Ordensreglement for Assens Marina a.m.b.a.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordensreglement for Assens Marina a.m.b.a."

Transkript

1 Ordensreglement for Assens Marina a.m.b.a. Vedtaget af bestyrelsen for Assens Marina A.m.b.a. den 1. november 2011

2 1. Generelle bestemmelser 1.1 Assens Marina ejes af Assens Marina a.m.b.a, som også står for driften. 1.2 For marinaområdet gælder Kystdirektoratets bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne, samt dette ordensreglement. 1.3 Føreren af ethvert fartøj i havnene er pligtig til at gøre sig bekendt med indholdet af dette ordensreglement, som kan hentes på hjemmesiden Nærværende ordensreglement forandrer i ingen henseende de forpligtelser, der påhviler fartøjsejerne over for offentlige myndigheder. 1.5 Enhver, der befinder sig på Assens Marinas område, har pligt til at efterkomme havnemyndighedens anvisninger og påbud, herunder også om at fjerne sig fra marinaens område. 1.6 Indenfor havnens områder varetager politiet og andre myndigheder dog sine opgaver efter lovgivningens almindelige regler. 1.7 Havnemyndigheden er på forlangende pligtig til at legitimere sig. 1.8 Bådejere er på forlangende pligtig til at fremvise skibspapirer og give alle relevante oplysninger om båden. 1.9 Havneafgift fra gæstebåde samt driftsbidrag fra bådejere med fast plads i Assens Marina, betales i henhold til gældende takstblad. Såfremt havnefogeden på grund af uorden eller overtrædelse af bestemmelserne i dette ordensreglement finder sig foranlediget til at udvise et fartøj af marinaen, kan ingen del af den betalte afgift forlanges tilbagebetalt. 2. Ansvar 2.1 Så længe et fartøj henligger i Assens Marina, ligger det for ejerens ansvar og risiko. 2.2 Bådejeren er ubetinget forpligtet til at tegne fornøden ansvarsforsikring for sin båd, dækkende såvel personskade som tingskade i tilstrækkeligt omfang. Dette gælder både ejere og lejere af bådpladsen. 2.3 Kopi af Forsikringspolice skal afleveres ved køb/leje af bådplads og hvis der sker ændringer mht. skift af forsikringsselskab, ejerskab eller båd. 3. Assens Marinas årsmærke 3.1 Enhver bådejer er forpligtet til at påsætte Assens Marinas nyeste årsmærke på båden umiddelbart efter, at den er sat i vandet eller senest den 1. juni. Hvis mærket plejer at side på masten, kan man vente til den kommer på. 3.2 Årsmærket skal være let synligt fra broen, og hvis der er tvivl om placeringen, er det havnemyndighedens anvisning der skal følges. 3.3 Årsmærket udleveres på marina kontoret til alle bådejere, der ikke skylder driftsbidrag, samt kan forevise gyldig kvittering for ansvarsforsikring på båden. 3.4 Hvis tidsfristen for at påsætte årsmærke er overskredet med mere end 14 dage, er havnemyndigheden berettiget til at opkræve et gebyr, for at sætte årsmærke på båden. Dette fritager dog ikke bådejeren fra, at fremvise gyldig kvittering for ansvarsforsikring så hurtigt som muligt.

3 4. Miljøbestemmelser 4.1 Forurening Enhver forurening af havnebassinet og marinaens arealer er forbudt Forurening med f.eks. olie, diesel, benzin, kølevæske og indhold fra holdingtank kan, udfra havnemyndighedens vurdering, blive politianmeldt Ved behov for tømning af kemisk toilet eller holdingtank skal havnefogeden kontaktes Hvis havnemyndigheden vurderer, at en bådreparation er til gene for nabobåde, hvad enten det er til vands eller lands, skal båden flyttes til en anden anvist plads. 4.2 Affald Containerpladsen må kun bruges til skibsaffald. Overtrædelse af dette kan medfører politianmeldelse Alt skibsaffald skal sorteres i miljøstationens containere Bærbare tank til kemisk toilet, skal tømmes i udendørs udslagsvask ved havnekontoret. 4.3 Bundmaling Det er kun tilladt at anvende bundmaling, som Miljøministeriet senest har godkendte til lystfartøjer. Overtrædelse af gældende lovgivning kan medføre bortvisning fra marinaen og måske en erstatningssag En båd, hvis bundmaling af havnemyndigheden frygtes at give miljøproblemer i marinaen, kan nægtes optagning eller isætning Hvis båden skal afrenses helt, f.eks. for at blive grundbehandlet med primer, skal havnemyndigheden først kontaktes, så der kan tages stilling til, om den skal flyttes til en anden plads Der må ikke foretages store afrensninger på Campingpladsområdet Der skal altid være dækket af under båden når der afrenses eller males Der må ikke komme maling på marinaens standartstativer. 5. Bådplads 5.1 Bådenes placering Intet fartøj må henlægges på land eller i vandet inden for det samlede marinaområde uden havnemyndighedens tilladelse Havnemyndigheden har til enhver tid ret til at bestemme bådenes placering, og flytning fra en anvist plads, må kun foretages med havnemyndighedens tilladelse Intet fartøj må ligge med bredside til fortøjningspælene, så der spærres for bådpladser På den anviste plads skal fartøjet fortøjes således, at det ikke er til ulempe for andre fartøjer, samt at det ikke kan komme til at beskadige broer og fortøjningspæle. 5.2 Både der ikke benyttes Både, der i mere end 1 år, ikke har været i sejlklar stand, må ikke ligge i vandet.

4 5.2.2 Både som henligger på land i mere end 3 år, kan af havnefogeden forlanges fjernet fra Assens Marinas område, inden for en rimelig fastsat tid. Efterkommes et pålæg ikke, kan Marinaen efter endnu en meddelt frist, lade fartøjet fjerne og sælge for ejerens regning. Inden salget skal Marinaen så vidt muligt give ejeren besked. Såfremt en uafhængig vurderingsmand har erklæret, at fartøjet er værdiløst, eller at dens værdi ikke overstiger de skønnede salgsomkostninger, kan Marinaen skaffe fartøjet bort, efter at have givet skriftlig meddelelse herom til ejeren. Hvis ejeren eller dennes opholdssted er ukendt for Marinaen, kan meddelelse i stedet gives ved opslag på fartøjet samt ved annoncering i et lokalt dag- eller ugeblad. Uanset et sådant salg eller bortskaffelse, hæfter ejeren fortsat for fuld betaling af Marinaens omkostninger. Provenuet fra et salg kan anvendes til dækning af Marinaens omkostninger. 6. Landplads for både 6.1 Master Både som henstilles til vinteropbevaring skal have afmonteret mast. 6.2 Tider, der skal overholdes Fra den 15. maj til den 15. september, skal både, der står på den inderste del af campingpladsen, være fjernet Fra den 1. juni til 15. september skal både på campingpladsen og de øvrige landpladser være fjernet, undtaget de både der står på bukkepladsen og område C. (se bilag 1) Både, der uden havnefogedens samtykke henstår efter ovennævnte datoer og på ovennævnte områder, vil blive fjernet for ejers regning og risiko. 6.3 Renholdelse og oprydning af landpladser Det påhviler bådejerne at renholde deres bådplads på land, således at disse til enhver tid fremtræder i ryddet stand. Udgifter til evt. nødvendig rengøring/oprydning, som Assens Marina må foretage, vil blive pålagt den enkelte bådejer Klargøring og vedligeholdelse af bådene skal ske på en miljømæssig forsvarlig måde. 6.4 Fjernelse og slibning af bundmaling skal udføres efter følgende retningslinjer Undgå spild af malingsafskrab og slibestøv på vinterpladsen Opsaml alt malingsafskrab og slibestøv. Dette opnås mest effektivt ved at anvende afrensningsudstyr, der kan tilsluttes en støvsuger Fjernelse og slibning af bundmaling bør kun finde sted med havnens udstyr eller udstyr og metoder godkendt af havnebestyrelsen efter havnefogedens anvisninger Kemikalier eller vådslibning bør ikke anvendes til fjernelse af bundmaling Afrensningsudstyr (vakuumskrabejern, slibemaskiner, gelcoathøvl, m.v.) må kun anvendes, når det via støvsugerslange er koblet til en støvsuger Det er ikke tilladt at foretage sandblæsning/-svirpning af båd i Assens Marina, uden tilladelse fra havnefogeden Lån af marinaens udstyr herunder også betaling for sandpapir og skrabejern afregnes med marinakontoret til dagstakst Umiddelbart efter at båden er sat i vandet, skal bådejeren fjerne evt. private ting der har stået omkring båden.

5 6.5 Stativer/Bådvogne Man må gerne benytte bådvogn, hvis vognens ydre mål ikke er meget større end den båd, der står på vognen, og at den kan trækkes forsvarligt. Selvom havnemyndigheden vurderer, at bådvognen kan bruges, har bådejeren altid det fulde ansvar for båden, så længe den befinder sig på bådvognen. Bådvognen skal være fjernet fra marinaens område når den ikke benyttes til båden En bådejer kan blive erstatnings ansvarlig, hvis vedkommende kommer til at beskadige et stativ. Et stativ skal være rengjort f.eks. for malerpletter, inden eller lige efter, at båden bliver løftet ud af det Stativerne må ikke forlade Assens Marinas område uden særlig skriftlig tilladelse fra havnemyndigheden. 7. Svingkran. Optagning/isætning af både 7.1 Servicekajen mellem bro A og B friholdes hele året til kortvarige serviceringer, såsom løft af både, master samt påfyldning af brændstof. En båd skal altid flyttes på havnemyndighedens forlangende. 7.2 Både, med fast plads i Assens Marina, har ret til 2 årlige gratis løft af svingkran, inden for normal arbejdstid og efter aftale med havnemyndigheden. Er der behov for mere end 2 løft om året, vil der blive pålagt et gebyr i henhold til taksblad. 7.3 Både der ikke har fast plads i Assens Marina, kan imod betaling, få fortaget et løft samt leje stativ på dagsbasis iht. gældende takster. 7.4 Bådejeren må selv afholde udgiften til at få sin båd løftet, hvis havnefogeden vurderer, at marinaens svingkran ikke kan klare opgaven, fordi bådens form eller tilstand, vil udgøre en for stor risiko for skader på personer eller materiel. Som udgangspunkt kan det forventes, at både der ikke overstiger nedenstående måle kan løftes af svingkranen: Brede 5,5 m. Højde 6,5 m. Længde 20 m. Vægt 27 tons. 8. Regler for broerne. 8.1 Al færdsel på broerne er på eget ansvar Al færdsel skal foregå, så ingen gående trafik generes Kørsel på cykel, knallert, løbehjul og legekøretøjer er ikke tilladt på broerne, undtagen for havnemyndigheden og personer med særlig skriftlig tilladelse fra havnefogeden Elektriske kabler, hvad enten de trækkes på langs eller tværs af broerne, skal være lagt således, at man ikke kan komme til at falde over dem Brug af grill er ikke tilladt på broerne og i bådene Det er dog tilladt at bruge gasgrill i bådene Det er ikke tilladt selv at ændre eller montere ting på broerne så som el, vand, skilte, stativer, fortøjningsklamper, mm. uden havnemyndighedens godkendelse. Endvidere må der kun på fortøjningspælene af træ, monteres en klampe på indersiden af pælen Indhalerline må ikke være til gene for nabo båd. Føler naboen sig generet, skal indhalerlinen fjernes.

6 8.1.9 Indhalerline må ikke være strammet mere op, end at midten hænger minimum 25 cm under det laveste befæstigelsespunkt Indhalerline skal fjernes i vinterhalvåret Havnemyndigheden kan vælge at fjerne en indhalerline hvis det vurderes, at den er til skade for fortøjningspælen, broen eller en af bådene. 8.2 Rød/grønt skilt Ved hver bådplads er der monteret en markeringsplade, som er udført med henholdsvis en grøn og en rød side. Den enkelte bådejer er forpligtet til at benytte markeringspladerne på følgende måde: Rød side vendes frem, når bådejeren selv agter at benytte sin bådplads. Grøn side vendes frem, når bådejeren ikke selv agter at benytte sin bådplads ved først kommende overnatning Den enkelte bådejer står til ansvar for markeringspladens rette benyttelse Markeringspladen må ikke udskiftes til en anden model Skilte, der ved morgenrundering imellem kl. 7 og 8:30, er røde på tomme pladser, vil blive vendt til grøn, med mindre der hænger et hvidt plastikskilt, hvoraf det tydeligt fremgår, at bådejeren vender tilbage i løbet af dagen Bådejere kan aftale vending af skilt med havnemyndigheden, hvis denne kontaktes senest kl. 10 samme dag. 9. Masteskur 9.1 Begge masteskure er kun til opbevaring af master, rig og salinghorn. Sidstnævnte skal være afmonteret og det hele skal være sammensurrede, så det fylder mindst mulig. 9.2 Spilerstager og bomme må ikke opbevares i masteskuret. 9.3 Masterne skal være mærkede med bro, pladsnummer og eventuelt ejers tlf. nr., ellers kan de fjernes uden ansvar af havnefogeden. 9.4 Det er kun tilladt at have det antal master liggende, som ens båd er konstrueret til at bære. Havnefogeden kan i særlige tilfælde, give tilladelse til midlertidig opbevaring af ekstra mastemateriale. 10. Vand 10.1 Forbrug af vand er p.t. inkluderet i driftsbidraget. Ved ændring af dette betales efter gældende takstblad Enhver bruger har pligt til at spare på vandet og altid sørge for, at vandhanerne er lukkede og slangen rullet sammen, før stedet forlades Der lukkes for vandet når der er risiko for frost, eller senest den 1. december. Der åbnes igen når risikoen for frost er forbi. 11. El 11.1 Benyttelse af strøm fra de etablerede elstik på henholdsvis landplads og bådebroer er p.t. inkluderet i driftsbidraget. Ved ændring af dette betales efter gældende takstblad Enhver bruger har pligt til at spare på strømmen, og når båden forlades, må der kun bruges strøm til ladestrøm. Ønskes faste el-artikler, herunder varmeapparater tilsluttet, skal dette aftales med havnefogeden Der lukkes for strømmen i vintermånederne december, januar og februar. Der vil dog blive åbnet den sidste weekend i hver måned for opladning Er der yderligere behov for strøm, henvises til betalingsstandere. Havnemyndigheden kan også, i særlige tilfælde, vælge at opsætte el-måler, hvor forbrug afregnes efter takstblad.

7 12. Husbåde Det er ikke tilladt, at bruge sin båd som fast bopæl eller etablere husbåde i Assens Marina uden skriftlig tilladelse fra havnefogeden. Bestyrelsen fastsætter endeligt om en båd anses som værende en husbåd. Bestyrelsen kan i den forbindelse tage hensyn til bådens form, konstruktion, egnethed til længere tids fast beboelse, sanitære udstyr, overbygning, udseende, gene for nabofartøjer, fremdrivningsmidler, samt andre momenter, der naturligt skal tages hensyn til, for at opretholde Assens Marina som en havn for lystfartøjer. 13. Bådudlejning Det er ikke tilladt at foretage bådudlejning fra Assens Marina uden skriftlig tilladelse fra havnefogeden. 14. Handel Der må på marinaens område ikke drives nogen form for handel/forretning uden skriftlig tilladelse fra havnefogeden. 15. Camping Camping, teltslagning samt overnatning i mobilhomes på marina området er ikke tilladt. Ovennævnte kategorier henvises til campingpladsen. 16. Fiskeri, Badning og Dykning Fiskeri eller rensning af fisk i marinaen er ikke tilladt. Det er heller ikke tilladt at bade og dykke på marinaens havneområde uden havnefogedens særlige tilladelse. 17. Havneareal Havnebassinet der er vist som en del af område A på tegning over havnen (se bilag 1), er Assens marinas havneområde. Besejling af den øvrige del af Assens havn er beskrevet i brugsrets aftale mellem Assens Marina a.m.b.a. og Assens Kommune 2 stk. 1. Nærværende ordensreglement er vedtaget af Assens Marina a.m.b.a. s bestyrelse og træder i kraft den 1. november 2011 og erstatter samtidig regulativ af 1. april 2009 Bestyrelsen Assens Marina a.m.b.a.

8 Bilag 1.

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER for lystfartøjer m.m. i DRAGØR HAVN Berettigede: 1.1 Ret til havneplads i Dragør havn har alene fartøjsejere med folkeregisteradresse i Dragør kommune. En fartøjsejer kan

Læs mere

Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov

Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse nr. 457. af 23. maj 2012 og godkendt af

Læs mere

HAVNEREGLEMENT. Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen.

HAVNEREGLEMENT. Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen. HAVNEREGLEMENT Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen. Til at forestå den daglige drift og udøvelse af havnemyndighed, er en havnefoged og bestyrelse valgt jf. Arresø

Læs mere

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 1 Havne- og ordensreglement For SHS Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 Og søterritoriet mellem anduvningsbøjen og inderste afmærkningspar. Søterritorits

Læs mere

Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne

Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne I medfør af 15 og 18, stk. 2, i lov nr. 326 af 28. maj 1999 om havne fastsættes efter bemyndigelse

Læs mere

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn.

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Korsør Lystbådehavn er ejet af selskabet Korsør Lystbådehavn A.m.b.a. Arealet er begrænset af molerne imod Storebælt, Flådestationen og Sylowsvej. 1. Generelle bestemmelser.

Læs mere

Havne- og Ordensreglement for. Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn

Havne- og Ordensreglement for. Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn Havne- og Ordensreglement for Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn 27. november 2017 1. Reglementets anvendelse Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse

Læs mere

Havneregulativ 6255 1385

Havneregulativ 6255 1385 Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

Standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne.

Standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne. Standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne. For disse havne gælder, at den enkelte havn udarbejder et individuelt reglement med en beskrivelse af havnens

Læs mere

BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I

BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I Priser for brugsret og leje af bådpladser i Nibe Lystbådehavn: Plads Mål (bredde x længde) [m]*

Læs mere

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn 1. Generelt Disse regler er vedtaget af bestyrelsen for fonden Marselisborg Havn S/I ( i det følgende kaldet Havnen) og godkendt

Læs mere

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement SAS Havne-, Ordens- og pladsreglement Gældende fra 19. august 2013 Havne- og ordensreglement Bådejere med bådplads ved klubbens anlæg er, i lighed med gæstesejlere og andre der opholder sig, eller færdes

Læs mere

Lystbådehavnen, der omfatter det østlige bassin afgrænset mod forhavnen af den fra nordvest udgående tværmole og de tilstødende landarealer.

Lystbådehavnen, der omfatter det østlige bassin afgrænset mod forhavnen af den fra nordvest udgående tværmole og de tilstødende landarealer. Reglement for Rødvig Lystbådehavn. Rødvig havn består af to dele: Lystbådehavnen, der omfatter det østlige bassin afgrænset mod forhavnen af den fra nordvest udgående tværmole og de tilstødende landarealer.

Læs mere

Ordensreglement for Søby lystbåde- og fiskerihavn. Havnemyndighed er Den Selvejende Institution Søby Havn.

Ordensreglement for Søby lystbåde- og fiskerihavn. Havnemyndighed er Den Selvejende Institution Søby Havn. Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse nr. 457. af 23. maj 2012 og godkendt af Trafikstyrelsen ved brev af [12. marts 2014] i henhold til 7 i bekendtgørelse

Læs mere

Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn

Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn 1. Ventelisten. Alle ikke juridiske personer kan optages på havnens venteliste til en bådplads. Bådpladserne udlejes efter havnemyndighedens anvisning

Læs mere

REGLEMENT FOR NIBE LYSTBÅDEHAVN

REGLEMENT FOR NIBE LYSTBÅDEHAVN REGLEMENT FOR NIBE LYSTBÅDEHAVN JANUAR 2012 Ordensreglement for Nibe Lystbådehavn Indledning: Sejlads til havnen foregår ad den gravede indsejlingsrende. For sejlads i denne sejlrende gælder de af Søfartsstyrelsen

Læs mere

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn 1 Enhver pladshaver er pligtig til at gøre sig bekendt med de administrative bestemmelser, der til enhver tid er gældende for havnen. Enhver

Læs mere

Takstblad for 2017 Revideret den

Takstblad for 2017 Revideret den Generelle betingelser: Vandarealet for en båd/jolleplads beregnes som længde x bredde af pladsen. Da vandarealet går til midten af pælene imellem pladserne, vil der i praksis altid være mindre plads imellem

Læs mere

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement SAS Havne-, Ordens- og pladsreglement Gældende fra 12. april 2019 Havne- og ordensreglement Bådejere med bådplads ved klubbens anlæg er, i lighed med gæstesejlere og andre der opholder sig, eller færdes

Læs mere

Reglement. For. Overholdelse af orden i Sandvig Havns landog søområde

Reglement. For. Overholdelse af orden i Sandvig Havns landog søområde Reglement For Overholdelse af orden i Sandvig Havns landog søområde september 2010 1 Dette reglement, der er udfærdiget i medfør af 15 og 18, stk. 2, i lov nr. 326 af 28. maj 1999 om havne med senere ændringer

Læs mere

Aarhus Kommune. Ordensreglement for Aarhus Lystbådehavn. Havnens område. Havnen afgrænses som vist på vedlagte oversigtskort.

Aarhus Kommune. Ordensreglement for Aarhus Lystbådehavn. Havnens område. Havnen afgrænses som vist på vedlagte oversigtskort. Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice Ordensreglement for Aarhus Lystbådehavn Sport & Fritid Vestergade 55 Postboks 619 8100 Aarhus C Havnens område Havnen afgrænses som vist på vedlagte

Læs mere

Regler for både og joller på Veddelev Havn

Regler for både og joller på Veddelev Havn Regler for både og joller på Veddelev Havn VSB råder over landarealerne på Veddelev Havn, som kan anvendes af medlemmerne til opbevaring af joller og mindre både. Herudover anvendes en del af arealerne

Læs mere

Havneregulativ

Havneregulativ Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København Landpladsreglement Version 2.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 26 november 2013 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

REGLEMENT FOR NYBORG

REGLEMENT FOR NYBORG REGLEMENT FOR NYBORG - Lystbådehavn, Fiskerihavn, Vester- og Østerhavn samt Kanalen og Tyrmolen. 2 1. Formål Nyborg Havn består af lystbådehavnen, fiskerihavnen, Vesterhavnen, Østerhavnen, Kanalen og Tyrmolen.

Læs mere

TAKSTBLAD. Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune

TAKSTBLAD. Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune TAKSTBLAD 2015 Illustration René Lundby For afgifter opkrævet af havnefogederne eller kommunen 2015 gældende takster. Fastliggere 1 Pladser Pladslejen bliver beregnet efter største længde og bredde af

Læs mere

Ordensregler for Lynæs Havn

Ordensregler for Lynæs Havn Januar 2011 Ordensregler for Lynæs Havn Lynæs Havn A.m.b.A. er en andelsejet lystbåde- og fiskerihavn. Andelsselskabet er stiftet 25. marts 1990 ved overtagelse af havnen fra Hundested Kommune. Dette ordensreglement

Læs mere

TAKSTER. For afgifter opkrævet af havnefogederne eller kommunen gælder følgende takster: (regnskabsåret er kalenderåret)

TAKSTER. For afgifter opkrævet af havnefogederne eller kommunen gælder følgende takster: (regnskabsåret er kalenderåret) TAKSTER for Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune (Vordingborg Nordhavn, Masnedsund Havn, Kalvehave Havn, Stege havn, Bogø havn, Skåninge Bro og Klintholm Havn). 2014 For afgifter opkrævet

Læs mere

Regulativ for Glyngøre Lystbådehavn

Regulativ for Glyngøre Lystbådehavn Lystbådehavnen og arealerne omkring denne ejes af Sallingsund Kommune, og er stillet til rådighed for Sallingsund Sejlklub. Lystbådehavnens søområde, der omfatter et havnebassin, er mod nord og øst begrænset

Læs mere

Ordensreglement nr. 2 for FUR Lystbådehavn

Ordensreglement nr. 2 for FUR Lystbådehavn Ordensreglement nr. 2 for FUR Lystbådehavn Udarbejdet af Fur Havneforening 2016 Fur Havn er en fiskeri-, lystbåde-, færgeri- og erhvervshavn. Havnekontorets adresse er Stenøre 3, 7884 Fur. www.furhavn.dk

Læs mere

Ordensreglement for Middelfart Lystbådehavne

Ordensreglement for Middelfart Lystbådehavne for Middelfart Lystbådehavne Forslag Forord Middelfart Lystbådehavne ejes af Middelfart Kommune og drives af Byrådet ved Teknisk Udvalg som fungerende Havneudvalg og omfatter havnene: 1. Middelfart Marina

Læs mere

Retningslinjer for den daglige drift.

Retningslinjer for den daglige drift. Retningslinjer for den daglige drift. Rev. marts 2015 - EP 1. FORMÅL. Disse retningslinjer skal tjene til orientering om hvad der på basis af kutyme og praktiske overvejelser skal betragtes som gældende

Læs mere

Havne- og Ordensreglement for. Løgstør Havn

Havne- og Ordensreglement for. Løgstør Havn Havne- og Ordensreglement for Løgstør Havn DATO 10. oktober 2016 1. Reglementets anvendelse Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse nr. 457. af 23.

Læs mere

Ordensreglement for. lystbåde-, øhavne samt bådebroer. i Svendborg kommune.

Ordensreglement for. lystbåde-, øhavne samt bådebroer. i Svendborg kommune. Ordensreglement for lystbåde-, øhavne samt bådebroer i Svendborg kommune. Nedenstående havne og broer ejes af Svendborg Kommune. De drives og administreres af Svendborg Havn, Færge- og Sundfart, der sørger

Læs mere

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal.

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal. Takstblad 2017 Alle priser er inklusiv moms med mindre andet er nævnt. 1.0 Fastliggere 1.1 Generelt Pladslejen beregnes på grundlag af et rektangel med sidelængder lig med bådens største længde hhv. største

Læs mere

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE: Bådpladser i Korsør Fiskerihavn.... 3 Benyttelse af bådpladser.... 3 Orden i Fiskerihavnen.... 4 Affaldshåndtering i Fiskerihavnen....

Læs mere

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn 1 Enhver pladshaver er pligtig til at gøre sig bekendt med de administrative bestemmelser, der til enhver tid er gældende for havnen. Enhver pladshaver og bruger i øvrigt er pligtig til at følge de retningslinjer,

Læs mere

REGULATIV FOR GRENAA MARINA

REGULATIV FOR GRENAA MARINA ~ 1 ~ 06.12. 2010 REGULATIV FOR GRENAA MARINA 1.Generelt Grenaa Marina drives af den selvejende institution Grenaa Lystbådehavns Fond i overensstemmelse med fondens vedtægter. Brugere af Grenaa Marina

Læs mere

Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S

Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S Overtrædelse af nærværende reglement medfører erstatningspligt ifølge dansk rets almindelige erstatningsregler. Åbningstider:

Læs mere

Tårnby Kommune. Regulativ for Tømningsordning for samletanke

Tårnby Kommune. Regulativ for Tømningsordning for samletanke Tårnby Kommune Regulativ for Tømningsordning for samletanke 1 Indhold: side 1 Formål 3 2 Gyldighedsområde 3 3 Grundejerens forpligtelser 3 4 Tømning 5 5 Tilmelding og afmelding 5 6 Økonomi 6 7 Henvendelser,

Læs mere

Vilkår for bådplads i Rungsted Havn

Vilkår for bådplads i Rungsted Havn Vilkår for bådplads i Rungsted Havn 1 Indholdsfortegnelse. c\vilkår 1. januar 2010 Venteliste, bopælspligt...side 3 Depositum, opsigelse...side 3 Pladsleje...side 4 Dokumentation af ejerforhold...side

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

ORDENS OG HAVNEREGLEMENT GREVE MARINA Hejren og Mågen

ORDENS OG HAVNEREGLEMENT GREVE MARINA Hejren og Mågen ORDENS OG HAVNEREGLEMENT GREVE MARINA Hejren og Mågen I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Ophold på havneområdet Færdsel på landarealer Kørsel og parkering Bådpladsejere/lejere er i lighed med andre, der opholder

Læs mere

Forskriftens fulde tekst

Forskriftens fulde tekst Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne BEK nr 9139 af 15/04/2002 (Gældende) Lovgivning som forskriften vedrører LOV Nr. 326 af 28/05/1999

Læs mere

Havnereglement. For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015. Indhold

Havnereglement. For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015. Indhold Havnereglement For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015 Indhold 1. Formål 2. Havnens sø og landområde 3. Myndighed 4. Generelt 5. Forbrug af El og Vand 6. Bådpladser 7. Fortøjning 8. Sejlads i havnen 9. Ordens

Læs mere

Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn.

Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn. Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn. Bogø havn, Havnereglement Side 1 af 10 Havneområde Bogø Havn Det til havnen hørende søområde er begrænset af havnens dækkende værker samt rette linjer

Læs mere

Ordensreglement. for. Horsens Lystbådehavn

Ordensreglement. for. Horsens Lystbådehavn Ordensreglement for Horsens Lystbådehavn 1 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Orden De enkelte klubbestyrelser skal være havnefogeden behjælpelige med at opretholde ro og orden indenfor havnens område, ligesom

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn

Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn Udarbejdet af Skive kommune 2016 Fur Havn er en fiskeri-, lystbåde-, færgeri- og erhvervshavn. Havnekontorets adresse er Stenøre 3, 7884 Fur.

Læs mere

HUNDESTED LYSTBÅDE OG FISKERIHAVN

HUNDESTED LYSTBÅDE OG FISKERIHAVN HUNDESTED LYSTBÅDE OG FISKERIHAVN ORDENSREGLEMENT 2014 Hundested Havn Amtsvejen 2 3390 Hundested tlf.: 47937234 e-mail: mail@hundestedhavn.dk På grundlag af lov nr. 326, vedtaget af Folketinget i maj 1999,

Læs mere

REGLEMENT FOR MOSEDE HAVN

REGLEMENT FOR MOSEDE HAVN REGLEMENT FOR MOSEDE HAVN Havnens område: Det til havnen hørende søområde, jfr. bilag 1, begrænses af havnens ydre dækkende værker. Samt af følgende linier: a) Mod nord : en linie i retning 270 fra nordmolens

Læs mere

Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn

Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn Hvidovre Kommune Hvidovrevej 341, 1. sal 2650 Hvidovre Central- og Kulturforvaltningen Kultur- og Fritidsafdelingen Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn Havnens område Havnen afgrænses af vedlagte

Læs mere

Reglement for K.A.S.s bådpladser

Reglement for K.A.S.s bådpladser Bådpladserne er en væsentlig del af sejlklubbens liv. Den er derudover et godt og billigt tilbud til medlemmerne - endda med ekstra faciliteter som toilet, Oasen (frokostlokale), værksteder mv. Bådpladsudvalget

Læs mere

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn Vedtægter for Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn 1. Hestehovedet Lystbådehavn er en selvejende institution med hjemsted i Nakskov. 2. Institutionens formål er at leje og drive Hestehovedet

Læs mere

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn 1 Formål Nedenstående bestemmelser har til formål at sikre en kendt og smidig administration af Brejning Lystbådehavn. 2 Retningslinier Enhver pladshaver/bruger

Læs mere

Yachtklubben Furesøen HAVNEREGLEMENT 2014

Yachtklubben Furesøen HAVNEREGLEMENT 2014 Yachtklubben Furesøen HAVNEREGLEMENT 2014 1. Generelt 1a. Føreren af ethvert fartøj i havnen samt havnens øvrige brugere har pligt til at gøre sig bekendt med indholdet af dette reglement, der forefindes

Læs mere

TAKSTER. for Stege, Klintholm og Bogø havne samt Skåninge bro 2010

TAKSTER. for Stege, Klintholm og Bogø havne samt Skåninge bro 2010 dokumentoplysninger nr. 94810: Takstregulativ TAKSTER for Stege, Klintholm og Bogø havne samt Skåninge bro For de af havnefogederne (eller via kommunekontoret) opkrævede afgifter gælder følgende takster:

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for. Strandby Lystbådehavn. Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps.

ORDENSREGLEMENT. for. Strandby Lystbådehavn. Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps. 1 ORDENSREGLEMENT for Strandby Lystbådehavn Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps. Administration: Aktionskaj 5, 9970 Strandby Tlf. 98 48 22 59 E-mail: mail@strandbyhavn.dk Havnekontor: Rødspættevej 5, 9970

Læs mere

Rungsted Havn Forår 2006 55 53,2N 12 33,2E

Rungsted Havn Forår 2006 55 53,2N 12 33,2E Rungsted Havn Forår 2006 55 53,2N 12 33,2E Vilkår for bådplads i Rungsted Havn I anledning af amternes omlægning til regioner pr. 1. januar 2007, har havnebestyrelsen pr 26. oktober 2005 foretaget ændringer

Læs mere

AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN

AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1 Af alle fartøjer, bortser fra særlige nævnte undtagelser, betales skibsafgifter, når fartøjet henligger i havnen, ved broer, i bassiner,

Læs mere

Ordensreglement for Assens Marina A.m.b.a.

Ordensreglement for Assens Marina A.m.b.a. Ordensreglement for Assens Marina A.m.b.a. Vedtaget af bestyrelsen for Assens Marina A.m.b.a. den 2. juni 2016 1. Generelle bestemmelser 1.1 Assens Marina A.m.b.a, har brugsretten til marinaen og står

Læs mere

Ordensreglement. Generelt

Ordensreglement. Generelt Ordensreglement Generelt For Motorbådsklubben af 1943 gælder standardreglement, som fastsat i havneloven og er godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen, tidl. Kystinspektoratet. Ordensreglementet kan findes

Læs mere

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E 1 Havnens vedligehold og pladsleje 2005/2006 Der er i vinterens løb udarbejdet en tilstandsrapport for havnen af Cowi a/s, med henblik på at kunne langtids-planlægge

Læs mere

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 1 Alle ændringer i tekst er skrevet med rødt Havne- og ordensreglement For SHS Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 Og søterritoriet mellem anduvningsbøjen

Læs mere

1. Formål. Gjøl Fiskeri- og Lystbådehavn ejes af Jammerbugt Kommune. Jammerbugt Kommunes Teknik- og Miljøudvalg er ansvarlig for havnens drift.

1. Formål. Gjøl Fiskeri- og Lystbådehavn ejes af Jammerbugt Kommune. Jammerbugt Kommunes Teknik- og Miljøudvalg er ansvarlig for havnens drift. 2013 1. Formål Gjøl Fiskeri- og Lystbådehavn ejes af Jammerbugt Kommune. Jammerbugt Kommunes Teknik- og Miljøudvalg er ansvarlig for havnens drift. Aktiviteterne i havnen skal være et positivt bidrag

Læs mere

Tårnby Kommune. Regulativ for Tømningsordning for bundfældningstanke

Tårnby Kommune. Regulativ for Tømningsordning for bundfældningstanke Tårnby Kommune Regulativ for Tømningsordning for bundfældningstanke 1 Indhold: side 1 Formål 3 2 Gyldighedsområde 3 3 Grundejerens forpligtelser 3 4 Tømning 5 5 Tilmelding og afmelding 6 6 Økonomi 6 7

Læs mere

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal.

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal. Takstblad 2017 Alle priser er inklusiv moms med mindre andet er nævnt. 1.0 Fastliggere 1.1 Generelt Pladslejen beregnes på grundlag af et rektangel med sidelængder lig med bådens største længde hhv. største

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2012 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

Regulativ for tømningsordning for bundfældningstanke i Ringkøbing- Skjern Kommune

Regulativ for tømningsordning for bundfældningstanke i Ringkøbing- Skjern Kommune Regulativ for tømningsordning for bundfældningstanke i Ringkøbing- Skjern Kommune Teknik og Forsyning April 2007 Regulativ for bundfældningstanke i Ringkøbing-Skjern Kommune Side 1 I N D H O L D S F O

Læs mere

Ordensreglement. Generelt

Ordensreglement. Generelt Ordensreglement Generelt For Motorbådsklubben af 1943 gælder, udover nærværende ordensreglement, Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2015 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

Ordensreglement for Gentofte Kommunes havne Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn

Ordensreglement for Gentofte Kommunes havne Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn Dette reglement er godkendt af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen i brev af 30 juni 2017. Ordensreglementet træder i kraft 14 dage efter, der har været bragt meddelelse

Læs mere

Halsnæs Kommune har overdraget drift og administration af tømningsordningen til Halsnæs Kommunale Forsyning A/S.

Halsnæs Kommune har overdraget drift og administration af tømningsordningen til Halsnæs Kommunale Forsyning A/S. Halsnæs Kommune Regulativ for tømningsordning for bundfældningstanke 1 Formål Tømningsordningen indføres primært af miljømæssige hensyn, for at sikre, at bundfældningstanke i Halsnæs Kommune bliver kontrolleret

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR. BANDHOLM HAVN (Knuthenborg Havn)

FORRETNINGSBETINGELSER FOR. BANDHOLM HAVN (Knuthenborg Havn) FORRETNINGSBETINGELSER FOR BANDHOLM HAVN (Knuthenborg Havn) Beliggenhed: Smålandsfarvandet, Lolland N-kyst 54-50,3N 11-29,4E, kort 160 Havnen: Ejes af Knuthenborg Gods. En gravet rende, Bandholm rende,

Læs mere

Standard Kontraktvilkår

Standard Kontraktvilkår Standard Kontraktvilkår gældende for alle indskydere i S/I Vallensbæk Havn Standardvilkårene er en del af indskyderens individuelle kontrakt. Standardvilkårene kan kun ændres efter beslutning af havnens

Læs mere

Ordensregler for Frederikssund Lystbådehavn A.m.b.a.

Ordensregler for Frederikssund Lystbådehavn A.m.b.a. Ordensregler for Frederikssund Lystbådehavn A.m.b.a. Ordensreglement for Frederikssund Lystbådehavn A.m.b.a. 10.10..2012 1/11 Ordensregler for Frederikssund Lystbådehavn A.m.b.a. Forord Bestyrelsen lægger

Læs mere

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg www.s-m-k.dk < Generalforsamling i klubhuset > Regulativ til vedtægterne for Silkeborg Motorbaadklub er sidst godkendt

Læs mere

NÅR DU HAVNER I. Velkommen GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN

NÅR DU HAVNER I. Velkommen GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN NÅR DU HAVNER I STRUER Velkommen Havneguiden er udarbejdet af Havnekontoret, kulgade 6, 7600 Struer Telefon +45 97 85 02 28 E-mail: struerhavn.dk OVERSIGTS KORT OVER HAVNEN

Læs mere

Ordensreglement for Skovshoved Havn

Ordensreglement for Skovshoved Havn Dette reglement er godkendt af Kystdirektoratet i brev af 23. november 2009 til ikrafttræden straks For havnens land- og søområde gælder Kystdirektoratets bekendtgørelse nr. 9139 af 15. april 2002 om standardreglement

Læs mere

1.4 Ved tildeling af fast bådplads oprettes en lejekontrakt mellem bådejeren og JHM.

1.4 Ved tildeling af fast bådplads oprettes en lejekontrakt mellem bådejeren og JHM. 1. Generelle Bestemmelser 1.1 Juelsminde Havn og Marina er en selvejende institution der ledes af en bestyrelse på 7 personer. 2 personer er valgt af Juelsminde Sejlklub, 3 personer er valgt af Juelsminde

Læs mere

Affaldsplan 2018 for Nyborg Marina

Affaldsplan 2018 for Nyborg Marina Ansvarlig for udarbejdelsen: Teknik- og Miljøafdelingen Ansvarlig for gennemførelsen: Lederen af Nyborg Marina Godkendt af Byrådet: 20. marts 2018 Relevant lovgivning: Lov nr. 476 af 30. juni 1993 om beskyttelse

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København. Stiftet 8. november Version Gældende pr 1. juni 2018

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København. Stiftet 8. november Version Gældende pr 1. juni 2018 Landpladsreglement Version 3.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 1. juni 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N RUNGSTED HAVN Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N Råd og vejledning for både i havnens faste stativer og private stativer på land Vi håber at alle, der i år ønsker at deres båd skal stå i havnens stativ på

Læs mere

Forretningsbetingelser/reglement for Søholm Yacht Service A/S (SYS)

Forretningsbetingelser/reglement for Søholm Yacht Service A/S (SYS) Forretningsbetingelser/reglement for Søholm Yacht Service A/S (SYS) Overtrædelse af nærværende forretningsbetingelser/reglement medfører erstatningspligt ifølge dansk rets almindelige erstatningsregler.

Læs mere

REGULATIV FOR TORVET.

REGULATIV FOR TORVET. REGULATIV FOR TORVET. INDLEDNING. Regulativet danner grundlag for Nykøbing Sjælland Handel & Erhvervs administration af Torvet. Det er udarbejdet på grundlag af 14, stk. 2 i næringsloven og 102, stk. 1

Læs mere

TAKSTBLAD 2016 Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune

TAKSTBLAD 2016 Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune TAKSTBLAD 2016 Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune Bogø Havn, Skåninge Bro, Stege Havn, Hårbølle Havn, Klintholm Havn og Præstø Havn. Illustration René Lundby 1.0 Fastliggere 1.1

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Rungsted Havn Forår 2004

Rungsted Havn Forår 2004 Rungsted Havn Forår 2004 12 33,2E 55 53,2N 1 Hvis du skal fjerne bundmaling Som det er mange bekendt har Dansk Sejlunion, Danmarks Idræts Forbund og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (Flid) indgået

Læs mere

HAVNENYT FORÅRET 2014

HAVNENYT FORÅRET 2014 HAVNENYT FORÅRET 2014 En forårsmorgen i Dragør Status på havnen I løbet at denne korte vinter er der igen foretaget en hel del vedligeholdelsesarbejde på havnen. Vores dygtige medarbejdere har udskiftet

Læs mere

Havneregulativ HAVNEREGULATIV I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER. 1. Ophold på havnen

Havneregulativ HAVNEREGULATIV I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER. 1. Ophold på havnen Havneregulativ HAVNEREGULATIV Ændret 12.01.2014 I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. Ophold på havnen Bådpladslejere i Fredericia Lystbådehavn er - i lighed med andre, der opholder sig eller færdes i havneområdet

Læs mere

TAKSTER vordingborg.dk

TAKSTER vordingborg.dk TAKSTER vordingborg.dk Vordingborg kommunes lystbådehavne TAKSTBLAD 2019 Vordingborg Kommune Mønsvej 130 4760 Vordingborg Takstblad 2019 Udgivet af Vordingborg Kommune Udarbejdet af: Annemette S. Hommel

Læs mere

Regulativ for tømning af bundfældningstanke i Favrskov Kommune (tømningsordning)

Regulativ for tømning af bundfældningstanke i Favrskov Kommune (tømningsordning) 1 Regulativ for tømning af bundfældningstanke i Favrskov Kommune (tømningsordning) 1 Formål Formålet med regulativet er at fastlægge regler for tømning af bundfældningstanke i Favrskov Kommune, så tankene

Læs mere

Januar Regulativ for tømning af fedtudskillere i Hørsholm Kommune

Januar Regulativ for tømning af fedtudskillere i Hørsholm Kommune Januar 2017 Regulativ for tømning af fedtudskillere i Hørsholm Kommune Indhold 1 Grundlag for regulativet... 3 2 Definitioner... 3 3 Tilmelding... 3 4 Afmelding... 4 5 Dispensation... 4 6 Grundejerens

Læs mere

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden revideret ordinær generalforsamling 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål 3 2. Generelt 3 3. Husdyr 3 4. Affald 3 5. Barnevogne

Læs mere

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 7. HAVNETAKSTER M.M. (Alle beløb er i DKK) Gældende nettoprisindeks er 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 132,4 (pr. 01-JUL-2014) a. Fartøjer

Læs mere

Tilladelse til etablering af bade- og bådebro ud for Peder Gribs Vej 11, 7000 Fredericia

Tilladelse til etablering af bade- og bådebro ud for Peder Gribs Vej 11, 7000 Fredericia Frank og Heidi Moos Peder Gribs Vej 11 7000 Fredericia Tilladelse til etablering af bade- og bådebro ud for Peder Gribs Vej 11, 7000 Fredericia 17-12-2018 Sags id.: 18/4444 Sagsbehandler: Lars Kronborg

Læs mere

Fredericia Kommune meddeler tilladelse til det ansøgte på nedenstående vilkår.

Fredericia Kommune meddeler tilladelse til det ansøgte på nedenstående vilkår. Afsender: Gothersgade 20, 7000 Fredericia Troels Bjarne Thomsen Ernst Carlsens Vej 10B 7000 Fredericia Tilladelse til bade- og bådebro Afgørelse Fredericia Kommune meddeler hermed tilladelse, efter bekendtgørelse

Læs mere

Regulativ for kontrol og tømning af hustanke i Hjørring Kommune

Regulativ for kontrol og tømning af hustanke i Hjørring Kommune Regulativ for kontrol og tømning af hustanke i Hjørring Kommune Med virkning fra 15. august 2018 Indhold 1 Formål 2 Lovgrundlag 3 Gyldighedsområde 4 Benyttelsespligt 5 Adgangsforhold og indretning 6 Tømning

Læs mere

! "# $ %&$ ' (%) * +, - $ &

! # $ %&$ ' (%) * +, - $ & ! "# $ %&$ ' (%) * +, - $ & Dette regulativ fastsætter vilkårene for tømningsordning for bundfældningstanke (septiktanke, trixtanke og lignende mindre bundfældningsanlæg) i Syddjurs og Norddjurs Kommune.

Læs mere