Flot, hurtig og intelligent!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Flot, hurtig og intelligent!"

Transkript

1 Flot, hurtig og intelligent!

2 Flot Hurtig Intelligent az Den målbevidste løsning

3 Flot Flot takket være design og kvalitet! kombinerer skønhed, dynamik og kraft til et overlegent totalkoncept. De skarpe linjer og former kombineret med avanceret teknik er helt overbevi sende. Den nye : en ny marksprøjte, et nyt formsprog, en ny præstationsklasse.

4 Flot Flot takket være design og kvalitet! Design+ for mere ergonomi og funktionalitet Et godt udseende genkendes ved første blik. Godt design viser sig dog ikke kun på overfl aden, men er også et spørgsmål om knowhow. En landbrugsmaskine er først fuldkommen, når den er konstrueret, så den kan betjenes nemt og præcist, opfylder høje kvalitetskrav og er ekstremt driftssikker. På den måde sikrer vi, at vores kunder har glæde af deres AMAZONE-maskiner i lang tid, og at de er sikret en høj brugtværdi. Det er design + fra AMAZONE. Formen følger funktionen: Tag beholderen som eksempel Den kompakte beholder af polyethylen er ekstra sikker og holdbar. Beholderen har helt glat inder- og yderside, meget lille underskæring og rundede hjørner, hvilket det hurtigt og nemt at rengøre beholderen både indvendigt og udvendigt. Vigtigt: Restmængderne minimeres takket være den specielle udformning. Det er ikke længere nødvendigt med forstyrrende støjdæmpende isolering takket være den optimerede koniske udformning. Væsken samler sig i midten af beholderen og falder til ro der, f.eks. når marksprøjten nedbremses. Resultatet er sikkerhed også ved høj kørehastighed. -beholderens nyudviklede form og den kompakte AMAZONE- sprøjtebom giver maskinen et lavt tyngdepunkt og yderst kompakte transportmål.

5 Hurtig Hurtig på gården! Minimal påfyldningstid Kraftig dobbeltpumpe er udstyret med et effektivt dobbeltpumpesystem med en pumpekapacitet på maks. 530 l/min. Den fulde pumpekapacitet kan også udnyttes, da der uden kompromisser er anvendt et 3 -system med ekstra stort sugefi lter. Effektivt, stort tilsætningskammer Et tilsætningskammer, der kan opløse alle tilsætningsstoffer. De tre ekstra dyser sørger for at opløse selv de mest problematiske granulater uden at systemet tilstoppes. Den automatiske rengøring og beholderrengøringen er enestående. Denne præstation er basis for rettidig udbringning af plantebeskyttelsesmidler!

6 Hurtig Hurtig på vejen! Koncentration på det væsentlige: med øjnene på vejen. Du kan koncentrere dig fuldt ud om kørslen. Oversigtsforholdende ved kørsel på gader og veje er fremragende. Hvis traktoren kan komme igennem, kan marksprøjten også. Ingen fremspringende dele, ingen skader på sprøjtebommen. 50 km/t er ikke noget problem! Ingen klapren! Hurtig kørsel uden transportskader! Fjederdæmpning Fjederstål Trækstangen er som standard udstyret med fjederdæmpning, hvilket minimerer overførslen af vandrette svingningsbevægelser til basismaskinen. Det er en stor fordel, når der køres hurtigt både på vejene og på marken. Sprøjtebommen ligger mere roligt. Sprøjtebommens udsving ved transport Stift ophæng Affjedret ophæng Det hele sidder perfekt: Sprøjtebommen sidder sikkert og uden frigang i transportpositionen. Stød absorberes både ved kørsel på marken og i transportposition gennem parallelogramophænget. Det er ren komfort, og det sikrer frem for alt sprøjtebommen en lang levetid. Tempo ikke stilstand. Hvad gør de andre? Se i bakspejlet!

7 Hurtig Hurtig på marken! Førhen var en tung sprøjtebom synonymt med, at sprøjtebommen lå godt. Takket være AMAZONEs profi lkonstruktion og et helt nyt materialekoncept kan vi reducere vægten uden at gå på kompromis med, om sprøjtebommen ligger godt. Og resultatet er, at AMAZONE-sprøjtebommen er den bedste i sin klasse. Det centrale pendulophæng og parallelogramføringen sørger for, at sprøjtebommen ligger perfekt også ved højere arbejdshastighed. Styring via akseltappen eller trækstangen: På den måde er det altid en fornøjelse at køre med denne marksprøjte. Styringen via akseltappen giver stor stabilitet og sørger for, at sprøjtebommen ligger ekstra roligt. Manøvredygtigheden er fremragende. Også med sammenklappet sprøjtebom er det muligt at følge køresporene helt nøjagtigt, så afgrøden skånes professionelt og uden kompromisser. Den alternative automatiske styring via trækstangen kører præcist i køresporene takket være TrailTron. Akselaffjedring for perfekt komfort på vej og mark. Den hydropneumatiske akselaffjedring giver optimal komfort, især under krævende betingelser og ved megen kørsel på gade og vej. Den patenterede vippestabilisator har også mange fordele sammenlignet med standardsystemerne, når du kører hurtigt gennem et sving og under krævende betingelser på marken. AMAZONE Altid på sporet!

8 Intelligent Intelligent AMAZONE-sprøjtebommen. En ide bliver til virkelighed. Mere end blot en hård kerne: Pladeprofil af højstyrkestål. Vedrørende materialet: Sprøjtebommen er blevet lettere, men er samtidig blevet mere effektiv. Intelligent letvægtskonstruktion betyder, at et materiale anvendes der, hvor det er fornuftigt: F.eks. aluminium til de vægtreducerede yderste udliggerarme, men ikke til sprøjtebommens kerne. Her skal der bruges højstyrkestål, så sprøjtebommen ikke bliver blød og elastisk. AMAZONE-sprøjtebommen, stabil med meget små udsving. Fjederskive Løs leddel Dobbeltkonisk excenterbolt Stiv leddel En ledforbindelse, der holder! Stål Aluminium Let og elastisk i udliggerarmene AMAZONEledforbindelsen uden teknisk frigang. Stål Aluminium Stabil og uelastisk på midten Resultatet: En avanceret og perfekt afstemt sprøjtebom. Superstabil, superlet og superhurtig. Vedligeholdelsesfri takket være de patenterede højstyrkebolte, der gennem de seneste årtier har bevist, at de er velegnede til maksimale standtider. Aluminium er ganske vist let, men også elastisk! Under de samme forudsætninger vil de vandrette svingninger i sprøjtebommen være tre gange større i en sprøjtebom i aluminium sammenlignet med en sprøjtebom i stål. Vedrørende forarbejdning: For at opnå den nødvendige korrosionsbestandighed er der anvendt hydrauliske skrueforbindelser af specialstål, moderne plastmaterialer og speciallakering af samme høje kvalitet som i bilindustrien. Denne perfekte blanding af materiale og forarbejdning sørger for, at sprøjtebommen ligger bedre, letter håndteringen og giver maskinen en længere levetid.

9 Intelligent Intelligent Intelligent sprøjtebomstyring Det skal klappe uden problemer! AMAZONE-sprøjtebommen er det perfekte valg til alle bedrifter takket være de intelligente klapsegmenter og de fl eksible muligheder for opdeling i delbredder. Profi-klapsystemet Fleksible klappositioner! Kun i venstre side eller højre side! Hurtig sammenklapning ved forhindringer. Enkel betjening med Profi -klapsystemet og AMATRON +. Sprøjtebom på skråninger Med reduceret arbejdsbredde Sprøjtebom men den ene side klappet ind; Profi I Sprøjtebom med vinkelposition i den ene side; Profi II Det kan ikke blive mere fleksibelt: sprøjtebompositioner med Profi-klapsystemet Distance Control Ultimativ komfort Den perfekte afl astning af føreren under krævende betingelser og på lange arbejdsdage. Ultralydsføler Vinkelføler 1 (måler vinklen mellem maskine og sprøjtebom) Vinkelføler 1 (måler vinklen mellem sprøjtebom og sprøjtebom) Ultralydsføler

10 Intelligent Intelligent Langt nemmere betjening. Mindre kan være mere værd. I forbindelse med udviklingen blev der lagt ekstra vægt på at gøre betjeningen central, overskuelig og ergonomisk korrekt med enkle sammenkoblinger og få fl ervejsventiler. Alle betjeningselementerne sidder forrest til venstre, direkte ved førersiden, og er placeret logisk og uden risiko for forvekslinger. Alle betjeningstrin er tydelige takket være de entydige håndtagstillinger. Det letter arbejdet! Trykcirkulationssystem (DUS) Med trykcirkulationssystemet DUS er der sprøjtemiddel i den ønskede koncentration ved samtlige dyser, når sprøjtearbejdet påbegyndes. Derved undgås uregelmæssige udsprøjtninger, når arbejdet påbegyndes. Når delbredden er aktiveret, cirkuleres sprøjtemidlet konstant. Derved undgås afl ejring af sprøjtemiddel i slanger, ventiler og dyser. DUS-systemet kræver ikke ekstra ventiler og er derfor meget brugervenligt. Deaktiveret delbreddeventil til beholderen Fra pumpen Reduktionsventil Kontraventil Strømmen af sprøjtemiddel føres af trykregulator til reduktionsventilen og strømmer med lavt tryk videre til drosselventilen. I denne ventil reduceres trykket næsten fuldstændigt. Sprøjtemidlet strømmer derefter i modsat retning gennem slangerne tilbage i beholderen. Sprøjtekapacitet Nyhed: Komfortpakken Fjernstyring af sprøjtemiddelkredsløbet via AMATRON + Automatisk påfyldning Automatisk, indstilling af omrøringskapaciteten afhængigt af påfyldningsniveau Udvendig rengøring: Omkobling til sugesiden til vask og rengøring af beholder og armaturer

11 Intelligent Intelligent AMATRON + Den indbyggede computerstyring. Computeren AMATRON + kan foretage fuldautomatisk regulering af den forprogrammerede udsprøjtningsmængde (l/ha). Der foretages hurtige og præcise mængdeændringer i procentvise trin, der kan programmeres på forhånd. Computeren omfatter jobstyring med 20 hukommelsespladser. Ekstra brugervenlig Denne moderne computer er ekstra brugervenlig takket være den overskuelige, enkle og logiske betjening. Armatur- og -sprøjtebomfunktionerne kan udløses med en hånd, mens den anden hånd bliver på rattet. Det ekstra komfortable multifunktionshåndtag (Joystick) bør altid være det primære valg, når sprøjtebom-, styre- og armaturfunktioner skal betjenes. Overblik med et øjekast. Der er monteret et ekstra stort, refl eksfrit display til overvågning af systemet. Computeren er meget kompakt og optager derfor kun lidt plads i traktorens førerhus. Alle maskiner taler samme sprog. Du kan også betjene både AMAZONE-spredere og såmaskiner med den samme AMATRON + -computer. Moderne og fremtidssikret. AMATRON + er forberedt til ISOBUS og har et serielt interface til tilslutning af GPS-terminal og moderne sensorsystemer. AMATRON + understøtter ASD (automatisk dokumentationssystem) Vejen til enkel dokumentation og effektiv bedriftsstyring. Med AMATRON + kan du køre mere afslappet.

12 Indret din helt personlige : Vælg den størrelse og det udstyr, der passer til dine behov. 3 størrelser 3200 Beholderindhold 3200 l 4200 Beholderindhold 4200 l 5200 Beholderindhold 5200 l 2 sprøjtebomme med Super-S-sprøjtebom Arbejdsbredde 15 til 28 m Transportbredde 2,40 m med Super-L-sprøjtebom Arbejdsbredde 24 til 36 m Transportbredde 2,60 m 1 Ide: Kompromisløs kvalitet Du kan selv vælge! Rekvirer vores store katalog.

13 AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG Postfach 51 D Hasbergen-Gaste Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) BRØNS MASKINFORRETNING Aps Tingvej Skærbæk Tel: / Fax: bmf@bmf-amazone.dk MI 1267 / S 243 (DK) Printed in Germany amazone@amazone.de

En ny dimension inden for plantebeskyttelsesteknikken Hurtig Flot Intelligent

En ny dimension inden for plantebeskyttelsesteknikken Hurtig Flot Intelligent UX 11200 UX 11200 1 En ny dimension inden for plantebeskyttelsesteknikken Hurtig Flot Intelligent AMAZONE-fabrikken udvider sit brede sortiment af udstyr til plantebeskyttelse med en ny model i UX-serien.

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Den nye dimension. Forspring gennem design, innovation og pålidelighed! INDHOLDSFORTEGNELSE. Marksprøjter UF 901 / UF 1201 / UF 1501 / UF1801

Den nye dimension. Forspring gennem design, innovation og pålidelighed! INDHOLDSFORTEGNELSE. Marksprøjter UF 901 / UF 1201 / UF 1501 / UF1801 UF 1 Den nye dimension Forspring gennem design, innovation og pålidelighed! Marksprøjter UF 901 / UF 1201 / UF 1501 / UF1801 Stor beholdervolumen: 900, 1200, 1500 eller 1800 liter Lille og stor arbejdsbredde:

Læs mere

UX Special/Super U Special Special U Super Super

UX Special/Super U Special Special U Super Super UX Special UX Super 1 Det første indtryk fortæller alt! Toppen af sprøjteteknik Den slagkraftige, kompakte bugserede sprøjte med lav vægt og lavt placeret tyngdepunkt, som du kører hurtigt og sikkert med

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Viega Combi PB. Nemt og sikkert.

Viega Combi PB. Nemt og sikkert. Viega Combi PB Nemt og sikkert. Viega Combi PB med fleksible PB rør og koblingsdåse til indbygning. Hurtig montage og optimeret strømningshastighed. Det nye Viega Combi PB brugervenligt, økonomisk og fleksibelt.

Læs mere

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne NEPTUNE & 7 3 Hvis man har en rengøringsopgave, der kræver stor ydeevne, effektivitet og driftssikkerhed, er svaret. & 7 TIL DE MEST KRÆVENDE

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

EMC: Formlen til større doseringspræcision

EMC: Formlen til større doseringspræcision Arbejdsbredde 18 til 50 m EMC: Formlen til større doseringspræcision Innovation for maksimal præcision H-Drive: hydraulisk træk af spredeskiver ISOBUS-styring med CCI-, John Deere- og Müller-terminaler

Læs mere

Nilfisk-ALTO POSEIDON 5 HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne

Nilfisk-ALTO POSEIDON 5 HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne Nilfisk-ALTO POSEIDON HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne Ny POSEIDON -serie førsteklasses højtryksrenser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten Med mere end 0 års

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Moderne planteavl kræver effektive løsninger

Moderne planteavl kræver effektive løsninger Arbejdsbredde 10 til 18 m Moderne planteavl kræver effektive løsninger MDS viser sine styrker i det daglige arbejde Uanset om det er almindelig planteavl med plejesporsystemer op til 18 m eller specialdyrkninger,

Læs mere

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige.

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige. BYGGERI/METAL Lige så stærke, som de er hurtige. De ny 12 V akku-skruemaskiner: optimale drejningsmomenter og høje omdrejningstal for perfekte bore- og skrueresultater. NYHED FEIN 12 V De nye 12 V akku-skruemaskiner

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning BRUSEPLEJEBRIKSE Den fleksible løsning Bruseplejebrikse serie 3000-2000 - 1000 Pressalit Care tilbyder et bredt program af faste og fleksible bruseplejebrikse i høj kvalitet. De er designet til at yde

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 13131 15131 100 % HYDRAULISK TRUKKET RIVE GA GA 13131 og 15131 rotorriverne er ikke blot synonym med en stor arbejdskapacitet,

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

Det fleksible transportredskab

Det fleksible transportredskab Det fleksible transportredskab Transportproblemer løst med omtanke C www.aat-online.de Transport ad trapper er blandt de vanskeligste opgaver. I den daglige omgang med last der er betydelig større end

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED.

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED. BYGGERI Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED 12 V og 18 V Gennemprøvet teknik, ny styrke: Den batteridrevne FEIN MultiMaster.

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400

Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400 Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400 DeLaval foderstation sammen med Feed First koncept Du forventer, at dine malkekøer skal producere stadig større mælkemængder.

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER

LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER 2 I 3 VANDTÆTTE LØSNINGER FRA SPECIALISTER FRA FLENSBORG Produktlinien elephant er en arbejdshest til alle opgaver De profiterer

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

signa base www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

signa base www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri signa base DEN NYE DIMENSION INDEN FOR INSTALLATIONSKANALER ENKELT. OVERRASKENDE. ANDERLEDES. www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri ENKELT. OVERRASKENDE. ANDERLEDES. Enkel at montere SIGNA BASE

Læs mere

UG Special / Super. UG Special UG Super

UG Special / Super. UG Special UG Super UG Special UG Super Anbring sporene i den rigtige stilling! Indholdsfortegnelse UG præsenteres s. 2/3 Chassis s. 4 Trækstang s. 5 Opbygning, pumper s. 6/7 Anvendelsesteknik s. 8 Fremad med AMAZONE-ideer

Læs mere

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE EFFEKTIV - PÅLIDELIG - HOLDBAR BECXMACHINES.COM Denne brochure gælder med forbehold for eventuelle trykfejl. 2 IDE Et godt produkt tager udgangspunkt

Læs mere

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R EUROMIX II - SPH Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R Kuhn mixervogne med vandrette snegle Det er af afgørende betydning

Læs mere

Effektive fremtidsorienterede løsninger

Effektive fremtidsorienterede løsninger [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] Lavtemperaturkedler i støbejern Logano G115 Logano G215 [ Buderus ] Effektive fremtidsorienterede løsninger Varme er vort element Langtidsholdbare løsninger: Logano G115 og Logano

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

! Beskytter effektivt højtrykspumper mod forurening! Nem at fjerne ude fra. 1 Indbygget slangerulle. 4 Kompakt design

! Beskytter effektivt højtrykspumper mod forurening! Nem at fjerne ude fra. 1 Indbygget slangerulle. 4 Kompakt design HDS 5/11 UX Hedvandsrenser, begyndermodel, til konkurrencedygtig pris. Innovativt, opretstående design sikrer god manøvredygtighed og ergonomisk håndtering. Meget brugervenlig takket være enknapsbetjening

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

Udstyr. Pakkeløsninger til vask og desinfektion af medicinsk udstyr i en KEN IWD 2311 / 2314

Udstyr. Pakkeløsninger til vask og desinfektion af medicinsk udstyr i en KEN IWD 2311 / 2314 Udstyr Pakkeløsninger til vask og desinfektion af medicinsk udstyr i en KEN IWD 2311 / 2314 Fleksible pakkeløsninger Optimal materiale kvalitet Øget patientsikkerhed Mere information på: www.ken.dk Kombinerede

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Den bedste dyksav vi nogensinde har bygget nu med batteri. Akku dyksav TSC 55

Den bedste dyksav vi nogensinde har bygget nu med batteri. Akku dyksav TSC 55 Den bedste dyksav vi nogensinde har bygget nu med batteri. Akku dyksav TSC 55 Et nyt kapitel for dyksave: den nye TSC 55 med dobbeltbatterikoncept Den nye akku dyksav TSC 55 udviklet på basis af TS 55

Læs mere

netop hvad du har brug for

netop hvad du har brug for JUNIOR Til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Planterne vokser bedre og arbejdsbetingelserne ved såbedstilberedning

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Vand strømmer, dyse åbnet. Særtryk. fra hæfte 9/2014. Postboks 40 05 80 80705 München Tlf. +49(0)89-12705-276 reddlz@dlv.de www.dlz-agrarmagazin.

Vand strømmer, dyse åbnet. Særtryk. fra hæfte 9/2014. Postboks 40 05 80 80705 München Tlf. +49(0)89-12705-276 reddlz@dlv.de www.dlz-agrarmagazin. Særtryk fra hæfte 9/2014 Postboks 40 05 80 80705 München Tlf. +49(0)89-12705-276 reddlz@dlv.de www.dlz-agrarmagazin.de Vand strømmer, dyse åbnet præsenteret af: Technik Teknik John Deere M740i blev i vores

Læs mere

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Samme dimensioner som en model, der betjenes ved,

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

VALUE funktionelle løsninger til badeværelset

VALUE funktionelle løsninger til badeværelset VALUE funktionelle løsninger til badeværelset VALUE Funktionelle hjælpemidler til en tryg hverdag. VALUE-serien betyder et rart og sikkert miljø for dem, der har behov for lidt ekstra hjælp til de daglige

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov Smarter Thinking - Smarter Solutions Grovopvasker Flexibel løsning til ethvert behov Generel Funktion Unikt JEROS Unikt Hygiejne Med de stigende krav til hygiejne og veterinærkontrol i levnedsmiddelindustrien

Læs mere

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele:

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Vector Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Optimal ydelse non-stop 4 rækket stubharve til øverlig samt dybde harvning. En optimal opblanding af jord og halm Med Topmix

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet

Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet BLANCO XL-køkkenvaske www.blanco.dk Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet Scan og se en video fra a+n showroom andersen & nielsen as Meterbuen 2 4 DK-2740 Skovlunde Tlf.: 36 41 02 00 Besøg www.blanco.dk

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Samtlige funktioner på ét blik. Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug

Samtlige funktioner på ét blik. Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug Cenius den nye generation af liftophængte jordbearbejdningsredskaber! Cenius-grubberen til reduceret jordbearbejdning...

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X Translyft SUPERLAV løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X NYHED Ekstra løftehøjde Med de nyudviklede superlave TUB 1000 X og TCB 1000 X har Translyft sat ny standard for løftehøjden på de superlave

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

PORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER. tormatic. tormatic GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER. Din tormatic forhandler

PORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER. tormatic. tormatic GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER. Din tormatic forhandler . novoferm group GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER PORTMOTORER Din forhandler. novoferm group WN 020 564 08/2006 www..de Kvaliteten af vores produkter

Læs mere

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport Aflastningen til Deres personale Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport s-max c-max U2 SDM7 www.aat-online.de s-max 160 kg Utila ALS 300 Ved sygetransport sker det ofte at patienten skal

Læs mere

Sådan vokser dine kulturer til nye højder Moderne gødskningsteknik som garant for et højt udbytte

Sådan vokser dine kulturer til nye højder Moderne gødskningsteknik som garant for et højt udbytte ZG-B 1 Sådan vokser dine kulturer til nye højder Moderne gødskningsteknik som garant for et højt udbytte Markplanternes uforstyrrede vækst er den vigtigste forudsætning for et godt udbytte. Ikke to marker

Læs mere

Faber markiser. et luksusliv i skyggen

Faber markiser. et luksusliv i skyggen Faber markiser et luksusliv i skyggen Et luksusliv i skyggen Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Kyndestoft Demeter 836

Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Fremtidens landbrugsmaskiner Dette er standard på sprøjterne fra Kyndestoft: Stort suge filter, Trykfilter, sikkerhedsfilter og liniefiltre Led lys baglygter og sidemarkering

Læs mere

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill: Perfekt placering af frøene ved høj hastig u-drill sætter nye standarder Med u-drill har Kverneland lanceret en pålidelig

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Vibrationsdæmpere til industrien

Vibrationsdæmpere til industrien Vibrationsdæmpere til industrien Ellegaard Teknik ApS lagerfører et bredt sortiment af viberationsdæmpere 8020 8020 - Buffere - Taljebuffer - Sugefod - Maskinsko - Ringbuffer - Skinner - Krananslagsbuffer

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold

GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold Til din oplysning Nu blænder JO-EL op for en ny arbejdslampe i Goliath-serien. Goliath 250-serien leverer lys i særklasse, den er robust, sikker, økonomisk

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG DORMI trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG Kategori 1-3 DORMI Dyna-Form TM Mercury DORMILET Dyna-Form TM Mercury er en kvalitets skummadras, med høj komfort og effektiv trykfordeling. DORMILET

Læs mere

RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN

RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN RONDA 200 RONDA 200 når livet er for kort til hobbystøvsugere Normen EN 60335-2-2-1995 einschl. A1: 1998 sowie für das Aufsaugen von gesundheitsgefährdendem einschl.

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere