af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl på Hotel Fortunen D A G S O R D E N

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N"

Transkript

1 Referat af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl på Hotel Fortunen D A G S O R D E N L Valg af dirigent Beretning for 1986 Regnskab for 1986 Fastsættelse af vederlag til kassereren Fastsættelse af kontingent for 1987 Eventuelle forslag Valg af bestyrelse Valg af revisor Eventuelt Ad 1: Valg af dirigent Formanden, Jørgen HolbØll bød velkommen til den ordinære generalforsamling og foreslog på bestyrelsens vegne Egon Bryrup som dirigent. Da der ikke var andre forslag til dirigent, blev Egon Bryrup eenstemmigt valgt af forsamlingen, der omfatttede ca. 45 personer. Ad 2: Beretning for 1986 Formandens beretning: Efter sidste års generalforsamling, til hvilken der var særdeles godt fremmøde, afholdt foreningen en sammenkomst for de fremmødte medlemmer i anledning af foreningens 25 års jubilæum. Arrangementet var meget hyggeligt og kunne motivere til gentagelse. Budgettet tillader dog ikke et sådant arrangement hvert år, men måske kunne tanken tages op med f.eks. 5 års mellemrum. Det forløbne år har været meget roligt, og der har kun været ganske få henvendelser fra medlemmerne. Specielt må det anføres, at initiativgruppen vedrørende hastighedsbegrænsende foranstaltninger, som det besluttedes at danne ved sidste års generalforsamling, ikke har rettet henvendelse til foreningens bestyrelse.

2 Side 2 Formanden har selv undersøgt omkostningerne til etablering af bump på vejene og oplyste, at det nødvendige antal bump, som skønnes at være 7 i alt, vil koste mellem kr ,- + moms, d.v.s. ca. kr ,- pr. parcel, incl. moms. Vedrørende en række af de punkter, der blev drøftet ved sidste års generalforsamling, kunne formanden anføre følgende: Søen ved Hvidegården Søen oprense s med mellemrum af kommunen, men hvis enkelte af medlemmerne, f. eks. de omkring søen boende, mener, at dette sker for sjældent, bedes dette meddelt til bestyrelsen, der da vil rette henvendelse til stadsgartneren for at udvirke en hyppigere oprensning. Fortove Kommunens vedligeholdelse af fortove har været bortsparet, hvilket har kunnet ses i den forløbne sæson. Fra og med året 1988 skulle der imidlertid igen være penge på budgettet til denne vedligeholdelse. Belysning Belysning på stien langs Stockholmsgave. Det kan oplyses, at en parklygte, svarende til den øvrige gadebelysning i Hvidegårdsparken vil koste kr ,- + moms. Alternativt kan opsættes en almindelig træpæl med pære og skærm for ca. kr ,- + moms. Snerydning Snerydningen anses for at være forløbet tilfredsstillende. Der har været en del problemer for ældre medlemmer, der har indgået aftale om rydning af deres fortov med kommunen. Problemet opstår, når disse fortove er ryddet tidligt på dagen på kommunens foranledning, og den sneplov, der er bestilt til at rydde vejene, kommer senere, og derfor laver en snevold i den allerede ryddede indgang. Dette problem kan næppe løses, hvorfor man alene kan henvise de pågældende beboere til at gå ad de ryddede fortove hen til naboens indgang. Parkering på grønne arealer ved Hvidegården Der er rettet henvendelse til lejeren på Hvidegården, som har lovet at indskærpe, at parkering ikke må finde sted på græsarealerne. Hybridnet Der vil i nær fremtid være mulighed for en tilslutning til hybridnettet i vort område, såfremt der melder sig mindst 300 interesserede. Når dette er sket, vil der kunne etableres tilslutning til hybridnettet i løbet af ca. 3 mdr. Prisen for en tilslutning vil udgøre en engangssum på kr ,- pr. parcel eller der vil kunne indgås en abonnementsordning, hvor der betales kr. 70,- pr. md.

3 Side 3 Hertil kommer udgiften til programleverance for 15 programmer, som vil udgøre kr ,- pr. md. Endvidere skal der betales licens til Copydan ca. kr. 8,- pr. md., ved 24 kanaler ca. kr. 10,- pr. md. Endelig vil der endvidere være licensen til DR. på hybridnettet sendes i øjeblikket følgende 15 kanaler: Vestegnen Kanal 2 DR 2 svenske kanaler 2 Østtyske kanaler 3 vesttyske kanaler Norge BBC 3 satellitkanaler Formanden afsluttede sin beretning med at gentage tidligere anførte opfordringer: sten på rabatterne Det er ikke tilladt at lægge pyntesten o.lign. på rabatterne. Beplantning langs fortovene Det henstilles til medlemmerne, at beplantning langs fortovene klippes så meget, at begge fliserækker kan benyttes af fodgængerne. Motorplæneklippere Det henstilles indtrængende, at medlemmerne retter sig efter den tidligere vedtagelse om at undgå brug af motorplæneklippere i perioderne lørdage mellem kl samt søndage mellem kl I tilknytning til formandens beretning stilledes der spørgsmål vedrørende belysningen ved Stockholmsgave. Enkelte medlemmer ønskede denne sag fremmet, men formanden mente ikke, at denne opgave er et grundejerforeningsanliggende. Der var enighed om, at der ikke er noget større behov for belysning af stien beliggende vest for bebyggelsen. Det oplystes, at en gruppe medlemmer, som alle bor omkring søen, selv har rettet henvendelse til stadsgartneren, uden dog at kunne formå denne til at foretage oprensning af søen. Formanden beklagede, at henvendelsen ikke var sket til bestyrelsen, som måske bedre kunne have udvirket, at der skete noget i sagen.

4 Side 4 Ad 3: Regnskab for 1986 Regnskabet for 1986 blev forelagt af kassereren Torben Skovgaard, som oplyste, at årets resultat udgjorde et underskud på kr ,-. Dette skyldes især, at regnskabet har været belastet med en næsten fordoblet udgift til containerservice, ligesom jubilæumsarrangementet ved den foregående generalforsamling har belastet regnskabet. Et medlem konstaterede, at midlerne på sikringskontoen kun forrentes med 6%, selvom de er anbragt på 12 mdrs. opsigelse. Kassereren kunne bekræfte dette og tilskyndede sin efterfølger til at undersøge, om der er mulighed forat opnå en bedre forrentning. Der udspandt sig en livlig diskussion vedrørende udgiften til containerne, som en del medlemmer fandt for stor. Flere medlemmer gjorde sig til talsmand for, at folk selv sørger for bortskaffelse af deres haveaffald enten ved deltagelse i kommunens ugentlige tømningsordning eller ved selv at køre til de kommunale lossepladser. Efter en del diskussion vedrørende dette punkt foretoges en afstemning blandt de fremmødte medlemmer for at give den kommende bestyrelse orientering om medlemmernes holdning til containerordningen. En vejledende afstemning viste, at 15 af de fremmødte medlemmer gik ind for den bestående containerordning, mens 17 af de fremmødte medlemmer gerne ser denne ordning afskaffet. Formanden konstaterede, at der ikke var indkommet skriftligt forslag om ordning ens afskaffelse, hvorfor der ikke på generalforsamlingen kunne træffes endelig beslutning herom. Afstemningsresultatet kan derfor alene være vejledende for den kommende bestyrelse. Regnskabet blev herefter godkendt. Ad 4: Vederlag til kassereren Formanden foreslog, at der tildeles kassereren et årligt honorar på 2 flasker god rødvin. Forsamlingen accepterede dette. Ad 5: Fastsættelse af kontingent for 1987 Bestyrelsen foreslog en kontingentforhøjelse på kr. 100,-, således at kontingentet for 1987 bliver på kr. 600,- pr. parcel. Enkelte medlemmer ønskede kontingentforhøjelsen sat i relation til ønskerne om at reducere containerservicen. Kassereren fremførte, at uanset omfanget af containerservicen ville kontingentforhøjelsen være nødvendig, idet foreningen arbejder med en uacceptabel lav likviditet, som bl.a. indebærer, at kassereren selv lejlighedsvis har måttet forstrække foreningens kasse med likvider. Kontingentforhøjelsen blev herefter vedtaget, således at kontingentet for 1987 udgør kr. 600,-.

5 Side 5 Ad 6: Eventuelle forslag Der var ikke indkommet forslag. Ad 7: Valg af bestyrelse Følgende medlemmer af bestyrelsen ønskede at udtræde: Jørgen HolbØll, nr. 12 Torben Skovgaard, nr. 46 Bjarne Gotholdt, nr. 44 Bestyrelsen foreslog valg af følgende nye medlemmer: Hans Frederiksen, nr. 15 H. O. Bang, nr. 43 o. VVissing, nr. 54 samt genvalg af Kirsten Flindt, nr. 62 og Erik Jepsen, nr. 87. Et medlem opfordrede Jørgen HolbØll til at fortsætte som foreningens formand endnu et år, hvilket denne imidlertid afviste. Jørgen HolbØll tilbød imidlertid at stå til rådighed med råd og dåd, specielt hvad angår relationerne til kommunen. Der var ikke forslag om andre medlemmer til bestyrelsen. De 5 af bestyrelsen foreslåede medlemmer indvalgtes herefter i bestyrelsen. Torben Skovgaard rettede en tak til Jørgen HolbØll for hans mangeårige indsats som formand for Hvidegårdens grundejerforening. Takken ledsagedes af en vingave. Formanden takkede de øvrige fratrædende bestyrelsesmedlemmer for et godt samarbejde. Ad 8: Valg af revisor Tage Andersen, nr. 81, har hvorfor bestyrelsen foreslår Skovgaard, som revisor. ikke ønsket at fortsætte som revisor, den nu fratrædende kasserer, Torben Forsamlingen valgte herefter Torben Skovgaard til revisor.

6 Side 6 Ad 9: Eventuelt Et medlem genoptog spørgsmålet vedrørende belysningen på stien langs Stockholmsgave, men der blev ikke truffet beslutninger vedrørende dette forhold. Et medlem beklagede kommunens meget dårlige vedligeholdelse af parkeringsarealerne ved stamvejen og foreslog, at der foretages sprøjtning med hebatox til fjernelse af ukrudt. Da dagsordenen herefter var udtømt, hævede dirigenten generalforsamlingen, og gav ordet til formanden, som takke dirigenten for god ledelse af generalforsamlingen. Lyngby, den 30. marts 1987 Jørgen Holbøll //Ø/b//~-- p.r'" Bjarn(f /!J. 9c~(~. Gotholdt ~ bestyrelse: rl~~\!~v\ PC- ~ //"Erik J sen,kirsten Flindt/~\7l.'! H. O. Bang t~uajt~~~,~ (.Ur~/; 1 J/J - H. Frederiksen O. ~is~~g ~~ "02 ~8, 12 10,,/ /,// J,c//,i /,',",' Ved et bestyrelsesmøde den 6. [~t-'vl./f:. 3-G. m8:~'ts= 1987 har bestyrelsen konstitueret sig således: Formand: H. Frederiksen Kasserer: O.P. Wissing Sekretær: H. O. Bang

Referat af Hvidegårdens, Grundejerforenings ordinære general forsamling tirsdag den 8. april 1986, kl på Hotel Fortunen.

Referat af Hvidegårdens, Grundejerforenings ordinære general forsamling tirsdag den 8. april 1986, kl på Hotel Fortunen. Referat af Hvidegårdens, Grundejerforenings ordinære general forsamling tirsdag den 8. april 1986, kl. 20.00 på Hotel Fortunen. D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 1985 3. Rengskab for

Læs mere

Referat af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 25. marts 1985, kl på Hotel Fortunen.

Referat af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 25. marts 1985, kl på Hotel Fortunen. Referat af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 25. marts 1985, kl. 19.30 på Hotel Fortunen. D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 1984 3. Regnskab for

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen den 4. marts 2015 På Hotel Fortunen

Referat fra Generalforsamlingen den 4. marts 2015 På Hotel Fortunen Hvidegårdsparkens Grundejerforening Hidtidig bestyrelse: Jacob Johnsen, nr. 57, formand Bjarne Gotholdt, nr. 44, næstformand Palle Lenzing, nr. 19, kasserer Tina Bach Guldberg, nr. 9 Ivan Boll, nr. 53

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 8. februar 2012 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 23, 25, 29, 33, 39, 55, 59,

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Formanden bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne, at landsretssagfører Henning Buhr valgtes til dirigent, hvilket godkendtes eenstemmigt.

Formanden bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne, at landsretssagfører Henning Buhr valgtes til dirigent, hvilket godkendtes eenstemmigt. År 1975, den 15. april kl. 20.00 afholdtes generalforsamling på Hotel Eremitagen, Lyngby. Formanden bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne, at landsretssagfører Henning Buhr valgtes til dirigent,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Den 9. juni 2010 på Hotel Fortunen.

Ordinær Generalforsamling Den 9. juni 2010 på Hotel Fortunen. Ordinær Generalforsamling Den 9. juni 2010 på Hotel Fortunen. Grundejerforeningen for Fortunen og Nærmeste Omegn (Grundlagt 1921) www.gf-fortunen.dk 1. Valg af dirigent Til dirigent valgtes Søren Gundorf,

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Generalforsamling 2015.

Generalforsamling 2015. Referat af Generalforsamling 2015. Velkommen: Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer, repræsenterende 23 ejendomme i foreningens område. Bestyrelsen var repræsenteret ved: Ejnar Damkjær formand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Tilstede: Torben (51), Ole (7), Connie (41) og (67) Fraværende: Henrik (65), Klaus (79), Dan (75) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet.

Læs mere

RØRPOSTEN 28. 2011 19.00 92 B,

RØRPOSTEN 28. 2011 19.00 92 B, RØRPOSTEN Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev, afholdt torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 på Herlev Skole, Herlev Bygade 92 B, 2730 Herlev. Formanden, Finn Nørregaard,

Læs mere

REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen

REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 1982 3. Regnskab for

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2015

Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2015 Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2015 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte til Grundejerforeningens generalforsamling.

Læs mere

Herudover oplyste formanden, at der var blevet afholdt en enkelt gartnerdag, hvor der blev lavet en del, og han takkede dem, som gav en hånd med.

Herudover oplyste formanden, at der var blevet afholdt en enkelt gartnerdag, hvor der blev lavet en del, og han takkede dem, som gav en hånd med. RØRPOSTEN Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev, afholdt torsdag den 26. april 2012 kl. 19.00 på Herlev Skole, Herlev Bygade 92 B, 2730 Herlev. Formanden, Finn Nørregaard,

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Der var mødt 29 grundejere frem plus medlemmerne i bestyrelsen. Ad 1 Valg af dirigent Esben Hansen blev valgt til dirigent (efter to års pause).

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Der er i vejchikanerne på Skovmosevej plantet roser, og der forhandles med kommunen om at ændre hele området til 40 kilometer zone.

Der er i vejchikanerne på Skovmosevej plantet roser, og der forhandles med kommunen om at ændre hele området til 40 kilometer zone. Grundejerforeningen Skovmose Referat af den 36. ordinære generalforsamling lørdag den 18. juni 2011 kl. 13.00 på Skovby Kro. Tilstede var 91 deltagere hvoraf 62 var stemmeberettigede. Formanden Henning

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Fremmødte: 28 parceller repræsenteret, 27 personer, 1 gæst og 7 fra bestyrelsen. Punkt 1 - Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Udkast til omskrevne VEDTÆGTER for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Navn og formål 1 Laugets navn er Trappelauget Orehøjgård med hjemsted i Tollerup, Halsnæs Kommune. Laugets formål er at opretholde og vedligeholde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Onsdag den 24. marts 1982, kl. 19,30, afholdtes den ordinære generalforsamling på Hotel Fortunen med dagsorden ifølge vedtægterne.

Onsdag den 24. marts 1982, kl. 19,30, afholdtes den ordinære generalforsamling på Hotel Fortunen med dagsorden ifølge vedtægterne. Hvidegårdens Grundejerforening Generalforsamling den 24. marts 1982 Onsdag den 24. marts 1982, kl. 19,30, afholdtes den ordinære generalforsamling på Hotel Fortunen med dagsorden ifølge vedtægterne. 32

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Vedtægter 08/02/07 15:23 Side 1 Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken onsdag den 26. marts 2008.

Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken onsdag den 26. marts 2008. Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken onsdag den 26. marts 2008. Foreningens formand Hans-Arne Lauridsen bød velkommen til de 12 fremmødte medlemmer (inkl.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Grundejerforeningen Mestervejene.

Grundejerforeningen Mestervejene. Referat fra: Generalforsamlingen 2011. Sted og tid: Holmegaardskolen, storrum B, torsdag, den 28. april 2011, kl. 1900. Tilstede: 31 medlemmer fra i alt 23 husstande (stemmer). Dagsorden Referat Velkomst.

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Hvidegaardens Grundejerforening

Hvidegaardens Grundejerforening Referat af Generalforsamlingen 24. Marts 1999 Bestyrelsen repræsenteret ved: Grethe Steen (GS) m 34 Palle Lenzing (PL) m 19 Cai Frimodt-Møller (CFM) m 1 Henning Stengaard Hansen (HSH) m 105 (Jacob Johnsen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

1) Valg af dirigent. Poul Foss Michelsen S68 blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

1) Valg af dirigent. Poul Foss Michelsen S68 blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Grundejerforeningen Solbakken Generalforsamling den 3. april 2015 REFERAT Formand Jørgen Bang bød velkommen til generalforsamling 2015. På bestyrelsens vegne takkede han for den kæmpe store indsats, som

Læs mere

Indledende kommentarer og velkomst:

Indledende kommentarer og velkomst: 1 År 2014, onsdag den 30. april kl. 19.00 afholdtes der ordinær generalforsamling i E/ F Pilegårdsvej 22-58, 2730 Herlev. Generalforsamlingen blev afholdt i ejerforeningens lokale, Pilegårdsvej 58, kælderen.

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

GF NYGAARD København 29.3.2014

GF NYGAARD København 29.3.2014 GF NYGAARD København 29.3.2014 Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indbydelse Hermed indkaldes til generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Dato: Mandag 7. april 2014 Tid: 20:00 22:30 Sted:

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 17 Februar 2004. kl. 19.30

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 17 Februar 2004. kl. 19.30 Frennegårdsparkens Grundejerforening Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 17 Februar 2004. kl. 19.30 Der var fremmødt 44 deltagere, repræsenterende 32 parceller. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk - e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSNFORMATON BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Formanden indledte med at foreslå, jf. nærmere nedenfor, at alle fremmødte præsenterede sig med

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ULLERØDPARK

GRUNDEJERFORENINGEN ULLERØDPARK GRUNDEJERFORENINGEN ULLERØDPARK Referat af ordinær generalforsamling Torsdag, den 7. februar 2013 kl. 19.00 på Niverødgårdskolen I alt var 30 huse repræsenteret på generalforsamlingen og heraf 7 ved fuldmagt.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Dirigent Karina Grøn # 19 Referent Karina Grøn # 19, Katrine Møller Zederkof # 17 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hvidegårdsparkens Grundejerforening

Hvidegårdsparkens Grundejerforening Hvidegårdsparkens Grundejerforening Hidtidig bestyrelse: Jacob Johnsen, nr. 57, formand Bjarne Gotholdt, nr. 44, næstformand Palle Lenzing, nr. 19, kasserer Cai Frimodt-Møller, nr. 1 Tina Bach Guldberg,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. Foreningen Sten ager Mølles Venner

Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. Foreningen Sten ager Mølles Venner Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. l Foreningen Sten ager Mølles Venner I generalforsamlingen deltog 55 medlemmer. Formanden bød

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012

Ordinær generalforsamling. Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012 Ordinær generalforsamling Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012 Kalenderåret 2011 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat af Ordinær

Læs mere

GenerAlforsamling 2012

GenerAlforsamling 2012 GenerAlforsamling 2012 Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 11. april 2012 i salen på TK s Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Orientering

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder mandag den 16. marts 2015 i Fårup-Sabro Sognegård.

Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder mandag den 16. marts 2015 i Fårup-Sabro Sognegård. Hjemmeside: www.damgaardens jorder.dk Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder mandag den 16. marts 2015 i Fårup-Sabro Sognegård. 1. Valg af dirigent Efter at de fremmødte var budt velkomne af

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær).

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær). Generalforsamling, Grundejerforeningen Mosen, 26/2 2014 Tilstede: 18, 27, 14, 20, 41, 37, 42, 28, 26, 31, 29, 15, 10, 19 og 13. 1. Valg af dirigent Henrik nr. 20 vælges som dirigent 2. Beretning Præsentation

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

GENERALFORSM1LING DEN 13. MARTS 1979. Ar 1979, den 13.marts afholdtes generalforsamling på hotel

GENERALFORSM1LING DEN 13. MARTS 1979. Ar 1979, den 13.marts afholdtes generalforsamling på hotel GENERALFORSM1LING DEN 13. MARTS 1979. Ar 1979, den 13.marts afholdtes generalforsamling på hotel Fortunen, Ermelundsvej. Bestyrelsens formand P.Olesen Larsen bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne,

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

ForeningenTyrings Ager

ForeningenTyrings Ager ForeningenTyrings Ager April 2010 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2010 Arbejdsdag/rengøringsdag lørdag den 24. april kl. 13.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har følgende sammensætning:

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND Navn og formål 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Enø Strand. 2 Foreningens formål er at varetage grundejernes fælles interesser vedrørende: 1) Forholdet

Læs mere

Grundejerforeningen Røde Vejrmølle Park

Grundejerforeningen Røde Vejrmølle Park Grundejerforeningen Røde Vejrmølle Park Referat fra 35. ordinære generalforsamling, tirsdag d. 25. maj 2004, kl. 19.30 på Teglmoseskolen. Dagsorden efter vedtægterne: 1. Valg af dirigent, sekretær og stemmeoptællere

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004.

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent 3) Godkendelse af forretningsorden. 4) Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Generalforsamling Snebærhavens Grundejerforening 3. marts 2015

Generalforsamling Snebærhavens Grundejerforening 3. marts 2015 Dagsorden: 1 Valg af dirigent Til dirigent valgtes Torben (nr. 118). Til referent valgtes Kristian (nr. 50) 2 Beretning fra bestyrelsen 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra bestyrelsen 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

ADMINISTRATION NS. Dirigenten indledte med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet i henhold til foreningens vedtægter.

ADMINISTRATION NS. Dirigenten indledte med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet i henhold til foreningens vedtægter. Q OVORTRUP ADMINISTRATION NS GARDLAUGET BLEGEDAMMEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2013 Ar 2013, den 28. maj kl. 17.00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Gårdlavet Blegedammen i Qvortrup Administrations

Læs mere

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 Generalforsamling Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsens forslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20 A som dirigent, og

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 15. maj 2013 Afholdt den: 24. april 2013 Til stede: Referent: 14 ejere, repræsentanter for andelsboligerne, Nordicom Bolig A/S, Lejerbo

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 I Sognegården

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 I Sognegården Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 I Sognegården Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken mandag den 26. marts 2007.

Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken mandag den 26. marts 2007. Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken mandag den 26. marts 2007. Foreningens formand Hans-Arne Lauridsen bød velkommen til de 9 fremmødte medlemmer (incl.

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere