15 anmeldelse af skift i dyretype (vægtinterval) Brasholm Brasholmvej Struer Meddelt den 14. oktober 2021

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "15 anmeldelse af skift i dyretype (vægtinterval) Brasholm Brasholmvej Struer Meddelt den 14. oktober 2021"

Transkript

1 POSTBOKS 19 T: ØSTERGADE STRUER F: E: 15 anmeldelse af skift i dyretype (vægtinterval) Brasholm Brasholmvej Struer Meddelt den 14. oktober 2021 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 1 af 10

2 Datablad Afgørelsesdato 14. oktober 2021 Afgørelsestype Husdyrbrugets adresse Husdyrbrugets ejer og kontaktperson Brugstype 15 tilladelse til skift i dyretype (vægtinterval) Brasholmvej Struer Iver Kristian Bendtsen Brasholmvej Struer Svinebrug CVR nr CHR nr Kontaktoplysninger for husdyrbruget Mobil: Ejendomsnr Matrikel nr. 1a Ø. Ølby By, Ølby Husdyrbrugets miljøkonsulent Michael Helding Hansen, Sagro Ansøgningsskema nr Godkendelsesog tilsynsmyndighed Sagsbehandler Struer Kommune Kristian Iversen TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 2 af 10

3 15 tilladelse til skift i vægtinterval for produktionen af grise på husdyrbruget Brasholm beliggende Brasholmvej 3, 7600 Struer. Struer Kommune har modtaget en anmeldelse om at antallet af og vægtintervallet for de slagtesvin, der produceres på Brasholm ønskes ændret. Den del af produktionstilladelsen, der vedrører smågrise, forbliver uændret. Der er derfor indsendt et ansøgningsskema efter anmeldeordningens 15. Forudsætningerne for anvendelsen af denne er, at antallet af dyreenheder ikke øges. Beregningerne i forhold til det tilladte antal dyr, skal foretages ud fra omregningsfaktoren, som var gældende på tidspunktet, hvor produktionen blev tilladt, godkendt m.v. Husdyrbruget har en 10 miljøtilladelse fra den 25. juni Produktionstilladelsen heri er på smågrise indtil 32 kg og slagtesvin indtil 107 kg. Afgørelse Der meddeles hermed tilladelse til at ændre antallet af og vægtintervallet for de producerede slagtesvin. Det betyder, at den årlige produktionstilladelse for så vidt angår slagtesvinene, ændres til stk. slagtesvin i vægtintervallet kg. Den samlede produktionstilladelse er herefter følgende: Samlet produktionstilladelse fremover Dyretype og staldsystem Antal stk. Vægtinterval kg Smågrise ,4-32 Slagtesvin Tilladelsen er meddelt efter 20 stk. 4 jævnfør 15 i bekendtgørelsen om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug 1. Struer Kommune har vurderet, at det anmeldte, ikke kræver en tilladelse efter 16 b eller en godkendelse efter 16 a i husdyrbrugloven 2. Når denne afgørelse meddeles, ophæves vilkår 1 i den eksisterende 10 miljøtilladelse og erstattes af denne nye afgørelse. Der må ikke gennemføres godkendelsespligtige renoveringer eller andre ændringer af staldene i forbindelse med det ansøgte. Det anmeldte projekt Der er søgt om at ændre vægtintervallet på de producerede slagtesvin. Husdyrbruget har en produktionstilladelse på smågrise (7,4-32 kg) og slagtesvin ( kg). Der er søgt om tilladelse til i stedet at producere smågrise (7,4-32 kg) og slagtesvin ( kg) (se tabel 1). 1 Bek. nr af 29. december 2020 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug 2 Lovbek. nr. 520 af 1. maj 2019 om husdyrbrug og anvendelse af gødning m.v. TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 3 af 10

4 Det er oplyst, at der ikke sker nybyggeri eller renovering af eksisterende stalde i forbindelse med ændringen i vægtinterval. Tabel 1. Nudrift og ansøgt drift. Dyrehold Nudrift 3 Ansøgt drift Produktionsstørrelse og sammensætning smågrise (7,2-32 kg) svarende til 15,4 DE og sl. svin ( kg) svarende til 59,4 DE smågrise (7,2-32 kg) svarende til 15,4 DE og sl. svin ( kg) svarende til 59,4 DE Struer Kommunes vurdering Struer Kommune har vurderet, om de betingelser, der fremgår af husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 15, er opfyldt. Vurderingen fremgår af nedenstående skema. Betingelser for tilladelsen 1. Ved ændringer i alder og vægt inden for samme dyretype, må antallet af dyreenheder ikke øges ( 15 stk. 8 og 9). Det fremgår af anmeldelsen at antallet af dyreenheder efter ændringen af vægtintervallet på de producerede slagtesvin er uændret på 59,4 DE. Beregning af antal dyreenheder er foretaget ud fra omregningsfaktoren, som var gældende i 2013 hvor Struer kommune meddelte en 10 miljøtilladelse. Struer Kommune vurderer, at betingelsen er opfyldt. 2. Ændringen skal kunne gennemføres uden renovering eller ændringer af stalde, der kræver godkendelse eller tilladelse efter 16 a og 16 b i husdyrbrugloven ( 15 stk. 10). Ændringen i produktionen sker i eksisterende stalde. Struer Kommune vurderer at betingelsen er opfyldt. Helt eller delvist bortfald Hvis tilladelsen ikke er udnyttet inden 6 år efter afgørelsen, er meddelt, bortfalder den. Hvis en del af afgørelsen ikke er udnyttet, bortfalder afgørelsen for denne del. Partshøring Struer Kommune har vurderet, at det anmeldte, ikke er til gene for naboerne, og derfor er der ikke foretaget partshøring efter forvaltningslovens bestemmelser. 3 Nudrift svarer til 10 miljøtilladelsen meddelt den 25. juni TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 4 af 10

5 Offentliggørelse Afgørelsen er offentliggjort den 14. oktober 2021 på Struer Kommunes hjemmeside under Om kommunen Høringer, afgørelser og offentliggørelser og på Miljøstyrelsens hjemmeside med kommunale afgørelser Kopi af afgørelsen er sendt til: Ansøger og dennes konsulent, Sundhedsstyrelsen, Danmarks Fiskeriforening, Danmarks Sportsfiskerforbund, Ferskvandsfiskeriforeningen for Danmark, Danmarks Naturfredningsforening, Det Økologiske Råd, Dansk Ornitologisk Forening, Holstebro Museum, Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, Forbrugerrådet, Styrelsen for Patientsikkerhed. Klage og søgsmålsvejledning Man kan klage over afgørelsen til Miljø- og Fødevareklagenævnet. Klageberettiget er anmelder, klageberettigede myndigheder og organisationer og enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagen. En eventuel klage skal stiles til Miljø- og Fødevareklagenævnet og indsendes gennem Klageportalen via eller Klagen skal indsendes senest den 11. november Er klagen ikke modtaget senest kl på datoen for klagefristens udløb, kan klagenævnet beslutte, at klagen ikke er indsendt rettidigt. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for Struer Kommune på Klageportalen. En eventuel klage har ikke opsættende virkning, medmindre klagenævnet bestemmer andet, hvorfor afgørelsen på eget ansvar kan udnyttes, før klagefristen er udløbet. Det er en betingelse for klagenævnets behandling af klagen, at klager indbetaler et gebyr til Miljø- og Fødevareklagenævnet. Vejledning om gebyrordningen og gebyrets størrelse kan findes på Miljø- og Fødevareklagenævnets hjemmeside Hvis nogen klager over afgørelsen, vil dette blive meddelt anmelder og dennes konsulent. Ønskes afgørelsen prøvet ved domstolene, skal sagen være anlagt inden 6 måneder efter annonceringen. TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 5 af 10

6 Kontaktoplysninger Hvis der i øvrigt er spørgsmål, er du/i velkommen til at kontakte mig på telefon , eller Med venlig hilsen Kristian Iversen Landbrugsgruppen Center for Plan og Miljø Bilag: Anmeldelsen med beregning af dyreenheder TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 6 af 10

7 Bilag 1 Anmeldelse med beregning af DE TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 7 af 10

8 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 8 af 10

9 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 9 af 10

10 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 10 af 10

15 Anmeldelse af skift i vægtinterval Havrelandsvej 21 Søndbjerg 7790 Thyholm Meddelt 15. august 2019 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR

15 Anmeldelse af skift i vægtinterval Havrelandsvej 21 Søndbjerg 7790 Thyholm Meddelt 15. august 2019 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK 15 Anmeldelse af skift i vægtinterval Havrelandsvej 21 Søndbjerg 7790 Thyholm Meddelt 15. august

Læs mere

15 Anmeldelse af skift i vægtinterval Kallerupvej 6 Kallerup 7790 Thyholm Meddelt 29. juli 2019 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR

15 Anmeldelse af skift i vægtinterval Kallerupvej 6 Kallerup 7790 Thyholm Meddelt 29. juli 2019 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR 15 Anmeldelse af skift i vægtinterval Kallerupvej 6 Kallerup 7790 Thyholm Meddelt 29. juli 2019 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 1 af 8 Datablad Afgørelsesdato

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 10 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af emissionsbaseret produktionstilpasning efter

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af fulde stalde efter 30 på

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af fulde stalde efter 30 på Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af fulde stalde efter 30 på Mellemvej 17 7790 Thyholm 7. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved udvidelse af dyreholdet i eksisterende stalde

Læs mere

Jens Guddike Fly Christensen Holmhuse 22 Oddense 7860 Spøttrup. 5. december Højskolevej 2 - Skift i dyretype og ændring i slagtevægt

Jens Guddike Fly Christensen Holmhuse 22 Oddense 7860 Spøttrup. 5. december Højskolevej 2 - Skift i dyretype og ændring i slagtevægt Jens Guddike Fly Christensen Holmhuse 22 Oddense 7860 Spøttrup 5. december 2018 Højskolevej 2 - Skift i dyretype og ændring i slagtevægt Du har indsendt en anmeldelse til Skive Kommune. Den drejer sig

Læs mere

10 tilladelse til etablering af overdækning på eksisterende møddingplads på Tambohusvej 14, 7790 Thyholm

10 tilladelse til etablering af overdækning på eksisterende møddingplads på Tambohusvej 14, 7790 Thyholm POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 15-01-2018 Møllegård Mink ApS Tambohusvej 17 7790 Thyholm JOURNALNUMMER 09.17.01-P19-1-18 RÅDHUSET,

Læs mere

Frammerslevgård A/S Norvej Spøttrup. 26. juli Buksager 1 Skift i dyretype og ændring i slagtevægt

Frammerslevgård A/S Norvej Spøttrup. 26. juli Buksager 1 Skift i dyretype og ændring i slagtevægt Frammerslevgård A/S Norvej 2 7860 Spøttrup 26. juli 2018 Buksager 1 Skift i dyretype og ændring i slagtevægt Du har indsendt en anmeldelse til Skive Kommune. Den drejer sig om ændring af slagtevægten ved

Læs mere

Frafald af krav om revurdering af 12 miljøgodkendelsen for

Frafald af krav om revurdering af 12 miljøgodkendelsen for POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Frafald af krav om revurdering af 12 miljøgodkendelsen for Nørre Birkild Birkildvej 13, Asp 7600

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 på Nygård, Vilhelmsborgvej

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 Møllevej 2, Jegindø

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde efter 32 på

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde efter 32 på POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 på Lundgård, Hjermvej 98, 7560 Hjerm den 25. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved skift i dyretype på husdyrbruget

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 Grudsgård Ibstedvej

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved ændringer i minkhallernes længder på Hovedvejen

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved ændringer i minkhallernes længder på Hovedvejen POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Karsten Rimmer Hovedvejen 43 7790 Thyholm DATO 10. oktober 2017 JOURNALNUMMER 09.17.18-P19-5-17 RÅDHUSET,

Læs mere

Frafald af krav om revurdering af 11 miljøgodkendelsen for

Frafald af krav om revurdering af 11 miljøgodkendelsen for POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK Frafald af krav om revurdering af 11 miljøgodkendelsen for Sønderskov Marendal 2, Jegindø, 7790 Thyholm

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 på Nørgård, Rødebrovej 6, Linde, 7600 Struer den 31. august 2017 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 1 af 8 Afgørelse

Læs mere

10 tilladelse til etablering af to kornsiloer på Skovlyst, Kobbelhøje 10, Resen, 7600 Struer.

10 tilladelse til etablering af to kornsiloer på Skovlyst, Kobbelhøje 10, Resen, 7600 Struer. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO 08-05-2018 GÅRDEJER MARTIN AGERSKOV Langergårdvej 8 7600 Struer JOURNALNUMMER 09.17.01-P19-2-18

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af en hestestald på Pilgårdvej 1, 7600 Struer.

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af en hestestald på Pilgårdvej 1, 7600 Struer. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO 22. august 2017 Lykke Nielsen Hestbækvej 21 7600 Struer JOURNALNUMMER 09.17.18-P19-4-17 RÅDHUSET,

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved at erstatte en gyllelagune med en gyllebeholder på Kjærgårdsmøllevej 7

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved at erstatte en gyllelagune med en gyllebeholder på Kjærgårdsmøllevej 7 POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO 10-11-2017 Poul Nygaard Kjærgårdsmøllevej 7 Resen 7600 Struer JOURNALNUMMER 09.17.00-P19-2-17

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse

Læs mere

Norvej 28 - Afgørelse om udvidelse af dyrehold TEKNISK FORVALTNING

Norvej 28 - Afgørelse om udvidelse af dyrehold TEKNISK FORVALTNING Ny Krejbjerggaard v/peter Bach Stisen Åbakken 43 7860 Spøttrup CVR-nr.: 17 01 50 95 14. september 2017 Norvej 28 - Afgørelse om udvidelse af dyrehold Skive Kommune har modtaget en anmeldelse efter 30 om

Læs mere

Ole Nannerup Jungetvej Roslev. Den 25. juli 2017

Ole Nannerup Jungetvej Roslev. Den 25. juli 2017 Ole Nannerup Jungetvej 25 7870 Roslev Den 25. juli 2017 Nørengvej 3, 7870 Roslev - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 30 - med nabohøring Skive Kommune har modtaget en anmeldelse om

Læs mere

Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev. henrik@havbakke2a.dk. Den 25. august 2015

Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev. henrik@havbakke2a.dk. Den 25. august 2015 Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev henrik@havbakke2a.dk Den 25. august 2015 Havbakkervej 2 A 7870 Roslev - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring. Skive Kommune

Læs mere

Ole Nannerup Jungetvej Roslev. CVR-nr Den 26. juli Jungetvej 25, 7870 Roslev - anmeldelse 29 Skift i dyretype.

Ole Nannerup Jungetvej Roslev. CVR-nr Den 26. juli Jungetvej 25, 7870 Roslev - anmeldelse 29 Skift i dyretype. Ole Nannerup Jungetvej 25 7870 Roslev CVR-nr. 20 97 83 09 Den 26. juli 2017 Jungetvej 25, 7870 Roslev - anmeldelse 29 Skift i dyretype. Skive Kommune har modtaget en anmeldelse om skift i dyretype på Jungetvej

Læs mere

Dyreenheder (DE) 2008/ , ,26 (DE) 2010/ , ,26

Dyreenheder (DE) 2008/ , ,26 (DE) 2010/ , ,26 Jens Gundersen Brøndumvej 70 7800 Skive 16. juni 2017 Brøndumvej 70, 7800 Skive - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 30 - med nabohøring Skive Kommune har modtaget en anmeldelse om udvidelse

Læs mere

15 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper på Haverslevvej 26, Oplev, 9530 Støvring

15 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper på Haverslevvej 26, Oplev, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Oplev Hedegaard Haverslevvej 26, Oplev 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.44-G01-1-19 Ref.: Lene Marie Hansen

Læs mere

Krarup Nygård Erik Bach Stisen Ballingvej Skive. CVR-nr Den 18. juli Ballingvej 11 - Anmeldelse 29 Skift i dyretype.

Krarup Nygård Erik Bach Stisen Ballingvej Skive. CVR-nr Den 18. juli Ballingvej 11 - Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Krarup Nygård Erik Bach Stisen Ballingvej 11 7800 Skive CVR-nr. 18498197 Den 18. juli 2017 Ballingvej 11 - Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Skive Kommune har modtaget en anmeldelse om skift i dyretype på

Læs mere

Vægtgrænser/ aldersgrænser. Slagtesvin ,78. Slagtesvin ,78

Vægtgrænser/ aldersgrænser. Slagtesvin ,78. Slagtesvin ,78 Frederik Sørensen Krarupvej 29 7800 Skive 24. maj 2017 Hindborgvej 101, 7800 Skive - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 30 - med nabohøring Skive Kommune har den 12. april 2017 modtaget

Læs mere

Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, Bekendtgørelse nr af 6. juli 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. 2

Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, Bekendtgørelse nr af 6. juli 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. 2 Karsten Jakobsen Kragelund Skovvej 2 Skovvej 2 Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Annette Pihl Pedersen Direkte nr.: 7975 5678 Annette.P.Pedersen@Hedensted.dk Lok.id.:

Læs mere

Frafald af krav om revurdering af 11 miljøgodkendelsen for. Mosegård Mosevej 4, Flovlev 7700 Thyholm Meddelt d. 1. maj 2018 PLAN OG MILJØ

Frafald af krav om revurdering af 11 miljøgodkendelsen for. Mosegård Mosevej 4, Flovlev 7700 Thyholm Meddelt d. 1. maj 2018 PLAN OG MILJØ POSTBOKS 10 T: 96 84 84 84 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK Frafald af krav om revurdering af 11 miljøgodkendelsen for Mosegård Mosevej 4, Flovlev 7700 Thyholm Meddelt d.

Læs mere

Frafald af krav om revurdering af 11 miljøgodkendelsen for

Frafald af krav om revurdering af 11 miljøgodkendelsen for POSTBOKS 10 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Frafald af krav om revurdering af 11 miljøgodkendelsen for Engholm Dalagervej 1, Vejrum 7600 Struer

Læs mere

Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31. Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4.

Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31. Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4. Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31 Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4. marts 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af

Læs mere

15 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper på Haverslevvej 26, Oplev, 9530 Støvring

15 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper på Haverslevvej 26, Oplev, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Oplev Hedegaard Haverslevvej 26, Oplev 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.44-G01-1-19 Ref.: Lene Marie Hansen

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde

Læs mere

Bjarne Jeppesen Sønder Andrup 21 Ramsing 7860 Spøttrup Den 8. december 2016

Bjarne Jeppesen Sønder Andrup 21 Ramsing 7860 Spøttrup Den 8. december 2016 Bjarne Jeppesen Sønder Andrup 21 Ramsing 7860 Spøttrup Bjarne.Klang@hotmail.com Den 8. december 2016 Sønder Andrup 21 7860 Spøttrup - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring. Skive Kommune har

Læs mere

Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk. Den 26. februar 2013

Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk. Den 26. februar 2013 Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk Den 26. februar 2013 Bærsholmvej 23 7800 Skive - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 19 f. Skive Kommune har den

Læs mere

18 afgørelse om ikke godkendelsespligtig produktionstilpasning (malkekøer) Thusholtvej Sørvad

18 afgørelse om ikke godkendelsespligtig produktionstilpasning (malkekøer) Thusholtvej Sørvad Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 18 afgørelse om ikke godkendelsespligtig produktionstilpasning (malkekøer) Thusholtvej 1 7550 Sørvad Afgørelsesdato:

Læs mere

15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype. Birkkjærvej Aulum. Afgørelsesdato: 12. december 2018 Sagsnr.:

15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype. Birkkjærvej Aulum. Afgørelsesdato: 12. december 2018 Sagsnr.: Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype Birkkjærvej 11 7490 Aulum Afgørelsesdato: 12. december

Læs mere

Dyreholdet ændres fra 52 malkekøer, 52 opdræt og 500 slagtesvin til 52 malkekøer, 52 opdræt og 17 heste.

Dyreholdet ændres fra 52 malkekøer, 52 opdræt og 500 slagtesvin til 52 malkekøer, 52 opdræt og 17 heste. LANGAGERGÅRD V/TOVE OG CARSTEN CARSTENSEN Hovedgaden 55 6230 Rødekro Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 29-08-2019 Sagsnr.: 19/48862 Kontakt: Nikolaj Mazanti Aaslyng Direkte tlf.: 7376

Læs mere

Klaus og Jonna Bjerre Udsigten Spøttrup. CVR-nr og Den 16. august 2017

Klaus og Jonna Bjerre Udsigten Spøttrup. CVR-nr og Den 16. august 2017 Klaus og Jonna Bjerre Udsigten 2 7860 Spøttrup CVR-nr. 27808182 og 30644727 Den 16. august 2017 Mellemtoften 7, 7860 Spøttrup - anmeldelse om skift i dyretype. Skive Kommune har modtaget en anmeldelse

Læs mere

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten Steen Nørgård Langelinie 28 8464 Galten Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten Skanderborg Kommune har den 20. marts 2017 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af ny fodersilo og ændringer ved planlagte minkhaller på Pallisgårdvej 3, 7600 Struer.

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af ny fodersilo og ændringer ved planlagte minkhaller på Pallisgårdvej 3, 7600 Struer. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK OLE NIELSEN Pallisgårdvej 3 7600 Struer Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af ny

Læs mere

TILLADELSE TIL EMISSIONSORIENTERET PRO- DUKTIONSTILPASNING FULDE STALDE

TILLADELSE TIL EMISSIONSORIENTERET PRO- DUKTIONSTILPASNING FULDE STALDE TILLADELSE TIL EMISSIONSORIENTERET PRO- DUKTIONSTILPASNING FULDE STALDE efter 30 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Slagtesvin Hørstedvej 19, 7752 Snedsted 22. august 2017

Læs mere

Afgørelse om accept af skift i dyretype

Afgørelse om accept af skift i dyretype Henrik Ulsted Sørensen 19-04-2017 Dagstrupvej 30 Sagsnummer.: 17/10245 8544 Mørke Sagstype: KLE: 09.17.01 Sagsbehandler: Trine Jensen Tlf.: +4587535786 Afgørelse om accept af skift i dyretype Syddjurs

Læs mere

15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype. Poul Friis Andersen Lysgårdvej Vildbjerg

15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype. Poul Friis Andersen Lysgårdvej Vildbjerg Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype Poul Friis Andersen Lysgårdvej 38 7480 Vildbjerg

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kilsgårdvej 4, 7700 Thisted 22. juni 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i Bekendtgørelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER efter 15 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Blandet dyrehold Fyrvej 2, 7730 Hanstholm 3. oktober Generelle forhold Anmeldelse efter 15

Læs mere

Miljøafdelingen 2015. Miljøgodkendelse. Ydunvej 4 4241 Vemmelev

Miljøafdelingen 2015. Miljøgodkendelse. Ydunvej 4 4241 Vemmelev Miljøafdelingen 2015 Miljøgodkendelse Ydunvej 4 4241 Vemmelev INDHOLD Anmeldelse af skift i dyretype... 4 Baggrund... 4 Afgørelse... 4 Øvrige bestemmelser... 4 Partshøring... 4 Bortfald... 4 Delvis udnyttelse...

Læs mere

Erik Bach Stisen Ballingvej Spøttrup. 14. juli Ballingvej 11 - Afgørelse om udvidelse af dyrehold

Erik Bach Stisen Ballingvej Spøttrup. 14. juli Ballingvej 11 - Afgørelse om udvidelse af dyrehold Erik Bach Stisen Ballingvej 11 7860 Spøttrup 14. juli 2017 Ballingvej 11 - Afgørelse om udvidelse af ehold Skive Kommune har modtaget en anmeldelse om udvidelse af slagtesvin i eksisterende stalde. Anmeldelsen

Læs mere

Den 20. april Dette kan iværksættes efter anmeldeordningen for husdyrbrug og derved uden krav om godkendelse efter husdyrbrugsloven.

Den 20. april Dette kan iværksættes efter anmeldeordningen for husdyrbrug og derved uden krav om godkendelse efter husdyrbrugsloven. Den 20. april 2017 Glyngørevej 76, 7800 Skive - Afgørelse - Anmeldelse 29 - Skift i dyretype. Skive Kommune har den 20. marts 2017 modtaget anmeldelse efter 29 i husdyrloven 1 fra Landbo Limfjord v. Nina

Læs mere

Afgørelse om accept af skift i dyretype på ejendommen Gml. Landevej 12 og 16, Mørke

Afgørelse om accept af skift i dyretype på ejendommen Gml. Landevej 12 og 16, Mørke Finn Vestergaard 14-06-2017 Gml. Landevej 16 Sagsnummer.: 17/10245 8544 Mørke Sagstype: KLE: 09.17.01 Sagsbehandler: Mille Rasch Tlf.: +4587535784 Afgørelse om accept af skift i dyretype på ejendommen

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE efter 15 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kvier Kærupvej 96, 7741 Frøstrup 20. september 2018 Generelle forhold Anmeldelse efter 15 i Bekendtgørelse

Læs mere

Gert Vestergård Ørumvej Højslev. CVR-nr Den 06. april Ørumvej 125, 7840 Højslev - Anmeldelse 29 Skift i dyretype.

Gert Vestergård Ørumvej Højslev. CVR-nr Den 06. april Ørumvej 125, 7840 Højslev - Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Gert Vestergård Ørumvej 125 7840 Højslev CVR-nr. 18 88 13 06 Den 06. april 2017 Ørumvej 125, 7840 Højslev - Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Skive Kommune har den 9. marts 2017 modtaget anmeldelse efter

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune D. 2. juli, 2018 Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Risvang 3, 8530 Hjortshøj Husdyrbruget Risvang 3, 8530 Hjortshøj har d. 8. maj, 2018 indsendt anmeldelse efter husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens

Læs mere

Robert Storgaard Krog Møgelthorumvej Roslev. CVR-nr Den 4. april 2017

Robert Storgaard Krog Møgelthorumvej Roslev. CVR-nr Den 4. april 2017 Robert Storgaard Krog Møgelthorumvej 1 7870 Roslev CVR-nr. 38 23 61 64 Den 4. april 2017 Grynderupvej 62, 7870 Roslev - Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Skive Kommune har modtaget en anmeldelse om skift

Læs mere

UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING

UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING Niels Skaaning Ll. Slemmingevej 37 4990 Sakskøbing CVR nr. 6575 0716 10. MAJ 2017 UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING Guldborgsund Kommune har den 8. maj

Læs mere

Dette kan iværksættes efter anmeldeordningen for husdyrbrug og derved uden krav om godkendelse efter husdyrbrugsloven.

Dette kan iværksættes efter anmeldeordningen for husdyrbrug og derved uden krav om godkendelse efter husdyrbrugsloven. I/S Carsten Ushus & Jesper Ushus Gl Skivevej 37 7870 Roslev Gl. Skivevej 37, 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldelse 29 - Skift i dyretype. Skive Kommune har den 12. juni 2017 modtaget anmeldelse efter 29

Læs mere

Over Møjbæk I/S v/peter og Tove Kristensen Ll. Thorumvej Roslev. CVR-nr Den 17. juli 2017

Over Møjbæk I/S v/peter og Tove Kristensen Ll. Thorumvej Roslev. CVR-nr Den 17. juli 2017 Over Møjbæk I/S v/peter og Tove Kristensen Ll. Thorumvej 4 7870 Roslev CVR-nr. 26 93 39 43 Den 17. juli 2017 Ll. Thorumvej 4 - Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Skive Kommune har modtaget en anmeldelse om

Læs mere

Frafald af krav om revurdering af 12 miljøgodkendelsen for. Lindegård Havrelandsvej 17, Søndbjerg 7790 Thyholm Meddelt d. 12. april 2018 PLAN OG MILJØ

Frafald af krav om revurdering af 12 miljøgodkendelsen for. Lindegård Havrelandsvej 17, Søndbjerg 7790 Thyholm Meddelt d. 12. april 2018 PLAN OG MILJØ POSTBOKS 10 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Frafald af krav om revurdering af 12 miljøgodkendelsen for Lindegård Havrelandsvej 17, Søndbjerg

Læs mere

Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup gudiksen@fiberpost.dk. Den 9. oktober 2014

Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup gudiksen@fiberpost.dk. Den 9. oktober 2014 Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup gudiksen@fiberpost.dk Den 9. oktober 2014 Andrupvej 9, 7860 Spøttrup - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 32 - Uden

Læs mere

Peter Sørensen Gammel Hald Vej Højslev. CVR-nr Den 30. august Gammel Hald Vej 31 - Anmeldelse om skift i dyretype.

Peter Sørensen Gammel Hald Vej Højslev. CVR-nr Den 30. august Gammel Hald Vej 31 - Anmeldelse om skift i dyretype. Peter Sørensen Gammel Hald Vej 31 7840 Højslev CVR-nr. 12697147 Den 30. august 2017 Gammel Hald Vej 31 - Anmeldelse om skift i dyretype. Skive Kommune har modtaget en anmeldelse efter 29 til skift i dyretype.

Læs mere

Afgørelse om emissionsbaseret tilpasning af produktionen på husdyrbruget

Afgørelse om emissionsbaseret tilpasning af produktionen på husdyrbruget ERHVERVSMILJØ - TEKNIK & MILJØ Erhvervsmiljø - Teknik & Miljø Dato: 30. marts 2017 Sagsnr.: 17/4576 Søren Ulrik Lund Brem Nordvej 1 6630 Rødding Kontaktperson: Helle Frank Jensen Dir. tlf.: 7996 6257 E-mail:

Læs mere

Erik Bligaard Viborgvej Højslev Den 14. april 2015

Erik Bligaard Viborgvej Højslev Den 14. april 2015 Erik Bligaard Viborgvej 309 7840 Højslev bligaard24@hotmail.com Den 14. april 2015 Viborgvej 314 7840 Højslev - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring Skive Kommune har den 20. marts 2015 modtaget

Læs mere

Peter Bach Stisen Åbakken Spøttrup. CVR-nr Den 22. december Åbakken 43 Anmeldelse 29 Skift i dyretype.

Peter Bach Stisen Åbakken Spøttrup. CVR-nr Den 22. december Åbakken 43 Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Peter Bach Stisen Åbakken 43 7860 Spøttrup CVR-nr. 17015095 Den 22. december 2017 Åbakken 43 Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Skive Kommune har modtaget en anmeldelse om skift i dyretype på Åbakken 43,

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /d2833f3a-ef4d-4...

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /d2833f3a-ef4d-4... Page 1 of 1 From: Karen Damgaard Hansen Sent: 04-08-2015 13:41:19 To: 'senord@sst.dk'; 'dn@dn.dk'; 'dnaarhus-sager@dn.dk'; 'post@sportsfiskerforbundet.dk'; 'lbt@sportsfiskerforbundet.dk'; 'ta@sportsfiskerforbundet.dk';

Læs mere

Charlotte og Jesper Gosvig Ll. Thorumvej Roslev. CVR-nr Den 20. juli Ll. Thorumvej 27 - Anmeldelse 29 Skift i dyretype.

Charlotte og Jesper Gosvig Ll. Thorumvej Roslev. CVR-nr Den 20. juli Ll. Thorumvej 27 - Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Charlotte og Jesper Gosvig Ll. Thorumvej 25 7870 Roslev CVR-nr. 19473384 Den 20. juli 2017 Ll. Thorumvej 27 - Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Skive Kommune har modtaget en anmeldelse om skift i dyretype

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa - Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk CVR nr. 29 18

Læs mere

Lars Klausen Lisedalvej Skive. Den 30. januar 2013

Lars Klausen Lisedalvej Skive. Den 30. januar 2013 Lars Klausen Lisedalvej 30 7800 Skive Lisedal@dlgtele.dk Den 30. januar 2013 Lisedalvej 30 7800 Skive - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 19 f. Skive Kommune har den13. december 2012

Læs mere

Hans Dalgaard Rusengvej Roslev. CVR-nr Den 28. april Rusengvej 13, Roslev - Anmeldelse 29 Skift i dyretype.

Hans Dalgaard Rusengvej Roslev. CVR-nr Den 28. april Rusengvej 13, Roslev - Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Hans Dalgaard Rusengvej 13 7870 Roslev CVR-nr. 65 51 85 12 Den 28. april 2017 Rusengvej 13, Roslev - Anmeldelse 29 Skift i dyretype. Skive Kommune har modtaget en anmeldelse om skift i dyretype på Rusengvej

Læs mere

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning på ejendommen Langelinie 52, 8464, Galten

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning på ejendommen Langelinie 52, 8464, Galten Steen Nørgård Langelinie 28 8464 Galten Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning på ejendommen Langelinie 52, 8464, Galten Skanderborg Kommune har den 20. marts 2017 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Tanghavevej 26, 5883 Oure, CVR-nr

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Tanghavevej 26, 5883 Oure, CVR-nr Hjørnegaarden I/S v. Jørgen og Ulrik Balman Tanghavevej 26 5883 Oure ulrikbalman@hotmail.com Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Karen.frænde.jensen@svendborg.dk

Læs mere

Lars Rasmussen Nørre Ramsingvej Spøttrup. CVR-nr Den 14. september Kærgårdsvej 43 - Anmeldelse om skift i dyretype.

Lars Rasmussen Nørre Ramsingvej Spøttrup. CVR-nr Den 14. september Kærgårdsvej 43 - Anmeldelse om skift i dyretype. Lars Rasmussen Nørre Ramsingvej 4 7860 Spøttrup CVR-nr. 11 95 26 31 Den 14. september 2017 Kærgårdsvej 43 - Anmeldelse om skift i dyretype. Skive Kommune har modtaget en anmeldelse efter 29 til skift i

Læs mere

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER UDEN FOR- UDGÅENDE MILJØGODKENDELSE

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER UDEN FOR- UDGÅENDE MILJØGODKENDELSE DPL Vålse Vesterskovvej 28a 4840 Nørre Alslev CVR nr. 20365404 7. MATRS 2017 TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER UDEN FOR- UDGÅENDE MILJØGODKENDELSE Guldborgsund Kommune har den 2. marts 2017 modtaget

Læs mere

Ole Olsen Nordbjergvej Ringsted

Ole Olsen Nordbjergvej Ringsted Ole Olsen Nordbjergvej 32 4100 Ringsted Dato: 11.august 2017 Afgørelse om ikke-godkendelsespligt ved udvidelse af dyrehold i eksisterende stald på Nordbjergvej 32 og accept af anmeldelsen Du har anmeldt

Læs mere

Offentliggørelse Afgørelsen er offentliggjort på Struer Kommunes hjemmeside under punktet Information.

Offentliggørelse Afgørelsen er offentliggjort på Struer Kommunes hjemmeside under punktet Information. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO 26-09-2017 Thomas Lønstrup Graugaard Hovedvejen 61 7790 Thyholm JOURNALNUMMER 09.17.24-P19-1-17

Læs mere

Jesper Nørgaard Nielsen Bakkedraget Spøttrup Den 20. februar 2017

Jesper Nørgaard Nielsen Bakkedraget Spøttrup Den 20. februar 2017 Jesper Nørgaard Nielsen Bakkedraget 2 7860 Spøttrup noergaard.nielsen@pc.dk Den 20. februar 2017 Bakkedraget 2 7860 Spøttrup - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring. Skive Kommune har den 9.

Læs mere

Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup Den 9. oktober 2014

Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup Den 9. oktober 2014 Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup gudiksen@fiberpost.dk Den 9. oktober 2014 Andrupvej 9 7860 Spøttrup - Anmeldelse 31 - Skift i dyretype - Afgørelse - Uden nabo høring.

Læs mere

10 miljøtilladelse. af græssende kvæghold. Sønderskov. beliggende Sønderskovvej 9, Venø. meddelt den 14. september 2016

10 miljøtilladelse. af græssende kvæghold. Sønderskov. beliggende Sønderskovvej 9, Venø. meddelt den 14. september 2016 POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK 10 miljøtilladelse af græssende kvæghold Sønderskov beliggende Sønderskovvej 9, Venø meddelt den

Læs mere

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde -

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde - Gefion Fulbyvej 15 4180 Sorø Att.: Mikael Kirkhoff Samsøe; mks@gefion.dk CBM Center for Byg og Miljø Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø F 4646 4615 H www.lejre.dk Helen Bovbjerg Sørensen Natur og

Læs mere

Dispensation til at fravige etablering af omgivende beplantning ved overdækket fortank

Dispensation til at fravige etablering af omgivende beplantning ved overdækket fortank TEKNIK OG MILJØ René Lomholt Vardevej 157 7280 Sønder Felding Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8079 mikll@herning.dk www.herning.dk CVR-nr.: 33557132 Dispensation

Læs mere

I/S Skovgaard Yttrupvej 9 Yttrup 7870 Roslev Den 3. december 2014

I/S Skovgaard Yttrupvej 9 Yttrup 7870 Roslev Den 3. december 2014 I/S Skovgaard Yttrupvej 9 Yttrup 7870 Roslev leneogib@gmail.com Den 3. december 2014 Yttrupvej 9 7870 Roslev - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 32 - uden nabohøring Skive Kommune har

Læs mere

Jens Mortensen Højskolevej 2 Oddense 7860 Spøttrup Den 5. juli 2013

Jens Mortensen Højskolevej 2 Oddense 7860 Spøttrup Den 5. juli 2013 Jens Mortensen Højskolevej 2 Oddense 7860 Spøttrup lonejensmo@mail.dk Den 5. juli 2013 Højskolevej 2 7860 Spøttrup - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype. Skive Kommune har den 13. juni 2013 modtaget anmeldelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift

Læs mere

Casper Kabel Rasmussen Vejlgårdvej 9 Vejlgårde 7800 Skive casperkabel@fiberpost.dk. Den 11. marts 2015

Casper Kabel Rasmussen Vejlgårdvej 9 Vejlgårde 7800 Skive casperkabel@fiberpost.dk. Den 11. marts 2015 Casper Kabel Rasmussen Vejlgårdvej 9 Vejlgårde 7800 Skive casperkabel@fiberpost.dk Den 11. marts 2015 Vejlgårdvej 14 7800 Skive - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - Afgørelse Skive Kommune har den 14. januar

Læs mere

Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, Bekendtgørelse nr af 6. december 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. 2

Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, Bekendtgørelse nr af 6. december 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. 2 Bovbjerg Genetics A/S, v. Bertel Bovbjerg Bråvej 20 8781 Stenderup C.c: Bjerre Herred Landbrugsselskab A/S Natur, Vand og Vej Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Annette Pihl Pedersen

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Side 1 af 5 Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Hjalmarsgaard 4, 8305 Samsø Brattingsborg Gods har d. 2. august

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Kaj Andersen Sentvedvej 20A 5853 Ørbæk Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

Afgørelsen er gyldig fra fredag den 11. december 2015, hvor den offentliggøres på kommunens hjemmeside,

Afgørelsen er gyldig fra fredag den 11. december 2015, hvor den offentliggøres på kommunens hjemmeside, Center Natur og Miljø LANDMAND HENRIK PINSTRUP Ingerdalsvej 8, Sørup 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.46-P19-2-15 Ref.: Lone

Læs mere

Tillæg til MILJØGODKENDELSE. af husdyrbruget Kalundborgvej Vils

Tillæg til MILJØGODKENDELSE. af husdyrbruget Kalundborgvej Vils Tillæg til MILJØGODKENDELSE af husdyrbruget Kalundborgvej 22 7980 Vils 22. juni 2016 Indholdsfortegnelse 1 2 3 4 5 6 7 Registreringsblad... 3 Baggrund for tillæg... 4 Afgørelse om tillæg til miljøgodkendelse...

Læs mere

I/S Carsten Ushus & Jesper Ushus Gl Skivevej Roslev Den 9. april 2015

I/S Carsten Ushus & Jesper Ushus Gl Skivevej Roslev Den 9. april 2015 I/S Carsten Ushus & Jesper Ushus Gl Skivevej 37 7870 Roslev carstenushus@yahoo.dk Den 9. april 2015 Gl. Skivevej 37 - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring Skive Kommune har den 20. marts 2015

Læs mere

Nudrift Dyretype Antal Vægt DE Smågrise ,3-32 kg 18,67 Slagtesvin kg 98,72 Søer 175 Fravænningsvægt 7,3 kg 39,87 157,57

Nudrift Dyretype Antal Vægt DE Smågrise ,3-32 kg 18,67 Slagtesvin kg 98,72 Søer 175 Fravænningsvægt 7,3 kg 39,87 157,57 Teknik og Miljø Gert Overgaard Christensen Staghøjvej 44 Frøslev 7900 Nykøbing M Dato: 12-09-2016 Sagsnr.: 773-2016-18168 Navn: Malene Fogh Direkte tlf.nr.: 99707074 E-mail mfo@morsoe.dk Anmeldelse af

Læs mere

Lars Gosvig Vildemosen Spøttrup. 9. januar 2018

Lars Gosvig Vildemosen Spøttrup. 9. januar 2018 Lars Gosvig Vildemosen 9 7860 Spøttrup 9. januar 2018 Gyvelhøjen 12 - Etablering af foderlade og kornsilo Du har indsendt en anmeldelse til Skive Kommune. Den drejer sig om etablering af en foderlade og

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER efter 29 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kvæg Hovsørvej 40, 7700 Thisted 22. august 2017 Generelle forhold Anmeldelse efter 29 i Bekendtgørelse

Læs mere

Michael Krog Koldkildevej Fur. Den 27. februar Fjordvej Roslev - Afgørelse - Anmeldeordning - 19 d - Skift i dyretype

Michael Krog Koldkildevej Fur. Den 27. februar Fjordvej Roslev - Afgørelse - Anmeldeordning - 19 d - Skift i dyretype Michael Krog Koldkildevej 8 7884 Fur Den 27. februar 2013 Fjordvej 80 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldeordning - 19 d - Skift i dyretype Skive Kommune har den11. januar 2013 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

I/S Bruun v/jørgen Bruun og Lars Bruun Møgelbjergvej 15 Næsbjerg 6800 Varde

I/S Bruun v/jørgen Bruun og Lars Bruun Møgelbjergvej 15 Næsbjerg 6800 Varde I/S Bruun v/jørgen Bruun og Lars Bruun Møgelbjergvej 15 Næsbjerg 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947526 Afgørelse på anmeldelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på ejendommen

Læs mere

Søren Dalgaard Hovvej Spøttrup. CVR-nr.: Den 7. september Hovvej 2 Afgørelse om maskinhus 10

Søren Dalgaard Hovvej Spøttrup. CVR-nr.: Den 7. september Hovvej 2 Afgørelse om maskinhus 10 Søren Dalgaard Hovvej 2 7860 Spøttrup CVR-nr.: 19715442 Den 7. september 2017 Hovvej 2 Afgørelse om maskinhus 10 Du har indsendt en anmeldelse til Skive Kommune. Den drejer sig om etablering af et maskinhus

Læs mere

Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Den 11. marts 2015

Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Den 11. marts 2015 Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Per@siggaard.fr Den 11. marts 2015 Siggårdvej 37 A - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring Skive Kommune har den 20. februar 2015 modtaget anmeldelse

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 31 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1.

Afgørelsen er truffet efter 31 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1. I/S Landbruget Karlshøj Vandrigsvej 19-21 4660 St. Heddinge 25. JUNI 2016 JOURNALNUMMER 09.17.44-K08-3-16 Afgørelse om skift af dyretype på husdyrbruget Vandrigsvej 19-21, 4660 St. Heddinge. Stevns Kommune

Læs mere

Martin Nygård Thomsen Fittingvej 50 6623 Vorbasse

Martin Nygård Thomsen Fittingvej 50 6623 Vorbasse Martin Nygård Thomsen Fittingvej 50 6623 Vorbasse Afgørelse om ikke-godkendelsespligt ved opførelse af tilbygning til minkhal på Fittingvej 50, 6623 Vorbasse Billund Kommune har den 2. juli 2015 modtaget

Læs mere