Kurser for medarbejdere i blad- og mediehuse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kurser for medarbejdere i blad- og mediehuse"

Transkript

1 Kurser for medarbejdere i blad- og mediehuse Efterår 2005 Niels Brock Kursusafdelingen Århus købmandsskole Roskilde Tekniske Skole Medieskolerne Viborg

2 Gør din dagligdag lidt nemmere Det er de små ting der gør det. I hvert fald når det gælder om at få dagligdagen til at fungere i et blad- eller mediehus. Men det er svært uden de rigtige værktøjer. Dem får du her. I samarbejde med Niels Brock, Århus Købmandsskole, Roskilde Tekniske Skole og Medieskolerne Viborg har vi sammensat fem forskellige kurser som kan gøre hverdagen nemmere for medarbejderne på blad- og mediehusene: Fire kurser som henvender sig til medarbejdere inden for administration, salg, produktion og distribution, og ét som er målrettet grafikere og tegnere. Kurserne vil blive afholdt i september og oktober 2005 Kursusmodel: Plug and Play Kurserne tager alle udgangspunkt i konkrete eksempler og cases som du kender fra din egen dagligdag. Du vil derfor kunne omsætte din nye viden og kunnen i praksis med det samme når du kommer tilbage på arbejdet. Vi kalder denne kursusform for: Plug and Play. Mindre kursusforløb Da vi ved det kan være svært at få tid til at deltage i lange kurser i en travl dagligdag, har vi opdelt hvert enkelt kursus i mindre forløb på en eller to dage. Derved slipper du og din afdeling for at skulle rive en sammenhængende uge ud af kalenderen. Godtgørelse fra VEU Det er heller ikke dyrt at deltage, hverken for dig eller din arbejdsgiver. Kurserne er nemlig godkendt af AMU, og de koster derfor kun en brøkdel af hvad de ellers ville have kostet. Din virksomhed kan på visse betingelser få en godtgørelse fra VEU på 654 kr. for hver hele kursusdag. Kursusbevis Da der er tale om AMU-kurser, giver kurserne dig naturligvis ret til at få udstedt et officielt kursusbevis. Tilmelding Tilmelding kan ske via tilmeldingsblanket, som du kan faxe eller sende til os med post, eller online via vores tilmeldingsblanket på Vi glæder os til at se dig på et (eller flere) af kurserne. Hanne Hampe-Mogensen og Conny Larsen UHKD / UFTD

3 Kursus 1 Samtale fremmer forståelsen er mere end et gammelt reklameslogan I mediehusets hektiske hverdag kan der nemt falde en uovervejet bemærkning. Særligt hvis der er et problem som trykker et eller andet sted. Men bider bemærkningen sig fast og bliver misforstået, er kommunikationen pludselig i sig selv et problem. Udtryk dig så dine kolleger forstår dig og undgå misforståelser. Kurset giver dig indsigt i kommunikationens betydning for at forstå hinandens budskaber og dermed undgå misforståelser, uoverensstemmelser og konflikter. Du vil bedre kunne analysere konflikter, finde årsagen til dem og tackle dem. På kurset arbejder vi med: spørgeteknik aktiv lytning kropssprog assertion analyse og refleksion over forskellige kommunikationshændelser konflikthåndtering selvværd og selvtillid 649,- kr dage i alt 32 lektioner á 45 minutter 1. del: 5. og 6. sept del: 3. og 4. okt AMU-uddannelsens titel er: Personlig kommunikation og service (41 606)

4 Kursus 2 Er du god til at åbne døre, men har svært ved at lukke ordrer? Sidder du med annoncesalg eller salg af redaktionelle koncepter? Er du fortrolig med de grundlæggende salgsteknikker eller arbejder du på rygraden? Få sat mere system i dit personlige salg. Sæt sigende ord på dine kundetyper. Og få ordren hjem i mediehuset. Efter kurset har du udarbejdet din egen personprofil. Du har fået god indsigt i dine egne styrker og svagheder, så du effektivt kan opnå succes i dit salg, igennem matchning af kunden og anvendelse af moderne salgsteknikker. Indsigten og den tillidsskabende kommunikation er afgørende for om du opnår resultater af hver eneste kundekontakt. Kursusindhold skabe tillid hos kunden afdække ønsker og udvikle behov ved hjælp af kundematch og spørgeteknik arbejde kundeorienteret ved brug af grundlæggende salgspsykologi herunder kropssprog, personprofil, købemotiver og motivation kan indsamle, sortere, vedligeholde og registrere informationer ved brug af salgsunderstøttende teknologier i salgsprocessen kan deltage i og yde målrettet kundeservice og reklamationsbehandling Bemærkning Der vil under kurset blive udarbejdet en personprofil som skaber indsigt i din egen adfærd. 325,- kr dag i alt 24 lektioner á 45 minutter 1. del: 8. og 9. sept del: 29. sept AMU-uddannelsens titel er: Generel salgsteknik (41 565)

5 Kursus 3 Udnyt arbejdstiden bedre og få mere overblik Distributionsplaner, mødeaftaler, udviklingsprojekter I en hektisk hverdag med daglige deadlines og mediehusets indbyggede travlhed, kan det være svært at bevare overblikket. Få en række helt konkrete værktøjer til at skabe ro, overblik og struktur på din hverdag. En bedre planlægning vil øge mulighederne for at flere igangsatte opgaver og projekter også bliver gennemført. Efter kurset er du blevet mere bevidst om dine egne ressourcer og har lært at være på forkant i din planlægning, så du derved udnytter din tid og energi bedst muligt. Kursusindhold På kurset vil vi arbejde med hvorfor planlægning er vigtig og hvad det handler om for dig. Vi vil give en udfordrende indfaldsvinkel til din personlige planlægning af tid og opgaver, og måske skabe en holdningsændring til din styring af tid og energi. Så du ved arbejdsdagens slutning tilfreds kan sige til dig selv: Så nåede jeg endnu engang hvad jeg havde planlagt! Vi vil arbejde med: uvaner, manglende overblik, holdning motivation og energi i forhold til opgaverne hvad med kollegerne, lederne, kunderne? er planlægning mulig i netop dit job? prioritering, koncentration, fokusering og handling ansvarlig kommunikation den daglige planlægning optimal anvendelse og styring af kalender optimal udnyttelse af dine arbejdsredskaber (IT-mapper, fysiske muligheder) personlig handlingsplan sådan kommer du i gang 487,- kr dag i alt 24 lektioner á 45 minutter 1. del: 12. og 13. sept del: 13. okt AMU-uddannelsens titel er: Medarbejdernes personlige ressourcer (42 697)

6 Kursus 4 Brug Office-pakken bedre og få en nemmere hverdag Office-pakken bugner af genveje og muligheder for at forenkle arbejdet i en travl hverdag. Men det er kun de færreste som kender dem eller ved hvordan de bruges i praksis. Sidder du i annonceafdelingen, kan du styre annoncør-kontakter og -budgetter. Arbejder du med distribution eller måske abonnementer, vil du have fornøjelse af såvel tekst- som talbehandling. Og en effektiv kobling mellem de enkelte værktøjer. Forudsætninger Du skal være fortrolig med brug af edb samt have et grundlæggende kendskab til brug af regneark. Efter kurset kan du anvende en betydelig del af samarbejdsmulighederne i Microsoft Office-pakken og gennemskue hvornår de kommer til praktisk anvendelse. Kursusindhold du lærer at hente tekst og billeder fra Internettet på den mest hensigtsmæssige måde til brug i eksempelvis Word eller Excel skal der laves beregninger på data fra Access-databasen, gøres det lettest ved at overføre data til Excel for videre bearbejdning du lærer hvornår det er bedre at anvende Excel inde fra et Word-dokument frem for at løse opgaven i Word du får rutine i at brevflette mellem Word og Access og hvordan brug af skabeloner kan hjælpe andre til at bruge samme facilitet. Du lærer også hvordan Outlook-kartoteket kan anvendes til brevfletning du vil vide hvordan et Word-dokument kan kobles til en Power Point præsentation du lærer hvordan data fra et økonomisystem kan hentes ind i Word, Excel eller Access du lærer at udnytte filhåndteringssystemet i Windows fuldt ud 325,- kr dag i alt 24 lektioner á 45 minutter 1. del: 19. og 20. sept del: 30. sept AMU-uddannelsens titel er: Integrerede administrationssystemer for administrative funktioner (41 510)

7 Kursus 5 Få de grafiske værktøjer til at spille sammen Du kan gøre meget med Photoshop, men endnu mere når du får det til at spille sammen med Adobes to andre grafiske programmer: Illustrator og InDesign. Og dette er målet med dette kursus som henvender sig til alle der ønsker at skyde genvej til mere kreative resultater i løsningen af grafiske opgaver. Efter kurset vil du være fortrolig med de mere avancerede værktøjer og funktioner i Adobe Photoshop til fremstilling af sammenkopi, fritlægning og billedmanipulation, og du vil have lært at udnytte samspillet mellem Adobe Photoshop og Illustrator ved løsning af grafiske opgaver. Du vil desuden kunne anvende Adobe InDesign til at fremstille forskellige grafiske produkter og have kendskab til de forskellige forskelle og ligheder mellem QuarkXpress og Adobe InDesign. Forudsætninger Du skal have et godt kendskab til Quark- Xpress og rutine i brugen af Adobe Photoshop og Illustrator. Kursusindhold du vil få erfaring med InDesigns forskellige funktioner i forhold til typografi, farver og forløb samt opsætning af sider og placering af tekst og billeder du lærer hvordan du arbejder med brug af filtre og effekter, fremstilling af krævende frilægninger og skygger samt tekst som udgangspunkt for avanceret displaytypografi du vil blive i stand til at udnytte Photoshop og Illustrator mere kreativt du vil få erfaring med at lave avanceret sammenkopi ved hjælp af kanaler og lag du lærer hvordan du importerer og eksporterer filer mellem Photoshop og Illustrator til brug i InDesign, herunder brugen af lag du vil vide hvordan du skal flytte tekst, således at du bevarer fuldt redigerbare tekster på tværs af programmerne 400,- kr dage i alt 32 lektioner á 45 minutter 1. del: 27. og 28. okt del: 4. og 5. nov AMU-uddannelsens titel er: Integration af pixel og vektor illustrationsteknik (43820), Redigering og manipulation af billeder (43674) samt Dokumenter og værktøjer Ombrydning og Produktion (43836)

8 Godtgørelse fra VEU Kurserne er åbne for alle Hvis deltageren tilhører Arbejdsmarkedsuddannelsernes primære målgruppe, er der også mulighed for at få VEU-godtgørelse m.m. Deltagere uden mulighed for VEUgodtgørelse deltager i øvrigt på lige vilkår, og alle uanset uddannelsesmæssig baggrund kan deltage. Betingelser for VEU-godtgørelse m.m. deltageren må ikke være under erhvervsuddannelse. deltageren skal være i arbejde, selvstændig erhvervsdrivende eller ledig på dagpenge. deltageren må ikke have en videregående uddannelse med mindre eksamenen ikke har været anvendt de sidste fem år. Godtgørelsen er p.t. 654,- kr. pr. dag for en fuldtidsansat medarbejder. For deltidsforsikrede og -ansatte gælder lavere satser, medmindre arbejdsgiveren udbetaler fuldtidsløn under uddannelsen. Hvis deltageren får løn under uddannelsen, modtager arbejdsgiveren VEU-godtgørelsen. Godtgørelsesskema udsendes af skolen ved indkaldelse til kurset. Ansøgning om VEU-godtgørelse skal afleveres til deltagerens a-kasse, for ikke-arbejdsløshedsforsikrede til Arbejdsformidlingen. Befordringstilskud Deltagere med ret til VEU-godtgørelse og med over 24 km fra hjem til kursussted og retur kan søge om befordringstilskud. For personer i arbejde er beløbet 1,00 kr. pr. km, for ledige 1,81 kr. pr. km. Der ydes ikke tilskud til de første 24 km. Befordringstilskuddet er ikke skattepligtigt. Kost og logi Det er muligt at få tilskud til kost og logi hvis deltageren er nødt til at rejse langt for at komme på kursus, dvs. hvis deltageren har mere end 120 km i transport mellem bopæl og uddannelsessted og retur eller hvis det af tidsmæssige eller andre grunde er rimeligt at de er indkvarteret uden for deres bopæl (her tænkes bl.a. på ø-boere) Pr. 1. januar 2005 gælder følgende tilskudssatser: Kost Kost pr. dag Måltidssatser: Morgenmad Frokost Middag 262,50 kr. 39,38 kr. 78,75 kr. 78,75 kr. Skolerne sørger eventuelt for indkvartering UHKD / UFTD Skindergade København K T: F: E: udd@danskedagblade.dk I: TabulaRasa.biz

Kurser for medarbejdere i blad- og mediebranchen. Forår 2006

Kurser for medarbejdere i blad- og mediebranchen. Forår 2006 Kurser for medarbejdere i blad- og mediebranchen Forår 2006 Niels Brock Kur susafdelingen Århus k øbmandsskole Roskilde Tekniske Skole Skyd genvej Det er rigtigt hvad mange siger: At man kan lære det hen

Læs mere

Vil du have mere ud af dit arbejdsliv?

Vil du have mere ud af dit arbejdsliv? Vil du have mere ud af dit arbejdsliv? Kursuskatalog 2007 Danske Mediers Arbejdsgiverforening HK Privat 2 Gå på kursus - og få mere ud af dit arbejdsliv Vi er dygtige til vores arbejde i de danske blad-

Læs mere

Nye kurser for medarbejdere i blad- og mediebranche

Nye kurser for medarbejdere i blad- og mediebranche Nye kurser for medarbejdere i blad- og mediebranche Efterår 2006 Kursusafdelingen Århus Købmandsskole Roskilde Tekniske Skole Genvej til visdom i efteråret Bliv en vigtig ressource i projektgruppen Et

Læs mere

Håndbog for samarbejdspartnere

Håndbog for samarbejdspartnere Håndbog for samarbejdspartnere Intro Velkommen til Erhvervsakademiet Nordsjælland. Som Erhvervsakademi dækker vi et bredt område af uddannelser og kurser. Vores mål er at være regionens kvalificerede uddannelsespartner

Læs mere

KURSUSKATALOG FORÅRET 2014. Sprog IT

KURSUSKATALOG FORÅRET 2014. Sprog IT KURSUSKATALOG FORÅRET 2014 Sprog IT Velkommen til kursusafdelingen på Ribe Handelsskole Kursusafdelingen på Ribe Handelsskole byder velkommen til en ny og spændende kursussæson. Vi udbyder en række forskellige

Læs mere

IT værksted 2018 EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE. Klik for tilmelding. Tilmelding: Medarbejdere

IT værksted 2018 EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE. Klik for tilmelding. Tilmelding: Medarbejdere IT værksted 2018 Klik for tilmelding Tilmelding: Medarbejdere EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE UDGAVE 01/2018 Velkommen - til dit lokale center for efteruddannelse!

Læs mere

Ansøgning om tilskud til uddannelse for medarbejdere, der er omfattet af overenskomsten mellem TEKNIQ og HK/Privat

Ansøgning om tilskud til uddannelse for medarbejdere, der er omfattet af overenskomsten mellem TEKNIQ og HK/Privat Ansøgningen udfyldes og indsendes inden kursusstart Selvvalgt uddannelse (sæt X): Virksomhedsansøgt uddannelse (sæt X): Firmanavn: Adresse: CVR-nr.: Tlf.nr.: Postnr.: By: E-mail Registreringsnr.: Kontonr.:

Læs mere

IT værksted 2018 EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE. Klik for tilmelding. Tilmelding: Medarbejdere

IT værksted 2018 EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE. Klik for tilmelding. Tilmelding: Medarbejdere IT værksted 2018 Klik for tilmelding Tilmelding: Medarbejdere EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE UDGAVE 01/2018 Velkommen - til dit lokale center for efteruddannelse!

Læs mere

UDDANNELSES- KATALOG

UDDANNELSES- KATALOG 2016 Gode arbejds- og løftevaner Leg med sprog Marte-meo Førstehjælp Samspil og relationer Hvordan bidrager jeg til vi følelsen i samarbejdet Sans og motorik UDDANNELSES- KATALOG FOR DAGPLEJENS PERSONALE

Læs mere

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2015. Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2015. Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog over kurser i Personregistrering 2. halvår 2015 Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog over kurser i personregistrering 2. halvår

Læs mere

Den effektive sælger - MBK A/S

Den effektive sælger - MBK A/S Vil du have træning, så du bliver endnu bedre til at sælge til nye kunder? Vil du være bedre til at sælge mere til dine nuværende kunder? Vil du være bedre til at få tilfredse kunder og skabe gensalg?

Læs mere

AMU-UDDANNELSER - information og vejledning

AMU-UDDANNELSER - information og vejledning AMU-UDDANNELSER AMU-UDDANNELSER - information og vejledning AMU-UDDANNELSER AMU-UDDANNELSER HVAD ER AMU-UDDANNELSE AMU står for arbejdsmarkedsuddannelser. Uddannelsesområdet hører under Undervisningsministeriet.

Læs mere

Appendiks til Grafisk design side 159

Appendiks til Grafisk design side 159 Appendiks til Grafisk design side 159 Appendiks 159/2 Negativ antikva Grotesk er bedre til negativ gengivelse end antikva, men i brochuren på side 159 i bogen er Berling anvendt. Berling anvendes til alle

Læs mere

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet 2 dage der fremtidssikrer din funktion Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet Intensiv Komeptenceudvikling Øget status og anerkendelse i dit job styrk din position internt

Læs mere

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2016 og 1. halvår Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2016 og 1. halvår Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog over kurser i Personregistrering 2. halvår 2016 og 1. halvår 2017 Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog over kurser i personregistrering

Læs mere

nye IT-kompeTencer IT-cenTreTs kurser for 2. kvartal 2015

nye IT-kompeTencer IT-cenTreTs kurser for 2. kvartal 2015 Nye IT-kompetencer IT-centrets kurser for 2. kvartal 2015 Udvikling af IT-kompetencer Den nye Microsoft office-pakke Her bliver du præsenteret for IT-centrets kurser for 2. kvartal 2015. De er rettet mod

Læs mere

Vi byder dig velkommen til TEC på kursus 2015

Vi byder dig velkommen til TEC på kursus 2015 KURSER 2015 Indholdsfortegnelse Velkommen på TEC Vi byder dig velkommen til TEC på kursus 2015 I dette katalog finder du en oversigt over kurser- og efteruddannelsesmuligheder inden for de fagområder,

Læs mere

DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt uddannelsesforløb for nyledige

DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt uddannelsesforløb for nyledige UDNYT DIN TID OPTIMALT og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt uddannelsesforløb for nyledige Uddannelsesforløbene er udformet i et samarbejde mellem Roskilde Handelsskole, Køge Handelsskole og Zealand

Læs mere

Gratis markedsføring. Bogen bag artiklen. salg og markedsføring // markedsføring med office-pakken

Gratis markedsføring. Bogen bag artiklen. salg og markedsføring // markedsføring med office-pakken salg og markedsføring // markedsføring med office-pakken Gratis markedsføring Bogen bag artiklen»det er måske kun 10 pct. af programmernes funktioner, der bruges,«vurderer marketingbogen»markedsføring

Læs mere

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG TOTAL UAFHÆNGIGHED Når dine kunder, kolleger eller samarbejdspartnere skal have fat på dig, kan det nogle gange være svært for dem at vide, hvilket telefonnummer

Læs mere

Uddannelsen. Uddannelsens omfang og varighed. 8. Uddannelsesstedets underskrift. Ansøgning modtaget den: Navn. Adresse. E-mail. Uddannelse/fagtitel:

Uddannelsen. Uddannelsens omfang og varighed. 8. Uddannelsesstedets underskrift. Ansøgning modtaget den: Navn. Adresse. E-mail. Uddannelse/fagtitel: Ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Se i vejledningen, hvem der skal udfylde skemaet. 1. Attestation for modtagelse hos administrator (Udfyldes af administrator) Ansøgning modtaget den:

Læs mere

Blomsterbinding kurser 2011

Blomsterbinding kurser 2011 Blomsterbinding kurser 2011 20 KOLD LEVNEDSMIDDEL LANDBRUGSVEJ 55 5260 ODENSE S 1 KOLD LEVNEDSMIDDEL LANDBRUGSVEJ 55 5260 ODENSE S Kursusoversigt Vi har i 2011 sammensat en varieret række blomsterbinderkurser,

Læs mere

Lederuddannelse Dansk Maskinhandel 2011-2012

Lederuddannelse Dansk Maskinhandel 2011-2012 Lederuddannelse Dansk Maskinhandel 2011-2012 Indhold Formål med kurset... 2 Modul 1 Ledelse og lederrollen den personlige leder, Ledelse og samarbejde (43559)... 3 Modul 2 Kommunikation og kvalitet, Kommunikation

Læs mere

Pædagogiske AMU-kurser forår 2016

Pædagogiske AMU-kurser forår 2016 Pædagogiske AMU-kurser forår 2016 WWW.UCC.DK/AMU AMU-kurser med kompetence AMU-kurser giver reel kompetence til videre uddannelse og til at tackle dagligdagens jobmæssige udfordringer. Uanset om du har

Læs mere

Kursuskatalog. med kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2013. Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. med kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2013. Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog med kurser i Personregistrering 2. halvår 2013 Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog med kurser i personregistrering

Læs mere

R E P R Æ S E N T A N T S K A B E T

R E P R Æ S E N T A N T S K A B E T PRAKTISKE OPLYSNINGER R E P R Æ S E N T A N T S K A B E T Indholdsfortegnelse 1. Repræsentantskabet... 4 2. Repræsentantskabet medlemmer og stedfortrædere... 4 3. Diæter og dagpenge mv.... 5 3.1. Fra den

Læs mere

Uddannelsesorientering fra DM-Uddannelse Tlf.: 3927 0087 Fax: 3917 8955 E-mail: dmh@danskmaskinhandel.dk

Uddannelsesorientering fra DM-Uddannelse Tlf.: 3927 0087 Fax: 3917 8955 E-mail: dmh@danskmaskinhandel.dk Tlf.: 3927 0087 Fax: 3917 8955 : dmh@danskmaskinhandel.dk Nr. 2 Februar 2009 Varmt arbejde kurser. Dansk Maskinhandlerforening og Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI), har aftalt et samarbejde

Læs mere

INDEHAVER- UDDANNELSE 2012-2013

INDEHAVER- UDDANNELSE 2012-2013 INDEHAVER- UDDANNELSE 2012-2013 1 Strategi, forretningsplan, salg- service og medarbejdere Modul 1 3. - 4. oktober 2012 Modul 2 12. - 13. november 2012 Modul 3 10. - 11. december 2012 Modul 4 8. - 9. januar

Læs mere

Om at være selvforskyldt. ledig

Om at være selvforskyldt. ledig Om at være selvforskyldt ledig Arbejdsdirektoratet Januar 2003 Hvordan og hvornår? Hvis du er medlem af en arbejdsløshedskasse (Akasse), har du mulighed for at få dagpenge, når du er ledig og står til

Læs mere

Pakkeriuddannelse. 3 U Et samarbejdsudvalg mellem DDFF og KAD, SID og Lager- og Handel. Nyt kursustilbud : Pakkeoperatør.

Pakkeriuddannelse. 3 U Et samarbejdsudvalg mellem DDFF og KAD, SID og Lager- og Handel. Nyt kursustilbud : Pakkeoperatør. Uddannelses Udvalget for Ufaglærte 3U Pakkeriuddannelse 2002 Nyt kursustilbud :. Vi starter et nyt pakkeoperatørkursus i Kolding. Læs mere om vores spændende tilbud. Sigtet med 3U 3U arbejder med spørgsmål

Læs mere

Sprog It-kurser Regnskab Samarbejde Iværksætteri Kommunikation

Sprog It-kurser Regnskab Samarbejde Iværksætteri Kommunikation Sprog It-kurser Regnskab Samarbejde Iværksætteri Kommunikation 2 Varde Handelsskole og Handelsgymnasium Frisvadvej 70 6800 Varde tlf. 75 22 23 22 Indholdsfortegnelse: Hvad er AMU-kurser... side 4 Regnskab

Læs mere

AMU. Efteruddannelseskurser. Efteruddannelseskurser. Medie og Kommunikation Efterår Medie og Kommunikation Roskilde Tekniske Skole

AMU. Efteruddannelseskurser. Efteruddannelseskurser. Medie og Kommunikation Efterår Medie og Kommunikation  Roskilde Tekniske Skole Efteruddannelseskurser Medie og Kommunikation www.rts.dk Efteruddannelseskurser Medie og Kommunikation Efterår 2017 Roskilde Tekniske Skole Center for Medie og Kommunikation Kursusadministration: 46 300

Læs mere

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 1. halvår 2015. Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 1. halvår 2015. Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog over kurser i Personregistrering 1. halvår 2015 Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog over kurser i personregistrering 1. halvår

Læs mere

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Vi ved, du har travlt, og derfor lancerer vi nu en række af korte kurser, hvor du kan tilegne dig komprimeret viden på kort tid!. Kurserne

Læs mere

Indledning og praktiske oplysninger 3. Effektive sekretærer 4. Kommunikation og konflikthåndtering i det daglige arbejde 5

Indledning og praktiske oplysninger 3. Effektive sekretærer 4. Kommunikation og konflikthåndtering i det daglige arbejde 5 Kurserr for det tekniske administrative personale på efterskoler 2011/12 Indholdsfortegnelse Indledning og praktiske oplysninger 3 Effektive sekretærer 4 Kommunikation og konflikthåndtering i det daglige

Læs mere

6praksis DU VÆLGER SELV. - Brug din ret til. 2. halvår 2013

6praksis DU VÆLGER SELV. - Brug din ret til. 2. halvår 2013 DU VÆLGER SELV 2. halvår 2013 6praksis teori - Brug din ret til 2. halvår 2013 byder på tre forskellige kursuslinier for ledige med ret til seks ugers selvvalgt uddannelse. Kurserne er sammensat af en

Læs mere

Salg for ikke-sælgere - MBK A/S

Salg for ikke-sælgere - MBK A/S Vil du være mere sikker, når du skal ud af din vante rolle som faglig ekspert? Vil du have en god relation til jeres kunder, og være ambassadør for jeres virksomhed? Vil du skabe god kundekontakt, og sørge

Læs mere

Navision i undervisningen

Navision i undervisningen Navision i undervisningen Side 1 af 8 Indhold Indledning...3 Eleverne...3 Skolemæssige forudsætninger...3 Elevernes alder...3 Arbejdserfaring...3 IT forudsætninger...3 IT på grundforløbet...4 Hvornår vi

Læs mere

Computerens Anatomi. Kom/IT C - Computer Anatomi - Daniel og Fie - 3/3 2015. Planlægning af kommunikationsvalg og medieprodukt.

Computerens Anatomi. Kom/IT C - Computer Anatomi - Daniel og Fie - 3/3 2015. Planlægning af kommunikationsvalg og medieprodukt. Computerens Anatomi Planlægning af kommunikationsvalg og medieprodukt. Vi startede med at snakke om modtager, afsender og budskab og blev enige om at det skulle være simpelt for at få modtagernes interesse.

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information AKTIV LÆRING Når læring, bevægelse og tekno Aktiv Læring er EXAKTs online portal, som forener leg, læring og bevægelse. Tag børnene med på en stafet efter eget

Læs mere

Håndtering af vanskelige personer Sådan bruges forskellighed konstruktivt

Håndtering af vanskelige personer Sådan bruges forskellighed konstruktivt København 12. og 13. marts 2014 Aarhus 8. og 9. april 2014 Håndtering af vanskelige personer Sådan bruges forskellighed konstruktivt Lær at forstå, hvorfor andre reagerer og agerer anderledes end du gør

Læs mere

Ledelse af frivillige

Ledelse af frivillige Bog: Ledelse af frivillige. Særpris i dag: 239 kr. Ledelse af frivillige V/ Sociolog Foredragsholder, forfatter og konsulent Aktiv frivillig leder - grundlægger af RETRO Hvad vil du høre om? Hvad er dine

Læs mere

AMU-kurser. Brug din 6-ugers ret! www.cv2.dk

AMU-kurser. Brug din 6-ugers ret! www.cv2.dk Brug din 6-ugers ret! AMU-kurser Hvis du er ledig med ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse, har du i denne brochure gode muligheder for at finde spændende kurser inden for Personlig udvikling, IT, Salg,

Læs mere

Casebaseret eksamen Informationsteknologi Niveau E

Casebaseret eksamen Informationsteknologi Niveau E Casebaseret eksamen Informationsteknologi Niveau E www.tdc.dk Indhold: Opgave 1: Kommunikation Side 2 Opgave 2: Word Side 2 Opgave 3: Excel Side 3 Opgave 4: PowerPoint Side 3 Opgave 5: Anskaffelse af IT-udstyr

Læs mere

IKV-materiale til Grafiker Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse

IKV-materiale til Grafiker Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse IKV-materiale til Grafiker Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse Undervisningsministeriet 30. november 2011. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for

Læs mere

Kursustilbud AOF-NORD

Kursustilbud AOF-NORD Kursustilbud AOF-NORD 2011 Nu hvor du står i en situation, hvor du måske skal til at tænke nyt og endelig har tid til at gøre noget for dig selv, så prøv at se om et af vore kurser kunne være lige det

Læs mere

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro.

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. InfoPro 2i Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. Mission MaCom's mission er at sikre og skabe struktur i vores kunders

Læs mere

MEDLEMSARRANGEMENT TRAFIK OG JERNBANE RÅDIGHEDSLØNSFORENINGEN DEN 16. NOVEMBER 2015

MEDLEMSARRANGEMENT TRAFIK OG JERNBANE RÅDIGHEDSLØNSFORENINGEN DEN 16. NOVEMBER 2015 MEDLEMSARRANGEMENT TRAFIK OG JERNBANE RÅDIGHEDSLØNSFORENINGEN DEN HVAD VIL VI FORTÆLLE JER SIDE: 2 / Hvilke betingelser skal der til for at få dagpenge og hvor længe. / Hvad må jeg mens jeg får dagpenge.

Læs mere

Digital Media Multimedie som håndværk

Digital Media Multimedie som håndværk Digital Media Multimedie som håndværk Multimedie integrator programmering og design Multimedie animator 3d-animation og visualisering Visualisering Programmering Design 1 Digital Media uddannelsen og virksomheden

Læs mere

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE Gode råd om... EFTERUDDANNELSE INDHOLD 1. Indledning 3 2. Hvorfor bruge AMU-kurser til efteruddannelse? 4 3. Fakta om AMU-kurser 4 Hvem kan deltage? 4 Hvad koster AMU-kurserne? 4 Information om AMU-kurser

Læs mere

TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER

TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER Uddannelsesudvalget 2009-10 UDU alm. del Bilag 97 Offentligt TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER Anledning Titel Målgruppe Arrangør Taletid Tid og sted Åbent samråd i Folketingets Uddannelsesudvalg Samrådsspørgsmål

Læs mere

Hjælp til jobsøgningen

Hjælp til jobsøgningen Hjælp til jobsøgningen FOA Århus Jobmatch Hjælp til jobsøgningen I denne folder finder du inspiration til jobsøgning. Da det kan være længe siden, du sidst har lavet enten ansøgning, CV eller andet relateret

Læs mere

Projekt KLAR. Guidelines. Transfer af viden, holdninger og færdigheder. Kompetent Læring Af Regionen

Projekt KLAR. Guidelines. Transfer af viden, holdninger og færdigheder. Kompetent Læring Af Regionen Projekt KLAR Kompetent Læring Af Regionen Guidelines Transfer af viden, holdninger og færdigheder transfer af viden, holdninger og færdigheder opfølgning transfer ny læringskultur guideline til konsulenten

Læs mere

Work Smarter med Office 365 Online kursus

Work Smarter med Office 365 Online kursus Work Smarter med Office 365 Online kursus På dette online kursus gennemgår vi en række af de apps, der indgår i Office 365. Du får en grundig indføring i programmernes værktøjer, hvordan de supplerer hinanden

Læs mere

Planlægning og effektivitet

Planlægning og effektivitet Planlægning og effektivitet Planlæg bedre, og opnå større effektivitet Personlig effektivitet handler om at det er dig, der skal styre tiden og planlægning af opgaverne ikke omvendt. Er du presset af mange

Læs mere

FVU plan fra VUC FYN & FYNS HF-Kursus

FVU plan fra VUC FYN & FYNS HF-Kursus FVU plan fra VUC FYN & FYNS HF-Kursus 1. Evaluering af indsatsen Der ønskes en kvalitativ og kvantitativ evaluering. 1.1 Kvantitativ evaluering: Tabel 1 skal anvendes til at vise konkret, hvor langt det

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB MEROMSÆTNING I DIN PORTEFØLJE Det overordnede mål med Den kompetente rådgiver er at uddanne rådgivere, der proaktivt

Læs mere

- sådan undgår du fejl i din tryksag

- sådan undgår du fejl i din tryksag 1Software Det er ikke alle programmer, der er født til at blive anvendt som et trykgrafisk værktøj. F.eks. Microsoft Office pakken, tekstbehandlingsprogrammer, regneark og præsentations-programmer. Disse

Læs mere

Stress Remover. Effektiv stressforståelse og forebyggelse

Stress Remover. Effektiv stressforståelse og forebyggelse 2 x 1 kursus dage - 4 uger træning imellem Afholdes både i Jylland og på Sjælland Stress Remover Effektiv stressforståelse og forebyggelse Et kursus du aldrig glemmer aktiv indsats mellem kursusdagene

Læs mere

Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og SOSUelever som består af 10 kursusdage.

Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og SOSUelever som består af 10 kursusdage. Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og SOSUelever som består af 10 kursusdage. På de næste sider ser du programmet for kurset, samt støttespørgsmål for

Læs mere

Cirkulære om ændring af vejledning om en a-kasses pligt til at vejlede mv.

Cirkulære om ændring af vejledning om en a-kasses pligt til at vejlede mv. Vejledning nr. xx af yy. 2009 Cirkulære om ændring af vejledning om en a-kasses pligt til at vejlede mv. I vejledning nr. 15 af 19. februar 2007 om en a-kasses pligt til at vejlede mv. som senest ændret

Læs mere

DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt kursusforløb for nyledige

DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt kursusforløb for nyledige UDNYT DIN TID OPTIMALT og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt kursusforløb for nyledige Kursusforløbene er udformet i et samarbejde mellem Roskilde Handelsskole, Køge Handelsskole og Zealand Business

Læs mere

K U R S U S K A T A L O G 2 0 1 3

K U R S U S K A T A L O G 2 0 1 3 NYUDVIKLEDE LEDERUDVIKLINGSFORLØB TIL FØRSTELINJELEDERE I OFFENTLIGE ORGANISATIONER K U R S U S K A T A L O G 2 0 1 3 Projektet Praksisnær ledelse for førstelinjeledere på Fyn er støttet af 3-parts midler.

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog JOBLOG Sådan bruger du din joblog INDHOLD 4 BRUG DIN JOBLOG AKTIVT 5 FÅ OVERBLIK OVER DINE JOBANSØGNINGER 6 STATUS PÅ JOBANSØGNING 7 OPRET NY JOBSØGNING 9 ANSØGNINGSMETODE 10 ANSØGNINGSDATO 12-13 DEN ENKELTE

Læs mere

Oplæg hjemmesideløsning kun for NORDLYS medlemmer i samarbejde med Attraktia

Oplæg hjemmesideløsning kun for NORDLYS medlemmer i samarbejde med Attraktia Oplæg hjemmesideløsning kun for NORDLYS medlemmer i samarbejde med Attraktia Selve løsningen Kom bedst fra start Kom nemt, hurtigt og billigt i gang med en ny hjemmesideløsning, som er baseret på ét af

Læs mere

Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og sosu elever som består af 10 kursusdage.

Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og sosu elever som består af 10 kursusdage. Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og sosu elever som består af 10 kursusdage. På de næste sider ser du programmet for kurset, samt støttespørgsmål for

Læs mere

Bliv klar som fremtidens hotelmedarbejder eller receptionist

Bliv klar som fremtidens hotelmedarbejder eller receptionist Bliv klar som fremtidens hotelmedarbejder eller receptionist Hotelreceptionist Virksomhedsreceptionist Vagtmester Natportier Morgenservering Fremtidens hotelmedarbejder Dette 6 ugers forløb er skræddersyet

Læs mere

Bekendtgørelse om selvforskyldt ledighed

Bekendtgørelse om selvforskyldt ledighed 1 of 14 21/09/2010 12:30 Oversigt (indholdsfortegnelse) Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 Område og begreber mv. Selvforskyldt ledighed ved udeblivelse fra samtaler eller aktiviteter,

Læs mere

PRINTGUIDE. Printish 2015. Printguide / 1

PRINTGUIDE. Printish 2015. Printguide / 1 PRINTGUIDE Printish 2015 Printguide / 1 Kære Kunde Hos Printish ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at få flotte tryksager. Derfor har vi lavet denne guide, hvor vi gennemgår det du har

Læs mere

Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence

Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence Udvikling- og Uddannelsesprogram Second Sight System Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence Indholdsfortegnelse Baggrund side 3 Mål med uddannelsesforløbet side 3 Vision Styrker Mål Procesforløb side

Læs mere

At være 3 år og lære nye ord.

At være 3 år og lære nye ord. At være 3 år og lære nye ord. Sprog Vi har gennem en periode på 2 måneder, arbejdet med en gruppe børn i alderen 3 år; 5 i Paraplyen og 9 i Børnebo. Vores mål har været hvorvidt vi kunne udvikle børnenes

Læs mere

Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby. birsind@hotmail.com. Gift med Martin, som er Tekniker hos FTZ. Sammen har vi Mille & Jonas på 9 år

Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby. birsind@hotmail.com. Gift med Martin, som er Tekniker hos FTZ. Sammen har vi Mille & Jonas på 9 år Curriculum Vitae Navn: Addresse: Postnr. og by Tlf.: E-mail: Født: Civil status: Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby 8543 Hornslet 26196624 birsind@hotmail.com 9 juli 1980 Gift med Martin, som

Læs mere

Plan i eget arbejde. 8.30 9.00 Morgenmad

Plan i eget arbejde. 8.30 9.00 Morgenmad Plan i eget arbejde 8.30 9.00 Morgenmad 9.00 9.15 Velkomst, formål og præsentation v/ SK og ledelse 9.15 10.15 Identifikation af egne strategier og forståelser af prioriteringer og tidsstyring. Effektivitet,

Læs mere

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE Gode råd om... EFTERUDDANNELSE INDHOLD 1. Indledning 3 2. Hvorfor bruge AMU-kurser til efteruddannelse? 4 3. Fakta om AMU-kurser 4 Hvem kan deltage? 4 Hvad koster AMU-kurserne? 4 Information om AMU-kurser

Læs mere

Om at være selvforskyldt ledig

Om at være selvforskyldt ledig Arbejdsdirektoratet Marts 2007 Om at være selvforskyldt ledig INDHOLD 1. INDLEDNING...3 2. HVAD SKER DER, HVIS DU SIGER ET ARBEJDE OP?...3 3. HVAD ER EN GYLDIG GRUND TIL AT SIGE ET ARBEJDE OP?...3 3.1.

Læs mere

Funktioner og fordele i Office Professionel 2010

Funktioner og fordele i Office Professionel 2010 Funktioner og fordele i Office Professionel 2010 Microsoft Office Professional 2010 giver dig vores allerbedste værktøjer, så du kan organisere dig, bevare forbindelsen og forblive konkurrencedygtig. Med

Læs mere

Grafisk Design. Komunikation/it. Lavet af Thomas Daugaard. Klasse 1.4, HTX, Roskilde. Side 1

Grafisk Design. Komunikation/it. Lavet af Thomas Daugaard. Klasse 1.4, HTX, Roskilde. Side 1 Grafisk Design Komunikation/it Lavet af Thomas Daugaard Klasse 1.4, HTX, Roskilde Side 1 I denne opgave vil jeg gøre rede for den fremgangsmåde jeg har brugt til, at udvikle et grafisk produkt i forhold

Læs mere

Hovedforløb 1 Grafik & Billeder Stine Keller

Hovedforløb 1 Grafik & Billeder Stine Keller Typografi & Ombrydning Portfolio Grafisk Design Grafik & Billeder Grafisk Workflow Grafik & Billeder OPGAVEBESKRIVELSE Opgaven går ud på at producere en sammenkopiering af forskellige elementer til en

Læs mere

Uddannelsen er rettet mod alle, der har den officielle godkendte faglige uddannelse indenfor frisør- og kosmetikerbranchen.

Uddannelsen er rettet mod alle, der har den officielle godkendte faglige uddannelse indenfor frisør- og kosmetikerbranchen. Efteruddannelse for frisør og kosmetiker Beauty Business Academy BBA Du er en fremragende håndværker indenfor dit felt. Du ved, hvad der rører sig, når det gælder skønhed, velvære, stil, mode og din viden

Læs mere

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber GRATIS Morgenmøde Den 13. maj Få det optimale ud af din webshop NYE KOMMUNIKATIONSREDSKABER Få mere ud af din webshop.

Læs mere

Lovtidende A 2009 Udgivet den 11. juli 2009

Lovtidende A 2009 Udgivet den 11. juli 2009 Lovtidende A 2009 Udgivet den 11. juli 2009 8. juli 2009. Nr. 730. Bekendtgørelse om kompensation til personer med handicap i erhverv m.v. I medfør af 3, stk. 2, 7, stk. 5, 11, 14 a, stk. 5, 16 a, stk.

Læs mere

Fra fravær og stress til nærvær og trivsel. Marts 2016

Fra fravær og stress til nærvær og trivsel. Marts 2016 Fra fravær og stress til nærvær og trivsel Marts 2016 2 Vi vil nedbringe sygefravær og forebygge stress De sidste år har der været en stigning i sygefraværet og flere bliver henvist til psykologhjælp på

Læs mere

HK Privat og HORESTAs Kompetenceudviklingsfond. Kompetenceudviklingsfond

HK Privat og HORESTAs Kompetenceudviklingsfond. Kompetenceudviklingsfond HK Privat og HORESTAs Kompetenceudviklingsfond Kompetenceudviklingsfond Hvad er kompetenceudviklingsfonden? Kompetenceudviklingsfonden er etableret af HORESTA Arbejdsgiver og HK-Privat for at yde tilskud

Læs mere

+ 4 ting, som giver MUS samtalen værdi

+ 4 ting, som giver MUS samtalen værdi Den ene (værdiskabende) ting som ledere med mange direkte rapporterende medarbejdere ville ønske, de havde vidst fra starten. + 4 ting, som giver MUS samtalen værdi Den ene værdiskabende ting Den ene ting,

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Fora r 2018 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2015 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Fora r 2019 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2017 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2018 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Kan du gå i sort, når det virkelig brænder på eller er du den, der bevarer det kølige overblik og redder situationen? Dette

Læs mere

ADMINISTRATION & KOMMUNIKATION

ADMINISTRATION & KOMMUNIKATION ADMINISTRATION & KOMMUNIKATION» Undertiden skal der lidt Humbug til for at faa Folk til at tro paa selv de bedste Ting.«& Citat: C.F. Tietgen EDIER WWW.TIETGEN.DK/ADMINISTRATION WWW.TIETGEN.DK/KOMMUNIKATION

Læs mere

Efteruddannelsesudvalgets HANDLINGSPLAN for Analyse af strukturforløb inden for institutionskøkkenområdet

Efteruddannelsesudvalgets HANDLINGSPLAN for Analyse af strukturforløb inden for institutionskøkkenområdet Efteruddannelsesudvalgets HANDLINGSPLAN for Analyse af strukturforløb inden for institutionskøkkenområdet Projektnr.: 136146 Projektpulje: EVUK6915 Januar 2015 Efteruddannelsesudvalgets handlingsplan Efteruddannelsesudvalget

Læs mere

Nyt om IT fra STAR. - til jobcenterchefer

Nyt om IT fra STAR. - til jobcenterchefer Nyt om IT fra STAR - til jobcenterchefer Med dette nyhedsbrev håber vi, at kunne give jer et godt overblik over, hvilke digitale ændringer, der indgår i den kommende release, som finder sted d. 11. januar

Læs mere

Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. www.amunordjylland.

Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. www.amunordjylland. Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. Program VEU CENTER-sammen gør vi det lettere at tage på voksenog efteruddannelse

Læs mere

Assertiv kommunikation - MBK A/S

Assertiv kommunikation - MBK A/S Vil du være bedre til at få samarbejdet til at fungere? Til at få dine budskaber igennem på en god og ordentlig måde? Blive hørt, forstået og respekteret i samarbejdet med andre? Vil du vide, hvordan andre

Læs mere

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi 10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi -følg guiden trin for trin og kom i mål 1. Find ud af, hvor du befinder dig At kende sit udgangspunkt er en vigtig forudsætning for at igangsætte en succesfuld

Læs mere

Koncept for medarbejderudviklingssamtaler (MUS)

Koncept for medarbejderudviklingssamtaler (MUS) Koncept for medarbejderudviklingssamtaler (MUS) - med supplerende skemaer til brug ved seniorsamtaler (SUS) og lederudviklingssamtaler (LUS). I dette dokument er samlet alle skemaer, hjælpespørgsmål, vejledning

Læs mere

Fremtidens Advokatvirksomhed

Fremtidens Advokatvirksomhed Fremtidens Advokatvirksomhed Advokatydelser sælger ikke sig selv! Kongres fredag den 11. juni kl. 10.00 12.30 Loyale kunder er vores løn! Markedet 70% Kilde: Danmarks Statestik; Produktstatestik for advokatvirksomhed,

Læs mere