Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl ca

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00"

Transkript

1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl ca Velkomst til Lærke N. R. Dalgaard, der som næstformand i elevrådet indtræder i bestyrelsen. 2. Fastlæggelse af dagsorden og underskrivning af referat fra sidste møde. Vedlagt som bilag Årsrapport Gennemgang af årsrapport 2015 v. Peter Nørrevang, Deloitte. Regnskabserklæring vedlægges som bilag 2, årsregnskab (udkast) vedlægges som bilag 3, revisionsprotokollat (udkast) vedlægges som bilag 4. Peter Nørrevang medbringer den endelige udgave til mødet, vi forventer dog ikke at der er ændringer fra udkast til endelig version. Ministeriet indskærper i brev af 11. november 2014, at bestyrelsen tager aktivt stilling til revisors anbefalinger i revisionsprotokollatet. Brevet blev behandlet på bestyrelsens møde i december 2014, og her blev konkluderet: Rektor vil i samarbejde med bestyrelsesformand udarbejde et udkast til denne udtalelse, så bestyrelsen kan underskrive på mødet, og rektor vil derpå sørge for rettidig indberetning rettidigt til Kvalitets- og tilsynsstyrelsen. Bestyrelsesformand og rektor anbefaler følgende udtalelse til ministeriet: Under Rapportering om udført forvaltningsrevision side , konkluderes på alle parametre tilfredshed med arbejdsgange og resultater. I revisionens afsluttende erklæring side 178 konkluderer Deloitte, at de vil forsyne årsregnskabet med en revisionspåtegning uden forbehold eller supplerende oplysninger og i den afsluttende erklæring side 179 at revisionen ikke har givet anledning til bemærkninger med hensyn til, om de modtagne statstilskud er anvendt i overensstemmelse med de givne vilkår, og at revisionen ikke har givet anledning til bemærkninger med hensyn til, om tilskudsgrundlaget er opgjort i overensstemmelse med gældende regler. I Revisorcheckliste er påtegningen side 181 Uden forbehold og supplerende oplysninger. Bestyrelsen tager dermed på bestyrelsesmøde d. 15. marts 2016 årsrapporten for 2015 til efterretning.

2 4. Siden sidst I skrivende stund er søgetallet 154 elever (+ 2 til optagelsesprøve). Dette tal er markant lavere end sidste års søgning, der til gengæld var rekord med 196 elever. Skolens optagelseskapacitet er 168 elever fordelt i 6 klasser. Med det lave søgetal skal der oprettes 6 klasser, da maksimum er 28 elever i gennemsnit. Vi får således de samme udgifter som ved fyldte klasser. Der er efterfølgende to scenarier: Det ene er, at der på naboskoler vil være flere ansøgere end de har kapacitet til. I dette tilfælde vil Fordelingsudvalget i Region Nord kunne fordele elever til skoler med ledige pladser. Reglerne herfor bliver netop revideret. Vedlagt notat fra RN om aktuelle regler som bilag 5. Det andet scenarium er at vi danner 6 klasser med i gennemsnit 25 elever. Vi vil på indtægtssiden mangle i størrelsesordenen yderligere 1,1 mio. kr. Vedlagte kort viser, at vore ansøgere kommer fra hele Himmerland, fra Ålborg i nord til Hobro i syd. Nyansættelse i studievejledningen. Fra oktober 2016 vil der være en ledig stilling i studievejledningen. En række af skolens nuværende lærere har vist sig interesseret i stillingen, og den vil blive besat i forbindelse med opgavefordelinger for skoleåret Orientering fra elevråd, herunder om elevrådsseminar og elevernes temadag. 5. Rapport fra Studievalg Nord om overgang til videregående uddannelser Martin Rovs Hansen (centerleder Studievalg Nord) har sendt os oversigt over dimittendtallene for Støvring Gymnasium (bilag 6) og overgangsfrekvenser for alle nordjyske gymnasier (bilag 7). Her er Støvring Gymnasium nr. 10. Et par ord til forklaring af arket vedrørende Støvring Gymnasium:

3 Den viser hvor mange af vore dimittender fra den nyeste og en række tidligere årgange, der er optaget på en KOT-uddannelse i Der er indsat dimittendtal for årene og optaget i de tilsvarende år, så man kan se hvor store procentdele af årgangene der er optaget i de enkelte år (det er det eneste sted i materialet, hvor der optræder optag i andre år end 2015). Nederst finder man en tabel over, hvor skolens dimittender (fra de forskellige årgange) er optaget i Bemærk *-markeringerne. De er sat hvor der er et meget lille antal optagne (1-3), for at sløre personhenførbare data. Så man kan først og fremmest se, hvor de mange går hen. Stjernerne i tabellerne ovenfor betyder det samme. 6. Status på arbejde med besparelser På bestyrelsesmødet 14. december 2015 blev der orienteret om finanslov og forventninger til besparelser i årene 2016, 2017 og Ledelsen redegjorde for, at under forudsætning af søgetal på 168 elever i 1. g (skolens kapacitet) forventes: 2016, en besparelse på 0,2 mio kr. i forhold til , en besparelse på 1,4 mio kr. i forhold til , en besparelse på 1,0 mio kr. i forhold til Et udvalg, der består af MIO udvidet med flere lærere, har arbejdet med mulige besparelser. Næste møde vil finde sted, når vi har afklaret antallet af ansøgere til 1.g Vi har et budget på 42 mio. kr. i 2016, heraf udgør omkostninger til undervisning ca. 70%, ledelse og administration ca. 10% og bygningen ca. 17%. Status: Arbejdsgruppen har udarbejdet et katalog med 22 emner for områder, der skal undersøges for mulige besparelser. Der er i kataloget indskrevet både ledelsens synspunkter og medarbejderes synspunkter til de anførte besparelsesområder. Det er gjort klart, at det bliver ledelsen, der træffer afgørelsen besparelse. JK og JN har i vinterferien arbejdet med et muligt scenarie for opgavefordeling i skoleåret 2016/17. I modellen er indarbejdet en lønbesparelse på ca. 1 mio. kr. Der arbejdes med fastholdelse af de fastansatte lærere. Men det går ikke op, der er hold, der ikke kan læses af de nuværende fastansatte. Mht. bygningen skal der udarbejdes en ny vedligeholdelsesplan, der indeholder rammen for renoveringer og indkøb de kommende år. Da Støvring Gymnasium har ledig kapacitet i kommende 1.g-klasser, må vi afvente Fordelingsudvalgets beslutning om elevfordeling mellem gymnasierne. Det betyder, at vi ikke før begyndelsen af april vil være i stand til at afgøre, hvor meget der skal spares i kommende skoleår. Bestyrelsen gav på bestyrelsesmøde december 2015 ledelsen mandat til at træffe de nødvendige beslutninger.

4 7. Proces for ny strategi. Rektor vil på bestyrelsesmødet mundtligt uddybe nogle af de udfordringer, vi vil stå med de kommende år: o Politisk dagsorden om besparelser. o En ny gymnasiereform (evt. ny institutionsstruktur) o Berettiget forventning om, at vi stadigvæk leverer kvalitet. o Fastholde søgning i en tid, hvor den politiske dagsorden er, at færre skal have en gymnasial uddannelse og færre lang, videregående uddannelse. o Øvelsen bliver at kunne levere kvalitet, så elever også fremover ønsker at søge Støvring Gymnasium. Så strategi 2016 mener jeg skal fokusere på spørgsmålet: Hvad er kvalitet? Hvordan sikrer vi på SGY denne kvalitet fremover? Ledelsens oplæg er, at vi skal udarbejde en strategi med fokus på Hvad er kvalitet - og hvordan sikrer vi, at SGY kan levere denne kvalitet i fremtiden? Forslag til proces: Der gennemføres et seminar over 1-2 dage i efteråret Den første dag /eftermiddag er for lærere og ledelse, hvor vi fokuserer på den pædagogiske tilgang til kvalitet. Og på 2. dag arbejder bestyrelsen, alle ansatte og hele elevrådet målrettet med input til strategi Ledelsen udarbejder derpå strategi, denne drøftes i bestyrelse og i diverse organer på skolen. En tilpasset strategi vedtages efterfølgende af bestyrelsen. 8. Overgang til ny ledelsesstruktur. Med OK8 blev der mellem Gymnasieskolens Lærerforening og Personalestyrelsen aftalt en ny ledelsesordning på gymnasierne. Som alternativ til den gamle inspektorordning blev der mulighed for at overgå til ansættelse som pædagogiske ledere. Vi er på Støvring Gymnasium kørt videre med den tidligere inspektorordning, men med Anette S. Nielsens fratrædelse skal vi imidlertid overgå til pædagogiske ledere, da de to ordninger ikke må blandes og man ved nyansættelser skal ansætte efter aftalen i OK8. En inspektor er en lærer, ansat på skolen, der varetager administrative opgaver og ledelsesopgaver i lederteam sammen med rektor og vicerektor. Stillingen som pædagogisk leder skal besættes efter eksterne opslag. Stillingerne er fuldtidsstillinger og er egentlige lederstillinger. Vi har valgt at benytte titlen uddannelsesleder. Svend F. Sørensen overgår således til at være Uddannelsesleder. Til den ledige stilling som uddannelsesleder er der 25 ansøgere. Der forventes gennemført ansættelsessamtaler i løbet af marts. Det er uklart, hvornår stillingen kan besættes, da de fleste ansøgere i øjeblikket har anden beskæftigelse.

5 9. Indretning af lærerarbejdspladser og færdiggørelse af renovering. Vi går en tur og ser de nye arbejdspladser. Plan for færdiggørelse af lærerværelset og elevarbejdspladser: De nye rum mangler udsmykning på de hvide vægge. Vi tænker at flytte kunst fra bygningen og klasseværelser. I stedet for at købe ny kunst udskrives en fotokonkurrence blandt skolens elever. Vi udvælger de bedste fotos (ca. 10 stk), og får lavet nogle store fotomontager til klasseværelser og vægge i fællesarealet i stedet. Tanken er at få nogle autentiske beretninger om skolens liv og ungdomsliv generelt. Let renovering af lærerværelset + anneks. Bygningsudvalget opsamler ønsker. Derefter sættes en indretningsarkitekt på opgaven. Vi forventer at de nuværende møbler kan renoveres og genbruges. Forhåbentlig kan denne renovering afsluttes hen over foråret. Indretning af elevarbejdspladser og læsesal. Der er nu frigjort 4 depotrum samt plads i naturvidenskabsfløjen. Vi forestiller os, at et møbelfirma kan komme med forslag til indretning. Elevrådet har indgivet ønskeseddel, og disse er præsenteret i bygningsudvalget. Vi forventer at disse arbejdspladser og læsesal kan indrettes hen over foråret. I forbindelse med det tidligere billedkunstlokale er der nu to ledige depotrum. Om disse skal indrettes til mødefaciliteter, eller om vi skal flytte dele af kopirummet derover er uafklaret. Dette indgår sammen med en afklaring af, hvordan der bliver etableret mødefaciliteter i forbindelse med ledelsen og pedelkontor. 10. Eventuelt, herunder mødedatoer for kl kl kl. 12. Mvh, Kirsten Ravn Bundgaard Jens Nielsen

Bilag 1. Referat fra bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl ca

Bilag 1. Referat fra bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl ca Referat fra bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 1. Velkomst til Lærke N. R. Dalgaard, der som næstformand i elevrådet indtræder i bestyrelsen. Kirsten Ravn Bundgaard

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Peter Nørrevang, Deloitte og Svend F. Sørensen deltager i punkterne 1,2 og 3. Velkommen til Adam Dam, der som

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Deltagere: Kirsten Ravn Bundgaard, Peter Hansen, Susan Vonsild, Rune Carstensen, Steen Madsen, Emina Bodil

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Referat 13. marts 2013

Referat 13. marts 2013 Referat 13. marts 2013 Bestyrelsesmøde nr. 30, onsdag den 13. marts 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Isabella

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013 Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013 Fraværende: Martin Schwebs Rasmussen Dagsorden: 1. Underskrivelse af referat af mødet den 6. juni 2013 Referatet er forhåndsgodkendt

Læs mere

Bekendtgørelse om revision og tilskudskontrol m.m. ved frie grundskoler og private skoler for gymnasiale uddannelser m.v.

Bekendtgørelse om revision og tilskudskontrol m.m. ved frie grundskoler og private skoler for gymnasiale uddannelser m.v. (Gældende) Udskriftsdato: 18. november 2014 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., Institutionsstyrelsen, j.nr. 148.31C.031 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Ole Have Jørgensen. Helle Lindkvist Kjeldsen kom kl. ca. 17.00; Anne Marie Illum gik efter aftale

Læs mere

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 Godkendelse af dagsorden 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 2 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Ulla Agerskov og præsentationsrunde 2 MØDEGRUNDLAG Dato:

Læs mere

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift Dagsorden Bestyrelsesmøde VUC Hvidovre-Amager 30APR13 1700-1900 (HVIS alle kan, ellers til 1830) i Hvidovre 1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift 2 Referater Statsaut. revisor

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Onsdag den 18. februar 2008 kl. 16.30 bestyrelsesmøde på Grenaa Gymnasium. Dagsorden og referat

Onsdag den 18. februar 2008 kl. 16.30 bestyrelsesmøde på Grenaa Gymnasium. Dagsorden og referat Onsdag den 18. februar 2008 kl. 16.30 bestyrelsesmøde på Grenaa Gymnasium Dagsorden og referat 0. Alle medlemmer af bestyrelsen var mødt og referatet af sidste møde blev underskrevet 1. Orientering om

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Helle Vestergaard, Emil Martin Vork Heunecke, Fredrik Allentoft- Andersen Administrativ leder Hans-Henrik

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG

Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 13. december 2011, kl. 15.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Underskrivning af referat

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen fra PwC deltager ved behandlingen af punkt

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Lotte Thøgersen kom som meddelt senere til mødet. 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 8. september

Læs mere

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 21. marts 2018 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet med orientering om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling Ekstraordinær generalforsamling Tirsdag d 15 maj 2012 kl 1900 på skolen Forslag til vedtægtsændringer Tilsynsførende 6 I henhold til 4 stk 2 påhviler det forældrekredsen at føre tilsyn med skolens almindelige

Læs mere

Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr.

Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr. Bilag 1: Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 Tilstede: Gerd Bangsbo, Peter Hansen, Anny Winther, Finn Andersen, Susan Vonsild, Per Christensen, Malene Gram, Jonathan

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 30-08-2010 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 30-08-2010 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 30-08-2010 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

BEK nr 1595 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 1. juli 2016

BEK nr 1595 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 1. juli 2016 BEK nr 1595 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 1. juli 2016 Ministerium: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling Journalnummer: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Styrelsen

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Til stede Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Ressourcedirektør i Københavns Kommune, BUF, Steen Enemark Kildesgaard Centerleder

Læs mere

Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus

Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus Tidspunkt og sted: Torsdag 19. marts 2015 kl. 16.00-19.00, Sønderhøj 30, 8260 Viby J. Deltagere: Finn Lund Andersen, Camilla Kølsen, Gitte

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 24-9-2007 kl. 13.00 i Thy Uddannelsescenter Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard (deltog under pkt. 1-4 og 7) Torben Iversen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 16. marts 2016 kl. 17.00 21.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Revisionen deltager Mødested: Dansk 2 1. Kommentarer til dagsorden

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat 4. februar 2016

Referat 4. februar 2016 * Referat 4. februar 2016 Hovedbestyrelsens ordinære møde 8. marts 2016 Tid 10.15 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010 Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Steen Tinning Jakob Holm Karin Basse Flemming Helsted

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF

Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Svendborg

Læs mere

Møde i regionsrådets Uddannelsespanel

Møde i regionsrådets Uddannelsespanel Område: Regional Udvikling Afdeling: Vækstforum og Erhvervsudvikling Journal nr.: 14/15465 Dato: 27. maj 2015 Udarbejdet af: Jonas Svane Jakobsen E-mail: jsj@rsyd.dk Telefon: 29201050 Referat Møde i regionsrådets

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand Referat Forvaltning: Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 06-10-2015 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen for Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

UDKAST. Anvendelsesområde

UDKAST. Anvendelsesområde UDKAST Bekendtgørelse om revision og tilskudskontrol m.m. ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, almengymnasiale uddannelse og almen voksenuddannelse m.v. I medfør af 26, stk. 2, 3 og 5, i lov

Læs mere

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Til stede: Peder Ring, Danske Regioner Per Hvenegaard, TL Birgit Andersen, H:S

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2016 kl. 16.00 ca. 18.00. Til stede: Kirsten Bundgaard, Peter Hansen, Adam Dam, Lærke Dalgaard, Susan Vonsild, Malene Gram, Steen Madsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/10-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: U159 Hanne Fischer Møller (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

DET FYNSKE KUNSTAKADEMI

DET FYNSKE KUNSTAKADEMI DET FYNSKE KUNSTAKADEMI Revisionsprotokollat nr. 5 Revisionen af regnskabet for året 2007 Afsluttende beretning for regnskabsåret 2007 461.512 Side 48 Til Bestyrelsen for Det Fynske Kunstakademi Revision

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 27. august 2008

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 27. august 2008 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 27. august 2008 Tilstede: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand Indstillet

Læs mere

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ.

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og

Læs mere

Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område

Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område Mødedato: 11. september 2014 kl. 12.00-13.45 Mødested: Brandstation Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Mads Gammelmark (formand), Leo Kristoffersen,

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Faaborg Gymnasium. Referat. Dato: 22-05- 2015. Bestyrelsesmøde

Faaborg Gymnasium. Referat. Dato: 22-05- 2015. Bestyrelsesmøde Faaborg Gymnasium Dato: 22-05- 2015 JM Referat Møde: Mødetidspunkt: Mødested: Bestyrelsesmøde Mandag d. 18. maj 2015 kl. 16.00-18.00 Faaborg Gymnasium Deltagere: Jens Oddershede Jakob Holm Karin Basse

Læs mere

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Lars Vesløv Søs Haugaard Signe Saabye Ottosen Henrik

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Der indkaldes til bestyrelsesmøde onsdag den 11. september 2013 klokken 17.00 på Virum Gymnasium. Mødested: lærerværelset. Dagsorden: 1. Kommentarer til dagsordenen 2. Godkendelse og underskrift af referat

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden Få tankerne ned VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College (2015-02) Sted: Skejbyvej 1, 8240 Risskov, mødelokale 2 Mødedato: Fredag den 27. marts 2015, kl. 12.30-15.30 Der serveres

Læs mere

Tak for et godt og udbytterigt møde i går til formiddag.

Tak for et godt og udbytterigt møde i går til formiddag. DJs bestyrelse GENERALDIREKTØREN DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København C T +45 3520 3040 www.dr.dk Kenneth Plummer D +45 3520 8012 E kp@dr.dk 15. august 2007 Kære bestyrelsesmedlemmer Tak for et

Læs mere

BEK nr 1596 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 28. maj 2016. Senere ændringer til forskriften Ingen

BEK nr 1596 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 28. maj 2016. Senere ændringer til forskriften Ingen BEK nr 1596 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 28. maj 2016 Ministerium: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling Journalnummer: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Styrelsen

Læs mere

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 4: Torsdag den 24. august 2006 kl. 08.00 10.30

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 4: Torsdag den 24. august 2006 kl. 08.00 10.30 Medlemmerne af midlertidige bestyrelse 31. august 2006 Mødereferat Udvalg: Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 4: Torsdag den 24. august 2006 kl. 08.00 10.30 Mødested:

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler.

Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler. Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler. (Vedtaget december 2008, redigeret september 2011) Gennem ordens- og studieregler vil vi gerne sikre at vi kan nå de mål og de værdier der er formuleret i skolens

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om etablering af nationalparker i Danmark. Januar 2016

Notat til Statsrevisorerne om beretning om etablering af nationalparker i Danmark. Januar 2016 Notat til Statsrevisorerne om beretning om etablering af nationalparker i Danmark Januar 2016 FORTSAT NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om etablering af nationalparker i Danmark (beretning

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Sønderjyllands Amt og Område Midt Bo og Beskæftigelse har om dette spørgsmål skrevet således i udtalelsen:

Sønderjyllands Amt og Område Midt Bo og Beskæftigelse har om dette spørgsmål skrevet således i udtalelsen: FOLKETINGETS OMBUDSMAND 1 Den 15. februar 2005 afgav jeg endelig rapport om min inspektion af boenhederne Skovbo og Rhedersborg og dagbeskæftigelsen Skovbogård den 20. oktober 2004. I rapporten anmodede

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16

Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16 Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16 Til stede: Bent Engelbrecht (BE), Lars Bluhme (BL), Jette Navntofte (JN), Erik Hygum (EH), Karsten Geertsen (KG), Hans Kjeldsen (HK), Mathias Egholm (ME),

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009 Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 7. december 2009 Ref: HS Dato: 11. januar 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE

Vedtægter for den selvejende institution ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE 5. november 2005 Vedtægter for den selvejende institution ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE 1: Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Andebølle Ungdomshøjskole er en uafhængig, selvejende institution med hjemsted

Læs mere

Opfølgningsplan. Gymnasiet HTX Skjern. Overgang til videregående uddannelse

Opfølgningsplan. Gymnasiet HTX Skjern. Overgang til videregående uddannelse Opfølgningsplan Gymnasiet HTX Skjern Overgang til videregående uddannelse 2015 Baggrund for de iværksatte indsatser: Overgang til videregående uddannelse Gymnasiet HTX Skjern har, med udgangspunkt i opgørelsen

Læs mere

Opfølgningsplan. [hhx/htx]

Opfølgningsplan. [hhx/htx] Opfølgningsplan [hhx/htx] Køge Handelsskole: HHX overgang til videregående uddannelser. Ministeriet har i brev af 6. november 2015 tilsluttet sig skolens igangværende aktiviteter, som har til hensigt at

Læs mere

RIGSREVISIONEN København, den 25. november 2005 RN D101/05

RIGSREVISIONEN København, den 25. november 2005 RN D101/05 RIGSREVISIONEN København, den 25. november 2005 RN D101/05 Udvidet notat til statsrevisorerne om årsrapporterne for Industrialiseringsfonden for Udviklingslandene (IFU) I. Indledning 1. Statsrevisorerne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødedato: 15/12-2014 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: U203 Fra bestyrelsen: Hanne Fischer (HF), Kirsten Devantier (KD), Birgit Rasmussen (BR),

Læs mere

nr.: 20.4.3. følgende første møde vedtægtens formand og øverste leder indsigt i og som øvrigt stk. 4 her. OPGAVER

nr.: 20.4.3. følgende første møde vedtægtens formand og øverste leder indsigt i og som øvrigt stk. 4 her. OPGAVER 1 Den 24. febr. 2011 Bestyrelsesmødet den 24. februarr 2011. Bilag nr.: 20.4.3. FORRETNINGSORDEN OG INSTRUKSER Forretningsorden og instrukser for bestyrelsen ved Århus Social og Sundhedsskole. I henhold

Læs mere

Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Mandag d. 14. december 2009 kl. 17.00 19.00.

Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Mandag d. 14. december 2009 kl. 17.00 19.00. Paderup d. 8. december 2009. Indkaldelse til 16. møde i Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Mandag d. 14. december 2009 kl. 17.00 19.00. Mødet foregår på rektors kontor. Der vil være let spisning undervejs

Læs mere

Med henblik på disse overvejelser har ministeriet udarbejdet nedenstående vejledning.

Med henblik på disse overvejelser har ministeriet udarbejdet nedenstående vejledning. Institutionsstyrelsen Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Pædagogiske ledere - vejledning I forbindelse med OK 08 blev

Læs mere

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 174 fredag den 11. marts 2016 kl. 10.00

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 174 fredag den 11. marts 2016 kl. 10.00 Kollegiekontoret i Aarhus 18. marts 2016 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skjoldhøjkollegiet Møde nr. 174 fredag den 11. marts 2016 kl. 10.00 Referat af møde 174 i Skjoldhøjkollegiets

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Christianshavns Gymnasium. Evaluering af grundforløbet i skoleåret 2014-2015

Christianshavns Gymnasium. Evaluering af grundforløbet i skoleåret 2014-2015 Christianshavns Gymnasium Evaluering af grundforløbet i skoleåret 2014-2015 Hensigt Hensigten med evalueringen er at få et helhedsbillede af 1.g-elevernes opfattelse af og tilfredshed med grundforløbet

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

K e n d e l s e: Klagen angår, om indklagede har afgivet erklæring før behørig registrering i Revireg.

K e n d e l s e: Klagen angår, om indklagede har afgivet erklæring før behørig registrering i Revireg. Den 27. juni 2012 blev i sag nr. 32/2011 B (Bank) mod Registreret revisor C afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 5. april 2011 har B (Bank) klaget over registreret revisor C. Klagen angår,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 8. juni 2009. Dagsorden Orientering, diskussion Beslutning

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 8. juni 2009. Dagsorden Orientering, diskussion Beslutning Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 8. juni 2009 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 18. december 2014. Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00

For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 18. december 2014. Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00 Dagsorden For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN Torsdag den 18. december 2014 Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00 Mødelokale 2 i Grøn Fløj, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 17 SAGER TIL EFTERRETNING:...

Læs mere

Den lokale Aktionsgruppe i Middelfart Kommune

Den lokale Aktionsgruppe i Middelfart Kommune Vedtægter 1. Navn I. DEN LOKALE AKTIONSGRUPPE Aktionsgruppens navn er Den lokale Aktionsgruppe i Middelfart Kommune 2. Hjemsted Aktionsgruppens hjemsted er Middelfart Kommune. 3. Formål Foreningens formål

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl

Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl. 16-18 Deltagere: Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Jakob Skovgaard Koed DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Thomas Berlin Hovmand

Læs mere

Til bestyrelsen for Institutioner for erhvervsrettede uddannelser og almengymnasiale uddannelser samt almene voksenuddannelser m.v.

Til bestyrelsen for Institutioner for erhvervsrettede uddannelser og almengymnasiale uddannelser samt almene voksenuddannelser m.v. Til bestyrelsen for Institutioner for erhvervsrettede uddannelser og almengymnasiale uddannelser samt almene voksenuddannelser m.v. Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Frederiksholms Kanal 25 1220 København

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Meget flotte resultater indtil dato. Forslag om at sende et nyhedsbrev ud her halvvejs til alle frivillige.

Meget flotte resultater indtil dato. Forslag om at sende et nyhedsbrev ud her halvvejs til alle frivillige. Referat fra bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, den 24.juli 2012 kl. 20.15 i foyeren. Til Stede: Kurt, Lars, Helle, Mette, Sven, Janne (pkt. 7) og Finn Afbud: Steen, Peter, Tine,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde torsdag den 31. marts 2016

Referat af Bestyrelsesmøde torsdag den 31. marts 2016 Referat af Bestyrelsesmøde torsdag den 31. marts 2016 Deltagere: Forhindret: Gæst: Referent: Berit Behbahani (BB), Lena Høgh Eichler (LHE), Margrethe Bastholm Bille (MBB), Anders Viksø-Nielsen (AVN), Mogens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 5. april 2013 cava Mødested: Mødelokalet Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 25. maj 2005 16:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Flemming Sten Indholdsfortegnelse 1. Økonomirapport pr. 30.04.2005. Åben

Læs mere

Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv. 24. april 2007 i Helsingfors, Finland. Kort referat

Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv. 24. april 2007 i Helsingfors, Finland. Kort referat EK-A 1/07 J.nr. 41012.15.001/07 13.06.2007 LDJ Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv 24. april 2007 i Helsingfors, Finland Kort referat 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Den finske formand bød

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Dagsorden Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00 Tilstede Patricia afbud Dagsorden 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Formanden 1. Orientering om møde i bestyrelsesforeningen

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Udpegning af medlem af studierådet ved VIA University College, Horsens. til Forretningsudvalgets møde 1.

Bilag. Region Midtjylland. Udpegning af medlem af studierådet ved VIA University College, Horsens. til Forretningsudvalgets møde 1. Region Midtjylland Udpegning af medlem af studierådet ved VIA University College, Horsens Bilag til Forretningsudvalgets møde 1. april 2008 Punkt nr. 7 Vedtægter for De gymnasiale Uddannelser på Campus

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Side 1 af 7 Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Århus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Århus Privatskoles bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 59 Mødedato 16. januar 2014 Referat godkendt og udsendt d. 27. januar 2014 Deltagere: Frederique, Christoffer, Helge, Marianne, Anne Dorte, Anne Vibeke og Anja Afbud: Gitte DAGSORDEN

Læs mere