arbejde at gøre, men det vil også give et rigtig godt overskud. Beredskabsmapperne, der skal samles er lige på trapperne. Vi har faktisk tjent over en kvart million kroner sammen i alt, og det er rigtig flot. Det er nu, det allersidste ryk skal sættes ind, så støt op det gavner os alle! Sigurd Barrett: Vi skal lave gudstjeneste i Gryden sammen med Sigurd søndag den 20. juni. Familiegudstjeneste i Gryden kl. 16,00. Derefter boder. Jazzgudstjeneste om aftenen. Begge med Sigurd Barrett og os Vi er ved at finde egnet repertoire. Noget af det består af det, vi spiller i forvejen. Husk også grydefesten torsdag den 10. juni med fakkeltog

14 BRASS BAND Kalender Torsdag den 10. juni Grydefest med de uniformerede ungdomskorps Forventet start kl i Gryden. Søndag den 20. juni Familiegudstjeneste i Gryden kl Derefter boder Jazzgudstjeneste om aftenen Begge med Sigurd Barrett og os Lørdag den 3. juli Søndag den 18. juli Tirsdag den 17. august Sommertur til USA og Canada Hjemstavnsaften i Gårslev Lille marchtur og musik i præstegårdshaven Juniorafdelingen Hej alle Junior bandet har været så heldige at få lov til at komme med Brass bandet til De Danske Årsmøder i Sydslesvig. Vi har derfor øvet på noget af det, der skal spilles i Tyskland. Det skal nok blive en god oplevelse, for dem der skal med, og vi håber på, at Junior bandet lige kan vise de gamle nisser i Brass bandet, hvordan sådan noget brass band skal spilles! God tur til dem der skal med! Husk grydefesten torsdag den 10. juni med fakkeltog. Husk grydegudstjeneste søndag den 20. juni med Sigurd Barrett. - Carl og Kristine

15 ELEV BAND Hej Elever Vejret er ved at blive godt, og sommeren nærmer sig, men man kan godt alligevel spille på sit instrument. Indtil sommerferien vil vi arbejde lidt mere individuelt, og prøve på at forbedre de ting, som vi ikke helt er gode til endnu. Det kan være læse rytmer, læse noder, spille højt osv. Hvis I har nogle ønsker til noget, I gerne vil spille, så kom endeligt med det, så må vi se hvordan det kan lade sig gøre. Husk grydefesten torsdag den 10. juni med fakkeltog. Husk grydegudstjeneste søndag den 20. juni med Sigurd Barrett. Steelband Så er sommeren snart over os, men inden vi går på sommerferie, har vi lige et par koncerter. Den 2. juni skal vi give koncert i Jelling. Vi skal spille 2 x 45 minutter (der er spisning ind imellem). Husk grydefesten torsdag den 10. juni med fakkeltog. Søndag den 20. juni er der gudstjeneste i Gryden for alle. Her medvirker Sigurd Barrett, og her spiller vi vores sidste koncert inden ferien. Vi har fået gang i vores Young Steel-hold igen. Det er Jeppe og Nina, der står for holdet og Pernille hjælper til. Indtil videre er der 4 elever på holdet, så har du lyst til at deltage, så mød op på Randsborg torsdag fra kl og til kl eller kontakt mig for yderligere information. Den 9. maj var Steelbandet ude at give koncert for Max og for Pernille. Begge blev konfirmeret den dag Hjertelig tillykke til dem begge. Mange hilsener fra Tina Noe

16 Rock Blåt. Bandets navn udtales med tryk på Blåt. Rock Blåt. Valg af nye numre kan ikke altid være demokratisk, men der bruges en del tid på at diskutere hvilke numre bandet skal spille. Bandet har også ambitioner om at skrive musik selv, men vi er nu blevet enige om at prioritere at få et repertoire klar med nogle flere nye numre. Næste lejlighed til at høre Rock Blåt bliver til friluftsgudstjenesten Sigurd Barrett i Gryden søndag den 20. juni Eftermiddagen i gryden starter kl og vi skal spille ved tiden. Hilsen Rock Blåt og Troels Tlf:

17 Kredshus Randsborg Formand Freddy Brauchli Jensen Kasserer Mogens Maaløe Kredsleder Tina Skouboe Noe Kredsleder Steffan Esmann Puslinge henriette Andersen Tumlinge Anne Theresa Pilte tirsdag Bjarne Berthelsen Væbnere Erik Hansen Seniorvæbnere Jesper Hansen Seniorer Søren Jacobsen Brass Band Marianne Jeppesen Junior Brass Band Jonas Videbæk Elev Brass Band Per Sørensen Rock Blåt Anders Michael Sørensen Young Steel (12-14år) Tina Skouboe Noe Randsborg Alex Dam Højen-hytten Kurt Andersen Randsborg Udlån Erik Hansen Kano Booking / Udlejning Frede Lotzkat Webmaster Martin Lotzkat eller FDF Vejle 1 er en del af Landsforbundet Frivilligt Drenge- og pigeforbund med i alt ca medlemmer fordelt over 400 kredse i hele landet. FDF er en selvstændig del af folkekirkens børne- og ungdomsarbejde. Lederne i FDF er frivillige og ulønnede. FDF Vejle 1 er tilknyttet Mølholm og Vinding sogne og har i alt ca. 250 medlemmer i alderen 5 år og opefter.

18 Klasseledere Seniorer Leder: Søren mail: tlf: Seniorvæbner mandag. Leder: Jesper mail: tlf: Væbner (gryden) mandag. Leder: Basse mail: tlf: Pilte tirsdag Leder: Bjarne mail : gllandevej13@privat.dk tlf: Tumlinge mandag Ledere: Anne Theresa mail: jegerat@hotmail.com tlf: Puslinge torsdag Leder: Henriette mail: henry_a@ofir.dk tlf: Kredsleder Steffan mail: mgbredsten@hotmail.com tlf:

GODE FDF FOTOS EFTERLYSES SEND DEM TIL: erik@noerkjaer.dk OKTOBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER

GODE FDF FOTOS EFTERLYSES SEND DEM TIL: erik@noerkjaer.dk OKTOBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER OKTOBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN GODE FDF FOTOS EFTERLYSES SEND DEM TIL: erik@noerkjaer.dk Alle kan være noget for nogen En gang imellem

Læs mere

AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST

AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST Oversigt over Klasser/leder August 2010 Puslinge: Henriette Andersen 24626323

Læs mere

MARTS 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D.

MARTS 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D. MARTS 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D. 22 MARTS Skærtorsdag Det er ved at være den tid, hvor Jesus skal dø. Han spiser

Læs mere

JUNI 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEM:

JUNI 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEM: JUNI 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN MUSIK AFDELINGEM: Lederbesætning 2008/2009 Sen./senvæb Mandag 19.00 21.00 Martin Lozkat,

Læs mere

APRIL 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D.

APRIL 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D. APRIL 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D. 26 APRIL FORÅR Nu er der forår igen. Hvert år når foråret kommer, bliver vi mindet

Læs mere

OKTOBER 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN 4 OKTOBER FÆLLESMØDE

OKTOBER 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN 4 OKTOBER FÆLLESMØDE OKTOBER 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN 4 OKTOBER FÆLLESMØDE Guds hænder Jeg har ingen andre hænder end dig. Efter Anden Verdenskrig kom nogle

Læs mere

MAJ 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D. 31 MAJ

MAJ 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D. 31 MAJ MAJ 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D. 31 MAJ GLÆDELIG PINSE Da Jesus var opstået fra døden, viste han sig for sine venner

Læs mere

NOVEMBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TILLYKKE TIL KARIN & JAN

NOVEMBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TILLYKKE TIL KARIN & JAN NOVEMBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TILLYKKE TIL KARIN & JAN Din idiot! - Vi skal være lyse for hinanden Efteråret er den mørke tid, og

Læs mere

FASTELAVN MANDAG D. 22 FEBRUAR

FASTELAVN MANDAG D. 22 FEBRUAR FEBRUAR 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN FASTELAVN MANDAG D. 22 FEBRUAR Fastelavn og fristelsen Vidste du, at fastelavn med karneval er forberedelse

Læs mere

SEPTEMBER 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN 4 OKTOBER FÆLLESMØDE

SEPTEMBER 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN 4 OKTOBER FÆLLESMØDE SEPTEMBER 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN 4 OKTOBER FÆLLESMØDE Høst Når der er høsttid, så er der travlhed for landmændene. De skal høste deres

Læs mere

DeCEMBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN VI GLÆDER OS TIL AT SE JER ALLE

DeCEMBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN VI GLÆDER OS TIL AT SE JER ALLE DeCEMBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN VI GLÆDER OS TIL AT SE JER ALLE ADVENT Det første lys er Ordet, talt af Gud, det skabte liv, hvor alt

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

September 2009 VELKOMMEN TILBAGE EFTER EN GOD SOMMER

September 2009 VELKOMMEN TILBAGE EFTER EN GOD SOMMER September 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN VELKOMMEN TILBAGE EFTER EN GOD SOMMER FDF butikken Rumlerillen FDF butikken er åbnet igen. Vejle 1.

Læs mere

februar 2009 LINK TIL KLaSSerNe: PuSLINGe TuMLINGe MaNDaG TuMLINGe TIrSDaG PILTe VÆbNere SeNIOr VÆbNer MuSIK afdelingen

februar 2009 LINK TIL KLaSSerNe: PuSLINGe TuMLINGe MaNDaG TuMLINGe TIrSDaG PILTe VÆbNere SeNIOr VÆbNer MuSIK afdelingen februar 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TIL MINDE Tirsdag, d. 20. januar døde Lis Andersen, og fredag den 23. januar tog

Læs mere

KLIK HER ARBEJDS- DAG SEPTEMBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN

KLIK HER ARBEJDS- DAG SEPTEMBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SEPTEMBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN ARBEJDS- DAG PUSLINGE/TUMLINGE KLIK HER Kredshus Randsborg 75 82 36 35 Formand

Læs mere

MAJ 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TRYK HER

MAJ 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TRYK HER MAJ 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN MYTILUS - MYTILUS - MYTILUS - MYTILUS - MYTILUS - TRYK HER Lederbesætning 2008/2009 Sen./senvæb

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

december 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE

december 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE december 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN Generalforsamling i FDF Vejle 1 Mandag den 2. Februar 2009 på Randsborg holdes kredsens

Læs mere

APRIL 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN

APRIL 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN APRIL 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN Lederbesætning 2008/2009 Sen./senvæb Mandag 19.00 21.00 Martin Lozkat, Per Iversen,

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

OKTOBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN JULESTUE HJÆLP KLIK HER

OKTOBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN JULESTUE HJÆLP KLIK HER OKTOBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN JULESTUE HJÆLP KLIK HER Kredshus Randsborg 75 82 36 35 Formand Torben Elbek 40 26

Læs mere

APRIL 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN

APRIL 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN APRIL 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN Kredshus Randsborg 75 82 36 35 Formand Torben Elbek 76 63 70 00 Kasserer Else Rasmussen

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

JANUAR 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN

JANUAR 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN JANUAR 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN GODT NYTÅR VELKOMMEN I 2010 LYS OG DÅB Da du blev døbt kan det være, at du fik et dåbslys. Det kan du

Læs mere

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev Myreslugeren Nr. 40 Januar til Juli 2016 Lystrup-Elev Info Vi håber I har haft en god jul, og et godt nytår. Vi glæder os til at komme i gang med FDF sammen med Jer. I dette blad kan I bl.a. se hvad vi

Læs mere

KLIK HER SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER

KLIK HER SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN KLIK HER Så starter FDF op igen HURAAA HURAA Hele den

Læs mere

Marts 2009 PUSLINGE MUSIK AFDELINGEN

Marts 2009 PUSLINGE MUSIK AFDELINGEN Marts 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN Lederbesætning 2008/2009 Sen./senvæb Mandag 19.00 21.00 Martin Lozkat, Per Iversen,

Læs mere

www.fdf.dk/dronninglund

www.fdf.dk/dronninglund Sæsonfolder 2014-15 www.fdf.dk/dronninglund www.facebook.com/fdfdronninglund FDF Dronninglund KREDSSOMMERLEJR 2015 i uge 27 Drengeborg, Knasborg ved Aalbæk Hvad er FDFs formål? Det kristne livssyn er fundamentet

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG

December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Bagsiden APPELLEN. Landslejr 2016 nærmer sig. Kredsblad for FDF K 23 Valby. FDF fritid med indhold og fællesskab!

Bagsiden APPELLEN. Landslejr 2016 nærmer sig. Kredsblad for FDF K 23 Valby. FDF fritid med indhold og fællesskab! Bagsiden Husk at gemme din Appellen - den er fuld af vigtig info. Mini-Hjalmar Mangler du FDF-udstyr? Så bestil det hos din leder! FDF fritid med indhold og fællesskab! Landslejr 2016 7.-15. Juli på Sletten

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

NOVEMBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN JULESTUE HJÆLP KLIK HER

NOVEMBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN JULESTUE HJÆLP KLIK HER NOVEMBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN JULESTUE HJÆLP KLIK HER Kredshus Randsborg 75 82 36 35 Formand Torben Elbek 40 26

Læs mere

Det Blå Blad. Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! FDF Brabrands Kredsblad. Årgang 2015, nr. 3

Det Blå Blad. Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! FDF Brabrands Kredsblad. Årgang 2015, nr. 3 Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! Årgang 2015, nr. 3 Kontaktliste Puslingeledere Kathrine Fischer 60193758 kathrine@fdfbrabrand.dk Tumlingeledere

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 687,00 pr. 1. januar 2011 Vores åbningstider: Mandag - torsdag kl. 13.00-18.00 Fredag kl. 13.00-17.00

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Marts 2010 21. ÅRGANG

Marts 2010 21. ÅRGANG Marts 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Side 3 Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Hej alle sammen. Vinteren er over os og det er koldt udenfor. Men som rigtige

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

AUGUST-SEPTEMBER 2012. 36. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 22. august 2012

AUGUST-SEPTEMBER 2012. 36. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 22. august 2012 AUGUST-SEPTEMBER 2012 36. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 22. august 2012 Alle Tiders Olympiade blev til Alle Tiders Sommerlejr! Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

FDF Brabrands Kredsblad. Det Blå Blad. Med B.S. på landslejrkursus Mini-tivoli ved Rema 1000. Årgang 2010, nr. 2

FDF Brabrands Kredsblad. Det Blå Blad. Med B.S. på landslejrkursus Mini-tivoli ved Rema 1000. Årgang 2010, nr. 2 FDF Brabrands Kredsblad Det Blå Blad Med B.S. på landslejrkursus Mini-tivoli ved Rema 1000 FDF i Århus i fremgang Årgang 2010, nr. 2 Kontaktliste Puslinge- og Tumlingeledere Gitte Jakobsen 86260104 gittejakobsen@fdf.dk

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

december 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE Glædelig Jul

december 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE Glædelig Jul december 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN Glædelig Jul Kredshus Randsborg 75 82 36 35 Formand Torben Elbek 40 26 34 75 Kasserer

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

HUSK nu at sætte X i kalenderen

HUSK nu at sætte X i kalenderen Nyhedsbrev uge 45 2014 Side 1 HUSK NU!!!! Side 5 Spilleaften Side 2 Nyt fra Troels Side 6 Filuren Side 3 Det forsvundne forår vol.2 Side 7-10 Børnehaven Side 4 Fra Vejrumbro by Side 11 Kalender, rengøring

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Sjølund Koks. nr. 94 17. årgang maj 2011. BRYLLUPSNUMMER, se side 6 og 7! Se fotoreportage i næste nummer www. vordingborgspejderne.

Sjølund Koks. nr. 94 17. årgang maj 2011. BRYLLUPSNUMMER, se side 6 og 7! Se fotoreportage i næste nummer www. vordingborgspejderne. 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 94 17. årgang maj 2011 SNUMMER, se side 6 og 7! Se fotoreportage i næste nummer www. vordingborgspejderne.dk 2 Indholdsfortegnelse 13 Troppen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Nr. 20 MAJ 2013 Indholdsfortegnelse Chefens spalte Info fra klubben De sker i majl! Månedens opskrifter Resultater af: Vindere

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Nyhedsbrevet Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Til forældre og voksne Alle mand er klar og pludselig var den der, den længe ventede pavillon, den kom som så meget andet, dalende ned fra himlen en tidlige fredag

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

FEBRUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013

FEBRUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013 FEBRUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013 Wellness og fyldte maver på Tumlinge-Pilte weekenden Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores hjemmeside

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

GOD PINSEFERIE. Nyhedsbrev uge 19 2016. Vejrumbro Fri - Skole SFO - Børnehave - Vuggestue Side 1 af 18

GOD PINSEFERIE. Nyhedsbrev uge 19 2016. Vejrumbro Fri - Skole SFO - Børnehave - Vuggestue Side 1 af 18 Nyhedsbrev uge 19 2016 Side 1 God weekend Side 6 Nyt fra bestyrelsen Side 2 Nyt fra Allan Side 7 Ny afdelingsleder Side 3 Vejrumbro Open Air Side 8-12 Børnehaven Side 4 Arbejdslørdag Side 13-17 Vuggestue

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen KFUM-Spejderne i Kalvehave, Spejderhytten, Viemosegade 7b, ÅRGANG 6, OKTOBER 2013 Dekorationsfremstilling Til julemarkedet I forbindelse med julemarkedet skal vi have fremstillet vores varer og her er

Læs mere

Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn. Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang

Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn. Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn Arbejdsdag på Frydenborg Side 1 LINIEN UD Side 2 Endelig tilmelding til Spejderneslejr Side 3 Gruppelederne:

Læs mere

Velkommen til. En guide til dig som forældre. Dit barn er pusling, tumling, pilt, væbner, seniorvæbner, senior. Dit barns ledere er

Velkommen til. En guide til dig som forældre. Dit barn er pusling, tumling, pilt, væbner, seniorvæbner, senior. Dit barns ledere er Velkommen til En guide til dig som forældre. Dit barn er pusling, tumling, pilt, væbner, seniorvæbner, senior Dit barns ledere er Navn Kontakt tlf. Mailadresse Redigeret d. 3. januar 2016 Side 1 af 6 Kære

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Vigtige datoer 4 Billeder fra det forgangene år.. 5 Bæver

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Det Blå Blad. Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering. (Gen)brug låget med FDF Brabrand. FDF Brabrands Kredsblad

Det Blå Blad. Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering. (Gen)brug låget med FDF Brabrand. FDF Brabrands Kredsblad Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering (Gen)brug låget med FDF Brabrand Årgang 2014, nr. 4 Kontaktliste Puslingeledere Jesper Meinby

Læs mere

Karaflen februar - marts - april

Karaflen februar - marts - april Karaflen februar - marts - april Nr. 3-17. årgang 2010-2011 Indhold Side 03 Kredskalender Side 04 Redaktøren skriver Side 05 VM-håndbold Side 06 Potteplantemøde Side 10 Familielejr - Rejser Mødeprogrammer

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

En fantastisk sommer er snart forbi

En fantastisk sommer er snart forbi En fantastisk sommer er snart forbi Så nærmere tiden sig til at vi skal på lejr her i menigheden. Det bliver en lejr hvor vi ønsker at se på hvem vi er og på hvilken menighed vi ønsker at være. Lad os

Læs mere

Mølleposten. Vejle 4. Husk. Prøv at klik!

Mølleposten. Vejle 4. Husk. Prøv at klik! Vejle 4 ecember 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG Mølleposten Husk Der er forældre kaffe den sidste torsdag i hver måned -mens ungerne har FDF møde! I Sommeren 2013 er der igen Alpetur med FDF landsdel

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 12. Nyhedsbrev uge 37 2014. Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 12. Nyhedsbrev uge 37 2014. Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune Nyhedsbrev uge 37 2014 Side 1 Side 2-4 Side 4-7 Side 7 Tak for sidst Nyt fra Troels Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune Side 8 Side 9-11 Side 12 Filuren Børnehaven Kalender, rengøring & kontakt

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

TUSSENEWS. Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER

TUSSENEWS. Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER TUSSENEWS Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER Chefens Spalte Info fra klubben Kalenderen Billeder Månedens opskrift Resultater Flygtningestøttesang Quizz Indhold Februar

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere