Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17"

Transkript

1 Side 1 Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17 Så er tiden inde for tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17, og retningslinjerne følger i dette brev. Seniorhold HERRER - En landsdækkende Liga med op til 10 hold. - Tre 1. divisioner. En i øst med 8 hold og to i vest med hver op til 10 hold, fri tilmelding. - Fem 2. divisioner. En i øst og fire i vest, med hver op til 10 hold, fri tilmelding (laveste række i vest pt.). Der kan dog være inddeling i flere kredse, såfremt antallet af hold og geografien tillader dette. - En 3. division i øst med op til 10 hold, fri tilmelding. - En Sjællandsserie i øst med op til 10 hold, fri tilmelding. - En serie 1 i øst med op til 10 hold, fri tilmelding (laveste række i øst pt.). Der kan dog være inddeling i flere kredse, såfremt antallet af hold og geografien tillader dette. Vær opmærksom på, at der gives halv pris til nye tilmeldte holds 1. sæson. Et nytilmeldt hold er et hold, der ikke tidligere har deltaget i turneringen min. de seneste to hele sæsoner, dvs. sæsonen 14/15 & 15/16. Herudover slipper en nyopstartet forening for dommerforpligtelserne, dette træder først i kraft i sæson nr. 2. DAMER - En Liga i øst med op til 8 hold. - To Ligaer i vest. En i nord med op til 10 hold og en i syd med op til 10 hold, fri tilmelding (laveste række i vest pt.). - *En 1. division i øst med op til 10 hold, fri tilmelding. - *En 2. division i øst med op til 10 hold, fri tilmelding (laveste række i øst pt.). *1. division og 2. division i øst kan blive lagt sammen i forhold til antallet af tilmeldinger, men er der nok, vil begge rækker blive fastholdt. Der har i januar været afholdt damestrukturmøder i vest og øst, hvor alle foreninger har været inviteret, og ovenstående strukturer er her besluttet at gå videre med for kommende sæson. Vær opmærksom på, at der gives halv pris til ny tilmeldte holds 1. sæson. Et nytilmeldt hold er et hold, der ikke tidligere har deltaget i turneringen i min. de seneste to hele sæsoner, dvs. sæsonen 14/15 & 15/16. Herudover slipper en nyopstartet forening for dommerforpligtelserne, dette træder først i kraft i sæson nr. 2.

2 Side 2 Ungdomshold U20 spilles grundspil som en øst- og vest række, og afvikles fra medio september til ultimo marts, hvorefter der ultimo april afholdes et DM Final4 mellem de 2 bedste hold fra henholdsvis øst og vest. Der spilles med effektiv spilletid alle 60 min. i alle kampe og evt. sv. U17 spilles grundspil som en øst- og vest række, og afvikles fra medio september til ultimo marts, hvorefter der primo marts afholdes et DM Final4 mellem de 2 bedste hold fra henholdsvis øst og vest. Der spilles kun effektiv spilletid de sidste tre min. af 3. periode i alle kampe. U15A, U13A & U11A spilles kun i regionale kredse og afvikles fra medio september til primo april, hvor der kåres en vinder. Der spilles kun effektiv spilletid de sidste tre min. af 3. periode i alle kampe. Alle perioder spilles 3x15 min. U15Flex, U13Flex & U11Flex spilles kun i regionale kredse og afvikles fra medio september til primo april. Der kåres ingen vinder. Der spilles kun effektiv spilletid de sidste tre min. af 3. periode i alle kampe. Alle perioder spilles 3x15 min. Vær opmærksom på, at der gives halv pris til ny tilmeldte holds 1. sæson. Da årgangene ruller og en klub hvert andet år har nye hold i forskellige turneringsrækker eks. U11 & U13 osv., vurderes nytilmeldte hold ud fra det totale antal ungdomshold fra sæson til sæson altså differencen. Herudover slipper en forening med udelukkende ungdomshold for dommerforpligtelserne. Oversigt over hvilke årgange, der hører til de forskellige rækker samt information omkring Flex-rækken, er vedlagt. Øvrige turneringsrækker Oldboys 35 række er for årgang 1980 eller ældre. Der gives fast dispensation til to spillere årgang Der spilles kun i regionale kredse og afvikles fra medio oktober til ultimo april. Spilletiden er 3x20 min. med effektiv spilletid de sidste tre min. af 3. periode. Alle perioder spilles 3x20 min. Såfremt der er efterspørgsel på rækkerne Veteran, Oldgirls 35, Oldboys/girls 30 rækker samt U23 rækker, vil disse naturligvis blive gennemført, men er som udgangspunkt ikke slået op, da der ikke tidligere har været tilmeldinger her. I bedes melde ind på mail til undertegnede, såfremt I ønsker at deltage i en af disse rækker. For en god ordens skyld skal det slås fast, at deltagelse på Veteran eller Oldboys/girls hold ikke fratager den enkelte spiller muligheden for at spille på et seniorhold i samme spillerunde.

3 Side 3 Pokalturneringen Pokalturneringen 2016/17 har start i midten af august, hvor der afvikles 2 runder inden Danmarksturneringens start. De resterende runder afvikles sideløbende med Danmarksturneringen. Der er ingen seedning af hold, dog vil lavest rangerende hold altid have hjemmebane. I semifinalerne bliver øst/vest regionen slået sammen for både damer og herrer. Finalerne afvikles i starten af januar. Hvis der kommer deltagelse af flere end 32 hold i herre senior, vil ganske få hold komme til at spille en ekstra kvalifikationsrunde allerede i starten af august. Lodtrækning til 1. runde foretages i april måned. Tilmeldingsprincipper For seniorrækker: For hold deltagende i Liga herrer i den igangværende turnering 2015/16 gælder, at de alle er automatisk tilmeldt sæsonen 2016/17. Hvis disse hold ikke ønsker at fortsætte i sæsonen 2016/17, eller ønsker at rykke en række ned, skal dette meddeles undertegnede senest d. 6. marts For hold deltagende i 1. div. herrer og nedefter samt Liga damer og nedefter i den igangværende turnering 2015/16 gælder, at de aktivt skal tilmelde sig den efterfølgende sæson 2016/17 senest d. 1. april Der er fri tilmelding til de rækker, man ønsker at deltage i, dog har hold placeret på højest rangerende plads sæsonen 2015/16 fortrinsret til rækker ved overtilmelding. Rækkeinddelingen foretages i videst muligt omfang på baggrund af ovenstående principper og i øvrigt i henhold til principperne i Turneringsreglementet 2.3. For ungdoms-, Oldboys 35 samt Pokalturneringens rækker: For deltagelse i Oldboys 35 rækken gælder, at alle hold skal tilmelde sig senest d. 1. april For deltagelse i Pokalturneringen gælder, at alle hold skal tilmelde sig senest d. 1. april For deltagelse i alle ungdomsrækker gælder, at alle hold skal tilmelde sig senest d. 1. april Der er altså ingen automatiske tilmeldinger i ungdomsrækkerne, da årgangene ruller fra år til år. Alle former for tilmeldinger til Danmarks- og Pokalturneringen er bindende. Ved holdtrækning inden sæsonstart kan opnås nedslag i turneringsgebyr på op til 50% ved ansøgning til DaFU s Økonomiudvalg. Der henvises i øvrigt til gældende regler vedr. tilmeldinger og holdtrækninger i Turneringsreglementets 1.16.

4 Side 4 Tilmelding via Foreningsportalen Som noget nyt foregår tilmeldinger til Danmarksturneringen samt Pokalturneringen via foreningsportalen på: Hver klubformand og kasserer har fået udleveret et brugernavn og adgangskode. Under menupunktet Tilmelding-Hold(Turnering) kan I foretage jeres holdtilmeldinger. I indstiller følgende: Landsdel: DGI Landsplan, Idræt: Floorball og Turnering: Danmarksturneringen i Floorball(Pokalturneringen i Floorball for denne deltagelse). Dette er rigeligt til at starte søgningen, og der kommer et overblik over alle rækker, der kan tilmeldes i (dog undtaget Liga herrer, hvor alle hold automatisk er tilmeldt). Tryk på Tilmeld hold knappen ud for den række, I ønsker at deltage i, og du kommer videre til holdinfo. Holdinfo: Her er der som udgangspunkt udfyldt de nødvendige informationer. Vær dog opmærksom på at vælge spillestedet, som hos nogle ikke automatisk vil være valgt. Da der kun vises rækkegrupperingen og ikke er opdelt i puljer før tilmeldingsfristen er udløbet, bedes I anvende bemærkninger til tilmelding hvor I for ungdomshold kan skrive, om det er A eller Flex tilmelding. For seniorhold behøver I ikke skrive noget. Når tilmeldingsfristen er udløbet, vil holdene for ungdomsrækkerne blive inddelt i A og Flex hold samt ud fra geografiske forhold. For seniorrækkerne inddeles efter geografiske forhold og i henhold til de strukturer, der er oplyst øverst i dette tilmeldingsbrev. Der skal ikke udfyldes i Ønsket spilledag for hjemmekampe eller Afbud kampdage. Herefter trykkes på den grønne knap i højre hjørne Næste og kommer videre til holdkontakter. Holdkontakter: Tidligere holdkontakt står udfyldt. Hvis denne fortsat ønskes på holdet, trykkes på den grønne knap Tilmeld. Hvis personen skal ændres, slettes denne først ved at trykke på det røde symbol ude til højre. Herefter vælg hvervet kampfordeler og tryk på knappen Vælg person. Søg om personen findes i databasen i forvejen og vælg personen, hvis den findes. Hvis personen ikke findes trykkes på knappen Opret person. Der udfyldes data i de *markerede felter og trykkes Gem ændringer. Der skal som min. være udfyldt én holdkontakt pr. holdtilmelding. Nu er holdet tilmeldt. Samme fremgangsmåde gøres for alle hold, der skal tilmeldes.

5 Side 5 Vær opmærksom på de almindelige tilmeldingsprincipper ovenfor, at der kan blive tilmeldt flere hold i en række, end strukturen tillader. Der vil herefter blive foretaget en justering af undertegnede, men alle hold vil i så fald få besked. Turneringsgebyr for deltagelse i turnerings- og pokalrækker er vedlagt i Bøde- og gebyrregulativet. Herudover kan I læse nærmere om reglerne for de forskellige turneringer på DaFU s hjemmeside her. Dansk Floorball Union Steffen Aagaard Fabricius Turneringschef Tlf saa@floorball.dk

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser - alle centrale rækker GENERELT Ved pointlighed mellem to eller flere hold er følgende gældende Ved kampe i dobbeltturnering a) Færrest

Læs mere

DANSK FLOORBALL UNIONS BØDEREGULATIV OG GEBYRLISTE

DANSK FLOORBALL UNIONS BØDEREGULATIV OG GEBYRLISTE Side 1 DANSK FLOORBALL UNIONS BØDEREGULATIV OG GEBYRLISTE Gældende for sæsonen 2016/17 opdateret d. 21. maj 2016. Bødestørrelsen er udtryk for normalstrafferamme. Bødestørrelsen kan i konkrete tilfælde

Læs mere

Vejledning til Foreningsportalen

Vejledning til Foreningsportalen Vejledning til Foreningsportalen Generel info Foreningsportalen er samlestedet for alle Floorball Danmarks foreninger. Her finder du blandt andet information om din egen forening ligesom du kan tilmelde

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse side 2 Tilmeldingsgebyr og bøder side 3

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse side 2 Tilmeldingsgebyr og bøder side 3 Indefodbold 2011/12 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse side 2 Tilmeldingsgebyr og bøder side 3 Datoplan Turneringer på bane m/små mål.side 4 Turneringer på bane med Jyske 3-bold mål...side 5 Turneringer

Læs mere

KØBENHAVNS TENNIS UNION

KØBENHAVNS TENNIS UNION KØBENHAVNS TENNIS UNION Medlem af Dansk Tennis Forbund Dato:. februar 2013 Til unionens klubber. Hermed indbydes unionens klubber til deltagelse i Københavns Tennis Unions udendørs holdturnering for sæsonen

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP)

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) Dansk Tennis Forbund 22. april 2015 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

ULTIMATE DM. Datoer. Tilmeldingsfrister. Kampprogram og struktur. Afbud. Udendørs

ULTIMATE DM. Datoer. Tilmeldingsfrister. Kampprogram og struktur. Afbud. Udendørs ULTIMATE DM Datoer Datoer for udendørssæsonen meldes ud i december. Datoer for indendørssæsonen meldes ud i juni. Dato for Mix meldes ud i marts/april. Tilmeldingsfrister Udendørs 15. marts. Indendørs

Læs mere

HåndOffice Foreningsdata

HåndOffice Foreningsdata HåndOffice Foreningsdata Indledning... 3 Stamdata... 3 Spillesteder... 5 Foreningshverv... 5 Hold... 8 Personer... 12 Side 2 af 14 Indledning Denne vejledning gennemgår de menuer, der ligger i HåndOffice

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort

Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort 9. juli 2014 Version 1.1 Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort Du kan altid se på forsiden af Mit3F, hvornår du skal indsende det næste dagpengekort. Du finder dagpengekortet på Mit3f ved at

Læs mere

Tilmeldingsvejledning Hærvejsløbets Cykelløb 2014

Tilmeldingsvejledning Hærvejsløbets Cykelløb 2014 Tilmeldingsvejledning Hærvejsløbets Cykelløb 2014 Når du skal tilmelde dig, har du flere valgmuligheder. Du kan enten: Tilmelde dig som holdkaptajn og oprette et hold Tilmelde dig som individuel rytter

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet.

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet. Gode råd om CV Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside www.jobnet.dk Alle ledige medlemmer skal oprette et CV, som A-kassen efterfølgende

Læs mere

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Indhold: A. Oprettelse af profil på Endomondo B. Oprettelse af selve ruten C. Redigering af oprettet rute D. Oprettelse af interessepunkter

Læs mere

Loginvejledning, tips og hjælp

Loginvejledning, tips og hjælp Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse gennemføres digitalt i ansøgningssystemet STADS-DANS.

Læs mere

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement Forslag til ændringer af s Turneringsreglement - NY! 3.16 Dobbeltlicensaftale Det er muligt at anvende spillere på en dobbeltlicensaftale ved at udfylde den dertil tilgængelige formular. En dobbeltlicensaftale

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton VOKSNE

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton VOKSNE Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton VOKSNE Opdateret den 14.10.2014 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

PROPOSITIONER FOR DE FYNSKE RÆKKER 2015 2016

PROPOSITIONER FOR DE FYNSKE RÆKKER 2015 2016 PROPOSITIONER FOR DE FYNSKE RÆKKER 2015 2016 Fynsserien og Serie 1 Fynsserien & Serie 1 1. halvsæson: Fynsserien: 12 hold enkeltturnering i 1. halvsæson. De 10 bedst placerede hold forbliver i rækken Nr.

Læs mere

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen

Læs mere

Spørgeskema på HVAL.DK

Spørgeskema på HVAL.DK Skive, d. 24-05-2006 Journal nr. 7.5.286 Spørgeskema på HVAL.DK Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Viborg amt i forbindelse med Videndeling. Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE 2

Læs mere

2.division B Nr. 5 og 6 samt minimum 6 A-hold indplaceres i puljer af 5 til 6 hold.

2.division B Nr. 5 og 6 samt minimum 6 A-hold indplaceres i puljer af 5 til 6 hold. 31.1 U-18 piger. Liga Nr. 1, 2 og 3 deltager i Ligaen, Se DHF s propositioner for øvrige rækker. Nr. 4, 5 og 6 indplaceres i en pulje á 5 til 6 hold. Der spilles alle mod alle i en dobbelt turnering med

Læs mere

Få mere synlighed! Vejledningshæfte

Få mere synlighed! Vejledningshæfte Få mere synlighed! Vejledningshæfte Vejledning Sådan kommer dit arrangement på OplevRudersdal.dk Dit arrangement kommer nemt og enkelt på www.oplevrudersdal.dk ved at du opretter dit arrangement på hjemmesiden.

Læs mere

Guide: Sådan søger du om folkepension

Guide: Sådan søger du om folkepension Guide: Sådan søger du om folkepension Log ind med NemID Log ind med NemID. Du skal taste dit bruger-id og din adgangskode. Klik på Næste. Log ind med NemID Find dit nøglekort, og skriv nummeret, der står

Læs mere

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på vores hjemmeside 2. Sådan finder dagpengekort, efterlønskort og øvrige blanketter 3. Bekræft dine kontaktoplysninger

Læs mere

Forældrevejledning. Brugervejledning til Optagelse.dk

Forældrevejledning. Brugervejledning til Optagelse.dk Forældrevejledning Brugervejledning til Optagelse.dk Forældrevejledning Version: 2.0 Forfatter: Kurt Nikolajsen, Gunner MacIntyre, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Indhold 1 Indledning...

Læs mere

Vejledning til dagpengekortet på Selvbetjeningen

Vejledning til dagpengekortet på Selvbetjeningen Vejledning til dagpengekortet på Selvbetjeningen Denne vejledning indeholder eksempler på, hvordan du udfylder dit dagpengekort. Du kan benytte samme vejledning til udfyldelse af efterlønskort eller et

Læs mere

Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema. Indhold Klik på linket for at komme til den information, du søger.

Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema. Indhold Klik på linket for at komme til den information, du søger. Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema Denne vejledning er en hjælp til dig, der søger om optag på IT-Universitetets masteruddannelser og kvalifikationsforløb til masteruddannelse.

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2016-2017

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2016-2017 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2016-2017 1 LANGESKOV BADMINTON KLUB INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Mads Knudsen Årets træner Team Fyn Fællesbillede Samlingsbillede

Læs mere

Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold.

Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold. Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold. Her ses da alle sider og undersider som siden fodbold indeholder. Nu kan du gå i gang med f.eks. at tilføje nye sider. Klik

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

Spillesystem version 3

Spillesystem version 3 Spillesystem version 3 Generelt Alle kampe spilles over 10 ender, plus eventuelle ekstra ender. I DM-kval., DM Mixed, DM Par-Mix og DM for Old boys /girls spilles 8 ender. Der gives 1 point for en vunden

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

Brugervejledning. til. Landsforeningen Danske Folkedanseres. Medlemssystem (For dansere)

Brugervejledning. til. Landsforeningen Danske Folkedanseres. Medlemssystem (For dansere) Brugervejledning til Landsforeningen Danske Folkedanseres Medlemssystem (For dansere) 1 Indhold Første gang systemet skal have at vide, hvem du er.... 3 Log Ud - VIGTIGT!... 4 Log ind når du har oprettet

Læs mere

Villys Studiekreds Præsentation af slægten på en hjemmeside.

Villys Studiekreds Præsentation af slægten på en hjemmeside. Vejledning i hvordan man opretter HTML-filer i Brothers Keeper 7. Denne vejledning beskriver, hvordan man i Brothers Keeper (BK) danner HTML-filer, som senere kan flyttes til en ekstern server, hvor man

Læs mere

Manual til Indbetalingsportal

Manual til Indbetalingsportal Manual til Indbetalingsportal HVORDAN OPRETTER JEG EN BRUGER?... 2 HVORDAN LOGGER JEG PÅ, EFTER JEG HAR OPRETTET EN BRUGER?... 3 HVORDAN INDBETALER JEG PENGE PÅ ET ARMBÅND?... 4 HVORDAN OPRETTER JEG AUTOMATISK

Læs mere

UNI Login brugeradministration. - fra Lectio til UNI Login

UNI Login brugeradministration. - fra Lectio til UNI Login UNI Login brugeradministration - fra Lectio til UNI Login 1. udgave, december 2010 Indhold 1 Formålet med denne vejledning... 2 2 Eksportér csv-fil med elev- og/eller lærerdata fra Lectio... 3 3 Importér

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du:

Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du: Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du: har haft arbejde i perioden har fået reguleret din pension er begyndt at få udbetalt en pension fylder 65 år i den periode du skal udfylde ½-årserklæring

Læs mere

Turneringer under DBwF Vest

Turneringer under DBwF Vest Turneringer under DBwF Vest Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands holdturnering for damehold og Open række, som Ude-/Hjemmekampe 3-mands holdturnering

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Log ind Trin 1 - Log ind Trin 2 - Start dagen Opgaver Accepter / Afvis opgave Scanner Lasteoversigt Slut dag Accepter / Afvis opgave Denne guide hjælper

Læs mere

MANUAL DANSK TENNIS FORBUNDS TURNERINGSPROGRAM (TP2010)

MANUAL DANSK TENNIS FORBUNDS TURNERINGSPROGRAM (TP2010) MANUAL DANSK TENNIS FORBUNDS TURNERINGSPROGRAM (TP2010) Dansk Tennis Forbund April 2011 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Visning af programmet... 3 Login for turneringsarrangører... 4 Planlægning

Læs mere

2.division A Nr. 2 og 3 indplaceres I puljer af 5 til 6 hold. Holdene indplaceres geografisk.

2.division A Nr. 2 og 3 indplaceres I puljer af 5 til 6 hold. Holdene indplaceres geografisk. 32.1 U-18 drenge 1. division. Nr. 1 og 2 indplaceres i Ligaen. Se DHF s propositioner for øvrige rækker. Nr. 3 og 4 indplaceres i en pulje med 5 til 6 hold. Der spilles alle mod alle i en dobbelt turnering

Læs mere

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Institutionens brugeradministrator på Optagelse.dk kan oprette medarbejdere med forskellige roller og rettigheder. Når du opretter en

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige på sitet? Forsiden Servicemenu. Manual Skive Kommune Umbraco subsite

Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige på sitet? Forsiden Servicemenu. Manual Skive Kommune Umbraco subsite Manual Skive Kommune Umbraco subsite Du logger ind i Umbraco via adressen: subsite.skive.netmester.dk/umbraco uden at skrive https:// http:// eller www. foran. Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Juni 2010 AKTIVERING for dig under 30 INDHOLD 1. Du er under 25 år er uden uddannelse og har ingen børn side 4 2. Du er under 25 år er uden uddannelse og har

Læs mere

Tilmelding af hold I Foreningsportalen

Tilmelding af hold I Foreningsportalen Tilmelding af hold I Foreningsportalen DGI Nordsjælland Petanque Tage Stenbæk-Larsen 2014 1. Logge ind 2. Klubbens hold 3. Redigere Gamle hold 4. Oprette nye hold 5. Tilknytte spillere til holdet. Hvad

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD)

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Hvor finder jeg ServiceDesk?...2 Fanebladet Start Startside...3 Hvordan opretter jeg en ny opgave?...4 Hvordan laver jeg et skærmdump og får lagt det ind i min

Læs mere

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog.

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Forord Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Brug af vejledningen samt installation af softwaren sker helt på eget ansvar. Vejledningen opdateres efter behov og må frit kopieres

Læs mere

IntoWords ipad Tjekliste

IntoWords ipad Tjekliste IntoWords ipad Tjekliste IntoWords Generelt Gennemgået Øvelse Installation af IntoWords til Ipad 1 Login til Skole 2 Login til Privat 3 Login til Erhverv 4 Værktøjslinjen 5 Indstillinger i IntoWords 6

Læs mere

Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal

Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal Indholdsfortegnelse Side 2 Login på skoleportalen (Vejledning til redigering

Læs mere

K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T P E R S O N A L E S E K T I O N E N. ScanPas. Fiktivt cpr.nr. Decentral vejledning

K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T P E R S O N A L E S E K T I O N E N. ScanPas. Fiktivt cpr.nr. Decentral vejledning K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T P E R S O N A L E S E K T I O N E N ScanPas ScanPas Brugervejledning Version 1.0 27. oktober 2010 Indhold Symboler i denne vejledning... 2 Oversigt over funktionstaster...

Læs mere

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI)

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Cups 1 2 3 4 5 6 7 Dato September Oktober November December Januar Marts April Sted Sjælland

Læs mere

TILMELDING TIL DBU KØBENHAVNS FODBOLDTURNERING 2015

TILMELDING TIL DBU KØBENHAVNS FODBOLDTURNERING 2015 TILMELDING TIL DBU KØBENHAVNS FODBOLDTURNERING 2015 HOLDTILMELDING 1 - FORÅR 2015 Klub: Udfyldt af: Funktion i klubben: Holdtilmelding 1 kan udfyldes direkte i medsendte PFD fil. Holdtilmelding kan også

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin 2 - Vælg Vogn Trin 3 - Parter Book din vognmand Trin 1 - Indtast selv booking Batchupload Send din opgaveliste

Læs mere

Turneringer under DBwF udvalg Vest

Turneringer under DBwF udvalg Vest Følgende turneringer udbydes: Turneringer under DBwF udvalg Vest Turnerings udvalg VEST udbyder en række turneringer. 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands

Læs mere

IndFak Kontrakt manual

IndFak Kontrakt manual IndFak Kontrakt manual 1. Kontraktadministratorens arbejdsopgaver... 3 1.1 Login... 3 1.2 Personlige forside... 4 1.2.1 Hurtig menu... 4 1.3 Personlige indstillinger... 5 1.3.1 Opsætning... 5 1.3.2 Automatisk

Læs mere

1. Send Digitalt knappen anvendes til at afsende meddelelsen til de valgte modtagere. (Alt- S)

1. Send Digitalt knappen anvendes til at afsende meddelelsen til de valgte modtagere. (Alt- S) Send Digitalt. Elementerne i Send Digitalt vinduet 1. Send Digitalt knappen anvendes til at afsende meddelelsen til de valgte modtagere. (Alt- S) 2. Tjek kan anvendes til at kontrollere, om der kan sendes

Læs mere

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE Sådan ser du svarprocenten og rykker for eller tilbagekalder besvarelser I denne vejledning kan du læse, hvordan du kan følge arbejdspladsens svarprocent på spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

Ny Turneringsstruktur til sæson

Ny Turneringsstruktur til sæson Niveaustævne for U-18 pige og drenge 1. division Niveaustævne for U-18 pige og drenge A: Der tilbydes niveaustævner for hold som tilmeldes i A-rækken, disse Turneringen for U-18 pige og drenge 1. division.

Læs mere

Brugerguide. Undervisere

Brugerguide. Undervisere Brugerguide Undervisere Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom i gang 5 1. Registrer fravær 6 2. Tilføj ny kursist 10 3. Underviser på flere skoler 12 Kolofon Brugerguide til EfterUddannelse.dk Undervisere

Læs mere

Conventus brugervejledning

Conventus brugervejledning Conventus brugervejledning I dette dokument finder du en vejledning til, hvad du som instruktør/træner i AVGIF kan finde af information i Conventus og hvilke værktøjer du har mulighed for at benytte. F.eks.

Læs mere

Indberetning af en ny lokalplan

Indberetning af en ny lokalplan Indberetning af en ny lokalplan Sker på http://indberet.plansystem.dk/ Hvis en bruger ønsker at indberette en ny lokalplan i forslag (i høring), så start med at markere kladde og forslag som status, samt

Læs mere

HåndOffice spiller ret og opret

HåndOffice spiller ret og opret HåndOffice spiller ret og opret For at kunne indtaste individuelle resultater for Liga og 1. divisions kampe skal spillere og officials være oprettet og placeret på et hold. Kvikguide. 1. Find Hold søg

Læs mere

Før du går i gang med din ansøgning. Sådan udfylder du ansøgningen

Før du går i gang med din ansøgning. Sådan udfylder du ansøgningen Sa dan udfylder du ansøgning om optagelse pa en 2- faglig kandidatuddannelse med kandidattilvalg i Russisk, Religionsvidenskab eller Oldtidskundskab- Vinteroptag Hvis din bacheloruddannelse er blevet forlænget

Læs mere

SÆRLIGE BESTEMMELSER Forår 2016

SÆRLIGE BESTEMMELSER Forår 2016 SÆRLIGE BESTEMMELSER Forår 2016 Særlige bestemmelser Forår - 2016 1. Turneringer. 1. Unionen kan hvert år udskrive følgende turneringer: Ordinær turnering, der består af følgende rækker: Herrer LF-Serien

Læs mere

Brugervejledning Fiberbredbånd TV Telefoni 01 Fiberbredbånd TV Telefoni

Brugervejledning Fiberbredbånd TV Telefoni 01 Fiberbredbånd TV Telefoni Brugervejledning Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Oversigt over indholdet i waoo.tv...4 TV kanaler på computer... 4 Velkommen til waoo.tv... 6 Waoo! Web TV betjeningsvejledning...11 Genvejstaster...14

Læs mere

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder Generelt om udfyldelse af holdtilmeldingerne, disse bedes udfyldt omhyggeligt især adresseoplysningerne på JBU`s hjemmeside, da det i modsat fald er umuligt at sende oplysninger de rigtige steder hen,

Læs mere

Sådan beregner du opfyldelse af de grønne krav

Sådan beregner du opfyldelse af de grønne krav Sådan beregner du opfyldelse af de grønne krav Indhold 8.1 Hvad indeholder felterne?... 2 8.2 Opdatér, hver gang du retter i oplysningerne... 2 8.3 Hvis du ikke opfylder de grønne krav... 3 8.3.1 Ombytning

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Opret vogn og chauffør Trin 1 - Opret en vogn Trin 2 - Opret en chauffør Trin 3 - Tildel en chauffør til en vogn Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin

Læs mere

Kom godt i gang med Quickpay

Kom godt i gang med Quickpay Kom godt i gang med Quickpay Quickpay er en betalingsløsning til at integrere alle gængse betalingskort på din webshop. På denne side kan du læse, hvordan du logger ind og sætter Quickpay-modulet på din

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

Bøderegulativ- og gebyrliste

Bøderegulativ- og gebyrliste Bøderegulativ- og gebyrliste Opdateret d. 26. maj 2018 Bødestørrelsen er udtryk for normalstrafferamme. Bødestørrelsen kan i konkrete tilfælde fraviges i både op- og nedadgående retning. BØDER OG SANKTIONER

Læs mere

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort HåndOffice Spillertrupper og Holdkort Spillertrupper - opret... 3 Tilføj spillere til spillertrup... 6 Tilføj kontaktpersoner til spillertrup... 8 Tilføj hold til spillertrup... 9 Holdfællesskaber og spillertrup....

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

WebGIS. Zoom. Klik på knappen Startside (skift øst/vest) hvis du vil se kommuner i den anden landsdel. September 2014

WebGIS. Zoom. Klik på knappen Startside (skift øst/vest) hvis du vil se kommuner i den anden landsdel. September 2014 WebGIS September 2014 WebGIS er en webside, der viser HMN Naturgas gasledninger. Private kan se hvor gas stikledningen ligger på deres egen grund. Visse samarbejdspartnere har fået lidt udvidet adgang

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Android mobil app manual Version 170516

Android mobil app manual Version 170516 Android mobil app manual Version 170516 Indhold Introduktion... 2 Installation... 2 Gå ind på Google Play... 2 Gå ind på Mobil app en... 3 Indstillinger... 3 Telefonnummer... 4 Favorit udgående id... 4

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

Manual for Jobmultimeter Bruger

Manual for Jobmultimeter Bruger Manual for Jobmultimeter Bruger 28. august 2015 Side 1 af 27 Indhold Generelt...3 Sådan kommer du i gang...3 Mine data...5 Sådan vedligeholder du informationer...5 Sådan ændrer du data i DEF s medlemssystem...6

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at det nu er muligt at bogføre

Læs mere

Spillebeskrivelse. spillehallen.dk

Spillebeskrivelse. spillehallen.dk Spillebeskrivelse spillehallen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. GENERELT OM BAKER STREET 211B 3 2. GEVINSTTAVLEN 4 3. GEVINSTBONUS 4 4. TERNINGEBORD 4 5. VALGFRIT SPIL 5 6. HOUSE OF CRIME 5 7. LONDON LIGHT 6

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014-2015 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på 2. Bekræft dine kontaktoplysninger ( Min profil ) 3. Udfyld ydelseskortet 4. Kvittering på indsendt ydelseskort 5. Ret i ydelseskortet

Læs mere

A-KASSE. Supplerende dagpenge. Information til dig, der arbejder på nedsat tid

A-KASSE. Supplerende dagpenge. Information til dig, der arbejder på nedsat tid A-KASSE Supplerende dagpenge Information til dig, der arbejder på nedsat tid OKTOBER 2015 Indhold Information til dig, der er på nedsat tid 3 Hvad er supplerende dagpenge? 4 Hvor meget kan jeg få? 6 Hvilke

Læs mere

NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB

NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB DEN 15. DECEMBER 2011 INDHOLD Undervisningsbeskrivelser og studieplaner Grundbegreber Forskellige arbejdsgange Forløb først Forløb sidst Arbejde via skemabrikker (parallelle forløb)

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Klubbladet 2014-2015. Sportslig målsætning. anden vigtig information.

Klubbladet 2014-2015. Sportslig målsætning. anden vigtig information. Klubbladet 2014-2015 Sportslig målsætning og anden vigtig information. Velkommen til en ny sæson! Vi byder velkommen til sæsonen 2014-2015 og håber det må blive et godt år med mange sportslige resultater.

Læs mere

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29.

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29. n Tema Internettet på ipad Opdateret 29. marts 2016 Sofus Opdateret d. 29. marts 2016 Side 1 Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16

Læs mere

Login til den digitale ansøgningsportal

Login til den digitale ansøgningsportal Login til den digitale ansøgningsportal Vejledning om login til den digitale ansøgningsportal for kandidatansøgninger Login til den digitale ansøgningsportal sker via WAYF (Where Are You From), som er

Læs mere

(inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet)

(inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) juni 2016/mrl Lokal studieordning for adgangskursus og suppleringskursus, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet (inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) Gældende fra august

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere