REFERAT Møde i Det Lokale Uddannelses Udvalg (12. møde)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT 25102010 Møde i Det Lokale Uddannelses Udvalg (12. møde)"

Transkript

1 REFERAT Møde i Det Lokale Uddannelses Udvalg (12. møde) Initialer: CWC Sted: SOSU C, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby, Glassalen Dato: kl inkl. frokost S.1/5 Deltagere: Anette Grøn Bent Jakobsen Elin Holm Hansen Elsebeth Melgaard Kirsten Lund Lone Thøsing Lotte Røhder Mai-Britt Christensen Susanne Rasmussen Susie Lentz Vivi Abben Susanne Thygesen (Nye læringsfællesskaber) Ole Roemer (Kvalitetskonsulent) Charlotte Carlsen (ref.) 1. Velkommen til nye medlemmer og kort præsentationsrunde Formand Kirsten Lund bød velkommen til Lotte Røhder, Lone Thøsing og til Bent Jakobsen som alle er nye medlemmer LUU. Lotte Røhder (Hvidovre Kommune) erstatter Anette Grøn. Lone Thøsing (Herlev Kommune)erstatter Vivi Abben. Bent Jakobsen er underviser på SOSU C ved den pædagogisk assistentuddannelse. Han udfylder den ledige plads efter underviser Ulla Pilehøj tidl. Larsen. Forretningsorden sendes til de nye medlemmer. 2. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden blev godkendt. 3. Orientering om status for projekt "Nye læringsfællesskaber". /ved tovholder på SOSU C Susanne Thygesen Projektet er et regionalt/kommunalt projekt, hvor i 4 social- og sundhedsskoler deltager. Projektet er 2-årigt. Målgruppen er 2-sprogede elever på trin 1 og trin 2. Der er afholdt opstartsseminar den 9. september Projektet består af 3 delprojekter og hver skole har en tovholder. Alle miniprojekter er ved at være bemandet og der er planlagt møder. Der er møde i Tværgående Forum den 4. november for følgegruppen. Der er styregruppemøde den 26. november Projektleder Catherine Fenger Benwell skriver informationsbreve omkring projektets fremdrift. Hun har senest skrevet brev 5, som kan læses på

2 4. Orientering om kvalitetsarbejde på SOSU C /ved kvalitetskonsulent Ole Roemer Handleplan for kvalitetsarbejdet på SOSU C Virksomhedstilfredshedsundersøgelse 2010 Ole Roemer er SOSU C's nye kvalitetskonsulent. Ole har været underviser på SOSU C og tidligere lavet EVA-undersøgelser på folkeskoler. Ole fortalte om sit arbejde, de foreløbige resultater og planerne for det kommende kvalitetsarbejde. Der bliver hvert år lavet tilfredshedsundersøgelse blandt eleverne på SO- SU C. I 2009 fortog tidligere kvalitetskonsulent Mette Hvidberg også en del elevinterviews af eleverne på SOSU C. Hvert andet år skal der laves en virksomhedstilfredshedsundersøgelse (VTU) og en medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU). Der er for nylig lavet en VTU af de virksomheder der har tilknytning til SOSU C. Undersøgelsen viser at størstedelen af disse er tilfredse med kontakten til SOSU C. VTU 2010 blev uddelt. VTU 2010 er blevet til i samarbejde med ENNOVA. ENNOVA som har stået for undersøgelsen, har returneret 3 rapporter til SOSU C. Det er her værd at sætte fokus på, at ENNOVA siger, at en vigtig brik i SOSU C's uddannelsesforløb, er den vekselvirkning der er mellem skole og virksomhed, herunder praktikdelen. I lovgivningen er der et krav om, at vi skal vælge et område ud og herefter kvalitetsvurdere dette område. Herefter skal SOSU C selv fortolke om vi lever op til den ønskede kvalitet. Dette tilbagevendende arbejde betegnes som den årlige selvevalueringsproces. S.2/5 Regionen, Sygeplejeskolen og Metropol har tidligere deltaget i elevundersøgelser (det gamle HS og KBH Amt). Nu vil de gerne i gang med nye undersøgelser og SOSU C er inviteret, til også at deltage i de nye undersøgelser. Brugerenheden på Frederiksberg er med i dette arbejde, lige som Hvidovre, Herlev og Gladsaxe kommuner også er med. Spørgsmålet er så til hele LUU, om der vil være tilfredshed med at Kirsten Lund er repræsentant for LUU på SOSU C? Efter en kort rundspørge var der er enighed om, at Kirsten Lund er repræsentant i udvalget. Der er på SOSU C glæde over, at være blevet inviteret med, til trods for at SOSU C har et lidt andet udgangspunkt. Viden om dette perspektiv er positivt, set fra SOSU C's side. Det er vigtigt for SOSU C at være medspiller og vi vil forsøge at få Ole Roemer med i dette kvalitetsarbejde. (Det er lykkedes) Projektbeskrivelsen kan findes på I forbindelse med kvalitetsarbejde, er der udarbejdet en rød folder som fortæller om "Kvalitet på SOSU C", den kan læses på:

3 5. Opsamling efter mødet med bestyrelsen ved SOSU C den 21. juni 2010 kl FOA ønskede LUU skulle mødes med bestyrelsen på SOSU C, Marianne Jensen var talsmand for at få dette sat i gang. Der blev drøftet, hvad LUU-medlemmerne som deltog i mødet, syntes om mødet med bestyrelsen. Flere startede med at sige, at der ikke var meget perspektiv i, at deltage i et møde uden en dagsorden. Men herefter blev der sagt, at det var rart at møde bestyrelsen og at man oplevede at bestyrelsen var åben overfor LUU. Når bestyrelsen og LUU mødes, er det for at give rammen for et fælles arbejde. Der var meget fokus omkring medicin på mødet med bestyrelsen. Drøftelsen var god. S.3/5 Der var enighed om at det vil være en god ide, at mødes med bestyrelsen igen om 1-1½år. Det blev foreslået, at der til dette møde skal være et tema eller evt. en evaluering af en VTU. Der var enighed om, at der forinden et møde med bestyrelsen, skal drøftes i LUU, hvad der skal tales med bestyrelsen om. Et overordnet tema, tilpasset således, at det ikke bliver en konkret uddannelse der tales om. 6. Drøftelse af praktikpladser /ved Mai-Britt Christensen Mai-Britt redegjorde kort for vigtigheden af en drøftelse af situationen på praktikstederne. Hun rettede opmærksomheden på, at der er mange elever der mangler en rollemodel i praktikken. Dette er et stort problem og især da nogle afdelinger ikke længere har Social- og sundhedsassistenter ansat. Andre afdelinger vil efterfølgende "drukne" i elever. Nogle elever følges med sygeplejestuderende og det kan være et problem, når fokus ikke altid er på det samme for de forskellige typer af uddannelsessøgende. Der var en længere drøftelse af problemstillingerne omkring at der mangler social- og sundhedsassistenter i praktikkerne som vejledere og at der mangler praktiksteder. Hospitalerne er under Region Hovedstaden og er dermed forpligtigede til at skaffe praktikplads til de elever og studerende, der er under uddannelse i regionen. Samtidig er der kommet ca. 40 % flere elever i år 2010 end i 2009 på SOSU C og hospitalerne er meget ansvarlige for, at eleverne når deres mål i praktikken. Udfordringen er besparelser på praktikstederne set i forhold til dimensionering. Der skal stadig være kvalitet frem for kvantitet i uddannelsen. Elever i alle tre praktikperioder, skal have mulighed for at løse opgaver, der er i forhold til målene for deres uddannelse. Det er vigtigt at uddanne social- og sundhedsassistenter til trods for de sparerunder der er i øjeblikket indenfor alle tre praktikområder(perioder). Vi skal sammen sørge for, løbende at tilvejebringe de praktikpladser der skal bruges i forhold til antal elever. LUU vil gerne komme med gode løsningsforslag. PASS er ansvarlig for retningslinjerne i uddannelsen. Konklusionen på denne lange drøftelse blev at LUU skriver til KVMU-rådet og PASS.

4 Formandskabet vil tage kontakt til de andre LUU-formandsskaber. Målet med brevet er at gøre opmærksom på ovenstående problematik. Diskussion af hvordan vi får de sidste medlemmer til LUU på plads.(se navneliste) LUU-medlemmerne vil selv forsøge at finde medlemmer til de ledige pladser i LUU på SOSU C. Elin Holm Hansen vil finde en leder fra en døgninstitution, samt nogle elever fra elevrådet. Vivi Abben, Lone Thøsing, Lotte Røhder og Anette Grøn vil finde en leder fra en kommune og en leder fra det private område. Navnelisten skal tilrettes, så alle står korrekt i forhold til den opgave de udfylder. S.4/5 7. Orientering og drøftelse af bidrag til PASS (SOSU+PAU) Elin Holm Hansen fortalte at der stadig er stigende efterspørgsel blandt eleverne for specialområder. Der er en drejning imod at tage specialområder i brug, siden bidraget til PASS er blevet sendt. (punkt 5) Hotte emner i øjeblikket er sundhedsfremme og rehabilitering. 8. Orientering om det 4. optag på trin 1 til november 2010 I samarbejde med de ansættende myndigheder og får at få dimensioneringen i hus, bliver der tilbudt et 4. Optag i november med elever i Rudersdal. Tilbuddet er stadig gældende. Der er en rest-dimensionering på pædagogisk assistent uddannelsen, derfor starter der 2 hold den 15. november Status for antal ansøgere og optagne elever ved det/de kommende optag. Bilag blev uddelt. Orienteringspunkter: 10. Nyt fra SOSU C REKOMENT har haft afslutningskonference den 7. oktober 2010 på Humanica. Status vedr. SOSU-SKILLS Den 4. november holdes der over hele landet regionsmesterskab for social- og sundhedsassistenteleverne. I Region Hovedstaden afholdes mesterskaberne på SOSU C i Brøndby. På SOSU C deltager 5 par i konkurrencen, heraf er to par fra SOSU C. Vinderparrene fra hver region går videre til DM i januar 2011 i Odense. På landsplan deltager 16 ud af de 18 sosu-skoler. SOSU C har søgt FoU projektet og Annie Philipsen har været projektleder for at få SOSU SKILLS i gang.

5 I denne forbindelse har vi afholdt to konferencedage i marts og september måneder for alle interessenter. På anden temadag deltog en del involverede fra praktikken over hele landet, desuden deltog ca. 55 elever, der alle skal konkurrere. Desuden har SOSU C afholdt et skolemesterskab der gav os værdifulde erfaringer. S.5/5 Det har været svært at få informationerne ud i alle hjørner, og "ramme" alle relevante modtagere. LUU ønsker at der skal sendes speciel-mails til de 4 afdelinger hvor eleverne er, så alle er orienterede både eleven og praktikstedet. Pjece fra PASS og notat sendes ud med referatet. Nyt projekt Fastholdelseskaravanen er ved at lave et forløb til elever med anden etnisk baggrund. Forløbet skal køre det næste års tid. Der vil blive orienteret i LUU om, hvordan projektet vil løbe af stablen. Finansloven 2011 Selv om finansloven for 2011 ikke er vedtaget Kan det ses at der skal spares på SOSU C. Besparelser + den ene procent, der ikke var lovhjemmel for i år, skal spares i Taxameterpengene pr. elev mindskes. VEU tilskud ændres fra 42 uger til 40 uger. Ifølge "finansloven for 2011" skal der påregnes besparelser på 23 % for AMU-området. 11. Nyt fra Formandskabet Orientering om sidste nyt fra arbejdsgiverudvalget Der har ikke været noget fungerede arbejdsgiverudvalg de sidste 10 måneder, det har været meget "amputeret" siden kommunevalget. Ankerkommunen for udvalget er Helsingør Kommune. 12. Nyt fra LUU-medlemmer Anette Grøn og Vivi Abben takkede af som LUU-medlemmer på SOSU C. De skulle begge bare være med i en overgangsordning, som endte med at vare i ca. 8 år. De har begge været glade for det gode samarbejde og må erkende at der nu er ved at være lidt "metaltræthed" i forhold til LUU. LUU-formand Kirsten Lund takkede ligeledes begge for godt samarbejde og sagde pænt farvel til Anette Grøn og Vivi Abben. På vegne af LUU fik de 2 flasker vin for deres ihærdige indsats og vedvarende interesse for LUU på SOSU C. Vi ønsker dem "god vind" i deres videre arbejde. 13. Eventuelt Ingen punkter. Næste LUU-møde er den 6. december 2010 kl

Afbud: Dorit Dühring Heidi Kelm Jensen Mai-Britt Christensen Vivi Andersen

Afbud: Dorit Dühring Heidi Kelm Jensen Mai-Britt Christensen Vivi Andersen REFERAT 12.05.2010 Møde i Det lokale Uddannelses Udvalg (11. møde) Sted: SOSU C, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby, Klasseværelse 1 Dato: 06.05.2010 kl. 12.30 15.30 Initialer: CWC S.1/5 Deltagere: Christina

Læs mere

REFERAT 05.10.2011. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Initialer: CWC S.1/5

REFERAT 05.10.2011. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Initialer: CWC S.1/5 REFERAT 05.10.2011 Møde i Det Lokale Uddannelses Udvalg (16. møde) Sted: SOSU C, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby, lokale 21 Dato: 22.09.2011 kl. 12.30 15.30 inkl. frokost Deltagere: Jette Hovedskov Bent

Læs mere

Afbud: Mai-Britt Christensen, Pia Borregaard Ludvigsen, Dorit Dyhring, Lotte Røhder, Lone Thøsing, Christina Welsien

Afbud: Mai-Britt Christensen, Pia Borregaard Ludvigsen, Dorit Dyhring, Lotte Røhder, Lone Thøsing, Christina Welsien REFERAT 07.12.2010 Møde i Det Lokale Uddannelses Udvalg (13. møde) Sted: SOSU C, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby, Glassalen Dato: 06.12.2010 kl. 12.30 15.30 S.1/5 Deltagere: Kirsten Lund Ulla Hendriksen

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

Afbud: Christina Welsien Heidi Kelm Jensen Susie Lentz

Afbud: Christina Welsien Heidi Kelm Jensen Susie Lentz REFERAT 02.10.2009 Møde i Det lokale Uddannelses Udvalg (8. møde) Sted: SOSU C, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby, Teatersalen Dato: 16.09.2009 kl. 12.30 15.30 Initialer: CWC S.1/6 Deltagere: Annette Grøn

Læs mere

Referat. Der er ikke modtaget nogen indsigelser i forhold til det udsendte referat. Referatet godkendt.

Referat. Der er ikke modtaget nogen indsigelser i forhold til det udsendte referat. Referatet godkendt. 1 Referat Møde Bestyrelsesmøde SOSU B Brøndby, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 25.08.2009 kl. 16.00-18.00 Mødelokale A+B Deltagere: Kurt Pedersen Marianne Jensen Dorte Tind Jørgensen Alis Jensen

Læs mere

S. 1/5. Initialer: CWC

S. 1/5. Initialer: CWC REFERAT 06.12.2016 LUU-møde (37.møde) Sted: Klasseværelse 16, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 24.11.2016 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Deltagere: Annie Philipsen Charlotte Carlsen

Læs mere

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer Referat fra møde i Fagligt udvalg for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen torsdag den 28. jan. 2010 kl. 9 11 i SEVU, Ny Vestergade 17, 3. th., 1471 Kbh. K Tilstede: Nanna

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 15. november 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 (mødet afsluttes med frokost) Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Fra praksis Susanne Pallesen, Irene Winther, Annette Dippel Larsen, Bente Juulsgaard, Birgit Søndergaard, Ruth Skriver Fra skolen Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

SOSU Nord, kursus- og udviklingschef, KUC. SOSU Nord, direktionssekretær (referent)

SOSU Nord, kursus- og udviklingschef, KUC. SOSU Nord, direktionssekretær (referent) Referat fra møde i Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område manddag den 4. marts 2013, kl. 8.30-12.00 i undervisningslokale 206, Østre Allé 91, Aalborg Deltagere: Susanne Jensen

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Årsberetning 2012 for grunduddannelse. Fælles Akut Modtagelse Sydvestjysk Sygehus

Årsberetning 2012 for grunduddannelse. Fælles Akut Modtagelse Sydvestjysk Sygehus Årsberetning 2012 for grunduddannelse Fælles Akut Modtagelse Sydvestjysk Sygehus Uddannelsespladser i FAM På årsplan har FAM 62 ordinære uddannelsespladser, hertil kommer studerende på modul 13 og modul

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00 LUU LOKALT UDDANNELSESUDVALGSMØDE Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00 Sted: Lokale 3 på, Skive afdeling Deltagere: Anne Stubberup Skive og Viborg Kommune Eva Pedersen Skive og Viborg Kommune

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning Kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat. Dato: 30. august 2012. Emne: Referat

Referat. Dato: 30. august 2012. Emne: Referat Referat Udvalg: PASS Udvalget Dato: 30. august 2012 Emne: Referat Til stede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Kirsten Højlyng, KL Stig Ove Jensen, FOA Lotte Meilstrup, FOA Gitte

Læs mere

Motivation og valg af uddannelse. - blandt nyuddannede SOSU'er i 2004. Horsens. Fastholdelse og rekruttering af social- og sundhedhjælpere

Motivation og valg af uddannelse. - blandt nyuddannede SOSU'er i 2004. Horsens. Fastholdelse og rekruttering af social- og sundhedhjælpere Motivation og valg af uddannelse - blandt nyuddannede SOSU'er i 2004 Horsens Fastholdelse og rekruttering af social- og sundhedhjælpere Skolebesøg 2004 I løbet af 2004 besøgte Arbejdsmiljøinstituttet (AMI)

Læs mere

REFERAT 4. marts 2015 Lokale Uddannelses Udvalg LUU-møde (30. møde) Sted: Studiecenteret Dato 02.03.2015 kl. 12.30-15.30. Deltagere: Afbud fra: S.

REFERAT 4. marts 2015 Lokale Uddannelses Udvalg LUU-møde (30. møde) Sted: Studiecenteret Dato 02.03.2015 kl. 12.30-15.30. Deltagere: Afbud fra: S. REFERAT 4. marts 2015 Lokale Uddannelses Udvalg LUU-møde (30. møde) Sted: Studiecenteret Dato 02.03.2015 kl. 12.30-15.30 Initialer: dan S. 1/6 Deltagere: Dorit Dühring Ebbe Søgaard Eva Schousen Gitte Susanne

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 23. august 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro (GN) Susanne Andersen, FOA Herning

Læs mere

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30 Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30 Medlemmer: Formand Ebbe Lilliendal, repræsentant udpeget af kommunalbestyrelsen Aabenraa Næstformand

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Fredrik Juel Steensen, Grethe Buch,

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet.

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet. 09-09-2014 Referent: Merete Frank Christensen. Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. 1. Velkommen til LUU/ Kasper Pihl Kornbeck Præsentationsrunde. Forventningerne til det kommende samarbejde tages

Læs mere

under nyheder: http://www.sosuc.dk/om-sosu-c/nyheder/plus-kursus-oeresundstart-15-november---kom-og-vaer-med.aspx

under nyheder: http://www.sosuc.dk/om-sosu-c/nyheder/plus-kursus-oeresundstart-15-november---kom-og-vaer-med.aspx REFERAT 19.12.2012 Møde i det Lokale Uddannelses Udvalg (21. møde) Dato 10. december 2012 kl. 12.30-15.30 inkl. frokost Initialer: Deltagere: Charlotte Carlsen (ref.) Daniella Jensen Dorit Dühring Elin

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation v/tove Rygaard 2. Mødets konstituering, herunder godkendelse af

Læs mere

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Til stede: Peder Ring, Danske Regioner Per Hvenegaard, TL Birgit Andersen, H:S

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Til LUU AMU 2. december 2015

Til LUU AMU 2. december 2015 Til LUU AMU 2. december 2015 Referat fra møde i LUU AMU, den 10. november 2015 Tilstede: Lars Thaarbøl, Ea Kristensen, Ulla Mikkelsen, Birgit Hansen, Anne-Lise Hansen, Pia Scheuer, Susanne Møller, Hanne

Læs mere

PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV

PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV FÅR JEG DEN RIGTIGE LØN? KAN JEG BLIVE FYRET? HVAD GØR JEG, HVIS JEG KOMMER TIL SKADE? HVILKE FORDELE FÅR JEG SOM MEDLEM? PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV Hvilke fordele er der ved medlemsskab Som pædagogisk assistentelev

Læs mere

REFERAT SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

REFERAT SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER REFERAT SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 28. april 2009 kl. 10.00-12.30 Lokale: 3, Arvikavej 7, Skive Deltagere: Ilse Sørensen, Lonna Davidsen, Eva Pedersen, Ellen Margrethe Dybdahl, Birgitte

Læs mere

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30.

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Fredag den 21. november 2014, kl. 09.00 13.00 (inkl. julefrokost) i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Erna Leth (suppleant),

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Mandag den 22. september 2014 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg 16. november 2015

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg 16. november 2015 Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Lilian Gade Abrahamsen, Region Midtjylland Uddannelsesansvarlig Liselotte Brahe, AUH, Region Midtjylland Afdelingsleder

Læs mere

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 24. august 2009 kl. 13.00 15.30 på social og sundhedsskolen syd. Lokale 1.2 Medlemmer: Alice Andersen FOA formand

Læs mere

Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland

Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland 27-06-2012 Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland Tirsdag d. 26.06.12 kl. 13.20-15.30 i Ringstedhallerne, lokale 4-5, Tværalle 8, 4100 Ringsted. Tilstede: Region Sjælland: Kommunerne: Organisationerne:

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Referat Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 02-06-2015 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV FÅR JEG DEN RIGTIGE LØN? KAN JEG BLIVE FYRET? HVAD GØR JEG, HVIS JEG KOMMER TIL SKADE? HVILKE FORDELE FÅR JEG SOM MEDLEM? SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV Derfor skal

Læs mere

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere:

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Ivan R. Jensen,

Læs mere

Se forretningsorden her: gsorden_luu_sosu.pdf

Se forretningsorden her:  gsorden_luu_sosu.pdf Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Mandag 28. januar 2013 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Irene Winther, Bente Juulsgaard Fra skolen: Vibeke Nielsen, Karin Jørgensen, Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE INDBYDELSE TIL SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 11. SEPTEMBER 2013 KL. 9-15 PÅ SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE OG SKOLEPRAKTIK-KOORDINATORER

Læs mere

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine Referat fra skole-praktikrådsmøde Mandag den 25. August 2008 9.30 12.00 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis: Lilian Gade Abrahamsen, Birgitte Sandahl Bogner, Line Kristensen, Susanne Pallesen,

Læs mere

S. 1/5. Initialer: CWC

S. 1/5. Initialer: CWC REFERAT 25.10.2016 LUU-møde (36.møde) Sted: Lokale Mødelokale B, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 26.09.2016 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Deltagere: Charlotte Carlsen (ref.) Dea Andersen

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl. 9.00 11.00. Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Charlotte Vagner Christensen, Christi Hansen,

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015 Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Mogens Bech Madsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Annette Madsen, Lars Thaarbøl,

Læs mere

1) Beskrivelse af praktikstedet, herunder formål, karakteristik af brugergruppe og

1) Beskrivelse af praktikstedet, herunder formål, karakteristik af brugergruppe og Sagsnr. 54.08.00-A00-1-14 Cpr. Nr. Dato 10-6- Navn Sagsbehandler Bente Bækvad Jensen Notat om ny pædagoguddannelse 1. Ny pædagoguddannelse. Med baggrund i evalueringen af pædagoguddannelsen fra 2007 er

Læs mere

Assistentuddannelsen Nye aftaler om samarbejde om praktikpladser på assistentuddannelsen på baggrund af de hidtidige erfaringer/ Gitte

Assistentuddannelsen Nye aftaler om samarbejde om praktikpladser på assistentuddannelsen på baggrund af de hidtidige erfaringer/ Gitte REFERAT 11.07.2017 LUU-møde (39.møde) Sted: Skolekøkkenet i Herlev, Hørkær 22, 2730 Herlev Dato 06.06.2017 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Deltagere: Charlotte Carlsen (ref.) Dorit Dühring

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

Referat fra 2. bestyrelsesmøde den 17. juni 2013 Formand Hans Jørgen Hørning startede mødet med at introducere de to nye elevrepræsentanter.

Referat fra 2. bestyrelsesmøde den 17. juni 2013 Formand Hans Jørgen Hørning startede mødet med at introducere de to nye elevrepræsentanter. Deltagere: Hans-Jørgen Hørning Silkeborg kommune, Per Brobæk Madsen FOA, Sven Thorøe Skanderborg kommune, Isabella F. Madsen Favrskov kommune, Bente Nielsen Region Midtjylland, Michael Hansen Dansk Erhverv,

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling LUU LOKALT UDDANNELSESUDVALGSMØDE Tidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2011 kl. 12.00 14.00 Sted: Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling Deltagere: Anne Stubberup Skive og Viborg Kommune Eva

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Birgit Søndergaard(BS), Irene Winther(IW), Ruth Skriver (RS), Vera Larsen(VL), Anette Dippel

Læs mere

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Til stede: Eva Pedersen Viborg Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt, Regionshospital

Læs mere

Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21.

Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl. 9.00-11.55. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Tilstede: Lone Rosenville, Mette Lindelof, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Tove Nordmark Grønvold, Inge Noack, Charlotte

Læs mere

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. juni 2010, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale D, Medborgerhuset, Søvej 3, Silkeborg Deltagere: Afbud: Bent

Læs mere

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Referat LUU møde Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 LUU udvalget: 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl.

Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl. Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl.13 Starttidspunkt: Torsdag den 26. august kl. 14.00. Sluttidspunkt: Fredag

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Mødet afholdes i Det Røde Værelse. Deltagere: Anje Holmstad, Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Referat. Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl Referat fra mødet

Referat. Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl. 10-12 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner Birgitte Rasmussen,

Læs mere

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle Temagruppen Sundhed på arbejdspladsen Gitte Petersen - cn19175@rk.dk - 3637 7656 Kurt Æbelø - kurt.abelo@fredericia.dk - 7210 7236 18. februar 2013 Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012

Læs mere

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Social og Sundhedsskolen Esbjerg Gjesinglundallé 8, 6715 Esbjerg N www.sosuesbjerg.dk University College Syddanmark

Læs mere

Godkendt referat af 2. ordinære møde Udvalget for de Grundlæggende Social- og Sundhedsuddannelser den 11. marts 2004 FOA

Godkendt referat af 2. ordinære møde Udvalget for de Grundlæggende Social- og Sundhedsuddannelser den 11. marts 2004 FOA Udvalget for de GrundlÆggende Socialog Sundhedsuddannelser Den 15. juni 2004 J.nr.: 5.01.02 Sagsbehandler: kol Godkendt referat af 2. ordinære møde Udvalget for de Grundlæggende Social- og Sundhedsuddannelser

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU

Dagsorden til møde i LUU Dagsorden til møde i LUU Dato: Tirsdag den 20. december 2011 kl. 9.00 13.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Grethe Nielsen,

Læs mere

S. 1/5. Initialer: CWC

S. 1/5. Initialer: CWC REFERAT 19.4.2017 LUU-møde (38.møde) Sted: Klasseværelse 15, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato: 09.03.2017 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Deltagere: Charlotte Carlsen (ref.) Dea Andersen

Læs mere

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Tirsdag d. 15.01.2013 kl. 10.25-14.00 på Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Bilagsfortegnelse: Bilag 1 til punkt

Læs mere

Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl. 9.00 til 12.00

Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl. 9.00 til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl. 9.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede. Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

UNDERUDVALGET VEDR. REGIONAL UDVIKLING. Klokken 9:30-12:00 med efterfølgende frokost 12:00 13:00. Mødelokale anvises ved receptionen

UNDERUDVALGET VEDR. REGIONAL UDVIKLING. Klokken 9:30-12:00 med efterfølgende frokost 12:00 13:00. Mødelokale anvises ved receptionen DAGSORDEN REGION HOVEDSTADEN Tirsdag den 1. december 2009 Klokken 9:30-12:00 med efterfølgende frokost 12:00 13:00 Sted: Rungstedgaard Rungsted Strandvej 107 2960 Rungsted Mødelokale: Mødelokale anvises

Læs mere

Referat fra lokalt uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 13. december 2012 kl Deltagere

Referat fra lokalt uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 13. december 2012 kl Deltagere Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 13. december 2012 kl. 14.00 17.00 Deltagere Hanne Nielsen, Vibeke Kristensen, Karin Mathiesen, Marianne Dalby, Kenneth Petersen, Tove Sørensen,

Læs mere

Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og sosu elever som består af 10 kursusdage.

Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og sosu elever som består af 10 kursusdage. Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og sosu elever som består af 10 kursusdage. På de næste sider ser du programmet for kurset, samt støttespørgsmål for

Læs mere

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V.

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Referat LUU-møde Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl. 12-16 Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/

Læs mere

Referat: Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Referat: Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Referat: Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 1. Oktober 2014 kl. 8.30 12.00 Sted FOA, Østerport 2, Aalborg, Mødelokale 210 Distribueret til medlemmer:

Læs mere

Punkt 6 om udviklingen i neurofysiologispecialet indledte mødet.

Punkt 6 om udviklingen i neurofysiologispecialet indledte mødet. Referat af møde i FUHA, team neurofysiologi den 15. september kl. 14.30 16.00 Til stede: Per Kristian Jansen, Danske Regioner Birgit Andersen, Danske Regioner Heidi Leen, FOA Anita Bak Johansen, FOA Lotte

Læs mere

Referat Pædagogisk Forum for Erhvervsuddannelser Torsdag den 28. august 2014 kl. 13.00 15.00 Mødelokale 3, Holstebro

Referat Pædagogisk Forum for Erhvervsuddannelser Torsdag den 28. august 2014 kl. 13.00 15.00 Mødelokale 3, Holstebro Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Birgit Meldgård Sangill - lægesekretærelever Erna Leth - social- og sundhedsassistentelever + redderelever Kate Gahner Larsen - elever med speciale i offentlig administration

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser REFERAT Møde i: Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser Dato: 10. september 2015 Kl.: 9:00-12:00 Sted: Deltagere: Hvidovre Hospital, Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre lokale

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Maria Bruun Tinne D. Randrup-Thomsen KKR (stedfortræder for Nina Hæsum) Kirsten Pallesgaard SOSU Nord, lærergruppen

Maria Bruun Tinne D. Randrup-Thomsen KKR (stedfortræder for Nina Hæsum) Kirsten Pallesgaard SOSU Nord, lærergruppen Referat fra møde i Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område onsdag den 29. maj 2012, kl. 8.30-12.00 Undervisningslokale 201, Østre Allé 91, Aalborg Deltagere: Susanne Jensen FOA,

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER. Referat

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER. Referat SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER Tidspunkt: 17. juni 2010 kl.10.00 til 12.30 Sted: Sosu STV, Arvikavej 7, Skive Deltagere: Ansættende myndigheder og praktikansvarlige Afbud: Senest den 16. juni til bb@sosu-stv.dk

Læs mere

Evaluering af Studiepraktik 2015. Evalueringsrapport: Studiepraktik 2015

Evaluering af Studiepraktik 2015. Evalueringsrapport: Studiepraktik 2015 Evalueringsrapport: Studiepraktik 2015 Praktikanternes evaluering af Studiepraktik 2015 1 Indhold Om evalueringsrapporten...3 Overordnede tal for Studiepraktik 2015...4 Institutioner og uddannelser...4

Læs mere

Pernille H. Fjellander (ref.) Afbud fra: Vivi Lone Andersen, Majbritt Kronbøl, Dorit Dühring, Susanne Rasmussen og Elsebeth Melgaard.

Pernille H. Fjellander (ref.) Afbud fra: Vivi Lone Andersen, Majbritt Kronbøl, Dorit Dühring, Susanne Rasmussen og Elsebeth Melgaard. REFERAT 8.9.2017 LUU-møde (40.møde) Sted: Mødelokale A, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato: 05.09.2017 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Deltagere: Dea Andersen Eva Schousen Gitte Brodersen

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning REFERAT Bestyrelsesmøde Tidspunkt: Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 9.00-12.00 Sted: Skive afdelingen lokale 14 Deltagere: Bente Bang, Leif Lund, Birthe Harritz, Ulla Møller Thomsen, Kurt Thinggaard, Ole Christensen,

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

Dimittendundersøgelse på Pædagogisk Assistentuddannelsen Sydhavn UCC 2013

Dimittendundersøgelse på Pædagogisk Assistentuddannelsen Sydhavn UCC 2013 Dimittendundersøgelse på Pædagogisk Assistentuddannelsen Sydhavn UCC 2013 Kvalitetsenheden August 2013 Dette er en introduktion til dimittendundersøgelser i UCC samt en analyse af dimittendundersøgelsen

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat af møde i. Det Lokale Uddannelsesudvalg (LUU) Tirsdag den 16. august 2011

Referat af møde i. Det Lokale Uddannelsesudvalg (LUU) Tirsdag den 16. august 2011 29. august 2011 Referat af møde i Det Lokale Uddannelsesudvalg (LUU) Tirsdag den 16. august 2011 Tilstede: Afbud: Referent: Connie Geissler, Rie Philipson, Mette Lykke, Atie Lepoutre-Ravn, Marlene Thomsen,

Læs mere

MB-uddannelsen. Medarbejdere med Brugererfaring

MB-uddannelsen. Medarbejdere med Brugererfaring MB-uddannelsen Medarbejdere med Brugererfaring MB-uddannelsen - Medarbejdere med Brugererfaring MB er Forkortelsen MB står for Medarbejder med Brugererfaring. Betegnelsen benyttes om personer med en mellemlang

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Evaluering af Studiepraktik 2013

Evaluering af Studiepraktik 2013 Evaluering af Studiepraktik 2013 Indhold Overordnede tal for Studiepraktik 2013... 3 Uddannelser... 3 Ansøgere... 3 Prioriteter... 3 Fordeling af pladser... 4 Endelig fordeling af pladser... 4 Et danmarkskort

Læs mere

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU)

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Tidspunkt Torsdag d. 4/10 2018 kl. 9-13 Sted SOPU, Milnersvej 40, Hillerød, lokale 6205 Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling

Læs mere

PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV FÅR JEG DEN RIGTIGE LØN? KAN JEG BLIVE FYRET? HVAD GØR JEG, HVIS JEG KOMMER TIL SKADE? HVILKE FORDELE FÅR JEG SOM MEDLEM? PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

Læs mere

Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og SOSUelever som består af 10 kursusdage.

Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og SOSUelever som består af 10 kursusdage. Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og SOSUelever som består af 10 kursusdage. På de næste sider ser du programmet for kurset, samt støttespørgsmål for

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Fra praksis: Annette Dippel Larsen, Birgitte Sandahl Bogner, Stefi Olesen, Susanne Pallesen, Anne-Marie Sørensen, Vera Larsen, Ruth Schriver Fra skolen:

Læs mere

Solide 3. pladser til elever fra Diakonissestiftelsens SOSU-skole på Frederiksberg ved regionsmesterskab i SOSU Skills 2016

Solide 3. pladser til elever fra Diakonissestiftelsens SOSU-skole på Frederiksberg ved regionsmesterskab i SOSU Skills 2016 Pressemeddelelse den 31/10 2016 Solide 3. pladser til elever fra Diakonissestiftelsens SOSU-skole på Frederiksberg ved regionsmesterskab i SOSU Skills 2016 Regionsmesterskabet i SOSU Skills 2016 er netop

Læs mere

Selvevaluering af Uddannelsesvejledningen

Selvevaluering af Uddannelsesvejledningen Selvevaluering af Uddannelsesvejledningen 1 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Side Metode og dataindsamling 3 Præsentation af resultaterne 4 Baggrundsvariabler 4 Information om svejlederen 4 - kort sammenfatning

Læs mere

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013. Køkken

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013. Køkken AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013 Køkken Præsentation af værkstedet Køkkenværkstedet er for de elever, der syntes det er spændende at lære at lave mad. Vi producerer morgenmad og middagsmad til skolens

Læs mere

Afbud: Helle Tiedemann, Mira Pavlovic, Omid Ghasem Azari og Kåre Harder Olesen

Afbud: Helle Tiedemann, Mira Pavlovic, Omid Ghasem Azari og Kåre Harder Olesen Referat af møde i 25. august 2005. Tilstede: Nimer Shama, Anders H. Petersen, Sadia Møller, Jette Garder, Marcus Kocak, Dzevdet Kazimi, Janne Jørgensen, Ena Juhl, Lolan Ottesen, Musse Sheikh Ahmed, Miasser

Læs mere

Særligt Tilrettelagt Uddannelse STU

Særligt Tilrettelagt Uddannelse STU Særligt Tilrettelagt Uddannelse STU Erkende Vælge Handle CSV Odense-Vestfyn-Brangstrup tilbyder den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU) til unge med særlige behov, der ikke har mulighed for at

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere