Bilag 2 viser sammenhængen mellem antallet af jobåbninger i Region Syddanmark og antallet af medarbejdere samt antallet af ledige i målgruppen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 2 viser sammenhængen mellem antallet af jobåbninger i Region Syddanmark og antallet af medarbejdere samt antallet af ledige i målgruppen."

Transkript

1 Forretningsudvalget 5. december Aftale om akutjob Sagsnr.: 12/23123 RESUMÉ Arbejdsgiverne i den private og offentlige sektor har indgået en aftale med regeringen om at skaffe akutjob. Regionens foreløbige udmøntning af aftalen fremlægges for regionsrådet. SAGSFREMSTILLING Den 24. oktober indgik regeringen og arbejdsgiverrepræsentanterne i den private og offentlige sektor en aftale om at skaffe akutjob. Heraf skal regionerne stå for de 800 akutjob. Region Syddanmarks andel er 168 akutjob. Målgruppen er dagpengemodtagere, hvis dagpengeret udløber inden for højst 13 uger i perioden fra den 1. oktober til den 1. april 2013 og senest ved udgangen af uge 26 i Bilag 1 beskriver akutaftalens indhold. Bilag 2 viser sammenhængen mellem antallet af jobåbninger i Region Syddanmark og antallet af medarbejdere samt antallet af ledige i målgruppen. Administrationen har som led i udmøntningen af aftalen, gældende fra 15. november, lavet vedlagte foreløbige vejledning. Alle ledige stillinger i perioden opslås som akutjob, dog er overlæge- og speciallægejobs undtaget på opfordring af Danske Regioners bestyrelse. Derved synliggøres, at Region Syddanmark bakker op om aftalen og ikke udelukker nogle fra at søge. Alle job kan søges af almindelige ansøgere og målgruppen for akutjobaftalen. Ledige i akutmålgruppen gives ret til at komme til samtale, såfremt de er kvalificerede. Hvis der er mange ansøgninger fra målgruppen begrænses adgangen til maks. 5 ansøgere. Herudover kan øvrige kvalificerede udenfor målgruppen også komme til samtale, såfremt de er kvalificerede. Region Syddanmark har en jobgaranti på sundhedsområder, vedtaget af regionsrådet. Jobgarantien er med til at skabe tryghed for medarbejderne på sygehusene samt fastholde medarbejderne i forbindelse med større omstruktureringer. Regionen vil fortsat skulle gennemføre omstruktureringer, hvorfor udgangspunktet er en fastholdelse af jobgarantien. INDSTILLING Det indstilles, at forretningsudvalget anbefaler regionsrådet: At den foreløbige vejledning til udmøntningen af akutjobaftalen i Region Syddanmark godkendes.

2 At beslutte, om nuværende praksis med at opslå alle jobs på nær overlæge- og speciallægejobs som akutjob skal fortsætte. BILAG: 1 Åben Beskrivelse af akutjobaftalen /12 2 Åben Jobåbninger og ledige i målgruppen /12 3 Åben Administrativ vejledning akutjob /12 2

3 Område: Human Resources Journal nr.: 12/23123 Dato: 3. december Beskrivelse af aftale om akutjob Målgruppen for akutjob er dagpengemodtagere, som i perioden 1. oktober til 1. april 2013 har 3 måneder eller mindre tilbage af dagpengeperioden, samt personer der frem til 1. juli 2013 opbruger den samlede dagpengeperiode og fortsat er ledige. Alle akutjob skal opslås på Jobnet.dk og ordet Akutjob skal indgå i annonceteksten sammen med en tekst som beskriver målgruppen, eksempelvis: Ledige medlemmer af en arbejdsløshedskasse, hvis dagpengeret udløber inden for højst 13 uger i perioden fra den 1. oktober til den 1. april 2013 og senest ved udgangen af uge 26 i 2013, opfordres særligt til at søge jobbet (Akutjob). Et akutjob er et midlertidigt eller permanent job på ordinære løn- og ansættelsesvilkår på mindst 32 timer pr. uge af en varighed på mindst 3 måneder for ledige i målgruppen. Med Lov om akutjob og jobpræmie til arbejdsgivere kan offentlige arbejdsgivere frem til 30. juni 2013 give en fortrinsadgang for kvalificerede ledige i målgruppen, dvs. ledige som har højst 13 uger tilbage af sin dagpengeret. Arbejdsgivere, der ansætter ledige i målgruppen for akutjob, har efter 26 ugers ansættelse med mindst 32 timer pr. uge, ret til en jobpræmie på kr. og yderligere kr., hvis ansættelsesforholdet har en samlet varighed på mindst 52 uger. Det er en betingelse at jobbet skal have været opslået som et akutjob og at ansættelsesforholdet ikke har været afbrudt.

4 Område: Human Resources Journal nr.: 12/23123 Dato: 3. december Notat Jobåbninger og ledige i målgruppen I nedenstående tabel er antallet af jobåbninger i Region Syddanmark i de seneste 3 måneder (augustoktober) og antallet af ansatte primo august sammenstillet med antallet af ledige dagpengemodtagere med mere end 1½ års ledighed. Sammenstillingen er lavet på baggrund af oplysninger fra en del af A-kasserne og oplysninger fra Beskæftigelsesregion Syddanmark. Oplysningerne fra Beskæftigelsesregion Syddanmark er kun på A-kasseniveau og omfatter ledige dagpengemodtagere i uge 22 med mere end 1½ års ledighed. Ledighedstallene fra A-kasserne er ikke opgjort på helt samme detaljeringsniveau mht. stillingsgrupper, derfor skal tallene i tabellen fortolkes med et vist forbehold. Alle ledighedstal vedrører ledige bosat indenfor Region Syddanmark. Tabel 1: Jobåbninger i Region Syddanmark og ledige i målgruppen - oversigt Antal ansatte Jobåbninger Antal i alt aug. augustoktober ledige i alt Adm.personale a+b) AAK, CA, Magistrenes, HK Lægepersonale b) AAK Sygeplejerske b) DSA, SOSU b) FOA (SOSU) Pæd.personale a) Socialpædagogerne Service/teknisk b) 3F Underv.pers Øvr.sundh.pers b) DSA a) Antal ledige: Ledige i uge 22 () i Region Syddanmark med over 1½ års ledighed b) Tal fra A-kasserne opgjort november på baggrund af breve til ledige i målgruppen for akutjob. Kan være opgjort lidt forskelligt blandt A-kasserne. I Region Syddanmark er der mange jobåbninger inden for læge- og sygeplejerskeområdet, men der er meget få ledige i målgruppen indenfor disse områder. Konkret betyder det, at ca. 2/3 af regionens jobåbninger er indenfor de områder, hvor der p.t. ikke er ret mange ledige i målgruppen. For så vidt angår den sidste 1/3 er der ledige indenfor målgruppen. En af disse grupper er SOSU-området hvor der forventes meget få ansættelser i den kommende periode pga. omlægninger på sygehusene. De stillingsgrupper, hvor der er størst chance for et match mellem jobåbninger og ledige indenfor målgruppen, er på det administrative -, pædagogiske - og service/tekniske område. En nærmere specifikation af jobåbningerne kan ses af nedenstående tabel:

5 Tabel 2: Udspecificeret oversigt vedr. jobåbninger mv. Antal ansatte Antal i alt august ansatte august Jobåbninger augustoktober Jobåbninger Antal ledige i alt Adm.personale Adm. AC'ere a+b) nes AAK, C3, Magistre- Adm. chefer HK-personale IT personale Antal ledige Lægesekretærer b) 356 b) HK+KRIFA Lægepersonale Plejepersonale Sygeplej./Radiograf b) DSA SOSU-personale b) KRIFA FOA og Pæd.personale Socialpædagogerne Service/teknisk b) 3F Køkkenpersonale Portører Rengøringspersonale Servicepersonale Teknisk personale Vaskeri Underv.pers Øvr.sundh.pers Andet sundhedspers Bioanalytikere Ergoterapeuter b) DSA Fysioterapeuter Jordemødre b) DSA Kliniske AC'ere b) AAK Socialrådgivere a) Ledige i uge 22, i Region Syddanmark med over 1½ års ledighed. Kilde: Beskæftigelsesregion Syddanmark b) Ledige i målgruppen jf. opgørelser fra A-kasserne. Kilde: HK, FOA, 3F, DSA, KRIFA, AAK, IAK Side 2 af 2

6 Område: Human Resources Journal nr.: 12/23123 Dato: 3. december Vejledning aftale om akutjob Sådan håndteres ansættelse af medarbejdere efter aftale om akutjob fra 15. november til 1. juli For at leve op til aftalen af 24. oktober mellem regeringen, DA, KL og Danske Regioner gælder følgende procedure ved ledige stillinger, der opslås fra og med 15. november i Region Syddanmark. Opslag af stillinger I perioden fra 15. november til 1. juli 2013 opslås alle midlertidige eller permanente stillinger på ordinære løn- og ansættelsesvilkår på mindst 32 timer pr. uge og med en varighed på mindst 13 uger efter aftalen om akutjob. Undtagelser herfor er overlæge- og speciallægestillinger og elev- og voksenlærligeforløb. Disse stillinger opslås ikke efter aftale om akutjob. Stillinger, der opslås efter aftalen om akutjob, skal indeholde følgende standardtekst: Ledige medlemmer af en arbejdsløshedskasse, hvis dagpengeret udløber inden for højst 13 uger i perioden fra den 1. oktober til den 1. april 2013 og senest ved udgangen af uge 26 i 2013, opfordres særligt til at søge jobbet (Akutjob). Annonceskabelon med særlig standardtekst findes i e-rekrutteringssystemet HR Manager. Stillingerne oprettes som normalt i HR Manager. Alle stillinger, der oprettes i HR Manager, skal som standard slås op på Jobnet.dk for at opfylde kriterierne for at udløse præmie (se yderligere om udbetaling af jobpræmie senere i vejledningen). Alle ansøgere vil, når de søger stillingen via HR Manager, blive bedt om at afkrydse med ja eller nej, om de er omfattet af ordningen om akutjob. Ansøgere, der svarer ja, vil blive bedt om at vedlægge dokumentation fra deres arbejdsløshedskasse. Indkaldelse til samtale Ledige fra målgruppen har fortrinsadgang til at komme til samtale på alle opslåede job efter aftalen om akutjob. Det betyder, at de skal indkaldes til samtale, hvis de er kvalificerede. Hvis flere ansøgere fra målgruppen er kvalificerede, vælges og indkaldes max. 5 kandidater til samtale. Af hensyn til opfølgning skal det noteres i HR Manager, hvem der indkaldes til samtale (se vejledning i HR Manager). Fortrinsadgangen i forhold til personalepolitiske beslutninger i Region Syddanmark De rettigheder, som regionens medarbejdere har i dag som led i omplacering inden endelig afskedigelse og jobgarantien på sundheds- og psykiatriområdet, bliver ikke umiddelbart berørt af fortrinsadgangen, da stillingerne i disse situationer besættes, inden de kommer i opslag. Ansættelse Er en ansøger fra målgruppen lige så kvalificeret som en medarbejder, der er opsagt i henhold til Rammer for håndtering af organisationsændringer, der medfører bortfald eller flytning af stillinger, vil fortrinsadgangen efter rammerne gå forud. Det betyder, at en opsagt medarbejder skal tilbydes stillingen. Af hensyn til opfølgning skal det noteres i HR Manager, hvem der tilbydes stillingen (se vejledning i HR Manager).

7 Ansøgere, der er omfattet af akutjobaftalen, og som ansættes i en stilling, bliver ansat på almindelige overenskomstmæssige ansættelsesvilkår, både hvad angår løn, pension, prøvetid mv. Opfølgning mht. afrapportering og økonomi Via standardteksten i annonceskabelonen kan Jobnet følge med i antallet af opslåede job efter aftalen om akutjob i Region Syddanmark. Internt bruges HR Manager til opfølgning på: o Hvor mange job efter aftalen om akutjob, der er slået op. o Hvor mange ansøgninger, der er modtaget fra hhv. ansøgere omfattet af aftalen og andre ansøgere. o Hvor mange ansøgere i målgruppen, der er blevet indkaldt til samtale. o Hvor mange ansøgere i målgruppen, der har fået tilbudt et job efter aftalen om akutjob. Koncern HR afrapporterer hver 14. dag (første gang 5. december ) til direktionen om ovenstående data. Udbetaling af jobpræmie Det enkelte sygehusområde står selv for ansøgning om jobpræmien på de 2 x kr. efter henholdsvis 6 og 12 måneders ansættelse. Koncern HR varetager opgaven for regionshuset og det sociale område. Vejledning til ansøgning om udbetaling af jobpræmie vil blive lagt ud på intranettet snarest. For at få udbetalt præmien af A-kasserne, som administrerer ordningen, skal følgende forudsætninger være opfyldt: o Stillingen skal være opslået som akutjob på Jobnet.dk. o Stillingen skal være besat af en ledig, der er medlem af en arbejdsløshedskasse. Den lediges dagpengeret skal udløbe inden for højst 13 uger i perioden fra 1. oktober til 1. april Den ledige skal være ansat i stillingen senest 30. juni o Ansættelsesforholdet må ikke have været afbrudt. o Den gennemsnitlige arbejdstid opgjort for hver enkelt periode på 26 ugers ansættelse har været mindst 32 timer om ugen. o Ansættelsesforholdet er påbegyndt senest 1. juli Jobpræmien tilfalder den ansættende afdeling. Spørgsmål Spørgsmål vedr. aftalen om akutjob kan rettes til den lokale HR afdeling eller Koncern HR. Side 2 af 2

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Dato: Tirsdag den 27. november 2012. Mødetidspunkt: 16:30

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Dato: Tirsdag den 27. november 2012. Mødetidspunkt: 16:30 Ekstraordinært møde Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale B105 Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Hugo Hammel (A), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier (O),

Læs mere

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 2/2013 Dannet den: Tirsdag den 15-01-2013 Mødedato: Mandag den 14-01-2013 Mødetidspunkt: 16:00-16:30

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 2/2013 Dannet den: Tirsdag den 15-01-2013 Mødedato: Mandag den 14-01-2013 Mødetidspunkt: 16:00-16:30 Referat Økonomiudvalget Møde nr.: 2/2013 Dannet den: Tirsdag den 15-01-2013 Mødedato: Mandag den 14-01-2013 Mødetidspunkt: 16:00-16:30 Mødested: Byrådssalen Medlemmer Niels Ulrich Hermansen (NUH) V Britta

Læs mere

Cirkulære af 14. november Modst.nr J.nr Cirkulære om. Akutjob i staten

Cirkulære af 14. november Modst.nr J.nr Cirkulære om. Akutjob i staten Cirkulære af 14. november 2012 Modst.nr. 035-12 J.nr. 12-340-39 Cirkulære om Akutjob i staten 2012 2 Cirkulære om akutjob i staten 1. Som led i Aftale om akutjob er det besluttet, at der på statens område

Læs mere

Indstilling. Akutjob i Aarhus Kommune. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling.

Indstilling. Akutjob i Aarhus Kommune. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Aarhus Kommune Den 9. november 2012 Borgmesterens Afdeling Tilvejebringelse af akutjob der er målrettet dagpengemodtagere, som risikerer

Læs mere

Sygefravær Statistik og analyse af sygefraværet i Region Syddanmark i 2010

Sygefravær Statistik og analyse af sygefraværet i Region Syddanmark i 2010 Sygefravær 2010 - Statistik og analyse af sygefraværet i Region Syddanmark i 2010 Sammenfatning I dette notat er fremstillet en række statistiske analyser af sygefraværet i Region Syddanmark. Udgangspunktet

Læs mere

Forslag. Lov om akutjob og jobpræmie til arbejdsgivere

Forslag. Lov om akutjob og jobpræmie til arbejdsgivere Lovforslag nr. L 46 Folketinget 2012-13 Fremsat den 30. oktober 2012 af beskæftigelsesministeren (Mette Frederiksen) Forslag til Lov om akutjob og jobpræmie til arbejdsgivere Anvendelsesområde 1. Loven

Læs mere

Notat. Borger & Arbejdsmarked Jobservice

Notat. Borger & Arbejdsmarked Jobservice Exnersgade 33. 6700 Esbjerg Dato 24. oktober 2012 Sagsbehandler Frank Sørensen Notat Den 31. august 2012 indgik regeringen sammen med LO, DA, AC, FTF, KL og A-kassernes Samvirke en aftale om særlig indsats

Læs mere

Notat. Status på akutpakken. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Notat. Status på akutpakken. Det Lokale Beskæftigelsesråd Notat Til: Vedrørende: Det Lokale Beskæftigelsesråd Akutpakken Status på akutpakken Første del af notatet omfatter en generel orientering om akutpakken og dens indhold. Derefter følger en beskrivelse af

Læs mere

UDKAST Vilkår for organisationsændringer, der medfører reduktion af stillinger

UDKAST Vilkår for organisationsændringer, der medfører reduktion af stillinger Område: Human Resources Afdeling: HR Jura Journal nr.: 11/6130 Dato: 31. januar 2013 Udarbejdet af: Susanne Wind E mail: Susanne.Wind@regionsyddanmark.dk Telefon: 76632040 UDKAST Vilkår for organisationsændringer,

Læs mere

Forslag. Lov om akutjob og jobpræmie til arbejdsgivere

Forslag. Lov om akutjob og jobpræmie til arbejdsgivere 2012/1 LSF 46 (Gældende) Udskriftsdato: 30. januar 2017 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin. Fremsat den 30. oktober 2012 af beskæftigelsesministeren (Mette Frederiksen)

Læs mere

Akutjob målrettet ledige sidst i dagpengeperioden

Akutjob målrettet ledige sidst i dagpengeperioden Regeringen DA KL Danske Regioner Aftale om akutjob 24. oktober 2012 Overgangen til den vedtagne dagpengereform, herunder den 2-årige dagpengeperiode, den midlertidige periodeforlængelse med FL12 samt de

Læs mere

Notat om akutpakke, akutjob, antal afmeldte. phonerkampagnen og den særlige uddannelsesordning.

Notat om akutpakke, akutjob, antal afmeldte. phonerkampagnen og den særlige uddannelsesordning. Notat om akutpakke, akutjob, antal afmeldte. phonerkampagnen og den særlige uddannelsesordning. Regeringen og de centrale aktører på det danske arbejdsmarked indgik i august 2012 en aftale om akut og massivt

Læs mere

Høringsnotat Forslag til lov om akutjob og jobpræmie til arbejdsgivere (L46)

Høringsnotat Forslag til lov om akutjob og jobpræmie til arbejdsgivere (L46) Beskæftigelsesudvalget 2012-13 L 46 Bilag 3 Offentligt N O T A T 1. november 2012 Høringsnotat Forslag til lov om akutjob og jobpræmie til arbejdsgivere (L46) J.nr. 2012-9430 JAIC/AMS Beskæftigelsesministeriet

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Referat Det lokale beskæftigelsesråd 06.12.2012 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/10 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 6. december 2012 1. Godkendelse

Læs mere

Statistisk opfølgning på Mariagerfjord Kommunes anvendelse af akutpakken.

Statistisk opfølgning på Mariagerfjord Kommunes anvendelse af akutpakken. Arbejdsmarkedssekretariat Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: Ref.: Laila Thode Jensen Dato: 21. januar 2013 Statistisk

Læs mere

Denne drejebog er udarbejdet i april 2015 og erstatter en tidligere udarbejdet drejebog til ledere.

Denne drejebog er udarbejdet i april 2015 og erstatter en tidligere udarbejdet drejebog til ledere. Koncern HR, Stab April 2015 Generel drejebog Denne drejebog er udarbejdet i april 2015 og erstatter en tidligere udarbejdet drejebog til ledere. Drejebogen er tilrettet i lyset af de besparelser og omlægninger,

Læs mere

jobmuligheder Beskrivelse Varighed Økonomi Målgruppe Akutjob skal minimum varighed. For at opnå jobpræmie skal ansættelsen minimum

jobmuligheder Beskrivelse Varighed Økonomi Målgruppe Akutjob skal minimum varighed. For at opnå jobpræmie skal ansættelsen minimum Luk op for nye jobmuligheder Netop nu er der brug for virksomheder, der kan se potentialet og mulighederne i de mange stærkt motiverede ledige, som hidtil har haft vanskeligt ved at finde de rette jobåbninger.

Læs mere

Statistisk opfølgning på Mariagerfjord Kommunes anvendelse af akutpakken.

Statistisk opfølgning på Mariagerfjord Kommunes anvendelse af akutpakken. Arbejdsmarkedssekretariat Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: Ref.: Laila Thode Jensen Dato: 17.04.2013 Statistisk opfølgning

Læs mere

Statusnotat: Akutpakkerne, særlig uddannelsesydelse, midlertidig arbejdsmarkedsydelse og seniorjob

Statusnotat: Akutpakkerne, særlig uddannelsesydelse, midlertidig arbejdsmarkedsydelse og seniorjob Statusnotat: Akutpakkerne, særlig uddannelsesydelse, midlertidig arbejdsmarkedsydelse og seniorjob Lejre 2. august 2013 1. Akutpakkerne 1.1 Akutpakken 31. august 2012 blev der indgået en politisk aftale

Læs mere

Statistisk opfølgning på Mariagerfjord Kommunes anvendelse af akutpakken.

Statistisk opfølgning på Mariagerfjord Kommunes anvendelse af akutpakken. Arbejdsmarkedssekretariat Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: Ref.: Laila Thode Jensen Dato: 16.07.2013 Statistisk opfølgning

Læs mere

Statistisk opfølgning på Mariagerfjord Kommunes anvendelse af akutpakken.

Statistisk opfølgning på Mariagerfjord Kommunes anvendelse af akutpakken. Arbejdsmarkedssekretariat Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: Ref.: Laila Thode Jensen Dato: 22.05.2013 Statistisk opfølgning

Læs mere

I dette notat diskuteres forskellige muligheder i Københavns Kommunes administrative implementering af de såkaldte akutjobs.

I dette notat diskuteres forskellige muligheder i Københavns Kommunes administrative implementering af de såkaldte akutjobs. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen NOTAT 07-11-2012 BILAG 1 Administration af akutjob i Københavns Kommune I dette notat diskuteres forskellige muligheder

Læs mere

Lederansættelser i Region Syddanmark

Lederansættelser i Region Syddanmark Lederansættelser i Region Syddanmark Indledning Proceduren er udarbejdet med henblik på at sikre en god og kompetent proces for lederansættelser. Der foreslås medarbejderinddragelse som en del af bedømmelsesudvalget,

Læs mere

Status for indsatsen under Akutpakken

Status for indsatsen under Akutpakken Jobcenter Aabenraa Dato: 9.1.212 Sagsnr.: 12/43739 Dok.nr.: 17 Sagsbehandler: Karsten Troelsgaard Status for indsatsen under Akutpakken - En kvantitativ status for indsatsen Indhold Baggrund... 3 Antal

Læs mere

Besparelser i administrationen

Besparelser i administrationen Koncern HR, Viborg, NS April Besparelser i administrationen -2019 Oplæg til drejebog for omplacering / afskedigelse af medarbejdere i administrationen i regionshusene Drejebogen vil blive behandlet på

Læs mere

Implementering af politik om fuldtid

Implementering af politik om fuldtid Notat Implementering af politik om fuldtid Danske Regioners bestyrelse har vedtaget en politik om fuldtid, som indebærer, at ledige stillinger i regionerne opslås på fuld tid. Målet er, at 80 % af de ansatte

Læs mere

Omplaceringer og afskedigelse i Region Sjælland 2018

Omplaceringer og afskedigelse i Region Sjælland 2018 Omplaceringer og afskedigelse i Region Sjælland 2018 Værd at vide om min ansættelsessituation i forbindelse med omplacering og afskedigelser i Region Sjælland Dato: 29. oktober 2018 *Nedenstående fire

Læs mere

Rummelighed i Region Syddanmark som arbejdsplads

Rummelighed i Region Syddanmark som arbejdsplads Indhold Medarbejdersammensætning ift. køn og alder... 1 Etnisk ligestilling... 2 Ansættelser på særlige vilkår... 6 Rummelighed i Region Syddanmark som arbejdsplads Medarbejdersammensætning ift. køn og

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE Til Beskæftigelses- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 4. kvt. 212 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes

Læs mere

HR nøgletal Kvartalsrapport for 1. kvartal Hospitalsenhed Midt

HR nøgletal Kvartalsrapport for 1. kvartal Hospitalsenhed Midt HR nøgletal Kvartalsrapport for Hospitalsenhed Midt Hospitalsenhed Midt Viborg, Skive, Silkeborg og Hammel Indhold Indledning...2 2. Fakta vedrørende ansatte...2 Antal ansatte samt antal er...3 Figur Antal

Læs mere

Notat. Besvarelse af spørgsmål fra byrådsmødet den 14. november 2012 til dagsordenens pkt. 11: Akutjob i Aarhus Kommune

Notat. Besvarelse af spørgsmål fra byrådsmødet den 14. november 2012 til dagsordenens pkt. 11: Akutjob i Aarhus Kommune Notat Til: Til: Kopi til: Økonomiudvalget Orientering og drøftelse Den 15. november 2012 Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Besvarelse af spørgsmål fra byrådsmødet den 14. november 2012 til dagsordenens

Læs mere

Vakante stillinger omregnet til fuldtidsstillinger ledelsesansvar)

Vakante stillinger omregnet til fuldtidsstillinger ledelsesansvar) Vakanceopgørelse pr. 1. november 2014 Regionshuset Viborg Koncern HR, Stab Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0700 konchr@rm.dk www.rm.dk Den årlige opgørelse af vakante stillinger inden for forskellige

Læs mere

Status for de første fem måneders udbetaling af efterlønsbidrag

Status for de første fem måneders udbetaling af efterlønsbidrag AK-Samvirke analyse Status for de første fem måneders udbetaling af efterlønsbidrag 37 pct. af de efterlønsberettigede har valgt at træde ud af ordningen og har hævet deres bidrag Michel Klos 13-09-2012

Læs mere

Reduktion i antallet af medarbejdere/reduktion af medarbejdertimer kan typisk komme på tale i følgende situationer:

Reduktion i antallet af medarbejdere/reduktion af medarbejdertimer kan typisk komme på tale i følgende situationer: Emne: Tryghed i ansættelsen Principper for omplacering/afskedigelse af medarbejdere ved organisationsændringer, nedlæggelse af arbejdspladser og budgetrelaterede personalereduktioner. 1 Reduktion i antallet

Læs mere

Besættelse af ledige stillinger i Langeland Kommune

Besættelse af ledige stillinger i Langeland Kommune Indstilling til drøftelse i HU, efterfølgende i ØK november 2015 Besættelse af ledige stillinger i Langeland Kommune Det har hidtil været praksis i kommunen at faste og midlertidige stillinger over 6 måneder

Læs mere

Værd at vide om seniorjob Side 0 VÆRD AT VIDE OM SENIORJOB

Værd at vide om seniorjob Side 0 VÆRD AT VIDE OM SENIORJOB Værd at vide om seniorjob Side 0 VÆRD AT VIDE OM SENIORJOB Værd at vide om seniorjob Side 1 Indhold 1. Værd at vide om SENIORJOB... 2 1.1 Du har ret til et seniorjob hvis:... 2 1.2 Betingelser... 2 1.3

Læs mere

TRAFIK OG JERNBANE RÅDIGHEDSLØN OG SERVICEMEDLEMMER DEN 25. APRIL 2018

TRAFIK OG JERNBANE RÅDIGHEDSLØN OG SERVICEMEDLEMMER DEN 25. APRIL 2018 TRAFIK OG JERNBANE RÅDIGHEDSLØN OG SERVICEMEDLEMMER DEN 25. APRIL 2018 HVAD VIL VI FORTÆLLE JER SIDE: 2 / Hvilke betingelser skal der til for at få dagpenge og hvor længe. / Hvad må jeg mens jeg får dagpenge.

Læs mere

Udviklingen i lønniveauer i Region Syddanmark pr. august 2018

Udviklingen i lønniveauer i Region Syddanmark pr. august 2018 Område: Human Resources Afdeling: HR Løn og Analyse Journal nr.: 18/28547 Dato: 11. april 2019 Udarbejdet af: Annette Rangstrup E-mail: annette.rangstrup@rsyd.dk Telefon: 51 64 26 48 Notat Udviklingen

Læs mere

Fravær i Region Syddanmark 2009

Fravær i Region Syddanmark 2009 Fravær i Region Syddanmark 2009 Silkeborg Data har lavet et nyt modul vedrørende fravær, der gør det meget nemmere at hente data for hele regionen. Løn og Personale har derfor udarbejdet nedenstående grafer,

Læs mere

Personer på særlig uddannelsesydelse

Personer på særlig uddannelsesydelse Arbejdsmarkedsstyrelsens nyhedsbrev om Jobindsats.dk Nr. 17, 28. maj Personer på særlig uddannelsesydelse, side 1 Arbejdsmarkedsstatus efter opbrugt dagpengeret, side 3 Nyt på Jobindsats.dk, side 5 Nøgletal,

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FANØ KOMMUNE. OPFØLGNING 4 kvartal 2012

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FANØ KOMMUNE. OPFØLGNING 4 kvartal 2012 OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FANØ KOMMUNE OPFØLGNING 4 kvartal 212 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune 1 I denne rapport sættes der fokus på to væsentlige udfordringer for beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 11 ONSDAG DEN 19. DECEMBER 2007, KL. 16.00 Arbejdsmarkedsudvalget 19. december 2007 Side: 2 PÅ AKTIVERINGSCENTRET, INDUSTRIVEJ 2, SØN- DERSØ

Læs mere

Notat. Besvarelse af forespørgsel fra byrådsmedlem Thomas Medom (SF) om akutjob og dagpengemodtagere. Byrådsmedlem Thomas Medom. Til: Aarhus Kommune

Notat. Besvarelse af forespørgsel fra byrådsmedlem Thomas Medom (SF) om akutjob og dagpengemodtagere. Byrådsmedlem Thomas Medom. Til: Aarhus Kommune Notat Til: Til: Kopi til: Byrådsmedlem Thomas Medom Byrådets medlemmer Den 25. april 2013 Borgmesterens Afdeling Besvarelse af forespørgsel fra byrådsmedlem Thomas Medom (SF) om akutjob og dagpengemodtagere

Læs mere

Lov om jobordning for veteraner

Lov om jobordning for veteraner Forsvarsministeriet Forslag til Lov om jobordning for veteraner Anvendelsesområde 1. Loven har til formål at styrke muligheden for beskæftigelse for veteraner med psykiske eller fysiske skader pådraget

Læs mere

Ledere i Region Midtjylland. Delegerings- og kompetencefordelingsregler på løn- og personaleområdet

Ledere i Region Midtjylland. Delegerings- og kompetencefordelingsregler på løn- og personaleområdet Ledere i Region Midtjylland Regionshuset Viborg Koncern HR, Løn og Personale Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 www.regionmidtjylland.dk Dato: 8.12.2010 Delegerings- og kompetencefordelingsregler

Læs mere

Gode råd om... Støtteordninger og tilskud til medarbejdere

Gode råd om... Støtteordninger og tilskud til medarbejdere Gode råd om... Støtteordninger og tilskud til medarbejdere INDHOLD Indledning 3 Praktikpladspræmie ny ordning i 2013 3 Tilskud til voksenlærlinge 3 VEU-godtgørelse og befordringstilskud 4 Betingelser for

Læs mere

Har du behov for ansættelse i eks. fleksjob, seniorjob eller virksomhedspraktik, kan du orientere dig her.

Har du behov for ansættelse i eks. fleksjob, seniorjob eller virksomhedspraktik, kan du orientere dig her. Ergoterapeutforeningen Job på særlige vilkår Har du behov for ansættelse i eks. fleksjob, seniorjob eller virksomhedspraktik, kan du orientere dig her. Fleksjob For dig der har begrænset arbejdsevne. Hvad

Læs mere

Seniorjob - orientering

Seniorjob - orientering 1 Nr. : Seniorjob - orientering Åben sag Sagsnr.: Sagen afgøres i: Bilag: 11/13708 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Indledning/Baggrund Lov om seniorjob har været gældende siden 1. januar 2008. Formålet

Læs mere

Region Syddanmark. Sygefravær 2013

Region Syddanmark. Sygefravær 2013 Region Syddanmark 3 Sygefravær 2013 1 Indholdsfortegnelse 1. Sammenfatning 3 2 Måltal for sygefravær 4 3. Udvikling i sygefravær over tid 2009-2013 på de forskellige enheder 4 4. Sygefraværet for forskellige

Læs mere

Region Sjælland har ved mail af 12. oktober 2018 indkaldt repræsentanter fra de faglige organisationer til forhandling 23. oktober 2018 kl. 9:00.

Region Sjælland har ved mail af 12. oktober 2018 indkaldt repræsentanter fra de faglige organisationer til forhandling 23. oktober 2018 kl. 9:00. Aftale Dato: 25. oktober 2018 Region Sjælland har ved mail af 12. oktober 2018 indkaldt repræsentanter fra de faglige organisationer til forhandling 23. oktober 2018 kl. 9:00. Jf. Lov om varsling m.v.

Læs mere

Referat - Åben tillægsdagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben tillægsdagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben tillægsdagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale B - 6 sal - Jobcentret - benyt

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde Mødedato: Torsdag den 20. december 2012 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Jobcenter, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen (G)

Læs mere

Vejledning til institutledere, skoleleder, chefra dgiver og administrationschef om ha ndtering af TEKNISK ADMINISTRATIVE ansættelser pa Health

Vejledning til institutledere, skoleleder, chefra dgiver og administrationschef om ha ndtering af TEKNISK ADMINISTRATIVE ansættelser pa Health Vejledning til institutledere, skoleleder, chefra dgiver og administrationschef om ha ndtering af TEKNISK ADMINISTRATIVE ansættelser pa Health Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health Gældende fra XXXXXXXX

Læs mere

Generel drejebog Omplaceringer/afsked som følge af besparelser og omstruktureringer i Psykiatri og Social

Generel drejebog Omplaceringer/afsked som følge af besparelser og omstruktureringer i Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Løn og Personale Regionshuset Horsens Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 8728 5005 Psykiatrisocial@rm.dk www.ps.rm.dk Generel drejebog Omplaceringer/afsked

Læs mere

Andel personer, jobcenteret har haft kontakt med i

Andel personer, jobcenteret har haft kontakt med i Tabel 1. Antal udsendte breve til ledige, der er i risiko for at opbruge dagpengeretten; Antal opslåede akutjob; andel personer, jobcentret har haft kontakt til; andel personer, der har fået en personlig

Læs mere

Det tager ca minutter at udfylde spørgeskemaet. Du bedes svare inden onsdag den 6. oktober 2010.

Det tager ca minutter at udfylde spørgeskemaet. Du bedes svare inden onsdag den 6. oktober 2010. Løbenr. REGION SYDDANMARK MEDARBEJDERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2010 Kære Vil du være med til at gøre din arbejdsplads i Region Syddanmark til en endnu bedre arbejdsplads? Så har

Læs mere

Notat. Økonomi Jobcentersekretariat Ramsherred 12 5700 Svendborg. Tlf. 62 23 39 17. jacob.bojesen.larsen@svendborg.dk www.svendborg.

Notat. Økonomi Jobcentersekretariat Ramsherred 12 5700 Svendborg. Tlf. 62 23 39 17. jacob.bojesen.larsen@svendborg.dk www.svendborg. Notat Seniorjob Seniorjob-ordningen blev indført i forbindelse med, at de tidligere gældende regler om forlænget dagpengeret for 55-59-årige blev ophævet. Efter de tidligere regler om forlænget dagpengeret

Læs mere

HR nøgletal 1. kvartal Hospitalsenhed Midt

HR nøgletal 1. kvartal Hospitalsenhed Midt HR nøgletal Hospitalsenhed Midt Hospitalsenhed Midt Viborg, Skive, Silkeborg og Hammel Indhold Indledning... 2 2. Fakta vedrørende ansatte... 3 Antal ansatte og antal fuldtidsstillinger samt udviklingen

Læs mere

Social- og Indenrigsudvalget SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 440 Offentligt

Social- og Indenrigsudvalget SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 440 Offentligt Social- og Indenrigsudvalget 2015-16 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 440 Offentligt Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Folketingets Social-

Læs mere

HR nøgletal 3. kvartal Hospitalsenhed Midt

HR nøgletal 3. kvartal Hospitalsenhed Midt HR nøgletal Hospitalsenhed Midt Hospitalsenhed Midt Viborg, Skive, Silkeborg og Hammel Indhold 1. Indledning... 2 2. Fakta vedrørende ansatte... 3 Antal ansatte og antal fuldtidsstillinger samt udviklingen

Læs mere

Til orientering vedlægges i endelig korrektur bekendtgørelse om midlertidig arbejdsmarkedsydelse.

Til orientering vedlægges i endelig korrektur bekendtgørelse om midlertidig arbejdsmarkedsydelse. Til a-kasser, jobcentre og kommuner m.fl. Njalsgade 72 A 2300 København S Tlf. 35 28 81 00 Fax 35 36 24 11 ams@ams.dk www.ams.dk CVR nr. 55 56 85 10 Nyhedsbrev om bekendtgørelse om midlertidig arbejdsmarkedsydelse

Læs mere

Forslag. Lov om jobordning for veteraner

Forslag. Lov om jobordning for veteraner Lovforslag nr. L 80 Folketinget 2016-17 Fremsat den 11. november 2016 af forsvarsministeren (Peter Christensen) Forslag til Lov om jobordning for veteraner Formål og anvendelsesområde 1. Loven har til

Læs mere

Ligestillingsudvalget 2011-12 LIU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 49 Offentligt

Ligestillingsudvalget 2011-12 LIU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 49 Offentligt Ligestillingsudvalget 2011-12 LIU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 49 Offentligt Folketingets Beskæftigelsesudvalg Christiansborg 1240 København K Beskæftigelsesministeriet Ved Stranden 8 1061 København

Læs mere

Løbende opfølgning på udvikling i antal medarbejdere der er berørt af besparelser og afskedigelser

Løbende opfølgning på udvikling i antal medarbejdere der er berørt af besparelser og afskedigelser Til: Regionsrådet Center for HR Enhed for Organisation og Ledelse c/o Gentofte Hospital Kildegårdsvej 28, opg.17a 2900 Hellerup Telefon 38 66 99 99 Mail center-for-hr@regionh.dk Web www.regionh.dk/chr

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 4. KVT. 1 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes hvert kvartal

Læs mere

Status på Jobcenter Aalborgs indsats for langtidsledige

Status på Jobcenter Aalborgs indsats for langtidsledige Status på Jobcenter Aalborgs indsats for langtidsledige I dette notat gives der en status på: 1. Aalborg Kommunes strategi for bekæmpelse af langtidsledighed 2. Akutpakken, herunder Akutjobordningen 3.

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 4. kvt. 212 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes hvert kvartal

Læs mere

Drejebog for omplacering og afskedigelser ved strukturændringer og besparelser i Psykiatri og Social

Drejebog for omplacering og afskedigelser ved strukturændringer og besparelser i Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen HR Tingvej 15A, 2. tv. DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 PsykiatriSocial@rm.dk www.rm.dk Drejebog for omplacering og afskedigelser ved strukturændringer og besparelser

Læs mere

NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE

NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Økonomiudvalget NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Personale Service Personaledirektør Per Krog 24.01.2012/pkr/tht Sagsnr 12/3705 Mulige ansættelsesformer og andre spørgsmål i forbindelse med ansættelse I forbindelse

Læs mere

Forslag. Lov om jobordning for veteraner

Forslag. Lov om jobordning for veteraner 2016/1 LSF 80 (Gældende) Udskriftsdato: 1. februar 2017 Ministerium: Forsvarsministeriet Journalnummer: Forsvarsmin., j.nr. 2016/006735 Fremsat den 11. november 2016 af forsvarsministeren (Peter Christensen)

Læs mere

Økonomiske konsekvenser ved ansættelse af udfaldstruede dagpengemodtagere

Økonomiske konsekvenser ved ansættelse af udfaldstruede dagpengemodtagere Økonomi- og indkøb april 2013 Økonomiske konsekvenser ved ansættelse af udfaldstruede dagpengemodtagere Afkortning af dagpengeperioden har virkning fra 1. januar 2013. De nye regler betyder, at ledige

Læs mere

Andel personer, jobcenteret har haft kontakt med i

Andel personer, jobcenteret har haft kontakt med i Tabel 1. Antal udsendte breve til ledige, der er i risiko for at opbruge dagpengeretten; Antal opslåede akutjob; andel personer, jobcentret har haft kontakt til; andel personer, der har fået en personlig

Læs mere

Stillinger der som følge af manglende ansøgninger er besat med en vikar/vikarer. omregnet til fuldtidsstillinger

Stillinger der som følge af manglende ansøgninger er besat med en vikar/vikarer. omregnet til fuldtidsstillinger Vakanceopgørelse pr. 1. november 2016 Regionshuset Viborg Koncern HR, Stab Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0701 konchr@rm.dk www.rm.dk Antallet af vakante stillinger indenfor forskellige faggrupper

Læs mere

Norddjurs kommune HR-afdelingen

Norddjurs kommune HR-afdelingen Emne: Administrationsgrundlag Retningslinier for rekruttering a) Norddjurs Kommunes overordnede Personalepolitik b) Overenskomster eller aftaler indgået mellem Kommunernes Landsforening og de relevante

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING. KVT. 1 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes hvert kvartal

Læs mere

Til medarbejdere. Ansættelse. Vælg farve. Vejle og Middelfart Sygehus. Ortopædkirurgisk Afdeling

Til medarbejdere. Ansættelse. Vælg farve. Vejle og Middelfart Sygehus. Ortopædkirurgisk Afdeling Til medarbejdere Ansættelse Vælg farve Vejle og Middelfart Sygehus Ortopædkirurgisk Afdeling 2 For at sikre at afdelingen udvælger de bedst kvalificerede ansøgere til ledige stillinger og ansætter de bedste

Læs mere

Jobkonsulent i kreds Lillebælt

Jobkonsulent i kreds Lillebælt Akutpakken Hvad betyder akutpakken for de ledige - og for arbejdspladserne? Hvad er det der sker med dagpenge systemet og arbejdsmarkedspolitikken lige nu? Hvad vil fagbevægelsen og hvor står SL? Jobkonsulent

Læs mere

Spørgsmål og svar om arbejdsfordeling

Spørgsmål og svar om arbejdsfordeling Spørgsmål og svar om arbejdsfordeling 1. Hvad er en arbejdsfordeling? En arbejdsfordeling er en ordning, som en virksomhed kan anvende for at undgå afskedigelser i perioder med manglende ordretilgang mm.

Læs mere

Det tager ca minutter at udfylde spørgeskemaet. Du bedes svare inden onsdag den 6. oktober 2010.

Det tager ca minutter at udfylde spørgeskemaet. Du bedes svare inden onsdag den 6. oktober 2010. Løbenr. REGION SYDDANMARK MEDARBEJDERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2010 Kære Vil du være med til at gøre din arbejdsplads i Region Syddanmark til en endnu bedre arbejdsplads? Så har

Læs mere

Vakanceopgørelse pr. 1. november 2017

Vakanceopgørelse pr. 1. november 2017 Vakanceopgørelse pr. 1. november 2017 Antallet af vakante stillinger indenfor forskellige faggrupper på sundhedsområdet i Region Midtjylland er opgjort pr. 1. november 2017. Opgørelsen dækker vakancesituationen

Læs mere

Forretningsgangsbeskrivelse for e-rekruttering

Forretningsgangsbeskrivelse for e-rekruttering Forretningsgangsbeskrivelse for e-rekruttering 1.0 Forretningsområde 1.1 Indledning: Aarhus Kommune har fået et e-rekrutteringssystem kaldet KMD Opus Rekruttering. Systemet er udviklet af Lumesse (Lumesse

Læs mere

DSA er a-kassen for bioanalytikere, fysioterapeuter, jordemødre, radiografer, sygeplejersker og ergoterapeuter. Vores medlemmer fordeler sig sådan:

DSA er a-kassen for bioanalytikere, fysioterapeuter, jordemødre, radiografer, sygeplejersker og ergoterapeuter. Vores medlemmer fordeler sig sådan: TAL OG FAKTA 2016 MEDLEMMERNE Medlemmer fordelt på faggrupper DSA er a-kassen for bioanalytikere, fysioterapeuter, jordemødre, radiografer, sygeplejersker og ergoterapeuter. Vores medlemmer fordeler sig

Læs mere

Bemærk, hvis du har flere ansættelser, skal du udfylde en blanket pr. arbejdsgiver.

Bemærk, hvis du har flere ansættelser, skal du udfylde en blanket pr. arbejdsgiver. Send oplysninger om dit arbejde og få supplerende dagpenge For at kunne behandle din ansøgning, har vi brug for oplysninger om dine ansættelsesforhold. Derfor beder vi dig udfylde og returnere vedlagte

Læs mere

Notat: Seniorjob i Skanderborg Kommune

Notat: Seniorjob i Skanderborg Kommune Notat: Seniorjob i Skanderborg Kommune Seniorjobordningen generelt Personer, hvis ret til dagpenge udløber indenfor 5 år før efterlønsalderen, har ret til et seniorjob. Betingelserne for at kunne gå på

Læs mere

ANSÆT EN FLYGTNING I EN ORDINÆR STILLING OG FÅ EN BONUS

ANSÆT EN FLYGTNING I EN ORDINÆR STILLING OG FÅ EN BONUS ANSÆT EN FLYGTNING I EN ORDINÆR STILLING OG FÅ EN BONUS Hvis du ansætter en nyankommen flygtning eller familiesammenført til en flygtning i et år eller mere har du mulighed for at ansøge om en bonus på

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I AABENRAA KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I AABENRAA KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I AABENRAA KOMMUNE Til Arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING. kvt. Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes der hvert kvartal fokus

Læs mere

VILKÅR RETNINGSLINJER OG. Større organisationsændringer og reduktion af stillinger. omplacering rettigheder i opsigelsesperioden. lederforpligtelser

VILKÅR RETNINGSLINJER OG. Større organisationsændringer og reduktion af stillinger. omplacering rettigheder i opsigelsesperioden. lederforpligtelser Region Syddanmark Større organisationsændringer og reduktion af stillinger RETNINGSLINJER OG omplacering rettigheder i opsigelsesperioden regionsyddanmark.dk medarbejders rettigheder og pligter inddragelse

Læs mere

Arbejdsfordeling en fordeling af arbejdet for at undgå afskedigelser

Arbejdsfordeling en fordeling af arbejdet for at undgå afskedigelser Spørgsmål / svar Arbejdsfordeling en fordeling af arbejdet for at undgå afskedigelser Indhold: 1. Hvad er en arbejdsfordeling? 2. Hvem kan modtage supplerende dagpenge under en arbejdsfordeling? 3. Hvilke

Læs mere

Sender du frigørelsesattesten for sent, kan du først få supplerende dagpenge fra den dag, vi har modtaget attesten.

Sender du frigørelsesattesten for sent, kan du først få supplerende dagpenge fra den dag, vi har modtaget attesten. Send oplysninger om dit arbejde og få supplerende dagpenge For at kunne behandle din ansøgning, har vi brug for oplysninger om dine ansættelsesforhold. Derfor beder vi dig udfylde og returnere vedlagte

Læs mere

Bilag 4 Status på ændret IT-organisation - Tids- og procesplan til behandling på MED-udvalgsmøde den 6. november 2012

Bilag 4 Status på ændret IT-organisation - Tids- og procesplan til behandling på MED-udvalgsmøde den 6. november 2012 Område: Human Resources Afdeling: HR Jura Journal nr.: 12/9630 Dato: 8. november 2012 - endelig Udarbejdet af: Eva Bjerg Adeler E-mail: Eva.Bjerg.Adeler@regionsyddanmark.dk Telefon: 76631720 Bilag 4 Status

Læs mere

HR nøgletal 3. kvartal Hospitalsenhed Midt

HR nøgletal 3. kvartal Hospitalsenhed Midt HR nøgletal Hospitalsenhed Midt Hospitalsenhed Midt Viborg, Skive, Silkeborg og Hammel Indhold 1. Indledning... 2 2. Fakta vedrørende ansatte... 3 Antal ansatte og antal fuldtidsstillinger samt udviklingen

Læs mere

Seniorjob i Ikast-Brande Kommune. Version 2,0

Seniorjob i Ikast-Brande Kommune. Version 2,0 Seniorjob i Ikast-Brande Kommune Version 2,0 April 2019 1 Seniorjob ordningen generelt Personer der har ret til efterløn og hvis ret til dagpenge udløber indenfor 5 år før efterlønsalderen, har ret til

Læs mere

VILKÅR RETNINGSLINJER OG. Større organisationsændringer og reduktion af stillinger. omplacering rettigheder i opsigelsesperioden. lederforpligtelser

VILKÅR RETNINGSLINJER OG. Større organisationsændringer og reduktion af stillinger. omplacering rettigheder i opsigelsesperioden. lederforpligtelser Region Syddanmark Større organisationsændringer og reduktion af stillinger RETNINGSLINJER OG omplacering rettigheder i opsigelsesperioden regionsyddanmark.dk medarbejders rettigheder og pligter inddragelse

Læs mere

Status for de første fire måneders udbetaling af efterlønsbidrag

Status for de første fire måneders udbetaling af efterlønsbidrag AK-Samvirke analyse Status for de første fire måneders udbetaling af efterlønsbidrag De ældre fortsætter i efterlønsordningen MK 15-08-2012 Analyseoverblik: Danskerne har siden den 2. april 2012 haft mulighed

Læs mere

Ny fælles regional vejledning for ansættelser i speciallægestillinger

Ny fælles regional vejledning for ansættelser i speciallægestillinger NOTAT Ny fælles regional vejledning for ansættelser i speciallægestillinger Nærværende vejledning er en del af Danske Regioners bestyrelses beslutning af 15. december 2016 om tiltag relateret til udvikling

Læs mere

HR nøgletal Kvartalsrapport for 3. kvartal Hospitalsenhed Midt

HR nøgletal Kvartalsrapport for 3. kvartal Hospitalsenhed Midt HR nøgletal Kvartalsrapport for 3. Hospitalsenhed Midt Hospitalsenhed Midt Viborg, Skive, Silkeborg og Hammel Indhold 1. Indledning...2 2. Fakta vedrørende ansatte...3 Antal ansatte samt antal fuldtidsstillinger...4

Læs mere

Oversigt over. beskæftigelsesordninger. Møde med næstformænd i MED

Oversigt over. beskæftigelsesordninger. Møde med næstformænd i MED Oversigt over beskæftigelsesordninger Møde med næstformænd i MED Den 17. og 18. marts 2014 Oversigt over beskæftigelsesordninger Foreløbigt arbejdspapir I oversigten gennemgås skematisk hovedparten af

Læs mere

MEDLEMSSTATISTIK. Indhold. Oktober Emne: Nøgletal DSA. Frekvens: Månedlig.

MEDLEMSSTATISTIK. Indhold. Oktober Emne: Nøgletal DSA. Frekvens: Månedlig. MEDLEMSSTATISTIK Oktober Emne: Nøgletal DSA. Frekvens: Månedlig. Indhold MEDLEMSTAL... 2 Tabel 1 Medlemmer ultimo måneden... 2 Figur 1 Udviklingen i antallet af ordinære medlemmer... 2 Figur 2 Dimittendoptag

Læs mere

Arbejdsgiver havde skriftligt bedt om en tro og love erklæring, men havde ikke modtaget en sådan, hvorfor der var bortfald af g-dagskravet

Arbejdsgiver havde skriftligt bedt om en tro og love erklæring, men havde ikke modtaget en sådan, hvorfor der var bortfald af g-dagskravet KEN nr 10094 af 10/10/2008 (Gældende) Udskriftsdato: 10. maj 2019 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Arbejdsmarkedets Ankenævn, j. nr. 5400063-08 Senere ændringer

Læs mere

2) Frivillig overførsel på overenskomstmæssige vilkår. Enkelte steder har tjenestemænd givet afkald på deres tjenestemandsstatus og er gået over til ansættelse i den private virksomhed, hvorefter aflønning

Læs mere