Indledning. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. RTM Insurance Brokers A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indledning. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. RTM Insurance Brokers A/S"

Transkript

1 Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Codan mest aggressive forsikringsselskab - Direktør: Vi lytter til kritikken - Nu bliver der brand i Danmark - Ministre: Julefrokost er ikke arbejdsskade - Husk Tagrenderne - Stilhed før stormen - Nyt fra RTM-Pension 4 - Finanstilsynet dropper sag mod Danica - SEB Pension frifundet i retssag om rentegaranti - Indberetning til Skat Ulykkes-, sundhed og kritisk sygdomsforsikring - Nyt fra RTM-Privat 6 - Privat forsikringstjek - RTM Insurance Brokers 7 Indledning Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for December måned. Nyhedsbrevet er gratis og modtages hver måned af over 1000 virksomheder. Hvis der er emner, som ønskes uddybet, håber vi at I vil kontakte os. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. Ønsker du at besøge kunstmuseet ARKEN, for at se de spændende udstillinger, som ARKEN tilbyder, har vi et antal fribilletter til rådighed. Du er velkommen til at kontakte Christoffer Rexen på telefonnummer , for at høre om mulighed for billetter. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på

2 t RTM Insurance Brokers A/S Nyt fra RTM-Industri Codan mest aggressive forsikringsselskab Det lykkedes forsikringsbranchen at fordoble deres resultat i 2012 fra ca. 5 milliarder kr. til 10,2 milliarder kr., skriver Finanstilsynet. Det var kun Tryg Forsikring, der leverede faldende bruttopræmier blandt de store selskaber. Codan oplevede 15 procents fremgang, mens fremgangen for Alm. Brand og Topdanmark kun var på to pct. Købstædernes Forsikring havde også stor succes med en fremgang på 16 pct. Codan har dog ligesom GF Forsikring en meget høj omkostningsprocent på Direktør: Vi lytter til kritikken Arbejdsskadestyrelsen kom i går med en redegørelse efter, at styrelsen har været udsat for massiv kritik fra flere sider. Især har styrelsens afgørelser være udsat for kritik fra både fagforeninger og forsikringsselskaber, der har fortalt, hvordan de ofte klager og opnår rigtige afgørelser, men at dette stadig koster dem flere ressourcer. Morten Eriksen har ventet otte år på en erstatning på 1,8 mio. kr. Som hans forsikringsselskab Tryg ikke vil udbetale, fordi selskabet ikke accepterer hans skade, som ellers er anerkendt af Arbejdsskadestyrelsen. Nu bliver der brand i Danmark Ifølge en analyse foretaget af forsikringsselskabet Codan er antallet af brandskadeanmeldelser flest på d. 31. december og d. 1. januar. Analysen har undersøgt antallet af brandskadeanmeldelser i årene 2000 til I alt 12 pct. af alle brandulykker sker omkring nytår. Presseansvarlig hos Codan Peter Høyer fortæller, at det tyder på at fyrværkeri og uansvarlig adfærd er to faktorer, som påvirker det høje antal brandulykker. Det er i høj grad eksplosionsskader, som eksploderede postkasser, som anmeldes.

3 Ministre: Julefrokost er ikke arbejdsskade Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) vil have ændret loven, så det ikke længere er arbejdsgiverens forsikring, som dækker i tilfælde af, at en medarbejder kommer til skade under julefrokosten. Mette Frederiksen forklarer, at arbejdsskadesystemet dækker for folk, som kommer til skade i forbindelse med deres arbejde, og ikke når de er til julefrokost. Husk Tagrenderne Forsikringsoplysningen opfordrer folk til at rengøre tagrenderne for blade, da man ellers ikke får erstatning ved vandskade. Bladene kan tilstoppe tagrenderne, og ved voldsomt nedbør kan det få regnvandet til at fosse ned ad husmuren. Her gives der ingen erstatning, så det er med at sikre sig, at afløbet fungerer efter hensigt, hvis ikke man ønsker sig en grim overraskelse. Stilhed før stormen Efter ni år uden storm over Danmark blev stilheden brudt af et kraftigt stormvejr, som slog to danskere ihjel og som forventes at koste landets forsikringsselskaber mere end en milliard kroner i skadeserstatninger. Stormen slog landets vindrekord, da der på halvøen Røsnæs blev målt den kraftigste vind, der nogen sinde er registreret i Danmark. Selvom skybrud i de seneste år har haft voldsomme konsekvenser, så er det stadig blæsten og dertilhørende stormfloder, som er den største trussel i Danmark.

4 Nyt fra RTM-Pension Finanstilsynet dropper sag mod Danica Ved et møde mandag den 9. december nedstemte overdommerne i Det Finansielle Råd indstillingen fra Finanstilsynet mod Danica. Dermed er Finanstilsynet nu nødsaget til at droppe sagen mod Danica, som drejer sig om, hvorvidt pensionsselskabet har snydt kunder for hundredtusindvis af kroner, når de har konverteret et pensionsprodukt til garanteret afkast. Sagens udfald vækker glæde i Danica. "Vi er tilfredse med, at Finanstilsynet har frafaldet sagen",lyder det fra cheføkonom i Danica, Jens Christian Nielsen. Hos RTM følger vi udviklingen omkring lovgivning ved skifte af pensionsordning fra gennemsnitsrente til markedsrente. En af konsekvenserne for denne lovgivning er, at Nordea er stoppet med at tilbyde kompensation ved et skifte, så længe lovarbejdet foregår. Vi vender selvfølgelig tilbage med mere information. SEB Pension frifundet i retssag om rentegaranti SEB Pension blev mandag d. 9. december 2013 frifundet i sagen imod en kunde, der mente, at han havde en rentegaranti på to ordninger i SEB Pension. Østre Landsrets kendelse resulterede i en "total frifindelse" af SEB Pension. Dommen slår fast, at G82- grundlaget i sig selv ikke indeholder en rentegaranti, og dommerne konkluderer samtidig, at pensionsbranchens interne diskussion med sig selv om, hvordan begrebet "rentegaranti" skulle forstås, heller ikke er nok til at forpligte SEB Pension ud over ordlyden i de aftaler, der er indgået med kunden. Aftaler, der altså ikke indeholder en rentegaranti. Hos RTM forventer vi, at sagen bliver taget videre til højesteret, da det er principiel karakter om rentegrundlaget er en mimumsrente pr. år eller i gennemsnit over årene.

5 Indberetning til Skat Ulykkes-, sundhed og kritisk sygdomsforsikring Vi har gennem det seneste år modtaget spørgsmål angående indberetninger til skat. I følgende situationer skal virksomheden skatte indberette: Hvis arbejdsgiver betaler dækning ved kritisk sygdom for medarbejderen, er det arbejdsgiveren som skal indberette præmien til Skat. Når det er en del af pensionsordningen, så klarer pensionsselskabet det. Hvis arbejdsgiver betaler sundhedsforsikringen for medarbejderen, er det arbejdsgiveren som skal indberette præmien til Skat. Igen hvis det er en del af pensionsordningen, så sker indberetningen fra pensionsselskabet. Hvis præmien for en heltidsulykkesforsikring betales af arbejdsgiver og en eventuel erstatning vil tilfalde medarbejderen, så er det arbejdsgiver, som skal indberette præmien til Skat for at udbetalingen kan være skattefri. Den maksimale sum ved oprettelsen må ikke overstige kr. Sum over kr. beskattes kun for den del af præmien som overstiger dette beløb. Præmien der skal beskattes oplyses af enten forsikringsselskab eller RTM. Hvis ulykkesforsikringen kun gælder arbejdstid eller arbejdsgiver modtager erstatningen sker der ingen beskatning.

6 Nyt fra RTM-PRIVAT Privat forsikringstjek RTM Insurance Brokers har i dag muligheden for at tilbyde dine medarbejdere et RTM forsikringstjek af deres nuværende privatforsikringer. Du får et objektivt grundlag at træffe beslutninger på, da det for RTM er uvildigt, hvilken forsikringsselskab du vælger at placere dine forsikringer i. RTM forsikringstjek koster halvdelen af første års besparelse i honorar, dog med et fastsat maksimum. Erfaringerne viser, at vi kan hjælpe op mod 80 % til at få en markant lavere pris på deres forsikringer. Hvis vi ikke kan give dig en billigere forsikring er vores ydelse uden omkostninger for dig. Du har alt at vinde og intet at tabe! Har du lyst til at høre mere om privatkonceptet og hvad vi kan gøre for dine medarbejdere, er du velkommen til at kontakte følgende: Privatchef Nicklas Kauling mail. nk@rtm.dk Tlf

7 ...det er bare ikke alle, der kan holde en helt normal jul. Mange har selv prøvet det på egen krop, kender en ven, bekendt eller familiemedlem som afventer resultater af prøver, scanninger eller som netop er i langvarig behandling mod kræft i den ene eller anden form. Hvordan er Chancerne for helbredelse og bliver næste jul normal Derfor støtter RTM Kræftens Bekæmpelse her i juletiden.. December 2013/RTM/Henning Toftager Layout/Linda Andersen RTM Insurance Brokers A/S er blandt de førende danske forsikringsmæglere i håndteringen af erhvervslivets forsikringer og pensionsordninger. Vi samarbejder med den internationale forsikringsmæglergruppe JLT Network, som i dag er den største engelsk-ejede Lloyds-broker. Vi sørger dagligt for de individuelt tilpassede forsikringsløsninger, som er bydende nødvendige for at undgå faldgruber i virksomhedernes forsikringsdækninger. I Norden er RTM en del af NUB, Nordic United Brokers, bestående af NorthEdge AS i Norge, Howden AB i Sverige og Howden OY i Finland. Vi udsender RTM nyhedsbrev en gang om måneden som en del af vores service og for at give vores kunder og andre interesseret et indblik i det aktuelle forsikringsmarked.

Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på www.arken.dk

Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på www.arken.dk Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - - Hvem skal betale, når skolens Ipad går i stykker? - - Kæmpe slagsmål mellem kreditorer i Phil-konkursbo - Sygeforsikring for biler

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - De stjæler din pension - Danskerne sparer op til deres pension i blinde - Pensioner er blevet markant billigere i administration -

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for januar måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for januar måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - Troværdighed kræver substans - Kursværn fjernes delvist i Topdanmark - Skandia og AP Pension vil ikke tilbyde ny alderspension - Jubelår

Læs mere

I denne måneds nyhedsbrev

I denne måneds nyhedsbrev januar 2014 RTM Insurance Brokers A/S I denne måneds nyhedsbrev Indledning 1 ARKEN 1 Nyheder fra Industri 2 - Skiskader kan blive en dyr affære 2 - Stormskader vil tage måneder at få opgjort 2 - Hjælp

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Arken - Nyheder Industri - Tysk gigant på det danske forsikringsmarked - Firma ramt af hackerangreb: Husk at tage backup - Festivaltid: Hvordan er jeg som frivillig

Læs mere

Indledning. Jyllands-Posten Erhverv & Økonomi. DR-P3-Nyhederne

Indledning. Jyllands-Posten Erhverv & Økonomi. DR-P3-Nyhederne Læs i dette nummer: - Regnskab: Historisk overskud for Gjensidige - All-inclusive-ferier koster på sidebenene - Skybruddet i København sidste år var Europas dyreste - Behandlinger reddede Kris fra sygelejet

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juni måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juni måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Børn nyder godt af forældres sundhedsforsikring - Kommuner sikrer mod skybrud for milliard - Gyldne tider for de danske forsikringsgiganter

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for september/oktober måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for september/oktober måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Sådan svindler vi med forsikringen - Hackere stjal 500.000 kroner fra lille firma - Forsikringen dækker broskader - Der skal postes

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for november måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for november måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - Velkommen til tre nye medarbejdere i pension - Skattefrygt for danskerne til at spare mindre op - Debat: Behov for reel nytænkning

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for april måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for april måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Codan undersøger Scandinavian Star-erstatning - Få styr på oversvømmelser - Topdanmark svarer på artikel - Ny afgift på arbejdsskader

Læs mere

Indledning. Ny afgift på skadesforsikringer

Indledning. Ny afgift på skadesforsikringer Indledning Læs i dette nummer: - Ny afgift på skadeforsikringer - Vi forsikrer os mod tryghed - Få din egen sikkerhedsalarm i lommen - Miljøansvar og finansiel sikkerhedsstillelse - Kommunen får erstatning

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør INDUSTRI: Skån din virksomhed for fremtidens vandmasser Forsikringsselskabet IF mener ikke, at landets bygninger er klar til fremtidens skybrud. Her råder man virksomheder til

Læs mere

Indledning. Nyt fra RTM

Indledning. Nyt fra RTM Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-pension 2 - Selskaber holder på pengene - Frihed med risiko for Pensamkunder - Byt arbejdstid med pension - Analyse: Sundhedsordninger sænker

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juli/august måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juli/august måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Danmark taber forsikringskrigen - KB-Hallen var underforsikret - Vandskader koster formuer - Tusindvis af biler bryder sammen på

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for maj måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for maj måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Tryg på kundejagt - Sådan undgår du indbrud i firmabilen - Tuco rejser sig fra asken - Selskaber gambler med netbanken - Products

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør I denne måneds nyhedsbrev INDUSTRI - Forsikring & Pension: For mange kører galt i arbejdstiden - Kundernes tilfredshed med forsikringsselskaberne daler - Tyveri på byggepladser

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for februar måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for februar måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - AIG Amerikas Indskrænkede Gigant - Lastbiltyverier styrtdykker - Lastbiler i spændetrøje - Skadedyr kan koste kassen at reparere

Læs mere

Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti?

Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti? Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti? Flere hundredtusinde pensionskunder bliver tilbudt gigantbonusser, hvis de skifter ordning, men de forgyldes bare med deres egne penge, kritiserer

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juli 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. Venlig hilsen

RTM Insurance Brokers A/S Juli 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. Venlig hilsen I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyheder Industri - Pensionsselskaber råber regeringen op: Vi mangler byggeprojekter! - Topchef afviser salg af Codan - Nyheder Pension - Ekspert: Debatten om forskellen

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S December 2015. Kære læser. Venlig hilsen. RTM Insurance Brokers

RTM Insurance Brokers A/S December 2015. Kære læser. Venlig hilsen. RTM Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: Kære læser. o o o Indledning Nyt fra industri - Hacker nedlagde Swedbank og krævede løsesum - Regeringen forhøjer pensionsalderen arbejdsgiverne hænger på regningen - Alm. Brand

Læs mere

NYHEDSBREV Insurance Brokers

NYHEDSBREV Insurance Brokers NYHEDSBREV Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Forsikringsselskab tabte sag om millioner til Lego - Hacking: Hacker-forsikring - Odense skal finde 22. mio. kr.

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM Industri ønsker god jul og godt nytår RTM Pension 2016 ender med at være endnu et godt år for pensionsopsparerne Nyheder

Læs mere

VÆRSGO. KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter

VÆRSGO. KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter VÆRSGO KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter ERHVERVSFORSIKRING - PENSION - PRIVATFORSIKRING Kære medlem Landsforeningen af statsautoriserede

Læs mere

NYHEDSBREV Insurance Brokers

NYHEDSBREV Insurance Brokers NYHEDSBREV Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Tryg Forsikring har en stigende toplinje - Forsikringen på 25 millioner forslår som en skrædder i helvede - Kommentarer

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør INDUSTRI: PLANTEFIRMA NEDBRÆNDTE: HVAD SKULLE MAN GØRE UDEN RTM? RTM har hjulpet Tropiske Planter ApS gennem krisen RTM SIKRER MILLIONAFTALE MED MEDIEGIGANT RTM placerer Jysk

Læs mere

Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017

Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017 Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017 Danica Pension havde et godt 2017, hvor resultatet før skat var 1,9 mia. kr. Indbetalinger voksede med 17,5 pct. til 39,7 mia. kr. For 2017 blev

Læs mere

NYHEDSBREV RTM Insurance Brokers

NYHEDSBREV RTM Insurance Brokers NYHEDSBREV RTM Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Fiskemand i clinch med sin forsikring - Det starter ofte med tagpap - Codan kan få schweizisk gigant som sin

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Indledning Godt nytår fra RTM Nyt fra Industri Lego havde ikke afgivet urigtige oplysninger ved tegning af forsikring At forsikre himlen

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 7-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for august måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en nylig voldgiftskendelse i sagen om MgOpladerne

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør I denne måneds nyhedsbrev INDUSTRI If: Tegn en forsikring mod dårligt omdømme It-kriminelle angriber danske firmaer Sådan får du styr på din trailers forsikring Kommuner bruger

Læs mere

Her er de billigste forsikringer. Søndagsavisen 4. april 2013 af Søren Strandman-Møller Research: Laurids Simonsen ssm@sondagsavisen.

Her er de billigste forsikringer. Søndagsavisen 4. april 2013 af Søren Strandman-Møller Research: Laurids Simonsen ssm@sondagsavisen. Her er de billigste forsikringer Søndagsavisen 4. april 2013 af Søren Strandman-Møller Research: Laurids Simonsen ssm@sondagsavisen.dk Så Stor Er Prisforskellen På Forsikringer http://sondagsavisen.dk/2013/14/~/media/845ec023029f487b80e6ac48a6d7bbc3.ashx

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM fylder 25 år i 2017 Nyt fra RTM Industri Fra betroet medarbejder til millionsvindler Nyheder Tjek forsikringen, før den 17-

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 3-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for marts måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en forsikring, der mange gange overses, når der

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri RTM-hjælp sikrer 300.000 kroner ekstra i erstatning Alm. Brand forventer 1000 millioner i overskud Redningspakke til konkurstruede

Læs mere

Velkommen i Industriens Pension

Velkommen i Industriens Pension Velkommen i Industriens Pension 2014 Se, hvad du kan få udbetalt Du kan nemt få overblik over, hvor mange penge du kan få udbetalt fra os: > Se det på dit årlige pensionsoverblik. > Se det under log ind

Læs mere

1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE

1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE 1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE 2 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING KORT FORTALT Vi tilbyder frem til

Læs mere

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS Søren Palfelt, marts 2013 DAGSORDEN PFA Plus Fremtidens pensionsløsning Hvad er det nye? Investering og afkast Forsikringsdækninger

Læs mere

16,4 mia. kr. i afkast i 2011. Sampension opnåede flotte afkast og kom styrket ud af 2011. De gode takter fortsætter her i 2012

16,4 mia. kr. i afkast i 2011. Sampension opnåede flotte afkast og kom styrket ud af 2011. De gode takter fortsætter her i 2012 FOKUS 16,4 mia. kr. i afkast i 2011 Sampension opnåede flotte afkast og kom styrket ud af 2011. De gode takter fortsætter her i 2012 Årsrapporten 2011 fra Sampension er netop godkendt på generalforsamlingen

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri RTM udfordrer den velsmurte forsikringsbranche Så grove er forsikringsselskaberne Forsikringskrak truer tusindvis af Home-kunder

Læs mere

Guide: Sådan scorer du penge på kapitalpensionens død

Guide: Sådan scorer du penge på kapitalpensionens død Guide: Sådan scorer du penge på kapitalpensionens død Som plaster på såret for at aflive kapitalpensionen tilbyder staten i hele 2013 en skatterabat til opsparerne. Her bliver du klogere på, hvordan du

Læs mere

Pensionskoncept. Sundhed Tryghed Frihed

Pensionskoncept. Sundhed Tryghed Frihed Pensionskoncept Sundhed Tryghed Frihed Medarbejdere og virksomhed Den bedst mulige sikring Vi mener, det er afgørende, at alle medarbejdere i Grontmij Carl Bro har en pensionsopsparing, en sundhedsordning

Læs mere

Status på kapitalpension/aldersforsikring. Hvad gør dit pensionsselskab?

Status på kapitalpension/aldersforsikring. Hvad gør dit pensionsselskab? Status på kapitalpension/aldersforsikring Hvad gør dit pensionsselskab? SEB Pension Spørgsmål Kan jeg betale skatten i 2014 på min kapitalpension på 37,3 procent? Kan jeg fortsat indbetale på aldersopsparingen

Læs mere

Forudsætninger for Behovsguiden

Forudsætninger for Behovsguiden Forudsætninger for Behovsguiden Med Behovsguiden vil give dig et kvalificeret bud på dit pensionsbehov: Dit behov for opsparing, når du går på pension så du kan opretholde din livsstil Dit og din families

Læs mere

Pressemeddelelse. Alka bliver en del af Tryg

Pressemeddelelse. Alka bliver en del af Tryg 1 Pressemeddelelse København, mandag d 4. december 2017 Alka bliver en del af Tryg Tryg har indgået en aftale med Alkas aktionærer om at købe aktierne i Alka for DKK 8,2 mia. Alka vil under nyt ejerskab

Læs mere

Effektiviseringer driver fremgangen InvestorDagen Aalborg

Effektiviseringer driver fremgangen InvestorDagen Aalborg Effektiviseringer driver fremgangen InvestorDagen Aalborg Lars Møller IR-direktør 1 Følg os på Twitter: @TrygIR Forbehold Visse udsagn i denne præsentation er baseret på ledelsens opfattelse, antagelser

Læs mere

Omlægning fra Danica Traditionel til Danica Balance

Omlægning fra Danica Traditionel til Danica Balance Omlægning fra Danica Traditionel til Danica Balance 1 Omlægning kort fortalt Vi tilbyder i foråret 2017 en række af vores kunder at omlægge deres pensionsopsparing i Danica Traditionel til Danica Balance.

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 8-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for september måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om den seneste kunde- og medarbejderundersøgelse,

Læs mere

NYHEDSBREV Insurance Brokers

NYHEDSBREV Insurance Brokers NYHEDSBREV Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Vi sparer 27 mio. kr. årligt - Forsikringsmæglere sætter sig på de store erhvervskunder - Forsikringsselskaber får

Læs mere

VELKOMMEN. Forsikring & Pension

VELKOMMEN. Forsikring & Pension VELKOMMEN Dagens program Kl. 10.10 Kl. 10.30 Kl. 10.45 Kl. 11.05 Formand Søren Boe Mortensen, Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) Intro til temaer og paneldebatter Per Bremer Rasmussen,

Læs mere

Topdanmark. januar - september november 2001

Topdanmark. januar - september november 2001 Topdanmark januar - september 2001 29. november 2001 Financial highlights Overskud på 131 mio. kr. efter henlæggelse af 50 mio. kr. til udjævningshensættelser (Q1 - Q3 2000: 559 mio kr. efter forbrug af

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF HK 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

Velfærdspakken Basis og Velfærdspakken Ekstra. pensionsordninger med indbygget tryghed

Velfærdspakken Basis og Velfærdspakken Ekstra. pensionsordninger med indbygget tryghed Velfærdspakken Basis og Velfærdspakken Ekstra pensionsordninger med indbygget tryghed Selvstændige sparer op hos Pension For Selvstændige Pension For Selvstændige (PFS) er etableret for at give dig adgang

Læs mere

Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring

Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring Denne pjece har til formål at hjælpe dig, før du tegner livs- eller pensionsforsikring. Den fortæller kort om, hvad du skal overveje, inden du vælger,

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 7-2018 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for juli måned. Vi starter denne måneds nyhedsbrev ud med en invitation. For vi gennemgår nemlig snart en forvandling 30. august bliver

Læs mere

assistance 8 timer DIN PENSION - få OvErblIk OvEr DINE muligheder

assistance 8 timer DIN PENSION - få OvErblIk OvEr DINE muligheder assistance 8 TIMER DIN PENSION - få overblik over dine muligheder 2 PENSIONSINFO Den rigtige pensionsordning til dig For at sikre den bedste pensionsordning for alle medarbejdere i Georg Jensen har vi

Læs mere

Telia pensionsordning. Pension

Telia pensionsordning. Pension Telia pensionsordning Pension Velkommen Telias pensionsordning 2 Forsikringer 3 - Dine forsikringer 4 - Forsikringsoversigt 5 Drømmer du om en alderdom med plads til det hele, så få dig en god pensionsordning

Læs mere

Nøgletalssammenligning

Nøgletalssammenligning Kommentar til nøgletalssammenligning for 1994-2010 Livs- og pensionsforsikringsselskaberne og de tværgående pensionskasser har siden 1995 været forpligtet til at offentliggøre 11 nøgletal i deres regnskaber.

Læs mere

NYE UDFORDRINGER SAMME PENSION?

NYE UDFORDRINGER SAMME PENSION? NYE UDFORDRINGER SAMME PENSION? 2 NYE UDFORDRINGER SAMME PENSION? Med din pensionsordning i Danica Pension har du et økonomisk sikkerhedsnet, som er tilpasset netop dine behov. Det gælder både forsikring

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2015

Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2015 Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2015 Afkast til den typiske markedsrentekunde på 7,4 pct. Nordic Award for infrastruktur-investeringer/opp Ny forening for Nordea Liv & Pensions kunder betinget myndighedsgodkendt

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 3. kvartal 2013

Regnskabsmeddelelse 3. kvartal 2013 Regnskabsmeddelelse 3. kvartal 2013 Markedsrenteafkast helt i top på livscyklusprodukter Markedets mest fleksible pensionsløsning til selvstændige Innovativt simuleringsværktøj giver kunderne det bedste

Læs mere

Topdanmarks resultat for 1. - 3. kvartal 2002

Topdanmarks resultat for 1. - 3. kvartal 2002 Topdanmarks resultat for 1. - 3. kvartal 2002 1 Dagsorden Udvikling i resultatet Skadeforsikring Livsforsikring Tilbagekøbsprogram Forventninger til 2002 2 Hovedpunkter fra delårsrapporten 1/2 Underskud

Læs mere

Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening

Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening 2012 Bliv flyvende med DRF s nye rammeaftale for firmapension DRF s bestyrelse har i samarbejde med Nordea Liv & Pension netop etableret

Læs mere

guide Her får du det bedste afkast Penge og pension sider Tag hånd om din pension Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide Her får du det bedste afkast Penge og pension sider Tag hånd om din pension Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Penge og pension Her får du det bedste afkast Tag hånd om din pension Foto: Iris Stor forskel på afkast Der kan være 150.000

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF 3F 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

Velfærdspakkerne FLEX, BASIS og EKSTRA

Velfærdspakkerne FLEX, BASIS og EKSTRA Velfærdspakkerne FLEX, BASIS og EKSTRA Hvem kan købe Velfærdspakkerne?... det kan alle virksomhedsejere og deres ægtefælle eller samlever samt alle ledende medarbejdere i virksomheden. Du skal oprette

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF DANSK METAL 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca 3.000 kr

Læs mere

Velfærdspakkerne BASIS, EKSTRA og FLEX

Velfærdspakkerne BASIS, EKSTRA og FLEX Velfærdspakkerne BASIS, EKSTRA og FLEX Selvstændige sparer op hos Pension for Selvstændige Pension for Selvstændige (PFS) er etableret af Håndværksrådet, TEKNIQ og Dansk Byggeri for at give dig adgang

Læs mere

Kort og godt om... Din pensionsordning

Kort og godt om... Din pensionsordning Kort og godt om... Din pensionsordning Pension handler om andet end alderdom, gråt hår og petanque! Pension handler både om din fremtid og din nutid. For din pensionsordning er både en opsparing og en

Læs mere

DIGITAL FINANS 2018 PREVIEW

DIGITAL FINANS 2018 PREVIEW DIGITAL FINANS 2018 PREVIEW Indhold Indholdsfortegnelse Forord Finansvirksomhedernes digitale løsninger er vigtige for kunderne Metode: Undersøgelsen bag årets finansvirksomhed 2018 Overordnede resultater

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF 3F 2018 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM åbner kontor i Fredericia kompetencerne samles RTM indtrådt i forsikringsmæglernetværket Unison Nyt fra Industri Topdanmark

Læs mere

Figur 1 Bruttoerstatningsprocent, bruttoomkostningsprocenter og combined ratio i forsikringsbranchen, 1994-2012

Figur 1 Bruttoerstatningsprocent, bruttoomkostningsprocenter og combined ratio i forsikringsbranchen, 1994-2012 Nordisk Forsikringstidskrift 3/213 Færre skader og et godt finansielt resultat førte til et pænt overskud i de danske skadesforsikringsselskaber 212 Resultatet i de danske skadesforsikringsselskaber blev

Læs mere

Skybrud og forsikringsdækning. Riccardo Krogh Pescatori, konsulent i Forsikringsoplysningen

Skybrud og forsikringsdækning. Riccardo Krogh Pescatori, konsulent i Forsikringsoplysningen Skybrud og forsikringsdækning Riccardo Krogh Pescatori, konsulent i Forsikringsoplysningen Skybrud? Dækker forsikringen? Side 2 Det koster skybrudssæsonen Skadesudbetalinger pga. kraftig regn i perioden

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF DANSK EL-FORBUND 2018 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 9-2019 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for september. Vi starter dette nummer ud med at sætte fokus på noget, der i tidens løb har været anledning til mange alvorlige brande.

Læs mere

Dine funktionærers firmapension. få overblik over jeres muligheder

Dine funktionærers firmapension. få overblik over jeres muligheder Dine funktionærers firmapension få overblik over jeres muligheder En bedre pensionsordning til dine medarbejdere For at sikre den bedste pensionsordning til alle medlemmerne i Grafisk Arbejdsgiverforening

Læs mere

Forsikringens rolle ved skybrud og ekstremregn

Forsikringens rolle ved skybrud og ekstremregn Forsikringens rolle ved skybrud og ekstremregn Torben Weiss Garne Hvem er? Brancheorganisation for pensionskasser og forsikringsselskaber i Danmark 126 medlemmer med 17.000 medarbejdere Medlemmerne Udbetaler

Læs mere

Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok?

Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok? Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok? gør det enkelt Det er ikke småting dit hus kan komme ud for Hvert år bliver tusindvis af husejere ramt af skader,

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF HK 2 019 Sammensæt som det passer dig Som medlem af HK har du særlige fordele i Alka. Du får bl.a.

Læs mere

FORDELS-PENSION SELVSTÆNDIGE

FORDELS-PENSION SELVSTÆNDIGE FORDELS-PENSION SELVSTÆNDIGE KUN FOR SELVSTÆNDIGE SIKRING AF DIG OG DIN FAMILIE PENSIONSOPSPARING DANMARKS MÅSKE BEDSTE PENSIONSPAKKE FOR SELVSTÆNDIGE - EN ORDNING IGENNEM TOPDANMARK Fordels-Pension I

Læs mere

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Aon Risk Solutions Health & Benefits AonUP 2015 Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Velkommen Din pensionsordning 3 Pensionsopsparing 4 Din pensionsopsparing 5 Ratepension 6 Livsvarig

Læs mere

Din pension. få overblik over dine muligheder

Din pension. få overblik over dine muligheder Din pension få overblik over dine muligheder En bedre pensionsordning til dig Ny pensionsleverandør I EG Koncernen har vi valgt Nordea Liv & Pension som pensionsleverandør fordi de opfylder vores høje

Læs mere

Topdanmarks resultat 2004

Topdanmarks resultat 2004 Topdanmarks resultat 2004 Hovedpunkter i 2004 2 Resultat på 743 mio. kr. efter skat og efter indtægtsførelse af 39 mio. kr. fra udjævningshensættelser 2003: 1.001 mio. kr. efter skat og efter overførsel

Læs mere

DIN PENSION I PENSAM KORT OG GODT

DIN PENSION I PENSAM KORT OG GODT DIN PENSION I PENSAM KORT OG GODT I PENSAM ER DU ALTID I GODE HÆNDER Din pensionsordning i PenSam giver dig en god basisdækning med muligheder for individuel tilpasning. Den indeholder opsparing til din

Læs mere

PERSONSKADE & ERSTATNING. Er du kommet til skade og berettiget til erstatning? Få en gratis vurdering af din sag.

PERSONSKADE & ERSTATNING. Er du kommet til skade og berettiget til erstatning? Få en gratis vurdering af din sag. PERSONSKADE & ERSTATNING Er du kommet til skade og berettiget til erstatning? Få en gratis vurdering af din sag. En personskade er som regel en voldsom og uoverskuelig begivenhed. Oven i smerter og bekymringer

Læs mere

Status på kapitalpension/aldersforsikring. Hvad gør dit pensionsselskab?

Status på kapitalpension/aldersforsikring. Hvad gør dit pensionsselskab? Status på kapitalpension/aldersforsikring Hvad gør dit pensionsselskab? Nordea Liv & Pension Spørgsmål Kan jeg betale skatten i 2014 på min kapitalpension på 37,3 procent? Kan jeg fortsat indbetale på

Læs mere

Pension. Guide. Tjen en formue på din. sider. Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Pension. Guide. Tjen en formue på din. sider. Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris Guide Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 Tjen en formue på din Pension sider Se 4 pensionsselskabers gennemsnitlige afkast Pension og penge: Scor kassen med et par klik

Læs mere

Høj kundetilfredshed i forsikringsbranchen - men også høj mobilitet

Høj kundetilfredshed i forsikringsbranchen - men også høj mobilitet EPSI Rating EPSI Forsikring 2017 Dato: 2017-11-13 For yderligere information besøg vores hjemmeside (www.epsi-denmark.org) eller kontakt Direktør, Helene Söderberg. Telefon: 31 75 40 38 E-mail: helene.soderberg@epsi-rating.com

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 2-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for februar måned. I dette nummer kan du blandt andet læse en historie fra RTM Industri, som illustrerer, at

Læs mere

Skift af pensionsordning. Vejledning til tillidsrepræsentanter

Skift af pensionsordning. Vejledning til tillidsrepræsentanter Skift af pensionsordning Vejledning til tillidsrepræsentanter 07 Skift af pensionsordning Udgivet af CO-industri Tekst: Bjarne Kjær (DJ) Foto: Arkiv Oplag: 2.000 ISBN: 978-87-92141-55-2 CO-Meddelelsesnr.:

Læs mere

Dækker alt det dine børn helst ikke skal komme ud for

Dækker alt det dine børn helst ikke skal komme ud for Dækker alt det dine børn helst ikke skal komme ud for En forsikring til de vigtigste mennesker i verden Er der noget som lyden af en klukkende barnelatter? Eller det fredfyldte syn af sovende børn? Alle

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 11-2018 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for november måned. Vi vil gerne benytte denne udgave til at ønske vores kunder, leverandører og forretningsforbindelser en rigtig

Læs mere

Pensionsguide til arbejdsgivere

Pensionsguide til arbejdsgivere Pensionsguide til arbejdsgivere 2018 Industriens Pension Industriens Pension tilbyder en moderne og fleksibel pensionsordning med markedsrente som vi er stolte af at kunne sige, er en af Danmarks bedste.

Læs mere

PRINCIPIEL LANDSRETSDOM OM ASL OG EAL KAPITALISERET ERHVERVSEVNETABSERSTATNING

PRINCIPIEL LANDSRETSDOM OM ASL OG EAL KAPITALISERET ERHVERVSEVNETABSERSTATNING 10. JANUAR 2013 PRINCIPIEL LANDSRETSDOM OM ASL OG EAL KAPITALISERET ERHVERVSEVNETABSERSTATNING Østre Landsret har taget stilling til den situation, der opstår, når et forsikringsselskab har udbetalt en

Læs mere

Danskernes syn på sundhedsforsikringer

Danskernes syn på sundhedsforsikringer Danskernes syn på sundhedsforsikringer 15.06.2009 1. Indledning og sammenfatning Sundhedsforsikringer bliver stadig mere udbredte. Ved udgangen af 2008 havde knap 1 mio. danskere en sundhedsforsikring.

Læs mere

Den realiserede risikoforretning for egenkapitalen, som er opnået fra årets realiserede resultat

Den realiserede risikoforretning for egenkapitalen, som er opnået fra årets realiserede resultat Anmeldt 2007 beregnet i forhold Realiseret 2006 målt i forhold til årets faktiske gennemsnitlige livsforsikringshensættelser og kollektive r, som,, Lægernes Pensionskasse 1,00% 0,770% FunktionærPension,

Læs mere

Danica SunDheDSSikring

Danica SunDheDSSikring Danica Sundhedssikring 2 DAnica sundhedssikring DAnica sundhedssikring 3 Danica Sundhedssikring giver dig flere valgmuligheder Bliver du syg eller kommer ud for en ulykke, giver Danica Sundhedssikring

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør INDUSTRI: ER DIN VIRKSOMHED CYBER-HACKET, UDEN DU VED DET? Virksomheder bliver i stigende grad udsat for hacker-angreb. Og mange virksomheder kan være ramt uden at have opdaget

Læs mere

Forudsætninger bag Danica PensionsTjek

Forudsætninger bag Danica PensionsTjek Forudsætninger bag Danica PensionsTjek INDHOLD Indledning.... 1 Konceptet... 1 Tjek din pension én gang om året.... 2 Få den bedste anbefaling.... 2 Forventede udbetalinger og vores anbefalinger... 2 Spørgsmålene...

Læs mere

Forsikring: Sådan undgår du uhyrlige præmiestigninger

Forsikring: Sådan undgår du uhyrlige præmiestigninger Forsikring: Sådan undgår du uhyrlige præmiestigninger En lang række danskere har fået sat præmien voldsomt op på deres forsikringer - i flere tilfælde mere end 300 pct. Se her hvordan du undgår de uhyrlige

Læs mere