Udstillingen er åben lørdag den 28. november 2015 kl. 14:00-18:00 og søndag den 29. november 2015 kl. 10:00-16:00. GRATIS ENTRE FOR ALLE!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udstillingen er åben lørdag den 28. november 2015 kl. 14:00-18:00 og søndag den 29. november 2015 kl. 10:00-16:00. GRATIS ENTRE FOR ALLE!"

Transkript

1 Hadsten Fjerkræklub indbyder hermed sine medlemmer, samt alle medlemmer af Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl, til at udstille på Hadsten Open og Det Jyske Svømmefugleskue, der afholdes som åben udstilling. Udstillingen afholdes i Østervangshallen, Overgårdsvej 5, 8370 Hadsten. Ind- og udlevering af dyr samt åbningstider Indlevering af dyr fredag den 27. november 2015 kl. 20:00-22:00. Såfremt det ikke kan lade sig gøre at møde med dyrene inden kl. 22:00, er der mulighed for at lave en aftale om senere indlevering med Michael på Dyrene skal dog under alle omstændigheder indsættes fredag aften. Eventuelt kan transportkasser afleveres tidligere, og dyrene efterfølgende indsættes af bestyrelsen. Udstillingen er åben lørdag den 28. november 2015 kl. 14:00-18:00 og søndag den 29. november 2015 kl. 10:00-16:00. Dyrene må pakkes efter afsluttet præmieuddeling omkring kl. 16:00. Af hensyn til dem der skal nedtage udstillingen, bør man gå i gang med at udtage dyr straks efter præmieuddelingen, og alle dyrene skal være udtaget senest kl. 17:00. GRATIS ENTRE FOR ALLE! Anmeldelse Anmeldelse på anmeldelsesblanket skal, ledsaget af ringsedler (hvis der udstilles egen avl), være Michael Kristensen i hænde senest 3. november 2015 på adressen Hadstenvej 37, Lerbjerg, 8370 Hadsten eller som vedhæftet fil på til: kasserer@hadstenfjer.dk. Anmeldelsesfristen bedes overholdt. Klubben forbeholder sig ret til at afvise for sent modtagne anmeldelser, men giv evt. et ring til Michael for at høre, om en lidt senere anmeldelse kan nås, hvis du ikke nåede det rettidigt. Vaccination De udstillede høns, dværghøns, kalkuner, perlehøns, vagtler, påfugle, fasaner, agerhøns og junglehøns skal være vaccineret mod Newcastle Disease og duer skal være vaccineret mod Paramyxoinfektion efter gældende regler. Vaccinationsattester indsendes sammen med anmeldelsesblanketten, eller hvor dette ikke er muligt, snarest muligt og senest én uge før udstillingens afholdelse. Stadepenge og udstillingsgebyr Stadepenge er 25 kr. pr. tilmeldt dyr. Stadepenge til ægudstillingen er 25 kr. pr. samling. Stadepenge for volieresamling er 25 kr. pr. tilmeldt dyr i samlingen. En samling består af 1,4 høns, 1,2 gæs, 1,4 ænder, 1,2 kalkuner eller 3,3 duer. Fasaner kan udstilles 1,1 eller 1,2. Stadepenge betales ved indlevering af dyrene. Der opkræves i år intet udstillergebyr.

2 Kassekort Der udsendes kassekort inden udstillingen, der påføres ringnummer og årstal, og afleveres til udstillingsledelsen, når dyrene er sat i burene. Ringstørrelse Dyr mærket med et nummer for stort i ringstørrelse udelukkes ikke for at medgå i tildeling af vinderpræmier og vandrepokaler, når blot ringen ikke kan aftages. Tilsvarende gælder ved et nummer for lille, når ringen ikke generer dyret. Vinderpræmier Vinderpræmier (for alle udstillere) tildeles i de første syv præmiegrupper på en trio, som består af tre dyr i samme race og varietet med begge køn repræsenteret (2,1 eller 1,2). I de sidste to præmiegrupper tildeles vinderpræmier på enkelte katalognumre. Blandt en udstillers dyr i samme race og varietet, kan der kun opnås én vinderpræmie, hvorimod samme trio kan opnå både en trio-pokal og en vinderpræmie. Ærespræmier I de første syv af de ni præmiegrupper: 1. Store høns 2. Dværghøns 3. Gæs 4. Ænder 5. Kalkuner, perlehøns, fasa-ner, ager- og stenhøns, sir-svømmefugle og junglehøns 6. Duer 7. Juniorudstillere 8. Volieresamlinger 9. Ægudstilling tildeles én ærespræmie for hver påbegyndt 15 katalognumre. Der udsættes én ærespræmie for hver påbegyndt tre volieresamlinger. Der udsættes én ærespræmie for hver påbegyndt tre ægsamlinger. For at opnå ærespræmie i de første syv præmiegrupper kræves, at intet dyr er bedømt lavere end 92 på duer og 90 point på øvrigt fjerkræ. Det samlede pointtal må ikke være under 277 point på duer og 271 point på øvrigt fjerkræ.

3 For at opnå ærespræmie i volieresamling kræves mindst 92 point på duer og mindst 90 point ved øvrigt fjerkræ. For at opnå ærespræmie på ægudstillingen kræves mindst 90 point. Æg og dyr i volieresamlinger deltager kun i eventuelle vandrepokaler, der er udsat separat til disse grupper. Ærespræmier tildeles kun til dyr af eget opdræt. Trioer, der tilfredsstiller kriterierne for ærespræmie, men hvor der i henhold til antallet af udstillede dyr ikke er ærespræmier til rådighed, tildeles en 1. præmie. 1. præmier For at opnå 1. præmie i de første syv præmiegrupper kræves, at intet dyr er bedømt lavere end 92 point på duer og 90 point på øvrigt fjerkræ. Det samlede pointtal må ikke være under 277 point på duer og 271 point på øvrigt fjerkræ. For at opnå 1. præmie i volieresamling kræves mindst 92 point på duer og 90 point på øvrigt fjerkræ. For at opnå 1. præmie på ægudstillingen kræves mindst 90 point. Trioer og volieresamlinger der opnår 1. præmie, behøver ikke være af eget opdræt. Juniorpræmier Et juniormedlem, der ikke har vundet nogen vinderpræmie (ærespræmie eller 1. præmie) på udstillingen, og som har mindst tre dyr udstillet, uanset eget tillæg, tildeles en juniorpræmie. Præmietildeling ved lighed Hvor duer og øvrigt fjerkræ står lige ved tildeling af vandrepokaler samt ved fordeling af rækkefølge ved tildeling af vinderpræmier, bruges følgende omregningspoint for duernes bedømmelse: Duer bedømt med point medregnes med 1 point lavere end det bedømte ved første sammenligning med øvrigt fjerkræ: 1. Samlingen med det højest bedømte dyr (duer med omregningspoint ved første sammenligning med øvrigt fjerkræ) går foran 2.1 1,2 duer går foran 2,1 duer 2.2 2,1 øvrigt fjerkræ går foran 1,2 øvrigt fjerkræ 2.3 1,2 duer går foran 2,1 øvrigt fjerkræ 2.4 0,1 due går foran 1,0 due 2.5 1,0 øvrigt fjerkræ går foran 0,1 øvrigt fjerkræ

4 2.6 0,1 due går foran 1,0 øvrigt fjerkræ 3. Tegnet frem for ensfarvet 4. Farvet frem for hvid 5. Ung frem for gammel. 6. Lodtrækning Vinderpræmier tildeles i den rækkefølge, som bedømmelsespoint fastlægger; duerne dog fratrukket omregningspoint jf. ovenstående. Ved beregning af rækkefølge for tildeling af vinderpræmier beregnes volieresamlinger og ægsamlinger med det opnåede pointtal x Der udsættes 1 ærespræmie for hver påbegyndt 3 ægsamlinger. Der udsættes 1 ærespræmie for hver påbegyndt 3 volieresamlinger. Små duekollektioner Såfremt en udstiller, inden for samme duerace, udstiller flere farver/varieteter med mindre end tre duer i hver farve/varietet, kan disse farver med mindre end tre duer i hver farve sammenlægges til én kollektion for så vidt angår tildeling af vinderpræmier. For pokaler hvortil der kræves samme race og farve, vil disse ikke kunne sammenlægges. Diplomer til gæsteudstillere Der udsættes et diplom til bedste gæsteudstiller indenfor nedenstående seks grupper. Diplomet tildeles på en trio (tre dyr med begge køn repræsenteret) i samme race og farve og påsat egne ringe. Gæs Ænder Store høns Dværghøns Duer Øvrigt fjerkræ Dommere Høns, svømmefugle m.m.: Evan Andersen, Tage Henriksen, Willy Littau, Peder Pedersen og Ingvard Aaby. Raceduer: John Brixensen og Per Damgaard. Desuden yderligere efter behov, når de endelige antal foreligger. Salg

5 De udstillede og bedømte dyr kan sættes til salg, og der kan desuden anmeldes dyr til en separat salgs-afdeling for 10,00 kr. pr. dyr, hvor dyrene ikke bliver bedømt. Dyr der er sat til salg, kan kun købes gennem udstillingens informationsafdeling. Køber betaler det i kataloget anførte beløb, og sælger modtager 85 % af beløbet, mens Hadsten Fjerkræklub beholder 15 % i provision. Øvrige forhold De udstillere, der ikke er medlem af Hadsten Fjerkræklub, deltager ikke i klubbens tildeling af vandrepokaler. Klager over præmie- og pokalberegning skal foretages senest søndag kl. 14:00. Dyrene skal bære en godkendt, fast fodring (DK for fjerkræ - DR eller DK for duerne eller tilsvarende udenlandsk ring). Dyr uden godkendt, fast fodring må ikke komme ind i udstillingslokalet. Dyrenes ejere bærer risikoen i tilfælde af brand og tyveri. Det er ikke tilladt for udstillere og gæster at udtage dyrene af burene under udstillingen. Vandrepokaler For alle vandrepokaler gælder, at alle dyr skal være af eget opdræt. For alle vandrepokaler, med undtagelse af juniorpokalen, gælder, at intet dyr må være lavere bedømt end 92 point på duer og 90 på øvrigt fjerkræ. Det samlede pointtal på trio-pokalerne må ikke være under 277 point på duer og 271 point på øvrigt fjerkræ. Pokalerne nr kan vindes af såvel senior- som juniormedlemmer. Regler for at vinde pokalerne til ejendom Pokal nr. 6 Vandrekæden er evigt vandrende. For alle øvrige vandrepokaler gælder, at de vindes til ejendom, ved at vinde dem tre gange i træk eller fem gange i alt. Nr. 1 - Senior-klubmester høns Til den seniorudstiller, der har de 6 højest bedømte høns uanset race, farve og køn (dermed ikke nødvendigvis samme race) tildeles vandrepokalen som senior-klubmester i høns. Nr. 2 - Senior-klubmester svømmefugle Til den seniorudstiller, der har de 6 højest bedømte svømmefugle uanset race, farve og køn (dermed ikke nødvendigvis samme race) tildeles vandrepokalen som senior-klubmester i svømmefugle.

6 Nr. 3 - Senior-klubmester øvrigt fjerkræ Til den seniorudstiller, der har de 6 højest bedømte dyr i gruppen kalkuner, perlehøns, fasaner, ager- og stenhøns, sirsvømmefugle, og junglehøns uanset race, farve og køn (dermed ikke nødvendigvis samme art og race) tildeles vandrepokalen som senior-klubmester i øvrigt fjerkræ. Nr. 4 - Senior-klubmester duer Til den seniorudstiller, der har de 6 højest bedømte duer uanset race, farve og køn (dermed ikke nødvendigvis samme race) tildeles vandrepokalen som senior-klubmester i duer. Nr. 5 - Junior-klubmester Til den juniorudstiller, der på fire dyr, uanset race, farve og køn (dermed ikke nødvendigvis samme race og gruppe), opnår højeste samlede pointtal (duer fratrukket omregningspoint), tildeles vandrepokalen som juniorklubmester. Hvis ingen juniorudstiller kan vinde pokalen efter de gældende proportioner, kan bestyrelsen efterfølgende uddele den til en juniorudstiller efter skøn. Nr. 6 Klubmesterkæden Årets klubmesterskab tildeles den udstiller, der opnår det højeste samlede pointtal, (duer fratrukket omregningspoint) på 6 dyr på hele udstillingen uanset race, farve og køn (dermed ikke nødvendigvis samme race og gruppe). Nr. 7 - Bedste trio store høns, lette Til den udstiller, der har de 3 højest bedømte store høns (lette) i samme race og varietet, og med begge køn repræsenteret, tildeles pokalen for bedste trio store høns, lette. Nr. 8 - Bedste trio store høns, svære Til den udstiller, der har de 3 højest bedømte store høns (svære) i samme race og varietet, og med begge køn repræsenteret, tildeles pokalen for bedste trio store høns, svære. Nr. 9 - Bedste trio dværghøns, lette Til den udstiller, der har de 3 højest bedømte dværghøns (lette) i samme race og varietet, og med begge køn repræsenteret, tildeles pokalen for bedste trio dværghøns, lette. Nr Bedste trio dværghøns, svære Til den udstiller, der har de 3 højest bedømte dværghøns (svære) i samme race og varietet, og med begge køn repræsenteret, tildeles pokalen for bedste trio dværghøns, svære. Nr Bedste trio - gæs Til den udstiller, der har de 3 højest bedømte gæs i samme race og varietet, og med begge køn repræsenteret, tildeles pokalen for bedste trio gæs. Nr Bedste trio - ænder

7 Til den udstiller, der har de 3 højest bedømte ænder i samme race og varietet, og med begge køn repræsenteret, tildeles pokalen for bedste trio ænder. Nr Bedste trio øvrigt fjerkræ Til den udstiller, der har de 3 højest bedømte dyr i samme race og farve i gruppen kalkuner, perlehøns, fasaner, ager- og stenhøns, sirsvømmefugle og junglehøns, og med begge køn repræsenteret, tildeles pokalen for bedste trio øvrigt fjerkræ. Nr Bedste trio - duer Til den udstiller, der har de 3 højest bedømte duer i samme race og varietet, og med begge køn repræsenteret, tildeles pokalen for bedste trio duer. Nr Bedste hane Til den udstiller, der har den højest bedømte hane, tildeles pokalen for bedste hane. Nr Bedste høne Til den udstiller, der har den højest bedømte høne, tildeles pokalen for bedste høne. Nr Bedste svømmefugl Til den udstiller, der har den højest bedømte svømmefugl, tildeles pokalen for bedste svømmefugl. Nr Bedste dyr øvrigt fjerkræ Til den udstiller, der har det højest bedømte dyr i gruppen kalkuner, perlehøns, fasaner, ager- og stenhøns, sirsvømmefugle og junglehøns, tildeles pokalen for bedste dyr - øvrigt fjerkræ. Nr Bedste due Til den udstiller, der har den højest bedømte due, tildeles pokalen for bedste due.

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK Velkommen til udstillingen Velkommen til udstillingen Denne folder vil give dig en kort præsentation af hvordan tingene på en udstilling som denne foregår. Skulle du have spørgsmål eller vil du gerne vide

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

LOVE. for. Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942

LOVE. for. Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942 LOVE for Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942 1 1 Foreningens navn er : Silkeborg Fugle-og Stuekulturforening. 2 Formålet er ved alle til rådighed stående midler at skabe og fremme interessen for akvarier,

Læs mere

Bekendtgørelse om vaccination mod Newcastle disease, herunder paramyxovirus-1 hos duer

Bekendtgørelse om vaccination mod Newcastle disease, herunder paramyxovirus-1 hos duer BEK nr 1479 af 08/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 18. december 2015 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., Fødevarestyrelsen, j.nr. 2015-32-30-00044 Senere

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 29. oktober og lørdag den 30. oktober 2010

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 29. oktober og lørdag den 30. oktober 2010 Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 29. oktober og lørdag den 30. oktober 2010 Information om DM i pløjning 2010 Pløjevært: Klitgaard Agro A/S v. Anders & Michael Bundgaard Rørholtvej 76 9370 Hals

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk KØBENHAVNS BOWLING UNIONS STÆVNEHÅNDBOG FOR UNGDOMSAKTIVITETER Håndbog for stævner i KBU side 1 af 15 INDHOLD KBU

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

VEDTÆGTER. for. DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932. ( Derbyudvalget )

VEDTÆGTER. for. DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932. ( Derbyudvalget ) VEDTÆGTER for DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932 ( Derbyudvalget ) Kapitel 1. Organisation 1. Følgende specialklubber, Engelsk Setter Klub i Danmark, Dansk Irsksetter-Klub, Dansk Gordon Setter

Læs mere

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Sekretariat: Ashøjgade 35, 7760 Hurup Thy FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Telefon på dyrskuepladsen: 51 90 16 92 Dyrskuets CHR-nummer: 077037 Indhold Almindelige bestemmelser...

Læs mere

PLAN OG REGLER. Dyrskuet Thy - Mors. Plan og Regler, Dyrskuet Thy-Mors 2015

PLAN OG REGLER. Dyrskuet Thy - Mors. Plan og Regler, Dyrskuet Thy-Mors 2015 PLAN OG REGLER 2015 Dyrskuet Thy - Mors GENERELT Almindelige bestemmelser Ret til at udstille på skuet har enhver med interesse for Dyrskuet Thy - Mors. Anmeldelse Anmeldelse af dyr sker på skemaer, der

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af rangliste i forbindelse med stævner for Guld-felter og

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 23. oktober og lørdag den 24. oktober 2015

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 23. oktober og lørdag den 24. oktober 2015 Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 23. oktober og lørdag den 24. oktober 2015 Information om DM i pløjning 2015 Pløjevært: Kragerup Gods Kragerupgårdsvej 33 4291 Ruds-Vedby Arrangør: LandboUngdom

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DJM-L)

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DJM-L) DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DJM-L) DEN 25. 28. JUNI 2016 HERNING SVØMMEHAL BRÆNDGÅRDVEJ 20, 7400 HERNING Deltagelse: DJM-L: Damer årgang 1999, 2000 og 2001 Herrer årgang 1998, 1999 og 2000 Alle

Læs mere

Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland

Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland Deltagelse Årgang 2004 og yngre for drenge og årgang 2005 og yngre for piger. For at imødekomme de nye tanker angående mesterskabsstrukturen, har vi

Læs mere

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Gældende fra 01.01.14 1. Formål og gyldighed Formålet med reglementet er at sikre at hestens tarv respekteres, og at skabe lige og fair vilkår ved deltagelse i konkurrencer.

Læs mere

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Søndag den 26. maj 2013 Aalborg Chang har den glæde, at invitere til vores årlige fodboldstævne for drengeog

Læs mere

Regler for Dansk Mesterskaber i Trylleri.

Regler for Dansk Mesterskaber i Trylleri. Regler for Dansk Mesterskaber i Trylleri. Om deltagelse: a) Den der anbefales af en magisk forening i Danmark (eller har fået en direkte invitation) kan deltage i Danske Mesterskaber i Trylleri (DM). b)

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Censuringen Vandtårnet, Hollands Gaard 30, Nykøbing F. Onsdag d. 7. september Kl. 10:00 17:00

Censuringen Vandtårnet, Hollands Gaard 30, Nykøbing F. Onsdag d. 7. september Kl. 10:00 17:00 KUNST og LYD Sydhavsøernes Censurerede Efterårsudstilling (SCE) er en kunstudstilling, hvor alle har mulighed for at indsende værker og få dem vurderet af professionelle udøvende kunstnere. De censurerede

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 UDENLANDSKE tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

Bekendtgørelse om VALGREGLER (udkast, version 03.11.08)

Bekendtgørelse om VALGREGLER (udkast, version 03.11.08) ÆLDRERÅDSVALG I NORDDJURS KOMMUNE Bekendtgørelse om VALGREGLER (udkast, version 03.11.08) Kommunalbestyrelsen i Norddjurs kommune har besluttet, at valg til ældrerådet holdes på samme tidspunkt som valg

Læs mere

Jydsk Fynsk Kanarie Klub. Dansk Kanarie-opdrætter Klub. Udstillingsregler. Information

Jydsk Fynsk Kanarie Klub. Dansk Kanarie-opdrætter Klub. Udstillingsregler. Information Jydsk Fynsk Kanarie Klub Dansk Kanarie-opdrætter Klub Udstillingsregler Information 2013 Udstillingsregler for DM, DKK og JFKK. Nedenstående regler er gældende for afholdelse af DM og kåringsskuer i DKK

Læs mere

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn.

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. CANASTAKLUBBEN stiftet 20. januar 1995 For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. Canasta er et ungt spil, hvori man finder ideer fra flere kortspil.

Læs mere

SUNDHEDSREGLER. Alt kvæg skal være øremærket og registreret i CHR-registret efter gældende regler.

SUNDHEDSREGLER. Alt kvæg skal være øremærket og registreret i CHR-registret efter gældende regler. SUNDHEDSREGLER Sundhedsreglerne er lavet for at undgå smittespredning og dermed beskytte frie dyr eller besætninger mod smitte fra dyr eller besætninger, der har sygdomme. Reglerne er lavet i samarbejde

Læs mere

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR CROSSKART Crosskart Sportsligt Reglement 2015 Indhold 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.6 Præmier 2. Løbsanmeldelse

Læs mere

Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010.

Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010. Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010. (Titlen DKCH(U) er tilføjet for border terriers pr. 15. marts 2010) I en årrække har det været muligt at opnå titlen Dansk Eksteriørchampion

Læs mere

PRØVELEDERMAPPE WORKINGTEST og MARKPRØVER

PRØVELEDERMAPPE WORKINGTEST og MARKPRØVER PRØVELEDERMAPPE WORKINGTEST og MARKPRØVER Revideret marts 2008 1 Indholdsfortegnelse Sidst revideret 1 Indholdsfortegnelse 2 Generel information 3 Fremsendelse af kataloger 3 Prøveleder på Working tests

Læs mere

28. Euro-OES-Show 22.-25. maj 2015 - Nyborg Tilmeldingsliste samt regler og retningslinjer.

28. Euro-OES-Show 22.-25. maj 2015 - Nyborg Tilmeldingsliste samt regler og retningslinjer. 1 Tidsfrister: Tidsfrist for rabatteret tilmelding (Closing 1): 1. april. Sidste frist for tilmelding (Closing 2): 1. maj. (Dette gælder ikke lydighed (lørdag). Deadline for indlevering af katalog annoncer:

Læs mere

Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015

Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015 Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015 Kære udstiller. Mange tak for din tilmelding til udstillingen i Lunden. Der er tilmeldt 142 hunde til udstillingen, og de fordeles

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Ringe Svømme-klub inviterer til klubmesterskaber d. 5. 6. marts 2016

Ringe Svømme-klub inviterer til klubmesterskaber d. 5. 6. marts 2016 Ringe Svømme-klub inviterer til klubmesterskaber d. 5. 6. marts 2016 DU SKAL DELTAGE! Alle klubbens medlemmer inviteres til at deltage i mesterskaberne. Det gælder såvel begyndere og øvede svømmere, familie-

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006

Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006 Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006 Danmarksmesterskab i Star Trek er en konkurrence, der afholdes af foreningen trekkies.dk. Konkurrencen afholdes årligt den sidste lørdag i oktober

Læs mere

Fjerkræsfgiftsfonden - Ændringsbudget 2005

Fjerkræsfgiftsfonden - Ændringsbudget 2005 Fjerkræsfgiftsfonden - Ændringsbudget 2005 Note BO* 11.000*. S T? 9 * e budget 2005 A æ " M.,. Relati Ændring ***"*«foring A =>! afbi% 10Q*(B-A)/A B C D INDTÆGTER: Overført fra forrige år 524 1 Produktionsafgifter

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse om medborgerskabsprøven. Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration April 2011

Vejledning til bekendtgørelse om medborgerskabsprøven. Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration April 2011 Vejledning til bekendtgørelse om medborgerskabsprøven Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration April 2011 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Kapitel 1 - Generelt om medborgerskabsprøven...

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger UDENLANDSKE Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend 31. juli 1. august 2010 på Birgittelyst Sportsrideklub (BIG),

Læs mere

Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP

Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP IKAST F.S. Badmintonafdeling og Idrætsskolerne i Ikast har hermed fornøjelsen at indbyde til ISI CUP 2013 TID: Lørdag den 2. marts

Læs mere

REGELSÆT FOR AFVIKLING AF HOVEDAVLSSKUE (HAS)

REGELSÆT FOR AFVIKLING AF HOVEDAVLSSKUE (HAS) GB kapitel 2 D, side 1 REGELSÆT FOR AFVIKLING AF HOVEDAVLSSKUE (HAS) Formål: Hovedavlsskuet skal understøtte, at det avlsmæssige billede af den korrekte schæferhund bliver forbedret i overensstemmelse

Læs mere

Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg.

Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg. Kære udstiller. Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg. Vedlagt tilsendes nummerskilt/e og kvittering,

Læs mere

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge.

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Der var mødt 36 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Klara Hoffritz valgt som Dirigent. Inga Nielsen og Gert Padetzski

Læs mere

Svindinge Jagtforening Grejbank

Svindinge Jagtforening Grejbank Grågæs -Full Body (6 stk.) pos 01 2 stk. lookkers 2 stk. resters 2 stk. feeders 6 stk. pinde til fastgørelse i jorden 1 stk. taske Grågæs -Skaller (12 stk.) pos 02 3 stk. lookkers 4 stk. resters 5 stk.

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 1 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 Side 1 af 12 2 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Indholdsfortegnelse 1. Deltagelse...

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø

Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø Maj 2016 Forenings og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø VenøBoen og venøboerne

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten for seniorer skal en spiller være registreret med spillerlicens og tilhørende licensnummer hos DSqF. b.

Læs mere

Stævnet er snittællende og der skal spilles i klubdragt. Medlemskort skal forevises ved afhentning af slagsedler.

Stævnet er snittællende og der skal spilles i klubdragt. Medlemskort skal forevises ved afhentning af slagsedler. www.bowlinghal.dk Odense Bowlinghal indbyder hermed alle licenserede ungdomsspillere til Ungdomsrankingstævne. Yderligere vil Odense Bowlinghal også gerne indbyde ungseniorer til Odense Eventyrstævne.

Læs mere

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Velkommen til AL Bank KVIK Årgangs Cup 2014 Det en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup kan byde velkommen til AL Bank - KVIK

Læs mere

Danske Bank Cup i Blovstrød d. 14. 15. april 2012

Danske Bank Cup i Blovstrød d. 14. 15. april 2012 2012 Indbydelse til Svømmestævne 14. - 15. april 2012 i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Allerød Svømmeklub Side 1 af 5 Allerød Svømmeklub vil i samarbejde med Danske Bank gerne invitere til Danske Bank Cup

Læs mere

Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening

Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening 1. Indledning Disse bestemmelser gælder for udstillinger arrangeret af Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening (DCKF). Pelsavlernes internationale udstilling

Læs mere

DKK s Schweisshundeudvalg. Administrative bestemmelser

DKK s Schweisshundeudvalg. Administrative bestemmelser DKK s Schweisshundeudvalg Administrative bestemmelser Godkendt af DKK december 2007 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Prøveleder 3 2 Adgang til prøverne 3 3 Adgangskrav 3 4 Definition af alderskrav 4 5 Særlige

Læs mere

Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner

Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2012 Det en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup kan byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 29.-31. januar 2016 i Herlev Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 29.-31. januar 2016 i Herlev Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 2016 29.-31. januar 2016 i Herlev Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Herleve Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling

Læs mere

Konkurrencevejledning og drejebog for Spor og Rundering

Konkurrencevejledning og drejebog for Spor og Rundering Januar 2011. VEJLEDNING OG HANDLINGSPLAN Dette lille hæfte er ment som en forhåndsvejledning og drejebog til arrangører af DM i Nordisk i DcH. Hæftet udleveres til den lokalforening som skal arrangere

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Vi glæder os til at se jer Side 1 af 7 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Hvidovre-Avedøre Rideklub

Læs mere

Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen. Ruhåret Hønsehund. Atelier

Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen. Ruhåret Hønsehund. Atelier Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen Ruhåret Hønsehund Atelier 2004 For la get Ate li er, www.atelier.dk ISBN 978-87-7857-755-9 Bogen er forfattet og fotograferet af Jens O. Pedersen 2004 Tekst og billeder

Læs mere

Navn Skole By. Når datofristen er passeret, får læreren besked om, hvilke hold, der kan komme med til Flensborg.

Navn Skole By. Når datofristen er passeret, får læreren besked om, hvilke hold, der kan komme med til Flensborg. Side 1 af 8 Navn Skole By 55. matematik-olympiade skoleåret 2015/16 Første runde 4. klasse Mest for læreren og evt. forældrene Organisering første runde på skolerne, i klassen Hver skole eller lærer organiserer

Læs mere

REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12

REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 VI HAR HUND! NAVN LEJERS NAVN RACE ADRESSE FØDSELSDATO DATO UNDERSKRIFT HVALP: SENEST EN UGE EFTER, AT HUNDEN ER ANKOMMET PÅ ADRESSEN, SKAL HUSDYRUDVALGET

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO 01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE 1-2 02.00 DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDS DANMARKS MESTERSKABER (DM) 1 - Arrangement af DM 3 2 - Deltagelse 3 3 - Anmeldelse og startgebyr

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Written by Administrator Friday, 16 December 2011 20:29 - Last Updated Thursday, 12 January 2012 06:43

Written by Administrator Friday, 16 December 2011 20:29 - Last Updated Thursday, 12 January 2012 06:43 01. Deltagerbetingelser. Enhver fotoklub/gruppe hjemmehørende i det jyske område kan lade sig registrere og indsende billeder til Sammenslutningen af Jyske Fotoklubber på nærværende betingelser. Deltagelse

Læs mere

EUX-eksamensreglement for Den Jydske Haandværkerskole

EUX-eksamensreglement for Den Jydske Haandværkerskole EUX-eksamensreglement for Den Jydske Haandværkerskole Skriftlige prøver Generelt 1. Det er aldrig lovligt at kommunikere med andre end eksamensvagterne under en skriftlig prøve. Og denne kommunikation

Læs mere

Racefjerkræ i Kronjylland/Djursland

Racefjerkræ i Kronjylland/Djursland Racefjerkræ i Kronjylland/Djursland Aktiviteter i fjerkræklubberne. 2011 - De 4 klubber prøver i denne sæson med et fællesprogram. Det er for at give flere mulighed for at deltage i de mange arrangementer.

Læs mere

Københavnerdrenge skal lære nye vaner på camp

Københavnerdrenge skal lære nye vaner på camp Københavnerdrenge skal lære nye vaner på camp Af: Helle Lauritsen Formålet med KøbenhavnerAkademiet er en blanding af læring og dannelse. 108 drenge tog til Tisvildeleje for at stave, læse og regne være

Læs mere

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 Den 26. 29. juni 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: Ældste gruppe: Piger årgang 00 og drenge årgang 98. Yngste gruppe: Piger

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

UDSTILLING PÅ UNGSKUET/LANDSSKUET GENNEM 50 ÅR

UDSTILLING PÅ UNGSKUET/LANDSSKUET GENNEM 50 ÅR UDSTILLING PÅ UNGSKUET/LANDSSKUET GENNEM 50 ÅR - et tilbageblik v. John Engsig I det følgende vil jeg forsøge at give et tilbageblik over nogle af mine oplevelser omkring udstilling af får på Ungskuet/Landsskuet

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Danmarks Filatelist Forbund The Danish Philatelic Federation

Danmarks Filatelist Forbund The Danish Philatelic Federation Danmarks Filatelist Forbund The Danish Philatelic Federation Udstillingsreglement for danske udstillinger Kapitel 1 Formål mv. 1 Reglementet skal sikre en ensartet afvikling af frimærkeudstillinger i Danmark

Læs mere

2016 nærmer sig, og DGI Svømnings Stævneudvalg inviterer til LANDSMESTERSKAB 2016 i Ikast Svømmecenter, Frisenborgparken, 7430 Ikast.

2016 nærmer sig, og DGI Svømnings Stævneudvalg inviterer til LANDSMESTERSKAB 2016 i Ikast Svømmecenter, Frisenborgparken, 7430 Ikast. Sendt til landsdelenes: Svømmeudvalgsformænd Svømmenetværk Stævneansvarlige Sendt til orientering hos: Stævneudvalget i DGI Svømning Vingsted, den 16. november 2015 LM I SVØMNING 2016 2016 nærmer sig,

Læs mere

Indbydelse til & Reglement for Jysk Maraton 2014

Indbydelse til & Reglement for Jysk Maraton 2014 Indbydelse til & Reglement for Jysk Maraton 2014 DISTANCE & RUTE (1/1 maraton, 42.195 sømil - 78.145 meter, ½ maraton, 39.075 meter). Start Aarhus Lystbådehavn, fra en lige linje ud i havnebassinet fra

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

DE DANSKE BREVDUEFORENINGER. De danske Brevdueforeninger. DdB Compakt Manual. TauRIS software Opdatering af Terminal

DE DANSKE BREVDUEFORENINGER. De danske Brevdueforeninger. DdB Compakt Manual. TauRIS software Opdatering af Terminal 2012 DE DANSKE BREVDUEFORENINGER De danske Brevdueforeninger DdB Compakt Manual TauRIS software Opdatering af Terminal 2 TauRIS Compact XL i DdB version Betjeningsvejledning til klubben. Ver. 2.2 april

Læs mere

Vejledning i at arrangere udstilling i DMK

Vejledning i at arrangere udstilling i DMK Vejledning i at arrangere udstilling i DMK Udarbejdet af Christina V. Jensen, Udstillingskoordinator, november 2011. Når man som team eller kredsbestyrelse skal arrangere en udstilling, er der mange regler

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere. lørdag den 24. oktober 2015

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere. lørdag den 24. oktober 2015 Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 24. oktober 2015 Information om DM i pløjning 2015 Pløjevært: Kragerup Gods Kragerupgårdsvej 33 4291 Ruds-Vedby Arrangør: LandboUngdom Region

Læs mere

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark 1 Nærværende overenskomst er indgået mellem Dansk Kennel Klub (DKK) og Schæferhundeklubben for Danmark i henhold til DKKs love og

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 2. november 2013

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 2. november 2013 Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 2. november 2013 Information om DM i pløjning 2013 Pløjevært: Maria og Kristian Lundgaard-Karlshøj Ausumgaard Holstebrovej 101 7560 Hjerm Arrangør:

Læs mere

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Generelle

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 1. Hvad vil Midttrafik gøre såfremt én bestemt Hvis en byder vælger at byde på flere pakker vogn giver det økonomisk mest

Læs mere

19th DANISH INTERNATIONAL. - ét af verdens største svømmestævner

19th DANISH INTERNATIONAL. - ét af verdens største svømmestævner 19th DANISH INTERNATIONAL - ét af verdens største svømmestævner 6.- 8. maj 2016 19th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 6. - 8. maj 2016 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til

Læs mere

Sektion 32 s konditioner for 2018

Sektion 32 s konditioner for 2018 Sektion 32 s konditioner for 2018 Flyvegebyr: 8,50 kr. pr due på sektionsflyvningerne. Opsamlingsrute Koldinghus: 18:30 Dana 063: 19:00 Åbenrå: 20:00 Gråsten: 20:30 Korrektionsskema skal blive i foreningerne

Læs mere

Højesteretspræsident Børge Dahls tale ved middagen i anledning af Højesterets 350 årsdag den 14. februar 2011

Højesteretspræsident Børge Dahls tale ved middagen i anledning af Højesterets 350 årsdag den 14. februar 2011 Højesteretspræsident Børge Dahls tale ved middagen i anledning af Højesterets 350 årsdag den 14. februar 2011 Deres Majestæt, Deres Kongelige Højheder, Justitsminister, Folketingsmedlemmer, Repræsentanter

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2013

Nyhedsbrev juni 2013 Nyhedsbrev juni 2013 Fra formanden for De Berejstes Klub, Søren Fodgaard dbkformand@live.dk DBK Weekend på Hven Årets DBK-Weekend blev afholdt d. 7.-9. juni. Hvor de to foregående weekender har været præget

Læs mere

Vejledning om afholdelse af indfødsretsprøven

Vejledning om afholdelse af indfødsretsprøven Vejledning om afholdelse af indfødsretsprøven Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration April 2011 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Kapitel 1 - Generelt om indfødsretsprøven... 5 1.1

Læs mere