Referat fra FTF Bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra FTF Bestyrelsesmøde"

Transkript

1 20. september 2012 Referat fra FTF Bestyrelsesmøde torsdag den 6. september 2012 Kl med frokost (sandwich) fra kl til hos BUPL Storkøbenhavn, Lindevænget 19, 2750 Ballerup Deltagere: Bestyrelse: Alice Linning, Vibeke Westh, Gert Johansen, Lars Christensen, Regitze Flannov Suppleanter: Stephen Frank Mortensen (i stedet for Morten T. Bay) Afbud: Henrik Eskildsen, Morten T. Bay, Maibritt Berlau Fraværende: Tomas Nielsen Referent: Berit Millner Hansen Dagsorden: 1. Velkomst a. Alice bød velkommen, og orienterede om, at Jacob Esposito er udtrådt af bestyrelsen og sektor P har en opgave med at finde en ny repræsentant. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af pkt. 8.d udpegning af repræsentanter til forhandlingsorgan i Region Hovedstaden og pkt. 8.e udpegning af repræsentanter til forhandlingsorgan i Herlev Kommune 3. Godkendelse af referat Ingen kommentarer referatet godkendt Til drøftelse: 4. Værdien af LO-samarbejdet Bilag: Samarbejdsaftale mellem LO Storkøbenhavn og FTF Region Hovedstaden Samarbejdet er primært beskæftigelsesområdet det er lidt uklarhed omkring uddannelsesområdet. På det offentlige område er samarbejdet primært omkring LBR og MED repræsentanterne. Omkring velfærd og arbejdsmiljø har man tidligere lavet et fællesmøde omkring folketingets åbning for at sætte fokus på dette område.

2 Der samarbejdes om 1. maj. God og billig måde at profilere os på og således også blive set af de unge. Der kommer en del invitationer til forskellige arrangementer fra LO det er de enkelte kontaktpersoner/organisationer, der tager stilling til, hvorvidt det skal sendes ud til organisationen. Alice Linning og Vibeke West holder en gang om året møde med Peter Kay Mortensen og Aino Vedel I den nærmeste fremtid ændres strukturen i LO, så de læner det sig om af Regionsstrukturen, det er lidt usikkert, hvordan samarbejdet bliver i fremtiden. Det er vigtigt at have et godt forhold til LO Storkøbenhavn det er godt at netværke. Vi har fundet en god form. De er gode til at inddrage og invitere til mange arrangementer. Fint samarbejde i LBR. Fællesskabet har også kunne påvirke de udtalelser, f. eks til 1. maj, vi har været fælles om. Informationsstrømmen er også vigtigt vi er bedre forberedte på, hvad der sker.. Vi er den eneste FTF region, som har en aftale med nogle LO sektionerne Vi lader samarbejdsaftalen være, som den er, og fortsætter linjen i det gode samarbejde. Til beslutning: 5. Økonomi a. Ansøgning om tilskud på 2000 kr. til det lokale FTF/KTO samarbejde i Albertslund Kommune (Bilag a: Mail fra Claus Hjort, Albertslund Lærerkreds) b. Ansøgning om tilskud på 2000 kr. til det lokale FTF-arbejde i Høje-Taastrup Kommune (Bilag b: Ansøgning fra kreds 16) c. Ansøgning om tilskud på 2000 kr. til det lokale SOA-samarbejde for 2013 (Sammenslutningen af Offentligt Ansatte) (Bilag c: Ansøgning fra Kim Sørensen, Rudersdalkredsen) d. Ansøgning om tilskud på 2000 kr. til det lokale FTF-arbejde i Hvidovre (Bilag: Ansøgning fra Flemmings Ernst, Hvidovre Lærerforening) Vedr. pkt. 5.c: Vi har i bestyrelsen besluttet en ny procedure, så derfor kan vi ikke behandle ansøgningen på nuværende tidspunkt vi sender Rudersdalkredsen den nye beslutning med den nye procedure. Vi i mødekommer de øvrige ansøgninger. Næste år behandler vi alle ansøgningerne i 4. kvartal på en gang. e. Udkast til budget for 2013 (Bilag: Forslag til budget for 2013 fra Henrik Eskildsen) FU har ikke endeligt taget stilling til budgettet for hele FTF for der kan komme nedskæringer lærerne og pædagogerne er ikke umiddelbart indstillet på at indexregulere budgettet.

3 I denne diskussion indgår spørgsmålet bla., hvad er det vi skal bruge FTF til, og hvad skal vi bruge medlemmernes penge til. Dette er et udgangspunkt til det nye arbejde vi vender tilbage, når vi kender den ramme, vi får, efter FTFs kongres i november. 6. FTF aktiviteter a. Kursus i budgetforståelse den 22. august 2012 Der var 24 deltagere, var meget glade for Svend Madsens oplæg. Det tilbydes tillidsrepræsentanter på et eller andet niveau i MEDsystemet Det blev nævnt, at der er en video i forhold til MED-systemet med Sine Sunesen: Link til Sine Sunesen, KL: Kurserne er rigtig gode og Svend Madsen gør det rigtig godt. c. Gå-hjem-møde Hellere dø af grin end af stress den 11. september 2012 Der har været 167 tilmeldte og 157 på venteliste så spørgsmålet er om vi skal gentage det til næste år. d. Fyraftensmøde om Ytringsfrihed den 30. oktober 2012 e. Aktiviteter på Bornholm Intet nyt f. Evt. fremtidig betaling for kurser Ref. fra drøftelsen på bestyrelsesseminariet i maj vedr. aktiviteter i de kommende år: Sekretariatet undersøger, hvordan det administrativt/it-systemmæssigt kan lade sig gøre med medlemsbetaling ved deltagelse i kurser og fyraftensmøder. Når dette er afklaret, tages der beslutning om i budget 2013, hvad det skal koste at deltage. Dette er der nu en afklaring på nu FTF kan administrere betaling for deltagelse i kurser og møder som en del af deres kursusadministrationssystem, og det er en service, som de tilbyder regionerne. Det siger vi ja tak til og afprøver det næste år.. g. Ønsker til aktiviteter i Jacob Esposito er pr. 3. juli 2012 udtrådt af bestyrelsen Da der ingen suppleant er, skal et nyt bestyrelsesmedlem fra sektion P udpeges. (Bilag: Mail fra Jacob Esposito samt Alice s svar) Gert Johansen har sat processen i gang med at finde et nyt bestyrelsesmedlem 8. Udpegninger a. Udpegning af suppleant for FTF-repræsentant i LBR, Allerød Kommune Der er ikke kommet nogen kandidater b. Udpegning af suppleant for FTF repræsentant i LBR, Rudersdal Kommune Der er ikke kommet nogen kandidater c. Udpegning af repræsentant og suppleant i LBR, Helsingør Kommune (Bilag: Mail vedr. udpegninger i Helsingør Kommune)

4 Er godkendt administrativt af Alice bestyrelsen har nikket d. Udpegning af repræsentanter til Forhandlingsorgan i Region Hovedstaden til genforhandling af regionens lokale MED-aftale Vi giver regionen besked om, hvem der valgt som repræsentanter og suppleanter e. Udpegning af repræsentanter til forhandlingsorgan af lokal MED-aftale i Herlev Kommune (Bilag: Mail fra Bent Larsen med indstilling til FTF repræsentatner i forhandlingsorgan til forhandling af ny MED-aftale i Herlev Kommune) OAO har udpeget fem medlemmer til udvalget. Det er en lignende situation som i Frederikssund, hvor OAO også har udpeget fem repræsentanter, og hvor der er uenighed om fordelingen, sagen ligger nu i KTO Det er vores holdning at hvis man ikke henvender sig om nøglen, har man den nøgle, man plejer at have. OAO skal ikke lave den nøgle om, uden at spørge os. Alice kontakter Torben og hører om, hvad der sker i Frederiksundsagen. I den nye struktur i LO, vil vi kunne tage en dialog om arbejdet i MEDudvalgene og evt. også om uddannelse af repræsentanterne i MEDudvalgene. Vi fastholder, at FTF har tre repræsentanter i forhandlingsorganet, også i Herlev. Regitze kontakter Bent og siger, at hvis der mangler en repræsentant, er der en fra DSR, der gerne vil (Ken Strøm Andersen, næstformand i DSR kreds Hovedstaden) Regitze giver besked om, hvad svaret skal være til Herlev Kommune f. Udpegning af nyt medlem af Hovedudvalget i Allerød Kommune Der forelå en mail fra Lars Christensen, BUPL Nordsjælland, der indstiller, at FTR Lise Tarp-Nielsen, Valhalla SFO bliver udpeget til at træde ind i Hovedudvalget i stedet for Stine Rasted. Det blev godkendt af bestyrelsen 9. Årsmøde a. Svar på vores henvendelse til formanden for FTF Bente Sorgenfrey vedr. afholdelse af årsmøde. (Bilag: Mailkorrespondance med Bente Sorgenfrey) Sagen er lukket ved at Alice og Bente har talt sammen i telefonen. Status er, at årsmødet i år (lige år - som skal afholdes) er et dialog/debatmøde og at årsmødet i ulige år er et møde med beretning, valg, regnskab og budget., b. Hvad skal vi på årsmødet den 19. november? oplægsholder og udarbejdelse af program. Emne: Hvordan arbejder man politisk med styringsformer og budgetter?

5 Jacob Thorfin kunne være en mulighed. Lars sender noget materiale og sekretariatet undersøger, om han kan matche et sådan oplæg og finder ud af, hvad et oplæg på en time vil koste. 10. Røgfrit København et partnerskab (Bilag: Invitation fra Ninna Thomsen, Sundheds- og Omsorgsborgmester) Bestyrelsen bakker gerne op om initiativet, vil følge aktiviteterne og visionerne om at skabe en røgfri hovedstad i Til orientering 11. Orientering fra møde i FTF-FU (Bilag: Oplæg til mødet, som regionsformændene deltager i) På dagsordenen var: Arbejdet i MED: SU/MED indflydelsen og SU/MED medbestemmelsen er under pres. FTF regionerne opfordrer til profilering og styrkelse af SU/MED repræsentanternes kompetencer. Således at man trods lokale ansættelsesforhold tør tage SU/MED ansvar. FTF må uddanne og være kulturbærende for sine SU/MED repræsentanter. Arbejdet i Vækstforum: Opfordringen er, at FTF skal gå mere aktivt ind i forhold til Vækstforum det er vigtigt erhvervslivet er allerede meget aktive. Det vil give os et overblik over, hvad det er der sker. Måske skal vi tale med LO om, hvordan vi arbejder videre med uddannelsesdagsordenen. Bente har efterfølgende takket for et godt møde. 12. Orientering fra organisationerne MEDaftalen i regionen svarer ikke til virkeligheden, derfor skal den genforhandles. Region Hovedstaden er indklaget for brud på MEDaftalen i forbindelse med nedlæggelsen af Helsingør Hospital 13. Næste møde rykkes fra den 4. oktober til den 30. oktober 2012 kl Mødet afholdes i FTF, Niels Hemmingsens Gade 12, 1010 København K i den store mødesal på 5. sal. 14. Eventuelt

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde 20. april 2012 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. marts 2012 Kl. 9.00-12.00 med efterfølgende frokost hos DSR Hovedstaden, Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 København K

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 24. september 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet blev afholdt i Kost- og Ernæringsforbundet, Nørre Voldgade 90, 1358 København K Mødelokalet

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00 3. maj 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00 Mødet afholdes i Kost & Ernæringsforbundet Nørrevoldgade 90, 1358 Kbh. K Lokale A 19, 1. sal Deltagere:

Læs mere

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde 20. december 2012 Referat fra FTF Bestyrelsesmøde Onsdag den 5. december 2012 kl. 10-13 med efterfølgende julefrokost kl. 14 i Restaurant Brdr. Price, Rosenborggade 15-17, København K Mødet afholdes i

Læs mere

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. februar 2012 Kl hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. februar 2012 Kl hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup 24. februar 2012 Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Tirsdag den 21. februar 2012 Kl. 9.00-12.00 hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup Tilstede: Alice Linning, Lars Christensen,

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 29. august 2014 kl. 9.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 29. august 2014 kl. 9.00-12.00 29. august 2014 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 29. august 2014 kl. 9.00-12.00 Mødet var i DSR, Kreds Hovedstaden, Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 København K Deltagere

Læs mere

Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. torsdag den 30. november 2017 kl hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr.

Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. torsdag den 30. november 2017 kl hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr. Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde torsdag den 30. november 2017 kl. 10.00-13.00. hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr. Price Mødet afholdes i Københavns Politiforening H. C. Andersens

Læs mere

Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012. Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby

Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012. Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012 Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby Deltagere: Bestyrelse: Alice Linning, Vibeke Westh (kun 11/5), Lars Christensen, Majbrit Berlau

Læs mere

Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00.

Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00. Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde 9. november 2015 Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00. Mødet afholdes i Dansk Sygeplejeråd Frederiksborggade 15, 4. sal 1360 København K Deltagere

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Onsdag den 24. juni 2015 kl med efterfølgende middag kl i 1. th.

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Onsdag den 24. juni 2015 kl med efterfølgende middag kl i 1. th. Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar Onsdag den 24. juni 2015 kl. 10.00-17.30 med efterfølgende middag kl. 18.30 i 1. th. Mødet afholdtes i FTF Niels Hemmingsens Gade 12 1010 København

Læs mere

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den 25. juni 2013 på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej 360, 2800 Kongens Lyngby

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den 25. juni 2013 på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej 360, 2800 Kongens Lyngby Deltagere: Bestyrelse: Alice Linning, Vibeke Westh, Lars Christensen Suppleanter: Stephen Frank Mortensen Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej

Læs mere

LO-repræsentant i MED-hovedudvalget

LO-repræsentant i MED-hovedudvalget FORBUND LO-repræsentant i MED-hovedudvalget Information om dit arbejde i MED Indhold Kære MED-repræsentant 3 Din udpegning 3 Din opgave 4 MED-aftalens formål 4 MED-systemets opbygning 5 Procedureretningslinjer

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Steen Devantier, Michael Vinther Nielsen, Oluf Brandt, Jens Sørensen. Stig Borberg, Torben Thilsted, Flemming Jørgensen, Birgitte Johansen (pkt.

Steen Devantier, Michael Vinther Nielsen, Oluf Brandt, Jens Sørensen. Stig Borberg, Torben Thilsted, Flemming Jørgensen, Birgitte Johansen (pkt. Godkendt referat Emne Bestyrelsesmøde i Ledergruppen Dato 10. februar 2010 Tilstede: Afbud: Fra sekretariatet: Steen Devantier, Michael Vinther Nielsen, Oluf Brandt, Jens Sørensen Thor Jensen Stig Borberg,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Side 1 2009/2010 Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne Jensen, Malene Jørgensen, Marianne Uth Schou, Bente Olesen Beslutningssager: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Styrelsesmøde, 4. oktober 2011, ÅUF

Styrelsesmøde, 4. oktober 2011, ÅUF Til stede: Rasmus Pedersen (næstformand), Anders Mols Krarup (Kasserer), Michael Würtz (FDF), Mia Skovsgaard Egander (BUUSK),) Kim Risbjerg Madsen (KU); Niels Christian Selchau Mark (KS ) Afbud: Marie

Læs mere

De lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne AMU. En introduktion for nye medlemmer

De lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne AMU. En introduktion for nye medlemmer De lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne AMU En introduktion for nye medlemmer 2 Praktisk vejledning til nye medlemmer af de lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

Fælles Pipeline i Viborg Kommune

Fælles Pipeline i Viborg Kommune Referat fra bestyrelsesmøde i FOA Teknik og Servicesektoren Viborg. Mødet afholdt torsdag den 27-8-15. Deltagere: Henning Nygaard, Lars Christensen, Carsten Pedersen, Michael Magnussen. Afbud: John Christiansen,

Læs mere

2. Evaluering af APV 2015-2016 Niels Jørgen fortalte kort om organisering af arbejdet på AU, processen og høringssvar.

2. Evaluering af APV 2015-2016 Niels Jørgen fortalte kort om organisering af arbejdet på AU, processen og høringssvar. Møde den: 10. august 2016 kl. 12.00-14.00 2640-130 IT-Undervisningslokale LSU/LAMU fællesmøde Referat Deltagere: Afbud: Niels Jørgen Rasmussen, Anders Kragh Moestrup, Anette Svejstrup, Anita Pedersen,

Læs mere

Frivillighedspolitik. Politik for det frivillige sociale arbejde i Skive Kommune. Frivillighedspolitikken er vedtaget i Skive Byråd 1.

Frivillighedspolitik. Politik for det frivillige sociale arbejde i Skive Kommune. Frivillighedspolitikken er vedtaget i Skive Byråd 1. Frivillighedspolitik Politik for det frivillige sociale arbejde i Skive Kommune Frivillighedspolitikken er vedtaget i Skive Byråd 1. marts 2016 Skive det er RENT LIV Forord I efteråret 2015 har frivillige,

Læs mere

Socialtilsyn takster 2016. KKR Hovedstaden Hillerød den 10. september 2015

Socialtilsyn takster 2016. KKR Hovedstaden Hillerød den 10. september 2015 Socialtilsyn takster 2016 KKR Hovedstaden Hillerød den 10. september 2015 Disposition Præsentation af takster for 2016 Tilbagemelding på kommentarer til Socialtilsynets årsrapport for 2014 Takster 2016

Læs mere

Dagsordenen er godkendt

Dagsordenen er godkendt REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé 15/16 Møde nr. 10 Deltagere: Louise, Betina, Elna, Susanne, Knud, Kenneth, Hanne og Sannie Tirsdag

Læs mere

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Så er vi kommet til dagens højdepunkt, som jeg ved, alle har glædet sig til. Ja, jeg joker, og faktisk også lidt med urette. For jeg ser de vedtægtsændringer, som

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 28. Udvalget for Kultur, Beskæftigelse og Erhverv holdt møde på rådhuset torsdag den 18. september 2008.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 28. Udvalget for Kultur, Beskæftigelse og Erhverv holdt møde på rådhuset torsdag den 18. september 2008. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 28 Udvalget for Kultur, Beskæftigelse og Erhverv holdt møde på rådhuset torsdag den 18. september 2008. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 9.20. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2

Læs mere

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015.

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning 4. Regnskab 5. Indkomne forslag 6. Fremtidigt arbejde 7. Budget 8. Valg: a) Formand b)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. torsdag, den 16. juni 2016 kl. 16.30 til 18.30

Referat af bestyrelsesmøde. torsdag, den 16. juni 2016 kl. 16.30 til 18.30 Røde Kors Odense Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 16. juni 2016 kl. 16.30 til 18.30 1) Tilstede: Gerda Madsen, Bente Danholt, Claus Fuglsang Nielsen, Tommy Petersen, Dorte Schmidt samt Ole Eskegaard

Læs mere

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE Briefing Vi er to specialestuderende fra Institut for Statskundskab, og først vil vi gerne sige tusind tak fordi du har taget dig tid til at deltage i interviewet! Indledningsvis

Læs mere

Medindflydelse Medbestemmelse Medansvar

Medindflydelse Medbestemmelse Medansvar Medindflydelse Medbestemmelse Medansvar i Børne- og Ungdomsforvaltningen KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen MED-aftalen MED-aftalen skal optimere arbejdsmiljøet og samarbejdet mellem ledelse

Læs mere

Pædagogisk sektors Faggruppe: Pædagogmedhjælperne. Referat

Pædagogisk sektors Faggruppe: Pædagogmedhjælperne. Referat Faggruppelandsmøde 24. 25. marts 2010 Pædagogisk sektors Faggruppe: Pædagogmedhjælperne Referat 1. Velkomst, herunder praktiske oplysninger Ved Dorthe Hassager 2. Valg af ordstyrer og referent Fagligudvalg

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Møde 22. juni 2016 kl. 16:00 18.00 i Mødelokale 4 Tilstede: Afbud:

Møde 22. juni 2016 kl. 16:00 18.00 i Mødelokale 4 Tilstede: Afbud: Handicaprådet Dagsorden Møde 22. juni 2016 kl. 16:00 18.00 i Mødelokale 4 Tilstede: Afbud: Pkt 23. Birgitte Borg fra Myndighed kl. 16.05 Pkt 24. Gitte Lykke Clausen, VIA NOVA kl.16.25 Pkt. Tekst Side 23

Læs mere

1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen mv.

1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen mv. Forretningsorden Det regionale Arbejdsmarkedsråd for Hovedstaden Januar 2015 AMK Øst 1. Opgaver 1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse

Læs mere

Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet

Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet Tid: 24. juni kl. 13.00 15.30 Sted: Danske Patienter,. Deltagere: Birthe Holm, Sjældne Diagnoser Jens Oluf Bruun Pedersen, Kræftens Bekæmpelse

Læs mere

MED-aftale. Midtjysk Brand og Redning

MED-aftale. Midtjysk Brand og Redning MED-aftale Midtjysk Brand og Redning April 2016 Forord: Denne aftale udgør den overordnede ramme for samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere og gælder for alle ansatte i MJBR. MED-aftalen er et vigtigt

Læs mere

Stil krav til din udvikling. - og få mere ud af samtalen med din leder. Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter

Stil krav til din udvikling. - og få mere ud af samtalen med din leder. Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter Stil krav til din udvikling - og få mere ud af samtalen med din leder Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter Sæt udviklingssamtalen og udviklingsplanen på dagsordenen Når medarbejderen

Læs mere

Dagsorden: Punkt 1. Valg af dirigent. Punkt 2. Beretning. Kære medlem

Dagsorden: Punkt 1. Valg af dirigent. Punkt 2. Beretning. Kære medlem Kære medlem Slå følge med dem, der søger sandheden, og vær på vagt overfor dem, der mener, de har fundet den. Sådan sagde fysiker Jens Martin Knudsen og synspunktet kunne ikke være mere aktuelt i forhold

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2006 i Langhårsklubben Fredag den 8. december 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due,

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

DAGSORDEN. for. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 9. Tirsdag den 27.05 2008 kl. 16.30-19.00. Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

DAGSORDEN. for. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 9. Tirsdag den 27.05 2008 kl. 16.30-19.00. Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd DAGSORDEN for Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde 9 Tirsdag den 27.05 2008 kl. 16.30-19.00 i, Gladsaxevej

Læs mere

REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden

REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden ONSDAG DEN 2. NOVEMBER 2011 KL. 16.00 i BUPL s lokaler Lindevænget 19 2750 Ballerup Der var 48 tilmeldte og 45 fremmødte til årsmødet. Mødet indledtes med

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 25. maj 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet er fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Direktionscenter. Lokal MED-aftale, Juni 2011. Lokal MED-aftale

Direktionscenter. Lokal MED-aftale, Juni 2011. Lokal MED-aftale Direktionscenter Lokal MED-aftale, Juni 2011 Lokal MED-aftale Juni 2014 1 Bilag 1a MED-udvalgenes sammensætning Direktionscentret Dato: 27. marts 2014 Journalnummer: Sagsbehandler: MED-udvalgenes

Læs mere

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera,

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Afbud: Peter, Jutta (syg) Gæst: Lone Ref.: Eva Dagsorden

Læs mere

Bedre tandsundhed for socialt udsatte

Bedre tandsundhed for socialt udsatte Bedre tandsundhed for socialt udsatte Ondt i tænderne og i den sociale ansvarlighed Torsdag d. 17. marts 2016 mødtes tandlæger og sagsbehandlere fra hele landet for at diskutere rammerne for bedre tandsundhed

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU Referat af bestyrelsesmøde på SOPU 26. november kl. 16.00-19.00 i Vognmagergade 8, lokale s. 26 Afbud: Ninna Thomsen, Nanna Kjær, Ingo Østerskov og Jakob Lange. Marianne Jensen er gået på pension og hendes

Læs mere

Du er MED! Spil og dans MED

Du er MED! Spil og dans MED Du er MED! Spil og dans MED En pixi-udgave om medindflydelse og medbestemmelse i Næstved Kommune Baseret på MED-aftalen af 1. maj 2013. MED betyder medindflydelse medbestemmelse medansvar at alle ansatte

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Jyllinge, den 28. marts 2015 Til foreningens medlemmer Bestyrelsen for Jyllinge Kabel-TV Forening indkalder efter vedtægternes 9 til Ordinær generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19.00 på Hotel

Læs mere

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune ^v* - Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune Navn, hjemsted og opgaver 1 Stk. 1. Virksomhedens navn er Videnscenter for Specialpædagogik, forkortet ViSP. Stk. 2. ViSPs hjemsted

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 8.december 2015 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til godkendelse 2. Godkendelse af referat

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 11. september 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Britta Magnussen, Per Lyngberg-Andersen, Lars Christian

Læs mere

Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid. i Holbæk Kommune. En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune

Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid. i Holbæk Kommune. En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid i Holbæk Kommune En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune Hvordan arbejder vi hen imod Røgfri arbejdstid i Holbæk Kommune? Denne guide er

Læs mere

Ishøj Kommune Strandgårdskolen

Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Søvej 200, 2635 Ishøj Telf. nr. 4373 5861 Fax. nr. 4373 1269 Kontortid kl. 8.00-15.30 fredag 8.00-15.00 Skolebestyrelsesmøde Ishøj. Den. 21. august 2015 Dato: Torsdag

Læs mere

Ældrerådets sammensætning

Ældrerådets sammensætning Side 2 Side 3 Forslag til vedtægtsændringer Vedtægt for Ældrerådet i Københavns Kommune 1. Ældrerådet er nedsat i henhold til lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 30-33. Formål

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 10. december 2009

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 10. december 2009 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 10. december 2009 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Ændringsforslag DSU s love

Ændringsforslag DSU s love sforslag DSU s love DSU s 41. kongres sforslag nr. 1 Side 5, linje 39 Distrikternes Hovedbestyrelsesmedlemmer i en region vælger en repræsentant til socialdemokratiets regionsbestyrelse. ændres til: Distriktsledelserne

Læs mere

OBS: Alle bilag skal foreligge senest 4 dage før mødet!!! Husk at maile emner til evt. senest 2 dage før mødet?? sørger for indledning og kaffe

OBS: Alle bilag skal foreligge senest 4 dage før mødet!!! Husk at maile emner til evt. senest 2 dage før mødet?? sørger for indledning og kaffe Referat af Bestyrelsesmøde d. 9. maj kl. 19:00 1. Indledning ved Irene 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 3. Godkendelse af referat. Jørgen spørges ang. ref. fra sidste møde, Bjarne undersøger

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE DEN 13. NOVEMBER 2015

Referat af BESTYRELSESMØDE DEN 13. NOVEMBER 2015 Dato: 06.11.2015 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE DEN 13. NOVEMBER 2015 Tid: 11.00 13.00 Sted: Laugesen Have, 6920 Videbæk Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe Jens Ole Poulsen Lone

Læs mere

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Borgercenter Handicap inviterer forældre til unge mellem 16 og 18 år til et orienteringsmøde om, hvilke forandringer og muligheder der opstår,

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af j Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 18.00-21.00 Mødested: Birkerød Skole, M1, Gittes kontor Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød

Læs mere

Tarup-Paarup Idrætsforening

Tarup-Paarup Idrætsforening Tarup-Paarup Idrætsforening Forårsopvisning 2016 Søndag den 3. april kl. 13.00 i Paarup Hallen Entre i Paarup Hallen: Voksne 50 kr. Børn til og med 15 år Gratis Gymnaster der deltager i opvisningen er

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

Christiansø Skole Christiansø Skole - forældretilfredshed April 2016 1

Christiansø Skole Christiansø Skole - forældretilfredshed April 2016 1 Christiansø Skole 1 Helt enig Mest enig Hverken enig eller uenig Mest uenig Helt uenig 6 5 4 3 2 1 0 God skole Tryg ved at God God og Godt og sende mit barn information ligeværdig tillidsfuldt dialog samarbejde

Læs mere

Oplæg til debat. Hvem mangler i jeres menighedsråd?

Oplæg til debat. Hvem mangler i jeres menighedsråd? Oplæg til debat Hvem mangler i jeres menighedsråd? Menighedsrådsvalg 2016 Indledning Til efteråret skal der vælges nye kandidater til menighedsrådene i hele landet. Mange steder betyder det, at der skal

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Mandag den 22. maj 2017

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Mandag den 22. maj 2017 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar Mandag den 22. maj 2017 Deltagere: Afbud: Regitze Flannov, Flemming Ernst, Henriette Brockdorff, Rasmus Hangaard Balslev, Tine Nielsen, Alice Linning,

Læs mere

Ledelsesgrundlag for fusion mellem Vuggestuen Bulderby og Børnehuset Søstjernen.

Ledelsesgrundlag for fusion mellem Vuggestuen Bulderby og Børnehuset Søstjernen. Historik: Vuggestuen Bulderby (BB) og børnehuset Søstjernen (SØS) har siden juni 2010 haft samme institutionsleder. Dette har betydet af institutionernes ledelse har bestået af 1 leder og 2 souschefer.

Læs mere

FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008

FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008 Den 18. november 2008/AL/kp Det talte ord gælder: FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008 Da vi var samlet sidste år til årsmøde den 12. november var det dagen før folketingsvalget. Vi fik foretaget

Læs mere

Velkommen. Inspirationsmøde: Pårørende i psykiatrien

Velkommen. Inspirationsmøde: Pårørende i psykiatrien Velkommen Inspirationsmøde: Pårørende i psykiatrien Hvad er Region Hovedstadens Psykiatri? Varetager al psykiatrisk behandling i Region Hovedstaden Ét hospital med centre beliggende geografisk spredt i

Læs mere

Kl. 16.30 på Herlev Hospital, Akutmodtagelsen, lokale 53 G2

Kl. 16.30 på Herlev Hospital, Akutmodtagelsen, lokale 53 G2 K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN 31. august 2010 Kl. 16.30 på Herlev Hospital, Akutmodtagelsen, lokale 53 G2 Møde nr. 5 Medlemmer: Jannie Hjerpe (F), formand Per Seerup Knudsen (A) Karin Helweg-Larsen

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. august 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. august 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2007 i Langhårsklubben Fredag den 19. oktober 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Henning

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse om et punkt mere under orientering

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse om et punkt mere under orientering Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse om et punkt mere under orientering 2. Godkendelse af referat fra mødet den 3. marts 2014 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt og forretningsorden for Ringsted Kommunes Folkeoplysningsråd. Dato: 09. april 2014 Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt 1 - Formål 1. Folkeoplysningsrådet rådgiver Kultur-

Læs mere

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse: Kapitel 1 Navn og formål... 2 Kapitel 2 Medlemskab... 2 Kapitel 3 Årsmøde... 3 Kapitel 4 Bestyrelsen... 4 Kapitel 5 Forretningsudvalget...

Læs mere

Claus Eskesen. OPLÆG TIL MØDE I DET FAGLIGE UDVALG FOR BEKLÆDNING Onsdag den 18. januar 2012 kl. 9.30 15.00

Claus Eskesen. OPLÆG TIL MØDE I DET FAGLIGE UDVALG FOR BEKLÆDNING Onsdag den 18. januar 2012 kl. 9.30 15.00 DMT-repræsentanter: Aage K. Feddersen Heidi Moisen Peter Kobjevsky Skrædderlauget-repræsentanter: Johnny Wichmann Tilforordnede: Jette Rosendal Sørensen, TEKO Kim von Bülow, CPH West Karin Jespersen, EUC

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE 13.01.11

SKOLEBESTYRELSESMØDE 13.01.11 18.00-20.00: Lærerværelse Indkaldt: Bo Birk Nielsen, Claus Wammen, Martin Lie Thisted, Adrian Carter, Valerie Daussin, Dorte T.Sandegaard, Kirsten Skovfoged Per Lyngberg Andersen, Jens Gadegaard Referent:

Læs mere

Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00

Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00 Mødetype: Arbejdsmøde og Bestyrelsesmøde Deltagere: Dato og sted: 4. marts 2016 kl. 13-17 og 17-21 Fredericia: Hej se Kro Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00 Emne (og

Læs mere

R E F E R A T. Møde 1-2012. Fredensborg Seniorråd. Mandag den 9. januar 2012 kl. 12.30. Kontrabassen. Fredensborg Rådhus D A G S O R D E N

R E F E R A T. Møde 1-2012. Fredensborg Seniorråd. Mandag den 9. januar 2012 kl. 12.30. Kontrabassen. Fredensborg Rådhus D A G S O R D E N R E F E R A T Møde 1-2012 Fredensborg Seniorråd Mandag den 9. januar 2012 kl. 12.30 Kontrabassen Fredensborg Rådhus Afbud: Finn Kamper-Jørgensen Gæster: Ingen D A G S O R D E N 1) Godkendelse af referat

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG 1. Bylaugets formål er: At varetage medlemmernes fælles interesser i Sæby s miljø og atmosfære. a) Ved at pleje fællesskabet mellem byens beboere. F.eks., ved at sikre afholdelse af arrangementer for bylaugets

Læs mere

Andelsboligforeningen Brande afd. 7 Referat nr. 14

Andelsboligforeningen Brande afd. 7 Referat nr. 14 Andelsboligforeningen Brande afd. 7 Referat nr. 14 Bestyrelsesmøde den 23-02-2016 på kontoret Temamøde vedr. grønne områder/sandkasser, og hvad der ellers hører under afd. 7 Til stede: Emma Schnedler,

Læs mere

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016 Teknik & Miljø Trafik og Veje Dato: 08-03-2016 Referat Sagsnr.: 16/14054 Sagsbehandler: vpjho Mødedato: Tirsdag den 8. marts 2016 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 15:30 Mødested: Viborg Rådhus, M1.13 Mødeleder:

Læs mere

AARHUS. Referat. bestyrelsesmøde. den 22. juni 2016. side nr. 235. Tilstede: Bestyrelsen:

AARHUS. Referat. bestyrelsesmøde. den 22. juni 2016. side nr. 235. Tilstede: Bestyrelsen: LmenBo AARHUS side nr. 235 Referat af bestyrelsesmøde den 22. juni 2016 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud Afbud Administrationen: Chris Cully Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen Birthe

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen

Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen Scan koden med din smartphone og find mere information Når du vælger Greve Kommune som leverandør til den ydelse du har fået visiteret, vil du blive tilknyttet

Læs mere

Deltagere: Bjarne Walentin, formand Jens Erik Kristensen, næstformand. 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 4. december til godkendelse.

Deltagere: Bjarne Walentin, formand Jens Erik Kristensen, næstformand. 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 4. december til godkendelse. Indkaldelse til bestyrelsesmøde, torsdag d. 29. januar 2015, kl. 15.30, Harald Lunds Gade 15 Deltagere:, formand Jens Erik Kristensen, næstformand 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 4. december

Læs mere

U D K A S T. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223

U D K A S T. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 U D K A S T Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 Referat fra HMU-mødet den 31. august 2010. Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 30-marts-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Børneudvalget. Dagsorden med beslutninger. Møde nr. 4. Side 1 af 8

Børneudvalget. Dagsorden med beslutninger. Møde nr. 4. Side 1 af 8 Side 1 af 8 Børneudvalget Dagsorden med beslutninger Møde nr. 4 Mødested : Mødelokale 1 Mødetidspunkt : mandag den 5. maj 2008 kl. 15:00 Fraværende : Afbud fra Ulrik Kragh Der er temamøde med start kl.

Læs mere

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik 1 Indhold Socialpolitikken og Socialudvalgets MVV... 3 Politikkens fokusområder...

Læs mere

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde Tale af Jane Findahl Ref. Sae/jbs Side 1/11 Anledning Børnetopmøde 2012 Dato 2. februar 2012 Sted Aalborg Kl. 10.08 10.20 Titel Taletid 8-9 minutter Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg,

Læs mere

Lægedækningsundersøgelse for 2016. Center for Sundhed Enhed for Tværsektoriel Udvikling. Lægedækningsundersøgelse

Lægedækningsundersøgelse for 2016. Center for Sundhed Enhed for Tværsektoriel Udvikling. Lægedækningsundersøgelse Lægedækningsundersøgelse for 2016 Center for Sundhed Enhed for Tværsektoriel Udvikling Lægedækningsundersøgelse for 2016 Lægedækningsundersøgelse for 2016 Regionen foretager hvert år en fastsættelse af

Læs mere

Kay Åge Petersen, Flemming Jørgensen (Albertslund Kommune)

Kay Åge Petersen, Flemming Jørgensen (Albertslund Kommune) Albertslund Boligselskab 2. maj 2012 Referat fra selskabsbestyrelsesmøde 16. april 2012 kl. 17.00 Deltagere: Adm.: Afbud: Karl Neumann, Lars Bremer, Kirsten Poulsen, Jeannette Nauta-Ridderstrøm, John Christiansen,

Læs mere