Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016"

Transkript

1 126/ Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016 Uddeling af Jubilæumsvase fra Jubilæumsfonden til 4 dommere. Kurt Madsen 25 år. Ole Christensen 25 år. Kim Olin 25 år var ikke tilstede. Arne Waage Beck 40 år var ikke tilstede. 1. Valg af dirigent Peter Agentoft Nielsen blev valgt. Der var på landsmødet 457 stemmer. 2. Beretninger: a. Landsformand Torben Kjærbo Ibsen supplerede sin beretning, og sagde at der vil blive talt medlemstal og økonomi på dette landsmøde, det er også godt der har været en debat, og der skrives meget og godt på Facebook, men der skrives også på uværdige måder på Facebook, det er ikke en god profilering af DcH, understregede han. Ørekuperings- og halekuperingsproblematikken er stadig et stort problem for DcH, og vi arbejder stadig på at få lovgivningen ændret. Ole Suurland DcH Risskov kommenterede, at økonomien skal gennemgås på dette landsmøde, og om det skal gøres på den måde, der er skrevet ud om før landsmødet. Torben Kjærbo Ibsen kommenterede at der ikke er taget stilling til noget, men at det er eksempler på evt. handlinger. b. Hver udvalgsformand fik muligheden for at supplere deres beretning. Agilityudvalget ingen yderligere kommentarer. Brugshundeudvalget ingen yderligere kommentarer. DcH-Bladets redaktør Maja Hansen understregede, at de mangler en redaktør til næste år. Gitte Bielefeldt stopper i udvalget og har været med i 11 år, Maja takkede hende med en lille gave. Dommerudvalgets formand Thomas Ryhave kommenterede, at han har lavet en fejl ved ikke at nævne både Fakse og Næstved ved beskrivelsen af DM, det er rettet til. Konkurrenceudvalgets formand Peter Knudsen beklagede også at de ikke havde nævnt begge arrangører. Ingen yderligere kommentarer fra øvrige udvalgsformænd.

2 Initiativfonden aflægger beretning. Ingen yderligere kommentarer. 3. Aflæggelse af regnskab: fremlagt at landskasserer Erik Hansen Regnskab for Jubilæumsfonden, der er meget få indtægter, og nogle få udgifter og et underskud på kr. Egenkapital kr. Regnskab for Initiativfonden, der har været renteindtægter, og udgifter til møder. Fonden har kr. i kapital og kr. udlån. Dermed egenkapital på kr. Begge regnskaber blev godkendt. Regnskab for Landsforeningen blev fremlagt at landskasserer Erik Hansen Det viste et underskud på kr. mod et budget på kr. og et underskud på kr. i Dette skyldes på indtægtssiden manglende indtægter på medlemskontingenter og manglende indtægter på varesalg og annonceindtægter, tilsammen kr. lavere end budgettet. Udgiftssiden har været præget af et forholdsvist stort overforbrug i udvalgene, og Hovedbestyrelsen har også brugt mere end budgetteret. Egenkapitalen er lidt over det niveau som man i 2007 har sat som målsætning. Fremadrettet er der skåret i budgetterne for 2016 og 2017, for at regnskabet kan hænge bedre sammen, der er dog stadig et overforbrug, derfor ønsket om kontingentforhøjelsen. Intern revision har kommenteret, at gamle bilag er brugt og at der bruges mange penge på eksterne undervisere. Erik forklarede hvordan budgetfasen er foregået for landsmødedeltagerne, og at der ofte har været afvigelser til den negative retning fra udvalgenes side. Bent Pedersen DcH Mariager kommenterede, at det er utroligt hvor pengene er blevet af. Advokat og revisor er steget med kr. Uddannelsen steget med kr. pga. foreningslederuddannelsen, han foreslår at den stoppes øjeblikkeligt, han spurgte om vi har nytte af den i foreningerne. DM udgifter stiger med kr. Der skal lægges realistiske budgetter, og de skal holdes, der skal sættes tæring efter næring. Kommentar fra Erik Hansen, vi er kede af at vi er havnet i denne situation. Else Andersen DcH Esbjerg roser Erik for hans flotte måde at føre regnskabet på. Hun sagde, at der havde været forlydender i hendes kreds om, at Erik havde rod i regnskaberne. Else havde derfor været rigtig glad for, at kredsformanden for kreds 2, Susanne Kjær, havde været til stede på kredsrådsmødet i kreds 4, for hun havde kunnet svare på alle spørgsmål om regnskabet, så der var ikke tale om rod i regnskabet. Hun roste foreningslederuddannelsen, den er rigtig god. Poul Erik Larsen DcH Nordfyn roser Erik s fremlæggelse af regnskabet, men mener at Hovedbestyrelsen har fejlet, ved ikke at have reageret i tide.

3 Christer Christensen DcH Frederikssund kommenterede, at bilag ikke er udfyldt korrekt, det skal være i orden, ellers skal det afvises. Det er små udgifter, der er blevet til store. Vi skal have flere sponsorer til tøj m.m. Den udvidede forsikring er for dyr, og den kunne vi spare væk, mener han. Markedsføringen er mindre end budgettet, der burde man bruge pengene for at få flere medlemmer. Han forstår ikke, at man bruger så mange penge på eliteturneringen, og uddannelsen af Eftersøgningstjenesten. Kan disse udgifter tjene sig ind igen, eller hvordan kommer de til det. Kan man se, hvad et enkelt medlem koster i de forskellige grene. Torben Kjærbo Ibsen kommenterede, at det er svært at få større sponsorer ind i DcH, den udvidede ansvarsforsikring er dyr, men stillede spørgsmålet, om der er opbakning for at den tages væk? Øgning af medlemstallet falder tilbage på lokalforeningerne, Hovedbestyrelsen kan ikke skaffe medlemmer. Erik nævnte beløb på hvad konkurrencedeltagere koster, de dyreste er IPO/SPH og Nordisk, og at den store udgift til eliteturneringen kommer fra kørsel. Birgit Fauerskov DcH Vesthimmerland mente, at udvalgene skal være bedre til at budgettere, og at de skal sige til, hvis de overskrider. Foreningslederkurserne er gode, men vi kunne godt spare noget på dem, evt. lave en pause. Vi skal måske til at styrke de medlemmer vi har gennem mere uddannelse m.m. Erik Hansen viste budgetfasen og opfølgningen, og fortalte at den skal ændres så den bliver nemmere at styre. Christer Christensen kommenterede, at man sagtens kan finde nogle sponsorer, og at forsikringen skal være et krav til hundeførerne, og det er deres eget ansvar. Kørsel til eliteturneringen skal tages væk. Det er udvalgene, der skal vurdere om det er økonomisk forsvarligt, det de laver. Torben Kjærbo Ibsen kommenterede Birgit Faurskovs kommentar på, at det er et wake up call, det skal vi reagere på nu. Vi skal undersøge konsekvensen af at fjerne den udvidede forsikring. Bent Pedersen DcH Mariager, sponsorstøtten er svær og det burde forretningsføreren sørge for. Ove Porsgaard DcH Horsens det er vigtigt at vi i lokalforeningerne tænker på, hvad det er der gør at hundeejerne forsvinder, er det fordi, vi ikke er attraktive nok. Vi skulle bruge penge på at beholde vores medlemmer, der skal måske investeres her i stedet for at spare. Christer Christensen, hundeførerne vil have et specifik produkt, og ikke hele pakken. Regnskabet blev godkendt. 4. Målsætninger: Hovedbestyrelsen fremlagde DcH s fælles målsætning til vedtagelse. Torben supplerede målsætningen mundtlig.

4 Linda Lundh kredsformand kreds 3 kommenterede målsætningen, der skal være flere konkrete ting på målsætningen. Målet i 2016 må være at der ikke skal være nedgang, og at der over en 5 årig periode er en stigning på 10 % i medlemstallet total. Birgit Fauerskov DcH Vesthimmerland der skal stå, at man skal styrke familiehunden og konkurrencehunden, og at der skal være mere uddannelse til den enkelte hundefører. Ang. medieudvalg så skal det måske lige vente med at gøre den til et permanent udvalg i den nuværende økonomiske situation. Torben Kjærbo Ibsen kommenterede disse ting og sagde at det er vigtigt ikke at lave flere hundeførerkurser, som det ser ud nu. Dorthe Ellegaard Kredsformand kreds 1, kommenterede at kurser kan laves på kredsplan. Christer Christensen kommenterede målsætningen som tynd og ukonkret, den skal uddybes og det med den ændrede kontingentstruktur skal specificeres. Torben Kjærbo Ibsen kommenterede, at målsætningen skal bruges som styringsredskab og ikke handleplan. Ove Porsgaard vil gerne have hjælpe til at få flere medlemmer og beholde de eksisterende. Johnny Voss kredsformand kreds 5 kommenterede, at det er vigtigt at se den røde tråd i målsætningen. Christer Christensen mangler forklaring på hvordan man vil gennemføre denne målsætning. Jørgen Rønde DcH Hadsten: Det er vigtig at det er en opnåelig målsætning. Berit Kristensen DcH Århus: Det er ærgerligt at det ikke kan konkretiseres, hun mener at fokusområdet også skal være DcH programmet. Nanna Schmidt DcH Christiansfeld: Hvad gør vi for at fastholde medlemmer og at også konkurrencehundene, samt ungdom bliver fokusområder. Poul Erik Larsen DcH Nordfyn mener, at der skal være fokus på DcH programmet, og der skal ændres i kontingentstrukturen. Thomas Ryhave formand for Dommerudvalget kommenterede, at det er vigtigt at der fokuseres på nogle ting, men resten skal jo ikke nedprioriteres. Dorthe Ellegaard kommenterede, at konkurrencehunden skal med i målsætningen.

5 Susanne Kjær kredsformand kreds 2 kommenterede, at man ikke kan have fokus på alt. Berit Christensen DcH Århus mener at DcH programmet skal opprioriteres. Torben Kjærbo Ibsen mener at tingene hænger sammen. Ole Christensen DcH Kongerslev synes, at der skal være en målsætning, hvor alt er med, for at vi kan søge sponsorstøtte ud fra denne. Torben Kjærbo Ibsen siger at det skal en målsætning ikke bruges til. Birgit Fauerskov mener at konkurrencehundene skal med i målsætningen. Johnny Voss understreger at vi ikke skal skære noget væk, men at vi skal have fokus på at få flere medlemmer. Målsætningen blev godkendt med ændringerne (konkurrencehunde og udviklingen af medlemstallet.) 5. Indkomne forslag: Der er indkommet forslag: 8 tilføjes nyt stk. 3: Foreningens æresmedlemmer har taleret men ikke stemmeret på landsmødet. Indsendt at DcH Esbjerg Else Andersen Blev motiveret af Else Andersen. Hun mener at når de nu er inviteret så burde æresmedlemmer også have taleret. Annette Høft DcH Ribe godt forslag, men hvorfor kun æresgæster og ikke også næstformænd. Torben Kjærbo Ibsen mener at alle skal have taleret på et landsmøde. Poul Graversen DcH Hjørring, mener at der kun bør være en for hver lokalforening der udtaler sig. Poul Erik Larsen kan godt støtte op om dette. Dorthe Ellegaard mener at alle der deltager skal have taleret. Torben Kjærbo Ibsen foreslår at det er det der skal stemmes om. Forslaget vedtaget med 426 for, 15 imod og 2 blanke. Forslag til at ændre den høje kørselstakst til 2.81 pr. km (nedsat med det halve af forskellen mellem den høje og lave takst). Indsendt af DcH Ringkøbing Svend Erik Aaberg. Svend Erik motiverede forslaget. Han mente at DcH kan spare mange penge på dette.

6 Forslaget blev nedstemt med 154 for, 289 imod og 11 blanke. Pia Johnsen DcH Skanderborg har et modforslag til forslaget. Hun mener at alle skal køre efter statens lave kørselstakst pr. 1. april, og motiverede dette ved at fremlægge beregninger på faktiske indtægter og udgifter i forbindelse med driften af bilen, og viste hvordan økonomien i DcH kunne være bedre. Torben Kjærbo Ibsen kommenterede dette og gav udtryk for, at han ikke vil gå ned på den lave takst i forbindelse med kørsel for DcH, da hans bil ikke kan drives for denne takst, og han mener ikke DcH skal bestemme hvilken bil han har. Christer Christensen kommenterede, at det skal være lysten der skal drive værket og ikke kørselstaksten. Poul Erik Larsen støtter ikke forslaget om nedsættelsen. Erik Hansen mener ikke, at den skal nedsættes, da det er dyrt at have bil, og at han heller ikke kan holde bil for den lave takst. Dorthe Ellegaard, mener at vi skal bevare den høje takst. Birgit Fauerskov, synes at vi skal tage statens takst for kørsel, for det må være den som er den rigtige, Skat må have regnet på det. Der stemmes om forslaget fra Pia Johnsen. For 163, imod 281og 11 blanke. Forslaget var hermed nedstemt, og vi fortsætter med statens højeste takst. Forslag til ændringer i 5, 7, 8, 12 i landsforenings vedtægter og 2, 4, 5, i kreds vedtægter, vedrørende ændring af kredsrepræsentant i hovedbestyrelsen. Indsendt af DcH Frederikssund Christer Christensen. Christer Christensen motiverede forslaget. Han mener at Hovedbestyrelsen skal vælges af Landsformanden. Flere kommentarer på dette med at det ikke fremmer demokratiet i DcH, og at Landsformanden vil få alt for stor magt i DcH. Der er stor modstand mod forslaget så Christer trækker det. Landsforeningsvedtægter, ang. kredsformænd kan vælge en anden repræsentant i hovedbestyrelsen. 12 og 5 landsforeningen. Christer Christensen motiverede forslaget: Han mener at man i kredsen skal kunne vælge en anden end kredsformanden til at sidde i Hovedbestyrelsen. Johnny Voss støtter ikke op om dette, det gør det for svært at kommunikere i kredsen.

7 Dorthe Ellegaard kommenterede, at dette vil gøre forskel på kredsformændenes ansvarsforpligtelser i forhold til kredsen og Hovedbestyrelsen. Poul Erik Larsen kan ikke støtte op om dette. Det er prøvet før og fungerede ikke. Christer Christensen underbygger at det er vigtigt at lave om på dette, for at vi kan have de rette personer/kredsrepræsentanter i hovedbestyrelsen. Poul Graversen fortæller om hans erfaringer med forslaget og at det vil gøre beslutningsprocessen problematisk. Der stemmes om forslaget. For 70, imod 361 og blanke 8. Forslaget blev nedstemt. 7 liste A og liste B Udvalgsmedlemmer skal vælges på landsmødet. Christer Christensen motiverede forslaget. Han mener at alle skal have en chance for at komme med i et udvalg. Torben kommenterede forslaget: Hvorfor ændre noget som fungerer godt. Thomas Ryhave mener også at det er fint som det er i dag, han kender ikke til noget, der ikke virker. Morten Jensen Formand for Brugshundeudvalget siger, at det er vigtigt at dem som er i udvalget ved noget om udvalgets arbejde. Poul Erik Larsen mener det er vigtigt med demokrati. Ulla Pedersen Kreds kasserer kreds 2 kommentar ang. det demokratiske i kredsene, de er valgt. Christer Christensen forsvarer forslaget ved at sige at det åbner muligheden for nyt indspark i udvalgene. Torben Kjærbo Ibsen siger igen at hvorfor lave om på noget som fungerer i dag. Johnny Voss, mener det er vigtigt at vi ikke bruger tid på dette. Forslaget er frafaldet. Forslag om nedlæggelse af initiativfonden i forbindelse med forslag 2 i kontingentfastsættelse fra hovedbestyrelsen.

8 Hovedbestyrelsen trækker forslaget, da der er kommet et bedre forslag Forslag fra Henrik Bøgelund DcH Højme Om at Landforeningen låner af Initiativfonden i stedet for at nedlægge den. Flemming Lund fra initiativfonden støtter forslaget, og synes det er vigtigt at bevare fonden. Ole Suurland synes det er vigtigt at have penge i Initiativfonden. Ove Porsgaard spurgte hvordan er vi stillet hvis DcH går fallit, svaret er at så er pengene væk. Christer Christensen mener ikke at dette skal godkendes, men at Landsforeningen skal søge om et lån. Henrik Bøgelund DcH Højme understreger at det ikke lukker initiativfonden. Der stemmes om dette forslag. For 317, imod 108 og blanke 8. Forslaget blev vedtaget. Med følgende kommentar: Efterhånden som landsforeningens likvide beholdning genopbygges, kan initiativfondens midler gradvis frigives til brug for fondens formål. Beslutning herom tages på landsmødet. 6. Fastsættelse af kontingent til landsforeningen. Forslag om kontingentændring fra hovedbestyrelsen. Erik motiverede forslaget og foreslår at der stemmes om forslag 2 i oplægget. En kontingentstigning på 70,-. Birgit Fauerskov mener, at der skal sættes tæring efter næring og at vi skal spare i stedet for at sætte kontingentet op. DcH Bladet skal nedlægges, Eftersøgningsudvalget og Konsulentudvalget skal tage et startgebyr, en lille stigning kan accepteres, 25,- nævnes. Torben Kjærbo Ibsen kommenterede forslaget med at det kræver vedtægtsændringer. Christer Christensen mener ikke, at der skal stemmes for disse forslag, kontingentet skal ikke stige. Hovedbestyrelsen må finde en løsning på økonomien. Forslag om at bevare det nuværende kontingent. Indsendt af DcH Skive Carsten Reftoft. Han motiverede sit forslag. Man skal bevare det nuværende kontingent. Henrik Bøgelund DcH Højme, motiverede sit forslag med en kontingentstigning på 70,- Dorthe Ellegaard kommenterede, at det er vigtigt at der tages fat på økonomien.

9 Bent Pedersen mener ikke at der skal en kontingentstigning til. Christer Christensen kommenterede, at Landsforeningen skal gøre det bedre og få rettet til. Erik Hansen kommenterede, at kontingentstigningen først træder i kraft til næste år. Poul Erik Larsen mener at der skal de midler til så man kan drive landsforeningen og støtter op om en stigning på 70,- Johnny Voss kommenterede at det er vigtigt med kontingentstigningen, for at vi kan fortsætte de aktiviteter vi har i dag. Forslag om stigning på 70,- For 184, imod 252 og blanke 70. Dette blev ikke vedaget. Forslag om stigning på 25,- For 191, imod 237 og blanke 25. Dette blev ikke vedtaget. Kontingentet er hermed uændret i Valg af landsformand Udgår i Valg af landskasserer. Erik Hansen blev valgt. Erik kommenterede, at han skal gøre hvad han kan, for at det bliver bedre til næste år. Han understregede, at det bliver hans sidste periode, da han nærmer sig de 70 år. 9. Valg af personlige suppleanter for kasserer. HB finder suppleanter, da der ikke var nogle der ville stille op før og på landsmødet. 10. Meddelelse om kredsenes valg af Hovedbestyrelsesmedlemmer (kredsformændene) og suppleanter for disse. Kreds præsenterede deres suppleanter. Kreds 2 formand Susanne Kjær, næstformand Merete Hansen. Kreds 3 formand Linda Lundh valgt i utide, næstformand Lena Berg. Kreds 4 formand Frede Pedersen sygemeldt Maja Oxholm er indtrådt, midlertidig næstformand Nanna Christensen. Kreds 6 formand Bjarne Haulund, næstformand René Pedersen. 11. Valg af udvalgsformænd for de faste udvalg, jf. 17 De valgte udvalgsformænd er:

10 Eftersøgningsudvalget Johnny Sarka. Nordisk udvalg Klaus Sandager. Ungdomsudvalget Irene Liliequist. Konsulentudvalget Janna Juhler. Brugshundeudvalget Morten Jensen. Dommerudvalget Thomas Ryhave Valg af 2 interne revisorer. Følgende er valgt: Lorents Nielsen. Ulla Pedersen. 13. Valg af 2 suppleanter for de interne revisorer. Hovedbestyrelsen finder dem, da der ikke var nogle der stillede op. 14. Eventuelt. Birgit Fauerskov foreslår, at lokalforeningskassereren tager imod gebyrer for konsulenter og eftersøgninger. Morten Jensen kommenterede at han synes det er ærgerligt at man bliver skudt i skoene at de bruger for mange penge, han understreger at de kun bruger de penge der er nødvendige for at kunne udføre udvalgsarbejdet. Klaus Sandager formand for Nordisk Udvalg fortalte, at DcH Lemvig har påtaget sig at afholde Nordisk Mesterskab Torben afsluttede mødet med tak for et godt møde og tak til dirigent Peter Agentoft Nielsen, og sluttede af med et fælles Leve for DcH Med venlig hilsen Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Torben Kjærbo Ibsen Landsformand

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Dato 18-11-2016 postnr. 297/16 Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Deltagere på mødet, se nederst i dette referat. Velkomst ved Torben Mødet startede kl.11.00 hvor

Læs mere

Referat fra det Ordinære landsmødet 2017

Referat fra det Ordinære landsmødet 2017 Valg af dirigent Peter Agentoft Nielsen blev igen valgt til dirigent. Uddeling af æresbeviser og jubilæumsvaser Torben Kjærbo Ibsen uddelte følgende: 25 års jubilæumsvase til Dommer Poul Rode Nielsen 25

Læs mere

Referat fra ordinært landsmøde 21. marts 2015

Referat fra ordinært landsmøde 21. marts 2015 Til: 106/15 Lokalforeningerne, 24-3-2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra ordinært landsmøde 21. marts 2015 Landsformand Torben Kjærbo Ibsen bød velkommen til landsmødet. Jubilæumsfonden

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Til: HB Alle landsudvalg Lokalforeninger Postansvarlige 41/15 Den 8.2.2015 Hovedbestyrelsesmøde den 7.2. 2015 kl. 09.00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej

Læs mere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Hovedbestyrelsesmøde den 26. juni 2015 Fjeldsted Skov Kro, Store Landevej 92 5592 Ejby og 27. juni 2015 på Ungdomslejren Skallebøllecentret, Vissenbjerg

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening LANDSFORMAND 96/13 Til Lokalforeningerne, Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige, HB REFERAT fra: Torben Ibsen Tårupvej 26 8963 Auning Tlf: 5355 2100 torben@dch-danmark.dk

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.dk REFERAT FRA Kredsgeneralforsamling den 26. februar 2013 kl. 19.30

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Susanne Kjær motiverede forslaget og fortalte om baggrunden for forslaget, og hvorfor det bliver genfremsat af hovedbestyrelsen.

Susanne Kjær motiverede forslaget og fortalte om baggrunden for forslaget, og hvorfor det bliver genfremsat af hovedbestyrelsen. Referat fra ekstraordinært landsmøde 22. april 2017 Afholdt i Folkesalen i Vejen idrætscenter Petersmindevej 1 6600 Vejen Susanne Kjær bød velkommen til det ekstraordinære landsmøde. Valg af dirigent Peter

Læs mere

Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A

Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A Dagsorden:. 1. Valg af dirigent og godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018

Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018 Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018 Dommerjubilarer: Annette fortalte lidt om deres virke i DcH i de mange år de har fungeret som DcH dommer: 40 år Flemming Aalund DcH dommer: 25 år Karin Sørensen

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Inden vi gik i gang med den egl. Generalforsamling, fik foreningens nye direktør, Morten Lorenzen ordet for

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden og referat: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 1) Valg af dirigent Viggo Jonasen 2) Valg af stemmetællere Knud Aage Flohr Knudsen og Peter Nørdam 3) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Annette bød velkommen og informerede om det praktiske på dagen.

Annette bød velkommen og informerede om det praktiske på dagen. Referat fra fællesmøde den 14. april 2018 kl. 09:00 på. HUSET. 161/18 27-4-2018 Deltagere se liste i bilag. Referent Jan E. Nielsen Annette bød velkommen og informerede om det praktiske på dagen. Præsentation

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ; Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle 26 16 96 21; ddn@cdmail.dk Referat fra Kredsgeneralforsamling den 17. februar 2014 kl. 19.30 i DcH

Læs mere

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Referat Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Til stede: Annette Ploug Pihl, Birgit Bilstrup, Carsten Groth-Rasmussen,

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni.

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK

Læs mere

Vedtægter for DcH-Svendborg

Vedtægter for DcH-Svendborg Forslag til vedtægtsændring til behandling på generalforsamling d. 19.11.2015 Vedtægter for DcH-Svendborg 1 Foreningens navn er DcH-Svendborg. Dens hjemsted er Svendborg. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Referat fra HB møde den 14. maj 2017

Referat fra HB møde den 14. maj 2017 Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 14. maj. på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 7, 7100 Vejle Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK Kredsformand

Læs mere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Velkomst ved formanden Foreningssangen 1. Valg af dirigent og fastsættelse af forretningsorden 2. Beretning Helge Højstrup

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent.

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent. Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014 Punkt Emne 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Optælling af tilmeldte foreninger/ delegerede

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.dk REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLING den 17. februar 2009 Fraværende

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE.

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Vedtægter for Odsherred Civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Foreningen er medlem af landsforeningen DANMARKS CIVILE

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Referat af sektionsgeneralforsamling d. 3. september 2014 kl. 16.00 19.00 på Hotel Fredericia i Odense. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Flemming Jørgensen,

Læs mere

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016 Referat fra Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Krebsen onsdag den 6. april 2016 Deltagere Tilstede var beboere fra følgende husstande på Krebsen, nr.: 3, 6, 7, 9, 13, 15, 17, 18, 19, 20, 21,

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er Vamdrup civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Vamdrup. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN:

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Generalforsamlingen Torsdag den 19. november 2015 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. a. Godkendelse

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN. Januar 2014. side 1

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN. Januar 2014. side 1 Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN Januar 2014 side 1 Amtsforeningens bestyrelse: Formand Flemming Gaaei Hans Dyres vej 51 9300 Sæby Telefon: 60 64 90 95 flemming@supersej.dk Næstformand

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning REFERAT Bestyrelsesmøde Tidspunkt: Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 9.00-12.00 Sted: Skive afdelingen lokale 14 Deltagere: Bente Bang, Leif Lund, Birthe Harritz, Ulla Møller Thomsen, Kurt Thinggaard, Ole Christensen,

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal

Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal Referat Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal Til stede Nina Messerschmidt, Christine Langer, Svend Borgreen, Ole Nyholm, Bente Sørensen, Hanne M.

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro REFERAT: 311/ 18 22-10-2018 Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl. 9.00 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 6. februar 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Ernst Johnsen Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen John Riise,

Læs mere

Referat af Generalforsamling den15. Januar 2013:

Referat af Generalforsamling den15. Januar 2013: Referat af Generalforsamling den15. Januar 2013: Anvendte forkortelser: Richard Østergård Mikkelsen DIR Ole Eckhardt Poulsen OEP Finn Mortensen FM Claus Asmussen Agathon CAA Bent Torp BT Finn Lyngsie FL

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen.

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen. REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014 Fremmødte: se deltagerliste Stemmeberettigede: på deltagerlisten på nær administrationen. Velkomst Erik Nicolajsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Finn Nejstgaard er valgt som dirigent. Lisbeth Larsen er valgt som stemmetæller. Lotte Thøgersen referent. Dirigent fastslår at

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2008 MØDEREFERAT Dato: 12. marts 2008 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 13 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Tilstede: 5 fra bestyrelsen og 19 medlemmer. Præcis klokken 19.06 bød formanden de mange fremmødte velkommen til generalforsamlingen 2013.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006 Referat af ordinær generalforsamling i den 5/4-2006 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 9. september 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 9. september 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 9. september 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Hadsund, Morsø, Nibe, Thisted, Thyholm, Vesthimmerland og Øland. Desuden fra kredskasserer

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Referat fra HB møde Den 22.3.2015

Referat fra HB møde Den 22.3.2015 Referat fra HB møde Den 22.3.2015 Til: 113/15 HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtager Hovedbestyrelsesmøde den 22.3.2015 kl. 08.00 på Best Western Hotel Fredericia. Den 27.03.2015 Deltagere: Torben

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132 Referat fra ordinær generalforsamling, 12. marts 2011 på EKVH kl. 10:00. Side 1 af 5 Erik Nørskov byder velkommen til generalforsamling. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Frank Sandeløv. Valgt

Læs mere