Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen. Hvidovre Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen. Hvidovre Kommune"

Transkript

1 Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen Hvidovre Kommune

2 Præsentation Denne job- og personprofil indledes med en introduktion til kommunen. Derefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder, opgaver, udfordringer og forventninger til den nye souschef profil og erfaringsbaggrund. Hvidovre Kommune Hvidovre Kommune ligger attraktivt placeret 10 minutter fra Københavns Rådhusplads, Øresundsregionen og Københavns Lufthavn. Hvidovre er en integreret del af Danmarks metropol, hovedstaden, alligevel er Hvidovre sin egen med mange lokale identiteter. Hvidovre Kommune, har knapt indbyggere, som bliver betjent af ca medarbejdere. Hvidovre har grønne arealer, lystbådehavn og spændende bymiljøer. Der er alt fra landsby-miljø til moderne tæt, lav bebyggelse, fra bindingsværk til beton, fra gadekær til filmby. Varierede erhvervsog virksomhedsområder, hvor Avedøre Holme er en sværvægter. Kommunen er præget af mangfoldighed og har et rigt kultur- og fritidsliv med musikskole, filmværksted, egnsteater samt et hav af sportsklubber. Hvidovre Kommune er en veldreven kommune med nære relationer mellem generationerne. Kommunens vision er at være børnenes og familiernes by, hvilket betyder at der fokuseres på gode forhold for byens børnefamilier. Hvidovre ønsker vækst og udvikling. Hvidovre vil fortsat udvikle sig som en attraktiv bokommune for dem, der prioriterer at bo tæt ved byens hjerte og centralt for hovedstadens mange arbejdspladser. Hvidovre Kommunes årlige budget udgør ca. 3,4 mia. kr. Politisk og administrativ struktur Hvidovres politiske struktur er opbygget med Kommunalbestyrelsen på 21 medlemmer, Økonomiudvalget samt fem stående udvalg: Børne- og Undervisningsudvalget Social- og Sundhedsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget Teknik- og Miljøudvalget Arbejdsmarkedsudvalget Hertil kommer en række udvalg, råd, nævn m.v. blandt andet Børne- og Ungeudvalget. Hvidovre Kommunes administrative organisation ledes af en direktion, bestående af kommunaldirektøren, direktøren for Kultur, Miljø og Vækst samt direktøren for Børn og Velfærd. Direktionen er samlet fysisk og arbejder i vid udstrækning som en enhed. Dermed har den samlede direktion ansvaret for hele kommunen. Samtidig har hver direktør stadig et særligt ansvar for en forvaltning. Ud over direktionen findes chefgruppen, som er et tværgående strategisk ledelsesforum. Chefgruppen består af direktionen, samt alle afdelingschefer og stabschefer.

3 Ledelse i Hvidovre Kommune bygger på en grundforudsætning om, at vi lykkes i relationer og måles på resultater. Pejlemærkerne, som der skal navigeres efter, er: vi handler strategisk og har udsyn vi har fokus på borgere og samarbejdspartnere vi udviser forretningsforståelse vi leder værdibaseret og anerkendende vi udviser personlig integritet Børn og Velfærd Nedenstående organisationsdiagram viser den overordnede organisering af Børne- og Velfærdsforvaltningen.

4 Familie og Dagtilbudsafdelingen Familie og Dagtilbudsafdelingen varetager mange forskellige aktiviteter, der alle har børn og unge fra 0 18 år som omdrejningspunkt. Familie og Dagtilbudsafdelingen er en mangfoldig og spændende arbejdsplads, med fokus på udvikling af både dagtilbudsområdet og familieområdet. Vi er konstant i gang med nye projekter, samtidig med at vi prioriterer en sikker drift. Vores arbejde et til tider præget af, at vi har mange bolde i luften, og vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med andre afdelinger i Børn og Velfærd, samt resten af kommunen. Administrationen Familie og Dagtilbudsafdelingens administration består af et administrationsteam på 3 medarbejdere, et udviklingskonsulentteam med 4 medarbejdere, Pladsanvisningen med 4 medarbejdere, 4 pædagogiske konsulenter og 2 SSP-medarbejdere. Administrationens opgave er i bred forstand at servicere og samarbejde med det politiske niveau, direktionen, institutioner, myndighedsafdeling og andre lokale tilbud. Administrationen er således hjertet af Familie og Dagtilbudsafdelingen, hvis hovedopgave er at yde hjælp, bistand, sparring og ledelsesmæssig support til de decentrale enheder, herunder familierådgivningen. Dagtilbud 20 kommunale dagtilbud 9 selvejende dagtilbud specialtilbud gruppeordninger Dagplejen Vejlederteamet Pladsanvisningen Familie Familierådgivningen Sundhedsplejen Tandplejen SSP Familiecentret Poppelgården Hvidovre Ungecenter Hvidborg for børn og familier Familie og dagtilbudsafdelingen har et samlet budget på 550 mio. kr. Afdelingens fokusområder nu og i de kommende år 10 årsplan for institutionernes fysiske standard 10 års planen skal højne den fysiske standard i kommunens dagtilbud samt sikre at Hvidovre Kommune fremadrettet har den fornødne plads kapacitet til rådighed.

5 Strategi på 0 6 års området Der er en proces i gang i forhold til at udvikle en ny strategi på 0-6 års området. Strategien vil have fokus på udvikling af højkvalitetsdagtilbud i forhold til læring, sprog, forældreinddragelse og ledelse. Sammen om barnet Et igangværende projekt, der har til formål at kompetenceudvikle medarbejdere på 0 6 års området i forhold til forældreinddragelse og forældresamarbejde. Projektet er en del af en tidlig forebyggende indsats. Lige Muligheder - Strategi for udsatte børn og unge Der er vedtaget en strategi for udsatte børn og unge. (Lige Muligheder), samtidig har Hvidovre kommune indgået et partnerskab med Socialstyrelsen om tidlig indsats. Strategien og partnerskabsprojektet vil betyde en større omlægning af arbejdet vedrørende udsatte børn og unge. Godt gennem livet Hvidovre Kommune arbejder ud fra en helhedstænkning omkring den enkelte borger og den enkelte familie. Det handler om at arbejde tværfagligt, så der er en koordineret indsats på hele velfærdsområdet fra år. Dermed udnyttes mulighederne for at skabe nye sammenhænge og sikre helhedstænkning og innovation af velfærdsområdet så Hvidovre også fremadrettet er på forkant med den nationale udvikling. Den tværgående udvikling omhandler bl.a. sundhed, mad og måltider, genoptræning, psykisk sygdom og misbrug, og både dagtilbudsområdet og børne- og familieområdet har en meget vigtig rolle i dette arbejde. Souschefens opgaver Souschefen vil referere til Familie- og Dagtilbudschefen og være dennes stedfortræder. Souschefen vil indgå i afdelingens samlede strategiske ledelse og skal varetage den daglige ledelse af den samlede administration i Familie- og Dagtilbudsafdelingen. Den konkrete ledelsesopgave vil bestå i at være personaleleder for afdelingens konsulenter, administrationsteam, pladsanvisning og SSP. Dine opgaver vil således blandt andet omfatte: ledelse af administration / konsulenter styring af afdelingernes projekter (udarbejdelse af kommissorium, tidsstyring, m.m) tværgående projekter, der sikrer helhed og sammenhæng for børn og familier kvalitetssikring af sagsindstillinger til Børne- og Undervisningsudvalget kvalitetssikring af diverse klagebesvarelser varetage afdelingschefens opgaver ved dennes fravær Souschefens profil / vi søger Som souschef bliver du en central ledelsesperson for både udviklingen og for driften af det samlede område. Derfor skal du brænde for, og kunne lede en administration bestående af medarbejdere med mange forskellige fagligheder og kompetencer. Du skal ligeledes kunne indgå i en kvalificeret

6 dialog med administrative medarbejdere, konsulenter, afdelingens øvrige ledere, direktør og borgere, ligesom du skal have et indgående kendskab til det samlede børneområde. Det betyder, at du skal være dygtig til at formidle både mundtligt og skriftligt. Derfor forestiller vi os at du har kendskab og erfaring med at: arbejde i en politisk ledet organisation i en kommunal kontekst udarbejdelse af politiske udvalgssager arbejde med projektstyring arbejde på tværs af afdelinger og forvaltninger arbejde med afdelingens daglige drift udøve ledelse udarbejdelse af analyser stor viden og indsigt i det samlede 0-18 års område kendskab til området udsatte børn en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt Den faglige profil akademisk/børnefaglig grunduddannelse Indsigt i det samlede børneområde Indsigt i det specialiserede børneområde Erfaring med gennemførelse af udviklings- og forandringsprocesser Erfaring med at arbejde på tværs af afdelinger og forvaltninger Dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt Erfaring med analyser Yde kvalificeret ledelsesmæssig sparring på analysearbejde Ledelsesmæssige kompetencer Du har erfaring med ledelse og lyst til at udvikle dit lederskab Vi arbejder med en anerkendende tilgang til ledelse og forventer, at det også er din tilgang Du kan navigere i politiske og fagprofessionelle systemer Vi ser gerne, at du har en lederuddannelse på diplom- eller masterniveau. Personlige kompetencer Du kan have mange bolde i luften i en omskiftelig hverdag Du har en positiv og optimistisk tilgang til arbejdet Du har en analytisk tilgang til de opgaver og problemstillinger, der skal arbejdes med. Du er tydelig i din ledelse. Ansættelsesvilkår Stillingen ønskes besat på overenskomstvilkår. Løn indplaceringen afhænger af dine kvalifikationer.

7 Yderligere information Se endvidere kommunens hjemmeside: og Hvor du også nemt kan søge stillingen. For mere information kan der rettes henvendelse til: Familie- og Dagtilbudschef Susan Bjerregaard tlf.: Tidsplan og procedure for ansættelsen Ansættelsesudvalg Administrativ medarbejder Gitte Nymark Administrativ medarbejder Marianne Bøttern Olsen Konsulent Maja Riis Frederiksen Anviser Lisbeth Fredslund Socialfaglig leder Charlotte Ibsen Pædagogisk konsulent Lone Petræus Dagtilbudsleder Janni Juul Petersen Familie- og Dagtilbudschef Susan Bjerregaard Processen Ansøgningen skal sendes elektronisk via og skal være fremme senest mandag den 11. januar 2016 kl Der sendes kvittering for modtagelsen af ansøgningen til den mailadresse, ansøgningen er sendt fra. Det forudsættes, at denne mailadresse kan anvendes til den fortrolige kommunikation med ansøger i resten af ansættelsesprocessen. Den 14. januar træffer ansættelsesudvalget beslutning om, hvem der indkaldes til første interviewrunde, der finder sted i uge 3 på Hvidovre rådhus. Efter første interviewrunde udvælges kandidater til en anden samtale. Mellem 1. og 2. samtale gennemføres testning af slutkandidater. Forventet tiltrædelse pr. 1. marts 2016.

BilagØU_141208_pkt.26.01. Skoleleder Risbjergskolen Hvidovre Kommune

BilagØU_141208_pkt.26.01. Skoleleder Risbjergskolen Hvidovre Kommune Skoleleder Risbjergskolen Hvidovre Kommune Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder, opgaver og

Læs mere

Plejecenterleder Krogstenshave Hvidovre Kommune

Plejecenterleder Krogstenshave Hvidovre Kommune Marts 2014 Plejecenterleder Krogstenshave Hvidovre Kommune Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Derefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder,

Læs mere

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen Job- og personprofil for stillingen som skolechef i Hvidovre Kommune Hvidovre Kommune søger en Skolechef, der med engagement, viden og indsigt kan lede kommunens samlede skole-, fritidshjem- og klubområde

Læs mere

Centerchef for Børn og Familier. Job- og kravprofil

Centerchef for Børn og Familier. Job- og kravprofil Centerchef for Børn og Familier Job- og kravprofil April 2017 Introduktion Hvidovre Kommune søger ny centerchef for Børn og Familier. Forventet tiltrædelse pr. 1. august 2017. I dette materiale, der indledes

Læs mere

Leder af Hjemmesygeplejen Hvidovre Kommune

Leder af Hjemmesygeplejen Hvidovre Kommune Leder af Hjemmesygeplejen Hvidovre Kommune marts 2017 Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder,

Læs mere

Myndighedsleder af voksenrådgivningen. Job- og personprofil

Myndighedsleder af voksenrådgivningen. Job- og personprofil Myndighedsleder af voksenrådgivningen Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny myndighedsleder til voksenrådgivningen. Forventet tiltrædelse pr. 1 april. I dette materiale, der indledes

Læs mere

Leder af Genoptræningen Hvidovre Kommune

Leder af Genoptræningen Hvidovre Kommune Leder af Genoptræningen Hvidovre Kommune Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder, opgaver og

Læs mere

Souschef til Center for Handicap og Psykiatri Hvidovre Kommune

Souschef til Center for Handicap og Psykiatri Hvidovre Kommune Souschef til Center for Handicap og Psykiatri Hvidovre Kommune april 2017 Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling

Læs mere

Souschef til center for Sundhed og Ældre. Job- og personprofil

Souschef til center for Sundhed og Ældre. Job- og personprofil Souschef til center for Sundhed og Ældre Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny souschef til center for Sundhed og Ældre. Forventet tiltrædelse pr. 1. februar 2018. I dette materiale,

Læs mere

Skolechef Hvidovre Kommune

Skolechef Hvidovre Kommune April 2014 Skolechef Hvidovre Kommune Kjerulf & Partnere A/S Executive search & selection Præsentation Denne job- og personprofil er udarbejdet på baggrund af et fokusgruppeinterview med repræsentanter

Læs mere

Souschef til Center for Skole og Uddannelse Hvidovre Kommune

Souschef til Center for Skole og Uddannelse Hvidovre Kommune Souschef til Center for Skole og Uddannelse Hvidovre Kommune Marts 2017 Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom

Læs mere

Leder af PPR Hvidovre Kommune

Leder af PPR Hvidovre Kommune Leder af PPR Hvidovre Kommune Maj 2017 Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder, opgaver og udfordringer.

Læs mere

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil Faglig koordinator Voksenrådgivningen Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny faglig koordinator til voksenrådgivningen. Forventet tiltrædelse pr. 1 august 2018. I dette materiale,

Læs mere

Personalejuridisk konsulent. Job- og personprofil

Personalejuridisk konsulent. Job- og personprofil Personalejuridisk konsulent Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny personalejuridisk konsulent. Forventet tiltrædelse pr. 1. maj 2017. I dette materiale, der indledes med en præsentation

Læs mere

Hvidovre Kommune. Job- og personprofil Ejendomschef til Hvidovre Kommune

Hvidovre Kommune. Job- og personprofil Ejendomschef til Hvidovre Kommune Job- og personprofil Ejendomschef til Hvidovre Kommune Præsentation Denne job- og personprofil er udarbejdet på baggrund af samtaler med politikere, ledere og medarbejdere med henblik på at give ansøgere

Læs mere

Borgerrådgiver Gladsaxe Kommune

Borgerrådgiver Gladsaxe Kommune August 2015 Borgerrådgiver Gladsaxe Kommune Kjerulf & Partnere A/S Executive search & selection Præsentation Dette materiale er udarbejdet i forbindelse med Kjerulf & Partneres medvirken ved ansættelse

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune 1 1. Baggrund Den tidligere sekretariatschef i Børn og Skole er blevet Centerchef for Byråd, Personale og Strategi

Læs mere

Sundheds- og Bestillerchef Hvidovre Kommune

Sundheds- og Bestillerchef Hvidovre Kommune December 2013 Sundheds- og Bestillerchef Hvidovre Kommune Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Derefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder,

Læs mere

Direktør. Job- og kravprofil

Direktør. Job- og kravprofil Direktør Job- og kravprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger ny direktør. Det er Hvidovre Kommunes vision at være Børnenes og Familiernes by med udfordrende tilbud om læring og fritidsliv. Visionen

Læs mere

Projektleder med daglig ledelse til Tidlig Indsats i Center for Handicap og Psykiatri. Job- og personprofil

Projektleder med daglig ledelse til Tidlig Indsats i Center for Handicap og Psykiatri. Job- og personprofil Projektleder med daglig ledelse til Tidlig Indsats i Center for Handicap og Psykiatri Job- og personprofil Projektleder med daglig ledelse til Tidlig Indsats søges med forventet tiltrædelse den 1. maj

Læs mere

Job og personprofil for skolechef

Job og personprofil for skolechef Job og personprofil for skolechef 1. Stillingen Skolechefen refererer til Direktøren for Børn og Unge. Skoleområdet består af 27 skoler, 14 klubber, 10 SFO-klubber og 3 samdrevne institutioner, Naturskolen

Læs mere

Leder af Sundhedscentret Hvidovre Kommune

Leder af Sundhedscentret Hvidovre Kommune Leder af Sundhedscentret Hvidovre Kommune Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder, opgaver og

Læs mere

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus 1 1. Baggrund To afdelingsledere har valgt at gå på pension, og derfor søger

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016 Slagelse Kommune Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016 1. Baggrund Slagelse Kommune er inde i en meget spændende og aktiv udvikling af kultur- og fritidsområdet,

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for Familiechef

Allerød Kommune Job- og personprofil for Familiechef Allerød Kommune Job- personprofil for Familiechef Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 24.500 indbyggere, flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland, har en veludviklet infrastruktur

Læs mere

LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN

LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN GULDBORGSUND KOMMUNE LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN JOB- OG PERSONPROFIL Indhold VILKÅR... 3 1. Stillingen... 3 2. Ansættelsesvilkår... 3 3. Guldborgsund Kommune... 3 4. Den administrative organisation...

Læs mere

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune Borgmestersekretariat, HR og Udvikling Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf.: 32 89 01 00 CVR: 12881517 www.dragoer.dk Jobprofil Velfærdsdirektør i Dragør Kommune 19. maj 2014 En af Dragør Kommunes direktører har

Læs mere

Stillingsprofil for områdeleder i Hinnerup A i

Stillingsprofil for områdeleder i Hinnerup A i Notat Postadresse: Dagtilbud Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk 27. oktober 2015 Sagsbehandler: Lone Bruun Nielsen Tlf. 89 64 33 01 lobn@favrskov.dk Stillingsprofil

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen

Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 25.000 indbyggere, og flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland, og har en veludviklet

Læs mere

Skoleleder for Engstrandskolen Hvidovre Kommune

Skoleleder for Engstrandskolen Hvidovre Kommune Skoleleder for Engstrandskolen Hvidovre Kommune Januar 2018 1 Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder,

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Februar 2016 1. Baggrund I juni 2015 godkendte Økonomiudvalget direktionens oplæg om en ændret administrativ organisering.

Læs mere

Borgerrådgiver Hvidovre Kommune

Borgerrådgiver Hvidovre Kommune Juni 2014 Borgerrådgiver Hvidovre Kommune Kjerulf & Partnere A/S Executive search & selection Præsentation Denne job- og personprofil er udarbejdet i forbindelse med rekruttering af en borgerrådgiver til

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune 1 1. Favrskov Kommune Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 47.000 indbyggere og væksten forventes

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Borgerrådgiver Hvidovre & Ishøj Kommuner

Borgerrådgiver Hvidovre & Ishøj Kommuner Borgerrådgiver Hvidovre & Ishøj Kommuner Kjerulf & Partnere, august 2016 Lykke Pedersen 2 Indledning Denne job- og personprofil er udarbejdet i forbindelse med rekruttering af en fælles borgerrådgiver

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil leder af Borgerservice i Favrskov Kommune februar 2016 1. Baggrund Stillingen som leder af Borgerservice

Læs mere

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune GENOPSLAG Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil leder af Borgerservice i Favrskov Kommune april 2016 1. Baggrund Stillingen som leder af

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som koordinator for køb og salg af jord og fast ejendom i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som koordinator for køb og salg af jord og fast ejendom i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som koordinator for køb og salg af jord og fast ejendom i Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 47.700 indbyggere og væksten

Læs mere

Programleder til Ringparken og Motalavej trygge boligområder Slagelse Kommune

Programleder til Ringparken og Motalavej trygge boligområder Slagelse Kommune Programleder til Ringparken og Motalavej trygge boligområder Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen

Læs mere

Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen

Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen Baggrund Karensmindeskolen søger ny skoleleder/kontraktholder med tiltrædelse senest den 1. januar 2015. Job- og personprofilen angiver retning

Læs mere

Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø

Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø 28.09.2012. Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø Job- og personprofil Baggrund Varde Kommune søger en ny chef til Teknik og Miljø. Varde Kommune - et godt sted

Læs mere

Skoleleder til Glostrup Skole

Skoleleder til Glostrup Skole Job- og personprofil Center for Dagtilbud og Skole Skoleleder til Glostrup Skole 22. december 2015 1. Omgivelserne du skal navigere i Glostrup Kommune fik ny skolestruktur den 1. august 2012. De fire gamle

Læs mere

Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune

Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune 1 Introduktion Favrskov Kommune ligger centralt placeret midt i Østjylland som nabo til både Aarhus, Randers, Viborg og Silkeborg - og tæt på jernbane

Læs mere

Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering til stillingerne som Direktør for Innovation og Netværk samt Velfærd i Assens Kommune

Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering til stillingerne som Direktør for Innovation og Netværk samt Velfærd i Assens Kommune Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering til stillingerne som Direktør for Innovation og Netværk samt Velfærd i Assens Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Vilkårene...

Læs mere

Juni 2014. 4 områdedirektører. Kjerulf & Partnere A/S Executive search & selection

Juni 2014. 4 områdedirektører. Kjerulf & Partnere A/S Executive search & selection Juni 014 4 områdedirektører Kjerulf & Partnere A/S Executive search & selection Præsentation Dette materiale er udarbejdet i forbindelse med Kjerulf & Partneres medvirken ved rekruttering af 4 nye områdedirektører

Læs mere

Planlægnings- og Udviklingschef FynBus

Planlægnings- og Udviklingschef FynBus Job- og personprofil Planlægnings- og Udviklingschef FynBus 1. Indledning FynBus søger en Planlægnings- og Udviklingschef. Denne job- og personprofilen er udarbejdet af Genitor ApS med henblik på, at:

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen

Allerød Kommune Job- og personprofil for distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen Allerød Kommune Job- og personprofil for distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen Allerød Kommune søger en distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen med tiltrædelse efter

Læs mere

Skolechef. Frederikssund Kommune

Skolechef. Frederikssund Kommune Skolechef Frederikssund Kommune 1. Indledning Frederikssund Kommune ønsker at ansætte en ny skolechef. Stillingen er vakant og ønskes besat snarest muligt, gerne pr. 1. august 2016 eller snarest derefter.

Læs mere

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune 10. juli 2014 Indledning Billund Kommune søger en kultur- og fritidschef. Der er tale om en nyoprettet stilling, som følge af en organisationsændring.

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF

JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF DYNAMISK UDVIKLINGSCHEF TIL GREVE KOMMUNE Er du god til strategisk udvikling af medarbejdere og organisation? Og er du stærkt processuelt forankret og har talent

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for it-chef

Allerød Kommune Job- og personprofil for it-chef Allerød Kommune Job- personprofil for it-chef Allerød Kommune søger en ny it-chef. Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 24.500 indbyggere, flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland,

Læs mere

Arbejdsmarkedschef og Jobcenterchef til Gribskov Kommune

Arbejdsmarkedschef og Jobcenterchef til Gribskov Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Arbejdsmarkedschef og Jobcenterchef til Gribskov Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1. Gribskov Kommune 2. Ansættelsesvilkår

Læs mere

Skoleleder for Holmegårdsskolen Hvidovre Kommune

Skoleleder for Holmegårdsskolen Hvidovre Kommune Skoleleder for Holmegårdsskolen Hvidovre Kommune April 2017 1 Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder,

Læs mere

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Pædagogisk medarbejder -, Sekretariatet ved Børn og Skole, medio 2017 side 1/5 1. Indledning

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

Plejecenterleder Dybenskærhave. Job- og personprofil

Plejecenterleder Dybenskærhave. Job- og personprofil Plejecenterleder Dybenskærhave Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny plejecenterleder ved Dybenskærhave samt kommunekøkken Hvidovre. Forventet tiltrædelse pr. 1. januar 2019. I

Læs mere

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder Visionær HR-chef Ønsker du et lederjob, hvor du har indflydelse på at skabe innovative, effektive og attraktive arbejdspladser? Så er stillingen som HR-chef i Greve Kommune noget for dig! Du skal være

Læs mere

Børne og Ungeforvaltningen 2014-15. På vej mod en inkluderende praksis i dagtilbud

Børne og Ungeforvaltningen 2014-15. På vej mod en inkluderende praksis i dagtilbud Børne og Ungeforvaltningen 2014-15 På vej mod en inkluderende praksis i dagtilbud 1 En strategi for inklusion i dagtilbud Dette hæfte beskriver en strategi for inklusion i dagtilbud i Køge Kommune. Strategien

Læs mere

Hvidovre Kommune Job- og personprofil for ejendomschef

Hvidovre Kommune Job- og personprofil for ejendomschef Hvidovre Kommune Job- og personprofil for ejendomschef 1. september 2011 1. Baggrund Hvidovre Kommune søger en ejendomschef. Hvidovre Kommune har i 2011 gennemført en organisationsændring, herunder også

Læs mere

Personalepolitik for Holstebro Kommune

Personalepolitik for Holstebro Kommune Sundhed og trivsel Personalepolitik for Holstebro Kommune Politikken omfatter Sundhed og trivsel Arbejdsmiljø Sygefravær Stress Alkohol og rusmidler Vold, mobning og chikane Opgaveløsning og ressourcer

Læs mere

Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur

Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur 6. februar 2015 1. Baggrund Hørsholm Kommune med knapt 25.000 indbyggere

Læs mere

Glæd dig til jobbet Vil du være tæt på beslutningsprocesserne i en stor organisation, i konstant forandring?

Glæd dig til jobbet Vil du være tæt på beslutningsprocesserne i en stor organisation, i konstant forandring? Indledning Aarhus Kommunes fjernvarmeselskab, Fjernvarme blev den 1. juni 2015 reorganiseret. I en nyoprettet stilling søger vi derfor en personlig assistent/ en højre hånd til fjernvarmechefen. Fjernvarme

Læs mere

Direktør. Job- og personprofil Februar 2016

Direktør. Job- og personprofil Februar 2016 1 Direktør Job- og personprofil Februar 2016 2 Indledning Dette notat er udarbejdet i forbindelse med Kjerulf & Partneres medvirken ved ansættelse af ny direktør i Ballerup Kommune. Notatet baserer sig

Læs mere

Skoleleder på Låsby Skole

Skoleleder på Låsby Skole JOB- OG KRAVPROFIL Skoleleder på Låsby Skole Børn og Unge, Skanderborg Kommune 1. Introduktion 1.1 Baggrund Låsby Skoles nuværende skoleleder har søgt nye udfordringer, og derfor er stillingen som skoleleder

Læs mere

Aftale om socialt partnerskab. mellem Roskilde Kommune som arbejdsgiver og Roskilde Kommune som social myndighed

Aftale om socialt partnerskab. mellem Roskilde Kommune som arbejdsgiver og Roskilde Kommune som social myndighed Aftale om socialt partnerskab mellem Roskilde Kommune som arbejdsgiver og Roskilde Kommune som social myndighed Roskilde kommune, april 2008 Jobcentret i Arbejdsmarkedsforvaltningen arbejder som myndighed

Læs mere

Skoleleder Langhøjskolen Hvidovre Kommune

Skoleleder Langhøjskolen Hvidovre Kommune Skleleder Langhøjsklen Hvidvre Kmmune Præsentatin Materialet indledes med en intrduktin til kmmunen. Herefter præsenteres frhld vedrørende den ledige stilling såsm ansvarsmråder, pgaver g udfrdringer.

Læs mere

Klinikchef til regionstandplejen i Den Regionale Tandpleje

Klinikchef til regionstandplejen i Den Regionale Tandpleje Stillings- og personprofil Klinikchef til regionstandplejen i Den Regionale Tandpleje Region Syddanmark Juni 2016 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon:

Læs mere

Børne- og ungedirektør til Hvidovre Kommune

Børne- og ungedirektør til Hvidovre Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Børne- og ungedirektør til Hvidovre Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Stillingen 1. Ansættelsesvilkårene 2. Organisationen 3. Værdierne

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som gruppeleder på Hinneruplund i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som gruppeleder på Hinneruplund i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som gruppeleder på Hinneruplund i Favrskov Kommune side 1/6 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Rekruttering af direktør

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Rekruttering af direktør 21. september 2011 Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Rekruttering af direktør Job- og personprofil Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg søger en ny direktør, der vil medvirke til at fastholde og

Læs mere

Uddannelsesdirektør til. Slagelse Kommune

Uddannelsesdirektør til. Slagelse Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Uddannelsesdirektør til Slagelse Kommune Denne job - og personprofil indeholder følgende afsnit: Vilkårene 1. Omkring stillingen 2. Ansættelsesvilkår 3. Slagelse Kommune

Læs mere

Centerchef til Center for Bydesign, Københavns Kommune

Centerchef til Center for Bydesign, Københavns Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Centerchef til Center for Bydesign, Københavns Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1. Indledning 2. Ansættelsesvilkår

Læs mere

Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune

Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune 1 Indledning Stillingen som Centerchef for det nyoprettede Center for Dagtilbud og Skole er ledig til besættelse

Læs mere

Udviklingsstrategi 2016. Udviklingsstrategi 2016

Udviklingsstrategi 2016. Udviklingsstrategi 2016 Udviklingsstrategi 2016 1 Indledning Greve Kommune skaber sammen med borgere og virksomheder rammer for et attraktivt og udviklende fællesskab. Denne overordnede kerneopgave danner rammen for arbejdet

Læs mere

www.kk.dk KØBENHAVNS KOMMUNE

www.kk.dk KØBENHAVNS KOMMUNE Hvilken merværdi skal det nye dokumentationsværktøj give, og hvilke dilemmaer står vi i, når et nyt værktøj skal spille sammen med eksisterende værktøjer? www.kk.dk KØBENHAVNS KOMMUNE KØBEHAVNS Forvaltning

Læs mere

Plan- og miljøchef Hvidovre Kommune

Plan- og miljøchef Hvidovre Kommune Oktober 2015 Plan- og miljøchef Hvidovre Kommune Kjerulf & Partnere A/S Executive search & selection Præsentation Denne job- og personprofil er udarbejdet på baggrund af samtaler med politikere, ledere

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som leder af indskoling og SFO på Søndervangskolen

Job- og personprofil til stillingen som leder af indskoling og SFO på Søndervangskolen Job- og personprofil til stillingen som leder af indskoling og SFO på Søndervangskolen Søndervangskolen Søndervangsvej 3a, 8450 Hammel - Telefon: 8964 3600 side 1/8 side 1/8 1. Indledning 1.1. Baggrund

Læs mere

100% Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu?

100% Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu? Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu? 100% ATTRAKTIV Om mulighederne for et udviklende studiejob, en praktikplads eller fast ansættelse - fra en kommune der gerne vil kende sin besøgelsestid...

Læs mere

Job- og personprofil. Økonomichef Økonomi og IT Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Økonomichef Økonomi og IT Holstebro Kommune Job- og personprofil Økonomichef Økonomi og IT Holstebro Kommune 1 Indledning Holstebro Kommune søger en ny økonomichef, da vores nuværende har fået job som økonomichef i en privat virksomhed. I job- og

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL STILLINGSPROFILBESKRIVELSE

JOB- OG KRAVPROFIL STILLINGSPROFILBESKRIVELSE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE STILLINGSPROFILBESKRIVELSE FRITIDS- OG UNGDOMSSKOLELEDER FRITIDS- OG UNGDOMSSKOLELEDER () Byrådet har den 27. august 2014 vedtaget en ny organisering af fritids- og ungdomsskoleområdet

Læs mere

Din opgaveportefølje kunne se sådan ud:

Din opgaveportefølje kunne se sådan ud: Indledning Aarhus Kommunes fjernvarmeselskab, Fjernvarme blev den 1. juni 2005 reorganiseret. Som en del af reorganiseringen etableredes afdelingen Forretningsudvikling, med et overordnet ansvar for organisationens

Læs mere

Centerchef Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune

Centerchef Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune Jobprofil Centerchef Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune 1. Indledning Sundheds- og Omsorgsforvaltningen (SUF) ønsker at ansætte en centerchef med reference til direktionen. Dette notat

Læs mere

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Indledning: Vores afholdte skolechef gennem 12 år har valgt at gå på pension. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse 1. april 2015

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Maglegårdsskolen Marts 2015 Generelle oplysninger Adresse Maglegårdsskolen Maglegård Skolevej 1 2900 Hellerup Telefon: 39 98 56 00 Stilling Skoleleder Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

strategi for Hvidovre Kommune 2015-2017

strategi for Hvidovre Kommune 2015-2017 DIALOG 1 ÅBENHED strategi for Hvidovre Kommune 2015-2017 ENGAGEMENT INDHOLD Forord 3 Indledning 4 Strategisk kompetenceudvikling 6 HR-fokusområder 2015 17 8 Ledelse af velfærd og borgerinddragelse 8 Innovation

Læs mere

Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed i Frederikssund Kommune

Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed i Frederikssund Kommune Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed i Frederikssund Kommune Vilkårene 1. Ansættelsesvilkår 2. Om kommunen Forventningerne 3. Det positive afsæt 4. Direktørens ansvarsområde generelt 5. Direktørens

Læs mere

Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse

Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse Stillings- og personprofil Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse Norddjurs Kommune April 2016 FOTO: Terma Aerostructures Opdragsgiver Norddjurs Kommune Adresse Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

Udviklingsplan Dagplejen 2012-2015

Udviklingsplan Dagplejen 2012-2015 Udviklingsplan Dagplejen 2012-2015 Om udviklingsplanen Direktionen i Frederikssund kommune har udarbejdet en udviklingsplan. Efterfølgende har alle fagchefer udarbejdet en udviklingsplan den relevante

Læs mere

Direktør for Børn & Skole i. Aabenraa Kommune

Direktør for Børn & Skole i. Aabenraa Kommune Aabenraa Kommune, Direktør for Børn & Skole Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Direktør for Børn & Skole i Aabenraa Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Vilkårene 1. Stillingen

Læs mere

Genopslag Tønder Kommune Job og personprofil for fagchef for Børn og Unge

Genopslag Tønder Kommune Job og personprofil for fagchef for Børn og Unge Genopslag Tønder Kommune Job og personprofil for fagchef for Børn og Unge 4. december 2015 1. Indledning Tønder Kommune skal have ny fagchef for Børn og Unge. En fagchef, der skal have tilstrækkelig ballast

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Sammendrag af uanmeldte tilsyn 2012. De uanmeldte tilsyn er gennemført i perioden september til november 2012:

Sammendrag af uanmeldte tilsyn 2012. De uanmeldte tilsyn er gennemført i perioden september til november 2012: Sammendrag af uanmeldte tilsyn 2012 De uanmeldte tilsyn er gennemført i perioden september til november 2012: Indledning: Dagtilbudsloven 5 beskriver at: Kommunalbestyrelsen skal føre tilsyn med indholdet

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Højgårdskolen

NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Højgårdskolen NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Højgårdskolen 1. Indledning Højgårdskolen søger ny viceskoleleder med tiltrædelse 1. maj 2016. Stillingen annonceres i Job Midt/Vest og på www.herning.dk med

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Social- og Sundhedsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 6. maj 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 074 mødelokale på Rådhuset Anette Eriksen, Morten Schou Jørgensen, Arne

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016

HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016 HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016 1. BAGGRUND Denne job- og personprofil er udarbejdet på baggrund af interview med ansættelsesudvalget med henblik

Læs mere

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Borgercenter Børn og Unge STILLINGS- OG PERSONPROFIL CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE SOCIALFORVALTNINGEN, KØBENHAVNS KOMMUNE Om Socialforvaltningen

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for skole- og dagtilbudschef

Allerød Kommune Job- og personprofil for skole- og dagtilbudschef Allerød Kommune Job- personprofil for skole- dagtilbudschef Allerød Kommune søger en skole- dagtilbudschef til at lede kommunens Skole- dagtilbudsafdeling. Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag

Læs mere