VIDEO PÅ WEB OG SOCIALE MEDIER. Forstår jeres kunder værdien af, hvad I sælger?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VIDEO PÅ WEB OG SOCIALE MEDIER. Forstår jeres kunder værdien af, hvad I sælger?"

Transkript

1 VIDEO PÅ WEB OG SOCIALE MEDIER Forstår jeres kunder værdien af, hvad I sælger? Video er nettets foretrukne medie og en god autentisk historie skaber troværdighed, tydelighed og lyst til at kontakte jer...

2 VIRKER VIDEO? JA - VIDEO VIRKER! According to Internet Retailer, websites that include product videos sell up to 45% more A study conducted by Kelsey Group found that 55% of people who view an online video will visit the company s website and 24% of them make a purchase as a result of watching the video Yellow Pages and Internet Retailer reports that visitors who view product videos are 85% more likely to buy than visitors who do not Embedding video in campaigns has been shown to increase click-through rates by over 96% Jan 07, 2011 Posted in Industry News, Insider Information VIDEO VIRKER FORDI: Fjernsyn er danskernes foretrukne medie, video er det på nettet Video fortæller historie om rigtige mennesker, følelser og stemninger. Video tager brugeren med ud i den verden det handler om Video er pædagogisk og gør det sjovt og nemt at lære Video er for alle - også dem der har svært ved tekst Video kan vise noget autentisk og så bliver det troværdigt Kunder vil have nærvær, kontakt og indsigt i hvem I er og hvad I kan byde på.

3 WEB-TV Se klippet på Jyskebank.tv hvor Kurt Strand interviewer Elsebeth Gerner Nielsen om Design som vækstmotor. Klik på billedet Video startede som tv på web, dengang mediet var nyt, dyrt og udstrålede økonomisk overskud. Mange større virksomheder som fx Jyske Bank bruger web-tv med egenproduceret indhold på en stor videoportal. Formen minder om tv - envejskommunikation i tv-formater. Formålet er at skabe sit eget medie og sætte sin egen dagsorden. Værdien består i at kunne tilbyde danskere et seriøst medie med objektiv viden, og derigennem hæve sin brandingværdi.

4 VIDEO BLOG Hør dyrlægens bud på, hvor mange killinger en kat kan få Videoblog (eller vlog) betyder video dagbog. Det er en regelmæssig videoudgivelse af ideer, erfaringer, ekspertise eller oplevelser, som ligger inden for videobloggerens interesse eller ekspertise. Hør hvorfor Martin Thorborg synes at du skal købe billetter til Aminotastic. Der er mange succesfulde amerikanske videobloggere, der trækker vis af seere og kunder fra overalt i verden, og flere og flere danskere har fået succes med videoblogging. Formatet er uformelt men ikke nødvendigvis uprofessionelt. Formålet er at give indsigt og give et autentisk indtryk af hvem man er, og hvad man står for. Det kan være første skridt til dialog og kontakt med sin målgruppe.

5 VIDEO KAN VÆRE SOCIALT Se Madbio på Aarstidernes hjemmeside - og lær hvordan man steger en bøf! Video kan blive et uundværligt medie, når det giver sig selv, at budskabet skal vises, ikke bare fortælles. Aarstiderne leverer økologiske grønsager til døren, og de oplevede, at deres kunder manglede viden om og inspiration til at bruge de grønsager der lå kasserne. Som resultat blev de ubrugte grønsager kasseret og abonnementet annulleret. Se videoblog indlæg fra majsmarkerne Det var startskuddet til Madbio. Her viser en kok, hvordan man tilbereder et måltid af udvalgte ukendte grønsager, som ligger i ugens kasse. Ugens video lægges på Facebook sammen med videoblog indlæg, hvor kokken bl.a. besøger bønderne i marken og viser os, hvor grønsagerne kommer fra.

6 VIDEO ER VISUELT Se klip om dørtelefoner og overvej, hvordan det kunne laves mere visuelt. Video er et visuelt medie. Det egner sig godt til at vise, hvordan man gør eller lader os møde mennesker og fornemme hvordan de er. Man bør altid overveje, om video er det bedste medie, til det man vil formidle. Er der fx mange tal eller navne man skal huske, så er tekst bedre egnet. Video på nettet bør altid suppleres med en indledende tekstlig beskrivelse af, hvad klippet handler om, og vigtige fakta bør suppleres i tekst. Endelig bør man overveje, hvordan man kan visualisere, det der fortælles, for det fremmer forståelsen og udnytter mediet optimalt.

7 Det blev til en række klip med advokaten Allan og hans sekretær. Mark bruger klippene på sin hjemmeside, til sine foredrag og kurser og til markedsføringen af sin bog. EN GOD HISTORIE FORKLARER Mark Mayland har virksomheden Personlig Workflow. Han er konsulent og hjælper kontorarbejdende folk til at få effektive arbejdsrutiner. Marks primære målgruppe er advokater. Han havde brug for en kundereference, der ikke bare kunne sige god for hans arbejde, men som også turde stå frem og indrømme, at han havde været et rodehoved og han måtte søge hjælp til at få orden på sine sagsmapper. Historien vendes til at Allan fremstår som et ultimativt overskudsmenneske.

8 EN GOD HISTORIE CHOKERER Hjerteforeningen har kørt kampagnen Elsk Hjertet i fire år i træk. Formålet var fundraising til forskning i kvinders hjertekarsygdomme. Kampagnen blev skudt i gang af annoncer og tv-reklamer med kendte danske kvinder, der satte overskæg på - men mange forstod ikke budskabet. Hjerteforeningen forsøgte et par år senere med langt færre midler at fortælle en god historie om en kvinde, som ikke fik den rigtige behandling. Historien skabte gru og debat og pustede liv i kampagnen. Dortes historie blev vist i flere medier, og mange har fulgt Dortes kamp for at få erstatning på Facebook år efter.

9 VIDEO OFF-LINE Videotraileren om hudanalyse vises på hjemmesiden, på ipads og på fjernsynsskærme ud mod Gl. Kongevej. Frederiksberg- og Gl. Kongevej Apotek er nyrenoverede med store butikslokaler, og de har et særligt stort udvalg af cremer og make-up. De oplyser om hudpleje for sart hud og make-up med omtanke. Deres kerne kundegruppe, som er kvinder 30+ opsøger ikke hjemmesiden, fordi de ikke forventer at kunne finde svar der. Derfor henter apotekerne nu hjemmesiden ind på hylderne på apoteket på ipad skærme. Her kan kunderne kan se videoguides om, hvordan de lægger makeup, hvilke cremer de skal vælge og bliver tilbudt temamails om eksem eller solbeskyttelse af sart hud.

10 SÅDAN-GØR-DU VIDEO Video er oplagt til at vise, hvordan man gør. Du kan vise alt fra, hvordan man steger en bøf, til hvordan man bruger et software - eller som her til venstre, hvordan man indstiller et Kodak Flip videokamera. Sådan-gør-du video klip kan gøres meget enkelt og kan nemt fungere som tema for en videoblog. Den norske pige som kalder sig VOE har haft næsten visninger på sine hårtips. Optag skærmbilleder og fortæl hvad du gør imens - og søg også på video tutorial og fx youtube account, så kommer et hav af nyttige videoguides frem. Software til skærmoptagelser er fx SnagIt Camtasia Quicktime (version 10.0)

11 Flere klik FÅ MERE UD AF VIDEO Husk at give din video gode søgeord. Videoklip med relevante tags kommer højere op på google end tekst, og de får flere klik. Rigtige mennesker Fortæl historier om rigtige mennesker på video. Det skaber det nærvær, som inddrager os og giver os lyst til at involvere os mere. Troværdighed Undgå utroværdig ros og fortæl hellere historier vi skal lære noget af, og som fungerer som det gode eksempel. Det er autentisk og troværdigt. Pædagogisk Video kan illustrere imens du fortæller. Brug det visuelt, så vi får det ind med både øjne og ører. Og fortæl med gode eksempler - det fremmer forståelsen.

12 Gør det nemt for jer selv og læg jeres klip på fx YouTube eller Vimeo - hvor det ikke optager serverplads. Derfra er det nemt at sprede klippet til de kanaler, hvor jeres målgruppe er. Nyhedsbreve Bloggen Hjemmesiden Facebook LinkedIn YouTube Twitter Vimeo 23Video Pressens web-tv TV Faglige medier TV-skærme Annoncer

13 SKYD MED SKARPT! Der er mange sociale medier, og der er endnu flere nyheder, opdateringer og viden, jeres målgruppe eller kunder skal forholde sig til. Hjælp dem ved kun at levere det, de har brug for. De vil elske jer for det, og så fører kontakten til køb og loyale kunder, der gerne anbefaler jer. Hvem I vil have fat i? Find 3 navne og 3 telefon numre på repræsentanter af jeres målgruppe. Spørg dem! Hvad I vil have dem til? Hvad er jeres mål? Skal de tilmelde sig eller skal de købe? Tag dem i hånden og vis dem vejen! Hvad I har, som de kan bruge? Hvis målgruppen siger gratis smagsprøver, hvad kan I tilbyde? Hvis målgruppen siger kvalitet, hvordan kan I vise dem, at det er kvalitet, de får? Kan video fortælle det - og hvordan? Kan I give jeres kunder viden, som de har brug for til at træffe et vigtigt valg? Kan I fortælle en god historie, som målgruppen kan lade sig inspirere- og lære af?

14 SÅDAN HJÆLPER VI: Er I klar til at kaste jer ud i video på hjemmesiden, på Facebook eller i nyhedsbrevet, så kan vi hjælpe jer godt på vej. Med et par timers oplæring er du godt fra start - så du kan producere selv. Vi kan også producere for jer og sørge for at klippene bliver vist, der hvor jeres målgruppe er. Vi producerer - Lige på: 1 minut - Det grundige: 5-7 minutter Lav selv video - Workshop i virksomheden - Individuel videotræning Mathieu Media info@mathieumedia.dk Ring:

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Filmmanual for tillidsvalgte. Lav dine egne film til Sociale Medier

Filmmanual for tillidsvalgte. Lav dine egne film til Sociale Medier Filmmanual for tillidsvalgte Lav dine egne film til Sociale Medier Indholdsfortegnelse 1: Levende billeder på sociale medier 2: Vigtige overvejelser før du går i gang 3: Lav en simpel film 4: Lav en mere

Læs mere

De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater

De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater Tak fordi du har downloadet denne guide! Du er nu allerede godt på vej til at skabe bedre resultater med din Virksomhedsside på LinkedIn.

Læs mere

Gode råd til bloggere om skjult reklame

Gode råd til bloggere om skjult reklame Gode råd til bloggere om skjult reklame Bloggeres omtale af produkter og virksomheder kan være reklame. En blog er typisk en hjemmeside, som løbende opdateres med indlæg fra bloggeren, eksempelvis om de

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Foreningsplatformen 2015/16. Gratis kurser til fritids- og foreningslivet

Foreningsplatformen 2015/16. Gratis kurser til fritids- og foreningslivet Foreningsplatformen 2015/16 Gratis kurser til fritids- og foreningslivet FORENINGSPLATFORMEN 2015/16 Gratis kurser til fritids- og foreningslivet Hvad er Foreningsplatformen? En mulighed, hvor du som foreningsaktiv

Læs mere

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler NETVÆRKSMØDE 19. MAJ Foredrag om branding og sociale profiler PALMGREN MARKETING Ejer: Malene Palmgren Kunderne: Iværksættere og mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 12 års erfaring med salg

Læs mere

Sociale medier og Emailmarketing

Sociale medier og Emailmarketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. Introduktion til arbejdet med sociale medier 3. Betalt 4. Organisk 5. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

Fundamentet for dit forfa0erskab. Sådan brander du dig som forfa/er

Fundamentet for dit forfa0erskab. Sådan brander du dig som forfa/er Fundamentet for dit forfa0erskab Sådan brander du dig som forfa/er 1 Copyright Forfa/erbranding 2016 Forfatterbranding Din vej (l professionelt forfa1erskab SKRIVECOACHING I MANUAKRIPTGENNEMGANG I KURSER

Læs mere

Det gør vi anderledes. Forandring kræver engageret kommunikation Side 4-5

Det gør vi anderledes. Forandring kræver engageret kommunikation Side 4-5 nr. 1 2015 STRATEGIANALYSER PROJEKTSTYRINGSREDSKABER BLA OMSTILLINGSPARATHED BLA BLA KULTURSAMMEN- STØD FUSIONSLEDELSE BLA BLA INITIATIVFASER PSY- KOLOGBEREDSKAB KOMPETENCEÆNDRINGER ORGANI- SATIONSOMLÆGNINGER

Læs mere

RESEARCH- OG INTERVIEW- OPGAVE 2A

RESEARCH- OG INTERVIEW- OPGAVE 2A WEB- TV 1317 Peter Østergaard Gruppe: 6, Signe, Majbritt, Mathias og Julie RESEARCH- OG INTERVIEW- OPGAVE 2A WWW.VGTV.NO Organisation af indhold På VGTVs hjemmeside, er indholdet organiseret efter kategorier.

Læs mere

Vejledning til efterskole.dk. Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside

Vejledning til efterskole.dk. Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside Vejledning til efterskole.dk Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside Indhold KOM GODT I GANG... 5 PRIS... 6 LEDIGE PLADSER... 7 UNDERVISNINGSTILBUD TIL SØGNING... 8 UNDERVISNINGSTILBUD TIL PRÆSENTATION...

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

Skabelon til din bogmarketingplan

Skabelon til din bogmarketingplan Skabelon til din bogmarketingplan Bogsucces 2012 Kære forfatterspire Tak for din tilmelding til Bogsucces nyhedsbrev. Her er din gratis skabelon til en bogmarkedsføringsplan. Jeg håber, du finder planen

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje

Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje J.nr. (udfyldes af CISU) Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje A. Basale informationer om ansøger og aktivitet Navn på den ansøgende organisation Adresse Foreningen Retro Knabrostræde 26, 1210 København

Læs mere

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM MILJØMENTOR HVAD ER EN MILJØMENTOR? En mentor er en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer

Læs mere

Internettet og Web 2.0

Internettet og Web 2.0 Internettet og Web 2.0 Internettet er et verdensdækkende IT-netværk. Det bygger på det netværk, som USA opbyggede under den kolde krig for at sikre, at selv en atomkrig ikke ville stoppe kommunikationen.

Læs mere

Content Marketing i Danmark 2016

Content Marketing i Danmark 2016 Content Marketing i Danmark 2016 Hovedresultater fra undersøgelsen VELKOMMEN TIL CONTENT MARKETING I DANMARK 2016 Sådan går det med content marketing i Danmark anno 2016 Velkommen til den fjerde udgave

Læs mere

WORKSHOP. 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES 1/6 BENTE TROMBORG

WORKSHOP. 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES 1/6 BENTE TROMBORG WORKSHOP 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES BENTE TROMBORG 1/6 MERE ENERGI, RO OG FOKUS Det er mandag aften, klokken er 19.05, og jeg sidder på mit træningsunderlag i det lokale fitnesscenter.

Læs mere

Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se

Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se og høre dit levende budskab! Hvordan bringer du dit budskab

Læs mere

sådan får du succes med dit nyhedsbrev

sådan får du succes med dit nyhedsbrev sådan får du succes med dit nyhedsbrev AUGUST 2014 Copyright 2014tt easynet ApS Opbyg databasen find et bedre navn PLAN- LÆG OFF- LINE LANDINGSside succes Foretag målinger LOKkemiddel konvertering FOKUSÉR

Læs mere

Hvordan din virksomhed bliver mega-fantastisk til sociale medier

Hvordan din virksomhed bliver mega-fantastisk til sociale medier Hvordan din virksomhed bliver mega-fantastisk til sociale medier Henriette Weber - toothlesstiger.com, februar 2010 Fremtidens mediebrugere involvering istedet for eyeballs aktivitet istedet for passivitet

Læs mere

Bilag 1 Oversigt over Region Hovedstaden

Bilag 1 Oversigt over Region Hovedstaden Udbudt antal tilladelser i Region Hovedstaden: 1 Oversigt over tilladelseshavere i forhold til emner, målgruppe, geografi og skønhedskriterier (som angivet i ansøgningerne) Bemærk at nr. 1-5 i kolonnen

Læs mere

Involvering på sociale medier

Involvering på sociale medier Involvering på sociale medier Content Marketing og Employee Advocacy Maria Schwarz @mariaschwarz Fotos: Morten Fauerby, Montgomery.dk Seismonaut rådgiver virksomheder og organisationer i at navigere i

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

PROJEKTETS FORMÅL OG MÅLGRUPPE

PROJEKTETS FORMÅL OG MÅLGRUPPE Til Børnekulturens Netværk - modelkommuneforsøg SUB-FILM Film fra kanten for, med og af unge fra de ældste klasser i Århus forstæder. SUB-FILM er et samarbejde mellem århusianske forstadsskoler, konsulenter

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008 Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Vi mangler dagplejere her og nu - lad os lave en kampagne KØR! Vi

Læs mere

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege WORKSHOP 1 UDNYTTER DIN VIRKSOMHED DE DIGITALE MULIGHEDER? MMV Dagen, 20. januar 2016 TWITTER? #DANSKINDUSTRI @TWINS_SOLUTIONS

Læs mere

Opret en konto

Opret en konto www.google.dk Opret en konto Hvad siger Google? Søg på dit navn Søg på din mærkesag Søg på et lokal emne, som optager dig Søg på regionens navn Hvem er vi Hvem er du? Hvordan formidler du dine budskaber?

Læs mere

PROJEKT LÆS PIGER AUGUST 2018

PROJEKT LÆS PIGER AUGUST 2018 PROJEKT LÆS PIGER AUGUST 2018 MEDIEUDVIKLING 10-13-ÅRIGE UGENTLIGE BRUGERE AF STREAMINGTJENESTER Målgruppe: 12+ år Kilde: DR Medieforskning og Kantar Gallup Index Danmark 2017 YouTube 48% 50% Netflix 32%

Læs mere

Vil du købe katten i sækken?

Vil du købe katten i sækken? Vil du købe katten i sækken? MESSER OG UDSTILLINGER Nej, vel! Få mere udbytte af messen Undgå at købe messestanden i sækken Start et helt andet sted: En workshop klarlægger først hvem dine kunder er, hvor

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Social Media Strategi Muligheder og udfordringer November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Weblog: Hovedet

Læs mere

Facebook for kr.

Facebook for kr. Facebook for 5.000 kr. Middelfart Sparekasse 28. nov. 2018 Middelfart Sparekasse Lokal og digital Lokal forankring og nærhed til kunderne er (måske) en styrke i en digitaliseret verden Vores agenda o Kort

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

DET GODE LIV/TYSKLAND

DET GODE LIV/TYSKLAND DET GODE LIV/TYSKLAND DET GODE LIV Tyskland Det gode liv Alder: 45+ år Typisk gruppestørrelse: 2 Volumen: 23.900.000 Hjemland: Tyskland Motiver Baggrund for ferie: Sol og strand Natur Besøge familie og

Læs mere

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN Er jeres virksomhed klar til at skalere? Gennemgå fundament-kortene for at sikre, at jeres virksomhed har grundlaget i orden, før skaleringsprocessen går

Læs mere

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk. Juli august september

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk. Juli august september Aktiviteter i Jobboxen Tilmelding via hjemmesiden Juli august september 2016 Kurser Skab overskud i hverdagen med en sund privatøkonomi På kurset sætter vi fokus på den nemme vej til en sund privatøkonomi.

Læs mere

Reklamer i tv er ikke

Reklamer i tv er ikke salg og markedsføring // tv-reklamer Reklamer i tv er ikke Det er ikke kun de store virksomheder, der kan have glæde af tv-mediets evne til at skabe hurtige resultater. Også mindre virksomheder kan med

Læs mere

VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE om fibernet fra Energi Fyn

VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE om fibernet fra Energi Fyn VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE om fibernet fra Energi Fyn AGENDA Præsentation af Energi Fyn Hvad er fibernet? Hvorfor vælge fibernet? Waoo! Etablering og tilslutning Tidsplan Spørgsmål og bestilling 2

Læs mere

Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Anden fase af markedsføringskampagnen forår 2012

Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Anden fase af markedsføringskampagnen forår 2012 Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Anden fase af markedsføringskampagnen forår 2012 1 Om branchekampagnen Kampagnen sætter fokus på Brug advokat tidligere i forløbet (investeringen og forsikringen

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide Få succes som hjertearbejder Markedsføring- & Omsætningsguide Indledning Få en god og enkel struktur Guiden er til dig, der ønsker at kunne forudsige nogenlunde hvordan din måned kommer til at se ud og

Læs mere

... Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder. SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

... Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder. SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier www.marketing-manager.dk www.marketingshop.dk

Læs mere

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23 tiger En på spring TIGER * Som en rigtig købmand startede Lennart Lajboschitz med at sælge paraplyer på et kræmmermarked. Siden blev det til en rigtig butik og så til flere. I dag står han bag den ekspanderende

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Velkommen til webinaret. Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin

Velkommen til webinaret. Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin Velkommen til webinaret Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin Program Velkommen De 5 trin Hvis du vil mere Q & A De 5 trin 1. Kom i kontakt med din unikke historie

Læs mere

Bliv ven med de sociale medier. Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter

Bliv ven med de sociale medier. Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter Bliv ven med de sociale medier Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter Hvorfor er vi her i dag. Vi bad om jeres input til det her kursus på

Læs mere

Video Action Learning levende billeder og lyd

Video Action Learning levende billeder og lyd www.kanalhovedstaden.dk Sendesamvirket Hovedstaden, Helgolandsgade 10, 1653 København V CVR 35561951 - Telefon 21 69 39 46 tv@tvkobenhavn.dk Video Action Learning levende billeder og lyd Projektrapport

Læs mere

Michael Malmquist. Udviklingschef LOF Øresund. Idétræf 2016, Michael Malmquist LOF Øresund

Michael Malmquist. Udviklingschef LOF Øresund. Idétræf 2016, Michael Malmquist LOF Øresund Michael Malmquist Udviklingschef LOF Øresund Projekt CHARLOTTE Hvordan ser verden ud i dag? Aftenskolernes tilstand: Aftenskolernes økonomiske støtte fra kommunerne er faldet med hele 47,7% i perioden

Læs mere

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS JAGT, Vildt & Våben til jægeren med overskud JAGT, Vildt & Våben er Danmarks største kommercielle jagtmagasin, og det, tror vi selv, bunder i vores grundlæggende

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset indholdet 1. Betydningen

Læs mere

Ring til Jesper på telefon 70 22 52 12

Ring til Jesper på telefon 70 22 52 12 Ring til Jesper på telefon 70 22 52 12 Arranger et foredrag/workshop og boost dit og dine kunders salg Vind eller forsvind på internettet Onmondo A/S Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.onmondo.dk

Læs mere

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene efterår 2015 v.abelone Glahn

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene efterår 2015 v.abelone Glahn Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene efterår 2015 v.abelone Glahn Kilde: tatoosales.com Hils på sidemanden Fortæl, hvad du laver/er uddannet til Giv et eksempel

Læs mere

TILLYKKE NY TILLIDSVALGT

TILLYKKE NY TILLIDSVALGT TILLYKKE NY TILLIDSVALGT KÆRE TILLIDSVALGT (TV) Først og fremmest vil vi ønske dig velkommen i din nye rolle som frontfigur for kollegerne på din arbejdsplads og ikke mindst, som aktiv medspiller i HK

Læs mere

#ipraktik INNOVATIONSPRAKTIK. Få besøg eller rejs ud og lær noget nyt om dig selv og andre

#ipraktik INNOVATIONSPRAKTIK. Få besøg eller rejs ud og lær noget nyt om dig selv og andre #ipraktik Få besøg eller rejs ud og lær noget nyt om dig selv og andre Brug nogle dage i uge 37 12.-16. september på at berige dig selv og din arbejdsplads INNOVATIONSPRAKTIK Hvorfor deltage i Innovationspraktikken?

Læs mere

Efterårsferie-kampagne 2011: Evaluering!

Efterårsferie-kampagne 2011: Evaluering! Efterårsferie-kampagne 2011: Evaluering! Baggrund: Der var flere grunde til at lave Efterårsferie kampagnen 2011. 1) Skabe en øget opmærksomhed omkring Efterårsferie-tilbud fra Linkpakkekunder 2) At vise,

Læs mere

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Kilde: tatoosales.com Det Virtuelle Håndtryk Branding online Det virtuelle håndtryk består af det,

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

Version 6 Pris: kr. 399,-

Version 6 Pris: kr. 399,- F A C E B O O K S T R A T E G I E N G U I D E T I L V I R K S O M H E D E R ALLAN LOUMANN LISSAU Social Image Version 6 Pris: kr. 399,- I N T R O K æ r e L æ s e r E n k l o g p e r s o n s a g d e " E

Læs mere

program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring

program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring dagens program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring opsamling visuel identitet * hvad synes I? * pitch * s/h + negativ * farver Logo Logo Logo Web Tryk #0000ff Pantone Blue 072c C 100 M

Læs mere

18. Effektiv Medlemskommunikation

18. Effektiv Medlemskommunikation 18. Effektiv Medlemskommunikation Det ser let ud, når det virker kommunikationen. Men når det ikke gør, kan det være svært at spotte, hvor det går galt. Men forskellen på, om man når og engagerer målgruppen,

Læs mere

Stilren enkelhed og herlig hygge i Haderslev

Stilren enkelhed og herlig hygge i Haderslev Stilren enkelhed og herlig hygge i Haderslev Salon Lindedal Deluxe i Haderslev har været åben i to måneder, og allerede nu har man et godt kundegrundlag. Bag salonen står Janne Lei og Charlotte Bork Kristensen,

Læs mere

Rejseliv.dk som e magasin

Rejseliv.dk som e magasin Rejseliv.dk som e magasin 2 Unik læseroplevelse - Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV, video og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Udvalgte annoncer

Læs mere

Bliv klogere på. marketing

Bliv klogere på. marketing Bliv klogere på (næsten gratis) marketing Web Grafiske løsninger Sociale medier Branding Annoncering Kontakt info Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne:

Læs mere

Drejebog Confex-kursus Webjournalistik

Drejebog Confex-kursus Webjournalistik Drejebog Confex-kursus Webjournalistik Dit navn: Din virksomhed: Dit website (webadresse): Dato: Drejebog webjournalistik 1 Om drejebog Drejebog indeholder øvelser og tips vedr. webjournalistik og webkommunikation.

Læs mere

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014 media partners Medieinfo 2014 Dækker mere end 1/2 million boliger! 32.000 ansatte og beslutningstagere - både ejendomsadministration og bygherrer Boligudvikling byggeri - energi renovering - politik Faglighed

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund Indholdsfortegnelse FÅ DIT PROJEKT I MÅL - CHECKLISTE... 2 TO MÅNEDER FØR LANCERING:... 2 EN MÅNED FØR LANCERING:...

Læs mere

Til: Pressens uddannelsesfond ebj@pressensuddannelsesfond.dk. Peter Mørk Nordjyske Medier

Til: Pressens uddannelsesfond ebj@pressensuddannelsesfond.dk. Peter Mørk Nordjyske Medier Til: Pressens uddannelsesfond ebj@pressensuddannelsesfond.dk Peter Mørk Nordjyske Medier Journalnummer (A979-15) New York Start-up mentalitet i journalistikken. 18.10.2015 25.10.2015 Kursuset i New York

Læs mere

Inviter borgerne på NATURENS DAG. - Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 11. september

Inviter borgerne på NATURENS DAG. - Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 11. september Inviter borgerne på NATURENS DAG - Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 11. september Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser over hele landet. Naturens dag er den

Læs mere

24 millioner kroner til hjerterne

24 millioner kroner til hjerterne 24 millioner kroner til hjerterne For tredje gang løb Charlies Hjertegalla over skærmene. Det skete lørdag den 28. september med et stort anlagt show med masser af kunstneres optrædener og gribende fortællinger

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST SPØRGESKEMAER

SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST SPØRGESKEMAER SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST SPØRGESKEMAER En anden væsentlig konklusion i rapporten er, at det ikke er på de sociale medier, befolkningen debatterer mere politiske emner men det

Læs mere

TUP 20 13 SMART Besvarelsesark til fælles spørgeguide

TUP 20 13 SMART  Besvarelsesark til fælles spørgeguide TUP 2013 SMART Besvarelsesark til fælles spørgeguide Sammendrag af svar fra 7 AMU-hold fordelt på de deltagende skoler således: RTS 1, EUC Nordvestsjælland 1, UCR 2, Selandia 3. 1. I hvilke sammenhæng

Læs mere

YouTube. Hvad kan du med YouTube? Version: August 2012

YouTube. Hvad kan du med YouTube? Version: August 2012 YouTube Hvad kan du med YouTube? Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er Youtube?...4 Youtube i undervisningen?...4 Find rundt på Youtube...5 Den hurtige videosøgning...5 Mere præcis videosøgning...5

Læs mere

ÜBERHYPERTYPER. til DIN virksomhed

ÜBERHYPERTYPER. til DIN virksomhed 2 til DIN virksomhed ÜBERHYPERTYPER STRØMSTYRKE til DIN virksomhed Strømstyrke er titlen på et 9 måneders kompetenceudviklingsforløb for kreative iværksættere, der har været i gang i 1-3 år HVAD er Strømstyrke

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse. Vinter 2014

SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse. Vinter 2014 SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse Vinter 2014 Vinter 2014 Ved Maximilian Frimmer Undervisningschef, CDMKurser Lasse Gammeljord Ejer, BullsEye Communications 2 Dagens program Kl. 09.00-09.05

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Side 2 Indholdsfortegnelse: Succesfuld Facebook administration side 3 Den positive spiral Side 4 Sørg for at poste hver dag Side 5 Fokuser

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 20 mio. musiknumre med YouMusic uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni med

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 14

Læs mere

CAMPISTERNE/TYSKLAND

CAMPISTERNE/TYSKLAND CAMPISTERNE/TYSKLAND CAMPISTERNE Tyskland Campisterne Alder: 35 65 år Typisk gruppestørrelse: 2 el. 4 Ferietype: Campingferie i nærheden af vandet med sport og aktiviteter Planlægning Volumen: 3.800.000

Læs mere

Karmakonti? Hvad er det her pædagogiske værktøj...? Vi elsker at swipe, multitaske mens vi er online - altid..! Hvornår har vi fri?

Karmakonti? Hvad er det her pædagogiske værktøj...? Vi elsker at swipe, multitaske mens vi er online - altid..! Hvornår har vi fri? Karmakonti? Vi elsker at swipe, multitaske mens vi er online - altid..! Hvornår har vi fri? Vores ipad og synkroniserede smartphone er livliner. Vi har private mails og apps der hjælper os med ugens tilbudsaviser

Læs mere

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 KOMMUNIKATION JYSKs kommunikationskanaler 2 Hjemmeside 3 Oms 3,9b Reklamer 4 Pressemeddelelser 5 Facebook og YouTube 6 Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 Lars Larsens bog 9 Events 10 1 JYSKS KOMMUNIKATIONSKANALER

Læs mere

Brugertest af folkeskolen.dk

Brugertest af folkeskolen.dk Folkeskolen.dk Brugertest af folkeskolen.dk Undersøgelsen er udført af Peytz Analyse via en exit-pop på folkeskolen.dk. Undersøgelsen blev foretaget fra d. 2. juni 14. juni 2010. I alt har 818 gennemført

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 FUNDRAISING JDE ØKONOMI EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

» Biblioteket er for mig i dag, hvad slikbutikken var, da jeg var barn«

» Biblioteket er for mig i dag, hvad slikbutikken var, da jeg var barn« » Biblioteket er for mig i dag, hvad slikbutikken var, da jeg var barn«bruger, Herning Bibliotekerne Velkommen til Herning Bibliotekerne 1 Bibliotekschef Pernille Schaltz byder dig velkommen til Herning

Læs mere

10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009

10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009 10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009 Men først lidt om mig selv Jan Mortensen Arbejdet med online markedsføring siden

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Love2Live. Blog Tips & Tanker af Kristina Sindberg. Maj Favoritter. Mine (på)hit i maj og hvad jeg vil i juni..

Love2Live. Blog Tips & Tanker af Kristina Sindberg. Maj Favoritter. Mine (på)hit i maj og hvad jeg vil i juni.. Love2Live Blog Tips & Tanker af Kristina Sindberg Maj Favoritter Mine (på)hit i maj og hvad jeg vil i juni.. Maj Favoritter 10 ting jeg har lavet i maj: Hjemmelavet ansigtsmaske af avocado Ny serum fra

Læs mere