2. Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning var udsendt sammen med dagsordenen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning var udsendt sammen med dagsordenen."

Transkript

1 1. Referat af Ordinær Generalforsamling den 11. juni 2022 kl. 10 i Sankt Helene Centeret Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje Nærværende referat er ikke en ordret gengivelse af det passerede, men alene et ekstrakt, der gengiver de væsentligste synspunkter og beslutninger. Der var repræsenteret 46 stemmeberettigede grundejere ved generalforsamlingen, hvoraf 7 mødte frem ved fuldmagt. 1. Valg af dirigent Grundejerforeningens formand, Kirsten Eva Jessen, bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne valg af Sven Gad, som dirigent. Forslaget blev vedtaget. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet og indkaldt samt at det udsendte materiale og dagsordenen opfyldte gældende regler. Til referent valgtes Dann Sidenius. Som stemmetællere blev valgt U. Lund og Io Kofod 2. Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning var udsendt sammen med dagsordenen. Kirsten Eva Jessen redegjorde for den i MedlemsNyt nr. 71 udsendte beretning, samt for de løbende opgaver bestyrelsen arbejder med. Der henvises til formandens præsentation, som kan findes på Efter formandens beretning blev generalforsamlingen opfordret til at stille spørgsmål og kommentere beretningen hvilket flere benyttede lejligheden til.

2 2. På opfordring fra et medlem, præsenterede formanden resten af bestyrelsen og suppleanterne. VEDR. AFFALDSORTERING: Den fremtidige affaldssortering blev genstand for en del debat, blandt andet med forslag om, at nogle af fraktionerne kunne være fælles, at man kunne vente med at tømme hver 4. eller 8. uge, alt efter type af affald samt at der kunne være en halvtidsordning som i andre kommuner, hvor ejere kunne framelde ordningen i perioden 1/10-31/3. Formanden oplyste at kommunen arbejder med flere mulige løsninger, herunder etablering af affaldsøer, men det kan give problemer dels i forhold til hvem der skal rengøre og vedligeholde arealerne og dels i forhold til, hvem der vil have en sådan affaldsstation beliggende op ad sin grund. Det har endvidere været overvejet at man kunne nøjes med færre spande hver især, og så dele dem men også det giver problemer blandt andet i form af ansvar for fejlsortering og overfyldning. Formanden oplyste endvidere, at når den nye affaldsordning bliver en realitet, formentlig i efteråret 2023, så vil affaldssorteringen bl.a. ved Netto i Vejby, Vejby Spar samt Idrætshuset (Tisvildeleje Bygade) samtidigt blive nedlagt og at kommunen ikke har været særlig lydhør i forhold til at lade sig inspirere af andre kommuners løsninger. VEDR: OVERSVØMMELSE, LUNDEBJERGVEJ / IGLEKÆRVEJ OG LILLE- DAL Et medlem stillede sig tvivlende overfor løsningen om at hæve brønden ved Lundebjergvej /Iglekærvej, da det virker som en forkert løsning blandt andet i forhold til forurenet vand m.v. Herefter var der ikke flere kommentarer eller spørgsmål, og dirigenten kunne konstatere, at beretningen blev taget til efterretning af en enstemmig generalforsamling. 3. Regnskab 2021/2022 Kasserer Peter Borris gennemgik det udsendte regnskab. Kassereren oplyste at alle kontingenter er betalt. Dirigenten konstaterede, at revisorerne havde fundet regnskabet i orden. Der blev af dirigenten opfordret til at stille spørgsmål og komme med bemærkninger til regnskabet.

3 3. Ulla, Lilledal 14. Bemærkede vedrørende noten om Vejfonden at det beløb, der var udlånt til trappesagen bør indgå i noten. Da der herefter ikke var yderligere spørgsmål, konstaterede dirigenten, at generalforsamlingen godkendte regnskabet. 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter Efter vedtægterne skal der i lige år vælges tre medlemmer til bestyrelsen. Valgperioden er to år. Fra den siddende bestyrelse var sekretær Dann Sidenius, webmaster Thomas Mose og bestyrelsesmedlem Ziva Ovesen på valg. Thomas Mose samt Ziva Ovesen var villige til genvalg. Dann Sidenius ønskede ikke genvalg. Bestyrelsen foreslog nyvalg af Kristina Tangbjerg Kristensen, som formanden i hendes fravær præsenterede for generalforsamlingen. Dirigenten konstaterede, at ingen andre stillede op til bestyrelsen, og Thomas Mose, bestyrelsesmedlem Ziva Ovesen samt Kristina Tangbjerg Kristensen blev valgt med akklamation. Suppleanterne er på valg hvert år. Rikke Sørensen og Kim Svendsen var villige til genvalg og blev valgt med akklamation. 5. Valg af revisorer og suppleanter Jan Nordkrog Nielsen og Mathilde Illum Åstrøm var villige til genvalg og blev valgt med akklamation. Revisorsuppleant Vibe Galskov ønskede ikke genvalg. Følgende stillede op som revisorsuppleant: Io Kofod Dyrehegnet 1 U. Lund Lilledal 14 Dirigenten foreslog afstemning ved håndsoprækning og kunne konstatere at Io Kofod blev valgt. 6. Budget 2022/2023

4 4. Kassereren fremlagde budgettet og oplyste, at bestyrelsen foreslår, at kontingentet forhøjes med kr. 150,- pr. år fra og med 2022 fordelt med kr. 75,- på henholdsvis kontingent og vejbidrag, således at der opkræves kr. 575,- i kontingent og kr. 325,- i bidrag til vejvedligeholdelse samlet i alt kr. 900,- pr. år men at forslaget er genstand for en senere afstemning som en del af bestyrelsens forslag. Der henvises til bemærkningerne til budgettet i Medlemsnyt 71. Der blev af dirigenten opfordret til at stille spørgsmål og bemærkninger til budgettet. Et medlem spurgte til hvorfor omkostninger til kantsten er sat så lavt, hvortil kassereren svarede at det koster ca. kr at lave et hjørne med armeret græsbelægning, og at man forsøger at begrænse sig til at lave et hjørne om året. Men hvis der opstår et problem, der gør at budgettet overskrides, så bliver det ordnet alligevel. Et medlem bemærkede i den forbindelse, at hun har konstateret, at lastbiler nu vender ved Dyrehegnet fremfor ved Agerleddet, efter at hjørnet ved Dyrehegnet er lavet om. Efter en kort debat kunne dirigenten konstatere, at budgettet blev vedtaget af en enstemmig generalforsamling. 7. Forslag fra bestyrelsen Bestyrelsen stillede 2 forslag der henvises til bilag 1 til indkaldelsen i MedlemsNyt 71: Forslag 1: Tilbygninger eller opførsel af nyt sommerhus tilføjelse til 5 Foreningens formål og opgaver som et nyt stk. (3) Følgende tilføjelse til vedtægterne 15 som nyt stk. 3 blev foreslået af bestyrelsen: Udover at varetage foreningens daglige ledelse påhviler det bestyrelsen at påse, at bebyggelsen i foreningens område samt parcellernes anvendelse, beplantning og vedligeholdelse ikke strider mod de på området tinglyste servitutter og deklarationer. Til sikring heraf er medlemmerne, forinden de påbegynder en bebyggelse af deres parceller eller udvidelse af eksisterende bebyggelse, forpligtet til at forelægge bygningstegninger med beskrivelse for bestyrelsen til godkendelse, hvorhos bestyrelsen i øvrigt træffer de fornødne foranstaltninger til, at områdets karakter bevares. Bestyrelsens manglende godkendelse af et byggeri eller planerne medfører pligt for vedkommende medlem til eventuelt at ændre byggeriet eller planerne, således at bestyrelsens efterfølgende godkendelse kan opnås.

5 5. Grundejerens eventuelle udgifter ved sådanne ændringer er foreningen uvedkommende og skal derfor betales af grundejeren selv. Vedrørende orientering om byggeriet, tider for brug af støjende maskiner samt orientering til de omkringboende henvises til 15 Ordensregler. Formanden oplyste at et medlem forud for generalforsamlingen havde stillet ændringsforslag således at ordet eventuelt i næstsidst linje, andet afsnit skiftet ud med bedst muligt, således at afsnittet kom til at være som følgende: Til sikring heraf er medlemmerne, forinden de påbegynder en bebyggelse af deres parceller eller udvidelse af eksisterende bebyggelse, forpligtet til at forelægge bygningstegninger med beskrivelse for bestyrelsen til godkendelse, hvorhos bestyrelsen i øvrigt træffer de fornødne foranstaltninger til, at områdets karakter bevares. Bestyrelsens manglende godkendelse af et byggeri eller planerne medfører pligt for vedkommende medlem til eventuelt bedst muligt at ændre byggeriet eller planerne, således at bestyrelsens efterfølgende godkendelse kan opnås. Bestyrelsen tiltrådte ændringsforslaget. Forslaget var genstand for en livlig debat, hvor flere forskelligartede synspunkter blev fremført, herunder at forslaget krænker den grundlovssikrede ejendomsret, at bestyrelsen ikke har en påtalepligt, men kun en ret, at det er en myndighedsopgave at sørge for at deklarationerne overholdes, at den enkelte ejer har en pligt til at sætte sig ind i deklarationerne inden man køber ejendommen, og derved burde kende indholdet af deklarationerne, at der ikke er nogen sanktionsmuligheder, at ordet forpligter burde ændres til opfordre, at det kan være problematisk i forhold til ansvar, hvis bestyrelsen overser noget, samt at man skal passe på med at gøre bestyrelsen til en myndighed. Heroverfor var der synspunkter der støttede forslaget, så kommunens fejl kan blive opdaget inden det er for sent. Bestyrelsen oplyste at formålet med forslaget ikke var at give bestyrelsen større beføjelser eller at skulle agere som en myndighed overfor medlemmerne, men at man med forslaget ønskede at foregribe de problemer der opstår, når kommunen godkender et byggeri uden at grundejerforeningen er hørt, og at godkendelsen så strider mod deklarationen. Der har været flere tilfælde hvor bestyrelsen først er blevet gjort opmærksom på kommunens fejl, når byggerierne er påbegyndt eller endog færdiggjort. Bestyrelsen erkendte dog at formuleringen kunne misforstås, og derfor besluttede bestyrelsen efter en kort pause at trække forslaget og arbejde på en ny formulering til næste generalforsamling.

6 6. Forslag 2: Krav om udlægning af køreplader tilføjelse til 15 som nyt stk. 5 Følgende tilføjelse til vedtægterne 15 som nyt stk. 5 blev foreslået af bestyrelsen: Ved et hvert større byggeprojekt, herunder nedrivning af eksisterende hus og etablering af nyt, skal grundejeren sørge for, at kørebaner og vejhjørner til byggepladsen og rabatarealerne omkring byggepladsen sikres mod skader ved udlægning af køreplader de pågældende steder. Det påhviler enhver bygherre for egen regning at udbedre de skader der eventuelt måtte ske både på veje og/eller rabatarealer i forbindelse med byggeriet. Bliver skaderne ikke udbedret vil foreningen sørge for genopretningen og regningen herfor vil blive pålagt grundejeren. Forslaget var genstand for en debat, hvor det blandt andet blev fremført, at forslaget kan give fortolkningsproblemer i forhold til hvilke typer byggerier det er møntet på, at det alligevel altid vil være skadevolderprincippet, der er gældende, så den der beskadiger skal betale, at problemet også opstår af den kontinuerlige trafik, herunder skraldebiler og andre leverandører med brænde m.v., at det er ude af proportioner at lade det være en del af vedtægterne samt det kunne ændres så det alene var møntet på byggerier hvor der skulle gives byggetilladelse. Andre støttede forslaget, blandt andet med bemærkninger om, at man vil sikre sig, at den der er ansvarlig for ødelæggelser, også er den der betaler, og at det ikke er grundejerforeningen, der skal betale, at det er irriterende at rabatter bliver kørt op, samt at det burde ændres, så alle ødelæggelser skal med. Et medlem foreslog også at grundejerne på forhånd orienterer leverandøren om at det der skal leveres skal leveres til et sommerhusområde med smalle veje og at man derfor skal anvende mindre lastvogne. Bestyrelsen begrundede hvorfor forslaget var blev stillet med, at det er svært at få afklaret hvem der skal betale for ødelæggelserne. Er det ejeren der bestiller leveringen eller er det dem der leverer. Udgangspunktet er, at det er ejeren, der er ansvarlig for de skader der forårsages af dem der skal levere materialer (og hvor ejeren så forsøge at få leverandøren til at betale efterfølgende), men det har vist sig i nogen tilfælde at være svært at få ejere til at acceptere dette. Derfor forslog bestyrelsen at gøre det klart i vedtægterne. Bestyrelsen valgte dog, på baggrund af debatten, at trække forslaget tilbage, i det det blev indskærpet, at der fortsat gælder samme princip, nemlig at den enkelte ejer er ansvarlig for ødelæggelser forårsaget af dem, der leverer materialer og varer m.v. og at krav som ejerne i givet fald måtte blive mødt med, eventuelt af ejeren selv, kan rejses mod leverandøren. Forslag 3:

7 7. Forhøjelse af kontingent og vejbidrag. Bestyrelsen foreslog, at kontingentet forhøjes med kr. 150,- pr. år fra og med 2022 fordelt med kr. 75,- på henholdsvis kontingent og vejbidrag, således at der opkræves kr. 575,- i kontingent og kr. 325,- i bidrag til vejvedligeholdelse samlet i alt kr. 900,- pr. år. Der henvises til bemærkningerne til budgettet i Medlemsnyt 71. Der blev af dirigenten opfordret til at stille spørgsmål og bemærkninger Ingen havde bemærkninger hertil og derfor kunne dirigenten konstatere, at forslaget blev vedtaget af en enstemmig generalforsamling. 8) Forslag fra medlemmerne Carl Fagerstrøm, Strandleddet 4, stillede følgende forslag: Grunde må hegnes ind med vildthegn på en højde af maksimalt 200 cm. Kommunens regler i forhold til afstand til skel gælder stadig. Carl Fagerstrøm motiverede sit forslag blandt andet med henvisning det i bilag 2 anførte. Bestyrelsens kommentarer til forslaget fremgår ligeledes af bilag 2 og kan opsummeres med at forslaget kræver ændring i den tinglyste deklaration og at alle grundejere, bestyrelsen samt kommunen tiltræder ændringen. Forslaget blev debatteret og hvor nogen mente at det skulle være i orden, også uden ændringer i deklarationen, at opsætte vildthegn blandt andet for af hensyn til hunde der ellers vil jagte vildtet, og andre at det er en del af arealets udtryk, at der ikke er hegnet ind for at holde vildtet ude. Næstformand og kasserer Peter Borris redegjorde for de regler der er nu, og bemærkede endvidere at forskellige foreninger fraråder vildthegn af hensyn til dyrene. Det er således bestyrelsens opfattelse at forslaget ikke kan vedtages ved en generalforsamling, men at forslagsstiller opfordres til at foretage det der skal til for at få deklarationerne ændret, jf. bestyrelsens bemærkninger i det seneste MedlemsNyt. Dirigenten foreslog at man vejrede stemningen blandt generalforsamlingen for forslaget ved håndsoprækning om hvorvidt man skal arbejde videre med forslaget.

8 8. Et betydeligt flertal ønskede ikke, at der skulle arbejdes videre med forslaget. 9. Eventuelt Dirigenten Sven Gad foreslog, at bestyrelsen skulle sætte tydeliggørelse af hastighedsbegrænsning på bestyrelsens dagsorden fremover, hvilket der var opbakning til fra generelforsamlingens side. Et medlem opfordrede til at bestyrelsen arbejder videre med problemet med de mange hunde i området går uden snor så de løber ind i haverne. Et medlem rettede opmærksomhed ved de store huller i/ved asfalten på Lundehøj, men det blev oplyst at vejen ligger i et område der ikke er en del af Godhavn Grundejerforening. Dette affødte spørgsmål om ikke det ville være muligt at få dem med i grundejerforeningen, så forskellige regler for området kunne blive synkroniseret og vejen repareret. Kassereren Peter Borris gjorde rede for det historiske forløb med de pågældende ejere, nemlig at der på et tidspunkt var interesse i at melde sig ind i Godhavn Grundejerforening, men da Godhavn Grundejerforeningen stillede som betingelse, at de nye medlemmer skulle indskyde en forholdsmæssig kapital ind i Godhavn Grundejerforening, således at egenkapitalen pr. medlem var intakt, var interessen for naboejendommen ikke længere til stede. Et medlem opfordrede bestyrelsen til at sikre sig, at man ikke kommer ind i samme situation som tidligere, hvor en ejer via en retssag mellem medlemmet og grundejerforeningen, vandt hævd over et areal som oprindeligt tilhørte grundejerforeningen. Medlemmet foreslog at man tidligt i forløbet kontaktede de medlemmer hvor hæk m.v. vokser ud mod grundejerforeningens arealer med henblik på at få medlemmerne til at skære til og evt. flytte hæk og hegn tilbage til de pågældendes medlemmers skel, efter de regler der gælder for området. Kassereren Peter Borris oplyste at bestyrelsen med jævne mellemrum foretager runderinger i området for netop at undgå en gentagelse af den omtalte situation og når der konstateres forhold der kan begrunde det, så meddeler bestyrelsen den pågældende ejer om at foretage de nødvendige ændringer. Et medlem opfordrede til at man holder vækster på egen grund. Medlemmet spurgte også til status vedr. den pamflet som bestyrelsen tidligere har meddelt at den ville udarbejde. Her blev det fra bestyrelsen side oplyst at en ny version er ved at blive udarbejdet, som medlemmerne kan bruge til at minde naboer, der ikke overholder larmereglerne, om hvilke regler der gælder for vores område. Når den er færdig, vil den blive sendt ud til medlemmerne.

9 9. Bestyrelsen har kontaktet MIL/Musik i Lejet angående en pamflet, der skal bidrage til at begrænse støjniveauet i sommerhusområderne i den uge hvor der afholdes festival. Arrangørerne har meddelt at de arbejder på en oplysningskampagne Medlemmet afsluttede sit indlæg med at rette en tak til bestyrelsen for det store arbejde som der ydes medlemmet oplyste at have insiderviden om arbejdsmængden via sin deltagelse i tidligere perioder som suppleant. Et medlem udtrykte bekymring for, at der i stigende grad er ræve i området som har skab og ville høre om nogen havde erfaring med, hvad man gør, hvis ens dyr bliver smittet med skab. Bestyrelsens Webmaster Thomas Mose oplyste at deres hund på et tidspunkt var blevet smittet og blev behandlet af en dyrlæge uden komplikationer. Da dagsordenen herefter var udtømt, takkede dirigenten for fremmøde, god ro og orden, og hævede generalforsamlingen. Herefter tog formanden Kirsten Eva Jessen ordet og takkede for det store fremmøde og alle de gode forslag, idéer og refleksioner over de stillede forslag. Der blev endvidere rettet en stor tak til den afgående sekretær Dann Sidenius for hans deltagelse i bestyrelsesarbejdet og store engagement i forbindelse med trappesagen Melbys Vænge samt en uvurderlig hjælp i andre juridiske sammenhæng. Dann Sidenius replicerede med en anderkendelse af bestyrelsens store arbejde, at det kræver en stor portion idealisme at deltage i arbejdet i bestyrelsen på grund af arbejdsmængden, men at det fra hans side har været opvejet rigeligt af de gode relationer der er opbygget i kølvandet af arbejdsfællesskabet i bestyrelsen. Herefter takkede formanden revisorerne og sluttede af med en tak til Sven Gad for at ville være dirigent og for hans kompetente måde at føre generelforsamlingen gennem de forskellige punkter. Som dirigent: Sven Gad Som referent: Dann Sidenius

Referat af. Ordinær generalforsamling i. Godhavn Grundejerforening søndag d. 1. juni 2014 kl. 10

Referat af. Ordinær generalforsamling i. Godhavn Grundejerforening søndag d. 1. juni 2014 kl. 10 Referat af Ordinær generalforsamling i Godhavn Grundejerforening søndag d. 1. juni 2014 kl. 10 I Idrætshuset, Tisvilde Bygade 35, 3220 Tisvildeleje. Der var fremmødt 22 stemmeberettigede grundejere til

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i. Godhavn Grundejerforening søndag d. 7. juni 2015 kl. 10 Sankt Helene Centret, 3220 Tisvildeleje.

Referat af Ordinær Generalforsamling i. Godhavn Grundejerforening søndag d. 7. juni 2015 kl. 10 Sankt Helene Centret, 3220 Tisvildeleje. Referat af Ordinær Generalforsamling i Godhavn Grundejerforening søndag d. 7. juni 2015 kl. 10 Sankt Helene Centret, 3220 Tisvildeleje. Der var fremmødt 33 stemmeberettigede grundejere til generalforsamlingen.

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Godhavn Grundejerforening

Godhavn Grundejerforening Godhavn Grundejerforening Nr. 45 Medlemsinformation 16. maj 2009 Ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Godhavn Grundejerforening Søndag den 21. juni 2009. kl. 10.00

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Fremmøde: 23 stemmeberettigede var fremmødt. Der blev fremlagt fuldmagter fra i alt 18 medlemmer af grundejerforeningen, totalt 41 stemmer.

Fremmøde: 23 stemmeberettigede var fremmødt. Der blev fremlagt fuldmagter fra i alt 18 medlemmer af grundejerforeningen, totalt 41 stemmer. Søndag 29. juli 2018/klhdk Grundejerforeningen SANDAGER. gfsandager@gmail.com www.sandagergrundejerforening.dk Dokument: 180729 for grundejerforeningen. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004.

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent 3) Godkendelse af forretningsorden. 4) Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Sletten

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Sletten VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Sletten 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sletten, og dens hjemsted er Trørød By, 2950 Vedbæk. 2. Foreningens medlemmer er ejerne af de parceller fra Ellemosegårds

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Grundejerforeningen Birkager

Grundejerforeningen Birkager Grundejerforeningen Birkager Referat af den 33. ordinære generalforsamling den 18. marts 2003. Til stede var 26 personer repræsenterende 18 parceller. Formanden Steen Hansen bød velkommen. Punkt 1. Valg

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Lørdag, d. 4. juni 2016 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen Tisvildelunds ordinære generalforsamling.

Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen Tisvildelunds ordinære generalforsamling. Grundejerforeningen Tisvildelund Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag, den 23. marts 2010 KL. 19:00 på Sankt Helene, Bygmarken 30, Tisvildeleje Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Færgebakkerne Orø 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ Navn og formål. 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Gerbredgaard, Enø" 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes Bækkene og Havbakken,

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl i Kignæshallen.

Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl i Kignæshallen. Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl. 10.00 i Kignæshallen. Dagsorden. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Bent Jørdahl Pedersen 2. Beretning 3.

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den

Referat fra generalforsamlingen den Referat fra generalforsamlingen den 4.5.2018 Der var fremmødt 61 personer til generalforsamlingen fra 34 matrikler. Formand Peter Bøgh bød velkommen, og efter at have sunget en enkelt sang gik vi over

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Onsdag d.14/5 kl. 19.00 på Fjordens Perle Dirigent: Nina Storgaard, Kolibrivej 11 Referent: Michael Maigaard,

Læs mere

Grundejerforeningen Løvsangerparken

Grundejerforeningen Løvsangerparken Generalforsamling den 12. marts 2008 Til stede personligt: nr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 21, 23, 25, 29, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64, 66, 68, 70, 72, 74,

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen GRØNHØJHUSE Karensvej, Grønhøj 9480 Løkken

Vedtægter for grundejerforeningen GRØNHØJHUSE Karensvej, Grønhøj 9480 Løkken Vedtægter for grundejerforeningen GRØNHØJHUSE Karensvej, Grønhøj 9480 Løkken 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Grønhøjhuse, Karensvej, Grønhøj, 9480 Løkken. Foreningens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Referat af Grundejerforeningens 36. ordinære generalforsamling I Egely Onsdag den 28. marts 2012 - Kl. 19.00

Referat af Grundejerforeningens 36. ordinære generalforsamling I Egely Onsdag den 28. marts 2012 - Kl. 19.00 Referat af Grundejerforeningens 36. ordinære generalforsamling I Egely Onsdag den 28. marts 2012 - Kl. 19.00 Dato. 14. april 2012 Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling, og foreslog,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Dagsorden: Tjærbyvang Tirsdag den 24.03.15. Kl. 19.30. Afholdt på Rytterskolen, Borup Byvej 14, Randers. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune.

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen er stiftet i 1974 og den består af 151 parceller beliggende på henholdsvis Færgegårdvej, Stribgårdvej, Carl

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte fra Grundejerforeningen. 1.Valgafdirigent Kresten

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 April 1998 Referat af: 10. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Tirsdag d. 31. marts 1998

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab.

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab. 1. Indledning, formål, medlemskab. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse. Nærværende vedtægt, som er tinglyst på samtlige ejendomme i udstykningen Frede Juels Vej, Sønderby, Hedensted kommune, regulerer

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere