Brugerguide. Kursister

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugerguide. Kursister"

Transkript

1 Brugerguide Kursister

2 Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 1. Kursussøgning 5 2. Kursustilmelding 9 3. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud 20 Kolofon 4. Kursistens side 29 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Fase udgave. August 2011 Udgives af Undervisningsministeriet og UNI-C Ansvarlig: Steen Larsen steen.larsen@uni-c.dk Redaktion: Else Marie Schmidt, EF Kommunikation, ems@ef.dk Grafi sk tilrettelæggelse: Henrik Stig Møller Dtp: Hanne Nielsen

3 4 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Introduktion EfterUddannelse.dk portalen for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse er en nem og smidig adgang for kursister til informationer om kursusudbud, digital kursustilmelding, oversigter over kursusaktiviteter samt digital ansøgning om VEU-godt gørelse og befordringstilskud. Portalen omfatter kursusudbydere, der anvender det administrative system EASY-A. Andre udbyderes kurser, herunder private udbydere og professionshøjskoler, skal søges på Uddannelses- Guiden, Portalen indeholder udbudte AMU-kurser, grundlæggende voksenuddannelse og deltidsuddannelser samt videregående voksenuddannelser og diplomuddannelser. Ledige har ikke mulighed for at tilmelde sig via EfterUddannelse.dk. De ledige kan anvende portalen til at orientere sig i kursusmulighederne og printe en ønskeliste over kurser, som de kan tage med til deres a-kasse eller jobcenter. De to portaler er integreret med hinanden, idet man fra UG.dk kan klikke sig direkte fra præsentationen af et kursus til tilmeldingen på EfterUddannelse.dk. Ligeledes er der, hvor det er relevant, link fra EfterUddannelse.dk til UG.dk. Struktur Strukturen i guiden er bygget op med følgende områder: 1 Kursussøgning 2 Kursustilmelding 3 Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud 4 Kursistens side Målgruppe Målgruppen for brugerguiden er kursister, der ønsker at tilmelde sig et kursus som privatperson eller som medarbejder i en virksomhed. Udviklingen af EfterUddannelse.dk er sket i 3 faser. Fase 3 kom i drift 1. juli Sammenhæng med UddannelsesGuiden.dk De to portaler UddannelsesGuiden.dk og EfterUddannelse.dk har forskellige formål. UG.dk er en vejledningsportal, der viser det samlede udbud af uddannelser og kurser fra Undervisningsministeriet. EfterUddannelse.dk er en tilmeldingsportal for udbudte AMU-kurser samt voksenuddannelser.

4 1. Kursussøgning 5 1. Kursussøgning Fra forsiden af EfterUddannelse.dk kan den første søgning efter kurser foretages. Herfra kan man endvidere få information om, hvordan man bruger EfterUddannelse.dk samt om, hvor man kan få hjælp og support. Klik på brugerkategorien For kursister. Som privatperson eller som medarbejder i en virksomhed kan du søge og tilmelde dig kurser uden at logge ind. Du kan også vælge at logge ind med din NemID. Det giver adgang til kursistens side, hvor du kan få overblik over kommende og afholdte kurser samt se de dokumenter, uddannelsesstedet har sendt. Du kan logge ind nu fra forsiden af portalen, eller du kan vente og logge ind, når du har fundet det kursus, du ønsker, og er klar til at melde til. Se side 11. Her kan du søge på kursets navn, kursets fagnummer, kvik nummer, skole, undervisningssted eller på indhold. Søgningen kan indsnævres ved at vælge region. Søgningen kan ligeledes indsnævres ved at vælge uddannelsestype.

5 6 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Kursusoversigten er opdelt i uddannelsestyper: AMU Grundlæggende Voksenuddannelser og deltidsuddannelser Videregående Voksenuddannelser og diplomuddannelser Klik på en fane for at få vist den ønskede uddannelsestype. Under hver fane er oversigten delt op i områder. Klik på en mappe for at se underkategorierne under dette område. Underkategorierne til området bliver nu vist. For AMU er underkategorierne = Fælles Kompetence Beskrivelser (FKB). For de to øvrige uddannelsestyper er underkategorierne = de enkelte uddannelser. Klik på en mappe for at få vist de enkelte kurser i underkategorien. Kurserne i underkategorien vises.

6 1. Kursussøgning 7 I boksen til højre, Tilpas din visning, kan søgningen snævres yderligere ind. Klik for eksempel på en region. Klik her, og få vist de kommuner, der hører til den valgte region. Vælg en kursusudbyder. Vælg start- og/eller slutdato for kurset eller vælg varighed på kurset. Bliver der ikke fundet nogen kurser med de valgte kriterier, kan nogle af kriterierne slettes, så søgningen bliver bredere. Hvis markeringen i Vis kurser med pristillæg fjernes, bliver der kun vist kurser uden pristillæg. Anvender man browserens tilbageknap, ryger man helt ud af portalen. Det er vigtigt at navigere via brødkrummestien foroven på siden, hvis man vil gå tilbage og ændre i søgekriterierne. På den måde bevarer man allerede indtastede data. Man kan dog komme tilbage på portalen igen ved at klikke på browserens fremadknap. Kurser fra private udbydere og fra professionshøjskoler skal søges på UG.dk. Der er link til såvel udbyderne som UG.dk fra forsiden af portalen (se under de 4 billeder). Kender man kursets navn, kursets 5-cifrede fagnummer eller kursets kviknummer, kan den mest præcise søgning ofte foretages via fritekstsøgefeltet Find kurser.

7 8 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Klik på kortikonet for at se undervisningsstedets placering og adresse. Hvis valget ændres fra Vis på liste til Vis på kort, bliver kurserne markeret på et kort. Klik på de røde "knappenåle" for at få vist de kurser, der afholdes i det pågældende område. Flyt på kortet med musen, eller zoom ind eller ud ved hjælp af bjælken.

8 2. Kursustilmelding 2. Kursustilmelding Find det ønskede kursus og klik på kursusnavnet. Herefter får du vist en nærmere beskrivelse af kurset. Klik her for at komme tilbage til oversigten uden at miste de indtastede søgekriterier. Angivelsen af målgruppe samt beskrivelsen af fag kommer fra Uddannelsesadministration.dk. Er der flere fag til et kursus, bliver de vist under hinanden. Som standard vises næste hold med startdato tættest på dagsdato.klik her for at få vist, om der er oprettet flere hold frem i tiden på det pågældende kursus, og om der er ledige pladser på holdet. Er der et pristillæg, bliver beløbet samt årsagen til tillægget vist her. Klik på spørgsmåltegnet for at se årsagen til tillægget. Der vises et paragraftegn ud for priser, der er finanslovsbestemte. Dette gælder altid for normpriser for AMU-kurser. Er der ikke ledige pladser, eller er tilmeldingsfristen overskredet, vil Tilmeld nu-knappen være nedtonet. Det er ikke muligt at tilmelde sig en venteliste kontakt i stedet skolen. 9

9 10 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Ved nogle kurser er der angivet et minimum-deltagerantal. Klik på spørgsmåltegnet og få vist teksten Prisen er baseret på det angivne min. deltagerantal. Ved kurser, der er sammensat som splitforløb eller sammensatte forløb, kan man klikke på udråbstegnet. Herefter bliver de aktuelle undervisningsdage for de enkelte fag vist.

10 2. Kursustilmelding 11 Hører det valgte kursus til under Åben Uddannelse, viser kursusbeskrivelsen: Hvilken uddannelse kurset hører til. Hvornår uddannelsen er trådt i kraft. Og for VVU-hold vises endvidere antal ECTS-point. Klik på Tilmeld nu for at tilmelde til kurset, eller gem kurset i kurven, hvis du vil tilmelde til flere kurser på én gang. Er der tale om Åbent Værksted, skal der angives start- og slutdato for kursets periode. Klik her for at få vist perioderne for de enkelte fag. For at komme videre skal du fortælle, hvem du er. Er du privatperson eller medarbejder, kan du fortsætte uden at logge ind. Ledige kan ikke tilmelde sig via EfterUddannelse.dk se mere side 19. Du kan også vælge at logge ind med din NemID eller digital signatur. Det giver adgang til kursistens side, hvor du kan få overblik over kommende og afholdte kurser samt se de dokumenter, uddannelsesstedet har sendt. Klik på Log ind med digital Signatur, hvis du ønsker at logge ind.

11 12 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Som medarbejder bliver du bedt om at have din lønseddel klar, inden du går videre med tilmeldingen, således du nemt kan se CVR-numre og andre nødvendige oplysninger. Tilmeldingen består af 6 trin: 1. Arbejdspladsen 2. Valgte kurser 3. Personlige oplysninger 4. Indkvartering 5. Tilmeldingsresume 6. Kvittering Det er kun muligt at angive arbejdsgiver som betaler, hvis virksomheden forud har tilladt denne mulighed i EfterUddannelse.dk. Har du en GVU-plan, er det muligt at tilmelde sig som GVU-elev (uden deltagerbetaling). Er du privatperson udgår trin 1 Arbejdspladsen, således tilmeldingen består af 5 trin. Første trin hedder Valgte kurser. Læs om tilmeldingen på næste side. Har virksomheden ikke givet tilladelse til, at man må tilmelde sig og angive virksomheden som betaler, vises denne fejlmeddelse. Herfra kan du gå et skridt tilbage og angive dig selv som betaler eller få virksomhedens kursusadministrator til at foretage tilmeldingen.

12 2. Kursustilmelding 13 Som medarbejder skal man indtaste oplysninger om sin arbejdsplads, som privatperson kan man gå videre til trin 2 Valgte kurser. Har arbejdspladsen fl ere adresser under det indtastede CVRnummer, kan man vælge den relevante adresse. Har virksomheden givet tilladelse til, at man må tilmelde sig og angive virksomheden som betaler, skal man vælge faktureringsadresse. EAN-nr. angives, hvis E-fakturering skal benyttes. Under kunderef. angives virksomhedens reference for eksempel et ordrenummer. Referenceperson er den person i virksomheden, der kan kontaktes vedrørende betalingen. For at komme videre med tilmeld ingen skal man som medarbejder give samtykke til, at de indtastede oplysninger bliver synlige for arbejdsgiveren. Vil man gå tilbage i tilmeldingsproceduren, er det VIGTIGT at gøre det via trinvisningen. Anvender man browserens tilbageknap, ryger man helt ud af portalen. I trin 2 skal man bekræfte det kursus/de kurser, der er valgt. Ved Åbent Værksted kan prisen for kurset først beregnes, når der er valgt fag. Klik på Vælg/ fravælg fag. Det er frivilligt, om man vil vælge fag ved tilmeldingen. Det er også muligt senere at gå tilbage til tilmeldingen og vælge fag - eller når man møder op på kurset og bliver afklaret om sine ønsker.

13 14 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Vælg/Fravælg fag Marker det eller de fag, der skal indgå i kurset, og klik på den første kalender for at vælge periode. De ledige datoer er grønne - optagede datoer er røde. Klik på de ønskede datoer. De vises nu med gult. For farveblinde kan kalenderen vises i sort/hvid. Klik her. Klik på Gem, når du har valgt de ønskede datoer. Klik på næste kalender, hvis der er valgt fl ere fag.

14 2. Kursustilmelding 15 Datoerne for det først valgte fag er orange. Klik på de ønskede datoer for næste fag. Klik på Gem. Fortsæt, til der er valgt datoer for alle valgte fag. Klik på Gem.

15 16 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister I trin 3 skal de personlige oplysninger indtastes. Det er her muligt at angive, hvis der er behov for særlige hjælpemidler til kurset. Som medarbejder skal du tage stilling til, hvor indkaldelsen til kurset skal sendes hen. Er det virksomheden, der betaler for kurset, SKAL indkald elsen sendes til virksomheden, og du kan derfor ikke selv vælge. I trin 3 skal du angive, om oplysninger om kurset skal sendes pr. post eller pr. mail, ligesom det er muligt at angive, at du vil have korte beskeder pr. SMS. Modtagelsen af disse er gratis. Angiv det højeste niveau for din uddannelse. Er du i tvivl om, hvilket uddannelsesniveau, der er det korrekte, fi ndes der en række eksempler under hver uddannelsestype. Klik her, for at se eksempler på uddannelser. Brug scrollbaren for at se fl ere eksempler.

16 2. Kursustilmelding 17 Har du på foregående trin angivet, at du har en videregående uddannelse, skal der i trin 4 angives, om den er afsluttet for mindre end 5 år siden. Endvidere er det muligt at oplyse om afstand og transportforhold samt afgive ønske om indkvartering, såfremt skolen tilbyder det. Har du på trin 3 angivet en videregående uddannelse, vil det få indfl ydelse på den endelige beregning af deltagerbetalingen. Det skyldes, at kursister med en videregående uddannelse skal betale fuld kursusafgift. Klik her for at se kursuspriserne. Du får først mulighed for at bekræfte tilmeldingen, når skolens betingelser for tilmelding er accepteret. Ovenover checkboksene er der et link til betingelserne på skolens hjemmeside. Klik på Bekræft tilmeldingen.

17 18 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Trin 6 viser en kvittering for det/ de valgte kurser. Er du som medarbejder berettiget til VEU-godtgørelse og befordringstilskud kan søgeprocessen sættes i gang herfra Som privatperson kan du ikke søge VEU-godtgørelse, men opfylder du kravene til befordringstilskud, kan du søge herfra. Læs om hvordan du søger fra side 20. Klik her for at udskrive en kvittering.

18 2. Kursustilmelding 19 For ledige Ledige har ikke mulighed for at tilmelde sig via EfterUddannelse.dk, men kan anvende portalen til at orientere sig i kursusmulig hederne. Det skyldes, at der gælder særlige regler for ledige. Blandt andet skal ledige have en godkendelse fra deres jobcenter/a-kasse, før de må tilmelde sig et kursus. Ledige kan printe en oversigt over de valgte kurser og tage den med til jobcentret.

19 20 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister 3. Digital ansøgning om VEUgodtgørelse og befordringstilskud Ansøgningen om VEU-godtgørelse og befordringstilskud består af 9 step: Trin 1 Hvad søges? Trin 2 Personlige oplysninger Trin 3 Udbetaling Trin 4 Uddannelse Trin 5 Anden offentlig støtte Trin 6 Beskæftigelse Trin 7 Arbejdsgiver Trin 8 Befordringstilskud Trin 9 Resume For at gøre søgeprocessen i EfterUddannelse.dk så hurtig og enkel som mulig, er den opbygget således, at du kun ser de spørgsmål, det er relevant at besvare. Det er derfor ikke alle de spørgsmål, som er omtalt i denne guide, som du præsenteres for i søgeprocessen. Selvom det er virksomheden der udfylder og indsender ansøgningen, er det muligt at lade medarbejderen udfylde dele af ansøgningen. Indtil ansøgningen er sendt, kan den tilgås af både virksomhed og medarbejder. For medarbejderen kræver det login med NemID eller digital signatur. I trin 1 angives, hvad du søger om. Herefter foldes de relevante spørgsmål ud.

20 3. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud 21 Udbetaler arbejdsgiveren løn under uddannelse, er det arbejdsgiveren, der skal signere ansøgningen. Hvis du ikke modtager løn under uddannelsen, er det som udgangspunkt dig, der skal ansøge. Kursisten kan dog give arbejdsgiveren fuldmagt til at varetage ansøgningen. VEUgodtgørelsen bliver sendt til dig. Klik her for at hente skabelon til fuldmagt. Klik her for at komme til trin 2. Informationerne er hentet fra tilmeldingen. Klik her for at komme videre til trin 3.

21 22 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Når du modtager løn under uddannelsen, skal VEU-godtgørelsen udbetales til virksomheden. Virksomheden kan vælge at få godtgørelsen overført til en NemKonto knyttet til en produktionsenhed. Befordringstilskud udbetales normalt til kursisten, men arbejdsgiveren kan få udbetalt befordringstilskuddet, hvis virksomheden afholder medarbejderens befordringsudgifter. Virksomheden kan i det tilfælde vælge at få overført befordringstilskud til en NemKonto knyttet til en produktionsenhed. Klik her for at komme videre til trin 4. Angivelsen af uddannelsesniveau som faglært er overført fra tilmeldingen til kurset. Er man i tvivl om uddannelses niveauet er rigtigt angivet, fi ndes en række eksempler under hver uddannelsestype.

22 3. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud 23 Klik her, for at se eksempler på uddannelser. Brug scrollbaren for at se fl ere eksempler. Er uddannelsen på videregående niveau skal det angives, om uddannelsen er afsluttet for mindre end 5 år siden. Er det tilfældet, er du ikke berettiget til VEU-godtgørelse. Ligeledes skal det angives, om du har brugt din uddan nelse i dit arbejde i de seneste 5 år. Er det tilfældet, er du ikke berettiget til VEU-godtgørelse. Klik her for at komme videre til trin 5.

23 24 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister I trin 5 skal det angives, om du får anden offentlig støtte i uddannelsesperioden. Er svaret ja, skal arten af støtte angives. Får du kun anden offentlig støtte i dele af uddannelses perioden, skal den periode, der er støttet, angives. Hvis du modtager anden offentlig støtte i 2 adskilte perioder kan du klikke her, for at åbne muligheden for at angive 2 perioder. Klik her for at komme videre til trin 6.

24 3. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud 25 Trin 6 drejer sig om din beskæftigelse. Angiv om du arbejder fuldtid eller deltid. Er svaret deltid, skal den ugentlige arbejdstid angives. VEU-godtgørelse beregnes på baggrund af det antal timer, du er fraværende fra dit arbejde for at deltage i uddannelse. Svares der derfor nej til, at du er helt væk fra dit arbejde medens uddannelsen foregår, skal den tid, du er fraværende, angives. Det kan angives som et samlet timetal for kursusperioden eller ved at udfylde et skema med fraværende timer pr. kursusdag. Angiv, om du er tilmeldt jobcentret som arbejdssøgende. Såfremt din sædvanlige løn er mindre end VEU-godt gørelsen, skal din brutto timeløn for sidste udbetalings periode angives. Er din sædvanlige løn mindre end VEU-godtgørelsen, udbetales forskellen til dig. Klik her for at komme videre til trin 7.

25 26 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Udfyld informationer om arbejdsgiveren. Indtast eventuelt egne initialer eller anden reference, således feltet kan anvendes som søgefi lter. Klik her for at komme videre til trin 8. Trin 8 handler om ansøgning om befordringstilskud. EfterUddannelse.dk vil som oftest selv beregne afstanden mellem din bopæl og undervisningsstedet. Er det ikke muligt, skal afstanden i hele km angives her. Du kan vælge mellem daglig befordring, indkvartering i kursusperioden eller en kombination af befordring og indkvartering. Vælges sidste mulighed, skal valget mellem befordring og indkvartering specificeres nærmere. Klik her for at komme videre til trin 9.

26 3. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud 27 Trin 9 viser et fuldstændigt resume af ansøgningen. Er der felter, der ikke er korrekt udfyldt vil status være ikke udfyldt. Det er muligt at udskrive en kopi af ansøgningen. Udskriften er en kladde til eget brug og kan ikke indsendes som en ansøgning. Det mangelfulde eller ukorrekte vil være angivet med rødt, og det er herefter muligt at springe ind til det pågældende sted i ansøgningen og rette oplysningerne ved at klikke på blyantsikonet. Når ansøgningen er klar til at blive signeret og indsendt skal du markere her for at bekræfte, at ansøgningen er korrekt udfyldt. Klik her for at signere ansøgningen. Ansøgningen bliver nu automatisk sendt til den a-kasse, som du er medlem af på den sidste kursusdag. Er du ikke tilknyttet en a-kasse på sidste kursusdag, sendes ansøgningen til VEU-systemet med uddannelsesstedet som modtager.

27 28 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Herfra kan man udskrive en kvittering for, at ansøgningen er sendt.

28 4. Kursistens side Kursistens side Som kursist kan du fra forsiden af portalen med din NemID logge dig ind på Min side, hvor du kan få overblik over kommende og afholdte kurser. Har du ikke allerede en NemID, kan den bestilles via nemid.nu. Vælg Bestil NemID til private og udfyld bestillingsformularen. Efter nogle dage modtager du dit nøglekort samt en midlertidig adgangskode. Vælg Jeg er kursist. Klik på Log ind med digital signatur.

29 30 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Kursister Klik på Kommende kurser for at se de kurser, du er tilmeldt. Klik på et kursus for at få nærmere information om kurset. Fra denne oversigt kan du vælge, om du vil se information om din tilmelding til kurset eller de dokumenter, der er sendt ud i forbindelse med kurset. Har du ikke allerede valgt fag (gælder kun Åbent værksted) i forbindelse med tilmeldingen, kan det ske nu. Læs mere på side

30 4. Kursistens side 31 Klikker du på pilen ud for kursusdetaljer, får du vist alle informationer om kurset. Klik på Afholdte kurser for at se de kurser, du har deltaget i. Som under kommende kurser kan man også her klikke på et kursus for at se en oversigt, hvorfra man kan vælge Tilmelding, Dokumenter eller Kursets detaljer.

31 Brugerguide Kursister

Brugerguide. Virksomheder Enkeltkursister

Brugerguide. Virksomheder Enkeltkursister Brugerguide Virksomheder Enkeltkursister Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom i gang 5 1. Kursussøgning 9 2. Kursustilmelding 12 3. Virksomhedens sider 18 Kolofon Brugerguide til EfterUddannelse.dk

Læs mere

Brugerguide. Virksomheder. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud

Brugerguide. Virksomheder. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Brugerguide Virksomheder Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Kolofon 3 Indhold 1. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud 5 2. Login med Ret til at administrere

Læs mere

Brugerguide. Virksomheder

Brugerguide. Virksomheder Brugerguide Virksomheder Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom godt i gang 5 1. Kursussøgning 9 2. Kursustilmelding 13 Kolofon 3. Virksomhedens side 17 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Virksomheder

Læs mere

Brugerguide. Virksomheder. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud

Brugerguide. Virksomheder. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Brugerguide Virksomheder Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Kolofon 3 Indhold 1. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud 5 2. Login med Ret til at administrere

Læs mere

Brugerguide. Virksomheder

Brugerguide. Virksomheder Brugerguide Virksomheder Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom godt i gang 5 1. Kursussøgning 9 2. Kursustilmelding 13 Kolofon 3. Virksomhedens side 16 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Virksomheder

Læs mere

Brugerguide. Virksomheder Enkeltkursister

Brugerguide. Virksomheder Enkeltkursister Brugerguide Virksomheder Enkeltkursister Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom godt i gang 5 1. Kursussøgning 9 2. Kursustilmelding 13 Kolofon 3. Kursistens side 23 4. Virksomhedens side 26 Brugerguide

Læs mere

VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Virksomheder

VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Virksomheder VEU-godtgørelse og befordringstilskud Virksomheder Side 2 af 31 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til ansøgningsskema... 3 Ansøgningen... 4 Trin 1 Hvad søges?... 5 Trin 2 Personlige oplysninger...

Læs mere

Brugerguide Virksomheder Enkeltkursister

Brugerguide Virksomheder Enkeltkursister Brugerguide Virksomheder Enkeltkursister Klik ind på www.efteruddannelse.dk Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom i gang 5 1. Kursussøgning 9 2. Kursustilmelding 12 3. Kursistens side 18 Kolofon 4. Virksomhedens

Læs mere

Ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Virksomheder - log ind som kursusadministrator

Ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Virksomheder - log ind som kursusadministrator Ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Virksomheder - log ind som kursusadministrator Side 2 af 24 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til VEU-ansøgning fra fanen Ansøgninger... 3 Adgang

Læs mere

Brugerguide. A-kassens sider: Fraværsoplysninger samt digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud

Brugerguide. A-kassens sider: Fraværsoplysninger samt digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Brugerguide A-kassens sider: Fraværsoplysninger samt digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Kolofon 3 Indhold 0. Kom i gang 5 1. Ansøgninger 7 2. Afsluttede ansøgninger 13 3. Vis kursisternes

Læs mere

Notat. Vejledning i digital tilmelding til uddannelse (AMU) 1 Hvordan oprettes en digital medarbejdersignatur til ansatte i folkekirken?

Notat. Vejledning i digital tilmelding til uddannelse (AMU) 1 Hvordan oprettes en digital medarbejdersignatur til ansatte i folkekirken? Vejledning i digital tilmelding til uddannelse (AMU) Når en medarbejder i folkekirken skal tilmeldes en uddannelse (AMU), skal der skal anvendes en digital signatur til erhverv, Tilmeldingen kan foretages

Læs mere

Klik ursus! et kursus! Klik et kursus! Portalen giver overblik og mulighed for

Klik ursus! et kursus! Klik et kursus! Portalen giver overblik og mulighed for Portalen giver overblik og mulighed for med få klik at planlægge medarbejdernes kompetenceudvikling og reservere kurser. Klik et kur Klik ursus! et kursus! 2. EfterUddannelse.dk portalen for erhvervsrettet

Læs mere

www.evukurser.dk Guide: Sådan tilmelder du dig vvs-branchens kurser

www.evukurser.dk Guide: Sådan tilmelder du dig vvs-branchens kurser www.evukurser.dk Guide: Sådan tilmelder du dig vvs-branchens kurser 2014 Sådan tilmelder du dig efteruddannelse Tilbuddene er mange, når det gælder efteruddannelse. Hvis du overvejer at efteruddanne dig,

Læs mere

Brugerguide. Undervisere

Brugerguide. Undervisere Brugerguide Undervisere Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom i gang 5 1. Registrer fravær 6 2. Tilføj ny kursist 10 3. Underviser på flere skoler 12 Kolofon Brugerguide til EfterUddannelse.dk Undervisere

Læs mere

Fanebladet Afholdte kurser her kan du se, hvilke kurser du har deltaget i. Fanebladet Ansøgninger, her kan du se dine ansøgninger om VEUgodtgørelse

Fanebladet Afholdte kurser her kan du se, hvilke kurser du har deltaget i. Fanebladet Ansøgninger, her kan du se dine ansøgninger om VEUgodtgørelse Kursistens side på Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Log ind... 3 Fanebladende Kommende- og afholdte kurser... 5 Kursustitel... 5 Startdato... 5 Dokumenter... 5 Erklæring... 5 Ansøgning... 5 Tilmeldingsoplysninger

Læs mere

02 Kursistens SIDER/06.05.2009. EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009

02 Kursistens SIDER/06.05.2009. EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009 1 EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009 VEU SITEMAP 1.1.1 Login side admin (efteruddannelse.dk/admin) Skole login Upload dokument VEU admin login 4.0 VEU admin - ubehandlede

Læs mere

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3 Mit Sygefravær Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning Marts 2016 Version 1.3 Indholdsfortegnelse Forord... 4 Når en borger bliver sygemeldt... 5 Brev til den sygemeldte om opgaver i Mit

Læs mere

Brugerguide. Erhvervsskoler

Brugerguide. Erhvervsskoler Brugerguide Erhvervsskoler Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 1. Kursussøgning 5 2. Kursustilmelding 9 3. Kursistens side 22 4. Virksomhedens side 25 Kolofon Brugerguide til EfterUddannelse.dk Erhvervsskoler

Læs mere

Virksomheden. Virksomhedens side på

Virksomheden. Virksomhedens side på Virksomheden Virksomhedens side på Side 2 af 13 Adgang til virksomhedens side... 3 Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur... 3 NemLog-in rettigheder... 3 Tilmeld kursister og administrer

Læs mere

Vejledning i tilmelding til AMU-kursus på www.efteruddannelse.dk og ansøgning om VEU-godtgørelse

Vejledning i tilmelding til AMU-kursus på www.efteruddannelse.dk og ansøgning om VEU-godtgørelse Vejledning i tilmelding til AMU-kursus på www.efteruddannelse.dk og ansøgning om VEU-godtgørelse (udarbejdet af KHL i samarbejde med Dalum Landbrugsskole, jan. 2014) 1 Når du har fundet det ønskede kursus

Læs mere

Kursussøgning. Indledning. Orange søgebjælke

Kursussøgning. Indledning. Orange søgebjælke Kursussøgning på Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Kursussøgning... 3 Indledning... 3 Orange søgebjælke... 3 Fritekstsøgning via feltet Find... 4 Find: Søg på fag/kursus vha. søgeforslag...

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

Uddannelsen. Uddannelsens omfang og varighed. 8. Uddannelsesstedets underskrift. Ansøgning modtaget den: Navn. Adresse. E-mail. Uddannelse/fagtitel:

Uddannelsen. Uddannelsens omfang og varighed. 8. Uddannelsesstedets underskrift. Ansøgning modtaget den: Navn. Adresse. E-mail. Uddannelse/fagtitel: Ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Se i vejledningen, hvem der skal udfylde skemaet. 1. Attestation for modtagelse hos administrator (Udfyldes af administrator) Ansøgning modtaget den:

Læs mere

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator Virksomheden Mit overblik log ind som kursusadministrator Side 2 af 13 Adgang til Mit overblik/som kursusadministrator... 3 Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur... 3 NemLog-in rettigheder...

Læs mere

Masseredigering af tilmeldinger pa virksomhedens side

Masseredigering af tilmeldinger pa virksomhedens side Masseredigering af tilmeldinger pa virksomhedens side 7. udgave, revideret marts 2012 Vejledningen er opdateret i forbindelse med indførelse af ny side til masseredigering af tilmeldinger. Denne vejledning

Læs mere

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator Virksomheden Mit overblik log ind som kursusadministrator Side 2 af 19 Adgang til Mit overblik/som kursusadministrator... 3 Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur... 3 NemLog-in rettigheder...

Læs mere

EfterUddannelse.dk Brugerguide for Undervisere

EfterUddannelse.dk Brugerguide for Undervisere EfterUddannelse.dk Brugerguide for Undervisere Opdateret 22-august-2019 af Morten Brandt Christensen Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Målgruppe... 3 Kom i gang... 3 Registrer fravær... 4 Tilføj ny

Læs mere

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator Virksomheden Mit overblik log ind som kursusadministrator Side 2 af 18 Indhold Adgang til Mit overblik/som kursusadministrator... 3 Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur... 3 NemLog-in

Læs mere

Manual for Jobmultimeter Bruger

Manual for Jobmultimeter Bruger Manual for Jobmultimeter Bruger 23. september 2013 Side 1 af 29 Indhold Generelt... 3 Sådan kommer du i gang... 3 Sådan logger du ind... 3 Mine data... 5 Mine data... 5 Sådan vedligeholder du informationer...

Læs mere

Oprettelse af ansøgningsgrundlag for EUD+, EU Socialfond eller taxakurser på EASYskole

Oprettelse af ansøgningsgrundlag for EUD+, EU Socialfond eller taxakurser på EASYskole Oprettelse af ansøgningsgrundlag for EUD+, EU Socialfond eller taxakurser på EASYskole 27-01-2015/version 1.1 Indhold Indhold... 1 Generelt... 1 Oprettelse af ansøgningsgrundlag og registrering af tilstedeværelse

Læs mere

Minivejledning. I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Fanen Kommende kurser

Minivejledning. I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Fanen Kommende kurser Minivejledning I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Log ind på virksomhedens sider med din medarbejdersignatur/nemid fra forsiden af www.efteruddannelse.dk via Log ind i øverste venstre

Læs mere

Hvis du vælger menupunktet søg kursus har du mulighed for at filtrere på flere parametre end på forsiden. Mere herom under Søg kursus.

Hvis du vælger menupunktet søg kursus har du mulighed for at filtrere på flere parametre end på forsiden. Mere herom under Søg kursus. Kursussøgning på Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Søg og tilmeld kursus (forside)... 3 Fritekstsøgning via feltet søg og tilmeld kursus... 3 Søg og tilmeld kursus: Søg på fag...

Læs mere

EfterUddannelse.dk, fase 3: Den digitale VEU-ansøgning. August 2011 Steen Larsen, UNI C

EfterUddannelse.dk, fase 3: Den digitale VEU-ansøgning. August 2011 Steen Larsen, UNI C EfterUddannelse.dk, fase 3: Den digitale VEU-ansøgning August 2011 Steen Larsen, UNI C Dagsorden Lovændring og nye regler Nye processer og ny rollefordeling Virksomhedsinput fra fokusgruppemøder Brugerflade

Læs mere

Guide: Sådan søger du boligstøtte digitalt

Guide: Sådan søger du boligstøtte digitalt Guide: Sådan søger du boligstøtte digitalt Log ind med nøglekort NemID Du kan søge digitalt, hvis du bor i en leje- eller andelsbolig. Vi skal bruge mange oplysninger fra dig, når du søger boligstøtte.

Læs mere

Efteruddannelse.dk. Marianne Guerry Larsen

Efteruddannelse.dk. Marianne Guerry Larsen Efteruddannelse.dk Marianne Guerry Larsen Handler om administrativ lettelse på skolerne CPP1 Dias nummer 2 CPP1 [..]kommunikation MED kursisterne [..] Christina P. Bach Pedersen; 16-09-2009 3 faser Test

Læs mere

Guide til at udfylde klageskema. når du som patient vil klage over sundhedsfaglig behandling

Guide til at udfylde klageskema. når du som patient vil klage over sundhedsfaglig behandling Guide til at udfylde klageskema når du som patient vil klage over sundhedsfaglig behandling Guide nr., version, april 06 Log på med nøglekort NemID Vi skal bruge mange oplysninger fra dig, når du vil klage

Læs mere

Efteruddannelse.dk. Tilmelding af kursister på Efteruddannelse.dk Ansøgning om VEU- godtgørelse og befordringstilskud på Efteruddannelse.

Efteruddannelse.dk. Tilmelding af kursister på Efteruddannelse.dk Ansøgning om VEU- godtgørelse og befordringstilskud på Efteruddannelse. Brugermanual til Efteruddannelse.dk Tilmelding af kursister på Efteruddannelse.dk Ansøgning om VEU- godtgørelse og befordringstilskud på Efteruddannelse.dk Indhold Rettigheder på efteruddannelse Side 3

Læs mere

Illustration af diverse ændringer i Release17 (idriftsat 10. januar 16)

Illustration af diverse ændringer i Release17 (idriftsat 10. januar 16) Illustration af diverse ændringer i Release17 (idriftsat 10. januar 16) Dokumentet viser/illustrerer vha. skærmdumps gennemførte ændringer i version R17, som blev idriftsat 10. januar 2016. Dokumentet

Læs mere

Ansøgningsgrundlag og log ind som mindre virksomhed eller selvstændig

Ansøgningsgrundlag og log ind som mindre virksomhed eller selvstændig Ansøgningsgrundlag og log ind som mindre virksomhed eller selvstændig Indhold Rettigheder... 1 Hvem kan udfylde (veu-)ansøgningsgrundlaget?... 1 Tilmelding og ansøgning i samme arbejdsgang... 2 Udfyld/ret

Læs mere

Minivejledning. I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Kommende kurser

Minivejledning. I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Kommende kurser Minivejledning I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Log ind på virksomhedens sider med din medarbejdersignatur/nemid fra forsiden af www.efteruddannelse.dk via Log ind i øverste venstre

Læs mere

VITAS Digital ansøgning

VITAS Digital ansøgning Hvis du har fundet en virksomhed, som gerne vil ansætte dig i enten løntilskud, i en praktikplads eller som voksenlærling, kan du komme hurtigt i gang og sætte fart på sagsbehandlingen, ved at bede virksomheden

Læs mere

Virksomheder. Standardindstillinger på virksomhedens side

Virksomheder. Standardindstillinger på virksomhedens side Virksomheder Standardindstillinger på virksomhedens side Indstillinger på virksomhedens sider Opdateret den 7/1-2015 Som virksomhedsadministrator har du mulighed for at indstille EfterUddannelse.dk til

Læs mere

Kort introduktion til e-boks

Kort introduktion til e-boks Kort introduktion til e-boks Fra november 2005 vil alle statsansatte modtage deres lønseddel i e-boks. Alle danskere kan gratis anvende e-boks. Vi anbefaler, at du benytter en digital signatur til at logge

Læs mere

03 virksomhedens SIDER/13.05.2009. EfterUddannelse.dk 3 virksomhedens sider beskrivelse af Aflevering 13.05.2009

03 virksomhedens SIDER/13.05.2009. EfterUddannelse.dk 3 virksomhedens sider beskrivelse af Aflevering 13.05.2009 1 EfterUddannelse.dk 3 virksomhedens sider beskrivelse af Aflevering 13.05.2009 VEU SITEMAP 1.1.1 Login side admin (efteruddannelse.dk/admin) Skole login VEU admin login 4.0 VEU admin - ulæste ansøgninger

Læs mere

UnderviserNet. Vejledning til. DOF Data 2010 Side 1

UnderviserNet. Vejledning til. DOF Data 2010 Side 1 Vejledning til DOF Data 2010 Side 1 Hvad er? er er et web-baseret net udviklet til det administrative system DoCAS, hvor du som underviser, foredragsholder eller andet kan få adgang til data vedrørende

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Det digitale VEU-skemas vej gennem systemet

Det digitale VEU-skemas vej gennem systemet www.efteruddannelse.dk/ Det digitale VEU-skemas vej gennem systemet Lisbeth Jørgensen og Susanne B. Jørgensen Side 1 Hvor kommer oplysningerne til VEU-skemaet fra - A326 Periode: fortæller i hvilken periode,

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte til læse-, regne-, IT-kurser gennem Den Kommunale Kompetencefond

Vejledning til ansøgning om støtte til læse-, regne-, IT-kurser gennem Den Kommunale Kompetencefond Vejledning til ansøgning om støtte til læse-, regne-, IT-kurser gennem Den Kommunale Kompetencefond Følgende vejledning er udarbejdet til jer, der søger støtte gennem Den Kommunale Kompetencefond til læse-,

Læs mere

Brugervejledning til kursusmodulet på VEU-hjemmesiden. Indhold

Brugervejledning til kursusmodulet på VEU-hjemmesiden. Indhold Brugervejledning til kursusmodulet på VEU-hjemmesiden Indhold Brugervejledning til kursusmodulet på VEU-hjemmesiden... 1 Find kursus via søgemuligheder... 2 Indtast søgeord... 2 Regionsvælger... 2 Skolevælger...

Læs mere

Meld dig ledig via Jobnet Jobsøgende uden ydelse

Meld dig ledig via Jobnet Jobsøgende uden ydelse Meld dig ledig via Jobnet Jobsøgende uden ydelse Denne vejledning er for dig, som er ønsker at stå tilmeldt som jobsøgende i jobcentret. Det kan f.eks. være fordi, du har ansøgt om udbetaling fra Lønmodtagernes

Læs mere

Kom godt i gang med. Nem Konto. Vejledning til sagsbehandlere. NemKonto hører under Økonomistyrelsen

Kom godt i gang med. Nem Konto. Vejledning til sagsbehandlere. NemKonto hører under Økonomistyrelsen Kom godt i gang med Nem Konto Vejledning til sagsbehandlere NemKonto hører under Økonomistyrelsen Indholdsfortegnelse 1 Introduktion... 2 2 Sådan bruger du NemKonto... 3 2.1 Log på NemKonto... 3 2.2 Signering

Læs mere

Meld dig ledig uden ydelse

Meld dig ledig uden ydelse Meld dig ledig uden ydelse Denne vejledning er for dig, som er ønsker at være meldt ledig som jobsøgende i jobcentret. Det kan f.eks. være fordi, du har ansøgt om udbetaling fra Lønmodtagernes Garantifond.

Læs mere

Gennemgang af ændringer i EfterUddannelse.dk i forbindelse med omlægning af VEU-administration til AUB

Gennemgang af ændringer i EfterUddannelse.dk i forbindelse med omlægning af VEU-administration til AUB Gennemgang af ændringer i EfterUddannelse.dk i forbindelse med omlægning af VEU-administration til AUB Som aftalt i Trepartsaftale om styrket og mere fleksibel voksen-, efter- og videreuddannelse samles

Læs mere

Releasenote til Jobnet il Superbrugere. 4. februar 2013

Releasenote til Jobnet il Superbrugere. 4. februar 2013 Releasenote til Jobnet Vejledning t pr. il Superbrugere 4. februar 2013 i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet af Pia Poulsen Oprettet den 1. februar 2013 Godkendt af Kirsten Vestergaard Godkendt 1. februar

Læs mere

Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge

Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge Denne vejledning er for dig, som er medlem af en a-kasse og vil søge om dagpenge. Vær opmærksom på, at du tidligst kan få dagpenge fra den dag, hvor du er meldt ledig.

Læs mere

Målgruppe Handicaphjælpere, ledsagere, aflastningsfamilier, kontakt og støttepersoner m.v. jf. Serviceloven.

Målgruppe Handicaphjælpere, ledsagere, aflastningsfamilier, kontakt og støttepersoner m.v. jf. Serviceloven. Målgruppe Handicaphjælpere, ledsagere, aflastningsfamilier, kontakt og støttepersoner m.v. jf. Serviceloven. Formål At give en grundlæggende vejledning i hvordan indberetning af timer, kørselsgodtgørelse,

Læs mere

Oprettelse af ansøgningsgrundlag for skoler,

Oprettelse af ansøgningsgrundlag for skoler, Oprettelse af ansøgningsgrundlag for skoler, som ikke bruger EASY 23-02-2018/version 1.2 Indhold Indhold... 1 Generelt... 1 Oprettelse af ansøgningsgrundlag og registrering af tilstedeværelse... 1 Trin

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Indledning kort om digitale uddannelsesaftaler... 3 Hvordan logger jeg på?... 5 Hvordan fremsøges eksisterende aftaler?...

Læs mere

MEDLEMSARRANGEMENT TRAFIK OG JERNBANE RÅDIGHEDSLØNSFORENINGEN DEN 16. NOVEMBER 2015

MEDLEMSARRANGEMENT TRAFIK OG JERNBANE RÅDIGHEDSLØNSFORENINGEN DEN 16. NOVEMBER 2015 MEDLEMSARRANGEMENT TRAFIK OG JERNBANE RÅDIGHEDSLØNSFORENINGEN DEN HVAD VIL VI FORTÆLLE JER SIDE: 2 / Hvilke betingelser skal der til for at få dagpenge og hvor længe. / Hvad må jeg mens jeg får dagpenge.

Læs mere

Virksomheder log ind som selvstændig, mindre virksomhed eller kursusadministrator. Standardindstillinger - virksomhed

Virksomheder log ind som selvstændig, mindre virksomhed eller kursusadministrator. Standardindstillinger - virksomhed Virksomheder log ind som selvstændig, mindre virksomhed eller kursusadministrator Standardindstillinger - virksomhed Indstillinger på virksomhedens sider Opdateret den 6/7-2017 Ved log ind som virksomhed

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST Generel vejledning for kursister Adgang til læringsportalen Du får adgang til LæringsPortalen via vores hjemmeside www.finansudd.dk eller via www.laeringsportal.dk

Læs mere

Find dit nye job på FOA Job

Find dit nye job på FOA Job Januar 2012 F O A F A G O G A R B E J D E Er du træt af dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte? Find dit nye job på FOA Job Brugervejledning Indholdsfortegnelse: Hvad

Læs mere

01 kursussøgning/ EfterUddannelse.dk 1 Kursussøgning beskrivelse af Aflevering

01 kursussøgning/ EfterUddannelse.dk 1 Kursussøgning beskrivelse af Aflevering 1 EfterUddannelse.dk 1 Kursussøgning beskrivelse af Aflevering 06.05.2009 VEU SITEMAP 1.1.1 Login side admin (efteruddannelse.dk/admin) Skole login Upload dokument VEU admin login 4.0 VEU admin - ubehandlede

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

WebGT 3.0 - Graveansøgning. Brugervejledning. 25. september 2012. Udgave 1.0

WebGT 3.0 - Graveansøgning. Brugervejledning. 25. september 2012. Udgave 1.0 WebGT 3.0 - Graveansøgning Brugervejledning 25. september 2012 Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING... 3 1.1 OPRETTELSE SOM BRUGER... 3 1.2 NOTIFICERINGSMAILS... 4 2 OPBYGNING OG SAGSGANG... 5 2.1

Læs mere

28-11-2014 Indsæt note og kildehenvisning via Header and Footer Side 1

28-11-2014 Indsæt note og kildehenvisning via Header and Footer Side 1 Indsæt note og kildehenvisning via Header and Footer Side 1 Plan for dagen 1. Hvorfor laver vi ændringer i EfterUddannelse.dk? 2. Den nye type ansøgning Hvordan opretter jeg en ansøgning (et ansøgningsgrundlag)?

Læs mere

Ansøgning om tilskud til uddannelse for medarbejdere, der er omfattet af overenskomsten mellem TEKNIQ og HK/Privat

Ansøgning om tilskud til uddannelse for medarbejdere, der er omfattet af overenskomsten mellem TEKNIQ og HK/Privat Ansøgningen udfyldes og indsendes inden kursusstart Selvvalgt uddannelse (sæt X): Virksomhedsansøgt uddannelse (sæt X): Firmanavn: Adresse: CVR-nr.: Tlf.nr.: Postnr.: By: E-mail Registreringsnr.: Kontonr.:

Læs mere

Meld dig ledig via Jobnet - Dimittend

Meld dig ledig via Jobnet - Dimittend Meld dig ledig via Jobnet - Dimittend Denne vejledning er for dig, som er nyuddannet og på vej til optagelse i en Arbejdsløshedskasse på baggrund af din uddannelse og endnu ikke dagpengeberettiget, dvs.

Læs mere

Vejledning til Jobcenter Planner

Vejledning til Jobcenter Planner Vejledning til Jobcenter Planner Online tilbud og selvbooking Version 1.2 Oprettet den 11. januar 2016 Vejledningen tager udgangspunkt i 2015-4 Spørgsmål eller ønsker til Jobcenter Planner kan rettes til

Læs mere

Releasenote til Jobnet pr. 12. juli 2010

Releasenote til Jobnet pr. 12. juli 2010 Releasenote til Jobnet pr. 12. juli 2010 Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet af Pia Poulsen Oprettet den 25. juni 2010 Godkendt af Kirsten Vestergaard Godkendt den 8.juli 2010

Læs mere

Meld dig ledig via Jobnet Dimittend

Meld dig ledig via Jobnet Dimittend Meld dig ledig via Jobnet Dimittend Denne vejledning er for dig, som er nyuddannet og på vej til optagelse i en Arbejdsløshedskasse på baggrund af din uddannelse og endnu ikke dagpengeberettiget, dvs.

Læs mere

Guide til digital børnetilmelding

Guide til digital børnetilmelding Guide til digital børnetilmelding Denne guide er til dig, der ønsker at indstille børn til Ungdommens Røde Kors ferielejre. Indstillingen sker via vores digitale tilmeldingssystem, som guiden vil hjælpe

Læs mere

Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år

Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år Denne vejledning er primært for dig, som er fyldt 30 år, ikke medlem af en a-kasse og som ønsker at søge om kontanthjælp. Vejledningen gælder dog

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan melder du dig ledig på Jobnet. Dimittend /Nyuddannet

V E J L E D N I N G. Sådan melder du dig ledig på Jobnet. Dimittend /Nyuddannet V E J L E D N I N G Sådan melder du dig ledig på Jobnet Dimittend /Nyuddannet Indhold: Side: 1 - MIN SIDE - Meld dig ledig 2 2 - Uddannelsesniveau 3 (Kun for borgere under 30 år) 3 - Vil du søge om en

Læs mere

Releasenote til Jobnet

Releasenote til Jobnet Releasenote til Jobnet Vejledning pr. til 12. Superbrugere november 2012 i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet af Pia Poulsen Oprettet den 9. november 2012 Godkendt af Kirsten Vestergaard Godkendt den 9.

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret udgave af KEAs nye, automatiske blanket-system.

Læs mere

Find dit nye job på FOA Job. Brugervejledning. Er du træt af dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte?

Find dit nye job på FOA Job. Brugervejledning. Er du træt af dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte? Oktober 2010 F O A F A G O G A R B E J D E Er du træt af dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte? Find dit nye job på FOA Job Brugervejledning Indholdsfortegnelse: Hvad

Læs mere

Brugervejledning NIV. Indberetning af fremadrettede ventetider. Version 1.3

Brugervejledning NIV. Indberetning af fremadrettede ventetider. Version 1.3 Brugervejledning NIV Indberetning af fremadrettede ventetider Version 1.3 Kolofon Brugervejledning NIV Udgiver: Sundhedsdatastyrelsen Ansvarlig institution: Sundhedsdatastyrelsen Design: Sundhedsdatastyrelsen

Læs mere

04 veu administrationens SIDER/13.05.2009. EfterUddannelse.dk 5 Skolens sider til udsendelse af breve beskrivelse af Aflevering 13.05.

04 veu administrationens SIDER/13.05.2009. EfterUddannelse.dk 5 Skolens sider til udsendelse af breve beskrivelse af Aflevering 13.05. 1 EfterUddannelse.dk 5 Skolens sider til udsendelse af breve beskrivelse af Aflevering 13.05.2009 VEU SITEMAP 1.1.1 Login side admin (efteruddannelse.dk/admin) Skole login Upload dokument VEU admin login

Læs mere

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer, hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

Guide eindkomst og SLS

Guide eindkomst og SLS Guide eindkomst og SLS Håndtering af henvendelser fra medarbejdere Her beskrives, hvordan arbejdsgiver kan håndtere henvendelser fra lønmodtagere der mener at der er differencer mellem SLS-lønseddel og

Læs mere

Releasenote til Jobnet 12. august 2013

Releasenote til Jobnet 12. august 2013 Releasenote til Jobnet Vejledning til pr. Superbrugere 12. august 2013 i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet af Ghita Jensen, Lisbeth Dam og Kirsten Vestergaard Oprettet den 8. august 2013 Godkendt af Pia

Læs mere

Guide: Sådan søger du om folkepension

Guide: Sådan søger du om folkepension Guide: Sådan søger du om folkepension Log ind med NemID Log ind med NemID. Du skal taste dit bruger-id og din adgangskode. Klik på Næste. Log ind med NemID Find dit nøglekort, og skriv nummeret, der står

Læs mere

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at:

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: - rette i stamdata og tilføje medarbejdere til institutionens/dagplejegruppens side - tilmelde medarbejdere til kurser

Læs mere

ØKONOMIOVERBLIK - kom godt i gang

ØKONOMIOVERBLIK - kom godt i gang ØKONOMIOVERBLIK - kom godt i gang ØKONOMIOVERBLIK - KOM GODT I GANG Du skal nu i gang med at udfylde dit økonomioverblik. Det er heldigvis nemt. For at komme godt i gang, anbefaler vi, at du har forberedt

Læs mere

Vejledning i tilføjelse til EU-DK Support Drev

Vejledning i tilføjelse til EU-DK Support Drev Vejledning i tilføjelse til EU-DK Support Drev EU-DK Support drevet er kun for medarbejdere, som er medlemmer af EU-DK Support netværket. Alle med link til drevet kan se indholdet. Vær opmærksom på, at

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking. Borgerservice

Vejledning til Køreprøvebooking. Borgerservice Vejledning til Køreprøvebooking Borgerservice Indhold Login som borgerservice... 3 Opret køreskole... 3 Rediger køreskole... 4 Rediger kørelærer... 4 Opret prøveforløb til kørekort... 5 Betaling af prøveforløb

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på kontanthjælp og med uddannelseshjælp Meld dig ledig på Jobnet Kontanthjælp/Uddannelseshjælp Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk.

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] uden ydelse Meld dig ledig på Jobnet Uden ydelse Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her er der to muligheder. 1. Er du allerede

Læs mere

Affaldsdatasystem Vejledning i manuel indberetning

Affaldsdatasystem Vejledning i manuel indberetning Affaldsdatasystem Vejledning i manuel indberetning Dokument version: 1.3 ADS version: 1.0 Henvendelse vedrørende affald: Miljøstyrelsen Roskilde, Affaldsekretariatet Ny Østergade 7-11 4000 Roskilde Tlf.

Læs mere

Medusa apparaturportal

Medusa apparaturportal Medusa apparaturportal Brugermanual Dette er en vejledning til den medicotekniske apparaturportal. Via portalen kan du bestille service på medicoteknisk apparatur og få et komplet overblik over afdelingens

Læs mere

Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel

Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål,

Læs mere

Oprettelse, holdplacering og afgangsmelding af GVU-elever, Åben uddannelse

Oprettelse, holdplacering og afgangsmelding af GVU-elever, Åben uddannelse Oprettelse, holdplacering og afgangsmelding af GVU-elever, Åben uddannelse 26-09-2013/version 1.1/ Lisbeth Jørgensen, Susanne B. Jørgensen, Jytte Michelsen, Mette Kolmos Indhold Indhold... 1 Generelt...

Læs mere

Opstartsvejledning til ipad. Tinderhøj Skole

Opstartsvejledning til ipad. Tinderhøj Skole Opstartsvejledning til ipad Tinderhøj Skole Den første skærm når du starter din ipad Sæt fingeren på pilen og træk den til højre. Vælg sprog En ipad kommer med mulighed for at vælge mange forskellige sprog.

Læs mere

EfterUddannelse.dk, fase 3: Den digitale VEU-ansøgning. Oktober 2011 Steen Larsen, UNI C

EfterUddannelse.dk, fase 3: Den digitale VEU-ansøgning. Oktober 2011 Steen Larsen, UNI C EfterUddannelse.dk, fase 3: Den digitale VEU-ansøgning Oktober 2011 Steen Larsen, UNI C Dagsorden Formålet med VEU-digitaliseringen Nye love og regler Nye processer og ny rollefordeling Virksomhedernes

Læs mere

Windows Vista Digital postkasse og borger.dk side 1 af8. I adresselinjen. 1) Gå ind på www.e-boks.dk. Du ser nu dette skærmbillede:

Windows Vista Digital postkasse og borger.dk side 1 af8. I adresselinjen. 1) Gå ind på www.e-boks.dk. Du ser nu dette skærmbillede: Windows Vista Digital postkasse og borger.dk side 1 af8 1) Gå ind på www.e-boks.dk I adresselinjen Du ser nu dette skærmbillede: 2) Klik på Log på privat Du kommer nu til det offentlige log in fællesskab

Læs mere

Ansøgningsgrundlag log ind som kursusadministrator

Ansøgningsgrundlag log ind som kursusadministrator Ansøgningsgrundlag log ind som kursusadministrator Indhold Hvem kan udfylde (veu-)ansøgningsgrundlaget?... 1 Rettigheder... 1 Tilmelding og ansøgning i samme arbejdsgang... 2 Enkeltredigér tilmelding...

Læs mere

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog JOBLOG Sådan bruger du din joblog INDHOLD 4 BRUG DIN JOBLOG AKTIVT 5 FÅ OVERBLIK OVER DINE JOBANSØGNINGER 6 STATUS PÅ JOBANSØGNING 7 OPRET NY JOBSØGNING 9 ANSØGNINGSMETODE 10 ANSØGNINGSDATO 12-13 DEN ENKELTE

Læs mere

Efteruddannelseskataloget

Efteruddannelseskataloget Efteruddannelseskataloget Vejledning til indtastning Version 8.6 UNI C oktober 2013 Efteruddannelseskataloget UNI C Version 8.6 Af Henrik Borck Larsen og Anne-Marie Pedersen Indhold 1 Indledning... 1 1.1

Læs mere