Lejekontrakt vedrørende dele af Kongsholmcenteret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lejekontrakt vedrørende dele af Kongsholmcenteret"

Transkript

1 Lejekontrakt vedrørende dele af Kongsholmcenteret Albertslund Kommune Rådhuset 2620 Albertslund (herefter kaldet udlejer) og Gate 21 Vognporten Albertslund (herefter kaldet lejer) indgår hermed følgende lejekontrakt: A. Det lejede 1 Det lejedes beliggenhed og afgrænsning 1.1 Lejemålet omfatter lokaler beliggende i Kongsholmcenteret, Liljens Kvt. 2, 2620 Albertslund. 1.2 De lejede lokaler omfatter kontorlokalerne og et enkelt kælderlokale. Arealet udgør følgende bruttoareal: m2 kontor og 1 kælderlokale på 173 m Lejemålets udformning fremgår af den som bilag 1 vedlagte tegning. 1.4 Lejemålets postadresse er Linjens Kvt. 2, 2620 Albertslund. Udlejer er, medmindre der modtages anden skriftlig besked fra lejer, berettiget til at anvende lejemålets adresse som adresse for al skriftlig henvendelse til lejer vedrørende lejemålet. 2 Anvendelse 2.1. Det lejede må alene anvendes kontor og administration. Lejer må ikke uden udlejers skriftlige samtykke anvende det lejede til andre formål En anvendelse i strid med punkt 2.1 er væsentlig misligholdelse, og berettiger bl.a. udlejer til at ophæve lejemålet efter erhvervslejelovens 69.

2 2.3. Det lejede er ikke omfattet af erhvervslejelovens 62 om erhvervsbeskyttede lejemål. 3 Skiltning m.v Skiltning eller udvendig reklame skal godkendes skriftligt af udlejer inden arbejdet med opsætning af denne påbegyndes. Det forudsættes endvidere, at bygningsmyndigheden giver sin godkendelse Anbringelse af antenner, installationer m.v. uden for virksomhedens facade må kun ske efter udlejers skriftlige samtykke. Tilladelsen kan til enhver tid tilbagekaldes. Det forudsættes endvidere, at bygningsmyndigheden giver sin godkendelse Det i punkt 3.1 og 3.2. omfattede opsættes for lejers egen regning og risiko Ved misligholdelse af punkt 3.1. og 3.2. er udlejer berettiget til for lejers regning at fjerne skiltning m.v. og foretage reetablering. 4 Fællesarealer 4.1. Lejer skal sørge for at der er god orden på fællesarealerne, og at lejemålet i det hele forvaltes på en sådan måde, at udlejers eller øvrige lejeres interesser ikke krænkes Opbevaring, opstilling m.v. på fællesarealerne er ikke tilladt uden udlejers skriftlige accept, og fjernes uden varsel på for lejers regning Det er ikke tilladt at ryge på fællesarealerne eller uden for virksomhedens facader i øvrigt Udlejer kan til enhver tid udfærdige ordensregulativer, som lejer og andre der af lejer gives adgang til lejemålet er forpligtede til at overholde. B. Lejeaftalens ikrafttræden 5 Lejeperiodens begyndelse 5.1 Lejemålet påbegyndelse er aftalt til tidspunktet for bygningens færdiggørelse, hvilket forventes at være 1. februar Hvis lejemålet overleveres til lejer før den 1. februar 2017, overgår risikoen for det lejede

3 til lejer, ved den fysiske overtagelse. 5.3 Hvis lejemålet påbegyndes efter den 1. februar 2017, der skal betales leje og øvrige ydelser, jf , fra den faktiske overlevering. Risikoen for det lejede, jf. 27, overgår også til lejer fra den faktiske overlevering. Lejer er ikke berettiget til at ophæve lejemålet ved forsinkelse med overleveringen, medmindre forsinkelsen er på 6 måneder eller mere. 6 Overlevering af lejemålet 6.1 Lejemålet afleveres nyistandsat på det i 9 nævnte tidspunkt. Der afholdes på dette tidspunkt en afleveringsforretning med deltagelse af både lejer og udlejer. Lejer skal inden 14 dage efter denne skriftligt give besked om eventuelle mangler ved det lejede til udlejer. 6.2 Fejl og mangler, der ikke er påtalt som nævnt i 6.1. kan ikke senere påberåbes af lejer. Det gælder dog ikke skjulte fejl og mangler ved installationer og den udvendige vedligeholdelse. 6.3 Mindre væsentlige mangler ved det lejede, der ikke hindrer lejers egen indretning, udskyder ikke ikrafttrædelsestidspunktet, og berettiger ikke lejer til afslag i lejen. 6.4 Lejer er forpligtet til at tåle almindelige gener ved udlejers afhjælpningsarbejder Efter overleveringen forestår lejer selv for egen regning indretning m.v. i lejemålet. Samtlige omkostninger herved afholdes af lejer, og lejer er pligtig til at friholde udlejer for omkostninger, der skyldes påbud fra offentlige myndigheder på grund af lejers indretning. 6.6 Lejer er pligtig til at tilmelde sig som bruger overfor relevante forsyningsværker fra tidspunktet for lejers overtagelse af lejemålet. C. Lejen og øvrige omkostninger 7 Årlig leje m.v. Den årlige ydelse består af: 7.1 En grundleje på 700 kr. pr. m2 7.2 En grundleje for kælder lokaler på 250 kr. pr. m2 7.2 En forholdsmæssig andel af det særlige regnskab efter Den årlige leje udgør herefter i alt: kr.

4 7. 4 Alle ydelser i henhold til nærværende lejekontrakt, herunder forbrugs- og driftsomkostninger m.v. samt udlejers omkostninger ved tvangsforfølgelse af restancer, er pligtige pengeydelser således, at lejers undladelse efter påkrav fra udlejer af betaling af disse beløb medfører, at udlejer kan hæve lejeaftalen i overensstemmelse med Erhvervslejeloven. 8 Lejeregulering efter nettoprisindekset Uanset uopsigeligheden bliver grundlejen reguleret med virkning fra den 1. januar hvert år med den procentvise stigning i nettoprisindekset. Første gang januar Reguleringen sker pga. den umiddelbart før reguleringstidspunktet gældende årlige grundleje. Det bemærkes, at lejen ikke på noget tidspunkt kan blive lavere end startlejen med tillæg af evt. lovlige lejeforhøjelser. I tilfælde af at grundlaget for fastsættelsen af det i denne paragraf anførte prisindeks måtte blive ændret, eller det måtte blive erstattet af et andet kriterium til konstatering af bevægelserne i prisniveauet, skal det således ændrede prisindeks eller det nye kriterium være gældende ved den fremtidige regulering af lejen. 9 Lejeforhøjelse efter gældende lovgivning Uanset uopsigeligheden, nettoprisindekseringen og anden særlig regulering kan udlejer kræve at lejen reguleres iht. den til enhver tid gældende lejelovgivning, herunder til markedsleje, jf. Erhvervslejelovens 13. Erhvervslejelovens 13, stk. 4 skal ikke gælde for lejemålet, og regulering til markedslejen skal gennemføres fuldt ud på det varslede ikræfttrædelsestidspunkt uden fordeling af reguleringen over fire år. Uanset uopsigeligheden, nettoprisindekseringen og anden særlig regulering kan udlejer ligeledes regulere lejen som følge af forbedringer, jf. Erhvervslejelovens [xx] eller som følge af ændringer i skatter og afgifter, jf. Erhvervslejelovens [xx] medmindre skatter og afgifter betales af lejer over lejen. Hvis den årlige leje reguleres som følge af forbedringer, indeksering eller lovændringer, skal den i nærværende kontrakts 11 nævnte regulering fortsætte på det nye grundlag. 10 Depositum Der betales et depositum svarende til 3 måneders leje, og depositum skal til enhver tid reguleres, således at der modsvarer 3 måneders leje. Depositum tillægges ikke moms.

5 11 Skatter og afgifter Ved ændringer i ejendommens skatter og afgifter af enhver art vedrørende ejendommen, som ikke opgøres særskilt efter 15, har udlejer ret til at regulere lejen i henhold til Erhvervslejeloven. Ejendommens skatter og afgifter omfatter p.t. grundskyld, dækningsafgift, renovationsafgifter og vand- og vandafledningsafgifter, men evt. nye fremtidige skatter og afgifter herunder præmier, bidrag til vej, parkeringsanlæg, kloak, vandlednings- og andre ledningsanlæg, såvel anlægs- og vedligeholdelses- og rensningsbidrag, og alt hvad enten ydelsen skal erlægges til det offentlige eller private, vil også blive omfattet af reguleringsgrundlaget. Fordeling og varsling af sådanne lejeændringer foretages efter Erhvervslejeloven. Lejeforhøjelser eller nedsættelser vil ske pga. såvel statsændringer som forbrugsændringer. Tilsvarende gælder for enhver udgift, der pålægges ejendommen af det offentlige til specielle formål, fx. Forsikringsbidrag til brandvæsen, civilforsvar, o.l. eller til opfyldelse af myndighedernes krav om indretning af beskyttelsesrum, anskaffelser af materiel m.v. Ejendommens skatter og afgifter for år 2017 er indeholdt i den årlige leje, jf. 10. Næste regulering af skatter og afgifter finder sted pr. 1. januar 2018, med lejers andel af ændringen i 2018 ift Ovennævnte gælder uanset at der i øvrigt er uopsigelighed. 12 Varme, vand, elektricitet m.v Udlejer forsyner det lejede samt fællesarealer med varme, varmt vand, ventilationsluft, elektricitet og eventuel køling, idet lejer herfor betaler lejemålets forholdsmæssige andel af udgifter til driften af varmeanlæg og/eller eventuelt ventilationsanlæg og køleanlæg herunder: 12.2 Brændselsudgifter, strøm til anlæggene, samt løn til varmemester/maskinmester, udgifter til reparation og vedligeholdelse af anlæggene, herunder fyr, pumper, radiatorer, ventilationskanaler, eventuelt fælles køleanlæg m.v., reparation af automatik og termostater m.v. samt anskaffelse og fornyelse af håndværktøj Omkostninger ved administration og udfærdigelse af regnskabet efter 12.1 og 12.2

6 13 Særlige ydelser Hvis driften af lejers virksomhed foranlediger en ekstraordinær forhøjelse af forsikringspræmier eller afgifter til det offentlige, er lejer pligtig til at afholde disse ekstraordinære udgifter alene. Hvis udlejer skønner, at lejers virksomhed har et forbrug ud over det sædvanlige af vand, el til udvendigskiltning, varme el. lign., kan der når som helst under lejemålets løbetid forlanges installeret særlige målere, der betales af lejer, sådan at lejers forbrug kan afregnes ift. disse målere, eller pålægges lejer en forholdsmæssig større betaling vedrørende forbrug eller lignende. Præmie for glasforsikring afregnes overfor udlejer, der tegner glasforsikring. Præmie betales af lejer til udlejer efter påkrav. Lejer bekoster selv fjernelse af affald, herunder tom emballage fra de lejede lokaler. Lejer er pligtig til at deltage i en eventuel af udlejer fastlagt foranstaltning til fælles bortfjernelse af affald og tom emballage. Udgiftsfordelingen bestemmes endeligt af udlejer. Lejer drager selv omsorg for vareindlevering. Vare og øvrige effekter m.v. må aldrig stå uden for det lejede, men skal straks ind i lejemålet. Hvis udlejer etablerer fælles vareindlevering, er lejer, hvis lejer deltager i denne, forpligtet til at betale sin andel af udgifterne hertil efter nærmere bestemmelse. 14 Moms Udlejer er ikke registreret for moms Som følge heraf tillægges årsleje, varme, og andre ydelser iht. lejekontrakten, herunder fremtidige lovgivningsmæssige ydelser i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler, ikke moms. Udlejer er berettiget til på et hvilket som helst tidspunkt at af/-tilmelde moms. D. Vedligeholdelse og ændring af det lejede 15 Udlejers vedligeholdelse Udlejer foretager sædvanlig udvendig vedligeholdelse. Udgiften hertil afholdes af udlejer og indgår ikke i fællesomkostningsregnskabet, jf. 12.

7 Lejer kan ikke kræve afslag i lejen eller erstatning for den tid, som vedligeholdelses-, reparations- eller ombygningsarbejdet tager. 16 Lejers vedligeholdelse Vedligeholdelse og fornyelse af alle lejemålets indvendige dele påhviler lejer. Lejers vedligeholdelsespligt omfatter herunder fornyelse af maling, vægbeklædning, hvidtning, gulvbelægning m.v., vedligeholdelse og udskiftning af låse, nøgler, rensning af vandlåse med afløb fra vask og WC samt rensning, vedligeholdelse og fornyelse af alle installationer, installeret til brug for lejemålet. Udlejer kan forlange, at lejer lader de lejer påhvilende vedligeholdelses- og istandsættelsesarbejder udfører straks, når manglen er konstateret. Opfylder lejer ikke, uden ugrundet ophold, et lejer påhvilende vedligeholdelses- eller fornyelsesarbejde efter at være skriftligt opfordret dertil af udlejer, kan udlejer lade arbejdet udfører for lejers regning. 17 Udlejers adgang til det lejede Lejer er pligtig til at give udlejer og dennes repræsentant eller håndværkere adgang til det lejede, hvis der skal laves tilsyn eller reparationer. 18 Lejers forandring eller ombygning af det lejede Eventuel ombygning, installation, istandsættelse eller indretning, der måtte blive forlangt af offentlige myndigheder, som vilkår for den virksomhed, der udøves af lejer, foretages af lejer for egen regning. Det gælder uanset om kravene fremsættes ved lejeaftalens begyndelse eller på et senere tidspunkt. Lejer har kun ret til at foretage installationer eller ombygninger med skriftligt samtykke fra udlejer, og i det omfang lejer har ret dertil efter lovregler, der ikke kan fraviges. Hvis udlejer giver samtykke, skal arbejdet udføres af autoriserede håndværkere, i overensstemmelse med offentlige forskrifter, god byggeskik og udlejers anvisninger samt pga. et sædvanligt projekt, der på forhånd skal godkendes af udlejer. Lejer er forpligtet til efter påkrav at stille garanti eller anden betryggende sikkerhed for fuldførelsen af arbejdet, for lejers erstatningsansvar for evt. skade på udlejer eller tredjemands ejendom og person samt for lejers reetableringsforpligtelse. Sikkerheden an kræves reguleret årligt efter nettoprisindekset.

8 Lejer har reetableringspligt, medmindre dette krav skriftligt er frafaldet af udlejer. 19 Udlejers forandring eller ombygning af det lejede Udlejer har ret til med 8 ugers varsel at foretage ændringer af bygnings- eller installationsmæssig karakter, hvis udlejer skønner at disse er hensigtsmæssige af hensyn til de krav der til enhver tid måtte stilles til et center af den omhandlede karakter. Udlejer kan dog altid uden varsel foretage uopsættelige reparationer Uden for lejemålet kan udlejer til enhver tid foretage ændringer af enhver art, såvel væsentlige som uvæsentlige med respekt af erhvervslejeloven. Udlejer er ved arbejder forpligtet til at udvise størst mulig hensyn til lejers drift og påfører lejer mindst mulig gene og ulempe samt fremme arbejdet mest muligt. Lejer er ikke berettiget til afslag i lejen eller erstatning som følge af udlejers arbejder. E. Overdragelse af det lejede 20 Fremleje Lejer har ikke ret til fremleje, bortforpagtning eller franchising. 21 Afståelse Lejer har ikke ret til afståelse af lejemålet. 22 Ændring af lejers ejerforhold Ejerskifte af en, efter udlejers bedømmelse, bestemmende ejerandel i lejers virksomhed anses afståelse, jf. 21. Lejer er inden sådan en afståelse forpligtet til at anmode om udlejers godkendelse, jf Pantsætning Lejer er ikke berettiget til at pantsætte sine lejerettigheder.

9 24 Stempel 25 Tinglysning Tinglysning af lejekontrakten kan kun finde sted efter at udlejer er blevet orienteret og på betingelse af at lejekontrakten respekterer nuværende og fremtidige pantsætninger og tinglysninger af servitutstiftende dokumenter, såvel med som uden pant i ejendommen. Ved lejemålets ophør er lejer forpligtet til at aflyse kontrakten. Hvis dette ikke sker senest 14. dage efter lejemålets ophør, er udlejer berettiget til at foretage aflysning for lejers regning. F. Lejeaftalens ophør 26 Opsigelse Lejemålet er tidsubegrænset og er uopsigeligt de første 3 år, herefter kan lejemålet opsiges med 1 års varsel Lejer har ikke ret til erstatning ved opsigelse elleranden ophør af lejemålet, jf. Erhvervslejelovens Fraflytning 26.1 Ved lejemålets ophør, jf. 10, skal det lejede senest kl være fraflyttet i ryddet og rengjort stand, samt nyistandsat som nævnt i 9 samt med nøgler og eventuelle andre adgangs- og betjeningsremedier overleveret til udlejer De på ejendommen opførte bygninger og disses mur- og naglefaste tilbehør og installationer af enhver art forbliver udlejers ejendom Lejer har pligt til at fjerne alt løsøre, inventar, skiltning samt tekniske installationer bekostet af lejer og som ikke hører til ejendommen. Lejer er i denne forbindelse forpligtet til at bringe det lejede tilbage til dets oprindelige stand Ændringer af lejemålets indretning skal tilbageføres sådan at det lejede fremtræder som det blev indrettet ved lejemålets begyndelse. Det gælder også ændringer som er godkendt af udlejer, medmindre udlejer skriftligt og udtrykkeligt har frafaldet dette Inden lejemålets ophør, men dog tidligst 1 måned før, skal der foretages en besigtigelse af dette, hvor såvel lejer som udlejer er repræsenteret. Tidspunktet for denne fastsættes af udlejer og meddeles lejer med mindst 14 dages varsel.

10 Ved besigtigelsen konstateres evt. mangler samt omfanget i øvrigt af istandsættelsen, for hvilke lejer bærer omkostningerne. Lejer er efter besigtigelsen afskåret fra at foretage afhjælpning af mangler, med mindre andet er skriftligt aftalt med udlejer. Lejer er forpligtet til at sikre, at løsøre og installationer tilhørende lejer ikke forhindrer en besigtigelse Udlejer fastsætter efter lejers fraflytning tidspunktet for et flyttesyn, med henblik på konstatering af eventuelle yderligere mangler, der ikke var tilstede eller synbare ved besigtigelsen nævnt i punkt 11.5 Anslåede omkostninger af mangler og nødvendig istandsættelse opgøres specificeret af udlejer og afkræves lejer med betalingsfrist på 1 måned. Erhvervslejelovens 74, stk. 2 finder ikke anvendelse 26.7 Udlejer kan kræve betaling af leje og andre ydelser efter lejekontrakten for den periode, der forventes af medgå til afhjælpning og istandsættelse Lejer er forpligtet til at give udlejer fornøden adgang til det lejede med henblik på dettes fremvisning som led i udlejers bestræbelser på genudlejning eller anden overdragelse Hvis lejer inden 14 dage efter modtagelsen af udlejers krav, skriftligt meddeler udlejer, at lejer ikke er enig i omfanget af de af udlejer konstaterede mangler eller det af udlejer konstaterede behov for istandsættelse, afgøres uenigheden som nævnt i Udlejers ansvar G. Ansvar og forsikring Udlejer er alene ansvarlig overfor lejer, hvis udlejer har påført lejer økonomisk tab ved forsæt eller grov uagtsomhed. Erstatningsansvaret omfatter ikke lejers driftstab og løsøre. Udlejers ansvar omfatter ikke tab i forbindelse med evakueringsøvelser, evakuering eller fejlalarmer. 29 Lejers ansvar og forsikring Lejer er overfor udlejer erstatningsansvarlig for ethvert økonomisk tab, som udlejer påføres som følge af lejemålets anvendelse. Lejer er opfordret til at tegne forsikring mod tab, der ikke er omfattet af udlejers erstatningspligt, herunder driftstab.

11 H. Afsluttende bestemmelser 30 Tvister Enhver tvist eller uoverensstemmelse, som måtte opstå i forbindelse med nærværende aftale, skal søges løst ved mediation gennem Mediationsinstituttet ( og skal finde sted i overensstemmelse med de til enhver tid gældende Regler for behandling af sager ved Mediationsinstituttet. Når en tvist efter en eller flere parters opfattelse er opstået mellem parterne, er hver af parterne berettiget til at indgive begæring til Mediationsinstituttet om påbegyndelse af mediation. Mediationen indebærer ikke afkald på at bruge retsmidler som arrest og fogedforbud og er ikke til hinder for, at en part anlægger en retssag ved domstolene i overensstemmelse med det anførte nedenfor, eller indleder andre retslige skridt i anledning af den opståede tvist for at undgå retsfortabende passivitet eller forældelse. Hvis tvisten ikke løses ved gennemført mediation, er hver af parterne berettiget til at kræve tvisten afgjort ved boligretten. Lejer den Udlejer den

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede)

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Dato: Lejemåls nr. LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Mellem Og som udlejer som lejer Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede)

Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede) Slettet: Dato: 17. august 2000 Side 1 af 10 Mellem Og som udlejer som lejer LEJEKONTRAKT Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede) Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse

Læs mere

TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt)

TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt) Parterne TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt) Denne erhvervslejekontrakt indgås herved mellem Udlejer Furesø Kommune Cvr.nr. 29 18 83 27 Stiager 2 3500 Værløse (Kontaktperson:

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

Forslag til lejekontrakt

Forslag til lejekontrakt Forslag til lejekontrakt Parterne Denne lejekontrakt indgås mellem: Udlejer: Navn: Adresse: CVR.nr.: Herefter kaldet udlejer. og Lejer: Navn: Adresse: Evt. CVR.nr.: Herefter kaldet lejer. 1 Det lejede

Læs mere

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer Bilag 6 - Ejendomme Aftale om anvendelse af bygninger og/eller ejendomsareal til opsætning af reklame og reklamebærende udstyr Nærværende aftale er ikke omfattet af lejelovgivningen. PARTERNE OG DET LEJEDE:

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) Og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem Lejekontrakt mellem Kolding Kommune og Kolding Modeljernbaneklub Mellem Kolding Kommune Senior-, Sundhed- og Fritidsforvaltningen Fritid og Idræt 6000 Kolding (i det følgende kaldet udlejer) og Kolding

Læs mere

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund)

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Bilag 9 til udbudsvilkår Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Kontraktnr: [??] Lejer: [??] Udlejer: Styrelsen for Slotte & Kulturejendomme (SLKE) HC. Andersens Boulevard 2 1553

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T KONTOR, LAGER OG PRODUKTION (Ikke-erhvervsbeskyttede) Parterne Baggrund og formål 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje og afståelse

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. J. nr. 02-11575/lmj. Mellem undertegnede. NES Nordsjællands Entreprenør Service A/S Undalsvej 3 3300 Frederiksværk som udlejer

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. J. nr. 02-11575/lmj. Mellem undertegnede. NES Nordsjællands Entreprenør Service A/S Undalsvej 3 3300 Frederiksværk som udlejer J. nr. 02-11575/lmj ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede NES Nordsjællands Entreprenør Service A/S Undalsvej 3 3300 Frederiksværk som udlejer og medundertegnede Halsnæs Kommunale Forsyning A/S under

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Mellem Svendborg Affald som udlejer. Og Lundeborg Træ som lejer.

LEJEKONTRAKT. Mellem Svendborg Affald som udlejer. Og Lundeborg Træ som lejer. LEJEKONTRAKT Mellem Svendborg Affald som udlejer Og Lundeborg Træ som lejer. Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Etableringsomkostninger 5. Opsigelse/ophør 6. Fremleje og

Læs mere

Fremlejekontrakt. Peter Sabroes Gade 1, st. 2450 København SV Cvr.nr. 27389562. ( i det følgende benævnt fremlejer)

Fremlejekontrakt. Peter Sabroes Gade 1, st. 2450 København SV Cvr.nr. 27389562. ( i det følgende benævnt fremlejer) Fremlejekontrakt Fremlejer : SydhavnsCompagniet Lejer : Sekretariatet for Vesterbro og Kgs. Enghave Lokaludvalg Det lejede : Lejemålet beliggende Mozarts Plads 5, st., 2450 København SV Undertegnede: SydhavnsCompagniet

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Storemosevej 7, 9510 Arden mellem Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt "Udlejer")

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt Udlejer) 14. januar 2009 Mellem og Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej 30 8700 Horsens CVR-nr. 29 19 09 25 (i det følgende benævnt "Udlejer") Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder CVR-nr.: 32

Læs mere

Udlejer: Egebjerg Landsby Virksomhed A.m.b.a. CVR. Nr. 35141693. Lejer: Navn: CVR. Nr.

Udlejer: Egebjerg Landsby Virksomhed A.m.b.a. CVR. Nr. 35141693. Lejer: Navn: CVR. Nr. ERHVERVSLEJEKONTRAKT Lejemål nr. Odsherred IT- og Iværksætterhus Denne kontrakt består af en række bestemmelser, der udfyldes af parterne. Bestemmelser, som uddyber eller fraviger fra det fortrykte kan

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T Advokat Ole Kildeby Danmarksgade 81.2.th. 9900 Frederikshavn Tlf.nr. 98 42 91 11 L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Fonden Tordenskiold, Frederikshavn som udlejer, og Tordenskiolds Soldater

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Indholdsfortegnelse Nr. Emne Side 0. Parterne 2 1. Brugsgenstanden 3 2. Anvendelse 3 3. Ikrafttræden/overtagelse 4 4. Opsigelse/ophør 5 5. Fremleje

Læs mere

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver)

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver) Fremlejekontrakt Mellem Syddansk Universitet Campusvej 55 5230 Odense M CVR.nr. 2928 3958 (i det følgende kaldet fremlejegiver) og [Leverandørens navn] [Adresse] [CVR-nummer] (i det følgende kaldet fremlejetager)

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede: Ejendomsselskabet Voldbrohus A/S Vestergade 1 8900 Randers (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede: Seniorværkstedet v/svendborg kommune Ramsherred

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje og afståelse 6. Årlig ydelse og depositum

Læs mere

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T 1. PARTERNE... 3 2. DET LEJEDE... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE... 4 4. LEJEMÅLETS BEGYNDELSE... 4 5. OPSIGELSE... 4 6. LEJE... 5 7. REGULERING AF LEJEN...

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T KONTOR, LAGER OG PRODUKTION (Ikke-erhvervsbeskyttede) Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje og afståelse 6. Årlig ydelse

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Cvr.nr.: 29190941 (i det følgende kaldet udlejeren) og Aalborg Kommune Boulevarden 13 9100 Aalborg Cvr.nr.:

Læs mere

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT j.nr. 87.590 lnk/lmj /U5 Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT 1 PARTERNE 1.1 Mellem Syddjurs Kommune, Hovedgaden 77, 8410 Rønde, i det følgende kaldet udlejer og medundertegnede Den selvejende institution Ugelbølle

Læs mere

LEJEKONTRAKT PARTERNE. Denne lejekontrakt indgås mellem

LEJEKONTRAKT PARTERNE. Denne lejekontrakt indgås mellem LEJEKONTRAKT PARTERNE Denne lejekontrakt indgås mellem Udlejer: Navn: Bech s Holding ApS Adresse: Tuemosevej 2 By 4850 Stubbekøbing CVR nr.: 19800334 (herefter kaldet udlejer) og Lejer: Navn: Foreningsfitness

Læs mere

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Lejekontrakt Mellem Holbæk Kommune Kanalstræde 2, 4300 Holbæk CVR.nr.: 2918 9447 (herefter kaldet udlejer) Fonden Sidesporet Ahlgade 1B, 4300 Holbæk (herefter kaldet lejer) Er der

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T. Ikke momsregisteret. Mellem Udlejer. Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej Holte.

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T. Ikke momsregisteret. Mellem Udlejer. Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej Holte. E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Ikke momsregisteret Mellem Udlejer Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej 2 og Lejer Holte Rideklub Egebækvej 22 CVR nr. 56739818 vedrørende Areal Egebækvej

Læs mere

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T 1. PARTERNE... 3 2. DET LEJEDE... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE... 4 4. LEJEMÅLETS BEGYNDELSE... 4 5. OPSIGELSE... 4 6. LEJE... 5 7. REGULERING AF LEJEN...

Læs mere

ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S LEJEKONTRAKT. Erhvervslejemål. 1. Det lejede. 2. Anvendelse. 3. Ikrafttræden og lejemålets stand ved overtagelsen

ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S LEJEKONTRAKT. Erhvervslejemål. 1. Det lejede. 2. Anvendelse. 3. Ikrafttræden og lejemålets stand ved overtagelsen ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S Frederiksgade 72 Postboks 5052 DK-8100 Århus C Tlf. (+45) 86 12 23 66 Fax (+45) 86 12 97 07 CVR-nr. 25 90 89 02 E-mail: info@kapas.dk www.kapas.dk Jyske Bank 5076 1320014

Læs mere

Privat udlejning. Fraflytning. Hovedregler

Privat udlejning. Fraflytning. Hovedregler Privat udlejning Fraflytning Hovedregler 1 Denne folder handler om hovedreglerne ved fraflytning. Hvordan dit lejemål kan kræves afleveret afhænger af din lejekontrakt. Lejer Forening Fyn Skibhusvej 34,

Læs mere

11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem

11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem 11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem Løvbjerg Ejendomsinvest A/S CVR-nr. 35 53 38 18 Strandkærvej 5 8700 Horsens som udlejer og [Navn] [CPR-nr.] [Nuværende adresse] [Mailadresse]

Læs mere

Lyngby Torv 2, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Lyngby Torv 2, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Butikslejemål på 342 m² med stor kælder Information Stor markant ejendom med mange muligheder for indretning af lyse og luftige rum, der vil fremstå imødekommende og overskuelige. Lejemålet udgør samlet

Læs mere

16.00 16.05 Velkomst og BoligPortal generelt v. Preben. 16.05 16.20 Nyt fra BoligPortal v. Jørgen og Morten

16.00 16.05 Velkomst og BoligPortal generelt v. Preben. 16.05 16.20 Nyt fra BoligPortal v. Jørgen og Morten 16.00 16.05 Velkomst og BoligPortal generelt v. Preben 16.05 16.20 Nyt fra BoligPortal v. Jørgen og Morten 16.20 17.00 Huslejefastsættelse del 1 v. Louise Kaczor 17.00 17.20 Pause og netværk 17.20 17.55

Læs mere

LEJEKONTRAKT for beboelse

LEJEKONTRAKT for beboelse Typeformular A, 8. udgave Lejemåls nr. LEJEKONTRAKT for beboelse Lejekontrakt til anvendelse i lejeaftaler om beboelseslejligheder, herunder blandede lejemål, og værelser i private udlejningsejendomme.

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede JB Marine Engineering Magasinvej 11 9850 Sindal CVR 37119792 (i det følgende kaldet udlejer) og Ammo Ground Airsoft c/o Andreas Tranum Tørholmsvej 115G 9800 Hjørring

Læs mere

Kontrakt om leje af dele af Egeparken

Kontrakt om leje af dele af Egeparken Kultur Kontrakt om leje af dele af Egeparken Til opførelse og drift af klatrepark i dele af Egeparken 16. febuar 2016 15/34553 1 af 9 Partnere Glostrup Kommune Rådhusparken 2 2600 Glostrup Kommune CVR:

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T MILJØMINISTERIET Naturstyrelsen Midtjylland Mellem xxxx som lejer og Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T 1. Lejemålet Hastruphus

Læs mere

Fraflytnings guide. Forord: Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt.

Fraflytnings guide. Forord: Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Kære Beboer. Vi gør opmærksom på, at denne fraflytnings guide alene er ment som en vejledende orientering om de generelle forhold. Hvad der gælder i det enkelte tilfælde fx i din lejlighed afgøres blandt

Læs mere

GENERELLE LEJEBETINGELSER ved leje af Kontor eller Erhvervslokaler

GENERELLE LEJEBETINGELSER ved leje af Kontor eller Erhvervslokaler GENERELLE LEJEBETINGELSER ved leje af Kontor eller Erhvervslokaler 1. Det lejede 1.1 Lejekontrakt indgås mellem ErhvervsMart Foerlev Møllevej 3 8660 Skanderborg v/ Vagn Hvam Pedersen CVR nr.: 17112791

Læs mere

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/ L E J E K O N T R A K T edoc 2011/05143-52 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Skjoldborg 3300 Frederiksværk

Læs mere

Soldalen 8, 7100 Vejle. Afdelingschef. Direkte: 87 81 88 36 jakob.kristensen@nordeaejendomme.dk

Soldalen 8, 7100 Vejle. Afdelingschef. Direkte: 87 81 88 36 jakob.kristensen@nordeaejendomme.dk Særdeles markant domicilejendom udlejes Ejendommen har en attraktiv beliggenhed direkte ved motorvejsafkørsel syd til Vejle og dermed en optimal beliggenhed i Information Areal fra 1.000 til 7.176 m² Unik

Læs mere

Tjekliste - Erhvervslejeloven

Tjekliste - Erhvervslejeloven Tjekliste - Erhvervslejeloven Denne vejledning er tænkt som en hjælp til lejere og udlejere, der skal indgå en lejekontrakt om erhvervslokaler. Det er vigtigt at være opmærksom på, at vejledningen ikke

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Aabenraa Kommune

LEJEKONTRAKT. Aabenraa Kommune LEJEKONTRAKT Mellem undertegnede udlejer Foreningen De Danske Børneinstitutioner i Aabenraa på vegne af Løjt Børnehus og medundertegnede lejer Aabenraa Kommune indgås herved følgende lejekontrakt S 1 -

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Mellem. Svendborg Kommune Rådhuset Ramsherred 5700 Svendborg (som Udlejer)

LEJEKONTRAKT. Mellem. Svendborg Kommune Rådhuset Ramsherred 5700 Svendborg (som Udlejer) Jurist: Sekr: J.nr.: Arne Knudsen Pernille Krogh 5989001 AKN/pkr UDKAST 30. maj 2007 LEJEKONTRAKT Mellem Svendborg Kommune Rådhuset Ramsherred 5700 Svendborg (som Udlejer) og Den selvejende institution

Læs mere

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer)

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) Dato: 20. december 2013 Lejekontrakt Ret til opstilling af badehus mellem Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) og xxx (herefter Lejer) DET LEJEDE

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

Algade 4, 1. sal, 4000 Roskilde. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Algade 4, 1. sal, 4000 Roskilde. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Kontorlejemål på Algade 4, 1. sal, 4000 Roskilde Information Lejemålet har flere gode kontorer i forskellige størrelser og et storrumskontor. Der adgang til dejlig tagterasse. Alle kontorerne har flotte

Læs mere

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer AREALLEJEKONTRAKT Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer og Økonomiforvaltningen Center for Sikker By, Vanløse Lokaludvalg Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

LEJEKONTRAKT NORDSJÆLLANDS HOSPITAL FREDERIKSSUND

LEJEKONTRAKT NORDSJÆLLANDS HOSPITAL FREDERIKSSUND UDKAST 16.09.2014 LEJEKONTRAKT NORDSJÆLLANDS HOSPITAL FREDERIKSSUND Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København Ø Danmark Tlf: 35 44 70 00 Fax: 35 44 70 01 www.ntadvokater.dk

Læs mere

Lejeaftale. Projekt musik- og teaterhus og musikkonservatorium i Odense. Dato: 20. juni 2008 36-3204 HAR/GAN. Vimmelskaftet 47 DK-1161 København K

Lejeaftale. Projekt musik- og teaterhus og musikkonservatorium i Odense. Dato: 20. juni 2008 36-3204 HAR/GAN. Vimmelskaftet 47 DK-1161 København K Vimmelskaftet 47 DK-1161 København K Dato: 20. juni 2008 J.nr.: 36-3204 HAR/GAN Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 mail@kammeradv.dk www.kammeradv.dk Projekt musik- og teaterhus og musikkonservatorium

Læs mere

B R U G S A F T A L E

B R U G S A F T A L E B R U G S A F T A L E 1. PARTERNE: Mellem undertegnede Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde cvr.nr. 29 18 98 11 og medundertegnede Varde Erhvervs- og Turistråd Otto Frellos Plads 1 6800 Varde cvr.nr. 30

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2.

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. Odder Kommune, Byggeri, (herefter benævnt udlejer) udlejer herved til: (Herefter benævnt lejer) det på vedhæftede oversigtskort med gul indramning viste areal, beliggende

Læs mere

Bilag 4 ERHVEVSLEJEKONTRAKT FREMLEJE

Bilag 4 ERHVEVSLEJEKONTRAKT FREMLEJE Bilag 4 ERHVEVSLEJEKONTRAKT FREMLEJE Lejemålet: Fælleskontor, enkeltmandskontor, mødelokaler og andel af fælleslokaler, garage og p areal ved: Endelavevej 5 8700 Horsens Matr. nr. 858a, Horsens markjorder

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. CPH:OFFICE ApS, H.C. Ørsteds Vej 50 C, DK-1879 Frederiksberg C. LOKALERNE: H.C. Ørsteds Vej 50 C, DK-1879 Frederiksberg C.

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. CPH:OFFICE ApS, H.C. Ørsteds Vej 50 C, DK-1879 Frederiksberg C. LOKALERNE: H.C. Ørsteds Vej 50 C, DK-1879 Frederiksberg C. ERHVERVSLEJEKONTRAKT FREMLEJER: CPH:OFFICE ApS, H.C. Ørsteds Vej 50 C, DK-1879 Frederiksberg C LOKALERNE: H.C. Ørsteds Vej 50 C, DK-1879 Frederiksberg C. Indhold 1. Parterne og det lejede... 3 2. Anvendelse...

Læs mere

Vedligeholdelses- reglement

Vedligeholdelses- reglement SORGENFRIVANG I Side 11 af 33 Vedligeholdelses- reglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er

Læs mere

Sagsnr.: 16/13348 Kontraktbilag 4. Erhvervslejeaftale

Sagsnr.: 16/13348 Kontraktbilag 4. Erhvervslejeaftale Erhvervslejeaftale 1. Parterne Mellem undertegnede og medundertegnede Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle (i det følgende kaldet udlejer) xx adr postnr CVR-nr. (i det følgende kaldet lejer) er indgået

Læs mere

VEDTÆGTER For Ejerforeningen Kihlgården

VEDTÆGTER For Ejerforeningen Kihlgården Matr.nr. 2492 Vanløse, København. Anmelder: Advokatfirmaet Nicolai Giødesen Frederiksholms Kanal 18, Ejerl.nr. 1-30 1220 København K. Tlf: 33 15 84 45 Beliggende: Vanløse Alle 66-70/ Kilholmvej 29 A-B.

Læs mere

Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K

Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K 289 m² super beliggende kontorlejemål I hjertet af København på det gamle Kongens Nytorv ligger denne ejendom med udsigt ud over en verden af elegance som det Kongelige

Læs mere

Vilkår for leje af lokaler

Vilkår for leje af lokaler Vilkår for leje af lokaler ved Kirkegårde Side 1 af 5 Vilkår for leje af lokaler INDHOLDSFORTEGNELSE Side Vilkår... 2 Omfang... 2 Forhold til udbud af vedligehold af kirkegårde... 2 Betaling af leje...

Læs mere

UDKAST til. Lejekontrakt

UDKAST til. Lejekontrakt UDKAST til Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune Nicolai Skolegade 2b, 6000 Kolding Cvr. nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 Kontaktperson: Lisbet Holten Lambert Tlf. direkte 79 79 66 50 Mail: lilam@kolding.dk

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Tidsbegrænset lejekontrakt 1: Paterne og det lejede. Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (herefter benævnt udlejer) Og Hvidovre Fodbold A/S Sollentuna Alle 1-3 2650 Hvidovre (herefter

Læs mere

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten Anmelder: Advokat Sune Westrup Valkendorfsgade 16 1151 København K Vedtægter for E/F Ejerforeningen Femkanten Foreningens navn er Ejerforeningen Femkanten. Navn og medlemmer Stk.2. Foreningens formål er

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Side 1 af 7 sider Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning? Godkendt på afdelingsmøde

Læs mere

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK Mitdepotrum.dk Handelsbetingelser Lejekontrakt 1 DET LEJEDE Lejer får ret til at opbevare gods i et angivet opbevaringsrum. Leje og opbevaring sker på følgende vilkår:

Læs mere

TI-2013 Generelle vilkår for Lejeaftale for antenneposition

TI-2013 Generelle vilkår for Lejeaftale for antenneposition TI-2013 Generelle vilkår for Lejeaftale for antenneposition Indholdsfortegnelse Indledende bestemmelser... 1 1 TI-2013... 1 2 Kontraktens dokumenter... 1 3 Definitioner... 1 Antennepositioner og teknisk

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T ADVOKATAKTIESELSKABET Dyrberg Partnere MØDERET FOR LANDSRET OG HØJESTERET Brinck Seidelins Gade 14-16 9800 Hjørring Tlf.: 98 90 09 77 Fax: 98 91 01 77 J.nr. 10-17706-SJ-MH E R H V E R V S L E J E K O N

Læs mere

TIL LEJE. Vejlands Allé/ Digevej 2300 København S. Sags nr. 155-D052 ERHVERVSCENTER KØBENHAVN A/S. Frederiksberggade 1 Postboks 1108 1009 København K

TIL LEJE. Vejlands Allé/ Digevej 2300 København S. Sags nr. 155-D052 ERHVERVSCENTER KØBENHAVN A/S. Frederiksberggade 1 Postboks 1108 1009 København K TIL LEJE ERHVERVSCENTER KØBENHAVN A/S Frederiksberggade 1 Postboks 1108 1009 København K Tlf. 33 73 04 04 Fax 33 73 04 05 cph@homeerhverv.dk www.homeerhverv.dk Vejlands Allé/ Digevej 2300 København S Sags

Læs mere

1.1. Det lejede er beliggende på matr.nr., hvis grund og bygninger herefter er kaldet ejendommen. Lejemålets postadresse er.

1.1. Det lejede er beliggende på matr.nr., hvis grund og bygninger herefter er kaldet ejendommen. Lejemålets postadresse er. Dato: Lejemåls nr. LEJEKONTRAKT Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede) Mellem Og som udlejer som lejer Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør

Læs mere

Lejeprospekt. lager/værkstedslokaler. Taksvej 30, 7400 Herning

Lejeprospekt. lager/værkstedslokaler. Taksvej 30, 7400 Herning clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Lejeprospekt lager/værkstedslokaler Taksvej 30, 7400 Herning Lager/værkstedslokaler med stor tilgængelighed og befæstede udenoms areal. (Bygningen set fra

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. mellem. SOM UDLEJER: Svendborg Kommune Svendborg Havn Jessens Mole 6 5700 Svendborg CVR 29 18 97 30

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. mellem. SOM UDLEJER: Svendborg Kommune Svendborg Havn Jessens Mole 6 5700 Svendborg CVR 29 18 97 30 ERHVERVSLEJEKONTRAKT mellem SOM UDLEJER: Svendborg Kommune Svendborg Havn Jessens Mole 6 CVR 29 18 97 30 og SOM LEJER: Foreningen Kys Frøen Nu c/o Steen Juhler Caroline Amalievej 18, st. CVR 36 17 25 68

Læs mere

Erhvervslejeaftale Aftale om fremleje

Erhvervslejeaftale Aftale om fremleje Erhvervslejeaftale Aftale om fremleje 1. Parterne Mellem undertegnede og medundertegnede Region Syddanmark Damhaven 12, 7100 Vejle (i det følgende kaldet udlejer) xxx Gadenavn x xxxx by CVR-nr. xx xx xx

Læs mere

HVEM SKAL VEDLIGEHOLDE?

HVEM SKAL VEDLIGEHOLDE? HVEM SKAL VEDLIGEHOLDE? - privat udlejning Vedligeholdelse Hvem skal vedligeholde? Det fremgår af lejekontrakten, hvem der har pligt til at vedligeholde. Reglerne om vedligeholdelse kan nemlig aftales

Læs mere

Erhvervslejekontrakt

Erhvervslejekontrakt Erhvervslejekontrakt Mellem udlejer Andelsboligforeningen Jæger Jægersborggade 32-34 2200 København N Lejers navn og lejer Lejers adresse post nr. by Cvr. nr. vedr. butikslejemålet Jægersborggade nr. 2200

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård. Vedligeholdelsesreglement

Boligorganisationen Lundebjerggård. Vedligeholdelsesreglement Boligorganisationen Lundebjerggård Vedligeholdelsesreglement Regler for istandsættelse ved fraflytning Model A Principper for A-ordningen (Model A) Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn. Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført. Mellem.

LEJEKONTRAKT. Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn. Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført. Mellem. LEJEKONTRAKT Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført Mellem Køge Kommune og xxxx Indholdsfortegnelse: 1. Det lejede 2. Det lejedes

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Side 1 af 7 sider Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning? Side 2 af 7 sider

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD Ejeren, Kolding Kommune, Nytorv 11, 6000 Kolding tlf.nr. 79 79 79 79, (herefter kaldet bortforpagter) bortforpagter til XXX Navn, adresse, kontakt (herefter

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Mellem Naturstyrelsen Vestsjælland (bortpagter) og.. (forpagter), indgås herved følgende aftale om forpagtning af et areal i Høve Skov til campingplads. 1../. Det lejede areal udgør

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT Matr.nr. 92 1, Hobro Bygrunde Beliggende: Sdr. Kajgade 18 A, 9500 Hobro ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede Karl Jacob Ibsen Morbærvej 9, 9500 Hobro (Kaldet udlejer) og medunderskrivne Himmerlands

Læs mere

UDKAST af 9. oktober 2018

UDKAST af 9. oktober 2018 [Skriv her] UDKAST af 9. oktober 2018 Erhvervslejekontrakt Marbækvej 12, 2750 Ballerup 1. Parterne og det lejede 1.1. Udlejer Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup. 1.2. Lejer xxxxx 1.3. Det lejede

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By Forpagtningsaftale Mellem Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring (herefter benævnt Bortforpagter) Og Navn Adresse By (herefter benævnt Forpagter) er der indgået følgende forpagtningsaftale

Læs mere

Kontrakt og ordensregler for Kammerklubben! Navn/ensemble:!!! Kontaktpersonens fulde navn:!

Kontrakt og ordensregler for Kammerklubben! Navn/ensemble:!!! Kontaktpersonens fulde navn:! Parterne Udlejer: Foreningen Kammerklubben Ørnevej 69, 2400 KBH. NV. (Herefter benævnt som udlejer) Lejer: Kontrakt og ordensregler for Kammerklubben Denne lejekontrakt indgås mellem (Benyt venligst BLOK-bogstaver,

Læs mere

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Aftalens parter: Mellem Vallensbæk Kommune, Vallensbæk Stionstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand (herefter kaldet kommunen) og NN (herefter kaldet

Læs mere

Brugsaftale for Pumpehuset

Brugsaftale for Pumpehuset KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Brugsaftale for Pumpehuset 1 Parterne 1.1 Denne brugsaftale indgås mellem Københavns Kommune EAN-nr. 5798009780515 v. Kultur- og Fritidsforvaltningen Rådhuspladsen 1 1599 København

Læs mere

GRUNDLEJEKONTRAKT. SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE Klatrebane i Søndermarken Lejers navn

GRUNDLEJEKONTRAKT. SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE Klatrebane i Søndermarken Lejers navn 2019 SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE001378 GRUNDLEJEKONTRAKT Klatrebane i Søndermarken Lejers navn Indhold Parterne Baggrund og formål 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden

Læs mere