HP-Avisen. Nr. 6 juni årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HP-Avisen. Nr. 6 juni årgang"

Transkript

1 s HP-Avisen Nr. 6 juni årgang

2 Indholdsfortegnelse Forsidefoto: De frivillige og venneforeningen havde arrangerede udflugt med frokost på Hotel Marina og tur på Vedbæk Havns fredag den 20. maj. Sikken en dejligt dag og mange tak til de frivillige! Redaktion: Linn Hovind, direktør, og Maja Topsøe-Jensen, specialkonsulent. Kontakt: 2

3 Nyt fra direktøren Kære beboer og pårørende Sommer betyder fest i telt i haven for jer beboere. Læs invitation her i bladet. Jeg håber, at vi ses og får en hyggelig eftermiddag sammen! Når jeg får en ny HP-Avisen i hånden, bladrer jeg først til beboer-interviewet og derefter medarbejder-interviewet. Hvis man dømmer ud fra de tilbagemeldinger der kommer på HP- Avisen, er jeg ikke den eneste! Det er altid interessant at læse om jeres liv, oplevelser, og hvad der er vigtigt for jer. Det er også min fornemmelse, at de interviews tilføjer flere facetter til samtalerne her på Holmegårdsparken. Interviewene i denne avis er ingen undtagelse; glæd jer til at læse om Margareta Jakobsens liv og kamp for og menneskerettigheder samt om, hvordan Anders Rasmusen er meget glad for sit arbejde på Holmegårdsparken. Tak til alle beboere og ansatte som indtil nu har delt ud af jeres oplevelser i livet her i avisen! Siden 2019 har vi hvert 2. år spurgt beboere, pårørende og ansatte om tilfredsheden med Holmegårdsparken. Besvarelserne er afgørende for, hvordan vi arbejder med at gøre livet og arbejdet endnu bedre hos os. Nu ønsker Gentofte Kommune at spørge beboere og pårørende på alle kommunens plejehjem, hvor godt tilfredse I er. I har fået/får særskilt information om dette. Jeg håber, at så mange som muligt har lyst til også at svare på denne undersøgelse. Tak til de frivillige og HP s Venner for at have arrangeret og betalt en dejlig udflugt med frokost til Hotel Marina for mange beboere! Flere er lidt usikre på, hvornår hhv. Kulturhuset og Caféen er åben, og hvem der kan deltage hvornår. Kulturhuset og 3

4 Caféen benytter samme lokale men på forskellige tidspunkter. Se åbningstider mm. på denne side. I sommerferien skal I dog forvente ændringer i 2-3 uger på grund af ferieafholdelse blandt det faste personale. Nærmere information følger i næse HP-Avis. God juni fra Linn, direktør Kulturhuset og caféen Koret Verdens Sangfugle bliver dirigeret af Tatiana. Foto fra kulturhuset i maj 2022 Kulturhuset og arrangementerne dér er forbeholdt beboere på Holmegårdsparken og er åben i dagtimerne (se herunder). Holmegårdsparkens café er for alle og holder åben eftermiddag og i aftentimerne. NB: Der vil komme ændringer i forbindelse med ferier! Åbningstider Kulturhuset KUN for beboere Kl. Mandag fredag Ændrede åbningstider ved aftenarrangement Åbningstider Caféen for alle Kl. Mandag fredag Lørdag søndag Varm mad serveres hver dag fra kl

5 Invitation til sommerfest Kære beboere og frivillige I Inviteres hermed til Holmegårdsparkens sommerfest: Torsdag d. 16. juni kl. 12 Festlighederne vil finde sted i et stort telt sat op ude foran Holmegårdsparkens kulturhus. Til festen vil der være sjov underholdning, for Stine & Martin vil optræde for os og sørge for højt humør! Menu Forret: Laksetatar med sprød salat og brød Hovedret: Rose stegt kalvefilet, kartoffel bagt i lag med smør og timian, gulerod- græskarpure, rødvinssauce med svampe og madagaskarpeber. Dessert: Panna cotta med hvid chokolade og jordbær. Drikkelse: Sodavand, vin og fadøl. Vi glæder os til se jer alle, og ser frem til en hyggelig eftermiddag sammen! Fest-hilsner fra Holmegårdsparken 5

6 Kend din nabo: Margareta, Afd. F Margareta Jakobsen har som jurist og NGO er hele sit liv kæmpet for menneskerettigheder og demokrati. Her viser hun en af sine mange udmærkelser for sit arbejde: En medalje fra det polske parlament. Hvad er du eller har du været optaget af i dit liv? Jeg er uddannet jurist og har specialiseret mig i menneskerettigheder. Jeg har været med til at danne Den Danske Helsinki- Komité for menneskerettigheder i 1985 og været aktiv i foreningen i mange år som projektkoordinator. Jeg gik på pension i 1991, fordi jeg kom til skade. Jeg er født og opvokset i Polen i en polsk familie. Min far var involveret i modstandskampen mod tyskerne under anden 6

7 verdenskrig, så jeg fik ind med modermælken at kæmpe for menneskerettigheder. Jeg er nummer 3 ud af 4 søskende. Selvom min mor havde nok at gøre med os, involverede hun sig også i modstandskampen. Det var farligt, men der skete først mine forældre noget, da russerne kom ved afslutningen af anden verdenskrig. Jeg kan huske, da Sovjetunionen invaderede Polen i 1945 og indførte det kommunistiske styre. Det er frygteligt, det der er sket i år, hvor Rusland har invaderet Ukraine, simpelthen frygtelig! Efter 1945 oplevede min far at blive at blive sendt tre år i Gulag-fangelejer i Kasakhstan. Det knækkede ham heldigvis ikke, men styrkede hans kampgejst. Han var advokat, og da han kom tilbage til os, kunne han arbejde som uafhængig advokat og forsvare folk, der var blevet uretfærdigt behandlet af styret. Jeg læste jura i polen, blev cand.jur. og ville gerne arbejde for menneskerettighederne. Som 24årig var jeg færdig med min uddannelse og fik et stipendium fra en familiefond til at studere i Wien. I Østrig studerede jeg sprog og kultur. På det studenterkollegie, hvor jeg boede, lærte jeg Hanna, som var en dansk pige, at kende. Hun inviterede mig på sommerferie i Næstved. På vejen hjem fra sommerferien, som gik over København, mødte jeg en meget charmerende dansk mand Arne, og det var kærlighed ved første blik. Han friede til mig næsten med det sammen. Det var svært under det kommunistiske styre i Polen at få et pas til at kunne rejse, men jeg brugte mine overtalelsesevner og lykkedes med det. Fra første dag, hvor jeg boede i Danmark, har jeg arbejdet; jeg har ikke fået nogen hjælp og ville ikke lade mig forsørge af min forlovede. 7

8 Mit første job var på Det Kongelige Bibliotek. Jeg blev også immatrikuleret på Københavns Universitet og læste slaviske sprog. Jeg blev for eksempel flydende i russisk. Mine slaviske sprogkundskaber hjalp mig senere i arbejdet i Helsinki-Komitéen. Jeg har haft mange gode projektet bl.a. i Ukraine med at opbygge civilsamfundet. I den ukrainske by Tjernihiv har jeg lavet meget NGO-arbejde og fik mange gode venner dér. Det gik godt i Ukraine, for befolkningen var maget bevidste. Det viste Maidan-revolutionen i februar 2014 de ville være selvstændige; de havde virkelig befriet sig fra den russiske overmagt. Mit hjerte bløder, når jeg ser reportager fra krigen Ukraine i dag. Jeg skriver til mine venner i Ukraine; foreløbig har de overlevet. Jeg rejste meget med NGO-projekter i Rusland, Bulgarien og Bellarus. Jeg skulle blandt andet iagttage, hvordan menneskerettigheder blev overskredet, være valgobservatør og støtte den demokratiske opposition. Projekterne blev tit støttet af Den Danske Demokratifond. Jeg har også inviteret andre NGO er til at komme til Danmark, for at de kunne lade sig inspirere af, hvordan tingene foregår her. Jeg får stadigvæk breve fra nogen af dem, som beskriver, hvordan opholdet har åbent deres øjne. De er meget taknemmelige. Det var godt, men også en stor opgave at organisere det. Og det var også mig der skulle at sørge for finansieringen ved at søge penge. Jeg har bidraget til, at Danmark har et godt omdømme rundt om i verden. De sidste af mine år på arbejdsmarkedet har jeg også samarbejdet med bl.a. Nørregårds Højskole om NGO-arbejde. Der blev bygget tre højskoler i Polen, to i Ukraine og to i Vilnius i Litauen efter dansk forbillede. Jeg var involveret i at skaffe penge til det, og de fungerer fortsat. 8

9 Jeg har også været involveret i at hjælpe socialt udsatte mennesker igennem organisationen Kofoed Skole. Der er nu to Kofoeds Skoler i Polen og i Litauen; de står som lysende eksempler på, hvordan man kan hjælpe dem, der trænger mest til det. Mine to voksne døtre siger, at jeg var en god mor og krævende meget af dem. Jeg holdt på, at de skulle tage uddannelse, og det har de gjort. Èn er blevet doktor på Oslo Universitet, og den anden har en ledende post i Foreningen Socialt Boligbyggeri, som forkortes FSB. Putins hemmelige politi forkortes også FSB, så i familien laver vi sjov med, at den danske forening var først med navnet. Mine piger beskæftiger sig også med menneskerettigheder og med at hjælpe mindre bemidlede. Min ene datter, siger at jeg har smittet hende. Som stor pinge korrigerede hun mine engelske breve, så hun fik det også ind med modermælken. Hvordan har det været at flytte ind på Holmegårdsparken? Det har været en stor omvæltning. Jeg havde en pragtfuld, stor lejlighed i Hellerup på 2. sal. Der kunne jeg have folk boende, som kom til Danmark for at lære om demokrati. Jeg holdt nærmest pensionat. Men jeg fik desværre en hjerneblødning, så min venstre side blev lammet, og min venstre hånd duer heller ikke til så meget. Jeg boede alene, men efter jeg fik hjerneblødningen, gik det ikke mere. Jeg har en god udsigt her fra min bolig på Holmegårdsparken, og jeg kan se, at folk, der går tur med deres hunde, er disciplinerede og samler op efter sig. Nogen gang kommer der folk forbi, som kender mig, og de vinker. 9

10 Men jeg synes, at det er svært at forlige mig med at sidde her og ikke kunne slås for de værdier, som jeg tror på. Æskerne her indeholder alle de medaljer og æresbevisninger, som Margareta har modtaget for sit utrættelige arbejde med menneskerettigheder og demokrati rundtom i verden. Rettelse til HP-Avisen maj 2022 Side 21 i sidste måneds avis omhandlede justeringer i Holmegårdsparkens organisation. Der skulle have stået at Holmegårdsparken fremover i højere grad vil fokusere på det sygeplejefaglige. Desuden skulle der have stået, at souschef Anette Nielsen i højere grad fremover kommer til at bruge sine kræfter på det sygeplejefaglige. Desuden har kulturhuset nu egen teamkoordinator og ikke teamleder. Redaktionen beklager fejlene. 10

11 Fotos fra maj på Holmegårdsparken Den nye, daglige morgemadsbuffet er populær. Fotos fra Afdeling E. 11

12 I maj har bl.a. forglemmigej blomstret flot på Holmegårdsparkens grønne områder. Her ses stien der fører mod indgangen til Afdeling E og F. HP S Venner stod for udflugten til Hotel Marina og Vedbæk havn den 20. maj. Udflugten var en stor succes og mange beboere var glade! 12

13 Maden på Hotel Marina var lækker og anrettet meget indbydende. Det krævede en stor bus, når flere end 30 beboere skulle med på tur til Hotel Marina. 13

14 Amalies kunstforedrag er populære i kulturhuset. På fotoet er det Asger Jorn, der er temaet. Danske Banks personalekor gæstede Kulturhuset i maj. Det var Ole fra HP s Venner, som stod for kontakten. 14

15 På en af kulturhusets ture i det grønne i maj, blev der talt meget om planter og hønsene. Der blev blæst mælkebøtter, kigget på fly og en enkelt helikopter. Turen sluttede af med saft, frugt, hjemmelavede romkugler mm. Beboerne har i beboerundersøgelsen fra 2021 ønsket at komme mere udenfor. 15

16 16

17 Kulturhus-program for maj mm. Mandag d. 30/5 - Åbent fra kl Frokost kl Kl : Ud i den blå friske luft, gåture i lokalområdet, måske en tur i bussen. Alle der har lyst kan møde op, personale, familie, beboere Vi mødes ved indgangen til Mad og kulturhuset klædt på til vejret. Tirdag d. 31/5 Kl : Gymnastik /Yoga for alle v/lonny Frokost kl Kl : Tema: Rejse beretning om togturen i Schweiz bjerge med Glacierekspressen og Bernitatoget. v/charlotte Onsdag d. 1/6 Kulturhuset åbner kl.16. Tilmelding: Aftenåbent i Mad og kulturhuset. Det bliver en festlig aften med spisning og koncert, hvor vi fejrer Poul McCartneys 80års fødselsdag. Beatles-fortolkninger i verdensklasse, smukke, raffinerede, overraskende, dejlige! Kl Middag med god mad Baren åbner Kl en times koncert + ekstranumre 17

18 Torsdag d. 2/6 Kl : Malergruppe med Annette Kl : Benjamin Aggerbæk kommer og spiller sine dejlige sange. Frokost kl Kl : Malergruppe med Annette Fredag d. 3/6 Kl : let gymnastik/yoga v/charlotte Frokost kl Kl : Tema: Litteraturgruppe, oplæsning og gennemgang af klassisk tekst v/irene. Mandag d.6/6 Mad og kulturhuset holder lukket på grund af pinsen Tirsdag d.7/6 Kl : Benjamin kommer og spiller sin dejlige musik sammen med et filmhold, der skal filme til VR Frokost kl Kl : Vi laver buketter til kulturhuset og får en god snak om blomster og planter. Vi kan måske nå en tur i haven og se på alle vores plantekasser, hvor der skal plantes nye blomster og urter Onsdag d.8/6 Kl.11-12: Yoga og afspænding for alle v/amalie Frokost kl

19 Kl Møde med beboerpanelet inklusive frokost i mad og kulturhuset Kl kl Hygge og samvær måske med Quiz, musik eller et godt brætspil. Kl Gudstjeneste i kirken Pause til næste skønne oplevelse: Kl. 17: er der Koncert i Kulturhuset med Ordrup Gospel kor. ORDRUP GOSPEL KOR * KULTUR- HUSET PÅ HOLMEGÅRDSPARKEN ONSDAG D. 8. JUNI kl. 17:00 Kom og sving med, når Ordrup Gospel Kor og de mange solister giver den gas med både klassisk gospel og gospel-versioner af nyere pop og rock! Korleder Alexandar Hjort Torsdag d.9/6 Kl : Malergruppe med Annette og Amalie Frokost kl Kl : Malergruppe med Annette og Amalie Kl : Hygge og samvær Fredag d.10/6 Kl : Yoga og afspænding for alle v/charlotte Frokost kl

20 Kl : Fredagsbar med drinks, musik fra anlægget, fredagshygge. Mandag 13/6 - åbent fra kl Kl frokost Kl : Benjamin kommer og spiller på terrassen (hvis vejret er godt ) Tema: Ud i den blå friske luft, gåture i lokalområdet, måske en tur i bussen. Alle der har lyst kan møde op, personale, familie, beboere for at nyde foråret ude omkring. Pause til næste oplevelse: Kl. 17 Syng med Øresundskoret kl. 17 i Holmegårdsparkens Kirke Tirsdag d.14/6 Mad og kulturhuset åbner kl Kl.11-12: Let gymnastik/yoga/ afspænding v/charlotte Kl Frokost Kl (cirka) : Jazzzz med de gode,festlige fyre. Tak til HPs venner!! Onsdag d.15/6 Mad og kulturhuset holder lukket Torsdag d.16/6 Mad og kulturhuset åbner kl

21 Kulturhuset holder sommerfest for beboerne fra kl.12 til omkring kl.15 Fredag d.17/6 Mad og Kulturhuset holder lukket Mandag d.20/6 - Åbent fra kl Frokost kl Kl Benjamin kommer og spiller på terrassen (hvis vejret er godt ) Kl : Ud i det blå: friske luft, gåture i lokalområdet, måske en tur i bussen. Alle der har lyst kan møde op, personale, familie, beboere for at nyde foråret ude omkring. Vi mødes ved terrassen til Mad og kulturhuset klædt på til vejret. Tirdag d. 21/6 Kl : Let gymnastik/yoga for alle v/charlotte Frokost kl Kl : Tema: Blomster i vaser, vi laver buketter og taler om de forskellige blomster, det grønne. Måske går vi en tur udenfor og kigger i plantekasserne og ser, hvad der er kommet op. 21

22 Onsdag d. 22/6 Kl : Yoga for alle v/charlotte Frokost kl Kl : Gudstjeneste i kirken på Holmegårdsparken Kl : Tema: Kunstens verden v/amalie. Se opslag på BGI tavlen under nyheder. Torsdag d. 23/6 Kulturhuset er åbent kl Malerholdet er flyttet til fredag d. 24/6 Kl : Yoga og afspænding for alle v/charlotte Frokost kl Kl : Musikquiz med dansemusik som tema. Fredag d. 24/6 kulturhuset åbner kl Kl Malergruppe med Annette og Amalie Frokost: kl Malergruppe med Annette og Amalie Mandag d.27/6 - Åbent fra kl Frokost Kl

23 Kl Torsten kommer og underholder med sin glade musik og alle de kendte sange. Kom og nyd en festlig eftermiddag med sang og dans Torsten har været her flere gange. Tak til HPs venner for arrangementet. Tirdag d.28/6 Kl : Yoga og afspænding for alle eller hygge over en god kop kaffe Frokost kl Kl : Blomsternes verden. Vi laver buketter og følger planter og blomster i haven og i vores plantekasser - hvis vejret tillader det. v/charlotte Onsdag d.29/6 Kl : Yoga for alle v/charlotte Frokost kl Benjamin kommer og spiller sin dejlige musik i Kulturhuset. Kl : Kunstens verden v/amalie. Spørg til det aktuelle oplæg, det er efter ønsker fra beboerne 23

24 Torsdag 30/6 Kl Fælles maleri til Mad og kulturhuset med Annette og Amalie. I maler på et stort 1x1 meter billede, der skal hænge i Mad og kulturhuset en dag Frokost kl Kl : Kim Larsen Jam. Rene Richards og Jan Kofoed fra Græsted Revyen har specialiseret sig i at optræde som Kim Larsen med hans sange, og det gør de rigtig godt. Det bliver festligt, og der er god mulighed for at synge med og danse. Tak til Holmegårdsparkens Venner! Fredag d.1/7 Kl Gymnastik/yoga/afspænding Frokost kl Kl Tema musikquiz med jazz og blues som genre. Mandag d.4/7 Kl Gymnastik/yoga/afspænding Frokost kl Kl Hygge på terrassen, tur i haven - udeliv Tirsdag d.5/7 Kl Gymnastik/yoga/afspænding Frokost kl

25 Kl : Tema blomster i vaser og vi skal se billeder fra de engelske haver, med blomster, urter og klosterhaverne med urtemedicinske planter Onsdag d. 6/7 Kl Gymnastik/yoga/afspænding Frokost kl Kl Kagebord og hygge med musik Torsdag d. 7/7 Kl Malergruppe med Annette Frokost kl Kl Malergruppe med Annette Hvornår besøger kiosk-vognen dig? Her er de tilrettede tidspunkter for, hvornår du har mulighed for at handle ved kioskvognen. Mandag: Afdeling E kl og Afdeling F kl Tirsdag: Afdeling C kl og Afdeling D kl Onsdag: Afdeling A kl og Afdeling B kl

26 8. klasseselever i praktik: Personalet gør hverdag til fest Hvad får beboere og skoleelever ud af at dele dagligdag i 4 uger på en afdeling på Holmegårdsparken? To gange om året har Holmegårdsparken elever fra Bernadotteskolen i socialpraktik i 4 uger. I begyndelsen af året blev det lidt anderledes på grund af coronapandemien, men både unge og ældre fik og får rigtig meget ud af det, fortæller direktør Linne Hovind. Hun fortsætter: Vi oplever altid, at mange beobere er glade for det friske pust, som eleverne er, og de initiativer, som eleverne bidrager med. Skal man tro den avis, som tre af eleverne har skrevet om deres praktik i begyndelsen af året, så har de også lært meget af at være sammen med beboere og personalet på Holmegårdsparken. Eleverne blev for eksempel overraskede over den postive stemning på Holmegårdsparken og humoren hos beboere og ansatte. Og så var eleverne rørte over, at så mange beboere blev glade for at være sammen med dem. En af eleverne skriver i avisen, at det er imponerenden, hvordan personalet kan lave en fest for beboerne en almindelig eftermiddag via musik, dans og et glas portvin. 26

27 Morgensalme ved Øresund Med denne sommersalme ønskes alle på Holmegårdsparken en glædelig pinse og god sommer fra præst Niels Eric Grunnet. Mel: Nu rinder solen op Tekst: Niels Eric Grunnet 1. Nu breder lyset sig ud over sundet og løsner flig på flig af mørket bundet. Med morgenskrig en måge spreder vinge, den svæver under sky, en dag er født på ny til liv at bringe. 2. En ny dag vælder frem som et Guds under og melder hvert et hjem i Ham vi bunder. Din dag er altid dig for intet givet, så du kan stole på, at hvor du end må gå dig bærer livet. 3. Min Gud jeg takker dig for denne gave, at jeg så underrig må livet have og lad mig aldrig glemme denne nåde at jeg kan være glad blandt fuglefløjt og blad for livets nåde. 4. Vi er med livets Gud på livets side fra lysets gennembrud til nattetide, ja trygt jeg lægger alt i dine hænder og ved Du giver fred nu og i evighed Du liv tilsender. 5. For Jesu Kristi skyld er jeg tilgivet, trods synd og dødens byld er alt mig givet. Med tak jeg møder dagen du mig skænker. Hjælp mig at dele ud din kærlighed o Gud til sol sig sænker. 27

28 Gudstjenester Alle beboere er inviteret til gudstjeneste i Holmegårdsparkens kirke (foto) onsdage i ulige uger kl Da præst Niels Erik har ferie i uge 25, 29, 30 og 33. Derfor varetager præsterne v. Ordrup kirke gudstjenesterne på Holmegårdsparken den 22. juni, 20. juli og 17. august Præsten kommer efter alle gudstjenester rundt i afdelingerne. Det sker fra kl. ca , og her er det bl.a. muligt at tale med præsten eller at modtage nadver, hvis det ønskes. Man kan også bestille tid til en personlig samtale. Det er som altid også muligt at ringe for at aftale tid eller bede medarbejderne i afdelingen om at hjælpe. Præst Niels Eric Grunnet tlf.:

29 Mød medarbejder Anders, Afdeling F Anders og beboer Ethel i Afdeling F nyder at lave sjov med hinanden her de i Ethels bolig. Hvad er du glad for ved dit arbejde på Holmegårdsparken? For 7 måneder siden skiftede jeg arbejdede. Jeg skiftede pga. den glæde, som jeg oplever her. Det lyder måske underligt, og mange har fordomme om at glæden ikke findes på plejehjem, men det gør den. Her arbejder jeg som ufaglært. Oprindeligt er jeg ellers udannet operationstekniker og portør. Jeg har arbejdet på en akutafdeling på et hospital og oplevede mange hårde ting, når vi for eksempel havde patienter med hjertestop og dødfødte børn. Jeg siger meget og er en humørbombe. Jeg har været på to forskellige plejehjem, inden jeg kom her, og jeg blev oplært på et demensafsnit. Det var lidt grænseoverskridende at være så tæt på beboerne i begyndelsen af min oplæring, men nu er det ikke noget, der rører mig. Dette er en kvindearbejdsplads, 29

30 og det er helt naturligt for mig, men samtidig har vi en del mandlige afløsere. Og i teknisk afdeling er der også mange mænd, dem taler jeg med ind imellem. Jeg kan godt mærke, at mange beboere også er glade for, at vi er nogle mænd her det giver en god balance. Jeg er så glad for at arbejde her, og det er noget af det bedste, som jeg har gjort fagligt for mig selv. Jeg elsker Holmegårdsparken! Jeg elsker at være her! F.eks. i forrige uge satte vi musik på ude på terrassen og dansede; det var en helt utrolig, god eftermiddag. Jeg er fra landet og elsker Poul Reichhardt, det er en interesse jeg deler med flere af beboerne. En kollega, jeg og 5 beboere arrangerede en tur i bussen i maj. Vi talte om, hvor vi skulle hen. Beboerne kommer med forslag f.eks. dyrehaven. Jeg havde ikke prøvet at være på udflugt før, og det glædede jeg til. Hvad laver du når du ikke er på arbejde? Jeg er stor fodboldfan, og FCK er mit hold. Jeg har opdaget, at der er flere her på Holmegårdsparken, der har det lige som mig. Når nogen har FCK-tøj på, så går jeg lige over og taler med ham. Der er en beboer fra en af de andre afdelinger, som har en FCK-trøje på, og ham og jeg hilser altid på hinanden. Ellers træner jeg meget og har to jobs. Jeg kan godt lide at være i gang. Jeg har også en datter på 4 år, som jeg bruger tid sammen med. Min datters mor og jeg er ikke sammen mere, men vi samarbejder rigtigt godt om vores datter, og det er jeg glad for. 30

31 Holmegårdsparken i Villabyerne En stor artikel om Ud med kulturen-koncerter på Holmegårdsbarken kan læses i Villabyernes Forårsavisen 2022 på side 8. Avisen udkom i uge 17, og artiklen fortæller om Holmegårdsparkens og Benjamin Aggerbæks gode erfaringer med levende og nærværende musik, der vækker minder. Beboer på Holmegårdsparken Ida Mollerup er også citeret for hvor dejligt det er, når Benjamin spiller og fortæller imellem numrene. Hun kan desværre ikke længere selv spille cello, og det er hun ked af. Teamleder i kulturhuset på Holmegårdsparken Charlotte Rugh fortæller, hvordan koncerter på Holmegårdsparken er på beboernes præmisser. Og hvor vigtigt det er, at musikerne formidler musik og historier levende og spændende. 31

32 Afdeling A Kære beboere og pårørende Velkommen til ny beboer Bente og hendes familie. Bente flytter ind i bolig A18. Husmødet i maj (øverste foto) var meget velbesøgt med 16 fremmødte beboere. Vi drøftede bl.a. brugerundersøgelsen. I beboere har fået referatet på papir, og alle kan læse det på IBG-skærmen. Vi talte også om, at vi nu samles kl hver eftermiddag til hygge og snacks - det er en god anledning til at komme ud af sin bolig hver eftermiddag (nederste foto). 4 beboere her fra var på en fin tur til Hotel Marina og Vedbæk Havn d. 20. maj og det var en god dag. Tak til de frivillige! I beboere deltager i de fleste aktiviteter i kulturhuset bl.a. malerkursus, kunstforedrag og den meget populære musikquiz. Yoga og styrketræning her i afdelingen er I også glade for. Vi har omdøbt kioskvognen til fristelsesvognen, og den er tilløbsstykke for mange af jer. Kærlig hilsen til alle fra os på afdeling A 32

33 Afdeling B Kære beboere og pårørende Vi går sommeren i møde med de skønne stedmoderblomster (foto) og et nyudsprunget æbletræ på tagterrassen. Når vejret er til det, nyder I beboere at drikke kaffen udenfor. Vi har spillet banko på nogle af de lidt regnvåde eftermiddage (foto). De fleste af jer beboere giver jer god tid til at nyde maden på den nye morgenmadsbuffet. I fordyber jer i dagens nyheder mens der spises pølser, bacon, æg og det skønneste brød fra køkkenet. Tre beboere var med på fællesudflugten til Hotel Marina i Vedbæk, som de frivillige havde tage initiativ til, og det var en succes. Anne, der har været ansat i et barselsvikariat for afdelingsleder Marina, har fået nyt job og er stoppet hos os med udgangen af maj. Tak for et godt samarbejde og god vind til Anne fremover! Indtil Marina kommer tilbage i oktober 2022 vil afdeling blive ledet af Elena (afdelingsleder på Afdeling A) og Anette Nielsen (souschef). Hilsner fra personalet på Afdeling B 33

34 Afdeling C Kære beboere og pårørende Asma har bagt vandbakkelser og fyldt dem med vaniljelimecreme til beboerne (foto). Mange af jer beboere syntes, at det var gode og dejligt nemme at tygge. Flere af jer beboere har været i Kulturhuset og nydt bl.a. livemusik med Benjamin Aggerbæk. Mens to beboere var på udflugt fredag d. 20. maj til Vedbæk, bagte vi, der var tilbage, pandekager. Det var hyggeligt og duftede dejligt. Vi kom vaniljeis og chokoladesovs inden i pandekagerne. Vi tog på en spændende udflugt d. 25. maj til Danmarks Tekniske Museum i Helsingør. Det var rigtigt sjovt at se fly, biler, rumkapsler og andre maskiner! Kærlige hilsner fra Nicole Ruhwald og alle os på afdeling C 34

35 Afdeling D Kære beboere og pårørende Vi er ude på terrassen lige så snart vi kan (foto). Der nyder vi livet med kaffe, vin, kage og andet godt. Markisen skal lige laves, før vi kan spise måltider der ude. Ellers er en del af jer beboere meget i kulturhuset til musik, gåture, kunstforedrag og andet. Vi går selv ture i afdelingen, når det er muligt. Frivillige og ansatte stod for turen til Hotel Marina fredag d. 20. maj, hvor beboere fra hele plejehjemmet tog afsted sammen. Flere fortæller, at I nød frokosten på hotellet og gåturen på havnen bagefter. En gang om ugen laver fysioterapeut Sussi gymnastik hos os (foto). Det giver en god stemning af at røre sig og høre musik, og både beboerne samt medarbejdere er glade for det. Hilsner fra Kristina Clausen og personalet på Afdeling D 35

36 Afdeling E Kære beboere og pårørende Snackvognen er populær, og det er sjovt for flere af jer at vælge, hvad I har lyst til. Her er foto af Axel der valgte Salte Fisk en dag da vognen var forbi afdelingen. Udflugten til Vedbæk var god (foto). Det var en lækker frokost og hyggeligt at komme ned på havnen. Vi kommer ud at gå ture så ofte, som det er muligt. Ellers har vi holdt hyggeeftermiddag med dans og kold kakaomælk med vaniljeis samt flødeskum (fotos nederst). Om aftenen hygger vi os med at spille banko om præmier. Varme hilsner fra personalet og Majbritt 36

37 Afdeling F Kære alle beboere og pårørende I maj har vi i afdelingen stået for en tur ud af huset. 4 beboere, Anita og Anders tog afsted og turen gik forbi Strandvejen og alt det grønne dér. Vi havde fået sandwich med fra køkkenet og havde en fantastisk tur med sol, vind i håret og godt humør. Kulturhuset og de frivillige havde arrangeret en tur til Hotel Marina også med stor succes. Tak for det! Vi har fejret Ethel og Ruths fødselsdage i maj. Ruth blev 100 år, så hun blev inviteret til en tur på den røde løber i afdelingen. God måned fra Lisbeth og alle os ansatte i Afdeling F 37

38 Holmegårdsparkens øverste ledelse Linn W. Hovind Kristian Pallesen Anette Nielsen direktør regnskabschef souschef Adresser til afdelingerne Administration Ordrupvej 32G 2920 Charlottenlund Tilkørsel fra Ordrupvej Afdeling A Ordrup Vænge 1, st Charlottenlund Tilkørsel fra Ordrup Vænge Afdeling C Ordrup Vænge 5, st Charlottenlund Tilkørsel fra Ordrup Vænge Afdeling E Ordrupvej 32E, st Charlottenlund Tilkørsel fra Ordrupvej Holmegårdsparkens Café Ordrup Vænge Charlottenlund Tilkørsel fra Ordrup Vænge Afdeling B Ordrup Vænge 1, Charlottenlund Tilkørsel fra Ordrup Vænge Afdeling D Ordrup Vænge 5, Charlottenlund Tilkørsel fra Ordrup Vænge Afdeling F Ordrupvej 32F, Charlottenlund Tilkørsel fra Ordrupvej Der er parkeringspladser på Ordrup Vænge ved afdeling A og B, caféen samt ud til Ordrupvej. 38

39 Telefonnumre og -adresser Direktør Linn Hovind Regnskabschef Kristian Pallesen Souschef Anette Nielsen Afdeling A Afdelingsleder A Afdelingsleder Elena Hoseini Afdeling B Afdelingsleder B c/o souchef Anette Nielsen Afdeling C Afdelingsleder C Afdelingsleder Nicole Ruhwald Afdeling D Afdelingsleder D Afdelingsleder Kristina Clausen Afdeling E Afdelingsleder E Afdelingsleder Majbritt Jensen Afdeling F Afdelingsleder F Afdelingsleder Lisbeth Stilling Holmegårdsparkens Administration Køkkenet Caféen Kulturhuset Teknisk afd Massør, bestil venligst tid Administrationsbygningen, 1. sal Frisøren har åbent onsdag, torsdag og fredag Administrationsbygningen, st. Gentofte Kommunes omsorgstandpleje Gentofte Kommunes Sygeplejeklinik (alle kan bestille tid men beboere har forrang) (kan kontaktes dagligt Kl. 8-9 og 14-15) Der aftales tid individuelt

40 Beboer- og pårørenderådet samt oversigtskort Beboerrepræsentant afdeling A Beboerrepræsentant afdeling B Beboerrepræsentant afdeling C Beboerrepræsentant afdeling D Beboerrepræsentant afdeling E Beboerrepræsentant afdeling F Ulrik Thon (A-10) Vakant Jens Harald Eickhoff (C-01) Paula Schmidt (D-17) og Thomas W. Andersen (D-18) Anna Ravn Strobel (E-18) Vakant Pårørenderepræsentant afdeling A Karin Jønsson Pårørenderepræsentant afdeling B Mette Kristensen Pårørenderepræsentant afdeling C Merete Christensen Pårørenderepræsentant afdeling D Vakant Pårørenderepræsentant afdeling E Lisbeth Brahe Pårørenderepræsentant afdeling F Vakant Repræsentant fra Seniorrådet i Gentofte Kommune Alf Wennevold

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Bølle er meget interesseret i at studere Violhusets fisk Holbergcentrets månedsnyt for marts 2015 Kære beboere, pårørende og personale Velkommen til marts måned. Når

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

OSTEN P FALKE bruar 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE bruar 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Januar/Februar 2019 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

H E L E N E N Y T. September 2016

H E L E N E N Y T. September 2016 H E L E N E N Y T September 2016 En dejlig varm sensommerdag tirsdag 13.9.16 i Dragør Havn. Vi kørte derud i vores bus og nød dagen i fulde drag. Flere billeder inde i bladet. HELENE NYT September 2016

Læs mere

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN juni 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 8 August 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen En herlig tur til Hvidbjerg Vi var bare ualmindelig heldige med vejret igen i år. Hele

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende April 2017 92. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så skal jeg da lige love for, at det var mørkt om morgenen igen, nu her hvor vi er gået over på sommertid. Til gengæld får vi nogle dejlige

Læs mere

Maj 2019 Ret til ændringer.

Maj 2019 Ret til ændringer. Maj 2019 Ret til ændringer. Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail:

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende

Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende Sikke en sommer 2018 og pludselig kom efteråret. Sikke hurtigt en sommer går, og børnenes skolesommerferie er slut. Vi afvikler stadig 3. uge af sommerferie

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Juni 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

2. søndag efter Helligtrekonger

2. søndag efter Helligtrekonger 2. søndag efter Helligtrekonger Salmevalg 355: Gud har fra evighed givet sin Søn os til Herre 448: Fyldt af glæde 441: Alle mine kilder skal være hos dig 369: Du som gir os liv og gør os glade 29: Spænd

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have. Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur

Plejehjemmet Prices Have. Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur Plejehjemmet Prices Have Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur Juni 2019 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale:

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj Juni-Juli-August 2016 Mærkedage Fødselsdag: Juni: Lillian Bretvold, Annelis Clausen, Grethe Gotenborg, Anni Hansen, Børge Pedersen.

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere