Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!"

Transkript

1 DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

2 HVAD BRUGER MAN ADGANGSKONTROL TIL? Adgangskontrol og andre former for registrering af personers og køretøjers adgang bliver anvendt overalt, hvor man ønsker en sikkerhed for, at ikkje-autoriserede personer/køretøjer kommer ind (eller ud) af et nærmere be-stemt område. Ligeledes anvendes systemerne for at kunne se HVEM, der bevæger sig ind/ud af et område, HVORNÅR dette sker samt ad HVILKE døre, porte, bomme eller pullerter, dette sker. HVORFOR ANVENDE REGISTRERING? I disse tider med en voksende kriminalitet, terrortrusler, industrispionage m.v., er det naturligvis af meget stor betydning, at sikre sig selv, sin virksomhed og sine værdier og viden på en forsvarlig måde. Dette gælder i virksomheder generelt, i vigtige, militære anlæg, forskningsområder, EDB-udvikling men også i specielle kontorer, rum og andre lokaliteter, der skal sikres mod uønsket adgang. Man kan også have adgangskontrol for køretøjer ind og ud af et parkeringsområde, virksomhedsparkering eller et boligområdes fællesparkering m.v. Med et adgangskontrolsystem ses alle bevægelser, aktiviteter og registreringer på skærm og/eller printer. Alt dette kan bruges som dokumentation over for brugere, myndigheder m.v. og det kan anvendes for en senere bearbejdning af alle disse data (ved f.eks. overørsler af timer, jobkontrol m.v. for lønregnskab eller andet). Nogle af DKC s adgangskontrolanlæg kan integreres med andre former for sikkerheds- og registreringssystemer, så som :! "#$ %&"'()'*&+!, -.*!#$ ) / & "# &! 2 - SOLARIUM - VASKERUM (maskiner, vand, sæbe, skyllemiddel, automater m.v.) - BRÆNDSTOF (olie, benzin, vand, el m.v.) - TID og/eller TURE - o.m.a. HVOR STORT SKAL SYSTEMET VÆRE? Da alle DKC s systemer er modulopbyggede og mange af Dem helt kundespecifikke, er det aldrig et problem at finde det helt rigtige system, der passer 100% til netop Dem og Deres virksomhed. Systemerne spænder fra enkeltdørs-anlæg til systemer med op til 400 døre og fra 1 til brugere. Man kan integrere andre sikkerhedsformer, så som alarmsystemer m.v. Et enkelt system kan køre som såkaldt multiselskabssystem, d.v.s. flere, lokale anlæg kan kobles til èt centralt sted, f.eks. et hovedkontor via modem, direkte kabelforbindelse eller via RadioLink (trådløs kommunikation). Dette gør dette system yderst velegnet til virksomheder, offentlige som private, med flere afdelinger/kontorer rundt omkring i ind- og udland og sorm har samme system overalt i sine afdelinger

3 HVILKET SYSTEM SKAL JEG VÆLGE? Dette afhænger naturligvis af den enkelte kundes behov, krav og ønsker. Skal systemet være med eller uden brug af en PC? Hvor mange døre (adgange) og hvor mange brugere? Hvad ønsker man af selve systemets software? Hvilke rapporter og loglister ønskes? og meget, meget mere. Aftal et møde med èn af vore konsulenter, som sammen med Dem vil udføre en grundig og tilbundsgående behovsanalyse, som munder ud i den rigtige løsning for Dem, herunder også med hensyn til fremtidens eventuelle ændrede eller større behov. Det er vigtigt, at få det rigtige system fra starten, også når det gælder eventuelle udbygninger m.v. HVILKE LÆSERTYPER VIL JEG HAVE I SYSTEMET? DKC s systemer inden for moderne adgangskontrol indeholder en lang række forskellige læsertyper, således at alle behov kan opfyldes : Magnetkortlæsere - Swipelæsere (kortet køres igennem læseren) - Motorlæsere, hvor kortet trækkes ind og skubbes ud automatisk (med eller uden sluge -funktion af kort) Berøringsfri læsere - Man holder sit kort eller sin tag op i en vis læseafstand fra læseren - Læseafstande kan variere mellem 6 cm og helt op til 3 meter Håndfri læsere - Man har sit kort eller sin tag i lommen og være i en vis læseafstand for at registreres - Kort eller tag kan også ligge i bilen - Kort eller tag kan være monteret på et køretøj - Læseafstande helt op til 6 meter Induktive læsere - Læseren skal blot berøres med et kort for at blive registreret Capkey-læsere (Dallas-læsere) - Læser en nøgle med en indbygget microchip i et bærestykke af plast eller metal - Læseren skal blot berøres i 1/100 sekund for at man er registreret - Meget robuste læsere, der stort set er vandalsikre - Læsere i mange varianter Kodelåse - Man indtaster en personlig kode (PIN-kode) - Anvendes også som forbikoblere m.v. i alarmsystemer Infrarøde læsere - Anvender håndsendere, der kan række helt op til 10 meter Stregkodelæsere - Læser kort eller billet med en stregkode Chipkortlæsere - Aflæser et kort med en indbygget chip (betalingskort eller kort med mange data om en bruger) Biometriske læsere - Aflæser finger- eller håndaftryk, øjets iris eller Deres stemme. Radiomodtager betjent med håndsendere - Med forskellige typer af håndsendere, kan man betjene døre, porte, bomme, pullerter m.v. Læsere kan endvidere være med flere typer af display s, tastatur for koder, F-taster for f.eks. jobkontrol m.v. Læserne kan være til enten inden- eller udendørs placering, til frem- eller indbygning, til placering på væg, i loft eller endda i jorden (håndfri læsere, så som bro-bizz og lign.). I visse tilfælde kan man også have flere læsertyper kombineret i samme kabinet.

4 DKC læsertyper til anvendelse i +)&()! (.*!3!." Berøringsfri læsere Man anvender kort eller såkaldte tag s, der blot skal holdes i en bestemt læseafstand fralæseren. Denne læseafstand kan variere fra 4 cm til 3 meter. Håndfri læsere Samme som berøringsfri læsere, blot behøver man ikke holde disse op foran læseren, idet disse kan sidde fastmonteret et eller andet sted på et køretøj, hænge i en strop om halsen eller blot ligge i tøjet. Læseafstand kan variere fra 90 cm til 10 meter. ISO magnetkortlæsere Til disse læsere anvendes plastkort eller karton, der er forsynet med en magnetstribe, der er kodet i spor 1, 2 eller 3 (eller flere spor på samme tid enten i HiCo eller LoCo). Læserne kan være af swipe-typen (man kører kortet igennem, som f.eks. Dankort) eller de kan være motoriserede (d.v.s. at kortet trækkes ind i maskinen automatisk og kommer retur, når det er indlæst). I nogle tilfælde kan disse være med sluge -funktion for opbrugte, ugyldige kort. Læserne kan være med tastatur for PIN-koder, med display og med F-taster. Capkey-læsere med Dallas-chip Disse læsere kan læse en nøgle med indbygget microchip i et bærestykke af metal eller plast. Fordelen er, at denne kun skal berøre læseren i en brøkdel af et sekund og er dermed meget anvendelig for personer med rystende hænder eller er svagtseende. Infrarøde læsere Fordelen ved disse læsere er den store læseafstand mellem denne og brugerens håndsender (helt op til 10 meter). Dog skal man være varsom med indfaldende sollys m.v. Induktive læsere Ikke så udbredte, men meget anvendelige på samme måde som Capkey-læsere. Disse kan læse kort i kreditkortstørrelse. Kortet skal berøre læserens flade for at registrere brugeren. Stregkodelæsere Disse læsere kan registrere kort af plast eller karton, papirbilletter eller andet, der er forsynet med en stregkode. Anvendes til både adgangskontrol, lagerstyring, billetter m.v., bl.a. til turbånd på Dyrehavsbakken. Chipkortlæsere Kortene for disse læsere kan indeholde en masse informationer i den indbyggede chip, der er placeret på kortet. Anvendes især i systemer, hvor man kan indlægge beløb (eller ture) med betaling forud, eller beløb, der kan trækkes på ens konto, bl.a. i vaskerier, solcentre, kantiner m.v. Biometriske læsere Disse nyeste, højteknologiske læsere aflæser og registrerer finger- og håndaftryk, øjets iris, stemmer eller aura m.v. Når disse bliver kombinerede med f.eks. en berøringsfri læser eller et kodetastatur, fås den højeste form for sikkerhed mod snyd. Kodetastaturer En masse forskellige kodetastaturer kan leveres også i kombination med alle vore andre typer af læsere, der er nævnt ovenfor. Kodetastaturer kan forsynes med F-taster. Billederne på denne side er kun eksempler på nogle ganske få læsertyper. Få en mere udførlig information om alle de enkelte læsere.

5 HVORFOR LADE LEVERE SYSTEMET? Fordi vor mangeårige erfaring indenfor adgangskontrolløsninger og dataopsamling i øvrigt, bevirker at vi kender, stort set, alle de forskellige behov, de enkelte kunder kan have til netop dette. Fordi vi altid sætter os i kundens sted, såvel som i de daglige brugeres sted (både administrativt og brugermæs-sigt af den enkelte bruger af systemet). Fordi vi er yderst fleksible og villige til at løse enhver opgave og opfylde mere eller mindre umulige krav. Fordi vore systemer er modulopbyggede, hvilket indebærer, at enhver kunde får den optimale løsning hèr og nu, og er alligevel sikret for fremtiden på en både tryg og enkel måde. Fordi vore systemer er gennemtestede, 100% driftsikre og utroligt brugervenlige. Fordi vi har meget konkurrencedygtige priser, både hvad angår anskaffelses- som driftspris efter installationen. Fordi vore teknikere vèd nøjagtigt, hvad der skal gøres, hvordan dette skal gøres (både sikkerhedsmæssigt og lovmæssigt) samt at de altid laver det på kortest mulige tid til lavest mulige pris. Fordi vi, også efter installationen og afleveringen af systemet til kunden, har en hurtig reaktionstid efter evt. tilkald og meget hurtig service også på dette punkt til yderst lave priser. Fordi en lang refferenceliste, over små såvel som store kunder alle med helt forskellige løsningsmodeller, beviser dette og kan fortælle om disses fleksibilitet, brugervenlighed og alsidighed. Fordi DKC altid prøver at udvikle, forbedre og smidiggøre systemerne, og - sammen med kunderne - er med til at udvikle nye måder at løse opgaverne på og nye features og muligheder bliver en del af standardsoftwaren. KORT SAGT : DKC har stor erfaring inden for området Systemerne har alle en meget høj grad af sikkerhed Alle systemer har stor brugervenlighed Utrolig fleksibilitet i opbygning og udvidelsesmuligheder Systemerne er modulopbyggede Alle har stor fremtidssikring Alle er kendetegnede ved stor driftsikkerhed DKC leverer til konkurrencedygtige anskaffelsespriser Lave driftsomkostninger er en selvfølge Godt samarbejde mellem kunde og DKC er en forudsætning DKC har mange tilfredse kunder, mange af disse gennem mange år Der foregår til stadighed et stort udviklingsarbejde DKC leverer fra helt små, enkle, systemer for 1 dør (med eller uden PC) Og naturligvis også større systemer for mange døre (med eller uden PC) Og så de helt store systemer med meget store databaser Multiløsninger med mange sammenkoblede anlæg DKC kan endvidere levere et utal af læser-typer DKC hovedproduktlinier er udover adgangskontrolsystemer følgende : Poletautomater Bomme Parkeringssystemer Alle former for : Billetautomater Pullerter Parkomater PLASTKORT Vekselautomater Dør-/Portautomatik Parkeringsbøjler ID-KORT Doseringsautomater Dør-/Porttelefoner Tælleapparater KLUBKORT Betalingsautomater Låsesystemer Spærrestativer MEDLEMSKORT Billetsystemer Afspærringssystemer Personkarrusseller BILLETTER Skrankesystemer Trafiklys Personmøller Ekspeditionssystemer ID-systemer Drejekryds

6 DKC ADGANGSKONTROLSYSTEMER Generelt (På næste side omtales vore forskellige systemer kort) PC-BASEREDE SYSTEMER PRODUKT : OMFATTER : Modulopbyggede Softwarepakker for de enkelte løsninger Centralenheder Fra 1 til 400 døre pr. centralenhed Dør-enheder for 2 læsere og 1 udgangstryk Op til brugere pr. centralenhed El-lås, dørkontakter m.v. tilsluttes dør-enheder Mange forskellige læsertype (se siden med læsere) Tekniske moduler for overvågning, kontrol og alarm Integreret tids- og jobkontrol Diverse medier for brugere til registrering : Integrerede tællesystemer (op / ned / beløb m.v.) - Magnetkort Stand-alone systemer for et anlæg på en lokalitet - Kort eller tag s for berøringsfri systemer eller - Kort eller tag s for håndfri systemer Såkaldte multiselskabssystemer, hvor flere, lokale - Infrarøde håndsendere (lang rækkevidde) anlæg er koblet til et centralt sted, f.eks. et - Berøringskort (induktive kort) hovedkontor eller lign. (via modem, kabelmæssigt - Capkey s (Dallas-chips) eller via RadioLink, som er trådløs) - Chipkort - Stregkodekort og billetter - Biometriske systemer for læsning af finger- og/eller håndaftryk, øjets iris eller genkendelse af stemme EGENSKABER : Brugervenlige, vandalsikre og effektive De fleste af systemerne kan udbygges efter behov Alle PC-baserede systemer giver en lang række fordele og en lang række af vigtige informationer Alle PC-baserede systemer kan udskrive mange rapporter, loglister m.v. Andre sikkerhedssystemer kan integreres, så som alarmer, tidsregistrering, jobkontrol og meget mere Endvidere leveres i mange tilfælde helt kundespecifikke løsninger, også softwaremæssigt STAND ALONE SYSTEMER (med eller uden brug af en PC) PRODUKT : OMFATTER : En eller flere centralenheder styrer døre. Centralenheder, med/uden tastatur for programmering m.v. Al programmering sker via hardwaren Læsere (mange typer se side med omtale af disse) eller i enkelte tilfælde via en bærbar PC. Udgangstryk Robuste systemer med flere forskellige I enkelte tilfælde også software, da nogle få af disse systemer læsertyper at vælge imellem. kan køre både med og uden brug af en tilsluttet PC. Fra 1-16 døre Fra brugere

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

Læs mere

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 3000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Et af DKC s adgangskontrolsystemer hedder 3000. Det er et

Læs mere

ADGANGSKONTROLSYSTEM - fra helt små stand-alone systemer til de allerstørste og netværksbaserede systemer

ADGANGSKONTROLSYSTEM - fra helt små stand-alone systemer til de allerstørste og netværksbaserede systemer DBM 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM - fra helt små stand-alone systemer til de allerstørste og netværksbaserede systemer D 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Siden 1986 har DIGIT adgangskontrolsystemer været markedsført

Læs mere

Polet-, veksel- og kortautomater

Polet-, veksel- og kortautomater DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Polet-, veksel- og kortautomater Mønt- og poletautomater - EMS 5x serien Med automaterne 55,

Læs mere

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort VASKERILØSNINGER for selvbetjente vaskerier Løsning 1 * Display og 8 funktionstaster * Udstedelse af RFID-kort * Genopladning af beløb på RFID-kort * Betaling for kort og genopladning med kontanter og

Læs mere

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Billet-, saldocheck -, upload- og betalingsterminaler KASSE Ethernet - eller RS232/485/422 Adgangskontrolsystem RFID-læsere Stregkodelæsere Læsere for

Læs mere

MAPT STANDARD SYSTEM

MAPT STANDARD SYSTEM DKC ApS Vordingborgvej 415 Telefon : 5663 3511 info@dkcadgang.dk DK-4690 Haslev Telefax : 5663 3611 www.dkcadgang.dk MAPT STANDARD SYSTEM ( Mobile Access Control, Payment & Ticketing ) Mobilt system for

Læs mere

EMS Parkerings Management System

EMS Parkerings Management System DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel.: +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk CVR : 31055075 EMS Parkerings Management System EMS 4000 Serie af Billet-, bookingog betalingsterminaler.

Læs mere

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

På hvilke genbrugspladser skal ordningen etableres og hvad er anlægsomkostningerne?

På hvilke genbrugspladser skal ordningen etableres og hvad er anlægsomkostningerne? På hvilke genbrugspladser skal ordningen etableres og hvad er anlægsomkostningerne? Klippekortmodel Vægtmodel Abonnementsmodel Der skal tages stilling til, hvor mange genbrugspladser i kommunen/oplandet,

Læs mere

MULTI ARENA STADION POOL OMRÅDE HOTEL CAMPING PLADS CAMPING PLADS BADE LAND 5. Restaurant 1 Reception. Minimarked. Familie rum.

MULTI ARENA STADION POOL OMRÅDE HOTEL CAMPING PLADS CAMPING PLADS BADE LAND 5. Restaurant 1 Reception. Minimarked. Familie rum. Restaurant Reception MULTI ARENA STADION CAMPING PLADS HOTEL Minimarked Grill- og iskiosk Restaurant CAMPING PLADS Toiletter HERRER Baderum HERRER Baderum DAMER Toiletter DAMER 3 5 4 8 6 0 9 7 3 POOL OMRÅDE

Læs mere

Diverse andre produkter

Diverse andre produkter Diverse andre produkter B 50 BÆRBARE LØSNINGER DKC leverer en masse trådløse og bærbare løsninger for såvel betalinger som datafangst, læser af brugermedier o.m.a. Se iøvrigt på de næste sider. Android

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

BILLETTERMINALER. BILLET- og KORTPRINTERE BILLET- og KORTDISPENSERE BILLET- og KORTVALIDATORER BILLET- og KORTLÆSERE. Bærbare BILLETPRINTERE

BILLETTERMINALER. BILLET- og KORTPRINTERE BILLET- og KORTDISPENSERE BILLET- og KORTVALIDATORER BILLET- og KORTLÆSERE. Bærbare BILLETPRINTERE Sikkerhed - frem for alt Med løsninger, der tilpasses DERES behov DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk BILLETTERMINALER

Læs mere

Moduler. Freight Volume SYSTEM. Intelligent Supply Chain. Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser.

Moduler. Freight Volume SYSTEM. Intelligent Supply Chain. Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser. Freight Volume SYSTEM Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser. Moduler Volumenmåler: Selve målingen foretages med lysgardiner som er meget robuste. Lyset er moduleret

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL Ver 3.7 INDHOLDSFORTEGNELSE BETJENING... side 3 TIL- OG FRAKOBLING... side 4 TILKOBLING NIVEAU 1... side 5 TIL- OG FRAKOBLING NIVEAU 2... side 6 TIL- OG FRAKOBLING

Læs mere

Her starter det gode købmandsskab

Her starter det gode købmandsskab Her starter det gode købmandsskab Varesikring Mærkning Kameraovervågning Kø-nummersystem Butiksindretning Kundetæller Skilte & Displays Service og support www.nordic-retail.com MÆRKNING Mærkning af varer

Læs mere

BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER

BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER PRÆSENTERER TOTALLØSNING med TURBÅND- og BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel. : +45 5663 3511 Fax : +45 5663 3611 Mail : info@dkcadgang.dk

Læs mere

Kravspecifikation For. Gruppen

Kravspecifikation For. Gruppen Kravspecifikation For Gruppen Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING...3 1.1 FORMÅL...3 1.2 REFERENCER...3 1.3 LÆSEVEJLEDNING...3 2. GENEREL BESKRIVELSE...4 2.1 SYSTEM BESKRIVELSE...4 2.2 SYSTEMETS FUNKTION...4

Læs mere

Fakta butikssystem. Lars Kornbek, Partner, Vitani A/S

Fakta butikssystem. Lars Kornbek, Partner, Vitani A/S Fakta butikssystem Lars Kornbek, Partner, Vitani A/S Formål Give et praktisk indblik i den pt. største biometriske installation på dansk grund (Skandinavien?). Hvilke overvejelser har Fakta haft og hvad

Læs mere

Brugervejledning PBS Flexi Mobil

Brugervejledning PBS Flexi Mobil Brugervejledning PBS lexi Mobil 1 GOD ORNØJELSE MED DIN NYE LEXI MOBIL! PBS lexi Mobil terminalen gennemfører transaktioner lynhurtigt stort set hvor som helst. Terminalen er baseret på den nyeste teknologi,

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

CLS - systemerne. Præsenterer. DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark. Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611

CLS - systemerne. Præsenterer. DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark. Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 Mail : info@dkcadgang.dk Web : www.dkcadgang.dk Præsenterer CLS - systemerne HOVEDKONTOR CENTRAL PC (server)

Læs mere

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere.

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR har siden 1991 været løsningen på intelligent kørselsafhængighed vha. computerstyring. Herved opnås en betydelig kapacitetsforøgelse,

Læs mere

TOTALSYSTEM. Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg, datafangst, booking- og udlejningssystemer.

TOTALSYSTEM. Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg, datafangst, booking- og udlejningssystemer. DKC ApS Telefon : +45 5663 3511 Vordingborgvej 415 Telefax : +45 5663 3611 DK-4690 Haslev www.dkcadgang.dk info@dkcadgang.dk TOTALSYSTEM Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg,

Læs mere

DGdoc.net. Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods GRATIS DEMOVERSION. Move forward with confidence

DGdoc.net. Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods GRATIS DEMOVERSION. Move forward with confidence PRØV GRATIS DEMOVERSION DGdoc.net Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods Move forward with confidence Håndteringen af transportdokumenter har aldrig

Læs mere

TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer

TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer Byggemarkederne har som regel store lagre med byggematerialer for at immødekomme deres kunders behov og ønsker. Dette

Læs mere

Eksempel på TUP-terminaler

Eksempel på TUP-terminaler Eksempel på TUP-terminaler i f.eks. forlystelsespark, vandland, museum m.v. Central administration PC-netværk Internet Intranet Mobilnet Central PC (server) switch Turbåndprintere /-encodere Plastkortprintere

Læs mere

Aptus Adgangskontrol Vi er glade for at kunne tilbyde ejendomsejere et komplet adgangssystem, som holder styr på nøgler og låse - samtidig med at det

Aptus Adgangskontrol Vi er glade for at kunne tilbyde ejendomsejere et komplet adgangssystem, som holder styr på nøgler og låse - samtidig med at det Aptus Adgangskontrol Vi er glade for at kunne tilbyde ejendomsejere et komplet adgangssystem, som holder styr på nøgler og låse - samtidig med at det skaber trygge og hyggelige boligmiljøer. INDHOLD Produktserierne

Læs mere

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler Fleksible sikkerhedsløsninger Fra beboelse til erhverv. AlphaVision ML alarmanlæg tilbyder, med

Læs mere

BILLETSYSTEMER HENVISNING TIL PLADS NR. SERVICEMINDED og VELUDDANNET PERSONALE. FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og PRINTER

BILLETSYSTEMER HENVISNING TIL PLADS NR. SERVICEMINDED og VELUDDANNET PERSONALE. FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og PRINTER BILLETSYSTEMER BILLET- AUTOMATER med PRINTERE og BETALING GRUPPE BILLETTER PERSONALE-BETJENT BILLETKØB KØRSELS- VEJLEDNINGER HENVISNING TIL PLADS NR. ABONNEMENT FORDELE FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og

Læs mere

Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering

Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering Vores vision: Europas førende udbyder af sikkerhed for mennesker og værdier Peter Junge, adm. direktør Vi tager sikker hånd om dine værdier

Læs mere

SERVICE & REGLER SÅDAN BRUGER DU ET ÅBENT BIBLIOTEK

SERVICE & REGLER SÅDAN BRUGER DU ET ÅBENT BIBLIOTEK SERVICE & REGLER SÅDAN BRUGER DU ET ÅBENT BIBLIOTEK 1 2 SERVICE & REGLER SÅDAN BRUGER DU ET ÅBENT BIBLIOTEK HVAD ER ET ÅBENT BIBLIOTEK? Det Åbne Bibliotek er en selvbetjeningsløsning, hvor du selv lukker

Læs mere

Programmering af CS1700-Proxlæser

Programmering af CS1700-Proxlæser Comfort CSx75 Programmering af CS1700-Proxlæser Introduktion CS1700 er en proxlæser og der kan tilsluttes op til 15 læser til CSx75-centralen. Du kan programmere CS1700 til passagekontrol i et eller flere

Læs mere

PowerCheck. Optimal vægtkontrol og kvalitetsinspektion. Highlights

PowerCheck. Optimal vægtkontrol og kvalitetsinspektion. Highlights PowerCheck Optimal vægtkontrol og kvalitetsinspektion Highlights High-Speed Checkvejning e-vejningskontrol Styring af fyldeproces Produktionsovervågning Integreret metaldetektor Fleksibelt, driftsikkert

Læs mere

Manual til PRO DK180

Manual til PRO DK180 Manual til PRO DK180 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen... 11 Indtastning af egen

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

Q-TRANSPORTMATERIEL A/S

Q-TRANSPORTMATERIEL A/S Q-TRANSPORTMATERIEL A/S Vejen til fremtiden går over intern materialehåndtering og logistik En totalleverandør, der kender din produktionsproces og dine problemstillinger og derfor kan diskutere løsninger

Læs mere

CS 2800 CS 2700 CS 2600

CS 2800 CS 2700 CS 2600 CS 2800 CS 2700 CS 2600 %HP UN: Hvor intet andet er angivet, vil fremgangsmåden beskrevet for CS 2800 også være gældende for CS 2600 og CS 2700 ,QGKROGVIRUWHJQHOVH Side 1 Generelt...3 1.1 Betjeningspanel

Læs mere

Programmering af trådløse modtagere (RF)

Programmering af trådløse modtagere (RF) Comfort CSx75 Programmering af trådløse modtagere (RF) Introduktion Centralerne CSx75 kan udvides med trådløse (RF) modtagere på 868 MHz og 433 MHz. Når en RF modtager er installeret på centralen, kan

Læs mere

AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed. Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer

AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed. Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer Enestående i sikkerhed En tryg og sikker bygning er det bedste miljø for, at dine medarbejdere

Læs mere

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ Optimer interaktionen i undervisningslokalet og effekten af din undervisning med en.

Læs mere

EASI POS KASSETERMINALSYSTEM

EASI POS KASSETERMINALSYSTEM EasiPos er opbygget med industriel standardhardware og flere forskellige touch-skærme kan tilbydes - lige fra low-cost CRT-skærme til passive og aktive LCD-skærme. Håndholdt udstyr, bl.a. PDA's og scannere

Læs mere

Måle- og blandingsudstyr

Måle- og blandingsudstyr kap-dk 0-0-, 0. Måle- og blandingsudstyr kap-dk 0-0-, 0. Måle- og blandingsudstyr Viskositetsbæger DIN mm DIN mm, viskositetsbæger for at opnå en præcis sprøjteviskositet. Viskositetsbæger Lup En god og

Læs mere

Brunata WebMon Visual Mobile BrunataNet. online registrering og præsentation af energiog vandforbrug, temperatur og luftfugtighed

Brunata WebMon Visual Mobile BrunataNet. online registrering og præsentation af energiog vandforbrug, temperatur og luftfugtighed Brunata WebMon Visual Mobile BrunataNet online registrering og præsentation af energiog vandforbrug, temperatur og luftfugtighed WebMon Visual Mobile Det mobile laboratorium I forbindelse med opgaver i

Læs mere

Hjertestarter. Leasing Salg Rådgivning. totalløsninger. Din indsats redder menneskeliv

Hjertestarter. Leasing Salg Rådgivning. totalløsninger. Din indsats redder menneskeliv Hjertestarter totalløsninger Leasing Salg Rådgivning Din indsats redder menneskeliv Hvorfor hjertestarter?... 4 Når I har besluttet jer for at købe en hjertestarter, er der mange spørgsmål, der melder

Læs mere

Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v.

Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v. DKC ApS Vordingborgvej 415, 4690 Haslev Tel. : 56 63 35 11 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v. Effektive, sikre

Læs mere

Velkommen til visuel demo på SOSWEB

Velkommen til visuel demo på SOSWEB Velkommen til visuel demo på SOSWEB SOSWEB er en web- baseret totalløsning til styring af alle de aktiviteter, som nutidens virksomheder skal håndtere indenfor miljø- og sikkerhed. Både når det gælder

Læs mere

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum.

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum. G S M K E Y M o b i l t e l e f o n s o m n ø g l e o g a d g a n g s k o n t r o l R U K O G S M K E Y - T R Å D L Ø S S T Y R I N G A F S I K R I N G O G A D G A N G S K O N T R O L Nu får danske virksomheder

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

Besøg Danfoss produktion og lær om Label Print Server

Besøg Danfoss produktion og lær om Label Print Server SEMINAR 28. JUBI I NORDBORG SEMINAR 28. JUNI I NORDBORG INVITATION: Besøg Danfoss produktion og lær om Label Print Server Central styring: Overblik over alle virksomhedens etiketlayouts Myndigheds- eller

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Den automatiske sanseforventningsproces

Den automatiske sanseforventningsproces Den automatiske sanseforventningsproces Af forsknings- og institutleder Flemming Jensen Det kunne ikke gøres enklere. Jeg ved, at for nogle ser meget teoretisk ud, mens det for andre måske endda er for

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

Easy-808/808A Manual Easy2Access A/S Easy-808 Fingerprint lock

Easy-808/808A Manual Easy2Access A/S Easy-808 Fingerprint lock Easy-808/808A Manual 1 Dansk brugervejledning Indledning: Tak for at du benytter vores Fingeraftrykslås EASY-808. Denne manual indeholder vejledning til installation og brug. Venligst læs denne manual

Læs mere

Er transportbranchen klar til 38 % stigning?

Er transportbranchen klar til 38 % stigning? Er transportbranchen klar til 38 % stigning? Fremtidens transport bliver global og der bliver rigeligt af den. Alt tyder på at behovet for transport vil stige voldsomt frem til 2010 og videre ud i fremtiden

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

IPW eformular Pro. brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer

IPW eformular Pro. brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer IPW eformular Pro brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer Er kravene til dokumentation ved at udvikle sig til en tidsrøver snarere end en hjælp, eller kniber det med at få fulgt

Læs mere

> Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet

> Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet > Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet Betalingssystem EC OneTouch G for Nortec vaskemaskiner type EC Hydros QW7-QW15 og for Nortec tørretumblere type ST11-ST19 samt ST11HP-ST19HP

Læs mere

UniLock System 10. Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser. Version 2.0 Revision 150508

UniLock System 10. Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser. Version 2.0 Revision 150508 UniLock System 10 Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser Projekt PRJ172 Version 2.0 Revision 150508 T535 er en motorlæser til montering i forplade, som læser både chipkort og magnetkort. Med T535 er

Læs mere

Intelligente IT-systemer

Intelligente IT-systemer Intelligente IT-systemer Fleksibel, integreret data-processing Alsidige faciliteter Totalstyring af vareflow Produktions- og lagerstyring Wireless kommunikation Sporbarhedsregistrering Nem etiketdesign

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE Side 1 til den udendørssirene Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en

Læs mere

Phonic Ear A/S. Vores opgave er at tilbyde løsninger, der bedst muligt tilgodeser og støtter den menneskelige hørelse

Phonic Ear A/S. Vores opgave er at tilbyde løsninger, der bedst muligt tilgodeser og støtter den menneskelige hørelse Lydguiden Phonic Ear A/S Vores opgave er at tilbyde løsninger, der bedst muligt tilgodeser og støtter den menneskelige hørelse Et dansk selskab i en stor koncern Phonic Ear A/S er et danskejet selskab

Læs mere

Prt 1. Projekt legetøj. Gr.3

Prt 1. Projekt legetøj. Gr.3 Prt 1. Projekt legetøj. Gr.3 Christina Hansen Caspar Hall Rene Møller Michael Gertsen Søren Kirstejn Jonas Bloch Riisgaard Lærere: Kim Apitz Christian lystager Arne Noer Jan Blaastrup Problemformulering

Læs mere

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Her er opstillet en række krav, det er vigtigt og relevant, at kunden stiller til sit kommende adgangskontrolsystem. Et forkert valg kan medføre, at

Læs mere

Introduktion. HomeSecure 433MHz Trådløst Tastatur manual: 13-04-2015

Introduktion. HomeSecure 433MHz Trådløst Tastatur manual: 13-04-2015 Introduktion Nogle pakker indeholder et trådløst tastatur. Ellers er det muligt at tilkøbe. Denne manual omhandler kun, hvordan tastaturet kobles til HomeSecure BASIC V2 alarmsystem. Strøm indikator: Lyser

Læs mere

Brugermanual til NaboLink enhederne: BaseLink V02 KeyLink V02 AlarmLink V02 Revision 16.03.2016. Indholdsfortegnelse:

Brugermanual til NaboLink enhederne: BaseLink V02 KeyLink V02 AlarmLink V02 Revision 16.03.2016. Indholdsfortegnelse: Brugermanual til NaboLink enhederne: Indholdsfortegnelse: BaseLink V02 KeyLink V02 AlarmLink V02 Revision 16.03.2016 1 Side 1. Standard sæt indeholder.... 2 2. AlarmLink indeholder.... 2 3. Udvidet sæt

Læs mere

PR 2000 Proximity-læser Art. Nr.: 460002 Installationsmanual

PR 2000 Proximity-læser Art. Nr.: 460002 Installationsmanual PR 2000 Proximity-læser Art. Nr.: 460002 Installationsmanual PR2000v.2 Inst.Man. DANjun12 Side 2 CT 2000 Prox Indholdsfortegnelse Side 1. Generelt... 3 2. Programmering... 4 2.1 Programmering med ConLan

Læs mere

LK IHC Standard. El-installationen til den moderne bolig

LK IHC Standard. El-installationen til den moderne bolig LK IHC Standard El-installationen til den moderne bolig El i den moderne bolig El-installationen i den moderne bolig bør i dag være udført med LK IHC. Udover alle de almindeligt kendte el-funktioner, vil

Læs mere

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Ny Unik Bolig 4 version på trapperne Det er nu ca. 2 år siden, at første version af Unik Bolig 4 blev lanceret. Siden da er der blevet arbejdet hårdt på at forbedre versionen og finde på nye smarte ting

Læs mere

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport Aflastningen til Deres personale Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport s-max c-max U2 SDM7 www.aat-online.de s-max 160 kg Utila ALS 300 Ved sygetransport sker det ofte at patienten skal

Læs mere

Rådhus- og regionsbetjente

Rådhus- og regionsbetjente F O A F A G O G A R B E J D E Rådhus- og regionsbetjente V VI VED HVAD I L I V med opgaver som posthåndtering trykning edb- og it-vedligeholdelse alarmer bygningsvedligeholdelse klima vagtområdet chaufføropgaver

Læs mere

Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien

Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien For nogen tid siden efterlyste jeg i et forum et nyt ord for håndflash, da det nok ikke er det mest logiske

Læs mere

Håndtering af penge Et opslagsværk Café Rejseladen

Håndtering af penge Et opslagsværk Café Rejseladen Håndtering af penge Et opslagsværk Café Rejseladen Find svar på Hvordan laver jeg? Hvad gør jeg hvis? Kort og godt en førstehjælpskasse til frivillige i Café Rejseladen Café Rejseladen håndbog håndering

Læs mere

SVØMMEHAL System EMS ENTRY

SVØMMEHAL System EMS ENTRY SVØMMEHAL System EMS ENTRY Med følgende integrerede løsninger for Adgangskontrolanlæg Betalingssystemer Tællesystem m.v. BAR Diverse udgange til f.eks. : Varmtvandsbassin SPA-pool Solarium Restaurant Fitness

Læs mere

HVU Højvakuum. Geovent A/S

HVU Højvakuum. Geovent A/S HVU Højvakuum Samlet eller modulopbygget. Geovent tager udgangspunkt i din situation og leverer den optimale løsning til dit behov for højvakuum. Se nogle af mulighederne. Geovent A/S Hovedgaden 8,DK-8831Løgstrup

Læs mere

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER NYHED ST660 Trådløst system KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper, Campingvogn og bil Komplette Kamerasystemer WWW.JEPOTECH.DK KAMERA SYSTEMER og

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

DGMF Kursus i Digitalcentralen. Rev. 19 / 11-2009 Poul Erik Christiansen. DiMAX 1200Z Digitalcentral

DGMF Kursus i Digitalcentralen. Rev. 19 / 11-2009 Poul Erik Christiansen. DiMAX 1200Z Digitalcentral DGMF Kursus i Digitalcentralen. Rev. 19 / 11-2009 Poul Erik Christiansen DiMAX 1200Z Digitalcentral Funktioner i DiMAX -valgfri Strømstyrke 4, 7, 12 Amp. -separat programmerings udtag -spændingsbegrænsning

Læs mere

UniLock System 10. Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser. Version 2.0 Revision

UniLock System 10. Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser. Version 2.0 Revision UniLock System 10 Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser Projekt PRJ172 Version 2.0 Revision 160914 T535 er en motorlæser til montering i forplade, som læser både chipkort og magnetkort. Med T535 er

Læs mere

CODY UNIVERSAL 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2.

CODY UNIVERSAL 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2. Den nye model har nogle gode fordele, nu kan man montere 2 enheder direkte på printet. Forskellige tastaturer (standart folie / metal, smal model /

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

PORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER. tormatic. tormatic GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER. Din tormatic forhandler

PORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER. tormatic. tormatic GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER. Din tormatic forhandler . novoferm group GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER PORTMOTORER Din forhandler. novoferm group WN 020 564 08/2006 www..de Kvaliteten af vores produkter

Læs mere

Interview med paramediciner Dino Pedersen

Interview med paramediciner Dino Pedersen Interview med paramediciner Dino Pedersen Dato: 1. november 2011 Interview: Så kan vi lige starte med dit navn, så? Paramediciner: Mit navn det er Dino Pedersen. Interviewer: Pedersen? Paramediciner: Dino

Læs mere

discovery evo Alsidighedens mester

discovery evo Alsidighedens mester discovery evo Alsidighedens mester Der findes en Discovery Evo til ethvert formål. Da vi lancerede Discovery, var tanken helt ny. Et skarpt, enkelt og brugervenligt koncept, hvor et enkelt armatur opfylder

Læs mere

HACH LANGE EVITA System

HACH LANGE EVITA System DOC273.58.00089.Sep05 HACH LANGE EVITA System Tele Metric System Introduktion Denne instruktion beskriver både den mekaniske installation og tilslutningen af TMS (Tele Metri System) modulet til USC 6000/7000

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE Der er i dag stor fokus på fødevarer og dermed også på fødevareindustrien. Forbrugerne stiller stadig større krav til blandt andet

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af drikkevandet er en tillidssag Når man har ansvar for vores drikkevand, er sikkerheden på de forskellige bygninger meget vigtig.

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

PRODUKT KATALOG. www.safecall.dk

PRODUKT KATALOG. www.safecall.dk PRODUKT KATALOG 2016 www.safecall.dk Om safecall Safecall har leveret GPS systemer til mennesker med orienteringsbesvær i 11 år. Vores produkter er tilpasset således at de kan betjenes uden forkundskaber

Læs mere