Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand"

Transkript

1 Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har en HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz og Managementkursus INSEAD, Frankrig. I perioden havde Vagn Thorsager ansættelse i Andelsbanken/Nordea i en række ledende stillinger. I beklædte han posten som direktør i Midt Factoring, og efter at dette selskab blev overtaget af den tysk-franske koncern Coface Kreditforsikring i 2008, var han tillige nordisk chef for Coface Kreditforsikring. Vagn Thorsager var ansat som administrerende direktør i Aarhus Lokalbank fra 1. marts 2011 og fortsatte som bankdirektør i vestjyskbank efter fusionen 29. marts Han beklædte stillingen som administrerende direktør i vestjyskbank 25. september 2012 indtil 25. marts 2014, hvor generalforsamlingen valgte Vagn Thorsager til hvervet som bankens bestyrelsesformand. Vagn Thorsager besidder stor viden og erfaring med ledelse af finansiel virksomhed med tilhørende stor erfaring med finansiel lovgivning. Vagn Thorsager er medlem af bestyrelsens aflønningsudvalg, nomineringsudvalg og risikoudvalg, for hvilke han er formand samt af bestyrelsens revisionsudvalg. Bestyrelsesmedlem BKG Finans ApS Bestyrelsesmedlem CPU af 11/ A/S Bestyrelsesformand FP Aluglas samt datterselskab Bestyrelsesformand Cetonia A/S Vagn Thorsager vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (maj 2013) være at anse for et afhængigt bestyrelsesmedlem henset til sin tidligere stilling som administrerende bankdirektør.

2 Lars Holst (født 1952) Bestyrelsens næstformand Lars Holst har en HD i regnskabsvæsen og en Executive MBA. Derudover har han gennemført managementkurser på Stanford University, Californien og IMD, Schweiz. Lars Holst har senest været ansat i Nykredit i perioden 1987 til 2014, hvor han siden 1995 fungerede som kreditchef. Lars Holst har samtidigt været medlem af direktionen for Ejendomsselskabet Kalvebod A/S, som er ejet af Nykredit. I perioden var han ansat hos Andelsbanken A/S. I var han ansat hos Dansk Erhvervsinvestering A/S. Lars Holst har været medlem af bestyrelserne for Totalkredit og Nykredits Afviklingspensionskasse. Han har desuden været medlem af bestyrelsen for Max Bank af 2011 A/S i regi af Finansiel Stabilitet. I perioden var Lars Holst medlem af Grønlandsudvalget og har endvidere i været medlem af Finansrådets Kreditudvalg. Lars Holst besidder stor viden og erfaring med finansiel virksomhed, herunder finansiel lovgivning ikke mindst inden for kredithåndtering, med særlig vægt på landbrug og ejendomme. vestjyskbanks generalforsamling valgte Lars Holst som bestyrelsens næstformand i Han er medlem af bestyrelsens aflønningsudvalg, nomineringsudvalg, revisionsudvalg og risikoudvalg. Bestyrelsesmedlem i Vækstfonden Bestyrelsesmedlem i Grønlandsbanken Bestyrelsesmedlem i Arkitektgruppen A/S Lars Holst vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (maj 2013) være at anse for et uafhængigt Bestyrelsesmedlem.

3 Anders Bech, direktør (født 1947) Bestyrelsesmedlem Anders Bech driver entreprenørvirksomhed. Han blev indvalgt i bestyrelsen for daværende Vestjysk Bank i 1997 og fortsatte i bestyrelsen for den nye Vestjysk Bank efter fusionen med Nordvestbank i 2002, hvor han samtidig blev formand for bestyrelsen. Var formand i perioden indtil fusionen med Aarhus Lokalbank 29. marts 2012, hvor han blev valgt som næstformand for bestyrelsen. Anders Bech fungerede som bestyrelsens næstformand frem til 2014 kun afbrudt af en kort periode i 2013, hvor han på grund af vakance igen var formand. Anders Bech besidder stor viden og erfaring med virksomhedsdrift, herunder ledelse af finansiel virksomhed med tilhørende stor erfaring med den finansielle lovgivning. Anders Bech har været medlem af bestyrelsens aflønningsudvalg og nomineringsudvalg, for hvilke han var formand indtil 2012 samt en kortere periode i 2013, ligesom han har været medlem af bestyrelsens revisionsudvalg indtil Administrerende direktør i Kaj Bech Holding A/S og 1 datterselskab Bestyrelsesmedlem i Kaj Bech Holding A/S og 1 datterselskab Bestyrelsesformand i Ejendomsselskabet Doktorvænget A/S Bestyrelsesmedlem i Fonden Nørre Vosborg Anders Bech vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (maj 2013) være at anse for et afhængigt bestyrelsesmedlem henset til 12 års reglen, som blev nået 13. december 2014.

4 Bent Simonsen, direktør (født 1961) Bestyrelsesmedlem Bent Simonsen har en HD (1990) i regnskabsvæsen fra Handelshøjskolen på Odense Universitet. Efterfølgende har han i 1993 gennemført international lederudvikling i regi af Phønix Contractors og i 1996 lederuddannelse i Skanska. Efter uddannelse og beskæftigelse i administrationen på industrivirksomhed samt som revisor var han i økonomichef i Hans Jørgensen & Søn. I perioden beklædte han stillingen som økonomidirektør og medlem af direktionen i Vestjyske Slagterier. I var han direktør i RAR Regnskabscenter, der bl.a. ydede økonomisk rådgivning til landbrugserhvervet i Vestjylland. Fra 2001 til 2010 beklædte han stillingen som koncernøkonomidirektør i Det danske Hedeselskab og Dalgasgroup med tilhørende ledelsesposter i tilknyttede selskaber. I 2010 blev han udnævnt til koncerndirektør/cfo og medlem af direktionen i Det danske Hedeselskab og Dalgasgroup. Bent Simonsen besidder betydelig viden og erfaring om erhvervsledelse og ikke mindst på områderne regnskabsvæsen og regnskabsaflæggelse, ligesom han har betydelig indsigt i landbrugserhvervets økonomi. Bent Simonsen besidder endvidere viden og erfaring, som tilfredsstiller bekendtgørelse om revisionsudvalgs krav til det uafhængige og særligt kvalificerede udvalgsmedlem. Bent Simonsen blev indvalgt i vestjyskbanks bestyrelse i 2013 og har siden 2013 været medlem af bestyrelsens revisionsudvalg, som han er formand for, ligesom han er medlem af risikoudvalget. Koncerndirektør i Det danske Hedeselskab og Dalgasgroup Administrerende i direktør SIA Dan Baltic Forest (Letland) Administrerende i direktør DDH Forests A/S Administrerende i direktør Enricom A/S Bestyrelsesmedlem i HedeDanmark a/s Bestyrelsesmedlem i Orbicon A/S Bestyrelsesmedlem i Enricom A/S Bestyrelsesmedlem i DDH Forests A/S Bestyrelsesmedlem i A/S Jysk Landvinding Bestyrelsesmedlem i SIA Dan Baltic Forest (Letland) Bestyrelsesmedlem i Hedeselskabet Sp. z o.o. (Polen) Bestyrelsesmedlem i JCCJS Rindibel (Hviderusland) Bestyrelsesmedlem i LHE AF 1/ A/S Bestyrelsesmedlem i Plantningsselskabet Steen Blicher A/S Bestyrelsesmedlem i A/S Plantningsselskabet Sønderjylland Bent Simonsen vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (maj 2013) være at anse for et uafhængigt bestyrelsesmedlem.

5 Karina Boldsen, kommerciel direktør (født 1968) Bestyrelsesmedlem Karina Boldsen har sit udgangspunkt i den finansielle sektor, hvorefter hun har erhvervet et indgående kendskab til detailhandlen, energisektoren og It-branchen. Således kan nævnes otte års ansættelse som investeringsrådgiver og dealer i Sparbank Vest, syv års ansættelse som HR Manager i Dansk Supermarked, to års ansættelse som HR Manager i Danske Bank og seks års ansættelse som HR Director i Vestas Wind Systems og tilknyttet selskab. Karina Boldsen er partner i konsulentfirmaet Boldsen & Lindhardt Board Advice og har siden 2014 varetaget stillingen som kommerciel direktør i Solitwork. Gennem de seneste ti år har Karina Boldsen beklædt en række bestyrelsesposter på såvel lokalt, regionalt og nationalt plan, herunder har hun været medlem af bankrådet i Spar Nord Bank region Aarhus/Silkeborg. Karina Boldsen har i 2014 gennemført og bestået uddannelsen Chairperson ved Board Governance i Aalborg. Karina Boldsen besidder indsigt i og har stor viden og erfaring med virksomhedsledelse og strategiarbejde, herunder med ledelse og udvikling af finansiel virksomhed. Karina Boldsen blev indvalgt i vestjyskbanks bestyrelse i Bestyrelsesformand i Aarhus Business College Bestyrelsesmedlem i WAD-Landskabsarkitekter A/S Bestyrelsesformand i Akademiet for Talentfulde Unge Bestyrelsesmedlem i Erhverv Aarhus Bestyrelsesmedlem i Studenterhus Aarhus Karina Boldsen vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (maj 2013) være at anse for et uafhængigt bestyrelsesmedlem.

6 Jens Erik Christensen, aktuar (født 1950) Kandidat Jens Erik Christensen er cand.act (aktuar) fra Københavns Universitet. Han har endvidere gennemført uddannelserne - Perspektiv i Ledelse, Bestyrelsesakademiet, Wharton School - Crisis & Constructive Governance Programme samt bestyrelsesuddannelsen for finansielle virksomheder på Aalborg Universitet m.fl. Gennem 10 år konsulent og funktionschef, herefter 10 år som økonomidirektør og direktør afsluttende med 7 år som administrerende direktør i tre af de største danske skade- og livsforsikringsselskaber. I en 6-årig periode tillige erfaring som Group Director for EMEA med base i London. Fra 2007 en aktiv karriere som professionelt bestyrelsesmedlem i større virksomheder i Skandinavien samt iværksætter. Jens Erik Christensens erfaring er primært knyttet til den finansielle sektor i såvel en dansk som en international sammenhæng. Øvrige ledelsesposter og organisationsopgaver: Bestyrelsesformand i Dansk Merchant Capital A/S Næstformand for bestyrelsen i Prime Office A/S Bestyrelsesmedlem i Andersen & Martini A/S Bestyrelsesformand i Alpha Group A/S Bestyrelsesformand i Skandia Link Livsforsikring A/S Bestyrelsesformand i Vördyr tryggingar hf Bestyrelsesmedlem i Nemi Forsikring A/S Bestyrelsesformand i Skandia Asset Management Fondsmæglerselskab A/S Bestyrelsesformand i Founders A/S Jens Erik Christensen vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (maj 2013) være at anse for et uafhængigt bestyrelsesmedlem.

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz og

Læs mere

Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har en HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz og Managementkursus INSEAD,

Læs mere

Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har en HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz og Managementkursus INSEAD,

Læs mere

Kim Duus (født 1956) Bestyrelsesmedlem Nykredit Bank A/S Bestyrelsesformand Nykredit Portefølje Administration A/S Bestyrelsesmedlem Nærpension A/S

Kim Duus (født 1956) Bestyrelsesmedlem Nykredit Bank A/S Bestyrelsesformand Nykredit Portefølje Administration A/S Bestyrelsesmedlem Nærpension A/S Kim Duus (født 1956) Kim Duus er cand. polit fra Københavns Universitet (1984). Efterfølgende har han gennemført et managementkursus på Wharton, University of Pennsylvania samt Bestyrelsesakademiet (Plesner

Læs mere

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen BJØRN HØI JENSEN Formand Fødselsdato: 6. oktober 1961 Valgt til bestyrelsen: 2009 Uafhængig iflg. corporate governance anbefalingerne Direktør i Zeno ApS 1985: Cand.polit., Københavns Universitet 2011:

Læs mere

Masterclass: Fra eneejer til flere ejere sammensæt dit team! 2. februar 2016

Masterclass: Fra eneejer til flere ejere sammensæt dit team! 2. februar 2016 Masterclass: Fra eneejer til flere ejere sammensæt dit team! 2. februar 2016 Agenda Hvem er jeg? Om Boldsen & Lindhardt Board Advice Advisory board og bestyrelse hvad er det? Flyt din virksomhed med et

Læs mere

Vestjysk Banks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks

Vestjysk Banks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Vestjysk Banks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2017 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2017 til 31. december 2017 Anbefaling Forklaring på / anbefalingen: Generelle anbefalinger

Læs mere

Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1

Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1 Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1 Danmarks Skibskredit A/S CVR-nr.: 27 49 26 49 Sankt Annæ Plads 3 1250 København K T: 33 33 93 33 F: 33 33 96 66 E: danmarks@skibskredit.dk www.skibskredit.dk Anders

Læs mere

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 22. marts 2011 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 02-12 Indkaldelse

Læs mere

INDKALDELSE. til ordinær generalforsamling. Nuuk 27/3

INDKALDELSE. til ordinær generalforsamling. Nuuk 27/3 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling 2019 Nuuk 27/3 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling GrønlandsBANKEN, Aktieselskab, afholder ordinær generalforsamling onsdag, den 27. marts 2019 kl. 16.00

Læs mere

Investeringsforeningen Absalon Invest. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen:

Investeringsforeningen Absalon Invest. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen: Investeringsforeningen Absalon Invest Indkaldelse til ordinær generalforsamling Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen: CARSTEN WITH THYGESEN Adm. direktør Næstformand for bestyrelsen for: Realdania Arkitektskolen

Læs mere

Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse

Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse I henhold til vedtægternes 19 består bestyrelsen af 6-10 medlemmer, valgt af generalforsamlingen. Antallet fastsættes af bestyrelsen

Læs mere

Torsdag den 25. april 2013, kl. 16.00 hos. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K

Torsdag den 25. april 2013, kl. 16.00 hos. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 2. april 2013 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 03-13 Indkaldelse

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Mandag den 25. august 2014, kl. 10.00 i Harboes Gæstestue, Spegerborgvej 34, 4230 Skælskør Det glæder os at indbyde selskabets aktionærer til årets

Læs mere

Deltaq a/s afholder ordinær generalforsamling hos porteføljeselskabet Spinning Jewelry:

Deltaq a/s afholder ordinær generalforsamling hos porteføljeselskabet Spinning Jewelry: Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 6. april 2011 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 03-11 Indkaldelse

Læs mere

Meddelelse nr. 08 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København

Meddelelse nr. 08 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København Side 1/7 15. april 2008 Rockwool International A/S CVR-nr. 54 87 94 15 Fuldstændige forslag til vedtagelse på selskabets ordinære generalforsamling onsdag den 23. april 2008. Bestyrelsen fremsætter på

Læs mere

Til OMX Den Nordiske Børs, København. 7. februar 2007. 28. marts 2008

Til OMX Den Nordiske Børs, København. 7. februar 2007. 28. marts 2008 Til OMX Den Nordiske Børs, København offentliggør tillæg til prospekt for udbud af særligt dækkede obligationer i Kapitalcenter E 7. februar 2007 28. marts 2008 offentliggør tillæg til prospekt for udbud

Læs mere

Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen

Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen Politikken Det er Vestjysk Banks politik, at vi konstant stræber mod et højt kompetenceniveau hos både ledelse og medarbejdere.

Læs mere

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012 Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012 mandag den 30. april 2012, kl. 16.00 på TOLDBODEN, Nordre

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I INVESTERINGSFORENINGEN VALUEINVEST DANMARK

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I INVESTERINGSFORENINGEN VALUEINVEST DANMARK INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I INVESTERINGSFORENINGEN VALUEINVEST DANMARK Investeringsforeningen ValueInvest Danmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling torsdag den 12. april 2018,

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Herved indkaldes til ordinær generalforsamling mandag den 29. april 2019, kl. 08.30, i BI Erhvervsejendomme A/S Generalforsamlingerne finder sted på BI Management A/S kontor Sundkrogsgade 7, 2100 København

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45 Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen den 20. april 2017 Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse

Læs mere

Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling

Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling Mols-Linien A/S Sverigesgade 6 8000 Aarhus C Tel +45 70 10 14 18 www.mols-linien.dk mols-linien@mols-linien.dk Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling ONSDAG DEN 22. APRIL 2015 kl.

Læs mere

Sparekassen Fyn Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2014

Sparekassen Fyn Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Sparekassen Fyn Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Redegørelse vedrørende Ledelseskodeks 2014 Side 1 Medlemsvirksomhederne skal forholde sig til samtlige anbefalinger fra Komitéen

Læs mere

Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen

Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen Politikken Det er Vestjysk Banks politik, at vi konstant stræber mod et højt kompetenceniveau hos både ledelse og medarbejdere.

Læs mere

Hvor langt er vi nået?

Hvor langt er vi nået? De nye anbefalinger: Hvor langt er vi nået? Steen Thomsen st.int@cbs.dk Copenhagen Business School http://uk.cbs.dk/ccg Hovedpunkter 1. Det første indtryk 2. Anbefalingerne og finanskrisen 3. Har vi lyttet

Læs mere

GRIFFIN IV BERLIN A/S

GRIFFIN IV BERLIN A/S GRIFFIN IV BERLIN A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 12 12. oktober 2007 Side 1 af 1 Til aktionærerne i Griffin IV Berlin A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling Bestyrelsen for Griffin IV Berlin A/S indkalder

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Alm. Brand Invest

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Alm. Brand Invest Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Alm. Brand Invest Investeringsforeningen Alm. Brand Invest indkalder hermed til ordinær generalforsamling tirsdag den 10. april 2018,

Læs mere

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen HENRIK BRANDT Formand Fødselsdato: 29. september 1955 Valgt til bestyrelsen: 2017 Uafhængig iflg. corporate governance-anbefalingerne 1985: MBA, Stanford Universitetet, USA 1980: Cand. Merc., Handelshøjskolen

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45 Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen den 16. april 2015 Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse

Læs mere

Anbefalinger for god fondsledelse

Anbefalinger for god fondsledelse er for god fondsledelse Bevica Fonden er omfattet af anbefalinger for god fondsledelse og følger alle anbefalingerne. Anbefaling 1.1. Det anbefales, at bestyrelsen vedtager retningslinjer for ekstern kommunikation,

Læs mere

NTR Holding A/S afholder ordinær generalforsamling torsdag den 24. april 2014, kl. 15.00 på adressen Sankt Annæ Plads 13, 1250 København K.

NTR Holding A/S afholder ordinær generalforsamling torsdag den 24. april 2014, kl. 15.00 på adressen Sankt Annæ Plads 13, 1250 København K. FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel.: 70 25 10 56 Fax: 70 25 10 75 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 2. april 2014

Læs mere

Corporate Governance Anbefalinger og Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision.

Corporate Governance Anbefalinger og Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision. Sparekassen skal i forbindelse med indkaldelsen til repræsentantskabet forholde sig til Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision, der knytter sig til dele af Corporate Governance

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013 2014 Den lovpligtige redegørelse Finansrådets ledelseskodeks om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen for Danske Andelskassers Bank A/S 1. Finansrådet ledelseskodeks i Danske

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 7. februar maj 2009

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 7. februar maj 2009 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer i kapitalcenter G 7. februar 2007 14. maj 2009 offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

Læs mere

vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks

vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2014 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2014 til 31. december 2014 Forklaring på / anbefalingen: Generelle anbefalinger 1.

Læs mere

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: Regnskabet følger kalenderåret.

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: Regnskabet følger kalenderåret. Fonden til Bevarelse af Anne Justs Have. Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende

Læs mere

BESTYRELSENS SELVEVALUERING. September 2016

BESTYRELSENS SELVEVALUERING. September 2016 BESTYRELSENS SELVEVALUERING September 2016 Selvangivelse af bestyrelsens viden og erfaring 2 Pensionsprodukter, gennemsnitsrente/markedsrente - PEF, PLJ, JOV, FFR Pensionsprodukter, forsikringsrisici -

Læs mere

OMX Den Nordiske Børs, København. 7. februar 2007. 28. marts 2008

OMX Den Nordiske Børs, København. 7. februar 2007. 28. marts 2008 Til OMX Den Nordiske Børs, København offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer i Kapitalcenter D 7. februar 2007 28. marts 2008 offentliggør tillæg til prospekt for udbud af

Læs mere

Kommissorium for Nomineringsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28

Kommissorium for Nomineringsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 Kommissorium for Nomineringsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 1 Anvendelsesområde og formål 1.1 I dette kommissorium fastsættes Danske Banks Nomineringsudvalgs opgaver og beføjelser. 1.2 Nomineringsudvalget

Læs mere

Til aktionærerne i William Demant Holding A/S 9. marts 2016. Torsdag den 7. april 2016 kl. 16.00 på selskabets adresse Kongebakken 9, 2765 Smørum

Til aktionærerne i William Demant Holding A/S 9. marts 2016. Torsdag den 7. april 2016 kl. 16.00 på selskabets adresse Kongebakken 9, 2765 Smørum Til aktionærerne i William Demant Holding A/S 9. marts 2016 Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i William Demant Holding A/S: Torsdag den 7. april 2016 kl. 16.00 på selskabets adresse Kongebakken

Læs mere

2004 - Koncerndirektør i Bri-Sten Ejendomsinvest A/S med tilhørende datterselskaber. Fra december 2007

2004 - Koncerndirektør i Bri-Sten Ejendomsinvest A/S med tilhørende datterselskaber. Fra december 2007 CV Brian Petersen Født: 24-11-67 Konsul Beyers Allé 26, 2.th., 4300 Holbæk 2004 - Koncerndirektør i Bri-Sten Ejendomsinvest A/S med tilhørende datterselskaber. Fra december 2007 2002-2004 Konsulentarbejde

Læs mere

FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SCANDINAVIAN PRIVATE EQUITY A/S

FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SCANDINAVIAN PRIVATE EQUITY A/S Side 1 af 4 FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SCANDINAVIAN PRIVATE EQUITY A/S Scandinavian Private Equity A/S (SPEAS) afholder ordinær generalforsamling mandag den 17. maj 2010, kl.

Læs mere

Det er derfor væsentligt, at der etableres et positivt samspil ikke alene mellem ledelse og investorer, men også i forhold til øvrige interessenter.

Det er derfor væsentligt, at der etableres et positivt samspil ikke alene mellem ledelse og investorer, men også i forhold til øvrige interessenter. Nærværende lovpligtige redegørelse for virksomhedsledelse er en del af Jyske Banks årsrapport 2014. Redegørelsen er ikke omfattet af revisionspåtegningen af årsrapporten. Anbefalinger om god selskabsledelse

Læs mere

Højgaard Holding A/S. Redegørelse for virksomhedsledelse, jf. årsregnskabsloven 107 b, udarbejdet i forbindelse med årsrapporten for 2010.

Højgaard Holding A/S. Redegørelse for virksomhedsledelse, jf. årsregnskabsloven 107 b, udarbejdet i forbindelse med årsrapporten for 2010. Højgaard Holding A/S Redegørelse for virksomhedsledelse, jf. årsregnskabsloven 107 b, udarbejdet i forbindelse med årsrapporten for 2010. Højgaard Holdings bestyrelse og direktion søger at sikre, at selskabets

Læs mere

Bankens efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks. Vedtaget 31. januar 2018

Bankens efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks. Vedtaget 31. januar 2018 s efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks Vedtaget 31. januar 2018 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til FinansDanmarks ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder, hvor

Læs mere

Tøbrud i ejendomsmarkedet Hvor skal pengene komme fra

Tøbrud i ejendomsmarkedet Hvor skal pengene komme fra Tøbrud i ejendomsmarkedet Hvor skal pengene komme fra MagniPartners Hvem er vi Vi er et uafhængigt finansielt rådgivningshus etableret for 2½ år siden Vi yder ekspertrådgivning om ejendomsmarkedet og om

Læs mere

FINANSIERING AF DANSK LANDBRUG I FREMTIDEN? 29. oktober 2015. Adm. direktør, Lasse Nyby

FINANSIERING AF DANSK LANDBRUG I FREMTIDEN? 29. oktober 2015. Adm. direktør, Lasse Nyby FINANSIERING AF DANSK LANDBRUG I FREMTIDEN? 29. oktober 2015 Adm. direktør, Lasse Nyby Lasse Nyby Adm. direktør Bestyrelsesformand: JSNA Holding A/S Aktieselskabet Skelagervej 15 Beskæftigelse Ansat i

Læs mere

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. November 2013

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. November 2013 Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks November 2013 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til Finansrådets ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder, hvor dette

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016

Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016 Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016 Tirsdag den 1. december kl. 09.00-14.00 INDLÆGSHOLDERE Erik Jespersen, Direktør, Teknik og miljø, Aarhus Kommune Erik Jespersen er uddannet landinspektør fra Aalborg

Læs mere

RTX Telecom afholder ordinær generalforsamling den 30. januar 2012

RTX Telecom afholder ordinær generalforsamling den 30. januar 2012 Selskabsmeddelelse Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S og pressen Nørresundby, den 5. januar 2012 Selskabsmeddelelse nr. 01/2012 Antal sider: 5 RTX Telecom afholder ordinær generalforsamling den 30. januar 2012

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening)

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Onsdag den 13. april 2016 kl. 14.30 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414

Læs mere

periodemeddelelse 3. kvartal 2011 for Spar LoLLand

periodemeddelelse 3. kvartal 2011 for Spar LoLLand PERIODEMEDDELELSE 3. kvartal 2011 for Spar Lolland Indhold Indholdsfortegnelse Periodemeddelelse 30. september 2011 side 3 Resultatopgørelse for perioden 1. januar - 30. september 2011 side 7 Balance pr.

Læs mere

CBS Executive Fonden. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

CBS Executive Fonden. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. CBS Executive Fonden Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Udarbejdet i forbindelse med Fondens årsrapport for regnskabsperioden 2015 Skema til Lovpligtig redegørelse

Læs mere

Hvor meget fylder IT i danske bestyrelser. 7. september 2012 Torben Nielsen

Hvor meget fylder IT i danske bestyrelser. 7. september 2012 Torben Nielsen Hvor meget fylder IT i danske bestyrelser Torben Nielsen Baggrund 25 år i finansielle sektor 15 år i Danmarks Nationalbank Bestyrelsesposter i sektorselskaber (VP-securities, NETS, BKS) Professionelt bestyrelsesmedlem

Læs mere

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 28. januar 2016

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 28. januar 2016 Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks Vedtaget 28. januar 2016 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til Finansrådets ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder,

Læs mere

BESTYRELSES- UDDANNELSEN

BESTYRELSES- UDDANNELSEN BESTYRELSES- UDDANNELSEN SKAB TRYGHED I BESTYRELSESARBEJDET OG ØG MÆNGDEN AF FÆLLES VIDEN Der sættes stadig større fokus på virksomheders bestyrelser ikke mindst i den finansielle sektor. Det stiller store

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 11.

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 11. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 11. februar 2010 Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 16. juni 2008 - nyvalg til bestyrelsen

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 16. juni 2008 - nyvalg til bestyrelsen 29. maj 2008 MEDDELELSE nr.: 10 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 16. juni 2008 - nyvalg til bestyrelsen Som tidligere meddelt indkalder GN hermed til en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Danmarks Skibskredit A/S

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Danmarks Skibskredit A/S Til selskabets aktionærer Den 31. oktober 2016 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Danmarks Skibskredit A/S Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling, som afholdes

Læs mere

Aktie information. Aktieinformation

Aktie information. Aktieinformation Aktieinformation Indhold 1 Forespørgesel... 3 1.1 Dataindsamling... 3 2 Danske Bank... 4 2.1 Aktieværdi... 4 2.2 Udbytte... 4 3 Jyske Bank... 5 3.1 Aktieværdi... 5 3.2 Udbytte... 5 4 Nordea Bank... 6 4.1

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i H+H International A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i H+H International A/S Selskabsmeddelelse nr. 258, 2012 H+H International A/S Dampfærgevej 3, 3. 2100 København Ø Danmark +45 35 27 02 00 Telefon +45 35 27 02 01 Telefax info@hplush.com www.hplush.com 23. marts 2012 Indkaldelse

Læs mere

Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for obligationer udstedt i medfør af 33 e i lov om realkreditlån og

Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for obligationer udstedt i medfør af 33 e i lov om realkreditlån og Til OMX Den Nordiske Børs, København offentliggør tillæg til prospekt for obligationer udstedt i medfør af 33 e i lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v. i Kapitalecenter E 28. marts 2008 7.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Nasdaq Copenhagen A/S 01.04.2016 Nikolaj Plads 6 1067 København K Selskabsmeddelelse nr. 02/2016 Topsil Semiconductor Materials A/S CVR-nr. 24 93 28 18 Ordinær generalforsamling Bestyrelsen indkalder herved

Læs mere

Skema til redegørelse om virksomhedsledelse, jf. 107 b i årsregnskabsloven

Skema til redegørelse om virksomhedsledelse, jf. 107 b i årsregnskabsloven Skema til redegørelse om virksomhedsledelse, jf. 107 b i årsregnskabsloven Skema til redegørelse version af 18. juni 2013 1 Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet er tænkt som et hjælperedskab for danske

Læs mere

GrønlandsBANKENs redegørelse om god virksomhedsledelse. Corporate Governance redegørelse version af 03. december 2014 1

GrønlandsBANKENs redegørelse om god virksomhedsledelse. Corporate Governance redegørelse version af 03. december 2014 1 GrønlandsBANKENs redegørelse om god virksomhedsledelse. Corporate Governance redegørelse version af 03. december 2014 1 Corporate governance i Grønland GrønlandsBANKEN ønsker som børsnoteret finansielt

Læs mere

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse.

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse. Nasdaq Copenhagen A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 1. marts 2019 Bestyrelsen i indkalder til ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdes mandag den 25. marts 2019, kl. 15.00, i

Læs mere

Forklaring. følger/følger ikke. Generelle anbefalinger

Forklaring. følger/følger ikke. Generelle anbefalinger Alm. Brand Bank A/S Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 1 Indledning: Redegørelsen vedrører regnskabsåret 2014 Alm. Brand Bank er landsdækkende med godt 50.000

Læs mere

Redegørelse for Virksomhedsledelse

Redegørelse for Virksomhedsledelse Redegørelse for Virksomhedsledelse Alm. Brand Bank tilstræber størst mulig gennemsigtighed og åbenhed og er således enig i grundprincipperne i anbefalingerne for god Corporate Governance. Dette afspejles

Læs mere

5. februar 2009 7. februar 2007

5. februar 2009 7. februar 2007 0BTil NASDAQ OMX København A/S 1B offentliggør tillæg til prospekt for 2Bobligationer udstedt i medfør af 33 e i lov om realkreditlån 3Bog realkreditobligationer mv. (Junior Covered Bonds) 5. februar 2009

Læs mere

Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i Københavns Lufthavne A/S. 24. oktober 2011 kl. 10.30. Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup

Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i Københavns Lufthavne A/S. 24. oktober 2011 kl. 10.30. Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S (CVR-nr.: 14707204) Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i Københavns Lufthavne A/S 24. oktober 2011 kl. 10.30

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013 2015 Den lovpligtige redegørelse Finansrådets ledelseskodeks om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen Danske Andelskassers Bank A/S 1. Finansrådet ledelseskodeks i Danske Andelskassers

Læs mere

FINANS DANMARKS LEDELSESKODEKS

FINANS DANMARKS LEDELSESKODEKS 2018 FINANS DANMARKS LEDELSESKODEKS for Danske Andelskassers Bank A/S Finans Danmarks ledelseskodeks i Danske Andelskassers Bank A/S Nærværende redegørelse for Danske Andelskassers Bankkoncernens (i det

Læs mere

FINANSRÅDETS (NU FINANS DANMARK) LEDELSESKODEKS

FINANSRÅDETS (NU FINANS DANMARK) LEDELSESKODEKS 2017 FINANSRÅDETS (NU FINANS DANMARK) LEDELSESKODEKS Finansrådets (nu Finans Danmark) ledelseskodeks i Danske Andelskassers Bank A/S Nærværende redegørelse for Danske Andelskassers Bank koncernens (i det

Læs mere

Skema for Anbefalinger for God Fondsledelse

Skema for Anbefalinger for God Fondsledelse Skema for Anbefalinger for God Fondsledelse Anbefaling 1. Åbenhed og kommunikation 1.1. Det anbefales, at bestyrelsen vedtager retningslinjer for ekstern kommunikation, herunder hvem, der kan, og skal

Læs mere

KONSOLIDERING I DEN DANSKE BANKSEKTOR

KONSOLIDERING I DEN DANSKE BANKSEKTOR KONSOLIDERING I DEN DANSKE BANKSEKTOR Adm. dir. Lasse Nyby 11. januar 2012 Medlem af direktionen siden 1995 Adm. direktør siden 2000 Lasse Nyby Adm. direktør Udvalgte bestyrelsesposter: Finansrådet Værdiansættelsesrådet

Læs mere

Skema til redegørelse vedrørende Anbefalingerne for god Selskabsledelse, 6. maj 2013. Skema til redegørelse version af 24.

Skema til redegørelse vedrørende Anbefalingerne for god Selskabsledelse, 6. maj 2013. Skema til redegørelse version af 24. Skema til redegørelse vedrørende Anbefalingerne for god Selskabsledelse, 6. maj 2013 Skema til redegørelse version af 24. marts 2014 1 Dette skema er tænkt som et hjælperedskab for danske selskaber, der

Læs mere

Sparekassen Sjællands Ledelseskodeks 2014

Sparekassen Sjællands Ledelseskodeks 2014 Sparekassen Sjællands Ledelseskodeks 2014 1 Finansrådets anbefaling Sparekassen følger/følger ikke Kommentarer Medlemsvirksomhederne skal forholde sig til samtlige anbefalinger fra Komitéen for god selskabsledelse.

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Onsdag den 13. april 2016 kl. 10.00 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013 2016 Den lovpligtige redegørelse Finansrådets ledelseskodeks om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen Danske Andelskassers Bank A/S 1. Finansrådet ledelseskodeks i Danske Andelskassers

Læs mere

Dronninglund Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks

Dronninglund Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Dronninglund Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Indledning Vores garanter, kunder og andre interesserede kan i det følgende læse mere om, hvorledes Dronninglund Sparekasse forholder

Læs mere

Dagsordenen for generalforsamlingen omfatter følgende punkter:

Dagsordenen for generalforsamlingen omfatter følgende punkter: Mols-Linien A/S Færgehavnen DK-8400 Ebeltoft www.mols-linien.dk Telefon: 89 52 52 00 Telefax: 89 52 52 90 mols-linien@mols-linien.dk Under henvisning til selskabsmeddelelse nr. 188 indkalder Mols-Linien

Læs mere

Finansrådets ledelseskodeks 2014

Finansrådets ledelseskodeks 2014 Finansrådets ledelseskodeks 2014 1 Indledning: Nedenfor følger en oversigt over hvordan Sparekassen Balling forholder sig til Finansrådets Ledelseskodeks 2014. Ledelseskodekset blev udsendt den 22. november

Læs mere

4. Det øverste og det centrale ledelsesorgans opgaver og ansvar. 4.1. Overordnede opgaver og ansvar

4. Det øverste og det centrale ledelsesorgans opgaver og ansvar. 4.1. Overordnede opgaver og ansvar 4. Det øverste og det centrale ledelsesorgans opgaver og ansvar 4.1. Overordnede opgaver og ansvar 4.1.1. Det anbefales, at det centrale ledelsesorgan mindst en gang årligt fastlægger selskabets overordnede

Læs mere

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 26. januar 2017

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 26. januar 2017 s efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks Vedtaget 26. januar 2017 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til Finansrådets ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder, hvor dette

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G

G E N E R A L F O R S A M L I N G G E N E R A L F O R S A M L I N G Bestyrelsen for SKAKO A/S, Bygmestervej 2, 5600 Faaborg, (CVR-nr.: 36 44 04 14) indkalder herved til selskabets ordinære generalforsamling, der afholdes Torsdag den 28.

Læs mere

Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside

Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Udarbejdet i forbindelse med fondens årsrapport for regnskabsåret 2015. Anbefalinger for god Fondsledelse Fonden er omfattet af

Læs mere

Tom Kähler. Bilag 2. Kandidater til bestyrelsen. Formand Født 11. juni 1943 Nationalitet: Dansk

Tom Kähler. Bilag 2. Kandidater til bestyrelsen. Formand Født 11. juni 1943 Nationalitet: Dansk Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen Tom Kähler Formand Født 11. juni 1943 1971: HD (Finansiering og kreditvæsen), Copenhagen Business School 1968: Civilingeniør (kemi), Danmarks Tekniske Universitet 1962-1963:

Læs mere

Købmand Herman Sallings Fond. Anbefalinger for god Fondsledelse. Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77

Købmand Herman Sallings Fond. Anbefalinger for god Fondsledelse. Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 Købmand Herman Sallings Fond Anbefalinger for god Fondsledelse Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige

Læs mere

DIP S FORRETNINGSMODEL. September 2014

DIP S FORRETNINGSMODEL. September 2014 DIP S FORRETNINGSMODEL September 2014 1 FORRETNINGSMODEL DIP s formål: DIP er ejet af medlemmerne og formålet er at sikre medlemmerne den højest mulige pension under hensyntagen til risiko, pensionsprodukt

Læs mere

BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S

BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S CVR-nr. 58 21 06 17 FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING FREDAG DEN 20. MARTS 2015, KL. 11.00 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne

Læs mere

Vederlagspolitik. for bestyrelse og direktion Vestas Wind Systems A/S

Vederlagspolitik. for bestyrelse og direktion Vestas Wind Systems A/S Vederlagspolitik for bestyrelse og direktion Vestas Wind Systems A/S 6. Vestas internal protocol Introduktion Vederlagspolitikken for Vestas Wind Systems A/S bestyrelse og direktion 1 afspejler aktionærernes

Læs mere

2. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

2. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport OMX Den Nordiske Børs København Company News Service https://cns.omxgroup.com Fondsbørsmeddelelse Solar A/S Nr. 22 2008 Telefonnr. 76 30 42 00 Kontaktperson: CEO Flemming H. Tomdrup Solar A/S Direktionen

Læs mere

Nye advisory boards skal styrke dansk

Nye advisory boards skal styrke dansk Side 1 af 5 Nye advisory boards skal styrke dansk landbrug To nyoprettede advisory boards skal være med til at finde frem til hvilke initiativer, der skal til for at styrke landmandens kompetencer. Hvilke

Læs mere

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 2015

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 2015 HEMPEL FONDEN Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Bemærk! Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode:

Læs mere

Strategic Capital ApS har anmodet Danionics A/S om at offentliggøre følgende udtalelse forud for den ordinære generalforsamling den 23.

Strategic Capital ApS har anmodet Danionics A/S om at offentliggøre følgende udtalelse forud for den ordinære generalforsamling den 23. København, den 23. april 2013 Meddelelse nr. 9/2013 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Denmark Telefon: +45 88 91 98 70 Telefax: +45 88 91 98 01 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro planlægger fusion

Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro planlægger fusion Fondsbørsmeddelelse nr. 13/2013 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K 28. oktober 2013 Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro planlægger fusion Bestyrelserne i Sparekassen Himmerland

Læs mere

Dansk Aktionærforening. 5. november 2008

Dansk Aktionærforening. 5. november 2008 Dansk Aktionærforening 5. november 2008 Uendeligt stort udvalg af transport- og logistikløsninger DSV tilbyder global transport og logistik. DSV har 25.200 ansatte på verdensplan og egne kontorer i mere

Læs mere

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende - Finansrådets Ledelseskodeks 2014 - Udarbejdet 2. januar 2015

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende - Finansrådets Ledelseskodeks 2014 - Udarbejdet 2. januar 2015 Frørup Andelskasse Redegørelse vedrørende - Finansrådets Ledelseskodeks 2014 - Udarbejdet 2. januar 2015 1 Indledning: Det fremgår nedenfor, hvorledes Frørup Andelskasse forholder sig til Finansrådets

Læs mere

Curriculum Vitae. Erhvervserfaring. Uddannelse. Navn: Adresse: Civilt:

Curriculum Vitae. Erhvervserfaring. Uddannelse. Navn: Adresse: Civilt: Curriculum Vitae Navn: Adresse: Civilt: Alder: Telefon: E-mail: Kim Baarsøe Vestervangen 42, 6715 Esbjerg N Single og har 3 børn: Lærke 14 år, Mille 14 år og Mads 6 år. 40 +45 28 10 53 34 kim@baarsoe.dk

Læs mere