Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro"

Transkript

1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher og Marian Graves Wounlund Bust Holstebro kommune: Lisbeth Munk Saugmann Ikast-Brande kommune: Anne Sofie Severinsen Ringkøbing-Skjern kommune: Birthe Nyrup Dahl Struer kommune: Bodil Mogensen Social & SundhedsSkolen, Herning: Rhina Høj Eriksen, Charlotte Tipsmark og Kirsten Kammer Else Sørensen, Lemvig kommune Grethe Haglund, Ringkøbing-Skjern kommune Kim Herping Andersen, Privathjælpen, Struer Anne-Mette Ørts Vinstrup 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter Godkendt og prioriteret. 2. Godkendelse af referatet fra sidste møde den 2. februar Bemærkning til: Pkt. 4 Udfærdigelse af PASS praktikerklæringer i Elevplan Ved afslutning af hver praktikperiode udfylder praktikstedet en praktikerklæring. Efter 1. og 2. del praktik den vejledende praktikerklæring og efter 3. del praktik den afsluttende praktikerklæring. Praktikerklæringen skal vedhæftes et hjælpeskema, som indeholder oplysninger om, hvilke praktikmål eleven har arbejdet med i praktikperioden, og hvilket niveau eleven har nået. Praktikerklæring samt hjælpeskemaet kan findes via skolens hjemmeside under Praktiksamarbejde, aktuelle materialer til praktiksteder og praktikerklæringer under social- og sundhedshjælperuddannelsen. Underskrift på praktikerklæringen: Når praktikperioden er elevens afsluttende praktik (3. del praktik) skal den praktikansvarlige underskrive erklæringen. Når praktikperioden er elevens 1. og 2. del praktik skal den praktikansvarlige enten skrive sit navn på erklæringen eller underskrive erklæringen.

2 Fremsendelse af praktikerklæringen til skolen: Umiddelbart efter eleven har gennemført 1. og 2. del praktik sendes praktikerklæringen samt hjælpeskemaet til skolen enten via: mail, med posten eller scannes ind i Elevplan. Efter elevens 3. del praktik den afsluttende praktik sendes praktikerklæringen samt hjælpeskemaet straks til skolen enten via: mail, med posten eller scannes ind i Elevplan. Skolen skal have modtaget erklæringerne senest dagen inden eleven skal til den afsluttende prøve. Pkt. 5 GF2 SOSU Har en GF2 elev indgået en uddannelsesaftale med en kommune og ikke består GF2 til den afsluttende prøve, annulleres uddannelsesaftalen. Ved udfærdigelse af uddannelsesaftaler til trin 1 kan kommunen/arbejdsgiver skrive i pkt. 11 på uddannelsesaftalen, at ansættelsen er på betingelse af bestået GF2. Har en GF2 elev ikke bestået grundfaget dansk må eleven gerne komme til den afsluttende prøve, men eleven får først sit eksamensbevis, når vedkommende har været til omprøve i dansk og bestået faget. Vælger en GF2 elev ikke at gå til eksamen, kan eleven (i samarbejde med skolen) komme på et andet GF2 hold eller starte forfra på GF2. I begge tilfælde har eleven brugt sit andet forsøg. Når en GF2 elev, der er på barsel, starter på uddannelsen igen, bruger eleven et forsøg. GF2 elever har tre forsøg. 3. Siden sidst fra praktikken og skolen Orientering fra praktikken: v/rhina Høj Eriksen: Orienterede om nyt supplerings-kursus for praktikvejledere som skolen tilbyder tidligere uddannede praktikvejledere. Kurset forventes afholdt i november. Kommunerne opfordres til at holde øje med skolens hjemmeside. Indbød kommunerne til at samarbejde med skolen om tre-dags kurser for praktikvejledere i Ved næste møde kommer kommunerne med en tilbagemelding på, hvor mange deltagere kommunerne forventer til kurserne. Henviste til sidste møde på trin 2, hvor den nye beskrivelse af HHE blev godkendt. Dette gælder også for trin 1 og beskrivelsen kommer på skolens hjemmeside. Orienterede om fælles afslutning for trin 1 og trin 2 i Herning den 30. juni 2016 kl for social- og sundhedshjælpere, hjt15051 og hjp15051, samt social- og sundhedsassistenter, ass14111 og ass14112, der afslutter uddannelsen denne dag. Afslutning for hjt15052 afholdes på Døesvej, Holstebro på samme tidspunkt.

3 Sosu-elever på barsel: Ved genoptagelse af social- og sundhedshjælperuddannelsen skal overgangskravene beståes inden opstart. Det vil sige, at eleven skal have bestået: dansk på D-niveau, naturfag på E-niveau, sosu-fagene samt førstehjælp og brandbekæmpelse. Har eleven ikke bestået ovennævnte, skal vedkommende starte på GF2 og have hele undervisningen på holdet i den periode der er undervisning i de manglende fag. Der kan efterfølgende bevilges forkortelser på trin 1, alt afhængig af hvor langt eleven er i sit uddannelsesforløb. SOSU NYT er udsendt særskilt. Der er ingen bemærkninger hertil. 4. EUX-Velfærd v/uddannelseschef Anne Mette Vind EUX-Velfærd er uddannelse i livskvalitet, i kombination med en gymnasial eksamen, der gør, at eleverne kan tage en videregående uddannelse. Med EUX-Velfærd får eleverne en faglig uddannelse, som enten social- og sundhedsassistent eller pædagogisk assistent samt en gymnasial eksamen, som de evt. kan læse videre med. Uddannelsen giver mulighed for at lære teorien i tæt sammenhæng med praksis. Uddannelsen tager 4 år (PA) og 4½ år (SOSU) inkl. 1 års grundforløb. Pt. er det kun EUX-Velfærd på SOSU-området, der kommer i gang på skolen. Yderligere oplysninger findes på skolens hjemmeside Vedlagt sendes bilag fra uddannelseschef Anne Mette Vind. 5. Praktikdage på skolen Evaluering af de to dage, hvor praktikken har deltaget i undervisningen på skolen med hold hjt1604. v/rhina Høj Eriksen og Birthe Nyrup Dahl, Ringkøbing-Skjern kommune. Konklusionen er, at de to dage endnu ikke forløber helt som tiltænkt. Tanken er, at skolen og praktikken laver noget sammen de to dage. Det er vigtigt, at praktik og skole viser sig sammen og der er et samarbejde. Ved næste praktikdage på skolen, der finder sted den 8. og 9. august med hjt1608-optaget, blev det besluttet at: Kommunerne vælger, hvem der kommer til at bemande de to dage og meddeler dette til skolen. Skolen finder to undervisere, der skal deltage de to dage. Skolen orienterer kommunerne om, hvad eleverne bliver undervist i på skoleperiode 1. Kommunerne orienterer skolen om, hvad indholdet skal være den første undervisningsdag-om eftermiddagen.

4 Undervisningsplanen for de to dage bliver: Dag 1: Formiddag: Praktikforberedelse. Eftermiddag: Indholdet bestemmes af kommunerne. Dag 2: Formiddag: Fælles formiddag (skolen og kommunerne) Emnet er: Ergonomi, forflytning og andre praktiske øvelser. Kommunerne sender deres forslag om indhold til dagen til Rhina. Det er en forudsætning, at underviserne skal have godt kendskab til ergonomi. Eftermiddag: Indholdet bestemmes af kommunerne. Evaluering af dagene skal med på næste møde. 6. Udfærdigelse af praktikerklæringer Opfølgning fra sidste møde. v/rhina Høj Eriksen Jvfr. pkt. 2 er kravene til hold med opstart fra 1. december 2015: Hjælpeskema + vejledende praktikerklæring efter 1. og 2. del praktik. Hjælpeskema + praktikerklæring med x i afsluttende praktik efter 3. del praktik. Hjælpeskema er ikke et krav for hjt1505, hjp1505, hjt1507 og hjm1508-holdene. 7. Udfærdigelse af uddannelsesaftaler og status på optage-proceduren v/rhina Høj Eriksen Hvis en GF2-elev, der har underskrevet en uddannelsesaftale med en kommune, ikke består GF2, annulleres uddannelsesaftalen. Erhvervsrettet påbygning: Fire ugers ekstra valgfri specialefag, som eleven og kommunen aftaler ved indgåelse af uddannelsesaftalen. På uddannelsesaftalens pkt. 6 påføres: 4 uger Der er blevet godkendt to nye private hjemmepleje virksomheder til uddannelse af social- og sundhedshjælperelever. Begge virksomheder forsøger at finde elever til august-optaget. Fremover dannes også et skole-praktikforum, trin 1 for de private virksomheder/praktiksteder. 8. Elever på Talentspor fastholdelse og evt. ophør Hvordan informerer vi bedst om Talentspor? Samarbejde omkring elever på Talentspor og evt. ophør med Talentspor. Eleven kan vælge talentspor iflg. aftale med sin ansættelseskommune. Når kommunen udfærdiger uddannelsesaftalen, skrives dette ind i uddannelsesaftalen ved pkt. 3 med x i Talentspor. Ændringer til beslutningen om talentspor: Hvis eleven ønsker at ændre sin tidligere beslutning om Talentspor, træffer eleven, i samarbejde med sin kontaktlærer og faglærer, beslutningen om uddannelse med eller uden Talentspor.

5 Skolen skriver i Elevplan om samtalen og om elevens til- eller fravalg af Talentspor. Eleven orienterer kommunen om ændringen. Det er ikke nødvendigt, at kommunerne indkaldes til en HHE. Kommunen udfærdiger et C-tillæg til uddannelsesaftalen, som skal underskrives af både eleven og kommunen. Er eleven under 18 år, skal elevens forældre ligeledes underskrive tillægget. En eventuel ændring af Talentspor skal være sket senest tre uger inden eleven får standpunktskarakter midt i skoleperiode Optag 2016 Oversigt over dimensionering udleveres. 10. Eventuelt Godskrivning på GF2: Er eleven over 25 år udfærdiges altid et Bevis for Realkompetence (RKV bevis) som retter sig for hele uddannelsen. (GF2 trin 1 og trin 2). Reglerne for godskrivning står i bekendtgørelsen (BEK 1642) Afkortning af uddannelsesforløb, for relevant erhvervserfaring, vil primært være på hovedforløbet. Er eleven under 25 år, kan der ikke bevilges godskrivning for GF2. Info om trin 1 på GF2: Holstebro kommune besøger GF2 holdene på skolen på Døesvej inden udløb af ansøgningsfristen for at søge optagelse på trin 1 og orienterer eleverne om uddannelsen. Dette forsøges også på GF2 i Herning. FVU-undervisning: Eleverne på skolen i Herning bliver testet på hovedforløbet. FVU-testen foregår i den første uge på skoleperiode 2. Undervisningen foregår i 2. praktik. Kommunerne får besked, når deres elever ønsker at deltage i FVU-undervisning. Ordblindetest på GF: Tilbydes de elever, der ønsker det/spottes af skolen. Næste temadag på trin 1: den 12. september 2016 på Døesvej og den 14. september 2016 i Herning. Næste møde: 11. august 2016 i Herning. Emne til næste møde: Status på ny uddannelse. Rhina orienterede om et møde den 2. juni, hvor hun deltager sammen med repræsentanter om redigering af Veje til den gode praktik

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning Kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher og

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher Holstebro

Læs mere

3. Godkendelse af referatet fra møderne den 11. august 2016 og den 30. november 2016 Godkendt.

3. Godkendelse af referatet fra møderne den 11. august 2016 og den 30. november 2016 Godkendt. Referat fra fællesmødet for private og kommunale arbejdsgivere på social- og sundhedshjælperuddannelsen torsdag, den 8. juni 2017 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning, Gullestrupvej 10, 7400

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Ringkøbing-Skjern kommune: Grethe Haglund Social & SundhedsSkolen, Herning: Charlotte Tipsmark og Kirsten Kammer

Ringkøbing-Skjern kommune: Grethe Haglund Social & SundhedsSkolen, Herning: Charlotte Tipsmark og Kirsten Kammer Referat fra mødet i Skole-Praktik forum for social- og sundhedshjælperuddannelsen tirsdag, den 20. marts 2018 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Deltagere: Herning kommune:

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher og

Læs mere

Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Anne-Mette Ørts Vinstrup. 1.Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter Godkendt.

Anne-Mette Ørts Vinstrup. 1.Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter Godkendt. Referat fra fællesmødet i Skole-praktikforum - Social- og sundhedshjælperuddannelsen for private og kommunale arbejdsgivere mandag, den 3. september 2018 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning,

Læs mere

Der indgås uddannelsesaftale mellem arbejdsgiver og elev, der omfatter hele uddannelsen (grundforløbet og hovedforløbet).

Der indgås uddannelsesaftale mellem arbejdsgiver og elev, der omfatter hele uddannelsen (grundforløbet og hovedforløbet). Referat fra mødet i Skole-praktikforum - Social- og sundhedshjælperuddannelsen for kommunale arbejdsgivere fredag, den 8. marts kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning, Gullestrupvej, Herning

Læs mere

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning Mødelokale 2 Dato: Den 6. april

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Torsdag den 30. august 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 30 Deltagere:

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Birgit Søndergaard(BS), Irene Winther(IW), Ruth Skriver (RS), Vera Larsen(VL), Anette Dippel

Læs mere

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere:

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Ivan R. Jensen,

Læs mere

Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl

Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, lokale 6 Deltagere: fra: Bente

Læs mere

(Obs: Studieordning for akademiuddannelserne er vedhæftet referatet).

(Obs: Studieordning for akademiuddannelserne er vedhæftet referatet). Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, trin 2 torsdag den 15. januar 2015 kl. 09.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning-klasselokale 11 Deltagere: fra:

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Fredag den 21. november 2014, kl. 09.00 13.00 (inkl. julefrokost) i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Erna Leth (suppleant),

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 6. april 2017 kl. 10:30 13.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, lokale E2 Deltagere:

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 5. april 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, klasselokale

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 15. november 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 (mødet afsluttes med frokost) Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30.

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Bente Schleicher (BS) Herning Kommune, Handicap og Psykiatri/ Sundhed og Ældre

Bente Schleicher (BS) Herning Kommune, Handicap og Psykiatri/ Sundhed og Ældre Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, trin 2 mandag den 13. april 2015 kl. 09.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, lokale 11 Deltagere: fra: Bente Schleicher

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Mandag den 8. oktober 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 6 Deltagere: fra:

Læs mere

Vejledning i standpunktsbedømmelse

Vejledning i standpunktsbedømmelse Vejledning i standpunktsbedømmelse De bekendtgørelser der refereres til er: Bekendtgørelse nr. 834 af 27/06/2013 om erhvervsuddannelser - Hovedbekendtgørelsen Bekendtgørelse nr. 816 af 20/07/2012 om uddannelserne

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Mandag den 22. september 2014 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Fredrik Juel Steensen, Grethe Buch,

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 21. juni 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 10 Deltagere:

Læs mere

Referat fra møde i LUU, SOSU-området

Referat fra møde i LUU, SOSU-området Referat fra møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 6. marts 2015 kl. 09.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Gitte

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Den lokale undervisningsplan for Den Pædagogisk Assistent Uddannelse Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Gældende fra den 1. januar 2016 2.0 Hovedforløb, trin 2... 1 2.1 Praktiske oplysninger... 1 2.2 Pædagogiske,

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Indholdet i samarbejdsaftalen Aktiviteterne i skemaet er forsøgt beskrevet nogenlunde i den rækkefølge, procedurerne skal udføres.

Indholdet i samarbejdsaftalen Aktiviteterne i skemaet er forsøgt beskrevet nogenlunde i den rækkefølge, procedurerne skal udføres. Rettet februar 2014 Samarbejdsaftale mellem Social- og Sundhedsskolen Esbjerg, Billund, Esbjerg, Fanø, Varde, Vejen og Ringkøbing-Skjern kommuner, Sydvestjysk Sygehus samt behandlings- og socialpsykiatrien.

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 15. september 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA)

Læs mere

Dialogmøde 4. maj 2015

Dialogmøde 4. maj 2015 Dialogmøde 4. maj 2015 Dagens program Velkomst v/ Anders Sevelsted Oplæg om hvad der er sket siden sidst v/ Ditte Grostøl og Anders Sevelsted Oplæg om kompetencevurdering v/ Ditte Grostøl. Oplæg om fremtidig

Læs mere

Reformen og de grafiske erhvervsuddannelser

Reformen og de grafiske erhvervsuddannelser Reformen og de grafiske erhvervsuddannelser Den særlige betydning reformen har haft for især mediegrafikeruddannelsen Reformkonference den 28.-29. september 2015 Workshop 14 Side 1 Reformkonference den

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU

Dagsorden til møde i LUU Dagsorden til møde i LUU Dato: Tirsdag den 20. december 2011 kl. 9.00 13.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Grethe Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Mandag den 8. januar 2017 kl. 8.30 11.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, klasselokale 1

Læs mere

Social-og sundhedsuddannelsen trin 1 og 2 efter EUD-reformen

Social-og sundhedsuddannelsen trin 1 og 2 efter EUD-reformen Social-og sundhedsuddannelsen trin 1 og 2 efter EUD-reformen Ny opbygning af uddannelsen: Grundforløb 1, grundforløb 2, hovedforløb trin 1 og trin 2 Elevgrupper: Grundforløb 1: 12 ugers erhvervsfag, 8

Læs mere

Kvalitetsstandard - Social- og Sundhedsuddannelsen Kvalitetsstandard Social- og Sundhedsuddannelse Furesø Kommune

Kvalitetsstandard - Social- og Sundhedsuddannelsen Kvalitetsstandard Social- og Sundhedsuddannelse Furesø Kommune Kvalitetsstandard - Social- og Sundhedsuddannelsen Kvalitetsstandard Social- og Sundhedsuddannelse Furesø Kommune Trin 1 Social- og sundhedshjælperuddannelsen 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Ansvar

Læs mere

REFERAT SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

REFERAT SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER REFERAT SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 28. april 2009 kl. 10.00-12.30 Lokale: 3, Arvikavej 7, Skive Deltagere: Ilse Sørensen, Lonna Davidsen, Eva Pedersen, Ellen Margrethe Dybdahl, Birgitte

Læs mere

LUP Trin 2. Oplæg skolepraktikinformationsmøde d. 7.12.15

LUP Trin 2. Oplæg skolepraktikinformationsmøde d. 7.12.15 LUP Trin 2 Oplæg skolepraktikinformationsmøde d. 7.12.15 EUD-reform GF 2 20 ugers forløb, hvor en del af det teoretiske fra det gamle Trin 1 s første skoleperiode læres Adgangskrav: 02 i dansk og matematik

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Uddannelsesordning for uddannelsen til. Laboratorietandtekniker

Uddannelsesordning for uddannelsen til. Laboratorietandtekniker Uddannelsesordning for uddannelsen til Udstedelsesdato: 1. august 2011 Laboratorietandtekniker Udstedt af Tandteknikerfagets Faglige Udvalg i henhold til bekendtgørelse nr. 857 af 11/07/2011 Bekendtgørelse

Læs mere

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedshjælperuddannelserne mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem ansættende

Læs mere

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Tirsdag d. 15.01.2013 kl. 10.25-14.00 på Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Bilagsfortegnelse: Bilag 1 til punkt

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for Maskinsnedkerfaget fredag den 21/06 2013

Referat fra møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for Maskinsnedkerfaget fredag den 21/06 2013 Referat fra møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for Maskinsnedkerfaget fredag den 21/06 2013 Deltagere: Gæst: Afbud: Peer Foged Ove Nielsen Inga Andersen Birgitte Larsen Klavs Klarskov

Læs mere

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt.

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt. Referat af 4. møde i LUU-PÆD den 11.11.2015 Kl. 11:30-14.30 Deltagere: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 12. oktober 2017 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, lokale P3

Læs mere

Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg for VVS ved Uddannelsescenter Herning den 11. marts 2008

Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg for VVS ved Uddannelsescenter Herning den 11. marts 2008 Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg for VVS ved Uddannelsescenter Herning den 11. marts 2008 Deltagere: Afbud: Ordstyrer: Bue Bomm Jensen, Lars Troelsgaard, Bjarne Kristensen, Søren Mogensen,

Læs mere

Råd og vink om beviser inden for erhvervsuddannelserne

Råd og vink om beviser inden for erhvervsuddannelserne Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Kontor for Prøver, Eksamen og Test September 2015 Råd og vink om beviser inden for erhvervsuddannelserne Denne

Læs mere

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 24. august 2009 kl. 13.00 15.30 på social og sundhedsskolen syd. Lokale 1.2 Medlemmer: Alice Andersen FOA formand

Læs mere

Din personlige uddannelsesplan

Din personlige uddannelsesplan Din personlige uddannelsesplan Uddannelsesplanen skal hjælpe dig til at få overblik over dit uddannelsesforløb. Uddannelsesplanen er et samarbejdsredskab mellem dig, din kontaktlærer og din praktikvejleder.

Læs mere

Afbud: Anne Grethe Hansen (AGH) Ringkøbing-Skjern Kommune, Center Øst, Grønbjerg

Afbud: Anne Grethe Hansen (AGH) Ringkøbing-Skjern Kommune, Center Øst, Grønbjerg Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) mandag den 1. september 2015 kl. 8.30-12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning - afdelingen i Holstebro Deltagere:

Læs mere

Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og sosu elever som består af 10 kursusdage.

Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og sosu elever som består af 10 kursusdage. Kære kursusdeltager. Vi ser frem til at møde dig til kurset Praktikvejledning af PAU- og sosu elever som består af 10 kursusdage. På de næste sider ser du programmet for kurset, samt støttespørgsmål for

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg.

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem skole

Læs mere

3. Orientering om grundforløbsprøven og det uddannelsesspecifikke fag på grundforløb 2.del

3. Orientering om grundforløbsprøven og det uddannelsesspecifikke fag på grundforløb 2.del Dagsorden til LUU-PÆD møde den 9. februar 2016 kl. 12.00-15.00 Inviterede: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Social og Sundhedsskolen Esbjerg Gjesinglundallé 8, 6715 Esbjerg N Gældende fra Januar 2016 1 Indledning Uddannelsen

Læs mere

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Social og Sundhedsskolen Esbjerg Gjesinglundallé 8, 6715 Esbjerg N www.sosuesbjerg.dk University College Syddanmark

Læs mere

Lokal undervisningsplan. Social- og sundhedsuddannelsen. Trin 1 Social- og Sundhedshjælper

Lokal undervisningsplan. Social- og sundhedsuddannelsen. Trin 1 Social- og Sundhedshjælper Lokal undervisningsplan Social- og sundhedsuddannelsen Trin 1 Social- og Sundhedshjælper August 2015 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelt for skolen... 4 1.1. Praktiske oplysninger... 4 1.2. Skolens pædagogiske

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Fredag den 6. januar 2017 kl. 9:00 14:00 på Social & SundhedsSkolen, Herning klasselokale 6 Deltagere: fra: Bente

Læs mere

Sammenskrivning af gruppearbejde fra vejledertræf foråret 2011.

Sammenskrivning af gruppearbejde fra vejledertræf foråret 2011. Sammenskrivning af gruppearbejde fra vejledertræf foråret 2011. Generelt opleves, at målgruppen har ændret sig de sidste år. Eleverne er blevet yngre og en del af dem, har personlige problemer at slås

Læs mere

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Social og Sundhedsskolen Esbjerg Gjesinglundallé 8, 6715 Esbjerg N University College Syddanmark Degnevej 16, 6705

Læs mere

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 10. marts 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Den lokale undervisningsplan for Den Pædagogisk Assistent Uddannelse Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Gældende fra den 1. januar 2016 2.0 Hovedforløb, trin 2... 1 2.1 Praktiske oplysninger... 1 2.2 Pædagogiske,

Læs mere

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Referat LUU møde Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 LUU udvalget: 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Dagsorden for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Dagsorden for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Dagsorden for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Fredag den 23. september kl. 9:00 12:00 på Social & SundhedsSkolen, Herning mødelokale 2/3 Deltagere: fra:

Læs mere

Punkt 2. Godkendelse af forretningsorden. Drøftelse:

Punkt 2. Godkendelse af forretningsorden. Drøftelse: Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 12. juni 2015 kl. 08.00 13.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Lis

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Fra praksis Susanne Pallesen, Irene Winther, Annette Dippel Larsen, Bente Juulsgaard, Birgit Søndergaard, Ruth Skriver Fra skolen Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

Prøvebestemmelser, gældende for elever, der har påbegyndt uddannelsen efter 1.1.2013. Trin 1. Revideret maj 2014

Prøvebestemmelser, gældende for elever, der har påbegyndt uddannelsen efter 1.1.2013. Trin 1. Revideret maj 2014 Trin 1. Revideret maj 2014 Prøvebestemmelser Trin 1, Social- og hjælperuddannelsen Gældende for elever, der er påbegyndt uddannelse efter 01. januar 2013 Indhold Generelt... 2 Prøver for elever på trin

Læs mere

Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev.

Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev. Velkommen Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev. Under hele din ansættelse er det Sydvestjysk Sygehus eller Psykiatri i Region

Læs mere

Lærervejledning. For afvikling af prøver og censorvirksomhed

Lærervejledning. For afvikling af prøver og censorvirksomhed For afvikling af prøver og censorvirksomhed 1. Indholdsfortegnelse Indhold 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Afgivelse af standpunktsbedømmelse... 3 Ved ikke-bestået standpunktsbedømmelse i et grundfag eller

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 8. april 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat for møde i LUU SOSU/AMU

Referat for møde i LUU SOSU/AMU Referat for møde i LUU SOSU/AMU Dato: Fredag den 14. september 2018 Kl. 9.00 12.30, lokale 11, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Lis Bukholt, Herning Kommune, Formand Susanne Andersen,

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

Ramme for standpunktsbedømmelse August 2015

Ramme for standpunktsbedømmelse August 2015 Ramme for standpunktsbedømmelse August 2015 Der refereres til følgende bekendtgørelser: BEK. nr. 1010 af 22/09/2014 bekendtgørelse om erhvervsuddannelser. BEK. nr. 41 af 16/01/2014 bekendtgørelse om prøver

Læs mere

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Dagsorden Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro E8, på E-gangen

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Vejledning i standpunktsbedømmelse

Vejledning i standpunktsbedømmelse Vejledning i standpunktsbedømmelse De bekendtgørelser der refereres til er: Bekendtgørelse nr. 834 af 27/06/2013 om erhvervsuddannelser - hovedbekendtgørelsen Bekendtgørelse nr. 816 af 20/07/2012 om uddannelserne

Læs mere

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Dagsorden Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning Mødelokale 2 Dato: Den 13. oktober

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde D. 16. september 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen TIL STEDE: NINA JEXEN, ILSE SØRENSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, KAREN M LUND, ULLA LAURSEN, ANNE HØYRUP, EVA PEDERSEN,

Læs mere

Ervin Gam, Inger Stranddorf, Inger V. Rasmussen, Ole List, Leif Kloster, Kim Laugesen, Kaj Østergaard, Lasse Gram,

Ervin Gam, Inger Stranddorf, Inger V. Rasmussen, Ole List, Leif Kloster, Kim Laugesen, Kaj Østergaard, Lasse Gram, REFERAT Det lokale uddannelsesudvalg for den merkantile indgang samt HAKL udvalget ved Herningsholm Erhvervsskole. Onsdag den 26. november 2014 kl. 08:30 10:00 Deltagere: Afbud: Referent: Ervin Gam, Inger

Læs mere

Referent: Mette Martinussen (MEM) Social & SundhedsSkolen, Herning. Tanja Guldhammer vil fremover repræsentere Lemvig Kommune, Handicap og Psykiatri.

Referent: Mette Martinussen (MEM) Social & SundhedsSkolen, Herning. Tanja Guldhammer vil fremover repræsentere Lemvig Kommune, Handicap og Psykiatri. Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) torsdag den 28. april 2016 kl. 9:00 12:00 på Social & SundhedsSkolen, Herning - afdelingen i Holstebro Lokale

Læs mere

Lokal undervisningsplan Skoledel IT-skolen v. Vejle Tekniske Skole

Lokal undervisningsplan Skoledel IT-skolen v. Vejle Tekniske Skole Lokal undervisningsplan Skoledel IT-skolen v. Vejle Tekniske Skole Uddannelse Bekendtgørelse nr. Teknisk Designer LBK. Nr. 183 af 22. marts 2004 Bekendtgørelse af lov om erhvervsuddannelse BEK nr. 341

Læs mere

Lokalt uddannelsesudvalg for: Faglærte Serviceassistenter AMU-Service - Rengøring. Referat

Lokalt uddannelsesudvalg for: Faglærte Serviceassistenter AMU-Service - Rengøring. Referat Tid & sted: Tirsdag den 8. december 2015, UCR- mødelokale gul 1. Udvalgsmøde kl. 12:30 15:00, UCR Deltagere: Arbejdsgiversiden: Cleaning Excellence træner Anne Marie Reith, AMR (næstformand for LUU Service/Rengøring)

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birte Engen, Lise Rasmussen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten

Læs mere

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område Referat fra mødet i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på skolen Tirsdag d.5.maj fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Kenneth Pedersen, Birthe

Læs mere

Vejledningsopgaven for uddannelse til ambulanceassistent, ambulancebehandler og paramediciner ved Hospitalsenheden Vest

Vejledningsopgaven for uddannelse til ambulanceassistent, ambulancebehandler og paramediciner ved Hospitalsenheden Vest Vejledningsopgaven for uddannelse til ambulanceassistent, ambulancebehandler og paramediciner ved Beskrivelsen omhandler vejledningsopgaven i (HEV) i forhold til erhvervsuddannelsen Redder med speciale

Læs mere

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 LUU PAU Dato: 10. oktober 2017. Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 Mødedeltagere: Mette Kim Bjerre, Annie Hansen, Henning Troelsen, Lone Rasmussen, Pia Ranck, Thomas

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 3. september 2009 Deltagere: Arbejdsgivere, praktikansvarlige og skolen Referent: Anne Høyrup Referat AD 1. orientering vedrørende SOSU uddannelsen Fællestaxameteret

Læs mere

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Fra praksis Annette Dippel Larsen, Ruth Skriver, Mette Kitnæs, Anne-Marie Sørensen, Stefi Olesen, Vera Larsen, Susanne Pallesen, Birgit Søndergaard Fra

Læs mere

SKOV- OG NATURTEKNIKER

SKOV- OG NATURTEKNIKER SKOV- OG NATURTEKNIKER Grøn uddannelse Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde Roskilde Tekniske Skole Skov-og naturtekniker Uddannelsen til skov-og naturtekniker varer mellem 2 år og

Læs mere