AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN"

Transkript

1 AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN Augmented Reality giver tryksagen en ny dimension, og det kunne marketing- og kommunikationschefer opleve med egne øjne, da de fik en direct mail fra Den Grafiske Branche. En effektmåling viser, at eksponeringen og nyhedsværdien var usædvanlig høj, og at målgruppen var nysgerrig efter at prøve den nye teknologi. Kampagnen skal gøre opmærksom på tryksagens fordele og gennemføres af Grafisk Arbejdsgiverforening på vegne af dens over 450 medlemmer, der fx omfatter trykkerier, bogbinderier, design- og kommunikationsbureauer samt andre virksomheder inden for den grafiske branche. Foreningen arbejder på at styrke medlemmernes konkurrenceevne og yder også rådgivning om miljø, jura, overenskomster og meget mere. Læs mere og hent inspiration på tryksag.dk

2 BAGGRUND & KAMPAGNE EN DEL AF 3-ÅRIGT KAMPAGNEFORLØB Den Grafiske Branche er i gang med en tre år lang kampagne, der er rettet mod cirka beslutningstagere i udvalgte danske virksomheder og organisationer, typisk marketing- og kommunikationschefer. Målet er at skabe opmærksomhed om tryksagens kvaliteter og give målgruppen inspiration til, hvordan de kan få større effekt pr. investeret krone. Budskaberne formidles primært via kreative og opsigtsvækkende direct mails, der spiller sammen med aktiviteter og casebeskrivelser på kampagnesitet tryksag.dk Hovedbudskabet er, at den nye teknologi kobler trykte og digitale medier sammen og kan bruges til at tilføre fx breve, brochurer, plakater, annoncer og emballage en helt ny dimension af oplevelser. Målgruppen modtog en direct mail, der bestod af en konvolut, et kort brev og en otte siders brochure med eksempler på, hvordan man anvender Augmented Reality i praksis. For at prøve teknologien skulle man blot scanne QR koden og downloade app en til hver af de viste eksempler. DIRECT MAIL MED LEVENDE BILLEDER I denne del af kampagnen ønskede Den Grafiske Branche at demonstrere, hvordan man kan levendegøre tryksager med Augmented Reality. Direct mailen fra Den Grafiske Branche bestod af et kort brev om, hvordan virkeligheden har fået en ny dimension, en brochure med eksempler på Augmented Reality og en iøjnefaldende konvolut påstemplet ADVARSEL Indeholder levende materiale.

3 Tryksagen er blevet levende! Når nyhedsbreve og s i store mængder oversvømmer din mod- tagers mailboks, er det en god ide at genopfinde den fysiske mail. For når mailboksen er fuld og skrivebordet tomt, er det det trykte budskab, som lander foran modtageren, der løber med opmærksomheden. Men det erundervis og underhold I denne tryksag vil vi gerne vise, hvad nødvendigvis ikke enten eller men både og og med AR kan du nu Augmented Reality (AR)oger. AR erstørre en effekt. Med AR kan du gøre tryksagen levende og tilføre den tilføje tryksagen en ekstra dimension opnå endnu en helt ny dimension, som kombinerer det bedste fra teknologi, der gør det muligt at lægge tryk og online. AR er ikke bare et nyt smart legetøj, et computerskabt lag oven på den men et effektivt værktøj, når du vil have opmærksomhed og sikre edutainment af modtageren, som fysiske virkelighed, fx via din kan interagere med tryksagen og tage aktivt del i smartphone eller tablet. Den fysiske den. virkelighed kan være alt omkring dig, fx et magasin, en annonce, en plakat, Fra app til standardiserede ar-symboler en direct mail, en skulptur, et maleri, et Du henter det computerskabte lag ind på din smartphone ved hjælp af en app, som du typisk får hus, et landskab. Det computerskabte ved at scanne en QR-kode, der fører dig hen til, hvor lag kan være hvad som helst, muligdu kan downloade programmet. Alt taler dog for, at hederne er uendelige. QR-koden vil blive erstattet af standardiserede AR-symboler, så læserne er klar over, at her er et foto, en plakat eller en annonce, som gemmer på en ekstra dimension og/eller oplevelse. Din modtager bliver på siden Én af fordelene ved AR er, at læserne ikke bliver dirigeret væk til et fjernt website, men bliver på den aktuelle side, som de kan hente yderligere information og/eller underholdning fra: En filmplakat forvandles til en trailer for den konkrete film. En annonce viser en kørende bil i 3D og giver læseren mulighed for at se den i forskellige udgaver i relation til farve og fælge. En emballage formidler opskrift og inspiration til nye, spændende retter. Kun fantasien sætter grænserne. se konkrete eksempler på ar på de næste sider. sådan gør du: 1 Hent app en TRYKSAGEN i App Store eller Google Play. Du kan også bare scanne QR-koden her på siden. app en på din 2 Aktiver smartphone eller tablet. din smartphone eller 3 Hold tablet hen over billedet med manden ved skrivebordet i en afstand på ca. 40 cm. Se billedet blive levende. Systemkrav: App en kan downloades til Apple eller og kan anvendes med følgende enheder: På billedet ses kontorstol Liljen designet af Arne Jacobsen og skrivebord AK 1330 fraandroid NaverCollection. ipad 2, iphone 4 eller nyere samt med Android-enheder med kamera.

4 Hent app en og oplev din drømmebil fra alle vinkler. KR ,Den nye up! Et lille mirakel er på vej. Det er ikke en stor nyhed, at man kan få en bil til under kr ,-. Eller at den kun er 354 cm lang. Men en Volkswagen? Ja, den er god nok. Den føles, som en Volkswagen. Den ligner en Volkswagen. Dufter som en Volkswagen. Kører som en Volkswagen. Er sikker som en Volkswagen. Det er en Volkswagen. Dens navn er up! Hent Volkswagen up! 3D Experience og se up! fra alle vinkler. Du kan også møde den hos din Volkswagen forhandler og prøve en tur, hvis du vil overbevises om, at miraklernes tid ikke er forbi Hent app en Volkswagen up! 3D Experience i App Store eller Google Play. Aktivér app en på din smartphone eller tablet. 3. Scan annoncen i en afstand på ca. 50 cm så du kan se de stiplede linjer på skærmen. Den nye up! fås fra kr ,- ekskl. levering kr ,-. Brændstofforbrug ved blandet kørsel 21,3 24,4 km/l. CO2-udslip g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

5 ANALYSE & RESULTATER EFFEKTMÅLING MED BENCHMARK MEGET HØJ NYHEDSVÆRDI Marketing- og kommunikationscheferne modtog direct mailen i slutningen af marts Cirka en uge efter ringede analysebureauet Tranberg + Partners til over 200 modtagere for at få belyst deres holdninger til og reaktioner på direct mailen. 53 % af de modtagere, der har læst direct mailen, synes den er relevant, og 43 % af læserne siger, at de har fået information eller viden, de ikke havde i forvejen. I det følgende er resultaterne af analysen sammenholdt med et benchmark for tilsvarende effektmålinger af direct mails på B2B-markedet. FLOT EKSPONERING OG BRANDINGVÆRDI 70 % af alle modtagerne husker direct mailen. Benchmark er 52%. 52 % af modtagerne husker, at afsenderen er Den Grafiske Branche. Her er benchmark 37 %. Begge resultater er markant højere end benchmark, der er henholdsvis 33 % og 21 % USÆDVANLIG HØJ LYST TIL AT BRUGE AUGMENTET REALITY 33 % af alle læserne har handlet aktivt fx ved at scanne en QR-kode fra brochuren og downloadet app en for de forskellige cases for at prøve, hvordan Augmented Reality virker, eller ved at besøge hjemmesiden tryksag.dk for at få flere informationer. Desuden er det hele 42 % af læserne, der har diskuteret materialet med andre, og 28 % overvejer efter at have modtaget direct mailen at bruge Augmented Reality i markedsføringen. En af de smagsprøver på Augmented Reality, der vises i brochuren er en Wolkswagen annonce. Når læseren scanner QRkoden og aktiverer app en, kommer en rød bil op af gulvet og kører rundt, så den ses fra alle sider. Derefter er der fx mulighed for at vælge ny farve og fælge til bilen.

6 KONKLUSION & PERSPEKTIVER GENNEMSLAGSKRAFT HOS TRAVL MÅLGRUPPE Marketing- og kommunikationschefer er en travl og eftertragtet målgruppe, det kan være svært at trænge igennem til. Derfor er det flot, at det lykkes at skabe så høj erindring både af direct mailen og Den Grafiske Branche som afsender. Den flotte gennemslagskraft skyldes, at direct mailen rammer plet ved proaktivt at kommunikere om en ny teknologisk mulighed, som de fleste i målgruppen endnu ikke har set så mange eksempler på. Desuden er det vigtigt, at direct mailen udstråler kvalitet, samt at Den Grafiske Branche går direkte til sagen og uden omsvøb demonstrerer, hvordan marketing- og kommunikationscheferne kan bruge den nye teknologi i praksis. SNAKKEN GÅR MED KOLLEGAERNE På grund af den høje nyhedsværdi, og fordi brochuren giver læserne mulighed for selv at teste Augmented Reality, er der særdeles mange, der har foretaget en aktiv handling og har diskuteret de nye digitale muligheder med kollegaerne. Samtidig er det over 28 % af læserne, der overvejer selv at bruge Augmented Reality til at levendegøre deres tryksager. Dette resultat er langt over, hvad man normalt ser i tilsvarende B2B-kampagner, og Den Grafiske Branches mål med direct mailen er i høj grad opfyldt. AUGMENTEd REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE Augmented Reality er en teknologi, der gør det muligt at lægge computerskabte, virtuelle lag oven på fotos, emballager, plakater, brochurer og andre tryksager. Det virtuelle lag ses fx på en smartphone eller en tablet, og der er direkte interaktion med tryksagen uden at brugeren skal klikke væk til et fjernt website. I dag skal brugeren typisk hente det virtuelle lag via en QR-kode. Alt taler dog for, at der snart vil blive skabt standardiserede Augmented Reality-symboler, som straks fortæller, at der gemmer sig en ekstra oplevelse i tryksagen.

7 » Det er vigtigt for Den Grafiske Branche at vise, hvor mange muligheder der er med det trykte medie. Derfor griber vi selvfølgelig chancen, når det som her er muligt at præsentere en helt ny teknologi, der giver fantastiske muligheder for at koble trykte og digitale medier sammen og få det bedste ud af begge verdener. Ved at bruge direct mails har vi kunnet henvende os meget målrettet, og samtidig giver mediet mulighed for at brede budskaberne ud og give smagsprøver på det, det hele handler om nemlig Augmented Reality. Selv om vi havde regnet med at skabe opmærksomhed, er det alligevel overraskende, at så mange husker direct mailen, har handlet aktivt og diskuteret budskaberne med andre. «KOMMUNIKATIONSCHEF JEPPE LYKKE, GRAFISK ARBEJDSGIVERFORENING

8 Post Danmark A/S Tietgensgade København V FÅ MERE AT VIDE OM BREVET Post Danmark tilbyder dig værktøjer og viden, der gør det nemt at bruge breve til at informere, skabe gode relationer og øge salget. Du kan bestille bogen Skriv breve, der sælger, ved at sende en til skrivbrevedersaelger@post.dk Og på finder du masser af nyttig information. Her kan du fx downloade analysen Brevets styrke 2012, der fortæller om danskernes brevvaner, og du kan finde cases med Aller, Ikano Bank, L EASY, TDC Erhverv og en række andre virksomheder. Vi kan også sende dig materialet med posten. Send en til brevet@post.dk og skriv hvilke analyser og cases, du ønsker at modtage /0513

Tryksagen er blevet levende!

Tryksagen er blevet levende! TRYKSAGEN 2.0 Tryksagen er blevet levende! I denne tryksag vil vi gerne vise, hvad Augmented Reality (AR) er. AR er en teknologi, der gør det muligt at lægge et computerskabt lag oven på den fysiske virkelighed,

Læs mere

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER Når mailboksen er fuld, er brevkassen ofte tom, og derfor er tryksagen det stærkeste pushmedie.

Læs mere

DEN GRAFISKE BRANCHE SENDER EN HYLDEST TIL MAGASINET MAG 2012 FÅR MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSCHEFER TIL AT FORDYBE SIG

DEN GRAFISKE BRANCHE SENDER EN HYLDEST TIL MAGASINET MAG 2012 FÅR MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSCHEFER TIL AT FORDYBE SIG DEN GRAFISKE BRANCHE SENDER EN HYLDEST TIL MAGASINET MAG 2012 FÅR MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSCHEFER TIL AT FORDYBE SIG Selv den mest kræsne og travle målgruppe stopper op og fordyber sig, når de bliver

Læs mere

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER MILJØ I TRYKSAGEN DIRECT MAIL FÅR B2B-MODTAGERE TIL AT ÆNDRE HOLDNINGER

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER MILJØ I TRYKSAGEN DIRECT MAIL FÅR B2B-MODTAGERE TIL AT ÆNDRE HOLDNINGER DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER MILJØ I TRYKSAGEN DIRECT MAIL FÅR B2B-MODTAGERE TIL AT ÆNDRE HOLDNINGER Før du fælder dom over tryksagen. Det var overskriften på en flot direct mail, Den Grafiske

Læs mere

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK Sydbank skabte en markant effekt, da banken sendte en direct mail med tilbud om en ny 18/25 konto

Læs mere

ÆLDRE SAGEN TESTER 4 FORSKELLIGE KONVOLUTTER ET PÅTRYK MED EN LET OG ENKEL ILLUSTRATION GIVER STØRST RESPONS

ÆLDRE SAGEN TESTER 4 FORSKELLIGE KONVOLUTTER ET PÅTRYK MED EN LET OG ENKEL ILLUSTRATION GIVER STØRST RESPONS ÆLDRE SAGEN TESTER 4 FORSKELLIGE KONVOLUTTER ET PÅTRYK MED EN LET OG ENKEL ILLUSTRATION GIVER STØRST RESPONS Ældre Sagen sendte en direct mail med et stort SommerLotteri til 130.000 medlemmer og benyttede

Læs mere

CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT

CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT Hvide konvolutter signalerer seriøsitet og får modtagerne til at læse budskaberne og en relevant

Læs mere

TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS

TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS» Det betaler sig at sende kreative direct mails og bruge gaver og konkurrencer, når man vil trænge

Læs mere

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE Triumph har for første gang fået husstandsomdelt et katalog over de nordiske grænser.

Læs mere

PROFIL OPTIK STILLER SKARPT PÅ MEDIEINVESTERINGERNE DIRECT MAIL SPILLER LIGE OP MED TV OG LOKALAVISER

PROFIL OPTIK STILLER SKARPT PÅ MEDIEINVESTERINGERNE DIRECT MAIL SPILLER LIGE OP MED TV OG LOKALAVISER PROFIL OPTIK STILLER SKARPT PÅ MEDIEINVESTERINGERNE DIRECT MAIL SPILLER LIGE OP MED TV OG LOKALAVISER Profil Optik har både direct mail, tv og lokalaviser med i mediemixet. Via salgsmodellering har kæden

Læs mere

TDC ERHVERV TESTER B2B-LOYALITETSPROGRAM KREATIV OG KONTINUERLIG DIALOG SKABER VÆRDI

TDC ERHVERV TESTER B2B-LOYALITETSPROGRAM KREATIV OG KONTINUERLIG DIALOG SKABER VÆRDI TDC ERHVERV TESTER B2B-LOYALITETSPROGRAM KREATIV OG KONTINUERLIG DIALOG SKABER VÆRDI» En struktureret kommunikationsindsats skaber et højt afkast af investeringerne og knytter kunderne tættere til virksomheden.

Læs mere

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KOMBINERER TV-SPOTS OG DIRECT MAIL SYNERGIEN MELLEM TV OG DIRECT MAIL LØFTER OMSÆTNINGEN 17 %

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KOMBINERER TV-SPOTS OG DIRECT MAIL SYNERGIEN MELLEM TV OG DIRECT MAIL LØFTER OMSÆTNINGEN 17 % KRÆFTENS BEKÆMPELSE KOMBINERER TV-SPOTS OG DIRECT MAIL SYNERGIEN MELLEM TV OG DIRECT MAIL LØFTER OMSÆTNINGEN 17 % Først et tv-spot med en tydelig henvisning til et brev, og så en målrettet direct mail

Læs mere

Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner

Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner Velkommen På de følgende sider, vil du bliver præsenteret for og introduceret til Augmented Reality, og hvordan du kan

Læs mere

TDC ERHVERV BRYDER GENNEM STØJMUREN ERHVERVSKUNDER REAGERER PÅ OPSIGTSVÆKKENDE DIRECT MAIL

TDC ERHVERV BRYDER GENNEM STØJMUREN ERHVERVSKUNDER REAGERER PÅ OPSIGTSVÆKKENDE DIRECT MAIL TDC ERHVERV BRYDER GENNEM STØJMUREN ERHVERVSKUNDER REAGERER PÅ OPSIGTSVÆKKENDE DIRECT MAIL» En kreativt udformet direct mail skabte opmærksomhed på det overkommunikerede telemarked. Direct mailen fik 25

Læs mere

En beretning om en direct mail kampagne og dens effekt

En beretning om en direct mail kampagne og dens effekt RESPONSUM! En beretning om en direct mail kampagne og dens effekt I Den Grafiske Branche har vi igennem tre år argumenteret for, at en direct mail har stor effekt. Vores overordnede budskab har været,

Læs mere

SPAR NORD OPNÅR FORNEMME SYNERGIEFFEKTER VIA TV-SPOTS, LOKAL ANNONCERING OG MÅLRETTEDE ÉN-TIL-ÉN MEDIER

SPAR NORD OPNÅR FORNEMME SYNERGIEFFEKTER VIA TV-SPOTS, LOKAL ANNONCERING OG MÅLRETTEDE ÉN-TIL-ÉN MEDIER SPAR NORD OPNÅR FORNEMME SYNERGIEFFEKTER VIA TV-SPOTS, LOKAL ANNONCERING OG MÅLRETTEDE ÉN-TIL-ÉN MEDIER Synergi og skarp segmentering kan løfte Return on Investment markant. Det viser en test, Spar Nord

Læs mere

NYKREDIT TESTER TRYKT VS. DIGITALT MAGASIN DE TO MEDIER HAR FORSKELLIGE STYRKER

NYKREDIT TESTER TRYKT VS. DIGITALT MAGASIN DE TO MEDIER HAR FORSKELLIGE STYRKER NYKREDIT TESTER TRYKT VS. DIGITALT MAGASIN DE TO MEDIER HAR FORSKELLIGE STYRKER Hvis flere kunder åbnede deres e-mails, ville Nykredit kunne konvertere mange kunder til ambassadører med en digital udgave

Læs mere

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG Spies Rejser skræddersyer kataloger med fokus på netop de destinationer, kunderne foretrækker. Salgsmodellering

Læs mere

BREVETS KVALITETER HVERT ENESTE BREV OPBYGGER RELATIONER MELLEM DIN VIRKSOMHED OG MODTAGERNE

BREVETS KVALITETER HVERT ENESTE BREV OPBYGGER RELATIONER MELLEM DIN VIRKSOMHED OG MODTAGERNE BREVETS KVALITETER HVERT ENESTE BREV OPBYGGER RELATIONER MELLEM DIN VIRKSOMHED OG MODTAGERNE TIL DIG, DER VIL VIDE MERE OM PROJEKT BUSINESS BREV: 29.400 PRIVATE MODTAGERE SAGDE DERES MENING Analysen bag

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

Eye tracking analyser din kommunikation, og sælg mere

Eye tracking analyser din kommunikation, og sælg mere Eye tracking analyser din kommunikation, og sælg mere 1 2 Skab iøjnefaldende information, og sælg mere Ser dine kunder det du virkelig ønsker at de skal læse på fakturaen, hjemmesiden eller appen? Eller

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

INDHOLD. INDSIGT 1 Danskerne åbner læser og reagerer på dine breve. INDSIGT 2 Unge elsker at få breve fra dig

INDHOLD. INDSIGT 1 Danskerne åbner læser og reagerer på dine breve. INDSIGT 2 Unge elsker at få breve fra dig 2014 BREVETS STYRKE FIND VEJ TIL DANSKERNES HJERTER Brevets styrke 2014 er en analyse af danskernes forhold til kommunikation fra virksomheder via fysisk brev og brev lagt i e-boks sammenlignet med, web,

Læs mere

FURNITURE CUSTOMER APP

FURNITURE CUSTOMER APP FURNITURE CUSTOMER APP Innovativ app til interiør produkter med Augmented Reality (AR) og 3D visualisering FURNITURE CUSTOMER APP Appen er udviklet specielt til ferm LIVING, der ønsker at positionere sig

Læs mere

DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET

DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET» Danske Spil brugte i 2010 for første gang brevet til at rekruttere spillere til et

Læs mere

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014 Vi lytter til jeres ønsker Sidste år talte vi med mange filmklubber, som fortalte os, at de ønskede flere funktioner i CBAS administrationssystemet. Vi har derfor

Læs mere

Vejledning til. Mit Furesø

Vejledning til. Mit Furesø Vejledning til Mit Furesø Vejledning til Mit Furesø Furesø Kommune har fået en app - nemlig Mit Furesø. App en er baseret på arrangementer, som er indtastet i KultuNaut. i samarbejde med Baggrund Furesø

Læs mere

Indhold 2 3 18 31 19

Indhold 2 3 18 31 19 TRYK, JA TAK Indhold 2 Forord 3 10 argumenter for tryk 14 De tre myter 15 Fakta om tryksager og ressourcespild 16 Fakta om tryksager og skovdød 17 Fakta om produktion af tryksager og forurening 18 Stil

Læs mere

Læs Komputer for alle på pc en

Læs Komputer for alle på pc en NY SMART TJENESTE TIL PC OG TABLET: Læs Komputer for alle på pc en Nu kan du læse dit Komputer for alle på både pc, tablet og mobiltelefon. Det er helt gratis, og du modtager naturligvis stadig dit trykte

Læs mere

L EASY ØGER RESPONSEN MED KREATIVE KONVOLUTTER VARIATION SKABER RELEVANS OG INVOLVERING

L EASY ØGER RESPONSEN MED KREATIVE KONVOLUTTER VARIATION SKABER RELEVANS OG INVOLVERING L EASY ØGER RESPONSEN MED KREATIVE KONVOLUTTER VARIATION SKABER RELEVANS OG INVOLVERING L EASY sælger og udlejer langvarige forbrugsgoder som vaskemaskiner, fjernsyn, computere og mobiltelefoner. Virksomheden

Læs mere

5 ELEMENTER, DER INTEGRERER DIRECT MAILS MED DIGITALE KANALER

5 ELEMENTER, DER INTEGRERER DIRECT MAILS MED DIGITALE KANALER 5 ELEMENTER, DER INTEGRERER DIRECT MAILS MED DIGITALE KANALER 1 3 1+1=3 4 Kuponer 5 Scanbare koder Augmented Reality-markører 6 Personlige URL s 7 Abandon basket-postkort 8 Retargeting 10 Vil du vide mere?

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Danskernes læsevaner og tryksagens image

Danskernes læsevaner og tryksagens image Danskernes læsevaner og tryksagens image Analyseinstituttet YouGov 2014 Om undersøgelsen Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1004 CAWI-interview med danskere

Læs mere

Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper

Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper Indhold Annoncer... 2 Gode råd til annoncering... 2 Grafik og teknik... 2 Tekst og indhold... 2 Alternativer til annoncering... 3 Brevpapir...

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Sælg på Facebook - uden at sælge!

Sælg på Facebook - uden at sælge! Sælg på Facebook - uden at sælge! Martin Bengaard 37 år Gift far til tre børn 15 år med online markedsføring 4 år i egen virksomhed Podcast Startupsnakken.dk Mission: at få markedsføring til at give mening!

Læs mere

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator

Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator Indhold 1.0 Indledning... 3 2.0 Installation af ConferenceCommunicator App... 3 3.0 Brug af ConferenceCommunicator... 4 4.0 Afrapportering...

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform BLIV LEVERANDØR på vores kompetenceplatform Kursus-Kompagniets One Stop Shopping portal tilbyder kompetenceudvikling og konsulentydelser til

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen. KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen. KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor Installation af App Inventor... 10 Trådløs installation... 11 Installation af emulator (Windows)...

Læs mere

DYRENES BESKYTTELSE BRUGER SYNERGIEFFEKTEN

DYRENES BESKYTTELSE BRUGER SYNERGIEFFEKTEN DYRENES BESKYTTELSE BRUGER SYNERGIEFFEKTEN ET MIX AF radio, DIRECT MAIL og reklametryksager SIKRER DONATIONER Først radiospots, der fanger opmærksomheden og derefter direct mail til medlemmer og reklametryksager

Læs mere

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads Exhibition App Conference Managers messescan giver messeudstillere mulighed for at registrere, hvilke leads de har haft besøg af på standen. CM Exhibition App eksisterer til både iphone, Android og Windows

Læs mere

AKTIV LÆRING. Online portal der, sammen med et antal skilte med QR-koder, forener leg, læring og bevægelse

AKTIV LÆRING. Online portal der, sammen med et antal skilte med QR-koder, forener leg, læring og bevægelse Undervisning og AV Synlighed og Information AKTIV LÆRING Online portal der, sammen med et antal skilte med QR-koder, forener leg, læring og bevægelse Når læring, bevægelse og tekno Aktiv Læring er EXAKTs

Læs mere

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen 2 Roskilde LIVE Case for Roskilde Kommune lanceret maj 2012 Scan QR-koden eller sms mob roskilde til 1969 En let og legende vej til kulturelle

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Hvis vi er synlige på en god måde, får vi en turboeffekt.

Hvis vi er synlige på en god måde, får vi en turboeffekt. Vores varemærke eksponeres til en lang række opinionsdannere, der på deres side påvirker en lang række almindelige brugere. Hvis vi er synlige på en god måde, får vi en turboeffekt. Nu-gruppen 2009, uddrag

Læs mere

Vejledning til WIFI Kamera. Version 2.0

Vejledning til WIFI Kamera. Version 2.0 Vejledning til WIFI Kamera Version 2.0 Tillykke med din nye redekasse med kamera. Når du har læst og fulgt anvisningerne i denne vejledning, er du klar til at tilbyde fugle i din have en dejlig bolig og

Læs mere

portfolio Alex Paulsen e-konceptudvikler PBA 2014 multimediedesigner ak 2012

portfolio Alex Paulsen e-konceptudvikler PBA 2014 multimediedesigner ak 2012 Alex Paulsen portfolio e-konceptudvikler PBA 2014 multimediedesigner ak 2012 Hej, Den Blå Planet Jeg designer web og grafik s. 4-5 Jeg hedder Alex Paulsen, og dette er min portfolio. Her præsenterer jeg

Læs mere

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018 Kom godt i gang med NemID nøgleapp December 2018 Få let adgang til dine sikre oplysninger Har du en smartphone eller tablet, kan du få NemID som en app, der hedder NemID nøgleapp. Nøgleappen er en sikker

Læs mere

Begynderens Guide Til Chatbots

Begynderens Guide Til Chatbots Begynderens Guide Til Chatbots Spørgsmål eller brug for hjælp? hejanton Ring på 31 56 43 21 Skriv til info@hejanton.com mere på hejanton.com Indholdsfortegnelse Side 3 - Side 9 - Side 11 - Side 12 - Hvad

Læs mere

Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone

Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone Med ereolens app har du mulighed for at læse bøger online (via stream) og at hente bøger ned til din tablet eller smartphone til offline

Læs mere

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET SMAGSPRØVE PÅ ONLINE MARKEDSFØRING KURSUS PERMISSION MARKETING 2 MEN HVAD SÅ MED DE 99 %, SOM KIGGER FORBI OG IKKE KØBER ABONNEMENT? HVAD KAN VI

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så!

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Det får du ud af at deltage: n Få ny inspiration til dine tekster n Bruger du tiden rigtigt? De fleste kan skrive hurtigere og bedre n Fang dine læsere

Læs mere

RYOBI PHONE WORKS Forvandler din mobil til dit smarteste værktøj.

RYOBI PHONE WORKS Forvandler din mobil til dit smarteste værktøj. 24. August 2015 RYOBI PHONE WORKS Forvandler din mobil til dit smarteste værktøj. Du ved allerede at din smartphone kan gøre nogle ret smarte og fantastiske ting. Nu kombinerer Ryobi Phone Works kvalitetsmåleredskaber

Læs mere

Avisindstik og kundeudgivelser

Avisindstik og kundeudgivelser Avisindstik og kundeudgivelser Få fortalt om din virksomhed eller organisation - gennem stærke redaktionelle avisindstik og udgivelser. MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Sæt ord og fortælling på din virksomhed

Læs mere

brevets styrke 2013 og bliv klogere på danskerne

brevets styrke 2013 og bliv klogere på danskerne Lyt til brevets styrke 2013 og bliv klogere på danskerne Vælg brevet, hvis du vil have opmærksomhed det kan noget særligt Der er forskel på oplevelsen af at få et brev i hænderne og se en på skærmen. Brevet

Læs mere

Magasinudvikling MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER

Magasinudvikling MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Magasinudvikling Trykt og d igital kommun ikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER 3052_Brochure_magasin.indd 3 13/05/14 08.13 01 Workshop Hele grundlaget for at kunne kommunikere målrettet med succes er,

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

TAbazineMEDIA. DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM. mediakit

TAbazineMEDIA. DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM. mediakit TAbazineMEDIA DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM mediakit 2013 INDHOLD Hvad er TabazineMedia Den nye vej til kunder Tablets er det hurtigst voksende marked Find og forstå dine kunder En premium salgsplatform

Læs mere

Kom ud over rampen med budskabet

Kom ud over rampen med budskabet Kom ud over rampen med budskabet Side 1 af 6 Hvad er god kommunikation? God kommunikation afhænger af, at budskaberne ikke alene når ud til målgruppen - de når ind til den. Her er det særligt vigtigt,

Læs mere

Nordenta Webshop. - online-bestilling har aldrig været lettere

Nordenta Webshop. - online-bestilling har aldrig været lettere Nordenta Webshop - online-bestilling har aldrig været lettere Nordentas webshop gør det nemt for dig, at bestille forbrugsvarer, når det passer dig. Udvidede søgemuligheder, bedre billeder, klinikkens

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015 Kurser for voksne Forår 2015 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, der alle er relevante i forhold til bibliotekets digitale tilbud. Vi tilbyder også Drop In, hvor bibliotekets

Læs mere

Koncept 3, Skan og find det usete

Koncept 3, Skan og find det usete Koncept 3, Skan og find det usete Hvis en hjemmeside først optræder på side 10 i google søgeresultat er den praksis usynlig fordi meget få brugere bladrer om på side 10 i et søgeresultat. Tilsvarende er

Læs mere

GRØNNE PLETTER. Kampagnemanual til medlemmerne af Danske Planteskoler. grønne pletter.dk. 1. udgave, marts 2011

GRØNNE PLETTER. Kampagnemanual til medlemmerne af Danske Planteskoler. grønne pletter.dk. 1. udgave, marts 2011 GRØNNE PLETTER Kampagnemanual til medlemmerne af Danske Planteskoler 1. udgave, marts 2011 grønne pletter.dk 1 Nu får Danmark snart Grønne Pletter vær med til at gøre den nye kampagne fra Danske Planteskoler

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Underviser: Anne Katrine Lund, cand.mag. og ph.d. i retorik Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! med hjem Det får du ud af at deltage:

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop VUC workshop Effektiv online markedsføring af din VUC shop Dagens program: Del 0: Nye muligheder med VUC shoppen (BO) Del 1: Optimér din VUC-hjemmeside og få flere kursister 5 målepunkter på din online

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m.

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. - Guide fra BetterNow Juli 2012 - version 1.0 BetterNow Kristen Bernikowsgade 6 1105 Kbh. K www.betternow.dk

Læs mere

Spørgsmål & svar til App

Spørgsmål & svar til App Spørgsmål & svar til App De mest stillede spørgsmål til Myfone App en til iphone, Android & Windows Phone Hvordan kan man hente Flexfones app? Den kan hentes i Apples App Store, Androids Google Play &

Læs mere

INTRO PRIS. 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc.

INTRO PRIS. 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc. Kommuniker bedre med ny hjemmeside eller infoskærm! kr 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc. INTRO PRIS kr 8.995 INFOSKÆRM 42 Oplys klinikkens patienter med

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Nyhedsbreve dit effektive værktøj til mere salg dit ef Webskribenten 2011

Nyhedsbreve dit effektive værktøj til mere salg dit ef Webskribenten 2011 Nyhedsbreve dit effektive værktøj til mere salg Hvadskalvitaleom? vi Hvorfor udsende nyhedsbreve? Kom godt fra start Best practise Mailinglister og markedsføring Virker dit nyhedsbrev? Hvorfor e-nyhedsbreve?

Læs mere

Reklameanalysen 2013 Danskernes holdning til reklamer

Reklameanalysen 2013 Danskernes holdning til reklamer Reklameanalysen 2013 Danskernes holdning til reklamer Indhold Formål og metode Spørgeskema indhold Generel holdning Fanger opmærksomhed Reklame & irritation Brug Præference Baggrundsvariable 2 Reklameanalysen

Læs mere

Forsvarets uddannelser Elitekampagne 2009. IIA prisen 2009

Forsvarets uddannelser Elitekampagne 2009. IIA prisen 2009 Forsvarets uddannelser Elitekampagne 2009 IIA prisen 2009 Baggrund Kunden: Forsvaret Vigtig baggrundsviden: Forsvaret uddanner og udsender soldater til deltagelse i de internationale aktioner, som Danmark

Læs mere

Jyllands-Posten præsenterer..

Jyllands-Posten præsenterer.. præsenterer.. Tour holder læserne up-to-date med det vigtigste inden for bil, båd og camping. Et miks af nyheder, tests, råd og oplevelseshistorier er hovedingredienserne i Tour, ligesom fantastiske biler

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE Overblik over alt hvad du kan bruge for at gøre opmærksom på jeres arrangementer - HVEM TAGER DU MED? Sidste år var Danmark Spiser Sammen på næsten alles læber. Vi gentager successen

Læs mere

Kom godt i gang. Guide. inkludigi.dk

Kom godt i gang. Guide. inkludigi.dk Kom godt i gang Guide 1 Før du går i gang Kom godt i gang-guiden er til dig, der gerne vil arbejde med digitale teknologier til at understøtte inklusion i folkeskolen. Guiden hjælper dig igennem at designe

Læs mere

DANSKERNE & MAGASINER

DANSKERNE & MAGASINER DANSKERNE & MAGASINER MAGASINET - en mediegruppe med udfordringer Oplagstal falder Return to Print Kilde: Dansk Oplagskontrol DANSKERNE & MAGASINER - Hvad har vi undersøgt? Hvordan læser danskerne magasiner

Læs mere

OK-håndbogen. Inspiration og overblik til dig, der er tillidsrepræsentant eller ansat i en fagforening eller LO-sektion

OK-håndbogen. Inspiration og overblik til dig, der er tillidsrepræsentant eller ansat i en fagforening eller LO-sektion OK-håndbogen Inspiration og overblik til dig, der er tillidsrepræsentant eller ansat i en fagforening eller LO-sektion OK-indsatsen Oplysning om overenskomster 2011-2015 Det er os med overenskomster og

Læs mere

Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148

Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148 Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148 Elma ToolCheck side 2 Quick guide til Elma ToolCheck Det er nemt at komme i gang med at bruge Elma ToolCheck. Følg blot nedenstående vejledning,

Læs mere

Analytics for webshops

Analytics for webshops Analytics for webshops Agenda Hvorfor webanalyse? Korrekt opsætning Opsætning af mål E-handelssporing Saml data ét sted Kampagnesporing Evaluering af trafikkilder Evaluering af AdWords kampagner Evaluering

Læs mere

Alle vil have apps. En løsning til alle

Alle vil have apps. En løsning til alle Alle vil have apps Der er flere mobiltelefoner end indbyggere i Danmark 86 % af alle nye telefoner er en smartphone 20 % af alle søgninger på nettet er via mobiltelefon Over 80 % af alle køb indledes på

Læs mere

Gratis kontorpakke til din tablet

Gratis kontorpakke til din tablet OPRET, REDIGER OG LÆS DOKUMENTER PÅ DIN TABLET: Gratis kontorpakke til din tablet DET FÅR DU OVERBLIK SVÆRHEDSGRAD Let Middel Svær Tekstbehandling Præsentation Regneark FOR ENHEDER MED Android ios (Apple)

Læs mere

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 11-05-2015 Affaldshåndtering Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 Hans Rasmussen & Kevin Kumar ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Indhold Affaldshåndtering i Grønsted kommune... 2 Krav... 2 Design...

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Den intelligente bolig er lige om hjørnet

Den intelligente bolig er lige om hjørnet Af Jesper Andersen foto jan djenner Den intelligente bolig er lige om hjørnet Energistyring til private boliger er i rivende udvikling og vil i de kommende år blive hvermandseje. Vi har set nærmere på

Læs mere

Jeg vil gerne være kendt!

Jeg vil gerne være kendt! Jeg vil gerne være kendt! Frem i rampelyset det gi r vækst Vækstdagen 2011 Kommunikationsrådgiver Michael Trinskjær 10. februar 2011 Kommunikationsrådgiver; direktør og medejer i Aspekta Trinskjær A/S

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Apps og smartphones HMI. mobil devices og produktions-it. Anders Rolann, evikali A/S

Apps og smartphones HMI. mobil devices og produktions-it. Anders Rolann, evikali A/S Apps og smartphones HMI mobil devices og produktions-it Anders Rolann, evikali A/S Agenda Kort om evikali A/S Mobil Teknologi Smartdevices Fordele og ulemper ved smart devices Vision Brug af Apps i automation

Læs mere

ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand ticketbutler.io

ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand ticketbutler.io ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand Hvorfor skal andre snylte på jeres produkt? Jeres branding Du kender sikkert Eventbrite, Billetto, Ticketmaster eller et af de andre store billetsystemer. Og

Læs mere

Vejledning til indberetning af befordringsgodtgørelse via Min Kørsel

Vejledning til indberetning af befordringsgodtgørelse via Min Kørsel Vejledning til indberetning af befordringsgodtgørelse via Min Kørsel Introduktion Min Kørsel gør det muligt for dig at registrere arbejdsrelateret kørsel på stedet. Der indberettes via smartphone eller

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere