GUIDE TIL LINKEDIN INDHOLD UDDANNELSE OG KURSER 10 INTRO 2 MEN HVAD ER EN LINKEDINPROFIL? 2 KOMPETENCER, ENDORSEMENTS OG ANBEFALINGER 11

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GUIDE TIL LINKEDIN INDHOLD UDDANNELSE OG KURSER 10 INTRO 2 MEN HVAD ER EN LINKEDINPROFIL? 2 KOMPETENCER, ENDORSEMENTS OG ANBEFALINGER 11"

Transkript

1 GUIDE TIL LINKEDIN INTRO 2 MEN HVAD ER EN LINKEDINPROFIL? 2 ADGANG TIL SETTINGS 3 DANSK, ENGELSK ELLER ET TREDJE PROFILSPROG? 3 STANDARDPROFIL OG SEKUNDÆR PROFIL 4 SPROG PÅ BRUGERFLADEN 4 PROFILBILLEDET 5 HEADLINE 5 SUMMARY 7 ERFARING, PROJEKTER OG PUBLIKATIONER 8 FRIVILLIGT ARBEJDE 9 UDDANNELSE OG KURSER 10 KOMPETENCER, ENDORSEMENTS OG ANBEFALINGER 11 ANBEFALINGER 12 ADDITIONAL INFO, INTERESTS OG ADVISE FOR CONTACTING YOU 13 ADVISE FOR CONTACTING YOU 13 SYNLIGHED OG DIN OFFENTLIGE PROFIL 14 GRUPPER OG VIRKSOMHEDER, DU FØLGER 15 WHO S VIEWED YOUR PROFILE? 17 GOD ARBEJDSLYST 18

2 GUIDE TIL LINKEDIN 2 INTRO LinkedIn er indiskutabelt det største faglige onlinenetværk, der findes og bliver i stigende omfang benyttet som rekrutteringskanal. Derfor giver det mening, at du er til stede på LinkedIn. Hvordan skaber du en LinkedInprofil, der afspejler din faglighed, udstråler professionalisme, og som indbyder til dialog? Hvordan kommunikerer du bedst, hvad du kan tilbyde potentielle arbejdsgivere og kunder og hvordan sikrer du synlighed og opmærksomhed omkring din profil? I denne guide har vi fokus på, hvordan du får skabt en professionel og faglig skarp profil, der tager højde for både LinkedIns søgealgoritmer og de behov for information, den der udsøger egnende kandidater til en given stilling eller opgave har. MEN HVAD ER EN LINKEDINPROFIL? Et visitkort? Et onlinecv? En hjælp til dit netværk og potentielle arbejdsgivere? Svaret er, at LinkedIn er alle tre ting. Dit billede og din headline er dit visitkort i en udsøgning, din profil er et onlinecv men med ekstra dimensioner og plads til udfoldelse, og din profil er en hjælp for dem i dit netværk og dit netværks netværk, der leder efter faglige ydelser, som du kan og vil honorere. Derfor er det også vigtigt, at du, inden du går i gang med at forme din profil, spørger dig selv: Hvad vil jeg gerne arbejde med og dermed kontaktes omkring? Hvad er jeg særligt fagligt stærk til? Og hvad er jeg særligt fagligt interesseret i? Med afsæt i svarene på ovenstående spørgsmål er det dernæst relevant at du spørger dig selv: Hvem er så min primære målgruppe? Og hvad betyder det for, hvad min profil signalerer? Svarene på disse spørgsmål bør nemlig være styrende for, hvordan du tilgår de forskellige dele af din profil, fra profilsprog, til hvilke grupper du indgår i, og hvilke virksomheder du følger. For gode råd om, hvordan du positionerer dig og skaber værdi med LinkedIn, se også AJKS metaguide til LinkedIn. Nøgleord er nøgleordet, når det kommer til en faglig skarp profil, for LinkedIns søgealgoritme er sat op sådan, at desto flere gange et nøgleord, fx tekstforfatter, fremgår af din profil, desto højere oppe vil din profil placere sig på en udsøgning på dette nøgleord. Nøgleord er i denne sammenhæng typisk det samme som dine nøglekompetencer. Alle funktionaliteter og settings, der præsenteres i denne guide, er tilgængelige med en gratis LinkedInprofil.

3 GUIDE TIL LINKEDIN 3 ADGANG TIL SETTINGS Der er en lang række funktioner, der bl.a. relaterer sig til synlighed og dine ønsker for kommunikation på LinkedIn, som du kan justere eller helt slå fra. I højre hjørne ved dit lille profilbillede finder du adgang til Account & Settings, der er dit kontrolcenter. Her kan du indstille en lang række parametre. Det er også her, du finder LinkedIns ret så effektive Help Center. OBS! SKAL DIT NETVÆRK HAVE BESKED, NÅR DU REDIGERER DIN PROFIL? Når du er på Edit Profile vil du i højre side få mulighed for at slå notifikationer fra, mens du arbejder med din profil. Det anbefaler vi, hvis du er i gang med en større oprydning eller redigering af din profil. Slå den til, når det blot handler om, at du tilføjer, at du har løst en opgave for en kunde, bestået et kursus eller lignende. DANSK, ENGELSK ELLER ET HELT TREDJE PROFILSPROG? Skal min profil være på dansk eller engelsk? Det er et spørgsmål, vi ofte får stillet i AJKS karriereteam. Svaret er egentlig ganske simpelt. Hvor og hvem er din målgruppe? Henvender din profil sig mod store virksomheder, hvor koncernsproget er engelsk, eller imod et internationalt jobmarked, ja, så skal dit profilsprog være engelsk. Ved du, at dit marked er lige her i andedammen og i dansksprogede virksomheder, ja, så er en profil på dansk det rette. Men hvorfor ikke have begge dele? Har du kun en dansk profil, hvor det fremgår, at du har kompetencer inden for projektledelse, og en potentiel arbejdsgiver udsøger egnende kandidater på den engelske kompetencebetegnelse Project management, bliver du ikke en del af søgeresultatet. To profiler betyder selvfølgelig mere arbejde, når disse skal opdateres, men værdien af at være søgbar på flere sprog gør, at det er besværet værd.

4 GUIDE TIL LINKEDIN 4 STANDARDPROFIL OG SEKUNDÆR PROFIL LinkedIn giver dig muligheden for, at du kan oprette profiler på et utal af sprog lige fra arabisk til vietnamesisk. Vær dog opmærksom på, at det profilsprog, du vælger, første gang du opretter en profil, bliver din standardprofil. Opretter du derefter en ny profil på et andet sprog, bliver denne din sekundære profil. LinkedIns søgealgoritme er i denne sammenhæng sat sådan op, at hvis du bliver udsøgt fra en engelsksproget profil, vil det være din engelske profil, der bliver vist. Opretter du en sekundærprofil på et nyt sprog, genbruger LinkedIn dine connections, endorsements og anbefalinger til denne, men du skal selv føje tekstindhold til. Her kan du vælge, hvilke profilsprog du vil se. Når du er på din profil, kan du under View profile as oprette en profil på et nyt sprog. SPROG PÅ BRUGERFLADEN LinkedIn tilbyder også, at du kan indstille brugerfladesproget. Her lyder vores klare anbefaling at vælge engelsk som brugerfladesprog af den simple grund, at nye funktionaliteter som LinkedIn løbende udvikler ikke altid er tilgængelig med den danske brugerflade eller først bliver det senere end på den engelsksprogede brugerflade. Her ændrer du sprog på brugerfladen.

5 GUIDE TIL LINKEDIN 5 PROFILBILLEDET Dit profilbillede er sammen med din overskrift og dit navn det første, en given arbejdsgiver ser, når han eller hun søger rundt på LinkedIn og således en del af det, man kunne kalde dit LinkedInvisitkort. Ved at have et professionelt billede på din profil booster du sandsynligheden for, at det er dig, der bliver kigget på, når fx en virksomhed udsøger egnede kandidater. Således er der mere end 40% flere views på profiler med billede på. Da LinkedIn er et fagligt netværk, skal dit billede udstråle faglighed og professionalisme. Derfor er billeder, hvor du svinger et fadølskrus eller er på stranden med dine børn no go. Foto: Thomas Søndergaard Et godt profilbillede skal være vellignende og gerne udstråle faglighed. HEADLINE Din overskrift er vigtig! Det er som nævnt det første, andre ser, når du udsøges, skriver updates, posts eller comments, og når du har set på andres profiler. Du har kun 120 anslag at gøre godt med i overskriften, så dit budskab skal være koncist og prioriteret. Din overskrift bør rumme de nøglekompetencer, du gerne vil arbejde med i dit kommende job fx So-Me management, markedføring, PR, strategisk kommunikation, m.v. DERUDOVER KAN DIN OVERSKRIFT INDEHOLDE FØLGENDE: Din erfaringstyngde ( 10 års erfaring med business development management.) Namedropping af tidligere kunder eller arbejdsgivere. Din funktion (kommunikationsrådgiver, PA, journalist m.v.) Tilkendegivelse af, at du tilbyder noget (Fx Skarp journalist og So-Me manager tilbyder effektive webkampagner, viral markedsføring, SEO/SEM og fængende indhold.)

6 GUIDE TIL LINKEDIN 6 For at redigere din overskrift skal du gå til Profile/Edit Profile. Her kan du redigere din overskrift.

7 GUIDE TIL LINKEDIN 7 SUMMARY Med 2000 anslag til rådighed har du i dit resumé mulighed for at folde din faglighed, nøglekompetencer, erfaringstyngde, eventuelle betydningsfulde kunder eller arbejdsgivere og resultater ud. Da resumeet samtidig typisk er det første, en potentiel kunde eller arbejdsgiver ser, når du har fanget deres opmærksomhed med en målrettet overskrift, og de har klikket sig ind på din profil, er det vigtigt, at du har tænkt over, hvad du kan og vil og skriver til målgruppen samtidig med, at du tænker i nøgleord, hvilket i denne sammenhæng ofte vil være det samme som nøglekompetencer. Er du i tvivl om, hvad du skal skrive i resumeet, så spørg dig selv: Hvad kendetegner min faglighed? Hvad er jeg fagligt passioneret omkring? Hvad arbejder jeg med (eller hvad vil jeg gerne arbejde med?), og hvad understøtter dette (kompetencer, erfaring, resultater)? Her kan du redigere dit Summary. Tænk over, hvem målgruppen er og overvej, om du skal lade lidt af din personlighed skinne igennem. Obs! Du kan vedhæfte dokumenter, links, billeder, video og præsentationer. Skal din showreal supplere dit resume? EKSEMPEL PÅ RESUME:

8 GUIDE TIL LINKEDIN 8 ERFARING, PROJEKTER OG PUBLIKATIONER Som vi kender det fra vores almindelige papircv, skal vi også på LinkedInprofilen beskrive vores tidligere ansættelsesforhold. Husk at have fokus på nøgleord og tænk i at få udrullet dine arbejdsopgaver, ansvarsområder og resultater. Tilføj en ansættelse eller opgave. Dobbeltpilen giver dig mulighed for at rykke rundt på elementerne på din profil. Her kan du redigere din beskrivelse af indholdet i jobbet. Har du resultater at bryste dig af, så gør det! 80% af arbejdsgiverne søger yderligere oplysninger om egnede kandidater på LinkedIn. Føj dine publikationer, grafisk materiale eller showreal til din profil.

9 GUIDE TIL LINKEDIN 9 Du har mulighed for at føje sektioner til din profil, fx certificeringer, projekter og frivilligt arbejde. Brug muligheden til at vise endnu mere af, hvad du kan og har lavet. Ifølge LinkedIn er der dobbelt så mange views på profiler med certificeringer! FRIVILLIGT ARBEJDE Dit frivillige arbejde er interessant at få med af to grunde. For det første siger det noget om dig som person, at du bruger tid på frivilligt arbejde. For det andet kan der være relevante kompetencer at fremvise i dit frivillige arbejde. Skriver du fx frivilligt for Globalnyt.dk, er såvel dine publikationer som de kompetencer, du benytter, og den viden, du tilegner dig, relevant for en potentiel arbejdsgiver.

10 GUIDE TIL LINKEDIN 10 UDDANNELSE OG KURSER Under hvert ansættelsesforhold kan du tilføje eventuelle kurser, du har deltaget i. Flash din faglighed og vis dit netværk, at du er up to date inden for dit felt. Som på det gode gamle papircv bør din LinkedInprofil også indeholde et afsnit om din uddannelse. Her har du mulighed for at uddybe, fx hvad du har særlig viden om qua dit speciale. Det giver mening, hvis det er viden, du skal bruge i dit job. Har du for eksempel skrevet speciale om brugerinddragelse og sociale medier, kan det være relevant for en potentiel arbejdsgiver at vide, at du besidder omfattende og ny viden om dette emne. Her kan du tilføje og redigere din beskrivelse af din uddannelse.

11 GUIDE TIL LINKEDIN 11 KOMPETENCER, ENDORSEMENTS OG ANBEFALINGER Hvad er du rigtig god til? Hvad er dine nøglekompetencer, og hvad vil du gerne udsøges på? På din LinkedInprofil har du mulighed for dels at tilføje og rate dine sproglige kompetencer, dels at tilføje de nøglekompetencer, som kendetegner din faglighed. Disse nøglekompetencer kan dit netværk så blåstemple ved at give dig endorsements. Det er naturligvis vigtigt at tænke over, hvilke nøglekompetencer du vil bryste dig af og med denne LinkedInfunktion highlighter på din profil også fordi angivelsen af nøglekompetencer kan have betydning for, hvor du havner i en udsøgning på en given kompetence. Tilføj og rate dine sproglige kompetencer. Tilføj dine nøglekompetencer og få endorsements fra dit netværk. Er du superskarp i fx SEO, sender det et godt signal, hvis dit netværk også har givet dig endorsements for denne kompetence. Endorsement-funktionen på LinkedIn har den svaghed, at der nemt går byttebytte købmand i disse blåstemplinger, så tænk over, hvem du selv endorser, og hvem du godkender endorsements fra. Endorsement kan imidlertid være en måde at understrege, hvor du er særlig fagligt stærk, især hvis blåstemplingerne kommer fra tidligere kollegaer, chefer og kunder, altså personer i dit netværk, der faktisk ved, om du har stærke kompetencer inden for et givent felt.

12 GUIDE TIL LINKEDIN 12 Her kan du slette en kompetence og skjule en endorsement, hvis den fx kommer fra en person i dit netværk, som ikke har kendskab til din faglighed. Obs! Der er kun 1st grads connections der kan endorse dig og vice versa. ANBEFALINGER Du kan bede tidligere kunder, arbejdsgivere eller kollegaer i dit netværk om anbefalinger på LinkedIn. Disse vil fremgå under det relevante ansættelsesforhold på din profil og kan være et stærkt signal til potentielle arbejdsgivere og rekrutteringsfolk. Tænk over, hvem du beder om en anbefaling fra. Tommelfingerreglen er, at anbefalinger, du ville kunne sende med ud sammen med ansøgning og CV - det vil typisk sige anbefalinger fra tidligere kunder, samarbejdspartnere eller chefer - har mere tyngde end anbefalinger fra tidligere kollegaer. Brug funktionen til at gøre potentielle arbejdsgivere og kunder trygge. Vis, at det ikke kun er dig selv, der synes, at du leverer. Du kan også uploade de anbefalinger, du har fået fra tidligere kunder eller arbejdsgivere i Word, Pages eller PDF format.

13 GUIDE TIL LINKEDIN 13 ADDITIONAL INFO, INTERESTS OG ADVISE FOR CONTACTING YOU Hvilke faglige områder interesserer dig? Hvor er du fagnørd, og hvilken særlig faglig viden besidder du? Føj dine faglige interesser til din profil, og lad dit netværk se, hvad du er passioneret omkring. Forstår ikke den rettelse der er indsat her! Tilføj dine faglige interesser. Obs! Interesser lægger sig under afsnittet Additional Info. ADVISE FOR CONTACTING YOU Du har mulighed for at markere, hvad dit formål på LinkedIn er. Hvad må folk kontakte dig om? Er du interesse- ret i karrieremuligheder, forretningssamarbejde, opgaver m.v.? Lad dit netværk vide, hvad du er åben overfor. Gå til Privacy og Settings, vælg Communications, vælg Select the types of messages you'd prefer to receive. Så får du mulighed for at afkrydse og i fritekst skrive, hvad du ønsker at blive kontaktet omkring. Er du selvstændig eller freelancer kan du her tydeliggøre, at du tager opgaver ind.

14 GUIDE TIL LINKEDIN 14 SYNLIGHED OG DIN OFFENTLIGE PROFIL Synlighed er en forudsætning for at netværke på LinkedIn. Da LinkedIn er et fagligt netværk, giver det mening at være så synlig som mulig både på LinkedIn, og når potentielle kunder eller arbejdsgivere udsøger dig via fx Google og dermed får adgang til din offentlige LinkedInprofil. Resultatet af dit arbejde med at gøre din profil skarp og målrette den mod muligheder inden for din branche skal ikke skjules. Vi anbefaler altså, at du agerer synligt på LinkedIn, og at du sikrer dig, at også din offentlige profil er fuldt ud synlig. Her har du adgang til at indstille synligheden af din offentlige profil. Customize din LinkedInURL. Ved at ændre din URL til fx at indeholde dit navn og måske titel, sikrer du, at din LinkedInprofil fremgår som et af de øverste søgeresultater i en googlesøgning. Mens du kun kan vælge om din profil skal være synlig for alle eller ingen, kan du ned i detaljen vælge, hvad der skal være synligt på din offentlige profil. Link til din LinkedInprofil fra din hjemmeside, blog eller signatur ved at vælge et badge.

15 GUIDE TIL LINKEDIN 15 Du kan være synlig eller helt eller delvist anonymiseret, når du researcher på LinkedIn. Som udgangspunkt er der ikke noget forgjort i, at folk kan se, at du har kigget på deres profil og dermed bliver bevidst om dig og din profil. Vi anbefaler derfor, at du er fuldt ud synlig. Vælger du anonymisering, vil du som straf heller ikke kunne se, hvem der har set din profil. Du kan også vælge, hvem der kan se dine connections, altså om disse kun skal være synlige for dig og personer, som du deler connections med, eller om alle skal kunne se dit netværk. Har du fx et kæmpe netværk inden for reklamebranchen på LinkedIn, er dette relevant viden for en potentiel kunde, arbejdsgiver eller samarbejdspartner. Vi anbefaler derfor, at du lader dine connections være fuldt ud synlige. Når en arbejdsgiver eller kunde har fundet dig på baggrund af en udsøgning på en given kompetence og er inde og nærstuderer din profil, er der ingen grund til at tilbyde alternative kandidater til et job eller en opgave. Slå derfor funktionen Viewers of this profile also viewed fra. GRUPPER OG VIRKSOMHEDER, DU FØLGER Indtil nu har vi haft fokus på, hvilke elementer i din profil, du kan målrette og gøre skarpe, og vi har kigget på indstillinger for synlighed på LinkedIn og i forhold til din offentlige profil. Når selve din profil er spot on, er det tid til, at du aktivt skaber synlighed omkring din profil og arbejder med at positionere dig i forhold til ressourcerne i dit netværk. Her kommer LinkedIns grupper ind i billedet. Udsøg fag- grupper inden for dit felt, research på hvilke grupper, ressourcepersonerne både i og uden for dit netværk er til stede i (dette fremgår af deres profil) og bliv medlem af disse grupper. I grupperne er der nemlig masser af plads til, at du kan positionere dig og skabe opmærksomhed omkring din profil fx ved at dele relevante updates, blogindlæg eller ved at kommentere diskussioner.

16 GUIDE TIL LINKEDIN 16 En anden fordel ved at være medlem af grupper er, at gruppemedlemmer kan skrive beskeder til hinanden via LinkedIn uden at være connected. Dette kan ellers kun lade sig gøre med InMail-funktionen, der kræver betalingsabonnement. Det bliver med andre ord nemt både for dig og for den potentielle arbejdsgiver eller ressourceperson at indgå dialog via de fora, som grupperne udgør. I søgefeltet kan du vælge Groups og søgeord. Du kan også bruge søgefeltet til at søge på personer, jobs, virksomheder, universiteter, posts og tidligere korrespondancer (Inbox). Fordi LinkedIn er så stort et fagligt netværk med nem adgang til nye medarbejdere, kompetencer og kunder, er stadig flere virksomheder til stede på LinkedIn med en virksomhedsprofil, som også fungerer som en del af deres brandingstrategi. Du kan udsøge og følge virksomheder inden for din branche og få opdateringer om nye jobmuligheder, events m.m. samtidig med, at du brander dig i forhold til din målgruppe. Udsøg virksomheder inden for din branche og følg dem, så du er blandt de første, der får nyheder om jobopslag, events m.m.

17 GUIDE TIL LINKEDIN 17 WHO S VIEWED YOUR PROFILE? Din skarpe faglige LinkedInprofil, din synlighed og dine kommunikations- og brandingtiltag på LinkedIn, som de er beskrevet i denne guide, skulle gerne kaste resultater af sig i form af flere profile views. Ved hjælp af LinkedIns analyseredskaber har vi i AJKS karriereteam over en periode målt på, om likes, shares, comments, og posts gav en stigning i antallet af profilvisninger, og svaret er ja, det havde en tydelig effekt. Hold musen over Profile og gå til Who s Viewed Your Profile. Under Who s viewed your profile kan du se om dine aktiviteter påvirker profilvisningerne, og du kan se, hvem der har set din profil. Er det personer inden for din branche eller personer, som du kan tilbyde noget fagligt, så kontakt dem, og hør, om de har et behov, du kan opfylde. Obs! Her kan du også se, hvem der har set dine posts, fra hvilke brancher dine læsere kommer, gennem hvilke kanaler de har set din post m.m.

18 GUIDE TIL LINKEDIN 18 GOD ARBEJDSLYST Ovenstående er forhåbentlig en hjælp til at komme i gang med LinkedIn, få inspiration til at gøre din profil faglig skarp og sikre synlighed over for den relevante målgruppe. Som det også fremgår af AJKS metaguide til LinkedIn, rummer LinkedIn langt flere værktøjer end dem, der er nævnt i denne guide, som primært har fokus på den skarpe profil og synlighed. I AJKS afholder vi både temavejledningsmøder for ledige medlemmer om LinkedIn samt gå hjem-møder og workshops om LinkedIn. På gå hjem-møderne vender vi både profilen, synlighed og din aktivitet på LinkedIn og går endnu mere i dybden med LinkedIns mange funktionaliteter, såsom jobagenter på LinkedIn, researchmuligheder m.v. Med denne guide er du godt i gang og kan skabe en skarp målrettet profil, der kan sikre dig synlighed. Hvis du har behov for yderligere info om brugen af LinkedIn som et redskab for jobsøgere, freelancere og selvstændige, så må du altid gerne kontakte AJKS karriereteam på karriereteam@ajks.dk Husk, at du løbende skal vedligeholde din LinkedInprofil. Små ændringer og deling af updates m.v. kan du foretage i LinkedIns udemærkede app. Forfatter: Rasmus Hengstenberg, Redigeret af: Patrick Mark Reimers, Grafisk design: Mette Secher

GUIDE TIL LINKEDIN INDHOLD AJKS GUIDE TIL LINKEDIN 2 FRIVILLIGT ARBEJDE 9 UDDANNELSE OG KURSER 10

GUIDE TIL LINKEDIN INDHOLD AJKS GUIDE TIL LINKEDIN 2 FRIVILLIGT ARBEJDE 9 UDDANNELSE OG KURSER 10 GUIDE TIL LINKEDIN AJKS GUIDE TIL LINKEDIN 2 MEN HVAD ER EN LINKEDIN-PROFIL? 2 ADGANG TIL SETTINGS 3 DANSK, ENGELSK ELLER ET TREDJE PROFILSPROG? 3 STANDARDPROFIL OG SEKUNDÆR PROFIL 4 SPROG PÅ BRUGERFLADEN

Læs mere

METAGUIDE TIL LINKEDIN V1 201 6

METAGUIDE TIL LINKEDIN V1 201 6 META GUIDE TIL LINKEDIN METAGUIDE TIL LINKEDIN 2 5 KARAKTERISTIKA VED LINKEDIN Når vi i AJKS afholder gå hjem-møder om LinkedIn, får vi altid mange tilmeldinger. Vi har blandt andet oplevet at få mere

Læs mere

METAGUIDE T IL LINKEDIN V

METAGUIDE T IL LINKEDIN V META GUIDE TIL LINKEDIN METAGUIDE TIL LINKEDIN 2 AJKS METAGUIDE TIL LINKEDIN Når vi i AJKS afholder gå hjem-møde om LinkedIn, får vi altid mange tilmeldinger. En gang oplevede vi at få mere end 200 tilmeldinger

Læs mere

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Gratis E-kursus Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Bloggens styrke Indledning 3 Hvad er en blog? 5 Hvorfor blogge? 7 Sådan kommer du i gang 9 Få succes med

Læs mere

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN INDHOLD DSA Danske Sundhedsorganisationers A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1013 København K 3 gode grunde til at være på LinkedIn Hvorfor LinkedIn? Find

Læs mere

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til?

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn Guide Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. krifa.dk Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn har verdens største samling af CV er. På verdensplan har

Læs mere

GOD KOMMUNIKATION I BUF: ALLE MEDARBEJDERE KOMMUNIKERER VI KOMMUNIKERER EFTER MODTAGERNES BEHOV VI KOMMUNIKERER ÅBENT OG TROVÆRDIGT

GOD KOMMUNIKATION I BUF: ALLE MEDARBEJDERE KOMMUNIKERER VI KOMMUNIKERER EFTER MODTAGERNES BEHOV VI KOMMUNIKERER ÅBENT OG TROVÆRDIGT KOMMUNIKATION I BUF ORES VISION Børne- og Ungdomsforvaltningen arbejder for, at alle københavnske børn og unge skal få de bedste muligheder for at vokse op og skabe sig en tilværelse på egen hånd. Vi skal

Læs mere

Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år

Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger kun YouTube til at se videoer

Læs mere

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse:

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Side 2: Nyheder valg til personligt nyhedsbrev, Mine Nyheder og visning på enkeltsider Side 3: Funktionen

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige på sitet? Forsiden Servicemenu. Manual Skive Kommune Umbraco subsite

Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige på sitet? Forsiden Servicemenu. Manual Skive Kommune Umbraco subsite Manual Skive Kommune Umbraco subsite Du logger ind i Umbraco via adressen: subsite.skive.netmester.dk/umbraco uden at skrive https:// http:// eller www. foran. Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige

Læs mere

Linkind - Optimal profilopsætning

Linkind - Optimal profilopsætning Linkind - Optimal profilopsætning 1. LinkedIn Formål: Gør dig synlig for virksomheder, lav dit professionelle netværk. LinkedIn er alt andet en Facebook Du kan oprette en personlig profil Du kan oprette

Læs mere

Jobsøgning og kompetenceafklaring. Chefkonsulent i Djøf rådgivningscenter, Lykke Fehmerling

Jobsøgning og kompetenceafklaring. Chefkonsulent i Djøf rådgivningscenter, Lykke Fehmerling Jobsøgning og kompetenceafklaring Chefkonsulent i Djøf rådgivningscenter, Lykke Fehmerling Matchet er afgørende Virksomheden leder efter en der kan løses de konkrete udfordringer virksomheden står overfor

Læs mere

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE Briefing Vi er to specialestuderende fra Institut for Statskundskab, og først vil vi gerne sige tusind tak fordi du har taget dig tid til at deltage i interviewet! Indledningsvis

Læs mere

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet.

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet. Gode råd om CV Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside www.jobnet.dk Alle ledige medlemmer skal oprette et CV, som A-kassen efterfølgende

Læs mere

Oplæg til debat. Hvem mangler i jeres menighedsråd?

Oplæg til debat. Hvem mangler i jeres menighedsråd? Oplæg til debat Hvem mangler i jeres menighedsråd? Menighedsrådsvalg 2016 Indledning Til efteråret skal der vælges nye kandidater til menighedsrådene i hele landet. Mange steder betyder det, at der skal

Læs mere

Vejledning til ledelsestilsyn

Vejledning til ledelsestilsyn Vejledning til ledelsestilsyn Ledelsestilsynet er et væsentligt element i den lokale opfølgning og kan, hvis det tilrettelægges med fokus derpå, være et redskab til at sikre og udvikle kvaliteten i sagsbehandlingen.

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin 2 - Vælg Vogn Trin 3 - Parter Book din vognmand Trin 1 - Indtast selv booking Batchupload Send din opgaveliste

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold.

Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold. Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold. Her ses da alle sider og undersider som siden fodbold indeholder. Nu kan du gå i gang med f.eks. at tilføje nye sider. Klik

Læs mere

Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013. Modul 2: Blog for begyndere

Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013. Modul 2: Blog for begyndere Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013 Modul 2: Blog for begyndere Ana Acosta og Christoph Schepers Indholdsfortegnelse Gloseliste... 2 Log på bloggen (punkt 1-3) 3 Opret og rediger en side med undersider

Læs mere

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik 1 Indhold Socialpolitikken og Socialudvalgets MVV... 3 Politikkens fokusområder...

Læs mere

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Indhold: A. Oprettelse af profil på Endomondo B. Oprettelse af selve ruten C. Redigering af oprettet rute D. Oprettelse af interessepunkter

Læs mere

Skil dig ud fra mængden - tips til at gå på karrieremesse. Dave Fischer, Djøf Netværk - daf@djoef.dk Sara Motka, Djøf Netværk - sam@djoef.

Skil dig ud fra mængden - tips til at gå på karrieremesse. Dave Fischer, Djøf Netværk - daf@djoef.dk Sara Motka, Djøf Netværk - sam@djoef. Skil dig ud fra mængden - tips til at gå på karrieremesse Dave Fischer, Djøf Netværk - daf@djoef.dk Sara Motka, Djøf Netværk - sam@djoef.dk Program Hvad ønsker du at opnå med dit messebesøg? Forberedelse

Læs mere

Netværksguide. sådan bruger du dit netværk. Danmarks måske stærkeste netværk

Netværksguide. sådan bruger du dit netværk. Danmarks måske stærkeste netværk Netværksguide sådan bruger du dit netværk Danmarks måske stærkeste netværk Step 1 Formålet med guiden Hvor kan netværk hjælpe? Netværk er blevet et centralt middel, når det gælder om at udvikle sig fagligt

Læs mere

Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien.

Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien. Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien. Vær med til at tage ansvar og åbn dørene til din virksomhed. Drejebog til virksomheder i samarbejde med Tresu Group, FKSSlamson

Læs mere

Find dit nye job på FOA Job

Find dit nye job på FOA Job A-KASSEN Find dit nye job på FOA Job Brugervejledning SEPTEMBER 2015 Indhold Hvad kan du bruge FOA Job til? 3 Hvilke redskaber til jobsøgning finder du i FOA Job? 4 Hurtig jobsøgning 5 Jobsøgning Plus

Læs mere

Spørgeskema på HVAL.DK

Spørgeskema på HVAL.DK Skive, d. 24-05-2006 Journal nr. 7.5.286 Spørgeskema på HVAL.DK Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Viborg amt i forbindelse med Videndeling. Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE 2

Læs mere

Kompetencer i centrum

Kompetencer i centrum Kompetencer i centrum Virksomheds- 0g kompetencecenteret HK Hovedstaden tilbyder professionel hjælp, når du skal styrke dine kompetencer og komme videre i dit arbejdsliv. / / / Er du på jagt efter et nyt

Læs mere

En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB

En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB Kan du svare klart på alle 7 spørgsmål i den her bog? Hvis ikke, så begår

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Sådan

Læs mere

Før du går i gang med din ansøgning. Sådan udfylder du ansøgningen

Før du går i gang med din ansøgning. Sådan udfylder du ansøgningen Sa dan udfylder du ansøgning om optagelse pa en 2- faglig kandidatuddannelse med kandidattilvalg i Russisk, Religionsvidenskab eller Oldtidskundskab- Vinteroptag Hvis din bacheloruddannelse er blevet forlænget

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Præsentationer Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 8 Opgave... Side 13 Få adgang til filerne fra din computer... Side 21 Vejledende løsning... Side 22 GoogleDocs Præsentationer

Læs mere

Konceptbeskrivelse Cross media strategi for jepperahbek.com

Konceptbeskrivelse Cross media strategi for jepperahbek.com Konceptbeskrivelse Cross media strategi for jepperahbek.com Problemstilling JeppeRahbek.com s koncept består af at skabe værdi for andre virksomheder, gennem video. For at skabe brand awareness omkring

Læs mere

Få mere synlighed! Vejledningshæfte

Få mere synlighed! Vejledningshæfte Få mere synlighed! Vejledningshæfte Vejledning Sådan kommer dit arrangement på OplevRudersdal.dk Dit arrangement kommer nemt og enkelt på www.oplevrudersdal.dk ved at du opretter dit arrangement på hjemmesiden.

Læs mere

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet

Læs mere

www. c ome n d o t e l e c om. c o m Guide til Comendo Switchboard

www. c ome n d o t e l e c om. c o m Guide til Comendo Switchboard www. c ome n d o t e l e c om. c o m Guide til Comendo Switchboard Interfacet......... 3 Typer af visninger............ 3 Kø visning.................. 3 Bruger visning.................. 3 Egne samtaler..................

Læs mere

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD)

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Hvor finder jeg ServiceDesk?...2 Fanebladet Start Startside...3 Hvordan opretter jeg en ny opgave?...4 Hvordan laver jeg et skærmdump og får lagt det ind i min

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

Vejledning til dagpengekortet på Selvbetjeningen

Vejledning til dagpengekortet på Selvbetjeningen Vejledning til dagpengekortet på Selvbetjeningen Denne vejledning indeholder eksempler på, hvordan du udfylder dit dagpengekort. Du kan benytte samme vejledning til udfyldelse af efterlønskort eller et

Læs mere

Picasa Web. En ressource i SkoleIntra. Version: August 2012

Picasa Web. En ressource i SkoleIntra. Version: August 2012 Picasa Web En ressource i SkoleIntra Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er PicasaWeb?...4 Kom på!...5 Google-konto...5 Når du er logget ind: Indstillinger...5 Når du er logget ind: Upload...6

Læs mere

Strategi for Jobcenter Esbjerg 2013-indsats på energi og offshore området

Strategi for Jobcenter Esbjerg 2013-indsats på energi og offshore området Dato 15.4.2013 Sagsbehandler Pind/Frans Strategi for Jobcenter Esbjerg 2013-indsats på energi og offshore området Indledning Energi og offshore branchen er vigtigt vækstområde i Esbjerg Kommune, Region

Læs mere

Undersøgelsen viser på nordisk plan generelt de samme tendenser i de nordiske lande, men man ser også en række forskelle.

Undersøgelsen viser på nordisk plan generelt de samme tendenser i de nordiske lande, men man ser også en række forskelle. Fremtidens bank Undersøgelse af ønsker til den ideelle bank Internetbanken Nordnet har ved hjælp af Novus Opinion gennemført en undersøgelse af de nordiske forbrugeres ønsker til den ideelle bank i dag

Læs mere

My Prospects. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS

My Prospects. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS My Prospects Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS My Prospects - generelt 1. Hvad er My Prospects? 2. Hvor kan jeg finde My Prospects-appen, og hvordan downloader jeg den? 3. Hvilke anordninger kan jeg

Læs mere

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog.

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Forord Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Brug af vejledningen samt installation af softwaren sker helt på eget ansvar. Vejledningen opdateres efter behov og må frit kopieres

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

Skolers arbejde med at forberede elever til ungdomsuddannelse

Skolers arbejde med at forberede elever til ungdomsuddannelse Skolers arbejde med at forberede elever til ungdomsuddannelse Denne rapport belyser, hvordan folkeskoler, og i særlig grad udskolingslærere, arbejder med at forberede deres elever til at påbegynde en ungdomsuddannelse.

Læs mere

Første udkast spørgeskema Faglig vurdering af Map of Medicine July 2008

Første udkast spørgeskema Faglig vurdering af Map of Medicine July 2008 Første udkast spørgeskema Faglig vurdering af Map of Medicine July 2008 1 Faglig vurdering af en række udvalgte forløb i Map of Medicine (MoM) Der skal udfyldes et skema pr. forløb/pathway (I MoM anvendes

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af.

Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af. DIN VEJ TIL MÅLRETTET KOMPETENCEUDVIKLING INDLEDNING Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af. Kursets 3 dele: 1. Titlen

Læs mere

VEJLEDNING SPAMFILTERET. 1. Udgave, august 2015 Tilpasset FirstClass version 12.1, Dansk

VEJLEDNING SPAMFILTERET. 1. Udgave, august 2015 Tilpasset FirstClass version 12.1, Dansk VEJLEDNING SPAMFILTERET 1. Udgave, august 2015 Tilpasset FirstClass version 12.1, Dansk Udarbejdet af: Styrelsen for IT og Læring Vester Voldgade 123, 1552 København V Indholdsfortegnelse Vejledning -

Læs mere

Reagér på bivirkninger

Reagér på bivirkninger Reagér på bivirkninger - Og hjælp med at gøre medicin mere sikker for alle Vejledning til PowerPoint-præsentation om bivirkninger 2 Indhold 1. Indledning 2. Introduktion til slides 3. Opfølgning på undervisning

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at det nu er muligt at bogføre

Læs mere

SEO Basic-guide - Optimering af din hjemmeside ved DanaWeb

SEO Basic-guide - Optimering af din hjemmeside ved DanaWeb SEO Basic-guide - Optimering af din hjemmeside ved DanaWeb Med din hjemmeside følger SEO Basic, som er en grundlæggende basisoptimering af din hjemmeside. Denne optimering udføres af DanaWeb. Du kan dog

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen

Læs mere

Sociale medier i kampen mod social dumping. FIU-ligestilling

Sociale medier i kampen mod social dumping. FIU-ligestilling Sociale medier i kampen mod social dumping FIU-ligestilling Danskernes brug af sociale medier Facebook 3.200.000 LinkedIn 1.267.000 Instagram 260.000 Twitter 174.000 Pinterest 70.000 3F erne på sociale

Læs mere

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29.

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29. n Tema Internettet på ipad Opdateret 29. marts 2016 Sofus Opdateret d. 29. marts 2016 Side 1 Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

Om Jobkon til Samtalehåndbogen: Adgang til Jobkon

Om Jobkon til Samtalehåndbogen: Adgang til Jobkon Om Jobkon til Samtalehåndbogen: Adgang til Jobkon For at få adgang til Jobkon, skal man anvende samme login til Jobnet, som man i dag anvender til Arbejdsmarkedsportalen. Hvis man ikke er oprettet som

Læs mere

FACEBOOK STATISTIK Q4-15

FACEBOOK STATISTIK Q4-15 SOCIALE MEDIER 2015 VG poster 3-4 gange ugentligt på følgende sociale medier, i prioriteret rækkefølge: Facebook (28.792 følgere), Instagram (8.652 følgere), Twitter (5.061 følgere), LinkedIn (546 følgere),

Læs mere

Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg

Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg Principperne i denne erklæring angiver retningen for FOAs videre strukturelle og demokratiske udvikling.

Læs mere

IntoWords ipad Tjekliste

IntoWords ipad Tjekliste IntoWords ipad Tjekliste IntoWords Generelt Gennemgået Øvelse Installation af IntoWords til Ipad 1 Login til Skole 2 Login til Privat 3 Login til Erhverv 4 Værktøjslinjen 5 Indstillinger i IntoWords 6

Læs mere

Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema. Indhold Klik på linket for at komme til den information, du søger.

Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema. Indhold Klik på linket for at komme til den information, du søger. Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema Denne vejledning er en hjælp til dig, der søger om optag på IT-Universitetets masteruddannelser og kvalifikationsforløb til masteruddannelse.

Læs mere

Dimittendundersøgelse 2013. UC Diakonissestiftelsen, sygeplejerskeuddannelsen

Dimittendundersøgelse 2013. UC Diakonissestiftelsen, sygeplejerskeuddannelsen Dimittendundersøgelse 2013 UC Diakonissestiftelsen, sygeplejerskeuddannelsen Indhold 1.0 Indledning 3 2.0 Dimittendernes jobsituation 3 3.0 Overordnet tilfredshed med uddannelse 3 4.0 Arbejdsbelastningen

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af,

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune Ledelsesgrundlag Allerød Kommune Forvaltningen Byrådssekretariatet Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Baggrund Allerød Kommune gennemførte 1. januar 2011 en

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Opret vogn og chauffør Trin 1 - Opret en vogn Trin 2 - Opret en chauffør Trin 3 - Tildel en chauffør til en vogn Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om det psykiske arbejdsmiljø, stress, alenearbejde, mobning og vold. FOA Kampagne og Analyse April 2012

Det siger FOAs medlemmer om det psykiske arbejdsmiljø, stress, alenearbejde, mobning og vold. FOA Kampagne og Analyse April 2012 Det siger FOAs medlemmer om det psykiske arbejdsmiljø, stress, alenearbejde, mobning og vold FOA Kampagne og Analyse April 2012 Indhold Resumé... 3 Psykisk arbejdsmiljø... 5 Forholdet til kollegerne...

Læs mere

TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER

TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER Børne- og Undervisningsudvalget 2015-16 BUU Alm.del Bilag 189 Offentligt TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER Anledning Titel Målgruppe Arrangør Taletid Samråd i Børne- og Undervisningsudvalget sammen med social-

Læs mere

Stil krav til din udvikling. - og få mere ud af samtalen med din leder. Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter

Stil krav til din udvikling. - og få mere ud af samtalen med din leder. Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter Stil krav til din udvikling - og få mere ud af samtalen med din leder Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter Sæt udviklingssamtalen og udviklingsplanen på dagsordenen Når medarbejderen

Læs mere

Brugermanual. YouSee Voicemail

Brugermanual. YouSee Voicemail Brugermanual YouSee Voicemail Indholdsfortegnelse 3 4 5 6 7 8 9 10 11 14 16 Introduktion Ikoner Login Afspil Spol i Del og lås Skift mellem Søgning Indstillinger Indtal FAQ Version 1.0 Android version:

Læs mere

Team Succes Vestre Engvej 10, 1. Sal, Vejle 7100 E-mail: info@team-succe.dk Tlf. Nr.: 75 73 22 99

Team Succes Vestre Engvej 10, 1. Sal, Vejle 7100 E-mail: info@team-succe.dk Tlf. Nr.: 75 73 22 99 Team Succes Vestre Engvej, 1. Sal, Vejle E-mail: info@team-succe.dk Tlf. Nr.: 5 3 99 Udarbejdet af foreningen Team Succes daglige ledelse Statusrapport for årgang /11 Denne statusrapport er udarbejdet

Læs mere

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014 Webinar om LinkedIn Louise Holland Heide Videncentret for Landbrug 11. marts 2014 Inden klokken bliver 15.15 kan du: Lige kort præsentere dig i chatten Dit navn, hvor du arbejder og med hvad Husk at du

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

1. Læsestærke børn i Vores Skole

1. Læsestærke børn i Vores Skole 1. Læsestærke børn i Vores Skole Vores forældre kan lære at styrke børnenes læsefærdigheder Forældre kan bruges endnu mere til at fremme børnenes læsefærdigheder. Vi kan give dem gode råd og brugbare redskaber

Læs mere

Manual for Jobmultimeter Bruger

Manual for Jobmultimeter Bruger Manual for Jobmultimeter Bruger 28. august 2015 Side 1 af 27 Indhold Generelt...3 Sådan kommer du i gang...3 Mine data...5 Sådan vedligeholder du informationer...5 Sådan ændrer du data i DEF s medlemssystem...6

Læs mere

Indhold. Vigtige pointer. Hvordan ser en god jobannonce ud? Gode råd til teksten

Indhold. Vigtige pointer. Hvordan ser en god jobannonce ud? Gode råd til teksten Indhold 3 4 6 Vigtige pointer Hvordan ser en god jobannonce ud? Gode råd til teksten Vigtige pointer Du skal se jobannoncen som en salgsannonce. Du skal sælge din arbejdsplads og den ledige stilling så

Læs mere

Vejledning - mitcfu.dk

Vejledning - mitcfu.dk 1 Vejledning - mitcfu.dk Denne vejledning er rettet mod pædagogiske konsulenter med henblik på anvendelse af mitcfu.dk som værktøj til berigelse af centrenes udlånsmaterialer. 1. Åben Internet Explorer

Læs mere

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at:

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at: BORGER RÅDGIVEREN Det kan du bruge borgerrådgiveren til Er du utilfreds med behandlingen af din sag i Hvidovre Kommune eller med kommunens behandling af dig, kan du henvende dig til borgerrådgiveren. Borgerrådgiverens

Læs mere

Gladsaxe en kommunikerende kommune

Gladsaxe en kommunikerende kommune gladsaxe.dk 20152018 Kommunikationsstrategi Gladsaxe en kommunikerende kommune Strategi for Gladsaxe Kommunes eksterne kommunikation 2014 2017 Hvorfor en ekstern kommunikationsstrategi Gladsaxe Kommune

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost

Læs mere

Brug af billeder på hjemmesiden og redigering af billeder i Paint Net

Brug af billeder på hjemmesiden og redigering af billeder i Paint Net Brug af billeder på hjemmesiden og redigering af billeder i Paint Net Af webmaster Nis Hollesen, sidst redigeret 14.06.16 Fast anvendelse af billeder på norddjurs.dk Husk at kigge på og eventuelt redigere

Læs mere

Idrætspolitik. for Esbjerg Kommune

Idrætspolitik. for Esbjerg Kommune Idrætspolitik for Esbjerg Kommune 2011-2014 Forord Esbjerg er en af de førende idrætskommuner, hvad angår talentudvikling, tilskudsordninger og gode fysiske faciliteter. Denne nye idrætspolitik præsenterer

Læs mere

Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid. i Holbæk Kommune. En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune

Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid. i Holbæk Kommune. En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid i Holbæk Kommune En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune Hvordan arbejder vi hen imod Røgfri arbejdstid i Holbæk Kommune? Denne guide er

Læs mere

IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0

IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0 IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0 Opsætning af Controller. Administrator og IP opsætning. Åben Administrator via f.eks. Internet Explorer I adresse feltet indtastes:

Læs mere

Login til den digitale ansøgningsportal

Login til den digitale ansøgningsportal Login til den digitale ansøgningsportal Vejledning om login til den digitale ansøgningsportal for kandidatansøgninger Login til den digitale ansøgningsportal sker via WAYF (Where Are You From), som er

Læs mere

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Ajourføring - Ejendomme J.nr. Ref. lahni/pbp/jl/ruhch Den 7. marts 2013 Introduktion til notatet... 1 Begrebsafklaring... 1 Hvorfor er det aktuelt

Læs mere

Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013. Natur og Udvikling

Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013. Natur og Udvikling Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013 Natur og Udvikling Kanalstrategi Hvert år håndterer Halsnæs Kommune rigtig mange henvendelser til og fra borgere

Læs mere

Vejledning til Photofiltre nr.129 Side 1

Vejledning til Photofiltre nr.129 Side 1 Side 1 Til denne vejledning laver vi lidt ekstra ved hvert billede. Vi skal bruge det der hedder Image Curl. Vi skal altså bruge en fil der kan hentes på min hjemmeside under Photofiltre 7 og nederst på

Læs mere

PERSONALE- OG LEDELSESPOLITIKKEN SAT I SPIL

PERSONALE- OG LEDELSESPOLITIKKEN SAT I SPIL 114659_Manual_250x250 17/10/03 13:38 Side 1 Kunde & Co. Frederiksholms Kanal 6 1220 København K Tlf: 33 92 40 49 perst@perst.dk www.perst.dk Løngangstræde 25, 4. 1468 København K Tlf: 38 17 81 00 cfu@cfu-net.dk

Læs mere

Spørgsmål: Må der - i forlængelse af ovenstående spørgsmål - være én projektleder pr. skole?

Spørgsmål: Må der - i forlængelse af ovenstående spørgsmål - være én projektleder pr. skole? Ofte stillede spørgsmål Organisering Spørgsmål: Det fremgår af udmeldingen, at brobygningsforløbet skal være fysisk placeret på en erhvervsskole, men kan brobygningsforløbet godt være placeret på forskellige

Læs mere

Fra Fælles Mål til læringsmål for forløbet:

Fra Fælles Mål til læringsmål for forløbet: Mein Sport Af Christian Falkesgaard Brendholdt Kompetencenområder: Mundtlig kommunikation og skriftlig kommunikation Færdigheds-vidensområder: Lytning (trin 1, fase 3) Læsning (trin 1, fase 3) Tekster

Læs mere

Handicap politik. [Indsæt billede] Godkendt af Byrådet den 25. april 2016

Handicap politik. [Indsæt billede] Godkendt af Byrådet den 25. april 2016 l Handicap politik [Indsæt billede] Godkendt af Byrådet den 25. april 2016 Forord Fredensborg Kommune er en handicapvenlig kommune, der skaber gode vilkår for borgere med handicap, så den enkelte borger

Læs mere

UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM)

UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM) UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM) VIDEN RÅDGIVNING SERVICE TRYGHED INDHOLD 1. Kort fortalt... 3 2. Uanmodede henvendelser.... 3 3. Nærmere om samtykke til henvendelse.... 7 3.1. Krav om forudgående samtykke...

Læs mere

Skolemedarbejder 9. klasse. Brugervejledning Optagelse.dk

Skolemedarbejder 9. klasse. Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder 9. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder 9. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring,

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på ipad

Quickguide. Waoo! Web TV på ipad Quickguide Waoo! Web TV på ipad Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din ipad...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 14 Velkommen til Waoo! Web TV

Læs mere

Mål for borgerservice, it og digitalisering, indkøb, kommunikation og erhverv 2016-2017

Mål for borgerservice, it og digitalisering, indkøb, kommunikation og erhverv 2016-2017 Mål for borgerservice, it og digitalisering, indkøb, kommunikation og erhverv 2016-2017 BORGERSERVICE Politisk pejlemærke: Kvalitet og effektivitet i borgerservice Kommunens borgere skal i stigende grad

Læs mere

Strategi for Natur- og Kulturhistorisk formidling i Jammerbugt Kommune Indhold

Strategi for Natur- og Kulturhistorisk formidling i Jammerbugt Kommune Indhold Strategi for Natur- og Kulturhistorisk formidling i Jammerbugt Kommune Indhold 1. Baggrund... 2 2. Vision... 3 3. Det handler om:... 3 At løfte i flok... 3 At gå nye veje... 4 At skabe synergi... 4 4.

Læs mere