Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd."

Transkript

1 Jotun Tips Ude Nr. 1 Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd. Tjek derfor specielt disse områder: Lod- og vandrette træbeklædninger, endetræ, hegn og stakitter, vindskeder, træværk ved utætte tagrender, træterrasser og døre/vinduer. Jotun Tips Ude Nr. 2 Sådan forbehandles det udendørs træværk! Det er vigtigt, at træværket bliver behandlet i dybden. Derved opnår man både det flotteste resultat og den længste holdbarhed. Ubehandlet eller bart træværk mættes med en grundingsolie. Husk, at træet skal være helt rent og afrenset, før man grunder. Efter grundingen kan man påføre træbeskyttelsen. Jotun Tips Ude Nr. 3 Sådan træbeskytter man rigtigt! Mal/stryg kun 2-3 brædder helt færdige ad gangen. På den måde undgår man skjolder. Mæt også endetræet med flere påføringer vådt-i-vådt, så man undgår, at fugten trænger ind fra enderne og ødelægger træet. Mal aldrig i direkte sollys eller på et solopvarmet træværk. Træbeskyttelsen flyder dårligt og tørrer for hurtigt. Jotun Tips Ude Nr. 4 Planlæg dit maleprojekt! En facade har ofte flere forskellige flader, der skal males i hver sin farve. Her er det en god idé at begynde øverst og slutte nederst. Har huset fx vindskeder, så mal dem færdig, før de store flader males og afslut med sokkelen. På den måde undgår man, at en anden farve drypper ned på det, man allerede har malet!

2 Jotun Tips Ude Nr. 5 Mal murværket mesterligt! I Danmark har vi masser af dage med idéelt vejr til maling af murværk. Det bedste resultat opnår man på dage, hvor det mindst er 10 grader varmt, og hverken regner eller er fugtigt i vejret. Hvis man maler på en varm og solrig dag, så mal mens mursiden står i skygge. Maler man i direkte og kraftigt sollys, tørrer malingen alt for hurtigt. Malingen når ikke at binde godt - og man kan ikke nå at male vådt-i-vådt. Hermed får man et mindre holdbart resultat og en mere uensartet finish. Jotun Tips Ude Nr. 6 Brug det rigtige værktøj! Det er vigtigt, at man bruger det rigtige værktøj, når man skal male udendørs. Ikke alene opnår man et flottere resultat, man bliver også hurtigere færdig med arbejdet. Jotun Tips Ude Nr. 7 Planlæg arbejdet! Begynd ikke at male en større overflade, end man kan nå at færdiggøre i én sammenhængende arbejdsgang. Mal fx én side af huset færdig ad gangen - fra hjørne til hjørne. Det tager tid at male omkring vinduer, døre, sålbænke osv. Beskær dem (mal omkring dem) derfor med en pensel først. Hermed får man bedre tid til at male de store murflader vådt-i-vådt med en rulle. Er det nødvendigt med en pause, bør der stoppes ved naturlige delinger fx ved et nedløbsrør. Jotun Tips Ude Nr. 8 Ny, ubehandlet træbeklædning! Ny træbeklædning skal behandles hurtigst muligt og helst inden for 3 uger. Hvis det er muligt, er det bedst at behandle træbeklædningen inden opsætning. Det er især vigtigt at behandle endetræet med ekstra grundighed - dvs. 3-4 strøg vådt-i-vådt. Dette giver en god forsegling af endetræet og ekstra beskyttelse mod råd.

3 Jotun Tips Ude Nr. 9 Vejrslidt, ubehandlet træbeklædning! Det er vigtigt at udføre et omhyggeligt forarbejde ved nedslidt træværk. Vask med Jotun Husvask/Kraftvask og skyl godt efter med rent vand. Fjern løse træfibre med en stålbørste, og børst indtil træet er fast. Påfør herefter Jotun Træ- og Murrens, der skal tørre før viderebehandling. Grund træet med Visir Grunding og påfør herefter 2-3 strøg træbeskyttelse. Jotun Tips Ude Nr. 10 Før træterrassen behandles! Tjek de lokale vejrmeldinger, så man er nogenlunde sikker på, at det ikke regner de første 24 timer efter behandlingen. Lave temperaturer og høj luftfugtighed forlænger tørretiden. Brug ikke en højtryksrenser til terrassen, da dette nemt kan give træværket en ru overflade. Jotun Tips Ude Nr. 11 Før du maler med Bengalack på metal! Fjern alt løstsiddende maling, rust, slagger o.l. med en stålbørste eller skraber. Herefter matteres gammel blank maling med sandpapir. Skyl herefter med rent vand for at få mest muligt salt fjernet fra rustporerne. Herefter kan du grunde med Arcanol og slutmale med Bengalack. Jotun Tips Ude Nr. 12 Rengøring af huse! Et rengjort hus ser pænt ud, og farverne virker mere friske. Desuden mindskes faren for misfarvninger og belægninger. Brug Jotun Husvask til den årlige, udendørs rengøring af dit hus, for hvis der sløses med rengøringen vil mange unødvendige problemer kunne opstå. Desuden vil både træbeskyttelse og maling få en reduceret levetid. Husk at følge brugsanvisningen for Jotun Hus- og Kraftvask nøje!

4 Jotun Tips Ude Nr. 13 Brug af højtryksrensning til huse! Brug af en højtryksrenser gør vask af huset hurtigere og mere enkelt. Imidlertid er det vigtigt, at udstyret bliver brugt rigtigt, så der ikke opstår skader. I værste fald kan træværket blive splintret og ødelagt, og malingfilmen kan løsne sig fra underlaget. Vand kan desuden trænge ind i husvæggen og forårsage skader. Brug derfor højtryksrenseren med omtanke! Jotun Tips Ude Nr. 14 Lagvis afskalning! Lagvis afskalning og malingrester på træværket skyldes mangelfuld vedhæftning mellem strøgene. Mal derfor ét parti færdig ad gangen, før du går i gang med det næste. Sådan udbedres lagvis afskalning: Løstsiddende maling fjernes og ubehandlet og bart træværk grundes med Visir. De grundede områder skal pletmales, inden et nyt topstrøg påføres. Jotun Tips Ude Nr. 15 Matte skolder pga. dug! Når træværket får matte skjolder, skyldes det sandsynligvis dugfald, for dug på en halvtør malebehandling kan føre til matte områder. Dette sker specielt i sensommeren og det tidlige forår, når man bruger langsomt tørrende maling. Undgå derfor at male sidst på dagen og om aftenen, når der er risiko for dugfald. Matte områder pga. dugfald kan dog udbedres ved overmaling. Jotun Tips Ude Nr. 16 Selvantændelse! Husk at tvist, klude, papir og lign. fugtet med olie kan begynde at brænde af sig selv. Selvantændelse kan ske efter nogle timer og op til flere uger efter, at det er blevet fugtet med olie.

5 Jotun Tips Ude Nr. 17 Smukke havemøbler! Det er vigtigt, at træmøbler behandles korrekt for at hindre fugtoptagelse og udtørring. En korrekt behandling hindrer også, at de bliver angrebet af skimmelsvampe. Vand er slemt for træmøbler, men solen er næsten værre. Lyset angriber træværkets overflade og ændrer kemien i træcellerne. Og så løsnes yderfibrene, træværket bliver gråt, og det får et trist og nedbrudt udseende. Jotun Tips Ude Nr. 18 Vedligeholdelse af murværk! Når man opdager, at huset trænger til vedligeholdelse er det ved at være sidste udkald. Hvis ikke man løbende foretager vedligeholdelse, skal man i gang med at reparere, og så kan det blive dyrt. Det er derfor vigtigt at iværksætte årlige vedligeholdelsesrutiner med speciel fokus på områder, der er udsatte for fugt. Husk, at fugt er murens fjende nr. 1! Jotun Tips Ude Nr. 19 Tjek om facaden er OK! Når man skal i gang med at male husets facade, er det vigtigt, at man kontrollerer om underlaget er i god stand. Det er ikke tilstrækkeligt, at man maler med en god og diffusionsåben facademaling, hvis der er svagheder i underlaget. Det er derfor vigtigt, at skader og andre svagheder i muren repareres, før malearbejdet påbegyndes. Jotun Tips Ude Nr. 20 Behandling af gamle vinduer og døre! Vask med Jotun Husvask og fjern gammelt kit, rust på beslagene, og slib skarpe kanter med sandpapir. Grund samlingerne med Visir grunding og beslagene med Arcanol. Påfør herefter nyt vindueskit, hvis det er vinduer, der skal males. Mal herefter hele vinduet/døren med den ønskede maling.

6 Jotun Tips Ude Nr. 21 Vælg udendørs farver efter omgivelserne! Når man skal vælge udendørs farver, er det vigtigt, at man kigger på de omgivelser, ens hus ligger i. Farverne bør harmonere både med naturen og omgivelserne. Tænk ikke kun praktisk, men også æstetisk. Tænk helhed, farver og former. Så får du skabt et både smukt og personligt udtryk. Jotun Tips Ude Nr. 22 Generelle regler ved valg af udendørs farver! Som en generel regel kan man sige, at lyse farver passer bedst til åbne landskaber, og mørke farver til områder, hvor der er tæt beplantning. Til moderne huse passer det fint med kun én staffagefarve på vindueskarme, lister og døre, hvorimod det til et ældre hus kan se godt ud med to staffagefarver. Jotun Tips Ude Nr. 23 Glem ikke soklen på huset! Huset er ikke færdigmalet, før sokkelen også er malet! Man vil ofte opleve, at farven på sokkelen er den vigtigste næst efter den farve, man har valgt til huset. Den forankrer huset på grunden og skaber en farvebro mellem huset og omgivelserne.

nyttige tips til både ude & inde

nyttige tips til både ude & inde 1 - Mal ensartet! Når man anvender maling med høj glans, skal man være opmærksom på, at man skal arbejde meget ensartet, når man maler. - Mal i samme retning ved alle strøg. - Mal vådt-i-vådt. - Hold kun

Læs mere

DEMIDEKK UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET

DEMIDEKK UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET DEMIDEKK UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET FORSIDE: VÆG: JOTUN 394 VARMGRÅ KONTRASTFARVE PÅ VÆGGEN: JOTUN 2271 BERG ACCENTFARVE: JOTUN 1001 EGGHVIT HUS FRA TERIHUS TERIHUS.SE DENNE

Læs mere

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK 2 Specielt træ fortjener særbehandling Finere og mere eksotiske træsorter som teak, mahogni, ceder og nyatoh vinder frem i disse år. De er oftere hårdere og mere

Læs mere

TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse

TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse NORSK TRÆBESKYTTELSE Fra det ekstreme nord til dit træværk siden 1972 DEMIDEKK Holdbar træbeskyttelse til det skandinaviske klima Demidekk er norsk

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

ARCANOL TEKNISKE DATA: SIKKERHEDSDATA:

ARCANOL TEKNISKE DATA: SIKKERHEDSDATA: ARCANOL Jotun Dekorativ F010603 2005-01 Arcanol er en maling med rusthindrende egenskaber. Den kan på grund af sin gode vejrbestandighed benyttes som både grunding og topstrøg. Kan anvendes på stål, jern

Læs mere

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER PRODUKT INFORMATION RAW TRÆBESKYTTELSE BESKYTTER OG FORLÆNGER LEVETIDEN PÅ DIT TRÆVÆRK. I KOMBINATION MED OPTIMALE GRUNDINGSMIDLER OPNÅR DU EN

Læs mere

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER Pleje og vedligeholdelse JUNCKERS.DK 1 WALKING O N DANISH DESIGN JUNCKERS TRÆPLEJE Når du bruger Junckers Træpleje produkter, er du sikker på, at du plejer og vedligeholder dine

Læs mere

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag Væg og loftmaling Loft/Væg 3 En maling til vægge og lofter, som er nem at arbejde med og som ikke giver dryp eller stænk. Fremstår med en helmat overflade uden reflektering. Anvendes på lofter, beklædningsplader

Læs mere

NYHED! HOLDER DIT HUS HVIDT OG SMUKT I LANG TID

NYHED! HOLDER DIT HUS HVIDT OG SMUKT I LANG TID Værdi 45, BRILLIANT WHITE SPECIALUDVIKLET TIL HVIDE HUSE HOLDER DIT HUS HVIDT OG SMUKT I LANG TID SPECIALUDVIKLET TIL HVIDE HUSE HOLDER DIT HUS HVIDT OG SMUKT I LANG TID N Y H ED D EM I D EK K B R I LLIA

Læs mere

demidekk UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET!

demidekk UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET! demidekk UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET! VELKOMMEN HUSET KOMMER FRa TRIVSELHUS. FOTOGRAF: PATRIK SVEDBERG VÆGGe: Jotun 9938 DEMPET SORT DØR og VINDUEr: Jotun 1376 FrostrØYk TERRASSE:

Læs mere

Træbeskyttelse med lang holdbarhed

Træbeskyttelse med lang holdbarhed Træbeskyttelse med lang holdbarhed ÅR Unik varmereflekterende træbeskyttelse med køleeffekt, der reflekterer solens varme og skadelige infrarøde (IR) stråler Se alt om COOLINGPAINT på coolingpaint.dk SOLENS

Læs mere

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner.

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner. RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING altaner.dk 1 Tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens mange oplevelses rige timer. Vi har i denne vedligeholdelses

Læs mere

Gør-det-selv TIPS. Gode råd til træbeskyttelse. Solignum. Til træværk værd at bevare

Gør-det-selv TIPS. Gode råd til træbeskyttelse. Solignum. Til træværk værd at bevare Gør-det-selv TIPS Gode råd til træbeskyttelse Solignum Til træværk værd at bevare 1. Forarbejde For at opnå optimal udnyttelse af træbeskyttelsens lang tids egenskaber er det vigtigt at forarbejdet er

Læs mere

Udemaling tilbud. Udemaling tilbud

Udemaling tilbud. Udemaling tilbud Udemaling tilbud Vore allerbedste tilbud på udendørs produkter. Vandig eller oliebaseret træbeskyttelse, tagmaling m.m. Også facademaling til stærke priser Her gør du en god handel.. PENSELSÆT LUXUS 3

Læs mere

BLÆRER PÅ TRÆVÆRK. Stedvis ringe vedhæftning Ringe vedhæftning kan også have andre årsager end fugt alt efter malingtype.

BLÆRER PÅ TRÆVÆRK. Stedvis ringe vedhæftning Ringe vedhæftning kan også have andre årsager end fugt alt efter malingtype. Blærer på træværk BLÆRER PÅ TRÆVÆRK Blærer på træværk sådan kender vi dem Fra tid til anden opstår der blærer i maling på udvendigt træværk ofte kort efter, at det er blevet malet. Blærerne måler typisk

Læs mere

Sådan. træbeskytter du. udendørs

Sådan. træbeskytter du. udendørs Sådan træbeskytter du udendørs INDHOLD Træets venner og fjender 4-5 Et godt stykke forarbejde 6-7 Facader, gavle og hegn 8-13 Vinduer og døre 14-19 Terrasser 20-25 Havemøbler 26-31 Sprøjtemaling 32-33

Læs mere

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE Saga Wood er udviklet med en målsætning om at være det optimale Svanemærkede terrasse- og beklædningsgulv med tanke på eksklusivt

Læs mere

UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE

UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE Værdi 45 kr UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE Med Demidekk varer det længe, inden du skal male igen! FORSIDE: VÆG: JOTUN 9938 DEMPET SORT TERRASSE: DEMIDEKK 90002 GRÅSVART DET GODE LIV PÅ TERRASSEN Farver

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Wood Care 1 Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at træ der er Collstrop imprægneret, er effektivt beskyttet mod råd og svamp i årevis.

Læs mere

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie og er formstabilt. Det kan tåle vejr og vind uden

Læs mere

Udendørs TRÆBESKYTTELSE

Udendørs TRÆBESKYTTELSE It s all wood needs Udendørs TRÆBESKYTTELSE 14385 Pinotex outdoor brochure DK.indd 1 23/01/12 10.24 It s all wood needs Pinotex dækker dit træværks behov Fra naturens side nedbrydes træ, der ikke længere

Læs mere

Overfladebehandling af udendørs træværk

Overfladebehandling af udendørs træværk Overfladebehandling af udendørs træværk t Anbefale af pr Nemt og effektivt... Naturligvis ll e AFRENSNING OLIERING RENGØRING ofe s sio n e p 2 fe s l sio n e l e An f befalet a ro Indhold Grundafrensning......................

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

MiniHuset.dk Torpsgade 25, Smidstrup, 7000 Fredericia www.minihuset.dk - info@minihuset.dk. Udvendig Dekorering

MiniHuset.dk Torpsgade 25, Smidstrup, 7000 Fredericia www.minihuset.dk - info@minihuset.dk. Udvendig Dekorering Udvendig Dekorering Det udvendige udseende er på mange måder den vigtigste del af dit dukkehus, da det er den del, der bliver vist det meste af tiden. Den stil du vælger til dit hus vil ofte diktere det

Læs mere

Indadgående kip-drejevindue type BSI, UNI-JET S-CONTURA Brugs- og vedligeholdelsesvejledning Udluftning sker i kipstillingen, rengøring kan foretages i drejestillingen. Når grebet peger nedad, er vinduet

Læs mere

Reparation og maling af vinduer og døre

Reparation og maling af vinduer og døre Reparation og maling af vinduer og døre Man starter med at undersøge vinduets tilstand - er tale om let rådangreb kan man bare lukke revnerne med tjærekit eller harpiksmasse. Er der derimod tale om kraftige

Læs mere

Smukke murfarver TIL SOKKEL OG FACADE. Jotun Premium Mur malingsystem holdbar og smuk mur uden afskalninger og revner

Smukke murfarver TIL SOKKEL OG FACADE. Jotun Premium Mur malingsystem holdbar og smuk mur uden afskalninger og revner Smukke murfarver TIL SOKKEL OG FACADE Jotun Premium Mur malingsystem holdbar og smuk mur uden afskalninger og revner FORSIDE: JOTUN HORISONT DENNE SIDE: VÆG: JOTUN HORISONT SOKKEL: JOTUN 4456 IDYLL STAKIT:

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre Den Sorte HUSGUIDE INDEHOLDER NÆSTEN ALT HVAD DU SKAL VIDE FØR DU GÅR IGANG... Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt Gør det selv - bedre FORBEREDELSE Fladen skal være rengjort for

Læs mere

GUIDE HOLD LIV I DIT GAMLE TAG

GUIDE HOLD LIV I DIT GAMLE TAG GUIDE HOLD LIV I DIT GAMLE TAG 2 HOLD LIV I DIT GAMLE TAG BLIV EKSPERT PÅ DIT EGET TAG Det behøver hverken være svært eller tidskrævende at holde liv i dit gamle tag. Til gengæld har et velholdt tag betydning

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse. Fast lav

Læs mere

Overfladebehandling af udendørs træværk

Overfladebehandling af udendørs træværk Overfladebehandling af udendørs træværk AFRENSNING OLIERING RENGØRING Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis Indhold Grundafrensning.................. 4 af ældre havemøbler Rengøring.....................

Læs mere

Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010

Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010 Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010 Lofter: Backers Hvid Ekstra 5 Vægge: Scotte 20 Råhvid Træværk: Elegant Glans 40, RAL 9010 BECKERPLAST 5 EXTRA Beckerplast

Læs mere

Verdi 30, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE

Verdi 30, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE Verdi 3, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE TERRASSELIV Livet på terrassen nydes allerbedst, når du ikke skal andet end lige netop det. Bare nyde og ikke tænke på vedligeholdelse,

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse.

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

SKALCEM /2016 Facader i farver. Skalcem 100 Rødokker. SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling

SKALCEM /2016 Facader i farver. Skalcem 100 Rødokker. SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling SKALCEM 100 06/2016 Facader i farver Skalcem 100 Rødokker SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling Skalcem 100 farver Skalcem 100 Mellemgul Skalcem 100 fremstår med en tidløs, naturlig og fløjlsmat overflade,

Læs mere

SKALCEM /2017. Skalcem 100 Rødokker. Skalcem 100. Stærk, cementbaseret murmaling

SKALCEM /2017. Skalcem 100 Rødokker. Skalcem 100. Stærk, cementbaseret murmaling SKALCEM 100 10/2017 Skalcem 100 Rødokker Skalcem 100 Stærk, cementbaseret murmaling Skalcem 100 Skalcem 100 er en slidstærk, cementbaseret murmaling til mineralske underlag. Velegnet udendørs og indendørs.

Læs mere

Sioo:x imprægnering SIOO:X SORTIMENT MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT

Sioo:x imprægnering SIOO:X SORTIMENT MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT 160143 SIOO:X SORTIMENT SIOO:X SORTIMENT REV.D.: 24.05.19 Sioo:x imprægnering MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT Perfekt til altaner, broer og terrasser m.m Vedligeholdelsesfri

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

SMUKKE OG HOLDBARE TERRASSEFARVER

SMUKKE OG HOLDBARE TERRASSEFARVER Værdi: 45 kr SMUKKE OG HOLDBARE TERRASSEFARVER Demidekk gør dit træ levende TERRASSELIV Livet på terrassen nydes allerbedst, når du ikke skal andet end lige netop det. Bare sidde og slappe af og nyde livet

Læs mere

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Næstegenerationsbehandling fra Dura-Bright med endnu bedre overfladebeskyttelse. Alcoa tilbyder dig hermed

Læs mere

VEJLEDNING & VEDLIGEHOLDELSE VEJLEDNING

VEJLEDNING & VEDLIGEHOLDELSE VEJLEDNING ramme VEJLEDNING & VEDLIGEHOLDELSE VEJLEDNING OVERSIGTSTEGNING F UPONRMME 1 1 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 C MEDFØLGER I PKKEN x stort monteringsbeslag 1 x elastik, 1 x snor x lille monteringsbeslag x tekstil 1

Læs mere

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm.

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. 1900 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der noget, eller

Læs mere

Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads

Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads Indhold: Vedligeholdsopgaver og interval 2013 2017... 2 Vejledning 1 - Rens og smør beslag... 3 Vejledning 2 - Kontrol af vindues træ rammer... 4 Vejledning

Læs mere

Stor udendørs holdbarhed, robust og slidstærk, lidet smudsmodtagelig samt let rengørlig.

Stor udendørs holdbarhed, robust og slidstærk, lidet smudsmodtagelig samt let rengørlig. Amarol Triol Alkydoliemaling. Vinduesmaling på basis af alkyd. Til vinduespartier og udvendigt træværk. Stor udendørs holdbarhed, robust og slidstærk, lidet smudsmodtagelig samt let rengørlig. Hvid, samt

Læs mere

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER Når du skal male vægge og lofteer starter du altid med lofteet. Inden har du dog afdækket gulv og lister (og evt. møbler i rummet). Afdækning før malerarbejdet - skridt for skridt Næsten alle indendørs

Læs mere

Produkter der fungerer. Produkter der holder. Det professionelle valg, siden 1983 SERVICEVEJLEDNING

Produkter der fungerer. Produkter der holder. Det professionelle valg, siden 1983 SERVICEVEJLEDNING Produkter der fungerer Produkter der holder Det professionelle valg, siden 1983 SERVICEVEJLEDNING BRUGSANVISNING SIS440 Nådden skal være ren og tør. Det omgivende træ skal indeholde mindre end 12% fugt.

Læs mere

E/F Klerkegade 17 A og B. April E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport

E/F Klerkegade 17 A og B. April E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport E/F Klerkegade 17 A og B April 2012 E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport PROJEKT E/F Klerkegade 17 A og B Vedligeholdelsesrapport E/F Klerkegade 17 A og B Projekt nr. 205806 Dokument nr. 123965191

Læs mere

Malinger som er velegnet på træ udendørs

Malinger som er velegnet på træ udendørs Malinger som er velegnet på træ udendørs Acryl NB: Betegnelsen "Acryl..." (fx Acrylmaling) benyttes ofte i handelsnavne, men desværre i vidt forskellig betydning. "Acrylplast...", er den vedtagne MBK-betegnelse

Læs mere

Uafsluttede sager fra driftsplaner

Uafsluttede sager fra driftsplaner VVS Hus nr 36 Vandrør. Bem.: Hovedstophane og sikkerhedsventil udskiftes. (Hovedstophanen har været utæt, kan ikke lukkes. Hanen efter vandmåler kan lukke, men ikke tæt. Sikkerhedsventil defekt, det kan

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 2137 2170 2400 1900 3200 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

10 gode råd 1. Sortering 6. Terrænafstand 7. Skrå snit 2. Opbevaring 8. Samlinger 3. Overfladebehandling 4. Tagudhæng 9. Ventilering 5.

10 gode råd 1. Sortering 6. Terrænafstand 7. Skrå snit 2. Opbevaring 8. Samlinger 3. Overfladebehandling 4. Tagudhæng 9. Ventilering 5. 10 gode råd 1. Sortering Sortér træet før anvendelse. Undgå at bruge emner med store endetræsrevner eller store fordybninger. Fejl kan ofte saves bort, og emnet kan bruges på steder, hvor der kun er behov

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning Drift & Vedligehold. Kviste Kompaniet Vesterbæk. Vedligeholdelsesvejledning (I denne vejledning vil Kviste Kompagniet Vesterbæk være benævnt KKV) Tyndpladebeklædninger Hvis kvisten er beklædt med zink/kobber/aluminium

Læs mere

Sigmalife. Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA.

Sigmalife. Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA. Sigmalife Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA. Skal træet bevare sit smukke udseende, skal det både plejes og beskyttes Lige meget hvor mange materialer, der er til rådighed i byggeindustrien,

Læs mere

Amaliegade 31, facadepartier Arbejdsbeskrivelse afsnit C1- gade niveau

Amaliegade 31, facadepartier Arbejdsbeskrivelse afsnit C1- gade niveau 25. marts 2014 Amaliegade 31, facadepartier Arbejdsbeskrivelse afsnit C1- gade niveau C1 gade niveau Venstre side Flügger Archaia Linoliemaling udendørs tyndet 40% med Flügger linolie kogt Kitte huller

Læs mere

Teknisk Datablad. Soudaplug ST. Dato: 08/07/16 Side 1 af 4

Teknisk Datablad. Soudaplug ST. Dato: 08/07/16 Side 1 af 4 Dato: 08/07/16 Side 1 af 4 Hurtigthærdende cement (Lynmørtel) For øjeblikkelig lukning af utætheder i beton og murværk, selv under højt tryk. Anvendelsesområde: er en cement-baseret pulver, der blandet

Læs mere

Kærlig træpleje i over 100 år. Wood Care

Kærlig træpleje i over 100 år. Wood Care Kærlig træpleje i over 100 år Træbeskyttelse gennem GENERATIONER Collstrop navnet kan føres helt tilbage til 1757, hvor den unge Andreas Lauesen, der senere ændrer sit efternavn til Collstrop, tager fra

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

Hvad betyder kodenummeret på emballagen?;

Hvad betyder kodenummeret på emballagen?; Dansk Forening for Rosport Lak Sikkerhedsregler for lak På arbejde lak og tilsvarende Hvad betyder kodenummeret på emballagen?; Blanding Sikkerhed 4-5 produkter, der anvendes til lakarbejde, findes en

Læs mere

KEIM Silikatfarve til villaer

KEIM Silikatfarve til villaer KEIM Silikatfarve til villaer Beskytter dine værdier Gratis rådgivning Vi beskytter dine værdier KEIM silikatfarve er en investering i lang holdbarhed. De første KEIM behandlede facader i Skandinavien

Læs mere

1: Hvad er wallstickers? 2: Hvilke overflader kan en wallsticker sidde på?

1: Hvad er wallstickers? 2: Hvilke overflader kan en wallsticker sidde på? Wallstickers 1: Hvad er wallstickers? Wallstickers er dekorative klistermærker, ofte udført i en enkelt farve. Den primære forskel på wallstickers og almindelige klistermærker af papir/folie, er deres

Læs mere

PERFEKT IMPREGNERINGSOLJA

PERFEKT IMPREGNERINGSOLJA PERFEKT IMPREGNERINGSOLJA Beckers Perfekt Imprægneringsolie er en flydende imprægnerende grundingsolie til beskyttelse af knaster, endetræ og andre udsatte dele på udendørs træ. Trænger utroligt nemt ind

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117 Besigtigelsesdato: Den 05.12.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse!

Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse! Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse! Da jeg modtog plastkassen med lodder, ur, nøgle og pendul så jeg at skiven ikke havde det godt! Malingen

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse.

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr. 530 089 3200 2800 2113 2153 4200 3700 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

Vedligeholdelse. Vejledning

Vedligeholdelse. Vejledning Vedligeholdelse Vejledning Vedligeholdelses TAK fordi du valgte et produkt fra MiNALTAN.dk. Vi håber, du bliver glad for din investering. Levetiden for vores produkter er generelt meget høj, men du har

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 110 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90356AS2X3VII 2016-12 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den gående dør

Læs mere

Nordical A/S Telefonbestilling: 70 20 24 42 Netbestilling: www.nordical.dk

Nordical A/S Telefonbestilling: 70 20 24 42 Netbestilling: www.nordical.dk Version: N01-11 2 Skal du afrense Graffiti på - vælg den overfladetype du skal afrense og følg brugsanvisningen Vælg overflade Overflade der skal renses: Se brugsanvisning side Beton - Kalksten - Mursten

Læs mere

NORD. Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning BÆNK PLINT. STOL (fast og drejelig) BORD ARMLÆN

NORD. Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning BÆNK PLINT. STOL (fast og drejelig) BORD ARMLÆN NORD Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning 1500 486 207 387 BÆNK 1500 420 PLINT 486 486 207 387 STOL (fast og drejelig) 1500 640 750 750 BORD ARMLÆN Bænk Plint Bord Stol (fast) Stol (drejelig)

Læs mere

D DK. Montagevejledning PRO TEC Xframe. Montering vinduer og døre

D DK. Montagevejledning PRO TEC Xframe. Montering vinduer og døre Montagevejledning Montering vinduer og døre Montering af døre Dørkarm indsættes i dørhul så den flugter muren ens i begge sider og fastholdes ved hjælp af kiler. Dørkarm sættes i lod i alle retninger,

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7237 Oversigt over klagepunkter: Bygning B: 1. Råd i dør mod nordvest 2. Råd i bundrammen 3. Kæntrede facadebjælker ved vindue mod syd 4. Udposning af facade mod syd 5. Rådskader i tag 6. Rådskader i gulv

Læs mere

OPSÆTNING AF TAPET. info@maler-maling.dk Tlf. 31 38 32 00 TAPET FORBEREDELSE. Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre.

OPSÆTNING AF TAPET. info@maler-maling.dk Tlf. 31 38 32 00 TAPET FORBEREDELSE. Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre. OPSÆTNING AF TAPET Arbejdsgang TAPET Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre. Tapetserede vægge: -fjern søm og skruer. Fjern løstsiddende tapet. Slib overgange og samlinger. Klister

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH ALTANER ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og få mange oplevelsesrige timer i dit nye frirum. Vi

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. holder længere!

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. holder længere! T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R holder længere! 2 T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at når træet er

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

Bygning A (primære bygningsdele):

Bygning A (primære bygningsdele): Adresse: Ludvig Holsteins Alle 47 Post nr. og by: 2750 Ballerup Reference: Kim Hansen Prisindikation på K2 & 3 skader Bygning A (primære bygningsdele): 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten Bygningsdel:

Læs mere

Uafsluttede sager for Andelshaverne.

Uafsluttede sager for Andelshaverne. Roskilde d.: 17/2/2013 Uafsluttede sager for Andelshaverne. Hus nr 2 Vinyl i vådrum. Behandling: Svejsninger og rørgennemføring efterses for skader. Vinylen kontrolleres for buler. Få buler i gulvet Hus

Læs mere

Ikke egnet til påføring på maling, der indeholder syntetisk harpiks, samt gips og andre ikkemurværksoverflader.

Ikke egnet til påføring på maling, der indeholder syntetisk harpiks, samt gips og andre ikkemurværksoverflader. PRODUKTDATABLAD MV MURVÆRKS IMPRÆGNERING MV Murværks Imprægnering er et brugsklart, vandbaseret vandafvisende middel, der indeholder silan/siloxan, til beton- og murværksoverflader. MV Murværks Imprægneringforringer

Læs mere

Tekniske Data TopGloss

Tekniske Data TopGloss Tekniske Data TopGloss Produktbeskrivelse TopGloss er en højkvalitets to-komponent polyurethanbaseret topcoat med meget gode glansegenskaber og som flyder godt ud. Har fremragende farve- og glansbestandighed.

Læs mere

genialt genbrug Lækre lopper og ı genbrug

genialt genbrug Lækre lopper og ı genbrug bolig ı genbrug Lækre lopper og genialt genbrug Har du også besøgt nogle af sommerens mange loppemarker og fundet skønne sager og møbler med historie og sjæl? Så er det måske ved at være tid til at friske

Læs mere

Rørepind af bøgetræ. Uden tryk. 300x20x3 mm. Kasse med 500 stk. Sælges kun i hele kasser.

Rørepind af bøgetræ. Uden tryk. 300x20x3 mm. Kasse med 500 stk. Sælges kun i hele kasser. Træbeskyttelse Træbeskyttelse God træbeskyttelse. Vandig og alkyd træbeskyttelse, dækkende og transparent/laserende, samt træolie. Mere end 50 år på det danske marked og stor erfaring med træbeskyttelse

Læs mere

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Kære Kunde De materialer vi anvender er 100% naturligt massiv træ, der altid påvirkes af vejrforholdene i omgivelserne også selvom det er ovntørret. Derfor

Læs mere

GUIDE. Den lille sandhed. fra Dansand

GUIDE. Den lille sandhed. fra Dansand GUIDE Den lille sandhed fra Dansand Undgå ukrudt med Dansand fugeprodukter 2 Sådan fungerer fugeprodukterne Der findes to slags ukrudt: Ukrudtsfrø der bliver spredt med vinden og ukrudt, der spreder sig

Læs mere

100 år mere til dine vinduer

100 år mere til dine vinduer 100 år mere til dine vinduer Tværfaglig synergi ml. glarmester-, snedker-, maler- og smedesvende, der hvert år giver 8.000 vinduer 100 år mere at leve i Byggeriets Vinduesrenovering ApS er de eneste i

Læs mere

GUIDE TIL VEDLIGEHOLDELSE AF UDENDØRS OVERFLADER

GUIDE TIL VEDLIGEHOLDELSE AF UDENDØRS OVERFLADER GUIDE TIL VEDLIGEHOLDELSE AF UDENDØRS OVERFLADER FLOTTE, HOLDBARE RESULTATER med kvalitetsprodukter til forskellige typer overflader Udendørs overflader er udsatte for vind og vejr året rundt. En stærk

Læs mere