Morgendagens mellemledere den fleksible mellemlederuddannelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse"

Transkript

1 1 Morgendagens mellemledere den fleksible mellemlederuddannelse

2 2 Mellemlederen i krydsfeltet I det moderne vidensamfund, der er præget af konstant forandring, skal mellemlederen løbende kunne tilpasse sig en ny og central rolle for at nå sine egne og virksomhedens mål. Det, at man som mellemleder befinder sig i krydsfeltet mellem topledelse og medarbejdere gør, at mellemlederen har en nøgleposition i forhold til implementering af strategi og de mange forandringer, der sker. Det kræver både styrke, indsigt og indlevelse. Kunsten, at lede mennesker, vil blive langt mere betydningsfuld i fremtiden. Som mellemleder skal man kunne agere i øjenhøjde med en lang række interessenter - fra topledelsen til medarbejderne, fra lederkolleger og diverse samarbejdspartnere til kunder, brugere m.fl., og det er en svær balancegang. Professionel leder En af mellemlederens vigtigste funktioner er at være professionel personaleleder. I dag skal en leder ikke nødvendigvis vide alt, men populært sagt vide, hvem der så ved det, eller hvor kompetencerne findes. En mellemleder skal kunne sammensætte teamet, kunne inspirere, motivere og lede bl.a. fagspecialister, så deres specialviden bliver brugt rigtigt og kommer virksomheden til gode. Samtidig skal mellemlederen kunne skabe balance mellem de forventninger og krav, som stilles af topledelsen og medarbejderne. Man skal med andre ord mestre diplomatiets svære kunst og på samme tid vide, hvornår man skal give efter, og hvornår man skal stå fast. Det kræver en tro på sig selv og egne evner og ikke mindst menneskelig indsigt. Morgendagens mellemledere - en målrettet og fleksibel uddannelse Morgendagens mellemledere er en fleksibel uddannelse rettet mod alle de mellemledere, der søger professionelle værktøjer, de både kan bruge dagligt og mere overordnet til at mestre balancen i krydsfeltet mellem topledelsen og medarbejderne m.fl. Uddannelsen skaber nye vinkler på kendte problematikker for derigennem at give den enkelte mellemleder større handlingsmulighed samt kompetencerne til at opnå de bedst mulige resultater i forhold til kvalitet og opstillede mål. Uddannelsen er fleksibel, idet man kan vælge at følge et eller flere moduler eller tage hele uddannelsen, der afsluttes med en certificering. Man tilrettelægger selv sit uddannelsesforløb og skal blot have gennemført alle 4 kursusmoduler inden for 1½ år for at opnå certificering. Netværk for Morgendagens mellemledere Morgendagens mellemledere er et professionelt netværk for ledere på de mellemste niveauer. Morgendagens mellemledere er et videnscenter, hvor du kan læse om nye trends og forskning indenfor ledelse. Morgendagens mellemledere er et fora, hvor du kan erfaringsudveksle med andre mellemledere. Spændende netværksmøder og foredrag om ledelse på de mellemste niveauer Nyt fra kursusmodulerne, klik her>> PROFESSIONELT NETVÆRK I det øjeblik man tilmelder sig Morgendagens mellemleder bliver man automatisk medlem af mellemledernetværket på som er et videncenter og rådgivningsforum for mellemledere.

3 3 Kompetenceudvikling På mellemlederuddannelsen bliver der sat fokus på de kompetencer, der kræves af den moderne mellemleder. Der bliver arbejdet med konkrete ledelsesdilemmaer Mellemlederen som kommunikator og forandringsagent Fra specialist til mellemleder fra deltagernes egen hverdag. Det betyder, at man kan implementere det, man har lært, i det øjeblik man er tilbage i virksomheden fra et kursusmodul. Morgendagens mellemleder består af 4 kursusmoduler med forskellige temaer, som alle tager udgangspunkt i et helt nyt kodeks for moderne mellemledelse. Hvordan implementerer jeg virksomhedens strategi i min afdeling? Hvordan prioriterer jeg min tid? Profilanalyse og ledercoaching Til hvert kursusmodul er der tilknyttet en lederprofilanalyse og 2 x 1½ times individuel ledercoaching. Her kan man bl.a. finde svar på nogle af disse spørgsmål: Hvordan imødekommer jeg "krav" oppefra og bevarer kvalitet og medarbejdertilfredshed? Hvordan styrker jeg mit personlige lederskab? Jeg er ny mellemleder, hvordan skal jeg navigere i ledelsesopgavens 4 dimensioner? Hvordan kommunikerer jeg troværdigt mellem topledelse, kunder og medarbejdere? Den krævende medarbejder Fremtidens mellemleder Man vælger ganske enkelt det modul, der behandler det tema, man er optaget af. Det giver mulighed for, at man kan føre sin nye viden og teori ud i praksis umiddelbart efter modulets afslutning. Hvordan kan jeg inddrage Hvad er min ledelsesret Hvordan planlægges og uddelegere uden og hvordan skaber jeg og gennemføres forandringer? at miste autoritet? det rigtige ledelsesrum? Hvordan leder jeg medarbejdere, Hvordan kan jeg udvikle og der tidligere var mine kolleger? fastholde mine medarbejdere?

4 4 Har du lyst til at udfordre dig selv og blive bedre til at navigere i krydsfeltet mellem topledelse og medarbejdere? Har du lyst til at udvide dit professionelle netværk og øge din viden omkring ledelse? Formål Kursusmodulerne og uddannelsens overordnede formål er at give dig en ny indsigt og viden om, hvordan du mestrer mellemlederrollens mange dimensioner uden at miste dit fokus på at skabe resultater. Målgruppe Alle ledere som udøver ledelse på de mellemste niveauer, og som udgangspunkt arbejder i krydsfeltet mellem topledelse og medarbejdere. Både nye mellemledere og mellemledere med stor erfaring kan blive inspireret og få ny viden og kompetencer til at kunne mestre balancen og dermed yde succesfuld ledelse på de mellemste niveauer. 4 kursusmoduler med forskellige temaer Morgendagens mellemleder består af 4 kursusmoduler med forskellige temaer. Hvert kursusmodul består af 4 kursusdage, som udbydes 2 gange om året. Du har mulighed for at tilmelde dig enkelte kursusmoduler eller tilmelde dig hele uddannelsen. Du vælger selv hvilken rækkefølge, du ønsker at gennemføre kursusmodulerne i. Er du tilmeldt hele uddannelsen, skal du blot have gennemført alle 4 kursusmoduler indenfor 1½ år. Kursusmodulerne Hvert kursusmodul indeholder relevante oplæg og teoretiske modeller, der kobles på konkrete ledelsesdilemmaer og situationer fra egen hverdag. Der gives en række anbefalinger til håndtering af vanskelige ledelsessituationer i forhold til det dilemmafyldte krydsfelt, og der vil være masser af erfaringsudveksling og praktiske øvelser. Forberedende opgaver Du vil modtage en invitation til kursusmodulet, hvor der indgår en række forberedende opgaver, som du skal arbejde med inden du kommer på modulet. Bl.a. vil du modtage de seneste forskningsresultater, der er udarbejdet af en tænketank under DEA. Resultaterne er udgivet i hvidbogen "Ledelse i øjenhøjde", som du vil modtage inden første kursusmodul. Lederprofilanalyse og coaching Til hvert kursusmodul er der tilknyttet 2 individuelle ledercoachinger á 1½ times varighed. Den første afholdes ca. 14 dage før kursusstart og den anden ca. 3 uger efter kursusmodulet. Første gang du deltager på et af kursusmodulerne, skal du udfylde en lederprofilanalyse, som danner grundlag for din personlige handlingsplan og mål. Tilbagemelding på lederprofilen gives i forbindelse med den første ledercoaching. Ledercoachingen hjælper dig til at udfolde dit merpotentiale, hvor du får anvendt den nye viden i praksis. Sammen med coachen arbejdes der med dine personlige udviklingsmål.

5 5 Undervisere og coaches Du vil opleve en række kompetente og inspirerende oplægsholdere og undervisere, som ud over deres store erfaring indenfor ledelse og formidling, er både engagerede og medlevende i deres undervisning. Du vil kunne læse på hvilke undervisere og oplægsholdere du møder på kursusmodulerne ca. 1 md. før kursusstart. Din personlige coach vil følge dig hele vejen. Vores coaches er certificerede Businesscoaches og overholder alle etiske retningslinjer for at yde en professionel coachingbistand. De støtter og guider dig til at arbejde med dit merpotentiale og kan også indgå som sparringspartner, da de selv har stor ledelseserfaring. Certificering Ønsker du at tage hele uddannelsen, skal du arbejde med et strategisk udviklingsprojekt fra din egen organisation. Dette projekt skal fremlægges på det sidste af de fire kursusmoduler. Du omsætter din strategi til virkelighed og reflekterer over dit lederskab.

6 Gældende for alle kursusmoduler 6 De fire kursusmoduler Praktiske informationer Kursusstart: Se næste kursusstart for de enkelte kursusmoduler på Tilmelding: Du kan tilmelde dig til et enkelt kursusmodul eller hele uddannelsen på Sted: Nordsjællands Konferencecenter, Gydevang 39-41, Allerød Form: Eksternat, inkl. morgenmad og forplejning hele dagen Deltagere: Hold af max. 15 deltagere Forberedelse: Der vil være en forberedende opgave samt læsning af relevante teoretiske dokumenter/artikler før hvert kursusmodul Invitation: Alle relevante informationer og opgaver modtages pr. mail Lederprofil: Udfyldes ved deltagelse på det første udvalgte kursusmodul Individuel Der er tilknyttet 2 ledercoachinger til hvert kursusmodul. Første Ledercoaching: session afvikles ca. 2 uger før kursusmodulet og anden session ca. 4 uger efter kursusmodulet Antal dage: Alle moduler er af 4 dages varighed, fra kl Pris pr. modul: kr incl. lederprofil, 2 coaching sessioner og 4 kursusdage Pris for samlet kr incl. lederprofil, 6 coaching sessioner, 16 kursusdage uddannelse: fordelt på 4 kursusmoduler, certificering Lederprofil og individuel ledercoaching Når du deltager på et kursusmodul på Morgendagens mellemledere starter du med at udfylde en leder MasterProfilAnalyse. Analysen udfyldes online, og login m.m. modtages ved tilmelding. Du får en personlig tilbagemelding på din lederprofil. Her afdækkes dine styrker og dit lederpotentiale, og sammen med coachen arbejdes der med en målafklaring for din personlige lederudvikling.ved tilmelding til Morgendagens mellemlederuddannelse, vil du modtage den personlige tilbagemelding i forbindelse med det første kursusmodul du tilmelder dig. Den individuelle ledercoaching giver dig mulighed for at sikre implementering af ny viden og indsigter fra kursusmodulet og du opnår nye handlemuligheder i forhold til håndtering af hverdagens ledelsesdilemmaer. Der er tilknyttet 2 ledercoaching pr. kursusmodul. Den første afholdes ca. 2 uger før kursusmodulet. Der er afsat 3 timer, hvor tilbagemelding på lederprofilen er inkluderet. Anden ledercoaching afholdes ca. 4 uger efter kursusmodulet og er af 1½ times varighed. Fra specialist til mellemleder At mestre balancen i det spændingsfyldte krydsfelt Mellemlederen som rollemodel Mellemlederens ledelsesrum og ret Ledelsesopgavens 4 dimensioner Prioritering af tid og ressourcer Ledelsesbaseret coaching Teamorganisering og uddelegering Den krævende medarbejder Virksomhedens "sociale kapital" Afdæk dit ledelsesrum i det dilemmafyldte krydsfelt At lede situationsbestemt Den vanskelige samtale At pleje og udvikle dine medarbejdere Stress- og konflikthåndtering Fremtidens medarbejdere Motivering og delegering Tilmeld dig på uddannelser/ Mellemlederen som kommunikator og forandringsagent Kompetencer for navigering i krydsfeltet Det personlige lederskab Mellemlederen som kommunikator og mediator Strategiforståelse og implementering Forandringsledelse og formidling af forandringer Typologiforståelse og assertiv kommunikation Fremtidens mellemleder Kompetencer for at yde succesfuld ledelse på de mellemste niveauer Ledelse af fremtidens medarbejdere Pres fra omverdenen/kunder/ interessenter Synlighed og nærvær i en stresset hverdag Produktivitet versus ledelse af mennesker Inddragelse og involvering ovenfra - og ned Det tværgående samarbejdes potentiale

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç Du er i centrum Competenze Care tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds særlige behov og kultur. Vi hjælper dig som leder, dine medarbejdere og hele virksomheden til at yde optimalt både med

Læs mere

Nanoq Akademi 6. feb. 2015. Lederudvikling. Træn dine ledermuskler. Nanoq Akademi, side 1

Nanoq Akademi 6. feb. 2015. Lederudvikling. Træn dine ledermuskler. Nanoq Akademi, side 1 Lederudvikling Træn dine ledermuskler Nanoq Akademi, side 1 Er du ny leder? Eller vil du genopfriske dine lederevner? - Træn derfor dine Ledermuskler Et skræddersyet lederudviklingsforløb i Grønland på

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

Såvel centerledelse, som afdelingsledelse, AMR og TR har alle bidraget til processen, og i det følgende materiale kan resultatet læses.

Såvel centerledelse, som afdelingsledelse, AMR og TR har alle bidraget til processen, og i det følgende materiale kan resultatet læses. Forord Inden for det specialiserede socialområde stilles der løbende øgede og andre krav til opgaveløsningen, for såvel af medarbejderne, afdelingsledere og centerledelsen. Det har forårsaget et andet

Læs mere

Ledernes Lederuddannelse. Få følgeskab som leder

Ledernes Lederuddannelse. Få følgeskab som leder Ledernes Lederuddannelse Få følgeskab som leder 1 2 Styrk din evne til at navigere i rollen som leder på en professionel måde Ledernes Lederuddannelse er et lederudviklingsforløb for dig, der ønsker at

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation Executive Coach uddannelsen Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation O Executive Coach uddannelsen Her er coachuddannelsen, der giver dig kompetencerne

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Coaching som ledelsesværktøj Coaching er en anerkendt metode med effektive værktøjer til at udvikle medarbejdere og

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse 5 gode råd til porteføljestyring af projekter: 1. Giv et 360-graders billede af porteføljen for alle interessenter 2. Forudsig og vurdér ledelsens behov for information 3. Lav projektopfølgning

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune DIAmanten God ledelse i Solrød Kommune Indhold 1. Indledning 3 2. Ledelsesopgaven 4 3. Ledelse i flere retninger 5 4. Strategisk ledelse 7 5. Styring 8 6. Faglig ledelse 9 7. Personaleledelse 10 8. Personligt

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse - en praksisorienteret og virkelighedsnær uddannelse. 58.500 kr Varighed: 3 dage Næste ledige afholdelse: 16. - 18. jan. 2019 Mannaz - Hørsholm Værktøjer til at planlægge,

Læs mere

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Praktisk lederuddannelse Uddannelsen er: Tæt på din hverdag Tilpasset dit behov som leder Tilrettelagt, så teori og praksis kan forenes erfaringsudveksling med andre

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af tre grene: Et praktisk forløb i virksomheden Faget Finansielle

Læs mere

INSPIRATIONSPAPIR OM BRUGEN AF KODEKS I PRAKSIS

INSPIRATIONSPAPIR OM BRUGEN AF KODEKS I PRAKSIS INSPIRATIONSPAPIR OM BRUGEN AF KODEKS I PRAKSIS AF FORUMS BESTYRELSE OKTOBER 2005 1 17. oktober 2005 Hvordan kan der arbejdes med Kodeks Formålet med at udvikle kodeks for god offentlig topledelse har

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

Ledelsesgrundlag Ringsted Kommune. 4. udkast, 25. marts 2009

Ledelsesgrundlag Ringsted Kommune. 4. udkast, 25. marts 2009 Ledelsesgrundlag Ringsted Kommune 4. udkast, 25. marts 2009 Dato Kære leder Hvad skal jeg med et ledelsesgrundlag? vil du måske tænke. I dette ledelsesgrundlag beskriver vi hvad vi i Ringsted Kommune vil

Læs mere

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP)

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Certificeret Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse med netværk

Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Handlingsbaseret ledelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer This player requires a modern web browser

Læs mere

8 Gates to Change Forandringsledelse

8 Gates to Change Forandringsledelse 8 Gates to Change Forandringsledelse Indarbejd udvikling, strategi og den menneskelige dimension i forandringsprocessen Gennemfør succesfulde forandringer 17.900 kr Varighed: 3 dage I mange organisationer

Læs mere

Generelle lederkompetencer mellemledere

Generelle lederkompetencer mellemledere Generelle lederkompetencer mellemledere Personale- og teamledelse: min. niveau 3 Skaber et godt arbejdsklima gennem information, dialog og involvering Har øje for den enkeltes talenter og ressourcer Sikrer

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse Værktøjer til at planlægge, lede og styre dine projekter På Mannaz Projektlederuddannelse bliver du klædt på med en helhedsforståelse for projektstyring og projektledelse.

Læs mere

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager?

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager? Forandringsledelse Forandringsledelse Skab resultater gennem succesfulde forandringer Succesfuld ledelse af ser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer

Læs mere

SALGSLEDELSE I PRAKSIS

SALGSLEDELSE I PRAKSIS SALGSLEDELSE I PRAKSIS FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får praksisnære værktøjer, som du kan

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse Værktøjer til at planlægge, lede og styre dine projekter På Mannaz Projektlederuddannelse bliver du klædt på med en helhedsforståelse for projektstyring og projektledelse.

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Ledelsesbjælken omsat til praksis. for Leder + ved Handicap, Psykiatri og Socialt udsatte

Ledelsesbjælken omsat til praksis. for Leder + ved Handicap, Psykiatri og Socialt udsatte Ledelsesbjælken omsat til praksis for Leder + ved Handicap, Psykiatri og Socialt udsatte 1 Ledelse i praksis på leder+-niveau i HPS Indhold Politiske... 3 Strategiske... 3 Administrative... 4 Personale...

Læs mere

LEDERPROFILER STÆRK 6SKANDERBORG KOMMUNE LEDELSE. Medarbejder. Direktør. Leder af medarbejder. Fag- og stabschef. Leder af ledere.

LEDERPROFILER STÆRK 6SKANDERBORG KOMMUNE LEDELSE. Medarbejder. Direktør. Leder af medarbejder. Fag- og stabschef. Leder af ledere. v LEDERPROFILER 6SKANDERBORG KOMMUNE Medarbejder Direktør Leder af medarbejder STÆRK Fag- og stabschef Leder af ledere Kontraktholder STÆRK SGRUNDLAG Den meget tillidsbaserede kultur og organisationsform

Læs mere

MUSKELSVINDFONDEN. Lederuddannelse. - med plads til forskelle

MUSKELSVINDFONDEN. Lederuddannelse. - med plads til forskelle MUSKELSVINDFONDEN Lederuddannelse - med plads til forskelle Lederuddannelse - med plads til forskelle Udviklingen af det eksemplariske lederskab er helt afgørende for at skabe trivsel, vækst og resultater

Læs mere

Lederkompetencer - Skanderborg Kommune

Lederkompetencer - Skanderborg Kommune Lederkompetencer - Skanderborg Kommune Medarbejderprofilen er inddraget i samme oversigt som lederprofilerne her er hovedvægten på ns deltagelse i opnåelse af målet indenfor hver lederkompetence. Tekst

Læs mere

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 TRACs INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM STYRK DIG SELV I ROLLEN SOM LEDER AF KREATIVE PROJEKTER INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TRACS INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 STYRK DIG SELV

Læs mere

Lederens værktøjskasse - MBK A/S

Lederens værktøjskasse - MBK A/S Vil du have praktiske ledelsesværktøjer til den daglige kommunikation? Vil du have redskaber til at takle de udfordringer, du møder som leder? Vil du have mere styr på din egen ledelse og få mere gennemslagskraft?

Læs mere

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK ARKMANN RAINING EDELSESBASERET OACHING & AMTALETEKNIK DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du har lært at anvende de vigtigste og mest resultatskabende værktøjer indenfor ledelsesbaseret

Læs mere

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent?

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? Leadership Program PLP When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? When business gets personal! Acuity World sætter dine personlige ledelseskompetencer

Læs mere

DI s HR-uddannelse. Opgradér virksomhedens HR-funktion, og få en bedre bundlinje! Sammensæt en uddannelse, der passer jeres behov.

DI s HR-uddannelse. Opgradér virksomhedens HR-funktion, og få en bedre bundlinje! Sammensæt en uddannelse, der passer jeres behov. DI s HR-uddannelse Opgradér virksomhedens HR-funktion, og få en bedre bundlinje! Sammensæt en uddannelse, der passer jeres behov. 2 hr Kurser DI s HR-uddannelse > Hele vejen rundt om HR-opgaverne For at

Læs mere

HR & personale. DI s HR- uddannelse- Opgradér virksomhedens HR-funktion, og få en bedre bundlinje!

HR & personale. DI s HR- uddannelse- Opgradér virksomhedens HR-funktion, og få en bedre bundlinje! HR & personale DI s HR- uddannelse- 2012 Opgradér virksomhedens HR-funktion, og få en bedre bundlinje! 2 DI S hr-uddannelse 2012 DI s HR-uDdannelse hele vejen rundt om HR-opgaverne For at virksomheden

Læs mere

Et kursus i toplederens vigtigste kompetence

Et kursus i toplederens vigtigste kompetence Effektiv Uddelegering Et kursus i toplederens vigtigste kompetence Er du diktator eller facilitator? Vækst kræver et målrettet fokus på udvikling, samarbejde og innovation. Men hvordan skaber man som

Læs mere

Systemisk lederuddannelse

Systemisk lederuddannelse Systemisk lederuddannelse Styrk din ledelsespraksis, og vær med til at udvikle din organisation. Professionel ledelsespraksis Deltag på denne 1-årige systemiske lederuddannelse, og få professionaliseret

Læs mere

MEDARBEJDERSKEMA. Indberetning > Spørgeskema til medarbejdere

MEDARBEJDERSKEMA. Indberetning > Spørgeskema til medarbejdere Indberetning > Spørgeskema til medarbejdere 1 TEMPERATURMÅLINGEN Velkommen til spørgeskema om kvaliteten i dagtilbuddene. Der er fokus på følgende fire indsatsområder: Børns udvikling inden for temaerne

Læs mere

LEDERUDDANNELSER 2010

LEDERUDDANNELSER 2010 DE DANSKE SKYTTEFORENINGER LEDERUDDANNELSER 2010 UDVIKLING AF DIG OG DIN FORENING Fællesskab for alle - mulighed for den enkelte DE DANSKE SKYTTEFORENINGER FormåL DDS lederuddannelser giver dig værktøjer

Læs mere

Produktionsrådgiver planteavl

Produktionsrådgiver planteavl 1 / 9 PROGRAM for: Produktionsrådgiver planteavl Bliv bedre til at udfordre dine kunder, finde forbedringspunkter på den enkelte bedrift og bruge sammenligningstal aktivt i din rådgivning. På kurset får

Læs mere

IDA Personlig gennemslagskraft

IDA Personlig gennemslagskraft IDA Personlig gennemslagskraft IDA Personlig gennemslagskraft - i samarbejde med Mannaz A/S Formål Formålet med dette forløb er at udvikle og styrke din evne til at trænge igennem med overbevisning samt

Læs mere

Ledelsesbaseret lærende coaching

Ledelsesbaseret lærende coaching Ledelsesbaseret lærende coaching Bliv en stærkere kommunikerende leder Ledere, der arbejder med ledelsesbaseret coaching, fastholder ikke en bestemt idé, metode eller instrumentaliseret tilgang til samtale.

Læs mere

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN et forløb, som udvikler dine lederevner Tag en Produktions- og driftslederuddannelse et forløb, som udvikler dine lederevner Produktions- og driftslederuddannelsen er en skræddersyet

Læs mere

Biz Optimus. Lederudvikling. Udvikling af virksomheder og mennesker

Biz Optimus. Lederudvikling. Udvikling af virksomheder og mennesker Biz Optimus Lederudvikling Udvikling af virksomheder og mennesker Intensivt 18 ugers udviklingsprogram målrettet ledere, der brænder for at skabe resultater for både virksomheden og dem selv gennem øget

Læs mere

SamtaleAkademiets Inspirationskatalog. Foredrag workshops kursusforløb til seminarier, skoler og institutioner

SamtaleAkademiets Inspirationskatalog. Foredrag workshops kursusforløb til seminarier, skoler og institutioner SamtaleAkademiets Inspirationskatalog Foredrag workshops kursusforløb til seminarier, skoler og institutioner Innova tion og Entreprentrsk ab et koncept Hvad står der her? Der står: Innovation og Entreprenørskab

Læs mere

DIAKONI OG LEDELSE. Diplomuddannelsen i ledelse. MAIBRITT NIELSEN, Forstander på Dalsmark Plejehjem, Danske Diakonhjem

DIAKONI OG LEDELSE. Diplomuddannelsen i ledelse.   MAIBRITT NIELSEN, Forstander på Dalsmark Plejehjem, Danske Diakonhjem MAIBRITT NIELSEN, Forstander på Dalsmark Plejehjem, Danske Diakonhjem Det helt unikke ved diplomuddannelsen i ledelse og diakoni er, at diakonien kobles på ledelsesteorierne og giver et indhold og en dybde,

Læs mere

Circle of Leadership. Leader Development Program

Circle of Leadership. Leader Development Program Circle of Leadership Leader Development Program Circle of Leadership er et udviklingsprogram til motiverede ledere som ønsker at komme tættere på sig selv og sine medarbejdere og derved blive inspireret

Læs mere

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II When business gets personal! Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II Acuity World Fortsæt Our field of expertise din

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere

Talent for ledelse. Praktisk information. Ved du, hvem der rummer kimen til at blive en god leder? - statens udviklingsforløb for ledelsestalenter

Talent for ledelse. Praktisk information. Ved du, hvem der rummer kimen til at blive en god leder? - statens udviklingsforløb for ledelsestalenter Praktisk information Deltagerne skal tilmelde sig på www.perst.dk/ledelsestalent. Flere end 40 procent af de statslige ledere forventes at gå på pension inden 2020. Pris Vi skal med andre ord finde mange

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse - en praksisorienteret og virkelighedsnær uddannelse Værktøjer til at planlægge, lede og styre dine projekter Mannaz Projektlederuddannelse er Danmarks førende projektlederuddannelse.

Læs mere

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk!

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset formandsuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Modul 12. Gennemgående case. Arpil 2014 Lektor Grethe E. Nielsen. Ergoterapeutuddannelsen. University College Lillebælt 1

Modul 12. Gennemgående case. Arpil 2014 Lektor Grethe E. Nielsen. Ergoterapeutuddannelsen. University College Lillebælt 1 Modul 12 Ledelsesopgaven Ergoterapeutiske ydelser den samfundsmæssige ramme Placering og organisering af ergoterapeutiske ydelser og arbejdsopgaver Muliggørelse udviklingstankegang i CMCE (evt.) Gennemgående

Læs mere

Fra kollega til chef

Fra kollega til chef Fra kollega til chef Kom godt fra start og få succes i din lederrolle 2 x 2 dages certificeret lederuddannelse Fra kollega til succesfuld leder få værktøjer til den svære overgang Kommuniker effektivt

Læs mere

PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI. DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes. Organisation Uddannelse Coaching Foredrag

PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI. DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes. Organisation Uddannelse Coaching Foredrag PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes Organisation Uddannelse Coaching Foredrag Alle ydelser er baseret på Emotionel Intelligens (EI), kommunikation og selvledelse. Organisation

Læs mere

LEDERUDDANNELSE FOR ANSATTE PÅ FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER

LEDERUDDANNELSE FOR ANSATTE PÅ FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER LEDERUDDANNELSE FOR ANSATTE PÅ FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER FORÅR 2018 Målrettet ledere og medarbejdere på fremtidens idræts- og fritidsfaciliteter I SAMARBEJDE MED Lederuddannelse for ansatte

Læs mere

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede?

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Leadership PL When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Acuity World sætter din personlige ledelseskompetence på plads sammen med de to andre kompetencer: faglighed

Læs mere

Kodeks for god ledelse i kommuner og regioner

Kodeks for god ledelse i kommuner og regioner Kodeks for god ledelse i kommuner og regioner I juni 2008 udsendte Væksthus for ledelse det nye Kodeks for god ledelse i kommuner og regioner. Kodeks omfatter 11 pejlemærker for god ledelse. Hvor Kodeks

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre.

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. LEDELSESGRUNDLAG Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. Du sidder nu med Greve Kommunes ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlaget er en del af ledelseskonceptet, som sætter retning for Greve

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

Byggeriets Industrilederuddannelse. til dig der vil videre

Byggeriets Industrilederuddannelse. til dig der vil videre Byggeriets Industrilederuddannelse til dig der vil videre Skyd genvej til de nødvendige kompetencer Betonindustrien har mange mellemledere, som i det daglige tager store beslutninger, gennemfører forhandlinger

Læs mere

Gennemslagskraft for projektledere

Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Bliv stærkere i dine budskaber, og styrk din projektledelse Klar kommunikation skaber bedre projektledelse Har du prøvet at stå foran

Læs mere

Du får mest ud af kurset i forandringsledelse, hvis du står overfor eller er midt i en forandringsproces.

Du får mest ud af kurset i forandringsledelse, hvis du står overfor eller er midt i en forandringsproces. Forandringsledelse Succesfuld ledelse af forandringsprocesser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer sker hele tiden, og de sker hurtigere end nogensinde

Læs mere

CENTER FOR DIAKONI OG LEDELSE. Diplom i ledelse. Diakoni og Ledelse. www.diakoni.dk

CENTER FOR DIAKONI OG LEDELSE. Diplom i ledelse. Diakoni og Ledelse. www.diakoni.dk CENTER FOR DIAKONI OG LEDELSE Diplom i ledelse Diakoni og Ledelse www.diakoni.dk Om uddannelsen Peter Fischer-Møller, Biskop over Roskilde Stift Jo mere komplekst et samfund bliver, jo vigtigere er det,

Læs mere

Ledelsesbaseret coaching

Ledelsesbaseret coaching Ledelsesbaseret coaching Styrk dine ledelsessamtaler, og opnå bedre resultater. Bliv en stærkere kommunikerende leder Ledere, der arbejder med ledelsescoaching, fastholder ikke en bestemt idé, metode eller

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder har mange roller og opgaver.

Læs mere

DIF LEDERAKADEMI En uddannelse for administrative, sportslige og politiske ledere i DIF s specialforbund 2014-15

DIF LEDERAKADEMI En uddannelse for administrative, sportslige og politiske ledere i DIF s specialforbund 2014-15 En uddannelse for administrative, sportslige og politiske ledere i DIF s specialforbund 2014-15 FOR ADMINISTRATIVE, SPORTSLIGE OG POLITISKE LEDERE I DIF S SPECIALFORBUND BLIV EN ENDNU BEDRE LEDER Strategisk

Læs mere

RETAIL MANAGER ET REDSKABSORIENTERET LEDERFORLØB

RETAIL MANAGER ET REDSKABSORIENTERET LEDERFORLØB RETAIL MANAGER ET REDSKABSORIENTERET LEDERFORLØB Har du brug for en værktøjskasse fyldt med effektive metoder til at nå dine mål som leder? Så er dette kursusforløb måske noget for dig 6 kursusmoduler

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

LEDERUDDANNELSER 2009

LEDERUDDANNELSER 2009 DE DANSKE SKYTTEFORENINGER LEDERUDDANNELSER 2009 UDVIKLING AF DIG OG DIN FORENING Fællesskab for alle - mulighed for den enkelte DE DANSKE SKYTTEFORENINGER FORMÅLET/METODER At give dig værktøjer og metoder,

Læs mere

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Facilitator uddannelsen Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen

Læs mere

Nyudnævnt leder til dig med personaleansvar

Nyudnævnt leder til dig med personaleansvar Uddannelse 12 dage DKK 54.900 Nr. 86342 A ekskl. moms Dato Sted 29-01-2019 Taastrup 21-08-2019 Taastrup At skabe resultater gennem mennesker er lederens fornemmeste opgave, og dygtig personaleledelse kan

Læs mere

STRATEGISK RELATIONEL LEDELSE

STRATEGISK RELATIONEL LEDELSE STRATEGISK RELATIONEL LEDELSE EFFEKTFULDE FORANDRINGER I PRAKSIS UDDANNELSE BYGHOLM PARKHOTEL AUGUST 2015 DECEMBER 2015 LEDELSE WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK STRATEGISK RELATIONEL LEDELSE Strategisk relationel

Læs mere

Coaching. Kunsten at stille de rigtige spørgsmål!

Coaching. Kunsten at stille de rigtige spørgsmål! KURSUSNR: 09022301 Coaching Kunsten at stille de rigtige spørgsmål! Kurset Coaching giver dig en arbejdsmetode, der retter sit fokus mod at opdage og udnytte de menneskelige potentialer og ressourcer bedst

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

CENTER FOR DIAKONI OG LEDELSE. Diplom i ledelse. Diakoni og Ledelse. www.diakoni.dk

CENTER FOR DIAKONI OG LEDELSE. Diplom i ledelse. Diakoni og Ledelse. www.diakoni.dk CENTER FOR DIAKONI OG LEDELSE Diplom i ledelse Diakoni og Ledelse www.diakoni.dk Om uddannelsen Peter Fischer-Møller, Biskop over Roskilde Stift Jo mere komplekst et samfund bliver, jo vigtigere er det,

Læs mere

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner Uddannelsesbeskrivelse Denne NLP Master Coach Practitioner uddannelse er en overbygning til Asiscos NLP Coach

Læs mere

Få succes med forandringer

Få succes med forandringer Få succes med forandringer - Inspiration og værktøjer til mellemlederens rolle som forandringsagent 1 6. - 1 7. m a r t s 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Potentialer, ressourcer

Læs mere

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point Den nye leder Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse Styrk dine lederkompetencer for din egen og virksomhedens skyld God ledelse er vigtig for både dig og din virksomhed. Viden om og redskaber til god ledelse styrker din

Læs mere

UDVIKLINGSFORLØB FOR FORSKNINGSLEDERE PÅ AU

UDVIKLINGSFORLØB FOR FORSKNINGSLEDERE PÅ AU AU HR Udvikling og Arbejdsmiljø 2019 AARHUS UNIVERSITET 2 Baggrund Som led i AU s strategiske fokus på ledelse tilbyder AU HR udviklingsforløb, målrettet forskningsledere på AU. Der oprettes løbende hold,

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder har mange roller og opgaver.

Læs mere

SEMINAR FOR TILLIDSVALGTE 9. 11. SEPTEMBER 2014 VINGSTED CENTRET, VEJLE

SEMINAR FOR TILLIDSVALGTE 9. 11. SEPTEMBER 2014 VINGSTED CENTRET, VEJLE SEMINAR FOR TILLIDSVALGTE 9. 11. SEPTEMBER 2014 VINGSTED CENTRET, VEJLE Den bedste medarbejder er den, der tør åbne munden Anders Dam, seminar for tillidsvalgte 2013 Som tillidsmand har du selv bidraget

Læs mere

Børn & Unges leadership pipeline. Direktør

Børn & Unges leadership pipeline. Direktør Forvaltningschef Leder af ledere - skoleleder, DT-leder, FU-leder Børn & Unges leadership pipeline Direktør Leder af ledere - områdechef, FU-chef Leder af medarbejder Medarbejder Niveau 1: Direktør Arbejde

Læs mere

PROCESLEDER / KONSULENT

PROCESLEDER / KONSULENT PROCESLEDER / KONSULENT UDFYLDER KRAVENE DOL & DIL / 10 ECTS For tilmelding eller yderligere BLIV PROCESKONSULENT MED KANT OG TEORETISK BALLAST Bliv klædt på til udvikling, fascilitering og evaluering

Læs mere

Selvevaluering. dine erfaringer med ledelse

Selvevaluering. dine erfaringer med ledelse Selvevaluering dine erfaringer med ledelse Velkommen Velkommen til din selvevaluering, som skal understøtte dine overvejelser omkring lederrollen. Selvevalueringen har to formål: Dels at give dig en introduktion

Læs mere

Lean Six Sigma Black Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Black Belt-uddannelse Lean Six Sigma For dig, der arbejder med meget komplekse problemstillinger og derfor har behov for et højt kompetenceniveau til at udføre komplekse forbedringsprojekter, der involverer store mængder data

Læs mere

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer Uddannelse der udvikler - HR-kompetencer Kære læser I denne folder kan du læse om AK-Samvirkes HR-uddannelsestilbud til alle ansatte i a-kasserne. Hvorfor vælge AK-Samvirke til uddannelse på HR-området?

Læs mere

Lederudviklingsforløb. Tøystrup Gods - Kursus & Konference, Ringe 17. - 19. august 2010

Lederudviklingsforløb. Tøystrup Gods - Kursus & Konference, Ringe 17. - 19. august 2010 Lederudviklingsforløb Tøystrup Gods - Kursus & Konference, Ringe 17. - 19. august 2010 Lederudviklingsforløb Tøystrup Gods - Kursus & Konference tirsdag d. 17. til torsdag d. 19. august 2010 Lederudviklingsforløb

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere