Biskop Steen Skovsgaard (SSK) Lolland-Falsters Stift

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Biskop Steen Skovsgaard (SSK) Lolland-Falsters Stift"

Transkript

1 5. marts 2015 Dok.nr.: 26500/15 BNO/HNN STIFTSRÅDET Beretning fra mødet i stiftsrådet onsdag den 25. februar 2015 i Lolland-Falsters Stift Biskop Steen Skovsgaard (SSK) Lolland-Falsters Stift Domprovst Ole Opstrup (OO) Maribo Domprovsti Provst Anne Birgitte Villadsen (ABV) Lolland Østre Provsti Sognepræst Per Møller (PM) Maribo Domprovsti Sognepræst Rebekka Maria Kristensen (RMK) Utterslev Herredskirke-Løjtofte Pastorat Sognepræst Margrethe Tøttrup (MT) Stubbekøbing Falster Provsti Niels Reinhold Nielsen (NRN) Nykøbing F. Sogns Menighedsråd Steen Henriksen (SH) Kasserer, Tingsted Sogns Menighedsråd Lolland Vestre Provsti Mette Tangaa Jensen(Næstformand) (MT) Formand, Skt. Nikolai Sogns Menighedsråd Susan Rasmussen (SR) Gloslunde-Græshave-Dannemare-Tillitse Sognes Menighedsråd Lolland Østre Provsti: Knud Erik Rasmussen (KER) Formand, Våbensted-Engestofte Sognes Menighedsråd Ebbe Balck Sørensen (EBS), Herritslev Sogns Menighedsråd Maribo Domprovsti Bent Normann Olsen(Formand) (BNO) Formand, Maribo Domsogns Menighedsråd Fra Stiftsadministrationen deltog stiftskontorchef Helle Samson (HS) Stiftskasserer Frans Rasmussen (FR) og Chefkonsulent Henrik N. Nielsen (HNN, ref) Der var afbud fra Susanne Møller (SM) Formand, Vejleby Sogns Menighedsråd

2 Der var forinden møde udsendt følgende dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Økonomi a. Stiftsmidlerne pr. 31. december 2014 v/stiftskasserer b. Fastsættelse af rentesatser for ind- og udlån i stiftsmidler for 2016 (oplæg ved stiftskasserer). Formand og biskop indstiller til at udlåns- og indlånsrente fastholdes på 2 % pro anno. c. Bevilgede lån og frigivne embedskapitaler pr. 31. december 2014 d. Ændring af bekendtgørelse for stifternes fælles kapitalforvaltning sættes i bero e. Undersøgelse af stiftsrådets brug af nyhedsbrevet fra Bestyrelsen for Stifternes Kapitalforvaltning a. Stiftsbidraget Regnskabet udviser et overskud på 5.166,49 kroner b. Ansøgning fra Birgit Mikkelsen om kroner til afvikling af internationalt møde i Society Birgitta Europe (SBE) i 2016 (2 bilag). c. Principansøgning fra Pilgrimscentret om kroner årligt til drift af centret i perioden d. Ansøgning fra Merete Bandak om kroner til finansiering af hendes deltagelse i kursus på TPC i april 2015 om nye salmer og sange m.m. e. Forslag fra formand og biskop om hensættelse/budgettering af kroner i 2016 til fejringen af 600 året for indvielsen af Domkirken samme år f. Ansøgning fra stiftsadministrationen om forhøjelse af dækningsbidrag for kommunikationsmedarbejder fra til kroner årligt i 2015 samt til kroner i 2017 g. Udmelding af økonomisk ramme for det bindende stiftsbidrag i Indstilling fra formand og biskop om forøgelse fra kroner i 2014 og 2015 til kroner i Udmelding til menighedsråd og provstiudvalg skal ske senest den 1. marts Orientering ved formanden: Status vedrørende udbetaling af LAG midler - projekt om nye kirkecykelruter i Nordøstfalster. Fælles stiftsrådsmøde lørdag den 12. september 2015.

3 Invitation til inspirations og informationsmøde om den 21. marts 2015 om Himmelske Dage den maj Orientering ved biskoppen: Fejringen den 4. maj 2015 af 70 året for befrielsen forberedelsesgruppe. Visitatser. Teologisk formidlingstjeneste. Landemode. SYLF/Sydsjællands og Lolland-Falsters Skoletjeneste. Strukturovervejelser. 5. Udvalgene: Oversigt over udvalgene under stiftsrådet (eftersendes). Eventuelle rettelser indberettes til stiftsadministrationen af formanden for udvalget. Årsberetning 2014 fra Diakoniudvalget samt referat fra mødet den 29. januar Orientering fra stiftsadministrationen: Fyraftensmøder mellem stiftsadministration og menighedsråd. Kommunikation med menighedsrådene. Menighedsråd på jeres måde. 7. Eventuelt. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af punkt 2.2 h. Ansøgning om støtte til database for nye salmer Syng Nyt. 2. Økonomi a. Stiftsmidlerne pr. 31. december 2014 v/stiftskasserer FR gennemgik den udsendte oversigt. Årsrapporten for 2014 udsendes til stiftsrådet med beretningen fra mødet gav et overskud på kroner, primært som følge af kursgevinster. Det akkumulerede overskud udgør pr i alt kroner. EBS bemærkede, at forventningerne til renteindtægterne i 2015 er lavere end resultat for Udlånsprocenten var ved årets udgang på 80 %. Oversigten blev taget til efterretning. Oversigten udgør bilag 1 til denne beretning. b. Fastsættelse af rentesatser for ind- og udlån i stiftsmidler for 2016 (oplæg ved stiftskasserer). Formand og biskop indstiller til at udlåns- og indlånsrente fastholdes på 2 % pro anno. FR gennemgik oversigt med prognose for udviklingen i stiftsmidlerne ved forskellige rentesatser. Det besluttedes at fastholde indlåns- og udlånsrenten på 2 % i 2016.

4 c. Bevilgede lån og frigivne embedskapitaler pr. 31. december 2014 Den udsendte oversigte pr blev taget til efterretning. Oversigten udgør bilag 2 til denne beretning. d. Ændring af bekendtgørelse for stifternes fælles kapitalforvaltning sættes i bero EBS redegjorde kort for Kapitalbestyrelsens tanker bag investeringslinjen. Der er tilfredshed med resultatet på 4,3 %, der ligger over markedets gennemsnit på 3,7 %. I perioden er resultatet på 15 % mod det gennerelle markeds 13 %. Der er tilfredshed med de to kapitalforvaltere. Ministeriets meddelelse om at en ændring af bekendtgørelsen er stillet i bero, blev taget til efterretning. e. Undersøgelse af stiftsrådets brug af nyhedsbrevet fra Bestyrelsen for Stifternes Kapitalforvaltning 2.2. Det aftaltes, at medlemmerne af stiftsrådet indsender besvarelser til HNN senest den 1. april a. Stiftsbidraget Regnskabet udviser et overskud på 5.166,49 kroner Regnskabet blev taget til efterretning. BNO bemærkede i relation til punkt 3, at der udestår en afklaring med Landliv A/S i forbindelse med afslutningen af kirkeruteprojektet. Punktet tages op på mødet den 7. maj b. Ansøgning fra Birgit Mikkelsen om kroner til afvikling af internationalt møde i Society Birgitta Europe (SBE) i 2016 (2 bilag). Der blev bevilget op til kroner. c. Principansøgning fra Pilgrimscentret om kroner årligt til drift af centret i perioden SSK bemærkede, at der er afsat en halvtidsstilling via præsternes lønsum. Ansættelsestidspunktet fastsættes snarest og vil indtil videre gælde et år frem. Der bevilgedes kroner årligt i tre år til Foreningen Pilgrimshuset med virkning fra 1. januar Af bevillingen kan op til kroner anvendes til dækning af udgifter for pilgrimspræsten i forbindelse med rejser, kurser m.v. I det omfang foreningen igangsætter driften af pilgrimscentret i 2015 rykkes bevillingsperioden tilsvarende. De øvrige kroner bevilges til dækning af driftsudgifter forbundet med ejendommen, der rummer pilgrimscentrets aktiviteter. Bevillingen for 2. og 3. år, betinges af, at der fremsendes reviderede årsregnskaber med årsberetning til stiftsrådet inden den 15. april, i det efterfølgende år, og at pilgrimscentret er i drift. Det overlades til formanden at fastsætte sædvanlige bevillingsvilkår. d. Ansøgning fra Merete Bandak om kroner til finansiering af hendes deltagelse i kursus på TPC i april 2015 om nye salmer og sange m.m.

5 Det ansøgte beløb blev bevilget. e. Forslag fra formand og biskop om hensættelse/budgettering af kroner i 2016 til fejringen af 600 året for indvielsen af Domkirken samme år Der bevilgedes op til kroner som ansøgt af budgettet for f. Ansøgning fra stiftsadministrationen om forhøjelse af dækningsbidrag for kommunikationsmedarbejder fra til kroner årligt i 2015 samt til kroner i 2017 Der bevilgedes kroner i 2015, kroner i 2016 og Det samlede bidrag vedrørende kommunikationsmedarbejder udgør herefter kroner i 2015 og kroner i henholdsvis 2016 og g. Udmelding af økonomisk ramme for det bindende stiftsbidrag i Indstilling fra formand og biskop om forøgelse fra kroner i 2014 og 2015 til kroner i Udmelding til menighedsråd og provstiudvalg skal ske senest den 1. marts Det bindende stiftsbidrag forhøjes med kroner til kroner i h. Ansøgning om støtte til Syng Nyt en database for nye salmer. Det besluttedes at meddele afslag, da formålet skønnes at ligge udenfor stiftsrådets naturlige indsatsområder. 3. Orientering ved formanden: Status vedrørende udbetaling af LAG midler - projekt om nye kirkecykelruter i Nordøstfalster. Udsat jf a Fælles stiftsrådsmøde lørdag den 12. september BNO anbefalede, at flere medlemmer af stiftsrådet deltager i mødet. Invitation til inspirations og informationsmøde om den 21. marts 2015 om Himmelske Dage den maj 2016 BNO oplyste, at han deltager den 21. marts. 4. Orientering ved biskoppen: Fejringen den 4. maj 2015 af 70 året for befrielsen forberedelsesgruppe. SSK oplyste, at Sognepræst Per Møller, og Susanne Møller, formand i Vejleby Menighedsråd sammen i samarbejde med SSK arrangeret et fællesmøde på Torvet i Maribo i forlængelse af Gudstjeneste og Fakkeloptog. Lolland Kommunes borgmester deltager også og holder tale på torvet.

6 Visitatser. SSK oplyste, at han vil gennemføre en håndfuld visitatser i Teologisk formidlingstjeneste. SSK orienterede om initiativet med en teologisk formidlingstjeneste med samtalesteder om tro. Landemode. SSK bemærkede, at Landemodet nu er rykket tilbage til en hverdag, da forsøget med afholdelse en lørdag ikke har vist sig som et brugbart alternativ. SYLF/Sydsjællands og Lolland-Falsters Skoletjeneste. Der arbejdes på at skabe de juridiske rammer for SYLF, og den midlertidige bestyrelses LF-afdeling har møde med stiftsadministrationen den 24. marts om sagen. Strukturovervejelser. 5. Udvalgene: Halsted-Aunede og Fulgse-Krønge-Torslunde pastorater er under overvejelse. Oversigt over udvalgene under stiftsrådet (eftersendes). Eventuelle rettelser indberettes til stiftsadministrationen af formanden for udvalget. HNN udleverede revideret oversigt fra februar Bemærkninger og rettelser sendes til HNN. Årsberetning 2014 fra Diakoniudvalget samt referat fra mødet den 29. januar Orientering fra stiftsadministrationen: Fyraftensmøder mellem stiftsadministration og menighedsråd. HS oplyste, at stiftsadministrationen har arrangeret et it-kursus og to fyraftensmøder i februar og marts måned Fyraftensmødet den 11. marts 2015 flyttes til maj måned grundet sammenfald med generalforsamling i Distriktsforeningen for Menighedsråd. Kommunikation med menighedsrådene. HS henviste til det nye orienteringsbrev Bindestregen, der udkom første gang i begyndelsen af februar måned 2015, og som tænkes udgivet en gang om måneden. Med Bindestregen håber stiftsadministrationen at nå bedre ud til menighedsrådene med relevante oplysninger og nyheder samt at skabe yderligere fokus på brug af Den Digitale Arbejdsplads. Menighedsråd på jeres måde.

7 HS orienterede om arbejdet med projektet og de forventninger, der ligger til stiftsadministrationerne i fremtiden om at definere fælles standarder for opgavevaretagelsen. 7. Eventuelt. SR oplyste, at hun beklageligvis er forhindret i at deltage i en rejse til Palæstina arrangeret af Folkekirkens Nødhjælps Råd. Med venlig hilsen Bent Normann Olsen Formand

Biskop Steen Skovsgaard (SSK) Lolland-Falsters Stift

Biskop Steen Skovsgaard (SSK) Lolland-Falsters Stift Dato Dok.nr.: 145009/14 / HNN STIFTSRÅDET Beretning fra mødet i stiftsrådet mandag den 15. december 2014 i Lolland-Falsters Stift Biskop Steen Skovsgaard (SSK) Lolland-Falsters Stift Domprovst Ole Opstrup

Læs mere

Beretning fra mødet i Stiftsrådet den 29. april 2014. Deltagere i mødet. Menighedsråd. Menighedsråd

Beretning fra mødet i Stiftsrådet den 29. april 2014. Deltagere i mødet. Menighedsråd. Menighedsråd Stiftsrådet Dok.nr.: 52083/14 Beretning fra mødet i Stiftsrådet den 29. april 2014 Deltagere i mødet Biskop Steen Skovsgaard (SSK) Lolland-Falsters Stift Domprovst Ole Opstrup (OO) Maribo Domprovsti Provst

Læs mere

Sognepræst Per Møller (PM) Maribo Domprovsti Sognepræst Rebekka Maria Kristensen (RMK) Utterslev Herredskirke-Løjtofte Pastorat

Sognepræst Per Møller (PM) Maribo Domprovsti Sognepræst Rebekka Maria Kristensen (RMK) Utterslev Herredskirke-Løjtofte Pastorat 3. november 2014 Dok.nr.: 123770/14 HNN STIFTSRÅDET Beretning fra mødet i stiftsrådet onsdag den 29. oktober 2014 i Lolland-Falsters Stift Biskop Steen Skovsgaard (SSK) Lolland-Falsters Stift Domprovst

Læs mere

Sognepræst Rebekka Maria Kristensen (RMK) Utterslev-Herredskirke-Løjtofte Pastorat Sognepræst Margrethe Tøttrup (MT) Stubbekøbing

Sognepræst Rebekka Maria Kristensen (RMK) Utterslev-Herredskirke-Løjtofte Pastorat Sognepræst Margrethe Tøttrup (MT) Stubbekøbing Til medlemmerne af stiftsrådet 12. maj 2015 i Lolland-Falsters Stift Dok.nr. 51613-15 HNN/tabs Beretning fra stiftsrådsmøde i Lolland-Falsters Stift torsdag d. 7. maj 2015 kl. 16.00 18.00 i Bispegårdens

Læs mere

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Onsdag den 17. november 2010. Følgende deltog i mødet: Biskop Steen Skovsgaard Provst Jens Lose Domprovst

Læs mere

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift onsdag d. 19. maj 2010. Følgende deltog i mødet: Biskop Steen Skovsgaard Provst Jens Lose Domprovst Ole

Læs mere

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift mandag den 12. september 2011

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift mandag den 12. september 2011 Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift mandag den 12. september 2011 Følgende deltog i mødet: Bent Normann Olsen, formand Erik Rasmussen, næstformand Sognepræst Ulla Schou Rasmussen

Læs mere

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift onsdag den 29. februar 2012

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift onsdag den 29. februar 2012 Stiftsrådet Dok.nr.: 25369/12 Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift onsdag den 29. februar 2012 Følgende deltog i mødet: Bent Normann Olsen, formand Susanne Høgh Nielsen Steen Skovsgaard

Læs mere

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift tirsdag den 24. september 2013

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift tirsdag den 24. september 2013 Notat Stiftsrådet Dok.nr.: 102680-13 HNN/tabs Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift tirsdag den 24. september 2013 Følgende deltog i mødet: Bent Normann Olsen, formand (BNO) Steen

Læs mere

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift torsdag d. 11. februar 2010. Dok. nr. 10/26641/10 Følgende deltog i mødet: Biskop Steen Skovsgaard Provst

Læs mere

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift tirsdag den 22. november 2011

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift tirsdag den 22. november 2011 Stiftsrådet Dok.nr.: 109650/11 Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift tirsdag den 22. november 2011 Følgende deltog i mødet: Bent Normann Olsen, formand Erik Rasmussen, næstformand

Læs mere

Referat Lolland-Falsters Stift Møder

Referat Lolland-Falsters Stift Møder Referat Lolland-Falsters Stift Møder Stiftsrådsmøde den 17. maj 2018 d. 17-05-2018, 10:00, Deltagere: Steen Erik Henriksen, Knud-Erik Rasmussen, Susan Rasmussen, Rebekka Maria Brandt Kristensen, Niels

Læs mere

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift onsdag den 20. februar 2013

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift onsdag den 20. februar 2013 Dok.nr.: 16810/13 Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift onsdag den 20. februar 2013 Følgende deltog i mødet: Bent Normann Olsen, formand (BNO) Steen Skovsgaard (SSK) Sognepræst John

Læs mere

Referat Lolland-Falsters Stift Møder

Referat Lolland-Falsters Stift Møder Referat Lolland-Falsters Stift Møder Stiftsrådsmøde den 25. september 2018 - d. 25-09-2018 kl. 09:30 til 12:30 Deltagere: Steen Erik Henriksen, Knud-Erik Rasmussen, Rebekka Maria Brandt Kristensen, Niels

Læs mere

Referat Lolland-Falsters Stift Møder

Referat Lolland-Falsters Stift Møder Referat Lolland-Falsters Stift Møder Stiftsrådsmøde den 12. september 2019 - d. 12-09-2019 kl. 09:00 til 11:00 Deltagere: Marianne Gaarden, Anne Birgitte Reiter, Michael Fagerlund, Per Møller, Rebekka

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 25493/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård

Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 8871/15 MJOH Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Anne Steenberg (Aalborg Østre

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 10. ordinære møde den 27. februar 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 10. ordinære møde den 27. februar 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 23798/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 10. ordinære møde den 27. februar 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. marts 2014 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Tom Allan For mødet var fastsat følgende dagsorden:

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 60 875/16 MJOH Dato: 19. maj 2016 Referat af Stiftsrådets 27. ordinære møde den 19. maj 2016 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 110751/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 94590/14 HREJ Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /15 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /15 MJOH AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 126 259/15 MJOH Dato: 16. november 2015 Referat af Stiftsrådets 25. ordinære møde den 16. november 2015 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 30. maj 2017 kl. 16.30 18.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K med efterfølgende besigtigelse i Ørestaden. Fraværende med afbud:

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 23. ordinære møde den 28. maj 2015 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 23. ordinære møde den 28. maj 2015 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 59445/15 MJOH Referat af Stiftsrådets 23. ordinære møde den 28. maj 2015 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Søren Dosenrode (Aalborg Budolfi provsti),

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 67565/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Jens Peter Skjølstrup Madsen (Hjørring

Læs mere

Dagsorden for møde i Stiftsrådet torsdag den 17. september 2015 kl

Dagsorden for møde i Stiftsrådet torsdag den 17. september 2015 kl Dagsorden for møde i Stiftsrådet torsdag den 17. september 2015 kl. 16.00 Dok.nr. 102347/15 Sted Mødedeltagere Afbud Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.30 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Erik Andreassen

Læs mere

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 23. februar 2017

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 23. februar 2017 Dok.nr. 23484/17 Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 23. februar 2017 Sted Mødedeltagere Afbud Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde 3 A, Helsingør

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Margrethe

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Mandag den 19. november 2012 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud til mødet fra: Pernille Østrem Tom Allan

Læs mere

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag d. 8. marts 2018 kl. 16.30-20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Annette Kaas og Anders Gadegaard (studieorlov). For

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: den 16. februar 2016 Kl.: 17:00 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Jens

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 76404/11 MJOH Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat Stiftsrådet Dato: 12. september 2018 Kl. 17.00-20.30: Stiftsrådsmøde Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Konstitueret biskop og domprovst

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: 13. februar 2019 Kl.: 17:00-20.30 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Anne-Sophie

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: 14. marts 2017 Kl. 16.00-17.00: Besøg på stiftsbiblioteket Kl. 17.00-19.30: Stiftsrådsmøde Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 22. ordinære møde den 25. februar 2015 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 22. ordinære møde den 25. februar 2015 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 22876/15 MJOH Referat af Stiftsrådets 22. ordinære møde den 25. februar 2015 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Anne Steenberg (Aalborg Østre provsti),

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 11. februar 2016 kl. 16.30 20.00 i Bispegården, Nørregade 11, 1165 København K. Afbud fra: Tom Allan, Jens Andersen og Ole Pagels. For mødet er fastsat

Læs mere

Dok.id. 115503. Helsingør stiftsudvalg vedrørende økonomi. Indkaldelse til stiftsudvalgsmøde: Torsdag den 19. februar 2009 kl. 15.

Dok.id. 115503. Helsingør stiftsudvalg vedrørende økonomi. Indkaldelse til stiftsudvalgsmøde: Torsdag den 19. februar 2009 kl. 15. Dok.id. 115503 Helsingør stiftsudvalg Indkaldelse til stiftsudvalgsmøde: Torsdag den 19. februar 2009 kl. 15.00 Mødet afholdes i stiftsadministrationens lokaler, Hestemøllestræde 3 A i Helsingør. Mødedeltagere:

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 22. marts 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet er fastsat føl gende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /15 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /15 MJOH AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 99 685/15 MJOH Dato: 14. september 2015 Referat af Stiftsrådets 24. ordinære møde den 14. september 2015 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 5. februar 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Susanne Mønsted. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 1. november 2017 kl. 16.30 til 19.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud Karen

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 12 667/16 MJOH Dato: 27. januar 2016 Referat af 4. økonomimøde i stiftsrådet den 27. januar 2016 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre

Læs mere

Beslutningsreferat - møde i Stiftsrådet tirsdag den 31. august 2010

Beslutningsreferat - møde i Stiftsrådet tirsdag den 31. august 2010 Dok.nr. 84840/10 Beslutningsreferat - møde i Stiftsrådet tirsdag den 31. august 2010 Sted Mødedeltagere Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde 3 A, Helsingør Biskop Lise-Lotte Rebel, domprovst Steffen Ravn

Læs mere

Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 21. februar 2018 kl

Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 21. februar 2018 kl Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 21. februar 2018 kl. 13.00 15.30 Mødedeltagere: Erik Vind, Ester Larsen, Tine Lindhardt, Regina Ljung, Kjeld Danielsen, Erik Witten, Doris Krarup Mogensen, Mikael

Læs mere

Årsrapport 2016 for Lolland-Falsters Stift

Årsrapport 2016 for Lolland-Falsters Stift Årsrapport 2016 for Lolland-Falsters Stift Stiftsrådet Bindende Stiftsbidrag Fællesfonden Cvr.nr. 60013713 Marts 2017 dok. nr. 36225/17 1. Indledning... 3 2. Påtegning af det samlede regnskab... 4 3. Beretning...

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 21. januar 2010. 27. januar 2010 via mail meddelt provstiudvalget

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 12. november 2015 kl. 16.30-20.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Der forelå afbud

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 11. ordinære møde den 23. maj 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 11. ordinære møde den 23. maj 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 55260/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 11. ordinære møde den 23. maj 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Elin Klitgaard (Hadsund provsti), Jørgen

Læs mere

Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg. PU møde 13. august 2014. Kl. 17,10 Mødested: Færgegårdsvej 3, 4760 Vordingborg

Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg. PU møde 13. august 2014. Kl. 17,10 Mødested: Færgegårdsvej 3, 4760 Vordingborg Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg PU møde 13. august 2014. Kl. 17,10 Mødested: Færgegårdsvej 3, 4760 Vordingborg Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 9. ordinære møde den 24. oktober 2011 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 9. ordinære møde den 24. oktober 2011 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 98086/11 MJOH Referat af Stiftsrådets 9. ordinære møde den 24. oktober 2011 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

Dagsorden for møde i Stiftsrådet torsdag den 16. november 2017 kl

Dagsorden for møde i Stiftsrådet torsdag den 16. november 2017 kl Dagsorden for møde i Stiftsrådet torsdag den 16. november 2017 kl. 16.00 Dok.nr. 122596/17 Sted Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde 3 A, Helsingør Mødedeltagere Afbud Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen

Læs mere

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 15. september 2016

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 15. september 2016 Dok.nr. 109205/16 Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 15. september 2016 Sted Mødedeltagere Afbud Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde 3 A, Helsingør

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 24. november 2010 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Arthur T. Mønsted, Pernille Østrem, Tom Allan.

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: Den 21. februar 2017 Kl.: 17:00 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Anne-Sophie

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 6. ordinære møde den 28. februar 2011 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 6. ordinære møde den 28. februar 2011 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 20838/11 MJOH Referat af Stiftsrådets 6. ordinære møde den 28. februar 2011 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Elin Kristine Klitgaard (Hadsund provsti),

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 12. ordinære møde den 20. august 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 12. ordinære møde den 20. august 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 85103/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 12. ordinære møde den 20. august 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård Aarhus Stift Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Den 30. august 2018 Akt.id.: 172429 Sagsbehandler: PEEL/uga 13104 Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 7. maj 2015

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 7. maj 2015 Dok.nr. 49211/15 Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 7. maj 2015 Sted Mødedeltagere Afbud Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde 3 A, Helsingør Biskop

Læs mere

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014. Referat

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014. Referat Godkendt PU-møde 20. august 2014 2015 Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014 Referat EGEDAL KOMMUNE Samrådet blev afholdt i Veksø Sognehus, Kirkestræde 8, 3670 Veksø, tirsdag den 17. juni 2014, klokken

Læs mere

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 20. november 2014

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 20. november 2014 Dok.nr. 132982/14 Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 20. november 2014 Sted Mødedeltagere Afbud Indkaldt stedfortræder Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 15. september 2016 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K Afbud fra: Margrethe Winther-Nielsen Ole Pagels Anders

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 7. marts 2013 kl

Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 7. marts 2013 kl Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 7. marts 2013 kl. 14.00 Mødedeltagere: Afbud: Fra Stiftet: Ester Larsen, Tine Lindhardt, Paul Verner Skærved, Grethe Jakobsen, Erik Vind, Rasmus Kr. Rasmussen,

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet

AALBORG STIFT Stiftsrådet AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 9256/18 PEBN Referat af 6. økonomi møde i Stiftsrådet den 24. januar 2018 i Aalborg Bispegård Dato: 24. januar 2018 Til stede: Peter Stilling (Aalborg Budolfi provsti),

Læs mere

Referat af stiftsrådets møde den 17. november 2008 i Helligåndshuset.

Referat af stiftsrådets møde den 17. november 2008 i Helligåndshuset. Dok.Id: 113687 Sagsb: Anne Margrethe Andersen Referat af stiftsrådets møde den 17. november 2008 i Helligåndshuset. I mødet deltog: Fraværende: Jens William Grav Amagerbro provsti Tom Allan Amagerland

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Sag nr / Akt. nr PEBN Dato: 13. november 2018

AALBORG STIFT Stiftsrådet Sag nr / Akt. nr PEBN Dato: 13. november 2018 AALBORG STIFT Stiftsrådet Sag nr. 2018-32764 / Akt. nr. 268996 PEBN Dato: 13. november 2018 Referat af Stiftsrådets 36. ordinære møde den 13. november 2018 i Aalborg Bispegård Til stede: Peter Stilling

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af nyt punkt 7, ansøgning fra Allinge

1 Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af nyt punkt 7, ansøgning fra Allinge Referat for: Bornholms Provstiudvalg PU møde 2. februar 2017. Kl. 14.00 Mødested: Søborgstræde 11, Rønne Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af nyt punkt 7, ansøgning

Læs mere

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag d. 15. maj 2019 kl. 16.30-20.00 i Helligaandshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra: Karen-Lisbeth Rasmussen, Anders Gadegaard 1. Godkendelse

Læs mere

Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf)

Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf) Referat for: Roskilde Domprovstiudvalg PU møde 2. februar 2016. Kl. 17:00-20:00 Mødested: Domprovstegården Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf)

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat Stiftsrådet Dato: 31. oktober 2018 kl. 17.00-20.30 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Sognepræst Lone Balle Olesen. Fra provstierne:

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. september 2012 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud til mødet fra: Anette Kaas Ole Pagels

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 42086/15 BAB/mni REFERAT AF MØDE i Den Fælles Kapitalforvaltning, afholdt torsdag den 16. april 2015 i Århus Bispegård, Århus Stift Tilstede var: Fra bestyrelsen:

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra Anders Gadegaard. Stiftsrådet indledte

Læs mere

REFERAT PU-møde 5.5.2015 kl. 17.00 Ågerup sognegård, Ågerupvej 34

REFERAT PU-møde 5.5.2015 kl. 17.00 Ågerup sognegård, Ågerupvej 34 Afbud fra Anne Rosendal. REFERAT PU-møde 5.5.2015 kl. 17.00 Ågerup sognegård, Ågerupvej 34 Mødet indledtes i Ågerup kirke, hvor repræsentanter fra menighedsrådet samt arkitekt Jesper Holm redegjorde for

Læs mere

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet torsdag den 19. november 2015

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet torsdag den 19. november 2015 Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet torsdag den 19. november 2015 Dok.nr. 115795/15 Sted Mødedeltagere Afbud Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde 3 A, Helsingør Biskop Lise-Lotte Rebel, domprovst Steffen

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 108 796/16 MJOH Dato: 12. september 2016 Referat af Stiftsrådets 28. ordinære møde den 12. september 2016 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg

Læs mere

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 17. november 2016

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 17. november 2016 Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 17. november 2016 Dok.nr. 138297/16 Sted Mødedeltagere Afbud Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde 3 A, Helsingør

Læs mere

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg. PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg. PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22 Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22 Til stede: Ejgil Bank Olesen (EBO), Ole Pagels (OP), Hans Ossowicki (HO), Niels Blomgreen-Hansen

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 15. november 2016 kl. 16.30-20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Leif Georg Christensen, Niels Underbjerg og Tom

Læs mere

Referat for møde i Stiftsrådet torsdag den 22. februar 2018 kl

Referat for møde i Stiftsrådet torsdag den 22. februar 2018 kl Dok.nr. 24/8 Referat for møde i Stiftsrådet torsdag den 22. februar 208 kl. 6.00 Sted Mødedeltagere Afbud Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde 3 A, Helsingør

Læs mere

Beslutningsreferat af møde i Stiftsrådet den 27. februar 2014

Beslutningsreferat af møde i Stiftsrådet den 27. februar 2014 Beslutningsreferat af møde i Stiftsrådet den 27. februar 2014 Dok.nr. 26119/14 Sted Mødedeltagere Afbud Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde 3 A, Helsingør

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg. PU møde 9. december 2014. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården. Der var afbud fra Karsten Sejrsgaard-Jacobsen

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg. PU møde 9. december 2014. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården. Der var afbud fra Karsten Sejrsgaard-Jacobsen Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 9. december 2014. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Der var afbud fra Karsten Sejrsgaard-Jacobsen Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet 4. november

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 9. november 2011. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 9. november 2011. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 9. november 2011. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården Mødepunkt 1 Stiftskontorchef Elisabeth Aggerbeck inviteres til deltagelse i PU-mødet 9.11.2011. Sag:

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 33. ordinære møde den 27. februar 2018 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 33. ordinære møde den 27. februar 2018 i Aalborg Bispegård AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 24322/18 PEBN Dato: 27. februar 2018 Referat af Stiftsrådets 33. ordinære møde den 27. februar 2018 i Aalborg Bispegård Til stede: Peter Stilling (Aalborg Budolfi provsti),

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: Den 21. oktober 2015 Kl.: 17:00 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Jens

Læs mere

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2015. Referat

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2015. Referat Godkendt PU-møde 12. august 2015 2016 Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2015 Referat EGEDAL KOMMUNE Samrådet blev afholdt i Rytterskolen, Østergade 1, Ganløse, 3660 Stenløse, tirsdag den 16. juni 2015,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift. 16.30 20.00 i. Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet. Tirsdag den 12. maj 2015 kl.

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift. 16.30 20.00 i. Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet. Tirsdag den 12. maj 2015 kl. Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet er fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Beslutningsreferat for møde i Stiftsrådet torsdag den 25. februar 2016

Beslutningsreferat for møde i Stiftsrådet torsdag den 25. februar 2016 Dok.nr. 25392/16 Beslutningsreferat for møde i Stiftsrådet torsdag den 25. februar 2016 Sted Mødedeltagere Afbud Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde 3 A,

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet den 25. november 2010 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet den 25. november 2010 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet den 25. november 2010 kl. 14.00 Mødedeltagere: Paul Verner Skærved, Ole Sørensen, Birte Jacobsen, Bente Kaysen, Henrik Wigh-Poulsen, Jens Rønn Sørensen, Bent Larsen, Jens

Læs mere

Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg PU møde 19. marts 2014. Kl. kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret, Færgegårdsvej 3, 4760

Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg PU møde 19. marts 2014. Kl. kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret, Færgegårdsvej 3, 4760 Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg PU møde 19. marts 2014. Kl. kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret, Færgegårdsvej 3, 4760 Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra PU mødet 19.2.2014 Referat godkendt

Læs mere

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Vi begyndte mødet med at synge salme nr. 370 Menneske, din egen magt. Som afslutning sang vi salme

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 21. ordinære møde den 20. oktober 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 21. ordinære møde den 20. oktober 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 118696/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 21. ordinære møde den 20. oktober 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Jens Peter Skjølstrup Madsen (Hjørring

Læs mere

Årsrapport 2018 for Lolland-Falsters Stift stiftsmidler Lolland-Falsters Stift

Årsrapport 2018 for Lolland-Falsters Stift stiftsmidler Lolland-Falsters Stift Årsrapport 2018 for Lolland-Falsters Stift stiftsmidler Lolland-Falsters Stift Marts 2019 dok. nr. 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: 5. februar 2018 Kl.: 17:00-20.30 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Anne-Sophie

Læs mere