HVAD KAN JEG BLIVE SOM OPLEVELSESØKONOM?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HVAD KAN JEG BLIVE SOM OPLEVELSESØKONOM?"

Transkript

1 al umne ortræter ALUMNEPORTRÆTTER HVAD KAN JEG BLIVE SOM OPLEVELSESØKONOM? Ni portrætter af færdiguddannede oplevelsesøkonomer og deres karriereveje. Hvordan arbejder man (også) som oplevelsesøkonom, og hvad kan DU bruge din uddannelse til, når du er færdig med studiet og skal have et job?

2 2 Navn: Louise Due Jespersen Titel: Customer Experience Consultant Nuværende arbejdsplads: Business Development i Danske Bank Uddannelse: Bachelor i PBA i Design og branding/ marketing fra TEKO Designskole. Kandidat i Oplevelsesøkonomi Aarhus Universitet. Dimitenddato: Juli 2014 Jeg startede i et løntilskudsjob som Innovationskonsulent hos Frederiksberg Kommune. Det projekt, vi arbejdede på dér, blev til en start-up støttet af kommunen. Det omhandlede nye måder at lave trivselsundersøgelser på i organisationer. Det faldt desværre til jorden efter et års tid. Dernæst havde jeg et job som User Experience konsulent hos UserTribe, som laver brugerundersøgelser. Efter en stressfyldt hverdag besluttede jeg at prøve at være selv-stændig/freelancer indenfor CX og designtænkning, hvor jeg hovedsagligt arbejdede med virksomheden E-nettet, som laver finansielle produkter. Det ledte i sidste ende til mit nuværende job i Danske Bank, hvor jeg både arbejder med CX og innovation. Der er ingen typiske dage, men jeg starter altid med et Daily Skype-møde med vores Aarhus Team, som står for it-udvikling af de produkter, vi laver. Derudover kan den bestå af interviews eller feedback sessioner med vores brugere/kunder. Udvikling af prototyper, møder med stakeholders og afholdelse af workshops er ofte en del af hverdagen.

3 3 Hvordan ser et par typiske arbejdsopgaver ud for dig? Interviews. Ustability tests. Skitsering af ideer. Materiale der formidler indsigter. Kunderejser. Workshops. Hvordan bruger du din OØ-faglighed i dit nuværende arbejde? Mest af alt er det en helt anden måde at tænke på, end mange af mine kollegaer gør. En anden måde at tilgå problemer og se muligheder på. Det er naturligt for mig at se udfordringer og kundeoplevelser som en holistisk proces, der tager udgangspunkt i de menneskelige behov. Har du et godt råd til de nuværende studerende? Vær med til at sætte en ny agenda for virksomheder. Tag praktik- og studiejobs, eller fokusér på samarbejde med virksomheder tidligt. Gå all in på at starte noget op selv, og vær ikke bange for at udfordre status quo. Der er virkelig behov for vores måde at tænke på, især i den traditionelle corporate verden.

4 4 Navn: Søren Hougård Nielsen Titel: Marketingkonsulent- og koordinator samt kostskolelærer Nuværende arbejdsplads: Selvstændig marketingkonsulent med ForSørenDa! Kostskolelærer og Marketingkoordinator ved Hadsten Fri Fagskole. Uddannelse: Bachelor i Humanistisk Informatik Kandidat i Oplevelsesøkonomi Dimitenddato: 2012 Jeg skrev speciale om oplevelsesbaseret webdesign og koblede derved min bachelor og kandidat sammen. Specialet blev mit grundlag for at starte op som selvstændig marketingskonsulent med fokus på online oplevelsesøkonomisk branding. Jeg var blandt andet med i nogle iværksætterforløb Sandbox udbudt af universitetet. Jeg har hele tiden haft job ved siden af. Først som handicaphjælper og for fire år siden fik jeg en deltidsstilling som kostskolelærer. Sidste år blev jeg tilbudt at gå fuldtid, som jeg tog imod. Jobbet som kostskolelærer består af mange opgaver. Undervisning, kontaktlærer og aftenog weekendvagter. Derudover står jeg også for skolens markedsføring. Så dagene er meget forskellige. Nogle dage arbejder jeg fra 8 morgen med undervisning og forberedelse, dagen går over i en aftenvagt, hvor jeg snakker med elever og laver praktiske opgaver, sover på skolen som nattevagt og har fri kl 7. Andre dage møder jeg ind kl 7.15 og har fri kl

5 Hvordan ser et par typiske arbejdsopgaver ud for dig? Jeg underviser blandt andet i computerspilsudvikling, hvor jeg har forberedt en dags undervisning, vekslende mellem praktiske opgaver, lidt bevægelse (de sidder meget stille), nyheder fra branchen, og en smule teori. Når jeg arbejder med markedsføring, er det i dialog og som sparringspartner med forstanderen. Vi har løbende møder, hvor vi både snakker strategi og opgaver. Vi planlægger messer, annoncer og sociale medier. Derudover udfører jeg meget af arbejdet med udvikling af annoncer, hjemmeside og pressemeddelelser. 5 Hvordan bruger du din OØ-faglighed i dit nuværende arbejde? Jeg får meget ros af min leder for hele tiden at tænke med i udvikling og udfordringer. Jeg kan ikke lade være med at finde løsninger, og det tror jeg blandt andet kommer fra OØ. Derudover har jeg også opdaget, at mange af de elementer, jeg har lært i forbindelse med oplevelsesdesign hænger super godt sammen med undervisningsdesign. Jeg ser nok undervisningen fra en lidt anden vinkel end mine kollegaer, og det giver et ret godt sammenspil. Sidst men ikke mindst giver det næsten sig selv, at OØ spiller en ret stor rolle i forhold til, hvordan jeg griber markedsføringsarbejdet an. Har du et godt råd til de nuværende studerende? Lad være med at være for snobbede med jeres akademiske titel, der fodres grise med arbejdsløse humanister, men der er masser af spændende jobs, hvis I tænker ud af akademikerboksen.

6 6 Navn: Simone Quach Hougaard Titel: UX consultant Nuværende arbejdsplads: BankData Uddannelse: Bachelor i Marketing and Management Communication fra Aarhus Universitet. Kandidat i Oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet. Certificering som UX designer fra Prime Digital Academy i USA. Dimitenddato: 2017 (Oplevelsesøkonomi) 2019 (UX designer) Jeg begyndte at søge jobs under specialet, da jeg tænkte, det ville give mig et forspring, da mange andre sikkert ikke søgte endnu. Det betalte sig, da jeg underskrev min første jobkontrakt dagen efter, vi afleverede specialet. Jeg fik en stilling som Marketing og Customer Journey ansvarlig inden for turisme, hvilket lige var min boldgade rent fagligt og personligt samt meget OØ relevant. Efter 1 1/2 år i stillingen bad jeg om orlov i 6 måneder, så jeg kunne tage til USA med min kæreste, der skulle derover som led i hans Ph.d.- uddannelse. Her ansøgte jeg om at blive optaget på en privat uddannelse i UX. Nok verdens bedste beslutning for mit vedkommende. Jeg havde virkelig fundet min plads via OØ, der gav mening for mig og mine interesser. Efter et 4 måneders intensivt skoleophold og 2 måneder som hjemmegående, ankom vi i Danmark igen, hvor jeg blev tilbudt en stilling som UX consultant i en finansvirksomhed. En spændende stilling med masser af udfordringer og mulighed for at udfolde mig mere inden for UX. Jeg takkede derfor ja og lavede et spændende jobskifte.

7 Jeg indgår i flere Scrum teams, hvor min rolle er at være med i udviklingen af nye produkter og koncepter. Min hovedopgave er at agere bro mellem brugerne, kunden og hvad der er muligt rent teknologisk. Jeg bruger derfor en del tid på at forstå brugerne, argumentere for vigtigheden og værdien i at have et brugervendt fokus samt teste designs af hurtigt og effektivt, så der ikke bruges tid og penge på at kode design, som ikke giver mening eller passer ind i brugerens hverdag. 7 Hvordan ser et par typiske arbejdsopgaver ud for dig? Mine arbejdsopgaver består både af at skabe større forståelse for brugerne gennem interviews eller observationer, udvikling af designkoncepter, prototyper til testning, brugerrejser og personer og sparring med klienter, udviklere og min PO. Hvordan bruger du din OØ-faglighed i dit nuværende arbejde? Det er hovedsageligt metoderne fra antropologi og designsemestret, jeg anvender i dagligdagen. Men det er helt klart den samlede forståelse for, hvordan et godt design står på tre ben (business/design/research), der gør mig (og dig) unik på arbejdsmarkedet. Har du et godt råd til de nuværende studerende? Lad dig inspirere af de fag og fagområder, der fanger din personlige interesse og forfølg dem. Man kommer vidt omkring, så bliv klog på, hvem du er og hvad du kan tilbyde verden. Skriv gerne ned på papir, hvad der gør dig unik og brug det som et redskab i din hverdag, jobsamtale og ansøgninger.

8 8 Navn: Mads Melgaard Titel: Salgs- og Indkøbskoordinator Nuværende arbejdsplads: Nine United Uddannelse: Bachelor i Medievidenskab med overbygning i marketing, branding og kommunikation fra Syddansk Universitet. Kandidat i Oplevelsesøkonomi. Dimitenddato: Juni 2011 Jeg var ledig i ca. 6 mdr. efter studie. Teksforfatter i en it-virksomhed i ca. 2 år. Konceptudvikler i it-virksomhed ca. 1 år. Marketingskoordinater i ca. 6 mdr. Indkøber i marketingsafdeling i ca. 2,5 år. Nuværende job, hvor jeg har siddet i ca. 1,5 år. Varetagelse af kunder. Projektleder på udviklingsprojekter. Kundebesøg. Hvordan ser et par typiske arbejdsopgaver ud for dig? Udvikling af nyt retail-koncept fra idé til eksekvering. Udvikling af ny emballage til retail fra brief, koordinering med fabrik og levering i Danmark. Hvordan bruger du din OØ-faglighed i dit nuværende arbejde? Jeg tænker altid på, hvordan det enkelte projekt eller produkt skaber en oplevelse for kunden. Har du et godt råd til de nuværende studerende? Gør det du har lyst til og som du finder interessant...

9 9 Navn: Camilla Abild Laursen Titel: Digital Platform Specialist Nuværende arbejdsplads: Arla Denmark Uddannelse: Bachelor i Historie og Begivenhedskultur. Kandidat i Oplevelsesøkonomi Tilvalg: Begivenhedskultur Dimitenddato: 1. september 2014 Jeg fik første job en måned efter færdiggørelse af min uddannelse. Første stilling var projektmedarbejder som webeditor. Det fik jeg pga. tidligere praktikerfaring, og fordi det var en anden oplevelsesøkonom, som var projektleder. Derefter blev jeg hyret til at flytte Arlas hjemmesider fra ét design til et andet. Det var også den projektstilling, som ledte til, at jeg blev fastansat i den konsulentvirksomhed, der leverede den nye hjemmeside. Tre år senere slog Arla en stilling op, som jeg søgte og kom til samtale hos. Opgaver, mails, stand up, møder. Hvordan ser et par typiske arbejdsopgaver ud for dig? Et nyt projekt lanceres, her er content, byg det. Mail frem og tilbage. Lave opgave. Mail frem og tilbage. Sendes til gennemsyn. Mail frem og tilbage. Godkendes, publiceres. Hvordan bruger du din OØ-faglighed i dit nuværende arbejde? Samarbejde på tværs af stakeholders. Smidiggørelse af Arbejdsprocesser. Har du et godt råd til de nuværende studerende? Kom i praktik. Gerne flere. Det er her, man får kompetencer, som gør, at virksomheder finder ud af, hvad de kan bruge dig til.

10 10 Navn: Karsten Bielefeldt Thørring Titel: Projektleder Nuværende arbejdsplads: Kaastrup Andersen Uddannelse: Idehistorie (Bachelor) Oplevelsesøkonomi (Kandidat) Tilvalg: Begivenhedskultur Dimitenddato: Juni 2014 I mit første job arbejdede jeg meget med processerne fra OØ - altså fokus på samskabelse. Det var i en mindre virksomhed. Det fik jeg så mulighed for at bruge i Skatteankestyrelsen, hvor jeg også stiftede mere bekendtskab med projektledelse. Det ledte til en tur ind i Kiwis forretningsudviklingsafdeling og herefter til mit nuværende job. Her sidder jeg og har primært globale virksomheder som kunder, hvor jeg styrer en række af deres projekter. I det arbejde trækker jeg i høj grad på kulturdelen af OØ, da jeg har ansvar for temadag i en række forskellige lande og har mange nationaliteter i mine projekter, som skal arbejde sammen. Jeg sikrer mig, at tingene kører som de skal, at vi håndterer de problemer, der opstår undervejs, og at vi får engageret de rigtige stakeholders på de rigtige tidspunkter. Derfor varierer det meget, hvordan en arbejdsdag ser ud - men kaffe plejer at være en del af den. Hvordan bruger du din OØ-faglighed i dit nuværende arbejde? Pt. er det meget kulturdelen, dvs. at have diskursforståelse er fx en stor hjælp, når man skal sikre tværkulturelt samarbejde. Desuden bruger jeg procesforståelse og værktøjer i arbejdet med at sikre de beslutninger, der skal til for, at forretningen kører, samt når vi fx skal afholde workshops.

11 11 Navn: Simone Laursen Titel: Assistant Concept Developer Nuværende arbejdsplads: Ablemagic A/S i Trondheim, Norge Uddannelse: Bachelor i Medievidenskab og Kandidat i Oplevelsesøkonomi Tilvalg: Begivenhedskultur Dimitenddato: 18. september 2017 Jeg var først på dagpenge. Jeg kom hurtigt i virksomhedspraktik hos Pænt Goddag i Aarhus, som laver oplevelsesdesign for børn. Der kunne jeg desværre ikke blive efter min virksomhedspraktik i halvanden måned. Men jeg fik en honoraropgave som projektkoordinator i én måned. To måneder efter flyttede jeg til Norge uden at have et job. Jeg fik danske dagpenge i tre måneder i Norge og fik et job som tilkaldevikar i en biograf i Trondheim. Jeg var til kaffemøde med en konceptudvikler hos Ablemagic, og efter 7 måneder i Norge blev jeg intern i Ablemagic og er nu ansat i en projektstilling. Ablemagic er et digitalt storytellingsfirma, som laver spil, apps og digitale legepladser på offentlige steder til børn. Jeg skifter mellem mange forskellige projekter på en dag. Jeg klipper film til salg eller eksterne partnere. Jeg driver konceptudvikling sammen med de forskellige kunder, vi har. Jeg laver lyd. Jeg laver feltarbejde ifm. udvikling af vores produkter. Jeg tester nye spilkoncepter. Så jeg har ikke en typisk arbejdsdag. Endnu. Hvordan bruger du din OØ-faglighed i dit nuværende arbejde? Jeg bruger alt, hvad jeg har lært i alle fag! Og især bare min opdragelse som akademiker. Jeg bruger det helt intuitivt. Ikke sådan at jeg finder tekster eller bøger frem. Det har været svært selv at se, hvordan jeg bruger min faglighed og især svært at sætte ord på. Men nu kan jeg se, at jeg griber tingene an på min helt egen måde - som OØ også har været med til at forme, men ikke kun OØ. Har du et godt råd til de nuværende studerende? Sug alt til jer, og prøv en masse ting af. Og vær ikke så bange for, at det er svært at sætte ord på, hvad du kan. Bare gør det, og så bliver det tydeligere.

12 12 Navn: Lasse Fonager Møller Titel: Analysekonsulent Nuværende arbejdsplads: Guldborgsund Kommune Uddannelse: Bachelor i Middelalder- og Renæssancearkæologi. Kandidat i Oplevelsesøkonomi Tilvalg: Procesledelse Dimitenddato: September 2016 Allerede inden jeg dimitterede, flyttede jeg væk fra Aarhus og til Lolland. På plussiden viste det sig at være rimeligt nemt at komme i betragtning til en stilling på grund af relativt få ansøgninger til stillingerne, mens der på minussiden ikke var så mange spot on stillinger at få. Jeg endte med at komme til to samtaler til to forskellige stillinger i samme afdeling, hvorefter jeg insisterede på en virksomhedspraktik, da jeg begge gange fik afslag på grund af manglende erfaring. Én måned senere blev jeg ansat i en nyoprettet stilling. I dag har jeg bevæget mig fra den politiske del af organisationen til en stabsfunktion som analysekonsulent, som giver mig mulighed for at komme ned og bruge mine analytiske og processuelle kompetencer i arbejdet med at understøtte ledelsesbeslutninger med data. Mit arbejde består primært af arbejde med rapporter, opsætning af vores ledelsesinformationsmagasin INDSIGT samt møder med ledere og nøglemedarbejdere fra alle kommunens centre omkring ledelsesinformation og analyser. En typisk dag består derfor både af skrivebordsarbejde (i perioder mere end andre) og møder.

13 Hvordan ser et par typiske arbejdsopgaver ud for dig? En arbejdsopgave kunne være at skrive artikler på baggrund af en analyse samt sætte denne op grafisk. Jeg er også support for et af vores centre i udviklingen af en ny strategi for bosætning. Her er jeg med til at lave datagrundlaget og formidlingsmaterialet, de skal diskutere ud fra. 13 Hvordan bruger du din OØ-faglighed i dit nuværende arbejde? Jeg bruger min faglighed inden for procesledelse og udvikling af analysemetodikker. Min OØ-faglighed er essentiel i arbejdet med at sikre, at organisationen tager de rigtige beslutninger, og i den stilling jeg har nu, har jeg mulighed for at præge alle niveauer henimod at arbejde ud fra en Effectuation-tankegang i stedet for en traditionel Kausal tænkning. Har du et godt råd til de nuværende studerende? Det vigtigste er at holde på sin faglighed og finde frem til, hvad du som fagperson og med din personlighed kan bidrage med. Jeg fik mit job, fordi jeg turde sige, hvad jeg mente, og havde noget at byde ind med, men også fordi jeg tog konstruktivt imod de afslag jeg fik, og på den måde fik en fod indenfor.

14 14 Navn: René Gabs Bargisen Titel: Udviklingskonsulent Nuværende arbejdsplads: Syddjurs Kommune Uddannelse: Bachelor i Historie. Kandidat i Oplevelsesøkonomi Tilvalg: Begivenhedskultur Dimitenddato: 14. marts 2014 Forår 2013: 5 måneders praktikophold i Analyse & Udvikling, Silkeborg Kommune. Efterår 2013: 5 måneders deltidsjob i Kommunikationssektionen, Silkeborg Kommune. Forår 2014: 1-årig projektlederstilling, Silkeborg Bibliotek. Forår 2015: Forlængelse af projektlederstilling, Silkeborg Bibliotek. Forår 2017: Fastansættelse som campuskoordinator, Silkeborg Bibliotek. Sommer 2018: Fastansættelse som udviklingskonsulent, Kultursekretariatet, Syddjurs Kommune. En normal arbejdsdag varer ca. fra , men varierer ofte i længde, fx fra Jeg starter ofte med at tjekke mailbakken for de vigtigste henvendelser og evt. mødeindkaldelser. Derefter tænker jeg hurtigt over, om jeg skal ændre noget i forhold til de opgaver, jeg sidder med lige nu. Har jeg fx fået kendskab til en viden, som jeg tror andre kan bruge, så orienterer jeg straks. Derefter laver jeg typisk skrivebordsarbejde, hvis jeg ikke skal til møder forskellige steder. Det kan også være, at jeg flytter ind i et grupperum og forbereder en proces eller oplæg, som jeg skal ud og holde for en gruppe medarbejdere.

15 Hvordan ser et par typiske arbejdsopgaver ud for dig? Arbejdsopgaverne har fokus på møder herunder opstart, status og opfølgning på opgaver, procesforberedelse, procesgennemførelse, oplægsproduktion, talepunkter til ledelse mfl., research, rapportlæsning, telefonopkald, mailskriveri, tegne, sparring med kolleger, kommunikation af arbejde, indstillinger og notater til mit politiske udvalg mm. 15 Hvordan bru-ger du din OØ-faglighed i dit nuværende arbejde? Jeg bruger min OØ-faglighed stort set hele tiden. Jeg har ofte et bredere analyseperspektiv på en række forhold og situationer end mange af mine kolleger. Jeg har stort fokus på at trække visionssnak og skåltaler ned i praksis - kultur er noget, vi gør. Socialkonstruktivisme giver mig en tilgang til, at jeg altid kan finde ud af, hvorfor verden ser ud, som den gør, samt en evne til at forsøge at ændre det. Min naturlige tværfaglige tilgang gør, at folk oplever, jeg er hurtig til at lære andre fagsprog og god til at indgå i gruppearbejde på tværs af faglige og afdelinger. Desuden at jeg aldrig selv sidder med svaret alene på spørgsmål. Jeg bruger entrepreneurship, designfagene og grundfagligheden fra første semester på OØ, når det handler om at analysere, lave scenarier og formulere en løsning samt at få folk til at bruge den. Jeg modarbejder aktivt brainstorming og situationer, hvor der skal findes på idéer, andre skal løse. I aften skal jeg ned på Fiskerihavnen til møde med en gruppe foreninger, hvor vi skal formulere fælles udfordringer, mens vi har et kreativitets-tabu. Jeg arbejder lige nu også på at implementere Café-modellen som metode til feedback på samskabelsesprocesser internt i forvaltningen. Jeg bruger projektledelse til at strukturere projektledelsen, selvom jeg næsten ikke har realtid til det. Jeg bruger kommunikation til for det meste at vide, at det er et utrolig vigtigt element i alt, hvad vi gør. Når jeg fx sidder til møde omkring en drøftelse af, hvad Den Gamle Fiskerihavn i Ebeltoft er for et sted, så starter hele analyseapparatet fra 1. semester op. Har du et godt råd til de nuværende studerende? Man skal have styr på sine metoder og sine begreber. Man skal lære at være lærenem.

16 Arts Karriere Mail: Telefon: Bygning 1443, lokale 216 Tåsingegade Aarhus C

SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring.

SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring. AWM Network ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring. AWM Network søger praktikanter med talent for kommunikation

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

SUS 8 Forberedelsesskema til 8. semester

SUS 8 Forberedelsesskema til 8. semester Februar, 2010/Lone Krogh SUS 8 Forberedelsesskema til 8. semester Spørgsmålene i skemaet har til formål at inspirere dig til at reflektere over dine ressourcer og de eventuelt større udfordringer, du ser

Læs mere

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser Fremtidens konkurrenceparameter i turisme-erhvervet Mange taler om kundeoplevelsen som et

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I DIGITAL INNOVATION & MANAGEMENT ITU.dk/uddannelser DIGITAL INNOVATION & MANAGEMENT (CAND.IT I E-BUSINESS) HVEM ER DE STUDERENDE? Den 2-årige kandidatuddannelse i

Læs mere

Kommunikation og it. Tværfaglig bachelor- og kandidatuddannelse på Københavns Universitet. det humanistiske fakultet københavns universitet

Kommunikation og it. Tværfaglig bachelor- og kandidatuddannelse på Københavns Universitet. det humanistiske fakultet københavns universitet det humanistiske fakultet københavns universitet Kommunikation og it Tværfaglig bachelor- og kandidatuddannelse på Københavns Universitet det humanistiske fakultet 1 Vil du udvikle det nye Twitter? Vil

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden Karrierekampagnen Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden. DMstud. sætter nu fokus på de kompetencer

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI

IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI Rapport for IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI Udarbejdet af FORORD Kandidatundersøgelsen for Idræt og Idrætsteknologi 2014 blev foretaget af Karrierecentret ved Aalborg Universitet i samarbejde med School of Medicine

Læs mere

KANDIDAT I DIGITAL DESIGN OG INTERAKTIVE TEKNOLOGIER IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

KANDIDAT I DIGITAL DESIGN OG INTERAKTIVE TEKNOLOGIER IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I DIGITAL DESIGN OG INTERAKTIVE TEKNOLOGIER IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN DIN DIGITALE FREMTID Vil du lære at designe digitale og interaktive teknologier i et brugerdrevet perspektiv? Vil du gerne

Læs mere

Fra UNI til Job. Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland

Fra UNI til Job. Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland Fra UNI til Job Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland Program 9.00 Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Virksomhedsbesøg: Charlotte Klinge, DBI Plastics Niras Fawz, Novo

Læs mere

100% ATTRAKTIV Om mulighederne for et udviklende studiejob, en praktikplads eller fast ansættelse i en kommune i udvikling og fremdrift

100% ATTRAKTIV Om mulighederne for et udviklende studiejob, en praktikplads eller fast ansættelse i en kommune i udvikling og fremdrift STUDIEJOBS, PRAKTIKPLADS ELLER ANSÆTTELSE NU? 100% ATTRAKTIV Om mulighederne for et udviklende studiejob, en praktikplads eller fast ansættelse i en kommune i udvikling og fremdrift DET ER DIG, VI TÆNKER

Læs mere

Brug servicedesign til at udvikle attrak tive og effektive serviceydelser

Brug servicedesign til at udvikle attrak tive og effektive serviceydelser S E R V I C E D E S I G N K U R S U S Kursusforløb: Brug servicedesign til at udvikle attrak tive og effektive serviceydelser Service Design Institute udbyder både lukkede og åbne kursusforløb i servicedesign

Læs mere

Fra DTU til Job. Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland

Fra DTU til Job. Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland Fra DTU til Job Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland Program 9.00 Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Virksomhedsbesøg: Danske Bank NNIT KMD 3Shape Netcompany Program

Læs mere

IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI

IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI Rapport for IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI Udarbejdet af FORORD Kandidatundersøgelsen for Idræt og Idrætsteknologi 2013 blev foretaget af Karrierecentret ved Aalborg Universitet i samarbejde med School of Medicine

Læs mere

PRAKTIKANT TIL ADVICE-NETVÆRK?

PRAKTIKANT TIL ADVICE-NETVÆRK? TIL ADVICE-NETVÆRK? Har du lyst til at arbejde analytisk, strategisk og kreativt med kommunikation på et af landets førende kommunikationsbureauer? Og er du klar til at arbejde med komplekse problemstillinger

Læs mere

Hvilke kompetencer har cand.it.er og hvordan skaber de værdi? cand.it.-dimittender fra

Hvilke kompetencer har cand.it.er og hvordan skaber de værdi? cand.it.-dimittender fra Hvilke kompetencer har cand.it.er og hvordan skaber de værdi? 3.499-14 aktuelle cand.it.-uddannelser fordelt på tre universiteter - uddannelserne har forskelligt fokus på teknologi, design og organisation

Læs mere

TEMA: Udvikling og implementering af serviceydelser med servicedesign

TEMA: Udvikling og implementering af serviceydelser med servicedesign TEMA: Udvikling og implementering af serviceydelser med servicedesign TEMA: Udvikling og implementering af serviceydelser med servicedesign Intro til servicedesign uddannelse og cases 31 deltagere fra

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalg Design

REFERAT Uddannelsesudvalg Design REFERAT Uddannelsesudvalg Design Mødetidspunkt: Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Onsdag den 15 februar Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV SD - 1.1.0.5 LBD Casper Sørensen Elsebeth Gabel

Læs mere

TEMA. Du og dit team kan vælge tema for forløbet ved at lade jer inspirere af aktuelle historier i medierne eller trends på nettet.

TEMA. Du og dit team kan vælge tema for forløbet ved at lade jer inspirere af aktuelle historier i medierne eller trends på nettet. TEMA Du og dit team kan vælge tema for forløbet ved at lade jer inspirere af aktuelle historier i medierne eller trends på nettet. Det er vigtigt, at temaet: Er bredt, så eleverne kan følge egne interesser

Læs mere

VELKOMMEN TIL BIBLIOTEKARFORBUNDET

VELKOMMEN TIL BIBLIOTEKARFORBUNDET VELKOMMEN TIL BIBLIOTEKARFORBUNDET Mød os på bf.dk, Facebook og i vores fagmagasin Perspektiv Velkommen til Bibliotekarforbundet. Denne folder giver dig et overblik over dine medlemsfordele Velkommen til

Læs mere

Fra SDU til Job. Dagens slides får I på mail

Fra SDU til Job. Dagens slides får I på mail Fra SDU til Job Dagens slides får I på mail Program Velkommen 15.00 Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Lønforhandling på 20 min. Lån & Spar Bank Hvad med dagpenge? Akademikernes

Læs mere

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse Miljøplanlægning Marketing Management (HDA) HD 2. del - Efteruddannelse S A M F U N D S V I D E N S K A B 2 3 Forøg din markedsværdi HD i Marketing Management (HDA) henvender sig til dig, der arbejder

Læs mere

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra UNI til Job

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra UNI til Job Fra UNI til Job Program Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Hvad kan jeg bruge IDA til? Hvordan får jeg den rigtige løn? Juridisk rådgivning Kurser og fagtekniske netværk

Læs mere

HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE. Stine Gregersen, Daglig leder af HD1

HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE. Stine Gregersen, Daglig leder af HD1 HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE Stine Gregersen, Daglig leder af HD1 AGENDA 1. Hvad er en HD-uddannelse? 2. HD-uddannelsens opbygning 3. Adgangskrav 4. Fleksibel undervisning 5. Blended Learning 6. Priser

Læs mere

Fokusgruppeundersøgelse vedrørende datalogistuderendes selektionskriterier i forbindelse med job, studiejob og praktikforløb

Fokusgruppeundersøgelse vedrørende datalogistuderendes selektionskriterier i forbindelse med job, studiejob og praktikforløb HR MØDE DIKU BUSINESS KLUB D. 11/4-2012 Fokusgruppeundersøgelse vedrørende datalogistuderendes selektionskriterier i forbindelse med job, studiejob og praktikforløb 1 OM UNDERSØGELSEN Formål: At få indblik

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE - PRAKTIKEKSAMEN - 2015

PROJEKTBESKRIVELSE - PRAKTIKEKSAMEN - 2015 PROJEKTBESKRIVELSE - PRAKTIKEKSAMEN - 2015 Studie Semester Klasse Ansvarlige undervisere Multimediedesign 4. semester msmmd13a4, msmmd13c4, msmmd13d4 Tildelte praktikvejledere Periode 5. januar 27. marts

Læs mere

ERHVERVSAKADEMIUDDANNELSEN AUTOMATIONSTEKNOLOG FÅ EN AUTOMATIONSTEKNOLOG I PRAKTIK

ERHVERVSAKADEMIUDDANNELSEN AUTOMATIONSTEKNOLOG FÅ EN AUTOMATIONSTEKNOLOG I PRAKTIK ERHVERVSAKADEMIUDDANNELSEN AUTOMATIONSTEKNOLOG FÅ EN AUTOMATIONSTEKNOLOG I PRAKTIK Automationsteknologer skal 3 måneder i praktik Stillinger de studerende vil kunne varetage efter studiet: Om uddannelsen

Læs mere

INSTALLATØRUDDANNELSEN EL & VVS FÅ EN INSTALLATØRSTUDERENDE I PRAKTIK

INSTALLATØRUDDANNELSEN EL & VVS FÅ EN INSTALLATØRSTUDERENDE I PRAKTIK INSTALLATØRUDDANNELSEN EL & VVS FÅ EN INSTALLATØRSTUDERENDE I PRAKTIK Installatørstuderende skal tre måneder i praktik Hvad kan de studerende? Om uddannelsen Installatøruddannelsen er en erhvervsakademiuddannelse

Læs mere

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN Hvad er Junior Consult? 2 Junior Consult er Danmarks største konsulentvirksomhed, der udelukkende drives af kandidatstuderende fra BSS ved Aarhus Universitet.

Læs mere

Inspiration - I hvilken grad er du blevet inspireret af kurset på Videns- og Innovationselevatoren?

Inspiration - I hvilken grad er du blevet inspireret af kurset på Videns- og Innovationselevatoren? Hvad er din alder? Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund? Cand. scient. og meritlærer Cand.merc. i Organisation og virksomhedsledelse, samt HD i Informatik Erhvervssproglig korrespondent Cand. mag tysk

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

Godkendelsesbrev. Aarhus Universitet. Afgørelse om godkendelse af nyt udbud

Godkendelsesbrev. Aarhus Universitet.   Afgørelse om godkendelse af nyt udbud Godkendelsesbrev Aarhus Universitet E-mail: au@au.dk Afgørelse om godkendelse af nyt udbud Uddannelses- og forskningsministeren har på baggrund af gennemført prækvalifikation af Aarhus Universitets (AU)

Læs mere

Sammenstilling af kandidatundersøgelser for Kandidatuddannelsen i Medicin med Industriel specialisering (MedIS) - 2012, 2013, 2014 og 2015

Sammenstilling af kandidatundersøgelser for Kandidatuddannelsen i Medicin med Industriel specialisering (MedIS) - 2012, 2013, 2014 og 2015 School of Medicine and Health LMJ 15. september Sammensling af kandidatundersøgelser for Kandidatuddannelsen i Medicin med Industriel specialisering (MedIS) -,, og Indledning Som led i arbejdet med at

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby 7070 2870 info@aw-media.dk www.aw-media.dk Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger

Læs mere

Nyuddannede djøferes kompetencer

Nyuddannede djøferes kompetencer Nyuddannede djøferes kompetencer Indhold Ref. KAB/- 04.07.2014 Om undersøgelsen...1 Erhvervserfaring og anden praktisk erfaring inden det første job...2 Det første job...3 Forberedelsen til arbejdsmarkedet...4

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

Dimittendundersøgelse 2015 Diplomingeniøruddannelsen i Global Management and Manufacturing

Dimittendundersøgelse 2015 Diplomingeniøruddannelsen i Global Management and Manufacturing 1. Indledning Det Tekniske Fakultet har i efteråret 2015 gennemført en samlet dimittendundersøgelse for alle diplom- og ingeniøruddannelser. Undersøgelsen er rettet mod dimittender fra perioden 1. januar

Læs mere

5-årig læreruddannelse. Principper for en 5-årig læreruddannelse på kandidatniveau

5-årig læreruddannelse. Principper for en 5-årig læreruddannelse på kandidatniveau 5-årig læreruddannelse Principper for en 5-årig læreruddannelse på kandidatniveau Indledning Der er bred enighed om, at der er behov for at styrke lærernes kompetencer og vidensgrundlag markant. Kravene

Læs mere

Et eksempel. Det kan være en god ide at vise en oversigt over det du vil tale om, men du sammensætter selv programmet

Et eksempel. Det kan være en god ide at vise en oversigt over det du vil tale om, men du sammensætter selv programmet 1 Et eksempel. Det kan være en god ide at vise en oversigt over det du vil tale om, men du sammensætter selv programmet 2 Find evt. et par gode billeder der passer til! Kort indledende præsentation 3 4

Læs mere

Dimittendundersøgelse 2015 Civilingeniøruddannelsen i miljøteknologi. 1. Indledning. 2. Beskæftigelse. 2.1 Nuværende hovedbeskæftigelse

Dimittendundersøgelse 2015 Civilingeniøruddannelsen i miljøteknologi. 1. Indledning. 2. Beskæftigelse. 2.1 Nuværende hovedbeskæftigelse Dimittendundersøgelse 2015 Civilingeniøruddannelsen i miljøteknologi 1. Indledning Det Tekniske Fakultet har i efteråret 2015 gennemført en samlet dimittendundersøgelse for alle diplom- og ingeniøruddannelser.

Læs mere

9. semester, Humanistisk Informatik, praktik, Interaktive Digitale Medier Besvaret af: 11

9. semester, Humanistisk Informatik, praktik, Interaktive Digitale Medier Besvaret af: 11 Studienævnet for Humanistisk Informatik Semesterevaluering efterår 2012 9. semester, Humanistisk Informatik, praktik, Interaktive Digitale Medier Besvaret af: 11 Hvilken bachelorbaggrund har du? Respondenter

Læs mere

Åbent Akademi. Akademiet for Talentfulde Unge Øst

Åbent Akademi. Akademiet for Talentfulde Unge Øst Åbent Akademi Akademiet for Talentfulde Unge Øst 1 Akademiet for Talentfulde Unge Øst Det er Akademiet for Talentfulde Unge Østs mission: At udvikle talentfulde børn og unges potentiale via alsidige, faglige

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I IT & BUSINESS (E-Business) ITU.dk/uddannelser IT & BUSINESS (CAND.IT I E-BUSINESS) Kunne du tænke dig at arbejde i krydsfeltet mellem it og forretningsudvikling?

Læs mere

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst.

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media søger praktikant med talent for salg og kommunikation. Du behøver ingen erfaring, idet

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer Open Call søger sprint-facilitatorer Open call Kan I hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres digitale udfordringer og facilitere design-sprint? Så er det jer, vi søger til at være sprint-facilitator

Læs mere

FUTURE. Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser

FUTURE. Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser FUTURE Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser k for forretningsudvikling, igitale tendenser OM NETVÆRKET CENTRALE TEMAER Finanssektorens Uddannelsescenter

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN. KANDIDAT I SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI ITU.dk/uddannelser

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN. KANDIDAT I SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI ITU.dk/uddannelser IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI ITU.dk/uddannelser SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI Den 2-årige kandidatuddannelse (MSc) i Softwareudvikling og teknologi er en moderne

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Design

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Design REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Design Mødetidspunkt: Mandag 19. juni 2017 kl. 14:00-16:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV SD 1.1.05 Lena Bak Dyke Casper

Læs mere

GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB! HD erhvervsøkonomisk diplomuddannelse

GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB! HD erhvervsøkonomisk diplomuddannelse GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB! HD erhvervsøkonomisk diplomuddannelse 2 GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB Giv jeres medarbejdere et fagligt skub...... og klæd dem på til fremtidens udfordringer.

Læs mere

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN Hvad er Junior Consult? 2 Junior Consult er Danmarks største konsulentvirksomhed, der udelukkende drives af cand.merc.- og cand.oecon.studerende fra Aarhus

Læs mere

2

2 1 2 3 Husk at selvom det er nærmest programmeret i os, at vi gerne vil svare, når vi bliver stillet et spørgsmål, så er det ok ikke at vide det! Og det der sker hvis du svarer på spørgsmål om adgangskrav

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

Studievalg Sydjylland. Hjælper dig med valg af videregående uddannelse og karriere

Studievalg Sydjylland. Hjælper dig med valg af videregående uddannelse og karriere Studievalg Sydjylland Hjælper dig med valg af videregående uddannelse og karriere Hvem er Studievalg Sydjylland? 1 af 7 vejledningscentre under Uddannelsesministeriet Specialiseret i vejledning inden for

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

K A N D I D ATundersøgelsen

K A N D I D ATundersøgelsen K A N D I D ATundersøgelsen 2007 TYSK ROSKILDE UNIVERSITET 1 1. Kandidaternes første job...3 2. Kandidaternes forsatte karriere...7 3. Kandidaternes vej til første job...10 4. Kandidaternes studietid...15

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på multimediedesigneruddannels en

Information til virksomheden om praktik på multimediedesigneruddannels en Information til virksomheden om praktik på multimediedesigneruddannels en Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores multimediedesignere. Her har vi samlet

Læs mere

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra AAU til Job

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra AAU til Job Fra AAU til Job Program Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Hvad kan jeg bruge IDA til? Hvordan får jeg den rigtige løn? Juridisk rådgivning Kurser og fagtekniske netværk

Læs mere

VIA ADMINISTRATIONSBACHELOR. Få en praktikant. fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College

VIA ADMINISTRATIONSBACHELOR. Få en praktikant. fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College Få en praktikant fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College Skaber værdi for både praktikant og praktiksted Få en praktikant Administrationsbacheloruddannelsen ønsker løbende at indgå

Læs mere

CAMILLA JO RASMUSSEN, EVA FRIBO NYGÅRD & LAURITZ TIM DAA FUNDER VORES TID SOM PRAKTIKANTER HOS DET SYDDANSKE EU-KONTOR I BRUXELLES

CAMILLA JO RASMUSSEN, EVA FRIBO NYGÅRD & LAURITZ TIM DAA FUNDER VORES TID SOM PRAKTIKANTER HOS DET SYDDANSKE EU-KONTOR I BRUXELLES CAMILLA JO RASMUSSEN, EVA FRIBO NYGÅRD & LAURITZ TIM DAA FUNDER VORES TID SOM PRAKTIKANTER HOS DET SYDDANSKE EU-KONTOR I BRUXELLES PRÆSENTATION I foråret 2018 har vi haft fornøjelsen af at være praktikanter

Læs mere

SAMDATA\HK IT-FAGETS FAGFORENING

SAMDATA\HK IT-FAGETS FAGFORENING SAMDATA\HK IT-FAGETS FAGFORENING \ FOR DIG, DER STUDERER IT \ INDHOLD \ IT-FAGETS FAGFORENING...............................................\ 3 \ FORDI............................................................................\

Læs mere

Motivation Factor Job & Education

Motivation Factor Job & Education Styrk trivslen og motivationen - hos jeres målgruppe og jer selv! Motivation Factor Job & Education Sommerrabat på kurser, der afholdes internt i juni, august eller september 2015 3 dages internt kursus

Læs mere

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Melanie Kjærgaard Hansen Studienummer: 3006971 Erhvervssprog og IT-baseret markedskommunikation Praktiksted: Travel ALOTT Praktikperiode: 31.07.2017-21.12.2017

Læs mere

SAMFUNDSFAG, CENTRALFAG

SAMFUNDSFAG, CENTRALFAG SAMFUNDSVIDENSKAB SYDDANSK UNIVERSITET SAMFUNDSFAG, CENTRALFAG 3-årig Bacheloruddannelse Et bredt samfundsengagement Samfundsfag, centralfag er for dig, der har en bred interesse i politiske og samfundsmæssige

Læs mere

Ida Marie Wonsild. Hej, jeg hedder:

Ida Marie Wonsild. Hej, jeg hedder: Ida Marie Wonsild Jeg arbejder som Costumer Journey Expert i YouSee. Mit mål er at sikre, at YouSee s kunder har den bedst mulige oplevelse med vores services - både når de bruger vores produkter, besøger

Læs mere

Evaluering af praktikstederne E18 Koordinatorer: Inger Bruun Hansen og Anne Breumlund Antal respondenter: 37 Antal svar: nogen svar

Evaluering af praktikstederne E18 Koordinatorer: Inger Bruun Hansen og Anne Breumlund Antal respondenter: 37 Antal svar: nogen svar Evaluering af praktikstederne E18 Koordinatorer: Inger Bruun Hansen og Anne Breumlund Antal respondenter: 37 Antal svar: 28 + 1 nogen svar Hvilken position har du i relation til praktikforløbet Hvilken

Læs mere

ADGANGSKRAV for Kommunikation og Globale studier

ADGANGSKRAV for Kommunikation og Globale studier ADGANGSKRAV for Kommunikation og Globale studier CAND.COMM. ROSKILDE UNIVERSITET 1 1. Adgangskrav 1.1 Retskrav Har du gennemført en Humanistisk bacheloruddannelse på RUC i Kommunikation og Internationale

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 87B d. 13. marts 2017 Punkt 5b. Bilag 1. Bestyrelsen

Bestyrelsesmøde nr. 87B d. 13. marts 2017 Punkt 5b. Bilag 1. Bestyrelsen K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Bestyrelsesmøde nr. 87B d. 13. marts 2017 Punkt 5b. Bilag 1 Bestyrelsen S A G S N O T A T 23. FEBRUAR 2017 Vedr. Forsknings- og Uddannelsesstyrelsens undersøgelser

Læs mere

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Kursus: Servicedesign 1 Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser

Læs mere

Få en studerende fra Leisure Management. i praktik

Få en studerende fra Leisure Management. i praktik Få en studerende fra Leisure i praktik Fritids- og oplevelsesindustrien Hvad er leisure management Leisure er en professionsbachelor uddannelse der fokusere på fritids- og oplevel-sesindustrien. Gennem

Læs mere

hvilke slags arbejde kan man have som uddannet tøj designer hvilke ting skal man være god til som tøj designer Hvorfor er mænd løn højere end kvinders

hvilke slags arbejde kan man have som uddannet tøj designer hvilke ting skal man være god til som tøj designer Hvorfor er mænd løn højere end kvinders 2014/2015 tøj designer Indledning: jeg er ikke helt klar på endnu om hvad jeg gerne vil være når jeg bliver ældre. Jeg har valgt tøj designer hvor jeg specielt har fokus på Tekstil/tøjområdet. Det har

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I DIGITAL DESIGN OG KOMMUNIKATION

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I DIGITAL DESIGN OG KOMMUNIKATION IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I DIGITAL DESIGN OG KOMMUNIKATION DIN DIGITALE FREMTID Synes du, det er spændende at arbejde med digitale medier? Vil du gerne udfordre og designe de digitale medier

Læs mere

ERHVERVSAKADEMIUDDANNELSEN ENERGITEKNOLOG FÅ EN ENERGITEKNOLOG I PRAKTIK

ERHVERVSAKADEMIUDDANNELSEN ENERGITEKNOLOG FÅ EN ENERGITEKNOLOG I PRAKTIK ERHVERVSAKADEMIUDDANNELSEN ENERGITEKNOLOG FÅ EN ENERGITEKNOLOG I PRAKTIK Energiteknologer skal tre måneder i praktik Stillinger de studerende vil kunne varetage efter studiet: Om uddannelsen Energiteknologer

Læs mere

Bilag 6. Interview med Emil

Bilag 6. Interview med Emil Interview med Emil 5 10 15 20 25 30 Emil: Østjyllands Politi, det er Emil. Cecilia: Hej, det er Cecilia. Emil: Ja hej. Cecilia: Hej. Nåmen tak fordi du lige havde tid til at snakke. Emil: Jamen selvfølgelig.

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen

Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores markedsføringsøkonomer. Her har vi

Læs mere

TOOLKIT YOUNG ENTREPRENENURSHIP DEVELOPING IN ACTION

TOOLKIT YOUNG ENTREPRENENURSHIP DEVELOPING IN ACTION TOOLKIT YOUNG ENTREPRENENURSHIP DEVELOPING IN ACTION WHAT TO DO AND WHY Denne bog er til dig. Den handler om entreprenørskab og læring. Det er en guide, der hjælper dig og din gruppe med at få en god idé

Læs mere

Studieordning for bacheloruddannelsen i digital design og interaktive teknologier ved IT-Universitetet i København

Studieordning for bacheloruddannelsen i digital design og interaktive teknologier ved IT-Universitetet i København Studieordning for bacheloruddannelsen i digital design og interaktive teknologier ved IT-Universitetet i København Studieordning af Indhold Indledning Kapitel 1. Uddannelsens titulatur, formål og mål for

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

- Vejen til et godt studieliv. Anna Stelvig, stifter af StudyMind

- Vejen til et godt studieliv. Anna Stelvig, stifter af StudyMind Vi er sat i verden for at gøre eksamensangst, studiestress og lignende problematikker lettere at håndtere og for at sikre, at gode studerende klarer sig endnu bedre. Anna Stelvig, stifter af StudyMind

Læs mere

Vi stiller krav til elever og kursister. Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag

Vi stiller krav til elever og kursister. Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag EUC Sjælland har udarbejdet et fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Her viser vi hvad skolen forstår ved god undervisning, og hvordan vi understøtter læring

Læs mere

Workshop 10.4: Anvendelse af video i udvikling af undervisningen

Workshop 10.4: Anvendelse af video i udvikling af undervisningen 1 Workshop 10.4: Anvendelse af video i udvikling af undervisningen Facilitatorer: Leif Vibild, Harald Brandt, Pernille Ulla Andersen VIA, Læreruddannelsen i Aarhus 2 Agenda i workshop 10.4 Anvendelse af

Læs mere

Kategoriseringsmodel

Kategoriseringsmodel Kategoriseringsmodel Kategoriseringsmodellen er udarbejdet og udgivet af: Fonden for Entreprenørskab Ejlskovgade 3D 5000 Odense C Mail: post@ffe-ye.dk 2018 Indhold Introduktion... 5 Fagligt indhold...

Læs mere

Evaluering Humanistisk Informatik foråret 2010

Evaluering Humanistisk Informatik foråret 2010 Evaluering Humanistisk Informatik foråret 2010 Nærværende evaluering af forårssemesteret 2010 er en samlet evaluering af alle afviklede semestre under studienævnet for Humanistisk Informatik. Denne sammenfattende

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN BACHELOR I DIGITALE MEDIER OG DESIGN ITU.dk/uddannelser BLIV BACHELOR I DIGITALE MEDIER OG DESIGN Interesserer du dig for digitale medier og kommunikation? Kunne du forestille

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN BACHELOR I DIGITALE MEDIER OG DESIGN ITU.dk/uddannelser BLIV BACHELOR I DIGITALE MEDIER OG DESIGN Interesserer du dig for digitale medier og kommunikation? Kunne du forestille

Læs mere

Girls Day in Science. Evalueringsrapport

Girls Day in Science. Evalueringsrapport Girls Day in Science Evalueringsrapport 2017 Baggrund Girls Day in Science 2017 blev afholdt den 30. august på 30 virksomheder, science centre og uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. Derudover blev

Læs mere

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN Hvad er Junior Consult? 2 Junior Consult er Danmarks eneste konsulentvirksomhed, der udelukkende drives af dygtige cand.merc.- og cand.oecon.studerende

Læs mere

Deltagerne vil efter endt forløb, med rette, kunne kalde sig eksperter i behovsdreven innovation til sundhedsområdet. Side 2 af 10

Deltagerne vil efter endt forløb, med rette, kunne kalde sig eksperter i behovsdreven innovation til sundhedsområdet. Side 2 af 10 BioMedical Design er en interdisciplinær og toneangivende efteruddannelse. Formålet med efteruddannelsen er, at uddanne mennesker der kan tænke og agere kreativt og løsningsorienteret samt identificere

Læs mere

Nye muligheder til de dygtigste

Nye muligheder til de dygtigste Nye muligheder til de dygtigste I Danmark skal vi satse på de dygtigste. Dem som har ekstraordinære evner og drive, og som kan sætte et afgørende aftryk på fremtiden, hvis de får mulighed for at udfolde

Læs mere

Dimittendundersøgelse 2015 Diplomingeniøruddannelsen i Elektronik og Datateknik. 1. Indledning. 2. Beskæftigelse. 2.1 Nuværende hovedbeskæftigelse

Dimittendundersøgelse 2015 Diplomingeniøruddannelsen i Elektronik og Datateknik. 1. Indledning. 2. Beskæftigelse. 2.1 Nuværende hovedbeskæftigelse Dimittendundersøgelse 2015 Diplomingeniøruddannelsen i Elektronik og Datateknik 1. Indledning Det Tekniske Fakultet har i efteråret 2015 gennemført en samlet dimittendundersøgelse for alle diplom- og ingeniøruddannelser.

Læs mere

Ansøgningen: Skriv løs. Workshop

Ansøgningen: Skriv løs. Workshop Ansøgningen: Skriv løs Workshop Agenda Annoncer Ansøgningen Eksempler på blikfang Skriv løs Annonce analyse Læs annoncen grundigt Læs mellem linjerne Understreg vigtige ord som f.eks. kompetencer og værdier

Læs mere

Adgangskrav for Digital Innovation & Management (optagelse august 2018)

Adgangskrav for Digital Innovation & Management (optagelse august 2018) Adgangskrav for Digital Innovation & Management (optagelse august 2018) For at søge om optagelse på IT-Universitetets kandidatuddannelse i Digital Innovation & Management skal du have en universitets-bacheloruddannelse

Læs mere

Ledelsesfagligt Grundforløb, E13

Ledelsesfagligt Grundforløb, E13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

EiUs nyhedsbrev udsendes hver anden måned for at give overblik over projektets status og informere omkring kommende aktiviteter.

EiUs nyhedsbrev udsendes hver anden måned for at give overblik over projektets status og informere omkring kommende aktiviteter. Antoniya Doneva (ANTD) Fra: Antoniya Doneva (ANTD) Sendt: 7. februar 2014 13:34 Til: Antoniya Doneva (ANTD) Emne: EiUs nyhedsbrev februar EiUs nyhedsbrev udsendes hver anden måned for at give overblik

Læs mere

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier Studieordning af Indhold Indledning Kapitel 1. Uddannelsens titulatur,

Læs mere

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag 1 Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag Er du god til at forklare din viden for andre? Synes du, det er sjovt at stå på en scene? Kan du gøre indtryk på publikum?

Læs mere

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya BA 1. Semester Eksamen synopsis Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya 2013 BA 1. Semester Econcept development Præsentation og Motivation Til eksamen har min gruppe og jeg arbejdet med 3 rapporter indenfor

Læs mere