Træ er naturens eget materiale. At arbejde med dette levende naturprodukt kræver erfaring.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Træ er naturens eget materiale. At arbejde med dette levende naturprodukt kræver erfaring."

Transkript

1 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :23 Side 20 den naturlige løsning Unikke løsninger Træ er naturens eget materiale. At arbejde med dette levende naturprodukt kræver erfaring. SPEKVA har produceret massivtræsløsninger siden 1965 derfor er vi i stand til at tilbyde unikke løsninger af højeste kvalitet. Højeste kvalitet Vi forsegler de ellers åbne træporer. Vi beskytter træet mod vand med vores elastiske fuger. Vi dybdebehandler bordpladerne. Vi giver kompetent anvisning om vedligeholdelse, og vi står inde for den højst opnåelige kvalitet... SPEKVA A/S KÆRMINDEVEJ 2 DK-6580 VAMDRUP TELEFON TELEFAX

2 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :23 Side 1 den naturlige løsning Massivtræsløsninger

3 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :23 Side 2 2 Kærlighed til træet - respekt for livet Træ er et af naturens fineste og mest solide råmaterialer, som udstråler liv og individualitet. Træ er et smukt materiale som ingen kunstige, menneskeskabte materialer tåler sammenligning med. Der findes ikke to stykker træ, der er ens og hvordan træet rent optisk skal tage sig ud bestemmes ved valg mellem de forskellige muligheder for overfladebehandling. Træ er symbol på livet, et klassisk og tidløst materiale, der bliver smukkere med årene. En plade for livet... En massivtræsbordplade er et levende produkt, og ligesom mennesker skal bordpladen have føde for at holde sig sund og modstandsdygtig. Ved at vedligeholde træet med SPEKVA s plejemidler opbygges en modstandsdygtig plade. Med den rette vedligeholdelse kan en massivtræsplade holde evigt.

4 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :23 Side 3 3 Hvad er det der gør SPEKVA anderledes? SPEKVA behandler træet med den kærlighed og respekt, som det stolte materiale fortjener. Siden 1965 har SPEKVA høstet erfaring og know-how, der idag har gjort os til skandinaviens førende producent af massivtræsløsninger til køkken og bad. SPEKVA tager håndværk og unikke løsninger seriøst. Design er ikke noget vi bestemmer, det lader vi kunden om, men vi rådgiver gerne. Nøjagtig som naturen tilpasser sig dag efter dag, tilpasser SPEKVA sig efter kundens behov. Det er muligt p.g.a. vor flexible produktion og vores brede produktprogram. De kan vælge mellem 22 træsorter, 5 produkttyper, adskillige overfladebehandlinger, knap 100 vaske og mange håndværksmæssige detaljer, som i sidste ende er det, der gør Deres plade smuk og unik. Vi er ikke bange for at lægge navn til vores kvalitetsløsninger, derfor prioriterer SPEKVA service både før, under og efter salget højt, og vi er heller ikke bange for at videregive vor ekspertise om montering, efterbehandling o.s.v. Besøg Brochuren viser blot nogle af de løsningsmuligheder, SPEKVA er stolte af at kunne præsentere Dem for. På vores hjemmeside kan De udforske de mange muligheder, der er for at præge Deres bordplade og gøre den helt speciel. De kan også få svar på mange spørgsmål omkring SPEKVA, produkter, træsorter, overfladebehandling, vedligehold, montering m.m.

5 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :23 Side 4 4 Bøgebordplade i Royal med hvidolie og en underlimet lys silgranitvask. Bøg Bøgen er lys og har en fin, jævn årestruktur. Det er en hård træsort, som er ideel til bordplader. Bøgen bliver mere gylden med tiden. Som alternativ kan bøgen bestilles med hvidolie, så den bevarer den lyse nuance. Olieret bøgebordplade med ilagte afsætningsplader i granit til placering af varme køkkenredskaber.

6 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :24 Side 5 5 Træsorter Hos SPEKVA kan De vælge mellem 22 forskellige træsorter, der hver især sætter sit personlige præg i Deres hjem. De kan få Deres bordplade i 3 forskellige tykkelser, 5 forskellige produkttyper og vælge mellem 16 forskellige forkantsprofiler. Husk, at De også kan se billeder og beskrivelser af de enkelte træsorter på Her kan De blandt andet også se, hvilken overflade vi anbefaler til de enkelte træsorter. LYSE T R Æ S O R T E R Bøg Ask Ahorn Birk Elletræ Lærk Fyr, knast Choice-bord i hvidolieret ask med tilhørende Jazzstole med armlæn i valnød fra SPEKVA My Way. Se mere om SPEKVA My Way på side 15. B R U N L I G E T R Æ S O R T E R Elm Ask, kerne Eg Iroko Teak Valnød Ask Ask er en hård træsort, som er lys med brunlige markerede åretegninger. Asken får med tiden en gylden farve, men ved hvidoliebehandling bliver den lys og hvid, og åretegningerne giver pladen struktur. R Ø D L I G E T R Æ S O R T E R Rødbøg Kirsebær Orientalsk kirsebær Skandinavisk kirsebær Jatoba Merbau Khaya mahogni Sipo mahogni Bubinga Oplev de naturlige vareprøver hos Deres

7 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :24 Side 6 6 Integreret bord i hvidolieret birk, som passer til et kompakt køkken, hvor pladsen må udnyttes optimalt. Birk Lys og raffineret med middel åretegning, der skaber et levende spil i overfladen. Birken bliver mere gylden med tiden, men kan ved bestilling af hvidolie forblive lys og rolig. 40 mm bordplade i hvidolieret birk med underlimet vask. Elletræ Elletræet er en lysere, gylden rød - brun træsort med middel åretegning. Elletræet har et flot farvespil, som gør den varm og livlig. Med tiden bliver den mere gylden.

8 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :24 Side 7 7 Ahorn Smuk og lys med en svag åretegning og en lys sart farve, der forbliver lys, såfremt den bestilles/behandles med hvidolie. Ahorn er p.g.a. af sin fine porestruktur nem at vedligeholde. Produkttyper Alle vore massivtræsløsninger er samlet med pløjninger, som styrker pladen p.g.a. en større limflade. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og farvesortering. Vore erfarne håndværkere undersøger al træet for små optiske fejl, som ingen maskine ville opdage. SPEKVA s sortiment er fordelt på fem forskellige produkttyper. Produkttypernes individuelle træk gør, at de hver især rent optisk udtrykker noget unikt. Royal 1. klasses trækvalitet/farvesortering med gennemgående stave Max. 400 cm i hele stave uden samling Fåes i tykkelserne 26, 30 og 40 mm Luxus 1.klasses trækvalitet/farvesortering med gennemgående stav i forkant Max. 400 cm med hel stav i forkant Fåes i tykkelserne 26, 30 og 40 mm Classic 1. klasses trækvalitet/farvesortering Forbandt symmetrisk opbygget med ensartede stavlængder Fåes i tykkelserne 26, 30 og 40 mm Standard Større tolerance på farvesortering end hos de øvrige produkttyper Fåes i tykkelserne 26, 30 og 40 mm Endetræ Ahorn bordplade, med sæbebehandling, som giver en flot mat overflade og som bevarer den lyse nuance i træet. Produceres af produkttype Standard Består udelukkende af endetræ, træets åreringe udgør overfladen Pladen er samlet med pløjninger i den ene retning og glatlimet i den anden

9 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :24 Side 8 8 Lærk Lys, gylden træsort med markante brune åretegninger. Lærken bliver med tiden mørkere gylden og varm. Åretegningen gør lærken livlig og udfordrende. Skærebræt i lærk med olie, 350x500 mm og saftrille. Et skærebræt i massivtræ er uundværligt i ethvert køkken p.g.a. af træets bestand af enzymer, der nedbryder bakterier. Elm Elmen har en dyb brun farve og er livlig i sin årestruktur. Med tiden modnes elmen og bliver ædel og mørklødet. SPEKVA-klap i elm med træudtræk og taburetter.

10 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :24 Side 9 9 Hårdhedsgrad Hårdhedsgraden for SPEKVA massivtræsbordplader er foretaget efter den amerikanske JANKAnorm, hvor en stålkugle bliver presset halvt ned i træets overflade. Den kraft indtrykningen af kuglen kræver, angiver træets hårdhedsgrad i JANKA. Jo højere tal jo hårdere er træsorten. Træsort Hårdhedsgrad Træsort Bøg Iroko Ask Teak Ahorn Valnød Birk Rødbøg Elletræ Kirsebær Lærk Orientalsk kirsebær Fyr, knast Skandinavisk kirsebær Elm Jatoba Ask, kerne Merbau Eg Khaya mahogni Bubinga Sipo mahogni Skærebræt i fyr knast, 280x380 mm med olie og saftrille. Køber De en bordplade med en underlimet vask kan De bestille et skærebræt af vaskeudskæringen. Kvalitetsmærkning Fyr, knast Fyr, knast er kendt for sin lysebrune gyldne farve med tydelig, livlig åretegning og levende knaster. Med tiden bliver fyr, knast mere gylden og mørk. Hos SPEKVA lægger vi gerne navn til vore produkter. Kig efter vore kvalitetsmærkede produkter

11 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :24 Side Iroko Cafébord med bordplade i iroko. Her ses en ny sprælsk plade i iroko, farven ensartes med tiden. Robust og olieholdig træsort, der er ideel som køkkenbordplade. De gul/brune farvetoner kan i starten virke sprælske, men bliver roligere med en flot mørkebrun overflade og et brunligt farvespil. Rolig og farvemættet iroko bordplade med olie, her med bagvæg og underlimet vask. Valnød Robust, olieholdig træsort, med klassisk mørkebrun overflade og en mørkere let markeret åretegning. Brunlig farvespil som med tiden bliver mere jævn mørkebrun.

12 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :24 Side Sipo mahogni Sipo mahognien har en mørklødet rødbrun overflade og en ensartet åretegning. Sipo mahognien er slidstærk, modstandsdygtig samt let at vedligeholde bl.a. på grund af træets olieindhold. Plejemidler Fra fabrikken er massivtræspladerne dybdebehandlet. Valget af overfladebehandling har indflydelse på pladens optiske overflade og pladens modstandsdygtighed. SPEKVA s plejeprogram består af 100% naturprodukter og er testet for indhold og anvendelse. Planteolie neutral og hvidpigmenteret Neutral: Kan anvendes til alle træsorter, og fremhæver træets naturlige nuancer og giver en silkeblød overflade. Olien tilfører desuden træet et slidlag, som gør bordpladen smudsafvisende. En olieret bordplade kræver minimal vedligehold, og er den perfekte behandling til en bordplade, der dagligt udsættes for slid, fugt og brug af redskaber. Hvidpigmenteret: Giver træet en smuk lys nuance og anvendes typisk til lyse træsorter, som f.eks bøg, ask og ahorn, idet de hvide farvepigmenter fremhæver træstrukturen. Hvidolierede bordplader kræver mindre vedligehold. Natursæbe neutral og hvidpigmenteret Neutral: Neutral sæbe giver en mat overflade samtidig med, at træets nuance bevares. Sæben tilfører træet et slidlag, der beskytter overfladen og gør den smudsafvisende. En sæbebehandlet bordplade kræver mere vedligehold end en oliebehandlet, da overfladen er mere sart. Hvidpigmenteret: Behandling med natursæbe, hvid giver træet en mat lys overflade. På grund af den lyse sæbebehandling kræves der mere vedligehold end ved en olieret bordplade. Underlimet elektronisk vægt i en olieret Sipo mahogni bordplade. Den underlimede vægt sidder løs i en metalbakke og kan tages op ved rengøring. De kan købe SPEKVA s plejemidler hos Deres nærmeste

13 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :24 Side Eg Egetræets styrke har i særdeleshed gjort den anerkendt som et hyppigt anvendt materiale til mange formål. Egetræets gyldenbrune og smukke åretegning giver den et kvalitetsbetonet præg. Den klassiske tidløse eg får en flottere mørkere glød med tiden. Med hvidolie som overfladebehandling opnåes et moderne kalket udseende. En spisebordsløsning i olieret eg. Funktionel løsning i olieret egetræ med underlimet vask og fastmonteret hulkehl.

14 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :24 Side Hygiejne Modsat kunstige døde materialer, hvor bakterier frit kan formere sig, indeholder massivtræ enzymer, der nedbryder og bekæmper de uønskede bakterier. En massivtræsplade kan repareres, pudses og shines op efter ønske. Efter pudsning og oliering fåes atter en ny plade, der i princippet kan holde evigt. Med den rette vedligeholdelse kan en massivtræsplade holde evigt. Træ er miljøvenligt og giver et godt indeklima. Underlimede vaske Projektklap med ståludtræk, og taburetter i ask, kerne. En smart, kompakt løsning som spise- eller arbejdsplads. Ask, kerne Askens inderste kernetræ har en mørkere og tydeligere åretegning end den lyse ask. Dens hårdhed og rene linier gør den ideel som køkkenbordplade. Med tiden får ask, kerne en mørkere farvenuance. Med underlimning i massivtræsbordplader har SPEKVA skabt en optisk perle. Vi integrerer vaske med stor præcision. Det er omkring vasken, at bordpladen skal stå sin prøve. En underlimet vask bliver monteret nedefra, så træet kan arbejde hen over vasken. Trærammen ud til vasken er designet

15 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :24 Side Bubinga En smuk mørk træsort med en vild årestruktur i mørke rødbrune farver. Træsorten er robust, olieholdig og derfor nem at vedligeholde. Bubingaen bliver med tiden roligere og får en dybere rød undertone. Bordpladen i teak er flot tilpasset et rundt skabsmodul. Teak Teak har et eksotisk udfordrende farvespil i lyse og mørkebrune nuancer. Det er en klassisk og tidløs træsort, der med sit udseende er exceptionel og stilfuld. Årestrukturen er tydelig og markeret, men dæmpes med årene samtidig med, at træet bliver mørkere. Teaken er en olieholdig træsort, som er nem at vedligeholde. Flytbart modul med endetræsbordplade i teak. Bemærk det flotte, sprælske spil

16 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :24 Side SPEKVA My Way 40 mm endetræsskærebræt i Bubinga 280x380 mm. SPEKVA My Way består af 11 bordtyper indenfor hvilke, der er utallige muligheder for at gøre det My Way. Skræddersy Deres eget bord ved valg mellem: 11 bordtyper 22 træsorter Bordpladedesign Standard eller Royal Individuelle størrelser Forkantsprofilering Overfladebehandling Rødbøg Rødbøgen er også kendt som dampet bøg. Ved dampningen åbnes årestrukturen, så pladen bliver mere ensartet og får en rødlig farvenuance. Rødbøgen er p.g.a. sin hårdhed en modstandsdygtig træsort. Skabt til stilfulde omgivelser: Uno-bordet med tilhørende Jive-stole. Her ses Uno i Royal, 40 mm, kirsebær (2200 x 900 mm) og Jive-stole i kirsebær med sorte gjorde. Hylder og baldakiner monteret med skjult hyldebeslag. Begge har fået en forkant F profilering, som har gjort disse plader til et stykke unikt håndværk. De kan også supplere med 4 forskellige designs af stole, hvor træsort og farvenuancer ligeledes afgøres af Dem. Hør mere om SPEKVA My Way hos Deres nærmeste forhandler.

17 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :25 Side Orientalsk kirsebær En rødbrun træsort med en varierende åretegning. En træsort, der vil skabe varme med dens rødbrune struktur. Stålstænger til afsætning af varme ting ilagt en olieret plade i Orientalsk kirsebær. Bordpladen er afrundet med fastmonteret, buet hulkehl. Kirsebær Den tidløse charmerende, amerikanske kirsebær har en varm rødlig farvenuance. En smuk åretegning med mørke nister er kendetegnende for kirsebærtræet. Med tiden farvemættes kirsebærtræet og får en flottere dybere glød. Kirsebærtræet er p.g.a. sin fine porestruktur nem at pleje. Royal bordplade i kirsebær som følger væggen og skabsmodulerne i en bue.

18 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :25 Side Servicebox Med alle vore produkter medsender vi en servicebox, som indeholder alt, hvad man måtte behøve til montering og vedligehold. Serviceboxen indeholder: monteringsskruer/skiver alukraft, alustrimler en tube fugemasse 2 forskellige poleringspuder (grov og fin) 2 forskellige slibepapir (korn 180 og korn 240) pudseklods monterings- og vedligeholdelsesvejledning 1 flaske plejemiddel afhængig af ønsket overflade To skærebrætsmoduler i Skandinavisk kirsebær, Royal med olie i 40 mm tykkelse. Skandinavisk kirsebær En flot varm træsort med en gylden lød og en middel åretegning. Den modner med tiden og bliver en anelse mørkere.

19 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :25 Side Hjørneløsning i Khaya mahogni tilpasset det runde skabsmodul. Khaya mahogni Khaya mahogni er en varm, rødbrun træsort med en sprælsk varierende årestruktur, som med tiden bliver mere ensartet. Khaya mahogni er olieholdig, samt nem at vedligeholde. Med tiden mørknes Khaya mahognien. Merbau Merbau har en varierende årestruktur og dens kendetegn er de små gule nister. Træets skønhed og styrke vil med tiden patinere på smukkeste vis. Den kræver et minimum af vedligeholdelse ikke mindst p.g.a. træets olieindhold.

20 Spekva_Profilbrochure_2 DG.qxd :25 Side Jatoba Denne træsort har mellemog mørke rødbrune nuancer. Åretegningen er forholdsvis svag og med tiden bliver jatobaen dybere mørkerød. Jatoba er meget hård og fra naturens side olieholdig, hvilket gør den til en af de mest modstandsdygtige og solide træsorter. Laboratoriebejdse Anvendes oftest på bøg, ahorn eller ask på steder, hvor der forventes hårdt slid eller ætsende væsker. Overfladen forsynes fra fabrikken med en modstandsdygtig forsegling, mens bordpladen efterfølgende skal vedligeholdes med SPEKVA Planteolie. Laboratoriebejdse giver en dybsort glød, samtidig med at træstrukturen bevares. NB: Den modstandsdygtige forsegling vanskeliggør efterfølgende reparationer og nedpudsning. Rundt endetræsskærebræt med olie.

Massivtræ Produktinformation

Massivtræ Produktinformation Produktinformation Træ skaber en varm stemning i rummet. Udvalget af træ er alsidigt og tæller både europæiske og mere eksotiske træsorter, som alle kommer fra FSC certificeret bæredygtigt skovbrug. FSCmærket

Læs mere

KØKKENBORDPLADER massivtræ

KØKKENBORDPLADER massivtræ KØKKENBORDPLADER massivtræ www.qualitybrands.dk K-bord/1301 Kundetilpassede bordplader QualityBrands.dk er din danske bordpladespecialist. Vores produktion foregår hos Danmarks ældste og mest erfarne leverandør

Læs mere

Massiv bordplader.... kvalitet hele vejen igennem. Oktober 2007 DK

Massiv bordplader.... kvalitet hele vejen igennem. Oktober 2007 DK Massiv bordplader... kvalitet hele vejen igennem Oktober 2007 DK Horn Bordplader A/S blev grundlagt i 1991 af Karl Nielsen og Ove Jørgensen og er i dag blandt Danmarks førende producenter af kvalitetsbordplader

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone Bambus Bambus er et produkt,

Læs mere

Kombiner frit imellem

Kombiner frit imellem En individuel trappe, hvor alt er efter mål Kombiner frit imellem Trappetype Gelændertype Håndlistetype Stolper Træsorter Overfladebehandling. Og meget mere der t d e mh æftige r. o s en de virk ar besk

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

Klassisk Teak Siden 1996

Klassisk Teak Siden 1996 Klassisk Teak Siden 1996 2014 Teaktræets naturlige olier gør det meget anvendeligt på udsatte steder, samt resistent overfor mug og skadedyr. Teak er holdbart, selv når det ikke behandles med olie eller

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter mål skrædder syede trapper efter mål Om din trappe Siden starten af 70 erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet

Læs mere

www.dlh.dk Terrasseguide

www.dlh.dk Terrasseguide www.dlh.dk Terrasseguide HÅRDTTRÆ Med det rigtige valg får du den største glæde i mange år frem Sådan kommer du i gang Denne guide præsenterer et udvalg af de mest gængse og mest anvendte terrassebrædder.

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

Unikke løsninger. Teknisk information. den naturlige løsning

Unikke løsninger. Teknisk information. den naturlige løsning den naturlige løsning Unikke løsninger Træ er naturens eget materiale, og når man ønsker at arbejde med dette levende naturprodukt, må man have erfaring. Det har SPEKVA opnået gennem mere end 35 års drift.

Læs mere

Massivtræ Produktinformation

Massivtræ Produktinformation Produktinformation Træ skaber en varm stemning i rummet. Udvalget af træ er alsidigt og tæller både europæiske og mere eksotiske træsorter, som alle kommer fra FSC certificeret bæredygtigt skovbrug. FSC-mærket

Læs mere

LEVERANDØR AF HÅRDTTRÆ

LEVERANDØR AF HÅRDTTRÆ LEVERANDØR AF HÅRDTTRÆ TERRASSE Rillet / Glat Specialprofiler kan laves efter aftale. De fleste træsorter i sortimentet kan tilbydes FSC -certificeret (FSC C018269). Ring for yderligere information på

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

DeN originale stonepanel

DeN originale stonepanel DeN originale stonepanel 2 stonepanel Ægte håndkløvet NatursteN fra kongebro hvorfor stonepanel hidtil har stenbeklædning af væg og mur med natursten været dyrt og vanskeligt. Med stonepanel fra kongebro

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E www.fumac.dk OM FUMAC FUMAC laver skræddersyede og unikke møbler til din virksomhed og dit hjem. Det har vi gjort siden 1950 erne. Og selvom vi vestjyder helst ikke

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Stål. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Stål. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Stål... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Stålbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde af

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader

Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S KÆRMINDEVEJ 2. DK-6580 VAMDRUP TELEFON +45 7558 2511. FAX +45 7558 3611 WWW.SPEKVA.DK Indholdsfortegnelse Massivtræ - et ægte

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk Ved at installere en exodraft-røgsuger skaber du optimalt træk i skorstenen uanset vind og vejr, og opnår tilmed: Bedre forbrænding og brændselsøkonomi Sundere

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Glas. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Glas. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Glas... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Glasbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde af

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Vores massive plankegulve er - produceret

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Wiking Gulve. Restpartier

Wiking Gulve. Restpartier Wiking Gulve partier T. +45 9752 5600 E. wiking@wikinggulve.dk Wiking Gulve Hesthøjvej 16 DK- 7870 Roslev OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsrettet. Bestilling vil blive pålagt

Læs mere

DeN originale stonepanel

DeN originale stonepanel DeN originale stonepanel 2 StonePanel Ægte håndkløvet natursten fra Kongebro Hvorfor StonePanel Hidtil har stenbeklædning af væg og mur været dyrt og vanskeligt. Med StonePanel fra Kongebro er det nu blevet

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk fra Moelven Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk det spændende nye alternativ ThermoAsk er en ny generation Thermo behandlet træ, der til udvendig

Læs mere

Prisliste 2013. Massivtræ. Alle bordplader er dansk ejet, dansk produceret & dansk designet. Prisliste 2013 - brutto inkl. moms

Prisliste 2013. Massivtræ. Alle bordplader er dansk ejet, dansk produceret & dansk designet. Prisliste 2013 - brutto inkl. moms Prisliste 2013 Laminat Massivtræ Coretop Linoleum Vaske Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer Alle bordplader er dansk ejet, dansk produceret & dansk designet kontakt oplysninger For BorDPLADer

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77 ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Woodwills massive plankegulve er - produceret

Læs mere

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM GULVE Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM WWW.GULV.MOLAND.BIZ MOLAND GULVE - et univers af ubegrænsede muligheder Når der vælges gulv til boligen, vælges der med

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

køkkenvask Vaskens form:

køkkenvask Vaskens form: VALG Af køkkenvask Køkkenvasken er en helt central del af et køkken. Det er her omkring at en stor del af madlavningen og oprydningen foregår. Det er derfor vigtigt at vælge lige præcis den vask, der bedst

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

Fra skovens træer til dit gulv

Fra skovens træer til dit gulv Fra skovens træer til dit gulv 1 2 Primaplank - Eg m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Eksklusiv EKO Primaplank med fasede sider 3 Primaplank - Ask m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Primaplank - Eg m/

Læs mere

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation PLEJEVEJLEDNING 02 PLEJEVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 03 Om træbordplader 04 Rengøring 04 Overfladebehandling 05 Olie og polering 06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation Har

Læs mere

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid.

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid. HoReCa Sofa 94 Sofasystem Koncept Sofasystem modulopbygget Vores sofasystem er et unikt modul-opbygget system, som giver muligheden for at integrere spændende sofasystemer med et væld af valgmuligheder.

Læs mere

Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore

Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore Tænd for magien Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore gøremål, som man var for omkring et århundrede

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes Ret til ændringer forbeholdes nippon garden collection 2011 Træd ind i en verden af stærke farver, minimalistiske former og stiliserede blomster Kollektionens design og formsprog peger i retning af tendenserne

Læs mere

Bordplader der er værd at mødes om. Laminat Corian Granit og kompositsten Glas Massivtræ Terrazzo og beton Stål Vaske

Bordplader der er værd at mødes om. Laminat Corian Granit og kompositsten Glas Massivtræ Terrazzo og beton Stål Vaske Bordplader der er værd at mødes om Laminat Corian Granit og kompositsten Glas Massivtræ Terrazzo og beton Stål Vaske Indholdsfortegnelse Laminat............... 3 Kompaktlaminat........ 4 Corian................

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse!

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Den elegante løsning, hvor teglsten på facaden kombineres med ivarclick en elegant materiale kontrast. Stern og udhæng

Læs mere

KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor

KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor www.qualitybrands.dk K-bord/1301 Kundetilpassede bordplader QualityBrands.dk er din danske bordpladespecialist. Vores produktion foregår hos Danmarks ældste og mest

Læs mere

lifa design bordplader

lifa design bordplader lifa design bordplader DIT LIVS KØKKEN Dit livs køkken En bordplade er langt fra bare en bordplade. Den er om noget med til at fuldende køkkenets udtryk og kan afhængig af materiale- og farvevalg ændre

Læs mere

Coretop. Fakta om Coretop. Vedligeholdelse

Coretop. Fakta om Coretop. Vedligeholdelse Svane bordplader Coretop Coretop er med sin silkebløde, ensartede overflade et oplagt valg i det stilrene, minimalistiske køkken enten i sortnistret som en skarp kontrast til hvide, grebsløse elementer

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående rengøring

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse.

Læs mere

DIN NYE TRAPPE - få opfyldt dine ønsker.

DIN NYE TRAPPE - få opfyldt dine ønsker. Gelænderguide DIN NYE TRAPPE - få opfyldt dine ønsker. Hvordan skal din nye trappe se ud? Hos WOOD STEP har du mange muligheder. Trappearkitekten kommer på besøg, lytter til dine ønsker og giver professionelle

Læs mere

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse...

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... Juni 2009 2.132 DK ivarplank Få mere fritid stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... ivarplank fibercement med mini Med ikilauta ivarplank er er det det slut med at bruge kostbar fritid og

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding www.aduro.dk Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord.

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord. CASØ 200 Indhold 3 CASØ 200 4 Spisebord 6 Spisestuestol 8 Sofabord & Lampebord 10 Hængevitrine & Skænk 12 Vitrine & TV-bord 14 Oversigt 2 CASØ 200 Spisestue med vægt på design og kvalitet Spisestue i tidsløs

Læs mere

Dansk kvalitet. Designradiatorer. www.tvs.dk. TVS Totale Varmesystemer A/S Jyllandsvej 4-6 DK-5400 Bogense Tlf. +45 64 81 37 05

Dansk kvalitet. Designradiatorer. www.tvs.dk. TVS Totale Varmesystemer A/S Jyllandsvej 4-6 DK-5400 Bogense Tlf. +45 64 81 37 05 Dansk kvalitet Designradiatorer www.tvs.dk TVS Totale Varmesystemer A/S Jyllandsvej 4-6 DK-5400 Bogense Tlf. +45 64 81 37 05 DANO 9 HVID DANO 12 BLANKCHROM DANO 15 HVID Vi henviser til TVS prisliste for

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Reparation af træ Emballage

Reparation af træ Emballage Reparation af træ Emballage 1 2 3 Knastfyld Den bedste løsning til træreparation. Knastfyld er fleksibelt, stærkt og holdbart på samme tid. Knastfyld er meget nem at bruge, og resultatet er flot, om det

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2016 KVALITETER Prisliste 2016 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter Larsen&væggene Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter 499109 Millionaire Wall 4 plader, Zebrano Mål: 67x67x0,8 cm 499106 Millionaire Wall 4 plader,

Læs mere

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE COLLECTION 2019 LAMELPARKET ASK ASK Lamelparket, 3 stav - Hvid matlak, Standard Varenr.: 1090417 / DB-nr: 1877528 Flot 3 stavs lamelparket, som giver

Læs mere

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 DSStålprofil SINUSprofIlEr DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUS 18-75 SINUSprofilER 14 DS Markant Dækbredde 1000 mm 142 34 Højde Sinus TP 18-75 Tagprofil 18 mm Dækbredde

Læs mere

ALTAN VEDLIGEHOLD. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk

ALTAN VEDLIGEHOLD. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk 2015 KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk Indledning 10 gode altanråd Ståldele Aluminiumsdele Fiberbetongulve Glas Hårdttræsgulve Håndliste i hårdttræ Underbeklædning

Læs mere

Bambusplader. www.keflico.com

Bambusplader. www.keflico.com 2013 Bambusplader www.keflico.com Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret (FSC certificeret)

Læs mere

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv INDHOLD Indledning 3 Køkken 4-15 Bad 16-23 Bryggers 24-25 Greb og låger 26-27 Enkelte elementer indgår ikke i lagersalgsprogrammet i Tvis gør-det-selv prislisten

Læs mere

MURAFDÆKNINGER. Classic Varia Wave Futura. 4 serier. NYHED! Granit

MURAFDÆKNINGER. Classic Varia Wave Futura. 4 serier. NYHED! Granit Scandi-Roc Denmark MURAFDÆKNINGER 4 serier Classic Varia Wave Futura NYHED! Granit A FDÆKNINGER MUR AFDÆKNINGER CLASSIC Scandi-Roc tilbyder et Murafdækningsprogram som er fremstillet i en slank dimensionering,

Læs mere

PRISLISTE 2015 LAMINAT MASSIVTRÆ CORETOP CORIAN LINOLEUM VASKE. Alle bordplader er dansk ejet, dansk produceret & dansk designet

PRISLISTE 2015 LAMINAT MASSIVTRÆ CORETOP CORIAN LINOLEUM VASKE. Alle bordplader er dansk ejet, dansk produceret & dansk designet PRISLISTE 2015 LAMINAT MASSIVTRÆ CORETOP CORIAN LINOLEUM VASKE Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer Alle bordplader er dansk ejet, dansk produceret & dansk designet BORDPLADER I FORSKELLIGE

Læs mere

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com 2015 Bambusplader I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Case Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/ tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret

Læs mere

(mat finish) Folielåger (højglansfinish) Folielåger. Glat låge, op til 90 cm høj 988,00 1.248,00 1.193,00 1.453,00 786,00 1.067,00

(mat finish) Folielåger (højglansfinish) Folielåger. Glat låge, op til 90 cm høj 988,00 1.248,00 1.193,00 1.453,00 786,00 1.067,00 Folielåger (mat finish) Folielåger (højglansfinish) Folielåger inline (mat finish) Folielåger inline (højglansfinish) Højtrykslåge basis/erhverv hvid m/ubeh. bøg Højtrykslåger PRISLISTE JUNI 2015 (Der

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

KØKKENBORDPLADER laminat

KØKKENBORDPLADER laminat KØKKENBORDPLADER laminat www.qualitybrands.dk K-bord/1301 Kundetilpassede bordplader QualityBrands.dk er din danske bordpladespecialist. Vores produktion foregår hos Danmarks ældste og mest erfarne leverandør

Læs mere

ARNE JACOBSEN 1902-1971

ARNE JACOBSEN 1902-1971 Serie 7 designet af Arne Jacobsen er langt den mest solgte stol i Fritz Hansens historie og måske i møbelhistorien. Den formpressede finérstol er en videreudvikling af den klassiske stol Myren. Den 4-benede

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil! Plank Eg Rustik matlak RW03130

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil!  Plank Eg Rustik matlak RW03130 Eksklusive trægulve Zagawood det tidsløse design i moderne stil! www.zagawood.dk Plank Eg Rustik matlak - 0614RW03130 2 Træets oprindelse Nordisk tradition forenet med den nyeste teknologi Zagawood er

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

Håndtørrere i topklasse

Håndtørrere i topklasse DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere i topklasse til erhverv og offentlige toiletter winner HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere til ethvert behov - også

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve 17 www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone 2 Bambus Bambus er

Læs mere

Klima og pleje. Indholdsfortegnelse. Symboler

Klima og pleje. Indholdsfortegnelse. Symboler Indholdsfortegnelse Klima og pleje Lamelgulve Side 3-9 14 mm 1-stavs lamelplanke Side 3 14 mm 3-stavs lamelparket Side 4 22 mm lamelparket og lamelplanke Side 5 12 mm multiplanke Side 6 16 mm multiplanke

Læs mere

1. 80400/304 Skrivebord - 80487 Greb - 2. 80482 Reol - 80487 Greb - 3. 80483 Reol - 80487 Greb

1. 80400/304 Skrivebord - 80487 Greb - 2. 80482 Reol - 80487 Greb - 3. 80483 Reol - 80487 Greb et bredt sortiment 2. 3. 1. 1. 80400/304 Skrivebord - 80487 Greb - 2. 80482 Reol - 80487 Greb - 3. 80483 Reol - 80487 Greb møbler med værdi Farver 49 & uu Prima er en bred serie af møbler til hjemmekontoret

Læs mere

Skoler og institutioner. Inventarbeskrivelse

Skoler og institutioner. Inventarbeskrivelse Skoler og institutioner Inventarbeskrivelse ST Skoleinventar A/S. Januar 201 201 ST Skoleinventar A/S INDHOLD 1.0 SKABE 1.1 Korpus 1.2 Hylder 1.3 Sokler 1. Tilsætning til skab 1.5 Lys E 2.0 LÅGER 2.1 Laminatlåger

Læs mere

Prisliste inkl. moms. Skydedøre Garderobeindretning Foldedøre JANUAR 2011. Miljøcertifieret ISO 14001

Prisliste inkl. moms. Skydedøre Garderobeindretning Foldedøre JANUAR 2011. Miljøcertifieret ISO 14001 liste inkl. moms Skydedøre Garderobeindretning Foldedøre JANUAR 2011 Miljøcertifieret ISO 14001 er pr. dør Wood Royal Royal Panel Hvid Eg Finérede døre i klarlakeret eg samt døre i hvidlakeret MDF, med

Læs mere

Corian Produktinformation

Corian Produktinformation Corian Produktinformation DuPont TM Corian er et eksklusivt, homogent kompositmateriale, som har mange anvendelsesmuligheder både i hjemmet og i offentlige rum. Corian blev opfundet og lanceret af DuPont

Læs mere

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE COLLECTION 2018 LAMELPARKET ASK ASK Lamelparket, 3 stav - Hvid matlak, Standard Varenr.: 1090417 / DB-nr: 1877528 Flot 3 stavs lamelparket, som giver

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020072 02 Montering og Rengøring af Caesarstonebordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Caesarstone...

Læs mere

RAMME SKYDEDØREN. Dine individuelle ønsker og behov er i centrum når du beslutter dig for et skydedørsskab. Du kan vælge mellem 3 typer skydedøre:

RAMME SKYDEDØREN. Dine individuelle ønsker og behov er i centrum når du beslutter dig for et skydedørsskab. Du kan vælge mellem 3 typer skydedøre: SKYDEDØRSSKABE Nettoline er skabt til gør-det-selv-folket. Og til dem, der ønsker at få håndværkere til at klare arbejdet. Men Nettoline er først og fremmest skabt til dig, der vil have kvalitet for hver

Læs mere

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af :DO:RE:MI: er en flot, funktionel og arkitektdesignet serie skabt i tæt samarbejde mellem Ruko og et af de førende skandinaviske arkitekthuse, Arkitema. Resultatet er en designlinje, der spejler arkitekturen

Læs mere

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON 2008 - MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere, men vi har ikke siddet

Læs mere

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150 Brugsanvisning MILJØRIVE Park Ranger 2150 Introduktion Kære Kunde Tillykke med dit nye Nilfisk-Egholm produkt. Park Ranger 2150 er en dansk udviklet og produceret redskabsbærer, der er særdeles fleksibel

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

Prisliste. Square Reolen fra Kidi

Prisliste. Square Reolen fra Kidi Prisliste Alle priser er incl. moms forbehold for trykfejl og ændringer Square Reolen fra Kidi Oktober 2015 Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1 Square

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

DØRE, DER HOLDER INSPIRATION 2013. Vi tester alle vores produkter i TESTZONEN. Se mere på rationel.dk/testzone

DØRE, DER HOLDER INSPIRATION 2013. Vi tester alle vores produkter i TESTZONEN. Se mere på rationel.dk/testzone DØRE, DER HOLDER INSPIRATION 2013 Vi tester alle vores produkter i TESTZONEN Se mere på rationel.dk/testzone SE ET UDPLUK AF VORES STORE DØRSORTIMENT Når du skal vælge døre til din bolig har du et utal

Læs mere

Specialdesignede trapper Trin for trin

Specialdesignede trapper Trin for trin KATALOG 2013 Specialdesignede trapper Trin for trin Trappe med mange detaljer Kvartsvingstrappe med buet hovedstykke Vanger : 0502-Y Trin : Jatoba olieret Håndliste : Type 8 Jatoba olieret Balustre : type

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Ægte sten paneler. - a Group company

Ægte sten paneler. - a Group company Ægte sten paneler - a Group company Stonepanel fra Kongebro - det bredeste sortiment af naturstens paneler i verden. Kongebro er en del af Cupa Group, verdens største producent af natursten. Cupa er internationalt

Læs mere

EG Slotsplanke. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning.

EG Slotsplanke. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning. 1 Dimensioner Tykkelse: Bredde: Længde: 21 mm 260 mm 1200 + 2400 mm Opbygning Hørning Slotsplanke leveres lamineret af 6 mm europæisk eg,

Læs mere

Handmade in Denmark. L o C a

Handmade in Denmark. L o C a 1 Handmade in Denmark BY L o C a 2 3 Det hele startede i en garage Historien om LoCa begynder i Herfølge i 1992. Ingeniør Thorkild Lundsgaard har sat sin ældste datters værelse i stand, og nu skal værket

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere