Diskussion af problemstilling: MR kan kontakte professorerne og udtrykke rådets holdning igen. MRs holdning kan også udtrykkes på facebook.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Diskussion af problemstilling: MR kan kontakte professorerne og udtrykke rådets holdning igen. MRs holdning kan også udtrykkes på facebook."

Transkript

1 Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes. Referent: Silje Tilstede: Mai-Britt, Agnes, David, Nina B, Eirild, Khoa, Peter, Marie, Johanna, Lise, Jonatan, Ane, Christian, Tharsika, Rasmus, Karen, Mette, Lasse, Ellen, Daniel, Malene, Søren Afbud: Anne Dorte, Niels, Vibeke 2. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt 3. Studienævnet 12. semester eksamen orientering. Ved Nina. Der bliver problemer med at skaffe patienter nok, når alle skal til almen og til eksamen på de tre hovedfag. Forslag var så at man skulle kunne komme op i en case. Dog kommer der herved et eksamensteknisk issue: når et fag indeholder et vist antal ects point kan man kun bedømmes i det en gang. Når de studerende så skal op i to eksamener kommer der derved problemer. Caseordningen kan derfor måske ikke indføres alligevel. MR kan kontakte professorerne og udtrykke rådets holdning igen. MRs holdning kan også udtrykkes på facebook. Holdbytte af klinik på kandidat: Opfølgning Kommer ikke på SN mødet alligevel. Hvis man skal bytte fra et hvilket som helst element, er der en som manuelt skal flytte navnet fra et sted til et andet i Stads. Dette vil de ikke gøre mere. I øvrigt anses obligatorisk undervisning rent juridisk ikke som en eksamen. Derfor er det kun når man får dispensation at de flytter navnet. Forslag: Skriv til Berit Eika. Tag det op på et højere niveau, og samtidig nævn alle de problemer der er med Stads, i mailen. Konklusion: På næste MR møde skal der diskuteres hvad der skal være dispenserende. Nye overgangsregler til ny bachelor F2015 Man ved endnu ikke hvordan det bliver med overgangsreglerne, når alt makro og neuroanatomi flyttes til 2. semester. Der kan derfor ikke siges mere lige nu.

2 4. Akademisk Råd Valgresultat orientering Eirild og Nina B er i akademisk råd. Valgtal: 667 stemmer til MR og 19 stemmer til den borgerlige studenterforening. Seminar på Sandbjerg orientering Alle akademiske råd og uniledelsen var samlet. 2 emner blev diskuteret: opfølgning på problemanalysen og kvalitet på au. Der var en generel modstand imod ministeriet ift. dimensionering og fremdriftsreformen. Der var forskel på hvad de studerende mener er kvalitet på uddannelsen, og hvad underviserne mener. Det er vigtigt at forskerne kan undervise og uddannelsesudvikle dvs. lave et helt semester som fungerer, ikke bare en forelæsning. 5. Institutfora Institut for Biomedicin: valg af ny repræsentant beslutning En ny repræsentant skal vælges, som skal starte til april. Denne skal følge Vibeke i hendes sidste tid i instituttet. Hvis der ikke kan findes en i MR, skal der skrives ud til alle medicinere. Konklusion: Skriv til Vibeke hvis man er interesseret i at blive repræsentant. Institut for Klinisk Medicin: Emner til debat i instituttet for Klinisk Medicin orientering & diskussion De studerende skal have lov at præge dagsordenen til møderne. De vil derfor gerne integrere de studerende i lederforumsmøderne. Punkter der skal diskuteres på møderne: Bedre muligheder for udrejse på stud. og ph.d. niveau Bedre undervisning Bedre udnyttelse af klinikophold Interaktive undervisningsmaterialer Karrierrevejledning Hvad er en god forsker Hvilke punkter synes MR er de vigtigste. Der diskuteres Ca. 2 punkter pr møde. I 2015 er der møde i februar og april. Bedre undervisning:

3 Man kunne lave studenterambulatorier, hvor studerende har nogle spor for sig selv. Man har det fx i Herning på 11. sem. Vigtigt at undervisningen har en rød tråd gennem hele året. Det skal koordineres således at underviserne snakker sammen. Bedre kommunikation mellem semestrene. Nogle af de forelæsninger som er i introugen går igen på semestret, og hvis kommunikationen var bedre, kunne man undgå dette. Det er også en god ide at snakke progression i forhold til niveau - At nogen har et blik på hvad der skal forventes af hvert semester. Mht. e-learning: Adgangen skal være der efterfølgende, så man kan repetere det man har haft, og bruge det over længere tid. Klinik: Godt med erfaringsudveksling mellem de steder hvor det fungerer, og hvor det ikke fungerer, så man kan blive inspireret af de gode steder. Man kunne lave et forum til erfaringsudveksling. Kristjar lagde op til at det er den studerende der skal have mere ansvar, dvs. få forvagter eller noget i den dur. Det er samtidig også en god ide at holde sig for øje hvilket niveau folk er på når de starter i klinik. Forslag: I forhold til dette kunne man til den intro som foregår den første dag i klinik, samtidig give en intro til resten af afdelingen, så afdelingen ved hvad semestret kan, og dermed hvad de kan forvente af dem. Evt. sende en mail der beskriver niveauet på de studerende, til afdelingen. Man kan også lægge op til at de studerende selv skal lære at give en medicinstuderende en god dag i klinik, og generelt bare have fokus på Train the trainer, så alle de studerende får en god oplevelse. Andet: MR diskuterer mange ting på møderne, og kommer med mange gode forslag, men ofte når det ikke længere end bare at blive diskuteret på møderne. Forslag: Man kunne lave en engangsmail alla medicinerrådet foreslår og sende det til de 6 kursusledere på hvert semester. Så kommer det ligesom ud. Konklusion: MRs Nytårsbrev udarbejdes. Peter laver udkast til dette. Ovenstående diskuteres videre på næste møde. 6. PRIT Nye tiltag: økonomi og ideer diskussion Der skal ske noget på PR-fronten. PRIT vil lave kopper med MR-logo samt t-shirts. Der kan stå ting på kopperne så folk ikke tager dem hjem. PRIT vil gerne have flere penge til disse tiltag. Forslag: Prit kunne evt. alliere sig med VU, da kopperne fx skal stå i Varmestuen. Forslag: Sæt sedler på de små filtavler på læsesalene, med tekst i stil med Forslag til MR? - Send en mail.

4 7. Valg af semesteransvarlige F2015 Anders Bonde har udtrykt at der er ærgerligt at samarbejdet med semesterrepræsentanterne kommer i gang så sent derfor er det godt at MR er på forkant med dette, især ift. sommerperioden. Semesterrepræsentanter for 2015 er: 1. sem.: Rasmus 2. sem.: Rasmus 3. sem.: Rasmus 4. sem.: Daniel 5. sem.: Daniel 6. sem.: Daniel 7. sem.: Tharsika 8. sem.: Ellen 9. sem.: Mai-Britt 10. sem.:eirild 11. sem.: Nina B 12. sem.: Johanna 8. Møde med Lisette Prins ift. mailbrug - orientering Mai-Britt og Khoa havde møde med Lisette ang. brug af mail. De forklarede sagen, og det forstod hun godt. Så længe det er uddannelsesrelevant, må MR stadig gerne sende fællesmails ud. Hun lagde desuden op til at det med mailinglister var irrelevant at diskutere fordi alt går over til blackboard og man derfor ikke ved hvordan det bliver med maillister. Hun snakkede desuden om at der skulle startes et brugerpanel af studerende som de kan trække på, før der indføres noget nyt. Lisette sender mail ud til relevante fagråd med invitation til at deltage i dette brugerpanel. Husk: Send Lisette et julekort fra MR. 9. Regler for reeksamenstidspunkt 5. sem. reeksamen i mikrobiologi, var med svar to dage forinden. Studieadministrationen forsvarede det med at det var et dårligt kalenderår i år. Hvad kan man gøre for at klage over dette, og få det lavet om? Forslag: Tage dette op på et højere niveau. Skriv til den kursusansvarlige på mikrobiologi i stedet for studieadministrationen. Plæder for at der skal laves faste regler for hvornår svar skal komme. 10. Møde med Allan Flyvbjerg ift. orlovsregler mm. - orientering Nina, Søren og Mai-Britt var til stede ved mødet, sammen med de andre fagråd (tandlæge, folkesundhed og idræt). Allan lagde vægt på at hele uni skal bære i flok, og at der ikke blot skal laves specialregler på Health. Nogle steder er ledelsen enige i at mere fremdrift ville være en god ide. Til

5 et møde med alle sundhedsdekaner på de forskellige universiteter, blev det klart at alle har økonomiske problemer, og ikke har råd til at opretholde de nuværende orlovsregler. Det virker til at de ikke bliver enige om fælles orlovsregler. Det var alt i alt et godt møde, for han var imødekommende, men orlovsregler kan stadig kun på sigt diskuteres i andre fora. Der var desuden enighed om at det var en god ide at have nogle flere møder med Allan. Ca. 2 møder pr. semester. 11. Brug af IM rummet Er det muligt for de andre foreninger at få noget opbevaringsplads i IM rummet? Evt. lave domæner / hylder til de forskellige foreninger, og/eller gøre det til møderum som alle foreninger kan booke sig ind i. Kopirummet kunne også være en mulighed at bruge fællesrum. IM rummet er meget lille. IMCC har overtaget kristne medicineres rum, som evt. kunne bruges til opbevaring til nogle af de andre foreninger. Men hvis de kristne medicinere stadig bruger det, er det dog et problem. Man kunne sætte skabe ind i kopirummet, til foreningerne. Man kunne også inddrage computerrummet, som sjældent bliver brugt. Evt. lave dette til grupperum. Det er vigtigt at huske ikke at opfordre foreningerne til problemer de ikke har, og det er samtidig en stor diskussion at tage ift. hvilke foreninger der har ret til hvad, i medicinerhuset. Der er desuden mange foreninger som har fundet plads udenfor medicinerhuset. Man kunne lægge op til at foreningerne generelt søger opbevaring udenfor medicinerhuset. Det virker samtidig heller ikke til at der er et problem med at skaffe mødelokaler. Konklusion: VU snakker med de blå mænd om at hænge skabe op i kopirummet 12. Almenpraksis klinik på 12. semester Oplæg ved Johanna: Nogle har 2,5 times pendlingstid til klinik, og det er meget når man tænker på at man først får at vide hvor man skal hen ca. 2-3 uger før. Man kan samtidig ikke få kompensation for transporttid når klinikopholdene er så korte. Nogle kan endda ikke komme til klinikken med offentlig transport, og er derfor nødsaget til at lease bil eller andet. Konklusion: Man kan rette henvendelse til almen medicin på 12. semester. Det skal være et krav at man kan komme dertil med offentlig transport. Johanna gør dette. 13. It-nyt: Opfølgning på fordeling af klinikpladser: Tilfældighedsalgoritmen er udviklet i Stads, og denne overgår nu til KMD. I forhold til holdsætning er det ikke noget studerende kan deltage i, da der er tavshedspligt, så David kan ikke få lov at se hvordan de gør. De forsvarer sig med at der kun ca gentagelser pr. år med den nuværende algoritme. Stadseksperter siger desuden at det ikke er muligt at lave et pointsystem.

6 Konklusion: Khoa, David og Johanna vil sammen diskutere hvad der nu skal gøres. 14. UPU-nyt Sidste møde diskuterede man det faktum at der til dels sker en kollektiv afstraffelse på nogle niveauer, af alle universiteterne, når folk kommer bagud på ét af dem. Er det ikke unfair at de andres lempelige regler delvist kommer til at straffe AU? Ovenstående kan bruges som et argument for at AU ikke vinder meget ved at lave strenge regler for de studerende, fordi de andre universiteter har mere lempelige regler. 15. Eventuelt Fællesrådsmåde i SR: AU skal akkrediteres. De studerende skal have mulighed for at sige noget til dette. D. 31. januar er der derfor en akkrediteringskonference. Bestyrelsesvalg: SR har fået 2 mand ind. Der var 650 stemmer på MR. I den forbindelse har Andreas spurgt om nogle fra MR vil være med i AUPUS Æbleskiver på SR kontoret: Mandag d er MR inviteret til gløgg og æbleskiver på SR kontoret. MR Årshjul: Der skal laves et årshjul så man kan komme på forkant med nogle af de faste beslutninger der skal tages i løbet af året. FU står for dette. Julefrokost: Foregår på Christianshøj kollegiet. Opgaver laves til udvalgene. Medbring selv alkohol. Starter kl

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015.

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Referent: Silje. Ordstyrer: Agnes Tilstede: Julius, Eirild, Rasmus, Lasse, Johanna, Vibeke, Nina B, Agnes, Amalie, Kristoffer, Peter, Mai-Britt, Ane,

Læs mere

Referat af MR opsupplerende møde

Referat af MR opsupplerende møde Referat af MR opsupplerende møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 24/02/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Silje er referent, Peter er ordstyrer Tilstede: Peter, David, Vibeke, Karina,

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

Tal for Aarhuspladser - ret dette i seneste referat. Punkter til eventuelt tilføjes. Ellers er begge dele godkendt.

Tal for Aarhuspladser - ret dette i seneste referat. Punkter til eventuelt tilføjes. Ellers er begge dele godkendt. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes. Referent: Silje Tilstede: Mai-Britt, Daniel, David, Nina, Martin, Ellen, Mette, Josephine, Malene, Agnes, Sara, Ane, Bjørn, Katrine,

Læs mere

Referat af MR møde. Godkendt. Punkt om møde ang. optimering af medicinerhuset tilføjes til dagsorden.

Referat af MR møde. Godkendt. Punkt om møde ang. optimering af medicinerhuset tilføjes til dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 18/05/2015 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Tilstede: Nina R, Rasmus, Amalie, Niels,

Læs mere

Referat af MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent: 2. Godkendelse af referat og dagsorden: - Referater: godkendt. Dagsorden: punkter tilføjes

Referat af MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent: 2. Godkendelse af referat og dagsorden: - Referater: godkendt. Dagsorden: punkter tilføjes 1. Valg af ordstyrer og referent: Referat af MR møde Tilstede: Peter, Mai-Britt, Jonatan, Kristoffer, Ellen, Anne Dorte, Nina, Rasmus, Julius, Amalie, Malene, Christian, Karen, Nina R, Mette, Niels, Daniel,

Læs mere

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl. 17 19 Loungen, Medicinerhuset 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Khoa Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Rettelse til referat:

Læs mere

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent Agnes er ordstyrer og Silje referent. 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Nina

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Eske. Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion 1. Valg af ordstyrer og referent: Agnes er ordstyrer og Silje er referent. Referat af MR møde Dato og tid: 14/10/2014 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen (Folkesundhed, bygn. 1260) 2. Tilstede: Vibeke, Ole Bækgaard,

Læs mere

4. Foreningsrum og grupperum i medicinerhuset forslag fra Varmestueudvalget orientering og diskussion

4. Foreningsrum og grupperum i medicinerhuset forslag fra Varmestueudvalget orientering og diskussion MR-møde d.15.4.2015 i frokostuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Kristoffer er ordstyrer, Silje er referent Tilstede: Ane, Kristoffer, Rasmus, Tharsika, Jonatan, Mai-Britt, Peter, Khoa,

Læs mere

Studentersamfundet. Uddannelsespolitisk Forum. - For alle studerende. Den 3. December kl. 17.00, Wünderbar, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Uddannelsespolitisk Forum. - For alle studerende. Den 3. December kl. 17.00, Wünderbar, Fibigerstræde 15. Uddannelsespolitisk Forum Den 3. December kl. 17.00, Wünderbar,. V/ Ordfører for Studentersamfundet Erik Lander Jensen Dagsorden: 1. Formelt (B) [5 min] 2. Valg evaluering (OD) [15 min] 3. Oprettelse af

Læs mere

Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl. 17 19 Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt 3. Fremmøde:

Læs mere

Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl. 17 19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Peter. Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt.

Læs mere

Referat af MR-møde d. 10/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR-møde d. 10/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR-møde d. 10/06-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Sigrún Referent: Sanne Tilstede: Sigrún, Agnes, Ellen, Ane, Johanna, Eirild, Søren,

Læs mere

Referat til MR-møde d. 16/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Referat til MR-møde d. 16/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: Referat til MR-møde d. 16/1-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sidsel er ordstyrer Sanne er referent Tilstede: Sidsel, Ellen, Marie, Eirild, Bjørn, Kira, Johanna,

Læs mere

Dagsorden for MR møde d

Dagsorden for MR møde d Dagsorden for MR møde d. 14.1.2016 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Tilstede: 21 MR repræsentanter 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat fra decembers møde ligges

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 22/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 22/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 22/11-2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Dirigent: Agnes Referent: Khoa 2. Godkendelse af referat og dagsorden Rigtig godt referat

Læs mere

Referat for september-mr-møde

Referat for september-mr-møde Referat for september-mr-møde Deltagere: Christian, Ellen, Christine, Niels, Nikolaj, Mette I, Mette H, Caroline, Daniel, Kamilla, Julius, Archana, Estrid, Katrine, Tharsika, Tim, Agnes Afbud: Helene,

Læs mere

Referat af MR møde (opsupplerende) d

Referat af MR møde (opsupplerende) d Referat af MR møde (opsupplerende) d. 12.2.13 Fremmødte medlemmer: Heidi, Søren, Ane, Henrik, Morten, Anna, Anders, Jonatan, Marie M, Kira, Søren L, Lasse, Bjørn, Rikke, Anne Dorthe, Ellen, Lise, Sidsel,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed.

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed. Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl. 17-19 Frokoststuen på Folkesundhed. 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: MCQ opgave (ikke

Læs mere

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år.

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 02/06/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Afbud: Archana, Jelena flere afbud er sendt på mail. Tilstede: Tharsika,

Læs mere

Tilstede: Afbud: Uden afbud Dagsorden

Tilstede: Afbud: Uden afbud Dagsorden Referat fra studienævnsmødet den 21. November 2011 Tilstede: Henrik Fladkjær, Mads Abrahamsen, Joa Rosholm Mark, Tobias Gotfredsen, Erling Jensen og John Kuada, Afbud: Uden afbud: Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden for december-mr-møde

Dagsorden for december-mr-møde Dagsorden for december-mr-møde Deltagere: Agnes, Ellen, Niels, Daniel, Christian, Mette I, Malene, Tharsika, Julie, Magnus, Mette H, Mette I, Helene, Gideon, Julius, Andreas, Sara, Anne-Sif, Kasper, Katrine,

Læs mere

Psykrådsmøde 8.april 2010

Psykrådsmøde 8.april 2010 Psykrådsmøde 8.april 2010 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Nyt fra SAMF-rådet/studenterrådet, herunder fagrådsfestival, politikkonference & generalforsamling 24.-25. april (O) 3. Nyt fra Evalueringsudvalget?

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde 1 Dagsorden for MR møde Deltagere: Agnes, Tharsika, Martin, Christine, Mai-Britt, Josephine, Vibeke, Christian, Archana, Anne-Sif, Gideon, Andreas, Daniel, Julie, Mette H, Helene, Mette I, Julius, Kamilla,

Læs mere

Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion

Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion fra KU. o Nye 10. semester: En studerende har kontaktet og sagt at det sejler. Der mangler bl.a. en kursusansvarlig, pensum ikke blevet

Læs mere

Respondenter Procent Skriv navn 13 100,0% I alt 13 100,0% Respondenter Procent I en gruppe 13 100,0% Individuelt 0 0,0% I alt 13 100,0%

Respondenter Procent Skriv navn 13 100,0% I alt 13 100,0% Respondenter Procent I en gruppe 13 100,0% Individuelt 0 0,0% I alt 13 100,0% Vælg din vejleder Skriv navn 13 100,0% Vælg din vejleder - Skriv navn Lars Ditrichson Lars dietrichson Lars Grubbe Dietrichson lars dietrichson Lars Dietrictson Lars Grubbe Ditrichson Blev projektet udarbejdet

Læs mere

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 1 Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 Deltagere: Ellen, Agnes, Niels, Nikolaj, Marjuran, Anne-Sif, Ida, Janne, Daniel, Katrine, Magnus, Julie, Christine, Andreas, Mette H, Mette I, Helene, Gideon,

Læs mere

Dato og tid: 06/04/2016 kl Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260)

Dato og tid: 06/04/2016 kl Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Dato og tid: 06/04/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) 2. Tilstede: Daniel, Nikolaj, Mathilde,

Læs mere

3. Mere simulationstræning på kandidaten v. PUST - beslutning diskussion orientering

3. Mere simulationstræning på kandidaten v. PUST - beslutning diskussion orientering Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Dato og tid: 02/05/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Tilstede: Agnes, Marie, Archana, Vibeke,

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: M e d i c i n e r R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å L æ g e v i d e n s k a b Dagsorden til MR-møde d. 15/12 2011 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Henrik

Læs mere

Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet

Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet Tid: 24. juni kl. 13.00 15.30 Sted: Danske Patienter,. Deltagere: Birthe Holm, Sjældne Diagnoser Jens Oluf Bruun Pedersen, Kræftens Bekæmpelse

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Referat af april-mr-møde

Referat af april-mr-møde Referat af april-mr-møde Deltagere: Julius, Helene, Gideon, Andreas, Nikolaj, Rasmus, Mette H, Kristoffer, Daniel, Josefine, Ellen, Christine, Abdul, Malene, Katrine, Archana, Julie, Tharsika, Caroline,

Læs mere

Dagsorden godkendt. Rettelse til referat: Studerende udefra skal specificeres til at være kandidatstuderende.

Dagsorden godkendt. Rettelse til referat: Studerende udefra skal specificeres til at være kandidatstuderende. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Referent: Silje Ordstyrer: Agnes Tilstede: Ellen, Mai-britt, Ane, Tharsika, Mette, Josephine, Christian, Niels, Kristoffer, Khoa, Julie, Amalie, Vibeke,

Læs mere

Referat af MR-møde den 23/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR-møde den 23/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR-møde den 23/05-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Kim er ordstyrer Sanne er referent Tilstede: Sigrún, Kim, Anna, Morten, Ane, Eirild, Vibeke,

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde Deltagere: Agnes, Mai-Britt, Sara, Ida, Christine, Karen, Niels, Vibeke, Malene, Helene, Anne-Sif, Martin, Mette I, Andreas, Rasmus, Daniel, Julie, Magnus, Christian, Julius, Kristoffer,

Læs mere

Deltagere studerende: Eva Aakjær og Karin Rosenkilde, Pernille Lundsgaard og Mads Filtenborg

Deltagere studerende: Eva Aakjær og Karin Rosenkilde, Pernille Lundsgaard og Mads Filtenborg Møde den: 19. marts 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Morten Frydenberg og Helle Terkildsen Maindal Deltagere studerende: Eva

Læs mere

Referat for marts-mr-møde

Referat for marts-mr-møde Referat for marts-mr-møde Deltagere: Bo, Christian S, Kamilla, Tharsika, Katrine, Ellen, Daniel, Christine, Christian, Archana, Kristoffer, Majuran, Malene, Niels, Helene, Julie, Gideon, Katrine Ht, Agnes,

Læs mere

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004.

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi Refleksionsark Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Label: Refleksionsark, der er udfyldt og drøftet 1. Samarbejdsaftale Markér 1a. Invitation

Læs mere

Mobning i dit barns klasse: hvad du kan gøre. Tag mobning alvorligt og reagér, hvis der er mobning i dit barns klasse.

Mobning i dit barns klasse: hvad du kan gøre. Tag mobning alvorligt og reagér, hvis der er mobning i dit barns klasse. Mobning i dit barns klasse: hvad du kan gøre Tag mobning alvorligt og reagér, hvis der er mobning i dit barns klasse. Indhold 1 Mobning er et udbredt problem 2 Tegn på dit barn bliver mobbet 3 Vær opmærksom

Læs mere

Medlemmer af studienævnet. Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 11.04.2012 kl. 16.35. Sted: Fakultetsservice lokale 33.5.71.

Medlemmer af studienævnet. Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 11.04.2012 kl. 16.35. Sted: Fakultetsservice lokale 33.5.71. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer af studienævnet M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 11. APRIL 2012 Forum Odontologisk

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012.

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Tilstede: Susanne Wolfsberg, Carsten Hansen, Bente Holm, Anne Quitzau, Twiggy Liljehult, Natacha Soelberg. Afbud fra: Referent: Twiggy

Læs mere

Referat for maj-mr-møde

Referat for maj-mr-møde Referat for maj-mr-møde Deltagere: Julius, Helene, Josephine, Ellen, Nikolaj, Mai-Britt, Andreas, Agnes, Gideon, Malene, Daniel, Marjuan, Christian, Mette I, Katrine, Anne-Sif. Afbud: Christine, Abdul,

Læs mere

3. Oplæg vedr. MCQ eksamen v. Lotte O Neill fra CeSU (Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser) - Orientering

3. Oplæg vedr. MCQ eksamen v. Lotte O Neill fra CeSU (Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser) - Orientering Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 08/03/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Ordstyrer: Mette. Referent: Silje. Tilstede: Tharsika, Kristoffer, Mette,

Læs mere

Styrk Kernefagligheden på Arts!

Styrk Kernefagligheden på Arts! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Styrk Kernefagligheden på Arts! I forbindelse med universitets udviklings- og forandringsproces og de

Læs mere

RAPPORT OM FEEDBACK FRA STUDENTERRÅDET. Indledning. Cases

RAPPORT OM FEEDBACK FRA STUDENTERRÅDET. Indledning. Cases RAPPORT OM FEEDBACK FRA STUDENTERRÅDET Indledning Studenterrådet ved Københavns Universitet har sat fokus på uddannelseskvalitet. Samtidigt har Københavns Universitet sat en proces i gang, som skal munde

Læs mere

Referat af mødet i studienævnet for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Onsdag den 30. september 2015, kl. 14.00-16.00

Referat af mødet i studienævnet for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Onsdag den 30. september 2015, kl. 14.00-16.00 Referat af mødet i studienævnet for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse Onsdag den 30. september 2015, kl. 14.00-16.00 i Winsløwparken 19, 3. sal mødelokale 4.02 Tilstede: Christine Dalgård (CD), Lene

Læs mere

DET INTERNATIONALE 11. SEMESTER

DET INTERNATIONALE 11. SEMESTER DET INTERNATIONALE 11. SEMESTER IINFORMATION & EN LILLE UNDERSØGELSE RASMUS THØGER CHRISTENSEN INTERNATIONAL STUDENTERSTUDIEVEJLEDER PÅ HEALTH, AU FORSKNING & TALENT 7. semester studerende UNI VERSITET

Læs mere

Rigsrevisionen hvad er det? Rigsrevisionen. Landgreven 4 Postboks 9009 1022 København K. Tlf. 33 92 84 00 Fax 33 11 04 15

Rigsrevisionen hvad er det? Rigsrevisionen. Landgreven 4 Postboks 9009 1022 København K. Tlf. 33 92 84 00 Fax 33 11 04 15 Rigsrevisionen Landgreven 4 Postboks 9009 1022 København K Tlf. 33 92 84 00 Fax 33 11 04 15 www.rigsrevisionen.dk rr@rigsrevisionen.dk Rigsrevisionen hvad er det? rigsrevisionen Rigsrevisionen hvad er

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde Afbud: Caroline, Estrid, Magnus, Tilstede: Anders, Niels, Ellen, Mette H., Nikolaj, Julie H., Bo, Archana, Julius, Anne-Sif, Nivashini, Kamilla, Christian S., Tharsika, 1. Valg af

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 05/09/2016 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset. Ordstyrer: Agnes Referant: Marlene Tilstede: Ida, Helene, Mai-britt, Karen, Sara,

Læs mere

Inspirationsmateriale til drøftelse af. rammerne for brug af alkohol i. kommunale institutioner med børn

Inspirationsmateriale til drøftelse af. rammerne for brug af alkohol i. kommunale institutioner med børn Inspirationsmateriale til drøftelse af rammerne for brug af alkohol i kommunale institutioner med børn Rammer for brugen af alkohol som led i en alkoholpolitik i kommunale institutioner med børn Indledning

Læs mere

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Neurologisk afdeling, Odense Universitetshospital, Odense 1. Sep 2012-31. Aug 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og geografi

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og geografi :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Statsgaranteret udskrivningsgrundlag

Statsgaranteret udskrivningsgrundlag Statsgaranteret udskrivningsgrundlag giver sikkerhed under krisen Nyt kapitel Resumé For 2013 har alle kommuner for første gang valgt at budgettere med det statsgaranterede udskrivningsgrundlag. Siden

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO Glidende overgang 2014 Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene

Læs mere

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Borgercenter Handicap inviterer forældre til unge mellem 16 og 18 år til et orienteringsmøde om, hvilke forandringer og muligheder der opstår,

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 3 FUNDRAISING JDE PR 2 ØKONOMI 4 EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden

Læs mere

Hvorfor har du valgt at læse en periode i udlandet? Primært for at forbedre mine tyskkundskaber, men også for at opleve noget nyt.

Hvorfor har du valgt at læse en periode i udlandet? Primært for at forbedre mine tyskkundskaber, men også for at opleve noget nyt. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Nordisk (9. semester) med sidefag i tysk Navn på universitet i udlandet: Universität Bremen Land: Tyskland Periode: Fra:1/10-2012 Til:1/3-2013

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 18.04.2016 til 29.04.2016

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 18.04.2016 til 29.04.2016 Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 18.04.2016 til 29.04.2016 Antal tilbagemeldinger: 169 ud af 194 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Ishøj Kommune Strandgårdskolen

Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Søvej 200, 2635 Ishøj Telf. nr. 4373 5861 Fax. nr. 4373 1269 Kontortid kl. 8.00-15.30 fredag 8.00-15.00 Skolebestyrelsesmøde Ishøj. Den. 21. august 2015 Dato: Torsdag

Læs mere

DANMARKS BEDSTE LÆRINGS- HOSPITAL

DANMARKS BEDSTE LÆRINGS- HOSPITAL DANMARKS BEDSTE LÆRINGS- HOSPITAL EKSPERIMENT: "Tværfagligt refleksionsrum uden vejleder" - en håndbog Hospitalsenheden Vest i samarbejde med MidtLab 2009 Opdateret juli 2010 UG/JH 1 HÅNDBOG for "Tværfagligt

Læs mere

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde Tale af Jane Findahl Ref. Sae/jbs Side 1/11 Anledning Børnetopmøde 2012 Dato 2. februar 2012 Sted Aalborg Kl. 10.08 10.20 Titel Taletid 8-9 minutter Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg,

Læs mere

Film (spilletid: 2 min.)

Film (spilletid: 2 min.) Film (spilletid: 2 min.) Film: Tænk. Hvis det er dig Aarhus Universitet har lavet en film om starten på et muligt studieliv på universitetet. Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om filmen og

Læs mere

Forslag til løsning af Opgaver til ligningsløsning (side172)

Forslag til løsning af Opgaver til ligningsløsning (side172) Forslag til løsning af Opgaver til ligningsløsning (side17) Opgave 1 Hvis sønnens alder er x år, så er faderens alder x år. Der går x år, før sønnen når op på x år. Om x år har faderen en alder på: x x

Læs mere

Det danske sundhedsvæsen

Det danske sundhedsvæsen Det danske sundhedsvæsen Undervisningsmateriale til sprogskoler Kapitel 8: Undersøgelse for brystkræft (mammografi) 8 Undersøgelse for brystkræft (mammografi) Brystkræft Brystkræft er en alvorlig sygdom.

Læs mere

Transskription af fokusgruppeinterview på Brårup Skole, Skive

Transskription af fokusgruppeinterview på Brårup Skole, Skive Bilag 4: Transskription af fokusgruppeinterview på Brårup Skole, Skive Tidspunkt for interview: Torsdag 19/3-2015, kl. 9.15. Interviewede: Respondent A (RA): 14-årig pige, 8. klasse. Respondent B (RB):

Læs mere

DAGSORDEN. RSD møde 15.02.2016. H. C. Ørstedsvej 70. 2. tv. 1879 Frederiksberg C. Ca. 09:30 15:15 OBS! HUSK at læse referatet fra sidst

DAGSORDEN. RSD møde 15.02.2016. H. C. Ørstedsvej 70. 2. tv. 1879 Frederiksberg C. Ca. 09:30 15:15 OBS! HUSK at læse referatet fra sidst Tilstedeværende DAGSORDEN RSD møde 15.02.2016 H. C. Ørstedsvej 70. 2. tv. 1879 Frederiksberg C. Ca. 09:30 15:15 OBS! HUSK at læse referatet fra sidst Stina, Sandra, Rasmus, Katrine, Jørgen og Charlotte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 9. Marts.2016 Sted: Kontoret i Avalak Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.) Paninnguaq

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 17. marts 2005, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 17. marts 2005, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 17. marts 2005, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Jane Gejl, Hanne Brygger, Lis Nielsen, Vivi Lauritsen, Poul Flack- Jensen, Marie Sonne og Line Hansen

Jane Gejl, Hanne Brygger, Lis Nielsen, Vivi Lauritsen, Poul Flack- Jensen, Marie Sonne og Line Hansen Ref. LH Dok.nr. 2609953 Sag.nr. 2015-SLCSFA-02023 Den 6. oktober 2015 Fag & socialpolitik Referat af møde i Etisk Udvalg Dato: Tirsdag den 15. september 2015 Tid: Kl. 10.00 16.00 Sted: Til stede: SL, Brolæggerstræde

Læs mere

En vurdering af undervisning og undervisningsmiljø. Aalborg Studenterkursus skoleåret 2015/16

En vurdering af undervisning og undervisningsmiljø. Aalborg Studenterkursus skoleåret 2015/16 En vurdering af undervisning og undervisningsmiljø Aalborg Studenterkursus skoleåret 2015/16 udarbejdet af Søren Kveiborg 25. januar 2016 Indledning Nærværende rapport samler resultaterne fra undersøgelser

Læs mere

PreviaSundhed PowerPoint præsentation. - template til præsentationer

PreviaSundhed PowerPoint præsentation. - template til præsentationer PreviaSundhed PowerPoint præsentation - template til præsentationer Trin for trin 1. Sæt processen i gang. Nedsæt et kostudvalg + 2. Formuler politikken - Lav målsætninger gøres færdig næste gang - Lav

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE Denne folder er en introduktion til hvorledes klubben lægger en plan for banens udvikling. Sammen med folderen er der

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre)

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre) GØRE/RØRE KORT Vejledning Denne vejledning beskriver øvelser til Gøre/røre kort. Øvelserne er udarbejdet til både de kinæstetisk, taktilt, auditivt og visuelt orienterede elever. Men brugeren opfordres

Læs mere

Skriv en kommunikationskontrakt

Skriv en kommunikationskontrakt Skriv en kommunikationskontrakt Dette er et værktøj for dig, som vil Udvikle kommunikationen i din arbejdsgruppe Skabe klare rammer, roller og ansvar for dig og dine medarbejderes kommunikation Tydeliggøre

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 12. juni 2012, kl. 13-15. 22.2.56 Rasmus Rask. Sted: Tine M. Svensson. Referent:

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 12. juni 2012, kl. 13-15. 22.2.56 Rasmus Rask. Sted: Tine M. Svensson. Referent: I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 28. JUNI 2012 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT

Læs mere

Styrelsesmøde, 4. oktober 2011, ÅUF

Styrelsesmøde, 4. oktober 2011, ÅUF Til stede: Rasmus Pedersen (næstformand), Anders Mols Krarup (Kasserer), Michael Würtz (FDF), Mia Skovsgaard Egander (BUUSK),) Kim Risbjerg Madsen (KU); Niels Christian Selchau Mark (KS ) Afbud: Marie

Læs mere

REFERAT. Integrationsrådet. Mødedato: Onsdag den 01-04-2009. Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Integrationsrådet. Mødedato: Onsdag den 01-04-2009. Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 01-04-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Integrationsrådet, 01-04-2009 Indholdsfortegnelse

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Tysk erhvervslinie. Navn på universitet i udlandet: Universität Augsburg.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Tysk erhvervslinie. Navn på universitet i udlandet: Universität Augsburg. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Tysk erhvervslinie Navn på universitet i udlandet: Universität Augsburg Land: Tyskland Periode: Fra:01.04.2013 Til:25.09.2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

(inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet)

(inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) juni 2016/mrl Lokal studieordning for adgangskursus og suppleringskursus, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet (inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) Gældende fra august

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: Warszawa Universitet.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: Warszawa Universitet. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Warszawa Universitet Land: Polen Periode: Fra: 17.02 2014 Til: 30.06 2014 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE Projekt Kommunale plejefamilier

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE Projekt Kommunale plejefamilier GLADSAXE KOMMUNE Projekt Kommunale plejefamilier Kommissorium for netværkssupervision af kommunale plejefamilier i forbindelse med udviklingsprojekt i perioden 2011-2013 NOTAT Dato: november 2012 Navn:

Læs mere

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Så er vi kommet til dagens højdepunkt, som jeg ved, alle har glædet sig til. Ja, jeg joker, og faktisk også lidt med urette. For jeg ser de vedtægtsændringer, som

Læs mere

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I molekylær medicin science.au.dk

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I molekylær medicin science.au.dk faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I molekylær medicin science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I molekylær medicin molekylær medicin I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i molekylær

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 26. november 2015

Det juridiske Fagstudienævn 26. november 2015 Referat af 8. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 2. november 2015 kl 13.00-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 147 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Professor Torsten Iversen

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 1. JULI 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk

Læs mere

OPERATION DAGSVÆRKS 2020-MÅL

OPERATION DAGSVÆRKS 2020-MÅL OPERATION DAGSVÆRKS 2020-MÅL Operation Dagsværk har siden starten af 2010'erne ikke gennemgået den udvikling, man kunne have håbet, tværtimod. Indsamlingsresultatet har været faldende og det samme har

Læs mere

Referat af februar-mr-møde

Referat af februar-mr-møde Referat af februar-mr-møde Deltagere: Niels, Julius, Abdul, Ida, Tharsika, Julie, Archana, Magnus, Daniel, Janne, Katrine, Andreas, Ellen, Mette I, Nikolaj, Kamilla, Mai-Britt, Christine, Rasmus, Vibeke,

Læs mere