CykelSportMessen. Brochure Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse"

Transkript

1 Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena

2 Historien om så første gang dagens lys i efteråret Messen blev skabt på baggrund af en forbrugeranalyse af ønsker og behov til detailmarkedet for cykler, udstyr samt andet relevant tilbehør inde for high-end markedet. består i dag af en Vest og en Øst-messe, der afholdes hvert efterår i hhv. Arena Midt i Kjellerup og Roskilde Kongrescenter. Og at messerne afholdes i efteråret er helt bevidst. Hvert år introduceres alle nyhederne indenfor Race og MTB, på verdens største cykelmesse i Tyskland, som afholdes i slutningen af august. Ved at afholde i hhv. ultimo oktober og primo november, har de Race- og MTB-interesserede en unik mulighed for at se og prøve det nyeste grej og cykler for den kommende sæson, ofte før det overhovedet kommer i butikkerne. Messerne besøges årligt af op mod cykelentusiaster, der er et særdeles købelystent publikum, og Cykel- SportMessen er hurtigt vokset til at være den største messe for cykel- og tri-entusiaster i Skandinavien, med sin brede vifte af udstillere, mærker og produkter. Hvert år bestræber vi os på at gøre messerne endnu bedre for vores udstillere og de besøgende, og vi kan med glæde meddele, at i 2015 vil Øst-messen blive udvidet med over 70 %.

3 Vest Arena Midt, 24. og 25. oktober 2015 Hasselvej 15, 8620 Kjellerup Arena Midt i Kjellerup blev indviet i i april 2010, og er et moderne halbyggeri, som rummer alle faciliteter til såvel sportslige som kulturelle arrangementer. Kjellerup er centralt beliggende ca. 15 km nordvest for Silkeborg, på vej mod Viborg nemt at komme til og med over 350 gratis P-pladser. Ud over udstillingsarealet på ca m 2, råder vi over forskellige lounges/ mødelokaler og en foyergade, hvor der også er mulighed for at opbygge stande, samt café og restaurant. Øst Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena, 7. og 8. november 2015 Møllehusvej 15, 4000 Roskilde Roskilde Kongrescenter er centralt beliggende, midt på Sjælland og nem at komme til med både bil, tog og bus. Ved messecenteret er der over 750 gratis P-pladser. Vi råder over fire haller, to foyer, mellemarealer og arkade samt café og restaurant. Derudover vil der være mulighed for at disponere over mødelokaler efter aftale og særskilt betaling. Hal A: ca. 800 m 2 Hal B: ca. 950 m 2 Hal C: ca m 2 Hal D: ca m 2 Hal D I 2015 bliver Øst-messen udvidet med en fjerde hal, hal D på ca m 2. Udvidelsen sker på baggrund af en overvældende efterspørgsel fra de besøgende, om bl.a. etablering af testbane, hvor det vil være muligt at afprøve alle de nyeste modeller. Hal D er den nyeste af hallerne i Roskilde Kongrescenter og blev indviet i foråret Med sine ca m 2, udgør den nu den største af de fire haller.

4 Dette opnår du som udstiller: På kun 2 weekender kommer I, i kontakt med tusindvis af cykel- og triatlon-interesserede, der søger information om alt det nye, som rører sig på markedet. Muligheden for at skabe en stor omsætning på messerne. Flere forretninger går hvert år i samarbejde med grossister og importører på disse messer, idet mange af disse ikke ønsker at sælge direkte til forbrugeren. En stor kontaktflade og udvidet netværket til gavn for den daglige forretning. Direkte markedsføring af virksomheden på vores hjemmeside i form af navn og logo, samt kort beskrivelse og link til egen hjemmeside. markedsføres bredt i annoncer, nyhedsbreve, på internettet, sociale medier mv., hvilket løbende giver mange tusinde påvirkninger i løbet af året. Produkter Antallet af udstillere og produkter har udviklet sig meget siden den første messe i Hvert år vises et stort udvalg af de største mærker på de to messer. Dette giver de besøgende en unik mulighed for at se, prøve og købe stortset alt, hvad hjertet kan begære inde for cykler og relateret udstyr, uanset om det er race, MTB eller tri. Derudover byder messerne på et stort udbud, når det gælder rejser, træning, ernæring og meget andet. Et bredt samspil mellem butikker og webshops, importører og producenter har gjort dette muligt og giver udstillerne en unik mulighed for både at få introduceret de nyeste produkter, skabe salg samt få præsenteret deres budskab direkte til forbrugeren. Foredrag og aktiviteter Fra den store scene, som vil danne rammen om forskellige foredrag og spændende indslag i løbet af messedagene, vil den enkelte udstiller også have mulighed for at lave korte indslag som f.eks. produktpræsentationer mv., mod særskilt betaling. Kontakt os venligst for yderligere information og tilbud på leje af scene. Mad og drikke Hos café og restaurant i de to messecentre, vil vore udstillere have rig mulighed for at få stillet, både den lille og den store sult. Begge steder vil der være mulighed for at indtage en lækker udstillerfrokost, i form af buffet, inkl. drikkevare, begge messedage. Der vil også være mulighed for at bestille morgenmad til messedagene samt sandwich til opstillingsdagen. Kontakt os venligst for særskilt forplejnings-tilmelding.

5 Markedsføring Som udstiller på, vil I blive markedsført bredt via forskellige elektroniske og trykte medier. Sociale Medier vil i større grad blive markedsført via vores Facebook-side. Her vil der bl.a. løbende blive lagt information op omkring nyheder på messerne, nye foredragsholdere, konkurrencer og meget andet. Derudover vil vores udstillere have mulighed for at lave korte indlæg med f.eks. tilbud, som kan lægges på vores Facebook-side. Dagbladsannoncer Op til messerne vil der blive indsat annoncer i forskellige dagblade. Annoncerne anvendes bl.a. til den løbende reklame for begge messer samt billetsalg hertil. I 2014 blev der f.eks. anvendt følgende dagblade; Politikken, Jyllands-Posten, BT og Søndagsavisen samt diverse lokale dagblade. Internetbaseret annoncering mv. markedsføres desuden bredt på internettet. Bl.a. i form af elektroniske annoncer på forskellige dagblade og specialmagasiner, samt i form af adskillige webbannere. I 2014 blev der f.eks. annonceret på Politikken, BT og Feltet.dk. Desuden blev der indsat webbanner på f.eks. Feltet.dk, Cykel-Motion Danmark og Cykelmagasinet. Magasinannoncer annoncerer hvert år i forskellige specialmagasiner. I 2014 blev der op til begge messer f.eks. annonceret i Cykel-Motion Danmark, Cykelmagasinet og CyclingPlanet. Nyhedsbreve Hver måned udsendes der nyhedsbrev gennem vores database på over adresser. Nyhedsbrevene forsyner forbrugerne med informationer omkring alt det nye der sker op til, og under messerne. Der køres løbende konkurrencer, hvor der trækkes lod om præmier, sponsoreret af vores udstillere. Dette er en fantastisk mulighed for at få ekstra eksponering op til messerne. I august, september, oktober og november udsendes der 2-3 nyhedsbreve hver måned. Som udstiller er det også muligt at komme med i et af vores nyhedsbreve, efter aftale og særskilt betaling. Så har I gode tilbud og nyheder som I gerne vil have eksponeret yderligere er dette også en fantastisk mulighed. Indlægget lægges samtidig op på vores Facebook-side. Hjemmeside Vores hjemmesiden har årligt over besøgende, og her kan man finde alle vigtige informationer omkring messerne, udstillerne, konkurrencer samt meget andet. Pressemeddelelse Forud for begge messer, udsendes pressemeddelelse til ca medier, heriblandt adskillige radio- og tv-stationer, dagblade, mv.

6 Præmiesponsor Hvert år kører to onlinekonkurrencer, én for hver messe, hvor der trækkes lod blandt alle billetter købt online. Hertil udloddes der en række præmier, sponsoreret af vores udstillere. Som præmiesponsor vil I blive eksponeret via hjemmeside, nyhedsbreve og Facebook. Kontakt os venligst for yderligere information om at blive præmiesponsor for. Udstillerbilletter Som udstiller på, har I muligheden for at købe publikumsbilletter til særdeles fordelagtige priser: Én-dagsbillet pr. stk. 30 kr. ex. moms (normalpris 40 kr. ex. moms) To-dagsbillet pr. stk. 55 kr. ex. moms (normalpris 68 kr. ex. moms) Stand opbygning Som udstiller på, vil ens stand have pålagt gulvtæppe (Royal Blue), samt et fremført strømstik på 7A. Begge er inkluderet i m 2 -prisen. Gennem vores faste samarbejdspartner PHservice, kan vi tilbyde vores udstillere alt inde for stand opbygning, f.eks. friser, vægge, spots, og meget andet, til særdeles fordelagtige priser. Ønsker I en anden farve gulvtæppe er dette også muligt, for en merpris på 15 kr. pr. m 2. Det er også muligt at leje borde og stole via messecentrene. Bestillingsskema med priser og tidsfrist kan findes på

7 Book jeres stand nu Kunne I tænke jer at udstille? Besøg vores hjemmeside hvor I kan tilmelde jer. Her finder I også eksempler på standstørrelser fra Priser 2015 Vest m 2 -pris markedsføringstillæg kr. 425,- ex. moms kr ,- ex. moms (pr. stand, pr. udstiller) Øst m 2 -pris markedsføringstillæg kr. 449,- ex. moms kr ,- ex. moms (pr. stand, pr. udstiller) (m 2 -prisen inkluderer pålagt og bortfjernet tæppe, el-kabel på 7 A fremført til standen, samt gratis wi-fi. Andet standmateriel såsom vægge er ikke med i prisen, men kan bestilles særskilt hos vores faste samarbejdspartner, PHservice) Har I spørgsmål er I altid velkommen til at sende os en mail på info@cykelsportmessen.dk, eller ringe på tlf i tidsrummet; man-tors kl og fre kl Ved bestilling af stand på begge messer, opnår I automatisk 10 % rabat på m 2 -prisen. Vi glæder os til at se jer på til efteråret. Med venlig hilsen Jan Marker

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse 2017 Bliv udstiller på skandinaviens største cykel- og triatlonmesse ØST 11.-12. november Roskilde Kongrescenter 25.-26. november MESSE C, Fredericia VEST Velkommen til CykelSportMessen - Skandinaviens

Læs mere

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE 2018 Danmarks første sikkerhedsmesse for forbrugere ØST 7.- 8. april Roskilde Kongrescenter 21.- 22. april Messe C, FredericiaVEST Velkommen til den nye forbrugermesse

Læs mere

Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse

Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse VEST 26.-27. oktober 20.-21. marts 9.-10. november 7.-8. marts 2019 2020 Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse BOOK STAND NU! Velkommen til CykelSportMessen Skandinaviens bedste cykel- & triatlonmessen

Læs mere

KICK- START STANDE FORÅRETS SALG ENTRÉ GRATIS. Endnu ledige. Nu 10% rabat FOR JERES MESSEGÆSTER. - mød over 20.000 købedygtige nordjyder!

KICK- START STANDE FORÅRETS SALG ENTRÉ GRATIS. Endnu ledige. Nu 10% rabat FOR JERES MESSEGÆSTER. - mød over 20.000 købedygtige nordjyder! DET NYE Nu 10% rabat PÅ STANDEN VED BESTILLING FØR 1. NOVEMBER 2011 KICK- START FORÅRETS SALG - mød over 20.000 købedygtige nordjyder! GRATIS ENTRÉ FOR JERES MESSEGÆSTER Endnu ledige STANDE - SE STANDPLAN

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015. Brancheudstillingen. Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter

IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015. Brancheudstillingen. Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015 Brancheudstillingen Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter Danmarks unikke fagmesse Kom helt tæt på de ledende medarbejdere på idræts- og

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

Boligen.nu. 10.-11. september 2011 på Holbæk Havn 22.-23. oktober 2011 i Roskilde Kongrescenter

Boligen.nu. 10.-11. september 2011 på Holbæk Havn 22.-23. oktober 2011 i Roskilde Kongrescenter Boligen.nu 10.-11. september 2011 på Holbæk Havn 22.-23. oktober 2011 i Roskilde Kongrescenter Boligen.nu er regionens største byg- og boligmesse. På messen præsenteres det nyeste indenfor boligindretning.

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Sjælland, Roskilde. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden på Sjælland,

Læs mere

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Ledertræf på tværs Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Agenda - Danmarks Bowling Forbund - Hvad kan vi gøre som klub - Affiliate partner - Gode ideer - Stars & Strikes eksempel - Spørgsmål Salg & Marketing

Læs mere

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 F RÅRS MESSE INFO Hammel Forårs Messe er blevet en stor succes, de sidste 2 år, med henholdsvis 2.000 & 2.500 glade publikummer og over 60 entusiastiske

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

VVS17.dk. Velkommen til Kick-Off

VVS17.dk. Velkommen til Kick-Off Velkommen til Kick-Off Dagens program: kl. 9.45 Registrering, kaffe og morgenbrød kl. 10.00 Velkomst og gennemgang af praktiske oplysninger og deadlines v/michael Helm kl. 10.30 Salg og kommunikation v/michael

Læs mere

Kreative. dage 18. Nordens største kreative messe

Kreative. dage 18. Nordens største kreative messe Kreative dage 18 Nordens største kreative messe 26.-28. OKTOBER 2018 den 10. kreative dage Velkommen som udstiller på jubilæumsudgaven af Kreative Dage den 10. i rækken. Det skal naturligvis fejres, så

Læs mere

Bil og Livsstils Messe ved Golf & Fun Park, Marielyst for hele familien den 25. og 26. juni 2016

Bil og Livsstils Messe ved Golf & Fun Park, Marielyst for hele familien den 25. og 26. juni 2016 Bil og Livsstils Messe ved Golf & Fun Park, Marielyst for hele familien den 25. og 26. juni 2016 Golf & Fun Park inviterer til bil og livsstils messe i samarbejde med bilforhandlerne og cityforeninger,

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

Fokus, viden kvalitet &

Fokus, viden kvalitet & Fokus, viden kvalitet & Evne, handle& vilje til at De besøgende på NutriFair ved, hvad de går efter. De er fagfolk, beslutningstagere og nøglepersoner i landbruget, og de kommer for at handle og hente

Læs mere

Deltag på messen for Danmarks mest købestærke publikum 50+

Deltag på messen for Danmarks mest købestærke publikum 50+ Messen for det købestærke publikum 4. 6. oktober 2013 Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Deltag på messen for Danmarks mest købestærke publikum 50+ Messen for det købestærke publikum

Læs mere

Velkommen til Cykelbazar.dk

Velkommen til Cykelbazar.dk 16/17 Velkommen til Cykelbazar.dk Danmarks største handelsportal for cykler Cykelbazar er stedet hvor du køber og sælger nye og brugte cykler på Danmarks første dedikerede cykelbazar. Køb, sælg eller søg

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION AARHUS

UDSTILLER INFORMATION AARHUS UDSTILLER INFORMATION AARHUS 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Østjylland, Aarhus. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

International Inner Wheel Convention

International Inner Wheel Convention Invitation til SPONSORERING & UDSTILLING International Inner Wheel Convention 7-9 maj 2015 København, Danmark Velkommen til København! Invitation 16. International Inner Wheel Convention i København 2015

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Sjælland, Roskilde. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden på Sjælland,

Læs mere

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger DET AKTIVE MØDESTED Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger Teambuilding og workshops Alle former for firmafester Sjove konkurrencer og spil Receptioner ARENA MIDT Arena

Læs mere

Mød nye kunder, og plej gode relationer på Danmarks største elfagmesse.

Mød nye kunder, og plej gode relationer på Danmarks største elfagmesse. EL & TEKNIK 2016 DANMARKS STØRSTE ELFAGMESSE 10.-12. MAJ 2016 I ODENSE CONGRESS CENTER UDVID DIN FORRETNING PÅ EL & TEKNIK 2016! Mød nye kunder, og plej gode relationer på Danmarks største elfagmesse.

Læs mere

Invitation til FVD s vandværksudstillinger

Invitation til FVD s vandværksudstillinger Invitation til FVD s vandværksudstillinger Roskilde fredag den 30. januar og Aars fredag den 20. marts 2015 FVD-udstilling Roskilde og Aars! FVD inviterer til udstilling: Fredag den 30. januar 2015 i Roskilde

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

PRISER 17 MAKEIT HAPPEN

PRISER 17 MAKEIT HAPPEN PRISER 17 MAKEIT HAPPEN MAKEITHAPPEN 17 Kære (kommende) samarbejdspartner Efter et succesfuldt første år med Esbjergs nye Iværksættermesse, #MakeitHappen, er vi nu klar til at skyde år 2 i gang. Selve

Læs mere

Telefonnummer og oversigt over forhandlere skal indsamles til opfølgning på udsendte flyers m.m. 4

Telefonnummer og oversigt over forhandlere skal indsamles til opfølgning på udsendte flyers m.m. 4 Markedsføringsplan FR 2015-16 Måned Aktivitet Deadline for produktion November 15 Website: Ny Platform Ansvarlig Udsende brochure til Nordtyske klubber (Tysk version af FR) Team Rynkeby koncept Oplæring

Læs mere

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 Ryk direkte i fængsel og vær med til at bryde muren for både grønne Start Ups og hårdkogte serieiværksættere! 1 BRYD MUREN OG INDTAG FÆNGSLET! Vær med til

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

Tilbud du ikke plejer at få. Side 1

Tilbud du ikke plejer at få. Side 1 Tilbud du ikke plejer at få Side 1 Side 2 Vores opskrift på succes. Stædighed og gode forbindelser. Med mere end 50 års erfaring med tilbudsformidling og et kundegrundlag i millionstørrelsen kan vi eksponere

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

Fit Fun. and. 5. 7. oktober 2012. 8. - 10. november 2013

Fit Fun. and. 5. 7. oktober 2012. 8. - 10. november 2013 NYT SPORTS UNIVERS Fit Fun and 5. 7. oktober 2012 Vær med, når aktive danskere springer ud i alverdens sportsgrene på vores nye, store oplevelsesbaserede sportsmesse 8. - 10. november 2013 En eksplosion

Læs mere

Sammen står vi stærkere!

Sammen står vi stærkere! Sammen står vi stærkere! Bliv en del af vores MICE Netværk Fælles markedsføring af alle erhvervsturisme aktører 2014 Styrken ligger i forskelligheden Bliv partner i MICE Netværket hos VisitNordsjælland

Læs mere

SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE

SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE Et samarbejde med AC Horsens betyder, National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens største handelsnetværk

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE!

INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE! INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE! Flere cyklister i din kommune giver sundere borgere og en renere by med mindre trængsel og mere liv. Vi cykler til arbejde 1.- 31. MAJ 2012 Vi cykler

Læs mere

WEBPROFFEN webdesign & online marketing

WEBPROFFEN webdesign & online marketing WEBPROFFEN webdesign & online marketing PRODUKTER 2016 HOVEDPRODUKTER STANDARD ADVANCED PREMIUM 4495,- 7495,- 9995,- UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN ENKELT BRUGER ENKELT BRUGER MULTI BRUGER

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Sydjylland, Vejle. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden i Østjylland,

Læs mere

Deltag. Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014

Deltag. Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014 Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014 Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Deltag på messen for Danmarks mest købestærke publikum Seniorerne vil leve livet - hele livet

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION ODENSE

UDSTILLER INFORMATION ODENSE UDSTILLER INFORMATION ODENSE 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Fyn, Odense. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Velkommen til. Ebberup Loppemarked marts i Ebberup Hallerne

Velkommen til. Ebberup Loppemarked marts i Ebberup Hallerne Velkommen til 2. - 3. marts 2019 i Ebberup Hallerne 9180 1679 Velkommen til Loppemarked Standlejere kan komme ind i hallerne med effekter og stille op: Fredag 17.00-20.00 Lørdag 06.00-09.00 Søndag 07.00-09.00

Læs mere

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data Golf dyrkes af en attraktiv målgruppe Bliv partner Danmarks grønneste golfbane Hvorfor Hørsholm Golf Faciliteter Hørsholm Golf har en moderne og kommerciel tilgang til golfsporten, og vi tager vores relationer

Læs mere

SPONSORKONCEPT. Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19

SPONSORKONCEPT. Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19 SPONSORKONCEPT Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19 Ønsker din virksomhed at støtte talenterne i AC Horsens, har I her muligheden. Hele sponsoratet går til talentudviklingen i AC Horses. I kan blive

Læs mere

Fra tirsdag kl. 12.00 er der stand-værter til rådighed for udstillerne i hele messeområdet.

Fra tirsdag kl. 12.00 er der stand-værter til rådighed for udstillerne i hele messeområdet. 14-02-2013 Udstillermanual Aarhus Standinformationer Tilmelding Deadline for tilmelding til Skolemessen er den 11. oktober 2012 Kvadratmeterpris Standleje 1100,- kr. pr. m 2. Prisen inkluderer grå eller

Læs mere

CASA Arena Horsens. STOFA-TRIBUNE BAGVÆG 100 x 600 CM. B + A EKSPONERING 100 x 600 CM 3-D 3-D 3-D TÅRNVÆG CASA ARENA HORSENS

CASA Arena Horsens. STOFA-TRIBUNE BAGVÆG 100 x 600 CM. B + A EKSPONERING 100 x 600 CM 3-D 3-D 3-D TÅRNVÆG CASA ARENA HORSENS CASA Arena Horsens AC HORSENS ADMINISTRATION 3. SAL FAMILIEAFSNIT STOFA-TRIBUNE BAGVÆG 100 x 600 CM B + A EKSPONERING 100 x 600 CM STORSKÆRM UDEHOLD SYD-TRIBUNE 3. SAL SKYBOXE - 2. SAL HANSEN/NISSEN LOUNGE

Læs mere

MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste

MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste Fakta om MEDICA/COMPAMED Internationale udbydere indenfor indretning, udstyr og produkter til hospitaler og klinikker samles den 12. - 15. november

Læs mere

SAMARBEJDSKLUB 2018/19

SAMARBEJDSKLUB 2018/19 SAMARBEJDSKLUB 2018/19 VISION TTH Holstebro ønsker med netværket af samarbejdsklubber at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland. TTH Holstebro vil som håndboldflagskib gå forrest. Velkommen

Læs mere

2. September 2017 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT

2. September 2017 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT 2. September 2017 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT Run to the beat powered by Bang & Olufsen Run to the beat tilbyder jeres virksomhed en mulighed for at linke til Danmarks eneste motionsløb med musikken som omdrejningspunkt.

Læs mere

Dansk Agro-Business i Brasilien

Dansk Agro-Business i Brasilien Invitation inviterer hermed til at deltage i et fælles eksportfremstød i Brasilien for den danske agro-business sektor med deltagelse på udstillingen AGRISHOW, som afholdes i Riberão Preto, delstaten São

Læs mere

Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet

Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet MEDIEKIT 2014 Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet Fremvisning... 2 Priser... 3 Affiliate annoncører

Læs mere

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD PÅ RETTE KURS I 2015 kan alle bådinteresserede igen lave en samlet pejling på årets spændende bådnyheder og alt det nyeste indenfor tilbehør, når

Læs mere

aktive forbrugere i 2020 Virksomheder Inden for et år

aktive forbrugere i 2020 Virksomheder Inden for et år Dayli / 19.12.2018 / 2 Dayli er en helt ny måde at tænke tilbud og markedsføre til dine kunder. Som i helt ny. Interesseret? aktive forbrugere i 2020 Virksomheder Inden for et år Dayli / 19.12.2018 / 3

Læs mere

Case: Messearrangør Sund Livstil

Case: Messearrangør Sund Livstil Case: Messearrangør Sund Livstil Opsummering Livstils messen er en årlig event. Arrangøren har altid udført markedsføring gennem print og TV, samt mail, men målgruppen fanges ikke længere gennem traditionelle

Læs mere

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen!

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen! AKTIV AKTØR 2018 Bliv Aktiv Aktør og indgå i et samarbejde, hvor vi i fællesskab markedsfører Holstebro og omegn. Sammen udvikler vi turismen! VisitHolstebro AKTIV AKTØR 2018 Enheden for Erhverv og Turisme

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

SPONSORKONCEPT. National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk

SPONSORKONCEPT. National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk SPONSORKONCEPT Et samarbejde med AC Horsens betyder, National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk Fleksibilitet er nøgleordet

Læs mere

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Vi i Team Odsherred arbejder med markedsføringsprojekter, med fokus på hele Odsherred. Hvilke projekter, der sættes

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2014 INFO Side 1 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og betaling

Læs mere

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

AUTO SHOW DENMARK 2018 UDSTILLER- OG SPONSORBROCHURE

AUTO SHOW DENMARK 2018 UDSTILLER- OG SPONSORBROCHURE AUTO SHOW DENMARK 2018 UDSTILLER- OG SPONSORBROCHURE DANMARKS STØRSTE BILSHOW 11. - 12. AUGUST 2018 ODENSE CONGRESS CENTER Over 15.000 mennesker besøgte Odense Congress Center til den første udgave af

Læs mere

Udsigt til udbytte SEPTEMBER 2019 MESSE C - FREDERICIA

Udsigt til udbytte SEPTEMBER 2019 MESSE C - FREDERICIA Udsigt til udbytte 14. - 15. SEPTEMBER 2019 MESSE C - FREDERICIA Overskud til oplevelser 2019 FERIEHUSMESSEN - UDSIGT TIL UDBYTTE Feriehusmessen 2019 er et nyt forum for nuværende og potentielle ejere

Læs mere

3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT

3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT 3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT Run to the beat powered by Bang & Olufsen Run to the beat tilbyder jeres virksomhed en mulighed for at linke til Danmarks eneste motionsløb med musikken som omdrejningspunkt.

Læs mere

Roskilde Airshow 2013 Københavns Lufthavn Roskilde August

Roskilde Airshow 2013 Københavns Lufthavn Roskilde August Roskilde Airshow 2013 Københavns Lufthavn Roskilde 17-18 August Indholdsfortegnelse Danmarks bedste Airshow. Side 3 Sponsor pakke oversigt... Side 4 GULD Sponsor pakke.. Side 5 SØLV Sponsor pakke... Side

Læs mere

Indhold: Spar Nord glæder sig for fjerde gang til The Tall Ships Races i Aalborg. Oktober 2014. Nyhedsbrev nr. 1

Indhold: Spar Nord glæder sig for fjerde gang til The Tall Ships Races i Aalborg. Oktober 2014. Nyhedsbrev nr. 1 The tall ships races 2015 Aalborg Nyhedsbrev nr. 1 Oktober 2014 Velkommen til det første nyhedsbrev for The Tall Ships Races 2015 Aalborg. Frem til begivenheden afholdes fra den 1. til den 4. august 2015,

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

Oftede Stillede Spørgsmål

Oftede Stillede Spørgsmål Oftede Stillede Spørgsmål Værd at vide om Shopbox Hvorfor bruge Shopbox? Mere end 3 millioner danskere bruger dagligt Facebook, Google og læser e-mail på nettet. Med Shopbox kan virksomheder drage fordel

Læs mere

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9 Kommunikation Hjemmeside 2 Intranet 3 Sociale medier 4 Reklamekampagner 5 Aktiviteter / events 8 360 graders kommunikation 9 Kontakt til pressen 10 damkjær & vesterager 1 Hjemmeside ECCOs hjemmeside har

Læs mere

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere

Læs mere

Vingsted Hotel & Konferencecenter

Vingsted Hotel & Konferencecenter R U T L U B K, 6 T 1 0 Æ 2 R D ID I T I R F OG EN G N I TILL S D U E CH N A R r æt s d i å e re p d j e b edar m e d eden l r o F og råde m o r kultu t Tirsdag 31. maj 2016 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted

Læs mere

HILLERØD PÅSKECUP 2019

HILLERØD PÅSKECUP 2019 HILLERØD PÅSKECUP 2019 VELKOMMEN TIL HILLERØD PÅSKECUP 2019 Det er med stolthed og glæde at vi igen i år kan invitere Jer til Hillerød Påskecup. I Hillerød Håndboldklub er fællesskab og sammenhold vores

Læs mere

East Export Network Øst Magasinet

East Export Network Øst Magasinet . East-X-Net Videnpark Trekantområdet Vesterballevej 5, 7000 Fredericia tlf.: 26-926554 mail: mail@east-x-net.dk web: www.east-x-net.dk East Export Network Øst Magasinet Udarbejdet af: East-X-Net Odinsgade

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2013 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. RECEPTION 2. KONFERENCE 3. KONGRES 4. VEST 5. ØST 1

Læs mere

Danmarks STØRSTE. kreative messe 25.-27. oktober 2013. MESSE C, Fredericia

Danmarks STØRSTE. kreative messe 25.-27. oktober 2013. MESSE C, Fredericia dage 2013 Danmarks STØRSTE kreative messe 25.-27. oktober 2013 MESSE C, Fredericia SuCCESEN vokser. Knap 200 udstillere var med på tre travle og intensive messedage, da Kreative Dage i 2012 satte besøgsrekord

Læs mere

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland I det følgende har jeg skrevet refleksioner, spørgsmål og tanker vedr. hvilke områder jeg ser i kan forbedre og måske bør se nærmere på. Tankerne er inddelt

Læs mere

Se video her ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT

Se video her ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT Se video her 1 UNIVERSET 4 MAGASINER Distribution 120.000 ekspl. af hver udgave + Cykelbutikker, Skoda og via Danmarks Cykel Union 2015 DIT BRAND ONLINE Cyclingplanet.dk / facebook Aller Medias 30 platforme

Læs mere

DANMARK SÆSON VERSION 5 OPDATERET FORÅR/SOMMER 2015

DANMARK SÆSON VERSION 5 OPDATERET FORÅR/SOMMER 2015 DANMARK SÆSON 51 2015 VERSION 5 OPDATERET 21.08.2014 FORÅR/SOMMER 2015 FORÅR/SOMMER 2015 SÆSON 51 Her præsenteres programmet for Skoringen sæson 51 1. halvår 2015. Der kan ske ændringer inden sæsonen går

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR. Copyright Infospray Media

TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR. Copyright Infospray Media TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR Kære ven Det kan ofte være en udfordring af skulle sælge sine produkter eller services. Især hvis man er nystartet, ikke har et stort netværk eller måske har lidt

Læs mere

Skolefoto med glæde i fokus

Skolefoto med glæde i fokus Skolefoto med glæde i fokus Gladere billeder Med Skolefoto Glad er det aldrig bare sort og hvidt. Vores mission er at skabe gladere billeder, elever og forældre. Vi kombinerer mange års erfaring i skolefotografering

Læs mere

Ølfestival i København 23. 25. maj 2013

Ølfestival i København 23. 25. maj 2013 April 2013 Kære udstiller på Ølfestival 2013 Vi glæder os rigtig meget til at se jer i TAP I. Nu vil vi bede jer om at give tilbagemelding på diverse oplysninger vedrørende bl.a. salg af udstillervarer

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

En enestående platform for markedsføring

En enestående platform for markedsføring bygge- og boligudstilling En enestående platform for markedsføring Udstillingen hos Byggecentrum er en vigtig del af et samlet inspirations- og læringscenter, hvor viden om produkter og løsninger udveksles

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Bogforum Sponsorater

Bogforum Sponsorater Bogforum 2019 - Sponsorater Bogforum 2019, der finder sted i Bellacenteret på Amager i dagene 15. til 17 november, forventes at tiltrække 40.000 besøgene, 1.000 mediefolk og ca. 300 udstillere. Bogforum

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

Praktisk information

Praktisk information Efteråret 2018 Praktisk information...se på side 3 Information om 18 og 79-midler...Se på side 4 Åbent hus i Tinghuset...Se på side 5 Åbent hus/aftenarrangement i Tinghuset...Se på side 6 Frivillig fredag...se

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere