DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE"

Transkript

1 DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE

2

3 DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB MEROMSÆTNING I DIN PORTEFØLJE Det overordnede mål med Den kompetente rådgiver er at uddanne rådgivere, der proaktivt skaber meromsætning i egen portefølje. Uddannelsen er en vekselvirkning mellem teori og praksis og sætter turbo på din personlige udvikling med det formål at blive en succesrig rådgiver. PENGEINSTITUTTET OPNÅR Turbo på udviklingen af rådgiverens personlige og salgsmæssige kompetencer En salgs- og forretningsorienteret rådgiver En proaktiv medarbejder, der selv tager ansvar og initiativ. En god team player i afdelingen Merindtjening i kraft af rådgiverens porteføljeudvikling. DU OPNÅR Målrettet udvikling af de personlige kompetencer, der skal til for at få succes som rådgiver Bedre struktur, mere selvtillid og lidt mere overskud i hverdagen Intensiv træning af de praktiske færdigheder i forbindelse med kunderådgivningen Endnu flere tilfredse kunder 10 ECTS-point.

4 UDDANNELSENS OMFANG Uddannelsen omfatter forskellige kursusmoduler, individuelle læringssamtaler, rapportskrivning, mentorsamarbejde og eksamen. Forløbet strækker sig over et år. KURSUSMODUL MODUL 1: DIG SOM TEAM PLAYER (3 DAGE) MODUL 2: GRUNDLÆGGENDE SALG OG DEN GODE KØBSOPLEVELSE (1 DAG) MODUL 3: TRIVSEL, SALGSPLANLÆGNING OG EFFEKTIVITET (1 DAG) PERSONLIGE UDVIKLINGSRAPPORTER LÆRINGSRAPPORT TRÆNING I KUNDEMØDET KUNDETRÆNING I FILIAL (½DAG) KUNDETRÆNING PÅ FU (½ DAG) MENTOR INFORMATIONSMØDE FOR MENTORER (½ DAG) TEAMSAMTALE INDIVIDUELLE LÆRINGSSAMTALER INDIVIDUEL COACHING GARUDA 1 LÆRINGSSAMTALE 1 (45 MIN.) EKSTRA TILVALG

5 MODUL 4: KOMMUNIKATION OG KUNDETYPER (1 DAG) MODUL 5: PERSONLIG PERFORMANCE (1 DAG) EKSAMEN MØDET MED KUNDEN UDVIKLINGSRAPPORT MIDTVEJSRAPPORT AFSLUTTENDE PROJEKT SKRIFTLIGT PROJEKT KUNDETRÆNING PÅ FU (1 DAG) TEAMSAMTALE UDVIKLINGSRAPPORT GARUDA 2 + EKSAMEN (1 DAG) LÆRINGSSAMTALE 2 (45 MIN.) LÆRINGSSAMTALE 3 (45 MIN.) LÆRINGSSAMTALE 4 (45 MIN.) DIGITAL KOMMUNIKATION (1 DAG)

6 ECTS-POINT Samarbejdet mellem FU og Erhvervsakademi Aarhus gør det muligt at udbyde uddannelsen med ECTS-point på niveau med akademifag. Uddannelsen er kompetence- og meritgivende og udløser 10 ECTS-points.

7 HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen har været en rejse for mig, som har sat fokus på min personlige udvikling. Den var startskuddet til rejsen, men rejsen endte ikke ved eksamen den er fortsat både privat og på mit arbejde, og den får aldrig en ende. Heidi Scharf, Privatkunderådgiver Sparekassen Hobro Gennem uddannelsen har jeg udviklet mig som person til at have en bedre forståelse af kunden over for mig. Det har betydet, at jeg får solgt flere produkter, fordi jeg bedre kan henvende mig til alle persontyper. Torben Kristensen, Finansrådgiver Djurslands Bank

8 MODUL 1 DIG SOM TEAM PLAYER På dette modul bliver du opmærksom på dine unikke potentialer og udviklingsområder som rådgiver. Du træner gennemgående salgs- og kommunikationsværktøjer. Modulet er en form for simulator, hvor du træner de væsentligste elementer fra en rådgivers hverdag. En del af modulet foregår i det store grønne undervisningslokale, nemlig naturen. Ved hjælp af en personprofilanalyse fra Garuda, feedback fra de andre deltagere, dine egne refleksioner og læringssamtaler med en konsulent, får du indsigt i de styrker og udviklingsmuligheder, der ligger i rådgiverjobbet. Du udarbejder efterfølgende en proaktiv udviklingsplan, der skal sikre en målrettet udvikling af dine personlige kompetencer og dine salgs- og rådgivningsmæssige kompetencer. Hen over hele uddannelsen arbejder vi målrettet med hvordan, du kan udvikle din kundeportefølje. Det betyder, at du får en konkret forretningsmæssig gevinst af uddannelsen. EFTER MODULET Efter modulet har du en samtale med din mentor i eget pengeinstitut, hvor målet er at fremme din udvikling via den praktiske udviklingsplan.

9 MODUL 2 GRUNDLÆGGENDE SALG OG DEN GODE KØBSOPLEVELSE En række samtaleværktøjer understøtter den salgsfremmende dialog med en kunde. Som en vigtig del af salgs- og rådgivningssamtalen gennemfører vi kundemødet via en struktureret samtalemodel. Du kommer hele vejen rundt om kunden og yder helhedsrådgivning i forhold til ønsker og udækkede behov og præsenterer skræddersyede løsninger. Samtalemodellen hjælper dig blandt andet til at: Identificere udækkede behov Håndtere modstand og indvendinger Præsentere værdifulde løsninger Anvende afslagsteknikker KUNDETRÆNING I EGEN FILIAL EFTER MODUL 2 Du får besøg af en konsulent, som ser dig holde et møde med din egen kunde. Efter mødet får du feedback og inspiration til at forfine forløbet af dine kundemøder. Samtidig lærer du hvilke elementer, der indgår, når kunden skal træffe en beslutning uanset om kunden handler med sit pengeinstitut eller køber en hvilken som helst anden vare.

10

11

12 MODUL 3 TRIVSEL, SALGS- PLANLÆGNING OG EFFEKTIVITET Hvordan arbejder du i din dagligdag, og hvad sikrer, at du trives på dit job og undgår at blive stresset og udbrændt? På modul 3 arbejder du med at øge din selvledelse og udvikling af din kundeportefølje via salgsplanlægning, tidsstyring og effektivitet. Du udarbejder din egen indsatsplan, hvor målet for salgsarbejdet er præcist defineret, og hvor planlagte salgsaktiviteter er nøje beskrevet og planlagt. Læringen sker via en kundeplatform, der er et operativt værktøj til at inddele salgsplanlægningen i nøje afstemte faser. Modulets anden dag er en træningsdag i kundemødet, hvor du træner på kunder i familiefasen og får feedback og inspiration til at forfine forløbet af dine kundemøder. LÆRINGSSAMTALE EFTER MODUL 3 MED DIN PERSONLIGE KONSULENT Samtalen har fokus på din porteføljeudvikling. Vi taler om status, og hvad der eventuelt skal til for at sætte turbo på udviklingen.

13 MODUL 4 KOMMUNIKATION OG KUNDETYPER Dine kunder er naturligvis forskellige på en række områder, afhængig af kundens situation og hvilken mennesketype, det er. Alle kunder kommunikerer forskelligt og har forskelligt syn på god kommunikation. Hvis du vil skabe langvarige kunderelationer, skal du kommunikere i øjenhøjde med dine kunder. Modul 4 giver dig teknikker og strategier til at skabe den succesrige samtale. Du lærer at skabe tillid, kontakt og samarbejde med kunden, og vi arbejder med at tilpasse ord, tone og kropssprog. Vi tager afsæt i din egen foretrukne kommunikationsstil, som vi afdækker ved hjælp af en DiSC-personprofil. Efter modulet træner du kundesamtaler sammen med din mentor i egen filial. Derudover har du en læringssamtale med din personlige team-konsulent. Her sætter I sammen fokus på et valgfrit emne og på den feedback, du har modtaget på dine kundemøder.

14 MODUL 5 PERSONLIG PERFORMANCE En kompetent rådgiver mestrer ikke alene effektive værktøjer, men har også selvindsigt og personlig gennemslagskraft. Personlig udvikling starter inde fra. På modul 5 arbejder vi netop inde fra og ud. Vi skaber forudsætningerne for, at du bliver den bedste udgave af dig selv. Succes i salg og rådgivning handler om kommunikation og den motivation, energi og engagement, du formår at udstråle. Vi tager udgangspunkt i dine værdier og i de overbevisninger, der hæmmer og fremmer din personlige performance. Du får den mentale parathed til at yde en optimal, personlig indsats til glæde for dig, dit pengeinstitut, dine kolleger og dine kunder. Du forlader modulet med konkrete mål for din personlige performance, der virker!

15 EKSAMEN Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen, som er opdelt i to dele: 1. Kundemøde, hvor du bliver bedømt på dine evner til at inddrage relevante værktøjer fra uddannelsen. 2. Mundtlig eksamination i skriftligt projekt, som du har udarbejdet forud for eksamen.

16 HVAD SIGER DE UDDANNELSESANSVARLIGE OM UDDANNELSEN? Vi oplever, at træningen er meget lærerig, og resultatet viser sig hurtigt i medarbejderens udvikling som rådgiver. Sikkerhed i kunderådgivning skaber forretningsorienterede medarbejdere, som tør tage initiativ og ansvar. Pia Melsen Braüner, HR-konsulent Djurslands Bank En af de uddannelser vi vægter højt, er Den kompetente rådgiver. Uddannelsen er opbygget ud fra nogle konkrete mål for den enkeltes udvikling af porteføljen, hvilket giver et forretningsmæssigt perspektiv. Berit Nørskou Pedersen, HR-chef Ringkjøbing Landbobank

17

18 PRIS Den aktuelle pris finder du under uddannelsen på DELTAGERPRISEN DÆKKER: Deltagelse på modulerne herunder eksamen Læringssamtaler med teamkonsulenten Personprofiler, to Garuda og en DiSC-profil E-learning-kurser Transport for konsulenter i forbindelse med filialbesøg 10 ECTS-point Udgifter til ophold og forplejning afregnes særskilt.

19 TILMELDING FOR AT DELTAGE I UDDANNELSEN SKAL DU OPFYLDE TRE KRITERIER 1. Du har job som kunderådgiver og har i minimum ét år arbejdet med egne kunder 2. Du arbejder primært med privatkunder 3. Du behøver ikke have alle kundetyper i din egen kundeportefølje, men du skal have mulighed for at komme med på kollegers kundesager for de kundetyper, som du ikke selv arbejder med. De fleste vælger at starte på Den kompetente rådgiver, når de har mellem et og tre års erfaring med at rådgive kunder. Tilmelding sker via dit pengeinstitut. Som supplement til tilmeldingen skal du skrive en ansøgning (maks. en A4-side), hvor du giver en kort beskrivelse af dit job og dine motiver for at deltage på uddannelsen. Husk også at vedlægge et bilag med en kort beskrivelse af dit hidtidige uddannelsesforløb.

20 KONTAKT OS Vil du vide mere, kan du kontakte: Finanssektorens Uddannelsescenter Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg Telefon Du kan også få mere information på Finanssektorens Uddannelsescenter 2016

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB MEROMSÆTNING I DIN PORTEFØLJE Det overordnede mål med Den kompetente Rådgiver er at uddanne rådgivere, der proaktivt

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB MEROMSÆTNING I DIN PORTEFØLJE Det overordnede mål med Den kompetente rådgiver er

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER Danmarks bedste rådgiveruddannelse FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB UDVIKLING BÅDE PERSONLIGT OG PROFESSIONELT Det overordnede

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER Danmarks bedste rådgiveruddannelse FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB UDVIKLING BÅDE PERSONLIGT OG PROFESSIONELT Det overordnede

Læs mere

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP)

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Du kommer på en rejse, hvor du får tilført praksisnære værktøjer og redskaber

Læs mere

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af et praktisk forløb i en virksomhed og et parallelt

Læs mere

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB MED MULIGHED FOR ECTS-POINT

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB MED MULIGHED FOR ECTS-POINT DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB MED MULIGHED FOR ECTS-POINT DEN NYE LEDER Kurset Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt i

Læs mere

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB DEN NYE LEDER Kurset Den Nye Leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt i dit lederskab. Du lærer det

Læs mere

SALGSLEDELSE I PRAKSIS

SALGSLEDELSE I PRAKSIS SALGSLEDELSE I PRAKSIS FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får praksisnære værktøjer, som du kan

Læs mere

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP)

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Certificeret Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får

Læs mere

POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER?

POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER? POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER? 2011 1 Overbevisninger Fysik ADFÆRDSMODELLEN Din adfærd er det du gør i hverdagen som leder - og er betinget af 4 kerneområder. Alle 4 områder

Læs mere

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point Den nye leder Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt

Læs mere

AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES WORTH FOLLOWING INTENSIVE. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter

AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES WORTH FOLLOWING INTENSIVE. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES WORTH FOLLOWING I INTENSIVE en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter 2 INTENSIVE STÅR DU OVER FOR ET MÅL - KARRIEREMÆSSIGT SÅVEL SOM PERSONLIGT -

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen

Læs mere

Den effektive sælger - MBK A/S

Den effektive sælger - MBK A/S Vil du have træning, så du bliver endnu bedre til at sælge til nye kunder? Vil du være bedre til at sælge mere til dine nuværende kunder? Vil du være bedre til at få tilfredse kunder og skabe gensalg?

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der

Læs mere

Møns Banks redegørelse for samfundsansvar

Møns Banks redegørelse for samfundsansvar Møns Banks redegørelse for samfundsansvar Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar jf. 135 i Bekendtgørelse for finansielle rapporter for kreditinstitutter og fondsmæglerselskaber m.fl. Denne redegørelse

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af tre grene: Et praktisk forløb i virksomheden Faget Finansielle

Læs mere

FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN

FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker

Læs mere

Salg for ikke-sælgere - MBK A/S

Salg for ikke-sælgere - MBK A/S Vil du være mere sikker, når du skal ud af din vante rolle som faglig ekspert? Vil du have en god relation til jeres kunder, og være ambassadør for jeres virksomhed? Vil du skabe god kundekontakt, og sørge

Læs mere

Hvor god er du til at sælge dine idéer?

Hvor god er du til at sælge dine idéer? Hvor god er du til at sælge dine idéer? Du har nu muligheden for at blive helt skarp til en kommende jobsamtale samtidig med at du følger et statsanerkendt salgs- og kommunikationsfag. Faget forbedrer

Læs mere

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune 10. juli 2014 Indledning Billund Kommune søger en kultur- og fritidschef. Der er tale om en nyoprettet stilling, som følge af en organisationsændring.

Læs mere

Efteruddannelseskursus for interne /eksterne patentrådgivere

Efteruddannelseskursus for interne /eksterne patentrådgivere 1 Efteruddannelseskursus for interne /eksterne patentrådgivere Hvorfor er sådan et kursus en god idé En partner i et af de største danske konsulentfirmaer for salgstræning har sagt: Når danske ingeniører

Læs mere

FINANS- UDDANNELSEN. Uddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor.

FINANS- UDDANNELSEN. Uddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor. FINANS- UDDANNELSEN FINANS- UDDANNELSEN Finansuddannelsen er en 2-årig uddannelse, der veksler mellem praktik og teori. Den praktiske del (80%) foregår i en finansiel virksomhed, og den teoretiske del

Læs mere

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç Du er i centrum Competenze Care tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds særlige behov og kultur. Vi hjælper dig som leder, dine medarbejdere og hele virksomheden til at yde optimalt både med

Læs mere

Når du skal forberede din MUS-samtale MUS

Når du skal forberede din MUS-samtale MUS Når du skal forberede din MUS-samtale MUS MUS-samtalen Om MUS Medarbejderudviklingssamtalen (MUS) er en dialog mellem leder og medarbejder. I denne dialog kan I tale åbent og fortroligt om anvendelse og

Læs mere

Personal Power Boost

Personal Power Boost Personal Power Boost Genfind din styrke og energi Et inspirerende og stærkt motiverende kursus i Personlig Udvikling fra A New Dimension 1 A New Dimension Invitation Ønsker du at nå resultaterne i balance

Læs mere

FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET - TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER

FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET - TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER KOMPETENCEPULJEN // OPLÆG PÅ UDDANNELSE I FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET - TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER BAGGRUND Siden finanskrisen er der kommet

Læs mere

Dit personlige lederskab

Dit personlige lederskab Dit personlige lederskab Fokus på din person og dit lederskab Nøglen til god ledelse ligger i dig selv. Du er dit eget vigtigste ledelsesværktøj, og derfor er det afgørende, at du lærer dig selv, dine

Læs mere

NLP OG COACH UDDANNELSE

NLP OG COACH UDDANNELSE NLP OG COACH UDDANNELSE www.tradium.dk Kunne du tænke dig at blive bedre til at forstå, hvad der foregår i kommunikationen mellem mennesker? Blive bedre til at lytte og forstå hvad andre fortæller og dermed

Læs mere

Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence

Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence Udvikling- og Uddannelsesprogram Second Sight System Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence Indholdsfortegnelse Baggrund side 3 Mål med uddannelsesforløbet side 3 Vision Styrker Mål Procesforløb side

Læs mere

FINANSUDDANNELSEN INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Finansuddannelsen... 1. Den komplette rådgiver... 2. Base2Learn... 3. De bundne specialefag...

FINANSUDDANNELSEN INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Finansuddannelsen... 1. Den komplette rådgiver... 2. Base2Learn... 3. De bundne specialefag... - En anderledes elevuddannelse INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Finansuddannelsen... 1 Den komplette rådgiver... 2 Base2Learn... 3 De bundne specialefag... 4 Personlig Udvikling & Salg....... 5 Den valgfrie

Læs mere

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet 2 dage der fremtidssikrer din funktion Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet Intensiv Komeptenceudvikling Øget status og anerkendelse i dit job styrk din position internt

Læs mere

POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER?

POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER? POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER? 2013 1 Overbevisninger Fysik ADFÆRDSMODELLEN Din adfærd er det du gør i hverdagen som leder - og er betinget af 4 kerneområder. Alle 4 områder

Læs mere

LEDERUDDANNELSER 2009

LEDERUDDANNELSER 2009 DE DANSKE SKYTTEFORENINGER LEDERUDDANNELSER 2009 UDVIKLING AF DIG OG DIN FORENING Fællesskab for alle - mulighed for den enkelte DE DANSKE SKYTTEFORENINGER FORMÅLET/METODER At give dig værktøjer og metoder,

Læs mere

Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden?

Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden? Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden? DETAILUDDANNELSE - HORSENS 2014 MODUL BESKRIVELSER FORMÅL: I en hård konkurrence situation er det nødvendigt konstant at fokusere på forretningens

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU også 6 ugers jobrettet uddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse er et kompetencegivende uddannelsesforløb på 13 dage (jobrettet

Læs mere

Effektfuld salgsledelse

Effektfuld salgsledelse Effektfuld salgsledelse Øg salget med målrettet ledelse af din salgsorganisation Med den rette ledelse kan du skabe en kompetent, målrettet og effektiv salgsorganisation med ekstraordinære resultater til

Læs mere

Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger

Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Vindere i salget har en plan tabere har en undskyldning I arbejdet med salg og forbedring af performance er det vigtigt, at man holder sig de langsigtede mål for øje.

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017 Styrk din rådgivning Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne

Læs mere

POWERFUL SALGSUDDANNELSE

POWERFUL SALGSUDDANNELSE POWERFUL SALGSUDDANNELSE 2013 1 Overbevisninger Fysik ADFÆRDSMODELLEN Din adfærd er det du gør i hverdagen som sælger - & er betinget af 4 kerneområder. Alle 4 områder vil du arbejde med i uddannelsen.

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Giv kunderne mere værdi med lean.

Giv kunderne mere værdi med lean. Giv kunderne mere værdi med lean. Hvor effektiv er din organisation? Bruger I tiden på de processer, der giver jeres kunder værdi? De fleste virksomheder har et stort potentiale i relation til at optimere

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN KLASSISK FORLØB ERHVERVSLINJEN MODUL INTRODUKTION & KOMMUNIKATION PRIVATKUNDEN ERHVERVSKUNDEN PERSONLIG PERFORMANCE AFLEVERINGS- OPGAVER

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 40, Aarhus, Januar 2015 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

Nyhedsbrevet fra Wise Mind for november måned 2010. Coaching & mentoring

Nyhedsbrevet fra Wise Mind for november måned 2010. Coaching & mentoring Nyhedsbrevet fra Wise Mind for november måned 2010. Coaching & mentoring Denne måneds nyhedsbrev er skrevet af konsulent Lone Skovfoged fra vores sydlige bastion Haderslev. Lone har gennem et par år været

Læs mere

Koncept for medarbejderudviklingssamtaler (MUS)

Koncept for medarbejderudviklingssamtaler (MUS) Koncept for medarbejderudviklingssamtaler (MUS) - med supplerende skemaer til brug ved seniorsamtaler (SUS) og lederudviklingssamtaler (LUS). I dette dokument er samlet alle skemaer, hjælpespørgsmål, vejledning

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for den nye erhvervsrådgiver, der vil klædes målrettet på til

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER SÆT TURBO PÅ DIN PERFORMANCE Vekslende uddannelse Det overordnede mål med Trainee-uddannelsen for bachelorer er at skabe rådgivere, der

Læs mere

Social Kapital og Sygefravær Baggrund og forløbsbeskrivelse

Social Kapital og Sygefravær Baggrund og forløbsbeskrivelse Social Kapital og Sygefravær Baggrund og forløbsbeskrivelse Baggrund Det er veldokumenteret, at der er en klar sammenhæng mellem Sygefravær og Social Kapital. Derfor er det muligt at reducere Sygefravær

Læs mere

Business Academy. Modul II: Grundlæggende Salg af Finansielle ydelser

Business Academy. Modul II: Grundlæggende Salg af Finansielle ydelser Business Academy Modul II: Grundlæggende Salg af Finansielle ydelser Velkommen til SBA Kort om SBA Mere end 250 sælgere har gennemgået uddannelsen Der er 175 aktive sælgere i gang Gennemtestet koncept

Læs mere

DAGTILBUDSPOLITIK 2015-2018 HOLSTEBRO KOMMUNE

DAGTILBUDSPOLITIK 2015-2018 HOLSTEBRO KOMMUNE DAGTILBUDSPOLITIK 2015-2018 HOLSTEBRO KOMMUNE Indhold Indledning 3 Formål for dagtilbud 4 Dagtilbudspolitikken i Holstebro Kommune 5 Det anerkendende dagtilbud 6 Visioner for dagtilbuddene i Holstebro

Læs mere

UDDANNELSE MASTER I LEDELSE INDHOLDSBESKRIVELSE

UDDANNELSE MASTER I LEDELSE INDHOLDSBESKRIVELSE UDDANNELSE MASTER I LEDELSE INDHOLDSBESKRIVELSE MASTER I LEDELSE Master i Ledelse er en unik 2-årig lederuddannelse for ledere i den finansielle sektor. MiL er en helhedstænkende lederuddannelse, hvor

Læs mere

Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder. VIA University College

Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder. VIA University College Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder VIA University College Campus Aarhus C Ceresbyen 24 8000 Aarhus C Tlf.: 87 55 30 00 VIA.DK VIA University College Læreruddannelsen Aarhus Optagelse med andet

Læs mere

ÆG: FØR-LEDER-FORL I VARDE KOMMUNE

ÆG: FØR-LEDER-FORL I VARDE KOMMUNE Et udviklingsforløb for ledertalenter i Varde Kommune kan og vil jeg gå ledervejen? ÆG: FØR-LEDER-FORLØ ÆG: FØR-LEDER-FORL I VARDE KOMMUNE I VARDE KOMMUNE llege Syddanmark, 24. juni 2014 HVORFOR DETTE

Læs mere

Vision for læring og dannelse - for de 0-18-årige i Svendborg Kommune. Svendborg Kommunes Sammenhængende Børne- og Ungepolitik frem mod 2017

Vision for læring og dannelse - for de 0-18-årige i Svendborg Kommune. Svendborg Kommunes Sammenhængende Børne- og Ungepolitik frem mod 2017 der er gældende for folkeskolen i Svendborg Kommune Vision for læring og dannelse - for de 0-18-årige i Svendborg Kommune Svendborg Kommunes Sammenhængende Børne- og Ungepolitik frem mod 2017 Vision, formål

Læs mere

Wolfway v/preben Werther www.wolfway.biz. Full Circle. Et stærkt træningsprogram for skoleledere i Vejle Kommune

Wolfway v/preben Werther www.wolfway.biz. Full Circle. Et stærkt træningsprogram for skoleledere i Vejle Kommune Wolfway v/preben Werther www.wolfway.biz Full Circle Et stærkt træningsprogram for skoleledere i Vejle Kommune Hvorfor vælge dette træningsprogram De grundlæggende forudsætninger for menneskelig succes

Læs mere

Modul 2: Systemisk tilgang til ledelse af den indre balance og mentale sundhed

Modul 2: Systemisk tilgang til ledelse af den indre balance og mentale sundhed Modul 2: Systemisk tilgang til ledelse af den indre balance og mentale sundhed Gør det komplicerede enkelt og operationelt I Modul 2 får du en grundig og praktisk indføring i systemisk ledelse. Du lærer

Læs mere

15. juni 2016 FINANSSEKTORENS LEDERDAG

15. juni 2016 FINANSSEKTORENS LEDERDAG 15. juni 2016 FINANSSEKTORENS LEDERDAG VELKOMMEN TIL FINANSSEKTORENS LEDERDAG 2016 Omstilling og lederskab Løbende omstilling er præmissen for virksomhedens fortsatte berettigelse på markedet. Nogle gange

Læs mere

PRÆSENTERER. Et stærkt personligt udviklingsprogram i naturlig ledelse

PRÆSENTERER. Et stærkt personligt udviklingsprogram i naturlig ledelse WOLFWAY v. Preben Werther PRÆSENTERER FULL CIRCLE Et stærkt personligt udviklingsprogram i naturlig ledelse Hvorfor FULL CIRCLE? Full Circle programmet adresserer de grundlæggende forudsætninger for personlig

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Assertiv kommunikation - MBK A/S

Assertiv kommunikation - MBK A/S Vil du være bedre til at få samarbejdet til at fungere? Til at få dine budskaber igennem på en god og ordentlig måde? Blive hørt, forstået og respekteret i samarbejdet med andre? Vil du vide, hvordan andre

Læs mere

Nedslag 2 Hvad skal vi lære, hvad skal vi lave? Værktøj: Den dynamiske årsplan

Nedslag 2 Hvad skal vi lære, hvad skal vi lave? Værktøj: Den dynamiske årsplan Nedslag 2 Hvad skal vi lære, hvad skal vi lave? Værktøj: Den dynamiske årsplan Introduktion I nedslag 1 har I arbejdet med målpilen, som et værktøj til læringsmålstyret undervisning. Målpilen er bygget

Læs mere

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt flere udfordringer. De skal leve op til

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Kommunikationspolitik for Region Nordjylland. God kommunikation

Kommunikationspolitik for Region Nordjylland. God kommunikation Kommunikationspolitik for Region Nordjylland God kommunikation N e m T n æ r v æ r e n d e e n k e l t m å l r e t t e t t r o v æ r d i g t Din indsats er vigtig Det, du siger, og måden, du siger det

Læs mere

Alle virksomheder/ ledere / medarbejdere der ønsker at få indsigt i sig selv og andre.

Alle virksomheder/ ledere / medarbejdere der ønsker at få indsigt i sig selv og andre. Virksomhedsanalyser Styrk indsigten i virksomhedens human capital, for at sikre de rette teams er sammensat, og at lederen har de rigtige kvalifikationer til at bestride sit job. Se hvilke muligheder der

Læs mere

Rød certificering Finanssektorens Uddannelsescenter

Rød certificering Finanssektorens Uddannelsescenter Finanssektorens Uddannelsescenter Vejledning til virksomhed i virksomhedslicens-ordning 03-06-2015 INDHOLD BAGGRUND... 2 TILMELDING... 2 TILMELDING AF RÅDGIVERE TIL PRØVEN... 2 STANDARDPRØVER ELLER VIRKSOMHEDSTILPASSEDE

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

trivsels politik - for ansatte i guldborgsund kommune

trivsels politik - for ansatte i guldborgsund kommune trivsels politik - for ansatte i guldborgsund kommune 1 2 Indhold trivsel er velvære og balance i hverdagen Indledning... 4 Hvad er trivsel?... 6 Grundlag for trivselspolitikken... 7 Ledelses- og administrative

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN. Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN. Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for dig, der er ny erhvervsrådgiver og vil lære

Læs mere

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Tak for brug af billeder: Vibeke Olsen Hans Chr. Katberg Olrik Thoft Niels Olsen Indledning Med personalepolitikken som vejviser Så er den her den nye personalepolitik!

Læs mere

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse*

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* *Kilde: Randstad/Funktionærniveau 500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* Øg chancen for at nye talenter bliver i virksomheden i mere end 3 år med 58 %. + Få 4 tips fra de bedste onboarding forløb.

Læs mere

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator En vidensbaseret facilitatoruddannelse, der sætter dig i stand til at facilitere udvikling og læreprocesser med heste for både voksne og børn. Som eksamineret

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

PROCESKONSULENT- UDDANNELSEN WWW.ATTRACTOR.DK/PROCES

PROCESKONSULENT- UDDANNELSEN WWW.ATTRACTOR.DK/PROCES PROCESKONSULENT- UDDANNELSEN KOM PÅ DANMARKS MEST EFTERTRAGTEDE UDDANNELSE SOM PROCESKONSULENT. HER FÅR DU VIDEN OG INDSIGT, DER ER SKRÆDDERSYET TIL ARBEJDET MED PROCESSER I ORGANISATIONER AF EN HVER ART.

Læs mere

Search Inside Yourself - Developed at Google

Search Inside Yourself - Developed at Google Search Inside Yourself - Developed at Google Deltag på et unikt program udviklet af Google Ledelsesudviklingsprogrammet Search Inside Yourself er udviklet af Google i samarbejde med hjerneforskere fra

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

Teenager, Sport. Leder?

Teenager, Sport. Leder? Teenager, Sport. Leder? Målrettet lederuddannelse for de 14-19 årringe i idrættens verden Morgendagens ledere kan findes og udvikles i idrættens verden hvis vi vil! Oplæg til en excellent proces udarbejdet

Læs mere

Pathfinder. intensive. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter

Pathfinder. intensive. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter Pathfinder intensive en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter 2 // Pathfinder INTENSIVE Få et kraftfuldt indspark til dit projekt, din karriere eller din personlige udvikling. Deltag

Læs mere

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR ØG KVALITETEN OG SPAR TID LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG DIN TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt

Læs mere

Akademiuddannelse i ledelse

Akademiuddannelse i ledelse Akademiuddannelse i ledelse STRATEGI. LEDELSE. ANSVAR Kom på niveau med din ledelse Spiller du en central rolle over for dine kollegaer, medarbejdere eller ledelse? Ønsker du at udvikle og styrke dine

Læs mere

FINANS TRAINEE-UDDANNELSE TILVALG TIL UDDANNELSEN

FINANS TRAINEE-UDDANNELSE TILVALG TIL UDDANNELSEN FINANS TRAINEE-UDDANNELSE 2018 - TILVALG TIL UDDANNELSEN 7 FORSKELLIGE TILVALG Som deltager på Finans Trainee-uddannelsen har du mulighed for at koble yderligere 7 tilvalg til uddannelsen, herunder 4 regulative

Læs mere

Lokal udviklingsplan for

Lokal udviklingsplan for Lokal udviklingsplan for Trøjborg dagtilbud 2015 1 1 Indhold 2 Den lokale udviklingsplan hvad og hvorfor?... 3 2.1 Politiske beslutninger retningen for hele Børn og Unge... 3 2.2 Fælles indsatser i Område

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for dig, der er ny erhvervsrådgiver og vil lære

Læs mere

M e n t o r. Diplomuddannelsen

M e n t o r. Diplomuddannelsen M e n t o r N e t v æ r k - u d d a n n e l s e Diplomuddannelsen Diplom uddannelse tonet til Mentordiplom uddannelse Målgruppen for en mentordiplomuddannelse er: Alle der har interesse i at kvalificere

Læs mere

EKSKLUSIV PRÆSENTATIONSTEKNIK

EKSKLUSIV PRÆSENTATIONSTEKNIK EKSKLUSIV PRÆSENTATIONSTEKNIK EKSPERTRÅDGIVNING TIL DIG PÅ DIN PERSONLIGE PERFORMANCE SPØRGSMÅL RÅDGIVNINGEN ADRESSERER Er jeg god nok på en talerstol, på TV, i mødelokalet? Siger jeg det rigtige? Bruger

Læs mere

PRÆSTATIONERNE I CENTRUM HOS UDBETALING DANMARK. Vi kalder det toppræstationer med arbejdsglæde. Lilian Mogensen, koncerndirektør i ATP

PRÆSTATIONERNE I CENTRUM HOS UDBETALING DANMARK. Vi kalder det toppræstationer med arbejdsglæde. Lilian Mogensen, koncerndirektør i ATP PRÆSTATIONERNE I CENTRUM HOS UDBETALING DANMARK I Udbetaling Danmark arbejder man systematisk med præstationsledelse, hvilket har bidraget til en gennemgribende effektivisering af virksomheden. I 2015

Læs mere

OM MIG: Indehaver af virksomheden Gnist samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet DPU (Master i positiv psykologi) BA scient pol.

OM MIG: Indehaver af virksomheden Gnist samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet DPU (Master i positiv psykologi) BA scient pol. OM MIG: Indehaver af virksomheden Gnist samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet DPU (Master i positiv psykologi) BA scient pol. og MSc i anvendt positiv psykologi fra University of East London Erfaringer

Læs mere

Dette er et værktøj for dig, som vil: Dette værktøj indeholder: Herunder et arbejdspapir, der indeholder:

Dette er et værktøj for dig, som vil: Dette værktøj indeholder: Herunder et arbejdspapir, der indeholder: 360 evaluering af din kommunikation Dette er et værktøj for dig, som vil: have feedback på dine kommunikationsevner forbedre din kommunikation afstemme forventninger med dine medarbejdere omkring din måde

Læs mere

15. og 16. september i København 2. og 3. december i Aarhus Konfliktløsning i praksis Sådan forbedrer du samarbejde og kommunikation

15. og 16. september i København 2. og 3. december i Aarhus Konfliktløsning i praksis Sådan forbedrer du samarbejde og kommunikation 15. og 16. september i København 2. og 3. december i Aarhus Konfliktløsning i praksis Sådan forbedrer du samarbejde og kommunikation Få værktøjer til at håndtere energidræbende konflikter og kontroverser

Læs mere

Trojka. Multiple choice opgaver Version 1. Organisation, 5. udgave, 2012

Trojka. Multiple choice opgaver Version 1. Organisation, 5. udgave, 2012 Opgave nr. 1 Organisation og virksomhed Den afgørende forskel på en organisation og en virksomhed er: a At en virksomhed udbetaler lønninger b At en organisation kun beskæftiger frivillige medarbejdere

Læs mere

Udviklingskonsulent med fokus på forandringer, psykisk arbejdsmiljø, ledelse. til Center for HR

Udviklingskonsulent med fokus på forandringer, psykisk arbejdsmiljø, ledelse. til Center for HR med fokus på forandringer, psykisk arbejdsmiljø, ledelse til Job og kompetenceprofil Januar 2016 VORES UDFORDRING I den offentlige sektor er vi i gang med en større transformation af velfærden, som handler

Læs mere

HF & VUC FYN er landets største VUC, og det forpligter. Derfor vil vi også være landets bedste VUC til at

HF & VUC FYN er landets største VUC, og det forpligter. Derfor vil vi også være landets bedste VUC til at Fælles fokus på læring HF & VUC FYN bygger bro til en fremtid med mere uddannelse bedre job og højere livskvalitet Strategi 2016 2019 Med udgangspunkt i denne vision uddanner vi unge og voksne i et miljø,

Læs mere

Nordplus Voksen toårigt udviklingsprojekt Syv online værktøjer til læringsvurdering Spørgeskema til beskrivelse af egen læringsprofil

Nordplus Voksen toårigt udviklingsprojekt Syv online værktøjer til læringsvurdering Spørgeskema til beskrivelse af egen læringsprofil Nordplus Voksen toårigt udviklingsprojekt Syv online værktøjer til læringsvurdering Spørgeskema til beskrivelse af egen læringsprofil Interfolk, september 2009, 1. udgave 2 Indhold Om beskrivelsen af din

Læs mere

Anerkendende ledelse i staten. December 2008

Anerkendende ledelse i staten. December 2008 Anerkendende ledelse i staten December 2008 Anerkendende ledelse i staten December 2008 Anerkendende ledelse i staten Udgivet december 2008 Udgivet af Personalestyrelsen Publikationen er udelukkende udsendt

Læs mere

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Mange tilmelder sig Den erfarne rådgiver for at få en faglig opdatering. Generelt har deltagerne lettere ved bolig end ved pension og investering.

Læs mere

1: Oversigt over effektmål

1: Oversigt over effektmål 1: Oversigt over effektmål Effektmål (udvalg) Sundhed og trivsel Deltagelse i samfundsliv og fælleskaber Indikator Sundhed og trivsel Fællesskaber Understøtter effektmål (Ny-Ny) Børn lærer mere og er mere

Læs mere