a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere."

Transkript

1 SKAT Fritid & Idræt referat af bestyrelsesmøde torsdag den 25. Juni 2009 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Hansen Jørn Olsen Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf Andersen Dagsorden: 1. Repræsentantskabsmøde 2010 a. Dato og sted b. Valg c. Tema? 2. Idrætsdagene Formandsmøde a. Referat b. Hvordan kommer vi videre? 4. Hjemmeside a. Statistik b. nyhedsbreve 5. Motionskampagne a. Status b. lodtrækning 6. Tilskud a. Det generelle tilskud b. Ansøgninger c. Status på retningslinjer 7. ESCA a. Orientering om det afholdte EC-møde i Hillerød b. Aktiviteter, skal vi byde ind med stævneforslag 8. Eventuelt a. Næste møde b. Repræsentantskabsmøde i DFIF den november c. Andet Ad punkt 1 Repræsentantskabsmøde 2010 a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere. Jens Peter Skøtt, Middelfart har tidligere efter anmodning fra bestyrelsen undersøgt mulige steder at afholde repræsentantskabsmøde i 2010 i trekantområdet.

2 Da priserne var lige i overkanten af hvad vi havde forestillet os, skal der findes priser andre steder fra evt. vandrehjemmet i Svendborg. Svend Mandel tager kontakt til Jens Peter Skøtt for at høre om han vil være behjælpelig med at undersøge andre muligheder i Middelfart eller i Svendborg. Repræsentantskabsmødet afholdes formodentlig i marts måned b. Valg Svend, Jørn og Winnie er på valg samt suppleanter og revisorer/revisorsuppleanterne. Såvel Svend, Jørn og Winnie er villig til genvalg. Svend tager kontakt til Preben Gammeljord og Anne Honoré Østergaard samt revisorer/revisorsuppleanterne for at høre om de ønsker genvalg. c. Tema? Skal vi have andre temaer end opfølgning på formandsmødet april 2009? Stemningen fra bestyrelsen var, at der gerne måtte komme et tema på dagsordenen gerne med besøg af en konsulent eller lignende som kan bidrage med noget også med en aktivitet eller andet på mødet. Vores tilskudspolitik skal præsenteres/debatteres på repræsentantskabsmødet. Sundhedsprojektet bør også medbringes som et punkt på dagsordenen enten som en orientering eller som et tema. Ved næste bestyrelsesmøde i sensommeren 2009 skal tid, sted og program for repræsentantskabsmøde 2010 fastlægges. Ad punkt 2 idrætsdagene 2009 I København skal idrætsdagen foregå den 28. august hovedcenteret holder sammen med København. Selve dagen foregår i Ryparken Idrætscenter. Festen afholdes i Hovedcenterets kantine hvor der max. kan være ca ! I Sydsjælland er der desværre ingen af de lokale foreninger, der har taget initiativ til at planlægge dagen så derfor er det blevet sekretariatet, der står for det praktiske, dog i samarbejde med lokale repræsentanter, og idrætsgrenene er fordelt på lokaliteterne. Først var det ikke meningen, at der skulle være aftenfest men i stedet middag og underholdning. Det er dog ændret nu efter stor efterspørgsel - så der nu bliver aftenfest! I Syddanmark skal idrætsdagen foregå i Haderslev hvor 600 deltager i aktiviteterne om dagen og 350 deltager i aftenfesten! I Midtjylland skal idrætsdagen afholdes i Grenå sidste tilmeldingsfrist er endnu ikke overskredet!

3 I Nordjylland afholdes dagen i Jetsmark og aftenfest i Fårup Sommerland. 430 deltager om dagen og 250 deltaget i aftenfesten! Man kører fra Jetsmark kl. 15 så deltagerne får lidt tid i parken inden den lukker kl. 17 for aktiviteterne! Der skal evalueres på ordningen efter idrætsdagene er afholdt både de lokale foreninger og de enkelte ledelsessekretariater skal have mulighed for at evaluere på ordningen. Måske skal der udarbejdes et evalueringsskema? Vi skal finde ud af om dette er et koncept vi vil fortsætte med eller skal der ændres på det? Ifølge aftalen der er indgået mellem SKAT og SKAT Fritid & Idræt skal der evalueres senest den 15. september Ad punkt 3 Formandsmøde a. Referat Referatet er lavet (for længst ) men har længe afventet indlægget på formandsmødet fra Peder Trolle, DFIF. Dette indlæg (powerpoint) er nu modtaget. Derudover mangler Svend at rette referatet til på enkelte punkter. b. Hvordan kommer vi videre? Her tænkes på den analyse, der blev lavet på formandsmødet styrker og svagheder. Hvilke punkter vil vi som bestyrelse tage op og hvad vil vi arbejde med? Der var bred enighed om at vi på næste bestyrelsesmøde tager fat på arbejdet. Hvert enkelt medlem skal inden næste møde have prioriteret de punkter som kom frem på formandsmødet. Ad punkt 4 hjemmeside a. Statistik Jacob gennemgik statistikmaterialet omkring besøgene på Skat Fritid & Idræts hjemmeside. Det er lidt spændende at se når idrætsdagene er overstået om besøgene vil være i samme frekvens. b. Vi er blevet oprettet med nyhedsbreve, således at det nu er muligt at tilmelde sig et nyhedsbrev, når der kommer nyt info på hjemmesiden. 5 personer har allerede tilmeldt sig uden at der har været reklameret for det endnu. Og ikke alle er bestyrelsesmedlemmer fra Skat Fritid & Idræt - faktisk kun 1. Nyhedsbrevene kan deles ind i kategorier f. eks. bestyrelsesreferater, stævner osv. Medlemmer vil blive opfordret til at tilmelde sig nyhedsbrevene, da det fremover vil være via disse at der bliver gjort opmærksom på nyt på hjemmesiden. Vi sender en mail ud til formændene med oplysning om muligheden for at tilmelde sig nyhedsbrevene - både for formændene selv og deres medlemmer (Winnie). Desuden vil der blive reklameret for nyhedsbrevene på vores hjemmeside (Jacob) samt via intranettet (Svend)! Mandag den 29. juni 2009 var der 58 tilmeldte. Det er vigtigt at budskabet om nyhedsbrevet spredes, da interesserede på den måde bliver direkte orienteret når der er nyt på hjemmesiden.

4 Ad punkt 5 Motionskampagne a. Status Kampagnen går rigtig godt: 52 hold er tilmeldt med i alt 639 deltagere en del flere deltagere end sidste år. Der er i maj måned dyrket i alt minutters motion blandt kampagnedeltagerne. Den forøgede deltagermængde skyldes måske også, at der i år er åbnet op for, at ikke-medlemmer må deltage i kampagnen! Mht. lodtrækning for maj måned trak bestyrelsen lod ud fra de vedtagne kriterier. Vinderen blev Sluseholmen tillykke til Sluseholmen. Præmien tilfalder HUSet som det pågældende vinderhold tilhører. Efter en del debat om hvad præmien skal være blev der enighed om at vinderholdet skal have mulighed for selv at vælge præmie idet de vinder for kr. rekvisitter - f. eks bordfodbold, petanque, vikingespil, bolde, elektronisk dart, brætspil m.v., bordtennis-tilbehør, air-hockey m.v. Hvis HUSet selv har et konkret ønske, så er dette også en mulighed Ad punkt 6 Tilskud a. Det generelle tilskud Kassereren lovede, at tilskuddet bliver udbetalt til de lokale foreninger inden 1. juli 2009 b. Ansøgninger 1 ansøgning modtaget vedr. 2 personer, som søger om tilskud til ECSA- halvmaraton i Bruxelles - bestyrelsen blev enige om at bevilge kr. 500 pr. deltager! c. Status på retningslinjer Status på retningslinjer punktet bliver taget op på et senere tidspunkt idet der skal revideres på de enkelte punkter. Ad punkt 7 ECSA a. Orientering om det afholdte EC-møde i Hillerød Svend orienterede om EC-mødet hvor Svend var vært for de andre landes repræsentanter. Svend blev revisor for foreningen, der er årsmøde i Wien til september. Svend blev spurgt om DK ville arrangere en fodboldturnering inkl. fest om aftenen. Svend udbad sig betænkningstid, idet SKAT også skal ind omkring sådan et arrangement! Evt. kunne der afholdes et stævne i forbindelse med Skat Fritid & Idræts 40 års jubilæum i 2013.

5 Ad punkt 8 Eventuelt a. Næste møde Næste møde blev aftalt til tirsdag den 1. september 2009 i Odense. Dagsordenen for dette møde er opfølgning på formandsmødet og repræsentantskabsmødet i Endnu en mødedato blev aftalt til 1. oktober 2009 i Odense, hvor evalueringen på idrætsdagen 2009 og tilskudspolitikken er på dagsordenen. b. Repræsentantskabsmøde i DFIF den november 2009 Mødet foregår i Nyborg med start fredag aften, hvor møder og taler m.m. starter op. Lørdag aften er der fest og søndag er der afgang efter morgenmaden. Svend deltager som repræsentant for Skat Fritid & Idræt men vi kan deltage med 4, heraf 2 stemmeberettigede. c. Andet Logoet i DFIF må ikke længere anvendes men skal ændres. Foreningerne vil i den forbindelse blive forespurgt om man har gode ideer til nyt logo. Vedr. debatten omkring skattepligt er der på intranettet kommet en vejledning om personalegoder. Denne vejledning er ikke helt i overensstemmelse med den afgørelse der kom i december DFIF har bragt emnet op på politisk niveau så det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af det!

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Morten Grejsler Sussie Olesen Jesper Vestergaard Jørn Olsen Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Morten Grejsler Jørn Olsen Jesper Vestergaard Anne Østergaard Honoré Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

SKAT Fritid & Idræt referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 17. juni 2008

SKAT Fritid & Idræt referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 17. juni 2008 Mødereferat Deltagere er: Svend Mandel Jakob Klitgaard Jesper Vestergaard Jørn Olsen Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Intern revision Næstved 18. august 2008 Afbud: Preben Gammeljord Anne Honoré Østergaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde Skat Fritid & Idræt 19/

Bestyrelsesmøde Skat Fritid & Idræt 19/ Bestyrelsesmøde Skat Fritid & Idræt 19/11 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Morten Grejsler Jørn Olsen Sussie Olsen Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Afbud: Jesper Vestergaard Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 21. januar 2010

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 21. januar 2010 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 21. januar 2010 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Jesper Vestergaard Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Afbud: Jørn Olsen Dagsorden: 1. Repræsentantskabsmødet

Læs mere

Referat af temadebatten forud for repræsentantskabsmødet

Referat af temadebatten forud for repræsentantskabsmødet Deltagere er: John David, TSF-Sydhavsøerne, Else Larsen og Meta Fuglsang, Skat Fritid & Idræt, Aalborg, Merete Seerup og Inger Fornitz, Skat Fritid Bornholm, Jan K. Dammark, Skat Fritid Herning, Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012 Deltagere: Svend Mandel Jørn Olsen Morten Grejsler Jacob Klitgaard Annette Friis Nielsen Jesper Vestergaard Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf

Læs mere

Der har i alt været 816 besvarelser af den online undersøgelse, som blev sendt ud i september vedrørende evaluering af idrætsdagen 2010.

Der har i alt været 816 besvarelser af den online undersøgelse, som blev sendt ud i september vedrørende evaluering af idrætsdagen 2010. Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt torsdag den 7. oktober 2010 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Jørn Olsen Morten Grejsler Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Jesper Vestergaard Anne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SKAT Fritid & Idræt den 23/1 2014

Referat af bestyrelsesmøde i SKAT Fritid & Idræt den 23/1 2014 Referat af bestyrelsesmøde i SKAT Fritid & Idræt den 23/1 2014 Deltagere: Svend Mandel Jørn Olsen Morten Grejsler Sussie Olsen Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Jacob Bork Klitgaard Jesper

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 13. februar 2008

Bestyrelsesmøde den 13. februar 2008 Mødereferat Deltagere er: SKAT Fritid og Idræt SKAT Fritid & Idræt 26. februar 2008 Bestyrelsesmøde den 13. februar 2008 Tilstede var: Svend Mandel Hansen Bodil Nicolaisen Winnie Wolf Andersen Max Holm

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt mandag den 30. august Deltagere: Svend Mandel. Jacob Klitgaard. Morten Grejsler. Jesper Vestergaard

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt mandag den 30. august Deltagere: Svend Mandel. Jacob Klitgaard. Morten Grejsler. Jesper Vestergaard Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt mandag den 30. august 2010 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Morten Grejsler Jesper Vestergaard Winnie Wolf Andersen Afbud: Jørn Olsen Anne Honoré Østergaard Anette

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 30/9 2014

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 30/9 2014 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 30/9 2014 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Morten Grejsler Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Referent:

Læs mere

Referat af formandsmøde i Nyborg. Torsdag den 23. april 2009

Referat af formandsmøde i Nyborg. Torsdag den 23. april 2009 Referat af formandsmøde i Nyborg Torsdag den 23. april 2009 Deltagere: Bjarne Jørgensen, Randers Bodil S. Nicolaisen, Struer Rikke O. Petersen, Grenå Gert Høj, Roskilde Hanne A. Olsen, Køge Inge Quist,

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 11. november 2008 i Hovedcentret

Bestyrelsesmøde tirsdag den 11. november 2008 i Hovedcentret Mødereferat Deltagere er: Svend Mandel Jacob Klitgaard Linda Foli Jesper Vestergaard Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Intern revision Næstved 19. november 2008 Afbud: Preben Gammeljord Nielsen Anne

Læs mere

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter:

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: Generalforsamling Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Der mødte 5 medlemmer.

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand (Afbud) Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmødet i Aalborg den 29. februar 2008

Referat af Repræsentantskabsmødet i Aalborg den 29. februar 2008 Deltagere er: John David, TSF-Sydhavsøerne, Else Larsen og Meta Fuglsang, Skat Fritid & Idræt, Aalborg, Merete Seerup og Inger Fornitz, Skat Fritid Bornholm, Jan K. Dammark, Skat Fritid Herning, Peter

Læs mere

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Årets hovedtema: Projektrådgivningen under forandring: Ny lov, ny udviklingsstrategi, nye støtteformer: I

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 2. udgave 19. marts 2012 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Danmarksstafetten. Quickguide for. Danmarks. www.dfif.dk Idræt & Motion Åbne aktiviteter Danmarksstafetten. Revideret den 24-01-08

Danmarksstafetten. Quickguide for. Danmarks. www.dfif.dk Idræt & Motion Åbne aktiviteter Danmarksstafetten. Revideret den 24-01-08 stafetten Quickguide for Danmarks www.dfif.dk Idræt & Motion Åbne aktiviteter Danmarksstafetten Revideret den 24-01-08 Hvad er Danmarksstafetten? Danmarksstafetten er en Åben aktivitet, arrangeret af foreninger

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE.

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Vedtægter for Odsherred Civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Foreningen er medlem af landsforeningen DANMARKS CIVILE

Læs mere

Referat af VETU-møde

Referat af VETU-møde Referat af VETU-møde Afholdt i HBC s lokaler fredag den 28. oktober 2011 Tilstede var: Peter Mikkelsen, Morten Aarup, Helle Sjørring, Anne Birgitte Nielsen, Ellen Aagaard Tak til VETU s tidligere formand/medlemmer

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Vedtægter for DcH-Svendborg

Vedtægter for DcH-Svendborg Forslag til vedtægtsændring til behandling på generalforsamling d. 19.11.2015 Vedtægter for DcH-Svendborg 1 Foreningens navn er DcH-Svendborg. Dens hjemsted er Svendborg. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Skriftlig beretning SKAT Fritid & Idræts repræsentantskabsmøde den 15. marts 2012

Skriftlig beretning SKAT Fritid & Idræts repræsentantskabsmøde den 15. marts 2012 Indledning... 2 Aktivitetsindberetning og medlemstal... 2 Motionskampagnen i SKAT Fritid & Idræt... 4 Motionskampagnen 2010... 4 Motionskampagnen 2011... 5 Motionskampagnen 2012 og frem... 5 Øvrige aktivitetstilbud...

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 5. marts 2014 kl. 1500 generalforsamling på politigården i Herning.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side 1 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 30. oktober 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Christiansborg Forretningsudvalget Navn

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2013 i Langhårsklubben Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 1. Holbæk Cykelsport Klubbens navn er HOLBÆK CYKELSPORT og har hjemsted i Holbæk kommune og på klubhusets adresse. 2. Vision, mission og målsætning. Klubbens vision

Læs mere

Forældrerådets håndbog

Forældrerådets håndbog Forældrerådets håndbog Sct. Norberts Skole (Revision januar 2012) Opgaver Forældrerepræsentant Forældrerepræsentanten har ansvaret for: Formidling af info til og fra forældre, klasselærer og forældreråd

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

DM i Firmaidræt Håndbold. PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008

DM i Firmaidræt Håndbold. PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008 DM i Firmaidræt Håndbold PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008 1 Velkommen til DM i Hillerød På vegne af Hillerød Firmasport skal jeg hermed byde alle deltagere i DM i håndbold og volleyball hjertelig velkommen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

Formålet med Vi cykler til arbejde er helt enkelt at øge folkesundheden ved at få flere til at bruge cyklen til og fra arbejde.

Formålet med Vi cykler til arbejde er helt enkelt at øge folkesundheden ved at få flere til at bruge cyklen til og fra arbejde. Idékatalog Brug Vi cykler til arbejde til at få liv på din arbejdsplads. Formålet med Vi cykler til arbejde er helt enkelt at øge folkesundheden ved at få flere til at bruge cyklen til og fra arbejde.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. PÅ DAGSORDENEN ER: 1. Repræsentantskabsmødet Beretning Alt er samlet og lagt ud til den sidste korrekturlæsning. Beretning, vedtægtsændringer, regnskab,

Læs mere

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen Fibigerstræde 15 9220 Aalborg Øst telefon: 9635 8016 fax: 9815 9494 e-mail: bestyrelsen@studentersamfundet.aau.dk http://www.studentersamfundet.aau.dk Ordinære medlemmer af bestyrelsen Christian K. Refshauge,

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 07.11.13. kl 18.00 Sted: Mette Stubkjær Nybovej 12 7400 Herning Tilstede: Mette Stubkjær, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Helle Engelsen, Jens Andersen Afbud: Ane Gleerup 1. Valg af

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00.

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Afbud fra Leif. Bente kommer ved 14 tiden lørdag p.gr.a ansættelsessamtaler i DATS. Per kører ved 11

Læs mere

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er Vamdrup civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Vamdrup. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende v/ AAU

Studentersamfundet - For alle studerende v/ AAU Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 28. November klokken 17.00, Riddersalen,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Formand ** Mark Bengtson, Næstformand Kasper Gram, Kasserer Anne Kathrine Krushave,

Læs mere

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607.

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. maj 2014 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Godkendelse af dagsorden herunder pkt. der er kommet til siden dagsordenen blev skrevet.

Godkendelse af dagsorden herunder pkt. der er kommet til siden dagsordenen blev skrevet. FLYGTNINGEVENNER FREDENSBORG Frivilligcenter Fredensborg Teglgårdsvej 423 A 3050 Humlebæk Referat af Bestyrelsesmøde torsdag 7. januar 2016 kl. 14.00-16.00 Sted og tidspunkt: Frivilligcenter Fredensborg

Læs mere

Postkort, volley ville gerne tjene lidt ekstra penge ved salg af postekort. Salget kan ikke ske i forbindelse med Loppe- eller Julemarked.

Postkort, volley ville gerne tjene lidt ekstra penge ved salg af postekort. Salget kan ikke ske i forbindelse med Loppe- eller Julemarked. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Bestyrelsen i KIF indbyder til møde tirsdag den 26. oktober 2010 kl. 19. I Knabstrup hallen Ventegårdsvej 42 Knabstrup.

Læs mere

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011 Dagsorden: FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset 1. Valg af dirigent, jvf. 6, stk. 4. 2. Beretning om foreningens virksomhed det forløbne år,

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Mødedato: Onsdag den 30. marts 2016 kl. 18.00 21.00 i Villa Villakulla. Mødedeltagere: Personale: Nadja, Mette P og Betina Forældre: Ri, Kaisa, Louise, Mona,

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Referat for bestyrelsesmøde den 16. og 17. november 2015 på Hotel Kirstine, Købmagergade 20, 4700 Næstved. Mødet begyndte med frokost kl. 12.00. Mandag aften

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding.

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Til stede: Lotte Vangsgaard, Kristen Foged, Claus Hansen, Per Hertz, Bjarne Trampedach, Ingeborg Vind Nielsen, Per Hertz, Britta Bertel Dagsorden:

Læs mere

Onsdag, den 15. marts 2006 kl. 18.00 i Pavillionen, Lystanlægget 1, Holstebro

Onsdag, den 15. marts 2006 kl. 18.00 i Pavillionen, Lystanlægget 1, Holstebro Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning marts 2006 Kære alle! Vi skal hermed have fornøjelsen at indkalde alle medlemmer til ordinær generalforsamling Onsdag, den 15. marts 2006 kl. 18.00

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Dagorden ifølge vedtægter: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Pkt.

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00

Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00 Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00 Deltagende ved mødet Andreas og Sebastian fra Tømrer-afdelingen Simon, formand ved Beboerrådet Ninna og Claus fra Mad til mennesker Sara

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 24-9-2007 kl. 13.00 i Thy Uddannelsescenter Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard (deltog under pkt. 1-4 og 7) Torben Iversen

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK

Bestyrelsesmøde i FSK Bestyrelsesmøde i FSK Onsdag den 5. december kl. 10.10 til torsdag 6.december 2012 kl. 14.30 Sted: Hotel Ansgar, Østre Stationsvej 32, Odense Deltagere: Hanne M, Hanne N, Ditte, Bitte, Carsten, Bell, Marlene,

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Formøde den 17. juni 2014

Formøde den 17. juni 2014 Formøde den 17. juni 2014 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Sven Lyster, Anja F. Riecke, Joan Lindholdt, Marie Skøtt Rasmussen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Afbud: Dan R. Petersen, Rasmus Rosenkvist

Læs mere

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug 10 1: Foreningens navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Nees Kirsebærlaug. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Lemvig Kommune. 2: Foreningens formål og virke

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Sønderjyland/Sydslesvig

Sønderjyland/Sydslesvig Sønderjyland/Sydslesvig 2. årg. nr. 2 1 5. maj 201 3 GE ERALFORSAMLI G SØ DERJYSK HUSFLID DE 18. APRIL 2013, REFERAT FRA GE ERALFORSAMLI GE : 1. Dirigent - Margit Sørensen 2. Referent - Gerd Bargum Petersen

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Oversigt: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Idrætten 4 Medlemskab 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 7 Udelukkelse og eksklusion 8 Lavia Nyt 9 Generalforsamling 10 Ordinær

Læs mere

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. MARTS 2007 KL. 17.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. MARTS 2007 KL. 17.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. MARTS 2007 KL. 17.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR Indholdsfortegnelse 1. Konstituering 3 2. Anmodning om udtrædelse som suppleant til Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Holbæk Svømme Klub, HSK. Den er stiftet den 13. oktober 1922, og dens hjemsted er Holbæk Kommune.

1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Holbæk Svømme Klub, HSK. Den er stiftet den 13. oktober 1922, og dens hjemsted er Holbæk Kommune. Navn, hjemsted og formål 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Holbæk Svømme Klub, HSK. Den er stiftet den 13. oktober 1922, og dens hjemsted er Holbæk Kommune. 2 Formål Det er klubbens formål at dyrke og

Læs mere

Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++

Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++ Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++ Dagsorden: Velkommen til årets ottende elevrådsmøde. Nyt siden sidst: Fra formanden og bestyrelsen Fra Fælleselevrådsmødet i region Syd Fra Elevrådsdagen

Læs mere

Sejlklubben København

Sejlklubben København 1) Til stede: merne: Finn Kristiansen (FK), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Sten Emborg (SE), Erik Kragh-Hansen (EKH), Jens Rosengaard (JR), Steffen Torvits (ST), Grete Ørskov (GØ), Jacob Rubæk Christensen

Læs mere

Referat af RSK-mødet. 21. - 23. august 2015

Referat af RSK-mødet. 21. - 23. august 2015 Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer lørdag: Mia Mogens tager sig af referatet under hele mødet. Referat af t 1 Dagsorden Dagsorden RSK møde den

Læs mere

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen.

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen. Vedtægter for: 1. Foreningens navn: KunstSpiralen 2. Formål: At samle udøvende kunstnere, kunsthåndværkere og kunstinteresserede i et fagligt og socialt fællesskab. At skabe nytænkning og udvikling for

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERICIA SEJLKLUB

VEDTÆGTER for FREDERICIA SEJLKLUB VEDTÆGTER for FREDERICIA SEJLKLUB 2 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er FREDERICIA SEJLKLUB med hjemsted i Fredericia. Foreningen er stiftet den 19. maj 1900. Foreningens stander er hvid med tre blå

Læs mere

ForeningenTyrings Ager

ForeningenTyrings Ager ForeningenTyrings Ager April 2010 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2010 Arbejdsdag/rengøringsdag lørdag den 24. april kl. 13.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. februar 2016, kl. 09.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. februar 2016, kl. 09.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. februar 2016, kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes i det blå værelse på Rådhuset Deltagere: Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2016 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 17. juni 2016 Hindsgavl Slot Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement

Læs mere

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dagsorden 1. Godkendelse af referat (JP) 2. Regnskab LA2015 (AGL) Bilag 1 3. Medlemshenvendelse omkring Trafikstyrelsen (PS) 4. Rabatudvalg (PS) 5.

Læs mere