Norddjurs Kommune Job- og personprofil for udviklingsdirektør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Norddjurs Kommune Job- og personprofil for udviklingsdirektør"

Transkript

1 Norddjurs Kommune Job- og personprofil for udviklingsdirektør 6. juni 2012

2 Indledning Norddjurs Kommune søger til en nyoprettet stilling en udviklingsdirektør, da der er behov for et stærkt udviklingsfokus til håndteringen af de mange udviklingsprojekter i kommunen indenfor erhverv, infrastruktur, miljø, klima, udvikling af by- og landområder, kultur og fritid samt turisme. Med oprettelsen af den nye direktørstilling er det samtidig besluttet, at udviklingsdirektørområdet består af kultur og udvikling samt teknik og miljø. Området består af følgende afdelinger: kultur og udvikling teknik og miljø teknik og drift sekretariat. Fordeling af opgaver mellem chefområderne fastlægges, inden den nye direktør tiltræder. Den nye udviklingsdirektør har ansvaret for betjeningen af kultur- og udviklingsudvalget samt miljø- og teknikudvalget. De overordnede værdier som Norddjurs Kommune bygger på er: Åbenhed Ligeværdighed Dialog. Ledelsen fremmer en kultur i Norddjurs Kommune, hvor den sunde fornuft er til at få øje på i hverdagen, og hvor der er plads til prøvehandlinger. Værdierne er pejlemærker i arbejdet med at opnå de overordnede mål for organisationen: at vi udfører vores opgaver økonomisk fornuftigt og med høj kvalitet at vi fremstår som en moderne og serviceorienteret organisation at vi tænker i helheder, er udviklingsorienterede og effektive og med tilpasningskraft at vi arbejder ud fra en styreform, der bygger på uddelegering. Norddjurs Kommune ønsker at forblive en attraktiv arbejdsplads. En ny personalepolitik skal implementeres i de kommende år sammen med en revitalisering af værdigrundlaget og ledelsesgrundlaget. Norddjurs byder blandt meget andet på et rigt kulturliv og en fantastisk varieret og overraskende natur, hvor der hele tiden er tæt til de 114 kilometer kyststrækning, som bugter sig langs kommunen.

3 Norddjurs Kommune har i de seneste år prioriteret infrastruktur, erhvervsudvikling og bosætningsinitiativer højt i bestræbelserne på at skabe vækst, arbejdspladser og udvikling. Norddjurs Kommune har borgere og ansatte. Job- og personprofilen angiver retning for jobbets indhold og forventninger til kandidaterne. Der henvises til Norddjurs Kommunes hjemmeside for yderligere oplysninger om kommunen. Ligeledes kan der rettes fortrolig henvendelse til kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt (tlf ) eller XX, der er konsulent på opgaven. Udfordringen i Norddjurs Kommune Norddjurs Kommunes administration er inddelt i 3 direktørområder - udvikling, velfærd og økonomi. Der er et stort fokus på den økonomiske styring samtidig med, at organisationen er præget af innovativ tænkning, udvikling og samarbejde på tværs. Den overordnede administrative organisation:

4 Direktionen består af kommunaldirektøren og tre direktører. Direktionen arbejder med fokus på den tværgående og helhedsorienteret tænkning samtidig med, at de enkelte direktører er ansvarlige for et afgrænset fagligt område. Direktionen arbejder ud fra følgende spilleregler: vi er strategiske og innovative vi er helhedsorienterede og arbejder på tværs vi er ambitiøse vi baner vejen for beslutninger vi viser respekt for hinanden vi udfordrer hinanden vi står for den anerkendende dialog. Udviklingsdirektøren refererer til kommunaldirektøren og er medlem af direktionen. Som direktionsmedlem forventer vi, at udviklingsdirektøren både kan udfordre og opnå opbakning på strategiske og tværgående opgaver. Organisationsdiagram for udviklingsdirektørens forvaltning:

5 Udviklingsdirektøren kommer til at stå i spidsen for ca. 290 kompetente og engagerede medarbejdere og en kompetent chefgruppe. Direktøren skal være ansvarlig for, at området arbejder efter synlige strategier, mål og prioriteringer, og at opgaverne bliver løst ud fra et helhedssyn. Direktøren går forrest og skaber rum for et godt og inspirerende arbejdsklima. Udviklingsdirektøren skal have særligt fokus på: udvikling af en ny samlet forvaltning med fokus på en sammenhængende indsats mellem de forskellige områder udvikling af endnu mere serviceorienteret organisation en endnu mere professionel politisk betjening af de to fagudvalg udarbejdelse af en ny klimapolitik og handlingsplan. Norddjurs Kommune har netop tilsluttet sig DN klimakommuneaftalen og EU borgmesterpagten fortsat udvikling af erhvervspolitik og erhvervsservice ud fra målsætningen om én indgang for virksomhederne, samt generelt sikre, at kommunen fremstår som en erhvervsvenlig kommune sikre fortsat fokus på centrale udviklingsprojekter som f.eks. sydhavnen, ny omfartsvej ved Grenaa, udvikling af by- og landområder, kystsikring på Anholt sikre en troværdig og dialogorienteret myndighedsfunktion på området etablere et tæt samarbejde med kommunens selskaber og organisationer udvikle partnerskaber for at skabe nye løsninger på driftsområderne i samarbejde med organisationer og eksterne parter udvikle kommunens fritids- og kulturpolitik udarbejdelse af kommuneplan. Direktørens profil Norddjurs Kommune ønsker en Udviklingsdirektør, der er visionær og strategisk orienteret med blik for systematik og helhed - i ord og handling. Du skal kunne dokumentere erfaringer og resultater fra ledelse i større politisk ledede organisationer. Den uddannelsesmæssige baggrund skal matche stillingens indhold og opgaver og gerne være suppleret med relevant efteruddannelse. Faglige kompetencer en overordnet forståelse for og indsigt i den samlede kommunale virksomhed erfaring fra ledelse gennem ledere

6 en indsigt i de faglige discipliner og opgaveudførelser inden for direktørens samlede ansvarsområder Klare ledelsesmæssige holdninger til ledelses- og personalepolitisk udvikling har erfaring i og kan dokumentere evnen til at udvikle betjeningen af politiske udvalg. Ligeledes er det afgørende, at direktøren har politisk tæft indsigt i styrings- og udviklingstendenser på de kommunale fagområder er vant til og kan uden problemer bevæge sig i og kommunikere med de forskellige miljøer, der følger af kravet til udviklende og målrettet dialog med interessenterne bruger og opbygger relevante strategiske, ledelsesmæssige og faglige netværk, regionalt såvel som nationalt. Ledelsesmæssige og personlige kompetencer Direktørens ledelsesstil skal være præget af flest mulige af følgende forventninger: skal med sine holdninger, værdier og synlighed sætte præg på Norddjurs Kommune som arbejdsplads og udviklingsområde, herunder at være en aktiv med- og modspiller i direktionen. En leder, som også tør og vil reflektere over egne værdier og ledelsesstil tilhænger af værdibaseret ledelse og en decentraliseret styreform klart blik for balancen mellem udvikling og nye initiativer og organisationens evne og muligheder for at gennemføre sådanne initiativer, samtidig med opretholdelsen af sikker drift naturlig autoritet, ordentlighed og dynamik i lederskabet. Det at være holdspiller er en selvfølgelighed. I ledelsesstilen indgår: empati, loyalitet og begejstring gode indlevelsesevner og forståelse for processuelle forhold, herunder samspillet med MED-systemet sikker politisk forståelse og evne til at opfange formelle såvel som uformelle politiske signaler og agere afbalanceret i en kompleks politisk organisation beslutningssikker - det er naturligt for direktøren at tage andre med på råd, men også at få truffet beslutningerne, når dialogen ikke bibringer mere konstruktivt. Med andre ord: lytte, samle og beslutte klare evner for motivering og uddelegering, og samtidig opretholde overblikket og dermed sikre den nødvendige opfølgning naturlig gennemslagskraft med gode evner for formidling og kommunikation både i tale og skrift. Skal forstå at få budskaber ud i organisationen og til presse og andre eksterne interessenter et positivt og respektfuldt menneskesyn, og som en naturlig del af dette besiddelse af en stor grad af åbenhed, troværdighed og tillid til andre. Samværet og samarbejdet med andre skal være præget af en uformel og uhøjtidelig tilgang.

7 Ansættelsesprocedure Norddjurs Kommune har nedsat et ansættelsesudvalg bestående af: Borgmester Formand for kultur og udviklingsudvalget Formand for teknik og miljøudvalget X kommunalbestyrelsesmedlemmer Kommunaldirektør Direktør To chefrepræsentanter To medarbejderrepræsentanter Stillingen ønskes besat på overenskomstvilkår/kontraktvilkår eller som tjenestemand. Åremålsansættelse kan evt. komme på tale. Stillingen som direktør er aflønnet efter "aftale om aflønning af chefer". Grundlønnen vil være: Grundtrin kr. Herudover kommer pension og eventuelle tillæg. Niveauet er på ca kr. ekskl. pension. Derudover kommer kontrakttillæg på 15 pct.

Stillings- og personprofil: Sekretariatschef Udviklingsforvaltningen

Stillings- og personprofil: Sekretariatschef Udviklingsforvaltningen Stillings- og personprofil: Sekretariatschef Udviklingsforvaltningen Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Telefon 89 59 10 00 Udviklingsforvaltningen har til huse i Allingåbro. Sekretariatschefen refererer

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune Ledelsesgrundlag Allerød Kommune Forvaltningen Byrådssekretariatet Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Baggrund Allerød Kommune gennemførte 1. januar 2011 en

Læs mere

Job- og personprofil for leder i plejebolig i Assens Kommune

Job- og personprofil for leder i plejebolig i Assens Kommune Job- og personprofil for leder i plejebolig i Assens Kommune Leder i Assens Kommune Som leder i Assens Kommune er du forpligtet på at efterleve kommunens ledelsesgrundlag samt de personalepolitiske værdier

Læs mere

JOBPROFIL. Skoleleder Østskolen Faxe Kommune

JOBPROFIL. Skoleleder Østskolen Faxe Kommune JOBPROFIL Skoleleder Østskolen Faxe Kommune 1. Indledning Faxe Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Østskolen. Stillingen ønskes besat per 1. August 2014. Dette notat er udarbejdet af Genitor ApS

Læs mere

Rebild Kommune. Job- og personprofil for ny direktør med særligt ansvar for Center Børn og Unge og Center Familie og Handicap. 23.

Rebild Kommune. Job- og personprofil for ny direktør med særligt ansvar for Center Børn og Unge og Center Familie og Handicap. 23. Rebild Kommune Job- og personprofil for ny direktør med særligt ansvar for Center Børn og Unge og Center Familie og Handicap 23.maj 2014 1. Baggrund. 2. Rebild Kommune Byrådet vision for Rebild kommune

Læs mere

Job- og personprofil. Økonomichef Økonomi og IT Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Økonomichef Økonomi og IT Holstebro Kommune Job- og personprofil Økonomichef Økonomi og IT Holstebro Kommune 1 Indledning Holstebro Kommune søger en ny økonomichef, da vores nuværende har fået job som økonomichef i en privat virksomhed. I job- og

Læs mere

Stillings- og personprofil. Chef for Borgerservice og Udbetaling

Stillings- og personprofil. Chef for Borgerservice og Udbetaling Stillings- og personprofil Chef for Borgerservice og Udbetaling Norddjurs Kommune Februar 2015 Opdragsgiver Norddjurs Kommune Adresse Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Læs mere

Job- og personprofil for medarbejder i daghjem i Assens Kommune

Job- og personprofil for medarbejder i daghjem i Assens Kommune Job- og personprofil for medarbejder i daghjem i Assens Kommune Medarbejder i daghjem, Assens Kommune Assens Kommunes personalepolitik hviler på værdierne respekt, åbenhed, udvikling, arbejdsglæde og ordentlighed.

Læs mere

Job- og personprofil. Jobcenterchef Greve Kommune

Job- og personprofil. Jobcenterchef Greve Kommune Job- og personprofil Jobcenterchef Greve Kommune Indledning Greve Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny Jobcenterchef. Job- og personprofilen er udarbejdet

Læs mere

Stillings- og personprofil. Chef for Ressource og Udvikling

Stillings- og personprofil. Chef for Ressource og Udvikling Stillings- og personprofil Chef for Ressource og Udvikling Norddjurs Kommune Februar 2015 Opdragsgiver Norddjurs Kommune Adresse Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Stilling

Læs mere

Ledelsesgrundlag for Slagelse Kommune

Ledelsesgrundlag for Slagelse Kommune Ledelsesgrundlag for Slagelse Kommune Cumuli.net Ramme, styringsmodel, forventninger, lederroller. Desuden Slagelse Kommunes værdigrundlag og målsætninger. ledelses Grundlag_12p_a.indd 3 8/10/09 10:44

Læs mere

Job- og personprofil for leder til Børnehaven Albert i Hjørring Kommune

Job- og personprofil for leder til Børnehaven Albert i Hjørring Kommune Job- og personprofil for leder til Børnehaven Albert i Hjørring Kommune Indledning og baggrund for stillingen Daginstitutionen Albert er beliggende på adressen Albert Ginges vej 15 i Hjørring. Institutionen

Læs mere

ledelsesgrundlag Københavns Kommunes Ungdomsskole Københavns Kommunes Ungdomsskole

ledelsesgrundlag Københavns Kommunes Ungdomsskole Københavns Kommunes Ungdomsskole ledelsesgrundlag 2 ledelsesgrundlag 2008 s ledelsesgrundlag Ungdomsskolens ledelsesgrundlag er et udtryk for de forventninger, du som medarbejder kan have til din leder. Det er udarbejdet i fællesskab

Læs mere

Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015

Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015 Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015 IT-afsnittet SK Godthåbsgade 8 9931 4040 9400 Nørresundby Servicedesk-sk@aalborg.dk Indledning It og digitalisering er i dag

Læs mere

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik 1 Indhold Socialpolitikken og Socialudvalgets MVV... 3 Politikkens fokusområder...

Læs mere

Job- og personprofil, Sundhedschef i Holstebro Kommune

Job- og personprofil, Sundhedschef i Holstebro Kommune Job- og personprofil, i Holstebro Kommune Udgangspunktet Pr. 1. august 2015 sker der en omlægning af organisationen i Kultur og Sundhedsforvaltningen i Holstebro Kommune. Hér samles tre hidtidige chefområder

Læs mere

Vi skaber synergi og sammenhængskraft på tværs af faggrupper og opgaver i Center for Sundhed og Omsorg

Vi skaber synergi og sammenhængskraft på tværs af faggrupper og opgaver i Center for Sundhed og Omsorg Vi dyrker ledelse som holdsport Vi skaber synergi og sammenhængskraft på tværs af faggrupper og opgaver i Center for Sundhed og Omsorg Med det mål at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde

Læs mere

Job- og personprofil. Økonomichef Hillerød Kommune

Job- og personprofil. Økonomichef Hillerød Kommune Job- og personprofil Økonomichef Hillerød Kommune 1. Indledning Hillerød Kommune søger en ny økonomichef, og kommunen har bedt Genitor ApS om at bistå i forbindelse med ansættelsesprocessen. Denne job-

Læs mere

Sekretariatsleder til Rengøring & Patientservice

Sekretariatsleder til Rengøring & Patientservice Odense april 2014 Sekretariatsleder til Rengøring & Patientservice Job- og kvalifikationsprofil Rengøring & Patientservice En afdeling som respekteres af direktionen og det øvrige hospital for sin faglighed,

Læs mere

Job- og personprofil. Dagtilbudschef Børn og Unge i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Dagtilbudschef Børn og Unge i Holstebro Kommune Job- og personprofil Dagtilbudschef Børn og Unge i Holstebro Kommune 1 Job- og personprofil for den nye Dagtilbudschef til Holstebro Kommune Indledning Vores Dagtilbudschef gennem 6 år har søgt nye udfordringer.

Læs mere

KONCERNPERSONALEPOLITIK MINISTERIET FOR SUNDHED OG FOREBYGGELSE

KONCERNPERSONALEPOLITIK MINISTERIET FOR SUNDHED OG FOREBYGGELSE Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Dato: 22. oktober 2008 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2003-0120-74 Sagsbeh.: tas KONCERNPERSONALEPOLITIK MINISTERIET FOR SUNDHED OG FOREBYGGELSE 1. KONCERNPERSONALEPOLITIKKENS

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune 1 1. Baggrund Den tidligere sekretariatschef i Børn og Skole er blevet Centerchef for Byråd, Personale og Strategi

Læs mere

Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse

Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse Stillings- og personprofil Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse Norddjurs Kommune April 2016 FOTO: Terma Aerostructures Opdragsgiver Norddjurs Kommune Adresse Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingsleder i Social Indsats

Job- og personprofil for afdelingsleder i Social Indsats Job- og personprofil for afdelingsleder i Social Indsats 1. BAGGRUND Lederen af Social Indsat har fået nyt job i en anden kommune, og derfor søger vi nu en ny afdelingsleder. Favrskov Kommune er en vækstkommune

Læs mere

Centerchef Center for Økonomi, HR & IT Stevns Kommune

Centerchef Center for Økonomi, HR & IT Stevns Kommune Henning Meldgaard Nielsen Job og personprofil Centerchef Center for Økonomi, HR & IT Stevns Kommune Indledning Stevns Kommune søger en ny centerchef til Center for Økonomi, HR & IT. Kommunen har bedt Genitor

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil leder af Borgerservice i Favrskov Kommune februar 2016 1. Baggrund Stillingen som leder af Borgerservice

Læs mere

Direktionens strategiplan 2016-2017.

Direktionens strategiplan 2016-2017. Direktionens strategiplan 2016-2017. A. Indledning: Direktionens strategiplan for 2016 og 17 hviler på analyser af dels den generelle samfundsudvikling og dels den aktuelle udvikling i Vejen Kommune. Strategien

Læs mere

Vi fornyer fællesskabet Koncernledelsens. Strategi 2015-2017

Vi fornyer fællesskabet Koncernledelsens. Strategi 2015-2017 Vi fornyer fællesskabet Koncernledelsens Strategi 2015-2017 Indledning Efter års hårdt arbejde, som har bragt os sikkert gennem kommunesammenlægningen i 2007 og en alvorlig økonomisk krise i 2010, står

Læs mere

Job- og kravprofil - Erhvervsudviklingschef

Job- og kravprofil - Erhvervsudviklingschef Job- og kravprofil - Erhvervsudviklingschef Gladsaxe Kommune Den 1. januar 2014 var der 66.656 indbyggere i kommunen. Gladsaxe Kommune er derved den 23. største kommune i Danmark og den 4. største i Region

Læs mere

PROVAS STÅR FOR PROFESSIONEL HÅNDTERING AF VAND, AFFALD OG SPILDEVAND

PROVAS STÅR FOR PROFESSIONEL HÅNDTERING AF VAND, AFFALD OG SPILDEVAND Provas 2020 PROVAS STÅR FOR PROFESSIONEL HÅNDTERING AF VAND, AFFALD OG SPILDEVAND Vi er Provas Mission Vision Værdier Kunder Medarbejdere Ejer Samfund Strategiske pejlemærker 05 06 07 08 10 13 14 17 18

Læs mere

Personalepolitisk status første halvår 2013

Personalepolitisk status første halvår 2013 Personalepolitisk status første halvår 2013 Nærværende notat er en opsamling af de personalepolitiske tiltag og fokusområder, der indtil nu har været de mest centrale i 2013. Derudover indeholder notatet

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen

Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 25.000 indbyggere, og flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland, og har en veludviklet

Læs mere

Ældre- og Handicapforvaltningens ledelseskæde

Ældre- og Handicapforvaltningens ledelseskæde Ældre- og Handicapforvaltningens ledelseskæde God ledelse i Ældre- og Handicapforvaltningen bygger på forvaltningens tre værdier Nærvær, Ansvarlighed og Respekt. Desuden er Frihedsbrevet og ledernes evne

Læs mere

Nyvurdering af administrativ organisation

Nyvurdering af administrativ organisation Nyvurdering af administrativ organisation Fra kommissoriet Målet har været at sikre en administration, der fremstår maksimalt trimmet, og som på den ene side kan levere effektiv betjening af borgerne

Læs mere

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune GENOPSLAG Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil leder af Borgerservice i Favrskov Kommune april 2016 1. Baggrund Stillingen som leder af

Læs mere

Job og personprofil for skolechef

Job og personprofil for skolechef Job og personprofil for skolechef 1. Stillingen Skolechefen refererer til Direktøren for Børn og Unge. Skoleområdet består af 27 skoler, 14 klubber, 10 SFO-klubber og 3 samdrevne institutioner, Naturskolen

Læs mere

Socialchef. Frederikssund Kommune

Socialchef. Frederikssund Kommune Socialchef Frederikssund Kommune 1. Indledning Frederikssund Kommune ønsker at ansætte en ny socialchef. Stillingen er vakant og ønskes besat snarest muligt, helst senest. 1. marts 2015 Dette jobprofil

Læs mere

Randers Kommune Job- og personprofil for skolelederne-

Randers Kommune Job- og personprofil for skolelederne- Randers Kommune Job- og personprofil for skolelederne- niveau 1 1. april 2015 1. Baggrund Udgangspunktet for Randers Kommunes arbejde med at ændre skolestrukturen er et ønske om at sikre fagligt og økonomisk

Læs mere

Conmoto. Strategiproces i Jobcenter Hvidovre

Conmoto. Strategiproces i Jobcenter Hvidovre Conmoto Udfordring: Et jobcenter er en kompleks organisation med mange interessenter. Mål og indsatser er styret af love, lokale og regionale beskæftigelsesråd, aftaler og planer samt f.eks. regeringens

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF

JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF DYNAMISK UDVIKLINGSCHEF TIL GREVE KOMMUNE Er du god til strategisk udvikling af medarbejdere og organisation? Og er du stærkt processuelt forankret og har talent

Læs mere

Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune

Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune 1 Indledning Stillingen som Centerchef for det nyoprettede Center for Dagtilbud og Skole er ledig til besættelse

Læs mere

SORØ KOMMUNE POLITIK FOR MØDET MED BORGEREN. Sorø Kommune Byrådet

SORØ KOMMUNE POLITIK FOR MØDET MED BORGEREN. Sorø Kommune Byrådet SORØ KOMMUNE POLITIK FOR MØDET MED BORGEREN Sorø Kommune Byrådet Sorø Kommune - Politik for mødet med borgeren. Indledning og formålsbeskrivelse God servicering af borgerne handler om Mødet med borgeren

Læs mere

Leder af Familieværket

Leder af Familieværket Stillings- og personprofil Leder af Familieværket Syddjurs Kommune Januar 2016 Opdragsgiver Syddjurs Kommune Adresse Syddjurs Kommune Tingvej 17 8543 Hornslet 87 53 50 00 www.syddjurs.dk Stilling Leder

Læs mere

Frivillighedspolitik. Politik for det frivillige sociale arbejde i Skive Kommune. Frivillighedspolitikken er vedtaget i Skive Byråd 1.

Frivillighedspolitik. Politik for det frivillige sociale arbejde i Skive Kommune. Frivillighedspolitikken er vedtaget i Skive Byråd 1. Frivillighedspolitik Politik for det frivillige sociale arbejde i Skive Kommune Frivillighedspolitikken er vedtaget i Skive Byråd 1. marts 2016 Skive det er RENT LIV Forord I efteråret 2015 har frivillige,

Læs mere

Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013. Natur og Udvikling

Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013. Natur og Udvikling Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013 Natur og Udvikling Kanalstrategi Hvert år håndterer Halsnæs Kommune rigtig mange henvendelser til og fra borgere

Læs mere

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune 10. juli 2014 Indledning Billund Kommune søger en kultur- og fritidschef. Der er tale om en nyoprettet stilling, som følge af en organisationsændring.

Læs mere

Arbejdsmarkedspolitik 2013-2017

Arbejdsmarkedspolitik 2013-2017 Arbejdsmarkedspolitik 2013-2017 1 Indhold Forord... 4 Indledning... 5 Vision... 6 Strategi... 7 Fokus - Fleksibel beskæftigelsesrettet indsats... 8 Fokus - Uddannelse til alle en nøgle til øget vækst...

Læs mere

Stillings- og personprofil. Chef for Job- og virksomhedsservice

Stillings- og personprofil. Chef for Job- og virksomhedsservice Stillings- og personprofil Chef for Job- og virksomhedsservice Norddjurs Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Norddjurs Kommune Adresse Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Læs mere

Stillingsprofil. Kommerciel direktør

Stillingsprofil. Kommerciel direktør Stillingsprofil Kommerciel direktør Januar 2015 1 Kommerciel direktør med solid erfaring i forandringsledelse og udvikling af B2B og B2C segmenter søges til velkonsolideret virksomhed indenfor energi-sektoren.

Læs mere

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus 1 1. Baggrund To afdelingsledere har valgt at gå på pension, og derfor søger

Læs mere

Handicappolitik Silkeborg Kommune

Handicappolitik Silkeborg Kommune Handicappolitik Silkeborg Kommune Indhold: Forord...3 Handicapbegrebet...4 Mission...4 Vision...5 Menneskesyn...5 Samfundssyn...6 Værdigrundlag...6 Kompensationsprincippet...6 Solidaritetsprincippet...7

Læs mere

principper for TILLID i Socialforvaltningen

principper for TILLID i Socialforvaltningen 5 principper for TILLID i Socialforvaltningen De fem principper for tillid i Socialforvaltningen I slutningen af 2012 skød vi gang i tillidsreformen i Socialforvaltningen. Det har affødt rigtig mange konstruktive

Læs mere

MED-aftale. Midtjysk Brand og Redning

MED-aftale. Midtjysk Brand og Redning MED-aftale Midtjysk Brand og Redning April 2016 Forord: Denne aftale udgør den overordnede ramme for samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere og gælder for alle ansatte i MJBR. MED-aftalen er et vigtigt

Læs mere

GOD KOMMUNIKATION I BUF: ALLE MEDARBEJDERE KOMMUNIKERER VI KOMMUNIKERER EFTER MODTAGERNES BEHOV VI KOMMUNIKERER ÅBENT OG TROVÆRDIGT

GOD KOMMUNIKATION I BUF: ALLE MEDARBEJDERE KOMMUNIKERER VI KOMMUNIKERER EFTER MODTAGERNES BEHOV VI KOMMUNIKERER ÅBENT OG TROVÆRDIGT KOMMUNIKATION I BUF ORES VISION Børne- og Ungdomsforvaltningen arbejder for, at alle københavnske børn og unge skal få de bedste muligheder for at vokse op og skabe sig en tilværelse på egen hånd. Vi skal

Læs mere

Børnehuset Molevittens formål;

Børnehuset Molevittens formål; Den 4.9.2012 Børnehuset Molevittens formål; Institutionens formål er at skabe et fysisk, psykisk og æstetisk børnemiljø, som fremmer børnenes trivsel, sundhed, udvikling og læring. Vi vil sikre barnets

Læs mere

Job- og personprofil Leder af jobudvikling Jobcenter Horsens

Job- og personprofil Leder af jobudvikling Jobcenter Horsens Job- og personprofil Leder af jobudvikling Jobcenter Horsens Indledning Horsens Kommune søger en ny leder, der kan stå i spidsen for Jobudvikling i Jobcenter Horsens. Stillingen er nyoprettet. Denne job-

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

Ledelsesregulativ for Rigshospitalet/Glostrup Hospital

Ledelsesregulativ for Rigshospitalet/Glostrup Hospital Ledelsesregulativ for Rigshospitalet/Glostrup Hospital Vedtaget 3. marts 2015 Ledelsesstrukturen på hospitalerne i Region Hovedstaden. I det overordnede ledelsesregulativ for Region Hovedstaden fremgår

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Job- og personprofil for erhvervs- og turistchef

Job- og personprofil for erhvervs- og turistchef Job- og personprofil for erhvervs- og turistchef Februar 2013 Baggrund Den 20. september 2012 vedtog Rebild Kommunes Byråd Erhvervs- og turismepolitikken, der bl.a. indeholder en ny organisering af området.

Læs mere

Bilag - Undersøgelse af sagen vedr. charter for flere kvinder i ledelse

Bilag - Undersøgelse af sagen vedr. charter for flere kvinder i ledelse Bilag - Undersøgelse af sagen vedr. charter for flere kvinder i ledelse Formålet med Charter for flere kvinder i ledelse er: At sikre, at kvinder og mænd har lige muligheder for at gøre lederkarriere.

Læs mere

Gladsaxe en kommunikerende kommune

Gladsaxe en kommunikerende kommune gladsaxe.dk 20152018 Kommunikationsstrategi Gladsaxe en kommunikerende kommune Strategi for Gladsaxe Kommunes eksterne kommunikation 2014 2017 Hvorfor en ekstern kommunikationsstrategi Gladsaxe Kommune

Læs mere

Vision. Ishøj frivilligpolitik tager udgangspunkt i følgende overordnede visioner:

Vision. Ishøj frivilligpolitik tager udgangspunkt i følgende overordnede visioner: Vision Ishøj frivilligpolitik tager udgangspunkt i følgende overordnede visioner: At frivillige i Ishøj har bedst mulige arbejdsbetingelser til at udføre deres arbejde At samarbejdet mellem frivillige

Læs mere

Har I statens mest talentfulde personaleleder? Vær med til at vælge årets personaleleder i staten 2011

Har I statens mest talentfulde personaleleder? Vær med til at vælge årets personaleleder i staten 2011 Har I statens mest talentfulde personaleleder? Vær med til at vælge årets personaleleder i staten 2011 August 2011 Invitation til ledere og medarbejdere I år er det 7. gang, vi skal kåre Årets personaleleder

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for Familiechef

Allerød Kommune Job- og personprofil for Familiechef Allerød Kommune Job- personprofil for Familiechef Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 24.500 indbyggere, flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland, har en veludviklet infrastruktur

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Implementeringsstrategi vedr. førtidspension- og fleksjobreform

Implementeringsstrategi vedr. førtidspension- og fleksjobreform Implementeringsstrategi vedr. førtidspension- og fleksjobreform Indhold Formål:...2 Organisatorisk forankring:...2 Projektstyring:...2 Økonomi...2 Særlige afsatte puljemidler...2 Eksterne aktiviteter:...3

Læs mere

Personalepolitisk grundlag

Personalepolitisk grundlag Personalepolitisk grundlag Baggrund Køge Kommune er rammen om en mangfoldighed af opgaver og fagligheder, som ledes af ét byråd valgt af kommunens borgere. Vi er én arbejdsplads med meget forskellige arbejdsvilkår

Læs mere

Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur

Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur 6. februar 2015 1. Baggrund Hørsholm Kommune med knapt 25.000 indbyggere

Læs mere

Politik for Miljø og Energi 2016 2020. Dato 25.02.2016 Dokument nr. 480-2016-68609 Sags nr. 480-2014-139587

Politik for Miljø og Energi 2016 2020. Dato 25.02.2016 Dokument nr. 480-2016-68609 Sags nr. 480-2014-139587 Politik for Miljø og Energi 2016 2020 Dato 25.02.2016 Dokument nr. 480-2016-68609 Sags nr. 480-2014-139587 Politik for Miljø og Energi Forord Nordfyns Kommune har gennem mange år prioriteret indsatsen

Læs mere

Erhvervs- og Turistpolitik

Erhvervs- og Turistpolitik Erhvervs- og Turistpolitik SUND VÆKST Sundt erhvervsliv DET BEDSTE STED AT LEVE OG DRIVE VIRKSOMHED Indhold Erhvervs- og Turistpolitik... 3 Erhvervs- og Turistpolitik... 3 Målene for Brønderslev Byråd...

Læs mere

Steno ledelsen: Joan Fuglsang, Allan Arp, John Nolan, Trine Nielsen, Peter Rossing, Martin Ridderstråle, Bjarne Bruun Jensen, Ulla Bjerre-Christensen

Steno ledelsen: Joan Fuglsang, Allan Arp, John Nolan, Trine Nielsen, Peter Rossing, Martin Ridderstråle, Bjarne Bruun Jensen, Ulla Bjerre-Christensen STENOWAY STENOWAY I 1932 skabte vores grundlæggere Steno som et sted for optimal behandling af mennesker med diabetes. Formålet har altid været at forlænge og forbedre livet for mennesker med diabetes

Læs mere

hr-strategi 2012-15 1

hr-strategi 2012-15 1 hr-strategi 2012-15 1 indhold nøglen til gode forandringer... 3 den attraktive arbejdsplads... 3 hr-indsatsen - taktikken... 4 prioriterede hr-indsatser 2012-15... 5 Ledelse... 5 Omdømme... 5 Høj faglighed

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune 1 1. Favrskov Kommune Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 47.000 indbyggere og væksten forventes

Læs mere

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune Borgmestersekretariat, HR og Udvikling Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf.: 32 89 01 00 CVR: 12881517 www.dragoer.dk Jobprofil Velfærdsdirektør i Dragør Kommune 19. maj 2014 En af Dragør Kommunes direktører har

Læs mere

Integrationspolitik for Morsø Kommune

Integrationspolitik for Morsø Kommune S u n d h e d / I n t e g r a t i o n Integrationspolitik for Morsø Kommune Januar 2011 Indholdsfortegnelse 1.0 Indledning 1.1 Integrationspolitikkens målsætninger side 3 1.2. Integrationspolitikkens indsatsområder

Læs mere

Centerchef Center for Teknik & Miljø Stevns Kommune

Centerchef Center for Teknik & Miljø Stevns Kommune Henning Meldgaard Nielsen Job- og personprofil Centerchef Center for Teknik & Miljø Stevns Kommune Indledning Stevns Kommune søger en ny centerchef til Center for Teknik & Miljø. Kommunen har bedt Genitor

Læs mere

Frivilligpolitik Det sociale område, Svendborg Kommune

Frivilligpolitik Det sociale område, Svendborg Kommune Frivilligpolitik Det sociale område, Svendborg Kommune Frivilligpolitik Det sociale område, Svendborg Kommune Indhold Indledning og baggrund 4-5 Det frivillige sociale arbejde 6-7 Værdier 8-9 Samarbejde

Læs mere

Kommunikationsstrategi for Jobcenter Esbjergs virksomhedsrettede indsats

Kommunikationsstrategi for Jobcenter Esbjergs virksomhedsrettede indsats Postadresse Exnersgade 33. 6700 Esbjerg Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 22. oktober 2012 Sagsbehandler Kenneth L. Nordestgaard Telefon direkte 76 16 74 60 E-mail keno@esbjergkommune.dk Kommunikationsstrategi

Læs mere

Rebild Kommune Job- og personprofil for direktør med særligt ansvar for Center Sundhed, Center Arbejdsmarked og Center Pleje og Omsorg

Rebild Kommune Job- og personprofil for direktør med særligt ansvar for Center Sundhed, Center Arbejdsmarked og Center Pleje og Omsorg Rebild Kommune Job- og personprofil for direktør med særligt ansvar for Center Sundhed, Center Arbejdsmarked og Center Pleje og Omsorg 16. juni 2014 1. Baggrund Rebild Kommune søger ny direktør med særligt

Læs mere

Uddannelsesdirektør til. Slagelse Kommune

Uddannelsesdirektør til. Slagelse Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Uddannelsesdirektør til Slagelse Kommune Denne job - og personprofil indeholder følgende afsnit: Vilkårene 1. Omkring stillingen 2. Ansættelsesvilkår 3. Slagelse Kommune

Læs mere

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen Job- og personprofil for stillingen som skolechef i Hvidovre Kommune Hvidovre Kommune søger en Skolechef, der med engagement, viden og indsigt kan lede kommunens samlede skole-, fritidshjem- og klubområde

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Februar 2016 1. Baggrund I juni 2015 godkendte Økonomiudvalget direktionens oplæg om en ændret administrativ organisering.

Læs mere

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Indledning: Vores afholdte skolechef gennem 12 år har valgt at gå på pension. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse 1. april 2015

Læs mere

Job og personprofil for erhvervs- og udviklingschef i Skive Kommune

Job og personprofil for erhvervs- og udviklingschef i Skive Kommune Job og personprofil for erhvervs- og udviklingschef i Skive Kommune 26. maj 2014 Skive Kommune søger ny erhvervs- og udviklingschef, der skal være en nøglespiller i den fortsatte udvikling af Skiveegnens

Læs mere

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Udviklingen og byrådets vision Fortællingen om Aarhus kræver noget nyt af os. Med afsæt i Fortællingen om Aarhus har Fælles MED Udvalget i Aarhus Kommune beskrevet

Læs mere

Stillings- og funktionsbeskrivelse for centerledere ansat i Psykiatri og Handicap

Stillings- og funktionsbeskrivelse for centerledere ansat i Psykiatri og Handicap Stillings- og funktionsbeskrivelse for centerledere ansat i Psykiatri og Handicap Rudersdal Kommune ønsker at give institutionsledere de bedst mulige forudsætninger for at udøve ledelse i det enkelte dag-

Læs mere

Strategiplan 2017-2020. Administration og Service

Strategiplan 2017-2020. Administration og Service Strategiplan 2017-2020 Administration og Service Udgiver: Miljø- og Energiforvaltningen Administration og Service Udgivelse: 09.02.2016 Sagsnr.: 2016-0072017 Dok.nr.: 2016-007207-1 Tekst: Strategiplanlægning

Læs mere

Skolechef. Frederikssund Kommune

Skolechef. Frederikssund Kommune Skolechef Frederikssund Kommune 1. Indledning Frederikssund Kommune ønsker at ansætte en ny skolechef. Stillingen er vakant og ønskes besat snarest muligt, gerne pr. 1. august 2016 eller snarest derefter.

Læs mere

Indledning s.2 SFO Oasens værdigrundlag s.3 Mål- og indholdsbeskrivelse s.4

Indledning s.2 SFO Oasens værdigrundlag s.3 Mål- og indholdsbeskrivelse s.4 Esbjerg Kommune Mål- og indholdsbeskrivelse for SFO Oasen. Indhold: Indledning s.2 SFO Oasens værdigrundlag s.3 Mål- og indholdsbeskrivelse s.4 Det pædagogiske indhold s.4 Barnets personlighedsudvikling

Læs mere

Begge stillingsopslag står beskrevet på siderne nedenfor

Begge stillingsopslag står beskrevet på siderne nedenfor Vonsild skole søger 2 ledere pr. 1. oktober 2016 - Viceskoleleder til Vonsild Skole - Afdelingsleder til specialcenter Vonsild Begge stillingsopslag står beskrevet på siderne nedenfor Viceskoleleder med

Læs mere

Handicap- og Psykiatrichef Hvidovre Kommune

Handicap- og Psykiatrichef Hvidovre Kommune Handicap- og Psykiatrichef Hvidovre Kommune Juni 2016 Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder,

Læs mere

NETVÆRKSINDBYDELSE TEMA STRATEGI, DIGITALISERING, GEVINSTREALISERING

NETVÆRKSINDBYDELSE TEMA STRATEGI, DIGITALISERING, GEVINSTREALISERING NETVÆRKSINDBYDELSE TEMA STRATEGI, DIGITALISERING, GEVINSTREALISERING Tema Side 2 af 5 NETVÆRKS- INDBYDELSE Strategi og digitalisering hånd i hånd Tema Side 3 af 5 Strategi og digitalisering hånd i hånd

Læs mere

XXXXX. SUNDHEDS- POLITIK 2016-19 i Faaborg-Midtfyn Kommune

XXXXX. SUNDHEDS- POLITIK 2016-19 i Faaborg-Midtfyn Kommune XXXXX SUNDHEDS- POLITIK 2016-19 i Faaborg-Midtfyn Kommune 1 FORORD Den nye Sundhedspolitik 2016-19 er den overordnede ramme for det forebyggende og sundhedsfremmende arbejde i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Læs mere

Fredericia på forkant

Fredericia på forkant Fredericia Kommune Fredericia på forkant Strategi til fornyelse af den kommunale opgaveløsning Formål Byrådet i Fredericia Kommune vedtog i april 2015 en ny fælles vision. I samarbejde med borgere og civilsamfund

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Maglegårdsskolen Marts 2015 Generelle oplysninger Adresse Maglegårdsskolen Maglegård Skolevej 1 2900 Hellerup Telefon: 39 98 56 00 Stilling Skoleleder Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Greve Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør

Greve Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Greve Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør 5. november 2010 1. Indledning Greve Kommune søger en kommunaldirektør, da den hidtidige kommunaldirektør har fået ny stilling. Et særdeles attraktivt

Læs mere

Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg

Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg Principperne i denne erklæring angiver retningen for FOAs videre strukturelle og demokratiske udvikling.

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for it-chef

Allerød Kommune Job- og personprofil for it-chef Allerød Kommune Job- personprofil for it-chef Allerød Kommune søger en ny it-chef. Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 24.500 indbyggere, flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland,

Læs mere