Tilbudskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilbudskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris."

Transkript

1 Tilbudskatalog Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris. Åben kataloget og se om vi har et tilbud der dækker lige præcis dit behov. Vi tager os blandt andet af.. Januar 2015

2

3

4 Claus' Gas & Vand er en lille lokal VVS-virksomhed, som er blevet etableret af VVS- Installatør Claus Ostenfeldt. Vi holder til i det nordvestlige København. Vores hjemegn er området omkring Nørrebro, Nordvest, Brønshøj-Husum, Vanløse og Bispebjerg, men vi betjener gerne hele Storkøbenhavn. Her tager vi en kærlige hånd om dine Gas- & VVS-installationer og behandler dit hjem med respekt, for vi vil jo gerne have at i invitere os ind igen og anbefaler os videre til jeres venner og bekendte. I kan ringe til mester selv på , på alle hverdage kl Han kan være optaget af hårdt fysisk arbejde, så han ikke når at svare, men så lægger i bare en besked, og så vil han ringe tilbage lige så snart han får langt værktøjet eller snakketøjet fra sig. Claus Ostenfeldt, Mester & Autoriseret VVS-Installatør

5 Navn: Claus Gas og Vand ApS CVR-Nr: Aut.-Nr: VFUL Tlf: Mail: Web Telefontid: Hverdage: Arbejdstid: Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag:

6 Der er jo blevet moderne at sådan et verdensfirma skal have en socialpolitik "Corporate Social Responsibility" og den galej er vi naturligvis også hoppet på, så her kommer den. Filantropi: Som borgere her på jorden føler vi et medansvar for vores medmenneskers ve og vel. Derfor ønsker vi at bidrage hvor vi kan. Virksomheden vil således donere 10 % af årets overskud til filantropi. Hvilke gode formål der skal have gavn af alle disse penge har vi endnu ikke fundet ud af. Virksomheden vil der udover i visse tilfælde, hvis tiden er til det, vælge at udføre arbejde uden beregning, for underfinansierede sociale projekter. Det kan f.eks. dreje sig om projekter for udenlandske hjemløse, shelters for handlede kvinder, væresteder for hjemløse eller for stofmisbrugere. Mulighederne er mange. Hovedkravet er blot at det sociale projekt er underfinansieret og derfor kun kan få løst opgaven ved vores hjælp. Det vil derfor altid bero på en konkret vurdering. Lige som at opgaven vil blive løst på et tidspunkt som vi vælger, dvs. et tidspunkt hvor vi har hul i kalenderen. Personalepolitik: Vi bruger halvdelen af vores vågne tid på arbejdet. Derfor er det også vigtigt, at vi nyder livet lige så meget når vi arbejder, som når vi har fri. Det kræver frihed og værdighed i arbejdet. Vi vil sikre en ordentlig tone i virksomheden, så alle uanset deres køn, sexualitet eller etnicitet, kan føle sig hjemme som en del af fællesskabet. Vi forpligtiger os til at sikre, at samtlige underentreprenører som vi eventuelt skulle antage, vil arbejde under almene danske overenskomster. Selv har vi igennem Tekniq, overenskomst med det overenskomstbærende fagforbund Blik og Rør. Og så vil 10 % af årets overskud, naturligvis blive uddelt som en akkord/bonus til virksomhedens medarbejdere. Arbejdssikkerhed: Det er et fag med mange skader og megen nedslidning. Dem og det vil vi gerne undgå. Virksomheden vil derfor, udover de lovgivningsmæssige krav, tage arbejdssikkerheden skridtet videre. Vi vil kigge helt ned i detaljerne på de enkelte arbejdsopgaver og se hvordan vi helt konkret kan lave yderligere forbedringer. Mester Claus har selv fået slidt sine hænder i stykker, så det er noget der ligger ham meget på sinde.

7 Vi kommer ikke ud på kundebesøg for at lave tilbud, på mindre sager. Det koster typisk mester omkring 2 timers arbejde, at køre ud og besigtige, for efterfølgende at beregne et tilbud. Vi bestræber os derfor i stedet på, at kunne afgive hurtige tilbud eller prisoverslag, på baggrund af kundens fotos og skriftelige, samt telefoniske, forklaringer. Hvis man har en større sag, vil vi dog gerne lave et helt konkret kalkuleret tilbud. Men da det er meget tidskrævende og omkostningsfuldt, at beregne og formulere disse tilbud, skal det dreje sig om sager af en hvis størrelse. Alt arbejde som ikke er på tilbud, køre efter en fast timepris: Kr 480 ekskl. moms Kr 600 inkl. moms Der faktureres i hele og halve timer. Vi har valgt ikke at have nogen tillæg ud over timeprisen. Det har vi gjort for at tydeliggøre vores prisniveau over for kunderne. Mange virksomheder har valgt at lægge et hav af tillæg oven i timeprisen, såsom servicevognstillæg, værktøjstillæg, hjælpematerialetillæg, affaldstillæg m.m. Vi mener at alle disse tillæg er med til at sløre den reelle pris over for kunden. Vi har som alle andre forretninger her i landet en avance på vores varer. Materialeavancerne er det der betaler for værktøjet, materialespildet, lageret, reklamationer samt vores garanti på det leverede og monterede. Vi mener selv at vores avancer er betydeligt lavere end vores konkurrenters, men det er jo bare vores påstand. Det er noget som man reelt kun kan vurdere ved at sammenligne fakturaer fra de forskellige virksomheder. Så i sidste ende handler det om tillid

8 Vi tilbyder fast service på ejendommes Varme-, Vand-, Afløbs- og Gasinstallationer. Når vi kender en ejendoms installationer og har nøgler til ejendommen, spares der meget tid og dermed penge. Samtidigt vil den øgede viden om ejendommen, sikre en bedre og mere stabil drift af ejendommens installationer. Ved større renoveringer eller udskiftninger i ejendommene, vil vi opstille tilbud. Vi kan blandt andet tage os at driften, vedligeholdelsen og renoveringerne af: Varmecentralen, herunder optimering af denne Vandinstallationer, Her under regulering og udskiftning af vandrør Varmeinstallationer, Her under regulering, udskiftninger og service. Faldstammer og afløb, her under rensninger og udskiftninger

9 Vi vil løbende udvide mængden at faste tilbud på diverse VVS-opgaver. Alle vores tilbud har deres eget nummer, så det er nemt at bestille uden misforståelser. Vores tilbudspriser er gældende i Københavns, Frederiksberg, Gladsaxe og Gentofte kommuner. Er arbejdsstedet længere væk kan vi desværre være nødsaget til at lægge den ekstra køretid til. Den vil så, i så fald, blive faktureret i halve og hele timer. Indtil videre har vi faste tilbud inden for følgende kategorier:

10

11 Det er i dag blevet et almindeligt krav ved mange handler med andelslejligheder at der bliver lavet et VVS-eftersyn af lejligheden. Lejlighedens vand-, afløbs-, ventilations- og varmeinstallationer vil blive gennemgået og en vurderingsrapport vil blive fremsendt. 6. VVS-eftersyn af Andelslejlighed Pris: Kr. 900 (Kr. 720 eks. moms)

12 Vi vil løbende udvide mængden at faste tilbud på diverse installations-opgaver i køkkener. Har man et specielt ønske, eller skal der trækkes vandrør, laves afløb eller opsættes emhætte kan vi kontaktes for et konkret tilbud Indtil videre har vi faste tilbud inden for følgende kategorier:

13 Til det enkelte køkkenarmatur kan der tilkøbes nye køkkenvaske 19. Johansen Blue Pris: Kr (Kr eks. moms) 20. Johansen Object Pris: Kr (Kr eks. moms) 21. Johansen Future Pris: Kr (Kr eks. moms) 22. Damixa Titan køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) 23. Damixa Space køkkenarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 24. Grohe Costa S køkkenarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 25. Grohe Eurosmart Cosmopolitan Pris: Kr (Kr eks. moms) 26. Grohe Eurosmart Pris: Kr (Kr eks. moms) 27. Grohe Eurosmart, lav. Pris: Kr (Kr eks. moms) 28. Ideal Standard Skanmix Pris: Kr (Kr eks. moms)

14 19. Johansen Blue køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 19a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

15 20. Johansen Object køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 20a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

16 21. Johansen Future køkkenbatteri med svingtud Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 21a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

17 22. Damixa Titan køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 22a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

18 23. Damixa Space et-grebs køkkenarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 21a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

19 24. Grohe Costa S køkkenarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 21a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

20 25. Grohe Eurosmart Cosmopolitan 1-gr. Køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 25a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

21 26. Grohe Eurosmart køkkenbatteri, 1 grebs Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 26a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

22 27. Grohe Eurosmart køkkenbatteri, 1 grebs, lav. Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 27a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

23 28. Ideal Standard Skanmix Køkkenarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 28a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

24 Vi leverer og monterer håndvaskene inkl. de til opgaven nødvendige materialer. Vi skærer også selv hul i jeres bordplade og der vil blive monteret ny vandlås. 29. Mat stålvask 48x34 cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) 30. Mat stålvask 40x34cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms)

25 29. Mat stålvask 48x34 cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle køkkenvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der vil blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. 30. Mat stålvask 40x34cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle køkkenvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der vil blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende.

26 Hvis du mangler et sted at tilslutte din nye maskine, eller hvis du bare ønsker at lovliggøre din gamle installation, så er det dette tilbud du skal vælge. Vandskader hos underboen, har været et tilbagevenden problem i forbindelse med opvaske- eller vaskemaskiner i lejligheder, derfor er der i dag en lang række af krav der skal opfyldes, for dels at undgå vandskader, men også for at sikre at forsikringen dækker hvis uheldet skulle ske. Der skal være drypbakke, vandafbryder, kontraventil og en hane. Hvis man vælger vores tilbud, vil der blive monteret en spulehane med kontraventil på det kolde vandrør, under vasken. Maskinens afløb vil blive monteret på vaskens afløb. Tilbuddet inkluderer installering af alle nødvendige og krævede materialer. Vi kan desværre ikke lave strøm til maskinen, eller tage gamle hvidevarer med os. Der skal være trukket vand og afløb ved siden af maskinen og det skal være muligt at Hvis vandet skal særes ind på en stigestreng koster det ekstra. 7. Installering af Opvaske- eller Vaskemaskine Pris: Kr (Kr eks. moms) Tilkøb: For indskæring af tee på stigestreng + Kr (Kr. 800 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms)

27 Vi lave rigtigt mange gasinstallationer i Københavnske køkkener. Vi har derfor opstillet nogle standard priser, for dette arbejde. Hvis man ønsker at arbejdet skal deles op over flere dage, koster det en mandetime ekstra pr. dag. Vi levere ikke komfurer og vi kan heller ikke tage det gamle komfur med os. 47. Udskiftning af gaskomfur Pris: Kr (Kr. 800 eks. moms) til et andet med samme tilslutning, uden brug af yderligere materialer. Gasinstallationen skal være lovlig. 48. Ændring af gasinstallation Pris: Kr (Kr eks. moms) Fra gasmåler til komfur. Hvis der skal foretages ændringer for at udskifte komfuret, så er det dette tilbud. Installationen vil blive udført i kobber. Tilbuddet gælder for en installation med op til 4 meter rør. 49. Udskiftning af måler og montering af komfur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af gasmåler, samt opsætning af en helt ny gasinstallation, samt montering af gaskomfur. Installationen vil blive udført i kobber. Tilbuddet gælder for en installation med op til 4 meter rør. 50. Fjernelse af måler og installation Pris: Kr (Kr eks. moms) Hele installationen bliver fjernet og strengen afproppet Tilkøb af ekstra Rør. Pr. meter Tilkøb til tilbud 48 og 49, af ekstra rørlængder ud over de første 4 meter. Prisen er pr. påbegyndt meter. Pris: Kr. 350 (Kr. 280 eks. moms) Tilkøb: For opdeling af arbejdet over flere dage Pris: Kr.600 (Kr. 480 eks. moms) Hvis man ønsker at dele arbejdet op over flere dage koster der en arbejdstime ekstra pr. ekstra dag.

28 Vi vil løbende udvide mængden at faste tilbud på diverse installations-opgaver på badeværelser. Har man et specielt ønske, eller skal der laves nyt bad med gulvafløb kan vi kontaktes for et konkret tilbud. Indtil videre har vi faste tilbud inden for følgende kategorier:

29 33. Johansen Object Pris: Kr (Kr eks. moms) 34. Johansen Luxor Pris: Kr (Kr eks. moms) 35. Johansen Junior Pris: Kr (Kr eks. moms) 36. Hansgrohe Focus E Pris: Kr (Kr eks. moms) 37. Grohe Concetto Ecojoy Pris: Kr (Kr eks. moms) 38. Damixa Titan Pris: Kr (Kr eks. moms) 39. Oras Electra berøringsfri armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 40. Børma Håndvask-/brusearmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

30 33. Johansen Object håndvaskbatteri med bundventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under 34. Johansen Luxor håndvaskbatteri med bundventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under

31 35. Johansen Junior håndvaskbatteri med bundventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under 36. Hansgrohe Focus E håndvaskbatteri med løft-op ventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under

32 37. Grohe Concetto Ecojoy Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under 38. Damixa Titan håndvaskbatteri med løft-op ventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under

33 39. Oras Electra 6V berøringsfri armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette berøringsfrie elektriske armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under 40. Børma Standard Håndvask-/brusearmatur krom 2-grebs Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur med bruseomskifter, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 40a. Tempesta Classic Brusestangsæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye håndvaskarmatur med bruseomskifter, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Når vi nu alligevel er i gang Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af armatur.

34 Vi lever og monterer håndvaske. Hvis man samtidigt med håndvasken, køber et nyt håndvaskarmatur af os bliver den enkelte håndvask langt billigere. Det skyldes at vi lader tidsbesparelsen komme kunden til gode. 41. Ifö Sign håndvask 415x320 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 41x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 42. Ifö Cera x 440 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 42x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 43. GB 5556 Nautic 560x430 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 43x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 44. Ifö Icon 380x280 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 44x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 45. Ifö Sign mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 45x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 46. Ifö Sign Art x520 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 46x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 31. Ifø Sphinx 360x240 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 31x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 32. Ifö Aqua Hjørnevask 1118 Pris: Kr (Kr eks. moms) 32x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

35 41. Ifö Sign 415x320 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 41x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 42. Ifö Cera x 440 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 42x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

36 43. GB 5556 Nautic 560x430 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 43x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 44. Ifö Icon 380x280 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 44x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

37 45. Ifö Sign mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 45x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 46. Ifö Sign Art x520 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 46x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

38 31. Ifø Sphinx 360x240 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 31x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 32. Ifö Aqua Hjørnevask 1118 Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 32x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

39 Til det enkelte Brusearmatur kan der tilkøbes nye brusesæt med stang, slange og hoved. 8. Alterna Objecta brusearmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 9. Hansgrohe Ecostat 1001 SL Pris: Kr (Kr eks. moms) 10. Hansgrohe Ecostat Comfort Pris: Kr (Kr eks. moms) 11. Grohtherm 1000 Pris: Kr (Kr eks. moms) 12. Damixa TMC Pris: Kr (Kr eks. moms) 13. Johansen Object Pris: Kr (Kr eks. moms) 14. Børma Std brusearmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 15. Johansen Junior Pris: Kr (Kr eks. moms) 16. FM Mattsson Serie 9000 Pris: Kr (Kr eks. moms) 17. FM Mattsson Serie 9000E Pris: Kr (Kr eks. moms) 18. Alterna Iris Pris: Kr (Kr eks. moms)

40 8. Alterna Objecta brusearmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 8a. Grohe Tempesta Classic Brusestangsæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

41 9. Hansgrohe Ecostat 1001 SL brusetermostat Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. Hansgrohe er et alment kendt, gammelt kvalitetsmærke. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 9a. Grohe Tempesta Classic Brusestangsæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

Tilbudskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris.

Tilbudskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris. Tilbudskatalog Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris. Åben kataloget og se om vi har et tilbud der dækker lige præcis dit behov. Vi tager os blandt andet af.. Oktober

Læs mere

Priskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste priser på VVS-ydelser. Vi leverer og montere til fast pris.

Priskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste priser på VVS-ydelser. Vi leverer og montere til fast pris. Priskatalog Faste priser på VVS-ydelser. Vi leverer og montere til fast pris. Åben kataloget og se om vi har et tilbud der dækker lige præcis dit behov. Vi tager os blandt andet af.. Sommer 2015 Claus'

Læs mere

5.499,- 3.999,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 999,- 2.899,- 4.899,- 4.499,- 16. udgave 2014

5.499,- 3.999,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 999,- 2.899,- 4.899,- 4.499,- 16. udgave 2014 16. udgave 2014 2.499,- 3.999,- BØRMA GEOMETRI A2 HÅNDVASKBATTERI Med lige tud og med bundventil, i krom. 2.499,- 3.999,- BØRMA GEOMETRI A1 HÅNDVASKBATTERI Med lige tud og med bundventil, i krom. 2.599,-

Læs mere

Toilet 1 (WC1) WC skål fastgøres til gulv og tilsluttes vand og afløb. Afløb tilsluttes faldstamme/kloak. Der fuges mellem WC skål og gulv.

Toilet 1 (WC1) WC skål fastgøres til gulv og tilsluttes vand og afløb. Afløb tilsluttes faldstamme/kloak. Der fuges mellem WC skål og gulv. SANITET - GENERELT Efterfølgende specifikationer af sanitetsporcelæn, sanitetsgenstande, armaturer m.v. skal danne grundlag for arbejdets udførelse. I arbejdet indgår levering og montering af de i sanitetslisten

Læs mere

Orientering om faldstammeprojektet. Udskiftning af sanitet

Orientering om faldstammeprojektet. Udskiftning af sanitet Ejerforeningen DOMUS VISTA PARK II Bestyrelsen Betty Nansens Allé 49, st. 2000 Frederiksberg E-mail: park2@nypost.dk 29. maj 2015 Orientering om faldstammeprojektet Udskiftning af sanitet I forbindelse

Læs mere

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED 20. udgave 2015 FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED MASSER 3.999,-AF 5.499,LEVERET4.499,& MONTERET TILBUD Leveret Leveret & & monteret monteret Afhentningspris Et mesterværk i funktion og design Geberit AquaClean

Læs mere

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,-

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,- Børma køkkenarmatur Børma håndvask/brusearmatur Med J-tud. Krom Uden bundventil. Krom VVS nr. 70 5504 104 VVS nr. 70 3514 104 Leveret og monteret kr. 1.795,- Leveret og monteret kr. 2.195,- Børma brusearmatur

Læs mere

2.995, , , ,- Alle priser er inkl. moms A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , ,-   Alle priser er inkl. moms A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705539104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramiske ventiloverdele Høj svingtud 5 års drypgaranti 2.995,-

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,-

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,- Børma køkkenarmatur Børma håndvask/brusearmatur Med J-tud. Krom Uden bundventil. Krom VVS nr. 70 5504 104 VVS nr. 70 3514 104 Leveret og monteret kr. 1.795,- Leveret og monteret kr. 2.195,- Børma brusearmatur

Læs mere

STANDARD PRODUKTSORTIMENT

STANDARD PRODUKTSORTIMENT STANDARD PRODUKTSORTIMENT Der tages forbehold for trykfejl. Kun gældende for HusCompagniets kunder. Dette katalog indeholder HusCompagniets standard-vvs, som også fremgår af jeres underskrevne materialevalg.

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

Ifö Spira Art - En helt ny porcelænsserie til badeværelset, der er inspireret af den skandinaviske natur.

Ifö Spira Art - En helt ny porcelænsserie til badeværelset, der er inspireret af den skandinaviske natur. 23. Udgave 2016 Ifö Spira Art - En helt ny porcelænsserie til badeværelset, der er inspireret af den skandinaviske natur. Væghængt toilet inkl. sæde Helt uden den traditionette skyllekant, som gør det

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET MARTS 2017 BADEVÆRELSER

KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET MARTS 2017 BADEVÆRELSER KATALOG FOR BEBOERVALG BADEVÆRELSER 1 INDHOLD VÆGFLISER...3 GULVKLINKER...3 HÅNDVASK...4 VANDHANE...4 BRUSEBATTERI...5 BRUSESTANGSÆT...5 KLAPSÆDE I BRUSENICHE...6 TOILET MED INDBYGGET BIDÉT...6 SKAB ELLER

Læs mere

BADEVÆRELSER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG

BADEVÆRELSER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG KATALOG FOR BEBOERVALG Dato:10.07.2015 BADEVÆRELSER Gælder for blok 116 og blok 1005 (prøveblokke) Kom og se prøver på fliser, brusere, vandhaner osv. i Galleriet ved afdelingsbestyrelsens kontor, Melissehaven

Læs mere

De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372

De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 Positivlisten ser således ud: 1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering,

Læs mere

De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372

De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 Positivlisten ser således ud: 1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering,

Læs mere

De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372

De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 Positivlisten ser således ud: 1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering,

Læs mere

De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372

De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 Den legale råderet De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 Positivlisten ser således ud: 1. Energibesparende foranstaltninger,

Læs mere

GROHE HOS TRAP KERNEPRODUKTSORTIMENT

GROHE HOS TRAP KERNEPRODUKTSORTIMENT GROHE HOS TRAP KERNEPRODUKTSORTIMENT Indhold Kvalitet og teknologi 3 Håndvaskarmaturer 4 Køkkenarmaturer 6 Håndbrusere og bruseslanger 8 Brusesæt 10 Brusesystemer 12 Termostater 14 Indbygningssystem 16

Læs mere

De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372

De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 Positivlisten ser således ud: 1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering,

Læs mere

VVS: Sanitetsliste Sign./ Side JBC/ALO / 2 Tegn. nr. V.03 SAG: Randers Egnsteater, Talentskole Sag nr. 13.01.008 Dato 18.09.2014 Rev. 07.01.

VVS: Sanitetsliste Sign./ Side JBC/ALO / 2 Tegn. nr. V.03 SAG: Randers Egnsteater, Talentskole Sag nr. 13.01.008 Dato 18.09.2014 Rev. 07.01. VVS: Sanitetsliste Sign./ Side JBC/ALO / 2 SANITETSLISTE Efterfølgende specifikationer af sanitetsporcelæn, sanitetsgenstande, armaturer mv. skal danne grundlag for arbejdets udførelse. I arbejdet indgår

Læs mere

S A G # # # # # # # # # A / B # B # P

S A G # # # # # # # # # A / B # B # P SAGA/BBorupsPlads VEDRVurderingafandelslejlighed VURDERINGAFANDELSLEJLIGHED. ====================================================== Andelsboligforening: A/BBorupsPlads Administrationskontoret BorupsPlads28.st.Th.

Læs mere

SMAGFULD EKSKLUSIV FUNKTIONALITET 3.999,- NAUTIV VÆGSKÅL Med rengøringsvenlig C+ glasur. Inkl. sæde med Soft Close 2.399,- 3.999,-

SMAGFULD EKSKLUSIV FUNKTIONALITET 3.999,- NAUTIV VÆGSKÅL Med rengøringsvenlig C+ glasur. Inkl. sæde med Soft Close 2.399,- 3.999,- 13. UDGAVE 2013 SMAGFULD EKSKLUSIV FUNKTIONALITET NAUTIV VÆGSKÅL Med rengøringsvenlig C+ glasur. Inkl. sæde med Soft Close 3.999,- 2.199,- 2.399,- 3.999,- Leveret & monteret GUSTAVSBERG NAUTIC TOILET Model

Læs mere

KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET OKTOBER 2016 BLOK 1001 BADEVÆRELSER

KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET OKTOBER 2016 BLOK 1001 BADEVÆRELSER KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET OKTOBER 2016 BLOK 1001 BADEVÆRELSER 1 INDHOLD REVIDERET OKTOBER 2016 BLOK 1001 VÆGFLISER...3 GULVKLINKER...3 HÅNDVASK...4 VANDHANE...4 BRUSEBATTERI...5 BRUSESTANGSÆT...5

Læs mere

Søllerød Park Registreringsrapport for VVS- og ventilation 2.Pris- og Tids-indikation marts 2012

Søllerød Park Registreringsrapport for VVS- og ventilation 2.Pris- og Tids-indikation marts 2012 1 Opsummering Pris-indikation Pris-indikation: Nedenstående er pris-indikationer ikke budgetpriser. De efterfølgende økonomiske vurderinger er baseret på de under hvert afsnit nævnte forudsætninger samt

Læs mere

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang?.... 3 Hvornår

Læs mere

Leveret & monteret Kr ,- *

Leveret & monteret Kr ,- * 28. Udgave 2018 100 C DIREKTE FRA VANDHANEN NY Grohe Red: Kogende varmt vand - med det samme Nyd fordelene af de mange features såsom kogende og filtreret vand, en intellegent børnelås, grydeopfylder-funktion,

Læs mere

SKØNHED KOMMER INDEFRA

SKØNHED KOMMER INDEFRA SKØNHED KOMMER INDEFRA Nye produkter til indbygning: Skjul brusetermostaten eller håndvaskarmaturet i væggen og få flot, minimalistisk design i badeværelset 2 INDBYGGET ELEGANCE Stilrent skandinavisk design

Læs mere

VVS: GENERELT SANITET Sign/side RLR 1

VVS: GENERELT SANITET Sign/side RLR 1 VOGNSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S VVS: GENERELT SANITET Sign/side RLR 1 SAG: SKOVPARKEN Sag nr. SANITETSLISTE: Efterfølgende specifikationer af sanitets porcelæn, sanitetsgenstande, armatur mv skal danne

Læs mere

FRISK OP OG FORNY DIN BOLIG

FRISK OP OG FORNY DIN BOLIG 18. udgave 2015 FRISK OP OG FORNY DIN BOLIG Electra berøringsfrit armatur Til 6V batteri inkl. push-open bundventil, i krom. Leveret & Monteret 2.699 Kr. Afhentningspris 1.899 Kr. Optima berøringsfrit

Læs mere

Be inspired by Danish Design. Tradition. i e n m o d e r n e f o r m

Be inspired by Danish Design. Tradition. i e n m o d e r n e f o r m Be inspired by Danish Design Tradition i e n m o d e r n e f o r m Inspireret af den fransk-klassiske og romantiske landstil er de nye 1-grebs Tradition armaturer fra Damixa et perfekt eksempel på et klassisk

Læs mere

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Etablering af SFO i Digeskolen Højer, Nørrevej 80, 6280 Højer Bygherre Tønder Kommune

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Etablering af SFO i Digeskolen Højer, Nørrevej 80, 6280 Højer Bygherre Tønder Kommune 04. 1. VVS - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende fagentreprise i henhold til betingelser, beskrivelse, tegninger, evt. rettelsesblade og besigtigelse

Læs mere

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI PROJEKT : A/B Lindstrand MØDE : Byggemøde nr. 7 EMNE STED : Byggemøde : A/B Lindstrand MØDEDATO : 21.10.2009 DELTAGERE : Jan Andersen Jagtvejens VVS JA

Læs mere

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Indhold Mora MMIX... 1 Mora Cera... 2 Mora Rexx... 3 Mora Styxx... 4 Mora Izzy... 5 Mora Classic... 6 Mora Care... 7 Brusersæt og tilbehør... 8 Bundventiler...

Læs mere

1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering, forsatsvinduer, termostatventiler

1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering, forsatsvinduer, termostatventiler De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 Positivlisten ser således ud: 1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering,

Læs mere

CLARO HÅNDVASK INKLUSIV GROHE EURODISC ARMATUR

CLARO HÅNDVASK INKLUSIV GROHE EURODISC ARMATUR Vejl. pris kr. 4.185,- inkl. moms. CLARO HÅNDVASK INKLUSIV GROHE EURODISC ARMATUR til kombination med, med eller uden tørrefunktion, efter eget valg, Maskine maks. 470 mm. dyb. Vvs nr. 80 2100.100 CLARO

Læs mere

www.bauhaus.dk Håndvask & køkkenarmaturer

www.bauhaus.dk Håndvask & køkkenarmaturer www.bauhaus.dk Håndvask & køkkenarmaturer Håndvaskarmatur Puravida Hvid/krom. Med push-open bundventil. Vandsparer til max. 5 l/min. 2899.- Priserne gælder fra lørdag d. 8. marts til og med fredag d. 1.

Læs mere

Ejerforeningen Frederiksberg Allé 53/Kochsvej 2 4 Reparation og Vedligehold 1 af 8

Ejerforeningen Frederiksberg Allé 53/Kochsvej 2 4 Reparation og Vedligehold 1 af 8 1 af 8 Af efterfølgende skemaer er det via figurer og tekst anført, hvor ejerlejlighedsejere skal henvende sig, hvis der opstår en skade i ejerens lejlighed eller på ejendommen fællesarealer. Endvidere

Læs mere

VURDERING. af skønnede forbedringer i Almen Bolig+ Holmsgaard udfører også...

VURDERING. af skønnede forbedringer i Almen Bolig+ Holmsgaard udfører også... VURDERING af skønnede forbedringer i Almen Bolig+ Holmsgaard udfører også... køkkener badeværelser facader tage altaner gårdanlæg kloak skybrudssikring fugtsikring VVS-installationer el-installationer

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg Der skal kun 14 cm til Der kan opsættes et væghængt toilet på de fleste baderum. Triomont XS fra Gustavsberg er et smalt og fleksibelt installationssystem, der kun er 14 cm dybt.

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

Lærervejledning. Vandets kredsløb

Lærervejledning. Vandets kredsløb Lærervejledning Vandets kredsløb El- og Vvs-branchens Uddannelsessekretariat - Højnæsvej 71-2610 Rødovre - tlf.: 36 72 64 00 www.evu.nu - E-mail: mail@sekretariat.evu.nu Forfattere: Erland Andersen og

Læs mere

Produktkatalog SEKOMIX I 1

Produktkatalog SEKOMIX I 1 Produktkatalog SEKOMIX I 1 K INHOL landingsbatterier 2-39 rus 40-51 Vask 52-63 Toiletter 64-67 Toiletsæder 68-71 Stålvaske 72-73 ademiljøer 74-79 Godkendelser/Garanti lle produkter er udsat for den strengeste

Læs mere

Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2. Augustenborggade 21 A, B og C

Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2. Augustenborggade 21 A, B og C Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2 Augustenborggade 21 A, B og C Program Gennemgang af udskiftning af Vandinstallationer i lejligheder og hovedføringsveje ved Steen Berthelsen Gennemgang

Læs mere

Brug af råderet i AlmenBolig+

Brug af råderet i AlmenBolig+ Brug af råderet i AlmenBolig+ 1. Dine muligheder 2. Forandringsarbejde 3. Forbedringsarbejde 4. Fremgangsmåde - hvordan kommer jeg i gang 5. Hvordan kommer jeg i gang med arbejder der kræver særlig tilladelse

Læs mere

Bækgårdsparken. Materialebeskrivelse

Bækgårdsparken. Materialebeskrivelse Bækgårdsparken Materialebeskrivelse Facader: Facader opmures traditionelt i teglsten, som derefter filtes lyse. Under udhæng i gavlspidser suppleres facaden med et bånd af antracitgrå facadeplader samt

Læs mere

Etablering af børnehave i Bedstedskole, Syrenvej 3, 6240 Løgumkloster Bygherre Tønder Kommune

Etablering af børnehave i Bedstedskole, Syrenvej 3, 6240 Løgumkloster Bygherre Tønder Kommune 04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: 01. VVS - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende fagentreprise i henhold til betingelser, beskrivelse, tegninger,

Læs mere

Be inspired by Danish Design. - Din genvej til et godt projekt. Dansk design og kvalitet

Be inspired by Danish Design. - Din genvej til et godt projekt. Dansk design og kvalitet 2014 Be inspired by Danish Design - Din genvej til et godt projekt Dansk design og kvalitet Hvorfor vælge Damixa? Damixa er i dag ensbetydende med: Kvalitet & holdbarhed Funktionelle og brugervenlige armaturer

Læs mere

p r i s l i s t e a p r i l 2 0 1 5 April 2015

p r i s l i s t e a p r i l 2 0 1 5 April 2015 prisliste april 05 April 05 Indholdsfortegnelse Cubic... 5 A... 6 A... 7 A... 8 O ECOmix... 6 Active... 7 Ceraplan ECO... 8 Slimline... 9 A5... 8 Brus & Termostater... 8 A6... 0 Termostater Ceratherm

Læs mere

ETABLERING AF BADEVÆRELSER I AB-SYVEN

ETABLERING AF BADEVÆRELSER I AB-SYVEN Bestyrelsen AB-Syven www.absyven.dk ETABLERING AF En vejledning I etablering af toilet og badeværelse udarbejdet af Bestyrelsen. I samarbejde med Byggerådgivning Danmark BADEVÆRELSER I AB-SYVEN August

Læs mere

Effekter fra Bad & Idé ApS UNDER konkurs

Effekter fra Bad & Idé ApS UNDER konkurs 3823 - Effekter fra Bad & Idé ApS UNDER konkurs 3823 - Effekter fra Bad & Idé ApS UNDER konkurs Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Skalmstrupvej 3A 7850 Stoholm Tirsdag d. 30. april 2019 08:00-15:00

Læs mere

INSTALLATØR MAPPE. grohe.dk

INSTALLATØR MAPPE. grohe.dk INSTALLATØR MAPPE GROHE TEKNOLOGIER GROHE ECOJOY Integreret vandbesparelsesteknologi reducerer vand og energiforbruget uden at gå på kompromis med design og nydelse. GROHE STARLIGHT Et skinnende flot udseende

Læs mere

CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED:

CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED: NYHED! Januar 2015 UDSTILLING CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED: Distributør: NSI Electronic ApS Bredskifte Allé 7 DK- 8210 Århus V. Tel.: +45 87 45 46 00 Email: mb@nsi-el.dk www.nsi-el.dk FUNKTIONEL,

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Skalmstrupvej 3A 7850 Stoholm. Torsdag d. 25. april :00-15:00. Auk: 3823 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: Skalmstrupvej 3A 7850 Stoholm. Torsdag d. 25. april :00-15:00. Auk: 3823 Kat: 2. 3823 - Effekter fra Bad & Idé ApS UNDER konkurs Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Skalmstrupvej 3A 7850 Stoholm Tirsdag d. 30. april 2019 08:00-15:00 Eftersyn På adressen:

Læs mere

Hansgrohe Sortiment Kvalitet til køkken og bad

Hansgrohe Sortiment Kvalitet til køkken og bad Hansgrohe Sortiment 2019 Kvalitet til køkken og bad Standardpakken - Focus - god Håndvaskarmatur Focus 70 1-grebs håndvaskarmatur med løft-op bundventil. Krom. HG nr. 31730000 VVS nr. 702122004 Focus 70

Læs mere

Special skruetrækker med GB F fastnøgletop Flow-måler til Gustavsberg GB F etgrebsarmaturer

Special skruetrækker med GB F fastnøgletop Flow-måler til Gustavsberg GB F etgrebsarmaturer Reservedele armaturer Special skruetrækker med GB43000014 10 243 F fastnøgletop Flow-måler til Gustavsberg 74 5157.900 GB43000012 377 F etgrebsarmaturer Kartouche Nautic inkl. nøgle 74 5157.462 GB41637267-01

Læs mere

4 værelser og 1 toilet/bad. Vedligeholdelsesstand: Særlig god X God Normal Mindre god Dårlig

4 værelser og 1 toilet/bad. Vedligeholdelsesstand: Særlig god X God Normal Mindre god Dårlig Vurderingsrapport A/B Schifters Kvarter Andelsboligens beliggenhed: Formand/kontaktperson: Galionsvej 2, 2. sal th., 1437 København K Jørn Dahl Frederiksen Dato: 25. april 218 Sagsnr.: 1783 Bolignr.: 132

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

- Din genvej til et godt projekt

- Din genvej til et godt projekt - Din genvej til et godt projekt Design og kvalitet 2015 DIN ARMATURLEVERANDØR Mora, FM Mattsson & Damixa Ostnor, der er Nordens førende producent af blandingsbatterier, sælger, fremstiller og produktudvikler

Læs mere

Temagruppe om badeværelserne - 2. møde 12. marts 2014

Temagruppe om badeværelserne - 2. møde 12. marts 2014 Temagruppe om badeværelserne - 2. møde 12. marts 2014 Temagruppe om badeværelserne - 2. møde 12. marts 2014 Dagsorden 12. marts 2014 Kl. 19.30 Velkommen og formål med mødet Kl. 19.35 Opsamling på sidste

Læs mere

Retningslinier for køkkenrenoveringer

Retningslinier for køkkenrenoveringer Favrskov Boligselskab Til beboerne i afd. 152 Kappelsdal Langkærvej 2F 8381 Tilst T 87 45 91 91 www.al2bolig.dk Init: len len@al2bolig.dk J. nr. 2. marts 2018 Retningslinier for køkkenrenoveringer Hvilket

Læs mere

ATLANTIC ARMATURET, SOM SÆTTER HELT NYE STANDARDER

ATLANTIC ARMATURET, SOM SÆTTER HELT NYE STANDARDER GUSTAVSBERG/ ATLANTIC ARMATURET, SOM SÆTTER HELT NYE STANDARDER LANCERING FEBRUAR 2019! Atlantic er et gennemtænkt sortiment med armaturer til håndvask, bruser, badekar og køkkenvask. Alle modeller fås

Læs mere

Samme service - ny profil

Samme service - ny profil Oktober 2016 Samme service - ny profil www.damsgaardgruppen.dk Damsgaard gruppen Ny rund håndbruser fra VOLA I tråd med designet af den prisbelønnede Round Series hovedbruser, 060 lancerer VOLA denne smukke

Læs mere

Nyhed. Kan tilsluttes Toilet med P-lås (6 l/skyl) Afløbsdiameter 22/28/32 mm. Temperatur Max 35 C Vægt 5,8 kg

Nyhed. Kan tilsluttes Toilet med P-lås (6 l/skyl) Afløbsdiameter 22/28/32 mm. Temperatur Max 35 C Vægt 5,8 kg NYHED VVS-nr.. SANIACCESS findeler afløbsmassen fra et toilet og pumper det til eksisterende afløb. Vor nye kværn/pumpe med Easy Access har kværnesystem og elektronik adskilt. Enkelt installation uden

Læs mere

Reservedele - Armaturer

Reservedele - Armaturer Reservedele armaturer Special skruetrækker med GB43000014 10 248 F fastnøgletop Flow-måler til Gustavsberg 74 5157.900 GB43000012 385 F etgrebsarmaturer Kartouche Nautic inkl. nøgle 74 5157.462 GB41637267-01

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for Afd. 36 KILDEPARKEN II RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN En lejer i en almennyttig bolig har ret til at foretage forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere

Boligkontoret Fredericia, afd. 318, Ryes Plads Dato: 2014-02-20

Boligkontoret Fredericia, afd. 318, Ryes Plads Dato: 2014-02-20 Boligkontoret Fredericia, afd. 318, Ryes Plads Dato: 2014-02-20 Renovering Rev. dato: Version: Sag nr: 07785113A Jour.nr.: KC00343-2-LGJ.xlsm Bygherre: Boligkontoret Fredericia Vesterbrogade 4 7000 Fredericia

Læs mere

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016 22. Udgave 2016 STILREN ELEGANCE WELLNESS H VER DAG Renhed i en ny dimension Et douchetoilet, der ser ud som et normalt WC. Geberit AquaClean Sela imponerer med sit strømlinede design og kan med garanti

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG FOR KILDEPARKEN 2 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Juni 2015 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere

Om- og tilbygning af enfamiliehus, Gasse Høje 9, Skærbæk

Om- og tilbygning af enfamiliehus, Gasse Høje 9, Skærbæk 5.1 VVS-arbejder Kap.-side : 3.1-1 Entreprenørens ydelser Entreprisen omfatter alle omtalte arbejder og leverancer fuldt færdige til drift og regulativ opfyldte, såfremt de ikke udtrykkeligt er krævet

Læs mere

Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED.

Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED. 26. marts 2012 Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED. Beliggende: Andelsboligforeningen: Rungsted Plads 12, 2. th AB Merkur Besigtiget den: 22. marts 2012 Tilstede ved besigtigelsen:

Læs mere

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 104-262 Afdeling 22 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Ordre dato: Leverandør: Lev.dato..: Levering: Sidenummer: 1 Telefonnr.: Faxnummer.: Mærke...

Ordre dato: Leverandør: Lev.dato..: Levering: Sidenummer: 1 Telefonnr.: Faxnummer.: Mærke... - VVS TRADING APS Levering: Sidenummer: 1 5094144 Panda strainer 1,00 stk 3032885 Vinkel plast 3,00 kor Hvid 32x220x680 mm 5811462 Drain clean afløbsrense 4,00 stk Spulehoved til vandslange 3032869 Pungvandlås

Læs mere

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK FM Mattsson Køkken Tryksag nr 251/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet

Læs mere

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL. 18.00 19.20 Dagsorden Præsentation Vinder af licitationen Svane Køkken Hårde hvidevarer Standardkøkken Valgmuligheder af materialer

Læs mere

Primo saldo. Bevægelser Ult. saldo. Primo saldo Levering af div låsearbejde bej ,50. Bevægelser Ult.

Primo saldo. Bevægelser Ult. saldo. Primo saldo Levering af div låsearbejde bej ,50. Bevægelser Ult. 1 11600011 Terræn, konstruktion 24-02-2014 24-02-2014 3213158 Indkøb af nye træer. kon 15.50 03-03-2014 03-03-2014 3208601 Rep af låge til kælderskakt kon 2.181,25 28-03-2014 28-03-2014 3212992 Indkøb

Læs mere

KARIN MORTENSEN PÅ MÅL FOR MILJØET LÆS ARTIKLEN SIDE 10 VIND ET BERØRINGSFRIT ARMATUR FRA ORAS HOLD PÅ VANDET! DET BETALER SIG

KARIN MORTENSEN PÅ MÅL FOR MILJØET LÆS ARTIKLEN SIDE 10 VIND ET BERØRINGSFRIT ARMATUR FRA ORAS HOLD PÅ VANDET! DET BETALER SIG DANMARKS STØRSTE VVS-KÆDE MAGASIN 45 DEC/JAN 10/ 11 HOLD PÅ VANDET! DET BETALER SIG SE GODE RÅD PÅ SIDE 3 VIND ET BERØRINGSFRIT ARMATUR FRA ORAS SE SIDE 19 KARIN MORTENSEN PÅ MÅL FOR MILJØET LÆS ARTIKLEN

Læs mere

Boligkontoret Fredericia, afd. 318, Hans de Hofman gården Dato: 2014-02-20

Boligkontoret Fredericia, afd. 318, Hans de Hofman gården Dato: 2014-02-20 Boligkontoret Fredericia, afd. 318, Hans de Hofman gården Dato: 2014-02-20 Renovering Rev. dato: Version: Sag nr: 07785113A Jour.nr.: KC00360-2-LGJ.xlsm Bygherre: Boligkontoret Fredericia Vesterbrogade

Læs mere

Samme service - ny profil

Samme service - ny profil Oktober 2016 Samme service - ny profil www.damsgaardgruppen.dk Damsgaard gruppen Bülow VVS og Quist VVS får ny profil. Servicen er den samme, men logoerne skifter og begge forretninger blvier nu officielt

Læs mere

Spørgsmål og svar om individuel modernisering

Spørgsmål og svar om individuel modernisering Spørgsmål og svar om individuel modernisering Generelt Skal der fremsendes tegning over den påtænkte modernisering? Er der specielle krav til moderniseringer uden for boligen? Er der krav til bestemte

Læs mere

www.bauhaus.dk Brusesæt og termostater

www.bauhaus.dk Brusesæt og termostater www.bauhaus.dk Brusesæt og termostater Priserne gælder fra lørdag d. 8. marts til og med fredag d. 1. august 2014 2 Brusestangssæt Tenedos Krom. Inkl. 200 mm hovedbruser, håndbruser, bruseslange og termostatarmatur.

Læs mere

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Navneliste Ejendomsansvarlig: Boligselskabet Baldersbo Præstevænget 46 2750 Ballerup Telefon nummer: 44970886 Telefax nummer: 44682810 Direktør:

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Håndvaskarmatur. Trykgruppe: 150 kpa, normal vandstrøm qn= 0,1 l/s. Støjgruppe 1.

Håndvaskarmatur. Trykgruppe: 150 kpa, normal vandstrøm qn= 0,1 l/s. Støjgruppe 1. A1 Håndvaskarmatur Varenummer: F1098AA VVS: 701922104 Varianter: Krom/uden bundventil (F1099AA/701422104) - krom - 1-grebs - med bundventil - keramisk kartouche - kan temperaturbegrænses - 18 mm luftblander

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Ejerforeningen Odinsvej 1, 1A, 1B. Tid: Mandag den 23. august, kl. 19.00 Sted: Odinsvej 1A, st.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Ejerforeningen Odinsvej 1, 1A, 1B. Tid: Mandag den 23. august, kl. 19.00 Sted: Odinsvej 1A, st. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Ejerforeningen Odinsvej 1, 1A, 1B Tid: Mandag den 23. august, kl. 19.00 Sted: Odinsvej 1A, st. Baggrund. I juli måned gik der hul på taget på Odinsvej

Læs mere

Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed

Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed Andelslejligheden: Toftegårds Alle 14, 1. th. Andelsboligforeningen: AB Mølletoften af 1902 Administrator: Boligexperten Administration

Læs mere

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Udført i robuste trækonstruktioner Opfylder isoleringskrav til

Læs mere

Renovering af Tikøbvej 11B. Tegninger til tilbud, 20.10.2015 Sider 1/31

Renovering af Tikøbvej 11B. Tegninger til tilbud, 20.10.2015 Sider 1/31 Renovering af Tikøbvej 11B Tegninger til tilbud, 20.10.2015 Sider 1/31 Visning: Grundplan og tidlig disponeringsplan Kommentar: Ingen Visualisering 2/31 Værelse #2 Antal kvm: 11kvm Toilet /bad #2 Antal

Læs mere

BEBOER TILVALG RENOVERING AF BADEVÆRELSER RINGGÅRDEN, AFD. 18 BOGFINKEVEJ AARHUS V

BEBOER TILVALG RENOVERING AF BADEVÆRELSER RINGGÅRDEN, AFD. 18 BOGFINKEVEJ AARHUS V pernicus.s. Navy, NGA, GEBCO U.S. pernicus Metrics ametrics.s. Navy, NGA, GEBCO Metrics BEBOER TILVALG RENOVERING AF BADEVÆRELSER RINGGÅRDEN, AFD. 18 BOGFINKEVEJ 1-63 8210 AARHUS V 04.01.2018 KÆRE BEBOER

Læs mere

nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk

nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk GROHE Rapido side 2 nyhed GROHE Rapido Den nyskabende indbyggede løsning fra GROHE Der kan ikke herske tvivl om, at indbyggede badeværelsesarmaturer

Læs mere

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage.

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage. Tilbudslister: Team Ejendomme Direkte tlf.: 74 92 92 78 3187747474929260749292721300903 Mail: jf@toender.dk Sags id.: 82.00.00-G00-1-11 Dokument : 8. august 2011 Vedr. afgivelse af tilbud: Ved afgivelse

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

PRISBOG 2013. version 2012

PRISBOG 2013. version 2012 PRISBOG 2013 version 2012 Du kigger på prisbog 2013, version 2012. Den indeholder en stribe fejl. På bagsiden af vores tryksager, har vi altid taget et forbehold. Dette forbehold tager vi nu på forsiden.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10052 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Pkt.1. Der er monteret kobberrør i brugsvandsinstallationen før galvaniserede stålrør. (i vandretningen) Pkt.2. Tæring og lille

Læs mere

c u b i c a r m a t u r e r Håndvaskbatteri Varenr.: F1200AA / VVS Nr.: Kode: 1

c u b i c a r m a t u r e r Håndvaskbatteri Varenr.: F1200AA / VVS Nr.: Kode: 1 a r m a t u r e r Håndvaskbatteri Varenr.: F1200AA / VVS Nr.: 70.2026.104 Kode: 1 125 100 80 - med træk-op/bundventil - med keramisk kartouche - tilgang Ø10 mm iskruede kobberrør - 100 mm tud Håndvaskbatteri

Læs mere

Metris. Til behov i enhver højde

Metris. Til behov i enhver højde Metris Til behov i enhver højde Metris. Hansgrohe Hvilken højde er perfekt til dig? Oplev den nye Metris armaturserie. ComfortZone l/min 5,0 Vand er en elementær del af vores hverdag og har mange forskellige

Læs mere

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Alabu Bolig Brohusgade 2 B, 9000 Aalborg Åbningstider: Mandag - tirsdag - torsdag kl. 07.30-15.00 Onsdag kl. 09.00-17.00 Fredag kl.

Læs mere

04. Tilbudsliste 2. udgave:

04. Tilbudsliste 2. udgave: 04. Tilbudsliste 2. udgave: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere