START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning."

Transkript

1 START HER Hvis du kan svare "Ja" til et af de følgende spørgsmål, skal du gå til det angivne afsnit for at få vejledning til opsætning og tilslutning. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Brug Trådløs opsætning og tilslutning. Ønsker du at slutte printeren direkte til computeren? Brug USB-opsætning og -tilslutning. Ønsker du at slutte printeren til et kabeltilsluttet Ethnernet-netværk? Brug Kabeltilsluttet opsætning og tilslutning. Trådløs USB Kabeltilsluttet

2 Trådløs Inden du starter Find følgende trådløse netværksindstillinger. Se den trådløse dokumentation, eller kontakt personen, der har konfigureret det trådløse netværk. Navnet på det trådløse netværk (SSID) Sikkerhedstypen, du bruger til at beskytte det trådløse netværk Adgangskoden til det trådløse netværk Trådløs opsætning og tilslutning Du skal bruge følgende elementer for at fuldføre den trådløse opsætning: Netledning Trådløst konfigurationskabel Telefonledning Installations-cd Blækpatroner Flyt midlertidigt printeren hen i nærheden af computeren. 3 Ilæg papir.

3 4 Forbered printeren. Trådløs 5 Tilpas indstillingerne. Tryk på eller for at vælge sprog. Tryk på for at finde indstillingen for land. 3 Tryk på eller for at vælge land eller område. 4 Tryk på for at rulle til Indstil dato og klokkeslæt, og tryk derefter på. Brug tastaturet til at angive tidspunktet, og brug eller til at rulle mellem timer og minutter. Tryk på eller for at rulle til AM, PM eller 4t, og brug eller til at ændre indstillingen. 3 Tryk på eller for at rulle til Aktuel dato. 4 Brug tastaturet til at angive datoen, og brug eller til at rulle mellem dag, måned og år. 5 Tryk på for at gemme indstillingerne.

4 Trådløs 6 Indsæt blækpatronerne. 3 7 Printeren justerer automatisk 8 Kontroller, at computeren er tændt, og indsæt blækpatronerne og udskriver en derefter cd'en. justeringsside. Dette kan tage nogle minutter.

5 9 Vigtigt! Klik på Annuller på 0 Vælg Netværksinstallation. alle skærmbilleder med ny Klik på Næste. hardware. 3 Læs og accepter licensaftalen. Klik på Næste. Trådløs Network Installation Klik på Trådløs 3 Tilslut midlertidigt kablet til trådløs opsætning. netværkskonfiguration til printeren og computeren. 4 Vælg netværk, og klik derefter på Næste.

6 Trådløs 5 Vælg den sikkerhedstype, du bruger til at beskytte det trådløse netværk, hvis du bliver bedt om det, og klik derefter på Næste. 6 Angiv en eller flere adgangskoder eller sikkerhedsnøgler til det trådløse netværk, hvis du bliver bedt om det. 7 Kontroller, at netværksindstillinger ne er korrekte, og klik derefter på Næste. Bemærk! Hvis du ikke har denne oplysning, skal du se den trådløse netværksdokumentation eller kontakte personen, der har konfigureret det trådløse netværk. Bemærk! Hvis du ikke har denne oplysning, skal du se den trådløse netværksdokumentation eller kontakte personen, der har konfigureret det trådløse netværk. Next > 8 Klik på Næste. 9 Vælg printertilslutning, og klik derefter på Næste. 0 Når konfigurationen er fuldført, skal du fjerne kablet til trådløs netværkskonfiguration og derefter klikke på Næste.

7 Tildel et navn til computeren, vælg en valgfri pinkode af sikkerhedshensyn, og klik derefter på Næste. Klik på Næste. 3 Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. Trådløs 4 Hvis du vil bruge faxfunktionen, skal du flytte printeren hen i nærheden af telefonstikket og slutte telefonledningen til både printeren og stikket. Hvis der kun er én computer på det trådløse netværk, er opsætningen fuldført. Hvis du vil udskrive fra andre computere på netværket, skal du fuldføre trin 5-3 og gentage, indtil alle computere er sluttet til netværket. 5 Kontroller, at den næste computer er tændt, og indsæt derefter cd'en.

8 Trådløs 6 Vælg Netværksinstallation. 7 Klik på Næste. 8 Klik på Næste. Klik på Næste. 3 Læs og accepter licensaftalen. Network Installation 9 Tildel et navn til computeren, vælg en valgfri pinkode af sikkerhedshensyn, og klik derefter på Næste. 30 Klik på Næste. 3 Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

9 Fejlfinding ved opsætning Du kan finde yderligere oplysninger om fejlfinding ved opsætning i kapitlet Fejlfinding i Brugervejledningen. Der vises et forkert sprog i displayet. Softwaren kan ikke installeres. Afbryderknappen lyser ikke. Tryk på for at slukke printeren. Tryk på én gang, og hold derefter med det samme og nede. 3 Slip knapperne. 4 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede sprog vises i displayet. 5 Tryk på eller flere gange, indtil indstillingen for land er fremhævet. 6 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede land eller område vises i displayet. 7 Tryk på eller flere gange, indtil Indstil dato og klokkeslæt er fremhævet. 8 Tryk på. 9 Indstil dato og klokkeslæt. Du kan finde yderligere oplysninger under trin 5 i opsætningsvejledningen. Sluk computeren, og genstart den derefter. Klik på Annuller på alle skærmbilleder med ny hardware. 3 Indsæt cd'en, og følg derefter vejledningen på computerskærmen for at installere softwaren. Hvis skærmbilledet til installation ikke vises, skal du gøre følgende: Indsæt cd'en. Klik på Start Kør. 3 Indtast D:\Setup, hvor D er bogstavet for cd-rom-drevet. 4 Klik på OK. Tag netledningen ud af stikkontakten, og tag den derefter ud af printeren. Sæt ledningen helt ind i strømforsyningen på printeren. 3 Sæt ledningen i en stikkontakt, der har været anvendt af andre elektriske enheder. 4 Hvis ikke lyser, skal du trykke på. Fejlfinding ved netværk Du kan finde yderligere oplysninger om fejlfinding ved netværk i kapitlet Netværk i Brugervejledningen. Printeren kan ikke sluttes til netværket, eller printeren er konfigureret korrekt, men blev ikke registreret på netværket. Netværksnavnet vises ikke på listen over tilgængelige netværk. Netværksprinteren udskriver ikke. Kontroller, at printerindstillingerne stemmer overens med de indstillinger, som det trådløse netværk bruger. Kontroller, at printeren er inden for det trådløse netværks rækkevidde. Angiv MAC-adressen for printeren til netværket, hvis netværket bruger filtrering ved hjælp af MAC-adresse. Du kan finde yderligere oplysninger i Brugervejledningen. Vælg Jeg ønsker at angive en anden konfiguration, og klik derefter på Næste. Hvis netværket stadig ikke vises, skal du gøre følgende: Vælg Jeg ønsker at angive en anden konfiguration, og klik derefter på Næste. Angiv netværksnavnet (SSID). 3 Angiv den korrekte kanal til netværket. 4 Vælg tilstanden for netværket. Vælg Infrastruktur, hvis du bruger en trådløs router. 5 Klik på Næste. 6 Vælg den sikkerhedstype, du bruger til at beskytte det trådløse netværk, og klik derefter på Næste. 7 Angiv en eller flere adgangskoder eller netværksnøgler, hvis du bruger sikkerhed. 8 Kontroller, at indstillingerne er korrekte, og klik derefter på Næste. Kontroller, at alle kabler til printeren og stikkontakten er tilsluttet korrekt. Kontroller, at netværket fungerer korrekt. Genstart computeren. Afinstaller softwaren, og geninstaller den derefter. Du kan finde yderligere oplysninger i Brugervejledningen. Trådløs

10 USB-opsætning og -tilslutning Du skal bruge følgende elementer for at fuldføre USB-opsætningen: Flyt printeren hen i nærheden af computeren. Netledning USB-kabel (købes separat) Blækpatroner Telefonledning USB 3 Ilæg papir. Installations-cd

11 4 Tilslut telefonledningen og netledningen. Vigtigt! Tilslut ikke USB-kablet endnu. 5 Tilpas indstillingerne. USB Tryk på eller for at vælge sprog. Tryk på for at finde indstillingen for land. 3 Tryk på eller for at vælge land eller område. 4 Tryk på for at rulle til Indstil dato og klokkeslæt, og tryk derefter på. Brug tastaturet til at angive tidspunktet, og brug eller til at rulle mellem timer og minutter. Tryk på eller for at rulle til AM, PM eller 4t, og brug eller til at ændre indstillingen. 3 Tryk på eller for at rulle til Aktuel dato. 4 Brug tastaturet til at angive datoen, og brug eller til at rulle mellem dag, måned og år. 5 Tryk på for at gemme indstillingerne.

12 6 Indsæt blækpatronerne. 3 USB 7 Printeren justerer automatisk 8 Kontroller, at computeren er tændt, og indsæt blækpatronerne og udskriver en derefter cd'en. justeringsside. Dette kan tage nogle minutter.

13 9 Vælg Personlig 0 Tilslut USB-kablet. installation. Klik på Næste. Vigtigt! Klik på Annuller på alle skærmbilleder med ny hardware. Vælg Klik på Næste. Standardinstallation. Klik på Næste. 3 Læs og accepter licensaftalen. 3 4 Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. USB

14 Fejlfinding ved opsætning Du kan finde yderligere oplysninger om fejlfinding ved opsætning i kapitlet Fejlfinding i Brugervejledningen. USB Der vises et forkert sprog i displayet. Softwaren kan ikke installeres. Tryk på for at slukke printeren. Tryk på én gang, og hold derefter med det samme og nede. 3 Slip knapperne. 4 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede sprog vises i displayet. 5 Tryk på eller flere gange, indtil indstillingen for land er fremhævet. 6 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede land eller område vises i displayet. 7 Tryk på eller flere gange, indtil Indstil dato og klokkeslæt er fremhævet. 8 Tryk på. 9 Indstil dato og klokkeslæt. Du kan finde yderligere oplysninger under trin 5 i opsætningsvejledningen. Sluk computeren, og genstart den derefter. Klik på Annuller på alle skærmbilleder med ny hardware. 3 Indsæt cd'en, og følg derefter vejledningen på computerskærmen for at installere softwaren. Afbryderknappen lyser ikke. Hvis skærmbilledet til installation ikke vises, skal du gøre følgende: Indsæt cd'en. Klik på Start Kør. 3 Indtast D:\Setup, hvor D er bogstavet for cd-romdrevet. 4 Klik på OK. Tag netledningen ud af stikkontakten, og tag den derefter ud af printeren. Sæt ledningen helt ind i strømforsyningen på printeren. 3 Sæt ledningen i en stikkontakt, der har været anvendt af andre elektriske enheder. 4 Hvis ikke lyser, skal du trykke på.

15 Kabeltilsluttet Kabeltilsluttet opsætning og tilslutning Du skal bruge følgende elementer for at fuldføre den kabeltilsluttede netværksopsætning: Flyt printeren hen i nærheden af routeren. Netledning Netværkskabel (medfølger ikke) Blækpatroner Installations-cd Telefonledning 3 Ilæg papir.

16 4 Vigtigt! Tilslut kablerne i følgende rækkefølge: Netværkskabel Telefonledning 3 Netledning 5 Tilpas indstillingerne. Kabeltilsluttet Tryk på eller for at vælge sprog. Tryk på for at finde indstillingen for land. 3 Tryk på eller for at vælge land eller område. 4 Tryk på for at rulle til Indstil dato og klokkeslæt, og tryk derefter på. Brug tastaturet til at angive tidspunktet, og brug eller til at rulle mellem timer og minutter. Tryk på eller for at rulle til AM, PM eller 4t, og brug eller til at ændre indstillingen. 3 Tryk på eller for at rulle til Aktuel dato. 4 Brug tastaturet til at angive datoen, og brug eller til at rulle mellem dag, måned og år. 5 Tryk på for at gemme indstillingerne.

17 Kabeltilsluttet 6 Indsæt blækpatronerne. 3 7 Printeren justerer automatisk 8 Kontroller, at computeren er tændt, og indsæt blækpatronerne og udskriver en derefter cd'en. justeringsside. Dette kan tage nogle minutter.

18 9 Vigtigt! Klik på Annuller 0 Vælg Netværksinstallation. på alle skærmbilleder med Klik på Næste. ny hardware. 3 Læs og accepter licensaftalen. Klik på Næste. Network Installation Vent, til printeren vises på listen, og klik derefter på Næste. 3 Tildel et navn til computeren, vælg en valgfri pinkode af sikkerhedshensyn, og klik derefter på Næste. 4 Klik på Næste. Kabeltilsluttet Bemærk! Hvis printeren ikke vises, skal du klikke på Opdater eller prøve at slukke og tænde printeren igen.

19 5 Klik på Næste. 6 Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. Hvis der kun er én computer på det kabeltilsluttede netværk, er opsætningen fuldført. Hvis du vil udskrive fra andre computere på netværket, skal du fuldføre trin 7-4 og gentage efter behov, indtil alle computere er sluttet til netværket. 7 Kontroller, at den næste 8 Vælg Netværksinstallation. computer er tændt, og Klik på Næste. indsæt derefter cd'en. 3 Læs og accepter licensaftalen. 9 Klik på Næste. Network Installation Kabeltilsluttet

20 Kabeltilsluttet 0 Vent, til printeren vises Tildel et navn til computeren, på listen, og klik derefter på Næste. vælg en valgfri pinkode af sikkerhedshensyn, og klik derefter på Næste. Klik på Næste. 3 Klik på Næste. 4 Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

21 Fejlfinding ved opsætning Du kan finde yderligere oplysninger om fejlfinding ved opsætning i kapitlet Fejlfinding i Brugervejledningen. Fejlfinding ved netværk Du kan finde yderligere oplysninger om fejlfinding ved netværk i kapitlet Netværk i Brugervejledningen. Der vises et forkert sprog i displayet. Softwaren kan ikke installeres. Afbryderknappen lyser ikke. Tryk på for at slukke printeren. Tryk på én gang, og hold derefter med det samme og nede. 3 Slip knapperne. 4 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede sprog vises i displayet. 5 Tryk på eller flere gange, indtil indstillingen for land er fremhævet. 6 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede land eller område vises i displayet. 7 Tryk på eller flere gange, indtil Indstil dato og klokkeslæt er fremhævet. 8 Tryk på. 9 Indstil dato og klokkeslæt. Du kan finde yderligere oplysninger under trin 5 i opsætningsvejledningen. Sluk computeren, og genstart den derefter. Klik på Annuller på alle skærmbilleder med ny hardware. 3 Indsæt cd'en, og følg derefter vejledningen på computerskærmen for at installere softwaren. Hvis skærmbilledet til installation ikke vises, skal du gøre følgende: Indsæt cd'en. Klik på Start Kør. 3 Indtast D:\Setup, hvor D er bogstavet for cd-rom-drevet. 4 Klik på OK. Tag netledningen ud af stikkontakten, og tag den derefter ud af printeren. Sæt ledningen helt ind i strømforsyningen på printeren. 3 Sæt ledningen i en stikkontakt, der har været anvendt af andre elektriske enheder. 4 Hvis ikke lyser, skal du trykke på. Der kan ikke oprettes forbindelse til det trådløse netværk. Der vises en fejlmeddelelse. Printeren vises ikke på listen over registrerede printere på netværket. Netværksprinteren udskriver ikke. Fjern det trådløse konfigurationskabel eller USB-kablet. Sluk printeren. 3 Tilslut netværkskablet, og vent i to minutter. 4 Tænd printeren. 5 Klik på Annuller på computerskærmen. Skærmbilledet Valg af netværksprinter vises. 6 Gå tilbage til trin i vejledningen Kabeltilsluttet opsætning og tilslutning, og følg vejledningen for at fuldføre opsætningen. Kontroller, at printeren er tændt, og at lyser. Du kan finde yderligere oplysninger under "Afbryderknappen lyser ikke" i fejlfinding ved opsætning. Kontroller, om der er synlige skader på netværkskablet. Sæt den ene ende af netværkskablet helt ind i printeren eller printerserveren. 3 Sæt den anden ende af netværkskablet helt ind i netværkshubben eller stikkontakten. Geninstaller softwaren. Du kan finde yderligere oplysninger i Brugervejledningen. Kontroller, om der er synlige skader på netværkskablet. Sæt den ene ende af netværkskablet helt ind i printeren eller printerserveren. 3 Sæt den anden ende af netværkskablet helt ind i netværkshubben eller stikkontakten. Kontroller, at printeren er tændt, og at lyser. Du kan finde yderligere oplysninger under "Afbryderknappen lyser ikke" i fejlfinding ved opsætning. Kontroller, at det kabeltilsluttede netværk fungerer korrekt. Kabeltilsluttet

22 Kabeltilsluttet

START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning.

START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning. START HER Hvis du kan svare "Ja" til et af de følgende spørgsmål, skal du gå til det angivne afsnit for at få vejledning til opsætning og tilslutning. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk?

Læs mere

Dansk. Sikkerhedsoplysninger. Dansk

Dansk. Sikkerhedsoplysninger. Dansk Denne vejledning indeholder: Sikkerhedsoplysninger på side 11. Fejlfinding i forbindelse med installation på side 12. Yderligere oplysninger på side 16. Sikkerhedsoplysninger Brug kun den strømforsyning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 1 til videokamera Introduktion Videokameraet er et IP-videokamera. Det kan tilsluttes med et netværkskabel (nødvendig for registrering på det online kontrolpanel) eller

Læs mere

Dansk version. Installation Windows XP and Vista. LW311 Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps

Dansk version. Installation Windows XP and Vista. LW311 Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps LW311 Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps Udsæt ikke Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps for ekstreme temperaturer. Placér ikke enheden i direkte sollys eller tæt ved varmeelementer. Anvend

Læs mere

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller:

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: AirPrint vejledning Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Version

Læs mere

Softwareinstallationsguide

Softwareinstallationsguide Softwareinstallationsguide Denne vejledning forklarer, hvordan du installerer software via USB eller en netværksforbindelse. Netværksforbindelse er ikke tilgængelig for følgende modeller SP 200/200S/203S/203SF/204SF.

Læs mere

TDC HomeBox til dig med fastnet og bredbånd. Installationsvejledning

TDC HomeBox til dig med fastnet og bredbånd. Installationsvejledning til dig med fastnet og bredbånd Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos. I den forbindelse har du fået tilsendt en. giver dig

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og til fiberboksen Tilslutning - Trin for trin 2 Forbind Start med at sætte fiberboksens strømstik i stikkontakten og tryk herefter Tænd/sluk

Læs mere

EW-7438RPn Air Quick Installation Guide

EW-7438RPn Air Quick Installation Guide EW-7438RPn Air Quick Installation Guide 02-2014 / v1.0 I. Produktinformation I-1. Pakkens indhold - EW-7438RPn Air - CD med lyninstallationsguide på flere sprog og brugerhåndbog - Lyninstallationsguide

Læs mere

Kom godt i gang med DRG 737v2

Kom godt i gang med DRG 737v2 VI GI R DIG Kom godt i gang med DRG 737v2 Waoo! Forening Læs, hvordan du tilslutter din fiberboks. 02 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Tilslutning af kabel-tv og FM-radio 04 Introduktion til din fiberboks

Læs mere

Pakkens indhold. Installationsvejledning til R6100 WiFi-router

Pakkens indhold. Installationsvejledning til R6100 WiFi-router Varemærker NETGEAR samt NETGEAR-logoet og Connect with Innovation er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende NETGEAR, Inc. og/eller dets datterselskaber i USA og/eller andre lande. Informationen

Læs mere

X84-X85 Scan/Print/Copy

X84-X85 Scan/Print/Copy X84-X85 Scan/Print/Copy Introduktionsvejledning Juni 2002 www.lexmark.com Erklæring om overensstemmelse med FCC (Federal Communications Commission) Dette produkt overholder bestemmelserne for digitalt

Læs mere

YouSee HomeBox til dig med fastnet og bredbånd. Installationsvejledning

YouSee HomeBox til dig med fastnet og bredbånd. Installationsvejledning til dig med fastnet og bredbånd Installationsvejledning Indholdsfortegnelse Trin Inden installation af Trin Installation af Installation af med multistik Installation af med almindeligt telefonstik Installation

Læs mere

YouSee HomeBox til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni. Installationsvejledning

YouSee HomeBox til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni. Installationsvejledning til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni Installationsvejledning Indholdsfortegnelse Trin Inden installation af Trin Installation af Installation af med multistik Installation af med almindeligt telefonstik

Læs mere

Din brugermanual LEXMARK Z45 http://da.yourpdfguides.com/dref/1260168

Din brugermanual LEXMARK Z45 http://da.yourpdfguides.com/dref/1260168 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i LEXMARK Z45 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Modem og lokale netværk

Modem og lokale netværk Modem og lokale netværk Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Tillykke med din nye ipad. Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op

Tillykke med din nye ipad. Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op Tillykke med din nye ipad Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op Indhold Regler for brug af ipad... 3 Skærm lås... 3 Brug af Citrix... 3 Mail og kalender... 3 Dropboks...

Læs mere

Dansk Ride Forbunds Stævnesystem Netværksopsætning

Dansk Ride Forbunds Stævnesystem Netværksopsætning Dansk Ride Forbunds Stævnesystem Netværksopsætning Redigeret april 2009 Stævnesystemet kan bruges i netværksopsætning med flere stævnesystemer der benytter en fælles database. På denne måde kan man arbejde

Læs mere

Softwareinstallationsvejle dning NPD4758-00 DA

Softwareinstallationsvejle dning NPD4758-00 DA Softwareinstallationsvejle dning NPD4758-00 DA Softwareinstallation Bemærk angående USB-tilslutning: Tilslut ikke USB-kablet før du bliver bedt om at gøre det. Hvis skærmen ikke vises, skal du klikke på

Læs mere

SOFTWARE SETUP GUIDE DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM

SOFTWARE SETUP GUIDE DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM SOFTWARE SETUP GUIDE DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM Side INTRODUKTION... Inderside af forside OM SOFTWAREN... FØR INSTALLATIONEN... INSTALLATION AF SOFTWARE... TILSLUTNING TIL EN COMPUTER.. KONFIGURATION

Læs mere

Dansk. Sikkerhedsoplysninger. Dansk

Dansk. Sikkerhedsoplysninger. Dansk Denne vejledning indeholder: Sikkerhedsoplysninger på side 11. Fejlfinding i forbindelse med installation på side 11. Yderligere oplysninger på side 16. Sikkerhedsoplysninger Brug kun den ledning, der

Læs mere

Betjeningsvejledning. Applikationssite

Betjeningsvejledning. Applikationssite Betjeningsvejledning Applikationssite INDHOLDSFORTEGNELSE Sådan læses denne vejledning...2 Anvendte symboler...2 Ansvarsfraskrivelse... 3 Bemærkninger... 3 Applikationssidens egenskaber...4 Før du går

Læs mere

Brugere af USB-kabel: Forbind ikke USB-kablet før trin A2. 4 x 6" (10 x 15 cm) fotopapir. Klistermærke til kontrolpanelet (kan være påsat i forvejen)

Brugere af USB-kabel: Forbind ikke USB-kablet før trin A2. 4 x 6 (10 x 15 cm) fotopapir. Klistermærke til kontrolpanelet (kan være påsat i forvejen) Start her 1 Vigtige oplysninger om opsætning Brugere af trådløst eller kablet netværk: du skal følge instruktionerne i denne vejledning til opsætning for at tilføje HP All-in-One til dit netværk. Brugere

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning Laserprinterserier Windows Vista / 7 Installationsvejledning Inden printeren tages i brug, skal hardwaret opsættes og driveren installeres. Læs venligst Hurtig installationsvejledning og denne Windows

Læs mere

Kom godt i gang med AirTies 7410

Kom godt i gang med AirTies 7410 VI GI R DIG Kom godt i gang med AirTies 7410 Læs, hvordan du tilslutter din TV-boks. Indhold Velkommen...5 Medfølgende udstyr...6 AirTies 7410...7 Når du skal installere TV-boksen...8 Når du skal hente

Læs mere

Installationsvejledning til N150 trådløs mikro-usb-adapter WNA1000M

Installationsvejledning til N150 trådløs mikro-usb-adapter WNA1000M Installationsvejledning til N150 trådløs mikro-usb-adapter WNA1000M Denne vejledning forklarer, hvordan Expressinstallation foretages med NETGEAR Smart Wizard og separat Windows-driverinstallation. Bemærk:

Læs mere

WIFI INTERNET ADAPTOR

WIFI INTERNET ADAPTOR WIFI INTERNET ADAPTOR Trådløs forbindelse fra inverter/gateway til router NETGEAR WNCE2001 DANSK QUICKSTART VEJLEDNING Indhold 1 Stikforbindelser... 3 2 Etablering af forbindelse til router... 3 2.1 Adapteren

Læs mere

Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch

Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch Konfiguration og brug af Made for iphone (MFi) Hardware, der understøttes ReSound Smart apparater understøtter MFi-funktionalitet

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E) Indholdsfortegnelse Trin 1 Inden installation af trådløs tv-boks 4 Trin 2 Placering af trådløs tv-boks 5 Trin

Læs mere

D E. Modtager I: Statusindikator Fast lys: tændt Tændt blinkende: musadgang J: Tilslutningsknap. K: USB til PS/2-konverter

D E. Modtager I: Statusindikator Fast lys: tændt Tændt blinkende: musadgang J: Tilslutningsknap. K: USB til PS/2-konverter Produktoplysninger A B C F D E G H I J K Mus A: Rullehjul og tredje tast Indikator for lav batteristand (tændt blinkende) B: Højre tast C: Venstre tast D: Tilbagetast for browser E: Fremtast for browser

Læs mere

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang BIPAC-711C2 / 710C2 ADSL-modem/router Kom hurtigt i gang Billion BIPAC-711C2/710C2 ADSL modem/router Bemærk Se online-vejledningen, hvis du vil have udførlige oplysninger for konfiguration og brug af

Læs mere

IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0

IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0 IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0 Opsætning af Controller. Administrator og IP opsætning. Åben Administrator via f.eks. Internet Explorer I adresse feltet indtastes:

Læs mere

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Softwareinstallationsvejledning Dansk LB9154001 Indledning Egenskaber P-touch Editor Printer Driver P-touch Address Book (kun Windows ) Gør det let at oprette et bredt

Læs mere

Start her. Justering af printerkassetterne uden brug af computer

Start her. Justering af printerkassetterne uden brug af computer Start her Justering af printerkassetterne uden brug af computer Sørg for at benytte fremgangsmåden på Setup-arket for at udføre hardwareinstallationen. Fortsæt med følgende trin for at optimere udskriftens

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning MFC-8220 Windows Vista / 7 Installationsvejledning Før du kan bruge maskinen, skal du sætte hardwaren op og installere driveren. Læs Hurtiginstallationsvejledningen og denne Windows Vista / 7 Installationsvejledning

Læs mere

Grundlæggende trådløst netværk

Grundlæggende trådløst netværk Grundlæggende trådløst netværk Dette hæfte er en hjælp til opsætningen af en trådløs forbindelse mellem din printer og computere. Se "Netværksvejledning" i den online Brugervejledning, hvis du har brug

Læs mere

Indstilling af trådløst netværk

Indstilling af trådløst netværk Indstilling af trådløst netværk uu Introduktion Der er to tilstande for trådløst LAN: infrastrukturtilstand til forbindelse gennem et adgangspunkt og ad hoc-tilstand til direkte forbindelse med en enhed,

Læs mere

Z2400 Series Brugervejledning

Z2400 Series Brugervejledning Z2400 Series Brugervejledning 2007 www.lexmark.com Indhold Sikkerhedsoplysninger...7 Introduktion...8 Sådan finder du oplysninger om printeren...8 Om printeren...10 Sådan undgår du fejl under softwareinstallationen...10

Læs mere

Start her. Fjern al tapen og løft displayet. Find komponenter

Start her. Fjern al tapen og løft displayet. Find komponenter HP Photosmart 2600/2700 series all-in-one User Guide Start her 1 Brugere af USB-kabel: Tilslut ikke USB-kablet, før du bliver bedt om det i denne vejledning. Ellers installeres softwaren måske ikke korrekt.

Læs mere

Indhold Motorola Xoom... 1

Indhold Motorola Xoom... 1 Motorola Xoom Her er en guide til softwareopdatering af Motorola Xoom, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, samt nulstilling ved bortkomst. Indhold Motorola Xoom... 1 Start

Læs mere

C: Rullehjul D: Batterirum E: Tænd/Sluk Knap F: Forbindelsesknap G: Optisk bevægelsessensor

C: Rullehjul D: Batterirum E: Tænd/Sluk Knap F: Forbindelsesknap G: Optisk bevægelsessensor Produktoplysninger Modtager Mus Tastatur A: Indikator B: Forbindelsesknap Installation C: Rullehjul D: Batterirum E: Tænd/Sluk Knap F: Forbindelsesknap G: Optisk bevægelsessensor H: Batterirum I: Forbindelsesknap

Læs mere

Softwareinstallationsguide

Softwareinstallationsguide Softwareinstallationsguide Denne vejledning forklarer, hvordan du installerer software via USB eller en netværksforbindelse. Tilslutning via netværk er ikke tilgængeligt for modellerne SP 200/200S/203S/203SF/204SF.

Læs mere

Kom godt i gang. Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboks/router. med router HG2381

Kom godt i gang. Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboks/router. med router HG2381 Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboks/router med router HG2381 Håndværkervej 27 9700 Brønderslev Telefon 98 88 99 90 bredbaandnord.dk Fiberboksens dioder og display Power

Læs mere

Start her. Kontroller kassens indhold. Indholdet kan variere. *Kan være inkluderet. Installations-cd. Grundlæggende vejledning.

Start her. Kontroller kassens indhold. Indholdet kan variere. *Kan være inkluderet. Installations-cd. Grundlæggende vejledning. Start her 1 Brugere med USB-kabel : Tilslut først USB-kablet, når du bliver bedt om det. Instruktioner omkring kabelforbundet opsætning samt trådløs installation følger efter USB-instruktionerne. 2 Kontroller

Læs mere

Din brugermanual CANON LBP-810 http://da.yourpdfguides.com/dref/536491

Din brugermanual CANON LBP-810 http://da.yourpdfguides.com/dref/536491 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Fejlfinding. Brugervejledning

Fejlfinding. Brugervejledning Fejlfinding Brugervejledning Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft og Windows er amerikanskregistrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne indeholdt

Læs mere

Indstilling af trådløst netværk

Indstilling af trådløst netværk Indstilling af trådløst netværk Modelnr. SP 212/SP 213 Serien Introduktion Der er to tilstande for trådløst LAN: infrastrukturtilstand til forbindelse gennem et adgangspunkt og ad hoc-tilstand til direkte

Læs mere

Introduktion Konfiguration af HP-mus Batterier Udskiftning af batterierne Musens sensorteknologi Navigere i HP Kontrolcenter for mus

Introduktion Konfiguration af HP-mus Batterier Udskiftning af batterierne Musens sensorteknologi Navigere i HP Kontrolcenter for mus Introduktion Tillykke med dit køb af en HP-mus. Denne mus er den seneste i det store udvalg af ydre enheder til computere, som fremstilles af HP. Den er designet til at give dig den størst mulige komfort

Læs mere

Installation og brug af Document Distributor 1

Installation og brug af Document Distributor 1 1 består af server- og klientprogrampakker. Serverpakken skal være installeret på en Windows NT-, Windows 2000- eller Windows XP-computer. Klientpakken kan installeres på alle Windows 9x-, Windows NT-,

Læs mere

NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider. Installationsvejledning PR2000 NETGEAR. WiFi LAN USB USB. Reset. Power. Internet.

NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider. Installationsvejledning PR2000 NETGEAR. WiFi LAN USB USB. Reset. Power. Internet. NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider PR2000 Installationsvejledning NETGEAR Reset /LAN LAN USB WiFi Power USB Indhold Sådan kommer du i gang................................. 3 Opret forbindelse

Læs mere

Lexmark 350 Series. Brugervejledning. 2006 Lexmark International, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. www.lexmark.com

Lexmark 350 Series. Brugervejledning. 2006 Lexmark International, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. www.lexmark.com Lexmark 350 Series Brugervejledning 2006 Lexmark International, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. www.lexmark.com Indhold Brug af printeren...5 Ilægning af papir...5 Brug af understøttede papirtyper...5

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation...

Læs mere

Installationsvejledning for software

Installationsvejledning for software MODELL: MX-B381 MULTIFUNKTIONELT DIGITALT SYSTEM Installationsvejledning for software FØR INSTALLATION AF SOFTWAREN OPSÆTNING I ET WINDOWS-MILJØ OPSÆTNING I ET MACINTOSH-MILJØ Gem denne vejledning. Som

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

- så er livet lidt lettere!

- så er livet lidt lettere! - så er livet lidt lettere! Indholdsfortegnelse Opsætning af computeren...2 Aktivering af Windows licens...2 Installation af styresystem...3 Kør Windows Update...3 Backupprocedurer...4 Vedligehold...5

Læs mere

Installationsvejledning for software

Installationsvejledning for software Installationsvejledning for software FØR INSTALLATION AF SOFTWAREN OPSÆTNING I ET WINDOWS-MILJØ OPSÆTNING I ET MACINTOSH-MILJØ FEJLFINDING Tak fordi du købte dette produkt. Denne vejledning forklarer,

Læs mere

Brugervejledning Fiberbredbånd TV Telefoni 01 Fiberbredbånd TV Telefoni

Brugervejledning Fiberbredbånd TV Telefoni 01 Fiberbredbånd TV Telefoni Brugervejledning Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Oversigt over indholdet i waoo.tv...4 TV kanaler på computer... 4 Velkommen til waoo.tv... 6 Waoo! Web TV betjeningsvejledning...11 Genvejstaster...14

Læs mere

Brugerkort til Business Communications Manager M7324N

Brugerkort til Business Communications Manager M7324N Brugerkort til Business Communications Manager M7324N 2000 Nortel Networks P0911605 version 02 Business Communications Manager M7324N-telefonen Display viser klokkeslæt, dato og opkaldoplysnigner, giver

Læs mere

Eksterne enheder Brugervejledning

Eksterne enheder Brugervejledning Eksterne enheder Brugervejledning Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Start her. Fjern tapen. Find komponenter

Start her. Fjern tapen. Find komponenter 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. English Arabic Bahasa Português Hrvatski Cesky Dansk Nederland Suomi Français Deutsch Greek Hangul Hebrew Magyar Italiano Español 2004 Hewlett-Packard Development

Læs mere

BOXER SMARTBOX. Brugermanual

BOXER SMARTBOX. Brugermanual 1 BOXER SMARTBOX Brugermanual INDHOLD... FJERNBETJENING... 3 PRODUKT... 4 INSTALLATION... 5 ANVENDELSE.... 6 TV-GUIDE... 8 MANUAL TIL DIN BOXER SMARTBOX! I denne manual kan du læse om, hvordan du bruger

Læs mere

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Institutionens brugeradministrator på Optagelse.dk kan oprette medarbejdere med forskellige roller og rettigheder. Når du opretter en

Læs mere

GoTime Grundlæggende vejledning Om denne brugervejledning

GoTime Grundlæggende vejledning Om denne brugervejledning DA GoTime Grundlæggende vejledning Om denne brugervejledning Læs venligst vejledningen grundigt. Hvis du ikke forstår vejledningen, eller du har spørgsmål, som denne vejledning ikke dækker, skal du spørge

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER VEJLEDNING. Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER VEJLEDNING Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Oversigt over indholdet på Waoo Web TV....4 TV-kanaler på computer... 4 Velkommen

Læs mere

Dansk version. Introduktion. Windows Vista og XP-installation. LW056V2 Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps

Dansk version. Introduktion. Windows Vista og XP-installation. LW056V2 Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps LW056V2 Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps Introduktion Udsæt ikke Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps for ekstreme temperaturer. Anbring ikke enheden i direkte sollys eller tæt ved varmekilder.

Læs mere

Din brugermanual LEXMARK X264DN http://da.yourpdfguides.com/dref/2385124

Din brugermanual LEXMARK X264DN http://da.yourpdfguides.com/dref/2385124 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Start her. Fjern tapen. Find komponenter

Start her. Fjern tapen. Find komponenter 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. English Arabic Bahasa Português Hrvatski Cesky Dansk Nederland Suomi Français Deutsch Greek Hangul Hebrew Magyar Italiano Español 2004 Hewlett-Packard Development

Læs mere

TRUST 100MB SPEEDSHARE USB ADAPTER

TRUST 100MB SPEEDSHARE USB ADAPTER 1 Introduktion Tillykke med Deres køb af Trust 100MB Speedshare USB Adapter. Trust 100MB Speedshare USB Adapteret giver Dem mulighed for at forbinde Deres PC med et lokalt netværk (LAN) og/eller med en

Læs mere

2 Læg cd'en i cd-rom-drevet.

2 Læg cd'en i cd-rom-drevet. Produktoplysninger A: Indikator for strøm/forbindelse (Forbindelse: LED tændt/blinker) B: USB.0-stik C: Beskyttelseshætte Installation Tænd Start pc'en. I denne vejledning beskrives installationen på Windows

Læs mere

Manual til Indbetalingsportal

Manual til Indbetalingsportal Manual til Indbetalingsportal HVORDAN OPRETTER JEG EN BRUGER?... 2 HVORDAN LOGGER JEG PÅ, EFTER JEG HAR OPRETTET EN BRUGER?... 3 HVORDAN INDBETALER JEG PENGE PÅ ET ARMBÅND?... 4 HVORDAN OPRETTER JEG AUTOMATISK

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på ipad

Quickguide. Waoo! Web TV på ipad Quickguide Waoo! Web TV på ipad Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din ipad...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 14 Velkommen til Waoo! Web TV

Læs mere

Udskiftning af overførselsbæltet

Udskiftning af overførselsbæltet Printeren overvåger overførselsbæltets levetid. Når overførselsbæltet er opbrugt, viser printeren 80 Bælte opbrugt. Denne meddelelse angiver, at det er på tide at udskifte overførselsbæltet. Hvis du vil

Læs mere

1 Introduktion... 3 1.1 Hvilke nødprocedurer kan tages i brug?... 3 1.2 Vær forberedt på det uventede!... 4

1 Introduktion... 3 1.1 Hvilke nødprocedurer kan tages i brug?... 3 1.2 Vær forberedt på det uventede!... 4 Netprøver.dk Nødprocedurer ved afvikling af prøver i Netprøver.dk 3. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 1.1 Hvilke nødprocedurer kan tages i brug?... 3 1.2 Vær forberedt på det uventede!... 4 2 Nødprocedure

Læs mere

TDC HomeBox via fiber. Installationsvejledning

TDC HomeBox via fiber. Installationsvejledning via fiber Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos Erhverv. I den forbindelse har du fået tilsendt en. giver dig adgang til internettet

Læs mere

Brugervejledning. Linksys PLWK400. Powerline trådløst AV-extendersæt

Brugervejledning. Linksys PLWK400. Powerline trådløst AV-extendersæt Brugervejledning Linksys PLWK400 Powerline trådløst AV-extendersæt Indhold Indhold Oversigt............... 3 Funktioner.................... 3 PLE400 3 PLW400 4 Hvordan Powerline-netværk fungerer............................5

Læs mere

Trådløst internet Brugervejledning

Trådløst internet Brugervejledning Trådløst internet Brugervejledning PR 1. NOVEMBER 2011 tv, fiberbredbånd og telefoni til os i midt- og vestjylland Altibox Danmark A/S Danmarksvej 26 8660 Skanderborg Tlf. 70 300 600 www.altibox.dk info@altibox.dk

Læs mere

Ved anvendelse for første gang 1. Forbind modemet (4.1) 2. Installer driveren (4.2)

Ved anvendelse for første gang 1. Forbind modemet (4.1) 2. Installer driveren (4.2) Ved anvendelse for første gang Kapitel 1. Forbind modemet (4.1) 2. Installer driveren (4.2)! 3. tilføj Internetkonto (6.2) 1 Introduktion Denne instruktionsmanual er henvendt brugere af TRUST 56K V92 EXTERNAL

Læs mere

HP 2400/2500 Ultra Light Docking-station Brugervejledning

HP 2400/2500 Ultra Light Docking-station Brugervejledning HP 2400/2500 Ultra Light Docking-station Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft er et amerikansk registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne

Læs mere

OS Update. Program. Brugervejledning. (ClassPad OS version 2.20) Til ClassPad 300/ClassPad 300 PLUS RJA510188-4

OS Update. Program. Brugervejledning. (ClassPad OS version 2.20) Til ClassPad 300/ClassPad 300 PLUS RJA510188-4 Til ClassPad 300/ClassPad 300 PLUS De OS Update (ClassPad OS version 2.20) Program Brugervejledning RJA510188-4 http://world.casio.com/edu/ http://classpad.net/ Programmet OS Update Programmet OS Update

Læs mere

Oprettelse af Aktivitet

Oprettelse af Aktivitet Oprettelse af Aktivitet 1. Fra Organizerens forside Kalender vælges og det ønskede tidspunkt for aktiviteten. 2. Nu dukker formen frem som aktiviteten bliver oprettet med. Formen har som udgangspunkt 3

Læs mere

Hurtig start. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700

Hurtig start. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Hurtig start N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den generelle

Læs mere

Installere Windows Custom PostScript- eller PCL-printerdriverne

Installere Windows Custom PostScript- eller PCL-printerdriverne Installere Windows Custom PostScript- eller PCL-printerdriverne Denne fil med vigtige oplysninger indeholder en vejledning til installation af Custom PostScript- eller PCL-printerdriveren på Windows-systemer.

Læs mere

Program Præferencer. KAPITEL 5 Præferencer

Program Præferencer. KAPITEL 5 Præferencer KAPITEL 5 Præferencer Præferencer er en nyttig indstillingsmulighed i ZoomText som bestemmer hvordan ZoomText startes, afsluttes og vises på skrivebordet når den er aktiv. Man kan også aktivere automatisk

Læs mere

HP Photosmart 6220. Dok til digitalt kamera Dansk. Bortskaffelse af brugt udstyr hos brugere i private hjem i EU

HP Photosmart 6220. Dok til digitalt kamera Dansk. Bortskaffelse af brugt udstyr hos brugere i private hjem i EU HP Photosmart 6220 Dok til digitalt kamera Dansk Bortskaffelse af brugt udstyr hos brugere i private hjem i EU Dette symbol på produktet eller på emballagen angiver, at dette produkt ikke må bortskaffes

Læs mere

Telefoni Brugervejledning

Telefoni Brugervejledning Telefoni Brugervejledning pr. 1. NOVEMBER 2012 tv, fiberbredbånd og telefoni til os i midt- og vestjylland Altibox Danmark A/S Danmarksvej 26 8660 Skanderborg Tlf. 70 300 600 www.altibox.dk info@altibox.dk

Læs mere

ThinkVantage Fingerprint Software

ThinkVantage Fingerprint Software ThinkVantage Fingerprint Software Ophavsret Lenovo 2009. RETTIGHEDER BEGRÆNSET FOR USA'S MYNDIGHEDER: Vores produkter og/eller tjenester leveres med BEGRÆNSEDE RETTIGHEDER. Brug, kopiering eller offentliggørelse

Læs mere

Udskrivning og sletning af tilbageholdte job Genkendelse af formateringsfejl Kontrol af udskriftsjob Reservation af udskriftsjob

Udskrivning og sletning af tilbageholdte job Genkendelse af formateringsfejl Kontrol af udskriftsjob Reservation af udskriftsjob Når du sender et job til printeren, kan du angive i driveren, at printeren skal tilbageholde jobbet i hukommelsen. Når du er klar til at udskrive jobbet, skal du gå til printeren og bruge kontrolpanelets

Læs mere

TDC HomeBox til dig med bredbånd via fiber. Installationsvejledning

TDC HomeBox til dig med bredbånd via fiber. Installationsvejledning til dig med bredbånd via fiber Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos. I den forbindelse har du fået tilsendt en. giver dig

Læs mere

Wi-Fi-indstillingsguiden

Wi-Fi-indstillingsguiden Wi-Fi-indstillingsguiden Wi-Fi-forbindelser med printeren Forbindelse med en computer via en Wi-Firouter Direkte forbindelse til en computer Forbindelse med en smartenhed via en Wi-Firouter Forbind direkte

Læs mere

A B C D E F. F: Indikator for LAN-port 4 G: Netforsyningstilslutning H: LAN-port 4 I: LAN-port 3 J: LAN-port 2

A B C D E F. F: Indikator for LAN-port 4 G: Netforsyningstilslutning H: LAN-port 4 I: LAN-port 3 J: LAN-port 2 Produktoplysninger A B C D E F G H I J K L M A: Strømindikator B: Indikator for WAN-port C: Indikator for LAN-port D: Indikator for LAN-port E: Indikator for LAN-port F: Indikator for LAN-port 4 G: Netforsyningstilslutning

Læs mere

OS Update. Program. Brugsvejledning. (ClassPad OS version 3.03) http://edu.casio.com. http://edu.casio.com/products/classpad/ http://edu.casio.

OS Update. Program. Brugsvejledning. (ClassPad OS version 3.03) http://edu.casio.com. http://edu.casio.com/products/classpad/ http://edu.casio. Til ClassPad 330 De OS Update (ClassPad OS version 3.03) Program Brugsvejledning CASIO uddannelses-webside URL http://edu.casio.com ClassPad webside URL http://edu.casio.com/products/classpad/ ClassPad

Læs mere

Modem og lokale netværk Brugervejledning

Modem og lokale netværk Brugervejledning Modem og lokale netværk Brugervejledning Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

TRUST 460L MOUSE OPTICAL OFFICE

TRUST 460L MOUSE OPTICAL OFFICE Instruktioner ved første anvendelse Kapitel 1. Tilslutning (4.1) 2. Afinstallering af gamle drivere og enheder (4.2) 3. Installation i Windows (4.3) 4. Kontrol efter installation (5)! 1 Introduktion Denne

Læs mere

Kortfattet vejledning for Windows-Computer - IPC-20 C

Kortfattet vejledning for Windows-Computer - IPC-20 C Kortfattet vejledning for Windows-Computer - IPC-20 C Udpakning Pak forsigtigt overvågningskameraet ud og kontroller, at alle de nedenfor angivne dele er vedlagt: 1. MAGINON IPC-20 C 2. Vægholder 3. 2x

Læs mere

Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP

Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP Rækkevidde : 30m Farve : Hvid Materiale: Plast WiFi frekvens: 2,4 GHz Strømforsyning: USB DC5V, 500mA (MEDFØLGER IKKE) Kabel

Læs mere

Brugervejledning. Z55 Color Jetprinter. Brugervejledning. December 2001. www.lexmark.com

Brugervejledning. Z55 Color Jetprinter. Brugervejledning. December 2001. www.lexmark.com Brugervejledning Z55 Color Jetprinter Brugervejledning December 2001 www.lexmark.com Sikkerhedsoplysninger Brug kun den Lexmarkstrømforsyning, som du fik sammen med dette produkt, eller en godkendt Lexmarkerstatningsstrømforsyning.

Læs mere

Din brugermanual LEXMARK C734DTN

Din brugermanual LEXMARK C734DTN Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

TDC HomeBox ADSL. Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik

TDC HomeBox ADSL. Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik TDC HomeBox ADSL Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik Benyttes sammen med Windows XP styresystem. Version 6,0 Din TDC HomeBox er forsynet med muligheden Når du manuelt

Læs mere

Sikkerhed Brugervejledning

Sikkerhed Brugervejledning Sikkerhed Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres

Læs mere

Jabra BT2047 BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2047 1. jabra

Jabra BT2047 BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2047 1. jabra Jabra BT2047 jabra BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2047 1 INDHOLDSFORTEGNELSE TAK...2 OM JABRA BT2047...2 HEADSETFUNKTIONER...2 KOM I GANG...3 OPLADNING AF HEADSETTET...4 TÆND/SLUK HEADSETTET...4 PARRING MED

Læs mere