Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth"

Transkript

1 Værd at vide Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth

2

3 Velkommen Kære nye elev. Hjertelig velkommen til Dalum Landbrugsskole, afd. Korinth. Vi håber, du bliver glad for at være her, at du finder gode kammerater, synes du lærer noget spændende, samarbejder godt med dine lærere og føler, at du vokser både i faglig viden og som person. Du bliver både en del af holdet her på Korinth og samtidig også en del af holdet på skolens afdeling i Odense - tilsammen én af Danmarks største og ældste landbrugsskoler. Med de mange elever får du en lang række muligheder for oplevelser, valgfag, studieture og fritidstilbud. Vigtigst er det, at du selv gør noget - både i undervisningen for dig selv og i fritiden for kammeratskabet. Med en let omskrivning af en tale fra en berømt amerikansk præsident: Spørg ikke, hvad kammeraterne kan gøre for dig, men spørg, hvad du kan gøre for dine kammerater Når du gør det, får I alle et rigtig godt skoleophold, som I altid vil huske. På de næste sider har vi skrevet nogle praktiske ting, som gør det lettere for dig at komme i gang. Alle medarbejdere er klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - du er altid velkommen. Vi ønsker dig et godt ophold! Med venlig hilsen Jens Munk Kruse Forstander

4 Indkvartering Ved ankomst til skolen vil du få anvist det værelse (enkelt eller dobbelt), hvor du skal bo. Du skal selv medbringe sengetøj, dvs. dyne, hovedpude og sengelinned. Desuden bør du også huske håndklæder, sportstøj, arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. På kontoret vil du mod betaling af et depositum på 200 kr. få udleveret en nøgle til dit værelse samt en nøgle til dit skab i støvlerummet. Dette skab er til dit medbragte arbejdstøj, kedeldragt, støvler, træsko m.v. Mister du din værelsesnøgle koster det 500 kr., og en mistet skabsnøgle koster 100 kr. Kontoret er åbent mandag torsdag kl og fredag kl Tlf , direkte tlf , mail kh@dalumls.dk Adressen: Dalum Landbrugsskole Afdeling Korinth Spanget Faaborg Værelse Det er dig, der er ansvarlig for dit værelse. Du skal gøre rent og holde orden på værelset, og der er jævnligt værelseseftersyn, ca. 1 gang om ugen. Ophængning af plakater m.v. må kun ske på opslagstavler og paneler dertil indrettet. Hvis der sker skader på dit værelse, meddeles det på kontoret, og skolens håndværkere sørger for, at tingene bliver ordnet. Skader forvoldt af elever udbedres på deres regning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på værelset. Elektriske apparater, som f.eks. mikroovn, elkedel og kaffemaskine må ikke medbringes. Personalet må gå ind på elevværelser uden elevens tilladelse, hvis det vurderes at være nødvendigt.

5 Post Du får udleveret din post hver dag i forbindelse med middagsmaden. Hverdage Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Faste tider Morgenmad lektion Formiddagskaffe lektion Middagsmad lektion Eftermiddagskaffe lektion Lektielæsning Aftensmad Aftenkaffe Lørdag/søndag og helligdage Kl Kl Mokost Aftensmad Brug for Støtte SPS? Har du brug for støtte i forhold til det boglige, eller har du fysiske problemer, der gør, at det kan være vanskeligt at gennemføre en uddannelse, så kontakt skolen. Lærer Annette Blaaberg kan efter en visitation søge støtte til f.eks. en computer, støttetimer, eller hvad du måtte have brug for. Du er velkommen til at kontakte Annette på mail ab@dalumls.dk

6 Kontaktlærer Hver enkelt elev tildeles en kontaktlærer, som følger eleven gennem hele skoleforløbet. Kontaktlærer og elev afholder løbende samtaler. Skoleterminer Skoleåret har vi følgende skoleforløb 8. aug. 13. jan. 20 ugers grundforløb 1 8. aug. 13. jan. 20 ugers grundforløb jan. 17. jun. 20 ugers grundforløb jan. 1. jun. 1. hovedforløb Ferie/fridage: Efterårsferie uge 42 Juleferie 21. dec 3. jan Påskeferie april Kristi Himmelfart 26. maj Fravær Fredag slutter undervisningen allerede kl , så du kan klare læge og tandlægebesøg m.m. udenfor skoletid. Har du brug for at få fri fra undervisningen til lægebesøg eller lign., skal fraværsseddel udfyldes og godkendes på kontoret SENEST dagen før den ønskede frihed. Hvis du tager kørekort til bil, skal køretimerne ligge udenfor skoletiden. Skolen er lukket i jule- og påskeferien, og det er ikke muligt at bo på skolen i disse ferier. Desuden kan der være 4-5 weekender i løbet af et skoleforløb, hvor skolen er lukket fra fredag kl. 16 til søndag kl. 18. Der er mulighed for at bo på skolen i Dalum i lukke-weekenderne.

7 Vagtlærertelefon Vagthavende lærer kan træffes på tlf fra kl til kl Det samme nummer kan anvendes i weekender fra fredag kl til mandag kl Fritid Udenfor den normale undervisning fra kl til kl er der forskellige muligheder for udfoldelse og adspredelse. Dalen Lektiecafé Læsestue Motion Hestestald Omgivelser Cykler Her er der mulighed for at spille Playstation, Wii, billard og talrige brætspil, se fjernsyn, samt tage en snak med de andre i sofaerne. Nogle aftener er caféen åben. Hver dag fra kl sidder der en vagtlærer klar til at hjælpe med lektierne. Der er dog også muligt at få hjælp på andre tidspunkter det skal bare aftales med den pågældende vagtlærer. Her er aviser, tidsskrifter og fjernsyn. Trådløst internet på hele skolen. Sportshallen giver mulighed for at dyrke især basket, badminton og fodbold. I vores motionskælder er der forskellige motionsredskaber, samt bolde og stepbænke. Der er mulighed for opstaldning af egen hest (kontakt skolen for opstaldning) samt deltagelse i rideundervisning og staldpasning. De naturskønne omgivelser kan nydes i enten gang, løb eller på cykel. Skolen har cykler, som eleverne kan låne. Nøgle udleveres på kontoret.

8 Værksted Vask Skolen har et elevværksted, hvor det er muligt for eleverne at arbejde og skrue maskiner efter skoletid. Der forefindes vaskemaskine og tørretumbler. En vaskepolet koster 15 kroner, der dækker vask og tørretumbling. Sæbe kan købes for 5 kroner eller medbringes. Desuden vil der blive aftenarrangementer i samarbejde med skolens elevudvalg/ aktivitetsudvalget. Ordensregler Undervisning Du skal følge undervisningen, medmindre du er syg eller har fået godkendt fravær. Hvis du har meget fravær kan det betyde, at du skal tage dit grundforløb om. Sygdom Bliver du syg, skal det personligt meddeles Krestine på kontoret mellem kl og 8.15 på tlf eller Gæster Du må gerne have gæster, men det skal meldes på kontoret. De skal dog forlade skolen inden kl. 22. Hvis gæster ønsker at spise sammen med elever, kan madbilletter købes på kontoret til 40 kr./måltid.

9 Gæster kan som udgangspunkt ikke overnatte på skolen. Generelt Man er på sit eget værelse senest kl , og der skal være ro på skolen i tidsrummet Voldelig adfærd og indtagelse af narkotika vil medføre øjeblikkelig bortvisning fra skolen. Det er ikke tilladt at have øl og spiritus på værelserne, og overtrædelse kan medføre øjeblikkelig flytning fra kostskolen. Ligeledes vil beruset optræden medføre bortvisning fra kostskolen og i værste fald bortvisning fra skolen. Der er røgfrit miljø på hele skolen, og det betyder, at det kun er tilladt at ryge i nogle bestemte områder udenfor. Priser og økonomi Nedenfor har vi priser på skoleophold på afdeling Korinth for henholdsvis elever på grundforløb og 1. hovedforløb. Eleverne opkræves kost og logi og supplerende materialer månedsvis med forfald den 7. Ønskes en samlet regning for hele skoleopholdet kan dette bestilles på kontoret. Grundforløb/1. hovedforløb Uge Måned Kost og logi 550, ,00 Supplerende materialer 50,00 200,00 Bor du ikke på skolehjemmet, kan du for kr. om måneden (250 kr./uge) deltage i alle måltider på skolen. Ønsker du blot middagsmaden, kan du købe en madbillet på kontoret til 40 kr. pr. måltid. Supplerende materialer dækker bl.a. personligt forbrug af print, papir, kopier, IT-materialer, ekstra frivillige ekskursioner m.v. Yderligere udgifter: Grundforløb: Bogpakke ca kr. opkræves i ét beløb Lægeerklæring til traktorkørekort.

10 1. hovedforløb: Bogpakke ca kr. opkræves i ét beløb Studietur til USA, ca kr. Hvis du er under 18 år, og uden uddannelsesaftale, er kost og logi gratis, mens du bor på skolehjem. For elever, der ikke bor på skolen, er det muligt at få et uddannelseskort, der giver rabat på den daglige transport mellem hjem og skole. Yderligere oplysninger på Elever uden uddannelsesaftale, der bor på skolehjem, har mulighed for at søge om befordringsgodtgørelse. Kontakt Krestine i administrationen for nærmere information. Er du 18 år eller derover, og har du ikke en uddannelsesaftale, har du mulighed for at få SU, mens du går på grundforløbet. Yderligere information og ansøgning om SU på Hesteopstaldning på rideskolen koster kr. pr. måned for hest og kr. pr. måned for pony, og aftales med skolen, tlf Skal du have halvpart i en af skolens heste, er prisen kr. pr. måned. Traktorkørekort er obligatorisk på grundforløbet. Skolen betaler udgifterne til undervisning og prøver. Hvis du dumper er efterfølgende prøve for egen regning. Tøj med logo Via linket kan du bestille tøj med Dalum Landbrugsskoles logo på. Der vil være både arbejdsbukser og forskellige modeller af jakker at vælge imellem og vi har et lille udvalg af størrelser på kontoret, som du er velkommen til at prøve, inden du bestiller. Desuden har vi altid både dame- og herre- T-shirts og div. sweatshirts med logo på lager på kontoret i Korinth. Praktikplads For praktikplads i Danmark henvises til skolens praktikpladsformidlere Henning Søholm, tlf og Kasper Hansen, tlf

11 Spørgsmål vedr. administrative forhold omkring uddannelsesaftaler rettes til Krestine Høgh på kontoret, tlf Hvis du vil til udlandet og arbejde efter 1. hovedforløb, kan skolen være behjælpelig med at finde praktikplads. For yderligere oplysninger kan Niels Erik Jespersen kontaktes på eller mobil Dalum Landbrugsskole 2015

12

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Værd at vide Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Velkommen Kære nye elev. Hjertelig velkommen til Dalum Landbrugsskole, afd. Korinth. Vi

Læs mere

H U S O R D E N for Skolen for Gastronomi, Musik & Design 2016/2017

H U S O R D E N for Skolen for Gastronomi, Musik & Design 2016/2017 H U S O R D E N for Skolen for Gastronomi, Musik & Design 2016/2017 KONTORTID: Skolens kontor har åbent for elever: Mandag torsdag: kl. 12.30 13.30, fredag kl. 12.30 13.00, hvor skolens forstander for

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Vilvorde Roskilde Tekniske Skole Skolehjem Skolehjem Skolehjem Praktiske oplysninger Vi byder dig med denne folder velkommen til Roskilde Tekniske Skoles skolehjem, Ledreborg Allé

Læs mere

VELKOMMEN TIL SYDDANSK ERHVERVSSKOLE PÅ BOULEVARDEN 19. Vi håber, du bliver glad for at gå på Syddansk Erhvervsskole

VELKOMMEN TIL SYDDANSK ERHVERVSSKOLE PÅ BOULEVARDEN 19. Vi håber, du bliver glad for at gå på Syddansk Erhvervsskole VELKOMMEN TIL SYDDANSK ERHVERVSSKOLE PÅ BOULEVARDEN 19 Vi håber, du bliver glad for at gå på Syddansk Erhvervsskole Vi er glade for at byde dig velkommen på Syddansk Erhvervsskole. Vi har samlet et par

Læs mere

Indhold Advarsler og bortvisning

Indhold Advarsler og bortvisning Retningslinjer for Risskov Efterskole Indhold Advarsler og bortvisning 1 Alkohol og rusmidler 2 Computer mm 2 Cykel 2 Fritidsarbejde 2 Gæster 2 Meddelelsesbogen 3 Mobiltelefon 3 Måltider 3 Rengøring 4

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger når du skal starte på grundforløbet Vilvorde Roskilde Tekniske Skole Praktiske oplysninger Følg os på Facebook Roskilde Tekniske Skole - Vilvorde Scan QR koden - og se hvad vi også

Læs mere

Til eleverne på Formatskolen

Til eleverne på Formatskolen Til eleverne på Formatskolen Nr. 94 Formatskolen har til næste skoleår fået 375.000 kroner ekstra af kommunen. I Skolebestyrelsen har vi udarbejdet 4 forslag til, hvordan pengene kan bruges. Da de fire

Læs mere

Til kommende elever og forældre. - en 3-årig ungdomsuddannelse

Til kommende elever og forældre. - en 3-årig ungdomsuddannelse Til kommende elever og forældre - en 3-årig ungdomsuddannelse Hvad er STU - Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse? STU er en 3-årig ungdomsuddannelse, som henvender sig til dig, der ikke kan gennemføre

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring FACEBOOK.COM/SKOLEHJEM Velkommen På EUC Nord

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. facebook.com/ skolehjem Velkommen På EUC

Læs mere

Må jeg arbejde. Hvor mange fridage har jeg. Hvad gør jeg, syg? FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V. Tlf: 46 97 26 26 www.foa.

Må jeg arbejde. Hvor mange fridage har jeg. Hvad gør jeg, syg? FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V. Tlf: 46 97 26 26 www.foa. Må jeg arbejde hver weekend? Kan jeg få tilskud til transport? Hvor mange fridage har jeg ret til på en uge? OM DIN overenskomst FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V Tlf: 46 97 26 26

Læs mere

ET HURTIGT OVERBLIK BAGGRUND

ET HURTIGT OVERBLIK BAGGRUND ET HURTIGT OVERBLIK Adresse: Telefon: 58 38 01 77 Solbakken Direkte stuen: 58 38 89 20 Motalavej 129-131 Direkte 2. sal: 58 38 89 22 4220 Korsør Mail: Solbakken.plejecenter@slagelse.dk Web: www.slagelse.dk/solbakken

Læs mere

Døgngenoptræning. på Dragsbækcentret

Døgngenoptræning. på Dragsbækcentret Døgngenoptræning på Dragsbækcentret Dragsbækcentret Centret er bygget i 1984/2002 og er beliggende i Thisted. Det er et venligt og gæstfrit byggeri med en pragtfuld beliggenhed ved fjorden. Der er 32 plejeboliger,

Læs mere

Velkommen til Viruplund

Velkommen til Viruplund Velkommen til Viruplund Afdelingsbestyrelsen i Viruplund byder dig hermed velkommen. Vi har skrevet dette velkomstbrev som en hjælp til nye beboere, og det er vores håb, at du vil tage dig tid til at læse

Læs mere

Prøveeksemplar. Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige

Prøveeksemplar. Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige Bemærk: Dette er et prøveeksemplar. De spørgeskemaer, børnehaven skal udlevere til børnene, skal udskrives i Børnemiljøtermometeret

Læs mere

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45 2013 2014 Telefonnumre Skolen: 59 31 53 45 Kontortid mellem kl. 08.00-12.30 alle dage. Herefter besvares telefonen i det omfang vi er på kontoret. Telefonsvareren aflyttes om morgenen. Vagtmobil: 21 23

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

Folkesundhed Aarhus Dit Liv - Din Sundhed

Folkesundhed Aarhus Dit Liv - Din Sundhed Side 1 1. CPR-nummer - 2. Angiv din alder år 3. Dato for udfyldelse af skemaet - - 2 0 De følgende spørgsmål handler om rygning 4. Ryger du? (dette gælder også e-cigaretter og vandpibe), hver dag, mindst

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING VELKOMMEN PRAKTISK INFORMATION BESTILLING Du bestiller mad til 14 dage ad gangen på det bestillingsark, chaufføren har med hver 14. dag. Sammen med bestillingsarket får du et menukort, hvor du kan se,

Læs mere

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement?

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement? Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvilken motorvej skal man tage? 2. Hvornår har regnskoven åbent torsdag d. 24/5? 3.

Læs mere

FAABORG GYMNASIUMs. Forældrehåndbog. www.faaborg-gym.dk. Vigtige datoer i dette skoleår. I dette skoleår frigives karaktererne på følgende datoer:

FAABORG GYMNASIUMs. Forældrehåndbog. www.faaborg-gym.dk. Vigtige datoer i dette skoleår. I dette skoleår frigives karaktererne på følgende datoer: Vigtige datoer i dette skoleår Ons d. 12. august Tors d. 13. august Fre d. 21. august Fre d. 4. september Ons d. 16. september Lør d. 10. oktober Ons d. 28. oktober Ons d. 4. november Tors d. 19. november

Læs mere

proyectos@fundacionfana.org

proyectos@fundacionfana.org Rejsebrev 1 Studerendes navn: Christian Camilo Nielsen Studienummer: E-mail.: Chri40@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktik Praktik fra til: dd.mm.år: 1/14-2014 6/1-2015 Institutionens navn: Institutionens

Læs mere

Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag. Patientinformation om behandling med Xeplion

Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag. Patientinformation om behandling med Xeplion Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag Patientinformation om behandling med Xeplion I tiden mellem behandlingerne kan du bruge din frihed til at have mere fokus på det gode liv

Læs mere

Brejninggaard Efterskole 2011-2012. Orienteringshæfte

Brejninggaard Efterskole 2011-2012. Orienteringshæfte Brejninggaard Efterskole 2011-2012 Orienteringshæfte I sidder nu med orienteringshæftet fra Brejninggaard Efterskole, hvor I kan få svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have før skolestart. A Affaldssortering

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Elverdamsskolen Tølløse SFO

VELKOMMEN TIL. Elverdamsskolen Tølløse SFO VELKOMMEN TIL Elverdamsskolen Tølløse SFO Velkommen til Elverdamsskolen Tølløse SFO. Her er en lille folder om SFO en. Den indeholder en række forskellige oplysninger, som vi mener kan være gode at have

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole

Velkommen til Billeshave Efterskole Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2016/ 2017 Årsplan for skoleåret 2016-2017: August: 7/8 Skolestart kl. 1300-1600 8-16/8 Introuge 13/8 Privatheste ankommer September: 2/9 Kontaktgruppedag

Læs mere

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte og ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig

Læs mere

Studie- og ordensregler

Studie- og ordensregler Studie- og ordensregler for HHX og HTX på Erhvervsgymnasiet Grindsted Revideret juni 2015. Udarbejdet august 2014 på baggrund af BEK nr. 1222 af 4.12.2006 Bekendtgørelse om studie- og ordensregler i de

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af,

Læs mere

Børnepsykiatrisk afsnit, U3

Børnepsykiatrisk afsnit, U3 Børnepsykiatrisk afsnit, U3 Velkommen til Psykiatrien Region Sjælland Psykiatrien Region Sjælland arbejder ud fra visionen»mennesker og muligheder psykiatri med relationer«. Vi lægger vægt på, at behandling

Læs mere

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring facebook.com/ skolehjem Velkommen Kollegiet er en del af skolehjemmet på EUC Nord i Hjørring. Kollegianerne er primært elever på hhx, htx samt lærlingeuddannelserne.

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

SFO Grønnemose. Velkomstfolder

SFO Grønnemose. Velkomstfolder SFO Grønnemose Velkomstfolder SFO GRØNNEMOSE GRØNNEMOSE SKOLE SKOLESVINGET 8 2860 SØBORG TLF:NR.: Henning: 39573243 Kontor: 39573244 0/1. kl. afdeling 39573245 2/3. kl. afdeling 39573226 Personale og ledelse.

Læs mere

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 MÅL OG VÆRDIER Det er Byrådet i Allerød Kommune, som fastsætter serviceniveauet på ældreområdet. Byrådet har dermed det overordnede ansvar for kommunens tilbud.

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

Velkommen til Klovenhøj Centret

Velkommen til Klovenhøj Centret Velkommen til Klovenhøj Centret Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Velkommen til Klovenhøj Centret - et center hvis målgruppe er mennesker med demens, og som alle har en eller anden

Læs mere

DIN interesse. Telefon 66 13 21 30 dalumlandbrugsskole.dk. Start på din uddannelse på Dalum Landbrugsskole i Korinth v/faaborg

DIN interesse. Telefon 66 13 21 30 dalumlandbrugsskole.dk. Start på din uddannelse på Dalum Landbrugsskole i Korinth v/faaborg DYRK DIN interesse Start på din uddannelse på Dalum Landbrugsskole i Korinth v/faaborg Telefon 66 13 21 30 dalumlandbrugsskole.dk Afd. Dalum Landbrugsvej 65 5260 Odense S Afd. Korinth Spanget 7 5600 Faaborg

Læs mere

Resultatskema kommunen: Hvordan har du det? 2010 I procent, antal i parentes

Resultatskema kommunen: Hvordan har du det? 2010 I procent, antal i parentes =0 Er du dreng eller pige? Dreng 50% (1.288) Pige 50% (1.275) Manglende svar 0% (2) Sådan er jeg for det meste: Meget glad 73% (1.873) Glad 24% (605) Ikke glad 3% (81) Hvad synes du om klassen? Meget glad

Læs mere

TERMINSPRØVEORIENTERING

TERMINSPRØVEORIENTERING TERMINSPRØVEORIENTERING HF 2016 TERMINSPRØVEORIENTERING HF 2016 Kære HF-kursist ved Horsens HF & VUC. I denne folder finder du en lang række praktiske oplysninger vedrørende terminsprøverne. Hvis du har

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Ansøgning om optagelse som kostelev på Nyborg Gymnasium

Ansøgning om optagelse som kostelev på Nyborg Gymnasium Ansøgning om optagelse som kostelev på Nyborg Gymnasium Ansøgningen skal være skolen i hænde senest d. 1. marts. Elevens fulde navn Kaldenavn understreges Fornavne: Køn: Hverdagssprog: Telefon/mobil: Mor

Læs mere

Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem

Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem Få støtte til at bevare en aktiv og selvstændig hverdag! - om rehabiliterende og kompenserende hjælp KÆRE BORGER Her kan du få mere at vide om

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Månedsinformation. Karup skole og SFO

Månedsinformation. Karup skole og SFO Månedsinformation Karup skole og SFO Januar 2015 Siden sidst Så fik vi taget hul på både et nyt kalenderår og den sidste halvdel af dette skoleår. Dette sker blandt andet med en lidt anderledes besætning.

Læs mere

Efterårsholdet 2016. Forår 2010. Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden

Efterårsholdet 2016. Forår 2010. Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden Efterårsholdet 2016 Forår 2010 Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar Se program på bagsiden Velkommen til Egå Kære kommende højskoleelev på Egå Ungdoms-Højskole. Vi vil byde dig hjertelig

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

Velkommen til dit nye studie

Velkommen til dit nye studie Velkommen til dit nye studie Kære nye studerende Velkommen til dit nye studie. I dette brev kan du finde de vigtigste oplysninger om din opstart, dit studie og din kalender for det næste år. Hvis du har

Læs mere

Midlertidigt ophold på plejecenter

Midlertidigt ophold på plejecenter Midlertidigt ophold på plejecenter Kvalitetsstandard 2015 Hvad er formålet? Formålet med et midlertidigt ophold er, at du efterfølgende kan leve så aktivt og selvstændigt et liv som muligt. Vi tager udgangspunkt

Læs mere

PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE

PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE 2 Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre.

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn FACEBOOK.COM/FRHSKOLEHJEM Velkommen På

Læs mere

Raketten - klar til folkeskolereformen

Raketten - klar til folkeskolereformen Ringetider 1. time 8.00-8.45 2. time 8.45-9.30 Pause 3. time 10.00-10.45 4. time 10.45-11.30 Pause 5. time 12.00-12.45 6. time 12.45-13.30 Pause 7. time 13.45-14.30 Raketten - klar til folkeskolereformen

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Træningen Træningstilbuddet foregår primært i et privat fitnesscenter, men kan også foregå ude enten i form af ture i skoven eller lignende. Det

Læs mere

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN Ballevej 57 7182 Bredsten Kontor tlf. 75 88 12 05 Lærerværelse tlf. 20 91 85 99 Ledelse, Dorthe og Jan Fredsted 20 45 25 05 info@balle-efterskole.dk www.balle-efterskole.dk

Læs mere

inkontinens servicedeklaration

inkontinens servicedeklaration inkontinens servicedeklaration 1 2 LOVENS FORMÅL ER AT AFHJÆLPE NEDSATTE FUNKTIONER VIA HJÆLPEMIDLER SERVICEINFORMATIONER FOR HJÆLPEMIDLER EFTER SERVICELOVENS 112 FORMÅL Lovens formål er at afhjælpe nedsatte

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

Ministertale ved åbent samråd om L 160 om offentlig digital post tirsdag den 15. maj 2012 kl. 14.00

Ministertale ved åbent samråd om L 160 om offentlig digital post tirsdag den 15. maj 2012 kl. 14.00 Kommunaludvalget 2011-12 L 160, endeligt svar på spørgsmål 26 Offentligt Side 1 af 5 Samrådssvar 15. maj 2012 Ministertale ved åbent samråd om L 160 om offentlig digital post tirsdag den 15. maj 2012 kl.

Læs mere

Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse!

Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse! Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse! HEY VÅGN OP! Her er et super tilbud til dig, dine klassekammerater og venner. Det er noget, som I kan dele

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

Informationer til nye elever

Informationer til nye elever Informationer til nye elever Dyr, Planter og Natur Morsø Landbrugsskole euc nordvest EUC Nordvest - Morsø Landbrugsskole - Hvis du kan lide at bruge både hoved og hænder Thomas Schlichting Forstander Landbrugsskolen

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem

Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Få hjælp til at bevare en aktiv og selvstændig hverdag! I denne pjece kan du læse om dine muligheder for at få hjælp i dit hjem, hvis det af fysiske,

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret. Marts 2016. Åbent fælleshus

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret. Marts 2016. Åbent fælleshus Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Marts 2016 Åbent fælleshus Mandag den 29. februar fra kl. 15.00-17.00 inviterer det boligsociale team til en kop kaffe og et stykke kage. Vi håber at se en masse

Læs mere

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. til Øens Hold Cup i Ringe Boldklub. Stævnet, hvor alt er tæt på.

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. til Øens Hold Cup i Ringe Boldklub. Stævnet, hvor alt er tæt på. Velkommen til Øens Hold Cup i Ringe Boldklub. Stævnet, hvor alt er tæt på. Det er nu 12. gang, vi byder velkommen til Øens Hold Cup i samarbejde med Øens Hold / OB. Vi krydser fingre for, at vejret bliver

Læs mere

gladsaxe.dk Velkommen til Træningscenter Gladsaxe Underrubrik eller dato

gladsaxe.dk Velkommen til Træningscenter Gladsaxe Underrubrik eller dato gladsaxe.dk Velkommen til Træningscenter Gladsaxe Underrubrik eller dato Velkommen til Træningscenter Gladsaxe, Kildegården... 3 Træningscenter Gladsaxe, Kildegården... 3 Dit rehabiliteringsforløb... 4

Læs mere

Frivilligpolitik. Søndergien Kulturhuset& Hvad betyder det at være frivillig?

Frivilligpolitik. Søndergien Kulturhuset& Hvad betyder det at være frivillig? Søndergien Kulturhuset& Frivilligpolitik Hvad betyder det at være frivillig? Det er ulønnet arbejde. Du laver noget for en gruppe eller flere, dvs. gør noget for alle og ikke kun for din egen interesses

Læs mere

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004.

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi Refleksionsark Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Label: Refleksionsark, der er udfyldt og drøftet 1. Samarbejdsaftale Markér 1a. Invitation

Læs mere

Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk. 3. praktikperiode 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave

Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk. 3. praktikperiode 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave 2. Rejsebrev 3.praktik i Esther Børnehave på Grønland Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Praktikperiode: 2. el. 3. Praktik fra til dd.mm.år: Institutionens navn: Institutionens adresse: Institutionens

Læs mere

RULLENDE AFLASTNING Velkommen til rullende aflastningsophold i Hjørring Kommune

RULLENDE AFLASTNING Velkommen til rullende aflastningsophold i Hjørring Kommune RULLENDE AFLASTNING Velkommen til rullende aflastningsophold i Hjørring Kommune RULLENDE AFLASTNING Velkommen til rullende aflastningsophold i Hjørring Kommune Formålet med et aflastningsophold er at

Læs mere

Træning og hjælp i dit hjem

Træning og hjælp i dit hjem Kontakt Visitationen Ring på tlf. 7235 5630: Mandag-fredag kl. 10-12, torsdag kl. 10-14. Mail til: visitationen@furesoe.dk. Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Få personlig og praktisk

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Esbjerg Realskole Esbjerg Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Esbjerg Realskole Esbjerg Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Esbjerg Realskole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

Opfølgning på aftale 2010-12 mellem Randers Byråd og Gjerlev-Enslev Skole

Opfølgning på aftale 2010-12 mellem Randers Byråd og Gjerlev-Enslev Skole Opfølgning på aftale 2010-12 mellem Randers Byråd og Gjerlev-Enslev Skole Skabelon for opfølgning på aftale 2010-12 1. Hvilke udviklingsmål har I arbejdet med i 2010-12? På Gjerlev-Enslev skole og i Børnehuset

Læs mere

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Fjordparken. Fjordparken 2 9370 Hals

Velkommen til. Plejehjemmet Fjordparken. Fjordparken 2 9370 Hals Velkommen til Plejehjemmet Fjordparken Fjordparken 2 9370 Hals Velkommen Jeg og personalet på Fjordparken Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer godt

Læs mere

Ordensregler for EUD-elever på Skovskolen

Ordensregler for EUD-elever på Skovskolen Ordensregler for EUD-elever på Skovskolen Som EUD-elev på Skovskolen er der nogen generelle ordensregler du skal følge i hverdagen. Reglerne er vedtaget for at skabe det bedst mulige studiemiljø. Vi forventer,

Læs mere

Hjertelig velkommen. til Børneuniversets børnehaver: Vestervold, Sønderallé og Hedevang. Vestervold. Hedevang. Sønderallé

Hjertelig velkommen. til Børneuniversets børnehaver: Vestervold, Sønderallé og Hedevang. Vestervold. Hedevang. Sønderallé Hjertelig velkommen til Børneuniversets børnehaver: Vestervold, Sønderallé og Hedevang Vestervold Hedevang Sønderallé Kære forældre Denne pjece fortæller lidt om alt det, der er fælles for børnehaverne

Læs mere

Lektion 01 - Mig og mine vaner DIALOGKORT. Hvor synes du, at grænsen går for, hvornår en vane er sund eller usund?

Lektion 01 - Mig og mine vaner DIALOGKORT. Hvor synes du, at grænsen går for, hvornår en vane er sund eller usund? Lektion 01 - Mig og mine vaner DIALOGKORT 01 Hvor synes du, at grænsen går for, hvornår en vane er sund eller usund? Lektion 01 Mig og mine vaner fakta Hænderne er den mest almindelige smittevej for almindelige

Læs mere

Generel tilfredshed. Sociale relationer og inklusion. TEMA: Efterskoler. Hvor tilfreds er du generelt med efterskolen?

Generel tilfredshed. Sociale relationer og inklusion. TEMA: Efterskoler. Hvor tilfreds er du generelt med efterskolen? Generel hed 1 Hvor er du generelt med efterskolen? eller u U u 2 I hvor høj lever skolen op til dine forventninger i forhold til I høj I høj I nogen I mindre Slet 2a Det sociale liv? 2b Fagligheden? 3

Læs mere

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd 1: Elevrådets navn Rådets navn er Ribe Katedralskoles Elevråd, forkortet RKE. 2: Elevrådets formål Elevrådets formål er at varetage elevernes interesser, fagligt

Læs mere

Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune

Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune Kære medarbejder! Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune Her kan du læse om Lind Pleje- og Aktivitetscenters værdier og om praktiske informationer, som du får brug for i din ansættelse.

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of Leicester.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of Leicester. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: University of Leicester Land: England Periode: Fra: 26. september 2011 Til: 25. januar 2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ERNÆRINGSASSISTENT BAGER OG KONDITOR VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ERNÆRINGSASSISTENT BAGER OG KONDITOR VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER BAGER OG KONDITOR VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? En EUX-uddannelsegiver dig det bedste fra erhvervsuddannelsernes verden med

Læs mere

Velkommen til Nyremedicinsk Afdeling 8. Øst

Velkommen til Nyremedicinsk Afdeling 8. Øst Velkommen til Nyremedicinsk Afdeling 8. Øst Velkommen Vi byder dig og dine pårørende velkommen i Nyremedicinsk Afdeling 8 Øst. Nyremedicinsk afdeling 8 Øst varetager udredning, behandling og pleje af patienter

Læs mere

Sundhedsvaner og trivsel blandt 7.-9. klasser på Østerby Skole

Sundhedsvaner og trivsel blandt 7.-9. klasser på Østerby Skole Vejen Kommune Sundhedsvaner og trivsel blandt 7-9 klasser på December 2006 2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning 4 2 Læsevejledning 5 3 Helbred og trivsel 7 31 Selvvurderet helbred 7 32 Almen trivsel 7 33

Læs mere

Velkommen til Hvidovre og Brøndby-Huset

Velkommen til Hvidovre og Brøndby-Huset Velkommen til Hvidovre og Brøndby-Huset Værelset: Du tildeles eget værelse og på værelset forefindes: - Seng, dyne, pude, rullemadras samt sengelinned - Et lille bord - En billedhylde - Et klædeskab med

Læs mere

EUX ANLÆGSGARTNER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde. Roskilde Tekniske Skole

EUX ANLÆGSGARTNER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde. Roskilde Tekniske Skole EUX ANLÆGSGARTNER Grøn uddannelse Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde Roskilde Tekniske Skole Mere end bare en gartneruddannelse Er du i tvivl om du skal tage en erhvervsuddannelse

Læs mere

Tør du blive frivillig? Som frivillig i redningsberedskabet skal du kunne klare lidt af hvert!

Tør du blive frivillig? Som frivillig i redningsberedskabet skal du kunne klare lidt af hvert! Tør du blive frivillig? Som frivillig i redningsberedskabet skal du kunne klare lidt af hvert! Som frivillig bærer arbejdet lønnen i sig selv Det danske samfund og redningsberedskabet har brug for frivillige.

Læs mere

Ansøgning om ungdomsbolig

Ansøgning om ungdomsbolig Ansøgning om ungdomsbolig Ønsker du at søge ungdomsbolig igennem Herlev Kommunes boliganvisning, skal du udfylde ansøgningsskemaet og aflevere det til Borgerservice sammen med evt. dokumentation eller

Læs mere

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf.

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. VELKOMMEN i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Pr. 01-01-2015 Genoptræning / aflastning eller som ny beboer -

Læs mere

Informationer til nye elever

Informationer til nye elever Informationer til nye elever Grundforløb 2 - Planter og Dyr Morsø Landbrugsskole euc nordvest EUC Nordvest - Morsø Landbrugsskole - Hvis du kan lide at bruge både hoved og hænder Thomas Schlichting Forstander

Læs mere

Manual til teams forsømmelseshåndtering

Manual til teams forsømmelseshåndtering Manual til teams forsømmelseshåndtering... 1 Fraværskontrol i Ludus... 1 Ved forsømmelser... 5 Ved vedvarende forsømmelser... 6 Sanktionsmuligheder... 6 Opret en sag i Ludus... 7 Manual til teams forsømmelseshåndtering

Læs mere

Nyhedsbrev for Tangebo

Nyhedsbrev for Tangebo Nyhedsbrev for Tangebo E S B J E R G K O M M U N E Juni 2014 Tabulex og ferie Kære Forældre Så er det igen tid til lidt nyheder fra Tangebo. Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og vi skal alle

Læs mere

1. Overordnede rammer Levering af madservice til borgere i eget hjem 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83,stk. 1 nr. 3.

1. Overordnede rammer Levering af madservice til borgere i eget hjem 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83,stk. 1 nr. 3. Kvalitetsstandard Levering af til borgere i eget hjem 1. januar 2012 1. Overordnede rammer Levering af til borgere i eget hjem 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83,stk. 1 nr. 3. 1.2 Politiske målsætninger

Læs mere

Velkommen som fagforeningskunde. krifa.dk

Velkommen som fagforeningskunde. krifa.dk Velkommen som fagforeningskunde i Krifa krifa.dk Vi er glade for, at du har valgt os som din fag forening, og vi glæder os til at være din sparringspartner gennem hele dit arbejdsliv. Du kan regne med,

Læs mere

Orientering om eksamen AVU 2016

Orientering om eksamen AVU 2016 AVU: Eksamen Orientering om eksamen AVU 2016 Framelding Du kan framelde dig prøverne ved faglærer. Modtager du SU eller deltager du efter aftale med kommunen, forventes det, at du deltager i prøverne.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 Uge 29: Nørd Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 HIPPY HippHopp uge_29_guidevejl_nørd.indd 1 06/07/10 10.42 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

Skal dit barn have et kommunalt frokostmåltid? - information om ordningen i Viborg Kommune. Dagtilbudsafdelingen

Skal dit barn have et kommunalt frokostmåltid? - information om ordningen i Viborg Kommune. Dagtilbudsafdelingen Skal dit barn have et kommunalt frokostmåltid? - information om ordningen i Viborg Kommune Dagtilbudsafdelingen Indledning Fra 2011 skal Viborg Kommune tilbyde et kommunalt frokostmåltid i de børnehuse,

Læs mere