Brugervejledning til løntermometeret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugervejledning til løntermometeret"

Transkript

1 Brugervejledning til løntermometeret Dette er en brugervejledning til løntermometeret. Vejledningen er skrevet til de to personer, en leder og en medarbejderrepræsentant, som har ansvar for at bruge løntermometeret. Skriv vejledningen ud og hav den i hånden de første gange, I bruger systemet. Har I spørgsmål så ring til DI's eller CO-industris lønkonsulenter eller send en til adressen lontermometer@di.dk. Opret profil Første gang din virksomhed skal bruge løntermometeret, skal I oprette jer som brugere af systemet. Trin 1 består i, at lederen først går ind under "Opret profil" og indtaster: - Virksomhedens DI medlemsnummer - Sin egen -adresse - Sin adgangskode til DI's hjemmeside Derefter tryk på "Send". Har lederen endnu ikke en adgangskode til DI's hjemmeside, er der et link til det sted på DI's hjemmeside, hvor man bestiller en sådan kode. Der er et andet link, hvis lederen blot har glemt sin adgangskode til DI's hjemmeside. Stamdata En brugeradgang til løntermometeret kræver, at både en ledelses- og en medarbejderrepræsentant har adgang til systemet. Når lederen har indtastet oplysningerne i trin 1 ovenfor, skal I (lederen og medarbejder) herefter i trin 2 indtaste jeres personlige oplysninger, herunder en -adresse og brugernavn. I skal senere anvende brugernavnet, når I logger jeg ind på løntermometeret, så overvej eventuelt at anvende jeres -adresse som brugernavn, men I kan også anvende et andet brugernavn. Når oplysningerne er sendt, modtager I begge en med en adgangskode til løntermometeret. Første gang løntermometeret er i brug, bliver I automatisk bedt om at indtaste disse oplysninger. Fremover kan I gå ind via punktet "Stamdata" og rette oplysningerne om ledelses- og medarbejderrepræsentant. Log ind I er nu klar til at logge jer ind via løntermometerets forside. Indtast brugernavn og adgangskode. (Adgangskoden til løntermometeret - ikke til DI's hjemmeside). Har I glemt jeres brugernavn, så kontakt DI's eller CO-industris lønkonsulenter. Har I blot glemt jeres adgangskode, så kan I få den tilsendt igen via punktet "Glemt adgangskode?".

2 Afdelinger Det er muligt at gennemføre en måling med løntermometeret, så I kan sammenligne svarene i forskellige afdelinger. Under punktet "Afdelinger" kan I skrive navnet på de afdelinger, som I måske gerne vil kunne skelne imellem i en måling med løntermometeret. De afdelinger, I opretter her, er også dem, I kan vælge imellem, når I opretter en undersøgelse. I bør dog overveje nøje, om det er nødvendigt at skelne mellem afdelinger i jeres undersøgelser. Det skyldes, at løntermometeret ikke viser resultater for nogen afdelinger, hvis der i blot en enkelt afdeling er svar for mindre end 5 medarbejdere. Det vil ofte være en fordel at gennemføre undersøgelsen for hele virksomheden under et. Muligheden for at inddele i afdelinger er primært relevant for større virksomheder. Hvis I senere ændrer navnet på en afdeling, nedlægger en afdeling, samler afdelinger eller andet, så skal I selv sørge for, at I kan sammenligne nye og gamle undersøgelser. Systemet er ikke i stand til at holde styr på sådanne ændringer. Opret undersøgelse Når I opretter en undersøgelse via "Opret undersøgelse", skal I først vælge, hvilken type lønsystem, I vil måle på. I kan vælge mellem kvalifikationsløn, resultatløn eller begge systemer. Det er ligegyldigt, om virksomheden bruger disse navne selv. Løntermometeret kan måle på ethvert lønsystem, som er baseret på enten ledernes vurdering af medarbejderne ("kvalifikationsløn") eller på variable mål som f.eks. overskud, produktivitet, aftalte deadlines mv. ("resultatløn"). Mange virksomheder har en bonusordning - det er også resultatløn i løntermometerets forstand. Dernæst skal I vælge, om I vil kunne se resultater for de enkelte afdelinger eller blot for hele virksomheden under et. Se bemærkningerne under "Afdelinger" ovenfor. I kan også angive det forventede antal svar på undersøgelsen. Systemet kontrollerer ikke, om de faktiske svar svarer til de forventede. Antallet er alene en oplysning til jeres eget brug. Mens undersøgelsen er aktiv, kan I se, om antallet af svar stiger op mod det forventede. Er der for få, der svarer, skal I måske minde medarbejderne om, at de skal svare på undersøgelsen inden slutdatoen, jf. nedenfor. Det er vigtigt at få svar fra så mange medarbejdere, at svarene giver et reelt billede af holdningerne på virksomheden. Er op til ca. 50 medarbejdere omfattet af lønsystemet, bør det tilstræbes at få svar fra næsten alle. Men også for større virksomheder gælder, at jo flere svar jo bedre. Endelig skal I angive en startdato og en slutdato for undersøgelsen. En undersøgelse lukker ikke automatisk af sig selv. I skal selv gå ind og lukke den, jf. punktet "Aktive undersøgelser" nedenfor. Hvis I glemmer at lukke en undersøgelse, så vil systemet sende en påmindelse til jeres -adresse. Det er muligt at udskyde slutdatoen på en undersøgelse, så længe den er aktiv.

3 Når I har klikket på "Opret undersøgelse" bliver der lagt et link til selve spørgeskemaet på hjemmesiden. Dette link kan I nu kopiere over i en , som I sender til de ledere og medarbejdere, der skal svare på spørgsmålene. I kan også vælge at lægge linket på jeres intranet, så medarbejderne kan gå ind der og besvare spørgsmålene. Under punktet "Materiale" kan I downloade et Word-dokument med inspiration til den , I sender til medarbejderne. Endelig kan I også skrive spørgeskemaerne ud. Det kan I både gøre her fra siden, hvor I har oprettet undersøgelsen, og I kan gøre det via punktet "Materiale". Besvarelse af spørgsmålene i undersøgelsen Ved at gå ind via linket er det muligt at starte besvarelsen. Første spørgsmål: "Er du leder eller medarbejder?" bestemmer hvilken type spørgeskema, der skal besvares. Derefter er det bare at besvare spørgsmålene. Afslutning af undersøgelsen Når sidste medarbejder eller leder har besvaret spørgeskemaet, eller når jeres deadline er nået, skal I lukke undersøgelsen. Se under "Aktive undersøgelser" nedenfor. Aktive undersøgelser Punktet "Aktive undersøgelser" giver jer et overblik over undersøgelser, der er i gang. Klik på en konkret undersøgelse, og I kan blandt andet følge med i, hvor mange medarbejdere og ledere, der har svaret på undersøgelsen. Hvis lønsystemet både omfatter timelønnede og funktionærer, kan I følge svarene for de to grupper hver for sig. (Medarbejderne skal selv angive, om de er timelønnede eller funktionærer. Erfaringen viser, at ikke alle medarbejdere svarer sikkert på dette. Derfor bør besvarelsernes fordeling på de to grupper fortolkes med forsigtighed. Løntermometeret viser dog altid svarene for alle medarbejdere under et). Det er også på denne side, I lukker undersøgelserne. Løntermometeret kan ikke vise resultater for aktive undersøgelser, så det er vigtigt, at I går ind og lukker en aktiv undersøgelse, når slutdatoen er passeret. Lukkede undersøgelser Punktet "Lukkede undersøgelser" er jeres indgang til at se resultater for den enkelte undersøgelse. For at se en undersøgelses resultat skal I klikke på linket "Se data". Når I har valgt "Se data" for en konkret lukket undersøgelse, kan I vælge mellem fire forskellige typer af visninger:

4 Mappen "Virksomhed": - Her finder I medarbejdernes besvarelser af de enkelte spørgsmål. Spørgsmålene er inddelt efter en række temaer, som bliver vist hver for sig, jf. menuen "Tema". Er undersøgelsen opdelt i afdelinger, er det muligt at se svarene for afdelingerne hver for sig, jf. menuen "Afdelinger". Endelig kan I vælge, hvilken medarbejdergruppe, I vil se svar for, jf. menuen "Ansættelsesforhold". - Bemærk at lederne alene har besvaret spørgsmålene under temaerne "Holdning til løn og lønsystemer" samt "Effekten af lønsystemet". Ledernes svar vil altid blive vist uanset antallet af ledere. - For medarbejderne vil der for at sikre anonymitet kun blive vist svar, hvis der er mindst fem personer, der har svaret. Det har første prioritet at vise svar for alle medarbejdere (dvs. timelønnede og funktionærer) under et. Det betyder eksempelvis, at hvis der er svar fra fem timelønnede og en funktionær, så vil der ikke blive vist svar for de fem timelønnede. For ellers ville det være muligt at regne ud, hvad funktionæren har svaret ved at se på svarene for alle medarbejdere og for de timelønnede. - Svarene bliver vist på to måder: Med valget "Procentuel visning" finder I, hvordan svarene fordeler sig på de forskellige svarmuligheder. Her er det altså muligt at se, om medarbejderne internt er overvejende enige med hinanden, eller om de har meget forskellige meninger. - Med valget "Grafisk visning" bliver gennemsnittet af medarbejdernes besvarelser vist på en farveskala, der går fra rød (for uenig) til grøn (for enig). Her kan I se, om medarbejderne i gennemsnit er mest enige eller mest uenige i et konkret udsagn. (Medarbejdere, der har svaret "Ved ikke" indgår ikke i beregningen af disse gennemsnit). - For alle visninger er det muligt at udskrive en printvenlig version af skærmbilledet via ikonet nederst til højre i billedet. Mappen "Afdelinger": - Har I valgt at tilknytte en række afdelinger i forbindelse med oprettelsen af undersøgelsen, kan I her direkte sammenligne afdelingernes svar spørgsmål for spørgsmål. I kan igen vælge mellem "Grafisk visning" og "Procentuel visning". Det er alene muligt at sammenligne afdelinger for alle ledere og medarbejdere set under et. Mappen "Industri": - Visningerne under "Industri" er bygget op som under "Virksomhed", men du kan for de enkelte spørgsmål se, hvor din virksomhed ligger sammenlignet med andre virksomheder. - Også her er sammenligningen for alle ledere og medarbejdere under et. Der sammenlignes alene med de virksomheder, der har samme type lønsystem (kvalifikationsløn eller resultatløn). - Ligesom for jeres virksomhed er der også for de andre virksomheder beregnet et gennemsnit af medarbejdernes svar. Under "Grafisk visning" er vist de tre kvartiler i fordelingen af disse gennemsnit. I 25 pct. af virksomhederne ligger gennemsnittet af medarbejdernes svar under nedre kvartil, i 50 pct. ligger gennemsnittet under medianen, og i 75 pct. ligger det under øvre kvartil. - Vælger i "Procentuel visning" kan I for de enkelte svarmuligheder sammenligne jeres medarbejderes svar med svarene for alle medarbejderne i industrien. - På DI's og CO-industris hjemmeside kan I læse lidt om de virksomheder, der indgår i sammenligningsgrundlaget: Hvilken branche er virksomhederne i, hvor store er de, og hvor i landet ligger de.

5 Mappen "Tilfredshed og effekt": - I mappen "Tilfredshed og effekt" finder I et bud på en helhedsvurdering af målingen med løntermometeret. Har I gennemført en undersøgelse for et kombineret lønsystem, så er der en helhedsvurdering for kvalifikationsløn og resultatløn hver for sig. - Bag figuren ligger den antagelse, at et lønsystem er godt, når medarbejderne er tilfredse med lønsystemet, og ledelsen vurderer, at lønsystemet har den effekt, de ønsker. Medarbejdernes samlede vurdering af lønsystemet er sammensat af deres vurdering af, om systemet er enkelt, forståeligt, retfærdigt og motiverende. Ledernes samlede vurdering er sammensat af deres vurdering af lønsystemets effekt på økonomiske resultater/produktivitet, evnen til at tiltrække og fastholde medarbejdere samt på medarbejdernes motivation. - Figuren viser, om jeres virksomheds lønsystem er i den gode ende (det grønne felt), i den mindre gode ende (det røde felt) eller midt imellem (de gule felter) målt på disse to parametre. Hvis medarbejderne på en virksomhed gennemsnitligt er mere positive end negative, så bliver lønsystemet her karakteriseret som "et godt lønsystem" set med medarbejderøjne. Derfor er figuren delt midt på den lodrette akse. - Den vandrette akse er ikke delt på midten - den er delt halvvejs mellem midten og den højre kant. Det skyldes, at lønsystemet her bliver karakteriseret som "et godt lønsystem" set med lederøjne, hvis virksomhedens ledere gennemsnitligt er mere positive (positiv effekt), end de er neutrale (ingen effekt). Virksomheden kan med rette forvente en positiv effekt af de penge, den lægger i lønsystemet, og den bør derfor ikke stille sig tilfreds, hvis lederne på en virksomhed svarer "ingen effekt". - Procenterne i figuren angiver, hvor stor en andel af de andre virksomheder i industrien, der ligger i de fire forskellige felter. (Procenterne svarer altså ikke til felternes størrelse. I teorien kan alle virksomheder for eksempel ligge oppe i det grønne felt.) I kan altså både vurdere virksomhedens lønsystem ud fra, hvor i figuren, I ligger, og ud fra, hvordan I ligger i forhold til de andre virksomheder. - Ved siden af figuren ser I, hvordan medarbejderne i virksomheden har vurderet nogle af de forhold, der har størst betydning for deres oplevelse af lønsystemet. I kan sammenligne jer med svarene i andre virksomheder med samme type lønsystem. Det er gennemsnittet af jeres medarbejderes svar, som bliver holdt op mod de tre kvartiler i fordelingen af gennemsnittene i de andre virksomheder. I 25 pct. af virksomhederne ligger gennemsnittet af medarbejdernes svar under nedre kvartil, i 50 pct. ligger gennemsnittet under medianen, og i 75 pct. ligger det under øvre kvartil. - Jeres virksomheds placering på disse faktorer kan være med til at forklare virksomhedens placering i figuren: Ligger I for eksempel "dårligt" i figuren, kan det være fordi, I ligger lavt på flere af faktorerne. Faktorerne kan måske hjælpe jer til at pege ud, hvor I skal sætte ind for at øge medarbejdernes tilfredshed med lønsystemet. - En dokumentation af beregningerne bag figuren og de øvrige faktorer kan I finde i DI's og CO-industris rapport om løntermometeret, som I kan downloade fra de to organisationers hjemmesider. Her kan I også finde yderligere hjælp til at fortolke resultaterne. Sammenlign data Punktet "Sammenlign data" giver mulighed for at sammenligne to eller tre af jeres egne undersøgelser. Det kan for eksempel være den samme undersøgelse, som er gennemført tre år i træk, så I kan følge udviklingen over tid.

6 I kan kun sammenligne undersøgelser for den samme type lønsystem, dvs. kvalifikationsløn eller resultatløn hver for sig. Ellers er siden bygget op som i mappen "Virksomhed" under "Lukkede undersøgelser". Det er altså for eksempel muligt at sammenligne inden for den enkelte afdeling eller for den enkelte type ansættelsesforhold. Det er også muligt at vælge mellem "Grafisk visning" og "Procentuel visning".

Løntermometer. Løntermometer. Vedligehold dit lønsystem

Løntermometer. Løntermometer. Vedligehold dit lønsystem Løntermometer Vedligehold dit lønsystem DI og CO-industri har udviklet et Løntermometer til at tage temperaturen på din virksomheds lønsystem, så du løbende kan justere lønsystemet efter virksomhedens

Læs mere

Løntermometer. Vedligehold dit lønsystem

Løntermometer. Vedligehold dit lønsystem Løntermometer Vedligehold dit lønsystem Et lønsystem fungerer godt, når medarbejderne er tilfredse med lønsystemet, og det har den effekt, virksomheden ønsker. Et lønsystem bør stemme overens med virksomhedens

Læs mere

www.evalueringssystem.dk

www.evalueringssystem.dk Brugervejledning Indledning... 3 Log på evalueringssystemet... 4 Afprøv en evaluering... 8 Åbn en evaluering eller en øvelse... 10 Gennemfør en evaluering og en øvelse... 13 Luk en evaluering... 15 Se

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard.

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard. Der oprettes én profil pr. gruppe. Altså hvis du er i gruppe med f.eks. tre andre fra din klasse, skal I oprette én fælles brugerprofil. Når I har oprettet jeres profil, kan I uploade billeder, dele videoer

Læs mere

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Europass Mobilitetsbevis skal udfyldes og udstedes i mobilitetsdatabasen: http://mobilitet.europass.dk/.

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

løntermometer Vedligehold dit lønsystem

løntermometer Vedligehold dit lønsystem løntermometer Vedligehold dit lønsystem Dokumentationsrapport Kapitel XX Løntermometer Udgivet af CO-industri og Dansk Industri Redaktion: Claus Krogh Hansen, CO-industri Sten Nicolaisen, DI CO-meddelsesnr:

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Kort introduktion til e-boks

Kort introduktion til e-boks Kort introduktion til e-boks Fremover vil din lønseddel blive sendt til e-boks. e-boks er en elektronisk postkasse og arkiv, som du har adgang til via Internettet. Alle danskere kan gratis anvende e-boks.

Læs mere

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Indhold Generelt om indberetning til sundhedsordning 1 Adgang til indberetningsløsningen 1 Indberetning af medarbejdere 2 Bekræftelse af indberetning

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Manualen beskriver brugen af SecureAware version 4.8.0 og senere versioner Dokument opdateret: June 2015

Manualen beskriver brugen af SecureAware version 4.8.0 og senere versioner Dokument opdateret: June 2015 SecureAware Quiz Manualen beskriver brugen af SecureAware version 4.8.0 og senere versioner Dokument opdateret: June 2015 Om dette dokument Dette dokument beskriver brugen af quizmodulet i SecureAware.

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

1. Første gang du logger ind

1. Første gang du logger ind PMTO: Trin-for-trinvejledninger til terapeuten 1 Indhold 1. Første gang du logger ind... 3 2. Sådan gør du et behandlingsforløb aktivt igen (første gang du logger ind)... 4 3. Sådan logger du ind... 7

Læs mere

Kom godt igang. med webanalyser.dk. Hvis du udskriver og følger denne guide, vil du få et godt overblik over systemet på ca. 20 minutter.

Kom godt igang. med webanalyser.dk. Hvis du udskriver og følger denne guide, vil du få et godt overblik over systemet på ca. 20 minutter. Kom godt igang med webanalyser.dk Hvis du udskriver og følger denne guide, vil du få et godt overblik over systemet på ca. 20 minutter. Når du har fulgt beskrivelsen, har du oprettet dit første skema,

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Indhold... 1. Introduktion... 2

Indhold... 1. Introduktion... 2 Notat Vedrørende: Vejledning til indberetning af data vedr. introdansk Skrevet af: Henrik Rosendahl-Kaa Version: 1: rev. af Ankestyrelsen, januar 2014) 08.11.2012 / JL Indhold Indhold... 1 Introduktion...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Brugerhåndtering i WebUntis - 1

Brugerhåndtering i WebUntis - 1 Brugerhåndtering i WebUntis For at kunne logge på WebUntis, skal man være oprettet som bruger i WebUntis. I WebUntis kan du importere undervisere og studerende til menuen Stamdata. Det at en underviser

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Er du studerende og skal tage kurser i Region Hovedstadens Kursusportal?

Er du studerende og skal tage kurser i Region Hovedstadens Kursusportal? Er du studerende og skal tage kurser i Region Hovedstadens Kursusportal? Indholdsfortegnelse 1. Katalogforsiden... 2 Brugeradgang... 2 Fanen Alle Aktiviteter... 3 Første gang du logger ind i Kursusportalen...

Læs mere

Danmarks Fysik- og Kemilærerforening Orientering fra medlemsregistrator:

Danmarks Fysik- og Kemilærerforening Orientering fra medlemsregistrator: Danmarks Fysik- og Kemilærerforening Orientering fra medlemsregistrator: Ændring af brugernavn og adgangskode til fysik-kemi.dk Når et medlem eller en abonnent skal logges på foreningens hjemmeside fysik-kemi.dk,

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer... 6 Trin 5: Indtast mødedeltagere...

Læs mere

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3 USE CASES INDHOLDSFORTEGNELSE Use cases... 2 Log ind procedurer... 2 Generelt Du oprettes i Kitos... 2 Generelt Log på Kitos... 3 Generelt Hvis bruger har glemt sit password... 5 Generelt Dit link i oprettelsesmailen

Læs mere

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login Introduktion Elevintra er et samarbejdsværktøj for skolens elever og lærere. Det er web-baseret, hvilket betyder at du kan logge dig på hvilken som helst pc, bare der er Internet-adgang. I denne vejledning

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Faglige netværk for kliniske diætister

Faglige netværk for kliniske diætister Faglige netværk for kliniske diætister Kost & Ernæringsforbundet ønsker dig velkommen til det faglige netværk for kliniske diætister. Det faglige netværk er en mulighed for dig til, at dele viden og erfaringer

Læs mere

MUS - LEDER AUHRA-VEJLEDNING

MUS - LEDER AUHRA-VEJLEDNING UH R MUS - LEDER UHR-VEJLEDNING Denne it-vejledning indeholder både en kvikguide og en udvidet it-vejledning til U s MUS-koncept i UHR til ledere, der skal afholde MUS. RHUS UNIVERSITET 1 KVIKGUIDE TIL

Læs mere

EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN

EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN LÆR AT TACKLE 2015 KOMITEEN FOR SUNDHEDSOPLYSNING 1 INDLEDNING Komiteen for Sundhedsoplysning stiller SurveyXact et internetbaseret redskab til kvalitetssikring til

Læs mere

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Adgang 1. Åben aim-askovfonden.dk 2. Skærmbilledet ser ud som følger: 3. Login: Din e-mail adresse 4. Adgangskode har du modtaget pr. mail. Ellers klik på Glemt din

Læs mere

Dynamic Order Kom godt i gang

Dynamic Order Kom godt i gang Dynamic Order Kom godt i gang Projektstyring Ressourcestyring Kompetencestyring - Timeregistrering Side 1 af 17 Indholdsfortegnelse Dynamic Order Kom godt i gang... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Introduktion...

Læs mere

EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN

EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN LÆR AT TACKLE 2015 KOMITEEN FOR SUNDHEDSOPLYSNING 1 INDLEDNING Komiteen for Sundhedsoplysning stiller SurveyXact et internetbaseret redskab til kvalitetssikring til

Læs mere

MASCOT SmartStore Quick guide

MASCOT SmartStore Quick guide Indholdsfortegnelse Login... 2 Glemt Adgangskode... 2 Startsiden... 3 Ny ordre... 4 Ordreinformation / frigiv ordren... 8 Ordrebekræftelse... 9 Følg din ordre... 9 Min profil... 11 Egne notater:... 12

Læs mere

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Indhold Indledning Sådan opretter du dig Sådan betaler du Sådan får du en ny adgangskode Sådan kobler du dit brugernavn og kodeord med

Læs mere

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop Vejledning i brug af BI-Håndbold Webshop Indholdsfortegnelse: Side Forord 3 1. Oprettelse af ny bruger / nyt medlem 4-5 2. Log ind i webshoppen 6-8 3. Betale kontingent (handle i webshoppen) kræver at

Læs mere

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold Vejledning til brug af PwC-Portalen Denne vejledning gennemgår de enkelte funktioner i PwC-Portalen og forklarer hvordan de bruges. Du finder også information om, hvordan du kan få yderligere hjælp, hvis

Læs mere

Vejledning i.

Vejledning i. Vejledning i Denne vejledning hjælper dig trin for trin i gang med Søger du svar på et enkelt spørgsmål, kan du også klikke direkte på følgende overskrifter: 1. OPRET DIN FORBRUGERWEB-KONTO... 2 1.1 Sådan

Læs mere

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd.

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. En dreng sagde til sin far: Jamen, når I ikke havde computere, hvordan kom I så på nettet? Nettet er ikke noget problem for børn,

Læs mere

www.conventus.dk Holbæk 31/3-2010. Til: Foreninger i Holbæk Kommune Vejledning til ansøgninger om lokalelån (haller og gymnastiksale).

www.conventus.dk Holbæk 31/3-2010. Til: Foreninger i Holbæk Kommune Vejledning til ansøgninger om lokalelån (haller og gymnastiksale). (infoforenstart_vejledning-1) Side 1af 13 www.conventus.dk Til: Foreninger i Holbæk Kommune Holbæk 31/3-2010. Vejledning til ansøgninger om lokalelån (haller og gymnastiksale). Den email-adresse, som er

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

PlejeNet på iphone telefoner. Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad

PlejeNet på iphone telefoner. Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...4 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...8 4. Oprettelse af Apple-id... 9 I denne

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål og svar...

Læs mere

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden.

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. VENSTRE kolonne indeholder flere elementer (se illustration

Læs mere

Effekten af lønsystemer mv. DI's Total Reward panel forår 2003

Effekten af lønsystemer mv. DI's Total Reward panel forår 2003 Effekten af lønsystemer mv. DI's Total Reward panel forår 2003 Sammensætning af DI's Total Reward panel Hvilken branche er din virksomhed i? ITEK Medicinal / Biotek Jern og metal Anden fremst. Anden service

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra ForældreIntra - kom tættere på skolen ForældreIntra er en del af SkoleIntra - skolens lukkede intranet Med ForældreIntra kan du: følge med i hvad der sker

Læs mere

MAG5.dk En brugervejledning

MAG5.dk En brugervejledning MAG5.dk En brugervejledning Indledning Når du ser B&U s løsning til administration af IT-brugere første gang, så ser det sådan her ud: Løsningen er lavet specielt til Børn og Unge og vedligeholdes af BU-IT.

Læs mere

Efteruddannelseskataloget

Efteruddannelseskataloget Efteruddannelseskataloget Vejledning til indtastning Version 8.6 UNI C oktober 2013 Efteruddannelseskataloget UNI C Version 8.6 Af Henrik Borck Larsen og Anne-Marie Pedersen Indhold 1 Indledning... 1 1.1

Læs mere

Vejledning til forældreintra på pc og mobil

Vejledning til forældreintra på pc og mobil Vejledning til forældreintra på pc og mobil ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan I følge med i, hvad der sker i netop de klasser, som jeres børn går i. I får adgang

Læs mere

Anklagemyndighedens Vidensbase

Anklagemyndighedens Vidensbase Anklagemyndighedens Vidensbase Indhold 1 OM DENNE VEJLEDNING... 2 2 LOGIN... 3 3 SØGNINGER... 4 3.1 SØG EFTER DOKUMENTER... 4 3.2 NAVIGÉR DIG FREM... 5 3.3 KOMBINÉR SØGNING OG NAVIGATION... 6 3.4 VISNING

Læs mere

RESPONSE INSIGHT HURTIG BRUGERMANUAL 2018 ASPEKT R&D A/S VERSION JANUAR 2018

RESPONSE INSIGHT HURTIG BRUGERMANUAL 2018 ASPEKT R&D A/S VERSION JANUAR 2018 VERSION 1.1 3. JANUAR 2018 RESPONSE INSIGHT HURTIG BRUGERMANUAL ASPEKT R&D A/S Torvebyen 2, 1, 4600 Køge, 5664 3838, aspekt@aspekt.dk 2018 ASPEKT R&D A/S Introduktion Med ResponseINSIGHT kan du skabe ny

Læs mere

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling Denne quickguide gennemgår de vigtigste trin, du som skoleadministrator skal igennem, når du benytter Skoleportalen til afvikling af prøver i

Læs mere

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. oktober 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 OM BRUGERVEJLEDNINGEN 3 2 AUTORISATION 4 3 ADGANG

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS Instruktionen er delt i 3 afsnit: - Tilmelding og betaling for eksisterende medlemmer (side 1) - Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit kodeord (side 8) - Tilmelding

Læs mere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til undervisere support@pralemappen.dk Brugerhåndbog til undervisere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til undervisere support@pralemappen.dk Brugerhåndbog til undervisere www.pralemappen.dk v4 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen til pralemappen.dk 1.1 Introduktion...side 3 1.2 Grundlæggende funktioner...side 3 1.3 Indstillinger der gælder hele skolen...side 4 1.4

Læs mere

Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet "enhed") og via web.

Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet enhed) og via web. Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet "enhed") og via web. Beskedmodulet i Remind er en sikker måde at kommunikere med din behandler/medarbejderen

Læs mere

Linket viser jer frem til billedet nedenfor, her skal du blot skrive jeres brugernavn og adgangskode. Indtast din adgangskode her:

Linket viser jer frem til billedet nedenfor, her skal du blot skrive jeres brugernavn og adgangskode. Indtast din adgangskode her: Brugervejledning til håndtering af respondenter til MUS i SurveyXact Indledning Denne manual beskriver, hvordan SurveyXact kan anvendes til forberedelse af MUS. Der tages udgangspunkt i handlinger, den

Læs mere

Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017

Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017 Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017 Administrators overblik Under menuen Overblik vil du altid kunne se status på de forskellige undersøgelser. Her vises i procenter og

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL VEJLEDNING l E-MAIL SÅDAN BRUGER DU E-MAIL I vejledningen bruger vi det gratis e-mailprogram gmail som eksempel til at vise, hvordan man bruger e-mail. DU SKAL I FORVEJEN KUNNE: Bruge en browser og gå

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner,

Læs mere

MUS - MEDARBEJDER AUHRA-VEJLEDNING

MUS - MEDARBEJDER AUHRA-VEJLEDNING AUH RA MUS - MEDARBEJDER AUHRA-VEJLEDNING Denne it-vejledning indeholder både en kvikguide og en udvidet it-vejledning til AU s MUS-koncept i AUHRA til medarbejdere, der skal til MUS. KVIKGUIDE TIL MUS

Læs mere

Indhold. Evalueringsvejledning. En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore

Indhold. Evalueringsvejledning. En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore Evalueringsvejledning En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore Indhold 1 - Respondentgruppe hentes... 2 2 Undersøgelsen oprettes i SX... 4 3.

Læs mere

MANUAL FORÆLDREINTRA TIL. Brøndenvej 3 9750 Østervrå Telefon 96 89 20 10 Telefax 98 95 19 97 E-mail: torslev.847007@torslev-skole.

MANUAL FORÆLDREINTRA TIL. Brøndenvej 3 9750 Østervrå Telefon 96 89 20 10 Telefax 98 95 19 97 E-mail: torslev.847007@torslev-skole. MANUAL TIL FORÆLDREINTRA Hvordan logger jeg på 1. gang? Når I har åbnet jeres computer og Internettet skriver du i din browser i adressefeltet www.torslev-skole.dk Derpå får I dette skærmbillede og klikker

Læs mere

Vejledning Rapportbanken

Vejledning Rapportbanken Vejledning Rapportbanken Version 1.2 (opdateret 18. november 2013) Support KL yder kun begrænset support på anvendelse af Rapportbanken. Brug derfor gruppen KOMHEN 2.0 på Dialogportalen (http://dialog.kl.dk)

Læs mere

Rapport - Trivselsundersøgelsen Frederiksværk Skole

Rapport - Trivselsundersøgelsen Frederiksværk Skole Rapport - Trivselsundersøgelsen - Frederiksværk Skole Denne rapport sammenfatter resultaterne af trivselsmålingen. Den omfatter standardspørgeskemaet i Trivselmeter om trivsel og psykisk arbejdsmiljø,

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Dagtilbudsportalen, og du kan nu lægge relevante tilbud for daginstitutioner på portalen. For at hjælpe dig bedst

Læs mere

RiskMinder APV-vejledning til butikschefer og arbejdsmiljøkoordinatorer

RiskMinder APV-vejledning til butikschefer og arbejdsmiljøkoordinatorer RiskMinder APV-vejledning til butikschefer og arbejdsmiljøkoordinatorer Indhold Indledning... 2 Spørgsmål og svar... 2 Trin 1. Opstart af APV... 2 Start APV-periode... 6 Indtast antal medarbejdere... 9

Læs mere

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO ExtraNet Sider beskyttet med kodeord i OLO Side 1 af 16 For brugeren af din hjemmeside Fra forsiden kan du indsætte en knap, som henviser til en side, som kræver en kode. Side 2 af 16 Login er nødvendigt

Læs mere

Oprettelse på Lægevejen.dk

Oprettelse på Lægevejen.dk Oprettelse på Lægevejen.dk Log in på https://www.laegevejen.dk/login Klik på Ny bruger: Har du brug for at se en gennemgang af lægevejen skal du klikke her (du kan også finde en video om hvordan du opretter

Læs mere

VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - REGISTRERING AF SERVICEBESØG

VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - REGISTRERING AF SERVICEBESØG 1/9 VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - REGISTRERING AF SERVICEBESØG Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia +45 70 10 22 44 ve@energinet.dk VAT no. 28 98 06 71 Dato: 26/4 2017 HAH Indholdsfortegnelse

Læs mere

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar Guide Sådan bruger du KampKlar Guide til brug af KampKlar Indholdsfortegnelse... 0 Sådan downloader du app en... 2 Sådan logger du på... 2 Guide til at benytte dit barns log ind... 3 Jeg har ikke mit barns

Læs mere

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød LDD.DK EXTRANET Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE NR. Indholdfortegnelse... 2 Forord... 3 Krav til pc og bruger for at kunne oprette forbindelse... 4 Oprettelse

Læs mere

Rapport - Trivselsundersøgelsen Tandplejen. Sådan læses rapporten Rapporten er opdelt i flg. afsnit:

Rapport - Trivselsundersøgelsen Tandplejen. Sådan læses rapporten Rapporten er opdelt i flg. afsnit: Rapport - Trivselsundersøgelsen 212 - Tandplejen Denne rapport sammenfatter resultaterne af trivselsmålingen. Den omfatter standardspørgeskemaet i Trivselmeter om trivsel og psykisk arbejdsmiljø, eventuelt

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017

Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017 Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017 Administrators overblik Under menuen Overblik vil du altid kunne se status på de forskellige undersøgelser. Her vises i procenter og

Læs mere

VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - FIND DINE AFREGNINGSBILAG

VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - FIND DINE AFREGNINGSBILAG 1/5 Energinet.dk Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - FIND DINE AFREGNINGSBILAG +45 70 10 22 44 info@energinet.dk Vat-nr. 28 98 06 71 Dato: 30/5 2017 Indhold 1. Før du går

Læs mere

Spørgeskemaer. Opret et nyt spørgeskema. Tilpas et spørgeskema

Spørgeskemaer. Opret et nyt spørgeskema. Tilpas et spørgeskema Compliance TNG I Compliance TNG kan du oprette evalueringer der viser, om I efterlever jeres egne eller andres krav. Evalueringer er baseret på spørgeskemaer, som du kan oprette på forhånd og herefter

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Login 1. Glemt password 2. Ændre personlige oplysninger 2. Min side 3. Global meldingsboks 5. Administrerede sager 7

Indholdsfortegnelse. Login 1. Glemt password 2. Ændre personlige oplysninger 2. Min side 3. Global meldingsboks 5. Administrerede sager 7 Klient Indholdsfortegnelse Login 1 Glemt password 2 Ændre personlige oplysninger 2 Min side 3 Global meldingsboks 5 Administrerede sager 7 Sagsoversigt 9 Oversigt sager 11 Statistik sager 12 Beskeder 14

Læs mere

For at logge ind, skal du indtaste dit brugernavn eller din email-adresse, samt din adgangskode.

For at logge ind, skal du indtaste dit brugernavn eller din email-adresse, samt din adgangskode. PENSAB Introduktion til PENSAB systemet Log-ind Det første du møder i PENSAB systemet er log-ind vinduet. For at logge ind, skal du indtaste dit brugernavn eller din email-adresse, samt din adgangskode.

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på kontanthjælp, starthjælp og introduktionsydelse Meld dig ledig på Jobnet Kontanthjælp Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk.

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til elever Brugerhåndbog til elever

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til elever Brugerhåndbog til elever www.pralemappen.dk v5 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen til din pralemappe 1.1 Introduktion...side 3 1.2 Grundlæggende funktioner...side 3 1.3 Dine data...side 3 1.4 Sidens opbygning...side 4

Læs mere

Vejledning til Arbejdsmiljø-databasen. Side 1 af 19

Vejledning til Arbejdsmiljø-databasen. Side 1 af 19 Vejledning til Arbejdsmiljø-databasen Side 1 af 19 Indhold Introduktion til Arbejdsmiljø-databasen... 3 Dokumentation af arbejdsmiljøarbejdet... 3 Et område for hver arbejdsmiljøgruppe og for hvert ledelsesområde...

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Rapport - Trivselsundersøgelsen Arresø Skole. Sådan læses rapporten Rapporten er opdelt i flg. afsnit:

Rapport - Trivselsundersøgelsen Arresø Skole. Sådan læses rapporten Rapporten er opdelt i flg. afsnit: Rapport - Trivselsundersøgelsen 12 - Arresø Skole Denne rapport sammenfatter resultaterne af trivselsmålingen. Den omfatter standardspørgeskemaet i Trivselmeter om trivsel og psykisk arbejdsmiljø, eventuelt

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Version 0.01 Side 1 af 16 Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer...

Læs mere

VITAS Tildel rettigheder Tildeling af rettigheder i NemLog-in

VITAS Tildel rettigheder Tildeling af rettigheder i NemLog-in Tildel rettigheder 1. Som administrator i en virksomhed kan du tildele rettigheder til andre brugere i virksomheden gennem virk.dk. 2. Du kan tildele rettigheder til brugere i din organisation ved at klikke

Læs mere

Rapport - Trivselsundersøgelsen Botilbudene. Sådan læses rapporten Rapporten er opdelt i flg. afsnit:

Rapport - Trivselsundersøgelsen Botilbudene. Sådan læses rapporten Rapporten er opdelt i flg. afsnit: Rapport - Trivselsundersøgelsen 01 - Botilbudene Denne rapport sammenfatter resultaterne af trivselsmålingen. Den omfatter standardspørgeskemaet i Trivselmeter om trivsel og psykisk arbejdsmiljø, eventuelt

Læs mere

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Opdateret den 21. februar 2018 Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 2.1 Adgang via tender.konnect.dk... 3 2.2 Adgang via link til

Læs mere

Rapport - Trivselsundersøgelsen Hundested Skole

Rapport - Trivselsundersøgelsen Hundested Skole Rapport - Trivselsundersøgelsen 2 - Hundested Skole Denne rapport sammenfatter resultaterne af trivselsmålingen. Den omfatter standardspørgeskemaet i Trivselmeter om trivsel og psykisk arbejdsmiljø, eventuelt

Læs mere