Martin Jensen Lindevej Horsens. Tilladelse til oprensning og udvidelse af søer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Martin Jensen Lindevej 9 8700 Horsens. Tilladelse til oprensning og udvidelse af søer"

Transkript

1 Frederikshavn Kommune Rådhus Allé Frederikshavn Martin Jensen Lindevej Horsens Tlf post@frederikshavn.dk CVR-nr juni 2016 Tilladelse til oprensning og udvidelse af søer Du har d. 6/ ansøgt om tilladelse til oprensning og udvidelse af to søerpå nedenstående ejendom. Frederikshavn Kommune giver hermed dispensation, efter naturbeskyttelseslovens 3, samt landzonetilladelse efter planlovens 35, stk. 1, til at udvide og oprense to søer på matr.nr. 67, Elling By, Elling, beliggende på Råsigvej 101, 9981 Jerup. Sagsnummer: GEO Dokumentnummer: Sagsbehandler: Maren Andersen Noe Direkte telefon: Mail: marn@frederikshavn.dk Tilladelsen til anlæg af søen gives på nedenstående vilkår. Vilkårene skal følges mens de efterfølgende anbefalinger bør følges. Vilkårene og anbefalingerne skal sikre, at søen får en stor biologisk mangfoldighed. Vilkår for tilladelsen: Vedr. anlæg og udformning af søen Søen udvides indenfor det skraverede område på vedlagte luftfoto. Der må ikke skabes direkte forbindelse til vandløb eller dræn og der skal holdes en afstand på mindst 10 meter. Der må ikke udplantes vand- eller sumpplanter. De kommer ad naturlig vej. Søen bør udformes så den tilpasses terrænet. Den skal anlægges med så jævnt skrånende bredder som muligt, hældningen bør som hovedregel ikke værre større end 1:5. Der bør desuden være lavvandede områder langs bredden. Se tegningen herunder. Det opgravede materiale udjævnes mindst 5 meter fra søens bred og 2 m fra vandløbets bred samt udenfor beskyttet natur. Frederikshavn kommune skal kontaktes, hvis du støder på affald under anlæggelsen. Museumslovens regler skal overholdes. Vendsyssel Historiske Museum skal kontaktes, hvis der f.eks. stødes på fortidsminder under gravningen. Se vedlagte uddrag af museumsloven.

2 Anvendelse Der må ikke udsættes eller fodres andefugle, fisk eller krebs. Der må ikke opsættes redehuse, foderflåder eller lignende, ligesom søer kun må hegnes med eventuelt nødvendigt kreaturhegn. Søer må ikke anvendes til put-and-take fiskeri, det vil sige udsætning af fisk og salg af fiskekort. Side 2/5 Anbefalinger: Vedr. beplantning Eventuel nyplantning omkring søer bør kun finde sted på nord- og vest siden og mindst 15 meter fra bredden af søen af hensyn til sollyset. Der må ikke plantes i beskyttet natur. Der bør kun plantes træer og buske som findes naturligt i området. Der bør anlægges en udyrket bræmme omkring søen for at beskyttet søen mod gødskning og sprøjtning. Bræmmen bør være af samme størrelse som vinteroversvømmelsen/25 meter bred. Kommunen gør opmærksom på, at vandstandsforhold i søen er ejers eget ansvar. Redegørelse for sagen: Ejer ønsker at oprense og udvide søer, for at skabe en bedre naturkvalitet i og omkring søerne. Kommunen har besigtiget arealet den 29/5-2016, sammen med lodsejers repræsentant. Sø 1 ligger i en lavning i landskabet, sandsynligvis en tidligere dobbe. En del af søbredden er med meget stejle brinker, langs noget af søen er brinkerne mere flade. På de jævnt skrånende brinker findes sumpplanter som; dusk fredløs, gul iris, almindelig star, lyse-siv og vand-navle. Søen er dækket af andemad på overfladen og der var desuden også lidt svømmende vandaks. Søen er omgivet af træer, hvorfor der ligger mange nedfaldne blade på bunden, der er mere eller mindre omsatte. Lodsejers repræsentant oplyser, at slamlaget på bunden af søen er ca. 1 meter dybt. Ejers repræsentant oplyser desuden, at der er en kraftig algeopblomstring i søen om sommeren. Der var ingen undervandsvegetation i søen. Sø 2 ligger på en mark, tæt på en grøft. Der var meget andemad på søen og ingen undervandsvegetation. Der blev desuden fundet dunhammer, vand-pileurt og svømmende vandaks i og omkring søen. Søen er i dag på ca. 700 m 2. Nord- /nordvest for søen er der et område, der ligger lavere i terræn end marken på den anden side af søen. Arealet er ret sumpet og svært at dyrke. Arealet har sidst været omlagt for 2 3 år siden, ifølge lodsejers repræsentant. På arealet blev der fundet; lyse-siv, gåse-potentil, dynd padderok og gulfladbælg.

3 Området med søerne er ifølge Kommuneplanen beliggende indenfor særligt værdifulde landskaber, større uforstyrrede landskaber, rimmer og dobbe område, økologisk forbindelseog specifikke geologiske bevaringsværdier. Udvidelse og oprensning af søer er ikke i strid med dette. Side 3/5 Ingen af søerne er beliggende i beskyttet natur, men de er i sig selv beskyttet natur, hvor der er forbud mod at foretage ændringer i tilstanden. Hvis der foreligger særlige omstændigheder kan Frederikshavn Kommune dispensere fra Naturbeskyttelseslovens 3. Arealet ligger i Natura 2000-område nr. 3, Råbjerg og Tolshave Mose. Projektet vurderes ikke at være til ugunst for de arter og naturtyper, der er på udpegningsgrundlaget for området. Frederikshavn Kommune vurderer, at projektet vil have en neutral - positiv effekt på levesteder samt yngle- og rasteområder for dyre- og plantearter omfattet af EFhabitatdirektivets bilag IV. Projektet vurderes at føre til en bedre naturtilstand i søerne og dermed eventuelt også bedrede forhold for padder. Detaljeret kendskab til enkelte arters forekomst i området haves ikke. Begrundelse for afgørelsen: Ved Sø 1 blev det aftalt med lodsejers repræsentant, at der skulle graves af brinkerne, hvor de er stejle, så de bliver jævnt skrånende. Nogle steder langs kanten af søen er brinkerne jævnt skrånende i forvejen, her skal der ikke graves. Søen skal desuden uddybes, så slammet i bunden af søen fjernes. Det drejer sig om ca. 1 meter, så søen ender med at blive omkring 2 meter dyb. Lodsejres repræsentant ønsker desuden at fælde træer omkring søen for at sikre bedre lysindfald. Ved sø 2 ønskede lodsejers repræsentant at udvide søen som vist på vedlagte kortbilag. Lodsejers repræsentant ønsker at udvide søen i det lavere liggende område nord-/ nordvest for søen og samtidig stoppe med at dyrke denne mark. Søen skal ikke være særlig dyb, så størrelsen på søen kommer til at variere meget alt efter årstid og nedbørsmængder. Langs den nuværende sø og det område, hvor søen ønskes udvidet, løber en grøft. Grøften afvander kun markerne på begge sider af grøften, som begge har samme lodsejer som søen. Lodsejers repræsentant ønsker at lukke grøften i begge ender. Der skal muligvis etableres et hævet afløb i søen for at sikre at søen ikke svømmer alt for meget over sine bredder. Søerne er omfattet af naturbeskyttelseslovens 3. Det er Frederikshavns Kommunes vurdering, at naturtilstanden i søerne vil forbedres ved oprensningen. I sø 1 sikres der en bedre naturtilstand ved at afflade brinker og rense slammet op fra bunden af søen. I sø 2 vurderes naturtilstanden at øges, da der vil blive et fint lavvandet område omkring søen, hvor der er god mulighed for at der kan komme sumpplanter og padder. Desuden vil den resterende del af marken sandsynligvis hurtigt vokse til i natur.

4 Kommunen vurderer, at det samlede projekt ikke forringer levevilkårene for de arter og naturtyper, der er på udpegningsgrundlaget for natura2000 området. Side 4/5 Kommunen vurderer, at projektet sandsynligvis vil kunne forbedre levevilkårene for dyre- og plantearter på habitatdirektivets bilag IV. Detaljeret kendskab haves ikke til de enkelte arters forekomst i området. Offentliggørelse og klagemuligheder: I henhold til planloven offentliggøres afgørelsen på kommunens hjemmeside Afgørelsen kan inden 4 uger efter offentliggørelsen påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Se vedlagte klagevejledning. En eventuel retssag til prøvelse af afgørelsen skal være anlagt inden 6 måneder, jf. naturbeskyttelseslovens 88, stk.1. Når klagefristen er udløbet, og der ikke er indkommet klager, kan tilladelsen udnyttes. Hvis der indgives klage, vil kommunen snarest underrette dig herom. Oplysninger i øvrigt: Afgørelsen er en dispensation fra forbuddet mod ændring i tilstanden af beskyttede naturtyper i naturbeskyttelseslovens 3, jf. 65, stk. 3. Området hvor søen ønskes etableret er beliggende i landzone, hvor ændret anvendelse af et areal kræver landzonetilladelse iht. planlovens 35, stk. 1. Betingelserne i dispensationen er bindende for ejere og indehavere af andre rettigheder over ejendommen. Det er ansøgerens pligt at oplyse eventuelle andre, der skal udføre arbejdet, om dispensationens indhold. Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år fra den dato, hvor den er meddelt. Kunstige søer bliver omfattet af naturbeskyttelseslovens 3, når der har indfundet sig en naturlig plante- og dyreliv. Der sker oftest indenfor 1-2 år. Derfor vil fremtidige ændringer af søens tilstand sandsynligvis kræve en dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3. Vær opmærksom på eventuelle nedgravede elkabler, kloakrør og lignende. Der vedlægges en pjece om anlæg og pleje af søer.

5 Bilag: Kortbilagmed placering af søerne Klagevejledning efter naturbeskyttelsesloven Klagevejledning efter planloven Vejledning om beskyttet natur i Frederikhavn kommune Vejledning i anlæg og pleje af søer Uddrag af museumsloven Side 5/5 Med venlig hilsen Maren Andersen Noe Biolog Center for teknik og miljø Kopi til: Slots- og ejendomsstyrelsen og fortidsminde kontoret fortidsminder@slks.dk Naturstyrelsen (Kystdirektoratet ved badebroer), nst@nst.dk Naturstyrelsen, Vendsyssel, vsy@nst.dk DN- Frederikshavn, dnfrederikshavn-sager@dn.dk (afgørelser og planer) DOF- Hovedkontoret, natur@dof.dk DOF-Nordjylland v/ Kurt Rasmussen, Frismosevej 27, 9330 Dronninglund, frederikshavn@dof.dk Dansk Botanisk Forening v/mette Kirkebjerg Due mette.due@gmail.com

Sagsnummer: GEO Dokumentnummer: Sagsbehandler: Bo Christian Sørensen. Direkte telefonnummer:

Sagsnummer: GEO Dokumentnummer: Sagsbehandler: Bo Christian Sørensen. Direkte telefonnummer: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Anne Marie From Koop Vrangbækvej 55 9900 Frederikshavn Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 17. december

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 samt landzonetilladelse til udvidelse af regnvandsbassin

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 samt landzonetilladelse til udvidelse af regnvandsbassin Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Att. Malene Søndergaard Frederikshavn Spildevand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Sendt til: forsyningen@forsyningen.dk og masd@forsyningen.dk

Læs mere

Jakob Walther Snebang Nørgårdsvej 100, 9970 Strandby 9970

Jakob Walther Snebang Nørgårdsvej 100, 9970 Strandby 9970 Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Jakob Walther Snebang Nørgårdsvej 100, 9970 Strandby 9970 Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 6. juli

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til delvis oprensning af sø

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til delvis oprensning af sø Jan Løhndorf Haderslevvej 80 6760 Ribe Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 08-02-2016 Sagsbehandler Mette Sejerup Rasmussen Telefon direkte 76 16 51 25 E-mail mesej@esbjergkommune.dk Sagsid 16/264 Dispensation

Læs mere

Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af en sø på matr. nr. 6c Mou By, Mou

Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af en sø på matr. nr. 6c Mou By, Mou Aalborg Kommune, Park og Natur Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Marianne Hegelund Thomsen Gadekærsvej 2 9280 Storvorde 07-09-2015 Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af en sø på matr. nr.

Læs mere

Hjørring Kommune. Bjarne Sørensen. Løkkensvej 676. 9480 Løkken. Hirtshals den 05-04-2016. Tilladelse til anlæg af sø på ejendommen Løkkensvej 676

Hjørring Kommune. Bjarne Sørensen. Løkkensvej 676. 9480 Løkken. Hirtshals den 05-04-2016. Tilladelse til anlæg af sø på ejendommen Løkkensvej 676 Hjørring Kommune Bjarne Sørensen Løkkensvej 676 9480 Løkken Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Tilladelse til anlæg

Læs mere

Landzonetilladelse til anlæg af sø på ejendommen Jerslevvej 289, 9700 Brønderslev, matr. nr. 2c Ålstrup By, Jerslev.

Landzonetilladelse til anlæg af sø på ejendommen Jerslevvej 289, 9700 Brønderslev, matr. nr. 2c Ålstrup By, Jerslev. Morten Als Jerslevvej 289 9700 Brønderslev Byggeri, Planer, Trafik & Veje. Dato: 12-04-2013 J. nr.: 13-63773 Sagsbeh.: Annemarie S Pedersen Lokaltlf.: 99 45 55 14 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon

Læs mere

Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com. Dispensation til oprensning af sø.

Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com. Dispensation til oprensning af sø. Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk

Læs mere

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald LÆSØ KOMMUNE Doktorvejen 2, Byrum 9940 Læsø www.laesoe.dk Den: 02-01-2016 Sagsnr.: 825-2016-1821 Dok.nr.: 825-2016-15229 Sagsbehandler: Stine Pagel Hansen Direkte telefon: 9621 3037 Brian Eriksen Tilladelse

Læs mere

Dato Sagsbehandler J.nr. 30. september 2013 klars 010589-2013 BYGGERI OG NATUR

Dato Sagsbehandler J.nr. 30. september 2013 klars 010589-2013 BYGGERI OG NATUR Frederikssund Golf Klub Sendt pr. e-mail til Bestyrelsesmedlem Henrik Helt hhelt@mail.dk og greeenkeeper Karl Andersen greenkeeper@fgkgolf.dk Dato Sagsbehandler J.nr. 30. september 2013 klars 010589-2013

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til oprensning af sø

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til oprensning af sø Kim Rask Hansen Engmosevej 4A 7200 Grindsted Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til oprensning af sø Du har ansøgt om dispensation til at oprense en ca. 1531 m² stor beskyttet sø beliggende på matrikel

Læs mere

Tilladelse til anlæg af sø

Tilladelse til anlæg af sø #BREVFLET# Click here to enter text. Tilladelse til anlæg af sø Steen Søndergaard Christensen Munkhauge 4 9240 Nibe Sendes pr. e-mail: munkhauge4@skylinemail.dk 10-10-2014 Tilladelse til anlæg af sø./.

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af en kunstig sø

Landzonetilladelse til etablering af en kunstig sø Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Dorte Ringgaard Direkte 7257 7893 dor@jammerbugt.dk 03-12-2007 Sagsnr.: 1849-23372 Landzonetilladelse til

Læs mere

Tilladelse til oprensning og udvidelse af sø, matr. nr. 12 a, Over Barrit By, Barrit

Tilladelse til oprensning og udvidelse af sø, matr. nr. 12 a, Over Barrit By, Barrit Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Dora og Jørgen Krebs Randvej 8 7150 Barrit Lene Kofoed Dir: +4579755628 Mob: +4551724602 e-mail: Lene.Kofoed @Hedensted.dk Sagsnr. 01.05.08-P19-16-15 18.6.2015 Tilladelse

Læs mere

Ortofoto 2014. Hedensted Kommune. A eksisterende sø, B og C nye søer, D nyt jorddige.

Ortofoto 2014. Hedensted Kommune. A eksisterende sø, B og C nye søer, D nyt jorddige. LiebhaverSkovfogeden I/S Skibetvej 40 7100 Vejle Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Birgitte Mogensen Dir: +4579755675 Mob: 21130536 e-mail: Birgitte.Mogensen @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-153-15

Læs mere

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald Læsø Kommune giver herved tilladelse til anlæg af en ca. 500 m 2 stor sø på matr. nr. 23a Vesterø By, Vesterø, beliggende Tørkerivej 16. Se vedlagte kort. Tilladelsen gives på betingelse af: Anlæg: - at

Læs mere

Dispensation til oprensning af 3 sø

Dispensation til oprensning af 3 sø Dato: 14. januar 2016 Niels Jørgen Møller Nielsen Præstevejen 157 Glerup 9631 Gedsted Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2016-52186 Dokumentnr.: 820-2016-12517 Sagsbehandler:

Læs mere

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald LÆSØ KOMMUNE Doktorvejen 2, Byrum 9940 Læsø www.laesoe.dk Den: 17-04-2018 Sagsnr.: 825-2017-2521 Dok.nr.: 825-2018-5984 Sagsbehandler: Stine Pagel Hansen Direkte telefon: 9621 3037 Frank Thorsen Larsen

Læs mere

Tilladelse til anlæggelse af sø på adressen Trynbakkevej 10, matr.nr. 22L, Nr. Bindslev By, Bindslev

Tilladelse til anlæggelse af sø på adressen Trynbakkevej 10, matr.nr. 22L, Nr. Bindslev By, Bindslev Hjørring Kommune Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 22-08-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-121-15 Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af sø på matr. nr. 190l og 190m Vesterø By, Byrum

Tilladelse til etablering af sø på matr. nr. 190l og 190m Vesterø By, Byrum LÆSØ KOMMUNE Doktorvejen 2, Byrum 9940 Læsø www.laesoe.dk Den: 08-11-2016 Sagsnr.: 825-2016-2180 Dok.nr.: 825-2016-13717 Sagsbehandler: Stine Pagel Hansen Direkte telefon: 9621 3037 Richard Larsen Rullegårdsvej

Læs mere

Tilladelse efter Planloven til etablering af sø og vold på Østermosevej

Tilladelse efter Planloven til etablering af sø og vold på Østermosevej Ejer af Østermosevej 2 6623 Vorbasse Tilladelse efter Planloven til etablering af sø og vold på Østermosevej 2, 6623 Vorbasse Billund Kommune ønsker at forbedre levevilkårene for den sjældne løgfrø, som

Læs mere

Til Alfred Elneff Vejstrupvej 27, Brudager 5882 Vejstrup Sendt med email: alfred.elneff@hotmail.com

Til Alfred Elneff Vejstrupvej 27, Brudager 5882 Vejstrup Sendt med email: alfred.elneff@hotmail.com Til Alfred Elneff Vejstrupvej 27, Brudager 5882 Vejstrup Sendt med email: alfred.elneff@hotmail.com Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven Dispensation fra naturbeskyttelsesloven Dispensation til at pleje en mindre sø, kaldet Christianshøj Grusgravsø, ved Kirke Værløsevej 101, matr.nr.13al Kirke Værløse By, Værløse. Furesø Kommune har besluttet

Læs mere

Charlotte Mærsk Møller Langegyde 64b, 5762 Vester Skerninge Sendt med email: charlotte@tugronja.dk

Charlotte Mærsk Møller Langegyde 64b, 5762 Vester Skerninge Sendt med email: charlotte@tugronja.dk Charlotte Mærsk Møller Langegyde 64b, 5762 Vester Skerninge Sendt med email: charlotte@tugronja.dk Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk

Læs mere

Hjørring Kommune. Hjørring den Landzonetilladelse til anlæg af sø på Astrupvej 420.

Hjørring Kommune. Hjørring den Landzonetilladelse til anlæg af sø på Astrupvej 420. Hjørring Kommune Landzonetilladelse til anlæg af sø på Astrupvej 420. Hjørring den 24-10-2018 Sagsnr.: 01.03.03-P19-99-18 Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af en sø

Landzonetilladelse til etablering af en sø Mogens Mugge Weje Harck Lauridsen Teglværksvej 12 Starreklinte 4534 Hørve Sendt til e-mail: mugges@hotmail.dk Den 13. november 2014 Natur, Miljø og Trafik Landzonetilladelse til etablering af en sø Odsherred

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af 2 søer på hhv. matr. nr. 894 Stubbæk, Ensted, 680 og 41 Sdr. Hostrup Ensted.

Landzonetilladelse til etablering af 2 søer på hhv. matr. nr. 894 Stubbæk, Ensted, 680 og 41 Sdr. Hostrup Ensted. Erik Faudel Sdr Hostr Østergade 34 6200 Aabenraa Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 19-11-2015 Sagsnr.: 15/31597 Dok.løbenr.: 317083/15 Kontakt: Torben Hansen Direkte tlf.: 73767358

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af bro ud i sø

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af bro ud i sø Center for Teknik Miljø og Klima Søren Pedersen Kildegårdsvej 19 3100 Hornbæk Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 20.06.2016 Sagsnr. 16/11529 Sagsbeh. Anne-Marie Møldrup

Læs mere

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø Benny Ellersgaard Madsen Helle Kastrup Sjørupvej 44 Sjørup 9640 Farsø Sendt til: kastrupellersgaard@msn.com Dato: 29. august 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-26760

Læs mere

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald LÆSØ KOMMUNE Doktorvejen 2, Byrum 9940 Læsø www.laesoe.dk Den: 07-06-2017 Sagsnr.: 825-2017-1649 Dok.nr.: 825-2017-8360 Sagsbehandler: Stine Pagel Hansen Direkte telefon: 9621 3037 Rævegården Stoklundvejen

Læs mere

Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør

Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Side1/6 Teknik og Miljø Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Dispensation fra naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø AGC Ejendomsinvest ApS Cego ApS Lauritzens Plads 1 9000 Aalborg Att.: Anders Christensen: ac@cego.dk Dato: 23. februar 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-6232

Læs mere

Dispensation og landzonetilladelse til etablering af sø på matr. nr. 352 Skovby,

Dispensation og landzonetilladelse til etablering af sø på matr. nr. 352 Skovby, Skovskifte Grundejerforening Skovskifte 5 6200 Aabenraa Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 18-12-2015 Sagsnr.: 13/37210 Dok.løbenr.: 351583/15 Kontakt: Torben Hansen Direkte tlf.: 73767358

Læs mere

Dispensation til opstilling af restauranttelt og toiletvogn ved Nørlund Slot efter naturbeskyttelseslovens 18

Dispensation til opstilling af restauranttelt og toiletvogn ved Nørlund Slot efter naturbeskyttelseslovens 18 Center Natur og Miljø Nørlundfonden Conradsminde 23 Postboks 15 9510 Arden Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.05.02-P25-19-13 Ref.: Anja Daugbjerg

Læs mere

Tilladelse til etablering af sø på matr. nr. 5r Stae By, V. Hassing

Tilladelse til etablering af sø på matr. nr. 5r Stae By, V. Hassing Aalborg Kommune, Park og Natur Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Ane Wortzier Gramkow Vestervangsvej 15 9310 Vodskov Sendes som mail til wortzier@yahoo.dk 24-06-2014 Tilladelse til etablering af sø

Læs mere

2. Bredderne skal anlægges så flade som muligt, med en hældning, der ikke overstiger 1:5, og dybden på vandhullet må ikke være mere end 1,5 meter.

2. Bredderne skal anlægges så flade som muligt, med en hældning, der ikke overstiger 1:5, og dybden på vandhullet må ikke være mere end 1,5 meter. Rasmus Madsen Kongsted Engvej 4 7000 Fredericia 01-06-2015 Sags id.: 15/3826 Sagsbehandler: Dorthe Brix Folsted Aaboer Tilladelse til etablering af vandhul Fredericia Kommune giver hermed tilladelse efter

Læs mere

RAMBØLL DANMARK A/S, Sønderborg Agtoftsvej 2 6400 Sønderborg. Att.: Bianca Dam

RAMBØLL DANMARK A/S, Sønderborg Agtoftsvej 2 6400 Sønderborg. Att.: Bianca Dam RAMBØLL DANMARK A/S, Sønderborg Agtoftsvej 2 6400 Sønderborg Att.: Bianca Dam Dispensation efter NBL 3 og landzonetilladelse til udvidelse af regnvandsbassin-sø i det åbne land Du har søgt om dispensation

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Landzonetilladelse til udvidelse af en maskinhal og lovliggørelse af et brændeskur, Floritsvej 4, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Sønderborg Kommune Naturafdelingen v. biolog Bo Kruse Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg

Sønderborg Kommune Naturafdelingen v. biolog Bo Kruse Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune Naturafdelingen v. biolog Bo Kruse Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at etablere vandhuller på ejendommene matr.nr. 177, 113, 228 og 184 Brandsbøl, Havnbjerg og

Læs mere

Henrik Rahlff Kristianslundsvej 25 Grønløkke. 5400 Bogense

Henrik Rahlff Kristianslundsvej 25 Grønløkke. 5400 Bogense Henrik Rahlff Kristianslundsvej 25 Grønløkke 5400 Bogense Teknik, Erhverv og Kultur 6. oktober 2015 Sagsnummer 480-2015-97862 Dispensation efter Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter Planloven til

Læs mere

Dispensation og landzonetilladelse til søprojekt på matrikel nr. 22 Foverup, Ravsted

Dispensation og landzonetilladelse til søprojekt på matrikel nr. 22 Foverup, Ravsted Ulla Petersen & Jesper Fries Hansen Fogderup Østermark 19 6372 Bylderup-Bov Byg, Natur & Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 13-11-2015 Sagsnr.: 15/31094 Dok.løbenr.: 310288/15 Kontakt:

Læs mere

Dispensation til oprensning og slåning

Dispensation til oprensning og slåning Tønder Spildevand A/S Stationsvej 5 6261 Bredebro Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574928043 Mail: mom1@toender.dk Sags id.: 01.05.08-P25-11-15 Ks: LSc 26. august 2015 Dispensation til oprensning og slåning

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven 3 og 16 til udvidelse af en del af E20

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven 3 og 16 til udvidelse af en del af E20 Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Att. Agnete Jørgensen By- Kulturforvaltningen Natur, Miljø og Trafik Park og Natur Odense Slot Nørregade 36-38 Postboks 740 5000 Odense C www.odense.dk

Læs mere

Lenny Kristensen Munkholmsvej 20 Sønderlade 9670 Løgstør lennykristensen@email.dk

Lenny Kristensen Munkholmsvej 20 Sønderlade 9670 Løgstør lennykristensen@email.dk Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Lenny Kristensen Munkholmsvej 20 Sønderlade 9670 Løgstør lennykristensen@email.dk Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk

Læs mere

Forsvarets bygnings- og etablissementstjeneste Arsenalvej 55 9800 Hjørring

Forsvarets bygnings- og etablissementstjeneste Arsenalvej 55 9800 Hjørring Forsvarets bygnings- og etablissementstjeneste Arsenalvej 55 9800 Hjørring fbe@mil.dk FBE-MMS23@mil.dk Dato Sagsbehandler J.nr. tkoee 002794-2013 Rådhuset Torvet 2 3600 Frederikssund Udkast til dispensation

Læs mere

Center for Teknik & Miljø

Center for Teknik & Miljø Center for Teknik & Miljø Gisselfeld Kloster Gisselfeldvej 12A 4690 Haslev Att. Godsforvalter Jens Risom Dispensation til oprensning af mølledam på Ny Næstvedvej 35 Gisselfeld Kloster har d. 17. juli 2013

Læs mere

Tilladelse til etablering af sø på adressen Skovbakkevej 70, matr.nr. 1bx, Den nordlige del, Mygdal.

Tilladelse til etablering af sø på adressen Skovbakkevej 70, matr.nr. 1bx, Den nordlige del, Mygdal. Hjørring Kommune Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Jørgen Roest Skovbakkevej 70 Mygdal 9800 Hjørring Hjørring den

Læs mere

Jakob Olsen Plejeltvej Hornbæk. Mail: Dispensation til etablering af sø i kanten af mose/eng.

Jakob Olsen Plejeltvej Hornbæk. Mail: Dispensation til etablering af sø i kanten af mose/eng. Jakob Olsen Plejeltvej 22 3100 Hornbæk Mail: ravnegaard@hotmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Tilladelse efter planloven til anlæg af to søer

Tilladelse efter planloven til anlæg af to søer #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Natur, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Ronald Rokkedal Bollerupvej 17 9240 Nibe 10-09-2015 Tilladelse efter planloven

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til rydning af vedopvækst i beskyttet mose

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til rydning af vedopvækst i beskyttet mose Jens Christian Simonsen Saturnvej 6800 Varde Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til rydning af vedopvækst i beskyttet mose Du har søgt om dispensation til at rydde træer og buske på matr. nr. 3

Læs mere

Sø ved hul nr hØnskes oprenset. 9e

Sø ved hul nr hØnskes oprenset. 9e 5,00m Markvej TANGE SØ GOLF A/S Att.: John Mikkelsen Tange Søvej 68 8840 Rødkærsbro Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Fax: 87 87 90 00 naturogvand@viborg.dk www.viborg.dk

Læs mere

Med dispensationen gives samtidig landzonetilladelse efter planlovens 35.

Med dispensationen gives samtidig landzonetilladelse efter planlovens 35. TEKNIK OG MILJØ Søren Kastbjerg Langbovej 5 7490 Aulum Natur og Grønne områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8154 ngors@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 01.05.00-P00-100-14

Læs mere

LBK nr. 587 af 27/5/2013 (Planloven) 2. LBK nr. 951 af 3/7/2013 (Naturbeskyttelsesloven) Sund & Bælt Holding A/S Vester Søgade 10 1601 København V

LBK nr. 587 af 27/5/2013 (Planloven) 2. LBK nr. 951 af 3/7/2013 (Naturbeskyttelsesloven) Sund & Bælt Holding A/S Vester Søgade 10 1601 København V Sund & Bælt Holding A/S Vester Søgade 10 1601 København V Att. Carsten Ehlers Thomsen Teknik og Miljø Miljø og Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Landzonetilladelse til lovliggørelse af skur - Skyggevej 21 A, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Tilladelse til anlæg af sø

Tilladelse til anlæg af sø Center Natur og Miljø Morten Kappel Jensen Flougårdsvej 6 9575 Terndrup Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.05.00-P19-4-16 Ref.: Jens Kristian Uhrenholt

Læs mere

at der ikke skabes forbindelse til grøft- eller vandløbssystem at søen anlægges i det skraverede område på vedlagte luftfoto, kortbilag 1

at der ikke skabes forbindelse til grøft- eller vandløbssystem at søen anlægges i det skraverede område på vedlagte luftfoto, kortbilag 1 Center Natur og Miljø Mogens Andersen Løgstørvej 141, Boldrup 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.05.00-P19-2-17 Ref.: Jens Kristian

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af sø, matr. 15l, Stouby By, Stouby, Rosenvoldvej 16, 7140 Stouby

Landzonetilladelse til etablering af sø, matr. 15l, Stouby By, Stouby, Rosenvoldvej 16, 7140 Stouby Peter Bo Bohsen Rosenvoldvej 16 7140 Stouby Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Lene Kofoed Dir: +4579755628 Mob: +4551724602 e-mail: Lene.Kofoed @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-156-15 20.4.2016 Landzonetilladelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et skur på matr. nr. 2l, Stensbjerg, Ikast, beliggende ved Hagelskærvej 42B, 7430

Læs mere

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af et skur med solceller - Højgårdsvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til at flytte sø samt landzonetilladelse til ny sø

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til at flytte sø samt landzonetilladelse til ny sø Cornelius Johannes Hilhorst Farrisvej 1 Revsø 6560 Sommersted Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Rådhuscentret 7 6500 Vojens Tlf. 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 naturogvand@haderslev.dk www.haderslev.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af vandhul

Landzonetilladelse til etablering af vandhul Peter Muller Larsen Ellelausvej 17 8660 Skanderborg e-mail: petermullerlarsen@gmail.com Dato: 9. september 2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-5041-16 Skanderborg Kommune Adelgade 44 8660 Skanderborg Tlf. 8794

Læs mere

Hjørring Kommune. Tilladelse til anlæggelse af sø på adressen Sakstrupvej 196, Bjergby. Tilladelsen gives på følgende vilkår:

Hjørring Kommune. Tilladelse til anlæggelse af sø på adressen Sakstrupvej 196, Bjergby. Tilladelsen gives på følgende vilkår: Hjørring Kommune Anders Krogsgaard Sakstrupvej 196 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 27-06-2017

Læs mere

Frits Nielsen Thorupvej 77 Aggersund. 9670 Løgstør. Landzonetilladelse til etablering af sø på ejendommen Vestergårdsvej 17, Aggersund,

Frits Nielsen Thorupvej 77 Aggersund. 9670 Løgstør. Landzonetilladelse til etablering af sø på ejendommen Vestergårdsvej 17, Aggersund, Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Frits Nielsen Thorupvej 77 Aggersund 9670 Løgstør Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato: 4. marts 2014

Læs mere

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 Landzonetilladelse til etablering af et nyt stuehus på matr. nr. 2c, Borup By, Brande, beliggende ved Sandfeldvej 23, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1 Knud Thor Larsen Arvad Møllevej 3 7330 Brande 14. marts 2013 Landzonetilladelse til etablering af et overdækket privat svømmebassin - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande Teknik- og miljøudvalget har den 5. marts

Læs mere

DWW Landbrug ApS Dato: 27-10-2014 Kvæsthusgade 1, 1. sal

DWW Landbrug ApS Dato: 27-10-2014 Kvæsthusgade 1, 1. sal DWW Landbrug ApS Dato: 27-10-2014 Kvæsthusgade 1, 1. sal Sagsb.: sbagg 1251 København K Sagsnr.: 14/66954 Dir.tlf.: 72 36 41 00 E-mail: natur@holb.dk Landzonetilladelse til etablering af søer i Fruerskov

Læs mere

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et nyt enfamiliehus og garage med redskabsrum på matr. nr. 6s, Brandlund

Læs mere

Tilladelse til anlæg af sø

Tilladelse til anlæg af sø Center Natur og Miljø Jeppe Vestergaard Boelsmand Vestbyen 10, Vestby 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.05.00-P19-3-16 Ref.: Jens

Læs mere

at der holdes en afstand på mindst 10 meter til nærmeste vandløb, og at der ikke skabes forbindelse til det omgivende vandløbssystem eller søer

at der holdes en afstand på mindst 10 meter til nærmeste vandløb, og at der ikke skabes forbindelse til det omgivende vandløbssystem eller søer Center Natur og Miljø Kent Kragh-Pedersen Lyngbyvej 75, St Brøndum 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.05.00-P19-9-17 Ref.: Anja Daugbjerg

Læs mere

Hjørring Kommune giver herved, tilladelse efter planlovens landzonebestemmelser 35, til etablering af sø på matr. nr. 3a, Fjelsted By, Sindal.

Hjørring Kommune giver herved, tilladelse efter planlovens landzonebestemmelser 35, til etablering af sø på matr. nr. 3a, Fjelsted By, Sindal. Hjørring Kommune Mads Rosendal Bang Sct. Anna Vej 4 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 2500 m 2 på ejendommen matr. nr. 1a Lindholt Gde, Tvis.

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 2500 m 2 på ejendommen matr. nr. 1a Lindholt Gde, Tvis. Side 1/5 Kristian Harald Halgaard Lindholtvej 2 7500 Holstebro Dato: 24-06-2014 Sagsnr.: 01.03.03-P19-65-14 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7500

Læs mere

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 Landzonetilladelse til genopførelse af et sommerhus på matr. nr. 4b, Lundfod By, Brande, beliggende ved Ejstrupholmvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Dispensation til 3 sø

Dispensation til 3 sø Britta Andersen og Hendrik Louwsma Ettrupvej 20 Fjelsø 9620 Aalestrup Dato: 15. august 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-25272 Dokumentnr.: 820-2018-164651

Læs mere

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 1. november 2013 Landzonetilladelse til opførsel af kedelhus til

Læs mere

at søen anlægges i det skraverede område på vedlagte kortbilag 1, dateret d. 23. oktober

at søen anlægges i det skraverede område på vedlagte kortbilag 1, dateret d. 23. oktober Center Natur og Miljø Susanne Lindegaard Hjorth Dragsgaardsvej 6 9574 Bælum Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.05.00-P19-5-18 Ref.: Jens Kristian

Læs mere

GHITA OG ALEX THOMBO-LUTHON Folehaven 4 4652 Hårlev UDVIDELSE AF EKSISTERENDE SØ OG ETABLERING AF NY SØ PÅ EJENDOMMEN FOLEHAVEN 4, 4652 HÅRLEV

GHITA OG ALEX THOMBO-LUTHON Folehaven 4 4652 Hårlev UDVIDELSE AF EKSISTERENDE SØ OG ETABLERING AF NY SØ PÅ EJENDOMMEN FOLEHAVEN 4, 4652 HÅRLEV GHITA OG ALEX THOMBO-LUTHON Folehaven 4 4652 Hårlev 5. NOVEMBER 2015 JOURNALNUMMER 15/1992 KS:STEROE UDVIDELSE AF EKSISTERENDE SØ OG ETABLERING AF NY SØ PÅ EJENDOMMEN FOLEHAVEN 4, 4652 HÅRLEV Stevns Kommune,

Læs mere

tre nye rørunderføringer ved Fredskilde bæk og tilløb til Fredskilde bæk, beliggende på matr. 3am og 66b, Stenbjerg By, Nørhå.

tre nye rørunderføringer ved Fredskilde bæk og tilløb til Fredskilde bæk, beliggende på matr. 3am og 66b, Stenbjerg By, Nørhå. Afsender: Thisted Kommune Mathilde Boesen Team Natur Plan- og Miljøafdelingen Thisted kommune Thisted Kommune Plan- og Miljøafdelingen 2. marts 2015 BrevID.: 1867514 CPR/CVR: #*24563 Medarbejder: KKN Tilladelse

Læs mere

Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Læs mere

www.ikast-brande.dk Palle Ledet Jensen Repulse Bay Apartments Apartment D2, Ground Floor 101 Bay Road, Hong Kong SAR E-mail: hygild@yahoo.

www.ikast-brande.dk Palle Ledet Jensen Repulse Bay Apartments Apartment D2, Ground Floor 101 Bay Road, Hong Kong SAR E-mail: hygild@yahoo. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Palle Ledet Jensen Repulse Bay Apartments Apartment D2, Ground Floor 101 Bay Road, Hong Kong SAR E-mail: hygild@yahoo.dk 13. maj 2014 Landzonetilladelse

Læs mere

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012 Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg 28. november 2012 Landzonetilladelse til lovliggørelse af et opført redskabsskur i tilknytning til jagthytte - Toftlundvej 15 B, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk. 15. august 2014

BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk. 15. august 2014 BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk 15. august 2014 Lovliggørende landzonetilladelse til opdeling af et enfamiliehus til to lejligheder (med to lejemål)

Læs mere

Dispensation til flytning af 3 sø

Dispensation til flytning af 3 sø Michael Søgaard Sørensen Oustrupvej 73 Troelstrup 9600 Aars Sendes til: michael@aarsgrus.dk Dispensation til flytning af 3 sø Dato: 19. juni 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX s Plads 1 9640

Læs mere

Afgørelse Der meddeles hermed tilladelse til det ansøgte med placering som angivet på vedhæftede kortbilag.

Afgørelse Der meddeles hermed tilladelse til det ansøgte med placering som angivet på vedhæftede kortbilag. Henrik Tjørnelund Ommen & Sidsel Holm Christensen Vranderupvej 139 Seest 6000 Kolding By- og Udviklingsforvaltningen Miljø, Natur og Byggeri Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til afgræsning af sammenhængende eng og mose

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til afgræsning af sammenhængende eng og mose Reinar Sandager Pedersen Egebjerg Landevej 25 7200 Grindsted Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til afgræsning af sammenhængende eng og mose Du har søgt om tilladelse til, at afgræsse et naturareal

Læs mere

Helena og Lars Ehrensvärd. Mailet dd. Adresse Gurrevej 441, 3490 Kvistgård Matr.nr. 1m m.fl. Saunte By, Tikøb Ejendom 251385

Helena og Lars Ehrensvärd. Mailet dd. Adresse Gurrevej 441, 3490 Kvistgård Matr.nr. 1m m.fl. Saunte By, Tikøb Ejendom 251385 Center for Teknik, Miljø og Klima Helena og Lars Ehrensvärd Mailet dd Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/1750 Sagsbeh. Hanne Wagnkilde Arkæolog Tlf. 49 28 25 82

Læs mere

Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording. 13. januar 2016

Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording. 13. januar 2016 Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording 13. januar 2016 Landzonetilladelse til etablerede jordvolde, plads til oplagring og nedknusning af beton samt en ny ridebane på matr. nr. 3d, Stubkær By, Bording,

Læs mere

Tilladelse efter planloven til at anlægge tre søer

Tilladelse efter planloven til at anlægge tre søer Gunnar Bernsdorff Hansen Alshauge Elsebeth Ellen Louise B. Alshauge Bejsnapvej 32 6870 Ølgod Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947530 Tilladelse efter planloven til at anlægge tre søer I har søgt

Læs mere

Dispensation til oprensning af søer og ny sø på ejendommen Have Borupvej 141, Kr. Eskilstrup

Dispensation til oprensning af søer og ny sø på ejendommen Have Borupvej 141, Kr. Eskilstrup PALUDAN ApS Hesnæsvej 71 Hesnæs 4850 Stubbekøbing HOLBÆK KOMMUNE Dato: 29. januar 2016 Sagsb.: Morten Holme Sagsnr.: 16 / 3338 Dir.tlf.: 72366291 E-mail: moho@holb.dk Dispensation til oprensning af søer

Læs mere

Landzonetilladelse til anlæggelse af sø/bassin matrikel 1dp, Den nordlige Del, Mygdal.

Landzonetilladelse til anlæggelse af sø/bassin matrikel 1dp, Den nordlige Del, Mygdal. Hjørring Kommune Victor Petersens Willumsen-samling Oddenvej 31, Mygdal 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje til at udvide toiletbygning ved Højer Bådklubs klubhus, Havnevej 8A, Højer

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje til at udvide toiletbygning ved Højer Bådklubs klubhus, Havnevej 8A, Højer Nationalpark Vadehavet Havnebyvej 30 6792 Rømø Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-4-15 25. februar 2015 Landzonetilladelse og dispensation fra

Læs mere

Thomas Aabling Vandmiljø Korsørgade 19, 2. tv 2100 København Ø

Thomas Aabling Vandmiljø Korsørgade 19, 2. tv 2100 København Ø Thomas Aabling Vandmiljø Korsørgade 19, 2. tv 2100 København Ø Lovliggørende dispensation til på vilkår at brinksikre søbredden på matr.nr. 77 d, Hareskov By, Værløse, beliggende Åvej 20 A, Hareskovby.

Læs mere

Morten Bonde Industrivej Hurup. Sendt pr. mail:

Morten Bonde Industrivej Hurup. Sendt pr. mail: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Morten Bonde Industrivej 5 7760 Hurup Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Sendt pr. mail: mb@thyml.dk

Læs mere

Trærammen/spunsen skal rage mindst muligt op over jordoverfladen under hensyntagen til funktionen, så den syner mindst muligt set fra stien.

Trærammen/spunsen skal rage mindst muligt op over jordoverfladen under hensyntagen til funktionen, så den syner mindst muligt set fra stien. Fra den 1. november sender Helsingør Kommune posten digitalt! Gå ikke glip af vigtig post, husk derfor at tjekke din postkasse jævnligt på www.borger.dk. For at få adgang til din digitale postkasse skal

Læs mere

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015 Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm 8. september 2015 Landzonetilladelse til udskiftning af en cryotank til oxygen på matr. nr. 10ba, Hallundbæk Gde., Ejstrup, beliggende

Læs mere

Tilladelse efter planloven til at anlægge en sø

Tilladelse efter planloven til at anlægge en sø Donslund Mølles Dambrug A/S Engvej 6 6690 Gørding Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947485 Tilladelse efter planloven til at anlægge en sø Varde Kommune giver hermed tilladelse efter planloven til

Læs mere

at søen anlægges i det blå prikkede område på vedlagte kortbilag 1

at søen anlægges i det blå prikkede område på vedlagte kortbilag 1 Center Natur og Miljø Nick Beyer Jellesen Graverhusevej 2, Solbjerg 9574 Bælum Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.05.00-P19-1-17 Ref.: Jens Kristian

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af vandløb (Gammelgrøft) med kreaturbro på matrikel 311, Gl. Ladegård, Hammelev ejerlav

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af vandløb (Gammelgrøft) med kreaturbro på matrikel 311, Gl. Ladegård, Hammelev ejerlav Naturstyrelsen Sønderjylland Felstedvej 14 6300 Gråsten att. Martin Reimers mre@nst.dk Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 E-mail: teknikmiljoe@haderslev.dk

Læs mere

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013 Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm 5. september 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ny carport med redskabsrum, Engvej 7, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Nis Hesselberg Petersen Billundvej 35, Kestrup 6560 Sommersted

Nis Hesselberg Petersen Billundvej 35, Kestrup 6560 Sommersted Nis Hesselberg Petersen Billundvej 35, Kestrup 6560 Sommersted Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Rådhuscentret 7 6500 Vojens Tlf. 74 34 34 34 Fax 74 34 00 34 naturogvand@haderslev.dk

Læs mere