Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/ deltog Ole højlund.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3 Fra d. 15/ / / Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/ deltog Ole højlund. Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) Siden sidst generelt (Lars) o Indkommen post o Hjemmeside o Bomsag- møde med kommunen o Vinterbadning o Fremlæggelse af forslag til budget 2016 o Generalforsamling hvem er på vej o Nyt skur arbejdsgruppe Nyt fra afdelingerne: o Junior (Mikkel) Motor status o Kajak (Kim) Diverse o Bådelaug (Gunna) Status o Kølbåd/senior sejlere (?) Status Fælles arrangementer:

2 o Generalforsamling o Planlægning af sæson 2016 Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Eventuelt Beslutninger: Udgifterne til stråhytten er ca. 10% af vores kontingent indtægter, hvilket er meget. Lejen vil stige 500kr hvert 2. år. Vi har prøvet at gå i dialog med GF Bramsnæs om lejenedsættelse uden held. Derfor har vi valgt at bygge et lille skur, nede ved kajakkerne til kajaudstyret. Og opsige stråhytten. Ole Højlund har søgt Naturfredningsstyrelsen om tilladelse til at bygge en hytte på 3x4m og vi har fået tilladelsen, samt bygge tilladelsen fra lejre kommune er også godkendt. Ole Højlund gennemgik byggetegninger og de måder skuret kan bygge på. Vi besluttede at bygge hytten på den næste arbejdsweekend. Ole højlund laver en materiale liste. Maybritt samler en arbejdsgrubbe der gerne vil bygge skuret, samt prøver at få sponsor gruppen til at indhente nogle tilbud på materialer. Referatet fra sidst møde blev gennemgået og de punkter der ikke er fulgt op på siden sidst står på to do listen. Indkommende post Lars informerede: Lars er i dialog med Lejre kommune vedr. evt. overtagelse af stråhytten.vi afventer svar fra kommunen. Lars har møde med kommunen d. 23/ Bomsag: Lars og Kim har været til møde med kommunen vedr. bommen. Mødet gik ud på at evaluere på hvordan det er gået siden bommen er kommet op. Lars og Kim orientere os om mødet. Det var et møde hvor vejlauget viste tænder og kommunen ikke bakkede sejlklubben op. Vi havde ikke fået hentet affald i mange mdr. Ina Frederiksen vil få vej og park til fremover at hente vores affald,

3 vi skal følge op på at få de rette skraldespande. ( i skrivende stud er der blevet hentet skrald ) Der er problemer med at låse bomme når det er mørkt, kommunen lover at sætte lys op. I låbet af vinteren har der flere gange været problemer med at låse bommen på, da den er frosset fast. Maybritt har sendt en mail til Ina Frederiksen med problemet men har intet hørt, Lars tager det med kommunen på næste møde. Johan Scheel har tilbud sejlklubben at deltage på fritidsmessen som afholdes i Ryegaard park d. 30 april /1. maj Det syntes vil alle var en super god ide, hvis det ikke er forbundet med en udgift for klubben. Lars forespørg Johan Scheel. Vinterbadning: Lars og Maybritt har afholdt to møder med nogle vinterbader der kunne tænke sig at starten en klub for vinterbader for at højne sikkerheden for dem der vinterbader. Sejlklubben har tilbudt dem at vi kan lave en under afdeling / Vinterbadehold i sejlklubben. Vi har jo et klubhus med bad og omklædnings muligheder, som ikke bliver brugt om vinteren. Det blev dog hurtigt klart at en Sauna og en helårs flydebro/badebro er en nødvendighed. Der blev nedsat en arbejdes gruppe på 6 personer der vil undersøg mulighederne og vende tilbage. Til det sidste af møderne var der personer mødt op samt tilsagn fra mange flere om at de gerne ville vinterbade hvis faciliteterne er tilstede. Det kan skabe flere medlemmer til sejlklubben og mere aktivitet i klubben. Generalforsamlingen bliver mandag d. 14/3 kl. 19,00. Der serveres forloren skildpadde m. fiskeboller, æg og brød. Maybritt køber ind. Lars laver indkaldelsen og mailer den sammen med regnskabet til alle klubbens medlemmer inden d. 1/ Der er kommet forslag fra Gunna og fra bestyrelsen, der er alle modtaget rettidigt og vider sendt til Lars. Flg. Er på valg i år: Bestyrelsesmedlem Mikkel Skov Bestyrelsesmedlem Rene Bonde Kasser Maybritt Erichsen Suppleant Alex Hein Revisor suppleant Niels- Ole Larsen Sæson 2016:

4 Generalforsamling mandag d. 14/ Arbejdsweekend lørdag d. 16/ og søndag d. 17/ Standerhejsning søndag d. 17/ kl kl dag tirsdag d. 7/ Spejderaften tirsdag d. 7/ Sankt. Hansaften torsdag d. 23/ Sjov på vandet dag lørdag d. 13/ Arbejdsweekend lørdag d. 15/ til søndag d. 16/ Standernedtagningsfest lørdag d. 29/ Nyt fra afdelingerne Junior afd. Klubben leder efter en ny juniorleder, vi har søgt efter en uden held. Lars Grønlund tager opgaven indtil vi finder en der gerne vil have opgaven. Der har været afholdt træner møde i junior afdelingen. Lars, Mikkel, Ole, Bo og Steffen deltog. Fremover er der junior træning om torsdagen, vi har flyttet træningsdagen, fordi så kan Bo hjælpe med at træne igen og vi håber at den nye ugedag vil gøre at vi kan få nogle af vores gamle juniorer tilbage. Da der er meget andet idræt i byen om tirsdagen. Hver torsdag vil Mikkel være der også vil Bo, ole og Steffen skiftes til at være der sammen med Mikkel. Christian og Olivia vil stadig gerne være hjælpetrænere. Vi har gennem hele vinteren forsøgt at afholde 4 junior hyggeaftner, men har måtte aflyse da der har været for få tilmeldte. Vi spørg på forældremødet om hvordan det kan være? Eller om aftnerne skal indeholde noget andet? Lars og Mikkel skal gennemgå klubbens båd forsikringer, så vi kan få et overblik over hvilke både der er forsikret. Det har længe været et ønske for junior og Kajak afd. At kunne kommunikere på vandet mellem trænerene under træning. Lars undersøger priser og mulighederne for det.

5 Lars fremlagde et regelsæt vedr. sikkerhed ved juniortræning, det blev gennemgået og lavet nogle få ændringer og vi gennemgår det på næste møde så det kan blive godkendt. Lars skaffer en planche med førstehjælp. Kajak Afd. Vi skal have bygget en kajak trailer, kim tager fat i Peter Agertoft tlf Jan har desværre meddelt at han stopper som træner. Vi har afholdt møde i kajakafdelingen Kim L, Gunna, Kim J og Maybritt deltog. Vi har gennemgået reglerne for kajak roning og ændret lidt på kravene omkring sikkerheden og vinterroning.vi har med glæde fundet en ny træner. Det er Kim Jensen 22år her fra Ejby. En meget dygtig kajakroer. Han sender vi på kursus i april mdr. Vi har endnu en træner i kikkerten men ikke noget helt på plads endnu. Vi regner med at får en rigtig god sæson da vi har over 40 personer skrevet op der alle har vist interesse for at komme til at lære at ro kajak. Vi er måske ude i at være nød til at have 3 hold i år. Derfor er der hård brug for ekstra trænere og hjælpetrænere, så Kim og Maybritt ikke kører helt død. Der er aftalt nyt møde i afdeleingen d. 18/ hvor vi vil planlæge sæsonen 2016, samt lave en undervisningsplan. Der er informationsmøde for nye kajakroer mandag d. 18/ og kajakopstart tirsdag d. 3/ Vedr. sikkerheds snak, blev vi enig om at lave en liste over pårørende der skal kontaktes hvis der sker en ulykke med en af vores kajakroer. Bådlauget. Efter Gunna har overtaget bådlauget er der fuldstændig styr på alt. Bestyrelsen har i forbindelse med budgettet for 2016 besluttet en lille stigning for bådlausmedlemmerne for sæsonen ,00kr for ikke medlemmer 150,00kr for klubbens medlemmer Kølbåd/senior sejlere Der skal laves en arbejdsgruppe der vil vedligeholde klubbens kølbåd. Der skal laves en plan for hvad vi vil med båden, regler for brug, sikkerhed osv.

6 Der skal laves en oversigt over vedligeholdelse så vi kan søge Hempel fonden om materialer der til. Båden koster os mange penge i op/ned sætning og forsikring så vi skal bruge den fornuftigt og få noget ud af den. Fælles arrangementer Kulturgruppen under Ejby bylaug ønsker at benytte sejlklubbens lokaler til at afholde et fordrag m. Bjørn Thomsen ( Kajak tur til USA ) Vi besluttede at Bylauget kan låne klubhuset til arrangementer der kan gavne byen og klubben, til en lille pris der bare dækker for strøm. Maybritt har aftalt med John fra kulturgruppen at de betaler 250kr for den foredrags aften. Til 4kl. dagen og til sjov på vandet dagen har Lars booket en trailer hos DS med en masse sjov vand aktiviteter i. Vi afholder en spejder aften hvor vi invitere spejderne ned til en aften på vande. Det bliver d. 7/ hvor vi har trailerne fra DS. Maybritt har kontaktet Morten Duch Nilsen fra spejderne med tilbuddet og de vender tilbage til os Øknomi Klubliv Danmark stopper desværre deres sammenarbejder med DGI, ærgeligt for klubben da den var en god måde for klubben at optjene mini sponsorater på. Maybritt har søgt Lejre Kommune og Lokaletilskud, bro tilskud og toilet tilskud. Maybritt og Kim har mødtes med Mette Thomas revisor og overlevere klubbens regnskab og bilag, så Mette kan komme i gang med regnskabet. Maybritt vil prøve at få nedsat udgiften til afhentning af affald da vi ikke har fået afhentet det regelmæssig. Maybritt kan ikke komme på E-boks, Mikkel hjælper med dette. Maybritt fremlage budgettet for 2016, der var små justeringer. Budgettet for 2016 blev godkendt.

7 Vi har modtaget regnskabet for 2015 fra Mette revisoren og det blev godkendt og underskrevet. Lars kontakter klubbens to interne revisor Niels-ole Larsen og søren Schaarup, så de kan gennemgå regnskabet og godkende det. Mette Vores revisor kan desværre ikke deltage på generalforsamlingen derfor mødes vi hos hende d. 2/ kl. 17,30 og gennemgår regnskabet. Eventuelt Vandet løber i det ene baderum, kim s nabo er blikkenslager han kigger på det og får et par flasker vin for sin ulejlighed. Ejby bylaug afholder fastelavnsfest for byens børn. Kajak afdl. Giver et gavkort på en kajaktur for 6 personer i præmie til deres amerikanske lotteri. Håber det giver klubben lidt god reklame. Der blev snakket en del om vores hjemmesides design og om hvordan vi kommer, vider med de ændringer som bestyrelsen ønsker fortaget. Samt drøfte nogle af de mange punktersom Gunna er utilfreds med hos Klubmodul. Efter generalforsamlingen tager den nye bestyrelse fat på emnet igen og invitere Gunna med til det første møde for at drøfte mulighederne med hende. Bestyrelsen har besluttet at nøgle koden skal skiftes en gang om året. Det vil være naturligt at gøre dette i slutningen af maj mdr. når alle ind og ud meldinger er fortaget. Maybritt tager en sank med Gunna om hvordan det er smartest at gøre dette og vender den med Steffen der skal skifte koderne Maybritt har indkøbt et opslagsskab med nøgle med plads til 9 stk A4 papir, som skal hænge udendørs på klubhuset som info tavle. Vi blev enig om at opslagstavlen i klubhuset trænger til en meget grundig oprydning, intet gammelt må komme op igen. Opgaver der skal følges op på fra dette møde samt referatet Kim laver udkast til farvel mail fra din sejlklub

8 Kim laver tegninger på trailer til brug af transport af kajakker. Lars forespørger kommunen om der er mulighed for opsætning af et skilt med Bramsnæs Sejlklub ved starten af Nagle Rende Lars undersøger priser på vindmåler, undersøges nærmere ( 500kr-4000kr) Mikkel laver oplæg til regler for den nye kølbåd Mikkel, Ole H og Lars tager en snak omkring War farer jollerne Rene Kontakter tømmer vedr. opsætning af den nye bagdør Flg. Punkter overføres til næste møde. 1. Nøgler til hjælpe trænere indlæg fra Mikkel 2. Reglerne for den nye kølbåd Næste møde er mandag d. 7/ kl. 18,30

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. Afbud fra Alex Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub fra d. 15/8-2016. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 15. august 2016

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub fra d. 15/8-2016. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 15. august 2016 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub fra d. 15/8-2016 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Morten. Referent: Maybritt Dagsorden til bestyrelsesmøde den 15. august 2016 Bemærk tidspunkt:

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014.

Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014. PRÆSTØ LOKALRÅD. Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014. 1. Velkomst ved lokalrådets formand Henny Jørgensen Henny Jørgensen bød velkommen til de over 30 fremmødte

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22.02.2016

Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Broager Drenge 29/4 2015 kl. 19.00

Referat fra bestyrelsesmøde Broager Drenge 29/4 2015 kl. 19.00 Referat fra bestyrelsesmøde Broager Drenge 29/4 2015 kl. 19.00 Deltagere: Aage, Carsten, Ursus, Tina, Charlotte, Gregers, Flemming, Henrik, John, Lindy, Tine, Flemming J. Ikke til stede: Vicki Elling,

Læs mere

Sletten Bådeklub. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. november 2015 kl. 19.30.

Sletten Bådeklub. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. november 2015 kl. 19.30. Sletten Bådeklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde den 11. november 2015 kl. 19.30. Deltagere af Repræsenteret af Email Initialer Delt. og Bestyrelse Johannes Kildeby jok@alectia.com JK X Bestyrelse

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i Dato Tirsdag den Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Formand Irene Næstformand Kasser Bestyrelsesmedlem Palle Sekretær Tonny suppleant Palle Punkt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Tilstede: 5 fra bestyrelsen og 19 medlemmer. Præcis klokken 19.06 bød formanden de mange fremmødte velkommen til generalforsamlingen 2013.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 14.04.2016

Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, John Trolle Fraværende: Harald Jørgensen, Referent: John

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Grupperådsmøde Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Kom til det årlige grupperådsmøde og informationsmøde om Spejdernes Lejr onsdag den 22. februar fra 18.00 til 20.00 i Kantinen på Egebjergskolen.

Læs mere

Januar 2006. Medlemsblad for

Januar 2006. Medlemsblad for Januar 2006. Medlemsblad for Allinge-Sandvig Byforenings Bestyrelse. Formand: Anders Koefoed Larsen, Kampeløkken 9, 3770 Allinge, tlf. 56 48 06 17, e-mail: akl@vip.cybercity.dk Næstformand: Richardt Bendtsen,

Læs mere

Punkt 6 flyttes til næste møde. Punkt 3 kommer på næste møde, efter en kort gennemgang i dag.

Punkt 6 flyttes til næste møde. Punkt 3 kommer på næste møde, efter en kort gennemgang i dag. 1 Horsens d. 9.3.2016 referat fra bestyrelsesmøde den 29.2.2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Kristian Trøst Smedegaard, Bjarne Hansen Afbud

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 19.2.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 17.2.2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Henrik Frederiksen, Knud Erik Feldt, Anne Skjerning, Ole Harby, Ole Søndermølle, Jens Troense, Carl

Læs mere

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl.

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE Referat fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. 17:00 Mødedeltagere : Per Blinkenberg-Thrane (PT), Christian Behnke (CB), Mads

Læs mere

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen.

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen. Dato: 28. januar 2007 Tid: 10.00 15.15 Bestyrelsesmøde: Sted: Join Hands klubhus, Enggade 6A, 8700Horsens Deltagere: Nielsen, Svensson, Arnold, Gudmund Hindberg, Pedersen Claus Hansen. Referat: Höiberg

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132 Referat fra ordinær generalforsamling, 12. marts 2011 på EKVH kl. 10:00. Side 1 af 5 Erik Nørskov byder velkommen til generalforsamling. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Frank Sandeløv. Valgt

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 14. marts 2016

Referat af Generalforsamling i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 14. marts 2016 Referat af Generalforsamling i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 14. marts 2016 26 fremmødte Dagsorden for generalforsamlingen 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretninger fra afdelingerne 4. Fremlæggelse

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet.

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet. Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste mødet. (Fortroligt/Web)

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Tilstede: Torben (51), Ole (7), Connie (41) og (67) Fraværende: Henrik (65), Klaus (79), Dan (75) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Tilstede: Annika, Mathias, Lykke, Thomas, Anders, Fønns, Rasmus, Hanne, Carsten og Petur 1. Valg af referent [2 min] Referent: Hanne 2. Opfølgning fra sidste møde [15 min]

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011 Emne: Referat af bestyrelsesmøde Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Mødeleder: Referent: Elsebeth Dagsorden: Dato: 4-5-2011 Kl.: 19.00 Sted: hos Konklusion: Til Stede:,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Bestyrelsesmøde 30.11.2015

Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus.

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus. 18. juni 2013 Fremmødt: Parbæk, Daniel, Kåre, Thorup, Steffen, Kathrine, Baagøe Afbud: Yvonne, Bo, Kappers Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde!

Referat GEK Bestyrelsesmøde! 21-09-2015 18.30 Susanne,Valdemarsvej Møde indkaldt af Referent Deltagere Susanne Biltoft Tina Jensen Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

REFERAT 20.05.2010. LAG bestyrelsesmøde

REFERAT 20.05.2010. LAG bestyrelsesmøde Møde i bestyrelsen for LAG Ringsted, torsdag den 20. maj 2010 Mødet fandt sted kl. 19.00-21.30 i Mødelokale 1 - på Teknisk Forvaltning, Rønnedevej 9. Dagsorden 1. Nye punkter til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Ejerforeningen Sauershøj Tirsdag den 25. april kl. 19.00 Spar Nords lokaler, Hasserisvej 113,9000 Aalborg

Ordinær Generalforsamling i Ejerforeningen Sauershøj Tirsdag den 25. april kl. 19.00 Spar Nords lokaler, Hasserisvej 113,9000 Aalborg Ejerforeningen Sauershøj Aalborg www.sauershoej.dk Ordinær Generalforsamling i Ejerforeningen Sauershøj Tirsdag den 25. april kl. 19.00 Spar Nords lokaler, Hasserisvej 113,9000 Aalborg Referent: Poul Erik

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 11.00. Forbundsformand Per Henriksen bød velkommen og takkede for, at så mange

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2016 01 19

Referat af bestyrelsesmøde 2016 01 19 Referat af bestyrelsesmøde 2016 01 19 Tirsdag d. 19 Januar kl. 19:00 Afholdt i Huset, Grøn lokale Hasserisgade 10, 9000 Aalborg Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Vemmingbund Sommerhusejerforening

Vemmingbund Sommerhusejerforening General forsamling 2015 : 20. Juni 2015 kl 14:10 15:15 Sted : Vemmingbund Strandkro, Vemmingbundvej 6310 Broager. Bestyrelsen : Best.medlem Jan Sievers ( Formand ) JS Mogens Søholm ( Kass. ) MS Elin Christensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug 30. maj 2013 kl. 19.30 Sted: Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 København Ø Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent.

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Skanderborg Junior Sejlklub er stiftet den 17. marts 1981 og har hjemsted i Skanderborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk 30. april 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere