Formandens beretning 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 2011"

Transkript

1 Formandens beretning har været et rigtig godt år for D.K.T.F. Der er sket rigtig mange ting i vort forbund. Vores klubber konkurrere i udlandet og det kan vi i DKTF godt se på resultaterne. Klubberne kommer hjem med medaljer fra de fleste stævner og mesterskaber rundt omkring i Europa. DKTF støtter som bekendt sådanne ture økonomisk, og vores kæmpere har fået noget rutine så vores landshold er nu, rigtig stærkt. Rent sportsligt er der også sket rigtig meget, som jeg lige nævnte, er der flere af vores medlemsklubber som prøver kræfter ved de stører konkurrencer i udlandet, og det har som sagt styrket vores landshold betragteligt var året hvor vi igen kunne se en af vores kæmpere øverst på skamlen ved medaljeoverrækkelsen. VM i Makedonien i oktober måned, skulle vise sig at være Thomas Jensens år det år hvor alt gik op i en højre enhed, der var tilmeldt ikke mindre end 823 kæmpere fra 53 lande fordelt på 5 kontinenter, og fra Danmark var så altså Thomas Jensen. Han var vist nok var taget dertil for at se på niveauet og for at være stedfortræder for mig til et møde. Men pludselig havde han tilmeldte sig i veteranklassen i -63 kg. I de indledende kampe mødte han en kæmper fra Brasilien og en fra Italien og i finalen så en Russer. De fik alle sammen at mærke hvad en rigtig viking er, så DKTF har nu en ny verdensmester, "sådan" Thomas, stort tillykke skal lyde fra hele forbundet. Når jeg på dette tidspunkt skal se tilbage på året som er gået. Er der mange ting som jeg her gerne vil fremhæve. Vores landshold, vores gradueringskomite, vores dommere, vores stævneaktiviteter og ikke mindst vores bestyrelse. Hvis vi kikker lidt på vores landshold, så kan jeg med stolthed sige at det går rigtig godt. Jeg vil her i min beretning give jer et billede af hvor aktivt vores landshold har været i det forgangne år. Allerede weekenden den marts var DKTF repræsenteret til Irish Open, her med David Rasmussen, CWA, Mia Hansen, CWA, John Skov, Zen-To og Kenneth Christensen fra Bispebjerg. Ud over vort landshold var der flere af forbundets klubber som var taget til Irish Open. Det blev til to bronze medaljer nemlig ved David Rasmussen og Mikkel Møller. Stort tillykke herfra.

2 Det er Europas største turnering med omkring 2300 deltagere, hvilket er meget fascinerende og deltage i. Den 2. april var der landskampen mod Sverige i Birkerød og denne gang kunne vi sende Svensken hjem med en ordentlig øretæve vi vandt 7-1. Mie Posselt, John Skov, Billal El-Sheikh, Kenneth Christensen, Nickolaj Christensen, Mikkel Møller, og Søren Jørgensen vandt alle deres kamp 3-0, men Ardeshir Ebrahimi måtte se sig besejrede 0-3 da kampen var slut. Alt i alt en rigtig god landskamp med en god stemning under kampene. Til German Open og Austrian Classic, som begge blev afviklet i april måned var DKTF også godt repræsenteret både ved vores landshold men også af flere af vores medlemsklubber deltog med gode resultater. Holland Open 2011, blev afviklet i weekenden den maj.og det var første gang DKTF s Lands- og talentholdet i semikontakt deltog. Stævnet er ved at udvikle sig til et af de store stævner, og havde i år over 450 tilmeldinger fra 10 nationer. De danske deltagere gjorde det rigtigt gode idet David Rasmussen vandt guld, Mia Hansen sølv, Ida Ballegaard guld og bronze og Jens Brinck vandt to bronzemedaljer. Så igen stort tillykke herfra. SØLV TIL DANMARK VED WAKO WORLD CUP - BESTFIGHTER, ITALIEN juni. Sådan så overskriften ud på vores hjemmeside da lige godt halvdelen af året var gået. I overbevisende stil vinder Mikkel Møller, Kolding kung-fu & kickboxing sine første tre kampe, men må i en tæt finalekamp se sig slået af en Slovenien. David Rasmussen, CWA vinder sine to første kampe men taber i kvartfinalen på marginalerne.kim Nielsen, fra kickboxing Academy og John Skov, Zen-To taber begge i anden runde, imens Kenneth Christensen, Bispebjerg taber sin første kamp. Niveauet er generelt meget højt, da de fleste nationers landsholdskæmpere er repræsenteret ved turneringen, der dette år havde deltagelse af 1925 deltagere.

3 Den oktober var det blevet tid til at tage til Scandinavian Open i Oslo. Landsholdet i fuldkontakt deltog med 5 kæmpere. Vi vandt de 2 kampe og det må siges at være et ok resultat da Norge stillede med både den Norske mester og den regerende pro verdensmester. Ulrik Drachmann deltog som dommer og Lars Krusaa som landstræner. Som jeg startede min beretning med, fik vi en ny verdensmester i oktober måned i Makedonien ved Thomas Jensen med vi var også repræsenteret ved den anden halvdel af VM nemlig VM i Dublin som blev afviklet mellem den 20. og 27. november Denne gang var det med Mia Hansen, CWA - semikontakt -60 kg og Nickolaj Christensen, Kolding kung-fu & kickboxing - fuldkontakt -63,5 kg. Derudover var landstræner Lars Krusaa og Jan Rasmussen, dommer Thomas Olsen og jeg selv med. Mia Hansen havde en uheldig lodtrækning og mødte i 1. runde en canadier, der endte med at blive ny verdensmester. Nickolaj tabte i 1. runde til en finne, der endte med at tage bronze. Det var hvad jeg ville sige om vort landshold, men vil i den forbindelse lige runde det af med at sige tusind tak til vores landsholdechef Bjarne Roursgaard for hans store indsats i landsholdsudvalget. Han har nu valgt at overdrage hvervet til Thomas Jensen som fremadrettet vil varetage denne opgave, så lad os lige give Bjarne en stor hånd. Nu vil jeg fortælle lidt om hvordan det går med vores gradueringskomite. Det er jo sådan at vi nu har en rigtig god gradueringskomite med Thomas Jensen i spidsen. Der er blevet afholdt flere klub gradueringer i årets løb samt den årlige nationale graduering. Jeg vil her bare lige nævne at der i 2011er blevet uddelt 112 bælter. Hvilket svare til, hvis vi regner med en gennemsnits længde på et bælte på 270 cm, ja så er der altså i runde tal blevet skiftet farve på lidt over 300 meter bælter, ikke så lidt når man tænker over det. Henrik Fyhn, fra Kolding kickboxing som var en del af gradueringskomiten har trukket sig fra posten, for at bruge lidt mere tid på sin egen klub og jeg vil gerne sige ham tusind tak for hans arbejde i gradueringskomiten. I den forbindelse vil jeg gerne byde Bayram Korkmaz, velkommen i gradueringskomiten da han den 7. april tiltrådte i forbindelse med modtagelsen af WAKO 5. Dan æresgrad.

4 Nu er jeg nået til vores dommerudvalg. Der blev den 11. september uddannede nye dommere og kampleder i henholdsvis Kolding og i Birkerød, kurserne gik godt og vi kunne tilføje nogle nye dommer og kampledere til DKTF. Ved EM i Athen fik DKTF godkendt en ny dommer i verdenseliten nemlig Thomas Olsen, sådan var det i I år var der kommet nye regler omkring dommerhvervet og i den forbindelse skulle der bestås en skriftlig prøve, der skulle dømmes efter videooptagelsen og sluttelig blev dommernes præstation i og ved ringen bedømt. Der var tilmeldt omkring 100 dommere og ud af dem blev der kun givet 10 a-licenser heraf fik vores Thomas Olsen den ene. Super godt gået og stort tillykke skal lyde fra DKTF s bestyrelse. Nu har vi to WAKO-dommere da Ulrik Drachmann jo allerede er godkendt, men har ligget lidt stille på grund af uddannelse. Jeg mener at vores dommere, efterhånden blevet ret godt rutineret, uddannelsesforløbet er blevet bedre organiseret og det virker som om det er blevet mere populært at være dommer. Den tilbagemelding som jeg får fra de andre landes præsidenter er da også meget positiv. Vi har i Danmark ry for at have nogle af verdens bedste dommere og kampledere. Dette kom til udtryk da præsidenten fra Estland henvendte sig til Thomas Olsen lige efter han havde modtaget sin A-licens og spurgte om han kunne dømme til deres mesterskab 3 uger senere. Vi skal hele tiden bruge flere dommere fordi vores aktiviteter bliver mere omfattende tag for eksempel DM og Danish Open, som det nu kræver mindst 30 dommere for at kunne gennemføre. DKTF tilbyde nu et mindre honorar samt godtgørelse for rejser og tilskud til ophold, når det er nødvendigt. Det at udgiften til rejser og ophold bliver betalt, har måske gjort det mere attraktivt at være dommer i DKTF og jeg mener det er rigtig godt for sporten. Det nye trykknapsystem der gør det lidt lettere at være dommer, men det er der også forbundet udfordringer med. Det er ikke altid muligt at opstille projektor og lærred således at dommerne ikke kan se hvordan scoren ser ud, hvilket var hensigten fra starten. Bedømmelsen af en kamp skal være objektiv og det vil der være mere fokus på i det nye år. Der vil også komme et brev ud til klubberne om hvordan en træner, klubleder, eller en dommer bør opføre sig til stævnerne. Det vil fremadrettet ikke blive accepteret med "dårlig" opførsel ved ringside.

5 Nu vil jeg kikke lidt på DKTF s stævneaktivitet. Her vil jeg koncentrere mig om de nok tre største nemlig Danish Open, DM og Nordic Open. Den 19. marts blev det helt store event sat i gang denne gang var det Danish Open. Der var tilmeldt ca. 250 kæmpere og det blev til ca. 140 kampe dette års Ålborg event. Det er stadig Skandinaviens nok største og det udvikler sig hvert år, så stor tak til Ålborg klubben. Jeg kan lige nævne af vores landsholdskæmpere bruger dette event til at teste formen da niveauet generelt er er ret høj. DM 2011 blev i år afviklet den 30 april og igen i Kolding. Ud over rigtig mange gode kampe i stort set alle discipliner kan jeg tilføje følgende: DKTF æres udmærkelse 2011 blev givet til: Træner Per Jensen, Chin-Gu. Tidligere landsholdskæmper i semikontakt: Mikael Møller. Årets dommer: Thomas Olsen fra Zen-To. Årets bedste kvindelige kæmper: Nina Hetmar, kickboxing Academy. Årets bedste mandlige kæmper: Mikkel Møller, Kolding kung fu & kickboxing. Klubben med flest deltagende kæmpere (26): Kolding kickboxing. Flest danske mestre (13 stk. og for tredje år i træk): Kolding kung fu & kickboxing. Stævnets bedste semikæmpere: Mia Hansen, CWA og Jens Brinck, Kolding kickboxing. Stævnets bedste letkæmpere: Heine Nielsen, Kolding kickboxing og Mathilde Schou, kickboxing Academy. Stævnets bedste fuldkontaktkæmpere: Nickolaj Christensen, Kolding kung fu & kickboxing og Helene Hjort, Chin-Gu. Tak for en stor indsats fra Kolding klubberne og de deltagende dommere. I år er det Kickboxing Academy som afholder DM i Birkerød. Lige efter sommerferien skulle vi så afvikle Nordic Open Det foregik i Baunehøjhallen den 24. september. Næsten 130 kæmpere fra Danmark, Sverige, Rusland, Finland, Tyskland og Norge deltog. Tak til alle deltagere, dommere, tilskuere og Chin-Gu medlemmer for deres indsats. Og stort tillykke til alle kæmpere for deres flotte resultater.

6 Sluttelig vil jeg lige nævne at der naturligvis også er afviklet flere begynderstævner i Den 26. februar var der et i Birkerød med Kickboxing Akademi som vært, den 9. april og igen den 17. september i Jyllinge hallen med Jyllinge Kickboxing som vært. Stor tak til bække klubber, skal lyde herfra. I forbindelse med alt denne stævne aktivitet skal der også bruges en hel del lægeerklæringer. I år kunne DKTF lige som sidste år tilbyde fornyelse af disse lægeerklæringer til fordelagtig priser idet at der er indgået samarbejde med Ida Yssing, hvilket var muligt den 27. februar i Kolding Kung-fu og kickboxing i Der var også i 2011 landsholdssamlinger og med stor opbakning til dem. Som jeg tidlige nævnte har Bjarne Roursgaard trukket sig fra posten som landsholdschef, men Henrik Fyhn, fra Kolding kickboxing, som var landstræner for semi-landsholdet, har også trukket sig og overdraget hvervet til Jan Rasmussen fra CWA. Så jeg vil her benytte lejligheden til at byde Jan Rasmussen velkommen og samtidig igen sige tak til Henrik Fyhn for hans store indsats for landsholdet. Lars krusaa, som er landsholdstræner for fuldkontakt landsholdet har nu også overtaget letkontakt landsholdet, efter Thomas Jensen og har fået en assisterende træner idet Søren Jørgensen som kommer fra Chin-Gu,er tiltrådt 1. januar En sammensætning som jeg personligt forventer mig rigtig meget af, så det bliver spændende. De landstrænere som vi har i DKTF brænder alle sammen for sporten og er vellidte hos vores medlemmer, så det skal nok blive rigtig godt. Lige som sidste år vil jeg minde om vores hjemmeside, som køre fantastisk godt, det er muligt se beretninger og billeder fra de forskellige events vores udøvere har deltaget i. Det faktisk sådan, at resultaterne fra, et event allerede er på hjemmesiden samme dag, stor tak til Johanna. Beretningerne fra udvalgene ligger ligeledes på vores hjemmeside hvis nogen skulle have interesse i dem.

7 Vedr. DKTF s bestyrelse vil jeg bare sige at det er min opfattelse at det er den bedste bestyrelse vi nogen sinde har haft. Der er en rigtig god stemning når vi mødes og der bliver arbejdet effektivt til vores møder. Det sidste nye vi har prøvet, er at vi den 10. december sidste år til vores bestyrelsesmøde i Kolding havde Claus med på Skype. Noget som vi skal arbejde lidt med men absolut en mulighed. Bestyrelsen er bredt repræsenteret fra det meste af landet og med begge køn, så det går rigtig godt Jeg vil her i min beretning også benytte lejligheden til at takke alle i bestyrelsen for den store arbejdsindsats i Vores samarbejde med vores officiel sponsor Nippon Sport fungere rigtig godt med stor tilfredshed fra begge sider. Børne/ungdomsudvalget er ikke kommet op og køre endnu, men resten af vores udvalg gør og i vil få mulighed for at høre deres beretning lige om lidt. Stævneudvalgets opgaver varetages nu af en dommerkoordinator som sørger for de nødvendige dommere er til stede. Alt i alt mener jeg at det går rigtig godt i udvalgene. Vi har eksisteret siden 2001 altså i lige godt 11 år og som følge heraf er der som i mange andre forbund en masse rutiner. En af dem, er en ting som vi heldigvis er ved at vende os til; dopingkontrol. I forbindelse med vores stigende aktiviteter i forbundet er der også blevet lavet flere stikprøver fra Antidoping Danmark. Og det skal herfra meddelelse at der ikke i år er blevet testet nogen positiv. Det er jo vigtigt for vores omdømme, at alle følger reglerne og at alle er klar over hvor alvorligt det er, hvis en udøver testes positiv. Der ligger nyt info omkring doping med link til Antidoping Danmark, på DKTFs hjemmeside, og det er vigtigt, at I læser det. Det er mit indtryk at der er en god og hjertelig stemning når Antidoping Danmark, dukker op i træningssalen eller til et stævne. Så fortsæt det gode arbejde alle sammen. Vi har i 2011 modtaget ca kr. som tilskud fra Danmarks Idræts Forbund. Sidste år var vores tilskud kr. så det er altså steget en smule. Men vores

8 klubber er stadig ikke er gode nok til at melde ind til DKTF, når de har afviklet et event, som er tilskudsgivende. Jeg vil igen i år benytte lejligheden til at understrege vigtigheden af, at jeres indberetning vedrørende jeres medlemstal sker rettidig, ellers mister forbundet tilskuddet for jeres klub. Når det så er sagt, kan jeg fortælle at vi i DKTF i 2011 har forsøgt os med de såkaldte "skolekontrakter" som flere af jer sikkert er bekendt med. Der har været nogle begynder vanskeligheder men dem skal vi nok få løst i samarbejde med DIF, så vi også på den måde, kan tilføre både jeres klub og DKTF lidt ekstra økonomi. PR-udvalget har som sidste år ikke brugt, nogle penge, men trænerudgifter og honorar er steget fra ca kr. til ca kr. meget tæt på det vi havde budgetteret med. Landsholdet har brugt ca kr. mindre end det forventede så der er alligevel kommer balance i tingene. Vi har i 2011 fastholdt det samme kontingent som året før, og vi er nu 24 klubber i DKTF. Det var så året Så fra bestyrelsen skal lyde en stor tak til alle, mange tak., Formand - D.K.T.F.

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 2010 har været et rigtig godt år for D.K.T.F. Der er sket rigtig mange ting i vort forbund. Vores klubber har konkurreret lige som sidste år i udlandet og det at DKTF støtter

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 2016 OL ÅR NU venter Rio 2015 ikke mit år. Mine forberedelse mod OL går rigtig godt. OL i Rio bliver mit tredje OL og det bliver uden tvivl mit sidste. Jeg glæder mig

Læs mere

- Sponsoroplæg - Rebekka la Cour Hillingsø. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Rebekka la Cour Hillingsø. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Rebekka la Cour Hillingsø 2900 Hellerup Tennis - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/rebekka-la-cour-hillingsø

Læs mere

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Der er stor succes blandt de danske o-løbere internationalt, og der hentes medaljer som aldrig før. Bag enhver succes som løber, hører der også

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 Udgivet den 20. oktober 2004 side 1 af 6 LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 SIDEN SIDST Først og fremmest velkommen til en ny sæson. Det er længe siden sidst (sorry), men der har været travlt med EM i Malmö, EM

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

Formandens beretning marts 2013 marts 2014

Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Det blev generelt et godt år for vores organisation, målt på samtlige parametre. Den nye skolereform har været medvirkende

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Generalforsamlingen d. 16. februar 2000.

Generalforsamlingen d. 16. februar 2000. Generalforsamlingen d. 16. februar 2000. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2000. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Ansøgning om Sponsorat

Ansøgning om Sponsorat Ansøgning om Sponsorat Footbag En livsbekræftende livsstil. En new-school nyhed der blander delikat dans med action attitude og svedig stil. En lækker luksus leg som skaber funky fællesskaber og ny nydelse.

Læs mere

Danske. Han kom, han så, han sejrede. Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand

Danske. Han kom, han så, han sejrede. Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand Danske Politimesterskaber Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand Fyns Politi, ved Odense Politis Idrætsforening, var vært ved årets Danske Politimesterskaber

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Dobbelt DKK rally konkurrence. 15. februar 2014. Sponsorer ved konkurrencen. hos Nr. Broby Agility Forening. www.husse.dk. www.minddog.

Dobbelt DKK rally konkurrence. 15. februar 2014. Sponsorer ved konkurrencen. hos Nr. Broby Agility Forening. www.husse.dk. www.minddog. Sponsorer ved konkurrencen www.husse.dk Dobbelt DKK rally konkurrence hos Nr. Broby Agility Forening www.minddog.dk www.dalumdyrehandel.dk www.mindandcoach.com www.heden-fyn.dk 15. februar 2014 Nr. Broby

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark.

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Opel GT Klub Danmark Generalforsamling Albertslund 18. august 2013 Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Denne beretning er noget specielt for mig, da det er min sidste, ja jeg ved

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Generalforsamling d. 14. februar 2007. 2007. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

EC møde i Frankfurt. EC møde i Frankfurt. Tekst og fotos Gunnar Andersen,

EC møde i Frankfurt. EC møde i Frankfurt. Tekst og fotos Gunnar Andersen, EC møde i Frankfurt Tekst og fotos Gunnar Andersen, EC møde i Frankfurt DPIF Dansk Politiidrætsforbund fik ved seneste kongres i det Europæiske Politiidrætsforbund (USPE) indvalgt både kasserer Ole Jacobsen

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Til stede:, Leni, Tina, Lars, Karin, Pia og Afbud: Eva Værter: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Godkendelse

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Dagsorden for Årsmødet i el-hockey 2016 Bygningen Ved Anlæget 14b, 7100 Vejle

Dagsorden for Årsmødet i el-hockey 2016 Bygningen Ved Anlæget 14b, 7100 Vejle Dagsorden for Årsmødet i el-hockey 2016 Bygningen Ved Anlæget 14b, 7100 Vejle 1) Valg af dirigent (IU foreslår Jakob Dahl) 2) Valg af referent (IU foreslår Michaen Hansen) 3) Optælling af stemmeberettigede

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Opvisning i Hovborg I forbindelse med kommunes årlige uddeling af idræts- og lederpriser den 27-03-2014 lavede vi en opvisning i Hovborg.

Opvisning i Hovborg I forbindelse med kommunes årlige uddeling af idræts- og lederpriser den 27-03-2014 lavede vi en opvisning i Hovborg. Vejen den 22. februar 2015 Årsberetning 2015 Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Weekend træning Vi har i 2014 valgt at fortsætte med weekend træning hver anden weekend. Vi har prøvet os lidt

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Velkommen til Vodskov Cup 2016

Velkommen til Vodskov Cup 2016 Velkommen til Vodskov Cup 2016 Vodskov IF byder velkommen! Weekenden den 25.-26. juni Alle deltagende klubber ønskes velkommen til vores stævne Vodskov Cup 2016, der i år afvikles for 14. gang på Vodskov

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2014.

Formandsberetning i HBH 2014. Formandsberetning i HBH 2014. Velkommen til ordinær genf. i HBH. Før vi går i gang med genf., skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Gunnar Moff Andersen, som desværre afgik ved døden i begyndelsen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Program LILLE VM 2011

Program LILLE VM 2011 Velkommen til. Vi er glade for at kunne ønske jer velkommen til vores stævne, som vi afholder for andet år i træk efter stævnets genfødsel. Stævnet afholdes i påsken d. 23.-25. april. Vi håber, at alle

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Undervandsbyen: stor rundtur! Skrevet af AoE Redaktion REKLAME:

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Undervandsbyen: stor rundtur! Skrevet af AoE Redaktion REKLAME: Community avis -Nyheder, hver mandag! Skrevet af AoE Redaktion Undervandsbyen: stor rundtur! Det startede med at vi kørte ind på stationen og blev modtaget af Mallar, (ingame navn: Relgus) som så vidste

Læs mere

Bryderegler, på 5 minutter

Bryderegler, på 5 minutter Med denne folder, ønsker vi at gøre dig klogere på brydning, samt gøre det lettere for dig at følge med i brydekamp. Hvad er brydning? Brydning er en kampsport. Der kæmpes på en madras der er 12 x 12 meter,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder. En WOW-oplevelse. Woman 2013. Torsdag d. 29. august 2013. - og en saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv

Invitation. - kun for kvinder. En WOW-oplevelse. Woman 2013. Torsdag d. 29. august 2013. - og en saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Invitation Woman 2013 Torsdag d. 29. august 2013 - kun for kvinder En WOW-oplevelse - og en saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Energi, glæde, inspiration, power! Det er følelser, du ret sikkert

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED Med 23 tilmeldte børne og junior skytter var Boddum Ydby Skytteforening ikke alene i DGI Nordjylland regi, men måske i hele

Læs mere

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode:

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode: Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 Amager Taekwondo klub er en nyetableret idrætsforening fra den 1. januar 2010. Klubben blev officielt registreret under Dansk Taekwondo forbund, DIF og DGI den

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge A & U15 Drenge A Lørdag den 13. februar 2016 Arena Himmerland DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

Årsmøde El-hockey 2013 27/4 kl. 10:30. BYGNINGEN Ved Anlæget 14B 7100 Vejle

Årsmøde El-hockey 2013 27/4 kl. 10:30. BYGNINGEN Ved Anlæget 14B 7100 Vejle Årsmøde El-hockey 2013 27/4 kl. 10:30 BYGNINGEN Ved Anlæget 14B 7100 Vejle Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Optælling af stemmeberettigede 3. Valg af stemmetællere 4. Valg af referent. 5. Godkendelse

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2015

FORMANDSBERETNING 2015 Kreds 56 Præstø Schæferhundeklub FORMANDSBERETNING 2015 Bestyrelsen Der har igen i år været et fint samarbejde i bestyrelsen. 8 møder er det blevet til. Det har igen været et godt år for kreds 56, vi har

Læs mere

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34.

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2015 34. årgang Optog mod konkurrencepladsen Fir sugeslanger September 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015

HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015 HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. Endnu et godt år for

Læs mere